tiistai 24. marraskuuta 2020

EPÄILYKSEN PIRU JA LÄTISEVÄ AIKAMATKA

Helsinki, lähitulevaisuudessa…

Epäilyksen Piru leijaili erään Kallion kuplakaupunginosassa sijaitsevan asunnon katossa ja katseli kuinka Menestynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko oli valmistautumassa yöpuulle. Kyseinen naispoliitikko saattoi mennä yöpuulleen tyytyväisenä sillä hänelle vallitseva tilanne oli pelkkää juhlaa. Valtamedian tuella vihervasemmistolainen valta oli varmistanut asemansa vuoden 2023 eduskuntavaaleissa ja niin ilmasto-, monikultturismi- ja feminismiasiat olivat hyvässä ja intersektionaalisessa hoidossa. Nyt jyrättäisiin, todella jyrättäisiin. Kukaan ei enää estäisi.

Haja-asutusaluetta alettiin verotus- ja säätelykeinoin pikkuhiljaa tyhjentää ja vihapuhujia saatiin – lopultakin – tuomittua pitkiin ehdottomiin vankeusrangaistuksiin. Teollisuutta oli verokuritettu niin kuin vihervasemmistolaiseen agendaan kuuluikin. Ilmaston nimissä tietysti. Saihan se totta kai aikaan työttömyyttä ja firmojen pakoa maasta mutta asioita tuli ajatella globaalisti, suuremmassa mittakaavassa ja oikean ideologian mukaisesti. Vihervasemmistolainen Naispoliitikko hallitsi ideologian eikä välittänyt tylsästä insinööritodellisuudesta joten hän veti peiton korviinsa ja valmistautui nukkumaan tyytyväisen ihmisen unta. Uni tulisi pian. Sillä eihän hänen tarvinnut työttömyyttä ja puutetta pelätä. Työttömyys ja puute olivat muurahaiskansalaisten ongelmia. Ja muurahaiskansalaiset eivät kuuluneet hänen todellisuuteensa joten niitä ei ollut oikeastaan olemassakaan.

Epäilyksen Piru tiesi ettei Menestyneen Vihervasemmistolaisen Naispoliitikon kanssa kannattanut yrittää keskustella. Ei hän näkisi Epäilyksen Pirua sillä Naispoliitikolle itselleen valehtelu oli jo osa verenkiertoa. Tai ehkä dna:ta. Mutta Epäilyksen Piru saattaisi kuitenkin pistäytyä hänen unissaan. Tarkemmin sanoen se saattaisi antaa Menestyneelle Vihervasemmistolaiselle Naispoliitikolle pienen aikamatkan. Ja sehän alkaisi nyt. 3… 2… 1… go…

Menestynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko havahtui. Paikka oli outo. Maaseutua selvästi. Kallion kuplassa asuvalle varsin vierasta. Oikeastaan täysin vierasta. Eihän hän ollut koskaan Kehä kolmosen pohjoispuolella käynytkään. Hän, niin kuin hänen kaltaisensa eivät olleet kovin vahvoja historian tuntemuksessa mutta näytti siltä että nyt oltiin jossain sadan vuoden takaisessa Suomessa. Maatalon pihalla kun ei ollut ensimmäistäkään autoa eikä traktoria. Pelkkä hevonen jota talon isäntä oli valjastamassa. Pihalla oli myös nainen. Talon emäntä epäilemättä. Hän käveli kovaa vauhtia ja äkäisen näköisenä kohti Menestynyttä Vihervasemmistolaista Naispoliitikkoa ja sen kummemmin varoittamatta veti ankarat läsärit hänen poskelleen:

- Siinähän sinä perkeleen uuslahtari olet! Arvaapas pilvissäsi leijuva ämmänräähkä minkälainen homma meidän oli saada elämä mallilleen kun me päästiin lopultakin torppareista talollisiksi. Ja me onnistuttiin. Saatiin aikaan jopa hieman hyvinvointia tänne maaseudulle. Ja mitä sinä perkele menit tekemään? Tuhosit maaseudun elämän edellytykset. Oli sitten kyseessä tölli tai kokonainen kylä. Ja teit sen kaiken jonkun kuvittelemasi ilmastojumalan nimissä. Meidän lapsenlapsenlapset joutuvat siirtymään joihinkin helvetin kanahäkkeihin kaupunkeihin valtionkerjäläisiksi. Vain siksi, että sinä voisit ruokkia omaa egoasi ja kuvitella olevasi älyllisesti muurahaiskansalaisten yläpuolella. Ja ennen kaikkea halveksimasi maaseudun. Jonka tuottamaa ruokaa sinäkin onneton hiistakan paska joka päivä syöt.

Ja sitten tuli päälle vielä toiset tukevat läsärit toiselle poskelle. Hitto että teki kipeetä. Kaikki sumeni ja kun näkökenttä selveni oli Menestynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko jossain kaupungissa. Ehkä Tampereella. Jonkun suuren konepajan pihalla. Näytti siltä että oltiin 1930-luvulla. Ja häntä vastaan tuli nainen. Varmaan sen konepajan työntekijä. Mitäs hän…

Läts!

Jaahah, läsärit tuli taas. Nainen sanoi Menestynyneelle Vihervasemmistolaiselle Naispoliitikolle:

- Ja siinähän sinä perkeleen hamehämähäkki olet! Työ täällä konepajalla ei ollut todellakaan mitään herkun leipää mutta kyllä sillä lapsensa elätti. Ja meillä oli vielä idea että lapset eläisivät vähän meitä leveämmin. Niin kuin aikanaan elivätkin. Duunarit saivat helvetti soikoon talon, auton ja kesämökin. Mutta eivät enää, sillä sinä ja kaltaisesi perkeleet olette tuhonneet yritykset houreittesi nimissä. Verotitte ne olemattomiin. Piti kyykyttää se kapitalisti sitten lopullisesti. Ja kyykytettiinkin. Mutta milläs sinä kuvittelit että ihmiset sen jälkeen elävät? Sinun unelmillasi? Miten unelmista valmistaa sapuskaa? Annapa resepti, senkin lutikka.

Läts!

Konepajan nainen veti vielä toiset läsärit. Ja sitten näkökenttä sumeni taas. Kun se selveni, huomasi Menestynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko olevansa jossain korvessa posket kivusta kirveltäen. Ympärillä oli… mitä ne olivatkaan… puolijoukkuetelttojako ne olivat… jostain kuului tykkien jyskettä… ja tuo nainen joka tuli häntä kohden… harmaa mekko päällä… lottiako ne olivat… vai mitä…

Läts!

Ja taas tuli läsärit. Ai hitto että teki taas kipeetä. Lottapukuinen nainen sanoi:

- Ja siinähän sinä saatanan Helsingin Tiltu olet! Arvaatko sinä työnteosta mitään tietämätön ylipalkattu loinen ollenkaan minkälainen urakka meillä oli pitää tämä maa itsenäisenä? 89.000 kuollutta. Vuosien kärsimys. Ja sinä kaksijalkainen täi menit ja luovutit itsenäisyytemme Brysseliin koska se on mielestäsi muodikasta ja sen vastustaminen puolestaan vanhanaikaista. Kas kun siinä haisee sarkakangas ja kuuluu Ukko-Pekan lukon loksahtelua joka sinulle soijalattea nauttivalle yliarvostetulle suojatyöllistetylle tyhjänaikaiselle paskalle on jotain ihan hirveetä.

Sitten ei tullut läsäreitä vaan lotta pamautti Menestynyttä Vihervasemmistolaista Naispoliitikkoa suoraan turpaan. Ai hitto mikä mälli. Tuolla lotalla taisi olla habaa enemmän kuin kolmella Menestyneen Vihervasemmistolaisen Naispoliitikon arvostamalla soijapojalla yhteensä. Kaikki meni jälleen sumeaksi. Hän havahtui ja oli omakotitalon pihassa. Pihalla oli vanha Toyota Corolla. Häntä vastaan tuli nainen jonka vaatteissa oli 1970-luvun kuosi. Mitähän…

Läts!

Ja taas tuli läsärit. Läsärit antanut nainen totesi kiivalla äänellä:

- Ja siinähän sinä perkeleen pyryharakka olet! Tiedätkös, me tehtiin töitä ja saatiin aikaiseksi ihan hyvinvoiva yhteiskunta. Meillä oli ajatus että meidän lapset ja lapsenlapset pärjää vielä paremmin kuin me. Ja mitä sinä olet saanut aikaiseksi? Ilmasto- ja monikulttuurisuusjumalasi nimissä? Perkele, meillä oli toivo tulevaisuudesta. Lapsenlapsillamme ei sitä ole. Elleivät ne lähde yliopistoon lukemaan jotain tyhjän paskan hiertämistä joka sinun Suomessasi on tärkeämpää kuin se, jolla varsinaisesti tehdään evästä ihmisten pöytään. Tiedätkö, työ? Onko sana sulle tuttu? Oletko koskaan mahtanut kuulla?

Läts!

Ja taas tuli läsärit. Alkoi tehdä oikeasti ihan pirun kipeää. Näkökenttä sumeni taas ja sen selvittyä hänen edessään oli nuori nainen. Ja jälleen kerran pahalla päällä. Ja taas tuli läsärit:

- Läts!

- Ja siinähän sinä mahon lehmän ruiskupaska olet! Tiedäkkös, minä olen vuonna 2025 syntynyt nainen. Tai olisin syntynyt, jos vanhempani eivät olisi omaksuneet sinun maailmanpelastusepistolaasi. Joten he jättivät minut tekemättä. Ilmastosyistä. Ja minun Suomessa sijaitsevassa ekologisessa lokerossani on sen sijaan kaksi arabia ja kaksi somalia. Olisin mielelläni halunnut syntyä. Mutta sinä estit sen. Niin että otapa vielä tästä:

Läts!

- Ja tästä!

Läts!

- Ja tästä!

Läts!

Menestynynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko heräsi siihen että hän läiski itseään naamaan oikein urakalla. Ai hemmetti, että teki kipeää. Kuinka hän näin oli pystynytkään itseään lyömään? Hän nousi sängystä ja meni katsomaan itseään peilistä. Voi hitto… naama oli kuin kurpitsa… eihän tämän näköisenä mihinkään… Hän päätti soittaa puoluetoimistoon ja sanoa että häneen iski yllättävä ilmasto- ja jälki-Trump-ahdistus. Kyllä sillä viikon sairasloman saisi ilman lääkärillä käyntiä. Puoluetoimistossa ymmärrettäisiin kyllä. Se kun oli niitä hermoherkkiä täynnä muutenkin. Ei se siellä ollut vika, vaan ominaisuus.

Epäilyksen Piru leijaili katossa ja tuumaili itsekseen että tuo ihmisen onnellisuus oli varsin venyvä käsite. Tuo naamansa kurpitsaksi läiskinyt Menestynynyt Vihervasemmistolainen Naispoliitikko oli kieltämättä onnellinen ihminen. Sillä olihan hän vapauttanut itsensä kaikesta loogisesta ajattelusta ja reaalimaailman unelmia rajoittavista kahleista. Ikävä vaan että hän halusi – ja piru vie pystyikin – vapauttamaan siitä myös koko ympäröivän yhteiskuntansa… sääliksi kävi noita suomalaisia… kun ne olivat sinänsä ihan kelpo väkeä… ne vaan äänestivät kerta toisensa jälkeen käveleviä katastrofeja johtamaan itseään… ehkä se oli jonkinlainen kansallisen masokismin piirre… ota niistä sitten selvä…



29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos. Kyllä kevensi mieltä.
Vaan karkuunhan täältä tekis mieli lähteä. Oon kutistuvan sukupolven viimeinen vesa ja nykymittapuun mukaan elinkelvottoman, aikoinaan kohtuu komian tilan nykyinen EU-torppari. Jos panis kaiken lihoiks ja sijoittais vaikka Puolaan, Unkariin tai Viroon. Kattelen tuvan seinällä viiden sukupolven takaisia kuvia ihmisistä jotka rakensi tän kaiken pelkällä kirveellä, pokasahalla ja kuokalla. Tän hinnalla ei saa kerrostalokaksiota Jyväskylästä vaikka tällä on elätetty sukupolvet ihmisiä ja tuotettu tonneittain voita, munia, lihaa ja viljaa jolla valtio osti raakaöljyä neuvostoliitosta. Miten tää on perkele mahdollista että tällä ei oo enää mitään arvoa? Miten on mahdollista että ennen tossa 3km päässä oli kolme pankkia, posti, pari kauppaa, rautakauppa, terveyskeskus ja koulu. Nyt ei mitään. Miten meillä oli siihen varaa silloin?
Suomalaiset on ahkeraa ja tunnollista väkeä. Jäädään ehkä joillekin aasialaisille ja sakuille kakkoseks. Meidän pitäis pystyä ja pystyttäiskin paljon parempaan jos meidän valitsemillamme johtajilla olis muuta kompetenssia ja tahtoa kuin kärsänsä toisten asioihin työntäminen ja niiden kateuspäissään ideologinen sössiminen ja jeesustelu.

Eihän täällä kellekään rehelliselle enää mitään omaisuutta kerry ja nythän tiedetään että x-sukupolvi jää järjestään köyhemmäksi kuin edeltäjänsä. Ei siitä työstä vaan jää verojen jälkeen mitään ja väärällä paikkakunnalla olevat sukutilat tai kiinteistöt eivät tuota mitään ja happanevat ajan hampaissa ja kiinteistöveroissa nolliin.

Erään fiktiivisen vuoristoneuvoksen sanoin:
"Kyllä tekis mieli lisauttaa."

Sano sää Ykä kun oot viisas mies, että mitä mää voisin lapsilleni jättää muuta ku paremman tulevaisuuden jossain muualla?
Miten vitussa ei ahkeralle ihmiselle joka ei edes ryyppää jää muuta ku tuulen huuhtoma perse?
En oo varmaan ainoo joka suunnittelee työn teon lopettamista.
Sit ois ainaki aikaa ja varaa rempata näitä rapistuvia nurkkia.

Erkki

Strix Senex kirjoitti...

Ei taida tässä Joulukertomuksessa olla onnellista loppua niin kuin siinä Dickensin Saiturin Joulussa. Taitavat olla nämä vihreät naispuoliset Scrooget kovempaa ja katumattomampaa tekoa. Vaikka Epäilyksen Piru toisi Naispoliitikon eteen litsaria läimäyttämään hänen oman tyttärensä tai tyttärentyttärensä, joka on päätynyt hellan ja arabimiehen nyrkin väliin, tuskinpa ajatus siitä ojentuisi tai mieli siitä heltyisi. Kyllä kaikkinainen muiden ihmisten harjoittama ilonpito, etenkin jouluinen lahjojen jakaminen läheisille ja kinkun syönti saisi ankaran tuomion ”Humpuukia, tuohonkin turhuuteen ja ylellisyyteen tuhlatut rahat pitää lähettää Afrikkaan tai lahjoittaa Thunbergin perheyritykselle”.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ehkä nagaikalla pehmentää selkänahan tai persaustan. Kansallisromantikkona tietysti semmoinen kuorittu 2m:n pituinen katajavitsa olisi ollut myös oiva pedagoginen opetusväline. Ehkäpä epäilyksen piru laittaa varusvarastolle tilauksen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Erkille, Strix Senexille ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Erkki: Tiivistit kyllä hyvin monen ihmisen ajatukset kommenttiisi. Todetaan vielä että silloin kun oli ne kolme pankkia, posti, pari kauppaa, rautakauppa, terveyskeskus ja koulu niin me suomalaiset maksettiin selvästi vähemmän veroja kuin nyt. Mihin ne verot nyt menevät? Minä en ole millään muotoa viisas mies mutta ne viisaatkaan tuskin keksivät kuinka asiat paranisivat ja kuinka lapsille voisi taas tarjota tulevaisuuden toivon. Se on murennettu jo niin kauan aikaa. Tosin nykyinen hallituksemme tekee sitä turbovauhdilla.

Strix Senex: Ei ole onnellista loppua niin. Ja odotetaanpa sitä kun nämä utopistit saavat jyrättyä ne vihapuhelait läpi. Sitten faktat muuttuvatkin rikoksiksi. Sillä utopisti polttaa mieluummin maansa ympäriltään kuin menettää kasvonsa.

Pate: Eiköhän se idea mennyt läsäreilläkin perille. Toi kasakkaruoska on pikkuisen liian ronski opetusväline.

Nils - Aslak kirjoitti...

Koronaan on kuollut valitettavasti jotain alle 400 suomalaista. Se on kuitenkin vähän verrattuna Ruotsin yli 6.000 kuolleeseen ja samaan aikaan siellä on jengisodissa tapettu kymmeniä ihmisiä.

Korona tuo suuren muutoksen, joka on vasta aluillaan. Mökkikauppa kasvoi sekamelskasta huolimatta jo 40% ja niiden muuttaminen talviasuttaviksi kasvaa rajusti. Maaseutu saa kaikenlaisia lisätuloja ja siellä kehitetään hurjaa vauhtia uusia palveluja.

Korona on ohi alle puolessa vuodessa ja silloin hallitus joutuu tosipaikan eteen. Kuten Vanhanen sanoi, se ei pysty päättämään mitään.

Li Paskapuhetta Andersson kehuu opetuksen lisävuoden tuovan 16.000 työpaikkaa vuoteen 2065 mennessä ja pääministeri toistelee sitä eduskunnassa.
Aivan järjetöntä, olisiko joku poliitikko voinut kehua vuonna 1975,että tämä uudistus tuo 16.000 työpaikkaa vuoteen 2020 mennessä ja mitkä olisivat olleet toteutumisen mahdollisuudet.

Veikkaan Suomessa ja Ruotsissa olevan uudet hallitukset puolen vuoden sisällä. Korona on voitettu, mutta mitään pakolaisvyöryjä ei ole tulossa, koska kaikki EeUun rajat ovat siltä osin kiinni. Sipilän hallitus joutui tekemään 800 miljoonan lisäbudjetin pelkästään pakolaisten kuluihin.

Ekku kirjoitti...

Mitenkäs sitä nyt vanhassa laulussa sanotaan: "Riistäjät ruoskaa nyt selkäämme soittaa, vastassa valkoinen armeija on. Pakko on taistella, kuolla tai voittaa, ratkaisu edessä on tuntematon."

Pitäisiköhän tuo sanoitus päivittää nykyaikaan? Osat on ainakin vähän vaihtaneet paikkaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Nils-Aslakille ja Ekulle & kiitos kommenteistanne.

Nils-Aslak: Tää koronahysteria alkaa kuolleisuuteen nähden olla väkisin ylläpidettyä. Tartunnoista uutisoidaan suuresti mutta kuolleista taas ei niinkään. Eikä varsinkaan suhteessa kokonaiskuolleisuuteen. Noin muuten voi todeta että hallituksemme ei elä tässä maailmassa mutta minä puolestani uskon että kyseinen hallitus pidetään väen väkisin kasassa vuoteen 2023. Sillä niitä mielettömiä päätöksiä joita tämä hallitus tekee tuskin seuraavakaan hallitus purkaa. Nyt eletään utopistien etsikkoaikaa. Ja kepu menee mukana kuin pässi narussa.

Ekku: Juu… hallitus on vankka, kätyrlauma sankka…

Anonyymi kirjoitti...

Onhan niitä viisaitakin dosentteja olemassa, jopa Helsingissä:

https://www.youtube.com/watch?v=oQaVE2YiNRA&feature=youtu.be&t=638

Anteeksi, mutta tämä linkki ei tällä kertaa liity blogikirjoituksen aiheeseen
muutoin kun vähän liippaa maamme historiaa. Kannattaa katsoa, jos ei ole aiemmin
nähnyt. Teemu osaa sanoa.

mukavaa loppuviikkoa

Sepi

Tuumailija kirjoitti...

Lähekkö Erkki mun kans Japaniin töihin?

Itse artikkelista totean tällä kertaa, että tuskin nämä utopistit paljoa painajaisia näkevät. He nukkuvat yönsä oikein mukavasti, tekeväthän he joka päivä kaikkensa paremman Suomen puolesta. Kun tietää olevansa Hyvyyden ja Rakkauden asialla, voi nukkua puhtaalla omallatunnolla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille ja Tuumailijalle & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Kiitos linkistä. Täytyy katsoa.

Tuumailija: Viesti Erkille välitetty. Ja juu, paremman Suomen ja paremman maailman sekä ennen kaikkea nälkäisen egon puolesta. Utopistit ovat mestareita valehtelemaan itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

"Miten on mahdollista että ennen tossa 3km päässä oli kolme pankkia, posti, pari kauppaa, rautakauppa, terveyskeskus ja koulu. Nyt ei mitään. Miten meillä oli siihen varaa silloin?"

Toisaalta siihen aikaan ei pääkaupunkiseudulla ollut Triplaa, ei Itistä, Jumboa, Selloa eikä Isoa-Omenaa. Eikä myöskään Lempäälässä Ideaparkia eikä Tuurissa jättimäistä "kyläkauppaa". Nekin kaikki ovat osaltaan vieneet lähikaupoilta merkittävän osan asiakkaista.
Pankit taas lakkauttivat suuren osan konttoreistaan, kun pankkikortit yleistyivät. Enää niissä ei tarvitse asioidakaan kuin joskus harvoin.

QroquiusKad kirjoitti...

Muistelen jossain tulleen joskus vastaan Gulagin piirissä vallinneen käsityksen, että poliittisen fanaatikon voi murtaa, mutta uskonnollista ei mitenkään:
mitä enemmän häntä rääkkää, sitä enemmän hän ih-Q kruununsa sen kun kirkastuvan!

Ja mitäpä muuta nämä bloggauksen päähenkilöoletetun kaltaiset tosielämän henkilöoletetut ovat kuin uskonnollisia fanaatikkoja? Mutta silti:

aidolla uskonnollisella fanaatikolla on ainakin omasta mielestään yhteys Korkeimpaan Voimaan, jonka luokse hän kärsittyään pääsee.
Nuorilla Älykkäillä Naisilla ei tällaista ole, vaan heidän fanatisminsa palvelee vain ja ainoastaan heidän egoaan.

Uskoisinpa heidän olevan hyvinkin helposti murrettavissa. Vaan mistä löytyisi se murtaja?

Mistä muuten sadan vuoden takainen pientilan emäntä tunsi käsitteen "ego" ja päähenkilöoletettu käsitteet "puolijoukkueteltta" ja "lotta"?

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=oQxaGm7eK4U

Niin ne tekevät ja oikeassa ovatten kun ajatellaan, että:

"1. Suomessa kuolee vuosittain keskimäärin noin 53-55 tuhatta ihmistä ja luku on suurten ikäluokkien takia kasvussa.
‍‍
2. Heistä koronaan on tänä vuonna menehtynyt 389. Vähemmän kuin normaalisti kausiflunssassa. Kokonaisuuskuolleisuus tulee jäämään ehkä merkittävästikin keskiarvon alapuolelle.
‍‍
3. Kuolleiden mediaani-ikä on ollut 84 vuotta. Se on kaksi vuotta korkeampi kuin suomalaisten keskimääräinen elinajanodote.
‍‍
4. THL on myöntänyt, että kuolleet ovat olleet lähinnä monisairaita vanhuksia ja näyttäisi siltä, että ainoastaan 20:lla (näistä 389:sta) varsinainen kuolinsyy on ollut itse virus. https://www.ts.fi/.../Toinen+tautiaalto+paljasti...
‍‍
5. Sulut/rajoitukset ovat aiheuttaneet Suomelle 20 miljardin euron lisävelanoton tarpeen (ja velkasuhteen nopean räjähdyksen), viennin 20% romahduksen, yli sata tuhatta uutta työtöntä ja keväällä alkaa ennennäkemätön konkurssiaalto. Suomen vientiteollisuushan ei tietenkään mitään sille voi, että maailma ympäriltäkin on sulkeutunut, mutta ei se kai silti estä hallitukselta käyttämästä oman maan osalta tervettä järkeä ja harkintaa?
‍‍
6. HUSissa oli eilen 36 koronapotilasta osastolla ja 5 teho-osastolla.
‍‍
‍‍
HUS:lla on 21700 työntekijää, 22 sairaalaa, 4000 akuuttipaikkaa, HUS hoitaa yli 400000 potilaskäyntiä vuodessa, tekee yli 80 000 leikkausta ja omaa lähes kahden miljardin euron budjetin.
‍‍
‍‍
Ja nyt julistetaan rajuja Uudenmaan rajoituksia (mm. tuhotaan merkittävä määrä suomalaisista urheiluseuroista) KUN HUS:SSA ON TEHO-OSASTOLLA 5 (SIIS VIISI) IHMISTÄ!!!! Syksyllä on varmaan parisen kymmentä vähän alle satavuotiasta kuollut "koronaan". Sen takia nuorten ja keski-ikäisten pitää kiltisti ottaa konkurssit vastaan?
‍‍
‍‍
Siis eikö todellakaan pelkureiden ja konsensusraukkisten maasta löydy YHTÄÄN poliitikkoa, joka uskaltaisi nousta seisomaan ja todeta sen ilmiselvän tosiasian, että tässä koronapsykoosissa ei ole yhtään mitään järkeä tai suhteellisuudentajua? Eipä löydy... maa on täynnä suoraselkäistä suomalaista. Täysin vastuutonta."

lainaus by Timpe Ahonen


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Todella nautittava tarina, teki niin hyvää; aivan kuin olisi itse päässyt antamaan ympäri korvia! Jyväskylä kun tuossa edellä mainittiin, niin täällä 7-vuotias koululainen pahoinpidelttiin sairaalakuntoon vanhemman pojan toimesta koulumatkalla. Poliisi ei kerro koulun nimeä, ettei tapahdu leimautumista! Sehän tässä taas on tärkeintä. Voin olla väärässä, mutta haistan palaneen käryä.

”Utopistit ovat mestareita valehtelemaan itselleen”; taas naulan kantaan!

Rouva Ano

MikkoK kirjoitti...

Ohisalo nosti oikeusjutun häntä uhkaillutta mielenterveyspotilasta vastaan. Samaan aikaan hän toivotti hyvää mielenterveyspäivää. Tämä herättää ainakin kaksi kysymystä.

Onko mielenterveyspotilaan parasta hoitoa haastaa hänet kasvottomasti valtion väkivaltakoneiston avustuksella suoraan oikeuteen VAI avata keskustelu ja hoitoonohjaus vähin äänin? Nyt uhkailija on julkkis kielteisessä ja elämänsä pilaavassa mielessä.

Vallanpitäjän oma nahka on maailman tärkein asia. Kansalaisten nahalla ei ole mitään väliä. Maahanmuuttajat ovat tappaneet älytöntä vihaa ja halveksuntaa osoittaen pitkän rivin suomalaisia sen lisäksi, että ovat harrastaneet kaikenmoista väkivaltaa jo tuhansia kohtaan. Pääosa tekijöistä ei saa mitään seuraamuksia. Onko oikein, että tarkkaan varjeltu Ohisalo jättää täysin huomiotta muiden suomalaisten kaduilla konkreettisesti kokeman uhan ja väkivallan, mutta menee itse paniikkiin jo jo viestien perusteella?

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettei kukaan läiskijöistä osannut tekniikkaa, nimittäin läsärillä saa niskat nurin. Jos osaa ja tahtoo. Ja on habaa tarpeeksi. Läsärillä saa myös aivovaurion aikaiseksi, kun pää kääntyy tarpeeksi nopsaan ei aivot pysy perässä. Aivokudos repeää sopivasta kohdasta.

Ai niin, untahan tämä. Pahus.

Asiasta kumminkin mimmi veteli itseään turpaan.

"ne vaan äänestivät kerta toisensa jälkeen käveleviä katastrofeja johtamaan itseään… ehkä se oli jonkinlainen kansallisen masokismin piirre… ota niistä sitten selvä…" Niinpä. Tunnen koko joukon poliitikkoja, vanhoja, keski-ikäisiä ja nuoria. Osa on ihan täysiä ääliöitä, osa vähä-älyisiä, osa hyvin keskinkertaisia, osa normaaleita ja osa älykkäitä. Yllättäen monet median kovasti kehumista on totaaliääliöitä. Tai oikeastaan vähemmän yllättäen. Lehdet kun nostavat ja jättävät kertomatta typeryksien typeryyksistä. Milloin mistäkin syystä, kylän omaa poikaa pitää kannattaa, pankinjohtajaa ei pidä suututtaa...

Niin ja KGB:n, stasin tai CIA:n agenttia ei sovi paljastaa, onhan sillä suhteet kunnossa. Eikä juoppoa, eikä naippoa, eikä umpihullua. Ei lukutaidotonta, ei suomea osaamatonta. Asiakirjan väärentäjää eikä koplaajaa sovi paljastaa, eipähän ei.

Onhan näitä nähty.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä osui ja upposi tämä tarina. Niin ne 2023 vaalit sitte siellä tulevaisuudessa.. Entäpä jos vihervasemmisto jatkaa vallassa,ei saatana ei ei.. PS blokataan taas ulos, vaikka tod. näk. voittaa vaalit. T. Oloneuvos

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta kas, Bryssel se vain pistää lisää pökköä pesään:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007639247.html

Saamme nähdä, että tuonkin tavoitteen Suomi toteuttaa vähintään kaksinkertaisena, ja Jaana Haapasalo taputtaa kätösiään tasajalkaa hyppien ja kikattaen.

Lopun aikoja meille tarjoillaan kiihtyvällä tahdilla.

SuiGeneris kirjoitti...

Loppujen lopuksi olisi jopa suotavaa että nämä vihervasemmistolaiset naiset olisivat vain harhan vallassa. Mutta ainakin ne naiset, jotka olen omissa ympyröissäni tavannut ovat täysin tietoisia siitä mitä pahaa he aiheuttavat.

He eivät vain välitä, he haluavat kostaa kaikki todelliset ja kuvitellut loukkaukset ja usein ajatuksena on jopa koko lansimaisen kulttuurin hävittäminen. Se mitä tilalle tulee, ei heitä kiinnosta, väliä on vain sillä, että vanha saadaan tuhotuksi keinolla millä hyvänsä.

Ja kuten kuvaan kuuluu, vain harvalla heistä on perhe ja lapsia. Ehkäpä se onkin se syy, tiedä häntä.

Tulee vain mieleen että osaisivatko he edes rakentaa uutta uljasta dystopiaansa, jos sellainen tilanne eteen tulisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle, MikkoK:lle, Pyssymiehelle, Oloneuvokselle ja SuiGenerikselle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Mietin vaan sitä että kumpi oikeastaan tapahtui ensin? Lähikauppojen näivettyminen vai suurten automarkettien nousu? Vai tapahtuivatko ne käsi kädessä? Pankkikorttien tulo teki sen minkä sanoitkin. Nettipankki viimeisteli asian. Nuorempi väki ei tiedä mikä on pankkikirja.

Qroquius Kad:

Viesti1: Heidän uskonsa tuskin on murrettavissa niin kauan kuin joku heidät elättää ja pitää turvassa niin että he saavat leikkiä hiekkalaatikollaan. Sen jälkeen he sitten rääkyvätkin VHM:ää avukseen. Ja kyse oli fiktiivisestä jutusta joten sallinet nuo käsitehupsikset.

Viesti2: En tykkää kiroilla mutta nyt täytyy sanoa että voi vittu, en paremmin sano.

Tvälups: Luvut puhuvat puolestaan. Koronahysterian hinta tulee olemaan hirmuinen. Ja toi Ahonen on järkijätkä noin yleensäkin.

Rouva Ano: En minäkään siitä Jyväskylän asiasta varma ole mutta haiskahtaahan se.

MikkoK: Sanotaanko näin että niin Ohisalo kuin ohisalot ovat aina valmiita istumaan rohkeasti toisten perseillä tuleen.

Pyssymies: On nähty ja suurin syy hallintolampaitten Ruususen uneen on edelleenkin valtamedia.

Oloneuvos: Kiitokset. Tavalla tai toisella vihervasemmisto jatkaa vallassa sillä sen ”aikaansaannoksia” ei seuraava hallitus uskalla kaataa. Ja seuraavassa hallituksessa ei PS vielä ole vaikka saisi 30 pinnaa äänistä.

SuiGeneris: Tällaisiakin ihmisiä valitettavasti on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ja laitetaan sitten erään Anon kommentti aikaisemmasta kirjoituksesta tähän. Hän totesi YV:llä että meni väärään kommenttiosioon ja pyysi siirtämään. Joten siirretään:

>>>>

Nimetön kirjoitti...
Oliko se kuvaamasi "vihervasemmistolainen" poliitikko sosiaalidemokraatti vai kuuluiko hän johonkin muuhun puolueeseen?

Jos hän oli sosiaalidemokraatti, siinä tapauksessa juttuusi voisi lisätä vielä yhden kohdan, jossa hän unessaan joutui vielä hieman kaukaisempaan menneisyyteen. Nimittäin tuon puolueen ensimmäisiin vuosiin, joita Ilmari Kianto kuvasi tunnetussa teoksessaan Punainen viiva.
Siinähän "soli-sali-ratit" lupailivat yhtä ja toista hyvää ja kaunista, ja syrjäseudun asukkaat naiiviuudessaan kuvittelivat, että se kaikki (monen muun asian lisäksi jopa "kauniit kuvakirjat lapsille") tulisi jo heti vaaleja seuraavana päivänä, kunhan he vain äänestävät oikeaa ehdokasta. Ikään kuin se kaikki olisi ollut jossakin varastossa jo valmiina vain odottamassa vaaleja, joiden jälkeen se olisi jaeltu kaikille ja nopeasti.
Eihän niin tietenkään tapahtunut, mutta vähitellen, vuosikymmenien kuluessa, SDP:n alkuperäinen Forssan ohjelma toteutettiin lähes kohta kohdalta. Ja monet kohdat, merkillistä kylläkin, muutaman vuoden kuluessa punaisten häviämän sisällissodan jälkeen. Ja työläisten ja syrjäseudun köyhien tulotkin kasvoivat vähitellen niin, että vaikka kaikkea tavaraa ei heille valmiina tuotukaan, he saattoivat ainakin ostaa yhtä ja toista, mihin ennen ei ollut varaa.
Mutta missä määrin tuo kuvaamasi poliitikko on puolueen alkuperäisten tavoitteiden, tai nykyisin siis saavutusten takana? Enää ei siis ole kysymys siitä, pitääkö ne toteuttaa vaan onko niistä yhä pidettävä kiinni, niin ettei saavutettuja asioita menetetä.
Ainakaan siihen alkuperäiseen ohjelmaan ei kuulunut, että Suomeen on päästettävä kasvava joukko siirtolaisia etenkin islamilaista maista. Eikä myöskään, että tehtaat olisi ympäristön suojelemiseksi suljettava (vaikka niiden vaikutukset ainakin lähimpään ympäristöönsä, esimerkiksi noesta aiheutuvat haitat, olivat tuohon aikaan yleensä jopa suurempia kuin nykyisin.) Jos tämäntapaista olisi luvattu, tuskin puolue olisikaan ensimmäisissä vaaleissa saanut niin suurta äänivyöryä.

24. MARRASKUUTA 2020 KLO 12.00

>>>>

Ja vastaukseni:

Kyseisen jutun arkkityyppi voi olla mistä tahansa vihervasemmistolaisesta puolueesta eli vihreistä, vasureista tai demareista. Mutta tuo, mitä kirjoitit demareista pitää täysin paikkansa. Puolue teki tehtävänsä, saavutti tavoitteensa ja sen olisi pitänyt muuttua sitä myötä tavallaan konservatiiviseksi säilyttäjäpuolueeksi. Mutta se ei sille riittänyt vaan nyt se etsii ”sorron yöstä nostettavia” tuontitavarana ja etsii epäkohtia sieltä, missä niitä ei ole.

KKi kirjoitti...

Vähän virheiden ja sosiaalifemokraattien painajaisten, toki ansaittujen, ulkopuolelta.

Hommalta, josta olen eronnut, seurattuna. Musa ja Masa, nuo yhteiskuntamme pelastajat:

https://hommaforum.org/index.php/topic,122470.msg3245748.html#msg3245748

No veikkaamatta mitään naispuolisten potilaiden turvallisuudesta ja kaikkien korona turvallisuudesta totean maassamme olevan ihan hoitajiakin työttömänä. Hintahan se tässäkin ratkaisee.

Sitten nämä maamme hyvinvoinnin luoneet, terveydenhuollon tukipilarit, maallemme arvokkaat, loihevat lausumaan totuuksia:
"
Suomalaisten totisuus ja ilmeettömyys vieläkin kummastuttavat, siihen ona vaikea tottua.

– Gambiassa puhutaan avoimesti, kysellään voinnit ja hymyillään. Täällä Tampereella alta kulmien vilkuillaan ja ollaan usein totisia vaikka kaikki on hyvin. Siihen on vaikea tottua, miehet pohtivat.
"

Niin, siinäpä meille pottunokille pohtimista. Semminkin näin epidemia aikana.
Olisikohan mitenkään mahdollista Suomalaisten perinteinen taipumus pitää etäisyyttä ja jättää poskille suutelu sikseen ollut avuksi tässä koronassa?

Itseppä luulen muodissa olevan sosiaalisuuden ja "jaxuhali" touhun levittävän tautia.
Huvittaa hiukan kun sosiaalisille on niin kamalaa olla omassa rauhassaan. Kertoo lähinnä heidän tarpeestaan päteä toisille.

Itselleni Korona aika on ollut hienoa aikaa. Laivoilla ei juurikaan örseltäviä toukkia. Kuskitkin on saanut ihan huippuhyttejä.
Örseltävät teinitkään eivät ole mellastaneet.

Puolestani rajoitukset pysyköön.

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurimarksismi etenee vääjämättä kaikilla elämanaloilla vai mitä mieltä olette seuraavasta?

Opinnäytetyössä huomioitavaa:
"Termeistä. Emme itse käytä sanaa naistentauti omassa viestinnässämme, koska edustamiemme sairauksien ja oireyhtymien kanssa elää myös ihmisiä, jotka eivät ole sukupuoli-identiteetiltään naisia, ja olemme toki olemassa myös heitä varten. Yleisesti ottaen puhumme gynekologisista sairauksista ja oireyhtymistä."

Että näin.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

KKi:Valtamediammehan etsii näitä jalustalle nostettavia. Musalla ja Masalla ei ole minulle mitään opetettavaa. Pärjään oikein hyvin ilmankin.

Tvälups: Toi kuvaa hyvin kuinka sairasta aikaa elämme. Milloinkahan naisella todetaan kivestulehdus?

QroquiusKad kirjoitti...

Emme puhu naistentaudeista suomeksi, mutta voimme kyllä sanoa saman asian kreikaksi.

Onko tämä taas se "hienot sanat"-syndrooma? Vai luottavatko nuo siihen, etteivät suomalaiset tiedä gynekologian käsittelevän naistentauteja, siis vain naisilla esiintyviä sairauksia ja vaivoja erotuksena miestentaudeista?

Jos nykysuuntaus jatkuu, viimemainitut täytyy lähteä hoidattamaan Viroon tai muualle.

Anonyymi kirjoitti...

Kutkuttavaa tämä nykyinen korrekti lääketiede. Arvoisa Ykä, miksei naisella muka voisi olla kivestulehdusta jos kerran mieskin voi synnyttää? Ja onhan se nyt selvä että jos miehille on gynekologin palveluita, myös naisille pitää olla urologin. Ei se eturauhanen kuulkaas mikään miesten yksinoikeus ole! Me täällä Lääkärit ilman (mitään) rajoja suhtaudumme vakavasti tällaisiin epäkohtiin.

Erinomaisen hauska tragi-koominen setti tälläkin kertaa, mutta näin kalliolaisena kokemusasiantuntijana haastaisin pari faktaa joista olen tainnut aikaisemminkin mainita. a. Ei tuolle viherikölle kehä kakkosen ulkopuoli luontoineen mitään outoa aluetta ole, sieltähän hän on tullutkin kuten useimmat kaltaisensa. Halveksumaan maaseutua ja ennen kaikkea akateemisesti verkostoitumaan ja niinikään halveksimaan tuottavaa duunia tekeviä. En ole koskaan nähnyt yhtään hipsteriä/hipsterikapakkaa Vallilan ammattikoulun liepeillä. b. Koska kyseessä oli Menestynyt Vihreä Poliitikko, ei hän jää Kallioon asumaan köyhien opiskelijoiden pariin vaan hän siirtyy verkostoitumaan menestyjien pariin Katajanokalle, Kruununhakaan, Töölöön jne.

Ykä esitti asiallisen - joskin olettaisin että retorisen - kysymyksen "Mihin ne verot nyt menevät?" Jaa-a, sepäs olisikin kiva tietää. Aikoinaan oli sellainen hassunhauska kelmeän keltakantinen opus josta ihan rahvaskin saattoi kurkata että mihin ne verot menevät ja mistä rahat tulevat. Noin periaatteessa sama olisi nykyisinkin mahdollista paitsi ettei ole. Ikävät menot on piilotettu momentteihin ja niin sekavasti että tähänhän se ansioitunut maahanmuuttoministerimme Thorskin uupui kun jotkut röyhkeät kehtasivat kysyä maahanmuuton kustannuksista. Tämä siitä julkishallinnon avoimmuudesta - ja samalla se Astridinkin pesti sitten lopetettiin kun ei hallitus voinut ottaa vastuulleen seuraavaa uupujaa.

Pidin kovasti noista historian naisten litsareista - draaman kaaren kannalta olisikin ollut ihan turhaa sotkea mukaan miehiä koska se olisi ollut knock out ekalla. Jäin vaan miettimään, minkälaista historiaa kouluissa/perheissä nykyään opetetaan if any. Oli aika hyytävää eilen lukea demareiden varapuheenjohtaja Malmin ihan vilpitön vertaus siitä että nykyiset maahantulijathan ovat ihan samanlaisia kuin evakot. Opetetaanko siis kouluissa että evakot olivat venäläisiä maahanmuuttajia eikä suomalaisia? Ja ihan pääsivät tuosta vaan köllöttelemään loistavan sosiaaliturvan varassa ja saivat tulkit ja terapeutit ja vielä discorahaakin sota-aikaisen Helsingin bilemestoihin?

Kaksi eetä jätätte sivistymättömät perkeleet rauhaan: evakot ja naisten eturauhaset!
tira+

Anonyymi kirjoitti...

"gynekologisista sairauksista ja oireyhtymistä."

taitaa olla enempi yläpäässä tuo oireyhtymä kuin alapäässä..

tai mikäs Sepi tuotantotalouden kandi ja käppäukko täs on diagnoosia tekemään tai graduja ohjailemaan ;)

QroquiusKad kirjoitti...

Hienot sanat kun mainittu, saa siitä eräänlaisen aasinsiltaa heiveröisemmän jatkumon tuohon uutimeen:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007643215.html

Lyhyesti sanoen Karjalan Prikatiin haetaan vastatykistömaalinosoitustutkakalusto-järjestelmäinsinööri-erikoisupseeria.

Joukko-osasto on toki nykyään Karjalan prikaati. Se ei enää lyhenny KarPr, vaan KARPR! Näyttää aivan karjaisun ja aivastuksen yhdistelmältä.

Niinpä tuo haettu erikoisupserikin lyhenee muotoon VASTTYKMAALOSTUTKALJÄRJINSERIKUPS.

ÄLÄNHOO! JIAAPS!!

Miksi vanhat, hyvät systeemit täytyy pilata järjestään?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, tira+:lle ja Sepille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Joo, yleensäkin Suomessa viljellään kaikenlaisia sivistyssanoja liikaa. Ehkä niitten viljelijät kuvittelevat että se antaa eksplisiittisesti tai implisiittisesti itsestä jotenkin fiksun vaikutelman.

Viesti2: Onhan toi kieltämättä aikamoinen sanahirviö. Tulee mieleen se ”kolmivaihevaihtovirtakilowattituntimittari”. Sinänsä se että PV:lle on hankittu niitä vastatykistötutkia on hemmetin hyvä juttu.

tira+: Veikkaan kuitenkin että ne muualta kuin Helsingistä tulleet tulevat kuitenkin kaupungeista. Onhan niitä muitakin kuin Helsinki. Ja toi Kallio vaan käy näihin kirjoituksiin tällaisena tekotaiteellisena ratkaisuna. Kysymys veroista oli toki retorinen. Joka ainoan pennin sinänsä löytäisi momenteilta mutta kun ei haluta. Maahanmuuttoteollisen koneiston lisäksi verorahaa nielee julkishallinnon hölynpölytyöhirviö.

Tuo evakkovertaus on suorastaan loukkaus menneitä sukupolvia kohtaan. Ehkä pohjat siitä veti vuonna 2014 silloinen Ylen toimittelija ja nykyinen ulkoministeriön viestintäjohtaja Elina Ravantti joka totesi että Suomeen pitää tuoda afrikkalaisia sen takia kun ryssät pommittivat suomalaisia siviilejä Elisenvaarassa vuonna 1944. Tein asiasta aikanaan postauksen:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2014/04/tahanastinen-pohjanoteeraus.html

Sepi: Ei meidän tartte kummankaan diagnooseja tehdä mutta selvää on että tämä transvillitys on nimenomaan siellä korvien välissä.