keskiviikko 26. helmikuuta 2020

ANTERO LÄRVÄNEN JA PAINOTETUT IHMISOIKEUDET


- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradiosta ja jatkamme tällä kertaa ohjelmasarjaamme ”Epätietoinen Pinnanmaalta kysyy”. Kysymyksen esittää jälleen aktiivinen kuuntelijamme Urmas Blärbänen ja se kuuluu näin:

”Tämä huulipunahallituksemmehan on taas aukaisemassa ketsuppipulloa ja tuomassa maahan jotenkin Kreikkaan ajautuneita yksintulleita alaikäisiä jotka eivät välttämättä ole ajatuneita, eivät yksintulleita eivätkä alaikäisiä. Sehän on selvää että perussuomalaiset ovat kyseenalaistaneet tämän puuhastelun ja siitä oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on vetäissyt porot nokkaansa ja äksynnyt että ”Perussuomalaisilta puuttuu täysin inhimillisyys. Lapset ovat lapsia ja heillä on erityiset ihmisoikeudet”.

Kysyisinkin nyt – kun elämme tässä ”eikö teitä hävetä-kulttuurissa” – että kuinka nykyisin määritellään nämä ihmisoikeudet kun ne tuntuvat koskevan melkein kaikkia Telluksen ihmisiä paitsi tavallisia suomalaisia. Nykyisinhän kun kehitellään kaikenlaisia uusia termejä ja määrityksiä liukuhihnalta niin utelen, että onko näitten ihmisoikeuksienkin perusmerkitys muuttunut? Ja jos on, niin kuinka?”

- Kas niin, siinäpä tanakka kysymys. Yritimme saada asiasta lausuntoa ministereiltä mutta ne olivat kaikki sattumoisin ilmoittautuneet yhden käden taputuskurssille. Mutta emmehän me jääneet neuvottomaksi. Eli asiassa tarjoaa taas kerran tiukkaa asiantuntemustaan saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen. Tervetuloa lähetykseen, Lennipirkitta.

- Kiitos, Antero ja terveiset taas kerran pinnanmaalaisille kuulijoille jotka ikävällä tavalla seisovat vieläkin jalat polvea myöten reaalimaailman synkässä suossa. Ehkä pystyn omalta osaltani auttamaan teitäkin vielä eräänä kauniina päivänä lentämään unelmien siivin. Niin kuin esimerkiksi hallituksemme lentää. Ai, me elämme ihanaa aikaa.

- Mitenkä on, Lennipirkitta, ovatko ihmisoikeudet uudelleen määriteltyjä ja jos ovat niin millä tavalla?

- Niin no, ihmisoikeuksien määrä maailmassa on tavallaan vakiokokoinen möhkäle mutta se, kuinka niitä jaetaan täällä Suomessa on sitten eri asia ja sen vuoksi ei tulisi puhua varsinaisesti ihmisoikeuksista vaan painotetuista ihmisoikeuksista.

- Mitä nämä painotetut ihmisoikeudet sitten tarkalleen ottaen ovat?

- Niitä on hieman vaikeaa selittää pelkkänä määritelmänä. Ehkä valaisen asiaa esimerkkien kautta?

- Olkaa niin hyvät.

- No esimerkiksi jos etnisesti edistyksellinen henkilö saapuu Suomen kamaralle ja vaatii –  siis vaatii, ei pyydä –  turvapaikkaa niin hänelle tosiasiallisesti kuuluu turvapaikan lisäksi pysyvä oleskeluoikeus pysyvällä ja varmalla elatuksella. Tämä siksi, että kyseinen henkilö kuuluu painotettujen ihmisoikeuksien piiriin.

- Mikäli käy ilmi että kyseinen henkilö on ilmoittanut olevansa 16-vuotias mutta tosiasiassa on lähempänä kolmeakymmentä niin se ei muuta pysyvää oleskelu- ja elatusautomaattia sillä se on painotettujen ihmisoikeuksien periaatteitten mukaista toimintaa.

- Mikäli kyseinen henkilö tekee maassamme väkivalta- ja/tai seksuaalirikoksia niin tämä ei muuta elatusautomaattia ja niin valtamedian kuin virkakoneiston tulee salata kyseiset rikokset parhaan kykynsä mukaan etteivät ne loukkaisi painotettuja ihmisoikeuksia.

- Jaahah. Alan hahmottaa. Ja onko idea siitä että näille tyypeille pyritään mahdollisimman nopean kaavan mukaan saada Suomen kansalaisuuksia myös painotettujen ihmisoikeuksien mukainen? Vaikkei tyypillä olisi niin kieli- kuin ammattitaitoa ja ainoa palkanmaksaja on edelleenkin ja tulevaisuudessakin pelkkä veronmaksajan päivä päivältä reikäisempi tasku?

- Nimenomaan näin. Ja painotettujen ihmisoikeuksien mukaan kyseisen henkilön väkivallan teko on pienempi paha kuin suomalaisen sanoma perusteltu sana.

- Antakaas kun hetken mietin? Onko myös niin että kun joittenkin – etnisesti edistyksellisien – ihmisryhmien ihmisoikeuksia painotetaan ylöspäin niin samalla automaattisesti joittenkin toisten ihmisoikeuksia painotetaan alaspäin?

- Totta kai. Sinähän Antero alat hahmottaa asioita. Kyse on tasapainosta. Ja ne, joitten kohdalla ihmisoikeuksia painotetaan alaspäin ovat erityisesti suomalaiset vanhukset, työttömät ja nuoret. Kansallismieliset tietysti nillittävät vallitsevasta asiantilasta mutta siihen niin valtakoneisto kuin valtamedia voivat aina pokkana väittää että kaikkia koskevat samanlaiset ihmisoikeudet ja äärioikeistolaiset näkevät näkyjä ja valehtelevat. Onhan se ehkä härskiä mutta tehokasta.

- Tehokasta mutta samalla aika epäreilua niitä suomalaisia kohtaan joitten ihmisoikeuksia painotetaan sinne lattian suuntaan. Ettei jopa kellariin. Ja heidän määränsä kasvaa koko ajan.

- Epäreilua ehkä mutta sinun tulee Antero ymmärtää, että noilla suomalaisilla ei ole samanlaista määriteltyä uhriutumispääomaa kuin etnisesti edistyksellisillä ja erityisesti islamilaisilla sellaisilla.

- Kuka sen uhriutumispääoman muuten on määritellyt?

- Tietysti me suvaitsevais-tiedostavat ihmiset.

- Kukas teille sen määrittelyoikeuden antoi?

- Tietysti me suvaitsevais-tiedostavat ihmiset.

- Niinpä. Rajaton määrittelyoikeus on oikeastaan aseetonta väkivaltaa. Tehokasta sellaista. Mutta sanokaapas, saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, onko tuossa vallitsevassa asiantilassa oikeastaan mitään järkeä?

- Noin perinteisessä mielessä ei tietenkään ja se – ilmastohysterian ohella – tuhoaa jossain vaiheessa sekä maan talouden että yhteiskuntarauhan. Mutta näin lähitulevaisuutta ajatellen siinä on huomattava määrä järkeä. Ruokkiihan se ihanasti suvaitsevais-tiedostavaa egoa. Ja samalla järjestelmäpuolueet saavat siinä välttämättömiä uusia äänestäjiä. Ja saavat sitten tietenkin myös tehokkaan lyömäaseen kansallismielisiä tahoja vastaan.

- Minkälaisen lyömäaseen?

- Tietenkin sen että vaadittava epistola on määritelty niin järjettömäksi ja härskiksi että kansallismieliset eivät kerta kaikkiaan voi yhtyä siihen. Ja koska he eivät yhdy siihen niin me – määritysvaltamme turvin – määrittelemme heidät äärioikeistolaisiksi joilta puuttuu täysin inhimillisyys. Näin toimii myös oikeusministerimme päivitellessään persujen hirveää julmuutta. Se päivittely on ehkä teennäistä ja läpinäkyvää mutta se on kuitenkin oikeaksi määriteltyä ja se menee yllättävän monelle läpi.

- Ja se menee läpi siksi että tätä määritelmää toistetaan valtamediassa jatkuvasti. Katsos, Antero, hyvin suuri osa ihmisistä vieläkin uskoo valtamediaan tai oikeastaan ei uskalla olla uskomatta. Ja silloin moni heistäkin jotka ajattelevat kansallismielisesti eivät uskalla äänestää perussuomalaisia vaan antavat protestinsa äänestämällä vuoron perään kepua tai demareita. Jotkut jopa kokoomusta kuvitellen sen olevan isänmaallinen oikeistopuolue. Toivoen samalla että ihme joskus tapahtuisi. Mutta kun me olemme vallan kahvassa niin silloin ei ihmettä todellakaan tapahdu. Eikä muuten oikeuttakaan. Muuta kuin painotettua ja määriteltyä sellaista. Siitä me pidämme huolen.

- Saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, kiitän teitä haastattelusta ja siitä että valaisitte taas kertaalleen mädäntynyttä mutta silti täydelliseksi määriteltyä suomalaista poliittista elämää. Täällä Antero Lärvänen, siirto rutioon:

- Ja täällä paikallisration rutio. Jatkamme kotimaisella jazzilla ja soitamme uusintana kappaleen ”On tämä saatana työmaa” joka tavallaan kuvailee varsin hyvin myös yhteiskunnallisia tuntoja:

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vastavalkea verkkojulkaisussa oli korjaus MTV3 ilmastonmuutoshysteria uutiseen jossa etelämanner oli justiinsa sulamassa. No se oli pieni saari etelämantereen pohjoiskärjessä, hailuodon koosta noin neljännes, yhtä kaukana etelänavasta kuin Kokkola pohjoisnavasta, jonne oli osunut föntuuli ja tehnyt vesilammikon. Hyvin sain kuitenkin MTV3 tehtyä tästä "ilmastonmuutosuutisen".

Eräs vanhempi naisihminen kertoi kerran isänsä kylväneen ruista vielä tammikuussa kun oli kelit kohdallaan ja hyvin kuulemma sato onnistui. Vuosi taisi olla jotain 1925 kun kelit oli suurinpiirtein samanlaiset kuin tänä talvena. Silloin ilmastoa lämmitti varmaan hevosen ja lehmän pierut, mutta silloin sitä ei osattu brändätä tuotteistaa kaupallistaa ja ennen muuta, rahastaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, tiedän jutun. Laitetaanpa se linkki tähän:

https://vastavalkea.fi/2020/02/25/saari-jonka-lumipeite-hupeni/

Noita tuollaisia juttuja tulee jatkuvasti. Ja talvien kohdalla ilmastohysteerinen nyrkkisääntö on:

- Kylmä talvi: Pelkkä yksittäinen talvi. Kyse on säästä eikä ilmastosta.

- Lämmin talvi: Selvä todiste ilmastonmuutoksesta.

Ja ilmastohan on aina muuttunut. Aikana ennen hysteriaa ja ennen ensimmäistäkään polttomoottoria:

https://beta.oikeamedia.com/static/img/kuvat/img83100.png

Anonyymi kirjoitti...

Tavallisen suomalaisen veronmaksajan ihmisoikeus taitaa rajoittua muualta tulleiden kulujen maksamiseen, heidän kulttuurinsa pakkohyväksymiseen, positiivisen syrjinnän hyväksymiseen ja sen hyväksymiseen, että heidän omat toiveensa ovat poliitikkojen listalla viimeisinä. Ja kirsikkana kakussa kivapuhe.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Oikeastaan tilannetta ei enää voi enää tuon paremmin tiivistää.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvänen aika, painotettu ihmisarvohan tulee toki kansainvälisistä sopimuksista. Eikä enemmistö tarvitse suojaa, eihän sitä voi syrjiä. Ja EI! Eteläafrikkaa, apartheidia EI lasketa mukaan.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Koska Ykän blogit ovat järjestään niin hyviä, ettei ole tarpeen mainostaa muita, niin nyt on kuitenkin ihan pakko. Käykääpä lukemassa Peter Lindbergin blogi ”Häiriö persuntorjuntabunkkerissa” Uudesta Suomesta. Lehden taso ei ole viime aikoina hurraahuutoja aiheuttanut, jonka vuoksi itsekin harvoin sivuilla nykyään käyn, mutta nyt tuo edellämainittu kannattaa ehdottomasti lukea!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Korjaus edelliseen, pitäisi olla ”Häiriö persuntorjuntabenkkerissa”.

Rouva Ano

Becker kirjoitti...

Tampax-Tätien hallinnossa sisäministeri laski ulkoministerin kuin koiran veräjästa vaikka ulkoministeri oli tehnyt omavaltaisia virheitä ja menettänyt oman ministeriönsä luottamuksen. Sen jälkeen hän kansan tahdon vastaisesti aikoo tuottaa maahan nuoria muslimeja jotka ovat saaneet islamin uskon jo äidinmaitona. Eli suomalaiset saavat riesakseen taas lauman sopeutumattomia jotka maksvat satojatuhansia samalla kun maan omat orpolapset tarvitsisivat tukea. Pääministeri tapaa ulkomailla Gretan ja Alin jotka kummatkin ovat tunnettuja ilmaston muutoshuijareita. Pääministeri uhkaa tehdä maastan hiilijalanjäljettömän joka käytännössä tarkoittaa maan väestön tuhoamista tai muualle siirtoa. Pariisin ilmastohuijaukseen ollaan tunkemassa luultavasti miljardeja vaikka maa elää jo nykyjään velaksi.
Eli Tampax-Tädeiltä puhdasta vittuilua kantaväestölle joiden annetaan ymmärtää että myö viedään ja työ vikisette.
Mikä perkele siinä on että Suomestakin löytyy todella fiksuja ihmisiä mutta poliitikoiksi siunaantuu näitä narsisteja. Tai ehkä juuri sen vuoksi että noita poliitikkoja ei kukaan fiksu kestä.

QroquiusKad kirjoitti...

No kun eräiden ihmisoikeudet nyt vaan ovat parempia kuin joidenkin muiden, tai ainakin erilaisia, voisi Älykäs Nuori Nainen sanoa.
Ja varmaan sanookin.

Anonyymi kirjoitti...

Luulin ensin kirjoittaneeni väärin ja korjasin. Meni vaan hullummaksi. Anteeksi.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Lindbergin blogi on mainio.
Katsoin hänen aiempia blogejaan sieltä myös. Hyvin kirjoitettuja, joten eivät poista.
-Puskarossi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Rouva Anolle, Beckerille, Qroquius Kadille ja Puskarossille & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Jep. Ja nimenomaan niistä kansainvälisistä sopimuksista jotka ovat olemassa vain omassa mielikuvituksessa.

Rouva Ano: Sattuu ja tapahtuu. Se on täysin hengenvaaratonta. Mutta se kirjoitus oli hyvä.

Becker: Kyseinen sisäministeri muuten näyttää siltä että hän luulee olevansa pääministeri tai pikemminkin kenraalikuvernööri. Ja sen hallituksen hiilittömyys/hillittömyyssuunnitelma tosiaan romuttaa Suomen eikä se ämmälauma tunnu sitä itse tajuavan. En minä sinänsä sitä ihmettele mutta luulisi että ministeriöissä löytyisi vielä hieman todellisuudentajuista henkilökuntaa joka varoittaisi. Tai ehkä sitä löytyykin mutta sitä ei kuunnella. Case Haavisto kertoo siitä hyvin. Ja lienee niin että kun fiksut ihmiset katsovat nykyistä politiikkaa niin ne – varsin ymmärrettävästi – tuumivat että minähän en kättäni paskaan työnnä.

Qroquius Kad: Niin sanoo ja laittaa tietysti lausumaansa mukaan sellaisen väpättävän teatterivibraaton. Ettei keneltäkään jää huomaamatta kuinka hyvä ihminen nyt on äänessä.

Puskarossi: Joo, täytyy tutustua niihin tarkemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaiset päättäjät näyttävät lähinnä skitsoilta (oikeita skitsofreenikoita ei ole missään nimessä tarkoitus mollata): Suomessa hehkuttavat miten meidän tulisi olla maailman johtava valtio milloin missäkin asiassa ja näyttää noille muille luusereille esimerkkiä, Brysselissä hiiviskelevät pitkin seinänviertä ja nyökyttelevät jawohl mein Herr, jawohl meine Frau ja suostuvat kaikkeen Suomelle haitalliseen. Suuruudenhulluus varattu suomalaisille, tiskirätti-alamaisuus ulkomaalaisille.

Lennipirkitan mielestä ihmisoikeuksien määrä on siis vakiokokoinen möhkäle, joten hänelle on itsestään selvää ettei se tasapaino säily jollei toisia nosteta ylös ja toisia paineta alas. Itselleni tosin tuli mieleen sellainenkin kerettiläinen ratkaisu, että jospa ei nostettaisi eikä laskettaisi, vaan kaikki olisivat samassa vaakatasossa. Kun sentään tasapainosta puhe. No, ei sitten.

Lennipirkitan pitäisi siirtyä rakastetun Afrikka-agenttimme Urpilaisen viestintäjohtajaksi. Hän säkenöivällä logiikallaan osaisi viimeinkin avata meille tolloille sen afrikkalaisen ajatusmysteerin, että jos on vakiomöhkälekakku miten siitä saa kaikille samankokoisen palan, oli syöjiä kolme tai kolmetoista. Aivan liikaa tietoa olisi se, kuka on kakun tarvikkeet maksanut ja kuka sen leiponut. Muttei sellaisen kertominen kuulu toimenkuvaan.

Myös talousvaliokunnalla saattaisi olla Lennipirkitan kyvyille käyttöä. Meille maan holtitonta taloutta arvostelevillehan halveksuvasti hymähdellään - älkää nyt olko lapsellisia, ei valtiontaloutta hoideta kuin kotitalouksia, ei tämä mitään nollasummapeliä ole. Jos annamme maahantulijoille, niin ilomielin annamme ja turvat tukkoon, ei se raha ole suomalaisilta pois koska suomalaisia varten otamme lisää lainaa. Vain persut inisevät että muka elätämme maahantulijoita velkarahalla. Velkaraha on viimeistä senttiä myöten korvamerkitty vain suomalaisille, samoin valtion omistuksien myynnistä saatu raha. Maahantulijoita elätämme pelkästään heidän itse tuottamillaan nettoveroilla ja ylikin jää vaativien suomalaisten tarpeisiin. Joten repikää siitä!
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Tuli tuosta Brysselin nöyristelystä mieleen se männävuosina kovasti suosittu lause eli ”meidän täytyy päästä mukaan päättäviin pöytiin”. Nyt sitä ei vähään aikaan olla enää viljelty. Varmaan lauseen onttous on käynyt sen verran selville.