maanantai 12. elokuuta 2019

VIHREÄ PUTKINÄKÖ JA EGON LOPUTON NÄLKÄ


Näin alkuun voin tunnustaa että kirjoituksessa on toiston toistoa. Myöntää täytyy, myöntää täytyy mutta esitän samalla puolustukseni että emmää aloittanu. Eli kirjoituksen idea tulee vihreitten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Emma Karin tuoreesta avautumisesta jossa hän (taas kertaalleen) tekee sitä minkä vihreät parhaiten osaavat eli tunkee kärsänsä toisten asioihin ts. vaatii että lihansyöntiä on vähennettävä Suomessa radikaalisti. Tietenkin ilmastokatastrofin pysäyttämiseksi. Ettäs sen plebeijit tiedätte.

Kyseinen emmajotakin on noin n:s vihreä joka vaatii suomalaisilta aina vain lisääntyviä rajoitustoimenpiteitä ilmastohysteriassaan. Lisääntyviä ja ilmastolle merkityksettömiä rajoitustoimenpiteitä sillä hänenkin täytyy tietää, että vaikka suomalaiset lopettaisivat hengittämisen, niin sen vaikutus maailman ilmastoon on nolla. Tai jos kyseinen Emma Kari ei sitä muuten tiennyt, niin on hänelle joku avustaja sen kertonut. Tai tuonut edes esille mahdollisuuden että näin Emma saattaa kuule olla.

Mutta eihän Emma eikä emmat siitä tiedosta välitä.

Sillä heillä on kaksi yhteistä piirrettä:

1. Äärimmäinen putkinäkö. Kun tiedostavaan päävärkkiin on ajettu joku dogmin asteelle noussut asia niin se menee yli kaiken muun eikä sen lisäksi jää enää tilaa muulle. Se joku asia muuttuu pakkoneuroosiksi tyyliin Greta Thunberg. Vihreitten tapauksessa se dogmi on ilmastokiima joka saa unohtamaan että kiimasta huolimatta myös tämän maan nimeltä Suomi elatus ja elinkeinoelämä täytyisi jotenkin turvata myös tulevaisuudessa.

2. Vihreä ajattelu pohjautuu pelkkiin tunteisiin ja sen voisi tiivistää lauseeseen ”minä - haluan - sen - ihanan - tunteen - että - olen - saanut - jotain - aikaiseksi - ja - että - sen - muutkin - huomaavat”.

Vihreät tajuavat toki sen että heidän loputtoman nälkäistä egoaan ei voida ruokkia missään muualla kuin Suomessa sillä muu maailma – nimenomaan se saastuttavin osa maailmaa - ei tiedä heistä yhtään mitään ja välittää heidän mielipiteistään vielä sitäkin vähemmän joten heidän täytyy tyytyä siihen mitä on tarjolla eli ego on ruokittava suomalaisiin kohdistetuilla hysterian vaatimilla hysteriatoimenpiteillä. Mihin vihreillä on muuten meneillään loistava etsikkoaika sillä perussuomalaisia lukuunottamatta yksikään muu puolue ei uskalla sanoa että vihreät ilmasto/egokiimassaan romuttavat suomalaisen elinkeinoelämän ja sitä myötä myös elintason ja pitkässä juoksussa elämisen edellytykset.

Vihreät – egonsa loppumattomassa nälässä – unohtavat tietoisesti sen tosiasian että Suomi on moninkertainen luonnonvarojen nettotuottaja:Mitä voi pitää vielä siinäkin suhteessa erinomaisena saavutuksena että näillä leveysasteilla asuntoja on pakko lämmittää. Mutta Suomi onkin siitä esimerkillinen maa, että meillä on sopivasti ihmisiä pinta-alaan nähden. Suomi ei ole osa maailman väestöräjähdystä. Vihreää moninkertaisen sumeaa logiikkaa kuvaa puolestaan niitten linja väestöräjähdykseen. Kuinka toimitaan?

Vastaus: asiasta ei edes puhuta, vaan samalla kun suomalaista elinkeinoelämää kurjistetaan ilmaston nimeen niin samalla Suomeen kuskataan ylijäämäväestöä väestöräjähdysmaista ja pyritään aktiivisesti kieltämään ja jopa kriminalisoimaan kyseisen järjenvastaisen toiminnan arvostelu.

Pääosa tänne tulevista väestöräjähdysmaitten tyypeistä on islamilaisista maista tulevia jätkiä ja heitänpä villin kysymyksen:

Kuinkahan moni niistä jätkistä suostuu Emman vaatimiin vihreisiin ilmastotalkoisiin ja lopettaa lihan syömisen?Ja muistutetaan vielä että Emmalle sen paljon mainostetun hiilijalanjäljen kasvu ei ole minkäänlainen ongelma jos kyseessä ovat etnisesti edistykselliset hiilijalanjälkeään suomalaisten kustannuksella kasvattavat tyypit:Tästähän lukijankin on hyvä aloittaa viikko ja lähteä tienaamaan nettoveroeuroja. Niitä tarvitaan, sillä suomalaisissa vihreissä on nettoveronmaksajia yhtä paljon kuin oli NKP:n korkeimmassa puolueorganisaatiossa.

Vihreitten nälkäinen ego tulee suomalaisille vielä pirun kalliiksi.

34 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Tarkkoja ollaksemme, pienen Gretan oma ongelma on siis neurologian piirin lukeutuva Aspergerin oireyhtymä.
Hänen taustavoimissaan on yhtään epäilemättä hyvänlainen määrä erilaisista persoonallisuushäiriöistä kärsiviä (tai nauttivia?), jotka ovat onnistuneet saamaan paimennettavakseen lisää itsensä kaltaisia. Kansainvälinen mediaeliitti on hoitanut loput.

En oikeastaan edes ihmnettele, miksi itse Hänen Pyhyytensä paavi kumarsi lievästi vammaista pikkutyttöä:
onhan katolisella kirkolla jo Jeanne d'Arc ja ns. Lasten ristiretki. - Jotka molemmat päättyivät kehnonpuoleisesti.

Bloggauksen aiheena oli kuitenkin Emma Kari. Jos mennään ulkonäön kaltaisiin sivuseikkoihin (pieni Greta muuten näyttää kuusivuotiaalta ja kovasti toivoisin, että häntä hyvin pian alettaisiin hoitaakin sen mukaisesti), on Emma onnistunut onnistumaan valokuvissa aavistuksen verran epätasaisesti.

Viime aikoina hänestä on julkaistu kuvia, joiden perustella hän voisi olla Anna Abreun sisko. Siteen on näitä aikaisempia kuvia, kuten

https://cdn.anna.fi/wp-content/uploads/s3/2018/11/28163932/emmakari-920x584.jpg

joiden perusteella poseeraaja ei ole ollut ihan kartalla.

Olisipa niin. Hanlonin partaveitsen periaate kun kehottaa suhtautumaan tyhmyytenä sellaisiin tekoihin, jotka voivat johtua juuri siitä eivätkä pahuudesta.
En oikein haluaisi itsekään laittaa Emman tuhotouhuja pahantahtoisuuden piikkiin. Ainakin minulle hän on onnistunut näyttäytymään nuorena neitosena, jonka planeetat vain pääsevät karkailemaan tuon tuostakin kiertoradaltaan.

Hänen taustavoimilleen sen sijaan annan nyt ja vastaisuudessakin vain maanpetossyytteen:
he pukevat ympäristönsuojelun valeverhoon maamme, kansamme ja valtakuntamme kansainvälisen kilpailukyvyn, sitä tukevan kauppamerenkulun sekä maataloutemme tarkoituksellisen tuhoamisen.

En tiedä, miksi he näin tekevät, mutta todennäköisimpänä skenaariona minulle näyttäytyy heidän pyrkimyksensä alistaa Suomi totaalisesti Euroopan Neuvostoliiton oblastiksi,
vailla omaa vientiteollisuutta ja merenkulkua sekä ennen kaikkea vailla omaa ruoantuotantoa.
Kaikki nämä tulisivat heidän visiossaan palkintoina Brysselin käskyistä, kunhan niitä toteltaisiin riittävän nopeasti.

Miksi he tekevät tämän? En minä vaan tiedä. Emman naamakuvista näkyy aika ajoin, ettei hänkään tiedä, vaikka on ollut touhussa mukana pääkallonpaikalla.
Paitsi ettei ehkä olekaan? Eihän se pieni Gretakaan ollut kaksi vuotta sitten mitään eikä kahden vuoden kuluttua ole kuin syrjäytetty tyttörassukka.

Onko Emmakin?

Nimetön kirjoitti...

Muistutetaanpa nyt, että maailmanlaajuisesti lihansyönti on toki kasvanut, minkä kannustamana jossain Brasiliassa raivataan sademetsiä laidunkäyttöön. Mutta lihantuotanto ei ole kasvanut väestönkasvun suhteessa. Siis per kärsä maailmassa syödäänkin entistä vähemmän lihaa. Kysymys ei siis ole ihmisten ruokavaliosta vaan syöjien määrästä. Eikä kyse ole mistään ilmastotaakasta, vaan ruokintaresurssien allokoinnista. Emma oikeastaan esittää, että kun meitä maailmassa on näin paljon, Suomenkin maatalousmaa pitäisi pyhittää vain perunan, juuresten, leipäviljan yms. suoraan syötävän tuotantoon. Maatalousalan miehenä sanon, että ei perkele, ei toimi.

Jos koko maailma olisi malttanut esim. v:sta 1965 laskien lisääntyä suomalaisten vauhdilla, maailmassa olisi nyt about viisi miljardia ihmistä. Ja liikaväestön tuotantokäyrä näyttäisi alaspäin. Nyt sitten ollaan sormi suussa.

Jos vihreillä olisi joku luontotaloutta (ekologia) oikeasti näkevä ideologi, hän voisi kertoa totuuden. Ravinnontuotannon tehokkuus ja peltoluonnon lajirikkaus (biodiversiteetti) ovat peruuttamattomassa ristiriidassa keskenään.

Terv. Achtung

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Appiukko on Jaakko Laakso ja isänsä tunnetusti rehellinen liikemies ja kiinteistökoijari.

Nimetön kirjoitti...

Oikeaa vihreyttä on vain maaseudulla mutta siellä sen eteen joutuu tekemään töitä. Emmojen edustamaa cityvihreyttä on eniten kaupungeissa joissa viulut maksetaan julkisista varoista kuten Helsingissä jossa on paljon julkisia virkoja ja toimia, eniten Suomessa. Myös tuotannon jalostusarvo on Helsingissä maan pienin. Maaseutu elättää Helsingin, ei siis päinvastoin kuten joskus annetaan ymmärtää. On helppo olla vihreä siellä missä sen eteen ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa suuta.

Luin juuri havaintoja Saksanmaalta jossa vihreät ovat olleet ahkerimpia lentomatkustajia. Ei siis mitään uutta maan päällä. Sinun on tehtävä kuten sanon, ei minun.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ylen uutisissa riemuitaan yhdessä muslimien kanssa heidän suuren juhlansa johdosta, rukoillaan, annetaan lahjoja ja leikitään ja sitten syödään:

https://yle.fi/uutiset/3-10917711

Kriittisen PT-viestimen mukaan leikki on kovanpuoleista, mutta liharuokaa luvassa (katsokaa hyvät ihmiset koko video!):

https://pt-media.org/2019/08/12/muslimien-mielisairas-eid-al-adha-juhla-alkoi/

PT lainaa myös Expresseniä: "...islamilla on paikka yhteiskunnassamme [Ruotsissa]" ja komentoa perään: "Näpit irti moskeijoistamme!"

https://pt-media.org/2019/08/12/expressen-muslimiviha-on-kuin-myrkkya-jota-vastaan-pitaa-taistella/

Ja vähän kauempaa uutisia naisten kohtelusta:

https://www.jihadwatch.org/2019/08/cameroon-muslims-cut-off-the-ears-of-women-in-christian-village

Mutta ennen kuin vetelette johtopäätöksiä em. uutisoinneista, muistakaa arvot ja niiden pohjat. Sekä myös se, että maahamme saapuvien huoltosuhteen paikkaajien motivaatioiden arvostelu on rasismia.

Ilmastosta sen verran, että näinköhän ne teslat ihan ilmastoystävällisiä ovat, ainakin savua ja hiilidioksidia riittää:

https://www.rt.com/russia/466247-tesla-blast-moscow-injured/

Ja lopuksi Emmalle sävelterveiset (Jösse voisi päivittää sanoituksen meidän Emmaan sopiviksi):

https://www.youtube.com/watch?v=M-8ombTrT8A

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Achtungille, Patelle Pankavaarasta, Anolle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tiedän kyllä Gretan oman ongelman ja siksi vertaus muihinkin hysteerikkoihin toimii sillä heilläkin on ”epätavallisen voimakkaat rajoittuneet mielenkiinnon kohteet”. Mutta Greta joo todellakin näyttää huomattavasti ikäistään nuoremmalta. Emma Karin ulkonäkö on sinänsä minulle ihan yksmonta mutta juuri se että nuori neitonen jolla planeetat vähän karkailevat pääsee päättämään meidänkin asioistamme on enemmän kuin pelottavaa.

En minäkään usko Emman pahantahtoisuuteen. Hän aivan varmasti uskoo siihen epistolaan jota julistaa ja saa siitä hyvän ihmisen egolleen maittavaa evästä. Niistä taustavoimistakaan en oikein tiedä. Sillä sama hysteriahan on meneillään lähes koko EU:ssa ja se romahduttaa elinkeinoelämää muuallakin kuin Suomessa. Kysymys ”miksi he tekevät tämän” on hyvä eikä tarina kerro siihen vastausta.

Achtung: Kaiken kaikkiaan totta. Mutta vihreät eivät hahmota asiaa. Heillä on se käsittämätön hinku että jotain näkyvää pitää saada aikaiseksi ja niinpä sitä tehdään Suomessa joka on muutenkin asioittensa hoidossa esimerkillinen tapaus. Mutta pelottavinta on että puolueet persuja lukuunottamatta eivät uskalla kyseenalaistaa vihreitten tavoitteita ja näin ollen vihreät tosiasiassa ovat tällä hetkellä vaikutusvaltaisin poliittinen ryhmä Suomessa. Vihreillä ei ole myöskään yhtään talouden päälle ymmärtävää. Vihreitten idea talouden pyörittämisestä on julkinen rahoitus eikä puolue todellakaan taida ymmärtää että mistä se julkinen rahoitus on ensiksi otettava.

Pate: Joo, tunnetusti rehelliselle liikemiehelle räpsäistiin viisi vuotta talousrikoksista. Ja Jaakko Laakson me toki tunnemme. Näin jälkikäteen ajatellen ja nykytilannetta katsellen on pakko miettiä että voittivatko ne taistolaiset sittenkin?

Ano: Olet oikeassa ja ahkerastihan ne lentelevät nämä meidänkin vihreämme. Ja tuo Helsingin muun maan elättäminen on muutenkin omanlaisensa harha. Tietysti jos firmojen pääkonttorit sijaitsevat Helsingissä niin teknisesti ottaen ne tilittävät rahansa Helsingin kautta. Mutta se firmojen varsinainen toiminta on sitten aivan muualla.

Veijo: Kiitos linkeistä ja erityisesti suosittelen muitakin katsomaan PT-median pätkän islamilaisten ihqun juhlan ihquista juhlamenoista. Kertoo hyvin siitä kuinka sairaan touhun kanssa ollaan tekemisissä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Vähän ehkä Off-Topiccia:
Mutta ilmeisesti vihapuhepoliisit tekee sivuhommia pimeänä päätyönantajansa varusteissa kun eivät halua tulla kuvatuksi?

"Poliisit pelkissä liiveissä. Järjestyksenpidosta huolehtivat ammattilaiset, jotka sovelsivat virkapukuaan tapahtuman rentoon luonteeseen. Tämä kolmikko ei halunnut kasvojaan kuvattavan."

https://www.is.fi/musiikki/art-2000006201725.html

https://is.mediadelivery.fi/img/1440/cb098f545c384f0c97c4882184e0d5d3.jpg.webp

Becker kirjoitti...

Greta tyttösellä tosiaan planeetat pyörivät pikkuisen pienessä päässä, mutta niinhän se tekee suurimmalla osalla ruotsalaisista ja erityisesti sikäläisillä poliitikoilla.
Näinollen sitä ei naapurimaassa noteerata sen kummemmin, toivotaan vain että Greta saa vielä ansioistaan Nobelin palkinnon kouraansa.

Mitä Emma Kariin tuleee, niin hän on varmaan oppiensa mukaisesti vähentänyt lihan syönnin minimiin jollei sitten lopettanut sitä kokonaan. No tämähän näkyy hänen vähentyneessä aivotoiminnassaan, joka uhkaa pysähtyä totaalisesti.
Vihavainen taisi blogissaan mainita Orwellin kehittämästä käsitteestä Duckspeak, "Ankanpuhe". Ankanpuhe on sellaista puhetta jossa kropan määrätyt elimet muodostavat ääntä, ilman että sillä olisi mitään yhteyttä aivoihin.

Strix Senex kirjoitti...

Emma Karin tapauksessa kyseessä ei taida olla putkinäkö, ajattelun korvaaminen tunteella tai muu hyvää tarkoittava haihattelu ihan oikea kyyninen stalinismi. Hän noudattaa niitä Sirola-opistonkin aikoinaan tarjoilemia propagandandantekijän oppeja joiden ytimenä on ohje toista,toista,toista. Elä kuuntele eläkä huomioi faktoja, eriäviä näkemyksiä tai vastaväitteitä vaan toista, toista, toista. Pitää muistaa, että hän on ollut hyvässä opissa kun puolisona on Tapio Laakso ja appiukkona Jaakko Laakso, joiden molempien elämäntyö löytyy laitavasemmistolaisen propagandan ja disinformaation saralta.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ideologinen hurmos (kupla, uskonlahko, poliittinen suuntaus) on kuin resistentti bakteeri, mihin ei tehoa mitkään lääkkeet (faktat, erilaiset näkökohdat). On selkäpiitä karmivaa että nämä "lahkolaiset" ovat päättävissä elimissä ja saavat vapaasti ajaa omassa kuplassa kehittyneitä harhoja. Lahkolaisen substanssiymmärrys rajoittuu asiassa kuin asiassa oman kuplan kehittämiin muuttujiin. Politiikkaa pitäisi tehdä kylmän (historian opettamien faktojen) realistisesti ja heittää lahkolaiset (puolueet) hevon vittuun. Tai ainakin järkevöittää jollain tapaa nykyistä hulluutta, lol.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Beckerille, Strix Senexille ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Pistää ihmettelemään. Olivatko poliisit tuolla poliiseina vai järkkäreinä? Poliisi voi olla poliisi poliisinoikeuksilla vain virantoimituksessa. Oli noilla tykit vyöllä kumminkin.

Becker: Toi duckspeak on hyvä määritelmä. Ruotsissahan tietysti SD:tä lukuunottamatta kaikki puolueet ovat yhtä pihalla kuin meidän vihreät. Ruotsi on se ylväs esimerkki jota Suomi valitettavasti seuraa.

Strix Senex: Toistoa & toistoa, kyllä. Mutta en pidä Emma Karia sellaisena kivenkovana järjestelmästalinistina. Itse näen että hän on yksinkertaisesti hyväuskoinen hölmö. Aikamme nuorten ”älykkäitten” naisten arkkityyppi.

Lemminkäinen: Oli oikeastaan niin hyvä kommentti että eipä mulla ole tuohon lisättävää.

Hemuli kirjoitti...

Jos "median" analyysejä lueskelee niin melko yleisesti arvellaan persujen ja vihreiden olevan seuraavat "isot" puolueet. Vastakkainasettelu tekee paluuta politiikkaan, mikä on vain hyvä asia.

Demarit ja vasemmisto ovat tiensä valinneet. Erityisesti demarit tulevat kuolemaan suurten ikäluokkien mukana, vasemmisto säilyy femakkojen tuella.

Mielenkiinnolla odotan mihin suuntaan kepu ja kokoomus aikovat lähteä. Kepu on täysin sekaisin ja siitä ei kukaan ota tällä hetkellä selvää mutta jättääkö kokoomus persuille keskiluokan? Persut on tällä hetkellä ainoa vakavasti otettava oikeisto puolue... ja toisin kuin valtamedia väittää niin keskiluokka (nettoveronmaksajat) ovat nuivia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hemuli. Suurinpiirtein näin on ja vihreitten suosion noususta voimme myös päätellä kuinka paljon maassamme on ihmisiä jotka ovat vapauttaneet itsensä loogisen ajattelun ja reaalimaailman kahleista. Niitten määrä taitaa olla pelottavan suuri.

Hemuli kirjoitti...

Vihreiden (kuten vasemmistonkin) kannatus tulee a) vähävaraisuudesta b) kateudesta.

Jos minulla ei ole autoa eikä minulla ole varaa kuin asua kuutiossa niin toki autoilu pitää kieltää ja omakotiasumista hankaloittaa. Vihreät syntyivät ihan oikeaan tarpeeseen, teollisuus levitti ihan oikeita myrkkyjä ympäristöön. Kuten vasemmistokin, vihreät saavuttivat tavoitteensa - jotakin piti keksiä tilalle ja molemmat päätyivät samaan LGTtityy agendaan. Ilmaston muutos tuli kivana yllätyksenä mutta kuten suhtautuminen ydinvoimaan osoittaa niin vihreät ovat melko sekaisin asian suhteen. Ilmastoa käytetäänkin pääasiallisesti ajamaan ihan muita tavoitteita, kuten kasvissyöntiä ja vähenevän keskiluokan kurjistamista normivihreiden elintasolle.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kommenttini vähän mittava, mutta aihe tärkeä. Ainakin uskon Yrjön ymmärtävän.

Greta Thunberg.

Hänellä on Aspergerin oireyhtymä. Sen aiheuttamia ongelmia kuvataan selkeästi lääketieteellisessä julkaisussa: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=ltt00308&p_hakusana=aspergerin

Oireyhtymässä esiintyy mm.: "AS-potilaan tapa perehtyä häntä kiinnostaviin asioihin on »kaikkinielevää uppoutumista» yhteen asiaan kerrallaan. Tämä näkyy selvästi hänen erityisharrastuksessaan, jonka aiheena voi olla melkein mikä tahansa. Lempiaiheestaan hän »esitelmöi» mielellään vaikka tuntikausia ottamatta huomioon kuulijan reaktioita. Harrastukseen paneutuminen voi olla suhteetonta ja saattaa viedä kaiken vapaa- ja muunkin ajan, jolloin jokapäiväisten asioiden hoitaminen ja esimerkiksi määräaikojen noudattaminen unohtuvat.
...
Toisaalta aikuisikäisillä AS-potilailla esiintyy varsin usein samanaikaisia psykiatrisia häiriöitä, kuten depressiota, pakko-oireista häiriötä ja lyhytaikaisia psykoottisia reaktioita (Gillberg ja Billstedt 2000, Ghaziuddin ym. 2002, Tantam 2003), jotka paitsi korostavat AS:n piirteitä usein romahduttavat hauraan tasapainon arjen selviytymisessä jo varsin lievinä esiintyessään. Elämän taitekohdat, kuten aikuistuminen, työelämään siirtyminen ja parisuhteen solmiminen, voivat kriisiyttää tilanteen psykiatrista sairaalahoitoa vaativaksi (Tantam 2003). "

US:n Puheenvuoron blogissa http://jounitirkkonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/279383-niista-nenasi-greta
Gretaa "luonnehdittiin"; normisaastan lisäksi oli muutamia fiksujakin kommentteja, esim. :

Jaakko Ojaniemi, kommentti nro 44:

"Olisikohan rahalla myös osansa Greta Thunbergin hypetyksessä.

Hänen vanhempansa jättivät työnsä ja kirjoittivat Gretasta kirjan ja he ovat palkanneet mainostoimiston edistämään Gretan ja hänen kirjansa markkinointia. Gretan julkkisvanhemmat saavat näin itsekin enemmän julkisuutta kuin koskaan elämässään olisivat toivoneet.

Gretan ideapankkina on ollut Extinction Rebellionin anarkistiliikkeen Ruotsin osaston puuhamiehet. Extinction Rebellion kertoo toimintaperiaatteistaan sen, että se pyrkii hyödyntämään ja käyttämään hyväksi heikoimpien, lasten ja vanhuksien, asemaa. Liikkeen päämääränä on tuhota ja hävittää kaikki nykyiset hallitukset. Tästä liikkeestä Greta on oppinsa saanut ja olisikohan jälleen vanhemmilla jotain tekemistä tämänkin asian kanssa.

Greta on itse kertonut sairaudestaan Aspergerin oireyhtymästä: "Thunberg kertoo kokeneensa masennusta, syrjääntymistä, ahdistusta ja häiriöitä, mutta hän kirjoittaa uskovansa, ettei hän olisi koskaan aloittanut ilmastolakkoilua ilman Aspergerin oireyhtymää."

Eli mielestäni Greta on uhri, jonka tuleva elämä lienee jo pilalla. Etuja hankkiakseen sekä hänen vanhempansa että monet hyve- ja pahesignaloijat ovat ottaneet hänet työkalukseen. Luulin, että orjuus ja lapsien hyväksikäyttö ovat rangaistavia tekoja.

Onneksi J Epstein itsemurhattiin rikoksistaan. Mutta muut konnat varmasti livahtivat uusille apajille ilman rangaistusta.

Tyttö parka.

Nimetön kirjoitti...

”Täällä on naisia - täällä on lapsia”. Kuvassa ei näy yhtään, mutta muistelen, että tuohon mielenosoitukseen joku suomalainen edesvastuuton äiti-ihminen oli tuonut taaperoikäisen lapsensa ilman sukkia ja kenkiä ja tyrkännyt jonkun turvapaikanhakijan syliin sääliä imuroimaan. Lapsiparan kylmästä punaisten pienten varpaiden ajateltiin varmaankin lisäävän sympatiaa parrakkaita aikuisia miehiä kohtaan.

Emma Kari on täysin pihalla suomalaisesta arkielämästä ja kosketus luontoonkin taitaa rajoittua pyörimiseen pöheikössä Ville Niinistön ja Touko Aallon kanssa Porin Jazzeilla kolme vuotta sitten. Vihreys on vaihtunut puolueessa sosialismiin ajat sitten, kaiken kontrollointiin ja kumma on, jos ei ihmiset kohta nouse vastarintaan.

Hörhöjä piisaa. Nyt on amerikkalaisnäyttelijä Richard Gere rientänyt Välimerelle ihmissalakuljettajia tukemaan ja vaatimaan Italiaa vastaanottamaan jälleen kerran Lampedusan edustalla maahanpyrkivät 160 ”siirtolaista” Afrikasta. Millähän oikeuksilla ja valtuuksilla hän tällaista tekee ja eikö enää riitä, että meillä Euroopassa on näitä samanlaisia järjen jättiläisiä ihan tarpeeksi omastakin takaa? Salvini on vastannut, että näyttelijä voi ottaa koko porukan yksityislentokoneeseensa ja viedä omiin huviloihinsa elätettäväksi. Tosin Suomi saattaa ehtiä ensin ja ilmoittaa, että meille voi kyllä tulla... Huomasitteko muuten, kun Salvini joitakin viikkoja sitten piipahti Suomessa, saiko minkäänlaista palstatilaa lehdissä ja haastateltiinko televisioon?

Yle sen sijaan näytti taas, kuinka vastuullinen uutisointi toimii. Lauantaina katsoin tavoistani poiketen kahdet uutiset. Molemmissa kerrottiin Norjassa tapahtunut ampuminen moskeijassa, jossa yksi ihminen melkein kuoli. Ruotsissa tapahtuu melkein joka päivä ampumisia, pommiräjähdyksiä ja massiivisia autopaloja, mutta ne eivät ylitä uutiskynnystä Ylessä. Eihän sitä saa ihmisiä pelotella, kun tuo Ruotsi on niin lähelläkin. Ilmastonmuutoksen kauhukuvat ja Greta Thunberg saavat riittää toistaiseksi.

Rouva Ano

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Toin vain tuon mielellään vaietun totuuden Emman taustoista, isänsä tuomion jälkeen kun Touko pouko luopui puheenjohtajuudesta kovasti hypetetty Emma siirtyi vaivihkaa takavasemmalle suurena suosikkina ei ollutkaan pj kisassa eikä itseoikeutettuna edes ministerinä tässä Pride Ministeri Rinteen hallituksessa. Miettikääpä nainen oli hehkutettuna pääkaupunkiseudulla suurlupauksena, nyt messuaa Helsingin kaupungin valtuustossa ja on takarivin kansanedustaja maailma ja kohtalo on joskus oikeudenmukainen. Mikä riivinrauta olisi ministerinä ja vihreiden puheenjohtana oikea poliittisen oppurtunistin arkkityypitär,

Nimetön kirjoitti...

Aluksi uskomaton fakta: tunnen huumorintajuisen kasvissyöjän.

Oikeasti.
No, tämä ei ole äärivegaani, kala ja kana ja maito kelpaa. Punaisesta lihasta tulee huono olo. Ja huumorinsa on aika viistoa, arjen ja asiakkaidemme outoudet lähteenä. Lounaalla rouvaa ei mitenkään häiritse minun häränfileeni, jauhelihapihvini, mustamakkara, maksapihvi, possunleike tai kampela, muikkupaisti, lohimedaljonki, fasaani, broileri. tai muukaan eväs. Kas, ei ole vihreä hän.

Se, että Virheet de Dorka työntää kärsänsä alvariinsa asioihin,jota eivät niille kuulu ja joista eivät mitään ymmärrä ei sinänsä ole uutta. Se olisi uutta, että vihreät vaikkapa lopettaisivat fossiilisia käyttävien kulkuvälineiden käytön. Koko eduskuntaryhmä palauttaisi taksikorttinsa - ja bussikorttinsa. Luovuttaisi eduskunnan parkkipaikkansa - eihän polkupyörä hallipaikkaa tarvitse. Lopettaisivat lentämisen kokonaan - jättäisivät Balin, Honolulun, Havannan, Rion, Maltan, Pattayan, Las Vegasin, ..., ilmastokonferenssit vallan käymättä. Liikuttaisivat vaalikojunsa hevoskärryillä, boikotoisivat musiikkifestivaaleja joissa käytetään vahvistimia tai sähköisiä soittimia tai valoshowta - muita kuin päreitä.

Mutta eipähän ei, malka omassa silmässä ei häiritse, rikka jonkun muun silmässä häiritsee.

Pyssymies

Nimetön kirjoitti...

Tässä sanotaan jotain mutta uuskielemme mukaisesti koodattuna:

Sianlihan syöminen lienee se minkä vähentämistä ellei peräti lopettamista ollaan ajamassa...

Kovin yksinapaista huomioida vain aavikkouskontojen ruokarajoitukset!
Kerätään yhteen kaikki uskonnolliset (joihin lasken myös erinäiset veganismin eri muodot) ruokarajoitteet ja voila! Siinä on modernin monikulttuurisen maan virallinen ja ainoa sallittu menù!


-Tvälups-

Seppo Oikkonen kirjoitti...

On muutama asia, joiden merkitystä on mahdotonta yliarvioida, ja yksi sellainen asia on "uhriajattelun" tavaton voimannuttavuus. En oikein itsekään tajunnut tuota alitajunnallista mekanismia ennen kuin vasta Jordan B Petersonin kirjaa lukiessani. Jos se lyhyesti sanotaan, niin kyse on siitä, että jokaisen meistä tajuntaan syntyy varhaisessa lapsuudessa ensin "objektin" rooli, ja vasta myöhemmin meistä tulee "subjekteja". Siksi samaistuminen "kohteen" -- uhrin -- asemaan annostelee mieleemme paljon vahvemman latauksen alkusymbioottista "kaikkivoipaisuutta" kuin mikään tietoinen toimijarooli.

Ja luulenpa, että noilla vihreillä on aika yleisesti tälle pohjalle rakentuva maailmankatsomus, jossa esimerkiksi erilaiset "suuret uhkakuvat" näyttelevät hyvin keskeistä roolia. Mikäpä muu esimerkiksi tämä "ilmastonmuutos" on kuin isoon mittakaavaan paisuteltu maailmanlopun eskatologia? -- Uhriajattelun voimaannuttava vaikutus on niin vahvaa, ettei maailmanlopun propagandaa pelkäksi propagandaksi tunnisteta. Ei vaikka oman ajattelun sisäinen logiikka sitten onkin pelkkiä kognitiivisia dissonansseja ja loogisia häränpyllyjä toisensa perään. Saarnaajan äänenpainoilla esitetään, että mieluiten kaikille ihmisille kasvisruokaa joka mieluiten olisi luonnonlannalla tuotettua. Paitsi niille miljoonalle lemmikkikoiralle.

Kun itse elää syvällä symbioottisessa uhriajattelussa ja vetää kanssaihmiset mukaansa maailmanlopun uhkaa kokemaan, onko se sitten viatonta vihreää typeryyttä vai pitäisikö kysyä älyllisen ja moraalisen rehellisyyden perään?

Nimetön kirjoitti...

Vihreässä langassa oli joskus taannoin hehkutusartikkeli Etiopiasta, ja siinä kiteytyi varsin hyvin heidän ajatus väestönkasvusta. Siinä sanottiin mustaa valkealla, että maailman väkiluku kasvaa vuoteen 2050 mennessä 11 miljardiin, mikä äkkiseltään saattaa kuulostaa paljolta, muttei sitä oikeasti ole. Keskiluokkaistuminen on se ongelma, koska silloin ihminen alkaa saastuttaa eniten. Problem solved. Eli mahdumme kyllä kaikki tänne, kunhan vain omasta elintasosta tingitään.

Tupla-J kirjoitti...

Sehän tuossa eniten kusahtaa, että kun ns. hyvää tehdään kokonaan toisten ihmisten rahoilla, siinä ei ole mitään suhteellisuudentajua. Jos joutuisivat tekemään rahojensa eteen töitä, toteaisivat, että okei, tässä on se määrä, missä on jotain tolkkua. Nyt kun taas eivät joudu, heidän käsityksensä on sama kuin elättien: on käytössä oleva summa mikä tahansa, se on liian vähän.

Ja sillä välin normaali ihminen miettii, että kauanko tämä tohelointi jatkuu ennen kuin meiltä menee koko tasavalta nurin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minä en pidä PS oikeistopuolueena vaan keskustalaisena sellaisena missä pyörii entisiä demareita, maalaisliittolaisia ja kokoomuslaisia joilla on yhteiset perusarvot. Legendaarinen arvopohja joka nojaa vapaaseen suomalaiseen yhteiskuntaan missä on kunnioitettu lähimmäisiä, autettu lähimmäisiä ja lähimmäistä ei jätetä.

Nimetön kirjoitti...

Muuallakin euromaailmalla on näköjään kyllästytty Gretan ilmastohysteriaan ja ainakin Saksanmaalla dieselkieltoihin. Tein oman osani. Tilasin molempiin (sori vaan bensalla käyviin) ajoneuvoihini näin kantaaottavana pottunokkana asialliset tarrat:
https://www.ebay.com/itm/Fuck-You-Greta-Aufkleber-Sticker-Umwelt-Dieselverbot-NEU-JDM-OEM-FUN/193013950887

heppa

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Oliko vainaja Eppstein? Eppsteinilla oli suora nenä mutta vainajalla kyömy, vasen korvalehti eroaa Eppsteinin vastaavasta myöskin vasemmanpuolen kulmakarva näyttää erilaiselta. Olisiko sittenkin kuvassa annenukke jolle on photoshopattu Anthony Bourdainin pää? Eppsteinilla oli hallussaan niin paljon inhottavaa materiaalia johtavista vaikuttajista että osaakin materiaalia vastaan jokin maailmalla pyörivistä tiedusteluorgaaneista voisi suorittaa deepstate operaation ja muiluttäa Jeffreyn viettämään eläkepäiviä lapsosten parissa, mistä sitä tietää vaikka kasvattaisi appelsiineja ja greippejä Negevin autiomaassa omalla kibbutsilla tai tappaisi sääskiä ja mäkäräisiä Pelkosenniemellä.

Nimetön kirjoitti...

"Ilmasto ei kestä lihansyöntiä" kertoo Emma ja tietää sen siitä kun itse ilmasto on sen hänen korvaansa supattanut. Emma, tee jotain, sinuun ja vain sinuun minä, kärsivä ilmasto, luotan. Ja Emmahan tekee, jopa jotain niin ennenkuulumattoman radikaalia että esittää lisää tukia kotimaisille kasviksille. Emmalla ja klikillään tosin ei ole aavistustakaan mikä on kotimainen kasvis, puhumattakaan niiden nykyisistäkään tuista tai hinnoista. Ei lantusta tai nauriista saa smoothieta, ja on aivan maalaismoukkien oma vika kun eivät vastaa kysyntään ja kasvata avocadoja ja mangoa. Ei tarvitsisi niitä aarniometsiäkään tuhota minun avocadoni takia - siitä tulee hieman paha mieli ja minun mielipahani menee kyllä kaiken muun edelle. Ja kyllä se riisikin Suomessa kasvaa, meillähän on vaikka kuinka paljon järviä. Eikös se kasvakin vedessä? Plutakoissahan nuo vietnamilaiset siellä näyttivät iloisina sitä satoa korjaavan.

Rumasti tuolla viitattiin johonkin "väestöräjähdykseen". Mikä ongelma se nyt muka on kunhan se väestö räjähtelee niissä oikeissa maissa. Euroopassa on muutenkin ihan liikaa väestöä, tänne mitään lisäporukkaa tarvita paitsi tietenkin noista räjähdysalttiista maista. Käytän tässä tietoisesti kaksimerkityksellistä adjektiivia.

Kyllä, maaseutu elättää Helsinkiä, siitä olen samaa mieltä. Mutta kyllä me olemme maaseudun toiminnasta toisaalta saaneet myös kärsiä. Vokkeja oli stadissa vain kaksi, maaseudulla satoja. Riemuissaaan kunnanisät ja varsinkin -äidit (ehkä eivät niinkään kuntalaiset) ottivat tulijat vastaan, mutta huonosti onnistui 3-4 vuoden kotouttaminen, iloisesti vilkuttaen sitten taakat saateltiin pääkaupungin junaan. Samoin kuin ne tulevat hum.kandit jotka maaseudulla olivat luontoa ymmärtävää järkiporukkaa mutta viikko yliopistolla teki niistä vihreitä. Molemmista ryhmistä samanlainen riesa. Helsingistä siirrettävä kaikki korkeakoulutus maaseudulle, ja tänne vain amislaisia. Johan muuttuu valtuuston voimasuhteet!

Amislaisista tuli mieleeni juttu hesarissa. Tiesittekö, että tässä tasa-arvoisessa maassa opintomatskuun saatavat vuosittaiset tuet ovat seuraavat: suomenruotsalaiset lukiolaiset 450, suomenkieliset 320 ja amislaiset 11 euroa. Lukiolaisten kulttuuriraha 30, amislaisten tästä vain puolet. Lukiolaisten arvostus on siis n. 32-45-kertainen verrattuna ammattiin valmistavaan koulutukseen. Ja mitäs se rasvanahkaduunari kulttuurinkaan päälle ymmärtää, tossa sulle 15 egee että voit mennä katsomaan jonkun paskaleffan. Hyytävän oksettavaa.
tira+

Qroquius Kad kirjoitti...

Itsekin tunnen veli Pyssymiehen tavoin huumorintajuisen vegaanin, joka on jopa Vihreiden kaupunginvaltuutettu. Tunnen siksi, että hän on isänpuoleinen pikkuserkkuni.

Silti hän on järkivihreä; ainakin oli silloin kun olimme enemmän tekemisissä vuosituhannen vaihteeseen mennessä. Sittemmin aloin tehdä tiettyä eroa; ei hänen takiaan, vaan lähinnä hänen akateerivihreän vaimokultansa takia:
kun vanhimman lapsen koulutie alkoi, he muuttivat Helsingistä pieneen radanvarsikaupunkiin, jossa ei ollut kulttuurista rikastusta. Vaimokulta on velipoikani mukaan ollut silti silloin ja edelleenkin multikulti ynnä muuta.
Sen kärsijöiksi eivät tietenkään saa joutua hänen rakkaat lapsensa, vaan muiden äpärät...

Rautatientorin nuorten arabijätkien mielenosoitukseen kuului sisar Rouva Anon mainitsema pienen suomalaisen sylivaavin esittely vailla jalkinetta. Touhu sai huipennuksensa pari päivää myöhemmin, kun lapsen äitiläinen poseerasi marjaanojen ja arabijätkien kanssa paljain jaloin.

Demonstraation tavoite oli osoittaa, etteihän tämä pikkupakkanen missään tunnu.
Suurimmalta osalta meni ohi sen kulttuurinen merkitys:
kengänpohjan ja jalkapohjan näyttäminen on arabikulttuurissa äärimmäinen loukkaus.

Arabijätkät tulivat valtamediamme yhteiskuvaan näyttämään jalkapohjaa suomalaisille.
Sama asia, kuin jos me Yrjöperskeleen Blogosfäärikunnan veljet ja sisaret lentäisimme johonkin arabimaahan huutamaan:
"Haistakaa te lampaanpanijat kamelienne vitut!"

So it goes, sanoi Vonnegut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hemulille, Veijo Hoikalle, Rouva Anolle, Patelle Pankavaarasta, Pyssymiehelle, Taisteluvälineupseerille, Seppo Oikkoselle, Anolle, Tupla-J:lle, hepalle, tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos hyvistä kommenteistanne. Ne olivat sen verran samansuuntaisia etten kommentoi kaikkia erikseen. Totean vain, että noitten reaalimaailmasta täysin irtautuneitten tyyppien pillin mukaan mekin joudumme tanssimaan vuoteen 2023. Ja valtamediamme tekee kaikkensa että sama masurkka jatkuu siitä eteenpäinkin.

Nostan erikseen esille tuon tira+:n kertoman aiheesta lukio vs. ammattikoulu sekä niitten tuki ja arvostus. Pisti nimittäin purkan pysähtymään. Meinaan, eikös jonkun pitäisi edelleenkin tehdä ne varsinaiset työt?

Nimetön kirjoitti...

Ilmastohypen ainoa tarkoitus on rahastus. Uusia veroja on keksittävä ja vanhoja korotettava koska euromaissa Valtiovarainministeriöistä on tehty pankkien ja sijoittajien perintätoimistoja. Inhottavaa että hypen mannekiineiksi otetaan myös lapset, mutta ei ole ekakerta maailman historiassa. Ilmasto ei noista veroista mitään ymmärrä vaikka heti kerättäisiin satamiljardia ja lähetettäisiin jollekulle. Ilmasto muuttuu niin kuin se on muuttunut aina. Ihmisen on vain sopeuduttava ja hyvin olemme toistaiseksi sopeutuneetkin. Ihminen selvisi vaikka merenpinnat ovat olleet yli satametriä korkeammalla kuin nyt. Selviääkö nykyihminen jää nähtäväksi. Ei ainakaan jos syöminen kielletään ja rahat kerätään pois.

Ja jos se hiilidioksidi on niin vaarallista, miksi kasvihuoneissa käytetään hiilidioksidipumppuja. Semmosia jotka pumppaavat hiilidioksidia ilmaan. Mahtavatko vegaanit tietää? Ensimmäiseksi pitäisi lopettaa teräksen valmistus. Se on tonni terästä ja 2,5 tonnia hiilidioksidia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyviä huomioita. Kusetuksen kaksi tunnusmerkkiähän ovat:

1. Välttämättömyys
2. Kiire

Ja molemmat sopivat kyllä ilmastohysteriaan. Ja joka tapauksessa Suomen elinkeinoelämän tuhoamisella ei saada aikaan kuin Suomen elinkeinoelämän tuhoaminen.

Nimetön kirjoitti...

Epäilen vahvasti, että Yrjöperskeles ymmärsi väärin, mitä Emma Kari tarkoitti, ja teki sen vuoksi "kärpäsestä härkäsen".
Vai mitä Emma Kari tarkkaan ottaen sanoi?
Epäilen, ettei hän edes ehdottanut mitään kiellettäväksi tai muitakaan pakkotoimenpiteitä. Sen sijaan hänen lausumansa lihansyönnin vähentämisestä oli käsittääkseni tarkoitettu vain yleisölle osoitetuksi kehotukseksi. Tarkoituksena oli antaa ihmisille ajattelemisen aihetta, jotta he (ilman kieltojakin) vähentäisivät lihan syöntiä, ja parhaassa tapauksessa edes jotkut heistä lopettaisivat sen kokonaan. Itse asiassa moni on jo niin tehnytkin. Eivät kuitenkaan aina ilmastonmuutoksen vuoksi, vaan samaan ratkaisuun on moni saattanut päätyä aivan muistakin, jopa terveydellisistä syistä.
Mutta ehkä jo sellainen kehotuskin on joillekuille liikaa.
Miksi? Siksikö, että jos ihmiset vähentävät lihansyöntiä, vaikka vapaaehtoisestikin, lihakarjan omistajat tietysti menettävät tulojaan. Heistäkö Yrjöperskeles ennen kaikkea on huolissaan? (Vaikka hän itse toimii, kuten on kertonutkin, aivan toisessa ammatissa.)
Vai minäkö ymmärsin asian väärin?

P.S. On hyvin mahdollista, että jos ihmiset haluttaisiin saada syömään nykyistä vähemmän lihaa, tehokkain keino ei olisi kielto (jota kuitenkin rikottaisiin kuin aikoinaan alkoholin kieltolakia) vaan se, että koululaisille alettaisiin järjestää tutustumiskäyntejä teurastamoihin. Se, mitä he näkisivät, järkyttäisi, ellei kaikkia niin ainakin monia heistä, varsinkin tyttöjä, siinä määrin, että he omalta osaltaan lopettaisivat lihan syönnin siihen paikkaan. Osa heistä muutamaksi kuukaudeksi tai vuodeksi, osa loppuiäkseen. Tämä tapahtuisi ilman, että muiden, kuten esimerkiksi Yrjön, tarvitsisi muuttaa tapojaan omalta osaltaan mitenkään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kari itse ilmoitti että lihansyönti pitäisi puolittaa vuoteen 2030 mennessä. Ja kirjoitus koski myös yleensäkin vihreää logiikkaa. Ilmastohysterian nimissä tehdyt suomalaisiin koskevat rajoitukset eivät vaikuta ilmastoon mitään.

Nimetön kirjoitti...

Havaittavissa on ilmastonmuutosvastarintaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ei varsinaisesti. Ilmastohan maapallolla muuttuu aina. Mutta suomalaisten kyykyttämistä vihreän hyvän mielen vuoksi kyllä vastustetaan.