tiistai 4. helmikuuta 2020

FEMINISTISET OPIT JA MUUAN YKÄ


Pakkoverorahoitteinen Ylemme on taas kertaalleen julkaissut artikkelin jossa se käsittelee suomalaisen miehen pahoinvointia joka aiheutuu mistäs muustakaan kuin toksisesta maskuliinisuudesta ja tarjoaa lääkkeeksi – ylläri, mitäs muuta –  lisää feminismiä. Artikkeliin on otettu luonnollisesti kolme feministiä ja kerrotaan kuinka he kasvattavat pojistaan onnellisia. Ainakin omasta mielestään. Otetaan artikkelista muutamia näytteitä:

- Ahdas miehenmalli saa monet miehet voimaan pahoin. Tutkija uskoo, että feminismi on yksi keino vapauttaa miehet kapeasta tavasta olla mies.

- Mannermaan mielestä toksisen maskuliinisuuden malli on yhteiskunnassa kuten home talossa: rakenteista käsin se huomaamatta muovaa ihmisten käyttäytymistä pienestä saakka. Monet miehet ovat pulassa, koska eivät osaa toimia muuttuneessa maailmassa, jossa ei pärjää perinteisellä äijäilyllä.

- Nykykulttuurintutkija, dosentti Tuija Saresma uskoo, että feminismi on yksi keino laajentaa maskuliinisuuden käsitettä ja siten vapauttaa miehet ja pojat ahtaan miehenmallin kahleista.

- Feminismi ei ole Liimataiselle vain naisten asioiden ajamista, vaan hän uskoo että varsinkin isät hyötyvät, jos feministit saavat vaikuttaa enemmän asioihin.

- Minua ärsyttää, kun sanon "ootpa reipas poika". Miksi sanon poika, kun voisin käyttää jotain muuta? Miksi poikien pitäisi olla reippaita? Voisin sanoa vain: "oletpa reipas".

- Jos yhteiskunta olisi tasa-arvoisempi, miesten väkivaltaan ja syrjäytymiseen liittyvät ilmiöt, puhumattomuuden kulttuuri ja pahoinvointi vähenisivät, Kalle Laanterä uskoo. Hänen mielestään feminismi voi auttaa miehiä ja vähentää heidän syrjäytymistään.

- Jos miehille tulee sellainen olo, ettei meitä ymmärretä ja että olemme epäkelpoja, olemme helppoja saaliita populisteille, jotka vaikuttavat ymmärtävän meidän maailmaamme.

Ja loput siitä artikkelista sitten. Onhan mukana tietysti eräs transjotakin ja nehän edustavat vähintäänkin kolmasosaa kansastamme. Ainakin artikkelin mukaan. Artikkelin pääidea on taas kertaalleen se, että niin nais- kuin miespuoliset feministit selittävät kuinka miehen tulisi ajatella kysymättä varsinaisesti miehiltä että mitä mieltä he asiasta ovat. Esitänpä tavallisen miehen mielipiteen. Tällaisena tavallisena, eikä edes kovin toksisena (mitä **ttua se toksinen maskuliinisuus lopultakaan tarkoittaa) miehenä voin kiteyttää oman näkemykseni asiasta kolmeen kohtaan:

1. Minä olen mies. Minä tykkään olla mies. Minä voin suhteellisen hyvin. Erityisen hyvin minä voin silloin kun minä voin määritellä hyvinvointini itse. Minua vituttaa aika ajoin. Se on normaalia. Tervejärkistä ihmistä sukupuolesta riippumatta vituttaa aika ajoin.

2. Jos joku toinen, varsinkin feministi alkaa määritellä omaa hyvinvointiani puolestani, niin minä alan voimaan huonosti.

3. Jos feministiseksi muuttunut yhteiskuntamme pakottaa minut elämään sen  feministin hyvinvointimääritelmän mukaisesti niin minä alan voimaan helvetin huonosti.

Tämä oli vain yhden miehen näkemys. Mutta uskallan väittää, että hyvin suuri määrä miehiä ja jopa melkoinen osa naisista ajattelee samoin. Selvää on, että mielipiteelläni ei ole merkitystä sillä olen vain suorittavan tason muurahaiskansalainen jolla ei ole yhteiskuntatanhuavaa oppiarvoa mutta uskallan väittää silti seuraavaa:

Suomalaisten nuorten miesten syrjäytyminen ei johdu siitä, että heitä ei olla kasvatettu feminististen oppien mukaisesti. Se johtuu siitä, että heillä ei ole työtä eikä minkäänlaista toivoa tulevaisuudesta.

Uskallan myös esittää kysymyksen:

Suomalainen yhteiskunta on muuttunut viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana aina vain feministisemmäksi. Samaan aikaan suomalaisten nuorten miesten pahoinvointi on lisääntynyt. Näin ainakin toistuvasti todetaan.

Voisiko näillä asioilla olla joku yhteys keskenään?

Vielä kehotus feministeille: Menkää ihmeessä opiskelemaan miesvaltaisille aloille. Niille, joissa tehdään. Mutta ettehän te mene. Te tykkäätte puhua. Sillä aikaa kun toiset tekevät puolestanne.Mies! Tule syliin ja anna feministin halata ja lässyttää kaikki paha pois. Sinusta tulee uusi ihminen!

35 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Niinpä niin.

Nykyäänhän on kovasti muotia etsiä itsestään sitä piilevää feministisyyttä. Vaan mitenkäs sitten jos sellaista ei kerta kaikkiaan ole?

En usko olevani ainoa persvakoäijä joka on ihan tyytyväinen elämäänsä persvakoäijänä. Minä olen jopa tyytyväinen elämääni epäsosiaalisena persvakoäijänä. Työssäkin on parasta kun lärpättäviä duunikavereita ei pyöri ympärillä.

Luulenpa poikien vittuuntuneisuuden johtuvan osaltaan siitäkin, että nykyään kaikien pitäisi olla niin perkeleen sosiaalisia, pullan pehmeitä ja keskustella tunteistaan.

Minäkin parikytä vuotta sitten kerroin rakastavani rouvaa. Ilmoitin myös kertovani mikäli tilanne muuttuu.

Tuntuu vähän ettei nykyään saisi olla ihan tyytyväinen elämäänsä äijänä. Pitäisi olla nutturapainen janeriklapanen ja keskustella neitiimäisesti tofusta. Ellei tällainen käy niin on toksisesti maskuliininen.

Sitäkään en nielaise, että persvako äijät ahdistelevat taikka hakkaavat plikkoja. Ei meidän tarvitse. Luulenpa vaan noita ongelmia olevan enemmänkin siellä missä se maskuliinisuus on tukahdetettu. Jossain vaiheessa nutturapäiseltä hipsteriparraltakin pikkupunaviineissä pinna palaa.

MikkoK kirjoitti...

Yhteiskunta lannoittaa tunkkaiseen kasvihuoneeseen verrattavaa yliopistokuplaa valtavilla rahasummilla, jotka se on kerännyt raskaalla verotuksella maskuliinisilta nettoveronmaksajilta. Kuplassa olevat tutkijat kehittävät yhä uusia reheviä myrkyllisiä rikkaruohoja, eli imaginaarisia ja luonnon vastaisia teorioita. Jos he kykenevät pariutumaan, he valitsevat puolisonsa perinteisen kaavan mukaan niin maksimaalisesti kuin heidän ulkoisilla ominaisuuksillaan on mahdollista. Esimerkiksi jääkiekkoilijat ja upporikkaat öljykauppiaat ovat erittäin mieluisia pehmoisiä. Tietysti suosiossa ovat myös maailman patriarkaalisimman kulttuurin miehet.

Kunnon konkurssi tarvitaan. Sellainen, jossa selvitään lämpiminä ja ravittuina vain reippaiden miesten ja naisten otteilla ja jossa toksisia teorioita suoltavat tutkijat saavat puhua yksinään ja omalla rahallaan. Asiaa auttaa, jos YLEllä on varaa lähettää vain välttämättömiä tiedotuksia kaksi tuntia päivässä ja loppuaika soitetaan kannustavaa perinnemusiikkia. Toisella valtakunnallisella, asiakasrahoitteisella kanavalla kuullaan Järviradiota sekä selväsanaisimpia sisällöntuottajia, joilla on CV:ssään vähintään yksi poliittinen näytösoikeudenkäynti feministiseltä aikakaudelta.

Joppos123 kirjoitti...

On hienoa aika-ajoin käydä täällä Aasiassa missä mies saa edelleen olla just sellainen äijä kun haluaa ja kaikenmaailman perkeleen telaketjulesbofeministit eivät tule mankumaan mantraansa.
Suosittelen kaikille, varsinkin niille joita Suomen tärähtäneisyys vituttaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, MikkoK:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Olenpa pitkälti samaa mieltä kanssasi. Piilevän feministisyyden etsintä on nimenomaan feministien keksintöä. Ei sillä ole mitään tekemistä meidän kanssanne. Itse joudun työssäni olemaan hyvinkin sosiaalinen mutta se ämpäri tulee työssä täyteen ja vapaa-ajalla siunattu hiljaisuus nousee arvoon arvaamattomaan. Kusipäisiä ja hakkavia jätkiä toki on mutta feministit määrittelevät kaikki miehet niitten mukaisesti. Olen muuten töissäni oppinut että on tietty naistyyppi. Sellainen, että kun se on päässyt eroon siitä hakkaavasta jätkästä niin ei mene kuin pyhätön viikko kun se on hankkinut itselleen täsmälleen samanlaisen.

MikkoK: Totta. Tuo yhteiskuntatanhuava yliopistokupla on tämän kansakunnan syöpä. Se on turha, tarpeeton ja elää vain itsensä vuoksi. Mitään hyötyä siitä ei ole kuin itselleen.

Joppos123: Suomen tärähtäneisyys vituttaa mutta pysyn silti täällä kun en muuallekaan osaa mennä. Mutta toivotan sulle mukavaa reisua.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mistähän noiden femakkojen menestys johtuu?
Olisiko SIMP yksi syy? SIMPpiys voi ilmeisesti tarttua vanhempiinkin "miehiin", ja etenkin niihin, joilla valtaa on ja arvopohjat tunnetulla tasolla.

https://melmagazine.com/en-us/story/why-is-the-simp-sucka-who-idolizes-mediocre-pussy-so-hated

https://www.youtube.com/watch?v=R7Jv43MlGd4&t=624s

Historix kirjoitti...

Ykä viittasi blogissa nuorten miesten henkiseen pahoinvointiin. Asialla on myös toinen puolensa, nimittäin nuorten naisten alati lisääntyvät mielenterveysongelmat, henkinen tasapainottomuus, ahdistushäiriöt ja yhä kasvava psyykenlääkkeiden kulutus. Niin, ja lisäksi etenkin nuorien tyttöjen kohdalla sukupuolidysforia. Kaiken kukkuraksi sukukypsät naiset eivät synnytä lapsia. Viimeksi syntyvyys on ollut näin alhainen 1860-luvun nälkävuosina.

Sitä luulisi, että kun yhteiskunta ja valtionhallinto ovat feminisoituneet sen 30-vuotta, niin nythän naisilla olisi asiat hyvin. Mutta ei. Ainaista ruikutusta ja syyn hakemista omalle pahalle ololle muista - ainaista miesten syyllistämistä.

Eikö feminismi tuonutkaan naisille onnea? Ei tainnut. Feminismi taisi pettää naiset vetoamalla ihmisen alimpiin vaistoihin - ahneuteen, vallan- ja kostonhimoon - mutta silti viemällä naisen elämästä sen tärkeimmän ja keskeisimmän sisällön - äitiyden. Muistanette, kuinka feministit ovat vihanneet kotiäitejä. Olkoon vaikka kuinka toksisen maskuliinisesti sanottu, mutta biologialle me ihmispolot emme voi mitään. Yliopistoväki kuplassaan tosin luulee niin. Niinpä totean, että feminismi tuhoaa sukupuolten välisen luottamuksen, yhteiskunnan toimivuuden, turvallisuuden ja vie yhteisöltä sen tulevaisuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Ennen vanhaan(TM) feministeistä taidettiin käyttää nimitystä "hullu akka" ja jättää niiden höpötykset omaan arvoonsa. Mikä on muuttunut? Miksi hulluudesta on tullut uusi normaali? Eihän se voi olla kestävä peruste yhteiskunnalle. Harmi vain, että hullujen akkojen pesuveden mukana näyttää menevän koko maa.

Olavi Koskela kirjoitti...

Ykän puheista tulevat etsimättä mieleen Lampaansyöjien Sepen ja Valtterin arvelut tosimiehistä. Sopii vain toivoa, että täkäläinen telaketjufeminismi tikahtuu omaan erinomaisuuteensa, ennen kuin kaikki oikeat miehet ovat lähteneet omille teilleen. Jenkeissä tuo MGTOW (men going their own way) -liike on nousussa, ja se on todellinen uhka täälläkin. Jostain syystä tämän blogialustan ylläpitäjä ei kelpuuta Henry Laasasen soman teräviä feminismiä ruotivia kannanottoja listalleen, vaikka syytä kyllä olisi. Mutta, jos täällä kotisuomessa ollaan niin tolloja, että annetaan lapsiluvun vain laskea poliittisesta korrektiudesta tai muusta typerehtämisestä johtuen, niin mitä ansiota tai aihetta eillä on ylipäänsä säilyä kansakuntana?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Suomalainen on juntti - Oikea Media .com (Jessica Vahteran mukava blogi)

Tai:
Kirjoitukseni Ulvilan Seutuun 23.12.1987

Olen suomalainen juntti

Jorma Etto kirjoittaa runossaan Suomalainen: ”Suomalainen on sellainen, joka vastaa, kun ei kysytä, / kysyy kun ei vastata, ei vastaa kun kysytään, / sellainen joka eksyy tieltä, huutaa rannalla, / ja vastarannalla huutaa toinen samanlainen: - - Sellaisella suomalaisella on aina kaveri, / koskaan se ei ole yksin ja se kaveri on suomalainen.”

Kirjailijan ”uskontunnustus” on aito. Hän on suomalainen ja hän kertoo sen rehellisesti. Siihen on hyvä samaistua. Niinpä minä samaistunkin. En osaa kysyä, enkä vastata, en puhua kauniisti, en viisaasti vaieta. Eksyn kun pitäisi osata neuvoa muita. Ajatukseni katkeaa, mutta puheeni ei. Minulla on onneksi kaveri ja sen nimi on Kaveri, siksi se onkin hyvä kaveri. Olen usein väärässä paikassa väärään aikaan, istun A-paikalla, vaikka kuulun B-luokkaan. Olen suomalainen juntti.

Kaikeksi onneksi ei tarvitse olla yksin. Meitä on monia resupekkoja, lökäpöksyjä ja millä nimillä meitä milloinkin haukutaan. Meidän elämäntapamme ovat boheemeja, kun ei kehdata ilkeämmin sanoa. Meidän näkemyksemme ovat säälittäviä, käyttäytymisemme barbaarista (varsinkin baarissa...!), meidän työmme on yksitoikkoista ja niin on kuulemma elämämmekin. Vieläpä meidän kurjien junttien kristillisyyskin on viheliäistä. Olemme onnetonta sakkia, me suomalaiset juntit.

Ihanaa kuitenkin: Meillä on valistajia, tiennäyttäjiä, opastajia aina julkisen sanan palstaa myöten. Meitä sivistyneempi luokka, se A-luokka, on kaikkitietävässä viisaudessaan ja suuressa kärsivällisyydessään kulkemassa edellämme. Se luokka osaa ja tietää. Ikävä vain, että se joutuu häpeämään meitä juntteja. Harras pyyntömme onkin, että se ei menettäisi uskoaan meidän edistymiseemme. Kun sen luokan edustajat ovat ah, niin erinomaisia airueita, joita myös jupeiksi kutsutaan, on tietysti suuri vaara olemassa, että he jättävät meidät juntit omiin muhiimme myörimään. Sekös vasta menetys olisi...?

Miten osuvasti sana sanookaan: ”Parempi päivä junttina kuin tuhat juppina”!

Anonyymi kirjoitti...

Nykyisin kuulee usein puhuttavan "toksisesta" maskuliinisuudesta, mitä sillä sitten tarkoitetaankin. Helposti tulee mieleen kysymys: onko olemassa myös "toksista" feminiinisyyttä? Ja sitäkö juuri on yhä enemmän?

Onko "toksista" maskuliinisuutta jotkin sellaiset ominaisuudet, jotka ovat, joskaan eivät kaikille niin kuitenkin varsin monelle miehelle niin tyypillisiä, että jos niitä ei hyväksytä, silloin heidän nimenomaan EI sallita olla "oma itsensä".

Naiset valittavat usein sitäkin, että miehet eivät mielellään suostu puhumaan tunteistaan. Väittäisin kuitenkin: jos nainen vaatimalla vaatii miestä niin tekemään, silloin hän varsin suurella todennäköisyydellä tulee juuri tällä vaatimuksellaan itse aiheuttaneeksi tälle (kielteisiä) tunteita, joita tämä ei muutoin kokisi. Ja ne voivat olla sellaista laatua, että jo ihan kohteliaisuussyistä niitä on parasta ollakin ilmaisematta.

Yksi syy monien nuorten miesten pahoinvointiin voi olla tämäkin: On koko joukko sellaisiakin miehiä, joiden hengenlahjat ovat aika heikot mutta joilla kuitenkin on sangen suuret ruumiinvoimat. Ennen sellaisillakin oli tärkeä tehtävä yhteiskunnassa, kun kaikkialla oli tehtävä paljon raskasta ruumiillista työtä. Mutta nykyisin yhä suurempi osa sellaisista tehtävistä on koneistettu ja automatisoitu, jolloin heidän kaltaisiaan ei tarvita enää mihinkään. Eilenhän Ilta-Sanomissa oli pitkä, 20 sivun liite asioista, jotka nykyisin ovat entistä paremmin. Monet niistä kieltämättä ovatkin, mutta tämä seikka valitettavasti on hieman kaksipiippuinen juttu. Vahvoja mutta henkisesti vähälahjaisia nuoria miehiä tuskin lohduttaa tieto siitä, että vaikka heidän kykyjään vastaavia työpaikkoja on yhä vähemmän, samaan aikaan kuitenkin avautuu uusia työpaikkoja esimerkiksi liikkeiden asiakasneuvonnassa (kuten tuossa jutussakin todettiin). Sellaisiin tehtäviin he eivät hevin sovellu.

Oli tuossa Ylen artikkelissa kyllä sellaistakin, mistä itse olen ainakin osittain samaa mieltä. Minulla itsellänikin oli kyllä jo lapsena joitakin pojille epätyypillisiä, tavallisimmin tytöille ominaisia kiinnostuksen kohteita. Vanhempani ne kyllä hyväksyivät, mutta koulussa niiden vuoksi saattoi joutua kiusatuksikin.

Tuumailija kirjoitti...

"Suomalaisten nuorten miesten syrjäytyminen ei johdu siitä, että heitä ei olla kasvatettu feminististen oppien mukaisesti. Se johtuu siitä, että heillä ei ole työtä eikä minkäänlaista toivoa tulevaisuudesta."

Tässä oli erinomainen kiteytys ongelman juurisyystä. Toki asiaan vaikuttaa monia muitakin piileviä seikkoja, mutta tuossa on se kova ydin. Mies kun haluaa olla osa yhteiskuntaa, tehdä jotakin josta saa korvauksen (ja aina parempi jos kokee työllään olevan jotakin merkitystä) ja tietää tehneensä jotakin.

Muuten, Hesarissa oli juuri yllättävä kirjoitus jossa kerrankin puhutaan asiaa:

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006393290.html

Kirjoituksen kommenttiosiossa on lisää hyviä kommentteja joista parhaalle on annettu peräti 1300 yläpeukkua. Tosin samaan hengenvetoon on todettava, että Sanna R:n kaksi lausetta käsittänyt vittuilu ja tahallinen väärinymmärrys on kerännyt 900 yläpeukkua sekin. Siellä olisi vastapuolelta huomattavasti parempiakin kommentteja, miksi tuo paskaheitto saa niin paljon kannustusta? Ja vielä naurettavammaksi homma meni, kun kirjoitus postattiin vauvafoorumille ja poistettiin minuuteissa. Postattiin uudestaan, keräsi hieman keskustelua ja poistettiin noin tunnissa. Ihan kuin joku ei kestäisi eri näkemyksiä? Ja twitter-ulina vasta kamalaa luettavaa onkin.

Vielä yhden asian voisin mainita. Edellisessä kirjoituksessasi vilahti Ylilauta. Tällä hetkellä ainoa syy, miksi Ylilauta saa elää, on se että sen ylläpito (Aleksi Kinnunen tiimeineen) pitää majaansa Maltalla kaukana Suomen viranomaisista. Ylilaudasta on tehty jo ties kuinka monta tutkintapyyntöä ja muutenkin feministit fantasioivat jatkuvasti paikan sulkemisesta. Yliksen säännöllisenä käyttäjänä voin todeta, että vaikka paikka on perinteisesti ollut täynnä paskaa ja syöpää ja trolleja, siellä on aina ollut myös paljon asiallista keskustelua ja ennenkaikkea se on paikka jonne vielä on mahdollista postata virallisen näkemyksen vastaisia juttuja. Keskustelua ei kielletä; kyllä sinne saavat feministitkin postata (eri asia haluavatko, koska siellä heillä ei ole puolellaan valtion koneistoa ja tuhansia muita twitter-feministejä. Saattaa tulla henkinen pipi). Aleksi Kinnunen on sananvapauden puolustaja ja sallii kovankin keskustelun. Toki moderointia on, mutta sen tarkoitus on ensisijaisesti poistaa laudalta mm. pornoa tai veristä väkivaltaa sisältävät kuvat.

Tällä hetkellä Ylilauta on Suomen suosituin foorumi, ohittanut viime syksynä suomi24:n. Siellä on nykyään kaikenikäistä väkeä, vaikka voittopuolisesti se on nuorten miesten paikka. Haluan myös lisätä, että 2018 jouluna Veikkaus ei antanut Hurstille penniäkään mutta eri mokutusjärjestöille kyllä löytyi avokätisesti rahaa. Tuolloin monet tavalliset ihmiset ja mm. Metallica auttoivat avokätisesti Hurstia. Myös Ylilauta järjesti keräyksen, jonka tuotto 30 000 euroa lahjoitettiin lyhentämättömänä Hurstille. Kinnunen kävi jopa itse Suomessa luovuttamassa shekin.

En minä väitä, että Ylilauta olisi kaunis tai hyvä. Se ei myöskään sovi kaikille. Kuten sanoit MV-lehdestä joskus: "kyse ei ole siitä, onko MV hyvä vai paha. Se on tällä hetkellä välttämätön". Sanoisin samaa Yliksestä.

MikkoK kirjoitti...

On valitettu sitä, että tutkijoita kritisoidaan. Tutkijat nimittävät kritiikkiä maalittamiseksi ja vainoamiseksi. Oikea tiedeyhteisö ei pelkää kritiikkiä, vaan on tyytyväinen synnyttämästään keskustelusta. Nyt ollaan menossa siihen, että tutkijoiden ja tulosten arvostelu kielletään lailla.

Poliittisesti motivoituneet tutkijat pyrkivät saamaan otsikoita ja muuta julkisuutta päättömillä lausunnoillaan ja tuloksillaan. Se palvelee rahansaantia niin, että esim. murhanhimoisimman ideologian, kommunismin kannattaja saa suuria rahapotteja marginaalisesta äärioikeistosta jankkaamiseen (tosiasiassa mainittu äärioikeisto, eli kansallissosialismi on käytännön tasolla hyvin lähellä kommunismia, siis sosialistinen kilpakumppani).

Peittelemättä poliittisin tavoittein toimivat tutkijat tuottavat tietysti ennalta arvattavia ”tuloksia”. Professori Vesa Puuronen on tehnyt asian selväksi sanomalla: ” Työni ja poliittinen toimintani ovat kokonaisuus. Tarkoitukseni on vaikuttaa yhteiskuntaan niin tutkimuksieni kuin poliittisen toiminnankin avulla.”

Anonyymi kirjoitti...

Omat poikani saavat olla herkkiä - pienet pojat ovat sitä toki yleensä luonnostaan - ja itkeäkin saa ja isin syliin tulla ja pussata ja halata. Yhtä lailla saavat olla pikku äijiksiä, painia keskenään, mennä räkä poskella ja mitä nyt tykkäävätkin. Olivat nyt luonteeltaan mitä tahansa, mutta kyllä heistä nyt saatana miehiä tulee kuitenkin, eikä mitään yltiömyrkyllisiä feministi-oletettuja!

Anonyymi kirjoitti...

Lähetin tuossa kommentin omien poikieni osalta, mutta nimimerkki unohtui - se on sama kuin tässäkin, jos sen muistan lopuksi kirjoittaa.

Mehän olemme saaneet aimo täräyksen feminiinisyyttä kaikkein maskuliinisimpiin instituutioihin, esim. armeijaan ja poliisiin - enkä nyt tarkoita naisia vaan itkuun pillahtelevia miehiä, kuten Jari Taponen ja Juho Pylvänäinen. Onko tulos ilahduttava?

Valtsu

Aion jatkossakin pelata jääkiekkoa toksisen maskuliinisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Ahdistusta helpottaisi verotuksen keventäminen sen verran mitä minun osuus oli po. tutkimuksen rahoituksesta.

Joppos123 kirjoitti...

Näin 53 vuoden kohdalla tuli sitten ostetta ensimmäinen ns olkalaukku. Ei mikä tahansa vaan Catepillarin vesitiivis sellainen 20×15 cm hässäkkä minkä saa näppärästi vedettyä rinnanyli.
Ei meinaa enää taskut riittää shortseissa kun mukana pitää roudata riittävästi rahaa, tupakkaa, lukulasit, hikirätti, käsidesi ja muuta tarpeellista.
Jämäkkää tekoa, tuosta voi vielä olla arvaamatonta hyötyä vaikkapa kalareissuilla.
Ei musta kasvissyöjää tule, teki Marin sitten mitä hyvänsä.
Kävin äsken kantapaikkani Beer Gardenissa einehtimässä vakiosetin.
Grillattu sianpotka hapankaalilla, kyytipojaksi kaksi pientä olutta, jälkkäriksi kuppi mustaa vahvaa kahvia ja yksi shotti paikallista rommia. Kyllä kelpaa alkaa pötsinsä viereen köllöttelemään.
Siinäpä sitä toksista maskuliinisuutta tähän hätään.
Nyt jos Marin sun muut femakot olette langoilla niin kuunnelkaapa tarkkaan, kuulolla? Haistakaa paska.

Anonyymi kirjoitti...

Ensin ne kasvatti pojistaan munattomia nillittäjiä ja nyt niiden tyttäret suosii maskuliinisia tuontimiehiä.
Kyllä. Silloin alkoi mennä pieleen kun yksinhuoltajuudesta hävisi häpeä.
-Puskarossi

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun vedän kilarit Ykän sinänsä ansiokkaista feministipostauksista. Miten miehetkin on saatu höynäytettyä mukaan tähän femmareiden vallanhimoon (siteeratulla Kalle Laanterällä on takuulla lempeät silmät ja pieni ironinen miesnuttura).

1970-luvulla feminismi oli vasta siemenen (anteeksi pornahtava maskuliininen sana) asteella. Silloin julkaistiin suomeksi kahden feministin (Germaine Greer ja Erica Jong) teokset, ja arvatkaas ketkä niistä vauhkosivat? Stallarinaisetpa hyvinkin. Ei oltu enää vain tovereita vaan ihanan yhteisöllisesti myös siskoja. Tämän uuden hienon aatteen miespuoliset stallarit kyllä tosin nopeasti torppasivat: mitä sä siinä oikein akkojen oikeuksista horiset, hae mulle uusi kalja. Nyt on sitten vuosikymmenien kuluttua tullut vihdoikin pay back time. Ja satakertaisesti!

Antiikin aikoina naiset menivät (näytelmän mukaan) seksilakkoon saadakseen miehet lopettamaan sotimisen. Kas kun femmarit eivät ole keksineet uhkailla tällä hirveällä toimenpiteellä. Ei heru jollet tee niin kuin käsken. Ehkäpä eivät kuitenkaan kestäisi sitä naurunremahdusta ja helpotuksen huokausta mikä sieltä sohvanpohjalta nousisi - komentelu kun ei ole kovinkaan eroottista.

On pelkkää kaksinaamaisuutta femmareilta väittää, että he ovat tasa-arvon puolesta. He ovat vain naisten vallan lisäämisen puolesta, ja sitäkin hyvin valikoidusti. Musliminaisten tasa-arvosta ei inahdetakaan - muslimimiesten sitäkin enemmän. Suomalainen mies hakkaa aina - ja samaan aikaan kun Pentti antaa litsarin niin Mohis on juossut hakkaamassa turvakotiin jo kaikki neljä vaimoaan. Pentin vaimo on järkyttävä uhri (267 peukutusta facessa), noi neljä nyt eivät vaan ole osanneet sopeutua allahin tahtoon. En ole kyllä lukenut mitään feministisiä kannanottoja case Baltzariinkaan.

Miehet ovat mukavia, miehet ovat hyödyllisiä, miehiltä oppii paljon erilaisia asioita, heidän kanssaan on kiva jutella ja olla naimisissa. Sama koskee naisia. Mulqvisteja ja totaali-idiootteja löytyy kummastakin sukupuolesta mutta ihmisellähän on noissa asioissa valinnan vapaus. Tuo pitää muuten paikkansa mitä sanoit: hakattu ottaa usein samanlaisen hakkaajan. Olisko kyse siitä, että saa näin päälleen uhrimanttelin ja jonkinlaisen mielenkiinnon? Tai sitten vaan tämä iänikuinen "mutta kun se on niin ihana selvinpäin ja katuvana". Vallankäyttöä tuokin marttyyriys.

"Minua ärsyttää kun sanon ootpa reipas poika". Jos ärsyttää, niin älä sano. Sano että ootpa reipas likka. Se ei ärsytä sinua, mutta jurppii ihan helvetisti sitä 8 v. pikkuäijää. Ja jossain myöhemmässä vaiheessa ei sitten välttämättä sanokaan sulle enää mitään. Mutta ainahan ideologia yhden lapsen voittaa.

Kiitos femmareiden ja heidän miehimyksiensä, tuntuu mukavalta käydä silloin tällöin macho-maassa (kaikki alaspäin pohjoismaista ovat macho-maita). Julkisissa tarjotaan aina istumapaikka, kamat kipautetaan junaan jne. Nainen ei ole mikään prinsessa vaan sillä nyt vaan on snadimmat voimat kuten onkin. Miksi ihmeessä hyväksi koetut käytännöt pitäisi aina muuttaa antamatta mitään tilalle? Jos mies kohteliaasti avaa oven, pitääkö siitä nostaa kyllä-mä-osaan-tämän-itsekin-avata-show. Siskot, toi just määritteli mut heiveröiseksi, jessus.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Toksinen maskuliinisuus = pidä turpas kiinni. Islamofobia, homofobia, transfobia, rasisti...niin paljon sanoja jotka kaikki tarkoittavat samaa: pidä turpasi kiinni. Kun ei oikein pärjää tasaisella argumentteineen jää ainoaksi vaihtoehdoksi: pidä turpas kiinni. Henkilökohtaisesti pitäisin parempana, että asia sanottaisiin kaunistelematta. Ei oikein millään jaksais kuunnella sitä oksettavaa, omahyväistä moraaliposeerausta joka aina liittyy tähän nykyajan mielipideinkvisitioon.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän bloggaukseen sopinee hyvin Norjan NRK:n moniosainen dokumentti Hjernevask - aivopesu, olen ehkä tainnut linkata tästä jotain tänne aikaisemminkin, mutta menköön näin kertauksena.

Niin, onhan se ihme kun ne naiset eivät hae miesvaltaisille aloille töihin varsinkin suorittavalle portaalle jonnekin raksatyömaalle tai matemaattisia opiskeluja vaativalle alalle kuten insinööriksi?

Ei mulla sitten muuta....


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Historixille, Ano1:lle, Olavi Koskelalle, Terho Hämeenkorvelle, Ano2:lle, Tuumailijalle, MikkoK:lle, Ano3:lle, Valtsulle, Ano4:lle, Joppos123:lle, Puskarossille, tira+:lle, Ano5:lle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Tuo SIMP oli mulle uusi termi mutta hyvinhän tuossa asiaa selvitettiin. Saattaa olla vinha perä. Ja toi Paul Joseph Watson on hemmetin hyvä tyyppi.

Historix: Kaiken kaikkiaan tuo pitää paikkansa. Kasvaviin mielenterveysongelmiin törmään töissäni mutta sehän kattaa kuitenkin marginaaliryhmän. Mutta joo, ei feminismi ole tainnut tuoda onnea. Tekee vain osasta naisia vielä kiukkuisempia.

Ano1: Varmaankin sitä uutta normaalia on pakkosyöttänyt valtamedia. Mikä antaa tietysti väärän kuvan sillä kyllähän Suomessa on erittäin paljon täysjärkisiä naisia. Heidän äänensä ei vain kuulu.

Olavi: Toivotaan näin. Jos olisin nuorempi ja naimaton niin saattaisin itsekin tuumia että anti ollakseen. Laasanen on ok tyyppi mutta minä olen kovasti laiska päivittämään linkkilistaani. Ei siinä sen kummempaa syytä ole.

Terho: Tuo oli mainio kirjoitus siltä ajalta kun se – suht naurettava – juppius oli päivän sana.

Ano2: Olen pitkälti samaa mieltä. Ja tuo mainitsemasi työelämän muutos tulee koskemaan aina vain useampia ihmisiä. Myös naisia.

Tuumailija: Olet itse kertonut hyvissä kommenteissasi varsin valaisevasti siitä, minkälaisessa tilassa nuoremmat sukupolvet joutuvat elämään. Kun itse olin nuori, niin olemassa oli vielä sellainen nyttemmin sukupuuttoon kuollut tunne kuin tulevaisuudentoivo. Tuo mielipidekirjoitus oli hyvä. Ja kertomasi reaktiot odotettuja. Nostan Ylilaudalle lätsää vaikka en itse sitä juurikaan seuraa. Mikä puolestaan johtuu siitä että se on niin laaja ja asioitten etsiminen työlästä. Ehkäpä tartteis seurata vähän enemmän. Kuten MV-lehti niin Ylilauta haastaa – onnistuneesti – valtamedian ja siksi järjestelmä luonnollisesti vihaa sitä.

MikkoK: Olen täysin samaa mieltä.

Ano3 (Valtsu): Ihan hyvin sanottu. Ja tulos on kaukana ilahduttavasta. Aikanaan poliisilta kiellettiin politikointi. Se taisi olla viisasta.

Ano4: Tähän lauseeseen on helppo yhtyä.

Joppos123: Oikein antoisaa reissua. Ja noita kyisiä terveisiä lähettää taatusti moni muukin.

Puskarossi: Joku voi olla eri mieltä mutta väitän että järjestelmämme suosii yksinhuoltajuutta.

tira+: Kiteytit asian taas kertaalleen erinomaisesti. Myös tuota asian historiapuolta. Payback time? Saattaa muuten pitää hyvinkin paikkansa. Ja kostohan ei rakenna. Se vain tuhoaa.

Ano5: Tuo ”omahyväinen moraaliposeeraus” on erittäin onnistunut vertaus.

Soomepois: Joo, olen nähnyt joskus tuon sarjan. Ja sen sijaan että feministi menisi raksalle hän menee yliopistoon lukemaan feminismitieteitä ja valittaa sitten kun naisia on raksalla liian vähän.

vieras kirjoitti...

Huomasko Ykä että Persut palkkasi Marko Hamilon Suomen perustan toiminnanjohtajaksi? Olen tässä yli neljä vuotta toivonut että persut ottaisi Hamilon töihin.

https://www.suomenuutiset.fi/ps-ajatuspajan-uudeksi-johtajaksi-punavihrean-kuplan-havainnut-tiedetoimittaja-marko-hamilo/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Tuo on mennyt minulta ohi. Mutta epäilemättä hyvä valinta.

Anonyymi kirjoitti...

Tere.
Tira tuolla edellä mainitsi oven avaamisesta. No on siinä sekin, että kun mies avaa naiselle auton oven, niin nainen tai auto on uusi:)
Huru-ukko
PS. mie kyllä avasin auton oven naiselle vaika kumpikaan ei ollut uusi:)

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän se oven avaaminen naiselle mikään kohteliaisuuden ele ole:
se sai alkunsa keskiajalla linnoissa kreivien, joissa ylhäiset ritarit ritarillisesti tuuppasivat eukkonsa tai muun naisen avaamastaan ovesta sisään nähdäkseen odottaako sisällä murhamiehiä.

Suomalainen mies menee ovesta ensin, koska hän teki niin jo kalevalaisella ajalla:
palatessaan kotiin naisensa kanssa ei mies voinut olla varma, etteikö kotona odottaisi rappareita rajantakaisia.
Siksi mies käski naisensa lähemmäs metsänreunaa ja avasi itse oven, taistellakseen siinä mahdollisimman paljon aikaa naiselleen paeta metsään tavoittamattomiin.

Hylätkäämme siis nämä toksisen maskuliinisuuden tunnukset, kuten naisen syöttäminen hyökkääjien uhriksi avaamalla tälle oven, ja sen sijaan tehkäämme kuten terveesti maskuliinen suomalainen mies on ajast'aikaan tehnyt:
mennyt ovesta ensin suojellakseen naistaan! - Tuossa ylempänä kun kysyttiin onko olemassa toksista feminiinisyyttä, vastaus on kyllä, ja vieläpä naisen määrittelemänä:

https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000006109149.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Sieltähän se tapa taitaa olla peräisin mitä Qroquius Kad sanoi. Ja kravatit taitaa olla perua niiltä kroatialaisilta murhamiehiltä. Itse en enää harrasta noita huomaavaisuuden osoituksia kuin vanhuksille. En vielä ihan miellä itseäni sellaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Lievää OT:tä, tuohon Hjernevask-dokumenttiin palatakseni, niin dokumentin 1. pätkässä haastatellaan brittiläistä autismitutkijaa Simon Baron Cohenia joka on serkku Sacha "Borat" Baron Cohenille. Suht'koht harvoin kenenkään huumorifilmi on naurattanut allekirjoittanutta niinkin paljon kuin se, leffasta jäi etenkin mieleen se vihreä & provosoiva stringityylinen "Borat-uimapuku" miehille.

Elokuvassa tyyppi vetää alta lipan mm. feministejä ja tietenkin juutalaisia, heittäkää heidät kaivosta alas jne. Yleisö on kybällä mukana ja eikös biisin sanoitus kuulostakin hieman "aatumaiselta"? Ironisinta asiassa lienee se, että miehen vanhemmat ovat juutalaisia ja hän on saanut juutalaisen kasvatuksen.

Ali-G:stä on hyvä meemi mikä ei ihan imartele erään rauhanuskonnon kannattajia, vapaa käännös menee jotensakin näin "Eli kerrot minulle jotta profeettasi "oli silleen" 9-vuotiaan kaa. Ja kinkkuvoileivän syöminen ei ole OK. Oletko ihan tosissasi?" Harvoin sitä on saanut naureskella niinkin paljon partaansa kuin katsellessa tämän kaverin edesottamuksia viihdemaailman saralla!

"Glorious nation of Kazakhstan", voiko sitä enempää heittää herjaa TV:ssä jostain tuntemattomasta maasta! Kaikkea vaan ei pitäisi ottaa vakavasti, mutta omakohtaisesti on kokemuksia kuinka eräät henkilöt ovat ottaneet tuon Borat-leffan liian tosissansa liittyen kansojen stereotypisoimiseen. Tuolloin olisi varmaan parasta olla seuraamatta mitään pilailu/parodiaohjelmia jollei huumorintaju tai ymmärrys riitä?

Myönnettäköön, mulla taitaa olla hieman kiero huumorintaju etteivät suvakit ja muut mielensäpahoittajat sitä ymmärrä. South Parkista riittäisi liiankin paljon linkattavaa moniin hupikohtiin, jotka eivät todellakaan ole poliittisesti korrekteja. Mutta jätetään tämä nyt tähän, tulee muuten liian paljon linkkejä.


Sukupuoliasioista ja persoonapronomineista sananen, suomen ja viron kielissä on käytössä vain yksi sana kuvaamaan naista ja miestä (hän ja ta). Mutta muissa kielissä sukupuolet on eroteltu kuten;

englanti she ja he
ruotsi hon ja han
saksa sie ja er + neutri es
hollanti zij ja hij
ranska elle ja il
espanja ella ja el
venäjä on ja ona + neutri ono (tai kyrillisin oh, oha, oho)

Tietääkö kukaan muu blogin lukijoista, löytyykö muita kieliä joissa 3. persoonan pronomini on yksikössä sama? Ainakin Suomessa ja Virossa näyttäisi olevan pronominien suhteen sukupuolten tasa-arvo, kummallekin sama sana. Heh, voiko tuon tasa-arvoisemmaksi enää mennä...


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Mulla on jäänyt tää Borat kyllä täysin väliin mutta tuon perusteella voisi joskus vilkaista. Kielistä ja hän-pronomineista en osaa äkkiseltään sanoa mutta voisikohan olla niin että suomalais-ugrilaisissa kielissä yleensäkin on vain yksi ”hän” joka käy molemmille sukupuolille?

vieras kirjoitti...

Suvakit räjähti Sebastian Tynkkysen Rambo-kuvasta.

Suvakit vinkui siitä kun kuvassa Jussi ja Rikka juovat Keijo-mukista. Seuraavaksi kuva jonkin Juneksen mukin kanssa?

Junes tuomittiin. Juneksen kaohdalla Tuomio on kuin vesi joka valuu hanhen selästä. Häneen ei päde se että prosessi itsessään on rangaistus. Junes myi tekstitiedostoja joilla sai rahat sakkoa varten. Se on vielä mahdollista että hän vie keissin hoviin.

Minä on vähän tukenut Juneksen ja Tiinan touhua sillä että olen lähettänyt maksullisia viestejä striimeihin. Ne sitten luetaan siellä.

Trump piti State of the Union-puheen. Trump kertoi miten tuhoisia sanctuary cityt ovat. Nigel Farage oli yleisölehterillä seuraamassa puhetta. Rush Limbaugh sai kunniamerkin puheen aikana. Yleisön joukossa oli 100 v täyttänyt Tuskegee Airmen-veteraani Charles McGee. Yleisössä oli jokunen muukin jonka Trump mainitsi.

Demariakat oli pukeutunu valkoiseen takkiin, meinasko ne muistella KKK:ta. Suvakit tais repiä päänsä irti Trumpin sotu-puheen takia. Niin no aina ne repii vaikka Trump sanoisi tai tekis mitä tahansa....

vieras kirjoitti...

Ihmettelen miksi Kokoomus otti Simon Elon mukaan. Elostelija on kolmiloikkaaja KD, PS, SIN, KOK. Muutaman kuukauden ajan ehti olla ilman puoluetta kun erosi uuvateista. Eikö kehdannut loikata heti Kooomukseen?

Mulle kelpaa jos Kokoomus ottaisi vaikka kaikki uuvatit. Ehkä se auttaa nyky-persuja huomaanmaan että Kokoomus kannattaa unohtaa kun sille kelpaa uuvatit. Uuvatit ei tuo Kokoomukselle lisää ääniä, eikä uuvatteja valita Kokoomuksen listoilta. Hyvässä lykylssä Kokoomuksen kannatus tippuu uuvattien takia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Antaa heidän rähistä kuvamuokkauksista. Trumpista on tehty kaiken maailman Jabba the Hut-muokkauksia eivätkä ne niistä sitten inise yhtään. Mutta tuo kahvikuppijuttu taisi olla ihan Keijon oma keijotus.

Elohan sopii kokoomukseen kuin nenä päähän. Ja kokoomuksella on noussut piipi päähän jo vuosia ennen vaaleja kun se alkaa määrittelemään persuille ehtoja millä se ottaa persut hallitukseen. Käydäänhän ne vaalit kumminkin ensin. Voi olla, että kokoomus ei ole silloin siinä tilanteessa jossa sanellaan. Tosin suomalainen vaalikarja on niin onnettoman vietävissä että eihän tuosta tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Persiassakin käytetään samaa pronominia (u) sekä miehistä että naisista, vaikka se on indoeurooppalainen kieli ja vaikka Persia eli Iran ei todellakaan ole niitä kaikkein tasa-arvoisimpia maita.
Tämä käy ilmi täältä:
https://en.wikipedia.org/wiki/Persian_grammar#Subject_pronouns
Persia on sitä paitsi englannin ohella myös yksi niistä harvoista indoeurooppalaisista kielistä, joissa substantiiveilla ei (enää) ole kieliopillista sukua.

Joppos123 kirjoitti...

Jos sallitaan niin hieman lipeän aiheesta.
On noi svedut aikalailla reppanoita.
Nyt niiltä on pöllitty 2 kappaletta RG-ajoneuvoja joista toinen on löytynyt.
Nämä siis "lainattu" heidän intiltä ja kysymyksessä ei ole mikä tahansa kaara.
Noita käytetään myös meillä krihaoperaatioissa erityisesti A-maassa. Ne ovat parhaimmillaan alueilla missä on miinoja ja IED-uhkaa.
Lisäksi niihin, ainakin härmässä on laitettu kohtuullisen hyvät viesti-ja häirintäjärjestelmät katolla olevaa käskijää eli kranaattikonekivääriä unohtamatta.
Siis miten helvetissä FISE-yhteistyökumppanimme svedustan on antanut peräti kaksi sellaista härpäkettä tullut pöllityksi.
Okei, me saadaan FISE:sta tiettyä tilannekuvaa mitä meillä ei ole ja svedut maatilannekuvaa mutta älkööt herrantähden tampoonihallitus tee päätöstä ostaa seuraavaa hävittäjää maasta jonka olemassaolosta 10 vuoden päästä ei ole mitään takuita.
Viikingit pyörivät haudoissaan kvasaarin nopeudella kun ne tsiigaavat mitä svedustaniassa tapahtuu.

vieras kirjoitti...

Onko tämä manipuloitu kuva vai onko Jussi ja Riikka hankkinu Keijo-mukit?

https://twitter.com/Halla_aho/status/1224981556374253568

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos lisäyksestä.

Joppos123: Ei nosta hirveästi Ruotsin PV:n pisteitä. Kuuluu vähän samaan sarjaan kuin tämä valeupseeri:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006371599.html

vieras: Eiköhän tuo ihan aito kuva ole. Mutta se someraivo taisi olla kuitenkin keijotusta:

https://twitter.com/keijomedia/status/1225162864320749569