perjantai 18. lokakuuta 2024

KYSYMYS, JOTA VMP EI ESITÄ

Vaikka osassa Eurooppaa ja jopa Suomessa esiintyy ajoittaista järkiintymistä – tosin hitaasti – haittamaahanmuuttoon nähden niin vihervasemmistolainen suvaitsevais-tiedostavaistomme haluaa siitä huolimatta pitää rajat auki kaikille ja eritoten islamilaisille. Tästä on hiljattain mussuttaneet sekä Eva Biaudet – huolimatta siitä että kuuluu hallituspuolueeseen – ja suvaitsevaiston etnolemmikki Nasima Razmyar.

Heidän avautumisistaan ja vaatimuksistaan on kirjoitettu varsin kattavasti muualla. Esitänkin omana mietteenäni sen, että mitä kysymyksiä Valtamediapuolue VMP ei koskaan esitä tälle suvaitsevais-tiedostolle.

Eli:

1. Jos Suomesta turvapaikan saanut kehitysmaalainen lomailee siinä maassa jonka turvattomuuden perusteella hän on saanut turvapaikan, niin olisiko se välitön peruste turvapaikan peruuttamiselle ja maasta karkoittamiselle? Sama koskee sitä, jos hän lähettää lapsensa kyseisiin maihin ”koulutettavaksi”.

2. Jos tämä lomailu ei ole turvapaikan menettämisen peruste, niin millä suvaitsevais-tiedostavaisto tätä näkemystään perustelee?

Jos tällainen kysymys esitettäisiin niin saisiko se aikaan vaivautunutta ja täysin asian vierestä kiemurtelevaa rajoittamattomiin ihmisoikeuksiin vetoavaa ottiatuotailua vaiko ehkä raivokasta rasismirääkymistä kysymyksen esittäjälle?

VMP ei toki tuollaisia esitä mutta tämä pienenä vinkkinä vaikkapa Suomen Uutisille jos joku suvaitsevais-tiedostavaiston henkilöoletettu suostuu sen haastateltavaksi.

Kysynpä vielä sitten itse toisen kysymyksen jota ei varmaankaan valtamediassa esitetä. Nythän hiljattain eräs loppujen lopuksi varsin lyhyen uran tehnyt jääkiekkoilija joutui henkirikoksen uhriksi. Nämä tapaukset ovat tietysti järkyttäviä. Ei ketään pitäisi tappaa.

Mutta kysyn kuitenkin. Asia on ollut lööpeissä ja valtamedian pääuutislähetyksissä ykkösaiheena. Vaan mitenkäs, jos yhtä lailla lyhyen uran pelannut heteroseksuaalinen jääkiekkoilija olisi joutunut henkirikoksen kohteeksi niin oltaisiinko siitä uutisoitu ollenkaan? Ainakaan läheskään tuossa mittakaavassa?

Ei kommentteja: