perjantai 2. kesäkuuta 2017

HIRNUVAA FEMINISMIÄ


Niin kuin lukija hyvin tietää, harrastavat feministit - toisin sanoen siis länsimaiset feministit - erilaisia sissi-iskuja joilla he näyttävät närhin värkit patriarkaaliselle yhteiskunnalle ja opettavat raavaille äijänköriläillekin, mitä pelko on. Ainakin feministien itsensä mielestä näin tapahtuu. Tuorein tämän kaltainen purkan pysäyttävä sissi-isku on tapahtunut Ruotsissa. Mikä oli tämän kertaisen iskun aseena? No, naiset leikkivät hevosta ja vastustavat sillä tavoin naisiin kohdistuvaa sortoa. Tämä 1 min 27 sek kestävä video selvittää asiaa tarkemmin:


Kyseinen performanssi ei ole ihan pelkkää spontaania loikkimista ja hirnumista vaan tuo spontaanilta loikkimiselta ja hirnumiselta näyttävä esitys on ihan suunniteltua koreografiaa ja sillä vastustetaan sitä epäkohtaa että Tukholman patsaissa on aivan liian paljon hevosella ratsastavia miehiä ja liian vähän naisia ja nekin ovat yleensä alasti ja liian pieniä.

Hotellin respassa ei tiedetä, alkaako Tukholmassa tämän performanssin myötä Talebantyyppinen patsaitten tuhoaminen esim. tykistöllä (Ruotsilla on tällä hetkellä muistaakseni kumminkin 24 putkea, joten Suomesta ei ainakaan tähän tarkoitukseen jouduta tykkejä lainaamaan). Mahdotonta patsaanpilkkojaiset eivät sinänsä ole, sillä suostuttiinhan Tukholmassa myös feministien vaatimaan sukupuolisensitiiviseen katujen aurauksiin jonka seurauksena saatiin aikaan tolkuton liikenneruuhka ja hemmetinmoiset jonot päivystyspoliklinikoille.

Vielä 1990-luvulla tämä olisi ollut puhdasta sketsisarjakamaa, mutta nykyisin tämän kaltaiset ihmiset ottavat itsensä ja esityksensä hyvin vakavasti ja vaativat, että muittenkin täytyy tehdä niin. Laitetaanpa vielä muistutukseksi ruotsalaista feminististä tyylitajua vuodelta 2010:


Hotellin respasta heitetään veikkauksena, että seuraava asia mistä feministit protestoivat on Ruotsin armeijan aseet, sillä nehän ovat suoranaisia fallossymboleita pitkine piippuineen ja putkineen ja luodin lähtö piipusta varsinkin sarjatulella on selvä symboli ejakuloinnista. Asiaa tullaan protestoimaan mahdollisimman julkisella paikalla suoritetulla tarkan koreografian mukaisella ryhmänenänkaivuulla.


Feministien hyväksymä Ruotsin puolustusvoimien uusi palvelusase.

Kiitokset Soomepoisille Eestist vinkistä ja hyvää alkanutta kesäkuuta kaikille lukijoille.

41 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kenen tahansa muun kuin feministin toimintana tuo luultavasti luokiteltaisiin mielenterveydelliseksi ongelmaksi.Kiva ideologia siis kun suojelee sairauksilta - tai no siis ainakin diagnooseilta.

Kumitonttu kirjoitti...

Mä oon jo useamman kerran todennut, että ei ole hyvää journalistista etiikkaa päästää mielenterveyspotilaita lehteen tai ylipäätään mihinkään mediaan nolaamaan itseään. Eihän noille idiooteille mitään voi, toisten mielestä tosiaan joku ratsastajapatsas on syy lähteä loikkimaan pitkin katuja.

Tää Trumpin "irtautuminen" Pariisin "ilmastosopimuksesta" on otettu suurella järkytyksellä vastaan. Sisissämmässäni näen kuinka median edustajat ja koko vihreäkaarti tekee keppihevoshyppyjä aivoissaan. Ne eivät kykene ymmärtämään, että joku ei usko heidän valheisiinsa.

Samalla tavalla kuin joku Galileo Galilei tuomittiin harhaoppisena, Trump on nyt kyseenalaistanut panteistisen Gaia-kultin dogmit. Mutta aivan kuten Neuvostoliiton kaatuminen ei vienyt yhtään poliitikkoa manan majoille, myös EU-johto pääsee Idi Aminin tapaan kuin koira veräjästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne. Feminismi itsessään on muuttunut jo aikaa sitten huonoksi vitsiksi joka vaatii ottamaan itsensä tosissaan. Ihmettelen, etteivät tavalliset naiset jaksa nousta sitä vastaan. No, heillä on tietysti kiirettä muutenkin kun pitää hoitaa työ ja perhe. Niin kuin tavallisilla ihmisillä tuppaa olemaan.

Mitä tulee Trumpiin ja ilmastosopimukseen niin nostan Trumpille peukkuja. Suomalaisen valtamedian Trump-uutisointia ei vaan oikein enää jaksa seurata, sillä se ei ole enää edes propagandaa vaan pelkkää hysteriaa.

RI kirjoitti...

Eilen vietettiin Eestissä hamepäivää. Tarkoituksena oli, että mahdollisimman moni nainen käyttäisi hametta ja näyttäisi naisellisuutensa. Tämä naisten ideoima päivä sai tietysti paljon kannatusta miehiltä. Kyllä normaalien maassa on hyvä olla ja elää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, RI. ”Kyllä normaalien maassa on hyvä olla ja elää”. Voisiko tuon enää paremmin kiteyttää? Toteaa mies, jonka epänormaali maa ottaa mallia länsipuoleltaan sijaitsevasta vielä epänormaalimmasta maasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Intersektionaalinen kvanttimekaniikka", koska oikea tiede vaatii osaamista ja kovaa työtä. https://www.theblaze.com/news/2017/05/31/liberal-scholar-creates-new-theory-of-quantum-physics-because-newton-was-oppressive/

Sledge Hammer kirjoitti...

Hei Ykä,

kaikkea sitä ehtii nähdä vaikka hädin tuskin olen keski-ikäiseksi elänyt.

Silloin kun maailma toimi vielä astetta normaalimmin, Bisquit lohkaisi kerran Suomen olevan maailman ainoa maa, josta puuttuu täysimittainen pesäpallohalli. Muuallakaan ei ole, mutta me olemme ainoat, jotka kokevat asiasta puutetta. Samoin, ja jokseenkin kovemmin kierroksin on päässyt käymään näitten feministien kanssa: Pohjoismaistakin näyttää puuttuvan vaikka mitä, esim. niitä virkattuja värkkejä.

Ehkä ihmistä ei vain ole luotu hyviä ja ongelmattomia aikoja varten. Ja kun ongelmia ei oikeasti ole, niin niitä täytyy mielen sisällä kehittää. Siitä sitten seurauksena nämä ensimmäisen maailman ongelmat. Lukijat varmaan ymmärtävät mitä haen takaa, jos heitän heidän toimenkuvakseen maailmantuska-asiantuntijuuden?

Sääli että energiaa, joka käytetään tällaiseen kohkaamiseen, voitaisiin suunnata vaikka auttamaan maita, joista puuttuu vesihuoltoa, yhteiskunnan infrastruktuuria tai Ruotsin tehokkuudella toimivaa julkista hallintoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä vaan Ykä, ja kun kerran hevostelusta puhutaan niin näin Suomessa, eipä taideta paljoa jäädä Länsinaapurista jälkeen? Toki, onhan toi varmaan kuntoa kohottova tekijä, mutta itse taidan pitäytyä vielä lenkkeilyssä, pyöräilyssä ja murtomaahiihdossa. Ihan kuin he olisivat käyneet kysymässä neuvoa niiltä Loldiers of Odineilta?

RoK:in saitilta sitten tällaista artikkelia ns. pimppapassista, auta armias jos oltaisiin käännetty roolit toisinpäin, miestä vaadittaisiin varmaankin roviolle. Vai että sydänkirurgi pitäisi nuoresta daamista tulla? Tuon pilailukuvan "Official pussy pass" tallensinkin jo koneelleni.

Kommenttiosiosta on pakko poimia Jeffersonin haamun kommentti "We just pulled out of the Paris Climate Accord. Take that, socialist globalist faggots! Lol!", joten Trumpan toimet Pariisin ilmastosopimuksesta laittavat meikäläisenkin hieman naurattamaan. Vinkukaa suvakit!

Hyvää kesäkuun jatkoa Suomeenkin, vaikka kelit eivät ihan lämpimämmät olekaan. Ja kuten RI totesi, niin toi hamepäivä saa täältäkin käsin kannatusta, puhumattakaan kevyestä kesäleningistä. Annetaan naisten olla naisia ja miesten miehiä....


- Soomepois Eestist -


P.S. toi aseen kuva aiheutti pientä kenttärepeilyä, toihan on vaarallisempaa kuin venäläisen ruletin pelaaminen!

intrigööri kirjoitti...


Joskus pelottaa, että ihmislajin kehitys on osittain taantumassa. Esimerkkejä siitä löytyisi paljonkin, yhden uskonnonkin tiimoilta. Nyt tuli lisää näyttöä. Aikuiset naiset ravailevat pitkin katuja matkimassa hevosia ja hirnumassa. Senkin vielä jotenkin käsittäisi, jos tuo olisi läpällä tehty, mutta kun ei. Kaikenlainen huumorinpito on tietysti kaikilta ääriliikkeiltä kielletty.
Minun tyttäreni oli alle 10-vuotias, kun se toisen tytön kanssa harrasti hevosleikkejä mökin pihassa, ne tekivät esteitä ja hyppivät niistä yli. No, tytöt kyllä ratsastivatkin silloin joskus oikeilla hevosilla, ei niillä mitään keppihevosia ollut. Tuo alempi video on kyllä tyly näyttö pahoista mielenterveysongelmista.

Olavi Koskela kirjoitti...

Täytyypä laittaakin soimaan se Tapani Kansan mainio laulu "Tulkaa tytöt takaisin" , jossa hoilataan, että "olkaa niinkuin ootte vaan, me teitä kaikki kaivataan". Kyllä minä olen kanssa niin totaalisen täynnä tuota LGBTtitityytä feminismillä tai ilman, että välillä sylettää

Imulippo kirjoitti...

Jos aikuinen ihminen leikkii hevosta julkisella paikalla, niin ei ole kovin uskottavaa valittaa siitä, että ihmiset eivät ota itse henkilöä tai hänen ajamaa asiaa vakavasti.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuosta "Swedish women galloping against the patriarchy!"-videosta tulee mieleen vertauskohta antiikin Roomaan; taustalla arkkitehtonisesti vaikuttava rakennus, jonka edessä joukko vinksahtaneita esittää omituista performanssiaan. Vaikka en itseäni varsinaisena spengleriläisenä pidäkään, niin tuleehan tuota katsellessa siltikin hieman semmoinen déjà-vu-fiilis; kulttuuri, joka on jo saavuttanut kaiken sille järkevästi saavutettavissa olevan, on kliimaksinsa saavutettuaan pikkuhiljaa kulkemassa rapistumistaan ja sitä kautta auringonlaskuaan kohti. Yksittäistapaus, kenties, mutta kyllä niitä alkaa olla jo tilastolliseksi kasautumaksi asti. Joten trendi ainakin on selvä, ja prognoosiakin voi sikäli alkaa hahmottelemaan.

-J.Edgar-

Qroquius Kad kirjoitti...

Onkos tässä nyt käynyt niin, että on saatu mitä tilattiin ja pelästytty kun saatiin juuri se mitä tilattiin, koska sitä tilattua ei oikeasti haluttu?

Länsimaiset marxisti-feministit ovat käyneet "sukupuolten välistä sotaa" 1960-luvulta, tai luulleet käyneensä, samoin kuin pilalle hemmoteltu lapsi luulee voivansa hallita aikuisia, koska hänen vanhempansa tottelevat hänen oikkujaan. Todellisuus iskee sitten joskus sitäkin julmemmin kasvoille; hemmotellulle lapselle koulunpihan häijyläisen nyrkkinä ja femakolle arabi-invaasion muodossa.

Feminiittaajat julistivat vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen suu vaahdossa valkoisen heteromiehen olevan maailman suurin sika, paska ja alkueläin, joka ei tee mitään muuta kuin hakkaa, raiskaa ja tappaa naisensa rutiininomaisesti. Tällä vuosituhannella keksivät sitten vielä "intersektionalismin" nimissä liittoutua muiden VHM:n sortamien urhiparkojen, eli afromiesten ja muslimimiesten kasssa. Huomaamatta kysyä ensin, kokevatko nämä olevansa feminatisijoiden littolaisia.

Nytpä he siten ovat yllättäen ja pyytämättä saaneet sen, mitä luulivat halunneensa: arabi-ja afromiesten vyöryn. Miesten, jotka ovatkin aivan oikeasti sellaisia mitä he ovat valehdelleet VHM:n olevan. Mikä oli reaktio heidän tajutessaan asian? Osa tuntuu olevan onnensa kukkuloilla, lähinnä siksi ettei heidän ole tarvinnut tähän asti olla invaasion kanssa missään tekemisissä. Järkevämmät ovat tajunneet tarvitsevansa VHM:ää ja ilmeisesti yrittävät kääntyä puoleemme vähän erikoisella tavalla: ärsyttämällä entistä raivokkaammin.

En oikein parempaa syytä osaa keksiä sille, että feminatkuttajien raivo häntä joka päivä suojelevaa VHM:ää kohtaan tuntuu vain yltyvän samaa tahtia kuin haittamaahanmuutto paljastaa yhä useammalle kasvojensa todellisen rumuuden. Voin olla väärässäkin: feminiuhottajilla ei ehkä ole eikä ole ollutkaan mitään järkiperäistä motiivia ensimmäisellekään tekemiselleen ja tekemättä jättämiselleen.

Tiedä häntä. Osa saattaa kuitenkin tiedostaa jollain tasolla tämänkin aspektin, ja nyt nähty ihahaa-performanssi syntyi sen seurauksena: kun VHM:n ärsyttäminen lyömään nyrkki pöytään ja feminillittäjät sen ja hellan väliin turvaan abdullaheilta, on viimeisenä toivona enää yritys tulla julistetuksi syyntakeettomaksi?

Becker kirjoitti...

"Lehmät leikkivät hevosta," tuli ensimmäiseksi mieleen kun näin tuon feministien pelleilyn patsaan ympärillä. Missä muualla voidaan keksiä jotain noin älyvapaata kuin kultturimarksisimin mädättämässä Ruotsissa. Koreografian suunnitelleet ja ohjanneet yli-ikäiset ämmät olivat ihan tosissaan siitä miten saataisiin patriarkaalinen patsastelu maan tasalle tai mielellään sen allekkin. Tavallaan tuo aivan turhaa touhua, sillä svenne miehet ovat jo nöyriä feminismiin alistuneita kassinkantajia.
Ruotsissakin vietettiin hiljakkoin hamepäivää, tosin siellä se tunnetaan kansallispäivän nimellä.

En ole mikään Trump fani, mutta täytyy toivoa että äijä pitää päänsä tuon ilmastokusetuksen suhteen. Siitähän nousi helvetillinen älämöly Brysselissä,
mikä taas osaltaan kertoo minkälaisten tyyppien käsissä vallankahva on. Hirvittää miten suuren vallan tuo modernin ajan suurin kusetus on päättäjissä saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Siis Benny Hill-showmainen meno,mutta nää on tosissaan...iihahaa tosiaan!Vinkki feministeille:onko fallistisempaa tosielämän patrialkalismia,kuin juna menossa tunneliin?Hopoti hoi kaikki femakot nyt protestiksi rautatietunnelin suulle makaamaan,mielellään Pendoliinon eteen.Ei teitin tarvi sen jälkeen kärsiä yhteiskunnan sovinistisuudesta-eikä etenkään yhteiskunnan tarvisi enää kärsiä teistä.
T:Vesku

Simo kirjoitti...

Kaikkeen ne vemakot keppinsä tunkevatkin. Hevonenhan on se miehen toiseksi paras ystävä heti koiran jälkeen. Olkoon se raskaan raataja kotimainen, nopea arabialainen tai varmajalkainen islantilainen, niin hienoja eläimiä ne mielestäni ovat kaikki.

Eläimethän ovat syyttömiä siihen kaikkeen mihin me ihmiset olemme syyllisiä.
Jah se ei joo vähä se, sanos savolainen


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Rantaselle, Sledge Hammerille, Soomepoisille Eestist, Intrigöörille, Olavi Koskelalle, Imulipolle, J.Edgarille, Qroquius Kadille, Beckerille, Veskulle ja Sinolle. Näin alkuun täytyy - taiteellisessa mielessä - todeta, että näitten hevostelijoitten olisi kannattanut ottaa performanssiinsa mallia Monty Pythonista:

https://www.youtube.com/watch?v=JHFXG3r_0B8

Mutta noin yleensä voisin sanoa, että tämänkaltaiset, jatkuvasti lisääntyvät ilmiöt joissa viiraaminen määritellään viisaudeksi tuovat mieleeni Rooman rappion aina useammin. Ehkä me olemme näkemässä ja kokemassa samanlaista rappiota.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ja tosiaankin, hyvää kesäkuun alkua, kuten bloggauksessa toivotettiin. Vuodenaika vain täytyy tarkistaa kalenterista, kun ulkona on nyt 6 astetta eikä päivälläkään kovin paljon lämpimämpää ollut.

Tämä lienee tyypillinen ihmisen aiheuttaman ilmastonlämpenemisen mukainen alkukesän sää. Hippivihreät ojentavat tässä kohtaa minua ja minunlaisiani, ettei säätila ole sama asia kuin ilmasto. Ehkä ei. Olen vain sen verran rajoittunut niin mieleltäni kuin varsinkin keholtani, etten voi olla kaikkialla maailmassa samaan aikaan, ja täällä Radanvarsikaupungissa on säätila, joka ei ole omiaan vakuuttamaan rajallista ymmärrystäni ilmaston lämpenemisen suhteen.

En ole ihan vakuuttunut siitäkään, että oletettava ilmastonmuutos olisi ihmisen aiheuttama: olihan Grönlantikin islantilaisten viikinkien sen löytäessä todellakin "vihreä maa", jossa maanviljely oli mahdollista. 400 vuotta myöhemmin he muuttivat takaisin Islantiin ja muualle, koska kylmenevässä ilmastonmuutoksessa ei maanviljely enää onnistunut.

Valtamediaa lukiessame saamme toki tietää tämän kaiken olevan USA:n ja varsinkin isä ja poika Bushin ja etenkin Trumpin aikaansaannosta; Obama oli jonkinlainen häiriö, ei hänestä sen enempää, kumbaya? Trumpia soimatessa on useaankin otteeseen toistettu USA:n olevan suurin roisto, koska sen hiilidioksidipäästöt ovat maailman toiseksi suurimmat heti Kiinan jälkeen.

Niin. Kiinan jälkeen. Enpä ole huomannut valtamedian kiinnittäneen huomiota paremmin tähän pienenpuoleiseen epäkohtaan. Tähän asti paras maininta löytyy tuolta:

jplehto.uusisuomi.puheenvuoro.fi/237808/valtamedia-hehkuttaa-kiinan-vastuullisuutta-pariisin-ilmastosopimuksessa

Trumpilla ei tietenkään ole varaa toimia kuten Kiina: julistaa sataprosenttista sitoutumista ilmastonmuutoksen torjumiseen ja sen jälkeen pyyhkiä perseensä kaikilla allekirjoittamillaan ja ratifioimillaan sopimuksilla. Vaan eipä hänellä ole senkään verran varaa alkaa peruutella EU-eliitin tai hippivihreiden edessä. Vihollinen kyttää häntä iskeäkseen välittömästi jokaiseen heikkoon kohtaan.

Suurimpana vaarana Trumpilla näyttäisi minusta nyt olevan eräänlainen Vietnamin sodan rauhanversio-toisnto: johto tietäisi hyvin, mitä tehdä voittamiseksi, mutta kotirintaman tukeen ei voi luottaa kuten Selkeää Pahuutta vastaan käydyssä toisessa maailmansodassa. On pakko painaa päälle minkä voi mutta samalla yritää miellyttää omia kannattajia, joita oman maan vastustaja yrittää värvätä jos ei nyt omalle puolelleen niin puukottamaan omaa johtoaan selkään.

Nuorallatanssia köydellä, jota horjutetaan molemmista päistä yleisön samalla kivittäessä kenenkään ymmärtämättä, että jos nuorallatanssija putoaa, irralleen riistäytynyt köysi piiskaa suurimman osan yleisöstä kuoliaaksi. Sen tapahduttua kaikki huutavat: "Oi joi voi jos vain olisimme voineet tietääää...!" Monikin sanoo silloin, että minähän sanoin, ja montakin kertaa mutta kun te perkeleet ette kuunnelleet! Mutta silloin heitä käsketään vain tukkimaan turpansa...

Mahtoivatko ne Länsi-Rooman valtakunnan asukkaat ymmärtää 470-luvulla, että loppu on käsillä? Uskoisin, että silloinkin yksi ja toinen sen ymmärsi. Kuten me nyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, semmoset mukavan marraskuiset ovat nää kelit olleet. Maapallolla on tosiaan ollut lämpimämpiä kausia, mm. se mainitsemasi Grönlannin aikakausi, eikä silloin ollut vielä ensimmäistäkään polttomoottoria eikä kivihiilivoimalaa. Ystävällämme Arskallakin saattaa olla asiaan oma vaikutuksensa. Mutta yleensäkin koko ilmastokeskustelu on pelkkää piiperrystä niin pitkään kun siinä ei keskustella räjähdysmäisestä väestönkasvusta. Muistan muuten lukeneeni että EU:n päämeisseli Juncker oli uhonnut, ettei Yhdysvaltojen anneta irrottautua Pariisin sopimuksesta. Mietin vaan, että millähän hauiksella hän meinaa sen tehdä.

Trump-uutisointi valtamediassa on sinänsä ylittänyt sen rajan, että sitä ei kerta kaikkiaan jaksa seurata. Se on jo hysteriaa. Kuplassahan siellä eletään, mutta tulisi kumminkin muistaa, että kyseessä on Yhdysvaltain presidentti, miellytti se mediaa eli ei. Meillä uutisoidaan vain Trump-vastustus, mutta eiköhän Yhdysvalloissa löydy se toinenkin puoli. Muutenhan mies ei olisi tullut valituksi.

Varmasti muuten siellä Roomassa aikanaan huomattiin ajan enteet. Täällä se pitäisi olla vielä helpompaa huomata. Mutta ehkä siellä Roomassakin tehtiin hulluudesta valtion virallinen oppi.

Anonyymi kirjoitti...

Trump puheessaan 2017-06-02 sanoi, että Pariisin ilmastosopimus on epäedullinen USA:lle. Käsitin asian niin, että sopimus sallii muille maille sen, minkä se USA:lle kieltää. USA tulee suojelemaan ympäristöä sopimuksettomuudesta riippumatta ja tehokkaammin kuin ollessaan mukana sopimuksessa.

https://www.whitehouse.gov/featured-videos/video/2017/06/01/president-trump-makes-statement-regarding-paris-accord

Omaa pohdintaa. Jos hiilipäästöjä todella haluttaisiin vähentää, niin tulisi poistaa syitä hiilipäästöjen kasvuun. Siis tulisi estää Afrikan väkiluvun kasvu nykyisestä miljardista neljään tällä vuosisadalla. Tulisi vähentää kehitysmaiden asukkaiden määrää. Tulisi estää kansainvaellukset matalan hiilijalanjäljen maista korkean hiilijalanjäljen maihin ja suosia päinvastaista muuttoliikettä.

Ilmakehän koostumuksesta hiilidioksidia on nyt 0,039 prosenttia.

accDuPont kirjoitti...

Ykä: "Mitä tulee Trumpiin ja ilmastosopimukseen niin nostan Trumpille peukkuja. Suomalaisen valtamedian Trump-uutisointia ei vaan oikein enää jaksa seurata, sillä se ei ole enää edes propagandaa vaan pelkkää hysteriaa."

Tänään hesaria lukeassa tuli taas vähän "ei jumalauta voi olla"- tunne. Ulkomaan- ja kulttuuriosioissa sivukaupalla Trumpia, jopa Roger Watersista saatiin Trumpvastainen pikkujuttu. Ei ihme, että nykyisin tulee selailta hesari aika nopeasti läpi... Suoraan sarjakuviin, vaikka Viivi ja Wagnerkin on tasoltaan romahtanut. En onneksi ole tilaaja.

Onko tuo kovin uskottavaa journalismia enää, jos koko toimitus valjastetaan jahtaamaan Trumpia?

Krypta kirjoitti...

Kyllä nuo femakot ovat huvittavia. Lähinnä muistutti loppuvaiheen Huntington potilaita ja näyttää lääkitys olevan todella pahasti pielessä. Ainakin näin vanhan hoitajan silmin katsottuna.

Mukavaa kesän alkua sinnekin, vaikka lämpötilat eivät ihan grillaamiseen sovellu tänä viikonloppuna.

Anonyymi kirjoitti...

Niin,mutta kun se Trump tykkää majoneesista ja ottaa isomman jälkiruoan kuin pienempi ja hennompi eukkonsa,niin mitä voimme tehdä,muuta kuin itkupotkuraivota,mediasopulit ja oikeaa mieltä oleva eliittimme yhdessä?Eihän tuohon verrattuna väestöräjähdys mikään ongelma ole,vai mitä viherpunakokkelisvenskaaitomediaelitistit?
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Ja nyt alkaa puhdistus poliisissa,ne kenttäpoliisit,joilla on tolkku tallella ja suomalaisten turvallisuus etusijalla,ovat sitten liipasimella.Ovat pirulaiset naamakirjassa esittäneet vääriä mielipiteitä.Että näin se juna kulkee...kohti rotkon pohjaa.
T:Vesku

Lemminkäinen kirjoitti...

Hieman vikureja nuo tammat. Ne pitäisi lähettää vaikkapa Saudi-Arabiaan ravikursseille. Siellä ne puettaisiin meksikolaiseen turpahihnaan, päätankoon, vieteririimuun, korvatulppiin, korvahuppuihin ja silmäverkkoon. Olen melko varma että tammat kaipaisi vanhaa kunnon VHM-kuskia ohjaimiin.

Anonyymi kirjoitti...

Musta toi tammalaukka on ihan looginen juttu.

Jos otetaan lauma keppihevoskehitysasteelle jääneitä, joiden keppihevosissa ei ideologisista syistä olla päätä eikä häntää ja vielä vähemmän keppiä, niin toihan siitä tulee.

Tää lienee tulkittavissa Ruotsin sukupuolisosialistisen puolueen vaalikampanjan avaukseksi. Kiitolaukkaa historian uudelleenkirjoittamisen äärellä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys acc:lle, DuPontille, Kryptalle, Veskulle, Lemminkäiselle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

acc: Samaa mieltä kanssasi. Tuosta asiasta kirjoitti myös Oikea Media varsin hyvin:

http://beta.oikeamedia.com/o1-20827

DuPont: Joo. Tuossa Trump-uutisoinnissa olen itse siirtynyt jo vaiheeseen, että se ei enää edes ärsytä. Kun sitä ei enää viitsi mitenkään noteerata. Valtamedia se vieläkin käy Suomessa jenkkien presidentinvaaleja.

Krypta: Näinpä. Tarkoitus on varmasti ollut vakava ja omassa piirissä selkääntaputtelua on tullut, mutta noin yleensä tuloksena on pelkkä myötähäpeä. Se hirveä patriarkaatti ei mahda olla kovin peloissaan. Kesäkelejä odotellessa.

Vesku:

Viesti1: Onhan toki niin, että maailman suurin onnettomuus on tiedostavan ihmisen henkinen pipi.

Viesti2: Olisin muuten ollut varsin hämmästynyt, jos poliisin suunnassa EI olisi ollut tämänkaltaista facebook-ryhmää. Propaganda on propagandaa mutta rivipoliisi näkee todellisuuden.

Lemminkäinen: Joo, ei taitais tuolla esityksellä päästä kouluratsastuksessa pokaaleille.

Ano: Kun ottaa huomioon sen, minkälainen maa Ruotsi on, niin ihan loogista kehitystähän tuo.

Unknown kirjoitti...

Ja maapallolla on kuulema älyllistä elämää.....
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Slarba. Onhan sitä. Delfiinit ovat käsittääkseni varsin fiksuja. Samoin kuin monet koirat. Ja muurahaiset ovat saaneet aikaan huomattavia yhdyskuntia.

Anonyymi kirjoitti...

Kuten Vesku tuossa edellä totesikin siitä poliisi-setien FB-ryhmästä, niin jotensakin ei yllättäne. Ilmeisesti se on ollut salainen ja suljettu ryhmä, siinä tapauksessa joku ryhmään kuulunut on pettänyt porukkansa, ehkä jopa soluttautuja.

Lontoossa tapahtui sitten jälleen valitettava yksittäistapaus, kuten toi otsikkokin ironisesti toteaa, opin sitten uuden ilmaisun kolmannella kotimaisella "Ramadan bombathon". Onhan tuo aikamoista moniottelua ja loppua on tuskin ihan heti nähtävissä. En viitsi edes siteerata esim. suomalaisten poliitikkojen fraaseja, ne ovat jo niin kuultuja & kuluneita sanoja. Myös tuon artikkelin lopussa oleva pilakuva Emergency Plan kertookin kaiken oleellisen, tallennettu koneelle muistojen joukkoon. Kommenttiosiokin on mielenkiintoista luettavaa, kuten eräskin toteaa "Europe's toast, man. Their leadership is dead set on bringing in more of these heathens."

Opetelkaa uimaan! Olivat muuten puutteellisesti aseistettuja terroristejä, heillä ei ollut kuin veitset apuna. Onneksi he pääsivät suht'koht nopeasti paratiisiinsa ja brittien veronmaksajilta säästyi veijareiden oikeus- ja vankilakulut.

Saksassakin peruttiin viime perjantaina Rock am Ring festarien avauspäivä terroriuhan vuoksi, lauantaina se pyörähti käyntiin ja ainakaan tätä kirjoitettaessa siellä ei ole räjähtänyt. Suomessa olisi juhannusfestareiden aikana muutamakin kohde johon nämä terroristit voisivat iskeä, jälki olisi varmaankin mielenkiintoista.

Mitähän tapahtuisi jos suomalaiset (ja muut eurooppalaiset) kollektiivisesti alkaisivat boikotoimaan festareita ym. suuria yleisötapahtumia? Oletan että esim. Ranskan turismi on taatusti kärsinyt maan tilanteesta. Ehkä päättäjien olisi oikeasti ryhdyttävä johonkin jos businekset ottavat kuokkaan Euroopan laajuisesti?


- Soomepois Eestist -

P.S. ei tuon pakolaiskriisin vertailu Troijan hevoseen ole kaukaa haettu....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois Eestist. Näkisin, että EU:n johto tietää hyvin sen, minkä hirviön se on laskenut sokeudessaan liikkeelle. Mutta se toimii inhimillisesti, kiistää tehneensä virheen ja tekee virheestään itseisarvon jota kaikkien pitäisi kumartaa. Saksan poliisille pitää nostaa hattua, ne saattoivat estää Lontoota megaluokkaa suuremman katastrofin.

Ironmistress kirjoitti...

Parodiahorisontti on feminismin osalta paukkunut jo ajat sitten.

Feminismi on muuttunut omaksi parodiakseen. Tuosta on kertakaikkiaan mahdotonta muodostaa minkäänlaista ivamukaelmaa, sillä todellisuus on paljon kipeämpää kuin mikään parodia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ruukinmatruuna. Joo, kyllä näin taitaa olla. Nykymaailma on sketsisarjojen käsikirjoittajille varsin haastava paikka. Mistä kirjoittaa vitsiä, kun A-Studio menee oikeelta ohi?

Jere kirjoitti...

Olen joskus miettinyt, että mitähän kotikaupunkini vahva nainen Minna Canth tuumaisi nykyfeministeistä? Löisi varmaan korville...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Jere. Pesäpallomailalla, veikkaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas on auto lähtenyt käsistä ja sitten vielä vähän torillakin kepposteltiin. Reagointi odotusten mukaista: terrorismirintamalla ei mitään uutta. Siltä näyttää että voimantunnossaan onnistuvat tekemään vielä jotain niin inhottavaa että vaihtoehdoksi ei jää kuin islamilaisen maailman täydellinen hävitys. Mahtaako kulttuurimme toipua moisesta koskaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jää nähtäväksi. Onhan tässä sekin mahdollisuus, että oma kulttuurimme tuhoutuu.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niinpä, jos ne reilun vuosisadan takaiset suomalaisfeministit pääsisivät aikapistäytymään Herran vuodessa 2017, he ensi alkuun luultavimmin tirauttaisivat onnen kyyneleen. Kaikki, mitä he aikoinaan ajoivat naisten aseman kohentamiseksi on saavutettu, monilta osin jopa ylitetty! Halleluja! Maailma on tullut valmiiksi.

Ilo alkaisi hyytyä heidän tutustuessaan nykypäivän feministeihin, joiden olemassaolo ylipäänsä valmiiiksi tulleessa yhteiskunnassa heitä epäilemättä ihmetyttäisi suuresti. Ihmetys vaihtuisi yhtä epäilemättä ällistykseksi heidän tajutessaan, että nykypäivän feministit käyttäytyvät aivan kuin valtavan edistyksen sijasta oltaisiinkin muka menty hurjasti takapakkia.

Nykyfeministit ja vähän liian monet muutkin naiset raivoavat kuinka missään ei naisen asema ole niin huono kuin Suomessa, paitsi ehkä Ruotsissa! Suomalainen mies on sika, paska ja alkueläin, joka ei osaa mitään muuta kuin hakata, raiskata ja tappaa naisensa rutiininomaisesti.

Aikamatkaajafeministin ällistys vahtuisi todenäköisimmin raivoon hänen havaitessaan, että samalla kun nykyfeministit suoltavat perusteetonta vihaansa suomalaiselle miehelle, joka on antanut heille kaiken mitä alkufeminismi halusi ja rapiat päälle, he ehdoin tahdoin haalivat maahan nuoria miehiä väkivaltaisista, katteettoman itserakkaista ja umpikieroista kulttuureista. Kulttuureista, joiden piirteet sopivat hämmästyttävän hyvn yksiin narsistisen persoonallisuushäiriön diagnoosikriteerien kanssa. Miehiä, jotka ovat oikeasti sellaisia, mitä nykyfeministi valehtelee heitä joka päivä suojelevan suomalaismiehen olevan.

Mahtaisiko tämän jälkeen enää pesäpallomaila riittää aikamatkaajafeministille hänen keskusteluunsa nykyfeministien kanssa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Varmaankin ne vanhat feministit tuumisivat että joku on mennyt jossain vaiheessa hirvittävästi pieleen.

Sametti kirjoitti...

Ahhahhaa voi hyvä helvetti näiden kanssa. :D Mistähän laitoksesta ovat karkuteillä?

Jotain hyötyä tuosta laukkaamisesta näyttäis olevan. Nimittäin noista monelle on muodostunut aika hyvä pylly.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sametti. Eihän siinä sinänsä mitään, että siskoilla viiraa. Se on vaarallista, että yhteiskunta vaatii ihmisiä ottamaan sen viiraamisen tosissaan. Ihan hyvännäköisiä pyllyjähän tuossa laumassa näytti olevan.