lauantai 27. kesäkuuta 2020

FEMINISTINEN VAPAAPUDOTUS


Huulipunahallituksemme on sitten ottamassa taas yhden askeleen kohti feminististä sekopäädiktatuuria joka pyrkii tuhoamaan sen syvästi vihaaman reaalimaailman ja vannoo missiossaan minkäpäs muun kuin intersektionaalisen feminismin nimeen:Ensinnäkin kyseistä ideologiaa kannattaa lähinnä pieni rääkyvä ämmälauma mutta nyt sitä aletaan hieroa vasten kaikkien kansalaisten pärstää kansalaisten mielipidettä kysymättä. Toisekseen kyseinen ideologia on hyvin kaukana tasa-arvosta sillä siinä ihmisarvo määritellään etukäteen yksilön uhriutumispääoman mukaan. Määrittelijänä ovat ketkäs muut kuin nämä kyseiset feministit. Tässä määrittelyssä pahnanpohjimmaisina ovat valkoiset lihaa syövät käppäukot ja -akat. Eli juuri he, jotka pitävät yhteiskunnan pystyssä ja joutuvat ruokkimaan heitä kyykyttäviä päänsä sisäisessä maailmassa eläviä feministejä.

Mitäs muuten perustuslakimme sanoo asiasta?

Yhdenvertaisuus

Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

Tietysti näille utopistifeministeille hyväksyttävä peruste on juuri se, minkä he itse hyväksyvät. Ja sen myötä väärinajattelijoiden ts. reaalimaailmassa elävien vaino tulee kiihtymään. Case Mäenpää tulee olemaan pientä sen rinnalla.

Hotellin respasta heitetään hallituspuolue kepulle kysymys: Kannattaisiko pikkuhiljaa alkaa ottaa yhteyskokeiluja tänne reaalimaailman puolelle? Vai haluatteko tosiaan jäädä historiaan puolueena joka oli kilttinä kiilapoikana kun feministit hässivät maan kirjaimellisesti vituralleen? Sillä tuo vallankiimastaan juopunut lauma on vasta pääsemässä vauhtiin.Kiitokset inspiraatiosta Joppos123:lle ja Rouva Anolle.

36 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Utopioitahan on monenlaisia. Tästä touhusta tulee mieleeni parikin utopiaa, Venezuela ja Zimbabve. Niissäkin taidettiin toteuttaa unelmaa kummemmin reaalimaailmasta välittämättä.

Utopiat ovat nyt muotia täällä pohjoisessa.Ruotsi alkaa pikkuhiljaa, normaalin kehityksen mukaisesti, muuttua utopiaa seuraavaksi dystopiaksi. Suomi seuraa edistystä perässä.

Olen joskus aiemminkin todennut olevani etuoikeutettu. Tulen näkemään vaivalla rakennetun hyvinvointiyhteiskunnan muuttumisen vaahtokarkkidystopiaksi. Yhtesikunnaksi jossa kaikki ovat TasaArvoisi ViranomaisPäätöksellä. Toki joukossa on jotain persvakoporukkaa, vaan niillä ei merkitystä, ne ovat vain koneen osia joita saa lisää halpakaalimaista.

Joppos123 kirjoitti...

Tulipa tässä mieleen, että onkohan kepun ne viimeisetkin luupääkannattajat edes tajunneet, että heistä tehtiin yhdessä yössä sisäministerin päätöksellä ikäänkuin ali-ihmisiä?
Ja jos ovat tajunneet niin aikovatko asialle tehdä jotain?
Tiesin, että pimeät ajat ovat edessä kun selvisi mitkä puolueet menevät hallitukseen mutta en kuitenkaan uskonut tilanteen menevän näin pahaksi.
Ei tämä tähän tule jäämään, mätäsalo vallankiimassaan tulee tekemään vieläkin rankempia avauksia,koska se ämmä voi.
Saas nähdä saadaanko tuota hallitusta kumoon edes vaaleilla vai pitääkö heitä pikkasen aikanaan kannustaa.

Joppos123 kirjoitti...

Olen tämän varmaan ennenkin tänne rustannut mutta teenpä sen uudestaan. Olen jo ammattini kautta ollut tekemisissä lukemattomien ihmisten kanssa ja osaan lukea heitä aika hyvin.
Ohisaloa en ole koskaan tavannut kasvotusten joten analyysini perustuu vain siihen kuinka se esiintyy julkisuudessa.
Siitä akasta jotenkin huokuu tietynlainen pahuus kaikkia niitä kohtaan jotka eivät varauksettomasti jaa hänen maailmankuvaansa.
Voihan se olla pelkkää ammattiminää mutta epäilen. Aika harva voi töissään olla täysin eri roolissa kuin työn ulkopuolella.
Esimerkiksi omassa ammatissani se ei oikein onnistu, junnut haistaa feikin aika nopeasti ja arvostus menee samantien.
Sitäkin ihmettelen millainen masokisti sen siippa on?

Joppos123 kirjoitti...

OT eli fassen ruokanurkka (vähän kevennystä vakavan aiheen keskelle ettei verisuoni poksahda päästä)
Tulee eräs pariskunta kylään ja seuraavilla mennään.

Alkuun
Grillattua poronmaksaa parsalla (tankoparsa)
Parsa kandee pyörittää siistimisen jälkeen öljyssä ja ripotella päälle mustapippuria ja suolaa.

Pääsafka
Grillattua munakoisoa parmesaanikuorrutuksella ja hirvimakkaraa.
Munakoisot halkaistaan ja laitetaan muutama tunti ennen grillausta oliiviöljyn kanssa tekeytymään. Parmesaani raastetaan pinnalle kun koiso on kypsää.antaa juuston sulaa ennen tarjoilua.
Sivuun tomaattia oliiviöljyllä, motsarellalla ja yrttipestolla.
Jäkkäriksi kotimaisia mansikoita ja vadelmia.

Juomaksi mitä kukin haluaa, bisse käy, viinikin menee.
Ei tämä maailma vielä liian synkkä ole ja me käppäukot pidetään huolta ettei siihen pisteeseen tarvitsisi mennä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kärkimaa.
Kokoaan suurempi.
Tien-/Suunnannäyttäjä.
Johtava.
Esikuva.
Mallimaa.

Voi Vittu Saatana!

YYZ kirjoitti...

Tervehdys Yrjölle hyvin pitkästä aikaa - seurannut olen, mutta kommentointi on jäänyt vähemmälle.

Itsehän olen aina ollut sitä mieltä että fasisti on enemmän ihmistyyppi kuin poliittinen suuntaus. Aikanaan fasismi poliittisena liikkeenä toki sopi näille tyypeille kuin nenä päähän, mutta kun sillä on nykyään vähän huono kaiku, niin niiden pitää keksiä jotain muuta. Kun tuota Hutisaloa katselee ja kuuntelee, niin tulee mieleen, että tässä on niin sadan prosentin tyylipuhdas fasisti, ettei pahemmasta väliä. Ja parhaiten tämän päivän fasistin pyrkyröintiä ajava aateklusterikin on löydetty ja toimivaksi havaittu.

Ja interitkälie feministithän ovat joukkona meidän päiviemme taistolaisia: typeriä, omahyväisiä ja intoa täynnä.

Kyllä vähän väsyttää tätä kaikkea katsella.

Anonyymi kirjoitti...

"Intersektionaalisen feminismi"

Siis mitähän tämä tarkoittaa suomeksi? Inter on jotain jonkun välillä tapahtuvaa tai mistä minä sen tiedän, sektio oli joskus tapa jolla saatiin vauva pahan paikan tullen hengissä ulos synnyttäjäoletetusta ja, ei, ei tästä pysty enää keksimään huumoria. Vanhan ajan hallitukset keskittyivät ratkomaan työttömyyttä, rakentamaan ydinvoimaloita, tekemään sotasuunnitelmia Ruotsin kanssa ja sen sellaista pientä näpertelyä. Nyt sitten kun pitäisi selvitä koko ajan muuttuvassa maailmassa geopoliittisista ongelmista, niin tässä on sitten villakoiran ydin. Yhtäkkiä unohtui ilmastonmuutos ja 20% tienoilla huiteleva työttömyys. Luku on todnäk vahvasti alakanttiin.

Eräällä valtakunnankanslerilla oli tällaiseen juuri oikea kommentti mutta en tiedä kuinka kauan tällä tittelillä vaikuttanutta germaanipoliitikkoa saa enää siteerata.

Ja sehän oli siis Axel Oxenstierna ja kommentihan oli “Poikani, kunpa tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan".

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo hehkuttaa, että "hallitus hyödyntää intersektionaalista feminismiä tasa-arvo-ohjelmassaan", joka on myös "erittäin kunnianhimoinen". No jaa, kyllä se kunnianhimo on ihan muilla kuin tuolla ohjelmalla. Hallituksessa on 7 miesministeriä - eikö yksikään heistä uskalla avata suutaan vastustaakseen tätä idioottimaisuutta? Ja miksi juuri sisäministeri vouhottaa tästä, hallituksessahan on jo pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri. Todella hyödyllinen tämäkin posti jota nyt pitää hallussaan RKP:läinen maanviljelijä Thomas Blomqvist. Miksi hän ei virkansa puolesta vaadi, että hallituksen on hyödynnettävä myös intersektionaalista maskuliinisuutta? Mitä tuo intersektionaalisuus sitten onkaan. Kuulostaa ihan Ellunkanoilta tilatulta jargonilta periaatteella: "keksikääs nyt meille sellainen kiva uusi sana jota nuo tavisjuntit ei takuulla tajua". Eivät tajua itsekään, mutta eihän heidän tarvitse kenellekään mitään selitellä. En muuten muista yhtäkään noin törkeän perusteettomasti ylimielistä hallitusta.

Perustuslain yhdenvertaisuuspykälässä on paha virhe: "ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eriarvoiseen asemaan...". Ja tuon hyväksyttävän syyn saa määritellä kuka? Tiedän toki keiden sormet jo syyhyävät.

Mitä typerämpi idea, sitä enemmän luokaton mediamme pitää sitä framilla luodakseen sellaisen mielikuvan, että tässä nyt ollaan jonkin aivan uuden, tärkeän ja väistämättömän edessä. Ei olla, ollaan vaan niin helvetin kyllästyneitä aina uusiin ja uusiin typeryyksiin.

Ei VHM:n tai käppäukkojen kannata olla huolissaan, koska me tavisnaiset inhoamme feministejä vielä enemmän kuin te koska feministit pilaavat sukupuolemme maineen - emme me ole noin höyrähtäneitä. Miehet ovat keskimäärin mukavia, liha (erityisesti riista) on hyvää ja valkoinen on kaunis väri. Niin on mustakin - vaatteissa ja lakussa.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sana "tasa-arvo" oli aikoinaan ylevä, nyt se on kärsinyt totaalisen inflaation kuten moni muukin alun perin hyvää tarkoittava. Seuraava ei liity blogin aiheeseen mutta sanoihin kuitenkin ja varsinkin brändeihin.

Uncle Ben'hän on jo poistettu, ja koska eskimo on sananakin loukkaava se mennee seuraavaksi. L'Oreal ei enää aio hiustuotteissaan käyttää sanoja valkoinen tai vaalentava, mutta ei hätää, kokeilemallahan tuon lopputuloksen näkee. Musta ja tummanruskea ovat edelleen sallittuja, mutta eikös tämä nyt ole sitä rodullista omimista kun joku pellavapää haluaa olla esim. gootti. Fazer aikoo muuttaa Geisha-suklaan nimen koska joku on pöyristynyt siitä. Aikaisemminhan niistä poistettiin jo se geishan kuva koska joku tomppeli kuvitteli että geisha on Japanin kulttuurissa joku suttuinen huora. Ei todellakaan ole vaan arvostettu ammatti. Jos geisha ei ole sovelias sana, niin entäs sitten ne geishakuulat? Varmaankin moraalipoliisimme innolla rientävät sensuroimaan ne alan liikkeistä.

Seuraavaksi kannattaisi kiinnittää huomio seuraaviin epäkohtiin: Michelin-ukko, paksu ja valkoinen ja eiköpähän tuonkin hahmon sisällä luuraa pieni hetero. Tuon riettauden tilalle sutjakka niqabiin pukeutunut sisko jonka silmät suorastaan houkuttelevat miehiä tutustumaan autonrenkaiden ihmeelliseen maailmaan.

Nyt tulee tosi, tosi paha: neitsytoliiviöljy. Loukkaa kovasti muslimien taivaskäsitystä kun neitsyet on vedetty noin alhaiselle tasolle kuin ruoanlaiton termiksi. Heillähän tulee omasta maasta ihan oikeaa öljyä joka on ihan passelia tuohonkin tarkoitukseen (ikimuistoinen buffet Libyassa, kaikki maistui petroolille).

Hasselpähkinät tuovat heti mieleen Hasselhofin joka Baywatchissa alisti naisia juoksuttamalla niitä bikineissä. Hyi!

Kuulovammaisia alistavat sade- ja ukkoskuuro. Sokkotreffit. Jalat ja kädet ovat ulokkeita eikä raajoja koska raajarikko on leimaava sana.

Reissumies - voiko näin vihjailevaa ja tiettyyn ryhmään viittaavaa sanaa ollakaan. Tumma mies joka reissaa - ei näin.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä se intersektionaalinen feminismi on aivan oikea käsite, eikä tyttöhallituksen keksimä.

Se pyrkii erottamaan itsensä feminismin traditiosta, jonka keskiössä on ollut valkoinen nainen. Näin ollen rodullistetut naiset ovat usein jääneet huomioimatta myös feminismin piirissä.
Laajempana käsityksenä tasa-arvosta intersektionaalinen feminismi korostaa ihmisten moniulotteisuutta myös eriarvioisuudessa.
Ihmisten kokemusta ei tule palauttaa vain yhteen ulottuvuuteen, kuten sukupuoleen vaan tulee tarkastella erilaisten tekijöiden yhteisvakutusta ihmisten elämään. Tästä näkökulmasta tulee tarkastella myös laajempia yhteiskunnallisia rakenteita.

Intersektionaalista ajattelua voi käyttää myös omassa elämässään ja pyrkiä tunnistamaan omia etuoikeuksiaan ja omaa asemaansa suhteessa muihin ihmisiin. Se voi myös auttaa ymmärtämään muiden ihmisten kokemuksia syrjityksi tulemisesta.

Näin tietää kertoa Wikipedia. Minusta tuossa oli vallan ratkiriemukas kohta tuo viimeisen kappaleen ensimmäinen lause, "pyrkiä tunnistamaan omia etuoikeuksiaan ja omaa asemaansa suhteessa muihin ihmisiin".

Sitähän tässä toivoisi, että Huti-Maisa ja hänen interfemppusiskonsa tekisivät juuri noin:
tunnistaisivat oman etuoikeutensa länsimaisena naisena, jolla on pelkkiä vapauksia ja oikeuksia vailla vastuita ja velvollisuuksia.
Ja ymmärtäisivät oman asemansa perustuvan vain ja ainoastaan sille, että valkoinen lihaasyövä persvakomies on antanut sen heille ja suojelee heitä päivästä toiseen saamatta palkakseen muuta kuin vittuilua.

Vaan kuinkahan kauan? Ja mitä sen jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

Olen muuten juoppoksen kanssa täysin samaa mieltä. Ohisalosta huokuu kylmyys. Kuten myös Li Anderssonista. Nuo muut ovat omaan silmääni vain vähän naiiveja tyttösiä. Mutta Ohisalo ja Li, he eivät epäröi polkaista gulakkeja pystyyn kun on niiden aika.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Keskusta on ahne ja se kusi omille kintuille. Ilmeisesti 2017 PS hajoituksen yhteydessä laskettiin että vasemmiston kyljessä voidaan ajaa maakuntauudistusta muusta viis. Vaaleissa tulevan hallituskoalìition kannatus ei ollutkaan sitä mitä kuviteltiin. Maakuntahimmelin sokaisemina suostutaan kaikkeen mitä muut ehdottaa ja kañnatusluvut ovat heikoimmat sataan vuoteen. Muille tämä on ollut ainutlaatuinen tilaisuus estotta ajaa jokaisen puolueen omia agendoja joka ei ehkä toistu tässä mittakaavaassa. Hallituksen toiminta on kuin lahkolaisten herätyskokous missä kädet nousee ylös ja puhutaan kielillä lopuksi huudetaa hallelujaa. Kukaan ei kyseenalaista ehdotuksia vaan kaikki hyväksytään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Joppos123:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, YYZ:lle, Ano Nyymille, tira+:lle, Qroquius Kadille, Anolle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

KKi: Veikkaisin että tässä uudessa kokeilussa tämä utopia viedään vielä astetta pidemmälle ja järjenvastaisempaan suuntaan. Nyt kun ei hässitä vain taloutta vain pyritään hässimään myös ihmisten ajattelu.

Joppos123: Veikkaanpa että kepu ei uskalla edes yrittää. Sillä silloin se joutuisi tunnustamaan ne omatkin järkyttävät virheet joita se on tehnyt. Ja jos pimeitä aikoja miettii niin tämä huulipunaporukka on ollut vallassa vasta puoli vuotta ja siitäkin korona jarrutteli jonkin verran. Mitä on tulossa? Mulla on työni puolesta myös vähän samanlainen kyky ja olen havainnut kyseisestä naisesta aivan samaa. Jossain työpaikalla se olisi vain umpiärsyttävä ämmä mutta vallan kahvaan päästyään äärimmäisen pelottava. Ja käppäukot kiittävät reseptistä.

VNV: Kun lauseessa mainitaan mikä tahansa noista sanoista niin kannattaa juosta karkuun.

YYZ: Tuossa on kyllä vinha perä. Nimimerkistäsi muuten tuli mieleen että pannaanpa piristeenä soimaan Rushin vanhasta kappaleesta tekemä uusi video:

https://www.youtube.com/watch?v=g_QtO0Rhp0w

Ano Nyymi: Totta joo mutta ilmastohysteria ei tältä hallitukselta unohdu ja Suomen elinkeinoelämän alasajo jatkyy.

tira+: Tässä tapauksessa intersektionaalinen feminismi tarkoittaa loukkaantumiseen ja kärsäntyöntämiseen addiktoituneitten feministien mielivaltaa. Ja se miesministerien munattomuus ihmetyttää itseänikin. Kai ne ovat totaalisesti alistuneet nykyiseen feministivaltaan. Media toimii juuri niin kuin sanot ja haluaa tietysti että mitään vaihtoehtomediaa ei olisi olemassakaan. Ja tavismiesten puolesta kiitän sinua tavisnaista kommentistasi. Tavallinen suomalainen nainen on onneksi ihan järkevä ja asiallinen. Kakkosviestistä voi todeta että deletoitavien lista on loiputon kun tahtoa on ja sitähän noilla höyrähtäneillä riittää.

Qroquius Kad: Kyllä. Se töissä käyvä VHM elättää tuon hysteerisen ämmälauman saaden palkakseen vain jatkuvan vittuilun ja kyykyttämisen. Kuinka kauan pinna kestää? Suomalaisilla se vaan tuppaa venymään lähes loputtomiin.

Ano: Minä huomaan kyllä samanlaista myös demareitten Marinista ja Tuppuraisesta.

Pate: Hyvin pitkälle asia on näin.

QroquiusKad kirjoitti...

Jukka Hankamäki kirjoitti tässä taannoin tuhman kirjan, jossa esitettiin intersektionaalisia feministejä ja samnakaltaisoletettuja raivostuttavia teesejä.
Heidän reaktionsa kuitenkaan ei ollut yrittää perustella teesejä kumoon, vaan vaatia kirjaa roviolle koska noin ei saa sanoa, koska noin ei saa sanoa.

Vaan nytpä kirjan on ottanut sisällön perusteella arvostellakseen tällainen taho:

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2020/06/totuus-kiihottaa-ekat-100-sivua.html

Pisteet kaverille yrityksestä! Sen onnistumisen saa sitten itsekukin tykönään pohtia...

DuPont kirjoitti...

Niin Ohisaloa, etten kykene tähän hätään oikein kommentoimaan. Onneksi jotkut muut edellä ovat järjissään.

Miten on mahdollista, että rationalismi jää tosiaan noin taustalle politiikan ja ideologian tieltä, ei ole tervettä tosiaan!

Sananvapaudesta sen verran:
Vasureille sananvapaus on valtion antamaa. Vapaille ihmisille sananvapaus on luontainen oikeus. Me luomme valtion, valtio ei luo meitä.

Miksi tuo on niin vaikea ymmärtää, että valtio on renkimme, eikä isäntämme? Republikaanit USA:ssa tuosta puhuvat, ovat siis valtamediallemme liki natseja... Eivät vain Saarikoskille, vaan paljon laajemmin.

MikkoK kirjoitti...

Miesministerien ilmeinen alistuneisuus aiheutuu useasta seikasta. Ensinnäkin puheenjohtajadominat ovat päästäneet hallitukseen vain alistumishaluisia miehiä. Toisekseen, voi vain kuvitella, millaisen tantrumin kohteeksi eriäviä mielipiteitä esittävät miehet joutuisivat hallituksen iltakoulussa naiskuoron avatessa ääniään. Jos naiskuoro innostuu laulamaan, miesministerit eivät tietenkään raportoi siitä julkisuuteen. Hallituksen miesministereistä Pekka Haavisto on kylläkin osoittanut päättäväistä omavaltaisuutta, mutta sellaisissa asioissa, joista naisministerit ovat olleet yli sataprosenttisesti samaa mieltä Pekan kanssa. Ohisalo ja Toiviainen takaavat hänen koskemattomuutensa.

On myös otettava huomioon se yleinen kuvio, että julkisuudessa harva mies uskaltaa arvostella naisia. Se perustuu vanhaan tapakulttuuriin sekä siihen, että naiset pitävät arvostelua sukupuolensa takia annettuna. Sovinistikortti pelastaa kritiikiltä. Jos arvostelu on liian osuvaa, viimeistään itku auttaa markkinoilla. Kun kiista saadaan siirrettyä tunnealueelle, on voitto jo melko varma.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, DuPontille ja MikkoK:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kun en ole sitä Hankamäen kirjaa lukenut niin en osaa sitä sen kummemmin arvostella. Tuosta linkittämästäsi jutusta sain kyllä vähän sellaisen mielikuvan että mielipide oli jo päätetty ennen lukemista. Mutta se reaktio josta mainitsit pitää paikkansa ja se pohjautuu heidän yleiseen linjaan suhteessa meihin väärinajattelijoihin eli älä keskustele, älä edes riitele, pyri vain vaientamaan.

DuPont: Olet täysin oikeassa. Valtion tulisi toimia kansalaistensa eduksi ja olla kansalle vastuussa eikä olla koneisto jolla on kansa alamaisenaan ja joka toimii itsensä vuoksi. Humanismi nykymuodossaan on lähinnä totalitarismia.

MikkoK: Varmaankin pitkälle näin. Lisäksi tulee muistaa että järjestelmäpuolueille vihreistä kokoomukseen politiikka on ollut jo yli kolmekymmentä vuotta ammatti eivätkä broilerit oikein muuta osaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun hallituksen ohjelmat alkavat muistuttaa Saara Särmän ja Rosa Meriläisen perustaman ajatushautomo Hatun aikaansaannoksia, ollaan merkillisellä tiellä.

Saara Särmä kirjoitti joitakin vuosia sitten koluminin, jossa hän kritisoi miesten ylivaltaa päättävissä elimissä ja pyöritteli ajatusta onko valkoinen heteromies ihminen ollenkaan. Jutussa hän siteerasi amerikkalaista radikaalifeministiä Valerie Solanasia, joka on kirjoittanut SCUM-manifestin, jossa suositeltiin pelkästään naisista koostuvan yhteiskunnan perustamista ja kaikkien miesten tuhoamista. Tässä otos tuosta kirjoituksesta (huom. suomennos Suvi Auvinen):

”Mies on epätäydellinen nainen, kävelevä surkastuma, geenitasolla tehty abortti. ”Olla mies” tarkoittaa olla vajavainen, tunteellisesti rajoittunut; miehuus on rajoittava sairaus ja miehet ovat enotionaalisesti rampoja. Mies on täysin itsekeskeinen, loukussa itsensä sisällä, kykenemätön empatiaan tai samastumaan toisiin, kykenemätön rakkauteen, ystävyyteen, hellyydenosoituksiin. Hän on vankina hämärällä alueella, ihmisen ja apinan puolivälissä. Hänen asemansa on vielä paljon huonompi kuin apinoiden, sillä toisin kuin apinat, hän on kykenevä laajaan valikoimaan negatiivisia tunteita.”

Tämä siteeraus oli Särmän mielestä irvailua ja huumoria ja eihän huumorista suutu kuin tiukkapipot... Tuo Solanas oli kuitenkin niin h-lvetin tosissaan ja vietti lopun elämänsä mielisairaalassa. Kansanedustaja Mäenpään vieraslajiheitto johti tutkintaan ja joutavanpäiväiseen näytökseen eduskunnassa. Ilman tätä kyseinen kansanedustaja olisi jäänyt ns. suurelle yleisölle tuiki tuntemattomaksi toisin kuin Tampereen tohtori Särmä, jolle Yle on antanut sananvaltaa ja näkyvyyttä televisiossa. Hänen juttuihinsa ei media tartu ja kaikki tietää kyllä miksi.

Huumori on vaikea laji.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Tuo kommenttisi kiteytti ikävän osuvasti sen millä tiellä tämä maa on. Ja tästä herää kysymys että onko miesten (ja normaalien naisten) vain alistuttava tähän vai voisiko meillä olla ehkä jonkunlainen oikeus puolustaa itseämme. Ja mitä tulee sekä Särmään, Meriläiseen ja Auviseen niin he kaikki ovat tavallisten ihmisten elättämiä syöttiläitä. Ja joo, vihreäthän eivät tunnetusti pidä huumorista.

Anonyymi kirjoitti...

Hutisalosta sen verran, että hänen Twitter-viestistään oikein paistoi läpi suunnaton into, kun hän oli päässyt jälleen mieliaiheidensa pariin. Mokoma korona oli vienyt häntä aivan sivuraiteille, niin, hoitamaan ihan oikeita sisäministerin toimenkuvaan kuuluvia asioita, mm. suomalaisten turvallisuudesta huolehtimista. Hänellä oli kaiketi jo ennen ministeriksi pääsyään selvä käsitys, mitä asioita ajaa, eikä ministerisalkun nimellä silloin ole mitään väliä. Pääasia että on valtaa puskea läpi ideologisia intohimojaan.

Ikätoveritar

Joppos123 kirjoitti...

Tässä on joskus tullut pohdiskeltua notta jos esmes mätäsalo olisi hukkumaisillaan niin tulisiko laitettua tupakaksi vai kävisikö sen noukkimassa jordaanista. Varmaan se tulisi sieltä noukittua mutta viimeistään rannalla saattaisi käydä niin, että sen kuikan nakkaisi takaisin.

QroquiusKad kirjoitti...

Valtion suhde kansalaisiin perustuu kahteen vallankumoukseen.

Amerikan vallankumouksen lähtökohta ja loputulema oli, että valtion on oltava kansalaisia varten, heidän suojelijansa ja edunvalvojansa.
Mikäli valtio luopuu näistä tehtävistään ja kääntyy kansalaisiaan vastaan, on kansalaisilla oikeus kaataa sellainen valtio vaikka aseellista voimaa käyttäen ja perustaa tilalle uusi ja terve valtio.

Ranskan vallankumous taas tuotti käsityksen kansalaisista valtion alamaisina, joita valtiolla on oikeus valvoa, komentaa ja rangaista. Kansalaisen tehtävä on palvella valtiota ja olla siis olemassa valtiota varten.

Nykymuotoinen vasemmisto on perustettu Ranskan vallankumouksen periaatteen jatkajaksi ja ajajaksi, kansalliskonservatismi puolestaan jatkaa Amerikan vallankumouksen saavutusten ylläpitoa ja kehittämistä.

USAssakin on sekä oman vallankumouksen perinteen jatkajia (republikaanit) että Ranskan vallankumouksen periaatteiden kannattajia (demokraatit).
Asianomaiset voivat ihan issekseen omassa elämässään kokea, kumpi on noin niinkuin pitkässä juoksussa viisaampaa:
Burn-Loot-Murder kun keskittyy demokraattien asuinalueille, kun taas republikaanien asuinalueet saavat olla pitkälti rauhassa.

Mutta vapaa maa, vapaa kansa; jokainen tekee omat valintansa ja vastaa niistä.

Tosin sekin tuppaa tuolla Ison Veden takana menevän niin, että republikaanit kantavat vastuun omista vääristä valinnoistaan, kun demokraateille kaikki vastoinkäymiset johtuvat Trumpista.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo Saarahan on täysin avohoitopotilas, siis oikeestikkin. Saara länkyttää paskaa kun me hänen vihaamansa miehet sen sallimme ja tarvittaessa ase kourassa turvataan hänen oikeutensa länkyttää paskaa.
Akka voisi mennä johonkin kaapumaahan kokeilemaan samaa. Sekkarilla voisi mitata aikaa
milloin Saaralta lähtee nuppi.

QroquiusKad kirjoitti...

Tiedätkös veli Joppos, kun minulle tuli teinivuosinani Tuppukylässä selkeä ajatus:

jos joku noista Tuppukylän mihinkään perustumattomaan ylimystöön kuuluvista paskapäistä putoaisi jäihin,
ja minä olisin rannalla ainoana,
ja näkisin jotenkin, ettei ketään muuta ole jostain syystä tulossa vähään aikaan paikalle...

Minä olisin istunut alas ja katsellut sen paskiaisen hukkuvan. Tilanne ei ole muuttunut; nauttisin siitä näystä edelleen.

Mitä tulee Saara Särmään, ei hän ole psykoottinen. Hän on vaikeasti persoonallisuushäiriöinen, saaden nautintoa mahdollisimman monen ihmisen ärsyttämisestä mahdollisimman suuressa määrin.

Hän tietää aivan hyvin, ettei häntä kuunneltaisi yhdessäkään niistä kehitysmaakulttuureista, joita hän julistaa ihailevansa suomalaista miestä halveksiessaan. Siksi hänellä ei ole mitään aikomustakaan mennä sellaisiin maihin.

Hänen nautintonsa muodostuu juurikin siitä, että hän voi raivostuttaa häntä elättäviä ja suojelevia suomalaisia persvakomiehiä, joiden on pakko ottaa kaikki räkä suoraan naamaan.
Se kun antaa hänelle ihanaa vallantäyteyden tunnetta.

Olen vakuuttunut hänen ymmärtävän, että se vallantäyteys voidaan ottaa pois koska tahansa -
samoin kuin sen, että eipä näy eikä kuulu poisottajaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onko hallitus unohtanut interperspitionaalisen feminismin?

Johtavista femakoista lie hauskin parodiahahmo saara särmä. Ruma, läski tursake - ihan kuin takavuosien ilkeimpien antifemistien luoma pilakuva. Jutut ihan käsittämättömiä puppugenerattorin tuotoksia.

Maria Ohisalo: "turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle". Suomen turvallisuuden, suomalaisten turvallisuuden, ilmastonmuutoksen torjunnan, tasa-arvon edistämisen, feminismin, BLM:n, suomessa asuvien jo turvapaikan saaneiden turvallisuuden, koronaviruksen torjunnan, ihan kaiken edelle?

Silmällä näkee: Hutisalo on pahalla powertripillä, ihan kilinkalin. Tämmöisiä olen tavannut ja käsitellyt työssäni. Homma ei ole helppo.

Pyssymies

Mito Islam kirjoitti...

Jotenkin tuntuu siltä että intersektionaalinen feminismi on vain yksi "kiva"käsite muiden samanlaisen joukkoon. Tunnemaailmassa elävä ihmisjoukko tarvitsee näitä aiheuttamaan ihanan läikähtelyn sisimmässään, toisenlaiset tunnelmat saadaan makustelemalla vihakäsitteitä kuten maalitus ja vihapuhe. Yhtä vähän tai vielä vähemmän kuin käppäukot he ymmärtävät mitä nämä merkitsevät, mutta ei sillä ole merkitystä, tärkeintä on se tunne minkä ne herättävät. Persvakokansa paljastaa sisäisen natsinsa yrittäessään kysellä mitä helvettiä nämä sanat tarkoittavat eli eivät heittäydy tarjottujen tunteiden valtaan.
Jos miettii nykyistä aikaa, jossa ihmisen osa on syntyä ja kuolla ja siinä välissä toteuttaa itseään kuluttamalla, nykyinen meininki missä järjen ja logiikan voi rauhassa jättää narikkaan ja heittäytyä rauhassa tunteiden valtaan, kokea olevansa hyvä ihminen ja sallitusti tuntea oikeutettua vihaa pahiksia kohtaan, on varmasti helpoin tapa elää elämänsä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ikätoverittarelle, Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Mito Islamille & kiitos kommenteistanne.

Ikätoveritar: Juuri näin asia on. Entä jos kyseisellä naisella olisi absoluuttinen valta?

Joppos123 & Qroquius Kad: Noin vakavasti ottaen jossain vaiheessa käy vielä niin että ohisalot & kumppanit huutavat meitä käppäukkoja apuun pelastamaan maata ja heitä itseään siitä tilanteesta minkä he ovat itse saaneet aikaiseksi. Qroquius Kad määritteli Särmän aika osuvasti. Ammatti- ja elämäntapahaistattelija. Lisätään se, että kyseisen kaltaiset naiset voivat kehittää luonnehäiriöstään menestyksekkään uran vain Suomen kaltaisissa länsimaissa.

Qroquius Kad: Tuo, mitä kirjoitit kahdesta vallankumouksesta ja niitten vaikutuksesta nykyaikaan pitää pitkälle paikkansa. Nykyisessä tilanteessa on tosin viitteitä kolmannestakin eli Kiinan kulttuurivallankumouksesta. Kaikki vanha, perinteinen ja arvostettu tulee raastaa alas.

Pyssymies: Särmästä tuli jo kommentoitua. Ohisalo on tosiaankin powertripillä ja pahasti siitä juopuneena. Työpaikalla hän olisi vittumainen säätäjä ja kiusaaja. Sisäministerinä täysi katastrofi.

Mito Islam: Tuo on kyllä kovasti totta. Valitettavasti vihervasemmisto on jostain käsittämättömästä syystä saanut haltuunsa asioitten määrittelyvallan ja sitähän käytetään niin että mahdollistetaan tuo koko elämän kestävä tunnetrippi.

Ukkeli kirjoitti...

Ohisalosta voi ajatella mitä vain, mutta hän ajaa sellaista politiikkaa, mitä lupasikin. Hän ainakin on johdonmukainen, pisteet siitä, harvinaista nykyiselle poliitikoille. Saako keskustan äänestäjä, mitä luvattiin?

Amerikassa oikeisto hylkäsi David Colen, kun paljastui, että hän oli nuoruudessaan kirjoitellut juutalaisten joukkotuhosta tietopohjaisesti. Ei saa epäillä, oliko uhreja kuutta miljoonaa. Eikä saa myöskään vertailla ukrainalaisten tai armenialaisten kansanmurhaan.

Hän kyselee nyt, miltä hänet hyljänneistä konservatiiveista tuntuu, kun BLM-mellakointia ei saa arvostella. Hän pohdiskelee mustien oppineen juutalaisten historiasta ja pyrkivän samaan koskemattomaan asemaan. Ei saa epäillä poliisien murhanhimoisuutta, eikä muistuttaa mustien rikollisuudesta. On vain mustia uhreja.

Ruotsista voi katsella Suomenkin tulevaisuutta. Tosin meillä rahat loppuvat paljon aikaisemmin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ukkeli. Joo, olet oikeassa. Ohisalo tekee johdonmukaisesti sitä mitä lupaa ja se hirvittää että kyseinen nainen näyttää pyörittävän koko hallitusta. Tuo intersektionaalinen feminismi oli kuukausi sitten pienen höyrypääjoukon märkä uni. Nyt se alkaa olla jumaliste hallitusohjelma.

Ja joo, neekerit ovat viemässä sen koskemattoman aseman. Tai ovat oikeastaan jo vieneetkin. Samoin kuin islamilaiset. Juutalaiset kelpaavat suvaitsevais-tiedostavaisille 1940-luvulla lahdattuina mutta elävinä ja ainakaan Israelin valtion muodossa ne eivät kelpaa. Juutalaisten kohtalolla yritetään puolustella Euroopassa niitten ihmisten koskemattomuutta jotka haluavat kaikki juutalaiset hengiltä. Eikä asian paradoksia edes ymmärretä tai haluta ymmärtää.

Mitä asiaan Ruotsi vs. Suomi tulee olet siinäkin oikeassa. Ruotsin talousveturi kestää paljon enemmän kuin Suomen vekseliresiina.

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä!

en halua mitenkään aloittaa nillitystä aivan mahtavasta blogisi sisällöstä, mutta
please, koeta välttää Hutisalon Maisan omahyväisen naamavärkin julkaisemista. Tuo ämmän kuvatuksen näkeminenkin nostaa ennestäänkin korkean verenpaineen vaaralliselle tasolle. joo ja sori, että urputin.

Oikein hyvää alkavaa heinäkuuta hotelliin ja fiksuille kommentoijille.

Sepi

Anonyymi kirjoitti...


Pieni kevennys sallittakoon. Luin suurin piirtein seuraavan sisältöisen jutun jostakin netistä ja nauroin ääneen. Jospa tämä huvittaisi muitakin; naurun aiheet kun tuppaavat olemaan nykyään aika vähissä.

Vihreiden puheenjohtaja meni ravintolaan syömään kannattajiensa kanssa. Käytiin seuraava keskustelu puheenjohtajan ja tarjoilijan välillä:
- Lihaa vai kalaa?
- Kalaa.
- Entä vihannekset?
- Ne ottaa samaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Hallitus on vankka, kätyrlauma sankka...


Paitsi, että hutisalo kiukuttelee kiilineutraaliudesta ja vaikka mistä, uhkaa lähteä - kannatuskin on 10 prossan tienoilla. Lähtö hallituksesta hyvän asian puolesta nostaisi kannattajien tunnelmaa

Kepulit pettänevät piakkoin, kenttä ei oikein niele turpeen noston lopettamista, polttoaineiden verotuksen kiristämistä, eikä interperspitonalinen stiikanufuuliasmikaan kovasti innosta. Kannatus huitelee 10 prosentin tienoilla. Kehittyvien maakuntien sotekaan ei oikein etene. Ja 25 miljardia pitää kohta leikata. Lähtö hallistuksesta näyttäisi valtiohenkilömäiseltä teolta.

Demareiden kannatus näyttää juuri nyt hyvältä. Kohta on kumminkin edessä ikäviä päätöksiä hallituksessa. Sotekin on menossa kanootinmuotoiseksi. Lähtö alkaa näyttää hyvältä idealta.

Idea: kaadetaan koko sotku persujen ja kokoomuksen niskaan alkaa näyttää hyvältä spaissareiden mielestä.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille, Rouva Anolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Koetan välttää mutta toi pärstä oli mukana siinä twiitissä. Kiitos kannustuksesta ja mukavaa heinäkuuta. Seuraavassa postauksessa pyörähdetään taas Kekkoslovakiassa.

Rouva Ano: Toi vitsi kiertää monessa eri muodossa ja kyseinen muoto on kyllä osuva.

Pyssymies: Luulen, että jos hallitusvankkureista irtoaa pyörä niin se on kepu. Vihreät eivät lähde. Niillä on tässä hallituksessa totaalinen etsikkoaika ja ne tajuavat että toista ei välttämättä tule. Ohisalon kiukuttelu on puhdasta suuruudenhulluutta. Mutta se mahdollisuus on kyllä olemassa että kun huulipunahallitus on saanut asiat oikein sotkettua ne tosiaan kaatavat sotkun toisten niskaan ja alkavat tehdä ”jämäkkää oppositiopolitiikkaa”.

Kalevi Nissila kirjoitti...

Nykyinen tilanne fabianismin (tyhmentämisen) lisäksi muistuttaa entisaikojen Inkvisitiota ja noitavainoja. Inkvisitiossa tuomittiin 'vääristä' mielipiteistä, kuten Galileo Galilei.Noitavainoissa taas kukaan ei tullut kysyneeksi - onko tämä edes mahdollista mistä heitä syytettiin.

Vuonna 2015 julkaistussa videossa: Modern Educayshun jokin panee ajattelemaan... Samankaltaisuus videon kanssa on käsin kosketeltavaa. Outo juttu on, että nyt nämä kaikki kolme massapsykoosia näyttävät olevan yhtä aikaa voimissaan!

Wolfgang Petersen ohjasi vuonna 2000 elokuvan Perfect Storm. Se on tarina kalastajista, jotka kohtaavat täydellisen myrskyn, nor'easter. Täydellinen myrsky nousee, kun vähintään kolme vahvaa voimaa vaikuttavat samanaikaisesti.

Allaspalo kirjoitti...

No nih.

Päätekstiin on paha lisätä mitään. Nyt sitä ollaan internationaalisii ihan hallituksen toimesta. Ja kyllä mene vielä paranee.

Mutta apropoo: Yhteen UK:n vanhimpaan katedraaliin saadaan varuilta alttaritaulu mustalla (jamaikalaisella) Jeesukselle. Koska kirkko haluaa osoittaa tukea BLM:llä.

Jonkinsortin kristittynä sanon kättelyssä että a) Jeesus nyt lähi-itäläisenä oli luultavasti tumma hipiäisempi kuin monissa pohjoismaisssa alttaritauluissa ja b) kristittynä minulle on yks hailee oliko Vapahtaja roomalaisen, saabialaisen, etiopilaisen vai vaikka eskimon näköinen. Mutta tuollainen hyvesingnalointi hyvesingnaloinnin itsensä vuoksi ansaitsisi inkvisiittion peräänsä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kalevi Nissilälle ja allapalolle & kiitos kommenteistanne.

Kalevi: Joo, olen nähnyt itsekin sen ”opetusvideon” ja se kyllä kuvaa osuvasti aikaamme. Samoin kuin tuo blogikirjoitus. Jossain vaiheessa tälle pakkonöyristelylle on pakko tulla vastareaktio.

allaspalo: Minähän en kuulu kirkkoon mutta olen kyllä samaa mieltä kanssasi.