sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

KAHDESKYMMENES YMMÄRRYSHARJOITUS

Eli uusrälssi, piirustukset ja loukkaamisrikos


Toistamisen uhallakin tuumailen hieman tuoreita tapahtumia ja ennen kaikkea niitten aikaansaamia reaktioita tiedostavassa mediassa sekä poliittisissa piireissä. Nyrkkisääntöhän on tietysti se, että kun kehitysmaalainen lahtaa ihmisiä Euroopassa (tai muilla mantereilla jossa lahtaamista harjoitetaan vielä enemmän) niin ensimmäinen reaktio on alkaa todistaa, että tämä ei johdu islamista. Näinpä tämän tuoreen Münchenin tapauksenkin tekijä joka oli siis iranilaistaustainen Ali Sonboli onkin nyt saksalaismies David S. jolla on ”ilmiselviä yhteyksiä” Breivikiin. Ne, mitä ne noin varsinaisesti ovat, jää tietysti selvittämättä. Tähän mennessä perusteeksi on kerrottu iskun päivämäärä joka natsaa Breivikin iskuun ja se, että hepulla oli mielenterveydellisiä ongelmia. Täytyy muuten katsella, että tekeekö joku tai onko tehnyt väkivallan tekoja 22. marraskuuta. Siitä saattaa löytyä pitävät kytkennät Kennedyn murhaan.

Selittämättä jää myös se toinen kysymys, jonka esille nostaminenkin on tietysti hirvittävää patamustaa rasismia. Jos lähdetään siitä ajatuksesta, että islam ei ole syynä ihmisten jatkuvaan joukkolahtaamiseen, niin mikäs sitten on? Kun ihmisiä joukkolahdataan kumminkin. Tämmöinen tavallisempi ihminen miettii silloin sitä, että ketkäs näitä lahtaamisia kerta toisensa jälkeen harjoittavat ja vastaushan on selvä, eli Lähi- ja Keski-idän sekä tiettyjen Afrikan maitten ihmiset. Jotka nyt sattumoisin tunnustavat islamin uskontoa, mutta jos islamin osuus kerran täytyy mitätöidä ja unohtaa, niin eikö näitten maitten ihmiset jo itsessään muodosta silloin pelkällä olemassaolollaan jatkuvasti kasvavan turvallisuusriskin ja asialle tulisi ehkä tehdä jotain? Eiväthän ne lahtaamiset minnekään katoa, vaikka selitteläätiön ja soveltavan spedestetiikan ammattilainen toteaisi, että islam is religion of peace. Once again. And will be in future. Perhaps next week. Somewhere in Europe.

Järjellä ajateltuna vastaus kysymykseen on että kyllä, kyseiset ihmiset muodostavat vakavan riskin ja kyllä, jotain tulisi asialle tehdä. Mutta olemme valitettavasti tilanteessa, jossa järjellä ajatteleminen on kiellettyä. Se kun ei kuulu hyväksyttyihin poliittisiin piirustuksiin. Yhteiskunnassahan ei ajatella niin, että sata astetta on veden kiehumispiste ja yhdeksänkymmentä astetta suora kulma, vaan nämä asiat määritellään sopivaksi katsotulla ideologisella tavalla. Olemme viimeiset kaksikymmentä vuotta eläneet poliittisen ja virkakoneiston sekä valtamedian muodostaman uusrälssin määrittelemässä utopiakuplassa joka on ollut pakko hyväksyä kun muutakaan vaihtoehtoa ei ole. Kuplaa voisi verrata siihen, että poliittinen arkkitehti on piirtänyt valtiotalon ja piirtänyt sen niin perseelleen kuin olla voi.

Valtiotalossa ei ole yhtään suoraa seinää ja koko aika on pelko, että välikatto putoaa asukkaitten niskaan. Vuokrakin on tolkuttoman korkea, mutta siitä ei voi valittaa, sillä yhteiskunta määräsi sen, missä asunnossa voit asua ja mitä siitä tulee maksaa. Ja kun talo on kerran arkkitehdin piirtämä, niin siinä ei voi olla vikaa, joten muutoksia ei saa tehdä ilman arkkitehdin lupaa. Jota lupaa on turha odotella, sillä silloinhan arkkitehti myöntäisi tehneensä sutta ja sekundaa. Eli talo on virallisesti asumisen kannalta täydellinen ja jos jotain ongelmaa on, se johtuu vain asukkaan typeryydestä ja tarvittavan tiedon puuttumisesta kun hän ei ymmärrä piirustusten hienoutta.

Minkälaisessa valtiotalossa me sitten piirustusten mukaan asumme?

No, ainakin sen ilmastoinnissa on jotain upeaa, sillä piirustusten mukaan se muuttaa tänne saapuneet takapajuisista maista tulevat takapajuiset ihmiset kerralla hyviksi ja tiedostaviksi ihmisiksi. Ettei suorastaan vihervasemmistolaisiksi. Joka tapauksessa huomattavasti paremmiksi ihmisiksi kuin tavalliset kantasuomalaiset jotka ovat takapajuisia konservatiiveja kun taas vaimojaan säkeissä pitävät tulijat ovat maltillisia liberaaleja ja naisten päällä olevat säkit ovat itsemääräämisoikeuden ilmaus. Ainoastaan uusrälssimme jäsenet ovat hieman heidän yläpuolellaan. Tavallaan he ovat tietysti samalla viivalla ns. uussuomalaisten kanssa sillä molemmat porukat elävät näitten takapajuisten konservatiivien elättämänä ja täysin heistä riippuvaisina ja molemmilla etuoikeutetuilla ja elätettävilllä ryhmillä on sekä oikeus että velvollisuus julistaa sitä, kuinka paskaa sakkia heidän elättäjänsä oikeastaan ovat.

Se, että piirustukset eivät pidä paikkaansa ei ole keskustelun arvoinen kysymys, sillä todellisuushan määritellään piirustusten mukaan. Niin kuin totalitaarisissa valtioissa ennenkin.

Piirustusten yksi olennainen osa on se, että islam on länsimaisiin poliittisiin tarkoituksiin kehitetty maallistunut ja maltillinen uskonto, jonka kehittäjä ei suinkaan ole ollut mikään Mohammed joskus puolitoista tuhatta vuotta sitten, vaan sen on kehittänyt 2000-luvun alkupuolella profeetta Jaakko Hämeen-Anttila. Piirustusten mukaan maailman 1,7 miljardista muslimista noin 99,98 % tunnustaa hämeen-anttilalaista islamia ja ihmisten joukkolahtaamiseen syyllistyvät ihmiset kuuluvat siihen 0,02 prosentin vääräuskoisten ekstremistien lahkoon jolla ei ole hämeen-anttilalaisen islamin kanssa mitään tekemistä. Niin kuin ei tietysti olekaan, sillä näin on poliittisten piirustusten mukaan määritelty.

On selvää, että tämän mitättömän ekstremistisen 0,02 prosentin takia ei voida eikä myöskään kannata tehdä mitään johtopäätöksiä Euroopassa eläviä (tai no, pääosin elätettäviä mutta eipä takerruta yksityiskohtiin) hämeen-anttilalaisia islamilaisia kohtaan. Ensinnäkin he ovat täysin samanlaisia maltillisia tapahämeen-anttilalaisia kuin tapakristityt ja ilman heidän joskus tulevaisuudessa tarjoamaa työ- ja osaamispanosta Eurooppa tulee jossain vaiheessa ilman muuta romahtamaan.

Tätä tulevaisuuden auvoisaa tilaa on välttämättömyyden pakosta kärsivällisesti odotettava ja hämeen-anttilalaisten islamilaisten sekä yhteiskunnalle aiheuttamat järkyttävät kustannukset että heidän kantaväestöön kohdistamat niin väkivalta kuin seksuaalirikokset ovat vain elävä todiste siitä, että eurooppalaiset eivät ole osanneet vastata tämän väestönosan tulevaisuuden lupausta hehkuvaan, mutta tällä hetkellä ei-aivan-vielä-kukkaan-puhjenneeseen ns. sosio-ekonomisesti haastavia tilanteita aiheuttavaan vielä lunastamattomaan mahdollisuuteen vieläkään riittävän positiivisella ja innostuneella tavalla. Vika on kuulkaa meidän. Vain meidän.

Tämähän tietenkin tarkoittaa sitä, että ongelmat johtuvat syrjäytymisestä mikä taas johtuu rakenteellisesta rasismista ja yleisestä kantaväestön asenteellisuudesta. Piirustusten ulkopuolella ja sitä kautta siis täysin merkityksettömänä on se tosiasia, että suomalaisiakin on syrjääntynyt huomattavissa määrin jo viimeisen neljännesvuosisadan. Mutta he eivät ole syyllistyneet laajamittaiseen terroriin eivätkä he myöskään saa aikaan lähiöitä tuhoavia mellakoita niin kuin ne (piirustusten mukaan) aivan samanlaiset, joskin hieman erinäköiset Euroopan ulkopuolelta tulleet veljensä ympäri Eurooppaa.

Vinoon tehtyjen piirustusten vastaisia faktoja ei saa tuoda esille. Siinä syyllistytään rikokseen. Kyseessä ei varsinaisesti ole uusrälssin jalustalle nostamaa väestöryhmää vastaan kohdistuva rikos. Vaan kyseessä on vielä vakavampi, eli uusrälssiä itseään vastaan kohdistuva oikeita faktoja väärin käyttämällä tehty loukkaamisrikos.

Siinä loukataan ensinnäkin heidän itsetuntoaan, sillä hehän ovat saaneet hyvän ja älykkään ihmisen asemansa toistamalla papukaijamaisesti sitä sabluunaa, joka heidät on kyseiseen asemaan nostanut. He ovat ottaneet itselleen opettajan aseman opetettavalta kysymättä, ja kun opetettava opettaa opettajaansa ja vielä perustellusti, niin voiko suurempaa rikosta enää tehdä? Pitäisikö uusrälssin edustajien muka alkaa itsenäisesti ajatella?

Lisäksi se on loukkausrikos heidän asemansa pysyvyyttä ja turvallisuutta kohtaan. Uusrälssin jäsenet ovat sekä vallan- että julkisuudenhimoisia. Luonnollisesti he ajattelevat myös meistä voiman pimeän puolen ihmisistä samoin. Eiväthän he muuhun pysty. Totta kai he ajattelevat, että me – piirustusten ulkopuolisia faktoja törkeästi hyväksikäyttämällä – pyrimme pöllimään heidän asemansa ja syrjäyttämään heidät asemastaan ja samalla asettamaan heidät tilanteeseen, jossa heidän työarvonsa mitattaisiin työmarkkinoitten vaatimusten mukaan. Mikä arvo olisi tietysti nolla.

He eivät ymmärrä sitä, että mikäli nämä vikatilat mitä yhteiskunnassa on ja mistä olemme valittaneet korjattaisiin, niin me vain yksinkertaisesti katoaisimme. Emme minnekään joukkohautaan, vaan kotisohvillemme. Lukemaan Tex Willeriä ja miettimään, että jokos sen saunan laittais lämpiämään. Täysinä nobodyina. Onnellisena nobodyn asemastaan.

Tällainen ajatus on egoistisen uusrälssin edustajille käsittämätön. Sillä se toimii piirustusten mukaista vallitsevaa totuutta  sekä ennen kaikkea heidän omaa ahneuttansa vastaan.

Siksi Münchenissä ihmisiä tappaneelle iranilaisjätkälle on pakko löytää jonkunlaisia Breivik-kytkentöjä. Jos totuus ei siihen riitä, niin ainahan voi hienosäätää piirustuksia ja määritellä asiat uudestaan. Kysehän on siitä, että kenellä on määrittelyvalta. Ja nykyisessä poliittisessa todellisuudessa määritellään niin, että yhdeksänkymmentä astetta on veden kiehumispiste ja sata astetta suora kulma. Se ei ole ehkä totta, mutta se on poliittisesti tarkoituksenmukaista ja hyväksyttyä. Sillä aikaansaatua järjestelmää ei saa järkyttää. Se on pysyvä. Se on lopullinen. Niin kuin olivat ne pari muutakin järjestelmää viime vuosisadan puolella. Painotan sanaa olivat. 

Ja sen ajattelun mukaan tämäkin kirjoitus oli tuomittava vihakirjoitus. Maassamme ei ole ongelmana toiseuden edustajien kalleus, tarpeettomuus ja heidän kantaväestöön kohdistuvat rikokset. Ongelma olen minä ja kaltaiseni, jotka emme hyväksy sitä, ja sitä ylläpitävää uusrälssiä  voimavarana ja välttämättömyytenä.


Ai miten niin ei ole vaaterissa? Perkele! Kummalla meistä on virallinen pätevyys? Ja jos tää ei kelpaa, niin minä piirrän seuraavasta vielä hullumman! Ja arvaas, kuka senkin maksaa? Mieti sitä, moukka, ennen kuin alat suutasi soittamaan!

25 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Veret seisauttava todiste Ali Sonbolin Breivik-kytköksestä on murha-aseena käytetty Glock merkkinen pistooli. Breivikillä oli Glock. Suomen poliisilla on virka-aseena Glock. Huolestuttavaa on, että meillä hiipparoi kaduilla, kansalaisten keskellä, hihamerkein ja Glock-pistoolein aseistautuneita hartaita Breivikin opetuslapsia.
...tekeekö suvakkilogiikka ihmisestä mielisairaan vai pitääkö olla valmiiksi mielisairas alkaakseen uskoa siihen...

Anonyymi kirjoitti...

No niin, tulihan se odotettu ratkaisu; Saksassa aiotaan kiristää aselakeja!

http://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2016072421952407_ul.shtml

- Ink Visitor

Hemuli kirjoitti...

Aamulehdessä oli yllättävän järkiperäinen juttu Islamista:

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/puheenvuoro-islam-ei-ole-sen-kummemmin-vihan-eika-rauhan-uskonto-se-on-mita-on/

Juttu puolestaan perustuu tähän tutkimukseen:

http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/

Tutkimus on varsin kattava ja siinä Islamia ei ole tutkittu asiantuntijoiden tulkintojen pohjalta vaan raakasti kysytty muslimeilta mitä mieltä he ovat. Pew Centerin tutkimus tulokset siitä mitä muslimit Islamilta oikeasti haluavat on ikävästi erilainen kuin vaikkapa Hämeen-Anttilan tulkinta Islamista.

Ei liene kovin suuri yllätys ettei tätä tutkimusta kauhiasti ole Suomen medioissa mainostettu.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tällä "David S." oli myös selkeä kytkös seuraaviin tapahtumiin:

2014: https://en.wikipedia.org/wiki/Johann_Breyer SS-miehen kuoleman 2-vuotispäivä

2003: https://en.wikipedia.org/wiki/Qusay_Hussein Qusay Husseinin kuoleman 13-vuotispäivä

2003: https://en.wikipedia.org/wiki/Uday_Hussein Uday Husseinen kuoleman 13-vuotispäivä

Tai ehkä hän halusi kostaa kenelle tahansa William Wallacen tappion Falkirkissa?

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Falkirk

Toisaalta: Onhan tuo myös Azerbaizhanin kansallinen lehdistöpäivä.
https://en.wikipedia.org/wiki/Public_holidays_in_Azerbaijan


Ja näihin muihinkin on se "selkeä yhteys(tm)" https://en.wikipedia.org/wiki/July_22

Anonyymi kirjoitti...

No perskeles Ykä!

Tuossahan se on kuvattuna pähkinänkuoressa, RoK:n saitilta samaan aiheeseen liittyen kylddyyri-marxismista jotakin. Vaikka tuolla saitilla on enimmäkseen ohjeita (nuorten) daamien iskemiseen/naurattamiseen, niin meikäläistä kiinnostaa huomattavasti enemmän noi yhteiskunnalliset aiheet. Ne kun sattuvat osumaan tuolla pääsääntöisesti lähelle napakymppiä. Nuoremmat miehet voivat sitten halutessaan ottaa tuolta naisten iskuvinkkejä, jätän estraadin teille, olen jo aikoinani tehnyt oman osuuteni.

Tuo KGB:n logo on paljonpuhuva, piti oikein googlailla wikipediasta mistä tuo lyhenne on peräisin eli "Комите́т госуда́рственной безопа́сности" (КГБ), eli länsimaalaisittain "Komitet gosudarstvennoy bezopasnosti (KGB)". Tsaarin vallan alla tuo järjestö tunnisti nimeä "ohrana", vallankumouksen aikoihin se taisi olla näin virolaisittain sanottuna "Vetsekaa" (VTS), Suuren Isänmaallisen Sodan aikoihin NKVD (Народный комиссариат внутренних дел, Narodnyi Komissariat Vnutrennikh Del - People's Comissariat for Internal Affairs) josta se sitten lopulta löysi lopullisen muotonsa KGB:nä, kun natsi-Saksasta oli päästetty ilmat pihalle. Ehkä nyky-Venäjän hallinto jatkaa perinteitä FSB:n nimen alla? No, rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Ja tuon artikkelin päheen kuvan teksti, jossa on tosi kova troikka rinnakkain, menee jotensakin näin "Da zdravstvujet marksizm-leninizm!" eli tervehdys marksismi-leninismi! Eiköhän tämän blogin lukijoille ole toi Bezmenov tuttu kaveri, joten ei miehestä sen enempiä vuodatuksia. Mutta viisas mies ja hänen sanomaansa kannattaa kuunnella ja ajatuksella.

Kerropas tämä sitten jollekin kritiikittömälle multikultti-fanille tahi anarkomarkolle, niin sanasi menevät kuuroille korville. *Syvä huokaus*. Netissä löytyy noita Einstein-meemejä ihan tarpeeksi, mutta mies joskus totesi nasevasti näin "Enpäs tiedä kumpi on rajattomampi, universumi vai ihmisten typeryys?". Jep, ei mulla muuta....

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Elokuu saapuu ja sen mukana maahanmuutto. Suomen osuus 90-130 000 uudisasukasta.

Järjestelmä tietää tämän ja valmistautuu siihen, kansalaisille asia tullaan uutisoimaan yllätyksenä.

Katokaas mitä Ruotsista vuotaneet asiakirjat kertovat; mm Turkin "vallankaappaus" ja siitä johtuva matuvyöry tiedettiin jo ennen ko vallankaappausyritystä...
Pika-asutuslaki voimaan, rakennusluvat ja valitukset jäihin. Kanta-asukkaalla onkin sitten maksajan roolin lisäksi velvollisuuksia muttei oikeuksia.

"Ruotsin hallitus valmisteli salassa uutta pakoloisinvaasiota jo 27 kesäkuuta 2016, ennen Turkin sotilasvallankaappausyritystä. Nyt Eurooppaa varoitetaan suuresta pakolaisaallosta kirjoittaa Helena Haavisto 23.07.2016 Verkkouutisissa. Kaksi Ruotsidemokraattien kansanedustajaa Roger Hedlund ja Mikael Eskilandersson paljastivat jo 27 kesäkuuta pienelle paikalliselle riippumattomalle Allehanda lehdelle että Ruotsin hallitus valmistelee salassa uutta pakoloisinvaasiota! Tämä oli ennen Erdoganin vallankkaappaus tapahtumia. Eli kaikki mitä tapahtuu maiilmalla vaikuttaa olevan etukäteen tiedossa eliitille. Ruotsi muuttaa lakejaan jotta pystyy ottamaan seuraavan pakoloisinvaasio satsin. Ruotsin rakennuslakisäädäntö muutetaan siten että pakoloisasunnot eivät tarvitse rakennuslupaa, naapurien hyväksyntää ja valitusoikeus poistetaan tältä kohdin lainsäädännöstä. Ns. ”rullande modulhus” eli rullaavat moduulitalot voidaan sijoittaa mihin vain ja sille voidaan antaa lupa seisoa siinä 15 vuotta ilman valitusoikeutta.
Kuinka paljon Suomi on salassa sopinut ottamaan, onko 57 miljoonaa?? (Suomeen on suunniteltu asukasmääräksi Eu;n toimesta; 62 323 045 ja Ruotsiin 80 879 543 asukasta)."

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/turkki_pakolaiset-53150
http://www.allehanda.se/opinion/insandare/sd-regeringen-och-alliansen-forbereder-for-ny-flyktingvag-till-sverige
http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/proposal-implementation-package/docs/20160518/communication_third_report_on_relocation_and_resettlement_en.pdf

-Tvälups-

Castor kirjoitti...

Me todella teemme sen ihan itse! Breivik-kytkentä…Ryhdytään kohta hieman kytkemään:

Churchill oli itse sitä mieltä, että muilta ei pitäisi tekstejä ja sanontoja lainata (“It is a good thing for an uneducated man to read books of quotations.” No, pakko se on kun tässä on muutama aika pistämätön, näille niljakkaille nykyisille “johtajille”, jotka näyttävät olevan sodassa eivät suinkaan vihollisen vaan oman kansansa kanssa:

“You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life.”

“Never, never, never give up.”

“However beautiful the strategy, you should occasionally look at the results.” (KOTOUTTAMINEN?)

“One ought never to turn one’s back on a threatened danger and try to run away from it. If you do that, you will double the danger. But if you meet it promptly and without flinching, you will reduce the danger by half.”

“Courage is rightly esteemed the first of human qualities because it has been said, it is the quality which guarantees all others.” Niin, emme anna pelolle valtaa ja se on sitä rohkeutta? Tai anteeksi pyytäminen ongelmien aiheuttajilta?

Meillä ei ole koskaan ollut Churchillin kaltaisia sanojia, mutta ei suomalaisille ole tarvinnut sanoakaan, on pitänyt näyttää esimerkkiä (Mannerheim, kyllä, mutta puheet kirjoitti Heinrichs ja Mannerheim antoi ainoastaan loppusilauksen). Tällaisia valtiomiehiä meillä on ollut. Ei suomalainen käskyä tottele, vaan järkeä, sen takia meillä ei tama natsismikaan koskaan ole mennyt läpi, joidenkin ihmisten mielikuvituksesta huolimatta.

Ja islamista:" Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die: but the influence of the religion paralyzes the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytising faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science—the science against which it had vainly struggled—the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome."
Anonyymi kirjoitti...

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja unohti ansiokkaasta listastaan Libery Valancen...

Toivoa on kuitenkin näköpiirissä, pelko pois Rosmarie kuten (n)-Saksassa aikoinaan laulettiin. Median nykyinen lemmikki, iranilainen mutta uusisuomalainen Alan Salanzadeh IL-blogissaan (jossa esittelylistansa saavutuksistaan pitempi yleensä kuin bloginsa) on sitä mieltä, että islam voi muuttua nykyaikaan sopivaksi. Tätä hän perustelee sillä, että suurin osa muslimeista vastustaa poliittista islamia ja suurin osa nuorista muslimeista on maltillisia. En voinut olla ihmettelemättä, että jos suurin osa n. 1,8 miljardista muslimista vastustaa nykymeininkiä, niin miksi eivät tee asialle jotain. Ja jos nuoret muslimit ovat maltillisia, niin vain vanhat ukotko ne hilluu tappamassa toisiaan ja repimässä karjuen - toki maltillisesti - alas Euroopan raja-aitoja.

No, islam ei ole muuttunut yli 1500 vuoteen mutta se ei ole islamin vika. Me pystykorvaluterilaiset (sana suora siteeraus piispa Askolalta) olemme vain niin kärsimättömiä. Hiljaa hyvä tulee. Mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa. Ja muita idioottimaisia sanontoja.

Hämeen-Anttilalle toivon kaikkea hyvää sinne Skotlantiin, ihan samoin ja samasta syystä kuin Abu-Hannalle Amsterdamiin. Poissaolonsa mediasta keventävät kummasti mediaraivareita.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pantalonelle, Ink Visitorille, Hemulille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Soomepoisille Eestist, Taisteluvälineupseerille, Castorille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne. Näin alkuun pitää huomauttaa tämän tutkijaupseeri Antti Parosen loihelausumasta. Hän on kyllä oikeassa siinä, että tiedustelumme laahaa jäljessä. Mutta sitten tulee jotain käsittämätöntä eli:

” Paronen muistuttaa haastattelussa realismista: Suomi ei voi antaa tiedusteluviranomaisille loputtomia valtuuksia yksityisyydensuojan kustannuksella.

– Muuten meidän yhteiskuntamme näyttäisi aivan erilaiselta, kuin miltä se nyt näyttää. Sellaisessa yhteiskunnassa ei kukaan meistä tahtoisi elää, jossa ei olisi yhtään terrorismin uhkaa, hän toteaa.”

Tuonkin lauseen perustan ymmärrän, mutta muistutan, että Suomessa ei 1980-luvulla ollut niin haittamaahanmuuttajia, niitten tekemää väkivaltaa eikä terrorismin uhkaa. Luulenpa että aika moni ihminen tahtoisi elää sellaisessa yhteiskunnassa.

Pantalone: Hyvä kysymys suvakkilogiikan mielisairaudesta. Ainakin tuo logiikka kuvaa paniikkia. Veikkaanpa seuraavaksi tulkinnaksi että kun ”ekstremistit” eivät edusta islamia, niin nehän ovatkin itse asiassa äärioikeistoa ja arabiterroristien isku on selvä osoitus kantaväestön radikalisoitumisesta.

Ink Visitor: No enpä olis arvannut. Vanha tuttu ja hyväksi havaittu. Estetään terroritekoja viemällä aseet ihmisiltä, jotka eivät tee terroritekoja.

Hemuli: Ihan hyvä juttu joo, ja minusta sen punainen lanka menee lauseessa: ”Ehkä Pew-linkki poistettiin, koska se ei vastaa ennakkokuvaa siitä, mitä islam ja muslimit ovat.”.

VNV: Tässähän ollaan jännän äärellä. Saadaanko kaikki salaliitot selville ja lisäksi pari sataa uutta?

Soomepois: Joo, kyllä minäkin jätän tuon säälipillun vonkhaamisen nuoremmille. Mutta tuo juttu kelasi ihan hyvin läpi kyseisen ilmiön synnyn ja leviämisen. Ihmetyttää sinänsä, että kuinka moinen ideologia on niin voimissaan Yhdysvalloissakin. Niin muuten, kun tuosta ROK:sta menee linkin kautta jollekin ip survey-sivustolle, niin ainakin mulla Avast-ohjelma hälyttää että haitallinen sivusto, pääsy estetty.

Tvälups: En epäile tuota yhtään. Tämähän nähtiin myös Suomessa jo viime vuonna. Hallinto kyseli kunnilta sijoituspaikkaa kymmenille tuhansille ennen kuin asiasta oli varsinaisesti hajuakaan. Eli asia tiedettiin, mutta ei tehty mitään. Sama tulee tapahtumaan toistamiseen.

Castor: Nuo lainaukset sattuivat sanoisinko asian ytimeen. Ja sopivat nykypäivään täydellisesti.

tira+: Joo minä luin tuon jutun myös. En minä siinä nähnyt kuin ns. asiantuntijan arvovallalla esitettyä toiveajattelua. Tyyliin että asiat tulevat muuttumaan paremmaksi jos ne muuttuvat paremmaksi.

WhiteHunter kirjoitti...

Johan sattui... Luitkohan jo tämän avautumisen: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016072421953524_uu.shtml
Mikael Jungner tylyttää kansalaisia: Enemmistö hitaalla käyviä, kapeakatseisia tonttuja.

No, nyt taas Saksasta kuuluu kummia. Se iranilaistaustainen ammuskelija oli suunnitellut iskua vuoden. Tiedot oli sen tietokoneella.
Nyt bemarikuski ajoi syyrialaisen yli kun oli tappanut raskaana olevan naisen ja yhtä naista ja miestä haavoittanut. Viidakkoveitsellä.

Ehkä olen hitaalla käyvä juntti, mutta tämä nykyinen meno ei sovi minulle.
Haluan takaisin turvallisen yhteiskunnan jossa et tarvitse mutkaa taskuun että uskallat kulkea kadulla.

Loma on loppu, huomenna töihin.
Niin että yhteiskunnan parempiosaisille on mitä jakaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, WhiteHunter. Joo, olen lukenut tuon avautumisen. Ajattelin, että naputtaisinko asiasta muutaman rivin, mutta en taida jaksaa. Sen voin todeta, että elämme yhteiskunnassa, joissa hovinarreista on tullut kuninkaita. Tosin sillä erolla että kuninkaitten aikaan hovinarrit olivat älykkäitä ja vittuilivat kuninkaille. Nyt kuninkaan asemassa olevat hovinarrit ovat idiootteja, jotka vittuilevat ihmisille, jotka elättävät heidät.

Tuosta Saksan machete-miehestä on jo kovasti uutisoitu, että kyseessä ei ollut terrorismi vaan intohimorikos. No, yhtä kaikki, mikäli tuotakaan jätkän räkää ei oltaisi maahan päästetty, niin se olisi jäänyt tekemättä.

Voimia eloon ja jaksamista sinne työn ikeen alle.

Anonyymi kirjoitti...

Silloin kun on kyse turvallisuudesta ja vakaudesta, on toki tärkeää selvittää syitä. Joskus voi kuitenkin olla yhtä tärkeää selvittää sitä, että mikä korreloi uhkien kanssa.

Afganistanilaisuus ei luultavasti ole syy raiskata. Jos se kuitenkin korreloi suuren raiskaamistodennäköisyyden kanssa, niin siihen tulee suhtautua turvallisuusmielessä aivan kuin se olisi syy. Islamilaisuus tai islamismille altistuminen ei välttämättä ole syy väkivaltaan - tai ainakaan ei ole helppoa todistaa sitovasti, että se olisi. Mutta jos se korreloi, niin väkivallan ehkäisemiseksi siihen tulee suhtautua aivan kuin se olisi syy.

Pointtini on siinä, että turvallisuuden heikkeneminen ja uhkatekijät ovat usein luonteeltaan tietynlaisia. Se pitää huomioioda.

1. Autokatalyyttinen eli itse itseään ruokkiva luonne. Tämä tarkoittaa, että prosessin hidastaminen, estäminen tai kääntäminen on myöhäistä silloin kun prosessi on päässyt kunnolla alkuun. Prosessi ja sen dynamiikka pitää tunnistaa ennen kuin se pääsee kunnolla alkuun.

2. Syyt ja seuraukset ketjuttuvat ja sisältävät takaisinkytkentöjä. Tämä tarkoittaa, että yksittäisiä syitä on vaikea tai jopa mahdoton todistaa sitovasti vaikka ne tiedettäisiin. Näin ollen todistustaakan ylikorostaminen on sama kuin antaisi tilanteen pahenemiselle vapaat kädet. Korrelaatioista saadaan usein aivan tarpeeksi vihjeitä.

3. Intressisidonnainen propagandatulva. Totuus ja todellisuus pyritään peittämään sumuun monesta eri suunnasta.

4. Dynamiikka nousee substanssia tärkeämmäksi.

5. Toiminnan rytmin ja intensiteetin hallinta nousee tärkeimpiin asioihin. "Ajoissa, mutta keskinkertaisesti" on paljon tehokkaampaa ja toimivampaa kuin "täydellisesti, mutta aivan liian myöhään".

6. Jos syylliset päästää kuin koiran veräjästä, niin he saavat mahdollisuuden toistaa aikaisempia virheitään, estää turvallisuutta tuottavaa toimintaa ja keskittää yhteisiä resursseja oman etunsa ajamiseen. Siksi(kin) tuhoisaan tilanteeseen johdatelleet ihmiset ja heidän toimintansa tulee asettaa vähintään moraaliseen- ja uravastuuseen.

Anonyymi kirjoitti...

"Ihmistä on hyvin vaikea saada käsittämään sellaista asiaa, jonka tajuamattomuudesta hän saa palkkaa" tai jotain sinnepäin.

Jos rälssi ja fraasiteollinen klusteri katsovat saavansa palkkaa siitä, että eivät tajua islamin ja islamismin välistä 100% kiinteää yhteyttä, niin he eivät sitä tajua. Tätä kutsutaan usein sekä epärehellisyydeksi, älylliseksi epärehellisyydeksi että myös moraalittomuudeksi.

Jos tärähtäneistö ei tajua sitä, että rauhanideologian ekstremistit, fundamentalistit ja kirjaimellisesti ottajat olisivat superrauhallisia ja superlempeitä kun taas sotaisan, tuhoisan, orjuuttavan ja vahingollisen ideologian ekstremistit, literalistit ja fundamentalistit ovat sotaisia, tuhoisia ja lempeyden vastakohtia, niin sehän johtuu siitä, että heille maksetaan palkkaa, sosiaalisia palkintoja, urahyötyjä tms. tahallisesta tajuamattomuudesta. Eivät he - muutamin poikkeuksin - ole niin tyhmiä etteivät ymmärtäisi, vaan niin epärehellisiä ja moraalittomia etteivät myönnä totuutta todeksi.

Kun epärehellisyys ja moraalittomuus jatkuu aikansa, niin siitä perääntyminen ei onnistu arvovaltasyistä. Siksi Ykän ja Halla-ahon tapaiset henkilöt ovat niin tärkeitä. Arvovaltasyistä yhteisöä ja sen yksittäisi jäseniä vaarantavilta henkilöiltä täytyy riistää arvovalta, asema ja ura. Mikään muu ei auta. Aseman ja uran riistämisessä kaikki alkaa arvovallan riistämisellä. Siihen naurunalaiseksi tekeminen ja typerykseksi osoittaminen on hyvä alku.

Anonyymi kirjoitti...

Tuhannen ja yhden motiivin tarinat senkun jatkuvat

Anonyymi kirjoitti...

Jonkun pitää kerätä kootut veriselitykset yhtten nippuun, niin että päästään bingoamaan seuraavien veritekojen kohdalla.

"Ei mitään tekemistä islamin kanssa, koska..."

- Yksittäisen mielenterveysongelmaisen teko.
- Breivik.
- Kumpuaa syrjäytymisestä.
- Intohimorikos.
- Poliisin vanha tuttu.
- Ei rikoshistoriaa.
- Selittämätön teko.
- Selitettävissä oleva teko.
- Täysin odottamatonta.
- Oli odotettavissa.
- Rakenteellinen rasismi.
- Kiusattu.
- Kiusaaja.
- Tuntee empatiaa islamilaisia "marttyyrejä" kohtaa.
- Ei omaa empatiakykyä.
- Kanada.
- Levottomuuksien leviäminen.
jne. jne. jne.

Jani Alander kirjoitti...

Mielenkiintoinen vipinäkesä tästä tullut, monikulttuuri oikein värisee ja sykkii. Ja nyt muodissa sitten on kankeat selitykset miten nämä "yksittäistapaukset" eivät olleet terrorismia, vaan jotain mielenterveysongelmaisten sekoilua. Pitänee kysyä asiaa sillä kantilla, että lähtevätkö ylipäätään täyspäiset ihmiset tämmöisiä tekoja suorittamaan ainakaan itse, yllytysportaassa voivat hyvin olla? Tai onko eräs uskonto kollektiivinen mielenterveysongelma?

Anonyymi kirjoitti...

Scientologian epärehellisyyttä ja moraalittomuutta käsittelevässä TV-dokkarissa sanotaan loppuvaiheissa, että ihmiset välttelevät sellaisia asioita, jotka voisivat tuottaa heille tuskaa.

Väärässä oleminen, oman typeryyden tai moraalittomuuden esille tuleminen, arvovaltatappiot, oman sosiaalisen aseman vahingoittuminen, uraputken kääntyminen syöksytorveksi jne. tuottavat tuskaa.

Näyttää vähän siltä kuin moraalisäteilyn käyttövoimana olisikin moraalittomuus ja typeryys.

Anonyymi kirjoitti...

Euroopan aurinko ja ilmasto tuntuu saavan aikaan etelämmästä tulleissa kummia oireita.

Puukkohippaa, autoilua kävelijöiden joukkoon, pyssyn paukuttelua, raiskailua, ahdisteluja. Ruotsissa ihan oikeesti raiskaustapausten kasvuun ei löydy mitään muuta selittävää tekijää kuin sää ja ihmisten lisääntynyt liikkuminen ulkona.

http://www.expressen.se/kvallsposten/forklaringen-till-vagen-av-valdtakter-i-sommar/

Jään siis pohtimaan olenko hullu minä vai nämä selittelijät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Jani Alanderille, Ano5:lle ja Ano6:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ihan hyviä huomioita. Euroopassamme ei ajatella noita asioita. Täällä puhutaan siitä, mikä on toivottu tilanne muttei millään muotoa katsota, mikä on todellinen tilanne.

Ano2: Erittäin hyviä huomioita nämäkin. Rälssin jäseneksi pääsee ja siinä pysyy unohtamalla moraalisuuden ja rehellisyyden. Ja sitten tullaan inhimillisiin tekijöihin. Harva pystyy tunnustamaan sen, että toimintani on viimeiset kaksikymmentä vuotta ollut ihmisille kallista ja ennen kaikkea vahingollista ja vaarallista.

Ano3: Toi oli kieltämättä aika hyvä…

Ano4: Vihje tästä Veikkaukselle ehkä? Viikottainen selitysbingo?

Jani: Islam on selvästi kollektiivinen mielenterveysongelma. Vaaralliseksi tilanteen tekee se, että meillä länsimaissa on myös kollektiivinen mielenterveysongelma jota kutsutaan nimellä suvaitsevaisuus.

Ano5: Tuo on aivan totta.

Ano6: Joo, olen törmännyt tuohon selitykseen. Näkisin, että sinä et ole hullu. Eivätkä välttämättä selittelijätkään. Mutta selittelijät ovat epätoivoisia. Kun hekin näkevät, että heidän ylistämänsä utopia kusee perseestään, niin eihän sitä voi tunnustaa, vaan täytyy yrittää edes jotakin. Ja se jokin menee läpi, sillä eihän heidän viestiään ole edes tarkoitettu tavallisille tallaajille, vaan samanlaisille selittäjille.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Yrjö ja kaikki muutkin.
Olen pohtinut useinkin sitä, että kun nämä tulijat ryöstää, raiskaa ja tekee muutakin sattumusta, niin suvakkien vastaus on, että kyllähän suomalaisetkin tekevät ihan samoja juttuja.
Onko kukaan koskaan kysynyt näiltä ns. hyviltä ihmisiltä, että jos ja kun suomalisetkin näitä tekevät, niin minkä takia tätä raiskaavaa ym. porukkaa pitää meille haalia pitkin maailmaa lisää, kun onhan meillä ihan kotoperäisestä näitä samanlaisia vekkuleita. Ja jos on kysytty, mikä on ollut vastaus. Annas kun arvaan, ei mitään järkevää, muuta kuin se että kun me vaan niinku halutaan ja rikkautta ja plää plää jne.
Arvelee Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Veikkaisin, että tuo ”kyllähän suomalaisetkin” on jäänyt ehkä hieman vähemmälle, kun selitys alkaa käydä ontoksi. Nyt vedotaan vain inhimillisyyteen ja tulijoitten hätään joka saa heidät tekemään ullatuspenetraatioita sekä tietysti suomalaiseen rasismiin. Mainitsemasi kysymys on kyllä esitetty ns. hyville ihmiselle ja vastaus on säännöllisesti se, että rasismiin on oltava kertakaikkinen nollatoleranssi. Tulee muistaa, että loppulaskussa kyse ei edes ole tänne tulleitten matujen hyvinvoinnista vaan ns. hyvien ihmisten omasta asemasta. Joka on rakennettu tämän kuplan päälle.

Anonyymi kirjoitti...

Jos vedotaan inhimillisyyteen, niin pitäisi aloittaa siitä, että mietitään mikä on inhimillistä Suomea, suomalaisia, meidän omia lapsiamme ja näiden tulevia lapsia kohtaan.

Lisäksi pitäisi miettiä, että miten inhimillistä ja ketä kohtaan on se, että tuotetaan tänne jihadismin ja intifadan yhteiskunta kaikkine seurauksineen. Siitä kun seuraa joko pakkokarkoituksia tai kansanmurhia. Joko pottunokat syyllistyvät moisiin selvitäkseen hengissä tai musut valloittaakseen uusia alueita islamille.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka kolmessa neljästä iskusta tekijä on ollut tarhapaikanhakija (ja lopuissa muu maahanmuuttaja tai maahanmuttajataustainen) niin ei saa erehtyä luulemaan selkeää turvallisuusuhkaa eli humiksia turvallisuusuhkaksi.

Vaikka viime vuonna terrorismin tappamista 151:stä ihmisestä 150 oli islamin uhreja niin ei pidä erehtyä luulemaan islamilaista terrorismia, islamismia, islamin politisoitumista (myös suomalaisten puolueiden kautta ja sisällä) tai islamilaista sopeutumishaluttomuutta vaaratekijäksi.

Tosta...

https://www.europol.europa.eu/content/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-te-sat-2016

...kun klikkaa kohtaa Document: europol_tesat_2016.pdf niin saa ladattua Europolin uusimman katsauksen terrorismin ja turvallisuuden tilasta ja muutoksista. Siellä on hyvää ja luotettavaa dataa.

Tuossa Euroopassa toteutettu terrorismi menee neljän otsikon alle:
1. Islamismi
2. Separatistinen ja nationalistinen (mm. kurdit eli myös islam)
3 Äärivasemmistolainen
4. Äärioikeistolainen.

Tilastoidut tiedot kuvaavat hyvin osuvasti todellisuutta. Se ei ole ihan sama kuin DanLi -narraatiotehtaan puppugeneraattoriosaston propagandapäälliköt valehtelevat niin politiikassa, yliopistoissa, mediassa, järjestöissä ja somessa.

Jos ei jaksa lukea koko läpyskää, niin kannattaa lukea ainakin yhteenveto-osio. Sivu 10. Kohta 1. General overview of situation in the EU in 2015

Tosta läpyskästä saa hyvää faktatietoa myös pöyristyneistön houreiden korjaamiseen.

Ukkeli kirjoitti...

Tupakkateollisuus kiisti vuosikausia tupakan aiheuttavan syöpää ja muita sairauksia, vaikka talonpoikaisjärjellä ajatellen savun hengittäminen ei ole järkevää. Myöhemmin paljastui, että kyllä teollisuus tiesi kaikenlaista ikävää, mutta oma ahneus oli tärkeämpää.

Maahanmuutto taitaa olla samantapainen ongelmakenttä. Luultavasti myös rälssi tietää yhtä ja toista. Missä rälssi muuten asuu?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Ukkelille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Aivan totta. Suomalaisiin kohdistuva inhimillisyys ja suomalaisten hyvinvointi on maassamme toissijainen asia.

Ano2: Kiitos linkistä. Tuossahan se oli varsin selvänä.

Ukkeli: Ei huonompi vertaus ollenkaan.