keskiviikko 16. lokakuuta 2024

TURVATTOMAT MAAT?

Jopa Valtamediapuolue VMP on uutisoinut ilmiöstä joka ei kylläkään ole mikään uusi eikä yllättävä. Eli kehitysmaalaiset Suomeen pysyväiselatukselle tulleet vanhemmat ovat kuskanneet lapsiaan niihin kehitysmaihin joista kyseiset perheet ovat tänne tulleet. Syynä on se, että lapset – erityisesti tytöt – ovat omaksuneet liikaa länsimaisia vaikutteita. Lääkkeenä on mm. pakkonaittaminen jollekin vanhemmalle serkulle.

Itse näistä ihmiskohtaloista en henkilökohtaisesti jaksa ottaa sen suurempaa pattia. Suomalaisten velvollisuus ei ole ylläpitää lähes kahden miljardin muslimin hyvinvointia. Mutta kyseiset tapaukset osoittavat hyvin tuontitavaran asennetta. Tänne ei tulla integroitumaan vaan ainoastaan elämään suomalaisten rahoilla. Ja samalla pyritään ylläpitämään sitä elämäntyyliä jonka ansiosta heidän omat maansa ovat takapajuisia paskastanioita ja sellaisena pysyvätkin.

Suomalaista valtakoneistoa voisi muistuttaa siitä, että kyseinen kansanosa on Suomessa siksi, että heille on myönnetty turvapaikka sen perusteella että he ovat olleet kotimaassaan vaarassa. Mikäli tämä porukka lomailee lähtömaassaan tai kuskaa lapsensa lähtömaihin niin sen pitäisi olla peruste välittömälle turvapaikan menettämiselle ja pysyvälle maasta karkoittamiselle. Vaikka vihervasemmisto asiasta kuinka rääkyisi.

Kehitystä. Edistystä. Rikkautta.

Niin muuten, Nils-Aslak Näkkäläjärven mainio blogi Ihmisiä Telineillä ei taas jostain syystä päivity tuonne blogilistalle. Muistakaapa käydä vilkaisemassa. Postaukset siellä kyllä jatkuvat.

Ei kommentteja: