keskiviikko 2. lokakuuta 2024

JAA OLIKO YLLÄTYS?

Tietoon tuli tuore Jyväskylän yliopiston tutkimus joka ainakaan täällä voiman pimeällä puolella ei yllättänyt ketään. Eli:

Ensimmäisen polven maahanmuuttajalapsista 61 prosentilla on niin heikko lukutaito, ettei heillä katsota olevan riittäviä tietoja ja taitoja osallistuakseen täyspainoisesti yhteiskunnan toimintoihin, kuten jatko-opintoihin ja työelämään.

Kyseessä on siis se porukka jota niin suvaitsevaisto kuin tietyt ekonomit pitävät Suomen tulevaisuudelle välttämättöminä. Vaikka se tosiasiassa on tuhoamassa Suomen tulevaisuutta. Luonnollisesti Helsingin Pravdassa esitettiin yksi syy asialle:

Yksi syy heikompiin tuloksiin voi löytyä myös kiusaamisesta.

Kumma kyllä viestit hyvin monesta suunnasta kertovat että nimenomaan nuo mamut harjoittavat kouluterrorismia ja pilaavat kantaväestönkin oppimisrauhan.

Lisäksi syyksi on mainittu sosioekonominen asema ja Iltalehden näkökulmassa tuotiin esille seikka että sen myötä ”maahanmuuttajataustaisista ihmisistä on syntymässä yhteiskuntaamme satojentuhansien ihmisten muodostama koulutuksellinen ja sivistyksellinen alaluokka.”

Totta sinänsä, mutta se on muodostumassa kehitysmaalaisten omasta halusta. Ei niillä ole ollut minkäänlaista tarkoitusta tulla osaksi suomalaista yhteiskuntaa vaan ne ovat tietoisesti muodostamassa omia rinnakkaisyhteiskuntia jossa Suomen ja suomalaisten osuus on olla vain elättäjinä.

Tämä on ollut tiedossa jo kauan aikaa mutta asialle ei olla tehty mitään. Varmaankin omien typerien kasvojen suojelemiseksi.

Niin kuin kuvasta huomaa, ei se menestys kummoinen ole toisellakaan sukupolvella. Varsinkin jos katsotaan kohtia hyvä tai erinomainen.

2 kommenttia:

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Vihreiden kannatuksesta päätellen luku- ja kirjoitustaidottomien suhteellinen osuus vain kasvaa. Varmasti pettymys punavihervasemmistolle, kun tuontiäänestäjät eivät osaa edes numeroita kirjoittaa äänestyslippuun opetetulla tavalla.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Suomalaisten älykkyysosamäärä on 101 ja alenemassa.

Somalien 69, afgaanien 81, irakilaisten 88. Paljon opiskelemaan tulleiden pakistanilaisten 81.

Thaimaalaisten 89, kiinalaisten 104, filippiiniläisten 83.

Aikakauskirja Duodecim: ”Lievän älyllisen kehitysvammaisuuden yhtenä kriteerinä on älykkyystestillä mitattu kokonaistaso, joka on alle 70 ÄO-pistettä.”

ÄO on keskiarvo. Eli esimerkiksi somalien joukkoon mahtuu muutama huippulahjakas koneinsinööri, mutta hirmuinen määrä rupusakkia.

Totuus on se, ettei suurin osa tulijoista sopeudu länsimaiseen elämäntapaan Suomessa nettoveronmaksajana, vaikka heidän kotouttamiseen laitettaisiin lisää sata miljardia euroa. Ainoa järkevä toimenpide on estää heidän tulonsa Eurooppaan kokonaan.

https://www.worlddata.info/iq-by-country.php