keskiviikko 26. elokuuta 2020

URHEA KUUNATSIEN METSÄSTÄJÄ


Demarithan ovat muuan Sanna Marinin puheenjohtajaksi valitsemisen myötä hyvää vauhtia irtaantumassa reaalimaailman viimeisistäkin utopiaa rajoittavista kahleista. Samalla valtamedia on kiimoissaan nostamassa kyseistä Marinia Suomen kuningattareksi mikä pistää miettimään että oliskos sittenkin ollut viisasta tehdä aikanaan Suomesta kuningaskunta? Olis paskalehdistölle (tähän kuuluu myös HS ja Yle) kuningasperheen edesottamuksia seuratessa ollut muutenkin tarpeeksi materiaalia kirjoitettavaksi ja tavalliselle kansalaiselle saunan pesän virikkeeksi. Pyllyn pyyhkimiseen niitä ei enää suositella sillä ne pistää vesiklosetin herkästi tukkoon.

Tämän demaribändin solistista ja hänen edesottamuksistaan on voiman pimeällä puolella kirjoiteltu laajalti mutta on hyvä katsoa myös että minkälaista komppia bändin rytmiryhmä tarjoaa. Ja sitä komppiahan tarjoaa meidän vanha tuttavamme ja suuresti arvostamamme Tytti Tuppurainen joka on avautunut hiljattain taas kerran julkisesti:



Jos komppikitaristin suoritusta arvostelee musiikillisin perustein niin kieltämättä aletaan saavuttaa Kaj Chydeniuksen tuotannon tasoja. Mutta jos purkaa avautumista hieman läpi niin komppi kyllä hieman ontuu ja menee epävireen, ettei suorastaan arabialaisen sävelasteikon puolelle.

Jos mietitään tuota fasismia niin onhan se rohkeaa kun julistaa avoimesti taistelevansa fasismia vastaan. Tai ainakin se on, no, käytännöllistä sillä siinä Tytti julistaa taistelevansa sellaista vihollista vastaan jota ei ole olemassakaan muualla kuin ehkä Tytin korvien välissä. Mutta se on hyödyllinen kuvitelmavihollinen ja sillä kyseisellä taistelemattomalla taistelulla on varsin helppoa kerätä itselleen leikkipartisaanin gloriaa samanhenkisessä seurassa jossa kuvitellaan että kyllä suomalaiset kuunatsit ovat ihan varmasti olemassa vaikkei niitä missään näykään. Ei takerruta yksityiskohtiin vaan uskotaan. Uskotaan urakalla. Yhdessä. Turvallista olematonta vihollista vastaan taistellessa.

Nationalismia vastaan taistelu on sitten hieman ongelmallista. Tytti joko tunnustaa että hän ei tiedä mikä on nationalismin ja natsismin ero ja jos puolestaan tietää niin hän tunnustaa toimivansa tavalla jota vielä ei kovin kauan sitten oltaisiin tulkittu törkeäksi maanpetokseksi. Kas kun sitä pyrkimys Suomen itsenäisyyden lakkauttamiseen ja siirtämiseen osaksi vierasta valtiota on.

Naisviha Tytin vihankostamisen kohteena on sinänsä hyvin helppo ymmärtää. Se on vähän kuin demoni uskovaiselle. Vähän niin kuin ne natsitkin. Jos Tytin kaltaiset ihmiset eivät saa huseerata mielensä mukaan ilman minkäänlaista arvostelua nimenomaan ja vain sillä perusteella että he ovat naisia niin kyseessä on naisviha. Siihen kun on aina niin helppo vedota. Niin Tyttien kuin muitten feministien jatkuvasti lisääntyvät vaatimukset etuoikeuksista pelkän naiseuden perusteella pistävät vaan tällaisen raappahousujätkän miettimään tiettyä kysymystä:

Eikö ne pärjää omin neuvoin ensinkään? Pitääkö niihin suhtautua niin kuin, no, erityisvammaisiin jotka tarttee kulkurampit tasaisellekin maalle?

Rasismista voi taas todeta että silloin kun Suomessa ei ollut haittamaahanmuuttoa niin eipä ollut pahemmin rasismiakaan. Mutta mitä enemmän suomalaisten pärstää vastaan hierotaan väkisin monikultturismin ihanuutta samalla kun samat suomalaiset näkevät käytännössä mitä se ihanuus tosiasiassa on niin se jos mikä lisää sekä rasismia että vihaa monikultturismin ihannoijia kohtaan. Itse pyysitte. Itse saitte. Sitähän tilasitte.

No, sitten Tytti toteaa: ”Me puolustamme aina ihmisoikeuksia ja demokratiaa”.

Valitettavasti Tytin puolustamien ihmisoikeuksien piiriin eivät kuulu ne suomalaiset jotka ovat joutuneet tuontiväkivallan kohteeksi. Tytin käsitys demokratiasta taas on varsin mielenkiintoinen sillä demokratiaan kuuluu – tai ainakin sen vanhan käsityksen mukaan kuului – tietysti myös mahdollisuus kannattaa nationalismia mutta niin kuin Tytti itse totesi, se ei kuulu hänen demokratiaansa. Eli Tytille käy vain se Tytin näkemys demokratiasta. Jolla ei ole demokratian kanssa mitään tekemistä. Voisiko sitä nimittää fedemokratiaksi?

Mitä Tytin mainitsemaan populismiin tulee niin demarit ovat siinä opettajia, eivät oppilaita. Vaatimus kuuden tunnin työpäivästä tässä taloudellisessa tilanteessa kertoo siitä hyvin.

No, Tytti pamauttaa sitten twiitissään komean loppukaneetin:

”SDP on vastuullinen vaihtoehto ja taas aikaansa edellä”.

Sen vastuullisuuden voi kyllä hieman kyseenalaistaa mutta kieltämättä se on aikaansa edellä. En nimittäin muista, että ihmiskunnan historiassa olisi ollut vielä koskaan aikaisemmin poliittisia ryhmittymiä jotka vaativat että yhden pienen maan toimesta pelastetaan koko maailma tuhoamalla sen pienen maan elinkeinoelämä ja sitä myötä elämän edellytykset muun maailman pelastamisen nimissä vaikka tiedetään että se itsetuhoisuus ei vaikuta siihen muuhun maailmaan yhtään mitään.

Joku voi tietysti todeta että Tyttihän on ajatukseton papukaija joka toistaa onttoja iskulauseita. Tottahan se on. Mutta kyseisellä ajatuksettomalla papukaijalla ja hänen papukaijalaumallaan on valta suomalaisten yli. Ja siksi suuresti arvostamamme Tytin seuraava twiitti on aika hyytävä:



Niin. Jos ne teot eivät ole vielä alkaneetkaan niin mitähän ne mahtavat olla?

36 kommenttia:

Snowcamo kirjoitti...

No ehkäpä sotaveteraanitar-statuksen myöntäminen palanneille ISIS-taistelijattarille?

Historix kirjoitti...

Tuppurainen on kyllä, Ohisalon ohella, oppikirjaesimerkki siitä, mitä nainen yhteiskunnallisessa valta-asemassa tarkoittaa: heti valtaanpääsyn jälkeen nainen ensi töikseen vetää yhteiskuntaveneen pohjatapin irti ja ihastelee kun vesi niin somasti pulppuaa veneeseen.

Veneeseen, jonka miehet ovat rakentaneet, ylläpitäneet ja ohjanneet myrskyisillä ja karikkoisilla vesillä. Kunnes miehet hyvinvointinsa turmelemina taantuivat antaen valtansa naisille. Yhteiskuntaveneen hoitamisen vastuusta kieltäytyen, sen sijaan keskittyen kuin mitkäkin kakarat itsensä viihdyttämiseen kuka milläkin roskalla.

Jos arvostelet naista pohjatapin irrottamisesta, saat kuulla olevasi "naisvihamielinen". Veneen uusia kapteeneja ei ole soveliasta arvostella tai heidän tekemisiään kritisoida - edes perustellusti.

Näinhän ovat maailman sivu toimineet erilaiset despootit, tyrannit ja diktaattorit. Niin ja nykyisin nämä feminatsit, joilla on uskomaton kyky turmella kaikki mihin koskevat.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Tuo huuto on Suomessa suuri: "Juuri me olemme ihmisoikeuksien ja demokratian puolustajia! Me taistelemme fasismia, nationalismia, sovinismia ja rasismia vastaan! Loppuun saakka!"

Ja juuri tuo on se tie, jolla valtajärjestelmä taantuu nollatoleranssien kautta totalitarismiin. Sillä totalitarismi ei ole mikään "ismi" -- se on sosiaalinen romahdus ja taantuma, joka on historiassa toteutunut jos jonkinnimisten ismien aatekulisseissa, viime vuosisadalla niin oikeisto- kuin vasemmistototalitarismeina, ja se voi ilman minkäänlaista yhteisövoimiin itseensä liittyvää estettä toteutrua nyt juurikin näiden "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä.

Missään otalitarismissa koskaan ei ole ollut totalitarisrteja, vaan nimenomaan ja pelkästään oikeassaolijoita. Oikeassa oleminen on kaikkien totalitarismien vahvin elämäntunto. Kaikki pienet tuppuraiset ja tappuraiset ovat niin oikeassa että.

Orwell... Hän on täällä tänään. Ja Huxley, myös hän.

kertsu59 kirjoitti...

Olen ihmetellyt tuota Fasistijahtia Twitterissä, jossa oppineet ihmiset, rehtorit kapellimestarit ja muu niinsanottu yhteiskunnan kerma, aivan pokkana jahtaa Fasisteja vakavissaan! Ilmeisesti he vakaasti uskovat että on joku ihmeellinen liike tässä maassa joka uhkaa ihmisiä, ilmeisesti katsovat sänkyjensä allekkin nukkumaan ryhtyessään, onko siellä fasistipiru vaanimassa. Ainoa liike joka uhkaa ihmisiä tässsä maassa, on vihervasemmistolaiset. Heidän jäljiltään on kuolleita ja pahoinpideltyjä kansalaisia lukuisa joukko. Fasisitien tappamaa tai pahoinpitelemää en tiedä ainuttakaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Petterikin on ilmaissut kantansa. Jännä juttu, että teksti oli Amppareihin ilmestyttyään välittömästi kymmenkunta minuuttia "sivua ei ole" tilassa, ja nyt tuossa seisoo, että muokattu, mutta ei kerrota, että mitä on muokattu.

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/orpo-koronakriisi-vahvistaa-vaivihkaa-nationalismia/

Voi kun joku kysyisi näiltä, että oliko Afrikan siirtomaavalta-aika parempi kuin afrikkalaisten tunkkainen nationalismi...

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Tuo monimerkityksinen fedemokratia-termi on loistava! Siinä yhdistyvät Tytin ja muidenkin hengenheimolaistensa poliittiset intohimot, EU:n liittovaltiokehitys ja feminismi.
Suvaitsevaisfeminististen naisihmisten kitinässä on koko ajan ihmetyttänyt se ristiriita, että tullessaan herkkähipiäisemmiksi ja herkemmin
naisvihasta valittaviksi he samaan aikaan muuttavat vimmaisella monikulttuurisuusfanaattisuudellaan yhteiskunnan brutaalimmaksi. Se brutaali etniseltä väestörakenteeltaan erilainen yhteiskunta ei kuuntele näiden uhriutujaprinsessojen valituksia. Mutta ei kai utopiakuplan sisältä voi mitenkään nähdä näinkään selvää asiaa.

Ikätoveritar

Anonyymi kirjoitti...

Ensiksi: Suurkiitos Ykälle kirjoituksistasi! Olen jo vuosia ihmetellyt, olenko minä tulossa hulluksi vaiko muu maailma. On vielä tässäkin tilanteessa toivoa herättävää, että meitä näyttää olevan muitakin...

Toiseksi: Tuppurainen ei liene tietoinen siitä, että Isänmaassamme toimi puolue nimeltä Suomen Kansallissosialistien liitto vuoteen 1944? Kyseinen puolue ei täällä meillä saanut koskaan oikein tuulta siiven alle ja niinpä se lopetti toimintansa yhdistyen SDP:hen, ”…koska meillä on samat tavoitteet.”
Tästä solisalirakkeja muistutettakoon aina, kun ne yltyvät natsia muille huutelemaan!

+ULFBERHT+

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, tämä tuppurainentappurainen rinnastaa fasismin, nationalismin, naisvihan ja rasismin. Miksi nationalismi on vastustettavien asioiden listalla? Oliko suomen itsenäistyminen tappuraisentuppuraisen mielestä vikatikki? Onko kansojen itsemääräämisoikeus vahingollista tappuraisentuppuraisen mielestä?

Juupa juu, sdp aikaansa edellä. Fasismi kohtasi loppunsa -44, sukulaisaatteensa kansallisSOSIALISMI -45. 75 vuotta sitten. Ihmisikä sitten.

Miksei tuppurainentappurainen vastusta kommunismia? Satoja miljoonia tappanutta aatetta? Tai isovenäläisyyttä, slavofiliaa, kaksi maailmansotaa aiheuttanuta aatetta? Miksei vastusta islamia, kaikkien aikojen typerintä "uskontoa". Yhden sekopään pyhiksi julistettuja houreita. Todellista naisvihaa. Miksei vastusta mongolien maailman valloitusta, melkein yhtä ajankotainen kuin fasismikin. Ja paljon tuhoisampi, vieläkään ei kaksoisvirtain maa tai persia ei ole noussut mongolien jäljiltä.

Miksi tappurainentuppurainen hehkuttaa mannasariinia, mitä tuo lehdistön ihannetyttö on saanut aikaan? Mitä tekoja? Paperista lukemista, hitaasti niin, että demarimpikin tajuaa? Koronasekoiluja? Joko maskeja on saatu hommattua, oikein suomeen asti? Onko testauskapasiteetti kunnossa, onko rajavalvonta kunnossa juu/ei/vaarinhousut/turvapaikan hakeminen on ihmisoikeus.
- tarpeeton yliviivataan

tytti on typerä, siis tavallinen demari. Valitettavasti tytti on ministeri.

Pyssymies

Trilisser kirjoitti...

Niin, se on tuo fasismikin* mielenkiintoinen juttu, sillä esimerkiksi ns. kolmikanta ja työtuomioistuin ovat hyvin selkeitä demarien lempilapsia ja kas kummaa: ihan suoraan alkuperäisten fasistien ohjelmasta. Ja jos vaikkapa muuannen V. Tannerin ajatuksia tulkitsisi Tuppuraisittain, ilmiselvä rasistifasistinaisvihaajahan siinä. Tannerillehan Marxism oli saatana sta, mutta Tytti & Kumpp. sitä saarnaavat kuin evankeliumia.

Mitä tulee taas demokratiaan ja "populismiin", niin mikäli demokratia=kansanvalta, niin miksi populismi=kansanvalta on kirosana?

*Kuinka moni on oikeasti perehtynyt esimerkiksi IKL:n puolueohjelmaan?

Anonyymi kirjoitti...

Tuppurainen varmaan uskoo puhumaansa. Hän on vilpitön. Ihmisille lienee ihan sama onko vihollinen kuviteltu tai todellinen. Kuvitelma on yhtä kuin totta.

Acc

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minua ärsyttää erityisesti se että nämä korkeakoulutetut politiikot eivät tiedä mitä aatteet natsismi, facismi ja kommunismi sekä sosialismi ja anarkismi itse asiassa ovat. Saattaisi tulla ahaa elämyksiä jotka eivät välttämättä olekkaan mieluisia, joltain onnettomalta saattaisi romahtaa koko maailmankuva kun huomaa olevansa jotain muuta kuin tähän asti itse on uskonut.

WhiteHunter kirjoitti...

Onkohan tuon Minna Sillanpään opit samat kuin Sanna Sillanpäällä?
Nyt #Demarinaiset sitten meinaavat toteuttaa näitä oppeja kuten Sanna Sillanpää?

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "natsi" sanana on hyvä leimakirves.Jos olet eri mieltä kuin järjestelmä olet natsi! Kommari suvakki matu viherpiipertäjä,ei ne rokkaa.Mutta kun sanot se on natsi,siinä on ytyä.Ja kaikki hyristää korviaan,ja olet tuomittu.Terv:keskiäkäinen natsi.

Anonyymi kirjoitti...

Oman kansan etu -ajattelu on vahingollista. Tämä lause Tuppuraisen suusta kertoo kyllä ihmisestä ja hänen tavoitteistaan kaiken. Nykyään kyllä monet tuntuvat ajavan kansan etua. Ei vaan tiedetä aina mistä kansasta milloinkin on kysymys, mutta se on varma, ettei ainakaan suomalaisista.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Snowcamolle, Historixille, Seppo Oikkoselle, kertsu59:lle, Ano Nyymille, Ikätoverittarelle, ULFBERHT:lle, Pyssymiehelle, Trilisserille, Acc:lle, Patelle Pankavaarasta, WhiteHunterille, keskiäkäiselle natsille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Snowcamo: En yhtään ihmettelisi.

Historix: Tuo kuvasi valitettavan osuvasti nykypäivää.

Seppo: Asia on juuri noin. Me olemme taantumassa sivistysvaltiosta totalitaristien valtaan. Sulla muuten ei ole blogissasi kommenttiosiota joten toteanpa tätä kautta että se kirjoituksesi ”Kymmenen käskyä” oli aivan erinomainen.

kertsu59 & Pate: Ehkä he todellakin uskovat jonkun kuunatsifalangin olemassaoloon. Tai sitten olemattomista natseista varoittaminen antaa heille mahdollisuuden olla mielestään suuria ihmisoikeusaktivisteja. Tietysti ilman mitään riskiä ja vähällä vaivalla.

Ano Nyymi: Kokoomus on täysin federalistinen puolue eli jos joku kuvittelee siitä suunnasta avun saavansa niin kannattaa herätä mahdollisimman pian.

Ikätoveritar: Joo, nykyinen feminismi joka flirttailee islamin kanssa on yksi maailman suurimmista paradokseista. Mutta ehkä siellä kuplan sisällä todellakin uskotaan että islamilaiset ovat samanlaisia lällydemareita kuin me suomalaiset.

ULFBERHT: Kiitokset sinullekin. Joo, ja tulee muistaa että ne oli demarit jotka aloitti aikanaan aseellisen kapinan valtiovaltaa vastaan.

Pyssymies: Erittäin hyviä kysymyksiä. Aikanaan tuppurointi olisi ollut maanpetoksellista toimintaa. Ja Marinhan on oikeastaan täysin median tuote joka vaan valitettavasti menee monelle suomalaisille kybällä läpi.

Trilisser: Kyllä. Nykyhallinto muistuttaa itse hyvin paljon sitä mistä ihmisiä varoittaa. Ja sekä Tanner että asevelisosialistit eivät todellakaan tunnistaisi nykyistä SDP:tä.

Acc: Hyvin paljon mahdollista.

WhiteHunter: Onneksi demarinaiset eivät itse pysty siihen vaan tarvitsevat pääosin miesten miehittämää väkivaltakoneistoa. Mutta poliisin politisointi on kyllä mennyt pelottavan pitkälle.

keskiäkäinen natsi: Oikeastaan natsikortin pöytään lyöminen tarkoittaa ”minulta loppui kaikki argumentit joten yritänpä epätoivoissani vielä tätä”.

Rouva Ano: Kyllä. Kyseinen Tuppurainen tuntisi olonsa kotoisaksi minkä tahansa totalitaristisen järjestelmän hallinnossa.

QroquiusKad kirjoitti...

Vai Miina Sillanpään keinoja se Tuppu-Tytti haikailee. Millaisiahan ne olivat? Luntataanpa Wikipediasta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Miina_Sillanp%C3%A4%C3%A4

Ei tuo kovin pahalta näytä. Erityisesti voisin korostaa tätä kohtaa:

"Sisällissodan aikana Sillanpää piti matalaa profiilia ja sai siten arvostusta myös valkoisten puolelta. Näin hän vältti vangitsemisen, toisin kuin intomielisempi aatesisarensa ja ystävänsä Ida Aalle-Teljo. Asiasta syntyi kuitenkin hänen ja SDP:n vasemmistosiiven välille juopa, joka säilyi koko hänen loppuelämänsä."

Tuon perusteella Tytti ei taitaisikaan toivottaa Miinaa tervetulleeksi toverittareksi, jos hän palaisi madonreiän kautta nykymaailmaan.

Saattaisi jopa käydä niin, että tähän maailmaan saapuessaan Miina ensin ällistyisi siitä, mitä kaikkea naisilla on ja miten hyvin Suomella näyttää pyyhkivän. Sitten hän kuuntelisi Tyttiä ja muita intersektionalisteja jonkin aikaa.
Sitten hän alkaisi huidella heitä ympäri korvia huutaen:

"Ettekö te saatanan pöljät kanat tajua, mitä kaikkea suomalainen mies on teille antanut ilmaiseksi lahjaksi ja antaa koko ajan? Te kiitätte siitä päänaukomisella ja ruikutuksella, että teillä muka menee huonosti!
Koittakaa nyt perkele tajuta, että kaiken, mitä suomalainen mies on teille antanut, hän voi ottaa myös pois!
Ensin lähtee äänioikeus, sitten lähtevät loput!!"

Mitähän Tytti ja intersektionalistisiskot siitä ajattelisivat? Varmaankin jotain sentapaista, että vittu mikä naisvihaajafasisti...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Luulen, että juuri näin kävisi. Tuli kommentistasi mieleen pari kuvaa. Toi:

https://i.imgur.com/TkXjg3Q.jpg

Ja toi:

https://pics.me.me/i-need-feminism-because-sometimes-i-have-nothing-else-to-11435390.png

Tietysti se, että feministeille nauretaan on sitten seuraava tavoiteltava kriminalisoinnin kohde.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Facismista että Mussolini tuntisi itsensä hyvin kotoisaksi nykyaikaisessa pohjoismaisessa yhteiskunnassa. Valta olisi erilaisilla korporaatiolla, on vain oikeassa olevien hyvien ihmisten puolue päättämässä, mediat toistavat kuorossa vain hallinnon hyväksymän propagandan ja totuuden. Lapset, naiset, nuoret toimivat liikkeen kärkenä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Juuri näin. Ja hän ehkä saattaisi ajatella että kuinka tämä homma pysyy läjässä ilman suurta väkivaltakoneistoa. Ihmiset taitavat oikeasti olla fasisteja.

Anonyymi kirjoitti...

Aika vesseleitä ne natsit. Kansallissosialistit ovat ehtineet perustaa kuuhunkin oman osastonsa. Kuunatsit. Kaikkeen ne Aatun porukatkin ehtivät. Ensimmäisenä valloittivat kuunkin:)
Huru-ukko

klova kirjoitti...

Kumpi voitti Orwell vai Huxley?Isoveli vai soma?

No kyllä se Huxley tais voiton viedä,riittää kun turruttaa enemmistön kertakäyttöviihteellä ja somella,pamppua ja piikkilankaa ei tarvita.

Tosiasia nyt vaan on,että niin kauan kun paska ei osu keskiluokan omaan tuulettimeen,niin mikään oman elämän ulkopuolella ei juurikaan herätä intohimoja,ainakaan sellaisia jotka saisivat muuttamaan esim mielipiteitä tai äänestyskäyttäytymistä.Alemmpi sosiaaliekonominen porukka taas,keskiolut ja temptation island yhdistettynä dumppaa poikakaveri 90 päivässä pitää huolen sosiaaliturvan kanssa ettei juuri mikään kiinnosta ja miksi kiinnostaisi kun oma elämäkään ei kiinnosta.Ainakaan niin paljon että tekisi jotain sen eteen.

Tänään ilmoitettiin Kaipolan sulkemisesta,450 lähtee suoraan työt ja useammalta kerrannaisvaikutuksesta.Kukahan voittaa Jämsän alueen kunnallis,kirkollis ja eduskuntavaalit?Demarit ja vähän vasemmistoliitto,niin on aina ollut ja niin tulee aina olemaan,eivät nuo ihmiset tajua miksi se tehdas lakkasi ja mikä on perimmäinen syy.Sen verran vinkkaan ettei syy ole herrojen vittumaisuus.Vaikka deamri ay-pamppu niin lammaslaumalle kertookin ja kehoittaa äänestämään demareita.

Seuraavaksi onkin Stora Enson vuoro,Kemin seudulta voi kuulua kummia.Nostanee vasemmistoliiton kannatusta kun herrat silkkaa pahuuttaan sulkevat tehtaan.Ja jos korona ei hellitä,niin Turun seudulta voi kuulua kummia ja isosti,vasemmisto pääsee syyttämään saksalaisia herroja kun ajavat telakan alas.Kansa taas pääsee maksamaan vajaan 20 mrd takaukset laivoista joita kukaan ei huoli.

Tätä menoa osa meistä pääsee kokemaan Bulgarian elintasoa arktisissa olosuhteissa.Kreikassa ja Albaniassa on sentään lämmin ja oma maapalsta tuottaa elintarpeet,täällä sataa räntää ja mustikat mätänevät metsään kun charterkone ei tuo ihmisiä 10 000 km päästä niitä poimimaan.

Anonyymi kirjoitti...


Muutenkin on muun maailman asialla.

Tytti oli illan A-studiossa, vähän minä
kuuntelin puhetta, ei paljon vakuuta.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ministeri-tytti-tuppurainen-nousi-elamansa-virheen-partaalta-suomen-etujen-vartijaksi-oma-kansa-ensin-ajattelu-on-vahingollista/00553fcc-bc74-4ded-9a37-4a28b00ba45b

Tinahattu kirjoitti...

Onkohan kukaan muu huomannut kuinka nämä tyttöset ja poikulaiset muistuttavat urossimpanssia. Jos sellainen raavas koiras saa käsiinsä vaikkapa tyhjän tynnyrin, alkaa se paukuttaa sitä ja riehua.
Näin se kohottaa asemaansa laumassa pelottelemalla pienempiä naaraita ja poikasia. Näitä näkee luontofilmeissä.

Keskivertosuomalainenhan muistuttaa hyvinkin paljon naarassimpanssia ja pysyy laumassa ( siis puolueessa ) eikä mene parittelemaan persujen eikä nationalistien kanssa.

( Tässä en suinkaan oleta persujen olevan nationalisteja, käytinpähän vertauskohteena. )

_______________

Tässä sitten eräs fasismin määritelmä. Kääntäisin suomeksi mutta kun kääntäminen on niin vaikeaa . . .

http://immigration-globalization.blogspot.com/2011/09/what-is-fascism.html
[…]
Fascism is a form of government & social system which authentically serves the interests of the people and nation as a whole. The word “Fascism” comes from the Italian word “fascio” meaning “the group” or more specifically, “in consideration of the group.” Fascism is rooted in the notion that people must stay true to two mental concepts throughout their lives:
1) the individual’s needs (themselves) and,
2) the group’s needs (their nation)… always evaluating how their individual actions affect the group.

Thus Fascism rejects the self-centered “me me me” mentality so common under Capitalism. For example, in a Fascist nation each person is expected to maintain a healthy diet & lifestyle. For if not, they may become seriously ill and thus require expensive health care; this would negatively impact the group (i.e., they’d become a financial burden on the nation).
[…]

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, klovalle, Anolle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, ja täällä Suomessakin niillä on valtava leegio. Niitä on joka nurkalla mutta ne veijarit ovat niin ovelia ettei niitä kukaan huomaa.

klova: Sanoisin Orwellin ja Huxleyn kohdalta että 50 – 50. Ja olen aika pitkälle samaa mieltä kanssasi tosin tulee muistaa että ennen koronatouhua hallituksen suosio oli romahtanut ja persujen suosio 24 pinnaa ja kasvussa. Hallitus mielellään pitää koronakriisiä yllä niin pitkään kuin mahdollista että muuan Marin sisälukutaidoillaan voi pitää hallituksen kannatusta yllä.

Ano: Niin kuin olen ennenkin todennut, tuo Tuppurainen tuntisi olonsa kotoisaksi esim. Itä-Saksan hallinnossa.

Tinahattu: Eivätkös persut sitten ole nationalisteja? Sinänsä Italian fasismi eroaa nykyisestä että se ei pyrkinyt köijäämään maahan valtavaa määrää kehitysmaalaisia elätettäväksi

Tinahattu kirjoitti...

Niin, kyllähän persuissa saattaa olla paljonkin kansallismielisiä mutta tuo ulkopolitiikan laita taitaa olla vähän niin ja näin. Ukrainan ja Valko-Venäjän asioissa luritellaan selvää Natoa. Eivätköhän kilistelleet lasia kuin Hillary, kun Nato puukotti Moammar Gaddafia peräaukkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Ei ole huolta siitä, että tässä ruokakunnassa raapusteltaisiin ääniä Kokoomukselle. Rumasti ilmaisten jos sieltä on tiedossa jotain siniseen ja valkoiseen viittaavaa, niin kokemuksista johtuvat siniset silmänaluset ja tulevaisuuden odotuksesta johtuva vitivalkoinen naama.

Näissä sellutehdashommissakin monessa paikassa on näitä nykyajan markkinataloususkovaisia toitottamassa, että on ihan oikein sulkea paperitehtaita, koska markkintalous ja sanomalehtipaperi enää myy - ikäänkuin paperiteollisuus ei mihinkään muuhun pystyisikään. Kaikenlaista kehitystyötä voitaisiin Suomessakin tehdä jos puupäät jättäisivät puuhommat asiantuntijoille, ja jopa tukisivat heitä. Enkä tarkoita mitään Trabantin tapaiseen Työttömän EkoAutoon (voimanlähteenä polkimet ja Shimanon 3-vaihdetta takaa sujuvan kyydin kuntouttavaan) johtavaa tutkimustyötä.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Ymmärsin, että White Hunter tarkoitti kommentissaan Sanna Sillanpäätä (ei Miinaa), joka ampui kymmenisen vuotta sitten helsinkiläisellä ampumaradalla kuoliaaksi kolme miestä ja haavoitti yhtä. Mikä oli motiivi; miesviha ehkä tai sitten muuten vaan sekopää?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Koskahan tuppurainen vaatii nationalistien puhdistusta historiasta, patsaita poistettaviksi. Runeberg, Topelius, Snelmann vaikka noin aluksi.

Pyssymies

Kalevi Nissila kirjoitti...

UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen avoimessa kirjeessään toteaa mm, että Kaipolan tehtaan lähes 400 miljoonan euron vuosiliikevaihdosta yli 300 miljoonaa euroa on jäänyt lisäarvona Suomen kansantalouteen!

Iltalehden blogissa Pauli Vahtera laski humanitäärisen maahanmuuton maksavan Suomen kansantaloudelle noin 3200 miljoonaa euroa vuodessa! Tarvitaan siis karkeasti yli kymmenen Kaipolan tehdasta kustantamaan pelkästään tämän, että silleen!!

Jo salapoliisikirjallisuuden klassikkokirjailija Agatha Christie totesi Hercule Poirot'n suulla, että "Hyvät ihmiset tekevät pahoja asioita".

Kalevi Nissila kirjoitti...

... ja kuinka paljon enemmän näitä tehtaita tarvitaan, että saadaan vastaava verokertymä?!

QroquiusKad kirjoitti...

Sanna Sillanpään motiivi oli paranoidi skitsofrenia. Hänellä ei siis ollut motiivia meidän ymmärtämässämme mielessä, vaan hän oli ymmärrystä vailla;
ei siis käsittänyt mitä teki vaan oli täysin omassa harhamaailmassaan.

Tuomion sijasta hänet suljettiin tahdonvastaiseen hoitoon Niuvanniemen mielisairaalaan.
Hänet on nyttemmin kotiutettu riittävästi parantuneena ja viimeisen tiedon mukaan asuu pääkaupunkiseudulla uudella henkilöllisyydellä.

Sanna Sillanpään toiminnankuvaus sopii kyllä aika hyvin lukuisiin naispäättäjiimme. Niuvanniemessä olisi heillekin paikka, jos minulta kysytttäisiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle, Ano Nyymille, Rouva Anolle, Pyssymiehelle, Kalevi Nissilälle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Eihän persut ole kylläkään ottaneet viralliseksi linjakseen Natoon liittymistä. Enkä tiedä heidän suhtautumistaan arabbidiktaattorien kaatamiseen. Hölmön tölväyshän se revohka kyllä oli.

Ano Nyymi: Määrittelitpä kokoomuksen varsin osuvasti. Ja joo, se Kaipolan tehtaankin sulkeminen johtui kasvaneista kustannuksista ts. verotuksesta ja sitä herkkua tublee riittämään jatkossakin.

Rouva Ano & Qroquius Kad: QK:han selvitti jo sen Sillanpään taustan. En lähde sinänsä tekemään etädiagnooseja mutta hallitus elää kyllä jossain ikiomassa rinnakkaistodellisuudessa.

Pyssymies: Voi olla, että noitakin tullaan vielä vaatimaan.

Kalevi: Jep. Hallituksemme ei kerta kaikkiaan käsitä että mistä ne törsättävät verorahat tulevat.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt on päivän selvää minne Niko Ranta-Ahon kadonnut huumelasti on joutunut,hallitus ja yksi entinen ministeri on impannut ne kärsäänsä. Viikon kootut "visiot".

1. Samariini esitti Suomen pelastajaksi 6:n tunnin työpäivää jotta jäisi lisää vapaa-aikaa kurlata ilmeisesti lisää niitä mömmöjä. Lisäksi tottakai pimpsarättien alvia pitää laskea roimasti. Näillä Suomi nousuun komeetan tavoin.

2. Somalii esitti käytännössä PV:n lakkauttamista jotta varusmiehille jäisi enemmän aikaa seisoskella työkkärissä ja KELA:n jonossa etnisiä väistellen. Tämä ehdotus kuulemma lisäisi leikkipartisaanin mielestä 3000 työllistä vuodessa. Kyllähän se olemattoman työpaikan haku työstä käy. Sitä paitsi kommunisti fanittaa vain sakkia joilla on piippalakissa punatähti.

3. Entinen kaikkien alojen asiantuntija ja kanisteri Kulmuni pisti paremmaksi.
Meidän täytyy perustaa oma avaruushallinto eli Suomen NASA ja aloittaa avaruuslennot Suomesta ohjaimissa "Sisunautit".

Aikuisten oikeasti, mitä vittua nuo pennut ovat vetäneet???
Meillä ei taida muuten olla enää sitä vähäisintäkään toivoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Alkaa tää näyttää toivottomalta. Lisätään tähän se, että Helsingin vihreät vaativat suomalaisia boikotoimaan suomalaista lihaa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"...Niin että jokainen suomalainen tuntee arjessaan, mitä Sosialidemokratia on!..."

https://mvlehti.net/2020/08/27/paivan-video-feministipuolueen-toverit-tytti-tuppuraisen-puhe-sdpn-puoluekokouksessa/

Jämsän Kaipolassa nyt saavat tuntea....

Toivottavasti joku videoi & jakaa Sannan, Tuulan & Villen vierailun sinne tänään(28.8.2020).

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Joo. Kiiluvasilmäinen pelottava fanaatikko. Suomalaiset tulevat todella tuntemaan arjessaan mitä nykyinen sosialidemokratia on. Tuppuraisen mainitsema Tanner muuten todennäköisesti vetäisi kunnon läsärit tuon ämmän poskelle.