sunnuntai 15. marraskuuta 2020

ITSEPETOKSEN VIHREÄ TAIDE


”Itsepetos on tilanne, jossa ihminen ei-tietoisesti tulkitsee todellisuutta halujensa ja toiveidensa mukaisesti vääristellen totuutta ja lopulta uskoen unelmaansa. Vääristellyn käsityksen avulla voi välttää tuskan, jonka oikea tieto aiheuttaisi”

Siteerauksesta itse postaukseen. Lähes unelmahommassaan oleva sisäministerimme Maria Ohisalo innostui twiittailemaan hurjan lailla kun hänen lemmikkiensä ei-niin-toivotut harrastukset levisivät (hetkeksi) valtamediaankin. Käydään muutama kohta läpi:

- Perussuomalaisten Jussi Halla-Aho väittää, että Suomi on “Ruotsin tiellä” nuorten väkivaltarikollisuuden kasvussa. Väite ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa.

Ministerin pestiin valitun ihmisen pitäisi ymmärtää että pelkkä asian kiistäminen ei muuta omaa väittämää yhtään todemmaksi. Saa vain lähinnä aikaiseksi Muhammad Sa’id al-Sahhaf-efektin:


Nyt nähdyt – tai nyt puhutut, niitä on nähty jo kauan aikaa – ilmiöt sekä kantaväestöön kohdistuva väkivalta ja alaikäisten raiskaukset yleensäkin ovat haittamaahanmuuton tuontitavaraa, väitti Ohisalo mitä hyvänsä ja hänen on turha vedota sisäministerin arvovaltaansa. Ei sellaiseen voi vedota, mitä ei ole. Tuontitavara taas puolestaan on saanut olla kantaväestöltä rauhassa. Aivan niin kuin Ruotsissakin. Ja jos Suomessa on tehty kaikki samalla lailla kuin Ruotsissa niin miten me olemme ”eri tiellä”?

- Suomalainen yhteiskunta on viime vuosikymmenten aikana muuttunut entistä turvallisemmaksi. Suuri kiitos siitä kuuluu muun muassa laadukkaalle koulutukselle, nuorisotyölle, viranomaisten väliselle moniammatilliselle yhteistyölle ja nuorten harrastusmahdollisuuksille.

Satun toimimaan itse tässä viranomaisten välisessä ”moniammatillisessa yhteistyössä” (karmea sanahirviö muuten) aivan siellä käytännön tasolla ja voin todeta että jos viimeisen kymmenen vuoden kehitys on turvallisuutta niin mitä hemmettiä on sitten turvattomuus? Berliini toukokuussa 1945 ehkä? Mahtaakohan Ohisalo muuten tajuta että sadat tuhannet suomalaiset työttömät ovat hänen mainostamiensa viimeisten vuosikymmenten aikana muuttuneet normaalitilaksi. Milloin tahansa aikaisemmin kyseessä olisi ollut hätätila. Ehkäpä Ohisaloa ei edes kiinnosta sillä suomalaiset eivät kuulu utopian teoriaan.

- Nuorten tekemät henkeen ja terveyteen kohdistuneet rikokset ovat koko maassa laskeneet viimeisen vuosikymmenen aikana. Laskusuunnasta huolimatta koronavuosi näkyy poliisin mukaan vakavien rikosten määrän nousuna, mikä on huolestuttavaa ja tuomittavaa.

Minkähän Ohisalo keksii tekosyyksi sitten kun koronasta on päästy eroon? Katsotaas vähän niitä rikoksien ”laskevaa määrää”. Onkohan Ohisalo vahingossa kääntänyt piirtoheitinkalvon ylösalaisin?


- Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että Suomessa on onnistuttu pitkälti välttämään kaupunginosien välistä vahvaa eriytymistä ja ongelmien kasautumista tietyille alueille.

Määrittelepäs Ohisalo että mitä tarkoittaa ”pitkälti välttäminen” ja muistapa että minkä poliittisen suunnan edustajia nämä ns. asiantuntijat ovatkaan. Asiantuntijat, jotka unohtavat säännöllisesti että nämä etnisesti edistykselliset nimenomaan itse haluavat ghettoutua.

- Meillä yhteiskunnan turvaverkko koulutuksesta sosiaaliturvaan estää ihmisiä putoamasta pohjalle, ja kohtuuhintaista asumista tarjotaan myös lähellä kaupunkikeskustoja. Maailmalta on esimerkkejä siitä, kuinka eriytyminen ja eriarvoistumisen kasvu ruokkivat rikollisuutta.

Yhteiskunnan turvaverkko ei muuten estä kantasuomalaisia putoamasta pohjalle. Tuli mainittua jo aikaisemmin se suomalaisten työttömien määrä. Ja unohtipa Ohisalo sanoa että ketkä menevätkään kantasuomalaisista asuntojonoissa ohitse? Ja ketkä puolestaan maksavat ohitse pyyhältäneiden asunnot vaikkei heitä huvittaisikaan? Vihervasemmiston ajatus siitä että levitetään tämä etninen edistyksellisyys myös kalliimmille asuntoalueille on kieltämättä uusi ja saa aikaiseksi white flightin aina uudemmillakin alueilla. Ehkä se on sitten se suomalainen omaperäinen ratkaisu. Kun sitä harjoitetaan tarpeeksi ahkerasti niin ehkä mekin saamme ikioman Detroitin.

- Perussuomalaisten ainoa ratkaisu vaikuttaa olevan Suomen irrottaminen kansainvälisistä sopimuksista ja velvoitteista, jakojen tekeminen ihmisten taustojen perusteella.

Kertauksena kysymys, johon Ohisalo ei koskaan vastaa: Mitkä olivatkaan ne sopimukset jotka velvoittavat Suomen ottamaan ikuisen elatusautomaatin piiriin ihmisiä jotka eivät tarvitse suojelua?

- Tällaisesta näemme esimerkkejä maailmalta ja pahimmissa tapauksissa näissä yhteiskunnissa vastakkainasettelu maiden sisällä on kärjistynyt väkivaltaisuuksiksi ja turvallisuus horjunut.

Jep. Niin kuin vaikka Libanon jossa islamilaisten määrän raju kasvu sai aikaiseksi sisällissodan. Eikä Länsi- ja Pohjois-Euroopan lisääntynyttä turvattomuutta ja väkivaltaa ole saanut aikaiseksi kantaväestön asenne eikä perussuomalaisten politiikka, vaan tuontitavarana tuotu väkivalta jonka olemassaolo kiistetään.

- Tarvitsemme politiikkaa, jolla autetaan tukea tarvitsevia nuoria. Politiikkaa, joka kitkee rasismia eikä sysää ihmisiä syrjään. Jossa koulutus, työmahdollisuudet ja kohtuuhintaiset asunnot ovat kaikkien saavutettavissa.

Tämähän on melkein toteutunut. Nimittäin etnisesti edistyksellisten kohdalla joille valtio tarjoaa heidän halutessaan tuon kaiken. Asunnottomuus ei ole kyseisen väestönosan ongelma ja termi ”kohtuuhintainen asunto” silloin kun sen hinnan maksaa suomalainen veronmaksaja on lähinnä vittuilua.

Siinähän ei ole mitään uutta ja ihmeellistä että Ohisalo pistää sakeaa settiä. Sillä ohisalo is as ohisalo does. Mutta mietin keskenäni että mikä saa ihmisen valehtelemaan itselleen niin antaumuksella? Niin antaumuksella että itsepetokseen pitäisi uskoa kokonaisen kansakunnan? Jos ei muuten niin sitten väkisin.

Uskooko Ohisalo tosiaankin utopiaansa? Utopiaan, jossa kaikki ovat pohjimmiltaan pohjoismaisia lällydemareita vaikka olisivat asuneet koko ikänsä kehitysmaalaisessa islamilaisessa yhteiskunnassa? Utopiaan, jossa kusettamiseen ja valehtelemiseen pystyvät vain valkoiset heteromiehet ja jokainen seitsemän Euroopan maan läpi tänne vaeltanut tyyppi on tosiaan ollut välittömässä hengenvaarassa vielä Suomenkin rajalla? Ja ennenkaikkea utopiaan jonka mukaan haittamaahanmuuttajien rikollisuudesta ei saa puhua, koska teorian mukaan sitä ei ole olemassa?

Vai tajuaako hän kuitenkin järkyttävän virheensä mutta hänen egonsa on niin herkkä ettei se salli kasvojen menettämisen pelossa tunnustaa sitä? Joten hän vaatii että hänen valheensa mukaan koko kansakunnan on elettävä?

Vai onko vastaus sittenkin siinä alun siteerauksessa:

”Itsepetos on tilanne, jossa ihminen ei-tietoisesti tulkitsee todellisuutta halujensa ja toiveidensa mukaisesti vääristellen totuutta ja lopulta uskoen unelmaansa. Vääristellyn käsityksen avulla voi välttää tuskan, jonka oikea tieto aiheuttaisi”

Joka tapauksessa on selvää että Ohisalo ja ohisalot tietävät mitä ovat tekemässä. Onhan meinaan niin että viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana yksikään hallitus ei ole tiukentanut edellisen hallituksen haittamaahanmuuttoon tekemiä höllennyksiä. Eikä kiristä seuraavakaan. Eikä sitä seuraavakaan. Jos ei muuten niin valtamedian joukkorääkymisen pelossa. Ei ennen kuin meillä on täysin kansallismielinen hallitus. Siksi ohisalot pitävät kiirettä saadakseen aikaan mahdollisimman paljon tuhoa vuoteen 2023 mennessä. Sillä he tietävät, että se tuho on tullut jäädäkseen hyvin, hyvin pitkäksi aikaa.

Ja se on helvetin pelottava ajatus.


46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta mietin keskenäni että mikä saa ihmisen valehtelemaan itselleen niin antaumuksella? Niin antaumuksella että itsepetokseen pitäisi uskoa kokonaisen kansakunnan? Jos ei muuten niin sitten väkisin."

Ensin mietin, että sama motiivi kuin kaikilla totalitaarisen järjestelmän huipulle kiivenneillä, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin. Hutisalo on jo sitä ikäpolvea, joka ihan oikeasti uskoo jaloihin aatteisiinsa. En tiedä, voiko sen hetken aistia joskus tulevaisuudessa, jos häneltä tuo kupla puhkeaa ja on pakko myöntää itselleen kaamea totuus. Käykö näiden aatteen naisten julkisista esiintymisistä ja puhetavoista joskus epäsuorasti ilmi, että utopia on kuollut ja nyt valehdellaan vaan, ettei kasvot mene.

-Victor Mike Papa

Jaska Brown kirjoitti...

Ohisalo seuraa oppi-isäänsä Göbbelsiä varsin orjallisesti. Jos kerran valehdellaan, niin sitten valehdellaan isosti ja valhetta toistetaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Jaskan mainitsema Göbbels on ilmeisesti oppi-isänä jenkkien presavaalien demokraateillakin. Toistetaan jatkuvasti Trumpin tappiota ja rehellisiä vaaleja. "Rehellisyyden" tason kun näkyy jo se kuulu Sokea Reettakin, että koijareita mitä koijareita. Sopisi moneenkin demokraattiin mainoslause: Ostaistko tältä mieheltä käytetyn auton?
No, pian alkaa itkupotkuraivarit, huuto ja valitus ja ankara peppukipu. Salelta voisi kysyä, että ekkai sää hättäillyja hosunu, iso miäs?
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Victor Mike Papalle, Jaska Brownille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Victor Mike Papa: Niin. Vaikea sanoa. Me kun ajatellaan järjellä. Ohisalon ajattelu pohjautuu johonkin muuhun, meille tuntemattomaan. Ehkä pelkkiin tunteisiin. Aikanaan Ceausescukin huomasi että piru vie, eiväthän nuo enää usko hänen utopiaansa.

Jaska: Jep. Tosin Göbbels ymmärsi oikein hyvin valehtelevansa. Ohisalosta en ole niin varma. Voi olla, että siinä propagandan kusettama tekee propagandaa.

Huru-ukko: Joo, siellähän se tilanne ei ole vielä niin selvä kuin valtamediamme mainostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Totta kyllä mitä kirjoitettu yllä on mutta kukapa kirjoittaisi niin että Ohisalot sen lävitse lukisvat?

Professori kirjoitti...

Maahanmuutto asia on nähdäkseni muuttunut vihervasemmiston parissa pyhäksi dogmiksi, jonka avaaminen asiapohjaisen analyysin perusteella on tabu. Sellaisena sen puolustaminen on muiden uskon kappaleiden tavoin fanaattista.

Saman logiikan mukaan sen arvosteleminen on syntiä, josta jokaisen oikeaoppisen tulee ehdottomasti kieltäytyä. Lisäksi ulkopuolinen arvostelu tulee torjua opin sisältä katsoen loogisilla argumenteilla, joiden kyseenalaistamiseen ei voida käyttää oppirakennelman ulkopuolisia eli reaalimaailman havainnoista nousevia argumentteja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Professorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Luulen, että sellaista kirjoittajaa ei ole. Kyseiset ohisalot eivät lue näitä kirjoituksia.

Professori: Olet valitettavan oikeassa. Ja kun tabun raja on ylitetty niin pyrkimys järkevään ja faktapohjaiseen keskusteluun on jo itsessään pyhäinhäväistys. Tulee muistaa että se, mitä nämä pyhän dogmin kannattajat saavat aikaiseksi vuoteen 2023 mennessä tulee säilymään huomattavan pitkään. Seuraavat hallitukset eivät niitä ”saavutuksia” muuta.

Iskä kirjoitti...

Älkää nyt moittiko Ohisaloa noin kovasanaisesti.

Hän on sentään pariinkin otteeseen esittänyt poliiseja kouluihin.

Epäilemättä hänellä on jo mielessään hyvä suunnitelma sen varalle, ettei tuokaan toimi ...

Veijo Hoikka kirjoitti...

Todella sujuva ja asiapitoinen blogi!
Missä ovat suomalaiset tosimiehet, jotka laittaisivat tyttöset ja poikaset kuriin?

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä
https://www.hel.fi/uutiset/fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/monikulttuurinen-keinutien-koulu-uskoo-kielellisesti-vastuulliseen-pedagogiikkaan
Sanokaas paljonko tämä maksaa? Lisätkää tähän vielä muut vastaavat yhteiskunnan tälle valitulle kansalle varatut palvelut!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Iskälle, Veijo Hoikalle ja Voi Ajoille Voi Tavoille & kiitos kommenteistanne.

Iskä: Ja mitäpä ne siellä kouluissa tekivät/tekisivät?

Veijo: Kiitokset. Ja hyvä kysymys. Ainakin interperspiraationaalinen feminismi pyrkii ruunaamaan ne. Ja sitten - jos se on onnistunut tavoitteessaan - ja se tarvitsee apua kuujumalaansa palvovien laumaa vastaan niin ketään ei olekaan enää jäljellä. Onneksi kyseinen feminismi ei määrittele vielä ihan kaikkea.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Kaikkinensa maksaa ihan helvetisti. Kokonaissumma pystyttäisiin kyllä selvittämään koska joka penni on virallisella momentilla. Mutta valtakoneisto on toistuvasti kieltänyt asian selvittämisen. Pauli Vahtera laski että 3 miljardia ja isot risat per vuosi. Ja mitä sillä saadaan?

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Psykologisesti ollaan kyllä mahdottoman edessä. Ihminen joka ei varhaisessa lapsuudessaan selviydy perusnarsistisesta symbioosista, jää auttamatta pyykenjäsennyksiltään vaikutteiden ja vaikutelmien vastaanottajaksi ja samaistuu objektina olemisen rooleihin -- juuri siksi aikamme kulttuurinen narsimi ottaa poliittisten ohjelmiensakin pääsisällöksi samaistumisen erilaisiin uhrirooleihin.

Mitä kukaan mahtaa tällaisille, hyviin syviin sosiopsyykkisiin pohjavirtoihin perustuville ja koko aikalaisajattelua määrääville tekijöille? Kun kokonainen valta-ajattelu on syvien premissiensä suhteen väärässä, ja kaikki "tiedollinen asiantuntemuskin" on rakennettu vain tukemaan ja todistamaan sitä narsistisen ontologian kehää josta aikalaistason "totuudellisuus" saa auktorisointinsa?

Ohisalo-ressukka on vain yksi yksittäistapaus -- mitä tehdä kun kyse on kokonaisen aikakauden romahduksesta, kulttuurisesta narsismista (Christopher Lasch)? Kun kaikki "tutkimuksen" tuottama "tositieto" -- joka ihmistä koskien on aina sillä lailla rajallista että se perustuu eläytymiseen kulloisenkin ajan ihmiskuvaan -- on vain narsistisen vamman vahvistamista? Kun ajassa enää pieni vähemmistö vanhoja jääräpäisiä ajattelijoita omaa aikuisen autonomian psyykkiset eväät?

Joppos123 kirjoitti...

Vihreillä ympäri Eurooppaa on sama agenda ja se ei ole sattumaa. Samaa agendaa ne ajavat maasta riippumatta.
Agendan mukaan länsimaiden talous ja sisäinen turvallisuus pitää tuhota ja muslimit ovat siinä tavoitteessa oiva proxy.
Ruotsin sisäkanisteri itki tv-lähetyksessä vuonna 2015 kun joutui kertomaan ettei svedustaniaan mahdu enempää geelipäitä. Niitähän lappoi sinne peräti 190 000, meille jäi 30 000 kusipäisintä.
Siitä alkoikin ihan uusi raiskauskulttuuri mm Oulussa.
Valtaosa niistä perslävistä notkuu edelleen Suomessa ja laittomille mätäsalo on kyhäämässä ihan erityislupaa jäädä loisimaan ja perseilemään.
Ohisalo ei ole tyhmä vaan tietää tasan mitä tekee ja miksi.
2023 on vielä valitettavan kaukana ja jos korona häipyy niin on ihan varma, että tänne vaeltaa tuhansia ellei jopa satojatuhansia uusia geelipäitä ja Afrikan huippukoodaria.
Korona pelasti meidät viime kesänä. Mätäsalo ei laita tikkua ristiin seuraavan invaasion estämiseksi, päinvastoin.

Joppos123 kirjoitti...

Tuo Irakin silloinen tiedotusministeri on kyllä ihan legenda. Äijä puhui suorassa lähetyksessä kuinka Bagdadin lentokentälle edenneet jenkit tapetaan viimeiseen mieheen ja samaan aikaan kuvassa Bradleyt suijaili taustalla.
Kaveri taisi olla niitä ainoita ministereitä joilla ei korttipakassa ollut omaa korttia.

MikkoK kirjoitti...

Ohisalo ajaa linjallaan niin kauan kuin polttoainetta (=rahaa verotuksella ja velalla) riittää. Hänenlaistensa motiiveja lähtisin hakemaan vihreän aatteen pyhistä kirjoituksista, eli Marxin ja Frankfurtin koulukunnan tuotoksista. Hallituksen eturivin naiset Saarikkoa myöten ovat uskontunnustuksensa näitä kohtaan antaneet sanoin ja teoin.

Tavoitteena on hävittää perinteisiin arvoihin tukeutuva kansan keskinäinen luottamus ja laittaa kansa itse maksamaan se. Keskeinen tuhokeino on tuoda siirtolaisia kulttuureista, jotka ovat mahdollisimman vihamielisiä omaamme kohtaan. Siksi porukkaa haetaan jopa suoraan isis-leireiltä. Tätä kutsutaan valehdellen eurooppalaisten arvojen puolustamiseksi.

Mitä viherfeministeillä on mielessä tuhotyönsä jälkeen? Osalla tuholaisista on tavoitteena jumalallinen valta kontrolloida ihmismassoja ja päättää elämästä ja kuolemasta. Osalle vallan keskittämisen mahdollistama varallisuuden keskittymä on ylivoimainen houkutus. Tavallisen äänestäjän kannalta ei ole luvassa mitään hyvää ja siksi instituutioiden ja median propagandaa ja kiristyvää sensuuria tarvitaan houkuttamaan äänestäjiä kohti tuhoa samalla tavalla kuin valoansa houkuttaa vastustamattomasti yöperhosia.

Iskä kirjoitti...

Yrjölle vastauksena kysymykseen "Ja mitäpä ne siellä kouluissa tekivät/tekisivät?", että pitäisivät riehumiseen ja väkivallantekoihin taipuvaista kantaväestön jälkikasvua kurissa. Ilmeisestikin. Tarkemmin tietänee Ohisalo itse.

Ellei poliisivaltion suuntaan meneminenkaan auta, pitänee hälyytellä apuun muuta valtion koneistoa.

Pinlaareni kirjoitti...

Loistava kirjoitus, joka naurattaisi, ellei se olisi vertahyytävä kuvaus siitä, miten maailma makaa.

Sellaisen turvallisen Suomen, jonka käppäukot (ja kaltaiseni tulevat sellaiset), sekä Naiset (poislukien viherpunikkiämmät ja tiesmitkä) ehkä muistavat, tuhoaminen tuntuu olevan kova prioriteetti interperversionaalisella ämmäköörillä.

Termiä "ämmä" käytän toki nykypäivän trendikkäästi sukupuolineutraalisti. Kuka oikeasti tolkuissaan olevan ihminen äänestää/päästää sekopää-ämmiä valtaan?

Joppos123 kirjoitti...

Vähän ot.
Viime perjantaina oli taas jo niin väsyttävä YLE:n masinoima "vedetään nenästä päivä".
Tälläkin kertaa lahjoitetut varat olivat menossa Keniaan (ne muutamat eurot jotka jäävät jäljelle kerman kuorinnan jälkeen)
Kenia on maa missä asuu rapiat 58 miljoonaa patjahuulta. Kenia on yksi mantereen rikkaimmista maista ja samalla yksi korruptuneista.
Väestönkasvu on ihan maailman kärkiluokkaa.
Keniaan survotaan myös satoja miljoonia kehitysapua vaikka ei ne sitä oikeasti tarvitse, fyrkat menee lienee pääsääntöisesti hallinnon taskuun.
Töllössä YLE viime vuosien tapaan näytti kuvamateriaalia "Keniasta" nälkiintyine lapsineen ja muuta sosiaalipornoa.
Valveutunut katsoja huomasi jo alussa,että näytetty materiaali ei ollut Keniasta vaan vanhaa kuvaa Zimbawesta.
Näin sitä ihmisiä kusetetaan, verovaroin.
Toivottavasti kukaan ei ole laittanut lantinlanttia tuohon kusetukseen,

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

On tosiaan melko erikoista, että sisäministeri on välillä puheissaan kuin vähän naarmuuntumaan päässyt levy - toistan mitä sanoin toistan mitä sanoin toistan mitä sanoin kunnes kysyjät yksinkertaisesti kyllästyvät. Minkähänlaisia salaviestejä tulisi jos sen käytössä olevan levyn soittaisi väärään suuntaan? En usko, että ainakaan niin hyvää ohjeistusta kuin erään laulu- ja soitto-orkesterin levylleen lisäämä viesti, että käykää koulut loppuun ja eläkää terveellistä elämää, näin ainakin tarina kertoo.

Tuota Göbbelsin suuhun laitettua lausetta siteerataan monesti väärin, että tämä tohtori olisi oikeasti mainostanut kaikelle kansalle puhuvansa kukkua minkä ehtii. Alunperin tuo on Hitlerin Mein Kampfista ja liittyy tämän politikointiin ja siihen, että vastustajat selittivät asioita samalla innolla huomenna, vaikka tänään olisi tullut väittelyssä takkiin. Maailmansodan jälkeisissä selvittelyissä sen rummuttamisesta oli hyötyä kun piti saada nöyryytetty preussilainen kenraalikunta omiin riveihin, nationalistien ja rojalistien lisäksi ja selkäänpuukotusteoria oli siinä käyttökelpoinen apu.

Göbbels kyllä sitten aikapäiviä myöhemmin sodan aikana selitti, että tuo on kapitalistien ja kommunistien tapa sumuttaa omia kansalaisiaan. Göbbelshän piti tärkeänä sitä, että omalle porukalle propagandassa puhutaan aina totta - jäipä kuitenkin kertomatta, että vielä parempaa totuutta saa kun jättää jotain kertomatta.

Yst. terv. Ano Nyymi

Anonyymi kirjoitti...

Luin pätkän tuota hel.fi kasvatusjuttua. Vaan en kestänyt lukea loppuun, olisi ehkä mennyt ainakin se valovuosi, kuten näillä edistyksellisillä. Tainnut hieman olla ajatukset avaruudellisia näillä nimen keksijöillä, tuskin tullut ajatukseen se mikä minulla ekana. Valovuosi on melko pitkä aika, ei ihan ihmisikä sen kulkemiseen riitä. Valovuosi, voihan rähmä.
Huru-ukko

Pate kirjoitti...

Vahteran laskelmat olivat hyvin realistisia. Mutta eihän siinäkään koko totuutta ollut. Esim Vaikkapa Ministeri Haaviston budjetti Hovineen kasvaa vain. Ja itse kiinnitin huomiota siihen, että eihän sitä oikeastaan kukaan kiistänyt? Ja tänään radiossa Ylen kanavalla jälleen sitä agendaa. Jotta syntyvyys on nyt vain saatava kasvuun maahanmuutosta, perheenyhdistämisillä jne jne. Ärsyttävää hemmetisti se, miten jotenkin ei olla huolissaan siitä miksi suomalaiset ( siis suomalaiset ) eivät tee lapsia jne. Ideologista valehtelua niistä syistä.

Lissu vaan kirjoitti...


Köyhyystutkija Ohisalo puhuu kaikista heikoimmassa asemassa olevista ihmisistä silloin, kun pitäisi entisestään satsata "oireilevaan" etniseen väestönosaan.
Annika Saarikko lausui myötätuntoon vetoavasti näistä jengiläisistä, jotka ovat joidenkin lapsia ja sisaruksia.
Heidän uhrinsako sitten eivät ole?

Tämän hallituksen käsitys tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta on valheellisuudessaan niin läpinäkyvä, että voiko tuo enää muuta olla kuin tietoista politikointia. Globalisaatio kuitenkin on yhteinen näky, jota kohti pyritään ja nyt ollaan vallan kahvassa. Siinä nälkä vaan kasvaa. Ja se on pelottavaa.

Kuka se sanoikaan, että joitakin voi huijata kaiken aikaa, kaikkia jonkin aikaa muttei kaikkia kaiken aikaa.
Vaaleihin on silti vaarallisen pitkä aika.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Pohdin ääneen:
Jos Maria on kuin Joseph Göbbels, niin onko Marian puoliso kuin Magda Göbbels?

Anonyymi kirjoitti...

En usko että joku Saarikko ymmärtää jostain Frangfurtin koulukunnasta mitään.
Hän on vain hyödyllinen idiootti viherpunaisten hallituksessa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Seppo Oikkoselle, Joppos123:lle, MikkoK:lle, Iskälle, Pinlaarenille, Ano Nyymille, Huru-ukolle, Unknownille, Lissulle vaan, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Anolle & kiitos hyvistä kommenteistanne. En osaa varmaksi sanoa että mikä on Ohisalon ja ohisalojen perimmäinen motiivi. Itse näen että kyse on sinisilmäisestä ja ennen kaikkea sokeasta utopistisesta typeryydestä. Oli syy mikä tahansa niin seuraukset ovat selvät.

Ja joo, meidän huushollissa ei vietetä nenä- eikä muitakaan egonkohotus & anerahapäiviä.

Perttu Ahonen kirjoitti...

Ohisalo elementissään puhuessaan asioiden ohi, kukapa ei olisi huomannut eduskunnan kyselytunneilla sitä, että Ohisalo ei vastaa hänelle esitettyihin kysymyksiin, kun kysyjinä ovat perussuomalaiset.

Perinteinen Ohisalon käyttämä silmänkääntötemppu taas on se, että saatuaan kipakkaa palautetta harjoittamastaan politiikasta joka on luonut ja luo vastakkainasettelua ja kärjistää ilmapiiriä, syyttää hän ongelmien ja virheiden esiintuojia kylmääviksi ihmisiksi, jotka lietsovat vastakkainasettelua ja ilmapiirin kiristymistä.

Vastakkainasettelun ongelmia ei tarvitse lähteä Ruotsia kauemmas hakemaan, jossa Ruotsi Demokraattien odotettu menestyminen ja demokraattinen yhteiskunta ei kaikkia miellytä, toisin kuin ulkoparlamentaarinen toiminta väkivallan uhkineen.

Suomessa taitaa nämä PK-seudun jengi väkivaltaisuudet olla sitä omatoimista vastakkain asettumista ja eriytymistä, jossa kaikkein heikoimmassa asemassa ovat väkivallan uhrit eikä väkivallan tekijät.
Orwellilaisessa todellisuudessa asia on tietenkin päin vastoin, eikä tuota harjoitettua punavihreää politiikkaa voi perustella ilman Orwellilaista totuuden käsitettä, kuten ei yhden totuuden ideologioita(totalitarismia ja utopiaa) yleensäkään, sillä petos on olennainen ja rakenteellinen osa sosialismia ja siihen liittyvää utopiaa.

Tinahattu kirjoitti...

Nähdäkseni näiden ministereiden “unelma” sisältää ilkeyttä, julmuutta, tuhonhalua, sadismia. Teot ja puheet sen todistavat.
Onko sadismi sitten aivan omaa vai jonkin toisen tahon sinne ajatteluvehkeisiiin pylkyttämää, ei ole aivan selvää.

Jos kuitenkin oletetaan että on olemassa herra mestari joka heitä komentaa niin onhan selvä että “kansanedustajat” ovat puuhakkaita piikoja ja tekevät työtä käskettyä.
__________

Goebbelsista puheenollen, taisi sittenkin olla se mitä Goebbels sanoi briteistä. Saksalaiset suorastaan kadehtivat brittien törkeän valehtelun tehokkuutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Perttu Ahoselle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Perttu: Sanoisin että määrittelit asian osuvasti.

Tinahattu: Itse ajattelen että jos syynä on silkka typeryys niin silloin syytä on turha etsiä salaliitosta. Federalismin suhteen nuo pimut ovat tietysti EU:n piikoja mutta tämän kotikutoisen kaaoksen ne saavat aikaan ihan omilla unelmillaan. Romahtaneesta Suomesta kun ei ole edes markkina-alueeksi niille kuuluisille globaaleille markkinavoimille.

Mitä tulee propagandapuoleen niin briteiltä se on tainnut alun perin lähteä. Mutta Göbbels on varmaankin sen osuvin symboli. Britithän opettivat aikanaan myös Neuvostoliiton tiedustelupalveluille kaikenlaista käyttökelpoista ja Venäjän pojathan olivat hyviä oppimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Moro,
Tämä on kyllä järkyttävää paskaa!
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/eu-maiden-sisaministerit-vakivaltaisten-aariliikkeiden-nousun-takana-integraation-epaonnistuminen-lausunnosta-poistettiin-viittaukset-islamismiin/d08b7d48-9e68-47a6-a908-ba650ae0c15c

Suomi ja koko Eurooppa ollaan tuhoamassa näiden kaiken ymmärtäjien toimimattomuuden vuoksi! Sisäisestä turvallisuudesta vastaavat ministerit käsitehässiin oman vastuualueensa, päätä laitetaan pensaaseen ja peitellään omia virheitä!


Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Joo, VMP. Tilannehan on sama kuin ennen kakkosrähinää. Silloinkin länkkärit ajattelivat että kun öykkärille antaa mitä se haluaa niin öykkäri ei enää öykkäröi. Vaikka öykkäröinti loppuu vasta sitten kun öykkärille on lyöty luu kurkkuun. Tosin nykyisin on asia viety tavallaan pidemmälle eli kieltäydytään sanomasta öykkäriä öykkäriksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ceaucescusta tuli mieleen, että pitäiskö tuota Hutisaloa alkaa tituleeraamaan nimillä "Punavuoren nero" ja "Ajatusten Vantaa"

-Victor Mike Papa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Victor Mike Papa. No mikä ettei. Tulee vaan muistaa se pelottava ajatus että Ohisalolla & kumppaneilla on Suomessa suurempi kannatus kuin Ceausesculla aikanaan Romaniassa.

Tuumailija kirjoitti...

Olen jo jonkin aikaa ollut hallituksen naisjohtajista tätä mieltä:
-Sanna Marin on hyväntahtoinen, uskoo utopiaan aidosti.
-Li Andersson on kapinamielinen ja haluaa repiä vanhat jutut rikki, mutta hänkin uskoo utopiaan aidosti.
-Anna-Maja Henriksson tekee RKP:läisenä mitä muut tahtovat, kunhan pakkoruotsi säilyy. On merkityksetöntä, tajuaako hän monikulttuurin olevan tuhoisaa vai ei, koska se ei koske hänen omaa viiteryhmäänsä joka asuu kalliilla alueilla.
-Katri Kulmuni oli hyväuskoinen ja sinisilmäinen, muiden vietävissä. Nyttemmin korvattu Matti Vanhasella, joka ei käytännössä muuta asiaa koska hyväuskoisuus pätee koko Keskustapuolueeseen, joka ei EU-kiimassaan halua nähdä ongelmia.

Mutta Ohisalosta olen eri mieltä. Hän tietää täsmälleen mitä tekee, hän tietää tekojensa seuraukset ja hän tietää ettei monikulttuuri toimi. Hän ei ole utopisti. Utopismistakin on mahdollista parantua joko aikuistumisen kautta, tai alkaa vain tajuta asioita kun niitä ei voi enää väistää loputtomiin. Mutta Ohisalon sairaus on paljon hirveämpää ja siihen ei ole mitään toimivaa lääkettä: Ohisalo on yksinkertaisesti paha ihminen. Hän HALUAA Suomen tuhoutuvan. Hän HALUAA kaiken palavan.

Ohisalo käyttää koko muuta tyttöporukkaa hyväkseen asiansa ajamiseen. Hän on opportunisti ja esittää muille olevansa suurikin utopisti. Hän on laskelmoiva ja tietää kyllä miten tässä käy. Hän valehtelee kaikille, myös omilleen, ja kiertää vastapuolen vaikeat kysymykset ympäripyöreästi. Paskan osuessa tuulettimeen hän on turvassa, koska voi luottaa rikkaan öljymiehensä apuun. Ohisalo voi koska tahansa paeta vaikka ulkomaille ja katsella sieltä palavaa Suomea.

Ikinähän ei pitäisi selittää pahuudeksi sitä minkä voi selittää typeryydeksi. Muiden hallituksen jäsenten suhteen asia onkin näin. Muut ovat vain typeriä. Mutta Ohisalo on täysin häikäilemätön ja kylmä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tuumailija. Ymmärrän pointtisi mutta olen eri mieltä. Jos haluaa paikat paskaksi ja palamaan niin ihminen kuvittelee että siitä hyötyy jotenkin. Ohisalon lompakko on nollalla jos Suomi romahtaa. Siinä ei auta se öljymieskään sillä Suomi ei ole silloin enää mikään markkina-alue. Ja jos Ohisalo tietäisi mitä tekee niin hän tajuaisi että ei muualla Länsi-Euroopassa ole pakopaikkoja sillä se on menossa samaa ohisalojen tietä. Eli päädyn itse edelleenkin sinisilmäiseen typeryyteen. Häikäilemätön ja kylmä hän kyllä on.

Anonyymi kirjoitti...

Ohisalo: Outojen ajatusten Ounasjoki.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Jep. Mutta vallassa oleva sellainen.

Tinahattu kirjoitti...

Sattui vastaan tuollainen hirmunatsien aviisi. Kirjoittaja “Sakke” sanaili sinne lukijoiden puolelle aika viisaasti pari viestiä.

— Tinahattu —
_____________

https://www.partisaani.com/news/race/2020/11/10/taponen-ohisalo-helsingin-maahanmuuttajarikollisuudesta-syina-korona-ja-asuntopolitiikka/
Sakke
11.11.2020 klo 08:52

”Millä tavalla nämä ideologistit eli taposet ja ohisalit saa vallasta pois??”

Ohisalo, Taposesta puhumattakaan, ei ole vallassa yhtään missään. He ovat (luonne)näyttelijöitä, vetämässä juuri sitä tolkun ihmisiä ärsyttävää ja sekopäiltä suosiota saavaa rooliaan kuten on tarkoituskin. 
[…]
Kannattaa välillä kurkistaa sinne nukketeatterin taaksekin. Nk. hyödyllisten idioottien seuraaminen aiheuttaa vain ennenaikaista mahahaavaa ja mahdollisesti diabetesta, uskon rapautumisesta ihmiskuntaa kohtaan nyt puhumattakaan.
[…]

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Mitä suurta viisautta noissa kommenteissa oikeastaan oli?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys.
Olisin sitä mieltä näistä ohisaloista ja muista vastaavista ,ettei pidä aliarvioida ihmisten tyhmyyttä ja sitäkään yksinkertaista perusasiaa etteivät monetkaan näistä ymmärrä tekojensa syy ja seurausketjua olleenkaan ja sitä että hyvistä teoista voi olla pahoja seurauksia ja pahoista hyviä. Eli monesti loogiseen ajatteluun kykenemättömiä asiaansa oikeasti uskovia itseään parempina ihmisinä pitäviä keskinkertaisuuksia , joskus näitä läheltä kun seuranneena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Samanlaisia kokemuksia itsellänikin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen kyllä pettynyt kanisteri hutisalon käytökseen uhkailujutun oikeuskäsittelyn aikana. Valittelee tuntuneen pahalta ja tunteneensa olonsa aturvattomaksi. Mitä itsekkyyttä. Pitäisi tuntea syyllisytä etuoikeutetusta asemastaan - syrjäytetyn hemmon oirehtiessa - joutuessa uhkailemaan. Nyt toimeksi, asunto, taulutelevisio, auto ja työpaikka syrjäytetylle - ja äkkiä sittenkin. Sopiva työpaikka voisi olla vaikka syrjäytysasiamiehen tai SUPO:n vanhemmansyrjäytymistukijan homma. Universtaalta voisi myös löytyä sopiva virka - syrjäytymistieteilyn professori esmes.

Haloo: Hutisalo - skarppaa hieman!

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Älä hitto yllytä sitä. Se innostuu siitä vaan. Tiedähän sinä mitä tapahtuu kun Ohisalo ryhtyy mielestään skarppaamaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Tässä asiassa minun on kyllä kompattava veli Tuumailijaa täysillä. Hänen luonnehdintansa osuvat mielestäni tasan tarkasti kohdalleen.

Hilpeä Huti-Maisa on paha.
Paha.
Paha.
Hän on juuri sitä, mitä Bruce Waynen hovimestari Alfred Pennyworth totesi isännälleen Jokerista:

"Ssome men aren't looking for anything logical, like money. They can't be bought, bullied, reasoned, or negotiated with. Some men just want to watch the world burn."

Hän haluaa tuhota Suomen kansakunnan ja valtakunnan. Syytä en tiedä, mutta se saattaa juontua hänen lapsuudestaan alkoholistikodissa, josta hänet pelastettiin huostaanotolla.
Mitä lie tapahtunutkaan pienelle Marialle sellaista, että se on muuttanut hänet hilpeäksi Huti-Maisaksi, mutta nyt hänestä huokuu Jäätävä Viha.

Ja Suomen romahdettua tulevat tarpeeseen ne aviomiehen öljymiljoonat. Niillä ei tietenkään ole ostettavissa turvapaikkaa Länsi-Euroopasta, koska sellaisia ei enää ole.

Mutta Kamala Harrisin USAssa on.

Enhän toki tiedä, onko näin. Mutta en pidä Huti-Maisaa missään tapauksessa ajattelemattomana typeryksenä, joka vain toteuttaisi sitä Unelmaa, mistä tyttöjen kanssa paasattiin lukion tupakkapaikalla.

Minusta hän on täynnä pahuutta, jota hän toteuttaa määrätietoisesti ja harkiten.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En sano varmaksi mikä on totuus. Itse kallistun sinisilmäisen typeryyden ja jatkuvan itsepetoksen kannalle.

Gruvmor - Maria Olsdotter kirjoitti...

Mitä ihmeen sååpaa se Ohisalo oikein toitottaa? Ihminen on niin väärässä kuin olla voi.

Olen vuosikausia yrittänyt varoittaa myös Suomea ja suomalaisia tekemästä kaikkia samoja virheitä kuin mitä täällä Ruotsissa on menty tekemään hirvein tuloksin - ja monet muut ovat samoin varoitelleet. Kuitenkin Suomen on nähtävästi jostain syystä ollut ihan pakko tehdä ne samat virheet, vaikka tämä Ruotsin kamala esimerkki on aivan vieressä näytillä kuin teatterin lavalla ikään.

Ruotsi on "humanitäärinen suurvalta" juu, siitäkö Suomi on ollut kateellinen tai jotain?

Kyllä sydäntä särkee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Gruvmor-Maria: Valitettavasti Suomi on menossa samaa tietä. Nähtävästi pohjalla täytyy käydä ennen kuin sieltä voi nousta.