sunnuntai 6. lokakuuta 2024

KUOHUNTAA TOTUUDESTA

Valtamediapuolue VMP:n yksi edustaja eli Iltalehti ja kukas muukaan kuin toimittelija Ida Erämaa on taas kerran leipomassa jonkinlaista skandaalia siitä, kun kansanedustaja puhuu totta. Tällä kertaa totta puhui – yllätys sinänsä – kepun kansanedustaja Pekka Aittakumpu joka totesi:

Jokaisen kansanedustajan kannattaa käydä vaikkapa Itäkeskuksessa. Vierailin siellä. Sanotaan, että muu Suomi seuraa Helsinkiä ja tulee sen perässä. Jos tulevaisuuden näkee Itäkeskuksessa, meillä taitaa olla silloin kirkkojen sijaan minareetteja ja demokratian sijaan sharia-laki.

No tottahan se on. Mutta Iltalehti päätti sitten kuulustella kyseistä kansanedustajaa ja kysyä, että mitä tarkoititte lausunnollanne. Typerä kysymys, sillä siinähän tarkoitetaan just sitä, mitä sanottiin. Yhtä typerä kysymys oli:

Iltalehti kysyi Aittakummulta myös, minkä seikkojen perusteella hän oli päätellyt, että sharia-laki tulee korvaamaan demokratian, ja että minareetit tulevat kirkkojen tilalle tulevaisuudessa.

Tämähän sisältää sitä vastuullisen valehtelun ajattelua, että se, mitä on tapahtunut kaikkialla Euroopassa mihin on laskettu islamilaisia, ei tapahdu Suomessa. Enemmänkin kannattaisi kysyä että millä ihmeen perusteella Suomessa vieläkin uskotaan tähän.

No, nähtäväksi jää, minkälaisia katumusharjoituksia Aittakummulta tullaan vaatimaan.

Mainitaan vielä uutinen jossa kovasti kehutaan Ylen somalin- ja arabiankielisiä uutisia. Kas siinä uutisten vastaava tuottaja loihelausui seuraavaa:

On kaikkien etu, että näiden kieliryhmien edustajat toisaalta tietävät ja ymmärtävät oikeutensa, mutta myös velvollisuutensa osana suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Kuinkahan moni noista välittää pätkääkään muusta kuin niistä oikeuksista?

Somalit ja arabit osana suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa?


Ei kommentteja: