sunnuntai 5. elokuuta 2018

SUSI LAMPAAN VAATTEISSA


Eli vasemmistoliberaali näkemys sallitusta demokratiasta

Valtaa pitävä yhteen sallittuun ideologiaan eli federalistis-monikulttuurisuuteen pohjautuva järjestelmämme kaivaa jatkuvasti esille uusia ns. asiantuntijoita jotka pönkittävät vallalla olevan utopistisen järjestelmän säilyttämisen välttämättömyyttä. Asiantuntijat ovat säännöllisesti akateemisen oppiarvon omaavia ja tällä keinoin järjestelmä tietysti ajattelee että heidän sanoillaan on erityistä painoarvoa. Sinänsä näissä meikäläisen rahvaanomaisemmissa ympyröissä on kauan aikaa tunnettu sanonta ”mulkku on mulkku ja jos se lukee itsensä tohtoriksi se on siitä huolimatta mulkku”.

Tuota miehistä seurusteluelintä millään tavoin henkilöimättä esittelemme tällä hetkellä kovasti pinnalla olevan selitteläätiön ja soveltavan spedestetiikan ekspertin Heikki Hiilamon. Kyseinen Hiilamo näkee tuoreessa avautumisessaan että demokratiaa uhkaa niin sanotut populistit ja se, että sosiaalisen median kautta kyseiset populistit saavat tuotua mielipiteensä julki kansalaisille. Kohtuullisuuden nimessä otetaan tässä ensiksi esille eräs Hiilamon maininta josta voidaan olla pitkälle samaa mieltä:

Sosiaalinen media ruokkii vastakkainasetteluja myös siksi, että se on antanut entistä isommat aseet liberaaleja eliittejä puolustaville ajatuspoliiseille.

He puolustavat kirkasotsaisesti omia ”oikeita arvojaan” väärinajattelijoiden vähäisempiäkin puuskahduksia vastaan, mutta tahtomattaan nämä ajatuspoliisit kärjistävät keskustelua ja radikalisoivat toisella tavalla kokevia ja ajattelevia.

Tästä voidaan olla samaa mieltä. Ihmiset nimittäin eivät yleensä tykkää kun heille hierotaan väkisin ajatuksia ja ideologiaa päin naamaa. Sinänsä tuo radikaalisoituminen näkyy kyllä enemmän tuolla liberaalivasemmistolaisella puolella. Mutta mennään sitten siihen Hiilamon ydinasiaan eli mikä demokratiaa uhkaa ja kuinka se pitäisi pelastaa:

Vastaavaa tyytymättömyyttä on ollut ennenkin. Uusi asia on sosiaalinen media. Se tarjoaa mahtavan keinon puhaltaa tuulta kytevään nuotioon.

Suomessa perussuomalaisten kannatus kasvoi yhdessä Hommafoorumin kanssa. Trump on osoittanut, miten tehokkaasti hän saa Twitterillä viestinsä läpi ohi perinteisen median.


Vihdoin eri puolilla maailmaa – viimeksi Isossa-Britanniassa – on herätty siihen, että sosiaalista mediaa on säänneltävä. Sääntely lienee välttämätön, muttei riittävä ratkaisu demokratian pelastamiseksi.

Sosiaalisen median keskustelukulttuuri kaipaa täysremonttia, jonka pitäisi alkaa jo siitä, miten lapsia opetetaan kirjoittamaan ja miten aikuisten tehtävä on toimia hyvänä esimerkkinä myös sosiaalisessa mediassa.

Elikkä hetkonen? Tässä ollaan siis pelastamassa demokraattista järjestelmää? Hiilamo antaa ymmärtää että hänen mainitsemansa sekä perussuomalaiset että Trump ovat asiakseen kaatamassa demokratiaa. Vaikka hän tietää oikein hyvin että molemmat edellämainitut haluavat saada aikaan tärkeäksi katsomiaan muutoksia yhteiskuntaan osana demokraattista järjestelmää ja sen puitteissa.

Hiilamon näkemys demokratiasta on se, mikä vasemmistoliberaalilla yhteiskunnalla on yleensäkin eli historia on päättynyt, jäljellä on enää yksi hyväksyttävä ideologia ja yritykset muuttaa sitä ovat demokratian vastaisia. Toisin sanoen Hiilamo puolustaa näkemystään demokratiasta romuttamalla demokratian. Kaikkein pelottavinta on tuo lapsiin kohdistuva vaatimus. Mitä muuta se on kuin että lapsia aletaan aktiivisesti vierottaa pois itsenäisestä ajattelusta ja pakotetaan toistamaan hyväksyttyjä opinkappaleita? Eikös tällaisista järjestelmistä ole jo tarpeeksi kokemusta?

En tietysti väitä että edustuksellinen demokratia olisi paras mahdollinen yhteiskuntajärjestelmä mutta en voi myöskään hyväksyä sitä että sitä käytetään utopistisen diktatuurin verhona. Sille olisi annettava edes mahdollisuus. Se mahdollisuus jonka Hiilamo haluaa poistaa.

Otetaanpa vielä esille pari Hiilamon lausuntoa:

Populismin ongelmana on, että se pyrkii tavoittelemaan kannatusta kevyillä ja lyhytnäköisillä lupauksilla. Tämä sivuuttaa pitkäjänteistä ja johdonmukaista politiikkaa sekä kansainvälistä yhteistyötä vaativat ongelmat kuten ilmastonmuutoksen torjumisen.

Ja tämän ilmastonmuutoksen parasta pitkäjänteistä torjumistako oli se nykylinja että rahdataan niin Afrikan kuin Lähi-idän ylijäämäväestö Eurooppaan ja kieltäydytään edes keskustelemasta väestöräjähdyksestä?

Mistä ihmeestä johtuu, että populismi nostaa nyt päätään, kun länsimaiset ihmiset ovat keskimäärin rikkaampia ja vapaampia kuin koskaan aikaisemmin?

Johtuisiko se ehkä siitä, että nykyisen federalistis-monikultturistisen ideologian myötä ihmiset alkavat olla köyhempiä, vähemmän vapaampia ja ennen kaikkea turvattomampia kuin ennen? Voisiko olla niin että Hiilamon viitekehykseen kuuluvat ihmiset eivät sitä huomaa koska heillä ei ole kosketuspintaa tavallisten ihmisten elämään?

Joka tapauksessa voi todeta, että Hiilamo puhuu mitä järjestelmäuskovaisen tuleekin puhua ja sen myötä kysytään lopuksi että mitä perustavanlaatuista vikaa on Hiilamon avautumisen alkuosiossa:

Kolme viikkoa sitten 5 000 sosiologia kokoontui kerran neljässä vuodessa järjestettävään kansainvälisen sosiologiyhdistyksen maailmankongressiin.

No tietysti ne 5.000 sosiologia.34 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Hehe, onhan siinä jotain aikamme kuvaa, että rohvessoorin ihan vakavalla naamalla on rajoittamassa vaihteeksi jotain. Väittää sitä sensuuria vieläpä demokratian pelastamiseksi.

Aivan samaa edustaa poliittinen poliisi jota en sitäkään olisi uskonut Suomessa näkeväni.

En tiedä olenko tullut vanhaksi mutta pikkasen hirvittää nämä. Nykyään kellekään ei saa tulla pahamieli. Kohta kävellessä pitää käyttää kypärää. Jne.

Me alamme elää punavihreässä vaahtokarkissa. Sosiaalifemokratia määrää ajatukset, muu on vihapuhetta.

Ja tämän nännistis-lellistisen yhteiskunnan pitäisi kestää machojen muslimien invaasio? Ei kyllä me ollaan hävitty tää peli.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Vanhaksi olen tainnut tulla minäkin kun huomaan että järjettömyys on sertifikoitu järkeväksi. Toi jätkähän sinänsä vaan tukee sitä järjestelmää joka takaa hänenkin elatuksensa mutta tosi on, että tämän kaltainen yhteiskunta ei sitä invaasiota kestä. Sinänsä, pakon edessä yhteiskunta tai ainakin sitä ylläpitävät ihmiset pystyvät kyllä tekemään yhtä sun toista. Järjestäytynyttä yhteiskuntaa - noin sotimismielessä - vastaan islamilaiset eivät ole koskaan pärjänneet. Nykyinen yhteiskunta vaan pitää alistumista itseisarvona.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Товариш Hiilamo on luomassa Suomeen uutta Kommunistista Utopiaa, kaikkine sen mukana tulevine sivuvaikutuksineen. Milloinkahan Suomen rajat pannaan kiinni? Ei siis tänne muuttaville, vaan pois pyrkiville väärinajattelijoille.

KKi kirjoitti...

"
Järjestäytynyttä yhteiskuntaa - noin sotimismielessä - vastaan islamilaiset eivät ole koskaan pärjänneet.
"

Juu, niinku Israelia. Eivät ole niin. Vaan Israelillapa onkin ollut halu pistää rättipäitä kuonoon, ei kotouttaa heitä.

Länsimaissa kun on tilanne, että rättipäätä saa läpsytellä ääretön määrä taikasanan voimin. Olipa läpsyllä paperit taikka ei. Eikä läntinen rajatarkistuskaan mahda mitään.

Munaa kun ei ampumiseen ole. Jos olisi, niin yhden meritaksin upottaminen rajoittaisi läpsyttelyä kummasti. Läpsyttelijätkin hokaisivat, että eurooppalaisilla alkaa kasvaa pallikarvat.

Vaan kun ei. Aina löytyy jonkin EU maan johdosta surusilmäistä hippiä hyvesignaloimaan.

Joppos123 kirjoitti...

Saattaa herra Pertti Pasanen heitellä volttia haudassaan kun hänen harmittomasta ja edelleen viihdyttävästä puujalkahuumorista on tullut tiedostavien normi.
Nyt on ollut viikon sisään kaksi kannanottoa siitä mitä ja millä tavalla meidän piltit tulisi aivopestä.
Ehdotankin, että varhaiskasvatuksen lukujärjestykseen tulee lisätä seuraavat oppiaineet:
1. Kuinka kirjoitan nettiin etten varmasti loukkaa ketään muuta kuin kansallismielistä. Tämä oppiaine tulee olla jokaisen päivän lukukalenterissa.
2.Teknisen työn opetukseen lisätään molotovin coktailin väsääminen ja kuinka se heitetään natsipoliisin niskaan. Tämä on osa kokonaisuutta minkä perään se kommunistiakka haikaili männä viikolla eli mielenosoitusten opettaminen. Hänen mielestäänhän meillä virtaa aivan liian vähän verta näissä tapahtumissa.
3. Perjantaille laajennettu yhteiskuntaoppi. Pari kaapuihin pukeutunutta ählämiä halalteurastaa lehmän pilttien nähden. Tilannetta säestää koraaninlukemisen ohessa allahu agbar huudot ja AK-47:n terävät sarjat eli " happy shooting".
Eiköhän näillä pelasteta jo parikin demokratiaa.
Joskus tuntee itsensä aika vanhaksi mutta perikse ei perkele anneta.

Joppos123 kirjoitti...

Olen tännekkin joskus kirjoitellut, että jos islamin edessä aletaan pakittamaan askeltakaan niin kannattaa opetella juoksemaan takaperin. Meinaan, että siitä juoksusta ei tule ihan heti loppua. Jokainen kolleega joka on ollut tekemisissä sen porukan kanssa allekirjoittanee tämän faktan.
Miedän tiedostava porukka ei tätä ymmärrä tai halua ymmärtää vaikka rautalangasta vääntäisi.
Ei islam ole pelkkä uskonto vaan jokaiselle elämänalueelle ulottuva pakkovalta ilman mitään kompromisseja. Nämä tiedostavat idiootit eivät halua uskoa, että islamissa ei ole mitään demokraattista ja myötäilijät parturoidaan ihan ensiksi. Eivät varmaan myönnä virhettään edes siinä vaiheessa kun sapeli välähtää.

Anonyymi kirjoitti...

”Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta jotkut eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.” George Orwell

Yleensä ne, jotka pääsevät ääneen, eivät ole yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kannattajia (Hiilamo mm.) muuten kuin silloin kun se palvelee heidän omiaan tai ajamiaan etuja (lobbari), heille annetaan tarkoituksella tilaa ajaa poliittista agendaa ja muut vaietkoon navetassa. Nyt ja aina. Money talks. Aina ja kaikkialla kyseessä on raha, oman tai edustamansa tahon, jota lobbaa eli oman, sillä KUKAAN EI LOBBAA KOSKAAN YHTÄÄN MITÄÄN ILMAISEKSI, EI OLE OLEMASSA ILMAISIA LOUNAITA. Amen.

Korjaus: Mikään ei ole ikuista, kansa on noussut kaikkialla jo kapinaan. Syyskuussa nähdään tuottaako eli onko Ruotsissa vieläkään asiat riittävästi perseellään, kapinan siemenet tuloksia äänestyskopeissa. Ruotsidemokraatit jos voittaisivat, muuttuisiko tuossa pikavauhtia islamisoituvassa maassa vihdoin suunta enempi demokaratin ja järjen suuntaan. Kakkossijalla voi käydä niin, ettei sossut ja muut tahdo samaan hiekkalaatikkoonsa heitä. Iines

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla ollut koskaan äänestystä inhokkimaahanmuuttajista top 10?

QroquiusKad kirjoitti...

Hiilamoa harmittaa populismi.
Ymmärrän oikein hyvin, miksi harmittaa:
populismi on politiikan menettelytapa, jossa poliittinen toimija hakee yhteiskunnalliselle näkemykselleen mahdollisimman laajaa kannatusta mahdollisimman laajoista kansalaisyhteiskunnan kerroksista.
Tämä edellyttää kansalaisille esitettäväksi realistisia vaihtoehtoja vallitsevaan politiikkaan, jonka populisti tietää olevan ns. kansan syvien rivien tahdon vastaista.

Mikäli poliittinen eliitti vaikkapa esittäisi sisäisen turvallisuuden ministeriönsä mietinnässä "asiantuntijoille" tehdyn gallupin, jonka fantasioiden mukaan maahan voidaan ottaa miljoona kehitysmaalaista ja pakottaa valtaväestö asuttamaan heidät koteihinsa, on erittäin todennäköistä ettei valtaväestö toivota ajatusta tervetulleeksi.
Poliitikko, joka lupaa estävänsä tällaisen toiminnan mikäli hänet valitaan seuraavissa vaaleissa, on populisti:
hän tarjoaa kansaisille politiikkaa, joka on heidän tarpeidensa ja toiveidensa mukaista.

Populistin vastakohta on elitisti.
Elitisti ajaa pienen ja kapean yläluokan etua, jonka hän haluaa toki tarjoilla koko kansakunnan etuna. Hän ei silti vähääkään välitä siitä, että suurin osa kansakunnasta tajuaa sen tuhoisaksi niin henkilökohtaisella kuin kansa- ja valtakunnallisella tasolla.

Elitistiä se ei voisi vähempää kiinnostaa, tai ehkä kiinnostaa sitäkin enemmän:
mitä enemmän hän julistaa yhteiskunnallisia näkemyksiään, joiden tietää olevan rankassa ristiriidassa kansalaisten yleisen mielipiteen kanssa, sitä kirkkaammaksi hän kiillottaa omaa Erityisen Ihmisen kruunuaan.

Hän on todella jotain Erityistä, koska hän suvaitsee kaikkea sitä, mitä se hänen halveksimansa alikoulutettu ja muuutenkin alempitasoinen ihminen (vähäihminen; liekö ihminen ollenkaan?) ei voi suvaita, koska se on hänen ja hänen läheistensä sekä hänen kansansa ja valtakuntansa kannalta tuhoisaa jo lyhyelläkin aikavälillä, saati sitten pidemmällä.

Ja lopuksi se paskamaisin ajatus:
meidän on helppo vihata Hiilamoa ja muita elitistejä nyt. Mutta jos huomisaamuna klo 08.00 meidät haettaisiin kotoamme ja korotettaisiin Suomen Viralliseen Eliittiin hiilamoiden, sipilöiden, orpojen ja valetoimittelijoiden kera...

kestäisimmekö me sen korruptoitumatta heidän kaltaisikseen?

Mito Islam kirjoitti...

Lisää vaan punavihreän porukan perfomansseja ja ns.asiantuntijoiden avautumisia, mitä enemmän ja mitä enemmän irti todellisuudesta sen parempi. Nuivaston faktapohjainen avautuminen ei uppoa aivopestyyn massaan,ne kuitataan vihapuheena. "Hyvien ihmisten" yhä irrationaalisempi käytös ja abstraktit mölinät saattavat herättää kansaa paremmin kuin parhaatkaan vihapuheet. Ja jos eivät herää, tuhoutukoon.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

En tiedä, jaksaako tässä kommentoida, sillä niin järjettömäksi on tämän maan meno kehittynyt. Kierrokset nousee, kura lentää ja syöksykierre syvenee. Pekka Tiilikaisen sanoin:"Varma alastulo"!

Seuraava poliittinen murha tapahtuu Jyväskylässä, missä Tapio Puolimatka lahdataan tutuilla metodeilla ja hänet eristetään epä-ihmiseksi. Metodia koeteltiin viimeksi menestyksellä Porijatseissa. Pikaoikeudenkäynnit muistetaan eräiden maiden lähihistoriasta, mutta nyt ne ovat täällä kummallisen tuttuja. Niin ja Britanniassa Tommy Robinson.

Turussa on muuten tarkoitus pitää 18.8. muistotilaisuus (ehkä useita?) viimevuotisen terroriteon uhrien muiston kunnioittamiseksi. Saas nähdä, myönnetäänkö tapahtumille lupia...! Jos ei myönnetä, niin sapluuna on valmis. Kas kun pers. Niinistö, ministerit Sipilä, Orpo ja Soini sekä kaup. joht. Arve "näkevät parhaaksi kunnioittaa uhreja tavallisella työllä hiljaisuudessa"!

Kyllä se niin on, että kusipelkureita nuo kaikki ovat. Jos joku läheinen on kuollut, niin tottakai me muistotilaisuudessa kokoonnumme hänen muistoaan kunnioittamaan! Tämä kuuluu ns. hyviin perustapoihin. Läheisiä suomalaisina meille olivat kaikki nuo murjaaniperkeleen tappamat ihmiset.

heponen kirjoitti...

Lähdin lukemaan tätä ajatellen, että nyt kun edesmennyt spedestetiikan ja selitteläätiön pehtoori A.Butler käristyy helvetissä on Ykä keksaissut tilalle toisen hahmon jonka kautta parodioida viherälymystön päähänpistoja. Nimi olisi vain saanut olla vähän luovempi, ja tyyli ei aivan tavoittanut Butlerin hyväntuulista vinksahtaneisuutta, mutta ajattelin että kun kyseessä on eri hahmo voi tyylikin olla toisenlainen.
Vitsi toimikin oikein mainiosti, mutta noin puolivälissä aloin epäillä ettei kyseessä olekaan parodia.. en Hiilamon kommenteista, vaan Ykän. Reality check-hetki. Ei vittu voi olla.. Hyvin sanoi edesmennyt kirjailija, muistaakseni Haanpää, vai olikohan E.Paasilinna, nykypäivää ei oikein voi enää parodioida.

Anonyymi kirjoitti...

Juutota, ei ole koulutettu tuota halaansalaamia huutelemaan vaan toimimaan tehokkaasti, hiljaa ja armotta jos tilanne siihen eskaloituu. Toivoakseni tilanne voidaan korjata vielä poliittisen järjestelmän taholta mutta kun näitä heiikkii hiilamoita ilmestyy vähänväliä alkaa usko loppua.

-aNo

Lemminkäinen kirjoitti...

Tavallaan ymmärrän Hiilamoa koska hän ollut tyrkyllä eduskuntavaaleissa v. -11 Vihreiden ehdokkaana. Vihreiden arvojen kannattajana hän ei luonnollisestikaan pelkää kirjoittaa vaikka marsilaisten hyödyllisestä vaikutuksesta Suomen tuleviin eduskuntavaaleihin ja siksi hyödyllisestä vaikutuksesta, koska marsilaiset ovat vihreitä ja sammakot myös tietysti ovat vihreitä, paitsi ilkeät rupikonnat mitkä ovat ruskeita natseja ja demokratian vastustajia ja niiden saatanan konnien demokratian vastainen vihakurnuttaminen pitää saada loppumaan vaikka persuksille läiskimällä, ..kele. Ja hypätäänpä vihreältä mättäältä toiselle ja kas, Touko on julkaissut kuvan tekstillä: "Rohkeutta on..ymmärtää erilaisuutta". Olen hieman ymmälläni mitä tällä ymmärtämisellä oikein ajetaan takaa, koska kuva vaikuttaa viittaavan sadomasokismiin. Tuomareilta ei yleensä heru ymmärtämistä (eikä kansan enemmistöltä) sadisteille, pedofiileille ja raiskaajille, mutta ehkä Touko tarkoittaa että meidän tulee ymmärtää esimerkiksi masokistin tuskaa tilanteessa missä masokisti kerjää että läpsi minua poskille ja sadisti sanoo että en läpsi.

Kissamies kirjoitti...

Taitaapa olla ulkomailta poimittu idea. Isossa-Britanniassa on keksitty, että vaaliehdokkaita "kiusanneilta" "trolleilta" pitäisi kieltää julkisiin virkoihin pääsy kokonaan. Kun tietyt paljon politiikkaa käsittelevät YouTube-persoonat ovat hiljattain liittyneet UKIP-puolueeseen ja lisänneet sen suosiota, ei liene vaikeaa päätellä, keitä nämä trollit ovat ja mitä se kiusaaminen käytännössä tarkoittaa: Valtavirta-ajattelun kannalta kiusallisten faktojen toistuvaa esilletuontia. Olen jonkin aikaa ajatellut että Carl Benjamin eli Sagon of Akkad voisi olla Britannian Jussi Halla-aho.

QroquiusKad kirjoitti...

Touko-Poukon mielestä on rohkeutta ymärtää erilaisuutta. Se kertoo omaa kieltään Touko-Poukon maailmankuvasta:
minulle ei tuota minkäänlaisia vaikeuksia ymmärtää Toukon, Ainokaisen, Emma Karin ynnä muita jo soma Li siihen lopuksi erilaisuutta. He ajattelevat eri tavalla kuin minä, koska ovat erilaisia ihmisiä kuin minä.
Eivät biologisesti, mutta heidän tapansa hahmottaa ihmisyhteisöt ja niiden sisäiset sekä keskinäiset käyttäytymismenetelmät ovat koko lailla erilaiset kuin minulla.

Asia on ainakin toistaiseksi näin, ja minulle se ei tuota sinällään ongelmia. Ongelmia tuottaa Toukon leiri, jonka mielestä minä edustankin sellaista Erilaisuutta, jota ei pidä edes ymmärtää saati hyväksyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Yhel Turkkulaasel, KKi:lle, joppos 123:lle, Iinekselle, Anolle, Qroquius Kadille, Mito Islamille, Terho Hämeenkorvelle, heposelle, -aNolle, Lemminkäiselle ja Kissamiehelle & kiitos kommenteistanne.

Yksi Turkkulaanen: Kuulostaa aika kaukaiselta dystopialta mutta tuleepa ottaa huomioon se seikka että nämä väärinajattelijat ovat kyllä pääosin niitä jotka pitää infraa pystyssä. Oikeinajattelijat taas niitä jotka eivät selviä hengissä ilman sitä. Niin että sitä kautta jos asiaa sottailee…

KKi: Jep. Ja iipoilla on vielä perusteltu motivaatio. Jos ei panna hanttiin, niin ne ajetaan mereen. Ja vaikka kuinka viha-ajattelijaksi minua sanottaisiinkin niin olis aika vaikka Italian laivaston ilmoittaa meritaksille että kääntykää Libyaan tai täältä tulee torpedo. Ja jos eivät käänny niin tulta. Seuraava jäisi tulematta.

joppos 123:

Viesti1: Ykköskohta varmaankin pian tulee. Kakoskohdasta voin muuten mainita (en tiedä oletko kuullut) mutta peruskoulun teknisessä työssä ei pojat saa käyttää enää vannesahaa eikä oikohöylää. Opettaja vaan näyttää kuinka niitä käytetään. Kolmoskohdassa on tietysti se ristiriita että lapsistahan pitäisi opettaa vegaaneja.

Viesti2: Tuossa ylempänähän oli jo puhe Israelista ja se on erittäin hyvä esimerkki tässä asiassa. Alistumisen tie on loputon. Se muuten nähtiin ennen kakkosrähinääkin. Länsi ajatteli että jos Aatulle annetaan vielä tuo niin kyllä se sitten rauhoittuu. Ei vaan rauhoittunut.

Iines: Joo tokihan Hiilamo lobbaa myös asemansa puolesta. Luulen että ruotsidemokraatit saavat suuren vaalivoiton mutta eihän se riitä. Tosiasiallinen muutos tulee vasta kun niillä on eduskunnassa ehdoton enemmistö.

Ano: Ei ole ollut. Eikä tule. Niin kuin ei tule muitakaan galluppeja. Kas kun blogger, kehno, meni ja poisti sen gallupmahdollisuuden blogista.

Qroquius Kad:

Viesti1: Tuo vertailusi populisti vs. elitisti oli erittäin hyvä. Minä sinänsä olen kyllästynyt sanaan populisti ja käytän mieluummin sanaa kansallismielinen. Elitistit ovat saaneet määritellä sanaa populisti kyllästymiseen saakka. Mulla kello 08.00 ei olisi mitään ongelmaa. Meidän huushollin tarpeet ovat pienet ja naamaa ei kiinnosta saada lehtiin joten huoraamiseen ei olisi mitään tarvetta. Sitä paitsi jos minä yrittäisin tehdä jonkun ”anti-yrjöperskeles”-blogin niin eihän siitä mitään tulisi. Tuo valehtelu kun vaan ei onnistu ja sen läpi näkee heti.

Viesti2: Jep. Ja kyseisen Toukon leiri kuvittelee että juuri he edustavat suurta enemmistöä. Jos he edustaisivat, niin maassa olisi nälkä.

Mito Islam: Pieni palanen kerrallaan näin varmaan käy ja lisää ”ahaa-elämyksiä” tulee päivittäin. Valitettavasti ensi vaaleja ajatellen niitä ei ehdi tulla tarpeeksi.

Terho: Joo, varma alastulo ilman Telemarkia. Turun kaupunginjohtaja muuten ilmoitti että mitään erillistä muistotilaisuutta ei järjestetä vaan:

”Traa¬gi¬nen ri¬kos tai sen te¬ki¬jä ei¬vät mie¬les¬täm¬me an¬sait¬se muis¬to¬päi¬viä. Kun¬ni¬oi¬tam¬me uh¬re¬ja ja aut-ta¬jia työs¬ken¬te¬le¬mäl¬lä joka päi¬vä tur¬val¬li¬suu¬den, kult¬tuu¬rien yh¬tei¬sym¬mär¬ryk¬sen ja maa¬han¬muut¬ta-jien ko¬tou¬tu¬mi¬sen pa¬ran¬ta¬mi¬sek¬si yh¬des¬sä mui¬den vi¬ra¬no¬mais¬ten ja kan¬sa¬lai¬syh¬teis¬kun¬nan kans¬sa”

Eli lisää mokutusta. En viitsi edes kysyä että osaako se ämmä hävetä.

heponen: Joo, sketsin aineksia löytyy mutta onkin totta. Ja tää sketsi vaaditaan vielä otettavan vakavasti.

-aNo: Joo tulee muistaa että suomalaiset pystyvät toimimaan suurella porukalla organisoidusti ja tehokkaasti. Niin hyvässä kuin pahassakin.

Lemminkäinen: Yleensäkin ”asiantuntijoiksi” nostetaan sellaisia jotka edustavat selvää poliittista kantaa ja sen puolueettomuuden kanssa tuppaa silloin olemaan vähän heikkoo. Ja se sadomasokuva viesteineen oli mauton mutta hyvä että se julkaistiin sillä sehän kertoo hyvin selvästi että minkälaista porukkaa vihreät oikeastaan ovat.

Kissamies: Faktat tekee eniten kipeetä joten juuri ne halutaan hiljentää. Niin täällä kuin Briteissä.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjöperskeles kirjoitti:
" Järjestäytynyttä yhteiskuntaa - noin sotimismielessä - vastaan islamilaiset eivät ole koskaan pärjänneet."
Ehkä eivät nykyaikana, erityisesti eivät Israelia vastaan. Mutta entisaikaan he ovat kyllä toisinaan pärjänneet sitäkin paremmin. Monet islamilaiset valtakunnat ovat onnistuneet sotilaallisesti valloittamaan laajoja alueita. Tosin ne valtakunnat ovat myöhemmin hajonneet, mutta monet vasta satoja vuosia myöhemmin. Paljon pitkäikäisempiä ne kyllä olivat kuin esimerkiksi Neuvostoliitto tai vaikkapa Ranskan vain 60-70 vuotta kestänyt siirtomaavalta suurimmassa osassa Länsi-Afrikkaa (noin 1890/1900-1960).
Jo kalifi Omarin aikana, vain parikymmentä vuotta Muhammedin jälkeen, muslimit onnistuivat valloittamaan hyvinkin puolet Bysantin eli Itä-Rooman keisarikunnan alueista, muun muassa Syyrian, Palestiinan ja Egyptin, sekä lisäksi vielä koko silloisen Persian (vai oliko se vielä Parthian) valtakunnan. Järjestyneitä yhteiskuntia nekin epäilemättä olivat. Ja sitten paljon myöhemmin toinen islamilainen valtakunta, ottomaanien Turkki, valloitti loputkin Bysantista ja lopulta sen pääkaupunginkin, Konstantinopolin eli nykyisen Istanbulin. Onnistuivatpa jotkut islamilaiset valtakunnat valloittamaan Intiankin, jota he tosin eivät onnistuneet pitämään hallinnassaan nykyaikaan saakka, mutta kyllä useita satoja vuosia.
Moniin muslimien aikoinaan valloittamiin alueisiin kuului myös Espanja. Sen he lopulta menettivät, mutta satojen vuosien ajan he onnistuivat sielläkin vastustamaan ns. reconquistaa, kristittyjen hallitsijoiden yrityksiä vallata se takaisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuo on totta. Mutta se tapahtui aikaan hevonen, miekka ja keihäs. Nyt on onneksi tekniikka, taktiikka ja strategia. Jolla islamilaiset eivät pärjää länkkäreille. Tosin ne saattavat hyvinkin pärjätä siinä tapauksessa että länkkärit kieltäytyvät tappelemasta.

KKi kirjoitti...

"
Tosin ne saattavat hyvinkin pärjätä siinä tapauksessa että länkkärit kieltäytyvät tappelemasta.
"

"
Satakunta tulijaa rantautui eikä yhtään laukausta ammuttu. Paikalla notkuneet paikalliset eivät yrittäneet estää tulijoiden saapumista vaan päinvastoin auttoivat loukkaantuneita.
"

https://pt-media.org/2018/08/06/espanjaan-saapui-taas-muutama-sata-maahantunkeutujaa/

Eli itse asiassa tällä hetkellä tilanne on se, että palleroita pyöriä mantereelle kenenkään estämättä.
Päinvastoin Hyvät Ihmiset ™ toivottavat tulijat tervetulleeksi. Ei taida länsimaalaisesta olla palleroita päin pamauttamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Valitettavasti tuo kuvaa aikamme länsimaita ikävän hyvin. Maihinnousuhyökkäykseksihän tommosia on ennen tavattu sanoa.

korpisoturi kirjoitti...

Israel on viisas valtio joka tietää tasantarkkaan realismin arabien kanssa. Kovat kokemukset on riisunut turhat utopiat. Ihailla ja kadehtia täytyy.

Jos minusta olis kiinni, niin ensin ammuttais ja sitten vasta kysyttäis, että minne luulet tulevasi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, korpisoturi. Totta. Iipot tietävät että heillä ei ole vaihtoehtoa. Minä kyllä sentään ampuisin varoituslaukauksen ensin.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi populismi-sanaa ei voi korvata sanalla kansanomaisuus, sitähän se loppujen lopuksi tarkoittaa eikä vain kansan miellyttämistä kuten Hiilamo tuntuu käsittävän. "Populismin ongelma on se, että se pyrkii tavoittelemaan kannatusta kevyillä ja lyhytnäköisillä lupauksilla." Eikös tässä nyt ennemminkin määritellä poliitikkoa kuin populismia?

Tero Hämeenkorpi mainitsi Turun 18.8. muistotilaisuuden. Turkulaisesta luin ihan jotain muuta. Vasemmistoliiton nuorisoliigalainen, varavaltuutettu Amro el-khatib on puuhaamassa jättimielenosoitusta "Turku ilman natseja". Tapahtuma on kuulemma poliittisesti sitoutumaton. Niin aina. Kun nämä muslimit ovat joka paikassa kurkku suorana vaatimassa kunnioitusta itselleen, niin mitäpä jos kerrankin osoittaisivat sitä myös terrorismin uhreille. En ymmärrä, miten uhrien omaiset ja ystävät jotka kokoontuvat torille muistelemaan olisivat natseja. Oksettavaa.

blogger (mikä se lieneekään) ei sitten tykännyt gallupien tuloksista? Vaikka turhahan tuo kysely olisi ollut. Kaikki mitalipaikat olisivat kuitenkin menneet somaleille, pistesijoille olisivat tulleet irakilaiset, afgaanit ja kenties Balkanin romanit. Tässä tosin olisi voinut tulla pientä hajontaa omistavan luokan ja persaukisten välillä.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Kansanomaisuus tai kansan puolesta toimiminen. Mitä tulee tuohon jonkun-khatibin suunnitelmaan niin siitä voi sanoa että nämä elätettävät eivät osaa hävetä.

Blogger on se alusta jolla pidän blogiani. Se poisti gallupit mutta epäilemättä minun blogini ei ollut syy siihen. Harmittaa sinänsä. Noita galluppeja oli kiva pitää.

Anonyymi kirjoitti...

Muistuttaa pahaenteisesti 1970 luvulla ns. Pirkkalan kokeilua. Jossa koulukokeiluksi naamioitiin marxilaisuuden aivopesu.

KOHTI SOSIALISMIA : PIRKKALAN PERUSKOULUN MARXILAINEN KOKEILU 1973-75

Elin jo hetken toivossa, että aivopesut olisi jätetty 1970 luvulle.
Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt oppimäärä Ruotsin postmodernin ajan historiaa: https://www.the-american-interest.com/2018/08/02/swedish-exceptionalism-hits-a-wall/

Anonyymi kirjoitti...

"Turku ilman natseja"? https://www.turkulainen.fi/artikkeli/692316-terrori-iskun-vuosipaiva-tuo-turkuun-mielenosoituksia-aanesta-mita-mielenosoitusta

Melko mielenkiintoinen gallup tulos, ainakin tällähetkellä.

Supon uhkaksi lukema antifa on tervettullut mutta kanssallismieliset eivät?

Taasen sidotaan poliisin resursseja tehokkaasti olemattoman tärkeään, en tarkoita Turun muistotilaisuutta, vaan koska kansallismielisten vrt.6/12 tilaisuutta joka oli järjestäytynyt rauhallinen kulkue toisin kuin anarkojen vasta mielenosoitus.

-aNo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja -aNo:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Vaan eipä ole jätetty ja näyttää siltä että pian ajetaan ns. Pirkkalan monisteen ohi. Siinä marxilaisessa peruskoulukokeilussakaan ei muuten vaadittu että otetaan maa täyteen elättejä.

Ano2: Kehno vie, teksti on poistettu.

-ano: Näinköhän tuota äänestystä on masinoitu. Meinaan, vielä vähän aikaa sitten antifantteja oli äänestänyt viisi prosenttia ja nyt 43 pinnaa. Joku ei nyt natsaa.

Anonyymi kirjoitti...

Terho Hämeenkorpi kirjoitti:
"Turussa on muuten tarkoitus pitää 18.8. muistotilaisuus (ehkä useita?) viimevuotisen terroriteon uhrien muiston kunnioittamiseksi. Saas nähdä, myönnetäänkö tapahtumille lupia...! Jos ei myönnetä, niin sapluuna on valmis. Kas kun pers. Niinistö, ministerit Sipilä, Orpo ja Soini sekä kaup. joht. Arve "näkevät parhaaksi kunnioittaa uhreja tavallisella työllä hiljaisuudessa"!

Kyllä se niin on, että kusipelkureita nuo kaikki ovat. Jos joku läheinen on kuollut, niin tottakai me muistotilaisuudessa kokoonnumme hänen muistoaan kunnioittamaan! Tämä kuuluu ns. hyviin perustapoihin. Läheisiä suomalaisina meille olivat kaikki nuo murjaaniperkeleen tappamat ihmiset."

Se päivä kylläkin sattuu tänä vuonna olevan lauantai. Ei siis työpäivä kaupungin eikä valtion virastoissa.

Mitä taas tulee tavanomaisiin muistotilaisuuksiin (eli hautajaisiin), niin nehän pidetään yleensä parin-kolmen viikon kuluttua kuolemantapauksesta, ei seuraavana vuonna vastaavana päivänä tai siitä lähtien joka vuosi. Eiköhän tuon tilaisuuden kuolonuhrien muistotilaisuudet pidetty jo viime elokuussa tai syyskuun alussa.
Toisaalta jos joku aikoo ensi viikon lauantaina järjestää jonkinlaisen muistotilaisuuden, esimerkiksi viedä kynttilöitä tapahtumapaikalle, niin ei kai siihen mitään lupia tarvita. Ja vaikka siellä pidettäisiin puheitakin, ei kai sekään lupaa edellytä, korkeintaan etukäteistä ilmoitusta poliisiviranomaisille. Sen sijaan on aivan eri asia, voidaanko esimerkiksi kaupunginjohtaja velvoittaa osallistumaan siihen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, se kyseinen kaupunginjohtaja siis totesi:

”Traaginen rikos tai sen tekijä eivät mielestämme ansaitse muistopäiviä. Kunnioitamme uhreja ja auttajia työskentelemällä joka päivä turvallisuuden, kulttuurien yhteisymmärryksen ja maahanmuuttajien kotoutumisen parantamiseksi yhdessä muiden viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa”

Mokutus tappoi nuo ihmiset ja ämmä tarjoaa ratkaisuksi lisää mokutusta. Haistakoon paskan.

QroquiusKad kirjoitti...

Appelsinin Aviisi kirjoittaa Turun temmellysten tiimoilta seuraavaa:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005783016.html

Nämä kaksi kappaletta ovat jotain aivan omaa luokkaansa:

"Turku ilman natseja -ryhmän mielenosoitus on puhdas vastamielenosoitus PVL:n toiminnalle. Ryhmän mielestä Pohjoismainen vastarintaliike käyttää suomalaisen demokratian takaamia oikeuksia, kuten sananvapautta ja järjestämisoikeutta häikäilemättömästi hyväksi syrjivän ja sortavan ideologian edistämiseksi. Ryhmän mielestä PVL edistää ideologiaansa väkivallalla ja uhkailulla.

– On tärkeää vastustaa niitä tahoja, jotka keinoja kaihtamatta pyrkivät riistämään nämä oikeudet paitsi vastustajiltaan, myös kaikilta naisilta, rodullistetuilta, maahanmuuttajilta, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöiltä, kielivähemmistöiltä, sairailta ja vammaisilta, työläisiltä ja työttömiltä, Turku ilman natseja -Facebook-tapahtumasivuilla kirjoitetaan."

Minä en osaa enää kommentoida tuollaista. Minulta loppuvat sanat kesken.
Tuntuu ikäänkuin olisi jossain scifi-elokuvassa, jossa on yhtäkkiä joutunut johonkin rinnakkaismaailmaan joka on melkein samanlainen kuin meidänkin, mutta silti totaalisesti erilainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, ja vielä huonossa scifi-elokuvassa. Plan 9 from outer space.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Turkulaisen äänestys 8.8.18 klo 00:47

Mikä mielenosoitus saa sinun tukesi?

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoitus
57% (24002 ääntä)

Turku ilman natseja -mielenosoitus
24% (10073 ääntä)

Kansallismielisten liittouman muistokulkue
16% (6707 ääntä)

Ei mikään näistä
2% (949 ääntä)

Jokin muu mielenosoitus
0% (179 ääntä)

Ääniä yhteensä: 41910

Tilanne talteen, ettei käy kuin YLEn kyselyssä. ;)