tiistai 10. marraskuuta 2020

EI MIKÄÄN YLLÄTYS

Valtamedia on taas kerran kovasti yllättyneenä kirjoittanut että Helsingissä riehuvat väkivaltaiset ulkomaalaiset nuorisojoukkiot. Otsikko on Hesarissa sentään kerrankin totuudenmukainen eli Helsingin keskustassa liikkuu nyt joukoissa yli sata mahdollisesti vaarallista nuorta – Asian­tuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahan­muuttoon liittyvä ilmiö. Tokihan meidän kaikkien tuntema ja suuresti arvostama Muuan Taponen on todennut että ”150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko” ja sehän tekeekin tapetut vähemmän kuolleiksi, hakatut vähemmän hakatuiksi, ryöstetyt vähemmän ryöstetyiksi ja raiskatut vähemmän raiskatuiksi.

Kyseinen uutinenhan ei ole mikään yllätys eikä uusi ilmiö.

Poliisi on tiennyt sen iät ja ajat.

Lastensuojelu on tiennyt sen iät ja ajat.

Voiman pimeällä puolella se on tiedetty iät ja ajat.

Valtakoneistokin on tiennyt sen iät ja ajat. Mutta sen ratkaisu on ollut ongelman kiistäminen ja siitä valehteleminen. Ongelma ei ole ongelma. Ongelmasta puhuminen on ongelma. Samoin kuin tulee olemaan jatkossakin. Kuinkas sanoo sisäministerimme Maria Ohisalo?

Jos näköalattomuus saisi ihmisen tappajaksi ja ryöstäjäksi niin Suomen suuren laman jälkeen maa olisi ollut kaaostilassa. Tosiasiassa etnistä tuontiväkivaltaa tapahtuu siksi, että sen annetaan tapahtua ja aiheelliset varoitukset on jo kauan aikaa tuomittu vihapuheeksi. Vaan kuinkas asiaan suhtautuu pääministerimme?


Kuinka hallitus tulee toimimaan? Se toimii samoin kuin hallitukset ovat toimineet viimeiset parikymmentä vuotta:

1. Etninen elatusautomaatti jatkuu eikä sitä saa kyseenalaistaa.

2. Lisää etnisesti edistyksellisiä haalitaan Suomeen eikä sitä saa kyseenalaistaa.

3. Suomalaisiin kohdistetaan lisää pakkosyötettyä ”valistusta” jonka mukaan jokainen tänne tullut afrikkalainen ja arabi on samanlainen pohjoismainen lällydemari kuin me muutkin ja jos hän hiukka oireilee niin se johtuu siitä että suomalainen ei ole osoittanut häntä kohtaan aitoa, viranomaispäätöksellä määrättyä pakkorakkautta.

Ja sen jälkeen porukalla ihmetellään että mikä on kun ei homma toimi.


37 kommenttia:

Juha Kivela kirjoitti...

"Ja sen jälkeen porukalla ihmetellään että mikä on kun ei homma toimi."

Oiskohan niin että tuo ihmettely on aitoa tyhmyyttä, sinisilmäisyyttä, "oikeaoppisen" pakkorakkauden opettamaa "oikeaoppisen" käytösnormia vai jotakin muuta? Ei kuitenkaan mitään uutta auringon alla...

Ja oikeassa tosiaan olet, että jos pottunokka olisi käyttäytynyt tuolla tavoin taloudellisissa vaikeuksissa - kuten mainitsemasi 1990-luvun - laman aikana, niin tässä maassa olisi nähty ja koettu jo yhtä jos toista. Pottunokan yhteiskunnallisesta ja taloudellisesta hädästähän ei virallinen Suomi välitä yhtään mitään. Erinäiset valtiolliset sirkustirehtöörit ja sätkynuket pyrkivät hakemaan toki helppoja irtopisteitä kannanotoillaan. Varsin säälittävää ja surkeaa.

Nyt lähinnä koemme ja näemme kristallin kirkkaan konkreettisesti viranomais- ja etenkin hallitustyhmyyden. Joka juontaa ajatuksettomasta toimimisesta toisten juoksupoikina ja -tyttöinä, sätkynukkeina. Maanpetos ei liene lainkaan väärä termi myöskään käytettäväksi.

Juho kirjoitti...

Tuskin tarvitsee edes mainita, että tämän "uutisen" julkaisusta ei kulunut kuin pari hassua tuntia, kun Roska-sanomissa oli jo toimittelijan kolumni aiheesta. Otsikko kuului: nuorison raaka katuväkivalta on merkki hyvinvointivaltion epäonnistumisesta. Siis nimenomaan hyvinvointivaltion epäonnistumisesta. Juurisyythän eivät missään tapauksessa voi löytyä vuosikymmeniä harjoitetusta epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta tai maahanmuuton laadunvalvonnan epäonnistumisesta.

Insanity is doing the same fucking thing over and over again, expecting shit to change.

Anonyymi kirjoitti...

Naurattaisi jos ei v*tuttaisi näin paljon, tässä siteeraan erästä kommentoijaa Murhainfon keskustelulangasta k.o. aiheeseen liittyen.

Myös kommentoija jepulis82 heitti hyvän kuitin (sivulla 7) "Niin ne ajat vaan muuttuu. Ryöstöt on nykyään "oirehtelua". Haha, tämän parempaa stand up komediaa tuskin maailmasta löytyy."

Eipä tähän sitten ole sen enempää kommentoitavaa, mutta allekirjoittaneelle tämä ei tullut mitenkään "ullatuksena". Ruotsin tiellä ollaan ja samat virheet tehdään/toistetaan, valitettavasti...


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, Juholle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne. Ei oikeastaan paljoa lisättävää. Lastensuojelussa tämä tiedettiin jo 1990-luvulla ja ongelma on vain kasvanut. No, leviäähän tulipalokin jos sen sammuttaminen kielletään.

Anonyymi kirjoitti...

Väkivaltaan on vastattava vielä kovemmalla väkivallalla, lisäksi aina kun neekeri vesa tekee rikoksen koko perhe poistetaan suomesta samoin kuin perheen lähimmän moskeijan imaami!
Lisäksi vastuussa olevat vähättelevät ja valehtelevat virkamiehet ( vrt Taponen) sekä poliitikot(Vrt Ohisalo) pitää laittaa henkilökohtaiseen korvausvelvollisuuteen jokaisesta ko tuonti rikollisesta!


Voi AIkoJa Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas se A Einstein määritteli hulluuden?
"Toistaa samaa toimenpidettä kerta kerran jälkeen, odottaen erilaista lopputulemaa"

Kuvaa täydellisesti valtiohallintomme toimia sekä puheita tässä(kin) asiassa!

Sitten vielä ihmetellään kuinka tilanne karkaa täsmälleen toisinnoksi siitä mitä muualla euroopassa on tapahtunut/tapahtuu...


Neljännesvuosisata siitä kun ehdotin seuraavaa ensimmäisen kerran:
-Koska turvallisuus- ja sosiaalialallekin vaaditaan nuhteettomuustausta sekä suoritetaan mt-testaus, ei voi olla liikaa vaadittu, että sama vaatimus koskee myös ylimpiä päättäjiä eli poliitikkoja, jotka säätävät lakejamme.

Monen monta ongelmaa poistuisi kun politbroileriston selkeät latvakakkoset ynnä psyko-/sosiopaattisia ominaisuuksia omaavat henkilöt rajataan pois päätöksentekoketjusta ko. mt-klausuulin nojalla. Haluan tietää kuka ei kannata ehdotustani ja ennenkaikkea miksi?


-Tvälups-

Joppos123 kirjoitti...

Juuri ylenannon "uutisissa" oli paikalle haalittu joku vajakki Helsingin kaupungin nuorisotyöstä vastaava aisuri. Hän totesi yksikantaan, että "oireilu" johtuu useasti kohdatusta rasismista ja syrjinnästä, vittu mitä ikuisuuspaskaa.
Samoin "poliisi" Taponen vähättelee ongelmaa lienee eläkkeelle asti koska pääpapitar näin käskee.
Mitä mätäsalon akkaan tulee niin siitä on jo tullut niin kaikkivoipa ja ylimielinen, että ei vaivaudu edes kommentoimaan asiaa muualla kuin jossain twitterissä.
Unelma (normaali-ihmisten painajainen) lähestyy vääjäämättä.
Kyllä mätäsalo edelleen tietää täysin mitä tekee ja miksi,ei se paska ole tavoitteistaan luopunut. Kun pommit räjähtelee,aseet paukkuu ja kaduilla vallitsee anarkia niin se nauta on tyytyväinen.
Ne jotka ovat asiasta varoitelleet ovat edelleen natseja ja ihmisarvon vastustajia.
Huomenna asia on jo unohtunut, ainakin medialta.
Tarvitaan paljon enemmän ja raaempaa väkivaltaa ennenkuin asiasta taas päivä lässytetään.
Siihen asti mätäsalo jatkaa agendansa mukaisesti kohti sitä unelmaansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Voi Ajoille Voi Tavoille, Taisteluvälineupseerille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Valtakoneistomme on vaan päättänyt että väkivaltaan ei vastata väkivallalla vaan alistumisella ja sillä, että väkivallan kohdetta pidetään asenteensa vuoksi syyllisenä itseensä kohdistuneeseen väkivaltaan.

Tvälups: Einstein oli oikeassa ja suomalainen yhteiskunta omalta osaltaan todistaa sen. Minulla ei ole ehdotustasi vastaan mitään. Mutta psykopaatit niissä testeissä parhaiten hämäävät. Ja ketkä ne testit suorittavat? Psykologit. Ja niihin minä en luota pätkääkään. Ehkä paras vaatimus olisi että ennen kuin henkilö voi asettua ehdolle poliittiseen virkaan niin hänellä tulisi olla vähintään kymmenen vuoden työkokemus jonstain oikeaksi katsottavasta työstä. Ja siihen ei kuulu broilerikoneistossa ”työskenteleminen”.

Joppos123: Tuota ikuisuuspaskaa tullaan jauhamaan loppuun saakka. Minä en muuten oikein usko että Ohisalo haluaa kaaosta. Uskon hänen olevan niin typerys että hän ihan oikeasti uskoo utopiaansa.

Perttu Ahonen kirjoitti...

Uskon että voimme olla luottavaisia siihen, että tämäkin hallitus tulee käyttämään kaikki keinonsa ollakseen ratkaisematta tätä ongelmaa.

Säännöllisin välein sitten jeesustellaan ongelmalla ja etsitään taas kaikki käytössä olevat keinot väistää ilmeisin ongelman ratkaisu ja tämä jatkuu, haluttiin tai ei.

Muistetaan, että hallituksen tahtotila on se, että oman kansan edun ajatteleminen on haitallista ja tämä ajatus punaisena johtotähtenä kulkee hallitus horjumatta sinne minne Ruotsi viittaa tien.

Äänestäjillä olisi kyllä olemassa ihan oikea vaihtoehto tälle aikamme hulluudelle ja idiotismille, mutta mahtaako älyllisesti halvat tai ilmaiset huvit olla kuitenkin se takuuvarma vaaliloton kolme oikein ja varanumeron tuottava vaihtoehto jonka 80% äänestäjistä vaalikopissa tottuneella varmuudella valitsee.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta oikeesti. Syllinen tähän kaikkeen on lopulta kuitenkin Donald Trump. Sitä ei vaan ole vielä meidän valemediatoimittelijat huomanneet.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Perttu Ahoselle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Perttu: Juuri näin. Kun utopia on kiveen hakattu ja betoniin valettu niin sen mukaan eletään. Ja äänestyskäyttäytymisessä täytyy aina tuoda esille valtamedian merkitys. Valtaosa ihmisistä lukee vain yhden ainoan totuuden valtamediaa.

Huru-ukko: Piru vie, saattaa olla…

Anonyymi kirjoitti...

”150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko” - Kummallista kielenkäyttöä - oireilevaa. Perseilevää olisi osuvampi ilmaisu.

”150 rikoksilla oireilevaa nuorta ei ole 1 rikollisjoukko” - jaa kyllä se ainakin joukko rikollisia on- 1 Joukko joka pitäisi karkottaa.

Somalit aloittivat 1991 ihan puhtaalta pöydältä, ei ollut mitään sorron historiaa, ei orjuutta, ei mitään. Ei rasismia, ei mitään.Ei mitään tekosyytä olla perseilemättä. Samoin muut, irakit ja muut ählyt. Suomi ei ole sortanut imperiumissaan, ei ole kutsunut vierastyöläisiksi. Ei. Ihan ittestä kiinni, ihan itte valitsivat perseilyn elämäntavakseen. Ihan itse.

Huulipunamultahallitus tietysti jämäkästi lisää rahaa kotouttamiseen. Pitäisi lisätä resursseja kotiuttamiseen. Vastaanottokeskusten sijaan internointileirejä ja KZ-lagereita. Ja maailmalle kuvaa sähköaidan takana luimistelevista rääsyläisistä. Pitäisi levittää huhua "kuljetukssta itään". Loppuisi tulijat aika pian ja alkaisi kiinnostaa kotiinpaluu kans.

Mutta eipähän ei, utopistit eivät halua asian ratkeavan rauhallisesti. Miten haluavat ongelman ratkaistavan?

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Veikkaanpa että utopistit eivät halua edes puhua ongelman ratkaisusta sillä he elävät utopiassaan. Ja silloinhan ratkaisu on ongelman olemassaolon kieltäminen. Ja ongelmasta puhumisen kriminalisoiminen vihapuheena. Ja tuo somalien esille nosto oli hyvä pointti. Ei ollut mitään suomalaista sortoa heitä kohtaan. Kuinka siihen vastattiin?

KKi kirjoitti...

"
jokainen tänne tullut afrikkalainen ja arabi on samanlainen pohjoismainen lällydemari kuin me muutkin
"
Tässäpä tämä varsinainen ongelma. Suuressa, käsinkosketeltavassa, naiviudessaan suvakit taitavat todella uskoa noin.
Heidän kokemus kun kulttuuripersoonista on kivat opiskelijat uniopistolta. Ne harvat kulttuurinrikastajat jotka ovat onnistuneet pukemaan sivistyksen kuoren päälleen.

Kulttuuripersoona kun osaa lirkutella NÄN:lle söpösti...

Tinahattu kirjoitti...

Hei, mäpä olen käyny nykisä, sanoo suomalainen apina. New Yorkin todellinen tila lienee se johon Helsingissä pyritään. Kuka / mikä suomalaista älymystöä komentaa lienee sellainen kipeä kysymys johon ei osata tai uskalleta hakea vastausta.

Tässä Taki Theodorakopulos kertoo huomioitaan “nykisä”:
The Day the Music Died - Taki's Magazine
https://www.takimag.com/article/the-day-the-music-died/

Archive: https://www.takimag.com/contributor/Taki/225/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi:lle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Ne todellakin uskovat niin. Eikä reaalimaailma heidän uskoaan horjuta. Itselleen valehtelu on taidoista yksi suurimpia.

Tinahattu: Kiitos linkistä.

Anonyymi kirjoitti...

Mannasarinin tviitti on malliesimerkki, kuinka puhutaan sanomatta yhtään mitään:
-Sauna palaa!
-Jotakin on tehtävä, syihin on puututtava heti ja pelolle ei saa antaa valtaa!

Kuka helvetti päästi Sannan rattiin ilman ajokorttia ja -taitoa? Jossain pitäisi olla pykälä, joka kieltää valtion kuljettamisen luvatta.

-Victor Mike Papa

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta leviäähän tulipaloki, jos sitä kielletään sammuttamasta, tuli mieleen, metsäpaloissa sytytään vasta tulipaloja sammutustöissä, en tohi edes arvata mitä se tarkoittaisi tässä blogikirjtuken aiheessa ..

-jpt-

Anonyymi kirjoitti...

Onko muualla koronaan onnistuttu liittämään vesikauhun tapaisia oireita?

Anonyymi kirjoitti...

Muistan hyvin somalien tulon, se näytettiin oikein uutisissa. Lauma turkiksiin pukeutuneita akkoja ulisi rautatienaseman laiturilla. Kuin inkkarit lännenleffoissa. Juna moskovasta oli saapunut.

Ensin kerrottiin, että moskovassa jumissa olleet opiskelijat oli siirtyneet suomeen turvapaikan hakijoiksi. Sitten selvisi, että olivat siad barren - ex-diktattorin klaanilaisia. Ja siten niitä lensi somaliasta moskovaan, kun ei muualle päässeet. Mutta mikseivät anoneet turvapaikkaa venäjällä? Tai sudanista, tai jemenistä, saudeista, ummasta. Huhuu - ei kuulu mitään. Patareistakin saatiin isopään avustuksella lisää somaleita. Niitä passinrepijöitä.

Sittemmin on koko somalien turvapaikkatarve paljastunut suureksi kusetukseksi. Samoin menestyksensä jossain-muualla, ruotsissa, minnesotassa, muualla-missä. Laiskaa, ylimielistä paskasakkia. Miksiköhän niitä vierotaan.

Virheät eivät näe ongelmaa - kyllä näkevät, ovat olevinaan näkemättä. Tietävät oikein hyvin, että ongelma pitää ratkaista. Joku Muu saa ratkaista. Virheet - De Dorka eivät vaan tajua, että ratkaisu on sen rajumpi mitä kauemmas sitä ratkaisua lykätään ja mitä isompi ongelma on. Kun ongelman ratkaisua lykätään, sen ratkaisu on semmoinen, että holokausti näyttää huviretkeltä sen rinnalla. Nyt sen voisi ratkaista:"Lähtekää kotiin".

Hutisalolla on verta käsissään, nykyistä suomalaisten ja tulevaan irakkien ja somalien, afgaanien pakienja muiden "rajanaapuriemme".

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Nyt olemme jännän äärellä, kun jopa HS on julkaissut näiden jengien uutisoinnin yhteydessä sanan ”ulkomaalaistaustainen”! Tähän astihan rikosjutuiissa etninen tausta on pidetty visusti piilossa ja luultu, että ihmisiä pystyy uunottamaan loputtomiin. Liekö lähestyvillä kunnallisvaaleilla ja PS:n nousun pelolla osuutta asiaan?

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Syy siihen, että jopa punalehdistö on kirjoittanut ulkomaalaistaustaisista katujengeistä johtuu Marinin ja muiden kehareiden lausunnoista. He kuulemma oireilevat koska korona, köyhyys ja tietenkin rasismi. Eivät siksi,että ovat korvilla varustettuja persläpiä.
Näin saadaan taas kipattua syy kantiksille koska eivät anna riittävästi hilloa ja rasisteeraavat koko ajan.
Uutta rahaa kipataan kähtävien "kotouttamiseen" saavikaupalla, järjestetään pullakahveja ja ryhmähalaushetkiä ja kaikki on taas hyvin.
Suvakit nukkuvat yönsä kaikessa rauhassa vääntäytyneenä lusikkaan oman pöhöttyneen egonsa kanssa.
Valtakunnassa kaikki hyvin, problem solved ja jos joku väittää muuta on rasisti ja ihmisvihamielinen Persu.
Tänään näin vanhana solttuna huomasin, että armeija voidaankin sitten lakkauttaa.
Katselin duunin ohessa Turvallisuuspoliittisen selonteon lähetekeskustelua ja siellä todettiin maamme suurimpia uhkia olevan eriarvoisuus, ihmisoikeudet ja tietenkin ilmastonmuutos. Nämä ainakin mainittiin useammin kuin vaikkapa Vanja,terrorismi,kansainvaellukset tai mikään muukaan uhka.
Näin sitten tuskin kandee huomenna duuniin mennä koska ei tässä noille vihervasemmiston uhkille rynkyllä pärjää.
Ennenvanhaa selonteko oli pohja operatiivisille suunnitelmille,onneksi ei ole enää.
Mädätys kiihtyy mitä lähemmäksi seuraavia vaaleja päästään.
Tavallaan toivoisi koronan kestävän koko vaalikauden, se on meinaan ainoa asia joka estää tällä hetkellä invaasio vol.2:n. Jos rajat ja maailma aukeaa pääsee helvetti irti ja punavihreät pikkufjontat hihkuvat innoissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Victor Mike Papalle, jpt:lle, Anolle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Victor Mike Papa: Ja ehkä kannattaisi olla myös jonkinlainen alaikäraja siihen että pääsee päättämään kokonaisen valtion asioista.

jpt: Nyt se vielä onnistuisi ihan lainsäädäntötyöllä mutta taitaa olla turha odotella.

Ano: Vissiin, sillä Ohisalokin mainosti että riehuminen johtuu osittain koronasta. Kumma kun vaan kantikset ei ala riehumaan.

Pyssymies: Minulla on samanlaiset muistot ja samanlaiset johtopäätökset.

Rouva Ano: Veikkaan kyllä että valtamedia alkaa vaalien lähestyessä keskittyä etsimään persuskandaaleja ja rakenteellista rasismia plus sitä kuinka ihmeellisen loistavasti huulipunahallitus on toiminut koronaepideassa.

Joppos123: Oli muuten ikävän osuvasti tiivistetty.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/asiantuntija-nakee-monia-syita-nuorten-lisaantyneelle-vakivallalle-ei-tukea-koulunkayntiin-tai-vapaa-aikaan-paljon-asioita-mita-kotouttamisessa-tulisi-huomioida/7979800

Valtaosa on ulkomaalaistaustaisia, heikko kielitaito.

Tuntuu ihan Ruotsille, on kaadettu rahaa maahanmuuttoon.
Kotoutusta, kielikursseja ei ole paljon saatu tälläkään.
Miten sitten ei ole kieltä oppinut, kummallista.

Se on länsimaiseen elämään vaikea sopeutua, paljon
eroja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ykä ja Joppos, näinhän asiat taitaa valitettavasti mennä. Valtakunnan vaarallisten tyhjäntoimittajien ulostulojen tasolle taisi yltää eilinen uutinen eräästä tunnetusta naispsykologista, joka aikoo nostaa syytteen uimahallissa viereisellä radalla uineen kilpauimarin veden roiskuttamisesta hänen päälleen! Tämä vetää jo sanattomaksi.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Nämä ns. asiantuntijat pyrkivät etsimään selityksiä joilla peittää todellinen ongelma eli se, että maassa on ihmisiä joiden ei olisi kuulunut tulla tänne koskaan.

Rouva Ano: Ja kyseinen loukkaantujahan oli Jaana Haapasalo, tunnettu mm. siitä että hän diagnosoi aikanaan kaikki suomalaiset metsästäjät mielenvikaisiksi. Ilman diagnosointioikeuksia.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos näköalattomuus saisi ihmisen tappajaksi ja ryöstäjäksi niin Suomen suuren laman jälkeen maa olisi ollut kaaostilassa." - Niinpä.

Kun suuri lama iski ja työnantajani meni konkurssiin ja oikeastaan koko ala lopetti rekrytoinnit jäin työttömäksi ja tulottomuus alkoi uhata. Ja kukaan ei palkannut ketään, eikä mitään ollut tarjolla. Eikä rahoitusta yrityksellekään ollut pankeilta tarjolla, luottohanat menivät vallan kiinni ja korot mahdottomiksi. Niin, suunnitelma oli selvä. Jos mikään muu ei toimi: Rahaa elämiseen oli saatavilla a- mersumiehiltä. b - jupeilta.

Konstikin oli tiedossa. 7mm mauser puree maantiellä mersumieheen. Ja vaimennettu Orava kaupungissa juppiin. Aamuyöllä, vain käteinen talteen.

Ette muista uutisia ammutuista jupeista tai mersumiehistä 90-luvulta? Niinpä. Kas, kun uusi ammatti ja toimeentulon lähde löytyi. Mutta huomattavaa on, en suunnitellut alkavani hönöpäissäni potkia satunnaisia vastaantulijoita hupi- ja ryöstötarkoituksessa.

Tuossa on ero kehitysmaalaisen ja länkkärin asenteissa kiteytettynä.

Pyssymies

Strix Senex kirjoitti...

Tulivatpa taas kerran havainnollistetuksi tämä vihervasemmiston ja median tavat. Ei niin, että siinä olisi mitään uutta. Kun Ylenkin sivulle erehdyttiin kopioimaan uutinen siitä, että pääosin etnisten katujengien harjoittama katuväkivalta ja ryöstöt ovat hälyttävästi lisääntyneet ja kun suuri yleisö vielä (täysin odotetusti) esitti kosolti tätä vahvistavia havaintojaan ja ilmaisi huolestumisensa, reaktio oli odotettu.

Ennalta ehkäisevästä poliisitoiminnasta vastaava Taponen riensi vähättelemään ilmiötä, ja lähetti alaisensakin selittelemään, että ”katujengillä tarkoitetaan porukkaa, jolla on johtaja ja oma tunnus” ja ”porukassa saattaa olla mukana tavallisia nuoria, jotka eivät aiheuta huolta”. Omassa tehtävässään epäonnistuneet poliisit turvautuivat siis vähättelyyn ja saivarteluun.

Sisäministeri Ohisalo oli huolestunut ”oirehtimisesta” ja ”näköalattomuudesta” ja ”eriarvoisuudesta” ja muusta vastaavasta. Niinpä heidän ”hyvinvointiaan on parannettava” ja heille täytyy ”tarjota laadukkaita palveluja” ja ”turvallisia kohtaamisia”. Tuhti annos kaunistelevia eufemismeja, sanamagiaa ja haihattelua.

Yle kiirehtii kehittämään vinon pinon juttuja, jossa joku nuorisotoimen asiantuntija selitti, että on sitä ennenkin ollut sakilaisia, joku deniz arveli, että maahanmuuttajataustaisten korkea edustus nuorisorikollisjoukoissa voi selittyä esimerkiksi rasistisilla kokemuksilla, koska ”Näytän itse hiukan maahanmuuttajalta, ja välillä asiakkaani tulevat puhumaan minulle englantia”. Juttuihin jututettujen yleisdiagnoosi tuntui olevan, että ”kai niillä on paha olo”.

Kiirehdittiin myös selittämään, että valtaosa nuorista voi hyvin ja käyttäytyy hyvin. Jokseenkin tyhjänpäiväistä, koska huolenaiheena eivät suinkaan ole ne hyvin käyttäytyvät nuoret vaan se, että he joutuvat enenevässä määrin katuväkivallan ja ryöstöjen kohteeksi. Siksipä huomio ja toimenpiteet täytyy kohdistaa niihin katuväkivallan harjoittajiin, sillä eiväthän terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat.

Jostakin syystä mieleen tuli taas se Peter von Baghin legendaarinen elokuva-arvostelu. ”Elokuvan tekemiseen tarvitaan näkemystä. Donner ei näe edes persesilmällään. Turha tässä on enää jeesustella. Suomalaisen elokuvan pohja on syvempi kuin syvin kaivo”. Elokuva ja Donner täytyy tietysti tässä yhteydessä korvata tähän tilanteeseen sopivilla ilmauksilla.

Theophrastus Philippus Aureolus Bombastus von Hohenheim kirjoitti...

En enää kykene tajuamaan millään tavalla tätä "poliitikon arkijärkeä". Täällä leikataan päitä irti, hakataan ihmisiä kuoliaaksi, raiskataan lapsia ja vapautetaan käräjillä, järjestetään rikollisjenggejä kuohumaan kaduilla ja käskytetään suomalaisia olemaan hiljaa. Olen sitä mieltä että kirveeseen on tartuttava välittömästi ja jos ei itse siihen kykene on ainakin tuettava niitä jotka sen tekevät. Aktivismin hengessä.

Pate kirjoitti...

Juuri aloitin katsomaan kyselytuntia. Jo ensimmäiset kommentit kuvastavat jallituksen osalta ideologista liirumlaarumia.

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo huutaa Rassissmia. Suomessa kun on paljon alueita jossa ei olla "ruotsin tiellä." Ruotsissakin on paljon alueita jossa ei olla "ruotsin tiellä." Yhteistä näille alueille on tietysti erään aivan keskeisen elementin puuttuminen alueelta. Saarikko perustaa työryhmän jossa paljon tärkeitä ihmisia keskustelee rasismista ja syrjäytymisestä ja muusta höpöhöpöstä jotta ei tarvitsisi keskustella ongelman syistä tai ratkaisuista. Työryhmän saavuttamia tuloksia tullaan epäilemättä pitämään merkittävinä koska niihin on käytetty merkittävät summat rahaa.

Anonyymi kirjoitti...

"No, leviäähän tulipalokin jos sen sammuttaminen kielletään." Totta tuo, mutta näyttää ikävästi siltä että sisäministerimme saapuu palopaikalle ei sammutuspeitteen vaan täyden öljykanisterin kanssa. Eihän tohtorisnaiselta voi vaatia, että hän tietäisi mitä eroa on valaa öljyä laineille tai liekkeihin. Mutta köyhistä ja syrjäytetyistä (tämä on tärkeää muistaa, mamu ei ole KOSKAAN syrjäytynyt, hän on aina syrjätetty) maahanmuuttajista hän tietää kaiken! Ja jos joku triviaali tieto kuten nimi, kansallisuus, ikä tms. onkin sattunut hänen tietomäärästään puuttumaan, niin kyllä Nerg osaa kertoa.

Pidän muuten äärimmäisen halveksuvana vaalikarjaa kohtaan tätä päättäjien nykyistä tapaa kommentoida tärkeitäkin asioita vain twiittaamalla. Yhtä ylimielisiä ja laiskoja kuin toimittajat. Tosin onpahan keksitty taas uusi uljas ammattinimike: faktantarkastajat. Käytännössä arvatenkin sakki joka etsii toimittajille wikistä faktoja.

Tämä rikollisuusjuttu oli hesarilta selkeä kertalipsautus. Tänään oli kokoaukeama raiskauksista hienoine tilastoineen. Arvatkaas mainittiinko kirjoituksessa sanaa maahanmuuttaja kertaakaan? Oikein. Raiskausta pidetään suomalaisten venkuloidenkin keskuudessa niin alhaisena rikoksena, etteivät nämä "koettuani rasismia minun oli pakko pölliä se vähän kalliimpi iPad ja se puukko oli vaan itsepuolustukseksi"- tai "tunsin itseni syrjäytetyksi kun en saanut niitä tonnin merkkivaatteita" -selitykset mene läpi raiskausten osalta. En kutsuisi alhaista älykkyysosamäärää yhdistettynä olemattomaan impulssikontrolliin, houreiseen minä-kuvaan ja väkivaltaisuuteen miksikään tavoiteltaviksi päämääriksi Suomea monikulttuurisoitaessa.

Bongailen noita valtamedian uudissanoja, uusin löytöni on "päätösperusteinen työllinen". Se on hieno sanapari ja mikäli oikein ymmärsin tarkoittaa sitä, että kun hallitus kertoo että nyt päätetään pistää työllisyys nousuun, niin työtön siirtyy tilastoissa päätösperusteiseksi työlliseksi. Käytännössä tietenkin ihan yhtä työtön. Niin että ei ne mamujen rikostilastot ainoita putsattuja ole.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

"Asiantuntijoiden mukaan taustalla on uusi maahanmuuttajiin liittyvä ilmiö." Onko lähes 30 vuotta kestänyt ilmiö uusi? OK, tämä madonna-viisikko oli tuolloin esikoulu-iässä joten ei heitä tuolloisista asioista sovi syyttää, mutta kuuntelisivat nyt edes niitä jotka muistavat tuon somali-invaasion (janoaisin muuten edelleenkin tietää ketkä olivat ne joilla oli valta kävellä Koiviston kielteisen päätöksen yli. Arvatenkin yhtä stritcly classified kuin se S-listakin). Pari vuotta olivat hissuksiin, mutta kun heitä varten oli valjastettu valtaisa määrä viranomaisnaisia ruokkimaan heidän egoaan ja kertomaan miten tärkeitä ovat Suomelle, niin siitä se riemu sitten repesi. Eikä loppua näy. Tulivat Hölmölään ja saavat jäädä ikuisiksi ajoiksi, koska ovat niin, mitä? Tämän jos joku selittäisi. Onko maailmassa mitään muuta kansaa, jota jopa kokonainen oma maanosakin halveksuu?

Tämä alkuperäisesti erinomainen idis eli Aseman Lapsien Walkers-talo on nyt ongelmissa koska nykyinen vuokrasopimus Narinkkatorilla loppuu. Talo on ollut tarkoitettu kaikille 13-17-vuotiaille nuorille, mutta tämänkin paikan ovat etniset vallanneet. Uusia tiloja on etsitty, mutta kun ei näille syrjäytetyille mikään oikein kelpaa kun pitää olla ihan ytimessä. Malminkatu on liian syrjässä koska sinne on nykyisestä paikasta peräti viiden minuutin matka. Ei me kuulkaas Suomeen kävelemään tultu. Ei me kotimaassakaan kävelty, akkojen hommaa. Jotkut pöljät kristityt tossa naapurimaassa asuvat etiopialaiset miehet kuulemma oikein juoksee, noloa porukkaa. Miesten mies notkuu, silleen rennosti. Niin assalla, kirjastoissa kuin ostareillakin.Sosiaalinen notkuminen on taitolaji, bro. Suomalainen mies on yhtä nolo kuin ne etiopialaisetkin. Kummatkaan ei osaa notkua.

En tiedä Ykä a) saako tällä sivustolla politikoida ja b) moniko kommentoijista asuu stadissa, mutta hartaan pyynnön kuitenkin teille asujille esitän: olitte ihan mitä mieltä tahansa kurjasta kokoomuksesta, äänestäkää sitä kuitenkin keväällä koska kyseessähän on vain kaksintaistelu kok-vihr. Jos vihreät voittavat, niin se on sitten hautajaiset stadin taloudelle eikä siihen mene edes sitä neljää vuottakaan. Sinnemäki pormestarina tekee sellaisen budjetin että asukkaita hyytää. Laadukkaita pyöräteitä lisää joka niemeen ja notkelmaan, parkkipaikat muutetaan terassitiloiksi, kaikki sisääntuloväylät bulevardeiksi, autoilu kantakaupungissa kielletään ja kantakaupunkihan on se minkä vihreät määrittelevät. Nasima saa jatkaa koska tokihan musliminainen tietää kaiken (islamissa tosin kielletyistä) kulttuurista ja urheilusta. Apulaispormestareita ehkä vähän vaihdetaan, mutta vain toisiin naisiin. Kun nyt vihdoinkin päästiin siitä perkeleen nuorisorikollisesta eroon. Torppasi suurmoskeijankin, ketku! - Henk.koht. olen ilmoittanut perheen junioreille, että jos yksikään teistä äänestää vihreitä, testamenttaan kämppäni kissayhdistykselle. Koska kaikilla on koira, pelote toiminee. Juniorit kun ei tiedä että äänestys on salainen. Ei tuollaista koulussa tarvitse opettaa.

Rouva Ano, kiitos tuosta valaisevasta kommentista. Että tällaisiakin ihmisiä siis on olemassa. Hän on vaatinut 500 euron korvausta mielipahasta ja lippuhinnan 6.50 euroa takaisin. Aika kohtuullinen vaatimus kun ottaa huomioon rikoksen raskauden. Hänet on siis kasteltu uimaradalla. Mihin tämä maailma onkaan menossa? Täytyy kuitenkin muistaa, että Jaana on myös kunnallispoliitikko mikä selittänee tuohtumuksensa. Mitäpä jos poliitikoillekin järjestettäisiin omat uimahallivuorot?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Strix Senexille, Theophrastus Philippus Aureolus Bombastus von Hohenheimille, Unknownille, Anolle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne. Ei mulla juuri lisättävää. Todetaan vain että Suomi on päässyt sille edistyneisyyden tasolle että meillä on ihmisryhmä jonka rikoksia peitellään, selitetään olemattomaksi tai suorastaan hyväksytyksi ja syytetään kyseisistä rikoksista rikoksen kohteen väärää asennetta.

Hommaforumilla nimimerkki Kela Platinum totesi asian tiimoilta varsin osuvasti:

”Tuntuu jotenkin vain että massamaahanmuutto on liberaaliin demokratiaan sisäänrakennettu itsetuhokytkin. Järjestelmä ei yksinkertaisesti pysty vastaamaan tähän ja koko tilanne tulee päättymään totaaliseen kaaokseen.”

Anonyymi kirjoitti...

https://www.talouselama.fi/uutiset/te/dd469dd2-e450-4fdb-ab61-a2e6dfabed3e?ref=ampparit:e458

Ullatuuuus! Siinä toinen ajotaidoton. Ainakin kotoutuminen, rasismi, persut ja populismi mainittu. Taattua hutisalolaatua.

-Victor Mike Papa

vieras kirjoitti...

Jussi Halla-aho ilmoitti tavoittelevansa Helsingin pormestarin paikkaa. Veikkaan ettei Jussia valita pormestariksi, mutta pormestariehdokkuus tuo varmasti Jussille Helsingin äänikuninkuuden ja se nostaa persujen kannatusta Helsingissä. Veikkaan että pormestariehdokkuus on nimenomaan taktinen temppu.

https://www.suomenuutiset.fi/jussi-halla-aholta-ilmoitusasioita/

https://hommaforum.org/index.php/topic,131412.0.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Victor Mike Papalle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Victor Mike Papa: Kyseinen Ohisalo on itsepetoksen mestari. Multa tulee pian aiheesta postaus.

vieras: Joo, vaalikikkailua. Mutta kyllä se persuillekin sallitaan.