keskiviikko 14. elokuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CX


1. Suu selitystä vetää ja viita paskaa. Erityisesti Ruotsissa.

Suvaitsevais-tiedostavissa yhteiskunnissa joitten terävintä kärkeä edustaa humanismin supervalta Ruotsi yritetään jatkuvasti selittää että monikultturismi ei kuse perseestään vaikka se tosiasiassa niin tekeekin. Tuoreinta verbaalista hapansilakkaa tarjoili Ruotsin pääministeri Stefan Löfven joka totesi että kun rikkailla ruotsalaisalueilla käytetään huumeita niin jollain lailla se sitten aiheuttaa riekkumiset ja väkivallan etnoalueilla.

Tuota ajattelutapaa voisi käyttää tietysti laajemminkin. Jos meikäläinen ajaa tutkaan ylinopeutta niin voin puolustautua sanomalla ”Herra konsnaapeli, olen syytön. Ylinopeuteni johtui siitä että Late Lapualla työsti eilen kaks pulloa kossua”.

Tämänkin uutisen julkaisi PT-media. On valtamedian propagandamediaa ja sitten vapaata mediaa ja PT-media on sen parasta A-ryhmää. Hotellin respasta nostetaan lätsää.2. Suu selitystä vetää ja viita paskaa. Myös Suomessa.

Sehän ei ole uutinen että kun kolmesta kansanedustajasta tehdään rikosilmoitukset niin luonnollisesti vain perussuomalaisten kansanedustajan puheita actually tutkitaan. Sekään ei ole yllätys että aivan kuin sattumalta tutkinnanjohtaja on aktiivinen vihreä. Sekään ei ihmetytä että valtamedian kovasti arvostana ”asiantuntija” Martin Scheinin esittää näkemyksiään. Näkemys on vaan tarkemmin mietittynä varsin härski:

”Kansanedustajan syytteeseenpano valtiopäivätoimesta edellyttää eduskunnan suostumusta 5/6 enemmistöllä. Persujen uskottavuus on nolla, jos he äänillään blokkaavat kansanedustajansa puolustautumisen riippumattoman tuomioistuimen edessä ja syyttömyysolettaman suojaamana.”

Siis sama suomennettuna: Jos puolue suojelee kansanedustajaansa täysin poliittisin perustein annettavalta tuomiolta käyttäen siihen laillisia valtuuksia, niin puolueen uskottavuus on nolla.

Eli puolue on uskottava jos se alistuu poliittiseen mielivaltaan. Muistutetaan edelleenkin että kyseinen äärivasemmistolainen jätkä on valtamedian kovasti arvostama asiantuntija.3. Pelastetaan maailma osa N.

Ei siinä mitään, että joku suomalainen joogaa opettava jätkä vaihtaa nimensä jonkunlaiseksi sanskriittiversioksi.

Eikä siinä mitään että jätkä on vegaani ilmastosyitten takia.

Ei siinäkään mitään että sen vegaaniruoka on pääosin roudattu tänne toiselta puolelta maailmaa ts. on huomattavasti vähemmän ekologista kuin suomalainen ruoka.

Sekin on ihan ok että häiskä pesee vaatteensa (muualta roudatuilla) pähkinöillä.

Eikä siinäkään mitään että jätkä ei elä niin kuin julistaa vaan käy lentäen matkustamassa jossain Intiassa.

Mutta se kieltämättä jurppii, että valtamedia kerta toisensa jälkeen nostaa tällaiset tyypit meille tavallisille ihmisille esimerkkiyksilöiksi.

Hotellin respassa nautitaan oman penkin perunaa ja kotimaista lihaa. Eikä käydä Intiassa. Eikös tämä ole se oikea ekoteko? Ja pannaanpas asiaan liittyen soimaan Popedan Lihaa ja Perunaa.4. Onneks tupakat sentään säilyi

Toi Välimeri on siitä jännä meri että siellä merihätä on valikoiva. Niin kuin tästäkin kuvasta näkyy niin kova merenkäynti on säännöllisesti tuhonnut tyypeiltä passit ja muut paperit mutta tupakat ja älykännyt ovat sentään säilyneet.Vaan toisaalta, eikös se yksikin Afrikasta tullut pakolainen meinannut Suomeen tullessaan hukkua Englannin kanaaliin? Kaipa siellä etelässä vesi kastelee valikoivasti ja erantokin on paljon suurempi kuin Suomessa. Ainakin sopivilla kompasseilla.

40 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Perussuomalaisten kansanedustajat on kaikki valittu vaaleilla, Martin Chutzpahia taas ei ole demokraattisesti valittu virkaansa. Miehellä ei taida olla mitään sanottavaa siitä että tutkimusta johtaa mies, joka on ollut vihollispuolueen kuntavaaliehdokkaana. Melkoista banaanivaltio meininkiä.

KKi kirjoitti...

On siinä ekologinen piipertäjä. :D

Tulee mieleem kun aikoinaan kinasin piipertäjän kanssa autoilusta. Piipertäjän mielestä vanhan auton korjaaminen ja ylläpito on ökyilyä. Uusi pikkuauto sen sijaan on ekologinen ja pitää ekologisesti vaihtaa kolmen vuoden välein uuteen, koska kulutus.
Noh, piiperöitinsä kullakin.

Hapansilakkasedän logiikka menee niin, että jos rikkaat penskat ei osta huumeita niin rikastuttavalla nuorisolla ei ole bisnestä mistä kiistellä. Pikkasenhan tuo on kaukaa haettua. Eiköhän kultturelli nuoriso ammuskele ihan vain koska se on heistä hauskaa, unohtamatta respektiä.

Tupakka tuntuu olevan muuten näille arabinoille tärkeä asia. Ei siinä polttakoon vaikka keuhkonsa karrelle, aivan sama, ellei peräti toivottavaa. Mulla muuten vähentynyt Pall Mall huomattavasti. Askilla pärjää jo viikon, joten enköhän saa koko paskan pois.

Mitä hemmetti noita vasemmistosakemanneja vaivaa. On Schatzit ja Schaisset selittämäss. Menköön sinne yberallesmaahan selittämään.

Joppos123 kirjoitti...

Onhan taas tämänkin päivän uutistarjonta ollut sitä aitoa vanhaa Pahkasikaa.
Vihreän NKVD:n edustaja ottanut siis asiakseen tutkia ja kiidättää jo valmiiksi pureskellun tuomion syyttäjälle siitä mitä kansan valitsema edustaja on eduskunnassa sanonut. Säestämässä on nahkansa luonut entinen massamurhajärjestelmän vannoutunut renki ja jätkä? inisee vielä sellaisen puolueen uskottavuudesta jonka kannatus on Suomen suurin.
Samalla NKVD:n inkvisiittorin omaa toimintaa tutkitaan kyseisessä asiassa, hilpeetä ja polpon uskottavuus senkuin kasvaa.

Ilmastomessias Greta aloittaa purjehduksensa kohti Ameriiiiikkaaa, skippaa lennot ja risteilyalukset koska ilmasto.
Onkohan kukaan viitsinyt kertoa messiaalle kuinka suurin sen purjehduspurkin valmistuksesta syntynyt hiilijalanjälki onkaan ollut? Varsinkin kun sen kipon olemassaolo on eliittiä lukuunottamatta täysin turhaa mutta ei pilata taas hyvää tarinaa totuudella. Go messias go.

Budjettia on taas väsätty ja tottakai voimasavukkeiden ja polttoaineiden hinnat taas nousevat mutta onneksi Afrikan väestöräjähdykseen löytyi 72 miljoonaa lisää, ei pääse syntyvyys ja panohalut siellä notkahtamaan edes vahingossa.
Budjetti 2,3 miljardia alijäämäinen joten tämän hallituksen maailmanhalauksen hinta tullee olemaan tasaisen vauhdin taulokolla "vain" 10 miljardia lisävelkaa edellisten päälle.
Ei siis mikään ihme, että Rinne, heti lomalta palattuaan hyökkäsi ensitöikseen uuden PVKOM: kimppuun, se taitaa ihan oikeasti pelätä sotilasvallankaappausta.
Vitun hyvin siis menee mutta menkööt.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Onneksi Pride Rinteen hyvä hallitus tekee ennalta ehkäisevää työtä jengiammuntojen ehkäisemiseksi, kun verotuksella tehdään kaikki köyhiksi ei jengiväkivaltaa synny. Martin S terveydentila huolestuttaa kun hemmo on jatkuvasti jossain rinnakkaistodellisuudessa.

Nimetön kirjoitti...

Stefan Löfven on kyllä pohjoismaiden paras stand up koomikko. Ismo Leikola, André Wickström, Antti Rinne, Martin Scheisse ja mitä niitä on jää ihan rannalle. Go, Stefan go!

Missäs aviisissa tuo jooga-luikero olikaan, muistan mokomasta jutun lukeneeni. Sinänsä maailman kolmen turhimman ammatin joukossa "joogaopettaja" on ihan itseoikeutetusti. Ja intia on kyllä ihan aito paskastania. Kyllä muutkin kuin musut osaa.

"Pesupähkinä" - voihan vuohen vehkeet.

PV:n Päällikkö jo hieman ojensi ylimatruusi rinnettä. Liekö andy kuullut termistä "komentotie"?

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Schaisse on schaissee oli jätkän oppiarvo mikä lie. Vaan mietin sitä, että millähän muilla rahkeilla kuin sopivalla jäsenkirjalla on proffksi päässyt?
Ehkä jatkuu, ehkä ei:)
Huru-ukko
PS. tuumaustauko ja luetun sisäistäminen ja ymmärtäminen....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, KKi:lle, Joppos123:lle, Patelle Pankavaarasta, Pyssymiehelle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Tuo kyseinen Scheininhän noudattaa vallitsevaa linjaa eli jos joku porukka yrittää muuttaa vallitsevaa järjestelmää demokraattisin keinoin niin se porukka on demokratian vastainen. Eli minkäslaista (kansan)demokratiaa kyseinen häiskä (niin kuin myös vallitseva järjestelmä) edustaakaan?

KKi: Kyseinen häiskä saa tietysti piipertää keskenään juuri niin paljon kuin lystää mutta minkä helvatun takia valtamedia nostaa tollaisia tyyppejä roolimalleiksi? Löfvenin selitys ns. vallitsevasta asiantilasta menee jo epätoivon singulariteettiin.

Joppos123: Joo, mutta Pahkasika tehtiin aikanaan kieli poskessa. Nykymaailman Pahkasikaa pitäis lukea tosissaan. Greta tuskin muuten osallistuu itse pahemmin siihen purjehdukseen. Makailee lähinnä kajuutassa. Käy sääliksi tuota tyttöä. Hänestä on tehty brändi ja brändihän vanhenee. Noin rehellisesti sanoen en panisi muuten pahakseni jos kenraali Kivinen tekisi sen sotilasvallankaappauksen. Tietysti kissakauluksiset heput ovat valittu sitä ajatellen että ne eivät sitä tee. Onhan onneksi se kapteeni-, majuri- ja everstiluutnanttitaso.

Pate: Kyseinen Martin S elää rinnakkaistodellisuudessa ja eihän se ole vakavaa. Vakavaa on se, että valtamedia pakkosyöttää meille Martin S:n rinnakkaistodellisuutta.

Pyssymies: Paras huumori lienee tahatonta huumoria. Ja Löfven on sen alan kiistaton mestari.

Huru-ukko: Me ollaan Lötjösen kanssa monesti todettu että mulkku on mulkku vaikka sillä olisi yliopistollinen oppiarvo.

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
Kaipa tämä on taas vain yksi osoitus ruotsalaisten totaalisesta alistumisesta hidastettuun miehitykseensä:
pääkanisteri loruilee älyttömyyksiä, joihin medelsvenssonit eivät enää jaksa reagoida mitenkään. Eivät he kokene voivansakaan.
Maahantunkeutujat puolestaan ilahtuvat:
projekti "Islamilainen kalifaatti Ruotsissa" sen kun etenee.

Tämän asian huomasi jokin aika sitten myös Sveitsi, jonka Gripen-hankintaneuvottelut olivat jo edistyneet jonkinasteisesti - kunnes ne lyötiin poikki.
Sveitsi ei siis usko Ruotsin pysyvän pystyssä enää seuraavia 20 vuotta.

Uudin 2:
Poliisissa on myös Perussuomalaisten jäseniä, joista osa toimii varmasti rikostutkinnassa.
Vaan saavatkohan tutkia maahantunkeutujien lapsiimme kohdistamia seksuaalirikoksia.

Mitä Martin Scheißeen tulee, Suomessa pääsee älymystön asiantuntijaksi maailman helpoiten:
tarvitsee vain tietää, että jenkit on tyhmii ja niitten pressa Rumppi se vasta tyhmä onkin mut persut on kaikist tyhmimpii paits se Hullu-uho joka on vieläkin tyhmempi.

Uudin 3:
Jaa-a, kaipa hyvän valtamediamme kelpo toimittelijat tunnistavat tuossa joogalentäjässä itsensä. Ja itsehän he ovat itselleen Täydellisen Ihmisen arkkityyppejä.

Uudin 4:
Ehkäpä nämä sotaa, hätää ja vainoa henkensä edestä paenneet ovat ehtineet oppia vankilamenetelmän, jonka suomalaiselle suurelle yleisölle teki tunnetuksi muuan Henri Charrière omaelämäkerrallisella romaanillaan (joka oli muuten keksittyä juttua) "Vanki nimeltä Papillon":
älyhärpäkkeet ja röökit olivat "köntissä".

Mutta seurataksemme Occamin partaveitsen periaatetta ja valitaksemme lukuisista selittävistä tekijöistä yksinkertaisimman, on meidän pidettävä päämme kiinni.
Näinhän meitä opetti Mika Illman:
ajatella saa, kunhan ei sano ääneen.

Nimetön kirjoitti...

Vähän asian vierestä menee, mutta kun marokkolainen häiskä jäi viimein kiinni vuosikausia jatkuneesta nuorten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, hän oli ensin mediassa “laajasalolaismies”. Nyt meillä on tutkinnassa ”espoolaismies”, jolla epäillään olleen ainakin 52 uhria. Lähipäivät ilmeisesti tulevat osoittamaan, onko asiassa etnistä värinää vai ihan kotimaista sikailua, mutta ainakin ensimmäisen vaihtoehdon ollessa kysymyksessä, syy löytyy nykyään kuulemma netistä. Ei ollut ennen nettiä. Ei ollut myöskään naiivia ja epärehellistä toimittajakuntaa, joka vielä kahden vuoden jälkeen ei pysty Turun tapahtumia käsittelemään terroristisena tekona, vaan se on edelleenkin ”puukkoisku”. Emme tarvitse tällaisia toimittajia yhtään mihinkään! Menkööt vaikka seuraamaan ja hännystelemään Greta Thunbergia; siinä on heille ihan tarpeeksi älyllistä haastetta.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

1: Ruotsi on valtio joka on kehittänyt itselleen valehtelemisesta uskonnon. Ikävä kyllä se valtio tulee sillä tiellään tuhoutumaan. On muuten aika kuvaavaa että vaikka maassa tilanne on mikä on niin SD sai viime vaaleissa vain 17 pinnaa. Se on aika vähän.

2: Joo, mutta kuinka monta avoimesti perussuomalaista poliisia on? Tuo määritelmäsi älymystöön pääsystä tai siis ilmoittautumisesta osui ja upotti.

3: Olisko sittenkin niin että se edesmennyt joogalentäjien puolue on sittenkin valtamedian suurin puolue?

4: Papillon joutui tunkemaan köntin perseeseensä mutta eihän näitten hädänalaisten tarvitse. Ja Illmanin opit valitettavasti rulettaa edelleenkin. Tosin nykyisin ei kai saisi ajatellakaan.

Rouva Ano: Veikkaan etnistä värinää sillä jos kyseessä olisi ollut pottunokka niin siitä oltaisiin kuitenkin uutisoitu heti. Meillä lastensuojelun puolella tiedettiin näistä etnisesti edistyksellisistä sukupuolielimen luvattomista haltuunottotapauksista jo 1990-luvulla joten internettiä on ihan turha syyttää. Mutta jotain selitystä on kai yritettävä keksiä. Ettei vaan tarvitsisi tunnustaa sitä todellista syytä.

Qroquius Kad kirjoitti...

"Espoolaismies" on ylläri pylläri kulttuurinrikastuttaja Turkista:

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=28126

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ei ollut varsinaisesti yllätys. Eiku siis ullatus.

Joppos123 kirjoitti...

"Espoolaismiehen" ja "enon" tapaukset kivasti pimitettiin koska vaalit olivat tulossa ettei sada persujen laariin.
Suomesta on tullut aika pelottava valtio kun katsoo miten asioita esmes uutisia julkaistaan poliittinen etu edellä.
Pahempaan suuntaan mennään koko ajan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Jep. Suomen vaikutusvaltaisin ja samalla toiminnassaan röyhkein puolue on Valtamediapuolue eli VMP.

Nimetön kirjoitti...

Passien ja kaikenmaailman todistusten katoaminen on kyllä jännä ilmiö. Muistaakseni joku avaruuskirurgi kertoi nousseensa junaan irakissa/turkissa/italiassa ja tulleensa sillä suoraan jonnekin joensuuhun/jyväskylään/tms. - Passi sattui tipahtamaan englannin kanaalin. Mutta onneksi ei iPhone eikä setelitukku.

Yksi jumbopilotti & lennonjohtaja & ilmailumeteorologi hukkasi pilotin- ja lennonjohtajan todistuksensa ja muut pätevyskirjansa samaan ojan, taisi nousta junaan kairossa. Onneksi iPhone, tupakit ja rahat ei hukkuneet. Kaiken huonon onnen huipuksi rekisterinpitäjät olivat hukanneet pätevyyskirjat. Eikö mikään lentoyhtiö tuntenut jannua. Oli siinä parikymppiselle hemmolle huonoa onnea kerrakseen. Meni 20 vuoden koulutus ja 15 vuoden työkokemus hukkaan.

Oikeasti: miten helvetissä kukaan uskoo mitään näiden juttuja. Edes Karin pilakuvien Mielikki ei voi olla näin tyhmä. Miten sinimusta kuukeri voi olla "syyrian pakolainen" - osaa vain swahilia, uggabuggaa ja hieman ranskan alkeita.

Pitäis mennä niin, että ei papereita + 1 ilmiselvä vale = Örön tai vaikka Svalbardin internointileiri kutsuu kunnes löytyy vastaanottava valtio. Sitten vaan potku persauksiin ja ikuinen maahantulokielto.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Kyllähän Stefaniakin pitää yrittää ymmärtää. Edes psykologisella tasolla. Näen jonkun ajatusjuonteen tuossa. Koska nuo jengitaistelut ovat taisteluja mm. huumekauppareviireistä, on jollakin tasolla ymmärrettävää olettaa, että huumeiden ostajat ovat sitten syyllisiä tuohon väkivaltaan.

No, minä henkilökohtaisesti en tätä ole taipuvainen ostamaan. Mullakin kun on nykyään pahaksi luokiteltava taipumus tarkastella asioita useammalta kantilta.

En ole ruotsalaisen huumekaupan asiantuntija. Voihan olla niin, että kalliiden bilehuumeiden kauppakin on rikastajajengien käsissä. Aivan varmasti kuitenkin alempien sosiaaliluokkien turrutushuumeiden kauppa.

Ja kuinkas se nyt vääntyikään niin päin, että riippuvainen ostaja on syvemmin syyllinen kuin diileri tai jengin organisaattori? Omasta käytöstä ja tähän liittyvästä hallussapidosta kun on tavattu antaa aika lieviä tuomioita, kauppa- ja välitystoiminnasta vakavampia, suhteessa hierarkia-asemaan jengissä. Logiikka kieltämättä tuoksahtaa hapansilakalle.

Ei silti, ettäkö halveksisin periruotsalaista hapansilakkakulttuuria - vaikka aistikokemus sinänsä ei minua varsinaisesti viettele. Peukuttaisin sydämestäni, jos Ruotsi asettaisi kansalaisuuden ehdoksi, että hakija vetäisi normaaliannoksen surströmmingiä folkölin kera lausuen hymyssä suin: "Oj herregud, vade' är gott!"

Muistutettakoon tässä, että henkisten ottoesivanhempiemme roomalaisten ruokavalioon kuului peruskastike garum, joka perustui hapatettuun kalaan sekä yrtteihin ja viinietikkaan. Svenssonit ovat siis itse asiassa hienon perinteen jatkajia. Vaikka en itse ihan sille gastronomiselle tasolle pystykään.


Terv. Achtung

Strix Senex kirjoitti...

Pitää tässä taas rinnastaa pari uutista, ensimmäinen on aivan tuore ja toinen helmikuulta 2017. Ja sitten päivän positiivinenkin uutinen.

Keskusrikospoliisilla on avaamatta yli 2 000 vihjeviestiä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista verkossa. Esimerkiksi ulkomailta kansainvälisen yhteistyön seurauksena tulleista vihjeistä poliisi ei kirjannut rikosilmoituksia. ”Voidaan ajatella, että ennen tämän vuoden alkua suuri osa netissä tapahtuvasta [poliisille vinkatusta] rikollisuudesta on jäänyt kirjaamatta kokonaan”. ”Suomessa kävi sillä tavalla, että kun tämä verkossa tapahtuvien juttujen määrä alkoi kasvaa joitakin vuosia sitten, ne vihjeet ja viestit jäivät hautumaan jonnekin sähköpostilaatikkoon. Ja meillä oli tyyliin kaksi henkeä, jotka niitä availi”. Tutkijat viittaavat usein vuoden 2013 lapsiuhritutkimukseen, jonka mukaan lasten kokema seksuaalirikollisuus ei näyttänyt lisääntyvän. Ilmoitusherkkyys poliisille taas tutkimuksen mukaan kasvoi.

Lain pitkä koura on ottamassa vahvemman otteen netin vihapuheista ja rikollisuudesta. 25 uuden nettipoliisin rekrytointi on parhaillaan käynnissä. Uudet poliisit palkataan ja koulutetaan lisärahoituksella, jonka eduskunta myönsi poliisille vuoden 2017 täydentävässä talousarviossa. Poliisin ja Suojelupoliisin saaman lisärahoituksen koko on 10 miljoonaa, josta 1,26 miljoonaa on korvamerkitty nettipoliisin toiminnan kasvattamiseen. Lisäksi poliisi palkkaa 36 henkilötyövuoden verran uusia poliiseja ääriliikkeiden laittoman toiminnan tunnistamiseen ja torjuntaan.

Helsingin poliisi käynnisti selvityksen rikoskomisariosta (Hätönen), joka tutkii kansane-dustajien puheita – tutkinnanjohtajalla kytköksiä vihreisiin. Selvityksen tuloksena Hätönen sai jatkaa tutkinnanjohtajana, mutta sai käytännössä päällystakin tekemisiään vahtimaan.

Tuota kahden ensimmäisen uutisen rinnastusta ei tarvitse sen enempää selittää, se kertoo muutenkin tuskallisen selvästi, miten asioita priorisoidaan. Panee myös ajattelemaan, että niiden rikostilastojen ja todellisen rikollisuuden suhteisiin kannattaa suhtautua tietyin varauksin. Sellaista rikollisuutta, jota halutaan löytää, myös löydetään. Sellaista mitä ei haluta löytää, ei löydetä.

Mitä tulee siihen tässäkin yhteydessä esille nousseeseen Scheininiin, niin yksi asia minua jatkuvasti ihmetyttää. Jos lääkäri toheloi ja puoskaroi, häneltä viedään lääkärinoikeudet eikä hän saa enää käyttää lääkärin titteliä. Jos asianajaja syyllistyy väärinkäytöksiin tai pahasti toheloi, asianajajayhdistys voi erottaa hänet, eikä hän enää saa esiintyä asianajajana eikä käyttää asianajajan titteliä. Näillä ihmisoikeusprofessoreilla ei vastaavia vaatimuksia tunnu olevan.

KKi kirjoitti...

"
Pitäis mennä niin, että ei papereita + 1 ilmiselvä vale = Örön tai vaikka Svalbardin internointileiri kutsuu kunnes löytyy vastaanottava valtio. Sitten vaan potku persauksiin ja ikuinen maahantulokielto.
"

No niin no, näinpä. Se vaan, että sinne leiriin pitäisi pistää joka allahin ukko odotelemaan sitä päätöstä. Pois pääsee joko jonnekin muualle, taikka Suomeen jos saa oleskeluluvan.

Leirin infrastruktuuri ja palvelut voitaisiin ostaa ulkoistettuna Venäläisiltä. Tai jos on pakko olla EU tuote, niin eiköhän itäeuroopastakin tarvittavaa tervettä suhtautumista kulttuuriin löydy.

Nimetön kirjoitti...

Selittikö se ministeri mitenkään sitä, MITEN juuri rikkaiden huumeidenkäyttö mahdollistaa ne ammuskelut?
Sitenkö, että ne maahanmuuttajat myyvät heille huumeita ja ostavat niistä saaduilla rahoilla aseita ja ammuksia?
(Hänhän ei sanonut, että rikkaiden huumeidenkäyttö AIHEUTTAISI ampumisia vaan että se MAHDOLLISTAA ne. Ilmeisesti sillä ei siis hänenkään käsityksensä mukaan ole suoranaista tekemistä ammuskelijoiden motiivien kanssa; muutoinkin näiden tekisi mieli ammuskella, mutta heillä ei oli siihen varaa.)

Nimetön kirjoitti...

Kohdassa 2 oli kysymus siitä, että eräs kansanedustaja vertasi turvapaikanhakijoita vieraslajeihin. Tai pikemminkin, otti vain vieraslajit puheeksi, ikään kuin vertailun vuoksi, kun eduskunnassa keskusteltiin turvapaikanhakijoista.

Voi vain arvata, kuinka monen muunkin mieleen sama, ehkä sopimaton mutta ei aivan kaukaa haettu vertaus on tullut, vaikka harva on sitä ainakaan julkisesti kehdannut lausua.

Tuntuipa tällainen vertaus kuinka loukkaavalta tahansa, voidaanko asiaa kuitenkaan kiistää: joidenkin ryhmien maahanmuutto, varsinkin jos heitä tulee yhä enemmän ja enemmän ja syntyvyyskin on heidän keskuudessaan suurempi kuin kantaväestöllä, vaikuttaa väistämättä kohdemaan yhteiskuntaan tavalla, joka on hyvinkin verrattavissa siihen, miten vieraslajit voivat vaikuttaa paikalliseen luontoon.
Mutta onhan vieraslajeissakin eroa. Eivät ne kaikki yhtä haitallisia ole. Jotkut niistä leviävät "aggressiivisesti", toiset taas pysyvätkin harvinaisina ja käytännössä harmittomina. Helposti tulee mieleen, että vastaavia eroja on eri maahanmuuttajaryhmilläkin.

Vieraslajeihin rinnastamiensa ihmisryhmien "torjunnalla" hän ei ymmärtääkseni sentään tarkoittanut surmaamista (missä tapauksessa rikossyyte olisikin paikallaan) vaan sitä, ettei heitä päästetä maahan.

Joku saattaa tietysti sanoa, että loppujen lopuksi olemme kaikki "maahanmuuttajataustaisia". Täällähän oli aikoinaan jääkausi, jolloin täällä ei ollut ihmisiä lainkaan. Kaikki esi-isämme ovat tulleet maahan vasta jossakin vaiheessa jääkauden jälkeen, olivatpa he sitten tulleet 9000 tai vasta 50 vuotta sitten tai milloin tahansa sillä välillä. Mutta samaa voidaan sanoa Suomen kasveista ja eläimistäkin. Kaikki nekin ovat tänne levinneet muualta vasta jääkauden jälkeen, toiset tosin tuhansia vuosia sitten, toiset kuten esimerkiksi minkki ja lupiini vasta äskettäin. Silti luonnonsuojelijat tekevät täälläkin eron kauan sitten saapuneiden, "kotoperäisten" ja vieraslajien välillä.

Vasarahammer kirjoitti...

Tilanne on jo "ruotsalaistunut" Suomessakin. Media peittelee tekijän taustaa jo ihan rutiininomaisesti, kuten se Ruotsissa on tehnyt jo pari vuosikymmentä.

Ruotsissa rikoksen tapahtumapaikka antoi usein olettaa, milloin kyseessä oli rikastus. Suomessa voi yrittää lukea rivien välistä, milloin "espoolaismies" tai "eno" edustaa etnistä edistyksellisyyttä ja milloin ei.

Nämä nyt esiintulevat uutiset ovat niitä, joita valtamedia pimitti vaalien yli. Eli käytännössä valtamedia manipuloi viime eduskuntavaaleja pimittämällä tiedot karmeista seksuaalirikoksista ja Hussein al-Taeen valehtelusta.

Valitettavasti meillä ei vaihtoehtomedia vielä ole niin kehittyneellä tasolla, että tieto rikoksista leviäisi laajemminkin sitä kautta, jolloin valtamedian pimitykset menettäisivät merkityksensä. Toisaalta aika nopeasti tekijän tausta tulee internetin viemärien ja puskaradion kautta esiin jo nykyäänkin.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kohdista 2 ja 4.

Ekana Kakkoseen:
- Rikosilmoituksen on tehnyt Helsingin Poliisi? (Todennäköisesti Vihreä Rikoskomisario itse(?), mutta onko kyseinen tieto missään vaiheessa julkinen?)
- Päätöksen esitutkinnan aloittamisesta on tehnyt Helsingin Poliisi? (Ans kummä arvaan: Vihreä Rikoskomisario itse(?), mutta onko tämäkään tieto missään vaiheessa julkinen?)
- Tutkinnanjohtajaksi on määrätty Vihreä Rikoskomisario itse. (Tämä nyt on kaiken maalaisjärjen mukaan jonkun muun päätös? Ehkä suuntauksesta riippumatta?)

Toisaalta laitan sormet ristiin, sillä Vihreä rikoskomisario tutkinee muunkin kaltaisia rikoksia: Detective Chief Inspector, Hate crime and special victims units (lähde: LinkeIn-profiili)

Kuviteltu ote kuvitellun uhrin kuulustelusta:
- Vihreä Rikoskomisario(VR): Pystytkö kuvailemaan epäillyn(TM) tuntomerkkejä?
- Rikoksen Uhri(RU): Se raiskaaja oli neeker...
- VR: Rastisti! Tästä tulee syyte VihaPuheesta ihmisryhmää kohtaan!
- RU: Mutta minähän se uhri olen?
- VR: No ehkä se käräjäoikeudessa arvioidaan rikostanne lieventävänä seikkana.
...

Sitten (kakkos)Nelosta Kakkoseen:
- Siinähän 'joukko naisia ja lapsia(TM)' ilmoittamassa kotimaan sortajia vastaan taistelemaan jääneille vallankumoussankareille, että läpi märkinä pääsimme turvaan?
- Syvästi järkyttyneet seilorit on omat annostupakkansa heille armollisesti antaneet, koska rikkaammissa kulttuureissa lapsetkin saa sauhutella?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ai niin, Espoolaismiehestä(TM) unohtui:
- Tulkitsin verkon tietoja niin,
- että Turkissa Espoolaismies(TM) oli bussikuskina matkatoimistoille.
- Ja Suomessa työvoimapula(TM) oli niin suuri, että hän opiskeli täällä lisää bussikuskausta.

Hemuli kirjoitti...

Vasaran mainitsemat kolme tapausta ennen vaaleja. Kun otetaan huomioon miten tiukille vaalit meni niin Suomen tulevaisuutta on peukaloitu valtamedian toimesta poikkeuksellisella tavalla. Oulun lisäksi, "Eno", "Espoolaismies" ja Al-Taee persut olisi nyt suurin puolue ja hallitus kovasti erinäköinen kuin nyt (riippumatta siitä olisiko H-A saanut hallituksen kasaan). Enkä nyt puhu pelkästään maahanmuuttopolitiikasta vaan myös esimerkiksi sosiaali- ja veropolitiikasta. Oikeistohallituksen linjaukset kun olisivat olleet ihan jotakin muuta kuin nykyisen "vihertävän kansanrintaman".

LW kirjoitti...

Scheinin käyttää härskisti hyväkseen suomalaisten auktoriteettiuskoisuutta. Joo, onhan se tavallaan totta, ettei kansanedustajia pitäisi lähtökohtaisesti suojata riippumattoman, syyttömyysolettaman pohjalta toimivan oikeuslaitoksen käsittelyltä. Riippumattomuus vain on välillä vähän mitä sattuu, ja vihapuhejutuissa ei minun parhaani tietoni mukaan ole juuri syyttömyysolettamaa sovellettu. Eihän niistä juuri tuomioita tulisikaan, jos syyttäjä joutuisi todistamaan, että käsiteltävänä olevan jutun ainoa järkevä tulkinta on se halventava ja vihaa lietsova. Joku ZOG:ista vaahtoava ja naulapommiohjeita julkaiseva kuunatsi varmaan vielä menisi läpi, mutta tämän jutun suhteen sitä olisi ihan turha edes yrittää.

Vieraslajeista keskustellessa on muuten huvittavaa käyttää kaikki väljähtäneet maahanmuuttokliseet. Mikä oikeus meillä on päättää, mitkä lajit ovat suomalaisia ja mitkä eivät? Ainahan lajit ovat liikkuneet rajojen yli, ja kaikki täällä nyt elävät ovat joskus olleet vieraslajeja. Ehkä tähän ilmiöön voi liittyä joitain ongelmia, mutta pelolla ja vihalla ratsastavat liioittelevat niitä härskisti. Suurin osa eliöistä elää aivan normaalia elämää "tunkeilijoiden" ympäristössä, ja ihmisestä on paljon enemmän haittaa. Jos me vain opimme muiden tekemistä virheistä ja investoimme kunnolla kotouttamiseen, vieraslajeista tulee meille varmasti rikkaus ja voimavara, kenties jopa uusi Nokia. Ekofasistit jaksavat inttää halventavia juttujaan siitä, ettei se noin mene, mutta kaikki tervejärkiset kyllä ymmärtävät heidän vain pelkäävän sitä, että jättiputket tulevat viemään heidän naisensa.

Nimetön kirjoitti...

Jos Ulkomaalaislaki otettaisiin käyttöön suurin osa maahantulijoista voitaisiin käännyttää tai poistaa välittömästi. Miksi ei oteta? Vähäinen esimerkki.

Käännyttämisen perusteet, 148 §, hän kieltäytyy antamasta tarpeellisia tietoja henkilöllisyydestään tai matkastaan taikka antaa tahallaan näistä vääriä tietoja.

Rikoksiin syyllistyneet ovat oma lukunsa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Achtungille, Strix Senexille, KKi:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Vasarahammerille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Hemulille, LW:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Näiden juttuja uskovat ne jotka haluavat uskoa. Ja ne uskovat sitten ihan mitä tahansa. Laitetaanpas tähän se legendaarinen koneinsinöörien Somaliaan jääneet todistukset:

https://img.aijaa.com/b/00079/14514526.jpg

Achtung & Ano1: Ymmärrettävää sinänsä sillä jos on jotain epistolaa julistanut pian kolmekymmentä vuotta niin vaikeaahan silloin on sanoa että olin muuten koko ajan väärässä.

Strix Senex: Niin totta ja tilanne on häpeällinen. Suomalaisen sanoma sana on tosiaan pahempi asia kuin haittamaahanmuuttajan tekemä väkivallan teko. Mitä tulee yhteiskuntatanhuamisen pätevyysvaatimuksiin niin niitähän ei ole. On vain poliittiseen viitekehykseen sopivia mielipidekirjoituksia.

KKi: Ja tuolloin hyvin nopeasti koko porukka ottaisi ritolat. Tänne kun tullaan hyvälle elatukselle ja jos se loppuu niin loppuu Suomen viehätyskin.

Ano2: Se vieraslajivertaus on sama asia kuin haittamaahanmuutto eikä sitäkään termiä saisi käyttää. Se kun perustuu piru vie faktoihin.

Vasara & Hemuli: Juuri näin. Se eräs kaikkein vastenmielisimmistä toimittelijoista eli Maria Petterssonhan elvisteli ennen vaaleja että ”me päätämme, mistä vaaleissa puhutaan”. Ja tottahan se on. Vaihtoehtomediassa on se ns. kriittinen piste lukijoiden määrässä ja jos se ylitetään niin alkaa toiset toimenpiteet. MV-lehti on ennakkotapaus.

VNV: Pistää vaan miettimään että kuinka paljon poliisissa on noita aktiivivihreitä. Veikkaan että vähän mutta veikkaan myös että heillä on ns. yleisistä syistä hyvät ylenemismahdollisuudet.

LW: Ja ennen kaikkea on tärkeää että valtamedia julkaisee kaiken, mitä Scheinin selittää.

Ano3: Jep. Tuokin riittäisi. Mutta nythän on joillain matuilla menossa jo viides – suomalaisten kustantama – valituskierros.

Nimetön kirjoitti...

On sillä joogamaisterilla sen verran asiaa, että kun pesuaineiden ohjeellinen määrä on pesuaineiden valmistajien määrittelemä, niin tottakai se on monikymmenkertainen siihen verrattuna mitä tarvitaan. Onpa joku tutkinut että vaatteisiin normaalisti jäänyt pesuaine riittäisi pesemään ne kerran jos toisenkin.
Kai vaatteet niillä pähkinöilläkin puhdistuvat, mutta samalla tavalla puhdistuvat jos mukaan vuolaisee siivun saippuaa. Täällä käytetään kemikaaleja ihan liikaa ja turhaan.
-Hep0nen

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hep0nen. Tuo on totta ja meillä kotona käytetään kaikenlaisia pesuaineita alle ohjeistuksen. Puhdasta on tullut. Mutta bisnes on bisnestä. Osta enemmän, osta kalliimmalla.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Tämä vihapuheen sylttytehdas on sisäasian- ja oikeusministeriössä missä joku/jotkut virkamiehet ovat hysterian takana. Muuten on vaikea ymmärtää miten alemmantason poliisipääliköt mellastavat tutkintojensa kanssa kuin mullit pellossa. Myöskin löytyy aina ihan ihmeellisesti syyttäjä-tuomari yhdistelmä joka saa aikaan syytteet ja tuomiot. Tarkoitus tietysti pyhittää keinot, virallisten asenteiden kyseenalaistajat saadaan kuriin, eduskunta äänestää kuin pohjoiskoreassa. Mutta samaa nopeutta myöskin kansan luotto puolueettomaan oikeuslaitokseen katoaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Olen samaa mieltä. Rivipoliisit eivät tällaista halua ja luottamus niin poliisiin kuin oikeuslaitokseemme rapistuu.

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa hutisalolla olla sormensa pelissä tuon vihreän aisankannattajan virkaintoisuudessa.
Yleensäkkin ihmettelen miksi joku "köyhyystutkija" haluaa poliisiministeriksi?
Kunkatsoo kyseistä naisoletettua nii väkisinkin tulee mieleen sadistinen maailmankatsomuksensa läpikotaisin kyllästämä pirttihirmu joka näkee natseja jokaisen kulman takana.
Sillä akalla on missio ja se missio on jahdata kansallismielisiä natsijahdin nimissä.
Odottakaapas vaan kun se noita pääsee kunnolla vauhtiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Jep. Kyseinen Ohisalo on pelottava nainen. Ja pelottavaa on hänellä oleva valta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Jos Hutisalo olisi valinnut ympäristöministeriön, niin oltaisiin varmaankin saatu oma Ilmasto-Barbie. (Kuten Kanadassa.)

Ruotsin Hutisalo kuulustelee Kööpenhaminan pommimiestä tällä videolla. :D

https://www.youtube.com/watch?v=rGtynw5cvwo

Nimetön kirjoitti...

Olen nyt ollut aistivinani vihapuhetta hapansilakkaa kohtaan. Sehän on oiva tuote yhteen ihan suomalaiseen aktiviteettiin: Otetaan yksi purkki, sidotaan siihen naru kiinni ja varmistetaan jeesusteipillä. Saapastellaan metsään sopivalle hoodille ja poksautetaan loukkupistoolilla purkkin reikä. HUOM! purkissa on ylipainetta, matkan päästä ja tuulen yläpuolelta ammutaan. Hinataan mutkikasta polkua purkki kettukorsun syöttiraadolle. Ripustetaan hieman irti maasta ko. houkuttava aromiaarre. Toistetaan muutamasta muustakin suunnasta. Muutaman päivän kuluttua majoitutaan korsuun ja aletaan hommata kettuturkin aineksia. Supikoiraturkkiinkin saa samalla konstilla aineet.

Loukkuun ei kannata ko. öpöttiä laittaa, turkki sottaantuu ja loukku kans. Loukun kokijan vaatteet ja hyrysysy saattavat saada myös uuden aromin.

Innovatiivisen tavan käyttää kyseistä elintarviketta kertoi muuan tuttuni, joka oli järkyttänyt mielenrauhaani pyynnöllä tuoda svedustaniasta muutamia purkkeja mainittua mainiota evästä.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & Pyssymieh elle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Tuon tanskalaisen hepun pätkät ovat kyllä aika ässiä. Junes Lokka muuten tekstitti niitä muutaman suomeksi.

Pyssymies: Kiitos vinkistä.

Nimetön kirjoitti...

Yrjöperskeles totesi blogikirjoituksensa aluksi, että erityisen paha maku hänelle tuli "eid-juhlasta". Siis muslimien eid-al-abhasta.

Ei varmaankaan siitä, että muslimit viettävät sitä perhepiirissään vähän samaan tapaan kuin me joulua, vaan siitä, millä tavoin juhlan aikana surmataan lehmiä ja muita eläimiä rääkkäämällä. (Ja kenties siitä, että esimerkiksi siinä Ylen jutussa kyllä puhuttiin itse juhlasta mutta ei sen järkyttävistä puolista.)

Jo se video, jota voitiin katsoa hänen linkittämästään PT-Median jutusta, oli varsin järkyttävä. Mutta varsin hätkähdyttävää on myös se, minkä tuhansien eläinten teurastaminen kaduilla Eid al-Abha-juhlassa yhdessä samaksi ajaksi sattuneiden rankkasateiden kanssa, on aiheuttanut Dakkassa, Bangladeshin pääkaupungissa. Siellä ihmiset joutuvat kirjaimellisesti kahlaamaan verisillä kaduilla. Eivät sentään pelkässä veressä vaan kadut peittäneessä sadevedessä, joka on uhrieläinten verestä värjäytynyt punaiseksi. Tilanteesta on kuvia BBC:n verkkosivuilla: https://www.bbc.com/news/world-asia-37358356
Meillä päin tällaista tuskin on näkynyt edes sota-aikoina.


Nyt on entistäkin helpompi ymmärtää sekin, etteivät Intian hindut ja muslimit tulleet toimeen keskenään eivätkä voineet elää samassa valtiossa, vaan maa oli sen itsenäistyessä jaettava, niin että siitä irtautui islamilainen Pakistan. Vaikka se merkitsikin, että miljoonat ihmiset saivat todeta asuvansa väärällä puolella rajaa ja joutuivat hankkiutumaan sen toiselle puolelle. (Alun perinhän Pakistan koostui kahdesta toisistaan kaukana erillään sijainneesta alueesta, joita toinen sittemmin itsenäistyi nimellä Bangladesh, islamilainen maa sekin.) Hinduillehan lehmä on pyhä eläin, jota ei missään tapauksessa saa tappaa. Siitä nyt puhumattakaan, millainen kauhistus tuo tuhansien lehmien samanaikainen massateurastus heille on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitos varsin hurjasta lisäyksestä. Bangladeshin itsenäistymissotahan oli muuten erittäin verinen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Nyt pulpahti mielen mustien syövereiden pohjilta kommentti, joka on jo tätä kirjoittaessani niin matalamielisen oloinen, etten lainkaan ihmettele jos et julkaise.

Se ajatus lähti näistä veijareista, jotka tulevat meren yli rantaamme reippahina käymään kaikenlaiseen pahantekoon, johon ei saa puuttua. Se kun kuulemma kuuluu heidän kulttuuriinsa.
Siihen kuuluu myös sitoa teuraseläimiä avuttomiksi ja repiä niiden kurkut auki torilla, jossa väki voi sitten sateella kahlata verisessä vedessä.

Lopputulos oli kombinaatio edellämainitusta ja tästä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Valaanpyynti_F%C3%A4rsaarilla#/media/Tiedosto:Grindadrap_vagur,_faroe_islands.jpg
ja tästä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Valaanpyynti_F%C3%A4rsaarilla#/media/Tiedosto:Hvalba_beach_whaling,_Faroe_Islands.jpg

Osaammehan-han-han mekin eurooppalaistenkinhan-han-han kahlata merestä tulleiden kurkut leikkaamiemme veressä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Raakaa tuokin eikä millään tavoin miellyttävää. Mutta ei tuota ainakaan tehty uskonnollisen rituaalin vuoksi vaan kaikki meni hyötykäyttöön.