lauantai 9. heinäkuuta 2016

KAKSI HETKEÄ HELSINGISSÄ

Hotellin respassa ei tällä kertaa kirjoitella pitkiä pulinoita, vaan keskitytään kahteen videoon (kiitokset kommentoija Acc:lle vinkistä) ja vertaillaan Helsingin Itäkeskusta vuonna 1987 vuoden 2016 Itäkeskukseen. Vuoden 1987 video kestää 3 min 34 sek ja vuoden 2016 video puolestaan 18 min 04 sek, mutta jo ensimmäiset viisi minuuttia kertovat sen varsin olennaisen muutoksen mitä tuon 29 vuoden aikana on tapahtunut. 

Ensiksi hetki Itäkeskuksessa vuonna 1987:


Ja sama linkkinä.

Sitten hetki Itäkeskuksessa vuonna 2016, tarkemmin sanottuna kuudes päivä heinäkuuta, Suomi ensin-mielenilmauksessa:


Ja sama linkkinä.

Jätetään johtopäätösten teko lukijalle itselleen. Mutta heitetään muutama kysymys. Oliko tämä sitä, mitä halusimme? Oliko tämä sitä, mikä oli ehdottoman välttämätöntä? Mikä vuoden 1987 Suomessa oli niin rikki, että se piti juuri tällä korjata?


Ei hotellin respasta tällä kertaa juuri muuta. Laitetaan kuitenkin vielä viikon luontokuva. Joku lukijoista on saattanut joskus miettiä, että minkähänlainen luonnonelävä se sukkahousukoppelo oikein on. Valaistaan asiaa:


Sukkahousukoppelo on urbaani, värikäs lintulaji, jota esiintyy usein siellä, missä on paljon ihmisiä kokoontuneena ja se parveutuu helposti liimatilhien ja punavihervästäräkkien kanssa. Sukkahousukoppelolle tyypillinen ääni on rytmisesti toistuva fak-fak-khihihi ja se ojentelee keskisormiaan jonkunlaisena reviirieleenä. Kansainvälisen luonnonsuojeluliiton uhanalaisuusluokituksen mukaan laji on elinvoimainen, mutta se on kokonaan niin kesä- kuin talviruokinnasta riippuvainen. Kyseinen yksilö bongattiin Itäkeskuksessa heinäkuun kuudentena vuonna 2016.

*

Lisäys lauantai-iltana: Hommaforum on ollut jo toista vuorokautta nurin ankaran palvelunestohyökkäyksen vuoksi. Vielä aikaisemmin sinne pääsi Tor-verkon kautta, mutta nyt ei enää silläkään. Homman facebook-seinällä ilmoitettiin illalla seuraavaa:


Pidetään peukkuja Homman porukoille, että saavat asiat suttaantumaan. Hommaforum on kuitenkin tiedonvälittäjänä vieläkin erittäin tärkeä. Mutta itse hyökkäyksestä voi todeta, että tässä on sitä sananvapautta vuoden 2016 versiona.

32 kommenttia:

Ibn Matti kirjoitti...

No olihan tuo ensimmäinen video ihan vitun tylsä. Väritkin oli ihan haaleita. Uudessa videossa oli sentään toimintaa, väriä ja ääntä.

Reijo Koiras kirjoitti...

No olihan noissa videoissa hieman eroa. Ensimmäisessä videossa tylsän harmaa monokulttuurinen Suomi, kauppakeskus täynnä primitiivisiä impivaaralaisia metsäapinoita. Toisessa taas monikultuurinen paratiisi täynnä eksoottista värinää. Vakavasti puhuen en minäkään tiedä mikä siinä -87 Suomessa oli vikana, omasta mielestäni ei yhtään mikään. Mutta takaisin sitä ei enää saada, kävi tässä sitten kuinka hyvänsä.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ensimmäinen video kuvasi sen ajan Suomea: mitään ei tapahdu, paljoa ei puhuta mutta tunnelma on viihtyisä.

Jälkimmäinen video oli vähän kuin pitkäksi venytetty johdanto jostakin B-sarjan toimintaelokuvasta. Koko ajan odotin että milloin aseet alkavat paukkua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ibn Matille, Reijo Koiraalle ja Yhel Turkkulaasel & kiitos kommenteistanne.

Ibn Matti & Reijo: Joo… myöntää täytyy. Tylsää oli ja niin puuduttavan hiljaista ja monokulttuurista. Sittenhän ne tiedostavat ihmiset alkoivat vaatia kaduille väriä ja ääntä ja nythän sitä on saatu. Se toi kehitys vaan kehittyy. Ei pysy itse oikein mukana. Minä aloittelin vuonna 1987 aikamiehen taipaletta enkä minäkään törppö osannut silloin tajuta, että mitä hienoa minunkin elämästäni on puuttunut. Onneksi viisaammat hoitivat sen minullekin. Minulta pyytämättä. Vuotta 1987 ei varmaankaan saada takaisin, mutta jotain täytyy yrittää, ettei vuonna 2045 muistella vuotta 2016 vanhoina hyvinä aikoina.

Yks Turkkulaanen: En usko, että tuossa vielä olisi pyssyt paukkuneet, mutta mitä olisi tapahtunut, jos poliisit olisivat yhtä-äkkiä porukalla päättäneet pitää puolen tunnin sapuskatauon?

Anonyymi kirjoitti...

Monikulttuurisessa Suomessa myös saa sulkea hommafoorumin ilman että yksikään media siihen puuttuu. Palvelunestohyökkäys on jatkunut kolmatta päivää ja tästä aamusta eteenpäin sinne ei ole päässyt enää edes proxyjä tai toria käyttäen.

sissi kirjoitti...

Kiitti linkeistä. Onneksi on youtube nykyään. Tätä ei varmmankaan ole esitetty uutisissa? Ite kun en enää uutisia tv:stä katsele, sen verran oli kovaa tuo mamutus viime syksynä -samoin irti sanomalehden tilauksenikin samasta syystä.

Kumitonttu kirjoitti...

Jos tuo kuvan hehkeä sukkahousukoppelo menisi mihin tahansa ihanasti värisevään monikulttuuriseen onnelaan niin olisin huolissani hänen seksuaalisesta itsemäärämisoikeudestaan. Se ideologia jota nämä tollot puolustavat tuhoaa heidän oikeutensa kulkea puolialasti kaduilla. Onneksi tuota yksilöä on sentään ilo katsella, sen verran on terve yksilö ettei kärsi anemiasta tai syyhystä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitin sinua, Ykä, jossakin aiemmassakin blogikeskusteluketjussasi, ja nyt on taas pakko kiittää: kiitos!

Ja lähetän täten kiitokseni myös heille, jotka 6.7. 2016 järjestivät Suomi ensin -tapahtuman: kiitos!

jere kirjoitti...

Tuossa jälkimmisessä videossa näkyi hyvin,kuinka silloin, kun lähestytään kriittistä massaa ja energia alkaa purkautua,eiviekä räjähädysmäiosesti mutta jo aika lailla hallitsemattomasti. Itä-Helsingissä on jo näköjään silloin tällöin paikallista kriittisen massan muodostumista.

Odotan kiinnostuneena, mitä sitten tapahtuu kun ihan oikea kriittinen massa muuodostuu ja fysiikan lakien mukaan tapahtuu räjähdyksen omainen ilmiö. Vertaa tapahtumiin Hiroshimassa ja Nagasakissa. On hauska nähdä kenen silmille se sitten tulee, syyllinnen tapahtumaan on jo ennankolta selvä, suomalaiset heteromiehet (sellaiset kun jälkimmäisessä videossa osoittivat mieltään) ja suomalaiset naiset ( sellaiset kuin mielenosoituksessa puhunut nainen).

Nyt voidaan sitten panna risti seinään, tämä on nyt täällä meilläkin... voi hyvät ihmiset.....

Anonyymi kirjoitti...

No kyllähän asia vielä nykysuomessa on niin että täällä on mukava perseillä. Kunnes ei enää ole mukavaa vaan sangen epämukavaa. Se pitäis jälkimäisen videon somalienkin ymmärtää mutta eipä näy menevän jakeluun. Suomalainen on heikko heihin verrattuna omasta tahdostaan. Mitäs sitten ku ei enää huvita. Tällä politiikalla on varmistettu se, että kun tuuli lopulta kääntyy ei ylilyönneiltä enää voida välttyä. Jotenkin vähän vaivaannuttaa se, että vuosien monikulttuuriprojektin jälkeen Helsingissä alkaa näköjään olemaan aivan saman laista kuin kaikissa muissakin Euroopan suurkaupungeissa. Diversity and that kind of shit...minne se ajatus on kadonnut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Sissille, Kumitontulle, Ano2:lle, Jerelle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, aamulla pääsi vielä Torilla. Nyt ei silläkään ja Homma on toistaiseksi suljettu hyökkäyksen takia. On sinne hyökätty ennenkin, mutta ei vielä näin ankarasti.

Sissi: Valtamediahan uutisoi tuosta jonkun verran ja asenne oli se, että rasistinen mielenosoitus sai yleisöltä tuomitsevan vastaanoton. Että silleen.

Kumis: Joo. Voi olla, että häneltä revittäisiin loputkin sukkikset jaloista. Ja jokseenkin huvittavaa on katsella noita pride-viritelmiä, jossa näkee säännöllisesti joitain ”gay people against islamophobia”-banderolleja. Niissä tuo nykypäivän hulluus jotenkin kiteytyy.

Ano2: Kiitos sinullekin. Ja noille järjestäjille. Elämme niin hulluja aikoja, että suomalaisten puolustaminen Suomessa vaatii kansalaisrohkeutta.

Jere: Varmasti tuo piste ylitetään jossain vaiheessa. Ja silloin etsitään syyllisiä, ja syyllinenhän on tietenkin suomalainen, jos se puolustautuu. Tietyllä tavalla eräs kriittinen piste on ylitetty sillä suomalaisethan ottavat noista maisemista ritolat jos se vain suinkin on mahdollista.

Ano3: Eikä voi sanoa, etteikö olis varoitettu. Mutta totta puhut. Kyseessä on pieni vähemmistö, joka pystyttäisiin jyräämään hyvin nopeasti. Mutta heille on opetettu herrakansan asema.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se kansastakin jotain kertoo, eikä mitään hyvää jos se uskoo olevansa niin helvetin erinomaista kuin mitä muutama viiteryhmäänsä sairaalloisesti vihaava vihreä lesbo antaa ymmärtää. Herrakansan asenne taitaa tulla imetyksi ns. äidinmaidossa. Se vaan ihmetyttää, että eikö todellakaan kukaan tosta jengistä ymmärrä mitään näkemäänsä. Eivät ymmärrä raukat asemaansa. Suomalaisia tai saksalaisia tai brittejä kun riittävästi raaputtaa niin kyllä se sivistyksen pintakiilto meiltäkin karisee. Ja toisin kuin noilla paimentolaisilla tiukan paikan toiminta on järjestelmällistä, kylmäveristä, tehokasta ja järkevää. Sitä tuo hajanainen älämölöävä lauma ilmeisesti milloinkaan tule ymmärtämään. No yllätys tulee olemaan melkoinen, joskin kovin lyhytaikainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllähän se noin on. Ja luulisi, ainakin tämmönen tyhmempi niin kuvittelee, että elätettävä osoittaisi elättäjäänsä kohtaan edes alkeellista kunnioitusta. Mutta antaapa erään mustan miehen kertoa tämä sama, niin ei mene vihapuheeksi:

http://mvlehti.net/2016/07/09/manning-nekrut-ovat-edelleen-nekruja-ja-he-tulevat-olemaan-nekruja-video/

Tekstitykset suomeksi. Mitenkäs tästä vääntäisi rasismia?

Ukkeli kirjoitti...

Twitterissä joku antisankari ylpeili RIP hommaforum. Mikähän itq ja parq siitä nousisi, jos joku sankari sulkisi takkujen foorumin? Laittaisi vielä nimet jakoon. Kertoo paljon ajastamme, että suosittu foorumi on ollut jo päiväkausia alhaalla ja muu media on hipihiljaa. Tulee mieleen se Niemöllerin mietelmä Natsi-Saksasta: ensin ne hakivat kommunistit, mutta olin hiljaa, koska en ole kommunisti. Lopulta he tulivat hakemaan minut, eikä jäljellä ollut ketään, joka olisi puhunut puolestani. Diktatuuriin astellaan taas. Ei ole historiasta opittu mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ukkeli. Varmaan alaleuka silloin väpättäisi. Mutta min en usko, että takkutukat ovat olleet tässä asialla. Hyökkäys on liian voimakas. Homma on vieläkin nurin. Olis hyvin mielenkiintoista tietää, että mikä taho tuon on tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=JSV26Vv_SGA

Kun tappamaan aletaan niin...

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kauan sitten Lähi-Itä, Turkin alue, Afrikan pohjoiset alueet jne. ovat olleet kristittyjä alueita. Sitten tulivat koraania ja miekkaa heiluttavat muhamettilaiset ja kansanmurhasivat suurimman osan alueiden väestöstä sekä mestaamalla että kurjistamalla.

Kristityillä ei ollut oikeutta sanoa muhiksille vastaan. Eli kun vuohipaimenet ajoivat vuohensa maanviljelijöiden pelloille, niin siinä sai ihan vapaasti valita, että kuoleeko perhe nälkään vai mestataanko muhiksen vastustamisesta.

Kaikkialla maailmassa on käynyt niin, että keskushallinnon sorruttua sodan tms. seurauksena on väestö kannibalisoinut hallinnolta jääneitä rakennuksia sun muita. Muhamettilaisten alueilla näin ei ole juurikaan tehty, sillä ei ole jäänyt jäljelle niin paljoa väkeä, että sillä olisi ollut voimia kivitalojen kannibalisoimiseen. Arkeologian voitto toki sekin.

Samanhenkinen meininki jatkui kristityn Libanonin muuttuessa hissunkissun muhamettilaisesten enemmän ja enemmän kansoittamaksi. Ellei Israel olisi ollut Libanonin kristittyjen tukena, niin olisivat joutuneet kansanmurhatuksi nekin. Ja siitä vihervasemmisto on Israelille kiukkuinen vieläkin.

Sota se on edessä täällä Euroopassakin. Tai oikeammin se on jo menossa. Muhikset vain käyvät sotaa omana hybridiversionaan silloin kun heillä ei ole ylivoimaa. Kun on, niin käyvät sitä kansanmurhaamalla.

Tässä tilanteessa on ehdottoman tärkeää pitää mielessä (ja netissä) se, että ketkä ovat olleet niitä yksilöitä, joiden takia tähän sivilisaatioiden väliseen sotaan eksytään täälläkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitos linkistä. Heppu laittoi mittasuhteet kerralla kohdalleen ja antoi hyvän varoituksen. Valitettavasti länsimaitten johtajat ovat vielä niitä, jotka vaativat että käännämme poskemme, odotamme toista lyöntiä ja vielä ajattelemme, että niin saatuun kuin tulevaan litsariin oli joku hyvä syy joka johtuu meistä itsestämme, eikä lyöjästä.

Ano2: Aivan totta tuo. Islam on aggressiivinen, väkivaltaan ja leviämiseen perustuva sekä uskonto että poliittinen järjestelmä. Libanonin pääkaupunkia Beirutia verrattiin aikanaan lähi-idän Pariisiksi, mutta islamilaiset hoitivat asian tuoreemmalle mallille. Jonkun asteinen sota on jo aivan varma ja tietyssä mielessä sitä jo käydään. Onhan selvää, että islamilaisen maahanmuuttajan tekemät kantaväestöön kohdistuvat väkivallanteot ovat jo itsessään sotatoimia. Ja muuten juu, Pariisihan on hyvää vauhtia matkalla Euroopan Beirutiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Toinen ano: "Joskus kauan sitten Lähi-Itä, Turkin alue, Afrikan pohjoiset alueet jne. ovat olleet kristittyjä alueita. Sitten tulivat koraania ja miekkaa heiluttavat muhamettilaiset ja kansanmurhasivat suurimman osan alueiden väestöstä sekä mestaamalla että kurjistamalla. "

Niin, pitää myös muistaa Afganistanin tapaus. https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Afghanistan

Muinoin taisi olla melko vaurasta seutua, ennen kuin muhamettilaisuus otti valta-aseman.

http://www.map-of-asia.us/c-asia-r786.gif Tuosta kartasta taas ainakin tämmöinen maallikon päätelmä on, että Afganistan sijaitsee Intia-Keski-Aasia-Venäjä-Eurooppa maareitin pullonkaulassa. Sen reitin sulkeutuneena pysymisellä on ollut omanlaisensa seuraukset joita voi miettiä, Intian niemimaa on käytännössä saari, tavara kulkee isommassa mitassa meritse. Puhutaanhan siitä että kuinka Afganistanin läpi voisi vetää vaikka Öljy ja kaasuputkenputken suoraan Keski-Aasiasta Intian suuntaan, mutta saa nähdä tuleeko semmoista koskaan, sujuvasta maaliikenteestä puhumattakaan. Ne vuoret eivät ole mitään pieniä, ja muutama strateginen sola vain josta liikennöinti mahdollista. Ei maisemissa mitään vikaa sinällään: http://i.imgur.com/UpWfIvK.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Dallasin poliisiampuja oli tummaihoinen kahteen eri vihajärjestöön kuuluva henkilö. Hän on itse ilmoittanut motiivikseen ampumiselle sen, että hän haluaa tappaa valkoihoisia. Rasistinen motiivi siis.

Toinen niistä vihajärjestöistä, joihin hän kuului, on Nation of Islam. Kyseessä on siis islamistisesti motivoituneesta tappajasta.

Verratkaapa huviksenne näitä faktoja siihen, miten asiasta otsikoidaan ja/tai vaietaan mediassa. Miettikää sitten, että miten asiaa käsiteltäisiin jos valkoihoinen ex-sotilas olisi tappanut mustia muslimeja rasistisen vihan motivoimana.

Nykyisin kaikkia islamistisia viharikoksia käsitellään selvästikin mielenterveysongelmista johtuvina. Näin vältetään islamin todellisen luonteen näkyville tuleminen. Niin nytkin - jopa Obaman voimin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitos lisäyksestä.

Ano2: Esim Ilta-Sanomat unohti tuon kaiken mainitsemasi, mutta muistihan se kumminkin muistuttaa että ” hän oli jäsen asekerhossa ja harrasti tarkkuusammuntaa”. Niin että löytyihän se tärkein syy sitten kumminkin.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001216440.html

Anonyymi kirjoitti...

Kuin Pilatus aikanaan koittaa Obama pestä Dallasin poliisien verta käsistään,mutta vaikka kuinka pesee,niin veri pysyy ja pysyy...
Muistetaampa kevään ajalta kuinka demokraatit päättivät,että Trumpista ei tule presidenttiä,vaan kaikin keinoin järjestetään mellakointia ja häirintää Trumpia ja kannattajiaan vastaan,sekä syksyä kohti pyritään rikkomaan yhteiskuntarauhaa,jotta pressan vaalit saadaan vaikka peruttua.Yhdysvalloissa puhutaan aika laajasti jo marshal-lain julistamisesta Obaman toimesta,mihin hän ja vasemmisto on valmis,jos väärät mielipiteet ja väärät ihmiset nousevat vakavasti uhkaamaan globalisaatiota ja monikulttuurisuutta.Tällaiseen sekasortoon nämä sukkahousukoppelot hengenheimolaisineen haluavat myös oman maamme,muslimit saavat vauhtia omille vaatimuksilleen näiden idioottien ansiosta-media kun antaa ymmärtää,että näillä on kansan enemmistön tuki muutamaa hassua rasistia vastaan.Poliitikkojen lisäksi tulevassa paskamyllyssä media on yhtälailla syyllinen,antaahan se harhakuvan muslimeille siitä,että suomalaiset hyväksyvät asemansa alistuvina ja nöyrasti olemassaoloaan anteeksi pyydellen.Vaan kun kaikki eivät todellakaan hyväksy!
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Yhdysvaltain tilanteesta en pysty mitään viisasta sanomaan, mutta sen pystyn sanomaan, että ainoa keino mikä meillä on tällä hetkellä hyödyllinen on toimia valtamediaa vastaan, kaikin mahdollisin keinoin.

Anonyymi kirjoitti...

Somalithan ovat nimenomaan herrakansaa. Se näkyy heidän käyttäytymisessään; ovat kuin vanhaa vertausta käyttääkseni, Euroopan omistajia. Ei ole Eurooppa kauan enää entisensä, eikä Suomi Impivaara, jota ilmausta tosin käytetään halventavassa mielessä. Eihän siinä vuoden 1987 Suomessa mitään vikaa minunkaan mielestäni ollut, ainakaan sellaista, mihin nykyisenkaltaista "korjausta" olisi tarvittu.

Yleisurheilun EM-kisat alkavat myös olla eurooppalaisten urheilijoiden keskinäisen kilpailun irvikuva. Yönmustia ruotsalaisia, norjalaisia, saksalaisia, belgialaisia... ja vippaskonsteilla maailman ääristä haalittuja ja pikavauhtia kansallisuuden saaneita miehiä ja naisia. Mitä tekee esimerkiksi viime vuonna vielä kotimaassaan Jamaikalla urheillut Euroopan Yleisurheilukisoissa? Sama juttu jalkapallon kanssa. Toivottavasti Portugali voittaa tänä iltana, koska Ranskan joukkue koostuu suurimmaksi osaksi ihonväriltään Afrikan kisoihin kuuluvista. Rasistihan minä en ole, mutta joku roti kuitenkin...

Rouva Ano
Anonyymi kirjoitti...

Jonkuverran varmaan ranskan tai brittien joukkueen väritykseen vaikuttaa vanhat siirtomaanperinteet, eritoten briteillä, mutta suurin syy taitaa olla että jalkapallossa liikkuu suuret rahat ja rahalla etsitään hyviä jalkaplloijoita joukkeisiin, jos ei nitä löydy omasta maasta, niin sitten haetaan lupaavia pelaajia ympäri palloa, tuskin joku monikultturisuusideologia siinä paljoa vaikuttaa, mutta islannin menestys oli kyllä osoitus että rahalla ei ole aina merkitystä jalkapallossakaan vaan kovalla tahdolla ..

-jpt-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja -jpt-:lle & kiitos kommenteistanne. Rouva Anon toteama pitää paikkansa ja asennetta ruokkii tietysti vielä suomalainen puolestaloukkaantumiskoneisto. Voisi muuten ajatella, että jos kyseessä olisi oikein ylpeä kansa, niin sehän toteaisi että heivatkaa tuo puolestaloukkaantumiskoneisto helvattuun ja antakaa meidän yrittää omilla voimillamme.

Jalkapallon kohdalla asia lienee niin kuin -jpt- totesi. Mutta olen kyllä Rouva Anon linjoilla yhtä kaikki. Sellaiset EM-kisat, jotka näyttävät Afrikan mestaruuskisoilta eivät vaan kerta kaikkiaan jaksa kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pahoitin mieleni Itiksen ihanasta toiseudenpalvontajuhlasta ja lähetinkin niille siitä palautetta. En tiedä onko palautteesta hyötyä mutta jaloilla äänestämisen luulisi toimivan. Parkkipaikkojen lukumäärästä ja käyttöasteesta päätellen iso (ja ostovoimaisin) osa asiakkaista tulee ostoksille autoilla. Auto on siitä kätevä että sillä pääsee muihinkin kauppapaikkoihin helposti. Itiksessä asiointi on epäisänmaallista.

Anonyymi kirjoitti...

Ykän mainion blogin aiheesta menee vähän metsään, mutta en malta olla jatkamatta vielä vähän.

Joku asiantuntija sanoi Brexit-äänestyksen jälkeen, että se saattaa pelastaa englantilaisen jalkapalloilun. Kun ei seuroilla ole ehkä enää niin paljon varaa miljoonahankintoihin eikä lupia maahanmuuttoon tule, aletaan kiinnittää enemmän huomiota ja satsataan enemmän omien juniorien valmennukseen. Islannissahan voimakas panostus nimenomaan nuoriin, harrastusmahdollisuuksiin ja kenttiin on tuonut koko maailmaa hämmästyttäneeseen tuloksen. Eikä pidä myöskään väheksyä kansallistunnetta, jonka suvakit haluavat mitätöidä vanhanaikaisena hapatuksena. Kuinka hartaasti ja käsi kaulalla tai sydämellä näitä omia kansallislauluna vielä lauletaan! Se on aina sykähdyttävää katsottavaa ja kuunneltavaa, varsinkin jos "koootimaa tää POHJOINEN, maa kallis isien" kajahtaa. Se sopii mustan tai arabin suuhun yhtä huonosti kuin Kari Tapion "Olen suomalainen".

Miten muuten on? Jos on poliisin luvalla järjestetty mielenosoitus, saavatko kuuntelijat sabotoida sitä ja pitää meteliä? Ruotsissa se kyllä onnistuu, siellähän on aina rumpuryhmät mekastamassa kun Ruotsidemokraatit yrittävät puhua järkeä kansalle.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Oliskos tässä jonkunlaisen kampanjan paikka? Tukekaa pieniä Helsingin lähikauppoja. Kai niitäkin vielä on.

Rouva Ano: Minähän olen jääkiekkomiehiä joten jalkapallo ei niin kauheasti kiinnosta muutenkaan. Mutta noissa kisoissa sympatiat olivat niitten joukkueitten puolella, joissa oli oman kansan jäseniä. Niin kuin Islanti, Unkari, Puola jne. Ja aivan samoin saatan MM-kisoissa kannustaa afrikkalaisia joukkueita. Esmes jossain Kamerunilaisessa joukkuessa pelaa ainoastaan kamerunilaisia.

Varmaankin mielenosoituksessa vastapuoli saa pitää meteliä, en usko että laki sitä kieltää. Väkivalta sen sijaan on kiellettyä. Tässä pätkässä somalinainen lyö suomalaisnaista kyseisessä mielenilmauksessa päähän, mutta se ei valtamediaamme kiinnosta:

https://www.youtube.com/watch?v=DTBWhEU5vvc

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kyllä ollaan tultu lintukodosta huonompaan suuntaan. Nuo videolla huutelevat tummat (kaavutetut) naiset ja miehet eivät halunneet sitten antaa puhujille rauhaa, vaan koittivat huutaa ja mesota päälle, kuten tuo eräs tumma mies hoki "Valehtelija, valehtelija, valehtelija". Tekee jotenkin sanattomaksi.

Tässä hieman aiheen vierestä liipaten muutama mielenkiintoinen uutinen ulkomailta

Berliinissä iso mellakka, nyt eivät tainneet asialla olla maahanmuuttajat vaan ne "antifasistit", eli toi oli sitä oikeutettua väkivaltaa?

St. Paulissa USA:ssa kävi sitten näin kun ne Black Lives Matter ryhmä äityi mielenosoittamaan. Tuolla taitaa jo olla jossain mielessä sytytettynä se rodullinen ruutitynnyri?

Venäjä luokittelee BLM-liikkeen terroristijärjestöksi. Tuosta artikkelista on hyvä poimia niiden nimet, jotka perustivat tämän liikkeen. Eipä tarvinne ihmetellä henkilöiden taustoja...

OT:na, nyt kun nämä BLM-liikkeen jäsenet kerran syyttävät orjuutta mustien nykyongelmista, niin tässä hieman pohdittavaa, tuohon päälle vielä se islamilainen orjakauppa Lähi-itään ja Arabian niemimaalle, niin valkoinen mies ei ole yksin syypää mustien orjuuteen. Historiasta vielä sen verran, jotta kun Afrikassa mustat heimot kähinöitsivät keskenänsä, niin häviäjät myytiin yleensä orjiksi. Ja muutenkin pieni prosentuaalinen osuus valkoisista omisti yleensäkään orjia esim. USA:ssa. Mutta joo, kerropa näitä jollekin liberaalille tai vasemmistolaiselle.

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ibtimes.co.uk/italy-chinese-white-stags-wage-race-war-against-arab-migrants-tuscany-town-1568498

Saa Italiakin mafioihinsa vähän diversiteettiä

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois: Kiitos linkeistä. Se on vaan jännä, miten toi vasemmistolainen väkivalta ei omaa valtamediaamme kiinnosta. Nuohan ovat leikkipartisaaneja jotka käyvät leikkisissisotaa leikkipanoksilla ja olemattomalla riskillä. Jotkut Vietnamin sissit olisivat panneet noita hanuriin ja sen jälkeen ampuneet. Nää ”black lives matters” mielenosoitukset ovat sitä taattua ”boys´n the hood”-touhua. Olisko tollakin porukalla aika katsoa peiliin. En ole Venäjämielinen millään muotoa, mutta Venäjän päätös tässä on oikea. Ja tuosta orjuudesta voi todeta, että sitähän kyllä on vieläkin niin Afrikassa kuin arabimaissa, mutta missähän sitä ei enää ole aikoihin ollut…

Ano: Jaa, jään seuramaan, että mikä on Italian mafian vastareaktio tähän.