perjantai 3. elokuuta 2018

UUDEMPIEN AIKOJEN SIUNATTU HULLUUS


Eli tiedostava herstoria lähemmin tarkasteltuna

Vihreillä on sellainen mielenkiintoinen piirre että aina kun ne valitsevat itselleen uuden puheenjohtajan niin se edellinen puheenjohtaja alkaa jostain kumman syystä tuntua jopa jollain  tavalla järkevältä. Ehkä kyseessä on vihreitten näkemys edistyksestä ja kehityksestä. Vihreitten nykyinen puheenjohtaja Touko Aalto on ollut kovasti äänessä tämän meneillään olevan Elin-Challengen tiimoilta ja hän tekee sen, minkä tiedostava ihminen parhaiten osaa kun ei muutakaan osaa eli lyö pöytään etnisesti edistyksellisiin pakkopalautuksiin viittaavan natsikortin:

- Suuri enemmistö on hiljaa, mutta tilanne muuttuu, kun muutama ihminen nousee vastaan. Asioilla ei ole suoraa yhteyttä, mutta natsi-Saksassakin kaikki toimet olivat laillisia.

Sinänsä suuren enemmistön mielipiteestä sai hyvän viitteen kyseisessä lentokoneessa kun ammatti- ja tapavihreä elämysmatkaili leikkipartisaanina niin muitten perseet pysyivät visusti penkissä. Mutta mennäänpä tuohon natsi-Saksaan ja sen esille nostoon. Kyseessä on noin threehundred seventythousand viiskytkuudes kerta kun suvaitsevais-tiedostava ihminen vertaa Suomen tämänhetkistä tilannetta natsi-Saksaan. Ehkä olisi hieman aika valaista tuota tiedostavaa herstoriankäsitystä ja yrittää hahmottaa kuinka suvaitsevais-tiedostava ihminen, Touko Aalto muitten muassa Suomen historian näkee. Anskumä yritän, jotenkin näinhän se vissiin meni:

- Suomessa oli jo noin 1300-luvulta peräisin oleva varsin suuri vähemmistökansallisuus mamulaiset, joka koostui Afrikasta sekä Lähi- ja Keski-idästä kotoisin olevasta väestöstä. Heitä oli noin puoli miljoonaa.

- Kyseinen väestönosa oli säilyttänyt oman kulttuurinsa sekä finddišin kielensä, mutta he harjoittivat omaa kulttuuriaan vain perhepiirissään koska kunnioittivat suuresti Suomea ja suomalaisia. Minkäänlaisia erivapauksia he eivät koskaan vaatineet.

- Kyseinen vähemmistö tunnettiin lainkuuliaisena ja työteliäänä. He toimivat kaikilla yhteiskunnan alueilla mutta erityisesti kaupankäynnissä ja tutkimustyössä. Tämä täysin integroitunut väestönosa ei aiheuttanut suomalaiselle valtaväestölle minkäänlaisia kustannuksia, vaan se toimi selkeästi nettoveronmaksajina hyödyttäen suuresti suomalaista yhteiskuntaa.

- Kuitenkin Suomessa 2000-luvun vaihteen jälkeen tuli valtaan väinönatsistinen puolue joka piti mamulaisia ali-ihmisinä ja ankaran propageerauskampanjan jälkeen aloitti mamulaisten teollisen massamurhaamisen. Väkivaltaa vastustavat ja halveksivat rauhalliset mamulaiset alistuivat suomalaisviranomaisten suorittamaan säälimättömään joukkolahtaamiseen eivätkä kertakaikkiaan pystyneet hahmottamaan suomalaisten rikoksen järkyttävää suuruutta ennen kuin oli liian myöhäistä.

- Ainoastaan vihervasemmistolaiset vastarintaliikkeen edustajat oman henkensä uhalla puolustivat mamulaisia ja kuljettivat heitä salaisia reittejä pitkin turvaan Ruotsiin. Suomalainen virkakoneistohan oli estänyt mamulaisten poistumisen maasta ja jahtasi heitä kuin eläimiä teurastaakseen heidät viimeiseen henkilöoletettuun.

- Näyttää siltä että väinönatsistinen Suomi ei lopeta meneillään olevaa kansanmurhaa ennen kuin sekä läntiset että itäiset liittoutuneet valtaavat Suomen, murskaavat väinönatsismin lopullisesti ja nostavat valtaan ihmimilliset arvot omaavan uuden, punavihreän hallituksen joka nostaa maamme uuteen ja ennen näkemättömään suvaitsevaan kukoistukseen.

Suurinpiirtein noinhan se tiedostava herstoria menee tai ainakin näin sitä meille rahvaan edustajille syötetään. Vaan kuinkas se historia sitten oikeasti menikään? Muistellaas:

- 1990-luvulla sekä Afrikassa että Lähi- ja Keski-idässä huomattiin että Suomi kuului niitten typerien länsimaisten kansakuntien joukkoon jotka ottavat kehitysmaalaisia pysyvälle ja vastikkeettomalle elatukselle. Niinpä Suomeenkin alkoi pikkuhiljaa lappaa etnisesti edistyksellistä väkeä ensimmäisenä Somaliasta. Itsekin vastikkeettoman elatusautomaatin piiriin kuuluvat vihervasemmistolaiset toivottivat heidät tervetulleiksi ja mielsivät heidät kävelevinä solidaarisuuspokaaleina.

- Nämä etnisesti edistykselliset ihmiset huomasivat että vaikka he olivat Suomessa turvapaikkastatuksella he silti saivat lomailla – suomalaisten kustannuksella – ”vaarallisissa” kotimaissaan. Tällöin Suomen suosio elintasoreilauksessa vain kasvoi. Vihervasemmisto oli kehityksestä mielissään eikä halunnut keskustella turvapaikka vs. lomailuasian ristiriitaisuudesta ensinkään.

- Vuonna 2015 sitten arabialainen Pönttövuori puhkesi ja maahan tuli kerralla 35.000 elintasosiirtolaista jotka tulivat hakemaan turvapaikkaa nimenomaan Suomesta vaikka olivat tulleetkin Suomeen seitsemän sotaa käymättömän valtion läpi. Tulijat olivat lähes kaikki nuoria ja hyvinsyöneitä miehiä. Koko invaasioon liittyvät lievää suuremmat ristiriidat eivät haitanneet vihervasemmistolaisia sillä he olivat jo saavuttaneet ns. hyvän ihmisen addiktiotilan eivätkä halunneet luopua keinotekoisesta euforiasta.

- Tunnetusti hieman hitaat suomalaiset saavat palautettua näitä sankareita vain hyppysellinen kerrallaan. Tämä johtuu siitä, että  suomalaisten – pääosin vihervasemmistolaisten – ns. sankarijuristien avulla hylsyn saaneet ovat voineet panna aina vuosia kestävän valitusprosessin päälle.

- Nämä elintasosiirtolaiset kiittävät elatuksestaan syyllistymällä suomalaisiin nähden noin 20-kertaisiin väkivalta- ja seksuaalirikosten määrään. Nämä rikokset kohdistuvat pääosin suomalaiseen kantaväestöön. Vihervasemmistolaiset ovat asian tiimoilta kehittäneet ns. yksittäistapauksen taiteen.

- Jos natsivertaus halutaan ottaa esille niin pääosa näistä elintasosiirtolaisista kuuluu siihen uskontokuntaan joka oikein mielellään veisi loppuun sen, mikä eräältä A. Hitleriltä jäi kesken ja joitten vuoksi nimenomaan juutalaisten (joitten vainoihin tiedostavat aina vetoavat) turvallisuus Euroopassa on oleellisesti heikentynyt. Vihervasemmistolaisia tämäkään ristiriita ei haittaa ja he edelleenkin vetoavat juutalaisten kohtaloon saadakseen tänne lisää ihmisiä jotka haluavat tappaa juutalaisia ja mikäli tavallinen ihminen vastustaa tätä kehitystä hän on natsi, joka haluaa tappaa juutalaisia.

No niin. Historialla ja herstorialla on siis varsin suuret sisällölliset erot keskenään ja on varsin perusteltua väittää että tiedostava herstoria on alusta loppuun paskapuhetta ja vihervasemmiston ideologian onttouden vuoksi paremman puutteessa ihmisille pakkosyöttämää stiiknafuuliaa. Minkä vuoksi mieleen tulee automaattisesti joitain kysymyksiä jotka esitetään Touko Aallolle mutta ne voisi esittää kenelle tahansa tiedostavalle yksilölle:

1. Edustaako Touko Aalto (s. 1984) niin nuorta ikäluokkaa että hänelle ei olla koulussa opetettu historiaa vaan esim. jotain ilmaisutaitoa. Näin ollen Touko ei ole koskaan oppinut historiaa muualta kuin vihreitten puoluetoimistosta joka selittää sen, että hänen historiankäsityksensä on hieman vääristynyt.

2. Voisiko olla niin, että Touko Aallolle on opetettu historiaa, mutta hän ei ole ymmärtänyt opetuksen sisältöä? Silloinhan on kyse hahmotushäiriöstä. Se on sinänsä ihmiselle varsin suuri haitta joten ei siitä sovi häntä pilkata.

Vai:

3. Olisiko kuitenkin niin, että Touko Aalto ymmärtää historian oikein hyvin mutta hän ymmärtää samalla edustavansa niin tyhjän päälle rakennettua utopistista ideologiaa ettei hänellä ole muuta vaihtoehtoa kuin heittää natsikortti pöytään ja toivoa että muut uskovat sen olevan kerralla herttareeti?

Annetaanpa vielä puheenvuoro Touko Aallolle. Hän meinaan lyö pöytään myös erittäin suositun uhriutumiskortin:

- Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla.

No niin. Touko on puhunut läpiä päähänsä ja väittää, että täällä voiman pimeällä puolella on uhattu ampua hänelle sen johdosta läpiä päähän. Tietenkään tiedostavalla ihmisellä ei ole todistusvastuuta häneen kohdistuvista uhkauksista. Pelkkä asian sanominen on todiste ja jos sitä epäilee, niin sekin on jo itsessään uhkaus tai ainakin kunnianloukkaus. Valtamerilaivallinen kuraakin on myös tiedostavan näkemyksen mukaan totta sillä jos tiedostava yksilö puhuu horinmummoa ja joku toinen toteaa hänen puhuneen horinmummoa niin kyseessähän on kuranheitto. Vihervasemmistolainen ei hyväksy kuin epistolansa aktiivisen hyväksymisen, oli se kuinka onttoa hyvänsä.

Mutta Touko hei, älä ole huolissasi. Ei me todellakaan haluta hiljentää sinua. Eihän sen parempaa kansallismielistä vaalityökalua oikeastaan olekaan kuin sinun loihelausumasi. Jatka avautumisia. Vaikka joka päivä. Varsinkin, koska sinua fanittava valtamedia levittää tuota julistamaasi uudempien aikojen siunattua hulluutta oikein mielellään ja sehän on paras mahdollinen tapa kertoa kansalaisille, että mitä tuo punavihreä ideologia oikeastaan pitää sisällään. Se keskittyy lemmikkiensä eli elintasosiirtolaisten rikkumattomiin oikeuksiin jotka se on itse määritellyt. Eikä varsinaisia suomalaisia ole sille olemassakaan. Niitä suomalaisia joita ilman punavihreä kupla kuolisi nälkään.47 kommenttia:

Strix Senex kirjoitti...

Kun tiukka paikka tulee, ihminen näyttää todellisen luontonsa. Eikä sen paikan aina tarvitse olla edes niin kovin tiukkakaan. Niin kävi tälle Touko Aallollekin. Hän ryntäsi asioihin perehtymättä ja niistä tietämättä puolustamaan lentokoneessa häiriköinyttä puoluesiskoaan Aino Pennasta, joka yritti estää lasta ahdistelleen seksuaalirikollisen maasta poistaminen. En minä sentään vielä usko, että Pennanen ja Aalto olisivat tienneet kenestä on kysymys ja ryhtyneet tieten tahtoen kiivaaseen taistoon lasten ahdistelijoiden maassa pitämiseksi.

Saatuaan toivomaansa julkisuutta tämä parivaljakko innostui esittämään toinen toistaan päättömämpiä väitteitä. Kantavana sävelenä tietysti oli, että karkotettavat (niin rikolliset kuin muutkin) lähetetään varmaan kuolemaan. Tämänsuuntaisia perättömiä väittämiä saa näköjään vapaasti esittää, eikä niitä vaivauduta edes oikomaan. Jos joku esittäisi väitteen, että turvapaikanhakijat tulevat tänne murhaamaan, siitä joutuisi epäilemättä syytteeseen. Kuitenkin, numeroiden valossa, tämän perättömän väitteen tueksi olisi selvästi enemmän näyttöjä.

Sitten seurasivat ne vakioväitteet, jossa Suomi rinnastettiin natsi-Saksaan, karkotettavaa rikollista Anne Frankiin, ja kasapäin muuta samanlaista päättömyyttä kirsikkana kakun päällä uhoaminen: ”Minua ei hiljennetä valtamerilaivallisella kuraa ja väkivaltauhkauksilla. Sipilän hallituksen nuivan ja epäinhimillisen turvapaikkapolitiikan on muututtava”.

Niinpä niin, todellisuudentaju ja tasapaino horjuu, mutta höyrynpaine sen kun kasvaa ja uhoa löytyy aina vain enemmän. Selvää diktaattoriainesta.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ollut vähän samanlainen olo parin muunkin homman kanssa kuin vain vihreiden - esim. pääministerien.Jotenkin enää vaikea kuvitella vähä-älyisempää tapausta kuin annan kotini tunnuksettomille vihollistaistelijoille koska ihmisoikeudet Sipilää "17v fahad firasin" kanssa poseerailemassa lähinnä kehitysvammaiselta vaikuttava irvistys naamallaan,vaikka aivan varmasti seuraava idiootti onnistuu kuitenkin jotenkin alittamaan jopa sen.Eikä niitä edeltäviäkään pääministereitä selvästikään varsinaisesti älynlahjoilla oltu siunattu vaikka jotkut niin tuntuvat kuvittelevankin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille ja Anolle & kiitos hyvistä kommenteistanne. Ongelman ydinhän on se, että vaikka nämä vihreät vaikuttajayksilöt (kai muistatte kuinka Pahkasiassa vaikuttajayksilöt määriteltiin) puhuisivat vaikka kuinka älyttömiä niin he tietävät että valtamediamme valko- (viher) pesee heidän sanomansa ja jättää kaikkein typerimmät sanomatta. Vihervasemmistolaisuus on aikamme syöpä joka ei halua parantua ja joka haluaa levittää etäpesäkkeitä koko yhteiskuntaruumiseen. Tajuamatta sitä että jos se onnistuu aikeessaan, niin se kuolee itse nälkään. Mitä tulee kyseiseen 17 and I can prove it-jätkään niin valtamedia on tupannut sopivasti unohtamaan sen. Sipilä ei ole ehkä vihervasemmistolainen mutta ei myöskään toimi millään tavoin heitä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Fundamentalistiuskovaisten ja lahkolaisten kanssa eivät toimi normaalit logiikan säännöt: jos ennustettu maailmanloppu ei tullut tänäkään vuonna, niin siitä ei vedetä johtopäätöstä, että "Minua on kusetettu!" vaan aletaan odottamaan ensi vuoden maailmanloppua entistä syvemmässä uskossa.

Täysin sama logiikka toimii vihreän lahkon suhteen: itsensä on asemoitu absoluuttisen hyvän puolelle, jolloin jää enää jäljelle miettiä, miksi toista mieltä olevat ovat väärässä. On aivan turha selitellä jotain niin itsestään selvää kuin, että ei ole mitään järkeä vastustaa palautusta - tai mistä ylipäätään olikaan kyse -, josta ei tiedä mitään. Ei, tällainen toiminnan kyseenalaistus vain vahvisti vihreän lahkolaisen uskoa ja hän ehti jo haastattelussa jakaa saamansa palautteen kannustaviin ja vihapuhuviin. Saadun laajan "vihapuhepalautteen" määrä taas oli osoitus siitä, että toimintaa on jatkettava vielä kovemmalla tatsilla - eli ensi vuoden maailmanloppua palvotaan vielä enemmän ja lentokoneseisontaa on lisättävä.

Ja kun kaiken tämän jakavat muut absoluuttisen ellei jumalaisen totuuden jakavat lahkolaiset toisiaan uskossaan vahvistaen ja Touko-lahkonjohtajan puhuessa kielillä, joita ei itsekään ymmärrä, päättömyys vain syvenee. Mutta hyvää on se, että on väistämättä myös niitä, jotka näkevät kusetuksen/idioottimaisuuden lävitse ja lähtevät menemään. Uskon vihreiden kannatuksen laskeneen merkittävästi seuraavassa mielipidekyselyssä, sillä maailmanloppuakaan ei voi ennustaa loputtomiin tai lentokoneessa seisoa ilman logiikan häviää - etenkään ilman karismaattista johtajaa.

Grow Some Balls kirjoitti...

Tuolla toisaalla (http://ylewatch.blogspot.com/2018/08/matakuun-tosijuttu-itkuhumanisteilla.html) oli elinanna-meemi.

Minä molemmat uutiset/videot laitoin palautteena Turkish Airlines:lle jonka lentoa The Elin viivästytti.

Jos osaisin, tekisin meemin lentoyhtiöistä:
- Kuva Turkish Airlines-koneesta(1) & Finnair-koneesta(2)
- kuvateksti(1): Pilots with NO Balls
- kuvateksti(2): Pilots with BALLS

Poikkeuksellisesti käytän nimimerkkinäni samaa kuin palautteessani. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ykältä taas nappisuoritus vailla vertaa! Hyviä on kommentitkin. Kun ei ole mitään lisättävää, heitän tähän vain ajatuksen, joka tuli ihan äsken mieleeni. Kun Ykällä tuota mielikuvitusta ja älliä riittää, niin yritäpä hahmotella, millainen mahtaisi olla suomalainen yhteiskunta tänään, jos 2015 lähes 30 000:n nuoren ”pakolaismiehen” sijasta oliskin Suomeen tullut saman verran NAISIA jostakin Kauko-idästä?

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Se mikä sinänsä täysin hyödyttömän ja idioottimaisen waanabematupatjan perfommassissa on huolestuttavinta on se, että vihervasemmiston johto varaa itsellensä oikeuden lainrikkomiseen.
Siinä on selvä viesti molempien tuhoideologien kannattajille, vaikka yhteiskunta väärien voimassa olevien lakien mukaisesti tuomitsee niin me fanitamme.
Tuostakin porukasta löytyy varmasti ihmisiä jotka ovat valmiita menemään "kansalaistottelemattomuudessa" paljon radikaalimpeihin tekoihin, kenties jopa murhiin asti.
Aikoinaan punatyttö Lii jänkkäsi telkkarissa, että vasemmistolainen väkivalta on vaan erilaista verrattuna kaikkeen muuhun väkivaltaan. Taisi olla Tampereella pidetyn 6.12 juhlan jälkeen.
Jos hevoset osaisivat puhua niin pikkulii voisi kysäistä kauramoottoreilta kenttäkokeen jälkeen, että tuntuukos se yhtään fantsummalta tai erilaiselta kun sua mätkii kiekkomailalla natsi vai anarkomarko?
Kaikki mitä vihervasemmisto tekee lakia rikkoessaan voidaan näköjään luokitella kansalaistottelemattomuudeksi.
Jos sen kätyrit polttavat rekkavarikon, siitämuuten selvisivät ilman raatoja vain tuurilla, niin teko vaietaan mediassa samantien.
Jos vaikkapa mikä tahansa muu sakki tekisi saman niin ainakin Päivi Lipponen olisi samantien rasvaamassa marssibuutesejaan ja viherpunakansa kokoontuisi kanslaistorille väpättämään yhteisesti alaleukojaan.
Todennäköisesti lailla kielleittäisiin kaikki muut järjestöt ja ihmiset paitsi punaviherklikki.
Ilman meidän puolueellista valtamediaa ja sen varauksetonta vihervasuri sympatiaa ei noin pienen kannatuksen revohka voisi ohjata maatamme näin idioottimaiseen poliittiseen korreukteen.
Vain persut uskaltavat sanoa, että keisari on munasillaan ja sitten alkaakin rasistinatsi rääkyminen.

MikkoK kirjoitti...

Natsikortti vihervasemmiston kädessä on varsin ristiriitainen, kuten Yrjö kuvasi. Lisäisin tähän sen, että vihervasemmisto on käytännössä sen kannalla, että juutalaisten asuttama Israel (jossa myös asuu puolitoista miljoonaa arabia) tulisi tuhotuksi. Vihervasemmisto on myös innokkaasti boikotoimassa juutalaisten tuotteita. Näissä suhteissa siis mennään Hitlerin imussa. Ja mikäs siinä, yhden sortin sosialisti oli Hitlerkin. Tuntuu siltä, että totalitaristinen pakkovalta on se tuoksu, joka vetää toukomehiläisiä vastustamattomasti puoleensa. Kun se pääsee valtaan, ei puhuta enää vain yksittäisistä pakkopalautuksista, vaan kokonaisten kansanosien pakkosiirroista Siperiaan tai Tuonelaan.

Touko Aalto on sanonut, että hän on kannattanut kommunismia nuorempana. Nyt hän on vihreässä puolueessa. Eikö hän siis kannata enää kommunismia? Vai eikö vihreillä ja kommunisteilla ole eroa hänen ajatuksissaan? Tietysti, jos kommunistisia puolueita on useita, on tarjolla enemmän puoluejohtajien vakansseja.

Anonyymi kirjoitti...

Näitä sekopäitä viherhörhöjä riittää ja yliopistossa koulutetaan lisää. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja Jyväskylän sivistyslautakunnan puheenjohtajat ovat nousseet yhtenä oletetuna yksissä tuumin homokammoilemaan professori Puolimatkan varsin asiallista kirjoitusta vastaan. Minä olen sen jtun lukenut kolme kertaa enkä siitä ole löytänyt asiaa, josta he syyttävät ko. proffaa. Yliopiston reksi astui miinaan koko jalallaan (mikä lie jalka) ja nieli syötin koukkuineen päivineen. Lieneekö lukenut juttuua ollenkaan, tuskin, ei ainakaan ymmärtänyt lukemaansa. Reksin reaktiosta voisi päätellä, että Jyväskylän yliopiston arvoihin kuuluu pedofilia ym. perversiot. Eli lisää hirveitä hörhöjä luvassa jatkossakin arvelee Huru-ukko
Tää nyt meni vähän of topic, mutta vaan vähän, joten suotte anteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä.
En ole aikoihin kommentoinut blokiisi...mutta vainoharha...seuraan sitä aktiivisesti ja haluan kiittää mainiosta satiirista ja ansiokkaasta kritiikistä vallitsevaa järjestelmää kohtaan, mahtaa toukoa ja pennasta (tarkoituksella pienellä) lukeminen ketuttaa (lukevat varmasti).
Pohjan täytyy tulla joskus vastaan ennen kuin nousu alkaa. Nyt mystiset Natsit (tarkoituksella kapiteelilla) loistavat poissa olollaan, raappahousu kansa kettuilee asiallisesti, anarkot, pennaset ja anarkot tekevät hiton hyvää vaalityötä Voiman pimeällepuolelle, on meinaan lähi kahvioissa sekä turuilla ja toreilla melko suolaista depattia/kommenttia.

Hyvää loppukesää ykälle, ylvalle ja hotellin henkilökunnalle

aNo

Joppos123 kirjoitti...

Vihreiden vaalikamppanja on näköjään alkanut todenteolla. Juuri kun toukohousu latasi kommentit natsimaasta niin poju päätti siirtyä Tukmolmalaiselle homoklubille takomaan äijän persuusta ilman paitaa.
Yleensähän parhaat palat vaalikampanjoissa jätetään kalkkiviivoille koska kansa unohtaa aikaisemmat tempaukset aika nopeasti, eli ulostulot pyritään rakentamaan nousujohteisiksi.
Jään jännityksellä ja pikkasen huolestuneena odottelemaan mitä tuleman pitää kun avaus on jo aika jäätävää settiä.
En edes ala arvaamaan seuraavaa vaalimainosta mutta ehkä noi perfonmanset saavat joiltain kannatusta. Veikkaan, että enemmistö ei kuitenkaan tuollaista pelleilyä arvosta.
Olisiko kuitenkin niin, että federalisti Toukoa kiinnostaa seuraavissa EU vaaleissa tarjolla olevat Brysselin lihapadat enemmän kuin puolueen kannatus eduskuntavaaleissa?
Ei muuten ihme, että aika iso osa kansalaisista ei luota politiikkoihin.
Voihan Toukon taustajoukot lisätä pikkasen tvistiä tuohon perseelle mäiskimiselle ottamalla mukaan saksaliset kääpiöhomot ja haasteeksi poni.
Voi olla seuraava uutinen iltapäivälehdissä ja tietyn aatesuunnan mielestä ihan jees. Johtunee nautintoaineista mitä vetää ja kuinka paljon.
Eikös Toukon tavoite ollut olla seuraavien vaalien jälkeen pääministeripuolue.
Kaikki maailman eri jumalat varjelkoon meitä siltä.

Anonyymi kirjoitti...

On se kova jätkä, Touko Aalto. Kävikö ennen kohua vai kohun jälkeen hakemassa lohtua tukholmalaiselta homoklubilta? Ex-vaimo Johanna on varmaan vitun tyytyväinen tajuttuaan jättää tuon idiootin. Sinänsä sama mitä joku mr. Nobody tekee, mutta tuo idootti on puolueen puheenjohtaja.

www.seiska.fi/Uutiset/Nain-Touko-Aalto-paatyi-homoklubille-piiskaamaan-takapuolta-puolialasti-kommentoi-kohukuvia

Joppos123 kirjoitti...

Touko ei ole ministeri mutta jotain uskottavuutta häneltäkin odottaisi. Joku muukiin lausunto, että rajat auki ja vastustajat ovat natseja.
Joskus aikoinaan ihan sinänsä fiksu jäbä sai potkut viestetyltyään erään nykyisen psyykehoidossa olevan "kaunottaren" kanssa.
Olen tavannut Kanervan moneen otteeseen ja hänellä on vain yksi heikkous, viehtymys pimperoon. Se olikin se joutsenlaulu.
Mitähän mahtaisi tapahtua ja mitenkä valtamediassa ryöpyttetäisiin poikatoukoa ( otan valtuuksen pojitella koska poikahan se reppana on) jos hän tekisi saman kuin nyt on uutisoitu?
Todennnäköisesti se olisi vain hauska sattumus tai vitsi, Toukolla parta väpättäisi samaan tahtiin selitysten ja videokuvan kanssa.
Eikös tuon Ruotsin reissun pitänyt liittyä jotenkin ilmastonmuutokseen, ei niinkään baareihin ja homojen läpsyttelyyn?
Ilmastollinen osuus lienee pukukoodi, eli homoa läpsytellään ilman paitaa.
Joskus vuonna kivi ja toinen kivi niin naapureina oli kundipari. Ei heillä ollut mitään tarvetta julistaa sitä erikseen ja todella mukavia hemmoja.
Vaimo kerran sairastui ja mulla oli jäämässä käsiin kaksi teatterilippua niin möin ne heille, ostohintaan.
Aika omituista, että vihreät edelleen ratsastaa tollasella asialla. Jokainen duunatkoon makkarissa mitä tykkää ja millasella kokoonpanolla tahansa kunhan siihen ei liity skidit taikka elukat.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Touko Finland näyttää oikean(-t) karvansa ja kirjaimellisesti panee paremmaksi (parempaansa?) tukholmalaisella homoklubilla. Ohhoh, että siinä on oikea vähemmistöjen ja ihmisoikeuksien ja yksilönvapauden ja suvaitsevaisuuden ja tiesmitähemmettiä kannattavien idoli, tienraivaaja, puolijumala ja ikoni.
Kaikki ääri-ideologiat ja hulluudet kehittyvät ja huipentuvat ja syvenevät, nyt tuntuu jo maailmanlopun menolta tämä. Mutta vaikka pohjaa kohti ollaan menossa ja lujaa, niin vielä ei olla pohjalla. Kyllä tämä tästä...!
Kuten Ykä oikein totesi, ei persut tarvitse eivätkä olisi mistään kuvitellleetkaan saavansa parempaa vaaliveturia itselleen; se hyvä puoli tässä Toukotyössä on.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun vauhtiin pääsin niin haluan kiinnittää huomion seikkaan mikä tuli jo jopa valtakunnan-uutisissa. Vastaanottokeskuksissa lonnivat käyttäytyvät yhä agressiivisemmin henkilökuntaa ja toisiaan vastaa.
Yllätys, joillekkin ehkä mutta ei minulle. Geelipäät lähtivät suurin odotuksin kohti "Eldoradoa" ja kaikki ei mennytkään putkeen. Uutisissa kerrottiin, että osalla käynnissä jopa VIIDES hakemus.
Osa muuttuu matkanvarrella kristityiksi osa homoiksi ja idiootit pistävät all in eli molemmiksi.
Suvaitsevainen henkilökunta alkaa kaikessa maailmanhalauksessaan nähdä läpi näistä venkuloista.
Entinen lutunen Ahmed saattaakin alaleuvan väpättimisen sijaan kohdistaa nyrkkiä siihen ymmärtävään alaleukaan.Itseäni ei yllätä ollenkaan tämä kehitys, kähtävä toimii juuri noin.
Hyödyllisestä idiootista tuleekin se lähin vihollinen.
Näitä kuulemma lonnii meillä ainakin 9000, luulen luvun olevan aika paljon isompi.
Karkoitusta odottavia ainakin 9000, mielenkiintoisia lentomatkoja odotellessa.
Jos aisankannattaja Toukopoika saa päättää niin ketään ei kengitä pois.
Mitä vihervasemmiston masinoimaan kansalaistottelattomamuuteen tulee niin ehkä niidenkin kannattaisi edes hetki kelata mitä se tarkoittaa.
Kuinka kova vastus noista anarkomarkoista tai tyhjä ilme silmissä seisovista poloisista olisi jos siirryttäisiin korpilakiin?

Jani Alander kirjoitti...

Tässä olisi sulle jutunjuurta vaikka johonkin tarinaan, erityisesti tuo kolmosskenaario: https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/

Anonyymi kirjoitti...

No,nythän on siirrytty seuraavalle levelille,läiskitään pahhaa-aavistamatonta asiakasta paaritiskillä perseelle hullunvirne päällä homokapakassa,joo-o,tää on ihan normaalia.
Kyllä toukohousua vituttaa enskeväällä. Tainnu tuo alkuperänen agenda unohtua tän poppoon toiminnassa.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ollut Ykän blogista ehtinyt vielä ”muste” kuivua, kun Touko Aalto on taas otsikoissa! Tyyppi tuntuu olevan kävelevä katastorfi ja toivottavasti tämä viimeinen tempaus lopettaa älyttömät puheet seuraavasta pääministeristä!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Voihan Voi,
https://www.iltalehti.fi/politiikka/201808032201114635_pi.shtml
Meidän Touko maailmalla.

Tämä ei voi olla totta.

Puoluejohtaja, eduskunnanjäsen, arvojohtaja,....... voi meitä poloisia

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Heh, minusta tämä viime aikainen vihreiden sekoilu on ollut erittäin viihdyttävää. En yleensä naura ihmisten sekoamisille tai sille, että he suistuvat ojaan, mutta tuo Aalto on jotenkin klassinen esimerkki ihmisestä, joka on juossut tyhjän päälle eikä ole sitä vielä huomannut. Hän sekä tämä Pennanen ja heidän tukijoukkonsa uskovat ilmeisen vilpittömästi, että voima on heidän kanssaan ja lopullinen voitto on käden ulottuvilla.

Paljastan huonon yleissivistykseni, mutta tuli mieleeni se tarina kreikkalaisesta kuninkaasta ( jonka nimeä en muista ), joka kysyi oraakkelilta haikailemastaan sotaretkestä, sai vastauksen; " Tuhoat suuren valtakunnan ". Kuningas rohkaistui tästä, hyökkäsi naapurivaltioon, mutta jäi itse vangiksi ja naapurivaltakunta alisti hyökänneen kuningaskunnan vasallikseen. Lopulta kuningas tajusi oraakkelin olleen ihan oikeassa. Hän oli vain seurannut omia pakkomielteitään, harhojaan tai ihan vaan egoaan.

Jotain samaa on nyt vihreissä. Tästä Pennasen tapauksesta ei ala voittoon johtava tapahtumien ketju vaan kyseessä on alamäen alku. Nythän somessa jo leviää kuvia Aallosta läpsimässä jotain homoa persuksille. Jos kyseessä on yritys pelastaa tilanne niin sanonpa vaan, että morjens. Mutta ei se mitään, jokainen tyylillään.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Media teki maagisen eleen ja virheiden tappioksi kääntyvä lentokonekapina pyörähti piiloon Touko Aallon pyllyntaputtelun taakse. Aalto ei menetä pyllyntaputtelulla ensimmäistäkään ääntä, kerää ehkä joitakin lisää sateenkaaripiireistä niiltä, jotka ovat unohtaneet millaista henkilökohtaista tragediaa kommunismi merkitsi poikkeaville.

Mölisijöiden alatyyliset vastareaktiot toimivat polttoaineena vihapuheen näkijöiden julistukselle. Miettikää nyt nuoret ja muut vähämieliset kaksi kertaa ennenkuin menette tämmöisiin koukkuihin ja huudatte julki juuri sitä mitä vihollinen teiltä toivoo.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuo linkki,
https://www.kansalainen.fi/sisaministerio-valmistautuu-kriisitilanteissa-massamaahanmuuttoon-mutta-ei-rajojen-sulkemiseen/
oli saada minut valmistelemaan täysin vakavissani poliittista murhaa, mutta luin ensin siinä viitatun sisäministeriön raportin.
Tuo ei siis ollut ainakaan sellaisenaan sisäministeriön ilmoitus tulevista toimenpiteistä, vaan "asiantuntijoille" (eli Helsingin yliopiston päivystäville dosenteille) tehty gallup, jossa he pääsivät esittelemään märkiä uniaan.

Oli se silti turhan tylyä luettavaa, kun tietää että Touko-Pouko saattaa aivan hyvin istua seuraavassa hallituksessa, jonka maahanmuuttoministerinä on Aino-tytteli ja oikeusministerinä soma Li. Tämänviikkoiset episodit kun eivät heidän äänestäjäkuntansa näkemyksiä hetkauta muuhun kuin kannatusta lisäävään suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Grow Some Ballsille, Rouva Anolle, joppos 123:lle, MikkoK:lle, Ano2:lle, aNo:lle, Ano3:lle, Terho Hämeenkorvelle, Jani Alanderille, Ano4:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille, maallikolle, Ano4:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Kommentteja on nyt sen verran paljon ja ne olivat sen verran pitkiä ja hyviä että kaikkiin vastaaminen olisi jo puolikas romaani itsessään. Totean vaan, että te hahmotatte sairaan aikamme kulun erittäin hyvin.

Lemminkäinen kirjoitti...

Odotan jännittyneenä Toukon ja Junckerin tapaamista, missä Juncker läpsii Toukoa poskille ja Touko läpsii Junckeria persauksille. Muistelen lukeneeni että paviaaniyhteiskunnassa on sama läpsyttelyrituaali kun oletetut urokset kohtaavat, tai sitten muistan väärin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Jos moinen tapaaminen toteutuisi niin tarttee silloin ottaa kuva siitä talteen ja laittaa kuvatekstiksi Das Neue Europa – Kaikessa Karmeudessaan.

Strix Senex kirjoitti...

Tässä voi näköjään kirjoittaa loppukaneetin tuohon Aino Pennasen ja Touko Aallon nostamaan suureen moraaliseen hälyyn. Kävi, kuten saattoi arvatakin. Kun someen alkoi tihkua tieto, että se "varmaan kuolemaan" lähetettävä miesparka olikin lapsenahdistelija, koko juttu hävisi äkiiä niin uutisista kuin keskusteluistakin. Jotkut niistä pyhää vihaa uhkoneista vähän vielä nikottelivat, että "oikeastaan minä vain hiukan kyseenalaistin näitä lenmtokuljetuksia noin niinkuin muiden matkustajien kannalta. Ja valtamedia tätä tietoa ei tietenkään missään vaiheessa kertonut tai siihen edes vihjannut, tosin valistunut lukija saattoi jotain sentapaista päätrllä siitä, että kyseisen henkilön taustasta ei edes hisahdettu pienintäkään vihjettä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Sisäministeriön raportti oli kyllä kylmää luettavaa.
Aloitan välittömästi varautumisen tuohon ”Kotimajoitus” skenaarioon.
Täällä tulevat Mykkänen, SPR ja poliisimafian edustajat läpsyttelijöineen saamaan todella lämpimän vastaanoton. Sylintäydeltä tullaaan jakamaan tervetulijaislahjoja ja niitä jaetaan, niin kauan kuin käsiliikkuu.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex ja Voi Aikoja Voi Tapoja & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Tästä tapauksesta tulee mulle mieleen elävästi Päivi Lipposen murhapolttotapaus joka meni siis näin:

1. Etnisesti edistyksellinen pizzeria poltetaan ja siinä kuolee useita ihmisiä.

2. Päivi Lipponen nostaa metelin, toteaa että tämä on osoitus suomalaisesta rasismista ja hän haluaisi johtaa mielenosoitusta tätä vastaan ts. ruokkii egoaan.

3. Käykin ilmi että etnisesti edistykselliset polttivatkin oman pizzeriansa ja tappoivat siinä sivussa suomalaisia.

4. Päivi Lipponen toteaa: ”Tein ehkä virheen, mutta olen saanut valtavan paljon positiivista palautetta joten periaatteessa olen ollut koko ajan oikeassa”.

5. Media alkaa etsimään jotain kivaa skandaalilööppiä että asia unohtuu.

Suurinpiirtein näin se tälläkin kertaa menee.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Niin kuin Qroquius Kad totesi niin tuo ei ole vielä suora toimintaohje, vaan ”asiantuntijoitten” näkemys. Mutta tosiasia on joka tapauksessa ettei Suomi ole varustautunut estämään uutta invaasiota millään tavalla ja rajavartiolaitoksen tuore päällikköhän totesi että ihmiset tulevat jos ovat tullakseen. Mihin sitä rajavartiostoa sitten muuten yleensäkään tarvitaan?

Joppos123 kirjoitti...

Ensiviikonloppuna rapukekkerit ja tulipahan ostettua kaverille myöhäinen syntymäpäivälahja. Laskuvarjohyppy. Sen loikan jälkeen ei mikään huvipuiston kieputin tunnu missään. Itse loikkasin viime kesänä. Vähän offtopic, sori.
Asiaan liittyen niin jos Toukot ja Liit haluavat korpilain niin olen valmis siihen. Jälkikäteen on sitten ihan turha nillittää jos osuu omaan nilkkaan.
Sitä saa mitä tilaa ja joskus pikkasen ekstraa.

Simo kirjoitti...

Raportin mukaan tilannetta voi verrata Libanoniin: “Miljoonan tulijan tilanne olisi sama kuin Libanonissa, jolloin sisäministeriö voisi vertailla, miten resilienssiä on siellä kehitetty”.

Ja miten siellä Libanonissa kävi kun musujen pitoisuus ylitti kriittisen kynnyksen?

Mulla on 160 neliötä tilaa viidellä ihmisellä..eiku sisäministeriön luokittelemilla ali-ihmisillä. Montako lapsirukkaa pitäisi ottaa nurkkiin kuseskelemaan? Jos tänne tulee miljoona tai edes 100000 huilailijaa, niin mulle on iha sama jos kuolevat metsiin. Meille ei tarvi tulla.

Joppos123 kirjoitti...

Samoilla linjoilla Simon kanssa. Voi tulla vaatimaan mutta ihan eri asia tulla ottamaan.
Siinä vaiheessa ollaan tilanteessa jossa "Refugees wellcome" muuttuu rumaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin niin toivoisin, että tämä Juicen laulussa olevan riimiparin kaltainen tuntemus olisi toimittajan mielessä kun joutuu moisien vajakkien kanssa tekemisiin...suupieleen vittumaisen hymyn häivän, mä loihdin kun hän kertoi juttujaan...No aina voi haaveilla. Tommy Robinson...vasemmisto on pelottavan paljon pidemmällä kuin olin pelännyt...interesting Times.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Simolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123 & Simo: Komppaan teitä ja ihmettelen että miksi helvetissä täytyy kaivaa verta nenästään kun noitten (erityisesti islamilaisten) väestösiirtojen seuraukset on nähty maailman sivu. Jos tyhmyys olisi palavaa polttoainetta niin ei olis energiapulaa niin minkäänlaista.

Ano: Niin on, eikä se aio luopua saavutetusta asemastaan. Mielenkiintoisia aikoja joo, mutta niin kuin tiedetään niin mielenkiintoinen ei ole synonyymi sanalle miellyttävä.

Joppos123 kirjoitti...

Meidän ihan ikioma hallitus on tehnyt läpsyttelijöiden elatuksesta itseisarvon ja onhan noita mummoja heitelty pihalle geelipäiden tieltä.
Kunhan toi vyöry afrikasta pääsee kunnolla vauhtiin niin kaikki vuokrakämpät tyhjennetään avaruusinsinööreille.
Pahasti pelkään, että seuraavana jonossa on omistusasujat. Senkuin yrittää. Saattaa olla patjahuulille muutama ylläripylläri varastossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Tommostahan oli jo tapetilla kun Invaasio 2015 oli kovimmassa vauhdissaan. Silloinhan Päivi Nerg uhkasi ottaa valmiuslain käyttöön ja ilmoitti:

”Jos kunnat eivät vapaaehtoisesti tarjoa sopivia tiloja, ne voidaan määrätä valtioneuvoston asetuksella luovuttamaan tilat vastaanottokeskuskäyttöön tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Valtio maksaa vastaanottokeskuksen kustannukset ja tilavuokran.”

Samaan aikaan Vantaalla ajettiin yrittäjiä huuthemmettiin vastaanottokeskuksen tieltä:

https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/321841-yrittajat-saivat-lahtopassit-vastaanottokeskuksen-tielta-vantaalla

Tuolloin muuten Reijo Koiras väsäsi asian tiimoilta varsin osuvan ryppysarjakuvan:

http://ryppyjareika.blogspot.com/2015/09/ryppy-ja-pakolaiskriisi.html

Ja joo, ei meidänkään manttaalille tulla ilman lupaa. Ei ainakaan ihan pienellä porukalla.

Anonyymi kirjoitti...

"Maallikko" kirjoitti:
"Paljastan huonon yleissivistykseni, mutta tuli mieleeni se tarina kreikkalaisesta kuninkaasta ( jonka nimeä en muista ), joka kysyi oraakkelilta haikailemastaan sotaretkestä, sai vastauksen; " Tuhoat suuren valtakunnan ". Kuningas rohkaistui tästä, hyökkäsi naapurivaltioon, mutta jäi itse vangiksi ja naapurivaltakunta alisti hyökänneen kuningaskunnan vasallikseen. Lopulta kuningas tajusi oraakkelin olleen ihan oikeassa. Hän oli vain seurannut omia pakkomielteitään, harhojaan tai ihan vaan egoaan."

Kyseessä ei ollut kreikkalainen kuningas, vaikka tapaus tunnetaan lähinnä kreikkalaisen Herodotoksen historiateoksesta (ja vaikka oraakkeli, jonka luona kuningas kävi, taisi olla kreikkalainen Delfoin oraakkeli). Kyseessä oli Lyydian viimeinen kuningas Kroisos (hallitsi noin 560-546 eKr.), jonka nimi lienee kyllä yhä kaikille tuttu muistakin syistä. Lyydia oli Vähässä-Aasiassa, nykyisen Turkin alueella sijainnut valtakunta, jonka valtaväestö ei ollut kreikkalaisia, mutta kreikkalaiset olivat kyllä varhaisista ajoista olleet tekemisissä myös heidän kanssaan (ja sitä paitsi Lyydia oli vallannut myös muutamia rannikolla sijainneita kreikkalaisia kaupunkivaltioita kuten Miletoksen ja Efesoksen).
Naapurivaltio, johon Kroisos hyökkäsi, oli silloinen nouseva suurvalta, Raamatussakin mainitun Kyyroksen perustama Persian valtakunta, joka lyhyessä ajassa valtasi koko Lähi-idän ja ulottui lopulta Indus-joelta Aigeanmerelle ja Egyptiin saakka. Monien muiden naapurivaltioiden lisäksi Kyyros valloitti myös Lyydian, mutta vasta sen jälkeen kun sen kuningas Kroisos itse oli ensin aloittanut sodan Persiaa vastaan (tarinan mukaan saatuaan oraakkelilta tuon mainitsemasi vastauksen. Kyllähän yksi suuri valtakunta sen vuoksi kukistuikin, mutta se ei ollutkaan Kyyroksen Persia vaan Kroisoksen oma Lyydia.)
Juuri tämän aluevaltauksen seurauksena Persian alaisiksi tulivat sitten sen rannikolla sijainneet kreikkalaiset kaupungitkin, jotka sitten puoli vuosisataa myöhemmin nousivat kapinaan. Siitä kapinasta saivat alkunsa persialaissodat, joiden yhteydessä käytiin muun muassa kuuluisa Marathonin taistelu, josta maratonjuoksukin on saanut nimensä.
Kun Herodotoksen kirjan pääaiheena ovat nimenomaan hänen lapsuutensa aikoihin käydyt ankarat persialaissodat, on luonnollista, että yhtenä niihin liittyvänä taustatekijänä mainitaan myös tuo Lyydian valtaus, johon tuo mainitsemasi tarinakin liittyy.

Historiaa tunteva

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Historiaa tunteva ja kiitos lisätiedosta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Itselläni on 46 neliötä yksin omistamassani kaksiossa:
minulla ei ole elämänkumppania jakamassa tätä kanssani ja todennäköisesti ei ole koskaan oleva. Sitäkin suuremmalla syyllä tänne ei jumalauta todellakaan asuteta ketään Abu Abdullahia eikä Mzungukillaa, mikäli sen suinkin voin estää.
Jos sellaista yritettäisiin - yrittäisin kaikkeni.

Vaan tottapa tuon "asiantuntijoille" tehdyn gallupin tekijät (ja ehkä myös vastanneet Helsingin yliopiston päivystävät dosentit) uskoakseni hyvin ymmärsivät, ettei heidän märkä unensa voi olla mahdollinen maassa, jossa on yleinen asevelvollisuus ja about puolitoista miljoonaa laillista ampuma-asetta plus laittomat päälle.

Nähdäkseni tuon raportin fantasiat olivat samaa luokkaa kuin Pentti Linkolan miljardien ihmisten lahtaamiskuvitelmat, joista hän ei ole tainnut koskaan joutua minkäänlaiseen vastuuseen. Miksi olisikaan:
jokainen ymmärtää, ettei Pentillä hippivihreine hengenheimolaisineen ole ollut eikä ole tulevaisuudessakaan realistisia mahdollisuuksia toteuttaa haaveitaan.

Voisinpa melkein hahmottaa asiaa kuin alikersantti Urho Hietanen, ja hahmotankin:
"Jokku ajattele nätei flikoi ku he vetävä käte, ja sen mää kyl ymmärrä. Mut kui helveti taval kansanmurhi tai jotai semmottis, et Suame pitäis otta miljoona viarasmaalaist pahatekijä ja pakotta suamalaise ottama he koteihins mukuloitte viäre?
Tätä mää ihmettele valla kauhiast; mää ole kui klavul päähä lyäty!"

Anonyymi kirjoitti...

Joppos 123 kirjoitti:
"Mitähän mahtaisi tapahtua ja mitenkä valtamediassa ryöpyttetäisiin poikatoukoa ( otan valtuuksen pojitella koska poikahan se reppana on) jos hän tekisi saman kuin nyt on uutisoitu?
Todennnäköisesti se olisi vain hauska sattumus tai vitsi, Toukolla parta väpättäisi samaan tahtiin selitysten ja videokuvan kanssa."

Nyt en kyllä ymmärrä kysymystä. "Jos hän tekisi saman uin nyt on uutisoitu??" Eikö hän todella tehnyt niin kuin uutisessa kerrottiin? Kysymys ei siis ole enää siitä, mitä tapahtuisi jos... Vaan mitä vielä seuraa siitä, mitä on jo tapahtunut.
Vai tarkoititko kenties: mitä olisi seurannut siitä, jos hän olisikin samalla tavalla läpsyttänyt jotakuta naista?

Qroquius Kad kirjoitti...

Anonyymi klo 20.14:

Huomioikaamme Joppos 123:n kirjoituksen konteksti:

"Joskus aikoinaan ihan sinänsä fiksu jäbä sai potkut viestetyltyään erään nykyisen psyykehoidossa olevan "kaunottaren" kanssa.
Olen tavannut Kanervan moneen otteeseen ja hänellä on vain yksi heikkous, viehtymys pimperoon. Se olikin se joutsenlaulu.
Mitähän mahtaisi tapahtua ja mitenkä valtamediassa ryöpyttetäisiin poikatoukoa ( otan valtuuksen pojitella koska poikahan se reppana on) jos hän tekisi saman kuin nyt on uutisoitu?"

Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta voisin olettaa Joppos 123:n tarkoittaneen tilannetta, jossa Touko-Pouko joutuisi hupsutteluistaan samanlaiseen mediajyräämiseen kuin mainittu Kake Inerva (vaimikäsenimiolikaan?) aikoinaan.

Kumpikaan ei tehnyt varsinaisesti mitään:
Kake Inerva lähetti ministeripuhelimesta about 200 viestiä eräälle silikoniblondille, mikä tietysti saattoi muodostaa kansainvälisen vaaratekijän: hänhän saattaisi ehkä laulaa samalla tavoin jonkin tiedustelupalvelun blondille upseerittarelle?

Touko-Pouko poseeraili homoklubilla homoeroottisissa kuvissa. Eihän siinä sinänsä mitään, mutta kun KGB aikoinaan ahdisti erään intialaisen diplomaatin itsemurhaan lavastamalla hänestä homostelukuvia livautettuaan juomaan tyrmäystippoja.

Kysymys kuuluukin:
haluammeko me päättäjiksemme henkilöitä, joilla on jo valmiiksi jokin kansainvälisesti tunnettu heikkous, johon vihollinen voi iskeä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, ei tulla meidänkään torppaan ainakaan ilman aseita. Sinänsä mietin että en tiedä kuinka tosissaan noita uumoiluja on tehty mutta sehän pitää selvästi sisällään sen perusoletuksen että totta kai suomalaiset ottavat vapaaehtoisesti elintasosiirtolaisia kotiinsa notkumaan. Mikä kuvaa sitä kuinka kaukana tavallisen ihmisen elämästä nuo ”asiantuntjat” ovat. Jos taas Suomeen syttyisi sota niin suomalaisia evakkoja minä voisinkin majoittaa. Se kun on pikkusen eri asia.

Ano & Qroquius Kad: Luulen että asia on juuri niin kuin Qroquius Kad totesi.

KKi kirjoitti...

Uho on kovaa, täälläkin. :D

Suomalainen vaan on koulittu niin lapaseksi hallintoalamaiseksi, että suomlainen keittäää kahvit ja lautasellisen riisiä taloon läpsyttävälle pallerolle.

Kas kun edelleen uhkana on se toimeentulon menetys. Kummankohan keskiverto kauluspaitatyöläinen valitsee. Työttömyyden ja esitutkinnan vaiko palleron vierashuoneeseen taikka kesämökille?

Persaukisilla tilanne taasen on eri. Vaan heidätkin saa hiljaiseksi kadulle heiton uhka. Alkaa pallero kelvata kämppäkaveriksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Emmä oikein tiä. Tuo tempaus kyllä ylittäisi tietyn rajan jota ei pidä ylittää. Varsinkin kun ihmiset tietävät että pallerot eivät ole nurkissa pysyviä kilttejä ja kiitollisia palleroita vaan ne pyrkivät ottamaan koko residenssin haltuunsa. Sen naisväkeä myöten. Ei ne ole mitään Karjalan evakoita. Siks toiseks samanlainen maine suomalaisilla oli kiltteinä, hyväuskoisina ja kuuliaisina tsuhnina tossa viime vuosisadan alkupuolella. Ennen vuotta 1918.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kad kirjoitti:
"Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta voisin olettaa Joppos 123:n tarkoittaneen tilannetta, jossa Touko-Pouko joutuisi hupsutteluistaan samanlaiseen mediajyräämiseen kuin mainittu Kake Inerva aikoinaan."

Muistan sen kohun vielä hyvin. Ihmettelin vain Joppos 123:n esittämää kysymystä:
"Mitähän mahtaisi tapahtua ja mitenkä valtamediassa ryöpyttetäisiin poikatoukoa... jos hän tekisi saman kuin nyt on uutisoitu?"

Tarkoittiko se itse asiassa jotakin seuraavista:
1. Mahtaako media nostaa tästä yhtä suuren kohun kuin aikoinaan Kanervan tekstiviesteistä?
2. Jos nostaa, niin miten Touko Aalto reagoi siihen?"
3. Jos hän tekisi uudestaan samoin, miten media siihen reagoisi?

Kolme eri kysymystä, eikä käsittääkseni ollut mitenkään selvää, mitä näistä Joppos 123 kysymyksenasettelullaan tarkoitti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tää nyt menee jo ihan tyhjänjaanaamiseksi. Anna olla jo.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,
Tässä, kun miettii sunnuntain ratoksi asioita, niin en oikein usko, että tuo selvitys oli vain yliopiston dosenteille!
Se oli tilaustyö eliitiltä, koepallo, millä tunnustellaan reagointia ja ja samalla valmistellaan askel askeleelta kansalaisia valmistautumaan tulevaan.
Ykä, homma tulee meneen niin, että kaupunkien lähiöt tyhjennetään kanta-suomalaisista, SPR-vävyt asutetaan vapautuviin asuntoihin ja suomalaiset ajetaan evakkoon. Ykänkin torppaan. Orpo on Muijansa kanssa pelimiehiä, lisää businestä.

Pystytkö Ykä tai Joppos vastustamaan vaaleata suomalaista pientä palleroa äitinsä kanssa, kun ne tuodaan ovelle? Ahmetti leipoo SPR vosua lähiössa palleron entisessä huoneessa samaan aikaan ja kyselee ”Missä mun rahat on?”

Tietty Orpolle saattaa tulla mutkia matkaan, joku voi mahdollisesti keksiä, että sähköt katkeaa kaupungeista, tiet on tukossa, satama väylät romua täynnä ja ulkona 30 astetta pakkasta, lunta tulee vaaka suoraan..... tää on kyllä paskamainen maa eliitille loppupeleissä...

Siinä voi Kaliossa mokkalatte mennä väärään kurkkuun, kun edistykselliset tajuaa, että pitäis saada jostain lämpöä torppaan ja vettä juotavaksi...ehkä ei sitte kerkee niin aatteleen noita Toukon Ihquja juttuja niin paljon.


Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Nykyisin mikään skenaario ei tunnu mahdottomalta. Sain kommentistasi muuten yhden sivuidean yhteen tekeillä olevaan kirjoitukseen. Kiitokset.