maanantai 26. elokuuta 2024

YLISUKUPOLVINEN RIKOS

Palaan tässä aikaisempaan postaukseeni erään Anon erinomaisen kommentin pohjalta. Kas muuan Amnestyn edustajahan totesi seuraavaa:

Epäonnistuminen ilmastotoimissa on todennäköisesti maailmanhistorian laajin ylisukupolvinen ihmisoikeusloukkaus.

Niin Amnestyn kuin muidenkin asiasta meuhkaavien vihervasemmistolaisten mieleen ei missään vaiheessa tule puuttua siihen pahimpaan ylisukupolviseen ihmisoikeusloukkaukseen. Suoranaiseen rikokseen.

Eli siihen, että niin Suomeen kuin vielä suuremmassa määrin muuhun Eurooppaan on viimeisten vuosikymmenten aikana rahdattu valtava määrä kehitysmaalaisia haittamaahanmuuttajia.

Jotka ovat muodostuneet taloudelle valtavaksi ja täysin turhaksi rasitteeksi.

Jotka syyllistyvät kantaväestöä kohtaan jatkuvasti kasvavaan sadistiseen väkivalta- ja seksuaalirikollisuuteen.

Jotka syyllistyvät myös jatkuvasti kasvavaan huumerikollisuuteen.

Jotka pyrkivät muuttamaan kehittyneet eurooppalaiset yhteiskunnat islamilaisiksi teokratioiksi.

Jotka pahimmassa tapauksessa saattavat siinä myös  onnistua. Koska niiden määrä kasvaa jatkuvasti.

Ja jotka muuten tänne tultuaan ovat valtavasti kasvattaneet sitä paljon meuhkattua hiilijalanjälkeään.

Tämä, jos mikä on ylisukupolvinen rikos.

Jota niin Amnesty kuin yleensä vihervasemmisto on aktiivisesti kannattanut ja edesauttanut.

Ylisukupolvinen rikos. Tai vihervasemmiston mielestä se kuuluisa niinqu ihan eri asia. Samat piirit jotka meuhkaavat ilmastosta vaativat myös jatkuvasti lisää kehitysmaalaisia.

12 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Juuri näin. Se hyveellisyys ja moraali!!!
Kuten tuolla naapurissa juuri kommentoin: "Suuren moraalisaarnaajan menetelmät ovat aina epärehellisiä ja teatraalisia."
On säälittävää etää joudumme elämään itserakennetun valheen keskellä.

Turhautunut Kansalainen kirjoitti...

Täysin totta. Mutta suurin osa vihervasemmistolaisista eivät tätä tajua eivätkä muutenkaan ole millään tavallaa tietoisia faktoista.

Sitten osa heistä on näitä islamistien myyriä eli tämän päivän hyödyllisiä idiootteja. Esimerkiksi vahvasti vaikuttaa siltä, että merkkivä osa Amnestyn sakista ihan johtoa myöten oikeasti fantasioi tulevasta kalifaatista vaikka muuta yrittävät sönköttää. Heidän unelmansa olisi kun islamin lippu liehuisi kaikissa Euroopan (ja lännen) valtioiden lipputangoissa ja oikeusjärjestelmänä toteuteuttaisiin mitä ilmeisesti heidän ihailemaansa shariaa ankarimmassa muodossaa kuten vaikkapa Afganistanissa tai Iranissa?

Hyödylliset idiootit ei tosin tajua, että silloin se olisi juurikin he itse, jotka päätyisivät ensimmäisenä roikkumaaan sieltä nosturin nokasta. Tyhmiä kun ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki nuo kuvan häiskät ovat yksittäistapauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Lukekaapa YLEN sivuilta Tuija Siltamäen artikkeli. Koskee turismia, mutta laittakaapa sanan turisti sijalle maahanmuuttaja. Siis kolmansista maista tulevia turhapaikan hakijoita tarkoitan.

Anonyymi kirjoitti...

Napakymppiin osuva kuvaus mitä Suomelle on tapahtunut.

Anonyymi kirjoitti...

Koko amnesty ja muut kaltaisensa järjestöt ovat ylisukupolvisia rikoksia ihmisyyttä vastaan.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ennenmuinoin, kun Ykä ja allekirjoittanut olivat tenavia, vasemmisto oli kovin työläisten asialla. Elintaso lähti kuitenkin nousemaan ja vasemmiston kannatus lähti laskemaan, kun työläiset alkoivat kannattamaan oikeistopuolueita...
Vasemmiston piti etsiä uusia perusteita olemassaololleen ja näemmä he keksivät sitten kaikenlaiset "vähemmistöt" ja "heikommat" joidenka edunvalvojiksi he julistautuivat. Ongelmiahan siitä tulee, kun niiden "vähemmistöjen" ja "heikompien" intressit sattuuvat aika usein olemaan ristiriidassa keskenään. On enään ajan kysymys, koska "vähemmistöt ja "heikommat" hylkäävät vasemmiston. Vasemmistohan ei lopultakaan pysty tosiasiallisesti ajamaan yhdenkään kohderyhmänsä asiaa ilman, ettei jokin toinen kohderyhmä käännä heille selkäänsä...ainoa "turvallinen tönittävä" on valkoinen hetero, heitä ei juuri ole äänestäjäkunnassa enään jäljellä...
-Tuumailija

Bogreol kirjoitti...

Amnesty ei ymmärrä millaiseen ihmisoikeusloukkaukseen se itse syyllistyy kun se puolustaa kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa. On rikos länsimaiden väestöä kohtaan tukea ja kannustaa täysin toisenlaisesta kulttuurista tulevien ihmisten asuttamista ja elättämistä lännen hyvinvointivaltioissa. Amnesty ei huomaa, kuinka kantaväestö alkaa olla vainon kohteena ja alistettuna toisen luokan kansalaisiksi, joilta on viety perusoikeuksia kuten sananvapaus, ja joiden oikeus työpaikkaan viedään positiivien diskriminaation petoksella. Jatkuva jankutus rasismista on vain yksisuuntaista kohdistuen kantaväestöön.

Britannian uusi vasemmistohallitus johtajanaan ihmisoikeusjuristi Starmer näyttää esimerkkiä kuinka riistää kantaväestöltä viimeisetkin oikeudet. Britannian lipun heiluttaminen lähellä islamilaista moskeijaa ja kulttuurikeskusta on provokaatio ja pelote, mistä tuomioksi tuli 20 kuukautta vankeutta. Hallitus rakentaa ihanneyhteiskuntaa, diversiteettiä, vähemmistön oikeutta ja osallisuutta, eikä sitä voi saavuttaa kuin viemällä enemmistöltä oikeus puolustaa itseään edes sanoin. Hallitus poisti eläkeläisiltä oikeuden talven energialaskun kompensaatioon ja ylimääräisen vähävaraisten tuen tilanteessa, jossa energian hinta syksyn aikana nousee entisestään. Laittomat turvapaikanhakijat asutetaan lämmitettyihin hotelleihin tai annetaan tuetut sosiaaliset asumukset, joihin kantaväestö jonottaa.

Maahanmuutto länsimaiden ulkopuolisista maista ei hyödytä elinkeinoelämää tai kulttuuria hitusenkaan vertaa päinvastoin pudottaa henkilöä kohti laskettua bruttokansantuotetta ja tuhoaa sivilisaatiota.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Turhautuneelle Kansalaisille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Huru-ukolle, Tuumailijalle ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Noitten ihmisten touhu kertoo lähinnä äärimmäisestä sinisilmäisestä typeryydestä. Jos niille tarjoaa faktoja, niin faktathan ovat vain rasismia. Tunteet ovat faktoja tärkeämmät.

QroquiusKad kirjoitti...

Sää oot ny käsittäny ihan väärin, sanoi Jouko Turkka.

Eihän se, että niin Suomeen kuin vielä suuremmassa määrin muuhun Eurooppaan on viimeisten vuosikymmenten aikana rahdattu valtava määrä kehitysmaalaisia ole Amnestyn mielestä mitään, mihin pitäisi puuttua.
Kaikkein vähiten mikään rikos.

Sehän on ollut ja on vastakin vain ihanaa, luonnollista ja väistämätöntä.
Pian meillä on ihana Onnela, lammas käy leijonan kanssa kedolla käsi kädessä ja Lapsi on heitä johdattava.
Mikäli jostain täysin kästtämättömästä syystä näin ei kävisikään, se johtuu vain ja ainoastaan valkoisen heteromiehen pahuudesta.

Amnesty International oli joskus hyödyllinen järjestö, kuten Punainen Risti.

Anonyymi kirjoitti...

Niin mutta hei, monet tienaavat noilla häiskillä eikä maksajilta tarvitse kysyä mitään.

Gottihan Se kirjoitti...

Lopultakin kerkeää taas vähän kommentoimaankin. On ollut vähän kiireinen kevät ja kesä asioita pistää kuntoon täällä metsän siimeksessä, mutta täytyy sanoa, että on se mukavaa taas olla ja asua Suomessa, kunhan kaupunkeihin ei eksy.

Yksi "mielenkiintoinen" homma kävi tuossa jokunen viikko sitten. Jouduin käväsemään ja ihan yötä olemaan Hellsingissä, kun työlennot ei toiminut joukkoliikenteen kanssa. Illan paikallisjuna oli 80% täynnä somaleita ja olen vain Briteissä nähnyt yhtä monta burqaa naisilla päällä väkeen suhteutettuna. Sitten aamulla se juna oli 80% täynnä suomalaisia, mutta edelleen burqaa oli näytillä suuri määrä siinä ulkomaisessa populaatiossa. Täytyy sanoa, että oli aikamoinen yllätys, kun on tuota maailmaa tullut nähtyä vuosien saatossa aika paljon.

Kovasti nämä "asiantuntijat" ja VMP kertoilee, että Suomi on niin rasistinen jne. Vaimo on ihan häkeltynyt kuinka kaikki on ottanut hänet niin ystävällisesti vastaan ja olleet niin auttavaisia. Ei rasismin tynkää vaikka kuinka sitä kissojen ja koirien kanssa olisi joku etsinyt. Kas kummaa, kun olet ystävällinen ja elät maassa maan tavalla, niin "rasismi" tuntuu kaikkoavan kuin tuhka tuuleen...

Ja kyllähän tässä on nyt sen verran on sattunut ja tapahtunut kun melkein kahden vuosikymmenen jälkeen kun on Suomeen tultu, että melkein voisi laittaa omaa blogia pystyyn ja pakinoida.