tiistai 23. heinäkuuta 2019

KUVIA KYLMÄN SODAN JÄLKEEN OSA IV


Uunituore Sipilän hallitus joutui heti alkuun kusiseen paikkaan jossa se teki sen mitä se parhaiten osasi eli lörötti pöksyyn eikä sitten muuta tehnytkään. Invaasio 2015 ulottui Suomeenkin vuoden 2015 syksyllä eli maahamme pölähti noin 35.000 pääosin arabimiestä. Asiaa auttoi naapurivaltiomme Ruotsi joka dumppasi tulijoita ilmaisella kuljetuksella suoraan Haaparantaan ja siitä Tornioon. Kyseiset häiskäthän tulivat seitsemän sotaakäymättömän maan läpi Suomeen hakemaan ”turvapaikkaa”. Kyseisen ”turvapaikanhaun” päämotiivit ja hakijoiden hädänalaisuuden tilan voi tiivistää seuraaviin kuviin:

Ja puurokin on ihan paskaa…Sen lisäksi että kyseinen invaasio muodosti maallemme hirvittävän taloudellisen rasitteen se lisäsi ennestään haittamaahanmuuton myötä jo aikaisemmin lisääntynyttä inhimillistä kärsimystä niin väkivalta- kuin seksuaalirikosten muodossa. Rikolliseksi niin Sipilän hallituksen kuin sitä edeltäneen sixpäck-hallituksen toiminnan teki se fakta että invaasio ei ollut mikään yllätys vaan siitä tiedettiin jo keväällä 2015 jolloin kunnilta kyseltiin majoituspaikkoja kaikkiaan 80.000 tulijalle.Hallitus / hallitukset tiesivät. Mitä ne tekivät? Komensivat varusmiehet kantamaan elintasosiirtolaisten kapsäkkejä ja tuomitsivat koko invaasion arvostelun. Lisäksi koneisto valehteli sujuvasti erityisesti silloisen sisäministeriön kansliapäällikön eli utaretutkija Päivi Nergin suulla:Hyvin pian kävi ilmi että Nerg (joka on aikamme hengen mukaisesti saanut tunnustuspalkinnon pakolaiskriisin aikaisesta viestinnästään ts. valehtelusta) puhui tietoisesti paskaa ja kyseisellä puheella on ollut suomalaisille hyvin ikävät seuraukset. Ja sen sijaan että Nerg olisi pyrkinyt rajoittamaan tulijoitten tulvaa hän uhkaili kuntia pakkotoimilla:

Jos kunnat eivät vapaaehtoisesti tarjoa sopivia tiloja, ne voidaan määrätä valtioneuvoston asetuksella luovuttamaan tilat vastaanottokeskuskäyttöön tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Valtio maksaa vastaanottokeskuksen kustannukset ja tilavuokran.

Yksi pahimmista sisäänheittotuotteista kyseiseen invaasioon liittyen oli silloisen pääministeri Juha Sipilän hölmön tölväys joka levisi laajalle arabimaihin:Invaasio 2015:n mukanaan tuomat elintasosiirtolaiset saivat peräänsä huomattavan suuren häntäkärpästen koulukunnan. Toinen osa häntäkärpäsistä oli naisia jotka saivat riemuhysteerisen hyperventilaatiokohtauksen saadessaan suuren määrän uusia vääristyneen hoivavietin kohteita:Toinen osa häntäkärpäsistä oli sitten maahanmuuttoteollisen kompleksin työllistämiä henkilöitä. Erityisesti lakimiehet ovat tehneet Invaasio 2015:n tiimoilta erinomaista tiliä pyörittämällä hylsyn saaneitten valituksia uuteen käsittelyyn kerta toisensa jälkeen:Tämä kaikki sai tietysti aikaiseksi kansalaisten suunnasta huomattavan kyistä palautetta. Palautetta, joka laittoi valtiovallan miettimään. Mikä oli miettimisen lopputulos? Tunnustiko se, että järkyttäviä virheitä on tehty ja nyt ryhdytään korjaamaan asiaa savolaisittain sanottuna alta vällein? Eihän toki, vaan se päätti päivittää poliisin poliittiseksi poliisiksi että järjestelmään kohdistuva – vieläpä ikävän perusteltu – arvostelu saataisiin loppumaan. Uusi punavihreä valpo vastasi huutoon ja lanseerasi ”suunnitelman vihapuheen ja -rikosten torjunnan tehostamiseksi”. Suunnitelman olennainen kohta oli seuraava:

Poliisihallitus esittää, että uusi ryhmä tekisi esitutkinnan kaikissa niissä tapauksissa, joissa tehdään rikosilmoitus internetissä tapahtuneesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai uskonrauhan rikkomisesta.

Tällähän anonymka etenisi Suomessa aivan uudelle tasolle. Tavalliselle ihmiselle kun esitutkinta itsessään on jo rangaistus. Lisäksi polpo siirtyi Pavlik Morozov-tyyppiseen propagandaan tässä säälittävässä videossa.Myöhemmin polpo ulotti anonymka-järjestelmän omiin riveihinsäkin:Ja samalla polpon järjestelmämannekiinit alkoivat toimia aktiivisen poliittisesti sosiaalisessa mediassa:
Samaan aikaan kun Invaasio 2015 seurauksineen jyräsi maassamme jatkoi jyräämistään myös LGBTQTiiTyy-hysteria joka otti kohteekseen myös äitiyspakkaukset:Ja laitetaanpa vielä muistutukseksi rautaisannos Sateenkaariperheet ry:n opetuksesta jonka se haluaisi muuttuvan normiksi:Muiden lasten huolia liittyen sateenkaariperheen lapsiin:

- Elinalla on kaksi äitiä, joiden syliin kiivetä. Miksei minulla
ole?

*

- Kun Antilla on kaksi isää ja yksi äiti, Antti saa varmasti tosi
paljon joululahjoja.

*

Miksi Villellä on kaksi isää?

- Perheitä on monenlaisia. Villellä on kaksi isää, koska Villen isät rakastavat toisiaan niin paljon, että halusivat saada lapsia – aivan kuten sinunkin vanhempasi.

Missä Villen äiti sitten on?

- Villen perheeseen ei kuulu äitiä. Eräs hänen isiensä ystävä on synnyttänyt Villen, mutta Matti ja Kimmo ovat Villen vanhemmat ja pitävät Villestä huolta.

*

Miten tuo mies voi olla Emmin äiti?

- Hän on synnyttänyt Emmin, mutta silloin hänellä oli vielä naisen keho ja naisen nimi. Emmin äiti kuitenkin tiesi olevansa ennemmin mies kuin nainen ja niinpä lääkärit auttoivat häntä saamaan sellaisen kehon kuin useimmilla miehillä on. Hän muutti myös nimensä. Silti hän on Emmin äiti.

*

Vaihteeksi maininta sotavaltiolta eli PV päätti pysyä tutussa 7,62x39-kaliiberissa, ei ryhtynyt etsimään uutta rynnäkkökivääriä vaan alkoi modata vanhoja ja lopputuloksena oli 7.62 RK 62M kolmena eri versiona:Stetson – Harrison-tietotoimiston mukaan myös niin Kiinasta kuin Harppi-Saksasta ostetut rynkyt ovat myös vielä varastoissa mahdollista tosipaikkaa varten.

Kesäkuussa 2017 sitten Suomessa nähtiin sekä Suomen kuuluisin immelmanni että Suuri Kusetus. Asioitten kulku lyhykäisyydessään:

1. Kansallismieliset ottivat Jussi Halla-ahon johdolla perussuomalaisten puoluekokouksessa puolueen haltuunsa ja alkoivat muokata sitä sellaiseksi jonka vuoksi sitä on äänestettykin:2. Piällysministeri Juha Sipilä teki johtopäätöksen että uudet perussuomalaiset eivät sitoudu hallituksen ylläpitämiin eurooppalaisiin arvoihin (lue: liittovaltion integraatiokehitykseen & haittamaahanmuutolle avoimiin rajoihin) joten hän rustasi hallituksen irtisanoutumisilmoituksen, hyppäsi flygarin puikkoihin ja läksi viemään paperia Salelle. Turussa hän kuitenkin teki immelmannin, palasi takaisin ja poltti paperin saunansa pesässä. Tämä siksi, että hän oli saanut lennon aikana yllättävän ilmoituksen.3. Tämä yllättävä ilmoitus oli se, että soinilainen Uusi Vaihtoehto-ryhmittymä oli irtaantunut perussuomalaisten eduskuntaryhmästä ja oli valmis jatkamaan hallituksessa. Niin kuin sitten tapahtuikin.Koko yllättävä ilmoitus oli tietysti suunniteltu heti perussuomalaisten puoluekokouksen jälkeen ja sen tarkoitus oli sekä jatkaa hallitusta että kaapata puolue soinilaisille takaisin. Lopputuloksena uuvateille (myöh. Sininen Tulevaisuus) oli kaikkien tuulen huuhtomien perseitten äiti ja asia realisoitui myöhemmissä eduskuntavaaleissa:Haittamaahanmuuton seurauksena suomalaisiin oli vajaan kolmenkymmenen vuoden aikana kohdistunut aina vain kasvava määrä arkipäivän terroria väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden muodossa. Elokuun 18. vuonna 2017 sitten terrori muuttui virallisesti islamilaiseksi terrorismiksi sillä muuan marokkolainen häiskä nimeltä Abderrahman Bouanane tappoi Allahinsa nimeen Turussa kaksi ja haavoitti kahdeksaa ihmistä.Jätkä oli tullut vuotta aikaisemmin Suomeen väärällä nimellä ja väärällä taustakertomuksella, saanut jo kertaalleen hylsyn mutta saanut silti luvan notkua Suomessa. Muistutetaanpas mitä muuan Päivi Nerg oli aikaisemmin sanonut:Turun terrori-isku oltaisiin voitu estää. Mutta kun ei haluttu. Vuotta myöhemmin Turussa muistettiin kyseisen terrori-iskun uhreja epävirallisesti. Virallinen Turku ei asiaa noteerannut vaan Turun kaupunginjohtaja ja broileripoliitikko Minna Arve totesi tylysti:

- Kunnioitamme uhreja ja auttajia työskentelemällä joka päivä turvallisuuden, kulttuurien yhteisymmärryksen ja maahanmuuttajien kotoutumisen parantamiseksi yhdessä muiden viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.

Broileripoliitikolle häpeän tunne on vieras. Terrori-iskun tiimoilta on hyvä muistuttaa myös vallitsevasta kaksinaismoraalista:27. lokakuuta 2017 sai ensi-iltansa Aku Louhimiehen ohjaama uusin versio Tuntemattomasta Sotilaasta:Elokuva sai valtavan menestyksen ja sitä voi pitää hyvin onnistuneena. Yleisradiota elokuvan realistisuus ei puolestaan oikein miellyttänyt vaan historiaa olisi pitänyt muokata uuteen, feministisempään uskoon:Liekö tuosta alkanut se #metoo-hysterialla maustettu Louhimies-jahti jonka päävetäjä oli Ylen toimittaja Sara Rigatelli. Louhimiehen päälle heitettiin paljon jälkeenpäin perättömäksi osoittautunutta kuraa. Kuran – ja Rigatellin aktiivisen toiminnan – seurauksena Louhimies sitten menetti tärkeän työtilaisuuden BBC:n kanssa. Louhimies on tehnyt asiasta rikosilmoituksen ja se on poliisin esitutkinnassa. #metoo-hysteria porskuttaa Suomessa edelleenkin, valittamisen määrä kasvaa jatkuvasti ja on saanut mm. muotoja [sic] joissa tissejään somessa esittelevät wannabe-julkkikset valittavat että miehet katselevat heidän tissejään.

Marraskuussa 2017 Helsingin kaupunki sitten käytännössä romutti suomalaisen – jo muutenkin ontuvan – turvapaikanhakusysteemin:Ts. paperittomien eli siis laittomasti maassa oleskelevien kohdalla Helsingin kaupunki päätti seuraavaa:

Helsingin kaupunginhallitus päätti äänestystuloksen jälkeen 20.11 lisätä laittomasti maassa oleskeleville oikeuden maksuttomiin:
– lääkkeisiin
– majoitukseen
– ruokaan
– sairauksien hoitoon ja seurantaan
– rokotuksiin
– hammashoitoon
– raskaana oleville ja pienten lasten perheille pidempikestoisen majoitukseen
– apuun löytämään väyliä pois paperittomuudesta
– oikeudelliseen neuvontaan
– mielenterveyspalveluihin
– toimeentulotuen lisäämiseen

Ja lisäksi päätettiin vielä mainostaa asiaa:

Lisäksi kaupunginhallitus esittää, että edellä mainittuja palveluja tulee mainostaa kaupungin internet-sivuilla monilla kielillä mm. arabiaksi, somaliksi, bulgariaksi ja romaniaksi. Kaupungin henkilökunnan tulee myös tarjota palveluja aktiivisesti.

Tästä ei sisäänheittotuotteet enää paljoa parane.

Huhtikuussa 2018 saatiin sitten päätökseen eräs suomalaisen virkakoneiston suorittama ihmisjahti kun Ilja Janitskin saatiin lopulta köijättyä Suomeen jossa mies välittömästi vangittiin.Suomessa syytetyt ovat voineet vastata vapaalta niin murhasta, törkeästä raiskauksesta, taposta, virkavelvollisuuden rikkomisesta, törkeästä parituksesta, törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, räjähderikoksesta, rattijuopumuksesta ja terrorististen rikosten valmistelusta epäillyt.

Mutta syöpää sairastava Janitskin ei saanut. Mikä oli se niin suuri rikos että mies pidettiin telkien takana? No tietenkin tämä:Janitskinin MV-lehti alkoi olla vakava kilpailija valtamedialle. Samalla se kertoi ne asiat joita valtamedia piilotteli ja myös valehteli. MV-lehti kyseenalaisti – perusteellisesti – järjestelmän uskottavuuden. Näin ollen Janitskinille tuomittiin puhtaasti poliittisin perustein yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdoton vankeustuomio. Erityisesti tuomiossa painotettiin sitä että MV-lehti oli maalittanut toimittajia ja loukannut heidän kunniaansa. Samoja toimittajia, jotka olivat ensimmäisenä hyökänneet MV-lehteä vastaan.

MV-lehden tapauksen myötä on alkanut kehitys jonka myötä valtamedian toimittajat pyritään nostamaan kaiken arvostelun ulkopuolelle. Toiminnan kaavan kiteytti blogikollegani Vasarahammer erinomaisesti:

Valtamediajournalismi noudattaa toimittajien kohdalla kaavaa, jossa ensin kirjoitetaan trollausta lähentelevä roskajuttu, sitten saadaan negatiivista palautetta ja lopuksi toimittaja uhriutuu, kun hän on joutunut maalituksen kohteeksi. Jälkiruuaksi vaaditaan puuttumista verkon vihapuheeseen, koska se rajoittaa toimittajan sananvapautta.

Joulukuussa 2018 puhkesi sitten eräs tuontitavararikollisuuteen liittyvä jatkuvasti kasvanut paise josta ainakin lastensuojelun työntekijät sekä poliisit ovat olleet jo kauan aikaa tietoisia. Paise puhkesi Oulussa ja puhkeamisen myötä tapaukset muualtakin Suomesta tulivat julkisuuteen. Kyse oli tietenkin turvapaikanhakijoiden suomalaisiin nuoriin tyttöihin – jopa lapsiin – kohdistamista seksuaalirikoksista alkaen alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä päätyen aina joukkoraiskauksiin saakka. Ilman kansalaisaktivisti Junes Lokan toimintaa tämäkin paise olisi saanut muhia piilossa.

Koska kyseiset turvapaikanhakijat ovat sekä järjestelmän että valtamedian jalustalle nostamia suurimman mahdollisen uhriutumispääoman omaavia poikkeusyksilöitä pyrittiin asiaa vähättelemään ankarimman jälkeen. Tässä hieman esimerkkejä:Sitten Hämeen poliisin rikoskomisario Jari Kiiskinen:

”Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa. Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.”

MTV3 uutisoi asiasta kyllä mutta antoi kuvituskuvassaan ymmärtää tekijöistä vähän muuta kuin mitä olisi kuulunut:Pitihän silloisen sisäministerinkin kommentoida:Vau. Vasta nyt on Suomessa hoksattu että raiskaus on rikos. Ja pitihän Oulun kaupunginjohtajankin jotain sanoa:Ja ilman muuta Ylenkin suunnasta kommentoitiin:Mäntymaalta voisi tietysti kysyä että mitkäs ne suomalaisten nuorten miesten lukemat sitten ovat ja minkäslaiset lukemat täällä olisivat jos Suomessa olisi tuota tuontitavaraa yhtä paljon kuin suomalaisia?

Mitä yhteistä oli noissa Oulun tapahtumiin liittyvissä kuvissa ja asian selityksissä? Tietysti se kauan aikaa jatkunut absurdi tilanne että maassamme on tiettyjä tuontitavaravähemmistöjä joitten kiistattomia rikoksia yrittää niin valtakoneisto, virkamieskoneisto sekä valtamedia joko kokonaan peitellä tai sitten selittää merkityksettömäksi ja mitättömäksi. Eiväthän ne toiminnallaan suojele varsinaisesti tuota tuontitavaraväestöä vaan itseään sillä ilman niitten toimintaa maamme ei olisi tässä tilanteessa.

Tuontitavaraväkivalta nousi hetkeksi julkisuuteen mutta lähestyvien vaalien vuoksi se kuitattiin nostamalla – sinänsä aiheellinen – meteli vanhustenhoidon ongelmista. Vaalien jälkeen ei olla pahemmin puhuttu enää kummastakaan vaan nyt valtamedia on keskittynyt jälleen maailman parantamiseen.

Kuluvana vuonna 2019 oli ns. thunbergiittinen oireyhtymä päässyt länsituulten mukana leviämään pahasti Suomeenkin ja sen yhtenä ilmiönä lapset ja nuoret ”ryhtyivät ilmastolakkoon” 15.3.Voi tosin esittää varsin perustellun veikkauksen että kyseisen lakkoilun idea on lähtenyt jostain muualta kuin lapsista ja nuorista.

Kuluvana vuonna Suomessa käytiin peräti kolmet vaalit. Presidentinvaaleissa ei ollut mitään yllättävää. Niinistö näytti ja kuulosti presidentiltä ja kun valtamedia vielä komppasi niin sehän kansalaisille riitti ja he äänestivät hänet toiselle kaudelle. Eduskuntavaaleista vielä erikseen ja EU-vaalien kohdalla niitten merkitys näkyi parhaiten siinä kuinka Brysselissä federalistinen eliitti jyräsi pomovalinnoissaan täydellisen vallan itselleen. Tai lähinnä jatkoi sitä.

Tämä kyseinen katsaus on ollut varsin mollivoittoinen mutta jos duurin aiheita ei pahemmin ole niin hanuri soittaa varsin vaisua hilipataa. Mutta kuluvan vuoden keväällä tuli sentään pieni piristysruiske eli Suomi voitti kolmannen jääkiekon maailmanmestaruutensa:Suoritusta voi pitää uskomattomana sillä Suomella oli kisoissa, no, jos ei nyt aivan piirisarjan joukkue mutta ilman NHL-vahvistuksia kuitenkin ja silti se pisti ratkaisupeleissä kuokkaan, pleksiin ja käkättimeen niin Ruotsia, Venäjää kuin Kanadaa jotka taas olivat NHL-miljonäärejä pullollaan. Maailmanmestaruus uudisti myös suomenkielen sanastoa eikä sana ”mörkö” tarkoita enää koskaan samaa kuin ennen kisoja:Eduskuntavaalit pidettiin siis huhtikuussa, perusuomalaiset pärjäsivät vaaleissa valtamedian myllytyksestä huolimatta suht mukavasti mutta vaalien merkityshän selvisi vasta kun hallitusneuvottelut saatiin käyntiin. Ja niiden myötä kävi ilmi että mielipuolisuuden oravanpyörä vain kiihtyy ja Suomi siirtyy geologisessa ajanlaskussa kenotsooiesta maailmankaudesta utopiittiseen maailmankauteen. Saammeko esitellä, Rinne ykkönen:Suomalainen  hallintoalamainen oli vieläkin liian hyväuskoinen ja uskoi vieläkin liikaa valtamediaa. Ja samalla kaivoi omaa kuoppaansa. No, sitä saa mitä tilaa.

Mitä uusi hallitus sitten saa aikaiseksi jää vielä nähtäväksi mutta halu romuttaa sekä suomalainen elinkeinoelämä että suomalaisten turvallisuus sillä on kova. Ehkä tämän postaukseni otsikko olisi voinut olla myös Pyllymäestä Pyörteeseen:Tämä postaukseni kattoi neljän vuoden jakson. Jos elän vielä vuonna 2023 niin julkaisen sitten Kuvia Kylmän Sodan Jälkeen osa V. Tai ehkä otsikoksi kävisi Kuvia Utopiittiselta Aikakaudelta osa I. Sitäpä odotellessa.

43 kommenttia:

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Uskomatonta että tuo kaikki on totta.

Miltei ikivanha toteamus siitä miten vähällä järjellä maata voidaan hallita ei voisi olla tuoreempi kuin tämä kronikka. Jos kertoisit tuon maahan saapuneelle vieraan planeetan olennolle, hän ei uskoisi että tuo voi olla totta.

Ja nämä päättäjät ovat edelleen keskuudessamme. Ihan samoina kuin silloin kun älyttömät päätöksensä tekivät ja mussuhumanistiset puheensa muotoilivat. Eivätkä ole oppineet mitään. Ja suunnittelevat yhä parasta puolusteluaan, sensuurin kiristämistä ja kaikkien vihapuheiden vetämistä käräjille.

Kiitokset koosteesta. Tuo pitäisi naulata jokaisen valtion viraston seinälle ja jokaisen jutussa mainitun päätäjän otsaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Seppo ja kiitos sinullekin. Näkisin, että noitten kuluneitten vuosien aikana kyseiset asiat tulivat aina yksi kerrallaan, hivuttamalla, mutta kun katsoo koko neljän vuoden jatkumon (josta siitäkin puuttuu monta asiaa) kerralla pistää miettimään juuri sen mitä sanoit eli ei voi olla totta. Mutta sehän on. Ja odotapas kun tämä uusi, puhtaasti utopistinen hallitus pääsee vauhtiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kukapa meille tämän mennen ajanjakson olisi taas paremmin osannut tiivistää ja analysoida kuin Ykä! Kuvakaappaukset mediasta vielä vahvistivat sanoman siitä, kuinka omituiseksi on elo käynyt tässä maassa, jota kohta ei omakseen enää tunnista. En jaksa lakata ihmettelemästä, miten kauan kestää, ennen kuin kansalaiset enenevässä määrin tajuavat tämän aivopesun, kuppaamisen ja k-setuksen?

Yksi tämän päivän ”uutisista” oli Husu Husseinin haukkuminen kaikki perussuomalaiset rasisteiksi. Kuten systeemiin kuuluu, mitään tuskin tästäkään seuraa, kuten ei ”Syö paskaa ja kuole pois” - kehotuksesta jollekin naamakirjassa hermostuneelle. Saa nähdä kuinka käy toiselle sankarille, jonka jäljiltä on nyt löytynyt valheita koulutuksesta ja joka rasistisista mielipiteistään on ollut huhtikuusta asti sairauslomalla kansanedustajan toimestaan? Palkka toivottavasti juoksee edelleen samoin kuin kaikille tekotyöttömille entisille sopeutumiseläkettä tai -rahaa nostaville entisille kansanedustajille. Pääasia, että arvot on tässä valtakunnassa kohdallaan; niillähän mennään varmaan kevyesti myös koko EU-puheenjohtajuuskausi kun isompia ongelmia ei ole ratkottaviksi.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano ja kiitokset. Kyseinen Husuhan on tehnyt itselleen ammatin siitä että hän on ulkomaalainen. Tai oikeastaan tietyt suomalaiset ovat tehneet sen hänelle hänen puolestaan. Eikä se onnistu muualla kuin maassa jonka rakenteet ovat sairaat. Toi toinen sankarikin pääsi eduskuntaan läpi ulkomaalaisuudellaan. Elämme maassa jossa ulkomaalaisuus on ammatti.

Professori kirjoitti...

Kiitos Ykälle jälleen kerran hienosta kirjoituksesta. Sitä lukiessa itselleni tuli tarve kommentoida hiukan tuota tulevaisuutta.

Kuten annoit ymmärtää saatiin Suomeen kevään 2019 vaalien jälkeen viherpunamultainen hallitus, jonka jäljiltä suomalaisesta yhteiskunnasta jää tuskin kiveä kiven päälle. Tässä tilanteessa olisi hienoa, jos edes Ohisalo ja kumppanit lukaisisivat vanhan vihreän analyysin maailman ongelmien perussyystä. Sitä taustaa vastaan Macronin ja Suomen hallituksen into rakentaa EU:lle kehitysmaalaisten maahantuloautomaatti on suorastaan makaaberia.

.

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Paras oli lopussa kuva, se tunne kun mökö pistää sisään. Muuta kommenttia sitten myöhemmin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ykä pisti kyllä hyvin nippuun nuo viimeiset neljä vuotta, eikä löydy lisättävää kuin yhteen kohtaan:

Ns. "paperittomat". Nehän eivät ole paperittommia missään muodossa, koska heille on isketty käteen paperi, jossa on päiväys, paikka, allekirjoitus ja leima, ja jonka sisältö on vulgaarilla kielellä: "Paperissa mainitulla henkilöllä ei ole oikeutta notkua suomessa, eli olepa hyvä ja raahaa perseesi hevosen vittuun täältä." Ja silti näille rajanylitysrikollisille tarjotaan tuo koko Ykän mainitsema palvelukavalkaadi, jota saadakseen pottunokkakansalaisen pitää tapella kuin tiikeri. Ja oletus siitä, että häiskät on valssanneet puolen maailman läpi ilman mitään henkilötodistuksia... Me calls bullshit...

On vaan asioita, joita juntti ei tajua...

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

Luokan mallioppilas siellä taas pinkoilee ja takuuvarmasti saamme "oman osamme" tästäkin taakanjaosta...

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006182181.html

Jännä miten näistä korkeakoulutetuista huippu-osaajista onkin nyt tullut "taakka"..?


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

ja näinhän siinä kävi:

https://www.kansalainen.fi/14-eu-maata-on-paassyt-yksimielisyyteen-siirtolaisten-taakanjaosta-suomi-mukana/

https://www.kansalainen.fi/eu-parlamenttiedustaja-huhtasaari-sisaministeri-ohisalo-viemassa-suomen-holmon-eu-mallioppilaan-osaan/


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Suomi voisi ihan tasapuolisuuden nimessä avata itärajansa ja laskea alkuun ainakin sen puoli miljoonaa venäläistä eu:n iloksi ja riemuksi koska ei ne ruskitkaan tänne nyt jäisi kun koko eu olisi heille tarjottimella!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

hui kamalaa, mitä hirmuista vihapuhetta!!11!!!

Suorastaan vihafaktaa.

Sopisi syyttäjälle oheisaineistoksi suuren maanpetosoikeudenkäyntiin. Vaan tuleeko sitä, tuleeko vain totuuskomitea. Vai jääkö lähdemateriaaliksi jollekin tutkijalle, joka selvittelee jos tuonnenpana väittäriänsä "Mihin katosi Suomi" aineistoa.

Nyt pitää tehdä hommia seuraavia vaaleja varten ja samalla pitää varautua tilanteeseen "meil' armoa ei kotimaata. Koko onnemme kalpamme kärjessä on, ei rintamme heltyä saata."

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Missä olit kun kuussa käveltiin? Missä olit kun JFK ammuttiin? Missä olit kun Päivi Nerg lausui kuolemattomat sanansa? Itse olin kotisohvalla katsomassa tuota ylen ohjelmaa lähinnä ei-voi-olla-totta-tunnelmissa. Yksikään ohjelmaan osallistujista, toimittajista tietenkin puhumattakaan, ei esittänyt tuota yksinkertaista kysymystä: mistä voit tietää kaiken tuon, eihän se ole mahdollista. Studiossa nyökyteltiin ihastuneesti tälle supermeediolle, kylläpä helpotti, nyt olemme turvassa. Ilmassa leijuvan luottamuksen suorastaan näki.

Kun Nergillä oli jo tuolloin kaikki tämä ylimaallinen tieto, miksi hän pihtasi sitä migriltä? Aika kiva summa olisi saatu säästettyä jos tieto olisi kulkenut ja jyvät heti saatu erotettua akanoista. Inhimillisistä kärsimyksistä puhumattakaan. - Nykyinen kansliapäällikkö Ilkka Salmi onkin sitten pitänyt suuta soukalla; johtuisikohan siitä että hän on paitsi juristi, myös entinen SUPOlainen ja toiminut EUssa turvallisuuskysymyksissä. Pakkohan tuonne oli joku asiantuntijakin nimittää. Viimeisten vuosien johto eli utaretutkija, puoliksi venäläinen ja köyhyystutkija kun eivät herätä varsinaisesti luottamusta.

Nyt Nerg on 12.000 kk-liksalla VVMn alivaltiosihteeri vastuualueinaan mm. sote ja julkisen hallinnon digitalisaation edistäminen. Herrajumala! Vrt. uhkakuva Katainen kutosen matikalla Sitran satojen miljoonien kimpussa.

Tämä poliisin irvikuva A.A. oli minulle uusi tuttavuus. Tulipa sekin selväksi, että raiskaus ei ole raiskaus, vaan vain "erilainen kommunikointitapa". Jota ei tietenkään rikoslaki tunne. Ja ilman muuta "suomalaisten täytyy kuitenkin omaksua että heillä on erilainen tapa" eli lämpimissä maissa on rohkeampi tapa lähestyä naisia. Juu, noissa "lämpimissä maissa" on aika monta muutakin erilaista tapaa kohdella naisia, ja tämän poliisin logiikan mukaan ilmeisesti nekin tulisi suomalaisten omaksua eli sisäistää. Hulluko tuo on, vai vaan aivopesty tai erittäin uratietoinen?

Husu nyt ei vaan voi itselleen mitään. Kävelevä esimerkki kannustuksen täydellisestä epäonnistumisesta. Jos kiltit ihmiset kertovat että ei, voi ethän sinä ole nobody, tyhmät uskovat siihen. Varsinkin jos lähtökohtana on kulttuuri jossa jo mieheksi syntyminen tekee ihmisestä jotenkin huippuyksilön. Mitäpä sitä sitten turhaan ponnistelemaan minkään eteen kun on jo syntymässä siunattu.

CMI sai juuri kolmeksi vuodeksi toimintaansa varten 12 milj. euroa valtiolta. Siis firma, joka ei edes tarkista palkkaamansa työntekijän tietoja. Sattumoisin al-Taee'n vaimo on myös CMIn palkkalistoilla. Tuon julkisrahoitteisen firman toiminnasta on harvinaisen hankalaa saada mitään tietoja, tuloksista puhumattakaan. Paitsi sen verran, että nimenomaan al-Taee'n vetämä Irak-projekti meni persiilleen. Kas.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Husuhan oli ehtinyt viime viikon torstaina twiittaisemaan, että Suomi on rasistinen maa. Hän ikään kuin siis pehmensi lausumaansa antamalla Suomelle vähän synninpäästöä ja rasisteja olivatkin lähinnä Perussomalaisten jäsenet ja kannattajat.

Husu voisi toki vastata kysymykseen, että jos Suomi on rasistinen maa, miksi se antaa hänen haistatella päin naamaansa sen sijaan, että antaisi kunnon selkäsaunan ja heittäisi hänet niskapersemetodilla ulos maasta?
Husuhan voisi tietysti vastata mitä tahansa, läpi se menisi. Paitsi ettei ihan kaikki mene enää läpi:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006181958.html

Kyllä se siltä vahvasti vaikuttaa, että arabin tietää valehtelevan, kun hänen suunsa käy.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Professorille, Huru-ukolle, Madrille, Taisteluvälineupseerille, Pyssymiehelle, tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Professori: Kiitokset sinullekin. Ja tosi on että ne ajattelukykyiset – ja oikeasti ympäristöä suojelevat – vihreät ovat ottaneet puolueesta ritolat. Jäljelle on jääneet utopistit ja ihmisten asioihin kärsänsä työntäjät.

Huru-ukko: Möröstä oli monta kuvaa mutta tuo oli pakko laittaa. Siinä on jollain koiranleualla sytyttänyt.

Madri: Olet oikeassa. Yleensäkin tuo termi ”paperiton” on otettu käyttöön korvaamaan oikeaa termiä laiton maahantulija. Termi ”paperiton” sysää jotenkin vastuun Suomelle kun se ei ole ilkeyksissään antanut ressukoille oleskelulupia.

Tvälups: Jep. Saksa ja Ranska päätti että housuun pissiminen on terveellistä ja Suomi löröttää muiden mukana varmuuden vuoksi vielä molempiin lahkeisiin. Erityisesti hirvittää tuossa nuo termit ”nopea” ja ”automaattinen”.

Pyssymies: Jossain oikeusvaltiossa tuossa olisi ne oikeudenkäynnin ainekset. Tosin oikeusvaltiossa mitään tuollaista ei olisi edes tapahtunut.

tira+: Tuo kommenttisi tiivisti varsin hyvin sen, kuinka järjestelmälle uskollinen viranomainen voi töpeksiä aivan mitä tahansa ja hänen uransa jatkuu ja jatkuu vain.

tira+ & Qroquius Kad: Tästä Suomen ”rasistisuudesta” kertonee hyvin että nuo kaksi mainittua häiskää ovat tehneet maassamme uran ainoastaan siksi että he ovat etnisesti edistyksellisiä. Sinänsä niitä rikosilmoituksia poskensoitosta ei kannattaisi tehdä. Puolin ja toisin. Se on loputon suo.

KKi kirjoitti...

Hyviä ollut nämä katsaukset lähihistoriaan. Poliittisen poliisin tullessa tuumailin, että historia se toistaa itseään. Toki varioiden niin paljon, että totalitarian airueet, jälleen kerran, kuvittelevat olevansa Ihmisen Asialla.

Onhan tämä aika ysikytluvun rommauksesta ollut kiintoisaa. Hidasta mutta hyvin määrätietoista hyvinvointiyhteiskunnan alasajoa ja korporaatioiden juhlaa. Libertaristit ja kokkareet varmasti tyytyväisiä. Nyt huilaavat. Rinteen hallituksittelun jäljiltä saavatkin sitten ostaa koko maan eurolla.

Tuolla jossain on sinulla kuva sotilaasta ja anarkomarkosta. Se kuva on kuva ns. kehityksestä. Pyssypojista pussi(kalja)pojiksi.

Semmonenkin jännä juttu. Taidetaan olla sitä ikäluokkaa joka ensimmäisen jää vanhemoiaan köyhemmäksi. No, on tässä vielä elinvuosia ja koko ajan tulee kiintoisampaa, uutta jännää, erilaista.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että suvakkia suuresti suututtaa, jos a kun asian ja yhteydän ymmärtää. Siis tavan talaaja hieman hitaammallakinkäyvä. MUt suuttukoon, eiks nää ole siihenkin tarkoitetut? Huru-ukko.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tätä herkkua nyt sitten tulee:

https://beta.oikeamedia.com/o1-115712


Pidä ja varjele!


-Tvälups-

Veijo Hoikka kirjoitti...

Tästäkin juhlasta ja siihen johtaneista tapahtumista olisi mukava saada uusi versio päivittäen tapahtumat lähitulevaisuuteen. No, haaveillahan aina voi:

http://www.mannerheim.fi/06_vsota/s_suupar.htm

Vittuuntunut NettoVeronmksaja kirjoitti...

Tuli tuossa mieleen (Ei! Ei sillain Fingerporilaisella tavalla!), kun Eero Mäntymaahankin on kai 'keskimääräisesti nuori suomalainen miesoletettu', niin tällainen tyhmempi impivaaralainen voisi luulla että ehkä hän kokemusasiantuntijana(tm) twiittailee?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Taisteluvälineupseerille, Huru-ukolle, Veijo Hoikalle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Kiintoisaa joo ja kiintoisa ei ole sama kuin miellyttävä. Ja nyt on saatu toteutettua sekin paradoksi että suurpääoma ja vasemmistoutopistit nukkuvat samassa sängyssä. Me jäädään varmasti vanhempiamme köyhemmiksi mutta ehkä me ehditään kuolla pois ennen pahinta. Sääliksi käy nuoria ihmisiä. Heiltä on varastettu se, mitä meillä vielä oli eli usko tulevaisuuteen.

Tvälups: Hyytävää. Ei tosiaankaan ikeniä naurata. Varsinkin kun tietää, että meidän hallituksemme suostuu joka ristuksen asiaan jota siltä Brysselistä vaaditaan. Sinänsä veikkaan että noista vaatimuksista alkaa useamman (erityisesti Itä-Euroopan) valtion lähtölaskenta EU:sta.

Huru-ukko: Suuttuuhan ne ja siitäkin ne suuttuu kun se tavan tallaaja ajattelee itsenäisesti. Sen kun pitäisi ajatella vain valmiiksi syötettyjä ajatuksia. Ja kun katsoo vaalien tulosta niin ikävän moni sen valmiiksi pureskellun totuuden vieläkin nielee. Purematta.

Veijo: Nuo miehet aikanaan pelastivat Suomen kammottavalta tulevaisuudelta. Kukapa sen tekee nyt vai tekeekö kukaan?

VNV: En esitä minkäänlaisia epäilyjä Mäntymaata kohtaan enkä spekuloi. Se menisi rikollisen puolelle. Tosin eipä hepulla itselläänkään ollut vaikeuksia hieman yleistää stetsontuntumalla. Mutta tunnettu tiedostava toimittaja Ari Lahdenmäki on saanut tuomiot useista raiskauksista joten siitä suunnasta kokemusasiantuntijuutta löytyy.

KKi kirjoitti...

"
Ja nyt on saatu toteutettua sekin paradoksi että suurpääoma ja vasemmistoutopistit nukkuvat samassa sängyssä.
"
Hjuu. :D

Tämä se onkin ollut huvia. Kovan sarjan libertaristi, korporaatio kokkare, hehkuttaa innolla ja naama vakavana monikulttuurisuutta ja inhimillisyyttä. No totas, joopa.

Eiköhän kokkareet naura, näiden tosissaan ja tomerina, Kaikkein Heikoimmassa Asemassa olevien palleroiden hyysääjien selän takana. Hyvin vaikea uskoa, että kokoomuslaista, joka hymyillen lomauttaa, lamauttaa ja siirtää kioskeja kiinaan, tuhoten perheiden elämiä, palleroiden kohtalot kiinnostaa.
Eiköhän siellä ole taustalla nimenomaan halu sosiaaliturvan romuttamiseen ja "kilpailukykyiseen" työvoiman saatavuuteen.

Näitten uzpekkien vaiko azpekkien kanssahan kävi köpelösti. Ihmettelen suuresti kuinka kokkareiden Kilpailu Kykyisiä Ammattimiehiä karkoitellaan. Kokkarehan saattaa joutua pian palkanmaksuun. Ei ole kyllä yhtään kilpailukykyistä.

Se usko tulevaisuuteen, jaa'a. Minulta meni usko aikoinaan kun oivalsin millainen Sipilän hallitus oli. Tilalle on tullut lievästi huvittunut kyynisyys. Ästeepeen äänestäjät saavat nyt punavihreää jakkukalkkuna ästeepeetä varmasti tilaamansa verran.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Kokoomus onkin mielenkiintoinen säkeistö tässä potpurrissa. Toisaalta kokoomuksen ollessa hallituksessa Suomen infraa on myyty polkuhinnalla. Ja toisaalta se on toiminut kuin perinteinen vasemmistopuolue lisäämällä niin verotusta, valvontaa ja sääntöjä. Ennen kaikkea kokoomus on varmasti suomen federalistisin puolue joten nimi ”kansallinen kokoomus” käy enää huonosta vitsistä.

Se tulevaisuuden toivo varmaan pohjimmiltaan murskaantui Suuressa Lamassa.

KKi kirjoitti...

Kuinkas sattuikaan. Törmäsin Hommalla tämmöiseen.

https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/maahanmuuttajien-tyomarkkinaa-tamakin-tyopaikan-ehtona-huippukallis-vuokra-asunto/

Siinäpä sitä yhteisöllisyyttä. Osmanni oivaltanut, että tässä maassa voi suojavärin suojista olla hyvin kilpailukykyinen.

Näinhän se homma kokkareilla menee. Maksetaan kyllä paperilla ihan palkkaa. Vaan kämpästä peritään sitten tyyliin riittävästi. Eli ukon kustannus on kilpailukykyinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Härskiä touhua. Tuossahan ei kyllä ollut asialla kokkarit vaan kyseessä oli ihan afrikkalainen osaaminen. Meillä on näemmä heiltä paljon oppimista. Olen muuten kuullut – en pysty vahvistamaan – että baltialaisissakin firmoissa täällä Suomessa on usein se systeemi että jätkille maksetaan täysin työehtojen mukaista palkkaa mutta tilipäivänä hemmo menee sitten työnantajan kanssa pankkiautomaatille ja nostaa sieltä sitten satasia työnantajalle. Näin systeemi kierretään.

Anonyymi kirjoitti...

Tvälupsin vinkkaama Oikean Median juttu nosti tukan pystyyn. Mistään muualta tämä ei ole osunut silmiin, joten näinköhän meitä viedään taas kuin mätää kukkoa?

Kun meillä takavuosina jatkuvasti kehuttiin, kuinka Suomi osaa ja pystyy välttämään ne virheet, joita muualla maailmassa on tehty maahanmuuton suhteen, niin tunkiolle voisi viedä nämäkin luulottelijat. Helsingissä ammuskellaan nyt kadulla keskellä päivää ja silminnäkijä kertoo ”ulkomaalaisen näköisestä miehestä” ampujana. Ruotsin tiellä siis ollaan vahvasti ja kaikki menee täsmälleen saman konseptin mukaan. Eikähän tuo muslimien ja kristittyjen yhteiselo ole onnistunut muutenkaan missään päin maailmaa.

Kumman aneemisesti valtamedia muuten uutisoi Ruotsin jengisodista ja autopaloista. Luulisi nyt naapurimaan asioiden kiinnostavan, mutta teeveestä tuttujen ”tähtien” rakkaushuolet (lue panemiset) sun muut joutavanpäiväisyydet tuntuvat olevan tärkeämpiä. Kaikesta päätellen suomalaisia halutaan pitää pimennossa tässäkin asiassa; vihervasemmiston kannattajat ja äänestäjät voisivat säikähtää, varsinkin vanhemman polven solisaliratit.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Olettekos muuten laittaneet merkille kuinka tulipalot ovat ihmeellisesti yleistyneet tänä kesänä verrattuna aikaisempiin vuosiin? Joka vuorokausi palaa kerrostalojen yläkertoja, päiväkoteja sekä parkkeerattuja autoja?

Liikennekuolemat ennätystasolla ja kappas! 4/5 tapauksesta kyseessä ulkomaalaiskuljettaja?
1/5 meneekin sitten alkoholin, huumausaineiden tai sekakäytön piikkiin.

Katuammuskelutkin ovat saapuneet värisyttämään impivaaralaista pysähtyneisyyttämme ja pahoinpitelyt sekä raiskaukset alkavat olla jo 24/7 tason tapahtumia eli uutisoidaan jos moisia ei tapahdu...

Kylläpä vaan kyllä tämä monikulttuurisuus on rikkaus, joten eipä mulla muuta.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Niin kuin mätää kukkoa, pässiä narussa ja litran mittaa. Suomi on aktiivisesti pyrkinyt tekemään juuri ne samat virheet kuin muutkin ja pyrkii kieltämään tehtyjen virheitten arvostelun. Ruotsin todellisesta tilanteesta – johon Suomikin on hyvää vauhtia menossa ja nykyisen hallituksen aikana vielä turbovaihteella – uutisoi hemmetin hyvin PT-media jota kannattaa mainostaa niin paljon kuin mahdollista.

Tvälups: Joo, on pantu merkille. Se on varmaankin toi ilmastonmuutos. Tapahtuu entistä enemmän spontaania itsesyttymistä. Pidetäänpä porukalla huolta ettei tästä tehdä mitään rasistiseksi tulkittavia johtopäätöksiä. Sillä monikulttuurisuus on rikkaus.

KKi kirjoitti...

"
– että baltialaisissakin firmoissa täällä Suomessa on usein se systeemi että jätkille maksetaan täysin työehtojen mukaista palkkaa mutta tilipäivänä hemmo menee sitten työnantajan kanssa pankkiautomaatille ja nostaa sieltä sitten satasia työnantajalle. Näin systeemi kierretään.
"
Juuri näin.
Tarkoitin sitä, että sama laulu se on kotimaisilla kokkareilla kun litulatuja rekrytoivat.

EU on tehnyt sen, että niin näissä mun hanttihommissa kuin raksoilla jne. suorittavissa töissä alkaa olla baltian markkinat. Suomalainen kun on liian kallis.
Meidän alalla tietysti syynä kun baltian poikienkin tuotantovälineessä on pyörät. Se on helppo siirtää.

EU kilpailun vuoksi me härmäläiset ei enää oikein pärjätä tottumillamme palkoilla eli elintasolla. Tämäkin eräs syy miksi kansakunta jakautuu. Halpa palvelutuotanto on toisen etu ja toisen häviö. Jokin sen mahdollistaa, että Amazon.de toimittaa krääsän ilman kuluja kotiovelle. Onhan se kieltämättä kuluttajan etu...

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kirjoitinpa TEJUKA - lehteen 4.6.2003 !

Tukholma-Pietari-Helsinki-Bryssel!?

Mitä yhteistä on yllämainituilla kaupungeilla? Vastaus: ne ovat, tässä järjestyksessä, Suomen pääkaupunkeja, kukin vuorollaan! Rivissä on vain yksi suomalainen pääkaupunki, eikä sekään ole viimeisenä. Tänään, 4. kesäkuuta, Suomen Puolustusvoimien lippujuhlan päivänä, on syytä vähän tarkastella, miten tähän on tultu. Tai paremminkin jouduttu.
On sanottu, että Euroopan yhdistymiskehitys merkitsee Suomelle sen itsenäisyyden ajan suurinta valtiollista muutosta. Näin oli jo 1995, kun Unioniin liityttiin, mutta vielä enemmän, jos ja kun Unionista tulee poliittinen valtioliitto. Sen (ja silloin myös Suomen!) pääkaupunki on Bryssel...! Käytännössä silloin Suomi menettäisi itsenäisen valtiollisen olemuksensa. Kuoret jäisivät, mutta sisältö valuisi pois.
EU:ta voisikin verrata vanhan ajan kartanon rakennuskompleksiin. Sen komea ja mahtava päärakennus on Saksa, jonka ääntä kuunnellaan ja tahtoa totellaan. Vanhan parin sivummalla oleva ”rati” on Englanti ja Ranska. Sitä kuunnellaan kohteliaasti, muttei aina noudateta sen neuvoja. Talousrakennukset ovat Espanjaa, Italiaa, Hollantia... Läävät ja tallit ovat Portugalia, Kreikkaa, Irlantia... Rikkaimmat torpat ovat Itävaltaa ja Ruotsia... Köyhemmät taas Tanskat, Tshekit ja Sloveniat. Mäkitupalaisten ja loisten asunnot ovat Puolaa, Viroa, Latviaa, Liettuaa jne. Ai, mutta mihin unohtuikaan Suomi? Niin, tarvitaanhan kartanossakin pikkula pihan perällä!
Edellä oleva kankeahko vertaus ei tarkoita sitä, että pitäisin rakasta isänmaatamme mitättömänä tai että suorastaan halveksisin sitä. Päinvastoin: olen ylpeä Suomesta, isänmaastani, mikä erityisesti tänään tulkoon tiettäväksi. Mutta mutta: kun Eurooppaa yhdistetään (väkisin...!), niin kysymys on voimasuhteista. Suomessa on 5 miljoonaa asukasta ja lukumäärä on laskemaan päin. Saksa, Ranska ja Englanti tekevät jo yhteensä yli 200 miljoonaa; Berliinissä on jo yksin yhtä paljon asukkaita kuin koko Suomessa jne. Jo yksistään tämä huomioon ottaen on visusti varottava joutumasta voittamattoman kääpiön asemaan, mitä Unioniin sulautuminen ilman muuta merkitsee pienelle maalle. ”Hyttysen ääni ei taivaaseen kanna!” Eikä pitäisi lähteä ”herrojen kanssa marjaan”!
Miksi sitten löytyy piirejä, jotka ajavat Suomea Unioniin kuin käärmettä pyssyyn? Näistä syistäkö: 1) Pääomalla ei koskaan ole isänmaata, 2) Teollisuusjohtajien kotimaisia möhlintöjä pyritään kätkemään suuren ja mahtavan Unionin suojiin, 3) Luullaan, että Venäjä on aina heikko, vaikka sen kohdalla on kysymys nyt vain ylimenokaudesta, ja 4) Suomalainen establishment (= julkinen talous, hallinto, johtoporras) on kovin heikolla itsetunnolla ja kansallisen historian tajulla varustettu.
Senpä takia: Ettei otsikon luoma mielikuva vain muuttuisi todeksi sen viimeiseltä osalta, kehotan niin itseäni kuin lukijoitanikin terveeseen suomalaiseen omanarvontuntoon. Vastustamaan niitä, jotka koettavat vaihtaa Suomen itsenäisyyden ”Euroopan kovaan ytimeen”! Talvisodan päiväkäskyn viimeisessä virkkeessä Marski kirjoitti: ”...mutta me tiedämme myös, että me olemme viimeistä penniä myöten maksaneet velan, joka meille siitä (länsimaisen sivistyksen suojaamisesta) länteen on ollut”!

Anonyymi kirjoitti...

Hassua, kun seuraa PT-mediaa niin saa ihan eri käsityksen Ruotsin tilanteesta kuin vaikkapa toissapäiväisen hesarin kokoaukeaman artikkelista "Käsikranaateista tuli arkea Ruotsissa". Viime vuonna 162 ilmoitettua räjähdystä. Tässä kohtaa hesari tietenkin näki aiheelliseksi muistuttaa Suomen tuoreista tapauksista: Lapuan patruunatehtaan räjähdys (1976), Puolustusvoimien kranaatin vahinkoräjähdys (1984) ja Myyrmanni (2002), "jonka tahallisuudesta ei ole varmaa tietoa. Kovinkin toisiinsa verrattavia tapahtumia.

Ammuskeltukin siellä on (viimeisen 8 vuoden aikana 234 otti kuolettavan osuman), ja muutakin ikävää harrastettu alamaailman ja jengiläisten parissa. Rikollisten taustoista ei mainittu sanallakaan, pienen viitteen medialukutaitoiselle antoi tämä: "Kun jotakuta vastaan hyökätään, uhri ja hänen taustaverkostonsa voivat kokea painetta ryhtyä vastatoimiin asemansa ja KUNNIANSA säilyttämiseksi."

Olen Ykän kanssa samaa mieltä siitä, että poskensoitosta on turha oikeuteen mennä, oikeuslaitoksella kun on parempaakin tekemistä (kuten Mohiksen 6. hylsyn käsittely). Tuon rikosilmoituksen tekeminen oli tyhmää, mutta kuitenkin mielestäni sikäli ok että se nosti tämän sankarin valtamediassakin esille. Husuhan on saanut ihan rauhassa jo vuosien ajan milloin missäkin mediassa suoltaa räävitöntä suomalaisvihaansa. Mitään oikeudenkäyntiä ei tietenkään tule, ja jos tulisikin niin sanktiot olisivat pari kuuden euron sakkoa jonka suomalaiset mieluusti kuittaisivat koska, kuten Husu niin koskettavasti sanoi: me somalit elätämme teitä, osoittakaa respectiä.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Terho Hämeenkorvelle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Totta. Ei lisättävää.

Terho: Oli vähän hemmetin hyvin kirjoitettu. Eikä viesti ole vanhentunut.

Tervehdys, tira+. Tämä kovasti arvostettu yleispelle Maria Petterssonhan kirjoitti joku vuosi sitten raportin Malmöstä ja totesi että siellä on lähinnä joku roskapönttö kaatunut silloin tällöin. Sattumoisin kyseinen raportti on nykyisin laitettu maksumuurin taakse. PT-media puolestaan kertoo Ruotsin tilanteesta huomattavasti paremmin. Ja ei kai se Husu vieläkään valtamediassa noussut esille. Häiskä kun on sen lemmikki.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Yksi on joukosta poissa. Tämä Oulun ja Jerusalemin rinssieversti teipatun merssun kera. Jätkä pyöritti naistoimittajia kun se oli niin iihquua ja Oululaisia päättäjiä vietiin kuin pässejä narussa. Ainoa joka oikein kaipasi oli Moldovan tasavalta missä oli odottomassa kolttosista 7 vuoden edestä vettä ja leipää. Mutta ehtikö hemmo vielä olla mormonikin täällä kun se oli naimisissa ja ei luovutettu.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ainakin demaripolitikoissa kuten Lipponen, Tuomioja, Lehtinen, Halonen ja monet muut jotka ovat leimaantuneet unionin kannattajiksi oli paljon sellaisia 1960 puolivälin ja 1970 luvun alkupuolella halusivat sovjetisoida maan ja liittää sen onnellisten kansallisuuksien yhteyteen rakentamaan reaalisosialismin auvoista paratiisia gulageineen. Mikä vetää unioniin kuin yövalo yökköstä? Sisäänrakennettu valvontakoneisto sääntöineen on vastustamaton yhdistelmä nk. vasemmistopolitrukeille, unionin sisälle syntyy byrokraattien oma virkamiesrälssi etuoikeutettuna.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ruotsin, Norjan ja Tanskan etnisestä värinästä on jo vuosia kertonut meillä TV7 paljon ennen vuoden 2015 invaasiota kuinka muslimit ja heitä tukevat punavihervasemmistolaiset ovat tuoneet antisemitismin ja väkivallan uhan juutalaisyhteisöihin. Meillä Turun juutalaisyhteisö totesi puukotuksen jälkeen että 75%:a uhasta tulee jostain muualta kuin kuulapäistä tai muista perinteisistä hourupäistä. Meillä esimerkiksi Helsingin yhteisön johto onkuin porvarit venäjän vallankumouksessa V I Lenin sanoin että kilpailevat siitä kuka saa myydä sen köyden mihin hirtetään, ei jymmärrä.

Anonyymi kirjoitti...

Olihan kertaus taas. Itselleni uskomattominta tällä ajanjaksolla oli uuvattien ilmeisen vilpitön usko Sinisen Tulevaisuuden menestymismahdollisuuksiin eduskuntavaaleissa. Nauroin monet kerrat vedet silmissä noiden pösilöiden typeryydelle. Että oikein puolue piti perustaa, lausuntoja annettiin ja vaalikampanjaa käytiin ja kuinkas sitten kävikään.

Itselleni oli päivänselvää alusta lähtien, että ketään ei valita eduskuntaan. En edelleenkään pysty ymmärtämään, kuinka he kuvittelivat jotain muuta. Täydellistä arvostelukyvyn puutetta.

Tietenkin aivan älytön oli tuo invaasio ja sen teeskennelty yllätyksellisyys. Mutta näitä poliitikkoja ei voi naiviudesta syyttää, vaan he tiesivät mitä tuleman pitää ja valehtelivat pokkana. Se että media ei kysynyt silloin eikä edelleenkään kysy poliitikoilta hankalia kysymyksiä. Mutta media onkin vallanpitäjien äänitorvi. Toimittajien ja poliitikkojen maailmankuva on sama. Eihän nyt aatetoveria sovi piinata ikävillä kysymyksillä.

maallikko

Vasarahammer kirjoitti...

Ykä siirtyi kerrassaan erinomaisella tavalla ihan lähihistoriaan ja sen merkittävimpiin tapahtumiin. Syksystä 2015 ja sen seurauksista on vielä varsin vähän aikaa, joten niiden arviointi on vaikeaa, mutta tässä kirjoituksessa Ykä osoitti, että se on mahdollista.

Jos mennään nykyhetkeä aavistuksen pitemmälle, Eurostoliitto on juuri nyt käynnistämässä Välimeren meritaksiliikennettä uudelleen. Nähtäväksi jää, mikä sen lopputulos on.

Eurostoliitto myös hyökkää taas Puolaa ja Unkaria vastaan keinotekoisella "oikeusvaltio"-argumentilla. Tästä voi sanoa varmasti, että Eurostoliitto saattaa yrittää haukata liian ison palan. Yritykset heikentää Puolan, Unkarin ja muiden itäisen Euroopan maiden päättäväisyyttä eivät tule onnistumaan. Kyseisten maiden kansalaisista suuri osa on nähnyt islamilaisista maista ja Afrikasta tulevan massamaahanmuuton seuraukset vierastyöläisinä läntisen Euroopan maissa ja tehneet tästä omat johtopäätöksensä.

EU:lle myös yritetään saada aikaiseksi omaa armeijaa. Tämän armeijan pääasiallinen tarkoitus ei välttämättä ole EU-imperiumin puolustaminen tai laajentaminen vaan sitä voidaan yrittää käyttää niskuroivia jäsenvaltioita vastaan. Tämäkään hanke tuskin onnistuu kovin hyvin.

Turkin hallituksen ministeri totesi äskettäin, että Turkki pystyisi kaatamaan hetkessä kymmenien EU-maiden hallitukset päästämällä maassa oleskelevat matut Eurooppaan. Tässä oletuksessaan kyseinen ministeri tuskin on kovin väärässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, maallikolle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

Pate: Joo, se prinssi katosi jonnekin. Muille maille vierahille? Ja meidän nykyinen valtarälssi on kyllä sen islamin kanssa samassa asemassa kuin mitä Lenin kertoi porvareista.

maallikko: Olen siinä käsityksessä että ne uuvatit olivat aidosti hämmästyneitä kun vaaleissa tuli käkättimeen. Kaipa se itselleen valehtelu on taitolaji. Invaasion kohdalta voi todeta että maamme pääkaupunkihan on Bryssel ja maakunta tekee niin kuin pääkaupungista käsketään. Niin kuin tulee tekemään jatkossakin kun ”taakanjako” taas alkaa.

Vasara: Kiitokset. Ja sulla on hyviä huomioita. Haiskahtaa hieman (eikä ihan hieman) siltä että EU:n establishmentti tajuaa että kansallismieliset voivat pitkässä juoksussa syrjäyttää sen. Niinpä se takoo kun rauta on kuumaa ja pyrkii betonoimaan valtansa lopullisesti. Ja sen jälkeen onkin vuorossa kansallismielisten puolueitten kieltäminen.

Anonyymi kirjoitti...

Turkki uhoo sitä & tätä. Mutta ei riitä turkin rajan avaus, pitää olla toisella puolella kans raja auki. Kreikkalaisia taitaa vieläkin viiksettää egeijan meren itärannikon menetys, paljokoos niitä pitäis yllyttää...
Kreikkalaiset & venäläiset on uskonveljiä, putler voi lyhetä nopsaan pään mitan jos tukee turkkeja uskonveljiä vastaan

Bulgariassa ja balkanilla ei taideta turkkia paljonkaan rakastaa, voisivat hyvinkin tukea kreikkaa rajan sulkemisessa. Aluksi vaikka Bosborin salmen kohdalta, idempää sitten myöhemmin.

Tyytyvätkös polakit istumaan aloillaan, vai tuleeko taas Siivekkäät Husaarit pilaamaan musujen päivän.

Komisaarien, noiden hullujen koirien, valta voi kohta olla muisto vain.
Hollannissa, saksassa, tanskassa, ranskassa, UK:ssa yms. alkaa olla jo mitta täynnä. Rikkautta ja voimavaraa on jo riittävästi. Kauanko menee, että "missäs teidän muslimit on?" -kysyjälle kerrotaan:"Kuljetettu itään." Kun länkkärillä napsahtaa, saadaan muutakin kuin älämölöä.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Olen pessimistisempi kuin sinä. Ensinnäkään ei kreikkalaiset Putinin päätä mihinkään lyhennä. Ja Kreikkahan on ostanut Venäjältä panssarintorjuntaohjuksia, sinkoja, rynnäkköpanssareita ja ilmatorjuntatykkejä. Komissaarit ovat puolestaan tällä hetkellä betonoimassa valtaansa. Pahimmassa tapauksessa ne onnistuvat niin kuin aikanaan Neuvostoliitossa ja sitten me elämmekin Eurostoliiton aikaa vuosikymmeniä ennen kuin se romahtaa omaan mahdottomuuteensa. Toivon hartaasti että olen väärässä ja kansallismieliset voittavat.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei kreikkalaiset lyhennä, ei. Mut oikeauskoiset, etniset venäläiset. Kas, kun kreikkalaiset on uskonveljiä. Ja rajansa reaalipolitiikalle lie vennäänmaallakin. Eikä päätä lyhennä joku tavallinen tallaaja Vasili Durak, ei. Nokkela, nouseva tähti Vitali Molozhavyij tekee sen mikä tehtävä on, Oikean uskon, uskonveljien ja venänmaan suojelemiseksi. Kauan eläköön tsaari Vitali I Uskonsuojelija! Kontantinopolin ja neljännen Rooman pelastaja...

Komissaarit betonoi mitä betonoi, voi sujahtaa sokeria sekaan tai melkein kovan valun muotit joku ilkimys romauttaa. Näin atlantin vallikin sabotoitiin.

Kansan enemmistö voi olla kettuuntunutta mutta flegmaattista, niin kuin trotyli. Ei se vähästä hätkähdä, saa korventaa ja mätkiä vaikka lekalla. Mutta PETN on eri asia, ei siedä loputtomiin kolhimista, kun pieni määrä kukkuu oikeassa paikassa kukkuu se trotylikin. Ja sitten syntyy historiaa.

Ei kansa nouse, ei nouse kentsut tai muut kultafasaanit ja sulkahatut. Ensin nousee luutnantit, kapteenit, majurit, ehkä everstit. A-maissa mahdottomissa tehtävissä marinoidut. Tai sitten komisariot ja muu siviiliturvallisuuden keskipäällystö. tai AY-liike, verot verta juo ja jotkut ei kun lorvii ja sikailee, verovaroilla.

Mielelläni näkisin rauhallisen kehityksen - evoluution - vaan voi olla, että vain reippaampi korjausliike - revoluutio - ehtii ajoissa, ennen korjmatonta vahinkoa.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Sitä rauhallista kehitystä haluaisin minäkin. Tosin sen mahdollisuus vähenee päivä päivältä. Silloin toivon että ne luutnantit, kapteenit, majurit ja ehkä everstit ymmärtävät mitä heidän täytyy tehdä

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Eurooppalaisia sotia on käyty oIiko en muista Bethlehemin, Nazarthin va Jerusalemissa olleista kirkonavaimista. Erdoganin kannattaa muistaa että Kreikka, Bulgaaria ja Venäjä kaikilla on ollut kova hinku ajaa Turkki pois Bosporinsalmen euroopan puoleisilta osilta pois. Amerikkalaiset ja venäläiset odottavat koska aika on kypsä ja oppositio on järjestäytynyt hallinnon siirtoon, perinteiseen tapaan Turkin sekulaarisen yhteiskunnan ja demokratian takaajana on ollut nuorturkkilainen armeija. Jos rahaa löytyy ja sopivaa tukea coup d'etat on hyvinkin mahdollinen. Lisäksi turkinarmeijaa vituttaa kuin pientä oravaa jäätynyt käpy kurdien aseman vahvistuminen raja-alueilla, sielläkin saattaa olla tulossa kurinpalautus. Turkkilaiset saattavat heittää kaikki ylimääräiset ulos turkista. Mutta ei vähäisin Turkilla on osuutensa latakian öljy- ja kaasukentistä mikä on yksi maailman suurimmista, saksa ja ranska nuoleskelevat halvan kaasun ja öljyn toivossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Turkissahan aikanaan oli se perinne että armeija piti huolen sekulaarin jäjestelmän säilymisestä. Nyt Erdogan on muuttamassa tilannetta ja se on pelottavaa. Nimenomaan siksi että tuotahan turkkilaiset tuntuvat haluavan.