lauantai 25. elokuuta 2018

SISÄÄNHEITTOTUOTE


Haittamaahanmuuton sisäänheittotuotteitten alati kasvava lista lisääntyy jälleen yhdellä sillä hallitus valmistelee lakimuutosta, joka helpottaisi ulkomaalaisten pääsyä Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan piiriin. Uutinen kertoo:

Hallitus aikoo poistaa Suomeen tulevilta ulkomaalaisilta neljän kuukauden työskentelyvaatimuksen, joka on tähän asti ollut edellytyksenä sosiaalitukien saamiselle.

Neljän kuukauden sääntö otettiin käyttöön 2004, kun EU laajeni Baltiaan ja ay-liike pelkäsi Baltiasta tulevan halpatyövoimaa Suomeen.

Aikarajan poistoa hallitus perustelee halulla parantaa työntekijöiden yhdenvertaisuutta ja lisätä Suomen houkuttelevuutta työperäisen maahanmuuton kohteena.


Myös pelkästään Suomeen pysyvästi asumaan tulevat ihmiset, kuten opiskelijat ja oleskeluluvan saaneet, olisivat heti oikeutettuja sosiaaliturvaan.

Sillä ei olisi merkitystä tuleeko muuttaja EU:sta vaiko EU:n ulkopuolelta.

Lisätä Suomen houkuttelevuutta työperäisen maahanmuuton kohteena? On monta kertaa toistettu – todistetusti – että korkean verotuksen ja korkean sosiaaliturvan Suomi houkuttelee tänne nimenomaan niitä jotka haluavat päästä nauttimaan sosiaaliturvasta. Eikä Suomi ole nyt eikä tulevaisuudessakaan se 1970-luvun Ruotsi joka tarttee porukkaa liukuhihnalle ylikuumentuneen taloutensa vuoksi. Eli valtio tekee sitä mitä on jo parikymmentä vuotta tehnyt eli haluaa:

a) hankkia työntekijöitä joita ei tule

b) tekemään töitä joita ei ole.

Se mitä jatkossakin saadaan on elintasosiirtolaiset jotka tulevat Suomeen pysyvälle elatukselle. Heidän elatuksestaan ei saa edes keskustella kun taas suomalaisiin kohdistuvat jatkuvat leikkaukset ovat pelkkä ilmoitusasia.

Sinänsä hotellin respassa veikataan että tämä kyseinen uudistus kieltämättä saa aikaan tiettyjä kaarnavenetasoa kekseliäämpiäkin innovaatioita. Sanotaanhan lakimuutoksessa näin:

Jatkossa Suomen sosiaalieduista pääsisi nauttimaan, jos tienaa työttömyysturvan peruspäivärahan suuruisen ansion, eli 696,60 euroa kuukaudessa.

Ja:

Työntekijä olisi oikeutettu Suomen sosiaaliturvaan vielä kolme kuukautta työskentelyn päättymisen jälkeenkin, ellei hän muuta ulkomaille.

Oletettavaa on, että lakimuutoksen myötä Oy Alin ja Abdulin Näennäispätkätyöfirma Ab aktivoituu. Joka tapauksessa on selvää että kyseisillä jatkuvilla ”uudistuksilla” suomalainen sosiaaliturvajärjestelmä on jossain vaiheessa pankrotissa. Tietty innovaatiohan sekin tietysti on sillä tänne hankitaan lisää ihmisiä koko iän kestävälle eläkkeelle ja väitetään sen olevan huoltosuhteen parantamisen kannalta välttämätöntä. Tilannetta voi verrata siihen että palavaa saunaa sammutetaan bensiinillä ja samaan aikaan pyritään kriminalisoimaan vaatimukset palokunnan perustamisesta.28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Milloinkahan saisi lukea uutisen, jossa suomalaisille luvattaisiin jotakin hyvää? Meille suunnitellaan kovaa vauhtia ainakin uusia todellisten päästöjen mukaisia autoveroja, ruuhkamaksuja, uusia kiinteistöveroja ja hulevesimaksuja. Villi arvaus on, että eläminen ei ainakaan halpene. Ja kun koulutuksesta muuten leikataan, niin jopahan Sanni Grahn-Laaksonen kiirehti eilen kertomaan, että maahanmuuttajien koulutukseen ja kotoutukseen on luvattu rahaa lisää viisi miljoonaa. Sinänsä kai pikkuraha budjetissa, mutta kertoo vain siitä, että jollekin porukalle sitä rahaa löytyy aina lisää ja jollekin taas ei. Toisin sanoen se raha on pois joltakin toiselta ja se toinen on varmasti suomalainen, jonka kontolle otetaan myös lisää velkaa.

Rouva Ano


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Tätä ollaan raappahousukaverittenkin kanssa pohdittu. Ja muistettu että 1970-luvulla verotus oli huomattavasti nykyistä vähäisempi. Silti jokaisessa pikkukunnassa oli koulu, terveyskeskus, poliisi, kirjasto, apteekki, kolmen pankin konttori jne. Nyt ne kaikki alkaa olla keskitetty maakuntien pääkaupunkiin vaikka verorasite on kasvanut. Mihin se raha menee? Akateemisiin suojatyöläisiin ja ihanaan rikastukseen?

Joppos123 kirjoitti...

Verotus kiristyy perkellisiin mittoihin kun ja jos SDP pääsee valtaan. Omaisuusvero on oiva esimerkki sossujen ideologiassa. Perkele, asut pankille velkaisessa talossa mutta sossujen mielestä moneen kertaan maksettu asunto on omaisuutta, vaikka edelleen maksat velkaa. Haistakoon pitkän paskan.
Haittamaahanmuuttoon on varauduttu ihan virallisesti, miljoonakaan neekeriä ei ole mahdottomuus, rajojen sulkeminen on.
Jos näihin mennään niin tapelkoot persreijät keskenään, pelastan omani ja näytän keskisormea.
Alkaa olla mitta täynnä. Harvoin suutun mutta nyt on sen aika.

LW kirjoitti...

Tämä on ehtaa Kokoomusta. Täytyy saada lisää työvoimaa, jolle voi maksaa sen 700 euroa kuukaudessa, ja loput elämiseen tarvittavat rahat kustantaa veronmaksaja. Jos sosiaaliturvajärjestelmä menee jossain vaiheessa pankrottiin, niin aina parempi. Oppiipa se nokkava duunarikin vähän nöyryyttä. Alkoivat jossain vaiheessa kuvittelemaan olevansa jotain muuta kuin renkejä, saatanat.

Sääli, että ns. oikeistopuolueemme saavat paljon ääniä oletetun markkinatalousmyönteisyytensä ansioista, vaikka se on pelkkää sumutusta. Kokoomus on ihan yhtä lailla ison valtion kannalla kuin muutkin. Se vain on heidän visiossaan olemassa hyväveliverkostoja ja kansainvälisiä bisnesintressejä varten.

Tietty logiikka tuossa kyllä on, olkoonkin että sydämetön ja pitkällä aikavälillä tuhoisa myös voittomarginaalien kannalta. #Unelma taas on olemassa vain mielikuvituksen tasolla.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ykä!

Kiitos ensinnäkin erittäin mielenkiintoisesta blogistasi!

Lähestyin tuossa kesän alussa Finanssivalvontaa, koska huomasin, että eräs suuri suomalainen rakennusliike käytti harhaanjohtavaa markkinointia hinnoittelussaan.. kävin asiasta sähköpostikeskustelua mm. Finanssivalvonnan kanssa, josta vastattiin asiaan liittyen näin, "vielä tarkennuksena: asunnon voi ostaa ilman yhtiölainaosuutta, jolloin asunnon velaton hinta on hieman pienempi (joitakin prosentteja) kuin velaton hinta taloyhtiölainan kanssa".

Vai on asunnon hintaero Finanssivalvonnan kuvaamalla tavalla vain muutamia prosentteja?

Voi olla, että tulkitsemme hintoja hieman eri tavalla, mutta kyllä itse useinkin juuri noissa uusissa kohteissa kiinnitän huomioni siihen, että juurikin taloyhtiölaina muodostaa huomattavan suuren osan asunnon hinnasta - ja jonka ostaja maksaa, jos maksaa...

Jos ei maksa, sen maksavat kaikki muut osakkaat yhteisvastuullisesti.

Mielenkiinnolla seuraan nyt jatkossa kiinteistökeinottelua, kun hintaerokin velattoman ja velallisen hinnan välillä saa Finanssivalvonnan mukaan olla vain joitakin prosentteja!

Erityisen mielenkiintoiseksi ja blokikirjoituksesi tekstiin tämän asian yhdistää tuo seikka, että pääkaupunkiseudullla ja ns. "kasvukeskuksissa" asuinkiinteistöjä on juurikin rakennettu erinäinen siirtolaisuus ja pakolaisuus silmällä pitäen, yleensä Afrikan ja Lähi-Idän suunnalta kaiken lisäksi tapahtuvana.

Suomessa tulisi ottaa käyttöön avoin rekisteri, josta kävisi ilmi, että kuka asunnon (huoneiston) omistaa ja onko asunossa (huoneistossa) asuva yhteiskunnan tukia nauttiva ulkomailta tuotu/tuotettu siirtolainen ja/tai pakolainen - tai jotain sellaista. Kaikista eksakteista määreistä kun ei voi tänä päivänä olla selvä, mutta yleissanana tässä yhteydessä käy toki ilmasto-...

Kaupungilla keskustellaan myös kahviloissa varsin mielenkiintoisesta ilmiöstä, jossa sosiaalisiirtolaisten vuokranantajiksi ovat ryhtyneet sijoitusasunnon ostaneet Suomen talouspoliittisen eliitin maksulliset naisoletetut! - Aiemminhan oli varsin yleistä, että tuo "ammattiryhmä" kustansi oman asuinhuoneistovuokransa myymällä itseään, mutta nyt kehitys kehittyy ja itseään myyvät ihmisoletetut ostavat sijoitusasuntoja, jotta voivat vuokrata niitä pakolaisoletetuille, jotka sitten ihan yksin Suomeen tulleina lapsipakolaisina voivat jatkaa ja laajentaa tuota "ammattiryhmän" tarjoamaa palveluammattia.. palveluammateistahan Suomen on kerrottu vastaisuudessa elävän!

Tähän varmaan liittyy jollakin perversillä tavalla myös se, että tuon "ammattiryhmän" palvelukseen tahdottaisiin varmaan entistä nuorempia ihmisoletettuja, koska suojaikärajoista puhuminen on niin usean herkkähipiäisen pään saanut vinksahtamaan ja suun alaleuan väpättämään vihervasemmistolaiskulttuurimarksilaisissa julkaisuissa..

Mielenkiintoista nähdä, onko mikkeliläinen autokauppiaan poika Olli Rehn (kesk) yhtään parempi Suomen Pankin johdossa kuin Erkki Liikanen (sdp)? - Vai onko tosiaan niin, että puoluetaustalla ei ole väliä, vaan asioita hoidetaan Suomessa kuten yhden puolueen maassa kuuluukin, yhden totuuden mukaisesti?

Pääkaupunkiseudullahan asuntojen kysyntä on kokenut romahduksen Kantasuomalaisten osalta, koska moni on ymmärtänyt, ettei niitä ole rakennettu enää Kantasuomalaista varten, vaan Kantasuomalaisen Verovaroin rahoitettuna......

Erittäin mielenkiintoisia aikoja eletään!

Juha Kivela kirjoitti...

Yrjöperskeles sanoi... että "Silti jokaisessa pikkukunnassa oli koulu, terveyskeskus, poliisi, kirjasto, apteekki, kolmen pankin konttori jne."

Nykyään voisi kysyä, että mikä noita kaikkia yhdistää suhteessa Suomen Kansalaiseen (Kantasuomalaiseen)?

Kansalainen saa kaikissa hoitaa työn itse noiden edestä! (Suurpiirteisesti ilmaistuna, ei täysin tyhjentävästi noin, mutta nykyään ainakin melkein).

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin tuntuu että hallitus haluaa jytkyn tulevan ens keväänä niin päättömiä vetoja ne on tehny.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä toinen, joka on jo pitkään ihmetellyt, miksei Suomen sosiaaliturvaa voisi lakkauttaa asumisperustaisena ja jopa hallituksen jäsenille sitä ehdottanut vaisuin vastakaiuin. Kun sosiaaliturva ei perustuisi maassa asumiseen, näkisimme kuinka paljon niitä rikastuttajia oikeasti kiinnostaisi tänne asti tulla. 4 kk:n työssäoloehto on aika kevyt. Suomalainen, joka on tehnyt 30 vuoden työuran ja joutuu työttömäksi ilman omaa syytään, saa kokea jatkuvia leikkauksia omaan toimeentuloonsa ja tämä suomalainen on sentään maksanut 30 vuoden aikana melko paljon veroja maahan kun taas suurin osa tulijoista ei ole laittanut tikkua ristiin tämän maan hyväksi eikä aio tulvaisuudessakaan niin tehdä. Miten tämä hullutus saataisiin loppumaan?

Rouva Ano numero 2

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole ollut edes tietoinen Suomen tähänkin asti anteliaasta käytännöstä = jos jotain hieman puuhastelet neljän kuukauden ajan niin sitten voitkin huoleti heittäytyä yhteiskunnan elätettäväksi koko loppuelämäsi ajaksi. Uuden lakiehdotuksen mukaan siis voi nuokin kuukaudet skipata. Ja mitäpä turhaa erottelemaan EUlaisia ja EUn ulkopuolisia, olemmehan kaikki samanarvoisia (emme muuten hitossa ole!).

Jos alun perin tarkoitus oli torjua halpatyövoimaa, niin en tiedä miksi sitten nimittäisi ulkomaalaista henkilöä jonka palkka olisi vaaditut vajaat 700 euroa. Huippupalkkaiseksi?

Mitä EUn ulkopuolisiin opiskelijoihin tulee, heidän on nykysysteemin mukaan ollut talletettava tietty summa (n. 6000/v.) tililleen vakuudeksi siitä että pystyvät elättämään itsensä, mikäli eivät ole stipendiaatteja. Siinä sitä on sitten vipinä tileillä käynyt kun yhtä ja samaa summaa on siirretty muutamansadan afrikkalaisen kesken että saadaan pankilta paperi "varallisuudesta". Nyt ilmeisesti tällä ei enää opiskelijoita rasiteta vaan kaikki asumisperusteiset tuet napsahtavat heti päälle, mikäli oikein esityksen ymmärsin.

Opetusministeri vai joku muu huippuälykkökö se oli joka oli sitä mieltä, että jos suomalainen joka on saanut ilmaisen korkeakoulutuksen ja lähtee ulkomaille töihin, häneltä pitäisi rajalla vaatia yhteiskunnan hänen koulutukseensa satsaamat rahat takaisin. Ulkomaalaiseltahan tällaista ei voisi vaatia, koska jokaikinen valmistunut esim. afrikkalainenhan menee rakentamaan kotimaataan - useimmiten Englannista tai jenkeistä käsin.

Hienon lakiesityksen taloudelliset vaikutukset on varmaankin sentilleen laskettu, samoin se mistä rahat otetaan? Tosin tämäkin tieto on strictly classified, mutta mahdollisuuksiahan on tasan kolme: korotetaan veroja, leikataan etuuksia ja otetaan lisää velkaa. Mutta ulkomaiselle halpatyövoimalle sanomme jyrkästi EI!
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Itseäni häiritsee tässä uutimessa erityisesti tämä kohta:

"Jatkossa Suomen sosiaalieduista pääsisi nauttimaan, jos tienaa työttömyysturvan peruspäivärahan suuruisen ansion, eli 696,60 euroa kuukaudessa.
Myös pelkästään Suomeen pysyvästi asumaan tulevat ihmiset, kuten opiskelijat ja oleskeluluvan saaneet, olisivat heti oikeutettuja sosiaaliturvaan."

Ensin puhutaan tienaamisesta, mutta heti perään tulee myös-alkuinen lause, joka puhuu pelkästään Suomeen pysyvästi oleilemaan tulevista.

Tarkoittaako tuo siis, ettei Suomeen pelkästään oleilemaan tulevan oikeastaan tarvitsekaan tienata mitään, vaan hän on automaattisesti elatusautomaatin asiakas maamme kamaralle pelkästään oleskeluluvalla oleilemaan saavuttuaan?

Vai ymmärränkö tästä uutimesta jotain oleellisesti väärin?

Anonyymi kirjoitti...

Tässä tulee sellainenkin ajatus mieleen, että miksi ei hyödynnetä jo maassa olevia kehitysmaalaisia, jos heidän työpanostaan niin kovasti halutaan, vaan heitä täytyy roudata maahan lisää? Eikö osaaminen kelpaa kuitenkaan, vaikka maahan on puskenut turvapaikanhakijoina pilvin pimein ihmisiä, jotka jonkun naispoliitikon mukaan olisi suoraan voitu ottaa Akavan jäseniksi? Sosiaaliturvan houkuttelullako kuvitellaan saatavan maahan vielä parempaa (!) ja ammattitaitoisempaa (!) porukkaa? Nyt on naisen logiikka lujilla!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Päivässä ei Roomaa kyhätty, niin tuhottiin.

Suomi ei ollut Rooma. Kovasta maasta ja roudasta se rakennettiin sukupolvien hiellä ja verellä.

Pidän nykyistä valtiovaltaa pelkkänä mafiana. Roistoporukkana, joka käyttää väkivaltakoneistoa ryöstääkseen laillisilla verukkeilla ihmisiltä heidän omaisuutensa ja rahansa.

Kaikenlainen veron kierto on tänä päivänä kansalaisvelvollisuus. Kun sitä tekevät Isot, kierrättävät veroparatiiseihin, on se Ok. Kun pieni ihminen nyysii centinkin verottajalta, on kyseessä majesteettirikos.

Ihmisiä aivopestään ajattelemaan, että heiltä veroilla otetut rahat menevät edelleen yleiseen hyvään. Avatkaa jumalauta silmänne! Lapsenne käyvät homekouluissa, yleiset tiet tiet ovat törkeässä kunnossa, vanhukset makaavat doupattuina vaipoissa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, LW:lle, Ano1:lle, Juha Kivelälle, Ano2:lle, Rouva Ano numero 2:lle, tira+:lle, Qroquius Kadille, Rouva Anolle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Tuo on aivan totta ja demareilta onnistuu myös tuo nykyhallituksen esitys, tosin mahdollisen halpatyövoiman sijasta puhtaasti maailmanhalauksellisista syistä. Se demareitten maahanmuuttopoliittinen ohjelmahan oli enemmän kuin hyytävä. Muistutuksena:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/05/demareitten-tupperware-kestit.html

LW: Sanoisin että tämä onnistuisi kyllä vasemmistopuolueiltakin mutta ilman mitään tulorajoja ja sillä ajatuksella että haittamaahanmuuttajia täytyy saada lisää koska niitä täytyy saada lisää. Mutta totta tuo mitä kokoomuksesta sanoit. Pistää vaan miettimään että kun halpatyövoimaa aletaan korvata aina enemmän automatisaatiolla niin mitäs sille ulkomailta hankitulle työvoimareserville tehdään? Juu, elätetään tietysti.

Ano1: Kiitos kannustuksesta ja mielenkiintoisista havainnoista. Elämme mielenkiintoisia aikoja juu. Valitettavasti mielenkiintoinen ei ole synonyymi sanalle miellyttävä.

Juha: No sinnepäin juu. Ideahan olisi tietysti tyhjentää pienet kunnat radanvarsikaupunkien kanahäkkeihin.

Ano2: Siltä tuntuu mutta suomalaiset eivät taida vieläkään uskoa eli veikkaan persuille maksimissaan jotain 15 pinnaa. Hyvä alku sinänsä mutta eihän se vielä mihinkään johda.

Rouva Ano numero 2: Totta tuo mitä puhut ja suomalaisista pitkäaikaistyöttömista muistaakseni jotain 70 prosenttia on sen 5,6-leikkurin piirissä. Kyseessä on todellakin ihmisiä jotka ovat tehneet pitkän työuran. Valtio kiittää syyllistämällä.

tira+: Kai tässä on vaan se itsepintainen pohjaidea että lisää ulkomaalaisia on kerta kaikkiaan saatava. Koko maahanmuuttosirkuksen hintahan on kirjoissa ja kansissa. Ne ovat todellakin julkista, momenttien takana olevaa rahaa. Ei ole kyse siitä että sitä ei voida laskea vaan siitä ettei sitä haluta laskea.

Qroquius Kad: Vähän vaikeaa tuota on muutenkaan tulkita. Oleskeluluvan piiriin kas kun kuuluvat myös turvapaikanhakijat.

Rouva Ano: Ei tähän taivu kyllä miehenkään logiikka.

Ano3: Olet oikeassa. Vaikea muutakaan termiä on käyttää. Sinänsä systeemi on rikollisella tavalla nerokas. Miksi ottaa riskiä yksityisillä markkinoilla kun voi laskuttaa suoraan yhteiskuntaa ja jättää riskin veronmaksajille.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä hulluutta ei saada loppumaan, kuin konkurssin kautta.
Olen ennekin kommentoinut ja taas jankkaan samaa irrottaukaa oravanpyörästä,
Velat pois vauhdilla, verojen maksu minimiin, jättäkää romut ja palvelut kamasaksoille,
Käteismaksuun siirtyminen, naapuri/sukulais/kaveri apu.....pois kaupungeista....Pienimuotoista
Ykän ideoimaa enklaavi ajattelua....kun rahat loppuu suojatyöpaikka mafialta niin kafferit laittaa hulinaksi...

Muuten, onko Kuopion turma bussin kuljettajan nimeä mainittu missään? Eikai vaan sattunut olemaan valmiiksi huippukoulutettu ulkomaan apu, jolle lätkäistiin ajokortti käteen Vokki keskuksessa kaikilla kirjainyhdistelmillä, kun oma kortti oli kadonnut seuramatkan aikana?


Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Valitettavasti tuo alkaa näyttää päivä päivältä fiksummalta vaihtoehdolta ainakin haja-asutusalueella asuville. Suurissa kaupungeissa siihen ei ole juuri mahdollisuutta. Kuopion kuskista en sano mitään kun en tarkemmin tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Kuopion kuski kuulemma syntynyt Ylitorniossa 1951, ei liene etelän hetelmä hän

Ano NN yymi

Veijo Hoikka kirjoitti...

Blogista assosiaationa.
Miksi Japani, USA ja Venäjä ovat ns. humanitaaristen pakotteiden suhteen koskemattomia/mitäävväliä? WW2 opetti: japsit ei anna periksi. Antoivat, kun Oppenheimerin hautausliikkeen kaksi lähettilästä saivat keisarin uskomaan ihmistä suurempaan voimaan. Sen voiman heille osoitti USA. Venäjä, omaa sukua NL osoitti, että 1 miljoonan sotilaan kuoltua lähetämme 2 miljoonaa lisää. Nämä ominaisuudet em. valtioissa/kansoissa ovat edelleen olemassa. Eli, jos haluat alkaa rähjätä heidän kanssaan, mennään kuten WW 2 aikaan. Eli: Japanikin oli WW 2:n voittajavaltio tulevaisuutensa suhteen. Malleja on kopioitu menestyksellä ympäri pallon.
Suomellakin oli Talvisota Tali-Ihantala tyyppinen respekti, joka omatoimisesti ryssittiin muutamassa vuosikymmenessä niin, ettei siitä jäänyt jäljelle kuin: ?

Musiikki ei masenna:
https://www.youtube.com/watch?v=wbX2aQQ4uog
https://www.youtube.com/watch?v=R_raXzIRgsA
https://www.youtube.com/watch?v=IYXygalvT8k

QroquiusKad kirjoitti...

Kuopion kuskin taustoista on uutisoitu tämän verran:

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/poliisi-kuopion-turmabussin-matkustajat-olivat-kaikki-elakelaisia-ryhma-oli-matkalla-hotelliin/7043466#gs.N98nM1w

"Bussin kuljettaja oli vuonna 1951 syntynyt ylitorniolainen mies, joka myös loukkaantui onnettomuudessa."

Tuohan ei sinänsä kerro paljon mitään juuri mistään, mutta voisin olettaa, ettei kyseisessä Länsi-Lapin pitäjässä olisi kovin sakeassa rodullistetusti etno-oletettuja kulttuurinrikastuttaja-moniosaajakuljettajia? Se vuoden 2015 invaasio kun kulki tuon paikkakunnan eteläpuolelta etelään edeten?

Kumitonttu kirjoitti...

Kuten suvaitsevat ovat meitä tolloja opettaneet, kaikki suomalaiset ovat maahanmuuttajia. Viimeksi PT-media kertoi, että puolet Ruotsin vanhasta pääkaupungista Sigtunasta oli tuhat vuotta sitten maahanmuuttajia. Tiedetään, että taloudelliset edut ovat hyvä kannuste kansainvaelluksissa. Mikä kannuste oli tuolloin 1000 vuotta sitten?Suomessa oli hylkeitä, metsää, vähän byrokraatteja ja nollaverokanta. Ahkeralle ihmiselle kaikki tarvittava, joiden turvin järjestää oma elämänsä mallilleen. Niinpä tänne hakeutui ihmisiä, aivan kuten Yhdysvaltoihin Euroopasta 500 vuotta sitten. Noiden ahkerien ihmisten jälkeläiset saivat itselleen ravintoa ja terveet arvot elämälleen.Nyt sisäänheittotuotteena toimii noiden jälkeläisten itselleen keräämä varallisuus, joka halutaan jakaa niille, jotka eivät tuhat vuotta sitten olleet tulossa tänne. Tänne tulleet loivat vähitelleen itselleen uuden kielen ja omivat naapurikansoilta niiden parhaita perinteitä hypätessään suoraan kivikaudelta rautakaudelle.Hypyn jälkeen naapurit kiinnostuivat niemestämme, ja satojen vuosien sotimisilla välillä veroa kantoivat Ruotsin kuninkaat, välillä Venäjän. Painokoneiden keksimisen jälkeen härmäläiset käsittivät tulleensa hyväksikäytetyiksi, ja pistivät rähinän pystyyn hakien itsenäisyyttä. Hyvällä tuurilla ja erityisesti taidokkaitten johtajien ansiosta itsenäisyys saatiin, vaikka veri punnittiinkin kolmeen otteeseen.Siinä lyhyt oppimäärä ensi kevään yo-kirjoituksiin aiheesta "Miksi kasvisruoka, monikulttuurisuus ja feminismi vähentävät ilmastonmuutosta?".

QroquiusKad kirjoitti...

Kumitontun siteeraaman PT-median uutimen kommenttiosiossa pohdittiin, kuinka moni noista muinaisen Sigtunan muunmaalaisista oli todellisuudessa maahanmuuttajia:
etteikö sittenkin suuri, ellei suurin osa ollut maahanmuutettuja viikinkiretkien orjasaaliina?

Oli miten oli, asiantila on muuttunut maahanmuuttajien ja -muuttajien osalta totaalisesti: maahan muuttaa nyt väkeä orjuuttamaan kantaväestöä määrätietoisella terrorillaan, jota aivan liian suuri osa kantaväestöstä yhtä määrätietoisesti tuo maahan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano NN yymille, Veijo Hoikalle, Qroquius Kadille ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Ano NN yymi & Qroquius Kad: Vissiin ihan suomalainen kuski joo ja liekö syynä ollut sitten liian pitkä ajovuoro ja väsymys.

Veijo: Onhan se niin juu että se varmin ja lopullinen oikeus on voiman oikeus ja tällä nykyisellä länsimaalaisella ”käsi kädessä yhdessä hymyillen” utopialla saadaan tuhottua kaikki se mitä on saatu rakennettua.

Kumis: Myönnetään aineesta lauttatuur. Täähän on siitä älytöntä että tiedostavaisto pyrkii määrittelemään että mitään suomalaisuutta ei ole oikeastaan koskaan ollutkaan. Paitsi silloin kun kantasuomalaisia vaaditaan maksamaan tai heitä syyllistetään jostakin.

Qroquius Kad: Kyllä, ja aivan liian suuri osa kantaväestöstä pitää sitä kyseenalaistamattomana itseisarvona. Valitettavasti tuohon osaan kuuluu valtamedia kokonaisuudessaan.

Becker kirjoitti...

Asian vierestä. Maahanmuutto on myös eräs tulevien vaalien kuumista teemoista Absurdistanissa. Tosin maahanmuuttoa ei kritisoi kuin kaksi puoluetta, Sverigedemokraterna ja Alternativet för Sverige. Muut haluavat jatkaa nykyistä maan islamisaatiota ja pitävät ampumisia, autojen ja koulujen polttamisia sekä vahvaa maahanmuuttopohjaista rikollisuutta vain haasteellisena, eivät ongelmallisena.

Paikalliseen demokratiaan kuuluu vaalijulisteiden tuhoaminen, vaalimökkien polttaminen ja vaalitilaisuuksien sabotoiminen sekä julisteissa valehtelu. Tätä valehtelua tehdään Suomessakin, mutta kyllä paikallisten demarien "För tryggare Sverige", "Turvallisemman Ruotsin puolesta" alkaa jo olla irvokkuudessaan suorastaan klassikko. Demarithan ovat juuri eräs suurimpia syyllisiä nykyisen tilanteeseen, jossa hallinto ei enään hallitse osaa maata, suurimpia syyllisiä.

Itse menen jälleen äänestämään valmiit kupongit taskussani ja otan lumeeksi pari demareitten kuponkia nähtävillä olevasta lokerikosta. Näistä on jopa puutunut Sverigedemokraattien lipukkeita, joka myöskin kuuluu paikallisen demokratian ilmiöihin. Aivopestyjen zombien vaaleja pitäisi jonkun ulkopuolisen järjestön tulla tarkkailemaan, sillä syytä olisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Asian vierestä mutta asiaa kumminkin. Ruotsin tulevaisuutta valottaa hyytävän hyvin tämä PT-median kirjoitus & taulukko:

https://pt-media.org/2018/08/27/affen-tilasto-vuoteen-2027-mennessa-kymmenissa-kaupungeissa-ulkomaalaisenemmisto/

Ja se Ruotsin vaalitapa on kyllä vaalien irvikuva. Suomessakin on sentään ihan oikeasti salainen äänioikeus. Kuinkahan pitkään tuo on ollut olemassa ja millä sitä on perusteltu. Vai onko niin että vaalit Ruotsissa ovat vielä Suomeakin enemmän vallitsevan järjestelmän uusintatilaisuus ilman tarkoitustakaan antaa mitään vaihtoehtoa?

vieras kirjoitti...

Tässä olisi persuille tarjolla ilmaista vaalityötä jota muut tekisivät. Ensin on se cuckoomuksen DDR-tavoite ja nyt tämä ehdotettu sosiaalituen rahahana.

Koska nuivapersut on toiminut vasta vuoden verran omana puolueena niin tuntuu siltä että vaalit on liian lähellä. Ikään kuin oltaisiin nyt vuodessa 2008 ja nuivapuolue olisi saanut 2007 vaaleissa 17 edustajaa. Varmaan tästä syystä Hommalla eräs jäsen esitti tuloskriteerejä vaaleihin:

https://hommaforum.org/index.php/topic,121444.msg2927855.html#msg2927855

"10% pitkin hampain nieltävä välttävä minimitulos.
15% realistinen, hyvällä työllä otettavissa oleva tulos. Ei hyvä, ei huono.
20% mahdollinen, vaatii kyllä kaikki tähdet oikeaan asentoon."

Itsekin arvioin tuloksia tuohon malliin. Yleisölle pitää tehdä selväksi että aiemmin uuvatit johtivat persupuoluetta ja se aiheutti petokset. Se pitää sanoa kaikile että uuvatit eivät ole nykypersuja.

Kävin perjantaina katsomassa kun Jussi kävi Kuopion torilla puhumassa. Siellä oli kameramies kuvaamssa livelähetystä nettiin. Puheen jälkeen Jussi kätteli yleisöä ja jutteli monien kanssa. Ehdin kätellä ja sanoa Jussille jotain.

vieras kirjoitti...

Ruotsiin pitäisi viedä ulkomaisia vaalitarkkailijoita useille paikkakunnille katsomaan äänestyspaikkoja.

Minkälaisia olisi Ruotsin vaalitulokset olleet jos siellä olisi Suomen tyyppinen vaalisalaisuus?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras.

Viesti1: Tässä olisi persuille toki iskun paikka mutta ongelma on vieläkin se, että käytössä ei ole tarpeeksi laajaa mediakanavaa. Valtamedia on tukkeena ja pyrkii olemaan viimeiseen asti. Ja sen valtamedian manipulointivaikutuksen vuoksi pidän 20% vaalitulosta (valitettavasti) varsin epärealistisena. Tietysti täytyy muistaa, että kyseessä ovat vieläkin vähän niin kuin harjoitusvaalit sillä meillähän on tosiasiassa ollut kansallismielinen puolue vasta alkaen kesäkuu 2017.

Viesti2: Täysin samaa mieltä. Nuo ovat vapaitten vaalien irvikuva. Jos siellä olisi Suomen tyyppinen vaalisalaisuus niin se kannustaisi nimenomaan nukkuvien puolueen kannattajia uurnille. Ruotsissa kun meinaan on vielä hankalampaa olla väärinajattelija kuin Suomessa.

Becker kirjoitti...

Ruotsissa äänestetään varsinaisesti puoluetta eikä henkilöä. Tosin viime vuosina voi myös ruksata vaalilipussa olevaa henkilöä, mutta ei ole sanottua että nänet valitaan. Valinnan tekee puolue. Ongelmana on vain se, että monikaan ei tunne lipussa olevia henkilöitä, joten se ruksaaminen on aika teoreettista. Suomalainen systeemi on minusta parempi, avoimempi ja selvempi.

Strix Senex kirjoitti...

On se taas kerran todettava, että viisaat osaavat ennakoida, tavan Tahvot oppivat napurin kokemuksista, pöljät toistavat naapurin munaukset ja kaikista pöljimmät eivät opi niistäkään. Meinaan että kun kaikki Euroopan maat, jopa Ruotsi ja Saksakin kilvan kiristävät näitä maahantulon ehtoja, kokemukset kun ovat olleet niin kovin varoittavia, niin nämä hömöläiset senkun niitä höllentävät. Kait ne naiivit poliitikot kuvittelevat, että ne parikymmentä toimittajaa ja joukko julkisella rahoituksella toimivia trolleja, jotka itseään humanitäärisiksi järjestöiksi väittävät, muka edustaisivat yleistä kansalaismielipidettä. Kuitenkin mielipidekyselyt, jopa vähän vedätetytkin selvästi kertovat, että eivät sitten alkuunkaan. Kyllä oikeasti töihin tulevat ja oikeasti oikeita töitä tekevät ovat tervetulleita ja heille se oleskelulupa annetakoon suuremmitta mutinoitta töiden keston ajaksi. Eikä sitten sen enempää. Kun niitä oikeita töitä on kestänyt jokusen vuoden, sitten niitä pidempiäkin lupia ja aikanaan kansalaisuuttakin voidaan harkita.