torstai 15. helmikuuta 2024

VMP:N KOODIKIELTÄ

Valtamediapuolue VMP:n käyttämät kiertoilmaisut pyörivät siellä huvittavan ja epätoivoisen välimailla kun rumaa sanaa ei voi sanoa niin kuin se on ja jos sanotaankin niin sitä pyritään termistöllä lieventämään. Niin kuin tämä tuore Helsingin Pravdan esimerkki:

Niin notta viattomat nuoret ressukat ajautuivat… kuin lastu lainehilla… eihän heitä voi silloin rähinästä syyttää. Miksei Pravda otsikoinut että ”Kulttuuri rikastui Itiksen uimahallissa spontaanilla viittomakielen oppitunnilla”?

Näitä kiertoilmauksiahan löytyy valtamediasta säännöllisesti. Esmes ”tappelun” määritelmä on laajentunut. Kas kun kuusi kehitysmaalaista kusipäätä hakkaa, ryöstää ja nöyryyttää yhden suomalaisen niin kyseessä on ”tappelu”.

Joku aika sitten, kun kehitysmaalaiset terroristit ajoivat Euroopassa autolla useita kertoja ihmisten päälle, oli terminä ”auto törmäsi väkijoukkoon”. Mikä siinä on kun siellä Euroopassa ei alamäkeen parkkeeraessa osata jättää vaihdetta pykälään ja vetäistä käsijarrua päälle?

Tietysti se legendaarisin kiertoilmaisu on jo monen kertaan röhönaurettu ”nuoriso”, josta lukijakin on jo hyvän aikaa tiennyt että kyseessä ei ollut suomalainen nuoriso.

Valtamediapuolue VMP:n on vain kerta kaikkiaan mahdotonta tunnustaa että se on aktiivisesti ollut mukana siinä, että Suomeen on tuotu hirviö.

Jaa niin, mistä muuten voi päätellä että Itiksessä viittomakieltä opettivat kehitysmaalaiset? Eiku siis ajautuivat opettamaan?

1. Suomalaiset eivät kehitä uimahalleissa tuollaisia kinkereitä.

ja

2. Jopa Pravda tunnustaa asian. Kiertoilmauksin tietysti tosin:

”Uimahallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä vain suomeksi ja ruotsiksi, mutta esimerkiksi oikeanlaisista uima-asuista on kuvalliset ohjeet.”

Uusia rikastuksia odotellessa. Ja uskokaa huviksenne, niitä tulee. Kas kun tuontitavara on herkkää ajautumaan.

Kai se johtuu rakenteellisesta rasismista ja mikroaggressioista.

38 kommenttia:

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

”Uimahallin järjestyssäännöt ovat nähtävillä vain suomeksi ja ruotsiksi, mutta esimerkiksi oikeanlaisista uima-asuista on kuvalliset ohjeet.”

Nämä kulttuurin rikastajat tarvitsevat kirjoitetut säännöt joissa lukee että "uimahallissa ei saa tapella, etenkään isolla porukalla"?

Meille muille moinen on opetettu jo lastentarhassa tai sitä ennen kotona, ei tulisi edes mieleen moinen. Mutta maailmaan mahtuu monta ihmeellista asiaa kun oikein ihmiskunnan syrjäkujilta porukkaa tänne haalitaan. Ei enää liene kenellekään epäselvää miksi ne maat joista nämä ovat lähteneet ja tänne tulleet, ovat sellaisia persläpiä mitä ovat ja että porukka haluaa sieltä pois. Tuovat vain sen mukanaan mikä niistä on sellaisia maita m uovannut, ja kohta tämäkin maa on samanlainen. Meillä on ollut hyvä sanonta asiaan, se tuvasta ja hollituvasta kertova.

Anonyymi kirjoitti...

Koulutkin on saatu sekaisin. Pisatuloksista ei kannata enää haaveilla. Lainaus YLE uutisesta:

Ongelmana on pieni osa lapsia ja nuoria joiden kanssa opettajat tuntevat olevansa pulassa. Osa oppilaista käyttää tunneilla kännyköitä, puhuu päälle ja pahimmissa tapauksissa käyttäytyy väkivaltaisesti.

Ketähän nuo "lapset" mahtavat olla? Ennenvanhaan oli erityisluokat häiriköille ja kovempi kuri. Sitten joku valopää keksi että oppivat paremmin kun ovat muiden oppilaiden joukossa. Ja nyt ei opi enää kukaan eivätkä opettajat mahda mitään.

Jos kyseessä on "pieni osa lapsista" ei luulisi olevan vaikea järjestää heille oma luokkansa.

Olavi Koskela kirjoitti...

Niin no, jos suomalainen terveydenhoito ei joutuisi veronmaksajien kustannuksella paikkailemaan näiden kehariajautumisten seurauksia, niin sanoisin, että antaa palaa vaan. Ja jos oikein hengenmenoihin ajaudutaan, niin voi voi! Näistä suvakkihörhöistä en tiedä, mutta kyllä tavan kansalaisten empatia kehareita kohtaan alkaa olla täysin ulosmitattu.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko kiinan malli paikallaan. Jos ette olisi tulleet niin tappeluakaan ei olisi syntynyt.

kt

Anonyymi kirjoitti...

Kun ei voi sanoa että kissa kusi matolle niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää todeta jotta sisäkotieläin tyhjensi rakkonsa kudontatuotteelle.

Tapio Suhonen kirjoitti...

HS osaa kertoa sen mikä on hienoa ja tavoiteltavaa.
HS on kuin ranskalainen suudelma Antonio Floresilta.

Isä Nicolae kirjoitti...

Hejsan Ykä ja andra.

Ensiksi, hyvää Serbian 1804 kansannousun & Temppeliintuomisen Perustuslain 1835 juhlaa (maan kansallispäivää), palasin juuri sieltä päin, mikä selittää taas pitkän vaitioloni.

Itse kiinnittäisin lisäksi huomiota VMP:n äärisukupuolis-roolittavaan ilmaisuun. Aina tappelujen yhteydessä jakamatta ja erottamatta on kyse 'miehistä'. Mtäh? Eivätkö muka naiset kykene aggressioihin? Entäs ne muut 82 tziljoonaa sukupuolta, niiden välisyyttä tai puutetta? Herregud, kuinka ratsistis-patriarchaalista suvaitsemattomuutta! VMP siis piilotetusti väittää A) että sukupuolia faktiskt on erillisiä ja B) että niiden välillä on jopa eroja iiik.

Enää ei riitä turvallinen tila. Pitää olla *turvallisin* tila!

QroquiusKad kirjoitti...

Kun kissa kusi matolle, ei tietenkään sisäkotieläin tyhjentänyt rakkoaan kudontatuotteelle, vaan sisäkotieläimen virtsarakon sisältö ajautui kudontatuotteelle.

VMP:llä on erinomaisen hyvä syy jatkaa tällaista sumutusuutisointiaan:

Suomessa on aivan liian suuri kansanosa, joka uskoo sen kaiken sellaisenaan.
Tätä kansanosaa täydentää toinen kansanosa, joka ei usko VMP:n epätiedotusta mutta silti hokee sitä edelleen papukaijan tavoin, koska Hyvän Kansalaisen kuuluu niin tehdä.

Se opittiin YYA-Kekkoslovakiassa:
joka ei siellä hokenut papukaijana liturgiaa oli neuvostovastainen.
Joka ei tänään hoe papukaijana liturgiaa on rasisti tai muu persu.

Anonyymi kirjoitti...

Kulttuurin rikastajille voi vaikka kaikilla heidän omilla kielillään antaa ohjeet miten missäkin tilassa tai tilaisuudessa käyttäydytään, mutta esim. nollasta sataan hetkessä kiihtyvä arabi ei pysty sisäistämään sitä, että uimahallissa ei tapella eikä myöskään hyväksytä altaaseen kusemista tai naisten ja lasten lähentelyä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Suvakeille ja kehareille pitäisi kaikki olla yhteistä. Koulut, uimahallit, kerrostalot jne. Kun kerran ovat noita kultamunia niin kiihkeästi tänne halunneet. Voitais me normikantikset olla enemmän omissa oloissa rauhakseen.

Tapsa vaan

Joppos123 kirjoitti...

En ole yli kahteenkymmeneen vuoteen tässä maassa käynyt yleisessä uimahallissa, enkä mene.
Viimeksi uimahallissa käynyt Vekaranjärvellä. Silloin tuli salitreenin jälkeen aina uitua kilometri. Hyvää palauttavaa hommaa raudankolistelun jälkeen.
Ulkomailla (Budapest) on tullut käytyä kylpylöissä ja kas kummaa siellä ei ole altaassa runkkaavia tai tappelevia kehareita.
Apinat ottavat uimalat ja uimahallit runkkaus-ja tappelupaikoikseen ympäri eurooppaa.
Apinoille pitäisi olla ihan omat kahluualtaansa ja porttikielto ihmisten paikkoihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Ano1:lle, Olavi Koskelalle, kt:lle, Ano2:lle, Tapio Suhoselle, Isä Nicolaelle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle, Tapsalle vaan ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne. Onhan joo niin että varsin monessa Euroopan maassa nuo uimahallit ovat muodostuneet tuontitavaran perseilyareenoiksi. Mutta valtamediamme ei pidä asiaa ongelmana. Siitä aktiivinen kirjoittaminenhan olisi vihafakta.

Anonyymi kirjoitti...

Kun keharit pitävät niin uimisesta, ne voisi jättää sinne Välimereen polskuttelemaan ja kisailemaan keskenään.

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/a/74-20074772 Mites Ykä lähtisit ratkomaan onkelmia vaikkapa tuolla?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Kissa ei kuse matolle ! Ja jos se on vaikka pieneen häkkiin suljettuna matolla vailla poispääsymahdollisuutta ja rakko täyttyy, niin se kusee äärimmäiseen nurkkaan ja koettaa - raukka sielläkin peittää raapimalla kusijälkensä ! MOT : Kissa on viisas ja siisti eläin - murjaanit ovat paskaläjiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1.lle, Ano2:lle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Niin, olishan siellä tilaa polskutella.

Ano2: Ei minua täysin ulkopuolisena sinne laskettaisi. Oliko kommentti tarkoitettu vittuiluksi.

Terho: Nuo kissakommentoijat tuskin halusivat halveerata kissoja. Mutta joo, kissi on siisti eläin eikä ainakaan pasko uimahalleihin.

Anonyymi kirjoitti...

No tarkennetaan: tarkoitin sitä jos asiassa olisi Lopelaisen koulun menoa kuntoon laittamassa johdossa Ykä ja rajattomat valtuudet tehdä mitä muutoksia tahansa vallitseviin käytöntöihin nähden, sanotaan vaikka että pilottiprojekti olisi kyseessä.

QroquiusKad kirjoitti...

Minkäs kissi sille voi, jos sen virtsarakon sisältö nyt vaan jostain käsittämättömästä syystä ajautuu matolle yhtään enempää kuin Abdullah Kuorma-autonkuljettaja sille, että Kaania yllättäen ja pyytämättä ajautuu vääräuskoiseen väkijoukkoon?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Yhden koulun puhdistaminenhan ei sinänsä riitä. Se puhdistaminen pitäisi tehdä koko maassa.

Qroquius Kad: Jospa emme yhdistäisi mainioita kissoja ja islamilaisterroristeja samaan yhteyteen. Kissit ovat mainioita otuksia. Ne toiset eivät.

Anonyymi kirjoitti...

Vankilat noista pikkuhiljaa täyttyvät. Ruotsista oli taannoin juttu. On lusimassa monen jengin jäseniä ja tappelevat keskenään. Sehän olisi myös ratkaisu. Tarjotaan kunnon aamiainen ja suljetaan päiväksi liikuntasaliin. Illalla päästetään kävelemään pystyvät selleihin ja kerätään rumihit. Jos vielä on sellipaikoista puutetta, uusitaan.

Pohjoismaiden vankilat ovat mamuille kuin viidentähden hotelleja. Vangin täyshoito maksaa 200-300 euroa päivä. Miksi ei kilpailuteta niiden kotimaiden vankiloita. Kuka ottaa vangin halvimmalla. Uskon, jos maksetaan heille 50-100 euroa päivä niin ottajia löytyy. Saadaan säästöjä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ongelmia ja niiden ratkaisuja edellä.

Tärkein syy ongelmiin on Suomen kansa.

TP-vaaleissa äänestäjistä melkein puolet antoi kannatuksensa vihervasemmistolaiselle sateenkaari-inkarnaatiolle.

TP:ksi valittu henkilö on sopiva esikuvaksi kouluikäisille tenaville; jos ei koulu maita eikä matikka suju, niin ei hätää. Aikuisiällä voi sitten paikata puutteellisen perussivistyksen sujuvalla verbaliikalla, erityisesti kun se sujuu vieraallakin kielellä. Ja pikku virheitähän sattuu kaikille kivikkoisella polulla.

Sitä saa, mitä tilaa.

Ratkaisu? Tie Tampereelta 1.0?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Jep. Pohjoismainen linna ei pelota. Ja ehdotuksellasi ne sentään saataisiin maasta pois. Sinänsä pysyykö ne vankilassa sitten kotimaassaan on toinen juttu.

Veijo: Näitä asioita ihmettelen itsekin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos menen uimahalliin, paras ajankohta on aamulla. Kyllä ne ovat täälläkin paikallisessa perseilleet. Esim jonkun aikaa joukolla istuskelivat tiettyyn aikaan, kun teinitytöt/naiset uiskentelivat ja kuvasivat iphoneillaan. Siihen puututtiin ja taisi siitäkin joku suvakki ns loukkaantua. Ja onhan ne esim ravintoloissa räkineet naisten päälle, kun on tullut kieltävä vastaus. Muunmuassa.

Anonyymi kirjoitti...

Mietin uudestaan vankilapalvelujen ostamisesta mamujen kotimaasta. Jos maksetaan päivähoidosta laskuttavat maailman tappiin. Kertakorvaus olisi parempi ja vetävämpi. Rahat siellä joku varastaisi kuitenkin mutta ei olisi tungosta meidän vankiloissa. Otetaan ulkomaalaislaki käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa oli aikoinaan käytössä irtolaislaki. Laitetaan se uudestaan käytäntöön, koskien laittomia maahanmuuttajia.

Joppos123 kirjoitti...

Suomessa pelätään jonkun "ihmisoikeustuomio-istuimen" päätöksiä kuin ruttoa. Esmes Puola ei pelkää. Mitä ne meille mahtavat "langettavilla" tuomioillaan? Eivät yhtään mitään.
Ihmisoikeusproffat ja muut vinkuvat jos käyttöön otettaisiin Push Back, so fucking what?
Kaikessa hiljaisuudessa Eurooppa kiittää Puolan kaltaisia maita kun torppaavat sandaalirotat jo rajalle.
Onhan nyt jopa ylenanto uutisoinut kuinka ryssälästä tänne sotaa ja vainoa tulleet ovat ehtineet tehdä rikoksia. Itse tekoja ei eritellä mutta annas kun arvaan:
Pilluvarkauksia, ryöstöjä, pahoinpitelyjä ja tottakai kamelikuskien leipälajia huumekauppaa.
Sellaisia hätää kärsiviä tällä kertaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Jep. Suvaitsevaisto halusi aikanaan Suomeen väriä ja eksoottista värinää. No, nyt sitä on saatu.

Ano2: Tuo olisi toimivampi ja sillä lisäyksellä että jos ne sattumoisin vahingossa sattuvat ampumaan häiskän, niin ei tartte meille ilmoitella.

Ano3: Joo, lisäten välittömän karkoituspykälän.

Joppos123: Olet täysin oikeassa. Ei lisättävää.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat jälleen asiaa. Suomessa on joku ihmeellinen pelko, kun kysymykseen tulee se sisäinen turvallisuus. Eli omien puolta pitäisi pitää.

Anonyymi kirjoitti...

Kun muistellaan esim vuotta 2015, sekä niitä vmp:n yliampuvia kirjoituksia, niin onhan niillä mennyt uskottavuus. Ellei vaihtoehto mediaa olisi ollut olemassa, niin kaikki olisivat uskoneet sen vihervasemmiston paskanjauhannan. Mitä esim yle toitottaa. Jatkuvaa miesvihaa sekä perusperheiden syyllistämistä. Ja siitä pitää maksaa veroilla.

QroquiusKad kirjoitti...

Mitäkö Eeuu voisi Suomelle?
No ilmoittaa että ellette hypi pillimme tahtiin ette enää saa meheviä palkkiovirkoja ja mikä pahinta...
Sanoa:
"Täällä Muualla teistä suomalaisista ajatellaan:
'Suomalaiset eivät ole hyviä!!'"

Se on se peukaloruuvi, jolla suomalaisen saa syömään hatullisen sitä itseään:
pelko siitä mitä Muut meistä ajattelevat!

Anonyymi kirjoitti...

2009 vappuna 2 päivä toukokuuta. Vittuilen siitä loputtomiin. Tyrmäystippoja vaimolle, mikä tuhosi koko vitun perheen. Loppujen lopuksi. Vitun neekerit pääsivät kuin koira veräjästä. Auon päätäni loppuun asti. Piste.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitos. Ja totta.

Ano2: Valitettavasti valtaosa kansalaisia seuraa edelleenkin valtamediaa.

Qroquius Kad: Osalle poliittisesta eliitistä kyllä. Ja siitä ”mitä muut meistä ajattelevat” pitäisi päästä eroon.

Ano3: Olen todella pahoillani puolestanne.

Anonyymi kirjoitti...

Parasta A-ryhmää nämä matut eivät ole. Enemmän Ö-ryhmää. Ulkomaalaislaissa on perusteena välittömälle käännytykselle mm väärän tiedon antaminen viranomaiselle. Noinhan tekee suurin osa. Jopa kotimaaksi valitaan kerronnassa se mikä sillä hetkellä kuulostaa hyvältä.

Mutta käännyttää tai kotiuttaa ei voida pahintakaan rikollista kun kotimaa ei ota vastaan. Kukapa ottaisi takaisin rikollisen josta on päässyt eroon. Tai niin kuin suvakit sanovat, joutuisi kotimaassaan hengenvaaraan. Onko parempi että me joudumme kotimaassamme hengenvaaraan.

Täysin älyvapaa idea on pistää matulle viistonnia käteen kotimatkaa varten ja toivoa että pysyy siellä. Ei pysy, tulee takaisin. Parempi antaa se viistonnia sinne kotimaan viranomaiselle jos pistää matun häkkiin.

Älämölö uimahalleissa ei ole pahinta mitä saavat aikaan. Ite sain kauan sitten lavantautia mustuttavan ripulin. Sen jälkeen olen katellut mihin uimahalliin menen ja menenkö veteen ollenkaan. Ne ajat kun uimahalleihin pystyi menemään noinvain uimaan ovat menneet.

Joppos123 kirjoitti...

Ettei maailma olisi aina niin synkkä niin vähän OT
Kaverin kanssa juuri sovittiin kalastuspatikointi lappiin.
Kohteena olisi mm Termisjärvi ja Salmijärvi. Kaikki paikat siinä välillä kolutaan.
Välimatkat kohtuullisia max 10 km päivä. Ei tuolla se matka vaan maasto.
Ei tässä enää nuorru joten se pitää hyväksyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyviä huomioita.

Joppos123: Kuulostaa hyvältä. Toivotan hyvää reissua. Ja totta, minullakin on ne pitkät rinkkavaellukset jo takanapäin. Kroppa ei vaan enää anna myöten.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, Tämäkin sopii hyvin tähän.
Otsikosta voi joku vähempilahjainen saada kuvan, että nyt siellä alankomaalaiset mellakoi.
Mutta kuten on huomattu, tapahtuukin jotain ihan muuta.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010236078.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jep, hyvin moni ihminen lukee vain otsikon ja ehkä alaotsikon. Se varsinainen asia tulee – jos tulee – sitten alempana.

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin..