lauantai 29. helmikuuta 2020

HUSUPÄIVÄN KARKAUS


Eiku siis karkauspäivän HusuNäin alkuun täytyy tunnustaa että täällä Hotellin respassa ihan oikeasti tykätään Husu Husseinista. Ei ehkä hänen säkenöivän älykkyytensä vuoksi. Ei ehkä myöskään hänen miellyttävän luonteensa vuoksi. Eikä välttämättä myöskään sen tinkimättömän ja pyyteettömän työn vuoksi mitä hän on tehnyt Suomen ja suomalaisten eteen. Vaan siksi, että hän paremmin kuin ehkä kukaan muu osoittaa kerta toisensa jälkeen todeksi niin valtamedian kuin valtakoneistomme kaksinaismoralismin.

Jos joku kansallismielinen henkilö päästää suustaan nuijapään niin lööpit kirkuvat. Mutta kun Husu aina uudestaan ja uudestaan päästää suustaan kolmekiloisen goljatsammakon niin seurauksena on syvä hiljaisuus. Eihän kävelevän solidaarisuuspokaalin asemaa voi huojuttaa vaikka pokaali itse yrittää sitä parhaansa mukaan tehdä. Vaan milläs lailla Husu on sitten viimeksi pieksänyt suutaan? No, hänhän on ollut huolissaan suomalaisten geeniperimästä:Varsinaiseen serkusavioliittoasiaan voi tietysti kommentoida seuraavalla kuvalla jonka sisällön tavallinen suomalainen oikein hyvin tietää ja saattaa jopa sanoa ääneen. Sen toki tietää myös suvaitsevais-tiedostava henkilöoletettu mutta hän taas vaikenee asiasta koska sen ääneen sanominen olisi selvää faktismia eli faktojen käyttämistä utopian vastaisesti ja se saattaisi aiheuttaa henkisen pipin aivan vääriin suuntiin ja väärille ihmisille:Klikkaa kuva isommaksi.

Mutta hei. Entäs jos tavallinen suomalainen twiittaisi tuon Husun twiitin kääntäen asiat päälaelleen? Tyyliin kenelle serkumpi onkaan herkumpi? Tarjolla olisi nykymeiningin mukaan ilman muuta leivätöntä pöytää perusteella että ”kyseinen henkilö on julkisesti esittänyt väitteen että somalit ovat taipuvaisempia naimaan serkkujansa suomalaisiin verrattuina jotka eivät nai niitä ollenkaan. Vaikka väite onkin ehkä tosi se sisältää elementin jonka perusteella voidaan saada mielikuva että somalialainen kulttuuri olisi jollain lailla sukurutsaisempi ja sen myötä huonommin toimiva kuin suomalainen kulttuuri ja sen voi tulkita viha-ajatukseksi joka on ilman muuta kiihottamista kansanryhmää vastaan.”

Mitä tulee Husuun itseensä niin oikeastaan käy hieman sääliksi suvaitsevais-tiedostavaistoa. Meinaan, jätkä pyrkii jatkuvasti osoittamaan että ”keisarin uudet vaatteet” ei ole satu vaan dokumentti ja silti kyseiset yksilöt joutuvat kerta toisensa jälkeen väittämään pokkana että häiskää tulee pitää jonkunlaisena Somalian armonlahjana Suomelle.

Husullahan on selvästi yksi tai useampi haamukirjoittaja hänen varsinaisiin blogikirjoituksiinsa. Näistä haamukirjoittajista ja Hususta tulee elävästi mieleen Kummelin pääministerisketsit hieman muunnettuna:

- Hei, missäs Husu… ei helvetti, se on taas twiittaamassa… nyt äkkiä ennen kuin se ehtii painaa enteriä…

Oikein mukavaa karkauspäivää kaikille lukijoille. Ja ilman muuta myös Husulle. Jatka valitsemallasi linjalla! Hotellin respassa tykätään sinusta! Ihan oikeesti! Sinä edustat somalien parasta A-ryhmää!*

Lisäys samana päivänä. Oulun kaupunkihan on upottanut 2,5 miljoonaa Safe Oulu-projektiin jolla on tarkoituksena vähentää niitä raiskauksia. No onko mitään saatu aikaiseksi? Onhan toki:


Ny meinaan loppui raiskaaminen Oulussa niin kertakaikkiaan…

50 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Kun ei varmuudella tiedä husun älyttömyysosamäärää, niin täytyy päätellä arkisesti:
Ehkä se on siinä neukkubensan oktaaniluvun tienoilla; ei kuitenkaan yllä mensan lähellekään, ei kannata pääsykokeisiin mennä. Sori vaan, husu-perkele, mutta sitä se serkkujen naiminen sukupolvien mittaan saa aikaan.
Itse en tiedä, onko ne somput hulluja vai tyhmiä vai molempia yhdessä ja erikseen. Sen kyllä muistan kuulleeni aikanani ahrikassa reissanneena, että kunnon nekrut ja aidot hiekka-arabit etiopialaisista puhumattakaan katsovat somppuja nenänvartta pitkin.
Vastenmielistä tuollaisten väriviallisten näkeminen Suomessa on!

QroquiusKad kirjoitti...

Eräs Husun haamukirjoittajista tunnetaan nimeltä tämän harmillisen sattumuksen ansiosta:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=27960&start=675#p980882

Taitaapa bloggauksen aiheena olleen viestinkin kirjoittaja olla joku muu kuin Husu:
suomen kieli on aivan liian hyvin hallussa poislukien viimeinen lause, joka voi olla Husun vaatimana ihan itte omin käsin kirjoitettu, tai haamukirjoittajan omien jälkien peittely-yritys.

kilttimies kirjoitti...

Husu Suku ru Hussein, Somalian lahja Suomalialle.

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko vihapuhetta tai kiihottamista kansanryhmää vastaan tai mitä näitä nyt on jos joku menisi sanomaan että itte ootte?

Anonyymi kirjoitti...

Mutta hyvänen aika, Ykä! Husuhan sai vuonna 2015 Suomen PEN:n sananvapauspalkinnon eli tarkoittaa sitä, että saa sanoa ihan mitä huvittaa ja siihen taas ei kenelläkään tai millään instanssilla ole mitään sanomista!

Rouva Ano

Professori kirjoitti...

Tuon viimeisen lauseesi totuusarvo olisi hyvä tietää. Mikäli lause pitää paikkansa, on tilanteemme aika karu.

Anonyymi kirjoitti...

Olenkin ihmetellyt kuinka tuo somalian moniosaaja saa tykitellä ja haukkua suomalaisia ihan urakalla somessa..no jos se on ihan jonkun sananvapaus palkinnon saanut ni sitte. On vissiin lakien yläpuolella. Emännälle tuossa kerran tuumailin jotta jos tekis sometilit eri alustoille ja alkais ihan urakalla kritisoimaan ja vihapuhumaan vallitsevaa tilannetta,niin pitkäänköhän menis ku pasilaan kutsu tulis.. Ei oikeen tykänny tuumailustani.. t.oloneuvos

Mika kirjoitti...

Mielenkiintoinen husutus tosiaan. (Tuo kartta tosin ei taida olla ihan ajan tasalla https://www.minilex.fi/a/avioliitto-serkusten-kesken.)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terhp Hämeenkorvelle, Qroquius Kadille, kilttimiehelle, Anolle, Rouva Anolle, Professorille, oloneuvokselle ja Mikalle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Sinänsä ilman tätä viimeisen kolmenkymmenen vuoden pelleilyä ei vastaan tuleva tummaihoinen henkilö herättäisi sen kummempia tunteita. Kas kun hänen tietäisi olevan Suomessa jollain asiallisella asialla. Somalithan muuten eivät ole negridejä vaan ns. kuušilaisia kansoja.

Qroquius Kad: Joo, tiedän itsekin tuon Ariela Säkkisen hupsiksen. Eikäs tästä muuten voisi nostaa rasistisen metelin että miksi ihmeessä suomalainen nainen kirjoittaa somalimiehen puolesta? Eikös se ole jotain uuskolonialismia se? Miksei anneta somalimiehen näyttää omat kykynsä?

kilttimies: Kalliiksi käy tietyt lahjat.

Ano: Taitaa se nykyisin olla. Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Rouva Ano: Jep. Mikä kertookin kyseisen palkinnon arvosta nykyisin.

Professori: Lähinnä se oli tietysti kuitti. Ehkä se a-ryhmä nauttii elatuksesta ja älyää olla liikoja ärsyttämättä. Mutta tilanteemme on karu joka tapauksessa.

oloneuvos: Hän on niitä solidaarisuuspokaaleja joten eihän häntä samat säännöt koske.

Mika: Joo, tosin ei se asiaa sinänsä muuta. Serkusavioliitot eivät ole Suomessa suosittuja.

Anonyymi kirjoitti...

Husu on demari, antaa tykitellä vaan, niin lähtevät ne viimeisetkin demariäänestäjät. Todella hyvä, kun demarit sössivät koko ajan. On suuri häepä, että SUomessa on puolue nimeltä demarit, eletään kuitnekin 2000-lukua jo. Siirtolaistulvan hoitaminen pääministeri Sanna Marinille onkin hyvä paikka sössiä loputkin, peesata vihreitä ja vassareita, koska hallitus ei saa hajota. Toki demarit kyllä halaavat koko maailmaa taustaan tuijottamatta, ihquu ihquu, vailla järjen häivää.

Voi luoja, kun tulis joku joka hajottaisi hallituksen ennen kuin ollaan vielä syvemmällä suossa. Taantuma tulossa ja coronavirus tulee viemään rahaa, ei tänne tarvita enää sitä rikollisuuteen, raiskauksiin, törkeisiin ryöstöihin taipuvaa ja Kelan rahoilla (veronmaksajien) loisivaa porukkaa.

Noi veronmaksajien rahaa nielevät kaikenmaailman pilipalihankkeet, jotka tuottavat tuollaista paskaa tuutin täydeltä (pää, olkapää, peppu, polvet...sotarikollisia laulatettiin lasten lauluilla, Ylen lapanen seis raiskaaja -video), tai tämä tikotoktädit- ja sedät video, niin joko ne ovat täydellisiä imbesillejä tai, no en tiedä mitä, todellisuus on heiltä karannut jo lapsena, mutta SUURI MYÖTÄHÄPEÄ!

Lakkautetaan STEAt ja muut hankeavustukset, sieltä saa rahaa liian löperösti. Jos joku haluaa toimintaa ja palkata työttömän itsensä tai kaverinsa, menisivät töihin!! Nythän on työvoimapula....vitsi vitsi 30000 työpaikkaa vs.300000 kertoo työpaikkapulasta.

Joppos123 kirjoitti...

Husu on aito siskosrakkauden hedelmä ja edustaa todellakin sitä somppujen "creme de creme" ylimistöä maassamme. Ääässdeepeen toiseustoteemina on vaan niin helppoa olla,lapsinahan näitä toteemeja siellä pidetään.
Eikös yksi (taas kerran) ole haastettu käräjille jostain KELA kepposesta?
Ääässdeepee on kyllä aivan ylivertainen mitä tulee näiden persaukkojen hankintaan, kerta toisensa jälkeen lykkäävät kouransa siihen itteensä.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttajat ovat selvästi ymmällään. He ovat tottuneet siihen, että kun kotimaassa raiskaa jonkun on tuloksena raiskaajan ampuminen, puukotus tai muuten henkirievusta vapauttaminen.
Luonnonlapsien tavoin pyritään hakemaan niitä rajoja, joissa elää ja olla. Mamut olisivat paljon tyytyväisempiä ja epäilemättä myös paljon kotoutuneempia, jos täällä henki lähtisi samoista rötöksistä kuin kotimaassakin. Jossain päin Suomea taitaa olla sanonta, jonka mukaan kunnioitus täytyy ansaita, säälin saa ilmaiseksi, tässä tapauksessa halveksunnan. Samoin keskustelu sujuisi paljon leppoisammin ja juohevammin, kun kertoisimme pitävämme heitä vääräuskoisina koirina jotka olisivat Suomessa vain
siksi, että olisivat voineet tuoda meille kuuluvat rahat tai muun omaisuuden mukanaan tänne tullessaan.

thinker Dill kirjoitti...

"Tälläistä porukkaa saa kun samoilla alueilla..."

Yksittäisenä ymmärrän tämän tviitin niin, että tviittailija tarkoittaa kuvan henkilöä, eli itseään.

Anonyymi kirjoitti...

Toi Safe Oulu video teki allekirjoittaneen sanattomaksi. Lienee jossain "pilvessä" tehty, haluaisin myös samaa kamaa että pääsisin tuollaisiin sfääreihin - kiitos. Juu juu, todellakin estää raiskaukset!

Päivän huumoripläjäyksenä kuva M. Ohisalosta ja fallos-symboolista, siteeraan muutamaa kohtaa artikkelista:

"Hän mainitsee muun muassa kaksi nuorta naista, jotka olivat kauhistelleet asiaa; eivät kikkeliä, vaan sitä, että hieno työ oli töhritty.
– Piti selittää heille, että taiteilija on kyllä ihan itse sen töhrinyt, että ei kannata välittää, se kuuluu siihen."

Vaikka tuossa ei olisi k.o. miehistä elintä, niin sittenkään en näe sitä mitenkään hienona työnä tai sitten olen vain ignorantti taiteen suhteen. Tosin tuon teoksen nimi "Kuuskytä tuntia ja kikkeli" aiheutti pientä hymynkaretta suupieliin, onpahan nimellä paiskattu. On tainnut taiteilija ottaa samaa lääkettä kuin tuon videontekijät?

"Hänen nähdäkseen Ohisalo ei kiinnittänyt huomiota takanaan olleeseen kikkeliin. Se ei noussut millään tavalla keskusteluun.
– Näyttely on pystyssä vielä muutaman viikon, Valveesta kerrotaan."

Tästä osiosta toimittajalle plussaa, hänellä lienee ollut hieman kaksimieliset ajatukset tuota kirjoittaessaan :-)?

Ja muistan tuon tapauksen kun Tupolevin veljekset lähettivät aikoinaan sen "Vive les hommes"-kortin tasa-arvoasiain neuvottelukunnan erikoistutkijalle (johan onkin hieno titteli!). Heh joo, tunnetuin veljeksistä oli Jorma Reini!

Vahinko etten ole taiteilija, "inspiraatiojuomaa" otettuani voisin lätkäistä punamaalilla tauluun kunnon "kirkkoveneen" ja nimeksi jotain raflaavaa - kirkkoveneenkairaaja, Vieno Huttunen tai lettutieteen Vihtori.

OT:nä, saas nähdä millaiseksi tilanne kehkeytyy Turkin ja Kreikan vastaisella rajalla? Erdogan päätti avata sananmukaisesti helvetin portit ja päästää pakolaiset vapaasti maan rajalle. En halua edes tietää kuinka monta miljardia €uroa EU maksoi Turkille, että se ei päästä niitä rajan yli Eurooppaan. Ja tässä sitten Erdoganin kiitokset EU:lle! En viitsi kommentoida enempiä, koska siihen tulisi vain pelkkiä miesten ja naisten sukupuolielinten rahvaanomaisempia ilmaisuja...


- Soomepois Eestist -

vieras kirjoitti...

Paul Joseph watson ja James Woods huomasivat tuon Oulun videon:

https://twitter.com/PrisonPlanet/status/1233509229861965825

https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1233597715298209792

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Joppos123:lle, Ano2:lle, thinker Dillille, Soomepoisille Eestist ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Demarit olivat aikanaan Suomen kehitykselle ja hyvinvoinnille erinomaisen tärkeä puolue. Nyt ne kunnostautuvat siinä että haalivat aina uusia etnisesti edistyksellisiä ja homma menee perseelleen joka ristuksen kerta. Ne eivät vaan opi mutta eiväthän ne haluakaan oppia. Hallitushan ei hajoa vaan se pidetään väen väkisin läjässä. Ja tuo video herättää suurta myötähäpeää. Plus sen tiedon että suomalaisille nauraa kätkätetään maailmalla.

Joppos123: En lähde spekuloimaan Husun sukutaustasta. Totean vaan sen, että kun tällainen tahattoman koominen hahmo on nostettu jalustalle ja arvostelun ulkopuolelle niin se kertoo maastamme ja sen tilanteesta ikävän paljon. Ja joo, yksi etnisesti edistyksellinen demarinainen on taas tutkinnassa kun tuli vähän tehtyä etnisesti edistyksellisiä petoksia.

Ano2: Olet muuten oikeassa. Ja jos joku, sanotaanko vaikka arabijätkä katselee tuota videota niin hän varmaan kysyy että mistä tuossa on kysymys. Ja kun hänelle sanotaan että kyseessä on raiskauksenestovideo niin hän päästää röhönaurun. Mistähän muuten tuohon pellevideoon löydettiin kaksi jätkääkin esiintymään?

thinker Dill: Tällaisenkin kuvan helposti saisi mutta eiköhän joko hän tai hänen haamukirjoittajansa meinannut suomalaisia.

Soomepois: Olen kyllä samaa mieltä kanssasi taiteesta. Itse tykkään erityisesti Ivan Aivazovskin teoksista:

http://info.edu.turku.fi/venalaisettaiteilijat/aivazovski_teksti.html

Ja suomalaisesta Seppo Similästä:

http://sepposimila.com/

Mitä tulee Turkin ja Kreikan rajaan niin jos etelän Pönttövuori taas puhkeaa niin toivottavasti Balkanin maitten rajavalvonta pitää. Suomessa kun on sellainen hallitus että sehän ottaa tänne turvapaikalle vaikka itsensä Perkeleen.

vieras: Joo, olen huomannut. Suomi saa taas mainetta hyväuskoisten ääliöitten maana.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Periaattessa yhteiskunnat jotka rakentuvat klaaneihin eli noin 5 sukupolvea takaperin. Näisså on myös pääsääntöisesti järjestettyjä avioliittoja ja asenne mitä serkumpi sen herkumpi. Systeemi on sellainen että vaikka olisi toiset, kolmannet, neljännet tai viidennet serkukset niin perimäaines on kaventunut ja syntyy mutaatioita tai geenivirheitä kuten Egyptin hallitsijoilla tai Espanjan Habsburgeilla. Joten Husu on taas kerran käynyt höpönassun pesällä, olisiko syytä tarkastella vaikka Husun omaa klaania.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessä asiassa Husu on aika lähellä totuutta kommentissaan, nimittäin maahanmuuton suhteen. Mutta ei suinkaan Husun mielikuvan mukaisen maahanmuuton, vaan vallankin toisensuuntaisen, nimittäin suomalaisen (valkoisen) maastamuutto Somaliaan ja muihin alikehittyneiin maihin on ainoa keino saada ko. maat edes teoreettisesti nousemaan niin taloudellisesti kuin sosiaalisestikin.
Kiistaton tosiasia on, ei rasistinen vaan fakta, että valkoisen miehen saapuminen aikoinaan näihin husujen maihin on ollut se pieni valonpilkahdus mustassa maailmassa. Ilman tätä historiallista tapahtumaa noissa paikoissa paistettaisiin edelleen naapuriheimojen jäseniä iltanuotiolla, kaukana siitä ei olla vieläkään kun kolonialismi lopetettiin turhan aikaisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Juuri näin. Nämä pohjoismaalaiset yhteiskunnat ovat toimineet paljon paremmin. Tosin valitettavasti nekin ovat tietoisesti menossa yleisafrikkalaiseen suntaan.

Ano: Ja valkoisen miehen poistuminen maasta on katastrofi. Katsotaanpa vaikka Rhodesian/Zimbabwen ja Etelä-Afrikan tilannetta.

klova kirjoitti...

Ensi viikolla saatetaan nähdä sellainen ihme,että rajat menevät kiinni Euroopassa.

Ei pakolaisten vaan viruksen.Italiassa sairastuneita 239 lisää eilisestä.Näyttäis leviävän tehokkaasti länsimaassakin ja suuri osa sairastuneista vaatii sairaalahoitoa.Lopulta noin 2-3% sairastuneista kuolee,vaikka otanta on liian pieni että voitaisiin tehdä kattavat analyysit.Mutta ehkä keväämmällä tiedämme tarkemmin....

Kaikkien,poislukien ne muutamat pyhimykset,humaanius loppuu kuin seinään siinä vaiheessa kun oma henki on edes jonkinlaisessa suorassa ja konkreettisessa vaarassa.

Ja vaikka virus ei leviäisikään pandemiaksi,niin ainakin talouden se saa stoppiin.Mikä nykyään on melkein sama asia kuin rutto ja kolera.

Onneksi meillä on hallitus mikä kykenee koviin ja nopeisiin päätöksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä kartassa oli kyllä virhe. Suomi olisi pitänyt merkitä värillä, joka tarkoittaa "legal but rare", laillisia mutta harvinaisia. Siis serkusavioliitot. Avioliittolain 7 ja 9 §:n mukaan
"Kukaan ei saa mennä avioliittoon isänsä, äitinsä, näiden vanhempien tai muun suoraan takenevassa polvessa olevan sukulaisensa kanssa eikä lapsensa, lapsenlapsensa tai muun suoraan etenevässä polvessa olevan sukulaisensa kanssa."
"Sisarukset ja puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon."
Ja "Avioliittoon eivät saa mennä keskenään ne, joista toinen on toisen veljen tai sisaren jälkeläinen, ellei oikeusministeriö erityisistä syistä anna siihen lupaa."

Serkkuja kielto ei koske, mutta käytännössä serkustenkin väliset avioliitot silti lienevät nykyisin harvinaisia. Tosin ennen vanhaan ne ovat ehkä olleet nykyistä yleisempiä varsinkin harvaan asutuilla seuduilla maan itä- ja pohjoisosissa. Ja tuskinpa niitä lupia veljen tai sisaren jälkeläisen kanssa naimisiin menemiseenkään kovin usein edes haetaan, vaikka lain mukaan se voisi "erityisestä syystä" käydä päinsä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klovalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

klova: Sinänsä tuo virus näyttää tappavan muutenkin vain yli 75-vuotiaita ja muutenkin huonokuntoisia ihmisiä. Niin että pikkusen liioitellulta hysterialta vaikuttaa. Tietysti talouteen se on vaikuttanut.

Ano: En ole koskaan edes kuullut suomalaisesta serkusavioliitosta enkä ole varma että onko niitä ollut aikaisemminkaan.

Becker kirjoitti...

Somalit ovat ruskettuneita arabeja, siis murjaaneja. He ovat varsinaisia rasisteja afrikan värillistä väestöä kohtaan jotka inhoavat somaleita, kukapa ei inhoaisi. On tunnettua että serkkujen keskenään nainti aiheuttaa fyysisiä ongelmia ja psyykkisiä. Kun tiedetään että somaleilla tuo ÄO ole muutenkaan merkittävä niin sen herkumpi mitä serkumpi vain pahentaa tilannetta. Ja me maksetaan psykiatrit ja muut hoitotoimenpiteet. Ja meillähän on varaa vaikka mihin.

Tuo Oululainen soidintanssi pisti kyllä hiljaiseksi. Olen aina jotenkin alitajuisesti kuvitellut/toivonut että suomalaiset ovat ruotsalaisiin verrattuna jotenkin fiksumpaa väkeä, mutta kyllä nuo nuijat härmäläiset vaan saavat vähän väliä puhkaistua tuon sinivalkoisen kuplan. Sitten ne kaksi cuck-jätkää siinä taustalla. Mikä on heidän sanomansa tässä performansissa. "Me suojelemme ämmiämme". Hyvin joutavat, en voi muuta todeta.

Taiteesta en juuri ymmärrä hirveesti, paitsi että kerran mua pyydettiin poistumaan Ateneumista, ja poistuinkin asiallisesti. Mutta Aivazovski on minunkin suuria suosikkeja. Se miten hän kuvaa merta ja taivasta on aivan mieletöntä. Se vetää hiljaiseksi. Tukholmassa oli muutama vuosi sitten hänen näyttely ja siellä viihdyin tosi pitkään. Mitkään valokuvat eivät tee oikeutta sille kun töitä näkee luonnossa.

Erdogan teki varsinaisen tempun kun laski "Pakoloiset" Eurooppaan. Nyt vielä Unkarilaiset hoitavat rajavalvontaa kyynelkaasulla, mutta on mielenkiintoista nähdä milloin siirrytään kovempiin otteisiin. Ei ole olemassa velvollisuutta laskea rajojen sisään pakolla rynniviä massoja, paitsi Suomea tämä ei koske, saadaan sekin vielä nähdä. Miksei näitä Syyrialaisia ajeta Syyriaan. Siellä on suurin osa maaasta jo rauhoitettu. Tosin näistä ei vissiin kovinkaan moni ole koskaan asunut Syyriassa. Euroopassa on ruoho vihreämpää ja lihapadat suurempia. Kela Gold, here i come.

Ukkeli kirjoitti...

Toisaalta Husua voi tavallaan ihaillakin. Hän on hoitanut asiansa aika hyvin: vieraassa maassa alkuasukkaat elättävät hänet, vaikka hän valittaa koko ajan kohtelusta ja rasismista. Mikä meitä tsuhnia vaivaa? Venäläiset taisivat olla oikeassa, kun pitävät meitä tsuhnia hölmöinä.

Noin muuten kannattaa muistaa, että Husu on luultavasti paljon keskimääräistä somalia fiksumpi. Millaisia ne muut mahtavat olla?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Ukkelille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Olen siinä käsityksessä että somalit inhoavat erityisesti arabeja. Jotain henkilökohtaista kokemustakin mulla tästä on. Oululainen soidintanssi pistää vain häpeämään. Ja mistä ne ovat löytäneet ne kaksi jätkää tuohon pelleilyyn? Meillä on pari Aivazovskin taulun kopiota makuuhuoneen seinällä. Uskomattoman hienoja kuvia. Mitä Erdoganin tempaukseen tulee niin toivotaan että Balkanin rajavalvonta pitää. Meidän tuherohallitus kun ottaa vastaan kaikki, jotka Suomeen pääsee.

Ukkeli: Ikävä kyllä venäläiset ovat tässä asiassa aivan oikeassa.

klova kirjoitti...

Yli 70-vuotiaista sairastuneista lähes 10% on kuollut virukseen,mutta myös 50-59 ikäluokasta 1,5 % on menehtynyt.Siis tähän saakka,tautihan on vasta nuori.
Japani mm sulki kaikki koulut huhtikuuhun asti ja Ranska kielsi kaikki yli 5000 ihmisen sisätilatapahtumat.Kiinan tuotanto on seissyt kohta kuukauden.En tiedä paniikista,mutta jotenkin tuntuu,että Kiinan kommunistit ryhtyvät sulkemaan kokonaisia kaupunkeja vasta kun on ihan pakko.Mieluiten pimittäisivät koko jutun.

WHOn arvio taudista:Pandemian vaara todella ilmeinen.Tarkoittaisi 40-70% sairatumista pallon väestöstä ja kuolleisuus näyttäis olevan ainakin muutama satakertainen influenssaan nähden.

Totta kai tällaiseen liittyy aina turhaa paniikkia ja todennäköistä onkin,että terve alle 60- vuotias selviää viruksesta.

Ihmismieli vaan kun ei ole kovin rationaalinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. Joo, ei mielestäni näytä että tästä olis uutta Espanjantautia tulossa.

Joppos123 kirjoitti...

Vasemmistoliitto jatkanee väkivaltaa uhoavalla linjallaan vaikka yksi leikkipartisaani saikin kenkää julkisista tappofantasioistaan.
Sekin fantasijoija tavallinen tissiposki josta ei aikuisten oikeasti tositilanteessa olisi muuhun kuin housuunsa kusemaan.
Saattaa tulla tulevaisuudessa ihan mielenkiintoista jos noi aisurit alkavat ihmisten nokille hyppelemään.
Saas nähdä saako tappofantasijoissaan rypenyt aisuri tuosta edes sakkoa, veikkaan ettei saa koska valtakoneiston mielestä se oli vaan läppä.
Noita läppiä voi tuolla mentaliteetillä tulla mulle päin naamaa laukomaan, katellaan kellä alkaa ne aivonkuoret paistamaan.
On noita tappouhkauksia ennenkin tullut mutta silloin asialla on ollut edes jollain tavalla vakavasti otettavat tekijät eikä tuollaisia luusereita.
Somalii antanee häiskälle "Dan Koivulaaksomitallin" kultaisin perslävin.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Sen Japanissa eristettynä olleen ristelilyaluksen sairastumisprosentti oli loppuvaiheessa noin 18,5%.
Tämä laskettu viimeisimpien uutisoinnissa näkemieni lukujen perusteella.

Työpaikalla tuli matkustuskielto Italiaan ja joihinkin muihin (pääasiassa aasian) maihin.
Ja jos vapaa-ajalla noissa käy (tai työmatkalta palaa), saa vähintään 2 viikon etätyökaranteenin. Eli konttorille ei saa mennä hetikohta matkan jälkeen.
Noin alkuun...

Anonyymi kirjoitti...

Lähes neljä Eurooppaa mahtuisi Lähi-idän ja Afrikan sisään, mutta ihmisvirta käy koko ajan vain yhteen suuntaan ja syykinhän on tietysti päivänselvä. Naapurimaat, saman kulttuurin ja uskonnon alueet eivät käy, eivätkä monet rikkaat öljyvaltiot korvaansa lotkauta kanssaveljiensä ja -sisartensa hädälle tai mikä syy nyt milloinkin sattuu olemaan. Turkin Erdogan taitaa olla pahemman lajin roisto, joka on tarkkaan suunnitellut temppunsa; kun ei EU:hun huolittu (Olli Rehnin kovasta yrityksestä huolimatta), niin ottipa sitten käyttöön kikka kakkosen eli kiristyksen. Tuskin tuo hyvää hyvyyttään on antanut maansa kansainvaelluksen läpikulkuväyläksi. Ihmetyttää vaan, että nyt Kreikan rajaa valvoo poliisi eikä rajavartiolaitos. Onneksi kuitenkin poliisit näyttävät olevan tosissaan eikä siellä tulijoiden laukkuja kannella eikä kreikkalaiset hillu ”Refugees Welcome”-kylttien kanssa. Siellä on nyt todella tulenarka tilanne ja antaa osviittaa siitä, miten Euroopan käy corona-viruksen lisäksi, mutta kun mielenkiinnosta katsoin eilen Ylen pääuutislähetyksen alkua, niin perussuomalaisen nuorisojärjestön tilanne oli uutinen numero yksi...

Oululaisten tekemä video on niin naurettava ja säälittävä, ettei sille vedä vertaa kuin Ylen vastaava tekele, jossa mahdollinen raiskaaja pysäytetään yhdellä ”no”-sanalla ja lapasen pystyyn nostamisella. Aivan sama kuin hysteerisesti riehuva lapsi lopettaisi riehumisen kun sanotaan rauhallisesti ”ei”. Millaisessa leikkimaailmassa nuo ihmiset oikein elävät?

Rouva Ano

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Erdogan liikkuu yksiöisellä jäällä. Kreikkalaisilta loppuu vähäinen ymmärrys, hyvin äkkiä Ateenassa on vanhaa tyyliin everstijuntta, bulgaareilla on yhtävähän ymmärrystä turkkia kohtaan. Leirit tyhjätään raja-asemilla ja kerrotaan että turkki on tuolla. Toisaalta sotiminen voi kaataa turkin talouden ja armeijassa on nuorturkkilaisia upseereita joten everstijuntta voi pian löytyä Ankarastakin.

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksestasi. Jälleen kerran onnittelut assdeepeelle mahtavasta toteemi-tutkasta. Kumma juttu, että jonkin verran sukututkimusta tehneenä en ole onnistunut löytämään merkkejä serkusavioliitoista. Tosin, ehkä afrikansarven terävintä älymystöä edustavalla huippuosaajalla on parempaa tietoa Suomalaisten geeniperimästä - verrattuna tällaiseen tyhmään sisäsiitosoletettuun pottunokkaan...

Tuo oulun noitajoukkion tapaus kerrassaan mainio: 2,5 miljoonaa hassattu matutukseen, ja tuloksena on irvokas performanssi-video. Kyllähän tuon videon avulla lapset ja naiset ovat turvassa, joo, varmaan. Pari miesoletettuakin näkyy olevan tuossa farssissa mukana. Miltähän raiskattujen lasten vanhemmista ja sukulaisista mahtaa tuntua, kun näkevät tuon tekeleen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Patelle Pankavaarasta ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Joo, uho on leikkipartisaaneilla kova ja miksei olisi kun valtiovalta ei ole reagoinut touhuun oikeastaan mitenkään. Ruotsissahan ne antifantit ovat vielä röyhkeämpiä. Mutta luulen minäkin että ne varsinaiset punakaartit jää tuolla porukalla perustamatta.

VNV: Voi olla että niitä matkustuskieltoja on tulossa vielä huomattavasti enemmänkin. Kuulin huhua että esmes HUS laittais työntekijöilleen matkustuskiellon uhka-alueille.

Rouva Ano: Kun tuo etelän Pönttövuori on taas puhkeamassa niin täytyy toivoa että Balkanin tulppa pitää. Meillä kun on tunnetusti hallitus joka ei osaa tässä asiassa sanoa ei. Kun näin aikanaan sen Ylen raiskauksenestovideon niin tuumasin että tästä ei tahaton huumori enää parane mutta niin vain oululaiset panivat paremmaksi. Ja luulen että videon tekijät eivät todellakaan ole kosketuksessa reaalimaailmaan.

Pate: Se everstijuntta Turkkiin olisi paikallaan mutta sillä alkaa olla kiire sillä Erdoganhan on voimakkaasti islamisoimassa armeijaa. Mikä itsessään on jo huolestuttavaa sillä Turkilla on aika pirun vahvat asevoimat.

Pinlaareni: Kiitokset sinullekin. Toiseustoteemithan saavat puhua rauhassa sujuvaa horinmummoa eikä valtamedia eikä valtakoneisto koskaan puutu asiaan. Hyvä kysymys muuten tuo kysymys raiskattujen vanhemmista ja sukulaisista. Mahtavat tuumia että vittuileeko ne kaiken muun ikävän lisäksi.

Becker kirjoitti...

Mä en ymmärrä kun jauhetaan puhdasta paskaa koko ajan Syyrialaisista pakolaisista. Tuo Kreikan rajalla mölisevä ja kiviä sekä kyynelkaasupanoksia heittelevä muslimi-invaasio tulee kyllä Iranista, Irakista, Afganistanista ja muualta paitsi Syyriasta.
Turkkilaiset kuskaavat tunkeutujia Kreikan rajalle busseilla ja takseilla sekä poliisi varustaa heidät kyynelkaasupanoksilla. Serbia suunnittelee poikkeustilan julistamista ja on aivan varmaa että pelkällä piikkilangalla ja kyynelkaasulla tuota "allahu akbar" laumaa ei pidetä kurissa. Saas nähdä nyt kun paska on lentänyt propelliin miten kaaos etenee. Suomi varmaan lähettää pian avustusretkikuntia hakemaan näitä "pakoloisia" kansalaisten elätettäväksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Totta. Kyseessä ovat elintasosiirtolaiset. Eivät pakolaiset. Ja Balkanin maat ovat kyllä käsittääkseni päättäneet että tällä kertaa tänne ei tulla. Ehkä meidän hallituksemme sitten tosiaan alkaa jatkuvan lentoliikenteen. Sehän ei tässä asiassa osaa eikä halua sanoa ei.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuohon veli Jopposin mainitsemaan aspektiin voisi oikeastaan alkaa soveltaa Leonidas-lauseketta:

Thermopylain taistelun alla persialaiset vaativat kreikkalaisia (joiden kokonaisvahvuus oli n. 7 000 joista spartalaisia vain 300) luovuttamaan aseensa, johon Leonidas vastasi klassisella kreikalla kuolemattoman lausahduksensa:
"Molon labe".
Tulkaa ottamaan.

Niinpä näille risupartasoijapojille voisi siis alkaa vastata jokaiseen tappouhkaukseen:
tulkaa yrittämään.
Ehkä he oppisivat jotain. Todennäköisesti eivät; onhan heillä suojanaan koko Suomen tasavalta. Toistaiseksi.

Mitä tulee serkusavioliittoihin Suomessa, googletin tuolla haulla ja tulos oli lähes tulkoon nolla. Konkreettista löytyi vain tämän verran:

http://suku.genealogia.fi/archive/index.php/t-11857.html

Saattaisin jopa sanoa, että jokseenkin niukasti, ja sanonkin. Kovasti niukempaa kuin Somaliassa, voisin olettaa ja oletankin.

Anonyymi kirjoitti...

Näenkö oikein, sanotaanko tuolla, että serkusavioliitto olisi laitonta Suomessa? Eihän se näin ole.

Anonyymi kirjoitti...

Historiafriikki pätee:

Molon labe - on aika hävyttömästi sanottu, persian hallitsijalle. Kääntyy nimittäin tule hakemaan tai tule ottamaan. Epäkohtelias sinuttelu vastauksena mahtikunkulle.

Mistäs tänkin tiijän - luin jonkun itseäni viisaamman blogista.

Asiaan:

Tuota itäisten maiden viisasta miestä ärdöania pitää kadehtia. kränäväleissä vasta puolen turkin väestön, USA:n, Venäjän, EU:n, Syyrian, Israelin, Iranin, Kreikan ja kurdien kanssa. Mihin vielä ehtiikään. Hieno mies.

Husun täytyy olla Perussuomalaisten likaisten temppujen osaston hienoin false flag operaatio. Aina kun husu avaa sanaisen arkkunsa nousee persujen kannatus ja somalien vastustus. Onkohan husu osa KGB:n vau mikä se nykyään on apu vai liisattu samalta konttorilta? Toimii kyllä hienosti.

Terveisiä Lady of the Houselta: Ei tuo video raiskauksia torju. Kaunis, eleginen, itämaisen viisauden täyttämä liikunnallinen esitys "Apina varastaa persikan" estää.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquis Kad: Jep. Heillä on suojanaan koko valtakoneisto. Ruotsissa vielä astetta enemmän. Ja heidän bravuurinsa on tietysti käydä porukalla heikompien kimppuun. Olen aikaisemminkin todennut että tekisivät iskunsa vaikkapa jonkun metsästysseuran pikkujouluihin. Saattaisivat yllättyä ikävästi. Serkusavioliittoja taas Suomessa ei mahda olla kuin yhden käden sormella laskettuna. Jos sitäkään.

Ano: Olet oikeassa. Ei ole kiellettyä. Oli muuten yllätys itsellenikin. Tosin ei niitä pahemmin ole.

Pyssymies: Ikävää vaan että Erdoganilla on hallinnassaan huomattavan voimakas armeija. Husu taas on tosissaan ja suvaitsevais-tiedostavat henkilöoletetut ottavat hänet aina tosissaan. Vaikka hän puhuisi ihan mitä tahansa.

Ja persikan varastavasta apinastahan on tämä opetuskuva:

https://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/d3/j46/lwvx/23234/598191818.jpg

Tulee myös muistaa että kuin me nauraa kätkätellään Husun avautumisille niin sehän on tuomittavaa vihapuhetta. Vaikka Husu puhuukin säännöllisesti paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Karttakuva serkusliittojen laillisuudesta ja yleisyydestä antaa hivenen harhaanjohtavaa tietoa (tämä on vain tällainen pikku sivujuonne asiassa, ei mikään merkittävä tieto).

Vaaleanvihreällä on merkitty maat, joissa serkusliitot ovat laittomia sekä harvinaisia (alle 5 %), vaaleanruskealla taasen maat joissa ne ovat yhtä harvinaisia vaikkakin laillisia (esim. Yhdysvallat). Suomen pitäisi olla vaaleanruskeiden maiden joukossa, vaikkakaan en usko että serkusliittojen yleisyys ylittää tässä maassa missään 5 %. Tiedän elävästä elämästä itsekin kaksi vanhempaa supisuomalaista henkilöä (1930-1940-luvuilla syntyneitä - ei sisaruksia tai muuten lähisukulaisia toisilleen) joiden vanhemmat olivat serkuksia ja laillisesti vihittyjä puolisoita.

Monen sadan vuoden ajan Suomessa tosin oli voimassa laki, joka kielsi serkusavioliitot, mutta salli avioliitot lähimmillään pikkuserkusten (2. asteen serkusten) ja vanhemman serkun/serkun lapsen välillä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Se muuten taisi olla YLE-Oulu joka sen Taika-Tumppu/Magic-Mitten videon teki. :D
Mitä siihen Oulun juomaveteen oikein laitetaan?

QroquiusKad kirjoitti...

Näyttääpä siltä, että veli Pyssymies on oikeassa ja onkin:
Leonidaan lausuman loppuosan taivutus viittaa yksikköön monikon sijasta, joten se todellakin kuuluu:
"Tule ottamaan". Haaste suoraan mahtavalle vastustajalle hänen suurkuninkaallisessa korkeudessaan.

Mitä tulee Perussuomalaisten false flag -operaatioihin, nouseepa mieleeni, etteikö tämä nuorpersun fasistikohu kenties ollutkin juuri Jusi Halla-ahon partaveitsen terävän strategisen mielen tuotosta:

nuorpersu sanoi olevansa fasisti.
Nousi kohu.
Jussi pyysi selvitystä.
Vihervasemmisto laukaisi "persut ovat kaikki fasisteja" -ulvontansa.
Nuorpersut erotetaan puolueesta?
Niin erotetaankin, ja perustetaan uusi PS:n nuorisojärjestö.

Tässäkö se oli?
Ensin nostatettiin kohu nuorpersujen fasismista, tietäen hyvin, että ollaan koko ajan jatkuvassa vihervasemmiston "Fasisti! Rasisti!! Natsi!!!" -raivoamisen kohteena.
Totesihan Jussi itsekin tuoreeltaan, että hieman outoa provokaatiota nyt, kun kaikki tietävät erityisesti nuorisojärjestön olevan sekä ulkopuolisen että emopuolueen luupin alla.
Sitten erotettiin kohujärjestö - ja perustettiin uusi PS-nuorisojärjestö.

Oliko alusta alkain tarkoituskin luoda uusi nuorisojärjestö, joka voi käyttää räyhäkkäämpää kieltä ja terävämpiä särmiä kuin tähän asti? Samaan aikaan uusi PS-nuoriso yhtäältä peesaa mutta toisaalta paheksuu?
Kaikki sataa PS:n laariin.

En lainkaan hämmästyisi, mikäli näin olisi. Jussi kun näyttäytyy minulle miehenä, joka piilottaa sisälleen vähintään 98 % siitä, mitä ei halua ulkopuolisten näkevän. Ja sitä riittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Niin kuin totesit niin hivenen harhaanjohtavaa mutta merkityksetöntä sillä Suomessa ei juuri serkusavioliittoja ole.

VNV: Joo, Yle Oulu oli siitäkin vastuussa. Juomavedessä lienee jotain omituista.

Qroquius Kad: Tähän en osaa sanoa mitään. Menee sottailussa sen verran pitkälle.

QroquiusKad kirjoitti...

Näistä taikalapasista on todellakin muistettava, että se oli juurikin Oulun poliisi joka ilmeisen vakavissaan teki Ylen kanssa mainitun taikalapas-käsilaukkuheilutusvideon raiskaajan pysäyttämiseksi.

Sen opit voisivat ollakin aivan paikallaan sille Outi Oululaiselle, johon Olli Oululainen oli ottanut puoli tuntia ennen pilkkua katsekontaktin.
Outi oli katsonut tunteakseen, ja kääntänyt katseensa sivuun.

Olli lähti sulkemisen perään Outin perään sönköttäen vaanekkönääkuulekkonää ja ekkönävoesniinko ja alakkonäämua.
Outi sanoi stop, ja näytti kämmentä.
Olli ei ymmärtänyt. Niinpä Outi tuuppasi häntä kauemmas.
Olli parka ei vieläkään ymmärtänyt, ettei Outi oikeasti halua häntä yhtään mihinkään. Lopuksi hän sai Outin käsilaukusta korvilleen.

Videota ei valitettavasti oltu suunnattu mainitunlaisten kääniörvellysten torjumiseen. Mihinkään muuhun sillä ei ole rahkeita. Vaikka piti muka olla. - Tässä yhteydessä tulee esiin yhä uudestaan väärinymmärrys, jota toistellaan muka totuutena:

poliisi olisi kehottanut muka kilistelemään avaimia päällekarkaajan pelottamiseksi.

En muista enää sen sanomalehden artikkelia, josta tämä lähti liikkeelle, mutta asia oli tämä:

"Jenkeissä asuessani meitä tyttöjä koulutettiin poliisin toimesta pitämään yksin kulkiessa avaimet nyrkissä, niin että päät ovat esillä sormien välistä. Sillä sitten viiltämään, jos tiukka paikka tulee. Tosin sikäläiset avaimet olivat teräväpäisiä, eivätkä sellaisia lättänöitä kuin suomalaiset."

(https://www.vauva.fi/comment/21505596#comment-21505596 klo 09.51)

Poliisimme kehotti alkuperäisessä artikkelissa siis samaan aikaan
sekä pitämään ääntä, joka voisi pelottaa päällekarkaajaa
että pitämään esillä avaimia, jotka myös saattaisivat pelottaa päällekarkaajaa.

Tätä toistellaan nyt idioottiversiona, että poliisi kehotti "kilistelemään avaimia"!
Mutta toisaalta;
eivät ne avaimet nyrkissä sormien välistä sojottaen auta päällekarkauksen kohdetta pelotetta enempää.
Ellei ole nyrkkeilytaitoa, avaimetkin katoavat pian nyrkistä hyökkääjän taskuihin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarvitaan taistelulaivan upottamiseen?

Viiden tonnin pommi, parin tonnin magneettimiina, puolentoista tonnin kranatteja, torpedoja joissa satojen kilojen taistelukärki, tonnin pommeja - joo joo.

Mutta ihan pelkkä pilssivesikin riittää, se syö pohjalevyt rikki. Hitaasti mutta varmasti.

Miten niin ja mitäs sitten:

Katselin taannoin Drachinifelin videota, 100-vuotias jykevä taistelulaiva laitettiin kuivatelakalle viime tingassa.

Ja husuilu on se pilssivesi joka syö matuteollisen kompleksin upoksiin. Oikeastaan tosiasiat on se pilssivesi ja husuilu on happoa siihen pilssiveteen.

Kuuntelin kaffella ollessani parin nuoremman kollegan kiistelyä matuista ja somaleista. Ovat Voima-lehden lukijoita kumpikin. Naiiveja nuoria, idealistejäkin. Mutta eivät ihan tyhmiä. Husun serkusavioliitto-visertely oli herättänyt kummankin kummastelemaan - koko kommenttihan on ihan pötyä.

Serkusavioliitot liittyvät joko tarpeeseen pitää suvun omaisuus kasassa - pakistan, intia, yms tai maantieteellisesti tai sosiaalisesti suljettuihin väestöihin, ei ole valinnan varaa. Somaleilla ja muilla paimentolaisilla on tarve välttää myötäjäisten kautta ulosvirtaavan suvun omaisuuden menetys.

Euroopassa ei ole tämmöisiä tarpeita ollut kuin kuninkaallisilla. Maaorjilla ei ole ollut omaisuutta. Ja suomessa on nuoripari voinut raivata uutta viljelysmaata asutuksen laidalta. Kaskeaminen yksi työkalu tuohon. Tuolla lailla tänne on tultu volgan mutkasta, tunnin kävelymatka sukupolvessa on vauhti ollut.

Suomalaista tautiperintöä selittää sukurutsaa paremmin useat geneettiset pullonkaulat, suomen väestö on pudonnut muutamaan kertaan tosi vähiin - ja paikallisesti useamminkin. Ennen historiallista aikaa ja historiallisena aikana. Toki mantieteellinen eristyneisyys on välillä vaikuttanut asiaan. Mutta polkupyörä 1800-luvulla ratkaisi tuon ongelman. Riiuureissulle pääsi kauemmaskin.

Ihan itse keksivät tuon, maahanmuuton taistelulaivan pohjalevyyn tuli pienenpieni reikä.

Yksi, yksittäinen ,serkusliitto ei ole suuri geneettinen riski, useampi on. Ja monta sukupolvea kestävä kaukaisempienkin serkusten välinen lisääntyminen on riski. Pakistanilais-intialais-tyyppinen kymmenien sukupolvien serkus-lisääntyminen on hyvin suuri geneettinen riski.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Olisiko niissä itsepuolustautumisjutuissa muistettu mainita hiussprayn ottamisen olkalaukkuun sille varalle, että sitä joutuu spreijailemaan mahdollisen ahdistelijahyökkääjän nassuun? Kunhan vaan tuli mieleen.

Oli niissä Turvallinen Oulu -materiaaleissa muutakin hauskaa kuin Tiktok-tanssivideo: feministeiltä omaksuttua vitun- ja kyrvänvirkkaushommeleita, seksisanastoa Alias-sanapelinä yläasteikäisille, sessioita joiden aikana koko luokka osoittaa vuorollaan milloin mitäkin ruumiinosaa ja kunkin ruumiinosan kohdalla huudetaan "tää on mun peppu, tää on superhuvä peppu" tjsp. Lisäksi 3-4-luokkalaisille opetetaan kaikki kuviteltavissa olevat seksuaali-identiteetit ja kerrotaan, että meidänkin luokalla kuka hyvänsä t. hänen sisaruksensa tai vanhempansa voi olla trans tai muunsukupuolinen.

Kun minun lapsuudessani 1990-luvulla puhuttiin epätyypillisistä perheistä, sillä tarkoitettiin yleensä yksinhuoltajaperheitä tai sellaisia ydinperheitä, joissa saman katon alla asui lisäksi mummo. Sateenkaari-, apila- sun muista virityksistä oltu koskaan kuultukaan. Tunnen itseni nyt kyllä ihan boomeriksi tässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Hyvä kommentti ja asiaa voi verrata siihen että ovien lukot ovat nimenomaan rehellisiä ihmisiä varten.

Pyssymies: Sekä se, mitä kirjoitat husuilun vaikutuksista että serkusavioliitoista pitää paikkansa.

Ano: Sinänsä varsinainen pippurisuihku ehkä toimisi paremmin. Meinaan, jos jotain tuollaista aikoo käyttää, niin siinä pitää sitten myös onnistua. Ja tutustuin myös noihin Turvallisen Oulun opetusmateriaaleihin ja mitä niistä oikein sanoisi? Tälläkö raiskaaminen loppuu? Varsinkin se tuontitavarana hankittu raiskaaminen?

Anonyymi kirjoitti...

Ensin tuli mieleen, että videon naisilla ei ole mitään hätää kun puhutaan raiskauksista. On meinaan tota luontaista vastustuskykyä...mutta tämän ilkeän heiton voi jättää omaan arvoonsa, sillä onhan yleisesti tiedossa että tällaisille oululaisille raiskaajille kelpaa mikä tahansa sata vuotta nuorempi. Husulla on moninkertainen suojakilpi. Itse kavahtaisin hänen julkista arvostelua ehkä eniten sen vuoksi, että hänelle naueskelu tuntuisi vähän sanalta kuin nauraa kehitysvammaiselle. Mikä varmaan on tarkoituskin.

QroquiusKad kirjoitti...

Jotenkin sitä olisi toivonut, että tuo Oulun hölmöily olisi ollutkin vain jokin outo kieroutunut vitsi, jonka vääntäjät tulisivat kohta hohottamaan enneaikaisesti:
"Aaaprillia, syö silliä!"

Vaan kun ei:

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006425407.html

Tuo tätijengi aivan vakavissaan kokee tehneensä suurimittaisen turvallisuusteon seksuaaliväkivallan vähentämiseksi tai suorastaan estämiseksi, ja nyt ovat huuli pyöreänä kun heitä ei olekaan otettu vakavasti.

Onpa jopa "valjastettu" ulkopuolisia voimia mukaan suurteon mitätöimiseen.
Tuo porukka pitäisi asettaa holhoukseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Se yksi etnisesti edistyksellinenhän raiskasi 80-vuotiaan suomalaisnaisen. Ja ymmärrän pointtisi Hususta mutta en voi hyväksyä että nollasubstanssilla varustettu jätkä nostetaan jalustalle arvostelun yläpuolelle.

Qroquius Kad: Hjuu, ilman muutahan jotkut suomalaiset twiittaajat voivat ”valjastaa” James Woodsin. Tuo uutinen on jo epätoivoinen ja tokihan siellä on mainittu vihapuhe, äärioikeisto ja äärioikeistolaiset kuolemanpartiot. Ehkäpä James Woods päästi räkänaurun koska kyseinen kyhäelmä on räkänaurun arvoinen.