maanantai 19. elokuuta 2019

MINISTERI DEMONIJAHDISSA


Eli pakkovalehtelua ministerikäskyllä

Hallitus takoo kun rauta on kuumaa ja tiedostavien joukkojen kärjessä marssii tietenkin sisäministeri Maria Ohisalo joka kertoo että ns. vihapuheeseen tullaan jatkossa puuttumaan entistäkin jämäkämmin. Kootaan hieman sisäministerimme lausumia:

- Turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella.

- Tämä tapahtuu lietsomalla epäluuloja ja lyömällä kiilaa eri ihmisryhmien välille. Suomessa väkivaltaan yllytetään nimenomaan äärioikeiston ja maahanmuuttoa vastustavien piireissä.

- Äärioikeiston liikehdintä on uhka avoimelle ja vapaalle yhteiskunnalle.

- Yhteiskunnassa ei saa antaa sijaa äärioikeistolaisille aatteille.

-  Äärioikeiston asettamaan haasteeseen vastaaminen edellyttää arjen turvallisuuden edistämistä. Se edellyttää eriarvoisuuden kaventamista ja syrjäytymisen torjuntaa.

- Me tarvitsemme toimivaa kansalaisyhteiskuntaa ja mediaa, jossa vihapuheeseen puututaan. Hallituskauden aikana toteutetaan poikkihallinnollisesti toimenpiteitä, joilla puututaan nykyistä vahvemmin järjestelmälliseen häirintään ja uhkailuun.

Ohisalon avautuminen muistuttaa (niin kuin monta kertaa ennenkin) demoneilla pelottelua. Suomessahan ei varsinaisesti ole niin demoneita (Epäilyksen Pirua lukuunottamatta) kuin niitä äärioikeistolaisiakaan. Näin ollen äärioikeistolaisuus täytyy tietysti määrittää uudelleen ja päivittää vastaamaan nykyisiä edistyksellisen politiikan vaatimuksia.

Mikä sitten on se päivitetty äärioikeistolaisuus jonka hiljentämistä Ohisalo peräänkuuluttaa? Minä kun epäilemättä kuulun Ohisalon mielestä siihen äärioikeistoon (aika hyvä saavutus vanhalta vasemmistolaiselta muuten) niin ehkäpä pystyn selittämään sitä, mikä tekee ihmisestä virallisen näkemyksen mukaan äärioikeistolaisen. Mehän emme rieku kaduilla, emme hakkaa ihmisiä emmekä hajota kiinteää ja irtainta omaisuutta. Niin kuin muuten äärivasemmistolaiset tuppaavat aika ajoin tehdä. Mikä sitten tekee nimenomaan meistä äärioikeistolaisia? Ensinnäkin voin todeta että äärioikeistolaiseksi on nykyisin hyvin helppo päätyä. Siihen tarvitaan vain muutamia asioita joita olemme sanoneet ääneen:

- Valtaosa Suomeen tulleista turvapaikanhakijoista ei ole tarvinnut turvapaikkaa vaan kyse on elintasosiirtolaisuudesta eli haittamaahanmuutosta sillä se aiheuttaa suomalaisille valtavat taloudelliset kustannukset.

- Jos henkilö on Suomessa turvapaikkaperusteella ja lomailee maassa josta on tullut, hän ei ole oikeutettu turvapaikkaan.

- Kyseinen haittamaahanmuutto on lisännyt Suomessa yleistä turvattomuutta niin murhien, tappojen, pahoinpitelyitten, ryöstöjen ja raiskausten muodossa.

- Näistä epäkohdista tulisi pystyä keskustelemaan avoimesti sillä haittamaahanmuutto saa aikaan alueita joilla laillinen yhteiskunta ei toimi. Tämä on nähty Euroopassa erittäin hyvin.

Kas niin, suurinpiirtein tuo riittää. Ei siihen muuta tarvita. Ongelmallista Ohisalolle ja kumppaneille on se, että nuo kohdat ovat tosia. Ja niitten tosiasioitten lausuminen riittää tekemään ihmisestä määritellyn äärioikeistolaisen.

Eli: äärioikeistolainen on nykyisin ihminen joka ei suostu valehtelemaan.

Ja äärioikeistolainen on ihminen joka ei suostu pitämään valheella ylläpidettyjä kulisseja pystyssä.

Niin helppoa se on. Ja mitä se kertoo yhteiskunnastamme ja hallituksestamme? Kumpaa pitäisi pelätä? ”Äärioikeistoa” vai hallitusta?33 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Miksipä hallitusta pelätä? Sehän on koossa siksi, että 80 % äänestäjistä halusi tällaisen hallituksen tekemään tällaista politikkaa.

Paitsi että moni noista 80 % äänestäjistä olivat samanlaista populaa, joista Jan Hus roviollaan huokaisi:
"Voi pyhä yksinkertaisuus!"

Jan Husin kotimaassa kotimaan- ja ulkopolitiikka nähdään aivan toisin kuin meillä. Jopa sikäläinen SDP on kansallismielinen. - Toisaalta niinhän se tanskalainenkin versio ko. puolueesta esitti olevansa.
Vaalit voitettuaan perusti kuitenkin samanlaisen vihervasemmistohallituksen kuin meillä nyt, ja lällätteli suoraan päin äänestäjien naamaa, että mitäs uskoitte valeitamme, hähähää!

Tässä mielessä täytyy melkein olla kotoiselle SDP:llemme kiitollinen:
se ei yritä esittää muuta kuin mitä on.

Mistä seuraa kammottava kysymys:
mitä jos SDP alkaa julistaa keväällä 2023 perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa - ja PS:ltä äänet vietyään lällättelee Tanskan malliin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Itse asiassa valtaosa kepulaistenkaan äänestäjistä tuskin halusi tätä. Pidän tilanteessa pääsyyllisenä valtamediaa. En usko, että SDP tekisi ennustamaasi. Sen sijaan se pyrkii saamaan lisää curley-äänestäjiä curley-ehdokkailla. Ja kyllä tätä hallitusta kannattaa pelätä. Se on vasta työnsä alussa. Sillä on melkein neljä vuotta aikaa hässiä asiat vituralleen. Ja usko huviksesi, se tekee parhaansa.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Maailmamme on ihmeellinen. Jos köyhyystutkijasta tulee vihreä ministeri ja hän on kansainvaelluskysymyksessä täsmälleen samassa rintamassa kuin suursijoittaja Soros, jossainhan siinä on ihme tapahtunut. Varmaan niiden korvien välissä elää niitä demoneitakin.

Vasarahammer kirjoitti...

Vihreän gnostilaisuuden ydintä on maailman jako valon puolella taisteleviin hyviksiin ja pimeän puolen pahiksiin. Tällainen manikealaisuus polarisoi itsessään ja luo jakolinjoja.

Sanoisin, että Ohisalon aloitus sisäministerinä vetää vertoja aikanaan yhtä kokemattoman Petteri Orpon vastaavaan.

Nimetön kirjoitti...

Tälle ei näy tulevan loppua - sukupuoli on ilmoitusasia, joten luonnollisesti vampyrismi nauttii samoista oikeuksista: https://www.youtube.com/watch?v=nK73YdOLj8Y


Länsimaat on valloittanut kollektiivinen mielisairaus (kulttuurimarksistit onnistuivat tehtävässään), joten taitaa olla parasta vain ulvoa susien kanssa mutta ulvoa lujempaa:

Hlökoht identifioidun multimiljadööriksi ja pidän sitä ihmisoikeusrikoksena ettei Suomen valtio kunnioita tätä siirtämällä pankkitililleni identiteettini mukaisia käyttövaroja!


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

btw tässäpä siitä aiemmin keskustellusta projisoinnista:
https://www.facebook.com/MikoBergbomPS/videos/1276874122480012/?v=1276874122480012

Jännää miten GasProm on ookoo vaikka Putin ei olekaan...


-Tvälups-

Lemminkäinen kirjoitti...

Ministerinä Ohisalon palkkio on 13748 euroa kuukaudessa. Kun hän kertoo kansalle kerran kuukaudessa että äärioikeistoa ja vihapuhetta tulee vastustaa viimeiseen poliisiin ja viimeiseen pisteeseen asti ja ilmaston pelastamiseksi tulee bensaveroa nostaa tasaisin väliajoin, niin vihreän logiikan mukaan hän toimii niin kuin vihreän ministerin tuleekin toimia ja täten hän on palkkionsa ansainnut. Se että äärioikeisto/vihapuhe on kognitiivista dissonanssia niin mitäpä sitä pienistä, sehän on pelkkää pilkunnussimista. "Äärioikeiston" terrori-iskut, raiskaamiset/joukkoraiskaamiset, autojen/rakennusten poltot, ampumiset, jne. ovat arkipäivää mm. Ruotsissa, mutta ihme ja kumma, äärioikeistolaisiksi luokitelluissa maissa (mm. Puola ja Unkari) niin edellä mainitut "äärioikeistolaiset" rikokset loistavat poissaolollaan.

Nimetön kirjoitti...

Ja mamujen lapsia katoaa niin ettei kukaan tiedä heistä mitään. Enimmäkseen teini-ikäisiä tyttöjä koska perheen kunnia... Ja kantasuomalaisten lapsia raiskataan. On siinä nyt miinistereillä ihmettelemistä mistä tämä mahtaa johtua. Visiin huonosta kotouttamisesta. Siis muutama kymmenenmiljoonaa lisää tiedottamiseen miten täällä pitää olla.

Mito Islam kirjoitti...

Tuskinpa se"äärioikeiston" liikehdintä yltäisi lähellekään kärkikymmenikköä jos selvitettäisiin syitä kansan turvattomuuden tunteen kasvamiseen.
Jokaisen natsihysteerikon avautumisen jälkeen x-määrä ihmisiä käy ihan mielenkiinnosta pvl:n sivuilla tutustumassa "uhkaan", jotkut saattavat jopa löytää positiivisia asioita ideologiasta.
Pekan pyörittäessä friikkisirkustaan Naantalissa media ja poliitikot osasivat suhtautua asiaan jotakuinkin järkevästi.
Kansallis-sosialistista ideologiaa kannattavien määrä tuskin on noista ajoista merkittävästi kasvanut, puhutaan joistain sadoista maksimissaan muutamasta tuhannesta ihmisestä.
Natsi käsitteen laajeneminen tarkoittamaan ihmisiä jotka ovat erimieltä "virallisesta totuudesta", tasoittaa tietä myös oikeiden natsien marssille.
Jos ei natsit nappaa, niin kannattaisi varoa mitä siellä metsän reunassa huutaa, saattaa olla että natsien viimein tullessa ketään ei kiinnosta pätkääkään.


Nimetön kirjoitti...


"- Turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella."

Pitää paikkansa. Tosiasiallinen turvallisuus ja turvallisuuden tunne ovat eri asioita. Jos ihmisten tietoisuuteen tuodaan informaatiota, joka muuttaa heidän uskomuksiaan turvallisuustilanteesta, heidän turvallisuudentunteensa voi muuttua tai he voivat torjua informaation.

Mutta ketkä pyrkivät konkreettisin teoin rapauttamaan turvallisuuden tunnetta? Vastaus on selvä. Ne muslimit, jotka tekevät tai tukevat terrori-iskuja. Ideana on helpottaa alistettavien islamiin alistamista. Terrorilla ylläpidetään turvattomuuden tunnetta. Koska iskut tuppaavat ajan myötä unohtua, niitä pitää uusia.

Mutta Ohisalo tarkoittanee rapauttajilla niitä, jotka tuovat julkisuuteen todellisuutta paremmin kuvaavaa tietoa.


Acc

Nimetön kirjoitti...

Taitaa käydä niin, että Shit Dung Poo tuottaa itselleen kehari-äänestäjiä kehari-maista. Kun lampsii poliisilaitokselle ja lausuu taikasant "asyl, äänestä demari" saa kansalaiuuden samantien ja ihan mille vaan nimelle.

Mutta andy-hintti-rinne ja kanisteri hutisalo - heiluri heilahtaa takaisin.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Joku taisi kutsua Ohisaloa "tyttöministeriksi" ja minusta nimi on niin kuvaava, että se pitäisi vakiinnuttaa hänelle kutsumanimeksi.

Asiasta toiseen, Olet Ykä F-securen estolistalla "aikuisen sisällön" nojalla, eikä sinua voi lukea ainakaan osalta Helsingin kaupungin koneista... Onneksi olkoon! Monelle muulle sivustolle kuten esim. PT-media ja Hommaforum pääsyä ei ole estetty...t: Vittuuntunu Stadilaine'

Becker kirjoitti...

No nytpä ollaan tosissaan jännän äärellä. Suomi on saanut itselleen sisäministerin, jolle perustuslaki ja kansalaisten oikeusturva ovat peanutseja mikäli ne törmäävät hänen punavihreän moraaliinsa. Hänen lausuntonsa jo osoittavat että turvat tukitaan keinoja kaihtamatta. Eli ensin viedään oikeuteen ja se syytekkin keksitään sitten jahka keretään.
Olemme ilmeisesti saaneet Suomen itsenäisen ajan vaarallisimman sisäministerin mitä kansalaisten oikeuksiin ja turvallisuuteen tulee. Tämä tietysti koskee vain kanta-asukkaita, muualta tulleet saavat erikoiskohtelun hallinnolta.
Kansallismielisten riepottelu saa jatkua rajoituksetta ja onhan poliisien joukossa henkilöstöä jolle tämä sopii erinomaisesti. Muutenkin poliisin toimet nykyjään alkavat vaikuttaa ylimitoitetulta. Pitäähän hallintoalamaisille näyttää mistä kissa pissii.
Junes Lokan aiheeton pidätys Turussa Sunnuntaina herättää jo tiettyä arvelua jotta kuka oli pidätysmääräyksen antajana.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo jokaisessa nurkassa natseja näkevä akkaoletettu on oikeasti ihan kujalla ja vaarallinen.
Haavisto ja se ovat ihan kimpassa junailemassa ISIS terroristejä takaisin Suomeen ja eukko määkii "äärioikeiston" muodostamasta uhkasta.
No, ei meitä sitteen vissiin ole kuin rapiat 500 000 äänioikeutettua natsia. Mille leirille hutisalo meinaa meidät internoida?
Noin sokeasti asiaansa uskova eukko ei silmää räpäyttäisi jos sillä vaan olisi mahdollisuus laittaa kaikki persut keskitysleireille.
Vähän jo ounastelin kun joku perkeleen "köyhyystutkija" niin kiimoissaan halusi sisäministeriksi, että ei se siihen virkaan mene tekemään sitä mitä tehtävänkuvauksessa lukee vaan toteuttamaan omaa pakkovaltaansa.

Tuumailija kirjoitti...

Täällä Japanissakin on äärioikeistolaisia. Heitä on suhteessa väestöön hyvin vähän, arviolta alle yksi promille. He ovat kuitenkin määräänsä äänekkäämpiä: heidän näkyvintä toimintaansa ovat kaiutinautoilla kiertely ja puheiden pitäminen julkisilla paikoilla. Kaiutinautot ovat yleensä koristeltu Japanin lipuilla tai jopa sodanaikaisen nousevan auringon lipuin. Autojen kyljissä on nationalistisia kanji-merkkejä. Ryhmittymiä on yli tuhat, joskin useimpien jäsenmäärät ovat hyvin pieniä. Ryhmittymät saattavat tehdä myös keskenään yhteistyötä esim. yhteisten mielenosoitusten järjestämisessä.

Ryhmittymät eivät välttämättä ole keskenään kaikesta samaa mieltä: osa vastustaa kulttuurin rappeutumista ja liiallista länsimaalaistumista, osa taas kannattaa vahvasti liittolaisuutta USA:n ja Etelä-Korean kanssa. Jotkut vaativat suurempaa ruokaomavaraisuutta, Japani kun on ruuan suhteen vain 40% omavarainen. Äärirojalistit vaativat keisarivallan palauttamista. Revisionistit vähättelevät Japanin sotarikoksia ja vaativat "totuudenmukaisempaa" opetusta kouluihin toisesta maailmansodasta. Yhteistä käytännössä kaikille on kuitenkin ennenkaikkea se, että ne lietsovat vihaa ja pelkoa Kiinaa, Pohjois-Koreaa ja Venäjää kohtaan. Kommunismia vihataan kuin ruttoa. Postiluukkuuni kolahti jokin aika sitten pamfletti, jossa kehotettiin kieltäytymään kaikesta yhteistyöstä kommunistipuolueen (täällä tosiaan on sellainenkin!) kanssa ja sanomaan jyrkästi ei kommunistien ajamille asioille.

Ylivoimainen valtaosa tavallisista ihmisistä inhoaa ja pelkää näitä porukoita, aivan kuten kommunisteja, Jehovan todistajia, ja muita ideologisia/uskonnollisia ääriryhmittymiä muutenkin. Japanilaiset ovat lähtökohtaisesti erittäin maltillista ja konservatiivista väkeä, eivätkä ole kiinnostuneet radikalismista. Vain todella harva jaksaa jäädä kuuntelemaan pateettista paasausta. Kas kun ihmisillä on ihan oikeita töitäkin tehtävänä.

Mutta nyt tullaan siihen mitä haluan sanoa: poliisi ei puutu näiden ääriryhmien toimintaan, koska Japanissa perustuslain suoma sananvapaus on hyvin vahva! Niin kauan kuin ryhmät eivät tee mitään muuten laitonta, ne saavat jatkaa toimintaansa. Ei suunpieksentä kiellettyä ole. Lähinnä "rangaistus" tulee sen muodossa, että tavalliset ihmiset halveksuvat heitä ja jättävät omaan arvoonsa.

KKi kirjoitti...

Mitäpä tuota hallitusta hämmästelemään. Sitä saatiin mitä tilattiin.

Ihmiset olivat tympiintyneitä kokkareiseen kepuiluun, niin logisesti tilalle pistettiim kepulia demariutta.

Varmastikin tämä hallitus saa talouden sellaiseen jamaan, että kukaan ei halua vuonna -23 siivoamaan jälkiä.
Tosin meillä taitaa silloin olla ja IMF:n mustasalkkuiset miehet tekemässä budjettia ja kansa jälttäämässä lanttua perunakuopassa.

Vaan onpahan ilmasto pelastunurt.

Nimetön kirjoitti...

Tässähän se Ykän äärioikeistolaisuus viimeistään nähtiin, mennä nyt syyttämään pyhää valtamediaa!

Muistaako muuten kukaan milloin ja kenen toimesta tämä ilmaus "valtamedia" on otettu yleiseen käyttöön ja miksi? Jos on vanhempaa perua tarkoitti varmaankin valtaa samassa merkityksessä kuin esim. sanassa "valtaväestö", nyt sen sijaan siinä varsinaisessa eli "oikeutta hallita jotakuta, määrätä tai päättää jostakin". Mekö muka olemme antaneet medialle tuon vallan hallita, päättää ja määrätä meitä?

Toimittajien (toimittajiksi kutsutaan myös bloggaajia, vloggaajia tai ketä tahansa steppaajaa instassa) säälittävän ylimitoitettu käsitys itsestään ja merkityksestään ihmiskunnalle on todella surkuhupaista. Huippuna se kun pari toimittajaa kertoi minulle, että olisi oikeudenmukaista että kaikki toimittajat saisivat diplomaattipassin jotta heillä olisi koskemattomuus. Tietämättä, että suomalaisella dippipassilla ei ole Suomessa sen kummempaa merkitystä kuin tavallisellakaan, siis pelkkä henkkari.

Kun meillä on nyt vihreät sisä- ja ulkoministeri, mikä voisi mennä pieleen paitsi kaikki. Juuri kun Rinne on ottanut Afrikan lämpimään miljardisyleilyynsä, Haavisto on kauhuissaan Venezuelasta, josta kuulemma tulee nyt EUn alueelle 3. eniten turvapaikanhakijoita Syyrian ja Afganistanin jälkeen. Irakilaiset murjottavat kun heidät on syrjäytetty kärkikolmikosta. Venezuelalaiset eivät tarvitse viisumia Schengeniin, jos heillä on passissa biometriset tunnisteet, ja useilla on myös mm. Espanjan kaksoiskansalaisuus. Nyt äkkiä siis päivittämään espanjaksi, Kela!

On vähän vaikea uskoa, että hallitus istuisi koko kauden mutta jos, niin kansa on yhtä sekaisin kuin päättäjätkin mikäli tämän hyväksyisivät. En muista lukeneeni tähän mennessä yhtään järkevää esitystä, toteutuskelvottomia sitäkin enemmän. Tänään liikenne- ja viestintämin. Sanna Marin esitti 4 päivän ja 6 tunnin työviikkoa. Ja tällä on tekemistä liikenteen ja viestinnän kanssa mitä? No, eipä ole Harakallakaan työn, aika hiljaista sillä rintamalla. Loogistahan on, että jos työtunteja tehdään 16/vko vähemmän, samalla osuudella alennetaan palkkaa. Kun nyt jo täyttä päivääkin tekeviä joudutaan sponssaamaan asumis- sun muilla tuilla, tuo ehdotushan tarkoittaa sitä että jatkossa nuo tuet noudevat sfääreihin. Ja hurskaana perusteluna se, että ihmisille jää enemmän aikaa esim.olla perheen kanssa. Varsinaista perheen laatuaikaa: iskä tuijottaa kännykkää, äiskä tuijottaa kännykkää, poika pelaa konneella ja ääliötytär katsoo telkkarista Salattuja elämiä.

Ei vaan tajua.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Vasarahammerille, Taisteluvälineupseerille, Lemminkäiselle, Ano1:lle, Mito Islamille, Acc:lle, Pyssymiehelle, Vittuuntuneelle Stadilaiselle, Beckerille, Joppos123:lle, Tuumailijalle, KKi:lle ja tira+:lle & kiitos hyvistä kommenteistanne ja huomioistanne.

Ohisalohan mainitsi turvallisuuden tunteen. Oikea termi tietysti olisi ollut turvallisuuden illuusio eli valheellisen kulissin pystyssä pitäminen. Ei Ohisalo suojele mitään maahanmuuttajia vaan järjestelmäpuolueen ammattipoliitikkoja sekä valtamediaa jotka ovat typeryydellään saaneet aikaan nykyisen tilanteen. Ja niin kuin tira+ totesi, kyseessä on nimenomaan valtaapitävä media.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ai niin, varsin mielenkiintoinen tuo F-Securen juttu. ”Aikuinen sisältö”? Ei sentään aikuisviihde. Kuinkahan monta muuta blogia on estetty?

LW kirjoitti...

Pidän tavallaan aika hellyyttävinä ihmisiä, jotka uskovat asioiden normaalin tilan olevan sen, että kaikilla on turvallista olla, eikä ihmisryhmien välillä ole epäluuloja tai jakolinjoja. Että ongelmien täytyy johtua joistain tosi ilkeistä tyypeistä, jotka lietsovat turvattomuuden tunnetta ja lyövät kiilaa. Tämä tosin lähinnä silloin, kun kyseessä on tavallinen kansalainen, jolla ei ole ihmeempää valtaa. Kun sisäministeri ajattelee noin, tilanteelle sen kaikessa absurdiudessaan on pakko välillä nauraa. Ei sitä koko ajan jaksa kiristellä hampaitaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, LW. Voihan tässäkin tietysti miettiä että onko kyseessä ministeri vai hahmotushäiriöstä kärsivä myöhäisteini. Tosin kyseessä voi olla myös härski valtapoliitikko joka tajuaa että asiat on hässitty vituralleen mutta kiistää kategorisesti kaiken ja toteaa että vain ongelmasta puhujat ovat ongelmia.

Lemminkäinen kirjoitti...

Korkkarissa (SVT text) on taas luettavissa jännä seikkailu. Ruotsin pommiryhmä työskenteli eilen vaarallisen esineen kanssa Linköpingin poliisiaseman vieressä. Ihmisiä lähetettiin evakkoon esineen lähettyviltä ja alue eristettiin. Yöllä tämä esine sitten räjähti pommiryhmän hellässä huovassa. Tämä esine vaikuttaa olevan varastettu mopo mikä piti jättää omistajalle. Ennen mopon jättämistä omistajalle huomattiin kuitenkin että mopoa oli preparoitu jollakin vaarallisella tavalla. Viherpunalogiikan mukaan asia on harvinaisen selvä. Mopo oli tietysti äärioikeistolainen ja jos mopo kuitenkaan ei ollut äärioikeistolainen niin äärioikeistolaisten turvallisuutta rapauttavat vihapuheet ovat lyöneet kiilaa eri ihmisryhmien välillä ja mopo räjähti sen vuoksi. Tuli mieleen tuossa että keuliiko Suomen valtamedian mopo kun Ruotsin räjähtelevistä mopoista ei kerrota ollenkaan. En ainakaan vielä ole huomannut että asiasta olisi uutisoitu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Näitähän ei valtamediamme uutisoi. Mutta mainio PT-media uutisoi. Tässä PT-median juttu kyseisestä tapauksesta:

https://pt-media.org/2019/08/20/linkopingissa-rajahti-poliisiaseman-varasto-ilmaan/

Nimetön kirjoitti...

Kirjoitit:
"Ai niin, varsin mielenkiintoinen tuo F-Securen juttu. ”Aikuinen sisältö”? Ei sentään aikuisviihde."
Vai sellaiseksiko (adultery) kenties on katsottu tähän kolumniin linkittämäsi valokuvat:
http://yrjoperskeles.blogspot.com/2019/06/ptruit.html
tai ainakin osa niistä, sekä muutamat muutkin samantapaiset, joita täällä on joskus näkynyt? Ne ovat kenties F-Securen mielestä liikaa. Siihen, mitä tuossa kulkueessa tapahtui, F-Secure ei tietenkään pystynyt vaikuttamaan, mutta siitä otettujen kuvien näkymiseen kyllä.

Vasarahammer kirjoitti...

LW: "eikä ihmisryhmien välillä ole epäluuloja tai jakolinjoja."

Hyvin sanottu. Mielipide-erot punavihreän nomenklaturan ja Perussuomalaisten välillä ovat niin suuria, että jakolinjoja syntyy väistämättä.

Joppos123 kirjoitti...

Ei Suomen media voi uutisoida Ruotsin monikulttuurisesta helvetistä, se on aivan liian lähellä.
Kotimainen mantra monikulttuurisuuden ihanuudesta saa kolauksen jos täällä kansa kuulisi mitä se on naapurissa jo aiheuttanut, tulevaisuudesta puhumattakaan.
On paljon helpompaa pitää vaalikarja pimennossa ja kun aikanaan paska lentää tuulettimeen täälläkin on helppo määkiä, että "tuli ihan puskista, ei osattu aavistaakkaan".
Ohisalo ei ole millään tavoin kiinnostunut mitä muualla on jo tapahtunut, tärkeintä on natsijahti Suomessa.
ISIS-lahtaajat ovat ihan vaarattomia verrattuna meihin kovanlinjan natseihin jotka uskaltavat törkeästi arvostella mitään mikä liittyy haittamaahanmuuttoon tai maamme turvallisuuteen.
Kyllä köyhyystutkija tietää mikä maalle ja sen kansalle , tai ainakin itselleen on parasta.
Lisää saman aatteen aisankannattajia virkakoneistoon ja etenkin siihen osaan jolla on näpeissä väkivaltakoneisto, hyvä tulee.
Hutisalo kumppaneineen kuvittelee ilmeisesti olevansa vallassa lopun ikäänsä, on maanpetosoikeudenkäyntejä ennenkin käyty taannehtavien lakien nojalla.
Natsijahti jatkukoon.

Nimetön kirjoitti...

Kirjoitit:
"Ai niin, varsin mielenkiintoinen tuo F-Securen juttu. ”Aikuinen sisältö”? Ei sentään aikuisviihde. Kuinkahan monta muuta blogia on estetty?"

Kokeilin itse, Helsingin kaupungin Töölön kirjaston asiakastietokoneella. Ja kyllä se aukesi. Kirjoitin tämän viestin sieltä käsin.
Tuo V...uuntuneen stadilaisen" mainitsema virheilmoitus voisi kylläkin viitata siihen, että kirjaston lastenosaston koneilta pääsy tähän blogiin on estetty. Ainakaan vielä en kuitenkaan sitä kokeillut. Ja voi olla, että jos kokeilisin, joku virkailija tulisi heti häätämään minut pois lasten koneelta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Vasarahammerille, Joppos123:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Ano2: En osaa sanoa tuosta tarkemmin. Tietysti blogissani on myös vanhoja tupakkamainoksia ja sekin saattaa riittää.

Vasara: En muuten pitäisi mahdottomana että punavihreä nomenklatura pyrkisi nykyhallituksen aikana jollain tavoin kieltämään perussuomalaisten toiminnan. Viimeistään siinä vaiheessa jos gallupit paukkuu yli 25 pinnaa.

Joppos123: Ei voi uutisoida niin eikä se ehdikään kun sen pitää keskittyä ilmastohysteriaan, trump-bashingiin ja natsien etsimiseen. Natsijahti jatkuu aivan varmasti ja jos ei löydy, niin sitten keksitään. Niin kuin on keksitty tähänkin mennessä.

vieras kirjoitti...

Nykyhetkestä muistuu mieleen sisäministeri Yrjö Leino 1944-1948 sekä Mauno Pekkalan hallitus 1946-1948. Kuitenkin siihen aikaan oli aseveli-demareita jotka jarruttivat kommunistien pyrkimyksiä. Porvaritaustainen presidentti J.K. Paasikivi oli viimeinen takalukko.

Mahtoiko kommunisteillakin olla tuohon aikaan "saarislaisia" aseveljiä, siis parikymmentä vuotta ennen kuin Aarne Saarinen astui mukaan valtakunnan politiikkaan? 1945 vaaleissa eduskuntaan valitut kommarit taisivat ymmärtää mitä "työ" tarkoittaa ja että työ on ainoa keino hankkia oma toimeentulo. Oli kommari sitten suomalaismielinen tai neuvostomielinen. Siinä on huomattava ero nykyvasemmistoon nähden. Niin no oli niitä porvaristaustaisia akateemisia kommunisteja tuolloinkin, ihan alusta alkaen.

Rinteen hallituksella ei ole tukenaan Neuvostoliittoa ja sen massiivista sotakoneistoa eikä edes Venäjää. Sen sijaan sillä on tukena EU, YK ja globalistit kuten Soros.

Ykkösrähinän jälkeen Saksassa oli Spartakistikapina vuoden 1919 alussa. Rosa Luxemburg ja Karl Liebknecht halusivat kommunistisen Saksan. Demarihallitus pääministeri Friedrich Ebertin ja puolustusministeri Gustav Nosken johdolla kukistivat kapinan. Tuon ajan Saksan demarit muistuttivat Suomen asevelidemareita 1940-1950-luvuilla.

vieras kirjoitti...

Jos persuja tai ylipäätään kansallismielisiä aletaan sensuroida ja kieltää yhä useammissa paikoissa niin se herättää erään kysymyksen. Kun sensuroidaan ja kielletään persujen ja kansallismielisten toimintaa yhä useammissa paikoissa, niin luuleeko suvakit että tällä tavalla persuista ja muista kansallismielisistä tulee suvakkeja? Jos suvakit todella luulevat noin niin siinä he löyvät kirveellä kiveen, ja kirveen terä lentää ja kirveen varsi katkeaa.

Breitbartin päätoimittajaa soveltaen, menkää vihollista kohti vaikka se ampuisi kovilla. Koko puhe:

https://youtu.be/I6W_w-H5tBo?t=7733

vieras kirjoitti...

Vitsinä tai lakonisena toteamuksena voisi todeta että on Rinteen hallitus luonut uusia työpaikkoja. Hallitus on pistänyt kunnolla pyörimään ja on palkannut komppanian verran avustajia ja valtiosihteereitä ministereille. Tällä on työllistetty muutama eduskuntavaaleissa tipahtanut henkilö.

Minun puolesta pääministerillä saa olla valtiosihteeri ja muutamia eri aloihin erikoistuneita avustajia sekä lehdistöavustaja. Sen sijaan muille ministereille sopisi semmoinen että jokaisella on kaksi avustajaa sekä yksi lehdistöavustaja. Puolustusministerillä voisi olla myös adjutantti.

Viestinnän merkitystä ei voi vähätellä joten yksi avustaja keskittyisi pelkästään mediasuhteiden hoitoon. Tämä järjestää haastattelut ja lehdistötilaisuudet, auttaa laatimaan lehtistötiedotteet ja muut julkiset kannanotot, sekä päivystää somessa tms. Tämä on yleispätevä kommentti minkä tahansa hallituksen osalta, eikä se ota kantaa hallituspohjaan.

Jos Jussi Halla-aho olisi pääministeri tai edes sisäministeri, niin Marko Hamilo voisi toimia hänen lehdistöavustajana.

DuPont kirjoitti...

"Vasara: En muuten pitäisi mahdottomana että punavihreä nomenklatura pyrkisi nykyhallituksen aikana jollain tavoin kieltämään perussuomalaisten toiminnan. Viimeistään siinä vaiheessa jos gallupit paukkuu yli 25 pinnaa."

Ei mahdoton ajatus, koska on Ruotsissakin ollut poliittista tahtoa kieltää SD-puoluetta, ei niinkään laillisesti, mutta lakeja kiertäen. Eivät ole onnistuneet.

Mutta meillä on vasemmistossamme paljon sellaisia pöljiä, jotka seuraavat Ruotsin esimerkkiä, vaikka em. hiihtäisivät avantoon.

Veikkaan, että PS:n toiminnan laillisuudesta herätetään (tunnetuilta tahoilta) kysymystä lähempänä vaaleja. Muutaman puolueen edustajat ja tietyt ihmisoikeusjuristit ja -aktivistit, kyllähän me tiedämme...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vieraalle ja DuPontille & kiitos kommenteistanne.

vieras:

Viesti1: Olen varma että tuon ajan kommunistit ovat olleet hyvin suurelta osalta työläistaustaisia ja nykyvasureita realistisempia. Niitä asevelidemareita tarvittaisiin nykyisinkin. Tuosta Gustav Noskestahan kommarit aikanaan kehittivät demareista haukkumanimen ”noske”. Mites se menikään, ”toi Kivivuorikin, iso noske, pettää väkee”.

Viesti2: Olet oikeassa ja sen vuoksi persujenkaan ei kannata hyväksyä suvaitsevaiston määrittelemää tapaa keskustella.

Viesti3: Hamilo olisi siinä tehtävässä varmaan mies paikallaan.

DuPont: Ja tulee muistaa että Belgiassa tällainen esimerkki jo on eli Vlaams Blok-puolue.