torstai 17. elokuuta 2017

HUXLEYN JÄRJESTYS JA SUOMI

Tässä matkan varrella ja mailien kertyessä mittariin ihminen ehtii ajatella kaikenlaista ja vanhemmittaan ajattelulle löytyy jo hieman koettuja huomioita ja havaintoja joitten perusteella voi tehdä johtopäätöksiäkin. Mikä tietenkään ei tällaiselle tavalliselle ihmiselle ole kovin suotavaa. Yksi aina selkeämpi havainto on se, että nykyinen Suomemme – ja epäilemättä pääosin koko Euroopan Unioni – elää järjestyksessä mikä muistuttaa kovasti Aldous Huxleyn dystopiaa Uljas Uusi Maailma. Voidaan tietysti ihan perustellusti kysyä, että olisiko kyseinen järjestys ollut voimassa jo ennenkin, oman aikakautensa mausteilla. Täysin mahdollista. Ehkä jokainen vuosisata luo oman viisiportaisen ihmisjärjestelmänsä jonka luonteen määrittelee tietysti ihmispyramidin huipulla elävä alfaväestö. Joka tapauksessa se oman aikamme pyramidi menee melko tarkalleen seuraavalla tavalla. Pyramidin huipulla ovat tietysti:

Alfaihmiset

Alfaihmisiä löytyy sekä poliittisesta koneistosta, virkamieskunnasta nimenomaan niitten toimistopöytien takaa jotka eivät varsinaisesti liity infrastruktuurin ylläpitämiseen sekä luonnollisesti mediasta ja ns. kulttuurielämästä. Alfaihmisten kohdalla voi todeta, että naisten ja erilaisten seksuaalivähemmistöjen ja ns. uussukupuolten (35 and counting) osuus tässä ryhmittymässä on kasvanut ja kasvaa edelleen voimakkaasti. Alfaihmiselle merkittävintä on se, että hänet on sertifikoitu sekä ajattelemaan, muodostamaan mielipiteitä että ilmaisemaan niitä julkisesti.

Kyseinen oikeus on alfaihmisen tärkein ja oikeastaan ainoa ominaisuus. Tämän oikeuden alfaihmiselle on myöntänyt joku toinen alfaihminen ja paradoksaalista on, että alfaihmisen oikeus ilmaista mielipiteitään on oikeastaan koko lailla turha sillä alfaihminen on aina samaa mieltä muitten alfaihmisten kanssa. Koska varsinaisen yhteiskunnan kannalta alfaihminen on koko lailla tarpeeton, on alfaihmisen tärkein tehtävä pyrkiä ylläpitämään järjestelmää, jossa alfaihminen on johdossa, pysyy johdossa ja vain hänellä on sertifikoitu mielipide. Alfaihmisen ja betaihmisen välissä on nykyisessä järjestelmässä ihmisryhmä jota voitaisiin kutsua nimellä alfa½, mutta siihen ryhmään palaan myöhemmin. Esitellään ensiksi pyramidia ylhäältä alaspäin ja seuraavana on tietenkin:

Betaihmiset

Betaihmiset ovat ryhmä, jota ilman kehittynyttä ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa ei olisi olemassa. Betaihmiset ovat niitä henkilöitä jotka ylläpitävät infrastruktuuria ja työllään ansaitsevat sen ylläpitoon tarvittavat rahat. Heitä työskentelee sekä yksityisellä sektorilla että julkisen sektorin suorittavissa tehtävissä. Alfaihmisten näkökulmasta betaihmiset ovat välttämättömiä työmuurahaisia joitten ei ole oikein soveliasta ajatella ja muodostaa mielipiteitä. Erityisesti julkisesti esitetyt mielipiteet eivät sovi betaihmiselle, ellei betaihminen sitten toista alfaihmisten jo useaan kertaan märehdittyjä valmiita mielipiteitä pilkuntarkasti.

Osa alfaihmisistä ymmärtää, että ilman betaihmisiä alfaihmiset kuolisivat nälkään ja siksi he haluavatkin valvoa tarkkaan sitä, etteivät betaihmiset muodosta sopimattomia mielipiteitä. Sillä se herättää aina pelon siitä, että jossain vaiheessa betaihminen ymmärtää pärjäävänsä oikein hyvin ilman alfaihmistä. Osa alfaihmisistä puolestaan luulee, että leipä tulee loputtomiin pelkällä puhua mälkyttämisellä eikä betaihmisiä varsinaisesti tarvita, mutta hekin haluavat valvoa betaihmisten ajattelua ihan vaan sen takia, että betaihmiset ovat heidän mielestään niin vitun tyhmiä. Eihän sokeaakaan lasketa auton rattiin.

Erityisen tuomittavaa alfaihmisten mielestä on perussuomalaiset-tyyppinen ilmiö, sillä se on selkeästi betaihmisten (niihin ei-toivottuihin) mielipiteisiin pohjautuva poliittinen liike, joka on verrattavissa kerettiläisyyteen kristillisissä piireissä. Varsinkin, kun liikkeessä on mukana myös epsilon-ihmisiä, joista myöhemmin lisää.

Gammaihmiset

Gammaihmiset ovat niitä betaihmisiä, jotka ovat pudonneet pois työelämästä ja elävät julkisten tulonsiirtojen varassa. Itse asiassa pääosa alfaihmisistäkin elää julkisten tulonsiirtojen varassa mutta ainoastaan gammaihmisten kohdalla tämä on ei-hyväksyttävä menoerä. Näin ollen alfaihmiset tuomitsevat sanotaanko 56-vuotiaan pitkäaikaistyöttömän ja syyllistävät hänet siitä, että hän ei ole työssä 67-vuotiaaksi. Pitkäaikaistyöttömyys on ilman muuta gammaihmisen omaa syytä, vaikka gammaihminen elääkin sen työelämän realiteeteissa jonka nimenomaan alfaihmiset ovat luoneet. Gammaihminen kuitenkin pärjää normaalissa elämäntoimissaan ilman avustavaa palkattua henkilökuntaa, joten hän ei putoa pyramidissa seuraavalle tasolle:

Deltaihmiset

Deltaihmiset ovat myös julkisten tulonsiirtojen varassa eläviä ihmisiä, mutta he ovat sen verran huonokuntoisia että tarvitsevat palkattua henkilökuntaa selvitäkseen jokapäiväisessä elämässään. Deltaihmisiin kuuluvat mm. suuri osa vanhuksista. Alfaihmisten kannalta deltaihmisten olemassaolo on ikävä menoerä, sillä siihen suunnatut varat ja palkattu henkilökunta ovat kaikki pois alfaihmisten ylläpitämästä yhteiskunnallisesta utopiasta. Kiusallista on myös, että deltaihmiset muistuttavat myös siitä ikävästä tosiseikasta että kyseinen utopia ei toimi. Siksi alfaihmiset eivät mielellään puhu deltaihmisistä vaan suuntaavat keskustelussa huomion alfa½-ryhmän kärsimään sortoon ja kurjuuteen.

Suomalaisen ihmispyramidin kohdalla onkin sitten jäljellä vain se pahnan pohjimmainen, eli:

Epsilonihmiset

Epsilonihmiset ovat joko beta-, gamma- tai deltaryhmään kuuluvia ihmisiä jotka ovat sortuneet synneistä suurimpaan sillä he ovat sekä ajatelleet, muodostaneet mielipiteitä että ennen kaikkea ilmaisseet ne julkisesti. Synnistä kuolemansynniksi tämän muuttaa se, että kyseiset mielipiteet ovat alfaihmisten muodostaman utopiaihanteen vastaisia. Epsilonihmiset ovat alfaihmisten kannalta ongelmallisia, sillä niin beta-, gamma- kuin deltaihmiset kuuntelevat heitä aina kasvavissa määrin. Lisäksi niin Suomen, kuin toimintaansa aloittavan Euroopan Liittovaltion lainsäädäntö on asian suhteen tavattoman puutteellinen sillä epsilonihmisiä ei voi esim. ampua tai siirtää heitä eristyksiin jonnekin Färsaarille.

Nykyistä epsilonihmistä voisi verrata Huxleyn kirjan villiin. Kiusallinen henkilö joka osoittaa, ettei ennalta suunniteltu kaava välttämättä pidäkään paikkansa ja jonka kuuluisi toimia kuten Huxleynkin villin. Eli mennä evakkoon syrjäiseen majakkaan, ruoskia itseään samalla kun alfat irvailevat ympärillä ja lopulta mennä hirteen.

Vielä on jäljellä yksi, Huxleyn jakoon nähden ulkopuolinen ja hänellekin ehkä yllätyksenä tullut ryhmä eli:

Alfa½-ihmiset

Ja tämä ryhmähän koostuu luonnollisesti etnisesti edistyksellisistä elintasosiirtolaisista. Tämä ryhmä on tarpeellinen nimenomaan (ja ainoastaan) alfaihmisille, sillä aina kasvava joukko alfaihmisistä saa (betaihmisten tienaaman) leipänsä siitä, että he puolustavat alfa½-ihmisten maassa olemassaolon ja jatkuvasti lisääntyvän määrän välttämättömyyttä. Alfaihmisten kannalta on olennaista, että alfa½-ihmiset eivät itse kohoa suurella joukolla alfaihmisiksi, sillä heidän tietty avuttomuutensa suomalaisessa yhteiskunnassa ja sopeutumattomuutensa siihen on yksi alfaihmisten ideologinen tukipönkkä oman asemansa ylläpitämisessä ja monelle myös henkilökohtaisen elannon varmin ja ainoa lähde. Jos alfa½-ihmiset kohoaisivat yksittäisiä jalustalle nostettuja yksilöitä lukuunottamatta alfaihmisen tasolle, menettäisi huomattavan moni alfaihminen julkisen virkansa, joutuisi työttömäksi ja sellainenhan ei kerta kaikkiaan käy päinsä. Ajatella nyt alfayksilöä gammayksilönä. Eihän sellaista sietäisi mursunnahkainen persekään.

Noin yleensä ottaen voinee todeta, että kautta maailmanhistorian ovat alfaihmiset olleet alempien ihmiskerrosten työn varassa eläviä loisia. Nykyinen alfaihminen ei eroa entisistä, on vain ehkä vielä röyhkeämpi. Hän ei kynnä, ei kylvä, ei huolla eikä korjaa vaan haistattelee kyntäjille, kylväjille, huoltajille ja korjaajille sekä ammatikseen että puhtaasta ilosta ja oman erinomaisuuden tunteesta. Myös nykyinen alfaihmisiin kuuluva poliittinen eliitti on pitänyt huolen siitä, että poliittisissa alfayksilöissä ei ole enää valtiomiehiä vaan nimenomaan alfaihmisten etuja sekä utopiaa henkeen ja vereen ylläpitäviä alfapoliitikkoja. Voi myös todeta, että jos suurin osa alfaryhmittymästä yllättäen vain katoaisi, se ei vaikuttaisi alempien ihmisryhmien elämään mitään. Ehkä beta-, gamma-, delta- ja epsilonyksilöt vain yhtä-äkkiä ihmettelisivät, että mikähän on kun jostain syystä vituttaa vähemmän kuin eilen.


33 kommenttia:

Olavi Koskela kirjoitti...

Unohdat Ykä ne ihmiset, kuten me, jotka vain vaivoin sietävät tätä nykyistä menoa, ja joiden kynnys aseelliseen vastarintaan laskee päivä päivältä. Kynnystä ovat pitäneet turhankin korkealla vain suomalainen rauhallisuus ja pitkäpinnaisuus, ja ehkä jonkinlainen perinteinen säädyllisyyden tunto. Luulen tai toivon, että betaihmisissä näitä kaltaisiamme on ehkä hyvinkin runsaasti. Joka tapauksessa tämä poppoo on se, joka kotomaamme asiat jonain päivänä ottaa haltuun ja asialliselle tolalle saattaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Olavi. En unohda. Näitä ihmisiä löytyy kaikista alfaihmisiä alemmista (tai niiksi alfaihmisten tulkitsemista) ihmisryhmistä. Pinna kiristyy päivä päivältä. Mutta kirjoituksen ydin oli siinä, kuinka alfaihmiset (ts. pääosin täysin jonninjoutavat, mutta vallassa olevat) näkevät ihmispyramidin.

Snowcamo kirjoitti...

Kappa-ukko.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Nyt tupsahti niin monikerroksinen paletti, että ei uskalla heti kommentoida. Päässä on jotain vastaavaa kaikunut, mutta kiluhäiriö on blokannut rivinmuodostuksen.
Käytännön ihmisenä pitää ensin löytää mallihenkilöt noille vaikeille aakkosille ja se jälkeen rautalankaa peliin.
Kannatti taas lukea, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten tähän on tultu. Tosin historiaa selaamalla sama kaava näyttää toistuvan milloin missäkin ja kansan mitan tullessa täyteen loppuselvitykset eivät ole olleet kaunista katsottavaa. Muuten olen sitä mieltä, että Ykän kaltaisia tervejärkisiä ja teräviä tyyppejä tarvittaisiin eduskunnassa ainakin se 101 kappaletta, että se tavallisen kansalaisten v-tutus vähenisi. Mutta kaikkea vielä! Tänään saatiin lukea, että vihreät ovat kyselyn mukaan maan toiseksi kannatetuin puolue! Tosin kun käy Ylen sivuilta katsomassa, miten kysely on tehty ja miten moni oikeasti vastannut, niin sieltähän selviää, että on taas tilattu selvitys, johon on etukäteen annettu tulos, mihin pyrkiä. Kieltäydyn uskomasta (ainakin toistaiseksi), että suomalaiset olisivat ihan näin tyhmiä!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Mihin ryhmään sijoittaisit ns. rahamiehet? Heillähän on oikeastaan vain tuo yksi ideologia eli raha joten muiden ihmisten mielipiteet eivät heitä juuri kiinnosta paitsi henkilökohtaisen hyödyn/haitan kannalta. Eivät siis oikein alfoiksikaan sovi.
tira+

KKi kirjoitti...

Niin tuota Ykän kuvaamaa yhteiskuntaa nimittäisin sosiaalifemokraattiseksi byrokratiaksi.

(Ottaa taas pattiin Viran Omaisen™ länkytys)

Becker kirjoitti...

Tuohon Ykän edelliseen blokaukseen kommentoisin, että ei Bryssel enään yksinään EU:ta johda, vaan kyllä siellä on paljon isommat voimat takana, joita ei kiinnosta raha sillä sitä siellä on riittämiin vaan valta, jota heillä ei ole vielä riittävästi.
Onko kukaan kiinnittänyt huomiota siihen, että jokainen poliitikko joka Bilderbergissä käy "kahvittelemassa" palaa reissulta hyvinkin haittamaahanmuutto myönteisenä, ettei peräti sen eduista ilmeisen vakuuttuneena.
Ei nää munattomat suomalaiset poliitikot uskalla olla hiventäkään eri mieltä komissaarien kanssa. Suomalaisten etu ei heitä kiinnosta, vaan Brysselissä perseily.
"Vie sie mie vikisen" on meikäläisen poliittisen aatelin tunnus Belgiassa.

Mihinkähän kastiin nämä paikalliset zombiet laskettaisiin. Tuskin edes Huxley osasi kuvitella jotain niin täysin naivia ihmisryhmää kuin mitä nämä paikalliset.
Olen kuullut sanottavan ettei tämä nuoriso ole tyhmää, he ovat vaan niin kouluttamattomia ja tietämättömiä, eivät ymmärrä mistään juuri mitään. Jos tietoa tarvitaan, niin kännystä löytyy Googlettamalla jokin lyhyt pläjäys, josta nyt ei paljoa viisastu. Ja kaikenlaiset kädentaidot ovat tyystin hukassa.

Tapasin hiljakkoin erään suomalaisen joka oli käymässä täällä länsinaapurissa. Vaikka maa oli hänelle ennestään tuttu, niin piti oikein tosissaan vakuutella, ettei täällä ole leipäjonoja tai vastaavaa ruoan ilmaisjakelua. Kaikki saavat kuitenkin sen verran avustusta ettei ruokaa tarvitse kerjätä, eikä sellainen oikein sovellu ruotsalaiseen kansanluonteeseen, sillä ulospäin pitää näyttää että "Allt Väl" - kaikki hyvin. Epäilen että tokko se olisi edes poliittisesti mahdollista sillä hyvinvointivaltion maine ulkomailla romahtaisi, ainakin en kulissit.

Tässä muuten hauska esitys siitä mitä tapahtuu kun kaikki Pride värit sotketaan yhteen. Itsessään kauniit sävyt muuttuvat muistuttamaan sitä itseään kun ne sotketaan ja juuri siitähän tässä on kysymys.
https://petterssonsblogg.se/2017/08/14/var-och-en-for-sig-ar-vacker/

Toteaisin vielä, että nuo tuntemukset joista Castor mainitsi ovat itselläni hyvinkin samanlaatuiset. Elämäni ensimmäiset vuosikymmenet tuli vietettyä pääkaupunkialueella
ja nyt sitä aluetta vierastan ja käyn siellä vain vastenmielisesti asioilla ja hyvin harvoin. Muutenkin taidan olla hänen kanssaan aika samanikäisiä. Mitä Tukholmaan tulee, niin minäkin olin siellä hommissa 70-luvulla ja se oli aivan eri kaupunki kuin tänään, suorastaan kiva paikka. Nythän Siljalle pääsee suoraan E4:lta kaupungin läpi tunnelissa, joten Tukkisaarta ei enään tarvitse kauhistella.

Hemuli kirjoitti...

Raharikkaat kuuluvat mielestäni beta ihmisiin. Yleensä tuo porukka kuitenkin on jotenkin tienaamassa rahaa systeemiin, vaikkakin lapioivat siinä sivussa sitä omiin liiveihinsä.

Rikollisia (joita osa raharikkaista on) ei tässä kuvauksessa tainnut olla mukana...

Mjutta.... Beta ihmiset (keskiluokka) tätäkin maata pyörittää ja eliitin olisi tämä syytä ymmärtää. Ikuinen Roomakin (kuten kaikki muutkin sivilsaatiot) kaatui nimenomaan keskiluokan kurjistumiseen - ei vain enää ollut riittävästi pyörittäjiä.Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Snowcamolle, Veijo Hoikalle, Rouva Anolle, tira+:lle, KKi:lle, Beckerille ja Hemulille & kiitos kommenteistanne.

Snowcamo: Hjuu, me käppäukot ollaan vielä huomattavasti epsilonin alapuolella.

Veijo: Kiitokset sullekin. Ja jos asia ei täysin hahmotu, niin syy on kyllä yleensä kirjoittajassa, ei lukijassa.

Rouva Ano: Aivan, ihmetellä täytyy. Luulen muuten, että EU pyrkisi lopettamaan koko Suomen kansanedustuslaitoksen ja korvaisi sen maakuntahallinnolla jos se lukema 101 olisi edes lähellä. Vihreitten suosio kertoo siitä, että Suomessakin löytyy viljalti ihmisiä jotka eivät anna reaalimaailman millään muotoa häiritä itseään.

tira+ & Hemuli: Sijoittaisin heidät beta-porukkaan samoilla perusteilla kuin Hemulikin. Kuvaavaa heissä on sinänsä se, että he eivät millään muotoa vastusta (ainakaan julkisesti) alfaihmisten utopiaegotrippiä.

KKi: Ja tuo on kyllä osuva termi.

Becker: Minä en näitten salaliittojen olemassaoloa kiistä mutten myöskään vahvista, sillä tietoni ovat riittämättömät. Mutta totean sen, minkä ennenkin eli kuka hyötyy siitä, että kokonainen manner saatetaan kaaokseen. Siihen ei oma ymmärrykseni riitä. Ruotsin puolella pitäisi varmaankiin tehdä ihan oma versio tuosta ihmispyramidista sillä Ruotsihan ei ole enää maa, vaan huonon vitsin ja painajaisen yhdistelmä. Tuo Petterssonsblogin kuva oli kyllä hyvin osuva.

Unknown kirjoitti...

Kommentoin huomenna mielenkiintoisemmin, nyt huomautan vain Rauhanrekasta Barcelonassa

https://oikeavaihtoehto.blogspot.fi/2017/08/rauhanrekka-barcelonassa.html

Anonyymi kirjoitti...

https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/rauha-on-elaman-luksusta-200330695/

No tästä ei kyllä taida mitään vikaa puuttua...

Kuukkeli-Jussi kirjoitti...

"Voi myös todeta, että jos suurin osa alfaryhmittymästä yllättäen vain katoaisi, se ei vaikuttaisi alempien ihmisryhmien elämään mitään." - Olen asian fundeeraillut tismalleen samoin. Ja joskus jopa ääneen ilmaissut sen, mistä yleensä on seurauksena vähemmän elitistä kielenkäyttöä jossa epäillään, kieltämättä horjuvaa, mielenterveyttäni, älykkyyttäni, sukupuolista suuntautumistani jne. Totuus satuttaa, ainakin jos totuus ei vastaa omaa käsitystä omasta korvaamattomuudestaan.
Asiasta poiketen, kiitoksia Ykälle näistä blogeista. Luen nämä kyllä säännöllisesti, mutta kommentointini on satunnaista.

Jaska Brown kirjoitti...

Erinomainen luokittelu. Alfa½-ihmiset olisin kyllä nimennyt omegoiksi, koska varsinaiset alfaihmiset eivät pidä heitä ihmisinä ollenkaan. Ainakin päätellen niistä massiivisista tasoituksista ja lahjusrahoista, joita he pakottavat betat omegoille maksamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kristian Nevantaustalle, Anolle, Kuukkeli-Jussille ja Jaska Brownille & kiitos kommenteistanne.

Kristian: Ei hätää, kunhan vaan ei anneta sille pelolle valtaa. Peeloille se on jo annettu.

Ano: Jäi vähän epäselväksi että mitä tuo Arstila varsinaisesti halusi sanoa. Rajojahan tuo tietysti kuulutti auki. Ja sehän tätä Eurooppaa onkin kovasti rauhoittanut.

Kuukkeli-Jussi: Tuollainen käytös on oikeastaan luonnollista. Jos joku toteaa – ja piru vie vielä perustellusti – että tyypin koko työura on ollut aivan turhaa huuhaata niin pistäähän se vituttamaan ja turvautumaan henkilökohtaisuuksiin. Ja lämmin kiitos sinulle kannustuksesta.

Jaska: Jep, kyllä asian olis noinkin voinut ilmaista. Onhan niin, että kävelevän solidaarisuuspokaalin ei varsinaisesti tarvitse tehdä tai osata mitään, kunhan se on mahdollisimman paljon näkyvillä.

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän johtuu, että eilen kirjoittamani kommentti ei ole tullut näkyviin? Onko jäänyt matkalle vai oliko laittamassani linkissä kenties jotain?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Nyt en kyllä osaa sanoa. En ole deletoinut yhtään kommenttia. Blogger kyllä temppuilee silloin tällöin. Jos yrität uudestaan.

Lemminkäinen kirjoitti...

Hieman barcelonaterveisiä "joko olen letkuissa-Sipilälle", "äiti, mitä minä nyt teen-Macronille" ja "olen hukannut taas sukkani-Merkelille": Kun istutte paskalla niin teillä on aikaa miettiä olevia ja tulevia ja syitä ja seurauksia. Tiedän sen omasta kokemuksesta. Istuessani paskalla Tukholma-rallin jälkeen niin sain paskantaessa ja piereskellessä loistavan idean. Terrorismitulevaisuutta ajatellen, niin yhden hiljaisen minuutin tilalta pidin useamman hiljaisen minuutin ja nyt niille ylimääräisille minuuteille tuli käyttöä. Nyt toisten hiljastellessa voin vaikka vihellellä ja kiroilla, tai tehdä jotakin muuta mukavaa. Niin että alfaemakot: Paskokaa ja piereskelkää ajatellen, teistä voi ehkä (parhaimmassa tapauksessa) irrota muutakin kuin paskaa. Käppistä.

Hemuli kirjoitti...

"Kuvaavaa heissä on sinänsä se, että he eivät millään muotoa vastusta (ainakaan julkisesti) alfaihmisten utopiaegotrippiä."
-------
Tämä liittynee siihen, että lehdistö on usein alfojen puolella. Raharikkaat myyvät aina jotakin (omalla työllä kun ei rikastu).
Alfojen kyseenalaistaminen johtaisi lokakampanjaan, joka olisi haitallista businekselle. Jostakin käsittämättömästä syystä kun osa betoista sympatiseeraa alfojen mielipidettä.

Tästä syystähän osa jenkkifirmojen pomoista ottaa julkisuudessa etäisyyttä Trumppiin vaikka noin muuten olisivatkin samoilla linjoilla.

Unknown kirjoitti...

Allahu Akbar Turussa, videomatskua löytyy, mutta nyt pitää hakea kultsi rautatieasemalta, etsivä löytää

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Hemulille ja Kristian Nevantaustalle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Näinköhän Turussa tuli sen hiljaisen minuutin aiheita lisää?

Hemuli: Lehdistö ei ole usein, vaan aina alfojen puolella. Koska se kuuluu betojen elätettäviin alfoihin itsekin.

Kristian: Odotellaan tarkempaa tietoa, mutta kyllähän tuo haiskahtaa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ohoh! Ykä, jos rumihia tulee, niin ilman muuta häipyy toinen hiljasteluille varatuista minuuteista. Jos viheltelyn ja kiroilun sijasta tällä kertaa tanssisi vaikka ripaskaa. Ehtikö Sipilä käydä paskalla vai tuliko vetelät housuihin! Saulin twiitistä tuli heti mieleen edesmenneen mestari Huuhaan piirtämä naivistinen taulu: "Umpitollo seuraa tilannetta Kälviän maitojunaseisakkeella".

Unknown kirjoitti...

Taitaa nämä tietyin huudoin maustetut hyökkäykset olla osa suomalaistakin kaupunkkikulttuuria jatkossa. Meinaapi keskiluokkaisella veronmaksajalla mennä kuppi nurin.

Castor kirjoitti...

Olisiko jollain (Ykä?) linkkiä siihen kirjoitukseen, jossa käsiteltiin maahantunkeutujien tekemiä henkirikoksia? En löydä sitä millään...

Anonyymi kirjoitti...

Kun nyt suomalaisillakin toreilla ja kaduilla käydään islamilaista tai afrikkalaista rulettia ja huonolla tuurilla lähtee henki, pääministeri ja muut maan asiat vituralleen hässineet (lainattu Ykän sanaisesta arkusta) saisivat mennä sairaalaan pyytämään anteeksi Turun puukotuksen uhreilta ja heidän omaisiltaan, eikä lässyttää kansalle, että demokratiaa puolustetaan eikä pelolle saa antaa valtaa! Että pistää vihaksi taas kerran!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ykä kirjoitti:
"Tervehdys, Ano. Nyt en kyllä osaa sanoa. En ole deletoinut yhtään kommenttia. Blogger kyllä temppuilee silloin tällöin. Jos yrität uudestaan."

Myös minulla on kommentteja jäänyt tulematta julki täällä. Ehkä bloggerin itsensä harjoittama viestien julkaisemattomuus on laajempi ilmiö, eikä tekninen vika. Ehkä bloggerissa on tekoäly, mikä suodattaa viestejä. Ehkä on haluttu tutkia, miten julkaisemattomien viestien lähettäjät käyttäytyvät. Ehkä osa lopettaa viestittelyn.

Blogger ei ole ilmainen. Meitä käyttäjiä voisi verrata possuihin, jotka saavat hyvää ruokaa, vettä ja lämpöä, mutta jotka possut ovat täysin tietämättömiä siitä miten joutuvat maksamaan ilmaisen elämänsä.

acc

Becker kirjoitti...

Aikamoista säpinää on ollut parin viime päivän aikana.
Espanja:
14 kuollutta ja noin sata loukkaantunutta.
Saksa:
1 kuollut puukotuksen uhrina.
Ruotsi:
1 ammuttu Tenstassa.
1 ammuttu Uppsalassa
2 ammuttu ja haavoitettu Västeråsissa
Suomi:
2 kuollutta ja 8 loukkaantunutta Turussa.

Näillä kaikilla on periaatteessa yksi yhteinen tekijä jota ei ääneen saa mainita.
Ministeri Risikon lausunnossa loppukaneetti oli suuri huoli eri yhteiskuntaryhmien mahdollisesta yhteenotosta.

Meitä saa tappaa, raiskata ja ryöstää samalla kun veromarkoilla kustannamme näiden kyseisten haittamamujen siipeilyn, joita hallinto mustasukkaisesti suojelee.

En usko että mitään muuttuu. Poliittinen eliitti istuu Turun Tuomiokirkossa vuodattaamassa kroktiilinkyyneleitä samalla kun muslimien suuri ymmärtäjä piispa Kari Mäkinen pitää saarnaa.
Samat irvokkaat horinat poliittisilta päättäjiltä joka kerta muslimien suorittamien lahtaamisten jälkeen. Ei syytä pelkoon, tilanne on hallinassa. Onhan meillä vielä yhdet vaalit, jos ei silloin muutosta, niin millä sitten?

Jotenkin tää on niin saatanan groteskia.
Kävin saunassa ja otin kunnon moukun, taidan ottaa toisenkin. Muuten ei tule uni silmään.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Turun puukotuksiin liittyen. Luin US:n blogeja liittyen Ulkomaalaistaustaisen tekemiin veritöihin. Lukekaa ja hämmästykää, kommentoijien seassa psykopaatin diagnoosin täyttäviä empatiakyvyttömiä sikoja, jotka irvailevat ja pikkunäppärillä sanakikkailuilla mollaavat... no uhreja ja tietysti meitä rasifisteja. Edes murhattu pikkulapsen äitikään ei tunnu saavan myötätuntoa, sen paremmin kuin orpo lapsikaan.
Onneksi mukana viestittämässä on niitä tervepäisiä valkoisia kantasuomalaisiakin.

Lemminkäinen kirjoitti...

Becker! Muistelen lukeneeni jostakin että Ruotsin ampujilla, yhdeksällä kymmenestä, on ulkomaalaistausta, joten voi sanoa aina 90-prosenttisella varmuudella kun Ruotsissa ammutaan, että ampuja ei ole Svenne tai Kalle. Taisi olla myös samassa artikkelissa että suomalaistaustaisia ei tämän päivän Ruotsin ampumisissa ole mukana ollenkaan. Jos luet "Fria Tider", niin professori Paul Lillrank väittää Fria Tiderin artikkelissa että Ruotsi on suurempi uhka Suomelle kuin Venäjä, lol. Lillrank lyttää artikkelissa Ruotsin ruttuun täydellisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Turun tapaus oli niin odotettavissa oleva asia, kun joku "turvapaikanhakija" saa hylsyn hakemukseensa, teenpäs sitten henkirikoksen à la se Ruotsissa tapahtunut Ikean "tekninen vika". Ja pääsen suomalaiseen vankilaan täydelle ylöspidolle. 18-vuotias marokkolainen, joka tuli viime vuonna Suomeen.

Mielestäni Marokko ei ole edes sotatilassa, joten turhaan tämäkin jamppa päästettiin maan rajojen yli. Olisi poliisi nyt edes ampunut tyyppiä suoraan päähän, niin olisi säästynyt edes veronmaksajien varoja oikeudenkäynnin- ja vankeinhoitokulujen osalta. Toivottavasti tyypille sattuu hengenvaarallinen "vahinko" vankilassa.

Tämä uutinen laittaa jotenkin vihaksi, siellä ne vastuussa olevat poliitikot nyt itkevät krokotiilinkyyneleitänsä ja leikkivät hyviä ihmisiä Turun tuomiokirkossa, heillä on verta käsissänsä. Hyvin ovat tienneet mihin tämä heidän "avointen ovien" politiikka johtaa! Ainoa asia mitä he voisivat tehdä olisi vetää tarvittavat johtopäätökset asiasta, erota ja myöntää virheensä, etunenässä Sipilä, Soini, Orpo ja Risikko. Mutta tämä on meikäläisen toiveajattelua & fantasiaa.

Ja noita Ylen eilisiä ja tämänpäiväisiä tiedotustilaisuuksia on ollut todella surkuhupaisaa katsella, eritoten se Helsingin yliopiston terroristi"hutkija" L. Malkki. Tulee mieleen Lahden dopingkäryn tiedotustilaisuudet v. 2001. Sellaista lässytystä ja klisheiden toistoa noi tilaisuudet, että voisi vaikka riipaista tässä "pienet" kännit.

Suuresti arvostamani pääministeri J. Sipilä on saanut jäätävää palautetta twitteriinsä, enkä yhtään ihmettele.

Eikä tämä jäänyt ainoaksi terrori-iskuksi, kun pää on kerran saatu näin auki. Seuraavaksi sitten Scaniaa kehiin ja torilla tavataan sanoi "turvapaikanhakija" kun hylsyn sain hakemukseeni!

Kun valtio ja poliisi eivät pysty takaamaan kansalaisten henkeä ja turvallisuutta, yleensä on käynyt niin että se otetaan sitten omiin käsiin. Tätäkö meidän poliitikot todella haluavat?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Unknownille, Castorille, Rouva Anolle, acc:lle, Beckerille, Veijo Hoikalle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen:

Viesti1: Toi siteeramasi "Umpitollo seuraa tilannetta Kälviän maitojunaseisakkeella” kuvaa kyllä Sipilän toimia paremmin kuin mikään muu.

Viesti2: Nykyisinhän muuten Suomessa alkaa olla niin, että jos vastustaa haittamaahanmuuttoa ja EU:ta niin silloin on melkein automaattisesti putinisti. Kai minäkin sitten sellainen olen.

Unknown: Ei se kupin kaatuminen kaukana ole. Nuorin puukotettu 15-vuotias. Toivottavasti laittavat edes jätkän istumaan samalle osastolle muitten vankien kanssa.

Castor: Tuosta linkistä löytyy, vuodesta 2005 alkaen:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/09/ottiatuotaa-120915.html

Rouva Ano: Nyt Sipilä oli taas runotuulella ja totesi, että vihaan ei saa vastata vihalla. Kai siihen saa sentään vastata järjellä, helvetti.

acc: Voi olla. Mahdollista. Itse en ole deletoinut kommentteja aikoihin, poislukien ison määrän roskapostia kun pidin blogia jonkun aikaa ilman sanavahvistusta.

Becker: Totesit:

”Meitä saa tappaa, raiskata ja ryöstää samalla kun veromarkoilla kustannamme näiden kyseisten haittamamujen siipeilyn, joita hallinto mustasukkaisesti suojelee.”

ja siinä tiivistit osuvasti nykytilanteen. Mikään ei muutu. En osaa kuvitella sitä ruumismäärää joka tarvittaisiin, että joku muuttuisi.

Veijo: Näitä sekopäitä löytyy aina. Käytäntö ei vastaa heidän teoriaansa, ja teoriahan ei voi olla väärässä.

Soomepois: Eipä mulla tuohon paljoa lisättävää. Eivät meidän poliitikot varmasti tätä halua, mutta yhtä varmaa on, etteivät ne tee mitään asian eteen. Muuta kuin kirkuvat lisää solidaarisuutta. Mokomat paskat.

Becker kirjoitti...

Lemminkäinen! Pitää tosiaan paikkaansa ja todettakoon vielä että valtaosalla rikollisista on jokin muu kuin kantaruotsalainen tausta.
Kyllä, luen Fria Tideriä päivittäin ja luin Lillrankin artikkelin. Se pitää täysin paikkaansa ja odotan mielenkiinnolla ruotsalaisen PK-lehdistön kommentteja.

http://www.friatider.se/finsk-professor-sverige-r-ett-st-rre-hot-mot-finland-n-ryssland

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Kelkan kääntymistä taitaa olla turha odottaa. Poliisit voisivat aikansa kuluksi, jos nyt vihapuheiden kyttäämiseltä netissä ehtivät, tehdä kansalle kelpo videon siitä, kuinka terroristi pysäytetään. Riittääkö tanakka haara-asento ja lapanen pystyyn, vai pitääkö käyttää myös sanallista viestintää kuten ei, seis vai peräti ulkomaankielellä stop?

Rouva Ano