torstai 22. kesäkuuta 2017

HOTELLI YRJÖPERSKELEEN JUHANNUSMENU


Hotellin keittiön chef Pauno Blääd suosittelee maittavan juhannusaterian valmistamista seuraavalla tavalla:

1. Osta bulkkimarketista poliittisen broilerin koipireisiä.


2. Mittaa lihan koostumus Ptruitzapa/Lämänen-yleiskeittiömittarilla. Totea, että liha sisältää niin paljon suvaitsevais-tiedostavia trikiinejä ja utopistis-selitteläätiötoksiineja että liha on niin ihmis- kuin eläinruuaksi kelpaamatonta.

3. Toimita pilaantunut elintarvike Riihimäen ongelmajätelaitokseen asianmukaisesti hävitettäväksi.


4. Hyppää autoosi, nosta kytkintä ja suunnista paikallisen lihayrittäjän luokse. Luonnollisesti häneltä kannattaa ostaa myös Euroopan Unionin demonisoimaa savupalvikinkkua mutta varsinaiseksi juhannusevääksi kannattaa ostaa hevosen sisäfilettä. Laita sisäfile marinoitumaan vuorokaudeksi. Marinaadin ohje:

- Öljyä
- Soijakastiketta
- Punaviiniä
- Merisuolaa
- Valkosipulimurskaa
- Rouhittua mustapippuria
- Tuoretta lipstikkaa


5. Valmista eväs grillaamalla. Käytä marinaadia grillikastikkeena.


6. Höystöksi ei tarvita muuta kuin hotellin keittiön valmistamia karjalanpiirakoita ja munavoita. Tällä kertaa kaikki rehut jätetään jäniksille kun jalo ruoka on kyseessä. Hyvää ruokahalua.


7. Ja palanpainikkeeksi chéf suosittelee luonnollisesti oluitten kuningasta eli Tsuhnan Kostoa.


Hotellin respasta toivotetaan kaikille lukijoille hyvää ja rauhallista juhannusta.

*

Vielä lisäys. Pistetään myös MC Tsuhna Internationalin presidentin Pertin juhannusterveiset joissa hän muistuttaa suvakkien fantasioimista juhannusperinteistä.


Pertti. The Man.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raikkaan rapsakat juhannukset niin Yrjölle kuin muullekin sakille!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä juhannuksia Perskeleen sakille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Anolle ja oikein mukavaa juhannusta teillekin. Toivottavasti kelit suosivat.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Juhannusta koko porukalle.
Yleensä en mainosta mitään, mutta nyt on pakko suositella oheista linkkiä https://www.kansalainen.fi/saksalainen-vihreiden-mep-haluaa-siirtaa-syyrian-ita-eurooppaan-kyla-kerrallaan/

Ihania naurunpyrskähdyksiä
-Raksaäijä-

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Loistavaa juhannusta niin hotellin väelle kuin muillekin vihan kyllästämille!

Krypta kirjoitti...

Ykälle ja familialle sekä koko respan henkilökunnalle ynnä lukijoille oikein hauskaa ja mukavaa jussia säästä riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät juhannukset hotellin respaan ja blogin lukijoille!

Tuon saksalaisen viherkuherpoliitikon suunnitelma on suorastaan sanottuna pähkähullu. Ensiksi millä rahalla ja mihin noi majoitettaisiin, toisekseen eiväthän noi viihdy Itä-Euroopan maissa koska "diskoraha" ym. tuet ovat olemattomat verrattuna Länsi-Eurooppaan? Kyllä näkee että aate/tunteet ajavat faktojen/maalaisjärjen ohitse.

Euroopan hulluuden taustat?
Halla-ahon valinta pakottaa eliitin perusteelliseen maahanmuuttokeskusteluun.

Sisäministeriö on keksinyt Minkä puolesta sinä liputtaisit-teeman Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi, ja ei lienekään ihme että Ylilaudalla liikkuu aiheesta pilakuvia. Joukosta löytyy myös se kolikkogaten aiheuttanut kuva nasevine teksteineen, #Liputan puhtaamman Suomen puolesta. Siitä sitten kehittelemään omia liputuskuvia, jää nähtäväksi kauanko tuon annetaan olla tuolla? Eräistä poliitikoista nimittäin liikkuu FB:n puolella aikas pahoja kuitteja...


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Kike loikkaa taas...ennen politiikka oli tylsää, nyt oikein innolla odotan uutta uutispäivää! Ihan kuin toivonkipinä väreilisi ilmassa, että sittenkin...no saas nähdä ja ihmettä odotellessa lupsakkaa juhannusta Ykälle ja porukoille! Iines

SuiGeneris kirjoitti...

Kiitos, hyvää Juhannusta myös sinulle ja perheellesi

Habahoo kirjoitti...

Hyvät jussit hotellin väelle.

Näyttää tulevan senverran kesäinen keli että kultamunaperseenpesijät joutuu kävelemään untuvatakeissaan. Onneksi täällä etelässä on ostosparasiitit auki koko jussin. Pääsee pojjaat kaffelle.

Qroquius Kad kirjoitti...

Hyvää juhannusta blogistille perheineen ja ystävineen, tämän ja muiden nuivien blogien lukijoille ja kommentaattoreille ja yleensäkin kaikille suomalaisille, jotka haluavat voida viettää suomalaista juhannusta vastakin suomalaisin perintein sekä erityisesti kaikille sintu-uuvateille, jotka Jussi Halla-aho huolii takaisin Perussuomalaisiin.

Olkoon viimemainittujen luku kyllin runsas kaatamaan hallituksen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Raksaäijälle, Keski-ikäiselle pikkupojalle, Kryptalle, Soomepoisille Eestist, Iinekselle, Anoxille, SuiGenerikselle, Habahoolle ja Qroquius Kadille & oikein hyvää ja rauhallista juhannusta.

Tuon saksalaisen vihreän Kellerin avautuminen kertoo sitä, että vihreät ovat henkisesti kaikkein eniten vanhan kommunismin perillisiä käskyine, määräyksineen ja väestönsiirtoinen. Kyseinen Keller on muuten sattumoisin naimisissa suomalaisen ”aktivistin” Markus Draken kanssa joten siinä lienee vakka hyvin kantensa valinnut.

Tuosta liputusjutusta ja siihen liittyvästä koiranleukailusta on sisäministeriö jo käsittääkseni vetänyt herneet nenään. Kun liputus ei sitten mennytkään ihan niin kuin suunniteltiin.

Anoxille erikseen: Kommentteja ei pysty poistamaan vain osittain, joten poistin kaiken varalta kokonaan. Mutta mainitsemaasi viestiä ei tullut.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Railakasta Juhannusta tämän sivusto väelle!

Peruskansalainen sananlashku: Koskenkorvaa, ja asiat tuntuvat luistavan.

KKi kirjoitti...

Juu, hyvää Juhannusta täältäkin.

Jäänyt pikkasen toi kommentointi vähiin, koska duunia ollut aivan perkuleesti. Tuntuu vienti kyllä kasvaneen.

Politiikasta sen verran, että en usko tällä uuvattipoppoolla olevan muuta funktiota kuin saada hallitua pysymään kasassa ja EU myönteisenä. Veikkaan, että jotain jännää on EU:n tiimoilta tulossa. Sellaista jännää jota Halla-ahon Persut eivät voi hyväksyä.

Noi puheet arvoista on juurikin sitä paskapuhetta. Itseasiassa hiukan huvittaa kun joku €uroilla toimiva kokkare puhuu ihmisarvosta.

Anonyymi kirjoitti...


Oluiden kuningas oli valitettavasti päässyt loppumaan lähikaupasta :)

Hyvää juhannusta!

Tarkkailija

Lemminkäinen kirjoitti...

Ruotsalaiset ovat aloittaneet rennon juhannusvieton Göteborgissa. Uudet juhannuskokot (autopalot) olivat kiinnittäneet poliisien huomiota ja paikalle saapuessaan poliiseja tervehdittiin kivisateella. Kohteliaat poliisit vastasivat tervehdykseen varoituslaukauksella. Mukavaa juhannusta kaikille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, KKi:lle, Tarkkailijalle, ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne ja hyvää sekä rauhallista jussia.

Veijo: Tuosta Koskenkorvasta tuli mieleen se, että minähän muistelen usein blogissani sitä 1970-lukua. Silloinhan ei Alkossa muistaakseni ollut kirkasta viinaa kuin Koskenkorva, Dry Vodka, Vaakuna ja Pöytiäinen. Nykyisinhän niitä on kymmeniä erilaisia. Ja Koskenkorvahan ei silloin ollut Kossu vaan Koskis.

KKi: Kommentoi kun kerkeät. Ihmisen pääelinkeino on syöminen ja meillä rahvaan edustajilla se mahdollistuu vain työtä tekemällä ja se tuppaa ottamaan oman aikansa. Yleensäkin muuten tämä uuvattiepisodi osoitti sen, että hallitus ei edes väitä olevansa hallitus vaan federaation maakuntahallinto.

Tarkkailija: Käsittääkseni on pientä viritelmää, että Tsuhnan Kostoa tulisi myyntiin jonkun pienpanimon kautta ihan oikeasti. En tiedä tämän hetken tilannetta.

Lemminkäinen: Monikultturismissa kokotkin ovat toisenlaisia ja uusruotsalaiset juhannussalot työntyvät lupaa kysymättä vääriin paikkoihin. Luulen, että monella ruotsalaisella poliisilla liipasinsormi syyhyää.

Castor kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista juhannusta Ykälle ja kommentoijille!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor, sitä samaa ja voimia eloon.

Kari kirjoitti...

Ska Keller: https://www.kansalainen.fi/saksalainen-vihreiden-mep-haluaa-siirtaa-syyrian-ita-eurooppaan-kyla-kerrallaan/

Hän on naimisissa suomalaisen vihreän Markus Draken kanssa, joten suunnitelma liippaa erityisen läheltä Suomea.

Savon syyrialaiskylissä toimittajat voisivatkin sitten tehdä pyhiinvaellusretkiä Ramadanin aikaan.

Muille vääräuskoisille ja ristiretkeläisille Hyvää Johannes Kastajan muistopäivää.

YYZ kirjoitti...

Hyvää juhannusta Ykälle, Ylvalle ja lukijoille!

Anonyymi kirjoitti...

Toivotan Ykälle ja kaikille lukijoille ja kommentoijille oikein hyvää juhannusta! Kotimaan politiikka näkyy olevan sellaisia kuperkeikkoja ja lehmäkauppoja täynnä, että vaikea kuvitella, mitä tästä seuraa. Itseäni melkein etoo kahden hallituspuolueen tekopyhät puheet arvoista, mutta jääkööt nekin nyt omaan arvoonsa. Keskikesän (?) juhla odottaa nyt kiipeämistä kotisaunan lauteille ja kun soivat kiukaan urut, unhoittuvat arjen surut...

Terveisin
Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Karille, YYZ:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Kari: Jep. Sanoisin, että vakka on kantensa valinnut. Ja vihreät - maasta riippumatta - hallitsevat kärsänsä toisten asioihin työntämisen suvereenisti.

YYZ: Ja sitä samaa sinulle. Näillä sävelillä:

https://www.youtube.com/watch?v=LdpMpfp-J_I

Rouva Ano: Lämpimästi kiittäen ja jussia toivottaen. Näitten kuperkeikkojen seuraus voi olla hyväkin, sillä nythän meillä on olemassa oikeasti kansallismielinen puolue. Niin kuin on huomattu, Soinin aikaan se ei sellainen vielä ollut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hotellin isäntäväelle ja juhlitaan tämä jussi taas kerran fiksusti kuten ennenkin :)
Alemman keskiluokan edustajan ominaisuudessa mulla ei pitäisi sen suurempaa valittamista olla, mitä nyt tuo poliittinen pelleily ja SJK:n tappio (taas kerran) vituttaa. Pieniä ovat murheet nyt.

Thsuhnan kostoa sekä kansamme eliitin ja päättäjien ymmärryksen palautumista odotellen toivotan Ykän respaan ja lukijoille iloista tulevaisuutta ja suvakeille erittäin paskaa kesää..

Sepi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sepi. Hotellin isäntäväki kiittää omasta puolestaan. Toivotaan myös lisäksi kansalaisten itsensä ymmärryksen lisääntymistä. Hehän ne loppujen lopuksi ovat nämä ketkut kerta toisensa jälkeen äänestäneet valtaan. Tietysti voisi toivoa myös jonkunlaista järkiintymistä nimenomaan puolueitten kenttätasolla. En jaksa oikein uskoa, että siellä kaikki olisivat samanlaisia utopisteja kuin puolueen johtoelimet.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Tuosta lukemista juhannuksen jälkeiseen elämään, https://www.lue.fi/tuote/naispoliisin-rankka-arki-monikulttuurisessa-saksassa/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Heikki, ja kiitos vinkistä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentään. Nyt on jo juhannus melkein ohi joten saanko hieman häiritä euforiaa? Ei voi mitään, mutta minua hieman pöyristytti tuo marinadi: soijaa, punkkua ja valkosipulia? Siis hevosenlihaan, joka on lihoista parhainta. Noin tymäköiden mausteiden alta se aito hevosen maku ei kyllä nouse vaikka olisi Soinin suosikkiravuri!
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. En lähde kinastelemaan makuasioista. On me tehty kyllä kopukkaa ihan pelkillä suoloillakin ja siinäkin on puolensa. Sellainen metukkakin muuten missä on vielä hevosta seassa on sitä parasta metukkaa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Viivakoodihevonen (zebra) se vasta herkkua onkin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Seepraa en ole päässyt maistamaan. Strutsia ja antilooppia kyllä. Strutsi oli tolkuttoman hyvää, antilooppi ei oikein onnistunut. Ehkä tuli valmistettua väärällä tavalla.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Pitääköhän varoa?
Antilooppi esim. Keihäsantilooppi (Oryx) tulee pöytään tartarena tai max minimediumina, ei läpigillattuna. Strutsia en ole koskaan pöytään asti kaatanut. Ensi reissulla sitten. Yleensä kaikki mikä liikkuu ilman aitarajoitteita on sitä, oikein tehtynä.
Viheriät, tää oli huumoria!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo. Strutsiahan kasvatetaan Suomessakin. Se, mitä ollaan sitä syöty oli ihan kauppaketjun pakastealtaasta ostettua strutsikäristystä. Se oli kyllä ihan erinomaista.