torstai 9. heinäkuuta 2020

KAHDESKYMMENES EPISTOLA


Eli teemaepistola feminismistä ja LGBTQTiiTyystä

Kesähän on uusintojen aikaa ja tässä epistolassa liikutaan osittain uusintojen parissa ja aiheena on loppumaton sekopäisyyden runsaudensarvi eli feminismi ja LGBTQTiiTyy-hysteria. Juttuja on kerätty vähän randomina joten täydessä aikajärjestyksessähän nämä eivät mene mutta mielettömyyshän on ajatonta joten se tuskin ketään haittaa.

Ja milläpäs tämän epistolan voisi paremmin aloittaa kuin pierun pärskäytyksellä. Sekin on nimittäin maskuliinista naisen alistamista. Näin sanoo ainakin kanadalainen anarkofeministi Ashleigh Ingle joka on kehittänyt termin ”pieruraiskaus”:

- Pieremällä kovaäänisemmin mies käyttää passiivis-aggressiivista väkivaltaa asettaakseen itsensä dominanttiin rooliin, mikä pelottaa naisen alitajuisesti olemaan päästämättä flatulaatiota, ja siten nainen, joka pelkää turvallisuutensa puolesta, pieree hiljaisemmin merkkinä alistumisesta. Tämä edesauttaa raiskauskulttuuria ja naisten sortoa.



Laitetahan herneet likoamahan niin huomenna keitellähän maukasta ja täyttävää pierualistusruokaa.

*

Naisten vapaaehtoisen asepalveluksen myötä armeijaankin on tunkeutunut feminismi ja sen myötä sotavaltio joutuu oikeasti fundeeraamaan ettei naisoletettuvarushenkilöille tule henkinen pipi kun se kielenkäyttö armeijassa tuppaa olemaan joskus vähän rankanlaista. Joten sotavaltiokin joutuu kuuntelemaan mitä mieltä jotkut Tampereen Yliopiston naistutkijat ovat asiasta joista he eivät ymmärrä kirjaimellista vittuakaan.



Niinpä PV sitten totesi, että ”puolustusvoimat ottaa käyttöön nollatoleranssin kaikenlaiseen epätasa-arvoon ja sukupuoliseen syrjimiseen”. Eli keskittyy tyhjän paskan hiertämiseen kun sen perustehtävässä tulisi keskittyä aivan muuhun. Kehitin aiheesta blogiini kuvaparin jonka väitän vastaavan todellisuutta melko osuvasti. Tässähän siis naiset vaativat ja miehet nyökkivät:




Yleensäkään naisten vapaaehtoista maanpuolustusta ei olla kehitetty maanpuolustusta, vaan vääristynyttä tasa-arvoa ajatellen. Naisen täytyy saada, jos sitä huvittaa ja jos ei huvita niin sitten ei tartte.

*

Feministejähän löytyy myös miehistä joskaan en oikein ymmärrä että mikä kyseisillä sanotaanko suoraan miehimyksillä toimii toiminnan perusmoottorina. Yksi heistä on Ruotsin kokoomuksen nuorisoliiton puheenjohtaja (ainakin vuonna 2015 oli) Rasmus Törnblom joka pisti historiaa uusiksi wanna be-feministinä oikein urakalla. Kohteenahan oli Peppi Pitkätossu:

Törnblomin mukaan menneisyyden säilyttäminen – mikä tässä tapauksessa tarkoittaa Astrid Lindgrenin kirjoja – on epätervettä, koska se naamioi muukalaisvihamielisyyttä ja tunkkaisia arvoja. Nyt on hänen mielestään aika pohtia mitä Astrid Lindgren kertoisi meidän ajastamme. Törnblom tarkoittaa että jos Astrid Lindgren kirjoittaisi tarinoitaan nykyaikana, olisi Vaahteramäen Eemeli muslimi, Ronja Ryövärintytär lesbo, Peppi Pitkätossu normikriittinen radikaalifeministi, Pikku Kulkuri olisi yksin maahan tullut afganistanilainen pakolaislapsi nimeltään Sinan ja Veljeni Leijonamieli olisi syyrialaispakolainen. Melukylässä asuisi LGBT-perheitä ja keinohedelmöitettyjä lesboja.

Ketonen & Myllyrinne-sketsisarjan aikanaan kehittämä hahmo Jan-Eric Lapanen ei ole enää sketsihahmo vaan itseään monistava joku, jolle en keksi tarpeeksi halveksivaa termiä.

*

Tosin feministit osaavat todellisuuspaon ilman Jan-Eric Lapasiakin. Feministisk Initiativ-puolueen talesperson Gudrun Schyman:

- Naisia sorretaan Ruotsissa saman kaavan mukaan kuin taleban-hallinto teki Afganistanissa.

- On kehitettävä miesvero, jolla miehet kollektiivisesti ottaisivat vastuuta naisten kohtaamasta väkivallasta.

*

Ja annetaan tietenkin puheenvuoro myös tunnetulle suomalaiselle feministille Tiina Rosenbergille jota on pompoteltu Suomen ja Ruotsin välillä kuin lentopalloa:

- Te suomalaisessa mediassa pönkitätte fasisteja.

- Suomalaisesta mediasta ja julkisesta keskustelusta puuttuivat maailmanlaajuiset keskustelunaiheet. Myös ylikorostunut kansallinen identiteetti oli häkellyttävä kohdata.

- Toivon keskustelua siitä, että kuka on suomalainen. Silloin kun kansalla tarkoitetaan pelkästään suomenkielistä, valkoihoista, heteroseksuaalista naista tai miestä, silloin lähestymme fasismia.

- Me suomalaiset olemme toisaalta ylimielisiä, toisaalta meillä on helvetin huono itsetunto.

- Meitä on täällä aika vähän. Tänne mahtuisi paljon enemmän ihmisiä. Esimerkiksi Ruotsista tuli mielenkiintoinen maa siinä vaiheessa, kun sinne tuli 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa.

- Nähdään vallankumouksen aamuna!

Näin äkkiseltään voisi sanoa että eihän tuollaiset Rosenbergit mitään vallankumousta aikaiseksi saa. Mutta. Entäs jos kukaan ei yritä estää?

*

Niin kuin lukija tietää ovat nämä feministit hirvittävän fiksautoituneita omaan sukupuolielimeensä. Ehkä sille fiksaatiolle on antanut eniten boostia tämä Ajatushautomo Vit… anteeks Hattu jonka puuhahenkilöoletettuina toimivat lähes legendaariset Rosa Meriläinen ja Saara Särmä:



Vittuvirkkausta Kahvillassa 23.10.

Villiä ja vapaata virkkaamista

Heitä pois häpeä, vapauta luovuus ja virkkaa villejä vittuja!
Villi vittu on juuri sellainen kun haluat. Kaikenlaiset tulkinnat ovat hyviä ja ilmaisu on vapaata.

Vittutiimi ja Feministinen ajatushautomo Hattu järjestävät Ravintola Kahvillassa (Aaltosenkatu 31-33, Tampere) virkkausillan perjantaina 23.10. alkaen klo 18.

Paikalta löytyy ohjeita ja materiaaleja sekä lempeää ja kärsivällistä neuvontaa vasta-alkajille.

Tervetuloa virkkaamaan ja keskustelemaan vituista ja feminismistä!

Livemusiikkia:
Eerolan Reetta
Vaginapaniikki

Näin äkkiseltään tulee mieleen tuon jatkuvan vitunkorostamisen tiimoilta että eikö ole luonnollista että me miehet pidämme kyseisiä feministinaisia lähinnä vain emättimen elossapitojärjestelmänä. Kun ne itse sitä jatkuvasti mainostavat. Niistä tavallisista naisista ymmärrämme toki että kyseessä on ihminen kokonaisuutena eikä vain jalkoväli.

Feminismin lisääntymisestä valtamediassa ja sen muuttumisesta valtamedian ykkösideologiaksi kertoo hyvin se, että suomalaisiin kohdistuva etninen väkivalta ei tahdo ylittää uutiskynnystä oikein millään mutta vitunvirkkaaja Rosa Meriläisen jalkovälipäivitykset kyllä ylittävät:



Yleensäkin valtamedia on ollut jo pitkään suunnattu kaupunkilaiselle suht nuorelle sinkkunaiselle ja tämmöisen käppäukon ajattelu ei sitä kiinnosta. Muuta kuin silloin kun sen voi tuomita.

*

Laitetaanpa sitten rankemmanpuoleista LGBTQTiiTyytä Yhdysvalloista:



Eli tiivistettynä: Amerikkalainen lesbopariskunta on adoptoinut pojan ja ilmoittavat että poika ei halua olla poika vaan tyttö joten he ovat aloittaneet pojalle hormonihoidon jolla lykätään murrosikää ja valmistellaan että hän voi mennä sukupuolen”korjausleikkaukseen”. Toisin sanoen leikkaukseen jossa täysin terve ihminen silvotaan. Pistää miettimään että näinköhän tuo poika aivan oma-aloitteisesti on ”äitiensä” kertomaa mieltä? Pistää miettimään myös että löytyykö todellakin länsimaisia lääkäreitä jotka suostuvat silpomaan alaikäisen? Kai niitä sitten löytyy. Mutta millähän ne mahtavat perustella silpomisensa? Se kun menee aika rankasti yli islamilaistenkin lastensilpomisesta.

Haluammeko me tästä sen uuden normaalin?

*
Silloin kun muuan Jani Toivola oli vielä maineensa kukkuloilla ts. vihreitten kansanedustaja joka oli valittu pestiinsä vain ja ainoastaan orvasketensä ja homoutensa takia kertoi kansalaisille kuinka koulua tulee kehittää ja hänhän sai sitten huomattavan määrän fanitusta Viikin normaalikoulun opettajalta Elina Särkelältä joka loihelausui teesit eräässä seminaarissa. Ja tätähän meidän koulujärjestelmään ollaan koko aika ajamassa:

- Lopetetaan oppilaiden kutsuminen tytöiksi ja pojiksi

- Käytetään oppilaasta sitä nimeä, mitä hän itse haluaa

- Muodostetaan istumajärjestykset, ryhmät ja jonot muun kuin sukupuolen perusteella

- Puretaan sukupuolen perusteella muodostetut opetusryhmät

- Tehdään koulun vessoista yksittäisiä ja jätetään ne merkitsemättä tytöt/pojat

- Otetaan yhdenvertaisen ja sukupuolisensitiivisen toimintakulttuurin rakentaminen vakavasti

- Aloitetaan kokonaisvaltainen, ihmisoikeuksiin perustuva, ikätason mukainen seksuaalikasvatus heti ensimmäisellä luokalla

- Tarkastellaan yhteiskunnan ylläpitämiä normeja eli oletuksia siitä, millaisia ihmiset ovat – ja puretaan normia kahdesta sukupuolesta ja heteroseksuaalisuudesta

Tällöinhän elettiin vielä vuotta 2016 jolloin tämä transhypetys oli kyllä täydessä vauhdissa mutta ei vielä aivan sellaisilla kierroksilla kuin nykyisin.

*

Samoja aikoja pervoilujärjestö Setan silloinen puheenjohtaja Panu Mäenpää opetti suomalaisia oikeaan termistöön ja keskustelukulttuuriin:


– Ja jotkut tämmöiset ”paremmat puoliskot”, ”emännät” ja ”isännät” ovat sellaisia, joita toivoisin ihan jo hyvän maun vuoksi jätettävän käyttämättä.

*

Helsingin Sanomien kulttuuritoimituksen esihenkilö Hanna Mahlamäki oli kovin huolissaan isänpäivän lahjatarjonnasta:



Niin että isänpäivänä ostetaan isälle lahjaksi tavaraa jota isät haluavat ja se on ongelma? Ja muuan totaalisen ansiottoman arvonnousun arkkityyppi Maria Pettersson veti samasta aiheesta vielä pidemmälle:



Hotellin respasta todetaan että jos sivistyksen määrittelee joku Pettersson niin täällä ollaan sivistymättömiä oikein mielellään. Samalla todetaan että äitienpäivälahjoiksi tulee ostaa just sitä mitä ne äidit (nykyisin naisoletetut) haluavat.

*

Ja pläjäytetäänpäs sitten muistin vuoksi hieman nykyaikaan päivitettyjä sukupuolia. Koettakaahan opetella:



Tämä päivitys on tosin vuodelta 2017 joten niitä on nykyisin jo huomattavan paljon enemmän.


*

Sitä uutta sukupuolineutraalia henkilötunnustahan alettiin puuhaamaan jo vuonna 2017. Sen vuoksi että promillen tuhannesosaa otti päähän kun siinä näkyy sekä sukupuoli että ikä. Itse projektihan maksaa satoja miljoonia euroja. Yle transuutisoi asiasta:

Henkilötunnukseen liittyy nykyisin tietoa myös ihmisen iästä ja sukupuolesta. Esimerkiksi transsukupuoliset ihmiset ovat kokeneet ongelmallisena sen, että vaikka he voisivat vaihtaa hetun vastaamaan uutta sukupuoltaan, vanha sukupuoli näkyy esimerkiksi työ- ja koulutodistuksissa.

Ennustelin tuolloin tulevan henkilötunnuksen käyttöä:

Uuden henkilötunnuksen myötä voitaisiin käydä esmes seuraavanlainen puhelinkeskustelu:

- Huitsinnevadan terveysasema.

- Minä sitä kovasti tartteisin lääkäriaikaa. Kun on semmonen pahaa ankarampi kirvely tuolla alapäässä.

- Ja meillähän niitä aikoja löytyy. Saisinko henkilötunnuksenne?

- Hymiö C52, hymiö L44, hymiö K08, hymiö Q51, hymiö A07, hymiö I73, hymiö O91, hymiö N32 ja hymiö Y55.

- Oliko se toiseks viimeinen hymiö N32 vai M32?

- Se oli N32.

- Kiitos. Meillä olis aikoja jo huomiselle. Oletan äänestänne, että tarvitsette alapään vaivaanne nimenomaan gynegologin, ette urologin apua.

- DID YOU JUST ASSUME MY GENDER?

*

Vuonna 2017 tuli sitten sekin pakkomielle että mies voi synnyttää. Valtamedia meni kiimalla mukana:



Mies siittää. Mies ei synnytä. Vaikka valtamedia ja muut sukkahousukoppelot olisivat asiasta mitä mieltä. Eikä se asia inttämällä ja ruikuttamisella miksikään muutu.

*
Ja hei, eihän tää olisi feministinen epistola ellei siinä olisi terveiset Saara Särmältä:



Kaikkihan me hänet tunnetaan… kaikkihan me hänestä pidetään… ja muistakaa että hänen tapa- ja ammattihaistattelunsa kustantavat tavalliset suomalaiset.

*

Vuonna 2017 Aku Louhimies sitten ohjasi äärimmäisen menestyneen ja elokuvana onnistuneen kolmannen version Tuntemattomasta Sotilaasta. Ylen naistoimittaja tosin olisi halunnut että Louhimies olisi muokannut historiaa feministiseen tyyliin:



Tämän jälkeen alkoikin Louhimieheen kohdistuva ajojahti josta päävastuussa oli Ylen toimittelijatar Sara Rigatelli. Ei siis tuo ylemmän kuvan toimittaja. Tarkoituksena oli tuhota Louhimiehen ammatillinen ura kokonaan ja osittain se onnistuikin. Asiaa puidaan käräjillä vieläkin.

*

Koska Tuntemattoman Sotilaan uusin versio oli niin menestyksekäs niin pitihän Helsingin Pravdan tuoda esille ns. vastakkaista mielipidettä eli joku ihmeellinen jätkän räkä sai sen 15 minuuttiaan julkisuudessa:



Jätkän haastattelussa selvisi, että ”alun perin idea oli tehdä elokuva Hyvösen kokemuksista omasta psykoanalyysistaan, mutta sitä ei haluttu rahoittaa”. Tämä selvittänee asian varsin kattavasti.

*

Ja sitten pannaan laukaten. Nimittäin ruotsalaiset feministit vastustivat vuonna 2017 patriarkaattia. Jaa kuinkas? Laukkaamalla ja hirnumalla miespatsaalta toiselle:


Nämä ressukat eivät itseensä tyytyväisyydessä tajua kuinka naurettavia he ovat. Kyseisen youtube-videon ensimmäinen kommentti totesi osuvasti:

”Swedish women have the mentality of a 3 years old. And they vote.”



*
Ruotsalaisethan ovat muutenkin mieltyneet tuohon epätahdissa marssimiseen ja niillä on myös ikävä taipumus pakottaa lapsensa marsseille joitten sisältöä lapset eivät ymmärrä:



Valitettavasti tuo tapa on leviämässä Suomeenkin.

*

Suomessa taas pähkäiltiin myös ansiotonta arvonnousua naisille myös säveltämisen alalla:



Ja niitä samoja aikoja alettiin kovasti valittaa siitä kun naisten joukkueurheilussa tienataan vain murto-osa siitä mitä miesten joukkueurheilussa. Joku genitaalihiekkaa säännöllisesti käyttävä naistutkija voisi todeta, että asiantilan syynä on misogynia ja yhteiskunnallinen patriarkaalinen rakenteellinen sorto, mutta ehkä asiantilaa selittää paremmin tämä kyseinen kuva:



No hemmetti. Eihän tässä päästy alkua pidemmälle ja sivuja on silti jo viisitoista kasassa. Lopetetaan ja jatketaan seuraavassa teemaepistolassa. Mutta pannaan vielä kuva. Feminismi ja erityisesti tämä LGBTQTiiTyy-pelleily on suuri paradoksi. Meinaan, islamilaisen vallan alla tuo koko porukka olisi nopeasti päätään lyhyempi. Mutta mikä on sen porukan reaktio? Jep. Tämä:



Jatkuu seuraavassa epistolassa…



41 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

joskus oli rumasti sanottu, että joku on oman /creikänsä kehykset eikä pajon muuta, mutta nuo femistit ovat kyllä vieneet vastaavan kuvion astetta pidemmälle tosin eri aukolla, ja ovat vielä ylpeitä siitä. Ymmärrys hyvä, äly älä jätä.

Yst. terv.
Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tjaa-a, Maria Petterssonia siteeratakseni taidan sittenkin olla sivistynyt henkilö, koska olen lukenut naisten kirjoittamia kirjoja. Kuten Agatha Christien salapoliisiromaaneja ja Enid Blytonin Viisikkoa.

Toisaalta ehkä kuitenkin olen rasisti, koska Christien eräs romaani on nimeltänsä Kymmenen pientä neekeripoikaa? Tai se kun olen lukenut Tintti Afrikassa sarjiksen, tosin tämä ei ollut naisen tekeleitä. Saas nähdä koska iskee sensuuri kunnolla päälle tähän sarjakuvaan ja/tai se kielletään kertakaikkisesti?

Todellakin VMP....


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano Nyymille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ano Nyymi: Mainitaan näistä sekin että niillä on kihahtanut neste nuppiin. ”Me voidaan v**tu tehdä ihan mitä me lystätään”. Ja kyllähän se tällä hetkellä onkin niin. Vaikka koko porukka ei tuo maalle ensimmäistäkään veropenniä ja on yhteiskunnan kannalta täysin tarpeeton.

Soomepois: Jaa-a, itse asiassa noita olen lukenut joskus minäkin. Tintti Afrikassa lienee jo jossain päin maailmaa kielletty. Ja Peppi Pitkätossukin on orwelloitu. Mitä Petterssoniin tulee niin mitenkäs sille käy joka itsensä ylentää? Silläkin yksilöllä on ansioton arvonnousu kihahtanut ankarasti nuppiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jukka Hankamäen hiljattain julkaistu ja pahennusta herättänyt tutkimus totesi muun muassa Suomessa vallitsevan "naisten tyrannian". Hankamäen teesiä ei pyritty julkisuudessa kumoamaan faktoilla, vaan jopa opetusministeri totesi sen "sopimattomaksi". Muutenkin tutkimus pyrittiin leimaamaan yleisesti "naisvihamieliseksi". Tässä myös onnistuttiin, sillä omaksuuhan ns. suuri yleisö valtamedian agendan sitä juuri kyseenalaistamatta - ja miksipä sitä kyseenalaistamaan, eihän se itseä koske eikä kiinnosta. Niin, ei vielä. Mieleen tulee teologi Martin Niemöllerin kuuluisa runo "Ensin ne tulivat hakemaan…".

Hankamäen tutkimuksen teesi naisten harjoittamasta tyranniasta saa Ykän viimeisimmässä(kin) blogitekstissä ns. lihaa luidensa ympärille. Toisin sanoen yhteiskunnassamme on kosolti mitä irvokkaampia esimerkkejä naisten tyranniasta ja harhaisesta ajattelusta sekä käytöksestä.

Varsin kuvaava esimerkki on tuo PV:n ja Tampereen yliopiston tapaus. Nöyrät suomalaiset nössykkämiehet siinä hymyssä suin kuuntelevat ja myöhemmin toteuttavat kuuliaisesti naisten oikkuja.

Luulevatko suomalaiset miehet ja tolkun naiset, että nämä mieleltään häiriintyneet (feministit) tyytyvät aikaansaannoksiinsa jossain välissä? Että tuo porukka joskus pysähtyy ja miettii tekemisiään? Jos heitä ei pysäytetä, he eivät pysähdy! Ja ahkerina idiootteina tuhoavat kaiken ympäriltään.

Vaan mistäpä löydettäisiin se pysäyttävä voima? Suomessa kun on vallalla suvaitsevaisuus ja apatia - Aristoteleen mukaan ne kuolevan yhteisön viimeiset "hyveet".

t. Historix

Påppamies såittaa kahesti kirjoitti...

Jani Toivola mahdollisesti löytyy sanakirjasta sanan "Tyhmä" kohdalla. Kun kerran kansanedustajaksi päätyy, niin kysymyksessä on sellainen asia, että siellä pystyy olemaan eläkeikään saakka jos A) ei mokaile, B) ole Jani Toivola (tässä B=>A;if A=epätosi). Mitään vaatimuksia meriiteistä tai älykkyydestä tai sen sellaisesta ei ole. Mitään siellä ei edes tarvitse tehdä, edes paikalla olla ellei halua. Sanomista voi tulla ja lehtiotsikoita, mutta se taas liittyy tuohon tyhmyyteen ja mokailuun. Eduskunnasta ei noin vain heitetä pois. Useimmat kansanedustajat pyrkivt olemaan ns. hyviä tyyppejä ja kaikkien kavereita ja yleensä onnistuvat. Kekä nyt mulkeroa äänestäisi, Tuomiojaa ei lasketa. Ongelmia edustajalle voi tulla henkisellä tasolla, jos osaaminen on kovin kapea-alaista kuten lgbtlce-agenda ja oma ihonväri. En usko että esimerkiksi Soininvaara ja Janskuli ovat voineet käydä kovin syvällistä keskustelua mistään aiheesta kun käppi on varmasti yli 20 pistettä.

Tiijättekö muuten miksi osa kansanedustajista vihaa Halla-ahoa yli kaiken? Minäpä kerron. Halla-aholla ei ole senttiäkään ns. vaalivelkaa, ei siinä poliittisella mielipiteellä ole merkitystä, vaikka näin uskottelevat. Yleisesti ottaen vaalivelat pyritään maksamaan vaalikaudessa, koska uusiin vaaleihin tarvitaan lisää rahaa. Ja sitten on tietysti mieleltään epätasapainoiset kuten Biaudet ja kumppanit, mutta niitä ei lasketa, koska näille Halla-aho on toksinen maskuliini koska suurperheen isä.

Loppukevennys ihan sen takia, että joku viskaali tutkii poliisin esiintymistä blm-kyltin kanssa (nahkapäätös on tietysti tulossa):
Kuvassa Taponen ja Huhtela

Krypta kirjoitti...

Olipa hyvä kattaus järjettömyydestä, joka tuhoaa viimeisetkin sivistyksen rippeet länsimaista.

Joppos123 kirjoitti...

Muutamia huomioita:
Nähdessäni kuvan femakkojen arkkipiispa Saarasta niin ymmärrän jokseenkin hyvin miksi sillä on myös henkisesti paha olla.
Nämä muut feministeiksi julistautuneet ja tityysakki muslimien puokestta riekkumassa tekevät niin vain ja ainoastaan siksi, että se on mahdollista. Mahdollista siksi, että me vihatut epäihmiset sen sallimme ja tarvittaessa asein puolustamme heidän oikeuttaan riekkua. Jos maastamme tulisi muslimivaltio niin tuo sakki tapettaisiin ihan ensimmäisenä.
PV:n osalta sen verran, että kaikesta huuhaasta huolimatta sitä lafkaa johtaa edelleen sotilaat. Niille naisille joille se ei passaa niin on ovi auki ulos ja on niitä paljon lähtenytkin.
Naiset jotka ovat olleet vuosia PV:ssa töissä kestävät ronskiakin kielenkäyttöä kunhan ei mennä henkilökohtaisuuksiin. Nuoret tulokkaat oppivat nopeasti talontavoille tai vaihtavat työpaikkaa.
On meillä kaikenmaailman tasa-arvosuunnitelmaa sun muuta paskaa, ensimmäistäkään en ole yli 3 vuosikymmentä kestäneen urani aikana lukenut,enkä lue.
TIP kyselyjen mukaan naiset ovat varsin tyytyväisiä intin johtamiskulttuuriin ja työhönsä. Jotkut vinkuvat uralla etenemismahdollisuuksista ja liksasta.
Joillekkin on käsittämätöntä ettei sihteeri saa samaa palkkaa kuin eversti.
Jos me palkataan sihteeri niin onhan päivänselvää ettei se urakehitys ilman lisäopintoja oikein etene, samahan se on sotilaillakin.
Ilman tiettyjä virkaurakursseja (EUK,YEK) niin on turha odotella vaativampia hommia tai lisää nappuloita kaulukseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Historixille, kahesti såittavalle Påppamiehelle, Kryptalle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Historix: Tämä tiedostava vastapuolemmehan ei pyri keskustelemaan. Se ei pyri edes riitelemään. Se pyrkii vain vaientamaan vastakkaiset äänet että se voisi jatkaa itsekseen sillä hiekkalaatikolla minkä sen on sallittu itselleen rakentaa. Tai toisethan sen ovat rakentaneet koska tulonsiirroilla noista elää joka ainoa. Kyseiset häiriintyneet eivät lopeta koskaan, heidän nälkänsä ei lopu milloinkaan ja se, että nykyinen hallitus on ottanut linjakseen tämän interperkeleellisen feminismin kertoo siitä minkälaisessa vaarassa maa on. Aristoteles taisi muuten olla enemmän kuin oikeassa.

kahesti såittava Påppamies: Ja muuten kyseisen Toivolan kaltaiset tyypit ovat äänestäneet aikanaan eduskuntaan nimenomaan akateemisen koulutuksen saaneet tai sitä opiskelevat tyypit. Halla-ahoa ja perussuomalaisia vihataan myös siksi että he tulevat kaikki poliittisen broilerikoneiston ulkopuolelta ja sen vuoksi uhkaavat sen koneiston asemaa. Nokitan kuvaasi huomattavan pelottavalla kuvalla:

https://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2017/12/taponen-auvinen-tuhopoltto-shomrim.jpg

Krypta: Kyllä, ja muistutetaan että juuri tämä porukka toimii hyväuskoista typeryyttään islamilaisten tukena ja kannattaa jatkuvaa haittamaahanmuuttoa. Nimenomaan islamilaista. Plus romuttaa Suomen talouden ilmastohysteriallaan.

Joppos123: Kyllä. Tuo porukka on vallassa (nykypäivänä niin ei ole liioiteltua sanoa) vain siksi että se on sallittu ja se porukka on tosiasiassa täysin riippuvainen heitä elättävistä ihmisistä joita se parhaansa mukaan kyykyttää. Toivotaan, että PV keskittyy jatkossakin vain siihen, minkä takia se on olemassa. Nuo mainitsemasi sihteerit vaikuttavat siviilimaailmassa niin ikävän tutuilta ”työpaikkasäätäjiltä” - pääosin naispuolisilta - jotka pilaavat hyvin nopeasti sekä työpaikan ilmapiirin että toimintakyvyn. Toivottavasti niitä ei ole PV:ssa paljoa. Siviilissä niitä on aivan liikaa.

Pate kirjoitti...

Lukiessani kahvit menivät ns väärään kurkkuun pariinkin kertaan. Ja vaimo nauraa räkätti vieressä. Mutta kyllä sitten hymy hyytyi, kun totesimme jotta tämä hulluus on totisinta totta. Esim tuota hevoslaukkaa katsoessamme tuumimme, että onko jostain mielisairaalasta päästetty sekopäät haukkaamaan ns happea? Ja toden totta. Islamia kun puolustavat jne, nehän tapettaisiin ensimmäisinä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Unknown. Epäilemättä menivät. Ja seuraavassa epistolassa vauhti vain kiihtyy. Suomessahan pitävät tällä hetkellä valtaa ne intersektionaaliset feministit. Kuinka helvetissä tähän päädyttiin?

Anonyymi kirjoitti...

Voe helevettiläinen, pieruraiskaus, luulin jo hulluuden tulleen tappiinsa,mutta aina pahemmaksi menee. Ja tuo Pettersson, menis tenstaan tekee illalla reportaasia. Piti palata soratien varresta takasi betoniin, oisin voinu jäädä sinne asumaan. T. Oloneuvos

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, unohtu sanoa kun olin palveluksessa harmaissa, niin meidän kokelaat käski komppaniaa röhönauramaan sotilaallista naurua huoltokomppanian nais kessuille jotka käskytti omaa komppaniaa. T. Oloneuvos Tiedk

Tuumailija kirjoitti...

Tällä hetkellä on niin, että muslimit tuovat kulttuurinsa mukanaan eikä kukaan saa sanoa rajalla, että "sitoudut länsimaisiin arvoihin ja tapoihin ja lakeihin, ja jos et niin poistamme sinut maasta."

Tätä menoa olemme tilanteessa, jossa valkoinen pako suuntautuu Itä-Eurooppaan, Kanadaan, ehkä jopa Japaniin ja Kiinaan. Ja siinä vaiheessa meille todetaan rajalla nuo samat sanat. Kun muut kansat näkevät miten Länsi tuhoutuu, on takuuvarmaa että he eivät halua samaa.

En voi olla hykertelemättä ajatukselle, jossa jonain päivänä Puolan maahanmuuttoviranomainen sanoo saksalaiselle valkoihoiselle tulijalle: "tietojemme mukaan toimitte aikoinaan Saksassa transideologian levittäjänä. Maahantulohakemuksenne hylätään. Poistukaa Puolan maaperältä välittömästi."

Joppos123 kirjoitti...

Näytin muuten tuon svedustanian femakkojen videon vaimolle. Se kysyi, "ovatko nuo niinku tosissaan? Vastasin, valitettavasti kyllä. Meni mielisairaanhoitaja kerrankin sanattomaksi. Totesi kuitenkin myöhemmin, että noille löytyisi varmaan aika monta eri diagnoosia.
Tosiasiahan on se, että tuollaisia oikeasti varttihulluja on esmes Suomessa vähän ja järkevät naiset eivät samaistu heihin sen enempää kuin me nuivat kilipäänatseihin. Naiset tuntevat suurta myötähäpeää kaikenmaailman "Saaroista".

Anonyymi kirjoitti...

Ykä aloitti kattauksen niin hyvällä jutulla, että taas nauroin ääneen ja mietin, pitäisikö hakea kaupasta tuoretta ruisleipää ja laittaa hernesoppa tulille. Pitemmälle lukiessa alkoi olla se vaara, että pitää hakea kellarista jeesusteippiä, ettei alaleuka putoa. Ykä oli varmaankin tarkoituksella laittanut mukaan dokumentit näistä aivopieruista, sillä saattaisihan joku luulla, että Ykä kieli poskessa sepittää omiaan. Tätä blogia pitempään seuranneet tosin kyllä tietävät, että ”kehitys” on mennyt jo liian pitkälle ja parodiahorisontti saavutettu. Hullummaksi ei voi enää mennä. Vai voiko? Apua!

Aikoinaan tehtiin hysteerisille naisille lobotomia heidän rauhoittamisekseen. Sille voisi olla nykyään käyttöä.

Rouva Ano

Sakke kirjoitti...

Tuo kuva sotilaista ajatuskuplineen toi mieleeni tapauksen Kenttäpiispa Särkiö, joka erehtyi puolustamaan perinteisiä perhearvoja ja lasten oikeuksia isään ja äitiin.


Pääesikunta irtisanoutui piispastaan (perinteisistä perhearvoistakinko?) Ja pakotti Särkiön pyytelemään anteeksi olemassa oloaan.

Näin alas on puolustusvoimamme vajonnut. Komentaja ei uskaltanut puolustaa alaistaan.
Ylipäälliköltä oli turha odottaa ärjäisyä: "Perkele teitä kun niuhotatte. Kenttäpiispahan puhui täyttä asiaa "koti uskonto ja isänmaa"..tanan kusipäät ettekö te tajua mitä meinaan. (loppu lainattu au-koulun santsariltamme.)

Ylipäällikkö taitaa olla näissä LBGTQ-asioissa olla ns. tossun alla.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Ei päivää ettei naisia syrjittäisi, ainakaan jos Helsingin Pravdaan on luottamista. Ja miksi ei olisi, ovathan he luotettavan ja puolueettoman tiedonvälityksen asialla.

https://www.hs.fi/teknologia/art-2000006557439.html

Yksi asia näissä jutuissa on ja pysyy; vaaditaan, että Joku tekee jotain. Itsehän ei kenenkään naisen tarvitse tehdä mitään, esimerkiksi äänestää rahoillaan ja ostaa tuotteita jotka on tehty heitä varten. Jos he näin tekisivät niin silloihan firmat jotka ovat moisen valtavan epäkohdan korjanneet tekevät samalla hirmuisia voittoja.

Toinen mahdollisuus, joka tietenkään ei voi olla totta, kun olisi se ettei mitään ongelmaa eikä siis markkinarako ole olemassakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Keisarilla ei ole vaatteita ja kaikki näkevät sen. Ja silti kehuvat pukuloistoa.

Nykyfeminismin ja lgbtyms-vouhotuksen älyttömyyden näkee jokainen tolkuissaan oleva. Kukaan ei silti ääneen sano sitä, pelkäävät kylähullujen laumaa?

Muutama juttu:

- ”puolustusvoimat ottaa käyttöön nollatoleranssin kaikenlaiseen epätasa-arvoon ja sukupuoliseen syrjimiseen” Kaikenlaiseen epätasa-arvoon? Puolustusvoimissa syrjitään sen mukaan kuinka vähän koristeita on kauluslaatoissa. Se on kyllä ihan väärin. Samoin ikärasismia ilmenee runsaasti, vanhat ukot komentelee nuoria varusmiehiä. Jopa vuoden ikäero riittää komenteluun. Haloo, herätys nyt tasa-arvovaltuutettu!

"Törnblomin mukaan menneisyyden säilyttäminen – mikä tässä tapauksessa tarkoittaa Astrid Lindgrenin kirjoja – on epätervettä, koska se naamioi muukalaisvihamielisyyttä ja tunkkaisia arvoja." Tämähän on helppo korjata, kirjaroviot vaan roihuamaan. Vanha, koeteltu konsti.

"Astrid Lindgren kirjoittaisi tarinoitaan nykyaikana, olisi Vaahteramäen Eemeli muslimi, Ronja Ryövärintytär lesbo, Peppi Pitkätossu normikriittinen radikaalifeministi," Minä en muista Eemelin uskontoon kiinnitetyn minkäänlaista huomiota. Oliko Eemeli kenties hindu, vai hernhutilaineen? Kveekari? Vai oliko mahdollisesti ortodoksinen ateisti. Ronjan sukupuolielämäkään ei tainnut olla jutun pääasia. Peppi Pitkätossu oli kirjassa normikriittinen lapsi.

Näköjään rasmus törnblom ei halua kiinnittää huomiota Pekka Töpöhäntään, tuohon Quisligejä mustamaalaavaan muukalaisvihamieliseen, germanofobiseen, USA:n imppperialismia ihailevaan hahmoon mitään huomiota.

"Naisia sorretaan Ruotsissa saman kaavan mukaan kuin taleban-hallinto teki Afganistanissa." Tämähän on toki toivottava asiaintila, maahanmuuttopolitiikasta päätellen.

"Toivon keskustelua siitä, että kuka on suomalainen. Silloin kun kansalla tarkoitetaan pelkästään suomenkielistä, valkoihoista, heteroseksuaalista naista tai miestä, silloin lähestymme fasismia." Veikkaan, että Giovanni Gentile olisi hämmästynyt tästä tiedosta, muuan B. Mussolini myös.

" Esimerkiksi Ruotsista tuli mielenkiintoinen maa siinä vaiheessa, kun sinne tuli 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa." Tämä on kyllä niin totta. Tulee mieleen vanha kiinalainen toivotus:" Toivon, että saat elää mielenkiintoisia aikoja." Tuossa sivussa on PT-Median linkki, sopii tutustua mielenkiintoisuuteen.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Lisää kommenttia

"Ja jotkut tämmöiset ”paremmat puoliskot”, ”emännät” ja ”isännät” ovat sellaisia, joita toivoisin ihan jo hyvän maun vuoksi jätettävän käyttämättä." Mitä tämä jollekin pervolle kuuluu ja miksi kenenkään tarvitsisi ko. pervon jutuista välittää? Ei karhuakaan tavattu kutsua karhuksi, metsän omena, mesikämmen, otso olivat paljon turvallisempia nimityksiä.

Tietysti "Toi" sopii kaikkiin sukupuoliin paremmin. Muijja ja Miäs on nekin tiedostavan manselaisia.

"Henkilötunnukseen liittyy nykyisin tietoa myös ihmisen iästä ja sukupuolesta. Esimerkiksi transsukupuoliset ihmiset ovat kokeneet ongelmallisena sen, että vaikka he voisivat vaihtaa hetun vastaamaan uutta sukupuoltaan, vanha sukupuoli näkyy esimerkiksi työ- ja koulutodistuksissa" Vanhoissa todistuksissa näkyy jatkossakin todistuksen myöntämisen aikaiset tiedot. Nimet, jopa vanhat arvosanat. On se niin väärin. Voihan vuohen vehkeet, en paremmin sano.

Setä Pyssymies on ollut joskus setä kaupansetänä. Oli aika kätevää kysyä ikärajoitetun tuotteen ostajalta hetua, kun ei kakaroilla ollut henkilöllisyyspapereita olemassakaan. Papatin ostaja ei ihan äkkiä osannut laskea oikeaa tunnusta, varsinkaan sitä loppuosaa eivät tajunneet. Väärä sukupuoli tai väärä vuosi paljasti. Pankkikorttilappuihinkin se loppu kirjattiin merkiksi tunnistuksesta. Jos matti tarjosi parillista numeroa, oli syytä epäillä jekkua. Aika moni tarjosi avuliaasti sitä loppua, ajokorttia ta muuta kun kysyttiin.

Aiheesta voisin värkätä 10 sivuisen jeremiaadin - hei mut semmoisenhan olen jo tehnytkin. Pyynnöstä, sairaanhoitopiirin pääjehu pyysi. Tietojärjestelmien, niiden ylläpidon, hoitohenkilökunnan ja potilaan näkökulma. Vinkki: Kun potilasta haetaan kuvaukseen, tuodaan lääke, otetaan näyte, niin kysytään hetu. Jos hetu muutetaan satunnaiseen muotoon, niin sitä ei helposti muista ulkoa. Syntymäaikansa aika moni muistaa. Ja hoitsukin osaa erottaa Vilho Lammion 120543-... helposti Vilho Lammiosta 061196-..., ihan vaikka potilas ei olisi hereillä. Uudistus on kallis, tyhmä, turha, teknisesti ja muutenkin riskaabeli. Niinpä se toteutetaan ihan varmasti.

"Raskaana oleva isä ..." Kauan sitten lukion biologian opettaja paljasti Amerikassa ko. aineen olevan kovasti vähissä lukioissa ja yliopistoissa. Ei kuulu kaikkien opintoihin. Siksi sekoiluja, feminismiä ja selitystä miehen ja naisen rooleista yms. Ja kreationismia. Nyt sitten on epäselvää kumpi sukupuoli synnyttää. Uros vai naaras - kuka lie nukkunut biologian tunnilla.

Mikä muuten tuo särmä on? Halli vai norppa? Valtakunnansyyttäjä muuten voisi tutkia särmän juttuja ja wille hyvösen myös. sara nonparellihan kai taitaa päästä selittelemään toimiaan käräjille.

Toimittelijoiden sivistymättömyydestä kertoo tuo naisten puutteen valittelu Tuntemattomassa. Ei niitä oikeasti ollut, tätä toki jo Rahonenkin valitteli muiden muassa. Mutta kyseessä on myös Väinö Linnan teos - ei sitä noin vain saa väännellä ja keksiä lisää henkilöitä. Vaikka venakkokomppanian ja konekiväärikomppanian lähitaistelukuvaus olisikin voinut olla mielenkiintoinen. "Kuumaa kiimaa Vienassa". Ja jatko-osa "Kovana Kannaksella". Ehkä rakel liekki toteuttaa joskus.


Pyssymies

QroquiusKad kirjoitti...

Tietääkseni sellaista ei ole kuin miesfeministi; miehille on tarjona vain profeministin rooli. Mitä lie liikkuukaan mielessä niillä miesoletetuilla, joille tuo sopii oikein hyvin.

Monilla feministeillä tuntuu olevan kova hinku vallankumoukseen, mutta mistä rahkeet? Tässä tulee kuvaan mukaan intersektionaalinen feminismi, joka on nyt osana hallitusohjelmaa:
feministit liittoutuvat Maailman Kaikkien Valkoisen Heteromiehen Sortamien kanssa yhdeksi taistorintamaksi, joka murskaa valkoisen patriarkaatin maan tasalle!

Niissä merkeissä maahan tuotiin armeijakunnan verran väkeä, joista suuri osa oli irakilaisia ja syyrialaisia sotilaita, poliiseja sekä puolisotilaallisten ja militiajoukkojen henkilöstöä. Loput ovat seksuaali- ja väkivaltarikollisia.
Heidän on määrä olla intersektionaalisen feministivallankumouksen keihäänkärki ja -varsi, jota feministit kuvittelevat pitelevänsä.

Huonompi juttu vain, että kukaan ei ole kertonut maahantuoduille vallankumoussotureille, että heidän pitäisi olla suomalaisfeministien alamaisia. Huonoin juttu on, että feministit kuitenkin luulevat niin olevan. Ja tuovat täydennyksiä maahamme koko ajan.

Tuosta sukupuolien moninaisuutta esittävästä kuvasta pistivät silmään "Femme" ja "Butch".
Ensinmainittu tarkoittaa tietääkseni homomiesoletettua, joka esiintyy aina naismaisena osapuolena ja tavoittelee muutenkin feminiinisyyttä. Jälkimäinen puolestaan on se rekkalesbo, joka tavoittelee maskuliinisuutta omaksumalla sen huonoimpia piirteitä.

Nämä moninaiset "sukupuolet" vaikuttavat siis olevan suuurimmalta osalta vain erilaisia perversioita, jotka on mielivaltaisesti kohotettu biologisiksi käsitteiksi psykiatrian puolelta. Joten mitäpä tässä säästelemään:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_paraphilias

Tuossa listassa on 103 perversiota, ellen väärin laskenut. Siitä vain valitsemaan itselleen uusia sukupuolia! Saisikohan niitä valita useampia?

Strix Senex kirjoitti...

"Feministejähän löytyy myös miehistä joskaan en oikein ymmärrä että mikä kyseisillä sanotaanko suoraan miehimyksillä toimii toiminnan perusmoottorina".

Onnekseni osaan vastata tähän kysymykseen. Vaikuttavia perusmoottoreita on kaksi. EnsimmäineNn on se, että no kaverit ovat kasvaneet äitinsä tossun alla, eivätkä ole päässeet koskaan sieltä pois. Toinen on se, että kyse on yksinkertaisesti vonkaamisesta eli pyrkimisestä noiden naisten pöksyihin. Nämä eivät tietenkään oli millän tavoin toisensa poissulkevia vaihtoehtoja vaan usein jopa toisiaan täydentäviä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oloneuvokselle, Tuumailijalle, Joppos123:lle, Rouva Anolle, Sakelle, keski-ikäiselle pikkupojalle, Pyssymiehelle, Qroquius Kadille, Strix Senexille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Oloneuvos: Aina vain pahemmaksi menee ja sen Petterssonin kuuluisa raportti rauhallisesta Malmösta on noussut jo legendaksi. Itse kun olin harmaissa niin naisvarusmiehistä ei puhuttu vielä ollenkaan. Ei oikeastaan edes vitsinä.

Tuumailija: Tuo kohtaaminen Puolan rajalla voi jonain päivänä olla hyvinkin todellisuutta. Ja silloin hylsyn saanut tyyppi saisi mitä pyysikin vaikka pitäisikin päätöstä kauhean epinä. Vaan piruakos meni istumaan toisten perseillä nuotioon.

Joppos123: Hjuu, ja mielisairaanhoitaja on monenlaista hullua ehtinyt nähdä. Tuolla varttihullujen porukalla on vaan ikävän paljon valtaa. Mietipä muuten jos joku heppu tuotaisiin aikakoneella vaikka vuodesta 1985 nykypäivään ja näytettäisiin ns. vallitseva tilanne. Kyllä se ihmettelis ja miettis että oletteko te syöttäneet mulle vähän vääränlaisia sieniä?

Rouva Ano: Parodiahorisontti on ylitetty jo aikaa sitten mutta sehän venyy eikä hulluuden rajasta ole minkäänlaista tietoa. Se on varma että säkin pohjaa ei ole vielä saavutettu. Ja joo, laittelin niitä kuvakaappauksia ihan tarkoituksella.

Sakke: Joo, toi oli ikävä episodi. Jos yrittää ajatella positiivisesti niin kenttäpiispaa ei sentään erotettu. Virallisesti moitittiin ja kai pääesikunta tuumasi että sen on annettava se vaadittu pauna lihaa haaskalinnuille.

keski-ikäinen pikkupoika: Joo, huomasin tuon itsekin ja olet oikeassa. Mutta tämäkin juttu kuuluu siihen hysterian piiriin. Tyyliin ”hei, keksinpä tämänkin, tästäkin voi valittaa”. Ei ole pitkäkään aika kun Tukholmassa feministit valittivat sovinistisesta lumenaurauksesta joten kaupunkin alkoi aurata jalkakäytäviä ensiksi ja sai aikaan historialliset ruuhkat.

Pyssymies: Olipa pirun hyvä katsaus taas kertaalleen. Kiitokset.

Qroquius Kad: Joo, kyllä nämä feministit kaivavat pitkässä juoksussa omaa kuoppaansa mutta eivät tajua sitä. Ja nehän ovat loistavia valehtelemaan itselleen. Mm. nämä vallankumoussoturithan ovat heidän mielestään täysin samanlaisia lällydemareita kuin pohjoismaalaiset. Mutta kommentistasi tuli elävästi mieleen tämä kuva:

https://i.imgflip.com/3hhb3m.jpg

Strix Senex: Voi olla joo. Tosin voi olla vielä joku muukin syy mitä tällainen perusjamppa ei vaan pysty hahmottamaan. Ehkä ei tarvitsekaan. Ehkä se on lautamiesjärjellä varustetulle mahdotonta.

Ano: Tää ei ihan auennut mutta vika oli varmaan vastaanottimessa eikä lähettimessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kroquius Qad kysyi muun muassa, mitä sana femme tarkoittaa. Hän arveli sen tarkoittavan "homomiesoletettua, joka esiintyy aina naismaisena osapuolena ja tavoittelee muutenkin feminiinisyyttä."
Ei pidä paikkansa. Ranskan kielen taitoisena luulisin tietäväni paremmin: femme on yksinkertaisesti nainen ranskaksi. Sitä paitsi se merkitsee myös aviovaimoa suhteessa mieheensä. Ranskassa on siis tavallaan päinvastainen tilanne kuin suomessa, jossa sana mies merkitsee myös aviomiestä suhteessa vaimoonsa (jonkun mies). Ranskassa sen sijaan aviomiestä tarkoittaa eri sana kuin miestä yleensä: mari.

Ehkä tämä on jo vanhentunut tieto, mutta näin ainakin oli vielä jonkin aika sitten. Eri asia, jos sana on viime aikoina muihin kieliin lainautuessaan saanut jonkin uuden, alkuperäisestä poikkeavan merkityksen, mutta asia on jäänyt minulta huomaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, toi liittyi näihin miesfeministien motiiveihin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Noissa lesbopiireissä femme siis tarkoittaa naisellista lesboa ja butch taas perinteistä rekkalesboa.

Ano2: No nyt asia avautui, tattis. Sori. Pitkät piuhat.

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Vinkki: Jos ei meinaa muistaa uutta sotu-numerosarjaansa ulkoa, sen voi tatuoida käsivarteensa. Siitä se on helppo tarkastaa. Menetelmää on testattu runsaasti ja siitä on hyviä kokemuksia.

Bobrikov

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Bobrikov. Joo, ja eikös sen homman manuaali tehty saksaksi…

Anonyymi kirjoitti...

Kun itse suoritin asepalveluksen vuonna 1984, suurimman osan ajasta olin eräällä rannikkolinnakkeella. Jo silloin puolustusvoimilla oli kyllä palkkalistoillaan naisiakin, joista eräistä käytettiin nimitystä naisvärvätty, ja heitä oli muutama sillä linnakesaarellakin. Jo alokasaikana opetettiin, että puolustusvoimissa on töissä sotilaiden lisäksi jonkin verran siviilihenkilökuntaakin, johon kuuluivat muun muassa juuri naisvärvätyt, vaikka heidän toimenkuvansa olikin jokseenkin sama kuin eräiden miesten, jotka kuitenkin luettiin sotilashenkilökuntaan. Ja naisvärvätyillä oli myös oman tyyppinen tummansininen virkapukunsa, joka ei ollenkaan muistuttanut tuolloin käytössä ollutta sotilaspukua. Heidän tehtäviinsä kuului esimerkiksi merialueen tutkavalvonta, tehtyjen havaintojen kirjaaminen ja tiedon välittäminen niistä ylemmille sotilasviranomaisille.
Mutta tällä kaikella ei ollut juuri mitään tekemistä myöhemmin käyttöön tulleen naisten vapaaehtoisen asepalveluksen kanssa. Enimmäkseen ne naisvärvätyt taisivat olla samalla linnakkeella palvelleiden upseerien ja toimiupseerien vaimoja.

Anonyymi kirjoitti...

Minulle tuli 2000 vuoden puolella syntynyt kaveri kesätöihin. Siis sellainen millenaali.

Henkilötunnusta piti tovi tiirailla ja miettiä, kun syntymäajan ja loppuosan välissä oli A -kirjain.

Meillä vanhoilla köppäukoilla ja muilla 1900-luvun oletetuilla on syntymäajan ja loppuosan välissä tutummin viiva - . Edellisvuosisadan + merkkiä en liene nähnyt.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

"Noissa lesbopiireissä femme siis tarkoittaa naisellista lesboa ja butch taas perinteistä rekkalesboa."

Tästä tulikin mieleeni:
Pari vuotta sitten Ilta-Sanomien "Kysy vielä jotakin" -palstallakin oli kerran yhtenä kysymyksenä: mitä tarkoittaa sana queer?
Tuli lähinnä mieleeni, että ainakin nykyisin se tarkoittaa lesboa, erityisesti järjestöaktiivia. Juuri sellaisethan olivat jo tehneet sanan tunnetuksi. Mutta palstalla ilmoitettiin oikeana vastauksena, että se on yhteisnimitys homoille, lesboille ja transsukupuolisille (vai oliko niitä vielä muitakin?).
Hmm. Ehkä tämä on nykyisin suorastaan virallinen määritelmä. Ehkä jotkin järjestö (Setan amerikkalainen vastine ja jotkin muut sen tapaiset) ovat päättäneet käyttää sanaa tällaisessa merkityksessä. En tunne asiaa tarkemmin.
Oli kuitenkin liiankin helppo arvata, ettei tämä ole sanan alkuperäinen merkitys. Ja tarkistinkin asian hieman vanhanpuoleisesta, vuonna 1980 painetusta englantilais-suomalaisesta sanakirjasta.
Sen mukaan queer merkitsee adjektiivina "omituista", "kummallista". Ja pahempaakin: verbinä se merkitsee "pilata", "turmella".
Hyvin ymmärrettävää, että sanaa on voitu käyttää tietynlaisista ihmisistä haukkumasanana. Mutta peräti omituista on, jos ja kun jotkut nyt itse käyttävät sitä itsestään ja haluavat muidenkin käyttävän.
Eihän gay-sanankaan merkityksenmuutos ilmeisesti ole pelkästään "vahingossa" tapahtunut, vaan jotkin järjestöt ovat kuulemma määrätietoisesti ajaneet sen läpi. (Tuo sama sanakirja ilmoitti vielä sen tarkoittavan "iloista", mutta tunsi myös sen nykyisen merkityksen, joka sillä sen mukaan kuitenkin oli vain Amerikassa ja sielläkin vain slangissa. Nyt sitä tuskin voi enää alkuperäisessä merkityksessään käyttääkään herättämättä vääriä mielikuvia.)

Anonyymi kirjoitti...

Naiset, miehet ja gaussin käyrä.

Tuli mieleen noista säveltäjistä ja potkupalloilijoista. Ja ÄO:stakin. Aika monessa asiassa keskimääräiset lahjakkuudet ovat samanlaiset miehillä ja naisilla. Esimerkiksi ÄO on kummallakin sukupuolella aika tarkasti sama 100. Usein naisilla on kielellinen älykkyys korkeampi kuin miehillä, toisaalta avaruudellinen hahmottaminen ja matemaattinen älykkyys matalampi. Mutta keskimäärin ÄO on aika sama. Mutta, mutta - älykkyyksien jakauma sukupuolen sisällä on erilainen. Naisilla se keskikohta on korkeampi kuin miehillä, laidat matalampia. Lahjakkaita ja aivan lahjattomia on vähemmän kuin keskinkertaisia. Miehillä asia on toisin, keskikohta on matalampi kuin naisella, laidat korkeampia. Tolloja ja neroja enemmän kuin naisilla, keskinkertaisuuksia vähemmän.

Nyt tarkkana: Huipulle pääse vain noiden käyrien oikea laita, ihan äärilaita. Ja miehillä laidassa on enemmän väkeä kuin naisilla. Miehissä on neroja enemmän kuin naisissa ja vain nerot lasketaan neroiksi. Miehissä on toki tollojakin enemmän mutta niitä ei neroja haettaessa lasketa kuten ei keskinkertaisiakaan. Sama jakauma koskee palloilijoita, säveltäjiä, kosmologeja, kirurgeja, rallikuskeja, matemaatikkoja, ininöörejä - erikoisen selvästi tämä jakaumien ero alkaa näkyä joukkuelajeissa. On helpompi löytää 11 huippufutaria miehistä kuin naisista, koska siellä jakauman oikeassa laidassa on enemmän väkeä miehissä kuin naisissa. Siis yksi huippufutarimimmi voi löytyä kohtalaisen helposti mutta 11 on hankalampi löytää.

Toinen selittävä tekijä on kokemuksen, harjoituksen puute. Tuppukylässä kai kaikki pojat on pelanneet nappulaliigassa. Mimmiliiga alkoi vasta 70-luvulla, eikä se todellakaan kerännyt kaikkia tyttöjä pelaamaan. Kaikki pojankoltiaiset pitivät joko tennareita tai nappulakenkiä kesäkenkinään 60-luvulla. Nappulakenkien pito nurmella oli tuttu ilmiö pojille. Ainakin puolet mimmiliigalaisista tuntui rikkoneen polvesta ristisiteensä 70-luvulla. Kas, nappulakenkä ei kierry nurmella, polvi antaa ensin periksi. Pojat osas varoa ja kääntyä rikkomatta polveaan. Mimmit lopetti, pojat jatkoivat edustusjoukkueeseen. Tämä noin yksinkertaistettuna.

Toinen juttu on sitten se, että joskus vähemmän osaamisen ja enemmän yrittämisen seuraaminen on hauskempaa. Lähimmällä kentällä pelaa nappuloita ja niiden peli on viihdyttävämpää seurattavaa kuin ns. huippujalkapallo. Ei se peli kumminkaan kerää tuhansia katsojia, eikä siitä kukaan maksa pääsymaksua kymmeniä euroja. Eikä sen televisioinnista makseta miljoonia.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovet perseestä. Näin otsikoi bloginsa äskettäin Nils-Aslak. No juu, ei ollut hänen keksimänsä tuo, vaan sen oli kirjoittanut jo aiemmin Voima-lehden oletetusti naistomittaja, ainakin nimen perusteella, Mira Karjalainen. HIeman selasin hänen juttuaan, ja juu, sen perusteella NIls-Aslak ei anna väärää todistusta lähimmäisestä.
No tuo Saara Särmä, kuvan perusteella suosittelen nimen vaihtoa. Ei siinä kuvassa kyllä näy yhtään särmää, paremminkin sellaisa pehmeyttä ja kaarteteita. Toisaalta juttujensa mukaan särmää paremmin sopisi ehkä särmikäs vastarannankiiski. Anteeksi kaikki kiisket:(jos pahoitin mielenne. KOska olen antanut itselleni kertoa vuosien saatossa, että kiiskestä saa maukkaimman kalaliemen.
Huru-ukko

KKi kirjoitti...

Tämmöistähän tämä feminismi nykyään.

Sulla on vaan menny kuvat sekaisin. Otsikossa on Saara Särmä ja Saara Särmä juttuun olet laittanut jonkin Ö-luokan scifileffan monsterin...

Anonyymi kirjoitti...

Armeijassa näköjään torstai on julistettu pieruraiskauspäiväksi. Mitähän perverssiä saadaankaan revittyä pannarista ja hillosta? Sitä odotellessa.

Ai että intissä pitäisi naisten herkkiä korvia suojella rumalta kielenkäytöltä, hahaha. Voisivat sitä ennen käydä tutustumassa naistensairaaloiden keskustelukulttuuriin, ja vilkaista myös esim. vauva.plus-sivustoa. Jos nyt PV haluaa välttämättä rivouttaa miesten kielenkäyttöä.

No nyt on maailmankirjat sekaisin, Gudrun löysi jotain hippusen negatiivista afgaaneista. Ja ratkaisu on tietenkin valkoisille heteroille langetettava miesvero ja kollektiivinen vastuu naisten kohtaamasta väkivallasta. Kannatan lämpimästi, mutta vasta siinä vaiheessa kun on ensin vaadittu sitä kollektiivista vastuuta ihan jokaiselta lähi-itäläiseltä ja afrikkalaiselta, hehän kun ovat aika tavalla yliedustettuina tuolla väkivaltapuolella. Mutta veroa ei heille voi langettaa koska ensin pitäisi olla jotain mitä verottaa.

Rosenbergin käyttämä sana "mielenkiintoinen" 1,5 miljoonan mamun tulosta on, no, mielenkiintoinen. Itselleni tuli monta muutakin sanaa mieleeni.

Jenkeissä on tuo leikkely/hormonihoito aika kallista - jos halusivat tytön, miksi eivät adoptoineet alun perinkin tyttöä? Ei noin sairaita ihmisiä voi eikä edes tarvitse ymmärtää. Eikö jenkeissä lastenvalvojat voi puuttua tällaisiin ilmiselviin tapauksiin?

Emäntä ja isäntä särähtävät hieman korvaani paitsi tietenkin silloin kun niitä käytetään alkuperäisessä merkityksessä eli maatilataloudessa. En myöskään lämpene ilmaisulle "meidän äiti" silloin kun mies puhuu vaimostaan. Epäseksikästä. Tai "meidän muija". Kenen meidän? Musliminaiset toki voivat sanoa "meidän miehemme" koska on useampi jakamassa, tai miehet "minun lihapalani" koska se on imaamien hyväksymä ilmaisu naisesta.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Vielä hieman tuosta kulttuurinipotuksesta. Jos naissäveltäjiä on vain n. 10 %, miksi helvetissä heille pitäisi antaa tasa-arvon nimissä 50 % esitysajasta? Kun YKn määrällinen enemmistö eli rupumaat ja Suomessa feministit ovat saaneet päättää mitä tasa-arvo on, niin tässä sitä sitten ollaan. Täysin hulluja vaatimuksia - feministithän vaativat, eivät ehdota.

Onkohan Maria Petterssonilta tulossa kirja kun hän on niin huolissaan miesten lukutottumuksista? Rosa saa ihan rauhassa puristella ketchupia alapäällään, mutta enpä ole kuullut että kukaan mieskirjailija olisi teoksensa peniksellä kirjoittanut. On huomattavasti enemmän mies-kuin naiskirjailijoita, joten ihan loogisesti miehiltä julkaistaankin ja ostetaan enemmän. Itse en juuri jaksa lukea naiskirjailijoita koska haluan tutustua toisenlaisiin ajatuksiin. Tuo iänikuinen ihmissuhteissa kieriskeleminen ei vaan jaksa kiinnosta teini-iän jälkeen.

Olen raivopiukeena kun katson näitä uusia Christie-sarjoja. Muistan jokaisen juonen ja murhaajan ulkoa, mutta nyt loppuja on muutettu. Tähän mennessä saatu ympättyä jo yksi lesbo ja yksi homo loppuratkaisuun. Poor Agatha, R.I.P.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

En tiedä onko peniksellä kirjoitettu mitään, mutta Pierre-August Renoir väitti maalanneensa omallaan:

https://quoteinvestigator.com/2012/05/28/renoir-paint/

Asia on tosin hieman kiistanalainen, kuten linkistä ilmenee. Mutta mikä ihmeen tarve joillakin on pilata hyvä tarina?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, hepalle, Ano2:lle, Pyssymiehelle, Huru-ukolle, KKi:lle, tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitos lisäyksestä. Omana inttiaikana oli naisia toki myös intissä töissä mutta en muista oliko yksikään värvättynä. Enempi siviilihenkilökuntana keittiössä ja esikunnassa.

heppa: Minullehan se A henkilötunnuksessa on työni puolesta hyvinkin tuttu. Viimeiset huostaanotetut viime vuosituhannelta tulivat täysi-ikäisiksi vuonna 2018.

Ano2: Kiitos lisäyksestä. Noilla sanoilla kikkailuhan – ideologisessa merkityksessä – lisääntyy jatkuvasti.

Pyssymies: Kiitos hyvästä lisäyksestä.

Huru-ukko & KKi: Joo, se Nils-Aslakin postaus oli ihan asiaa. Särmän kohdalla voi todeta että ei ulkonäöllä sinänsä ole merkitystä. Joku oikein kauniskin nainen menettää usein viehätyksensä heti kun avaa suunsa.

tira+:

Viesti1: Hyviä huomioita sinullakin. Sanotaan muuten että kaikkein rankin huumori on patologeilla. Ja ”mielenkiintoinen” ei todellakaan ole synonyymi termille ”miellyttävä”. Sen jenkkipojan kohtalo kiinnostaa. Juttuhan oli lähes kymmenen vuotta vanha. Kuinkahan hänelle kävi? Minä puhun vaimostani yleensä termillä ”rouva” mutta ei minua se ”emäntäkään” häiritse.

Viesti2: Joo, feministit todella vaativat ja yhteiskunta on tällä hetkellä niin typerä että se suostuu. Ja kiitos katselemattomuusvinkistä. Jos Christie-sarjatkin ovat ns. päivitettyjä niin tietää jättää katsomatta.

Qroqius Kad: Joo, ei totuuden pidä antaa pilata hyvää läppää. Mutta minä kun en ole oikein kulttuuriin vaan käytäntöön orientoitunut niin mietin sitä että jos meisselillä maalaillaan niin kyllähän ne siinä tarvittavat aineet alkavat jossain vaiheessa aika pahasti kirvellä jortikkaa.

QroquiusKad kirjoitti...

Niinhän tuolle jenkkipojalle, Thomas Lobelille kävi, että "vanhemmat" saivat sukuelinten silpomisluvan:

https://medium.com/reinvent-your-life/congratulations-shes-a-girl-dce398c48128

Asianomaisen veli esittää silvotun olleen vielä tämän vuoden huhtikuussa ilmeisen iloinen:

https://www.youtube.com/watch?v=Fk3z9Nahz6g

Asianomaista itseään ei videolla jostain syystä kuulla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Elämme kovin, kovin sairaassa maailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Intissä ja rajalla on maailman sivu ollut naisia, värvättyjä, radisteina ja tutkaoperattoreina. Poikakerhon saarillakin niitä oli, kauan sitten. Kestävät kuulemma rutiineja tylsistymättä.

Nuo puolison kiertoilmaukset on aika yleisiä, jotkut on tyhmiä ja noloja. Joihinkin sisältyy sisäpiirin vitsi. Lady of the House mm. on semmoinen. Ei viittaa Hyacinthiin vaan tyynehköön ulkoiseen olemukseen ja virheettömään Oxfordilaiseen ääntämykseen. Ja siihen, että ottaa kierroksia välillä erittäin epäladylikemäisesti, tämä toki vaatii kunnon provokaatiota.

Pyssymws

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Noissa aselajeissa on varmaan ollut enemmän. Ja ne kiertoilmaukset eivät minua yleensä häiritse.