torstai 20. helmikuuta 2020

UTOPIAN PELLEHYPYT


Niin kuin lukija tietää, on huulipunahallitus ja erityisesti sisäministeri Maria Ohisalo aukaisemassa ns. kreikkalaista tulppaa ja pyrkii haalimaan Suomeen ns. yksintulleita alaikäisiä. Tähän mennessä tämänlaisten tulijoitten / haalittujen kohdalla alaikäisyys on vaihdellut muutamasta oikeasti alaikäisestä aina kolmekymppiseen ja yksintulijalla löytyy Suomeen pääsemisen jälkeen yllättäen parikin linja-autolastillista sukulaisia. Ja niin kuin virallinen linja jo pitkään on ollut niin kotoutuminenhan onnistuu parhaiten kun kotoutettavalla on koko suku Suomessa tukenaan niin että hänen ei esmes tarvitse opetella suomen kieltä. Tulkkipalveluthan pelaavat ja valde maksaa koska yksintulleella ja hänen suvullaan on siihen oikeus. Näin on joku päättänyt.

Niin vauhtisokeutunutta Ohisaloa kuin yhtä lailla vauhtisokeutunutta hallitusta yleensäkään ei huolestuta se, etteivätkö turvapaikan perusteet täyttyisi sillä se ei niistä edes välitä. Näinpä se on ilmoittanut jatkavansa urheasti sillä linjalla mitä aikaisempi lyhytaikaiseksi jäänyt Rinteen hallitus jo suunnitteli. Eli otetaanpa otteita asiaan liittyvästä uutisesta:

Osa kielteisen päätöksen saaneista turvapaikanhakijoista voi saada työluvan "jonon ohi" – hallitus selvittää lisää helpotuksia.

Hallitus linjasi hallitusohjelmassaan, että se ”kehittää lainsäädäntöä ja soveltamiskäytäntöä sen edistämiseksi, että työllistyneet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voivat nykyistä joustavammin saada oleskeluluvan työn perusteella.”

Ensimmäisenä voi tietysti kysyä, että kuinka suuri osa on se ”osa”? Ja sitten voi taas kertaalleen huomauttaa sen itsestäänselvyyden että maassamme on satoja tuhansia kantasuomalaisia työttömänä ja noilla jonon ohi kulkijoilla ei ole niin kieli- kuin ammattitaitoa jota näillä suomalaisilla on kuitenkin huomattavasti enemmän. Eikä näillä suunnitelluilla jonon ohi kulkijoilla ole myöskään suojelun tarvetta. Ovathan ne helvetti soikoon saaneet jo hylsypäätöksen.

Niin kuin ennenkin on todettu, ainoa ”firma” joka tarjoaa näille työpaikkaa – ainakin ja nimenomaan paperilla – on Oy Alin ja Abdulin Joutomiespalvelu Ab sopivaa korvausta vastaan. Kun on vietetty sopiva aika näennäistyöntekijänä kotoutuminen on todistetusti toteutunut ja sen jälkeen voikin siirtyä loputtoman elatusautomaatin pariin. Neljä vuotta notkuttuaan voikin sitten hakea Suomen kansalaisuutta. Ja myös saada sen.

Kun hallitus toteuttaa jatkuvasti kasvavaa kiimaansa saada maahamme aina vain lisää etnisesti edistyksellisiä kehitysmaalaisia niin se kiima menee yli kaiken muun. Myös kyseisen väestönosan suomalaisiin kohdistuvien niin väkivalta- kuin seksuaalirikosten. Jonka hallitus ilman muuta tietää. Hallituksen tuontirikollisuutta suosivaa linjaa ei voi perustella millään terveellä järjellä.

Ehkä hallituksemme todellakin kuvittelee että pyyteettömään ja ennen kaikkea rajattomaan rakkauteen vastataan samalla pyyteettömällä rakkaudella. Tosiasiassa tieto hallituksen sisäänheittotuotteista on levinnyt maailmalle interwebin ihmeellisellä nopeudella ja siellä Suomi tunnetaan hyväuskoisten typerysten maana joka tarjoaa pysyvän elatuspiikin jokaiselle tänne tulevalle etnisesti edistykselliselle henkilölle. Tai jatkossa ei tarvitse edes tulla kun suomalaiset käyvät heitä itse hakemassa mikäli Ohisalon märkä uni toteutuu. Siellä maailmalla varmaan tuumitaan että ovatko ne syntyjään noin typeriä vai onko siellä asiaa varten joku pakollinen kurssi?

Muistutetaanpa vielä että tällaisiin asioihin liittyvä uutisointi saattaa tulevaisuudessa olennaisesti vähentyä. Tämä hallituksen suunnitelma on edelleenkin voimassa:

Hallitus haluaa salata ulkomaalaisten tietoja suomalaisten tietoja kattavammin – onko kyse Migrin toiminnan arvostelun estämisestä?

Salailua ulkomaalaisten asioiden käsittelyssä ollaan lisäämässä. Hallitus on antanut eduskunnalle esityksen henkilötietojen käsittelystä maahanmuuttohallinnossa. Sen sivutuotteena julkisuuslakia muutettaisiin niin, että ulkomaalaisten asioita suojattaisiin paremmin kuin suomalaisten vastaavia asioita.

Julkisuuslaki suojaa jo nyt kaikkien yksityiselämää. Ulkomaalaisten osalta salaaminen halutaan kuitenkin ulottaa myös sellaisiin tietoihin, jotka eivät ole yksityiselämää ja jotka suomalaisten osalta ovat julkisia.

Mainittakoon vielä tuosta alussa linkitetystä uutisesta että Ohisalo perustelee näitä toimia ”syrjäytymisen ja varjoyhteiskunnan syntymisen ehkäisyllä”.

Eli varjoyhteiskuntien syntymistä ehkäistään tuomalla maahan mahdollisimman paljon juuri niitä ihmisiä jotka ovat luoneet niitä kyseisiä varjoyhteiskuntia joka ristuksen maassa mihin heidän on annettu asettua?

Elämme tilanteessa jossa meitä johtaa hallitus joka aivan oikeasti uskoo siihen että se, mikä on mennyt perseelleen jokaisessa läntisen Euroopan maassa jostain ihmeen kumman syystä onnistuu meillä ja onnistuu vielä niillä samoilla keinoilla joilla kyseinen asia on mennyt perseelleen jokaisessa läntisen Euroopan maassa.

Ja sitten kyseinen hallitus on pahalla päällä kun sitä ei oteta vakavasti.Hä? Ai eiks altaassa oo vettä vai? No, onpahan komea pellehyppy kumminkin. Ottakaa mallia!

41 kommenttia:

Ihmettelijä kirjoitti...

Pakko myöntää,parodiahorisontti on ylitetty monta kertaa ja kiitettävästi. Ja hullummaks menee.

Juha Kivela kirjoitti...

Jep! Täysin - no, sanoisinko mitä.. ainakin täysin edesvastuutonta toimintaa maamme hallitukselta, jota näytetään johdettavan vihreiden toimesta Sisäministeriöstä käsin, joten on varsin perusteltua esittää syvä ja vakava huoli tulevaan Haavisto-gate poliisitutkintaan, jota Sisäministeriö ohjaa omien tavoitteidensa mukaiseksi. No, saadaanhan ainakin varmistus Suomen Poliisin politisoitumisesta, josta on esitetty perusteltu ja vakava huoli.

Muutama vakava huomio kuitenkin asiasta, jotka olen asian tiimoilta havainnut. Tietääkseni en ole ainoa, joka on kyseisiä havaintoja tehnyt.

Useat ravintolat, kahvilat, kirjastot, jne, jne.. on täytetty palkkatuetuilla "maahanmuuttajilla" niin, että päät kolisevat yhteen tilanpuutteen johdosta. Oma lukunsa ovat woltit ja foodorat.. Lisäksi on erinäiset "koulutusväylät" toiseuden edustajille, joten ei kestäne kauaakaan kun osalla osaaminen on kantasuomalaista heitteillejätettyä nuorta ja vastaavaa korkeampi. Suomellahan nimittäin on tunnetusti varaa ja velvollisuus - tosin kohdistuen vain ja ainoastaan "maahanmuuttajien" asiaintilojen parantamiseen, liittyi se sitten asumiseen, koulutukseen, työssäkäyntiin, perheen perustamiseen, sukulaisten tapaamiseen niin kotimaassa kuin Suomessa, materiaaliseen hyvinvointiin, terveydenhuoltoon, jne..

Julkisuuslakiin kaavaillusta muutoksesta voi vain todeta, että täysin Suomen perustuslain vastaista, taitaa olla myös vakavasti yhdenvertaisuuslain vastaista. Toki tuollainen pieni mitätön sivuseikka, että Suomessa ihmiset eivät olekaan yhdenvertaisia ja tasa-arvoisia lain edessä, ei merkitse maamme hallitukselle yhtään mitään! Asiasta lienee tehty tältäkin osaa periaatepäätös hallituksen iltakoulussa, joten siitä on tullut Suomen Eduskunnan mandatoima päätös?!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ihmettelijälle ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Ihmettelijä: Kyllä. Tosin normaalisti parodia naurattaa mutta tämä ei. Ruotsissa ollaan vielä pidemmällä. Siellä sadistisen tuntikausia kestäneen ryöstön ja pahoinpitelyn seurauksena on päänsilitystä:

https://pt-media.org/2020/02/20/kusiryostajille-pikku-nuhteet-oikeudessa/

Juha: Näyttää kyllä tosiaan siltä että maata johtaa tällä hetkellä Vihreät De Röda ja puolueen johtaja Maria Ohisalo. Itse asun onneksi niin syrjässä että täällä noita palkkatuettuja ei näe. Toivottavasti ei koskaan. Yhdenvertaisuuden päälle on Suomessa lörötetty jo aikaa sitten. Mitäs muutakaan se ns. positiivinen erityiskohtelu niin asunnon saamisessa kuin julkishallinnon palkkauspolitiikassa on. Tuo uusin idea on sille jatkumoa. Mitä seuraavaksi?

Strix Senex kirjoitti...

Tämä hallitus on (kuin) lauma koulutyttöjä. Intoa on hirveästi, ymmärrystä vain vähän ja halua muiden näkemysten kuuntelemiseen tai ympäristöstä oppimiseen ei lainkaan. Ohisalo on tässäkin seurassa omassa luokassaan. Hän on joitakin koulukirjoja lukenut, muodostanut niistä oman mielikuvansa ja touhuilee nyt niiden mielikuvien varassa, muita kuuntelematta, ympäristöstä välittämättä ja omasta tehtäväalueestaan piittaamatta. Koululaismaisuus leimaa kyllä muutenkin tätä hallitusta. Kun koulussa ja yliopistossa on opittu tekemään tutkielmia ja seminaaritöitä, niin perustetaan työryhmiä tekemään tutkielmia ja seminaaritöitä. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä hallituksen pitäisi tehdä, mitkä asiat ovat nyt oikeasti tärkeitä ja tarpeellisia ja mitkä pitäisi hoitaa. Koska ne menevät näiden koulutyttöministerien osaamisalueen ulkopuolelle ja epämukavuusalueelle, ne jätetään hoitamatta, ei kuitenkaan niin, että ne delegoitaisiin ammattimiesten käsiin, koska ammattimiesten työn jälki veisi sinne epämukavuusalueelle. Ne jätetään sen amatööreistä koostuvan avustajakaartin hoitoon. Ja varmuuden vuoksi ne ammatillisen koulutuksen ja kokemuksen perusteella tehtäviinsä päässeet kansliapäälliköt pyritään myös korvaamaan poliittisin perustein valituilla harrastelijoilla. Tutkinto tällaisilla harrastelijoilla kyllä on, koska laki niin vaatii, mutta niin koulutus kuin kokemuskin sitten ovat tehtävän kannalta epärelevantilta alueelta. Tulee mieleen se Ranskan vallankumouksen aattona heitetty lausahdus ”meidän jälkeemme vedenpaisumus”, mutta silloinkin se vedenpaisumus tuli paljon nopeammin kuin arvattiin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä esitetty työlupa laittomasti maassa oleskeleville on yhtä kypsä ja harkittu idea kuin huumeiden käytön laillistaminen eli tehdään vaan kaikesta seurauksiltaan katastrofaalisesta laillista. Seuraavaa esitystä odotellessa … Miksi ylipäänsä lähdetään siitä, että hylsyn saaneille pitäisi väenvängällä keksiä kaikenlaisia vippaskonsteja että he voisivat jäädä Suomeen? Eikös se kielteinen päätös juuri tarkoita että EI. Tulee mieleen nykyinen lastenkasvatus: lapsi vänkää jotain, synnyttäjä tai siittäjä sanoo tomerasti ei. Lapsi jatkaa vänkäämistä ja kaveritkin liittyvät kuoroon ja sitten vastaus onkin kyllä, koska muuten lapselle tulisi paha mieli. Ja kukapa raakimus haluaisi että mamulle paha mieli tulisi.

Jospa työllistettäisiin ensin ne jo maassa olevat oleskelulupalaiset ja kansallisuuden saaneet? Tiedän, liian radikaali ja ennen kaikkea loukkaava ja epäkunnioittava ehdotus.

Veikkaan, että tätä Kreikka-asiaa vetkutellaan vielä pari-kolme kuukautta, koska vasta tuolloin Lesboksella alkaa olla kivan kesäistä. Sitten lähteekin laaja tantta-delegaatio leirille poimimaan rusinat pullasta. Suomalaiset tosin haluaisivat tuoreita viinirypäleitä eli pikkulapsia ja aitoja leskinaisia, mutta kuiviin rusinoihin meidän on ollut ennenkin tyytyminen. Ei edes se, että leirillä olijoista n. 70 % on afgaaneja ja pakistanilaisia ole saanut minkäänlaisia hälytyskelloja soimaan Jennifer Aniston-hiuksisen hallituksemme päissä (Ykä voi kysyä perheen synnyttäjältä mitä tämä J.A.-vertaus tarkoittaa). - Oletan siis, että tarkoitus on tuoda henkilöitä kiintiön puitteissa jolloin leireillä käydään tarkistamassa kaikki taustat mikäli UNHCR ei ole sitä tehnyt.

Suomi on muuten jännä kieli: leirillä olija, mutta Suomeen päästyään oleskelija.

Olin epäonnekseni syksyllä 2015 kolme viikkoa Kosilla, jonne on Turkista 4,5 km merimatkaa. Olin siis todellinen kokemusasiantuntija, mutta ikävä kyllä muutama tuttavakin kiisti asiantuntijuuteni koska hesari ja yle olivat raportoineet ihan muuta. Tämän syväkokemuksen jälkeen en jaksaisi enää kertaakaan kuulla mantraa "kaikkein haavoittuvimmassa asemassa" olevista.

Tuota julkisuuslakiesitystä en oikein ymmärrä. Mitkä ei-yksityiselämään liittyvät asiat olisivat sellaisia, että ne syrjäyttäisivät ulkomaalaisia mutta eivät suomalaisia? Hyvin harhaista.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Meillä on Älykkäiden Nuorten Naisten hallitus. Se on uusi naisten arkkityyppi.

Vanhemmista arkkityypeistä varsin tuttu on se Raisa Rakastaja, joka ottaa kumppanikseen arvaamattoman väkivaltaiseksi tietämänsä Jännämiehen rakastaakseen tämän hyväksi. Tämä naistyyppi ei kerta kaikkiaan opi, vaikka hänet hakataan yhä uudestaan ja uudetaan teho-osastolle.

Samankaltainen arkkityyppi on Jaana Järkky, joka ottaa kumppanikseen arvaamattoman väkivaltaiseksi tietämänsä Jännämiehen - ja sitten järkyttyy suunniltaan, kun mies onkin arvaamattoman väkivaltainen Jännämies!

Molemmilla on vielä piintynyt tapa Jännämiehestä eroon päästyään ottaa melkein saman tien uusi samanlainen tai palata yhä uudestaan semn Jännämiehen luokse, koska onhan se nyt kuitenkin mun oma ihku mörökölli.

Kun tällaiset naistyypit saavat poliittista ja hallinnollista valtaa, kyyti on kylmää.
Ja sellaisethan ne näköjään saavat, toisin kuin järkevät naiset, jotka kuitenkin muodostavat suuren elleivät suurimman osan naisista, ja sata prosenttia tämän(kin) blogin naisvakikommentaattoreista.

Imulippo kirjoitti...

Yrjö, niin kuin itsekin hyvin tiedät ammatillisen ja siviilitietämyksesi kautta, sinä voit omistaa vain oman maatilkkusi etkä mitään muuta, koska olisihan aivan naurettavaa väittää omistavansa mikä tahansa alue mitä et pysty näkemään.

Jos väität omistavasi maalaueen, joka ei kuulu sinulle yksilöllisin perustein, miksi siis kuka tahansa ei voisi väittää omistavan sinun plänttisi samoin perustein?

Mikä on rajojen määritelmä?

Kuka määrittää rajat omistamiselle?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, tira+:lle, Qroquius Kadille ja Imulipolle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Olet täysin oikeassa. Lisätään tähän vielä se näitten tyttöjen pikkutyttömäinen innostus eli ”Hei, me ollaan nyt vallassa! Me voidaan tehdä v**tu ihan mitä meitä huvittaa! Ja nythän me tehdään!”

tira+: Varmaankin kyseessä on vain se kyseenalaistamaton itseisarvo että Suomeen täytyy saada paljon etnisesti edistyksellistä väkeä koska Suomeen täytyy saada paljon etnisesti edistyksellistä väkeä. Sillä mitä enemmän niitä käveleviä solidaarisuuspokaaleja saadaan sen paremmin se ruokkii suvaitsevais-tiedostavan ihmisen egoa. Tuo Kreikkavetkuttelu kesään saakka saattaa muuten pitää hyvinkin paikkansa. Lämpimillä keleillä on mukavampi mennä Turkista Kreikkaan. Rouvakaan muuten ei tiennyt tuosta Aniston-jutusta mitään. Tiedämme että se on joku näyttelijä mutta me ei noita viihdeuutisia seurata. Ehkä selität. Julkisuuslakiesityksestä voi myös kysyä että mitenkäs se perustuslaki menikään? Ja onko niin, että sen suomat oikeudet koskevat nimenomaan ulkomaalaisia? Ei suomalaisia.

Qroquius Kad: Älykäs Nuori Nainen alkaa olla nykyisin suomen kielen pelottavin lause. Raisa Rakastajaan ja Jaana Järkkyyn olen työni puolesta tutustunut, no, eräänkin kerran. He tosin vaan pilaavat niin omansa kuin lastensa elämän. Mutta huulipunahallituksessa ei ole kumpaakaan naistyyppiä vaan Ulla Utopisteja jotka uskovat että reaalimaailma on todellakin sellainen mitä he kuvittelevat sen olevan. Ja kun he ovat vallassa niin kyyti on todellakin kylmää. He pilaavat koko kansakunnan elämän ja tekevät sen ylpeänä.

Imulippo: Nyt on pakko sanoa, että en ymmärtänyt kommentistasi yhtään mitään. En varsinkaan sitä, miten se liittyy kirjoitukseni aiheeseen. Ole hyvä ja täsmennä.

Imulippo kirjoitti...

Jos valitat siitä miten hallitus käyttää verorahojasi väärin, olet siihen itse yhtä syyllinen, niin kuin jokainen valtiouskovainen on, koska sinä TIEDÄT yrittäväsi äänestämisen keinoin pakottaa väkivallan uhalla naapurisi rahoittamaan omasta mielestäsi hyviä ideoita. Vaihtoehto on antaa jokaisen olla vapaa.

Verotus on varkaus ja varkaus on väärin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Imulippo. Uudistan kysymyksen jonka esitin sinulle aikaisemmin. Ja johon sinä et vastannut. Eli: Minä vastustan valtakoneiston nykyistä verotussysteemiä. Mutta jos en ole kanssasi samaa anarkokapitalistista mieltä niin kannatanko satasella tätä nykyistä systeemiä? Onko mielestäsi olemassa vain nolla ja ykkönen eikä mitään sen välillä?

Oma linjasi on sinänsä pelkkää mutinaa sillä se ei mitään muuta. Mutta sallin sen sinulle.

Becker kirjoitti...

Noista veroista luin juuri "hauskan" jutun. Tienaat 100 kruunua ja alin veroprosentti on 32%, eli 32 kruunua menee suoraan verohin. Sulle jää 68 kruunua ja menet ostamaan sillä bensaa. Veroa bensassa on 60% joten maksat edelleen 41 kruunua veroja ja saat 4 litraa bensaa sillä 68 kruunulla. Valtio on siis ottanut takaisin 73 kruunua satasestasi. Mutta jotta olet saanut sen satasen on työantajasi maksanut siitä 32% työnantajamaksua. Eli sinä olet saanut 27 kruunua ja valtio 105 kruunua !!!!!

Veroprosentin täytyy olla 100%, alle sen on varastamista valtiolta.

Imulippo kirjoitti...

Vastustatko "valtakoneiston" kaikkia systeemejä, vaan ainoastaan nykyistä systeemiä, koska se ei palvele etuasi? Minä kannatan johdonmukaisesti jokaisen ihmisen vapautta olla vapaa ulkoisesta pakotuksesta. Juuri tämän takia kannatan negatiivista vapautta, eli toisinsanoen vastustan orjuutta; sitä että jollain ihmisellä on suurempi oikeus päättää elämästäsi kuin sinulla.

Tietenkin on asteellisia eroja mutta onko periatteellisia? Yhden prosentin verotus on vähempi paha kuin yhdeksänkymmenenyhdeksän prosentin verotus, mutta varkaus se on euronkin verotus satasesta, kun kyse on pakotuksesta.

Ihmisten välisen kanssakäymisen tulee olla vapaaehtoista. Ehkä lasten kohdalla tähän on tehtävä biologiaan perustuva poikkeus, koska pikkuvauvat eivät ymmärrä omaa etuaan, mutta jos puhutaan aikuisista, niin vapaaehtoisuus on ainoa moraalisesti johdonmukainen tie. Vai olenko täysin väärässä?

Politiikan vasen ja oikea siipi kuuluvat samaan saatanalliseen lintuun, joka loittonee jokaisella siiveniskulla ihmisten luonnollisista vapauksista. Mikä on vaihtoehto vapaudelle? Jos sinä et suo vapautta muille, miksi kenenkään pitäisi suoda vapautta sinulle? Kenellä on oikeus käyttää sinun rahojasi? Kenelle sinun rahasi kuuluvat? Miten vastauksesi, mikä tahansa se onkin, käy yhteen verotuksen kanssa?

Joppos123 kirjoitti...

Mutta aamulla julkistetun minkälie kyselyn mukaan hallitus nauttii vallan ennennäkemätöntä kansansuosiota. Joko kansa on lopullisesti päästään vialla ja lisäksi yli 60 prosenttia Suomalaisista on masokisteja tai olemme viimein päässeet Pohjois-Korean systeemiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Imulipolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Joo, Ruotsissahan se Astrid Lindgrenin ”Pomperipossa Monismaniassa” on ollut jo pitkään totuutta:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pomperipossa_i_Monismanien

Ja meidän nilkit painaa perässä. Julkiseen sektoriinhan uppoaa suhteessa enemmän kuin Ruotsissa.

Imulippo: Tuo mitä haluat on kieltämättä erittäin kaunis ajatus. Mutta se ei vaan koskaan toteudu. Itse en viitsi haikailla olemattoman perään. Lienet muuten itsekin huomannut että tämä ajoittainen ajatustenvaihtomme – jonka sinä aloitat – on kiertänyt iät ja ajat samaa kehää.

Joppos123: Joo, ja noi lukemat pistää ihmettelemään. Huulipunahallituksella 64 pinnaa ja Rinteen hallituksella 37 pinnaa. Pistää hieman epäilemään. Toisaalta, jos nuo lukemat ovat totta niin mieleen tulee jo ajatus että heittäiskö hanskat tiskiin. Tyhjän saa pyytämättäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kauhea ja jopa nurkan takana vaaniva äärioikeisto on ollut taas asialla Saksassa, kun joku hörhö oli mennyt kahteen vesipiippubaariin ja ampunut kymmenkunta ihmistä hengiltä, myöhemmin vielä äitinsä ja itsensä. Eipä vitkastellut media eikä edes Angela-rouva ulostuloissaan, vaan fasistit ja rasistit tuomittiin välittömästi ja kansa lähti sankoin joukoin mielenosoituksiin. Muistaako kukaan reilun kolmen vuoden takaista terrori-iskua Berliinin joulutorilla, jossa muslimi ajoi rekalla kuoliaaksi 12 ihmistä ja 48 loukkaantui? Lähtikö silloin mielenosoitusaalto etenemään, vai toppuuteltiinko kansaa puhumalla yksittäistapauksesta ja henkisesti häiriintyneestä? Taitavat saksalaiset olla vielä pahempaa sopulikansaa kuin suomalaiset; pyytävät kai lisää kun sitä ihteään syötetään isolla lapiolla. Viittaan tässä Joppos 123:n kommenttiin 7.29.

Punavihreät toimittajat ja poliittinen eliitti avustajineen (satoja tuhansia euroja laitettiin taas tuosta vaan ministerien uusien autojen lataustolppiin ja uusiin ökyautoihin, että kaikki mahtuvat kyytiin) ovat erikoista porukkaa. Väinö Linna sanoisi varmaan, että aika velikultia, ei... kun siis miten tämä tulisi sukupuolettomasti ja tasa-arvoa kunnioittaen sanoa???

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Joo, esmes Hommaforumilla asiaa on seurattu tarkasti. Samoin kuin Pertti Rönkkö. Ja se ampujahan oli ihan sertifikoitu latvabee jonka meidänkin valtamediamme jätti oikein mielellään kertomatta ja löysi taas äärioikeistolaisia salaliittoja. Saksassahan tuo vääristely on tavallaan ymmärrettävää sillä eihän mitään muuta kansaa olla opetettu demonisoimaan itseään niin paljon kuin saksalaiset.

Vaan mikäs voisi olla se päivitetty ”aika velikultia”? Käviskös ”aika saman geeniperimän omaavat kullanmurut”?

Toi autohankinta on taas osa sitä ”me voidaan tehdä ihan mitä meitä huvittaa”-meininkiä. Tämä lause vaan noissa ”ekoautoissa” pistää huvittamaan:

”Hankittujen autojen toimintamatka sähköllä on täyteen ladattuna enimmillään noin 50 kilometriä ja talvella tästä noin puolet.”

Eli toisin sanoen bensalla ajetaan koko ajan mutta voidaanpahan kehua olevansa ekolookisia.

Anonyymi kirjoitti...

Selvennys pyytämääsi J.A.-vertaukseen: En seuraa minäkään viihdeuutisia, mutta minulla on lapsenlapsina kaksi nuorta naista joten tietoa väkisinkin tihkuu vaikkei välttämättä aihe kiinnostaisikaan. Tuo henkilö ei ole niinkään kuuluisa näyttelijänlahjoistaan vaan siitä, että kehitti uuden tukkamuodin jota nykyään sadat miljoonat naiset apinoivat. Tämä vallankumouksellinen keksintö oli se, että tukan pitää olla pitkähkö ja ehdottomasti suora. Käsittääkseni miesten suosimat kiharapilvet ilmeisesti satavat suoraan patriarkaaliseen laariin? Kun katsoi uuden hallituksen poseerauskuvaa, niin aika klooneilta näyttivät joten tästä tämä vertaus. Ei mitenkään oleellista, tulipahan vaan mieleeni kun käsittääkseni heille ulkonäkö ja muoti ovat inhottavia kapitalistisia naista alistavia riistoilmiöitä. Aika kauas ovat päätyneet entisistä virttyneiden ja likaisten villapaitojen ajoista, kuten luonnostakin.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+ ja kiitos selvennyksestä. Jos olisin kuollut eilen niin tämäkin olisi jäänyt oppimatta. Minä itse tykkään että naisilla on pitkä tukka mutta se onko se suora tai kihara on sitten ihan se ja sama.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa suoria vai kutrisia hivuksia? Asia on minullekin sama _per se_ (tämä siis latinaa eikä väärinkirjoitettua suomea).

Mutta kumminkin sillä tavalla, että luonnollinen on parempi kuin väkisin tehty. Jos daamilla on luonnostaan suorat hiukset, se on kaunista. Jos luonnolliset kiharat, sekin on viehättävää. Mutta jos luonnollista asiantilaa käy liikaa vääntämään joksikin toiseksi, se jotenkin näkyy ihmisen henkisessä olemuksessa. Taidan olla hirveän patriarkaatin kauhea äänitorvi, kun näin sanon. Mutta sanon silti.

Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung. Olen aivan samaa mieltä. Aika ajoin tuntuu siltä että naiset ei taida tajuta itse sitä kuinka kauniilta he näyttävät miesten silmissä.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla niin, että naiset luottavat enemmän peiliin koska eivät kumminkaan pääse sinne miesten silmien taakse.

Ikävä kommentti eikun huomio Achtungilta (sanaleikki) tuo että luonnollinen parempi, kun sentään kymmenet miljoonat naiset tänäänkin ahertavat suoristusrautojensa kanssa saadakseen afronsa muistuttamaan halveksimiaan länsimaisia hiusmuoteja.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+: Ja me miehet vaan tykätään naisista ihan sellaisinaan. Joskin aika monet ovat luonteeltaan varsin vittumaisia.

Becker kirjoitti...

Tai sitten he luulevat että näyttävät kauniilta miesten silmissä. Meinaan vaan kun muistelen aikaa muutama vuosikymmen taaksepäin niin naiset muistuttivat muodoiltaan tiimalasia. Tämän huomaa muuten selvästi jos vaikka katselee vanhoja valokuvia kesäisestä Helsingistä. Nykyiset daamit tuovat usein mieleen lähinnä lahtivalaat. Mikä piru siinä on että ylipainoisuudesta on tullut oikea kansantauti. Jos vaikka istuskelee vaikka puiston penkillä niin hyvävartaloinen nainen lipuu harvemmin ohi.

Ruotsissa yleinen näky on läskien lisäksi ladonoven kokoisen ahteri. Mikähän senkin kasvattaa. Todennäköisesti ns. Fredagmys joka koostuu litran kokispullosta läpsyttäjän tekemästä järkyttävänkokoisesta pizzasta ja muutamasta pussillliseseta perunalastuja.

Tämä toki koskee myös uroita.

Meinaan kun tuli puheeksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Se, mitä olen tuolla Viron puolella käynyt ja onhan siitä tosin aikaa niin huomasin että siellä naiset tykkäävät olla naisen näköisiä. Tosin ulkonäköhän ei ole pääasia vaan ihmisen luonne. Monella missin näköisellä naisella on skorpionin luonne.

Becker kirjoitti...

Joo tuo muuten pitää paikkaansa. Kävin ensimmäistä kertaa Virossa sen vielä ollessa Neuvostoliiton ikeen alla ja huomasin jo silloin miten hyvännäköisiä siellä naiset ovat. Eikä siihen aikaan vaatteilla koreiltu kun niitä ei ollut kaupan missään muuten kuin turistien tuomana. Nyt jälkikäteen kun olen siellä muutaman kerran käynyt ei ole tarvinnut muuttaa mielipidettään. Niinkuin Virolaiset itse sanoo on siellä miehet rumia mutta naiset kauniita.

Ruotsissa naiset ovat kaikki H&M kopioita, siistin ja samannäköisiä kaikki. Hysteerisiä feministejä, tyhmiä kuin saappaat. Ei ihme että suomalaiset naiset ovat
Ruotsissa korkeassa kurssissa, he ovat hyviä vaimoja ja lastensa äitejä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Luulenpa että suomalaiset naiset ovat hyvää vauhtia menossa sille ruotsalaiselle tasalle. Valitettavasti. Ja aivan hetken kuluttua tässä blogissa siirrytäänkin sitten ihmisnaaraista sammakoihin.

QroquiusKad kirjoitti...

Voimailuaiheisen Pakkotoisto-forumin jonkin aihealueen jossain viestiketjussa oli vuosia sitten juttua ulkonäöstä.

Kommentaattori mainitsi virolaisen ystävänsä kysyneen häneltä, miksi kaikki suomalaiset naiset ovat kuin lyhyitä miehiä?
Vastavuoroisesti hänen ranskalainen ystävänsä oli puolestaan kysynyt, miksi te kaikki suomalaiset miehet olette noin lihavia?

Mitä näihin nyt enää voi vastata? Me nyt vaan ollaan tällaisia; ankara ilmasto, geenit ja toistatuhatta vuotta toistatuhatta kilometriä yhteistä rajaa itäslaavien kanssa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Me nyt ollaan vaan tällaisia. Noin yleensä ottaen minä en ymmärrä yleensäkään miksi naiset haluavat harjoittaa seksiä miesten kanssa. Eihän ole mitään niin epäseksikästä otusta kuin ihmisuros. Vaan viisas vaimoni totesi asiasta että älä ihmettele. Ole vaan tyytyväinen asioitten vallitsevaan olotilaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pari lainausta:

1. […]
Siellä maailmalla varmaan tuumitaan että ovatko ne syntyjään noin typeriä vai onko siellä asiaa varten joku pakollinen kurssi?
[…]

2. […]
Elämme tilanteessa jossa meitä johtaa hallitus joka aivan oikeasti uskoo siihen että se, mikä on mennyt perseelleen jokaisessa läntisen Euroopan maassa jostain ihmeen kumman syystä onnistuu meillä ja onnistuu vielä niillä samoilla keinoilla joilla kyseinen asia on mennyt perseelleen jokaisessa läntisen Euroopan maassa.
[…]Olen asioista vähäsen eri mieltä:

1. Tottakai on olemassa pakollinen kurssi. Sen käyneiltä vaaditaan tarkkaa pitäytymistä kurssiohjelmaan ja rangaistus on ankara jos alkavat niskuroida. Niskuroijat leimataan uusnatsis-äärioikeistolaisiksi tai jopa (Hui!) persuiksi ja seuraukset ovat vakavia.

2. Ei se suunnitelma ole mennyt perseelleen muissa Euroopan maissa vaan onnistunut mainiosti. Esimerkkinä olkoon naapurimaa Ruotsi.

Suomalaiset horisevat että onpa tullut virheitä, maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut, epäonnistunut. Tämä saattaa olla tahallista valehtelua mutta luultavammin heillä kuitenkin on pää ahterissa niin tiukasti että happi loppuu ja järki ei oikein kulje.
Asiaa ei voi korjata jos ei tunnista sen oikeaa luonnetta.

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt, Ykä, mollaa ihmisuroksia! Yleensäkin vastustan liian jyrkkiä yleistyksiä, meitä kun on niin moneen junaan! Ja kun vakka kantensa löytää ja elämä on ihanaa (se seksikin), kyllä siitä suomalaisestakin miehestä on löytynyt se jokin, joka on lyönyt melkein kirjaimellisesti jalat alta. Vanha kansa sanoo, että kuka kenellekin kirkastetaan. Ei sitä sivulliset voi aina ymmärtää, mikä toisessa viehättää, enkä nyt tarkoita pelkästään ulkonäköä. Kukasta kukkaan liihottelevat ja haihattelevat päiväperhoset ovat sitten luku erikseen. Sinulla on viisas vaimo, joka varmaan osaisi suoralta kädeltä kertoa parhaat puolesi sekä sen, miksi aikoinaan rakastui sinuun.

Nimimerkki ”Kokemusta on” tai siis oikeasti rouva Ano

Pinlaareni kirjoitti...

Kiitos kirjoituksestasi. Omasta mielestäni tilanne vaikuttaa olevan se, että vallassa olevat viherpunikit haluavat marssittaa (merirosvo-tyylin) Suomalaiset hyppäämään lankkulta. Ja tekemään hypyn (viher) vasemmalle kerien, ja niskat taittaen.

On arvoitus mihin viherpunikit ja kaiken maailman sateenkaari-oletetut sitten luulevat itse hyppäävänsä (tai oletetun jälkikasvunsa hyppäävän), kun Suomi on tuhottu...

ruåtsiin? No, se maa on siinä vaiheessa helvetin esikartano, jossa feministit ovat osa sharia-påliisia, ja sateenkaari-porukka lentelee katoilta, roikkuu kaulakiikussa nostureista tai puiden oksilta outoina hedelminä etc.

Ehkä Venäjälle? Siellä kun suhtaudutaan erittäin ystävällisesti sateenkaari-porukkaan...

Kuuhunko ehkä? Ai niin, siellähän on nazeja...

Turvallisesti maanpäällisen paratiisin (lue: mokuhelvetti) päällä leijuvaan unelmakaupunkiin? Tipharekseen/Zalemiin? Sieltä käsin olisi mukava jatkaa rahvaan kyykyttämistä - kuten elokuvassa "Alita - Battle Angel". No, onhan se ihana utopia...

Miten olisi kiertoradalla sijaitseva Elysium? Elokuva "Elysium" on ihan hyvä. Sinänsä kivassa humanistisessa lopussa on vain yksi iso mutta. Mitä tapahtuu, jos liikakansoitetun, ja kaikin puolin mullinmallin olevan maapallon väki saa parannuskeinot kaikkiin sairauksiin ja vammoihin...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Rouva Anolle ja Pinlaarenille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Siihen kurssiin kuuluu ilman muuta itselleen valehtelun perus-, jatko- ja eksperttikurssi.

Rouva Ano: Hjuu, onneksi se luonto vielä toimii näin. Vaikka nykymaailmassa sitäkin yritetään opettaa luonnottomaksi eli meissä jokaisessa asuu pieni Tom of jotakin.

Pinlaareni: Kiitos sinullekin. Tuo ”hyppy vihervasemmalle kerien ja niskat taittaen” oli kyllä aika ässä. Mutta totta joo muutenkin. Vihervasemmisto ei mieti. Ei sitä, mitä on kymmenen vuoden päästä. Ei sitä, mitä on viidenkymmenen vuoden päästä. Se ei mieti ollenkaan. Se vain tuntee. JA tunne menee yli kaiken muun.

QroquiusKad kirjoitti...

Epäilemättä yhdellä ja toisellakin Älykkäällä Nuorella Naisella on iskenyt vauhtisokeus päälle, ja nyt mennään eikä meinata, kun kerran voidaan mennä persvakosetämiesten hidastamatta.
Seurauksia he eivät mieti, vaan elävät hetkessä täydellä tunteella.

Vaan pelkäänpä pahoin mukana olevan aivan liikaa häijyn kyynisiä laskelmoijia, jotka vetävät asiat vituralleen ihan vaan hävittämisen narsistisesta ilosta poistuakseen takavasemmalle, kun tulee taas kerran persvakosetämiesten aika korjata Älykkäiden Nuorten Naisten rikkomat asiat.
Näinhän on tapahtunut aina ennenkin.

Vaan seuraava kerta saattaa ollakin erilainen?
Mitä, jos vuoronvaihtoon mennessä liian moni persvakosetämies onn lopullisesti kyrpiintynyt, ja käskeekin sotkijoita siivoamaan omat sotkunsa?
Kuka ne siivoaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En oikein usko niihin laskelmoiviin hävittäjiin. Vaan pelkkiin hyväuskoisiin typeryksiin. Voin olla tosin väärässäkin.

Mutta kuka sotkun siivoaa? No, loppulaskussa aina se persvakomies. Sillä hyödylliset idiootit eivät siihen pysty ja persvakomies tykkää asua maassa jossa asiat ovat edes suurin piirtein kunnossa. Siksi hänen on pakko siivota jäljet.

Joppos123 kirjoitti...

Tervehdys täältä napapiiriltä. Ihmettelin aika suuresti kun eilen tänne lensin kuinka puolet matkustajista oli rättipäisiä nuoria naisia.
Lienee sotilaskarkureiden muijat saaneet asyylin.
Nyt jo takaisin eteläsuomessa. Piti käydä kaverin viiskymmpiset juhlimassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Taitaa se ns. paikallisväri muuttua sielläkin. Ja onnittelut kaverillesi.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi vieraat lähtevät lopulta kunhan talous kyykkää kunnolla. Kuka täällä viitsii notkua ilman juhlavia tukia...

Ari

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ari. Totta. Mutta siinä vaiheessa tietysti ollaan kusessa koko porukka. Siinä vaiheessa ei sitten ehkä kyselläkään konekiväris ja Lahtist vaan silloin kysellään syyllist.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kad, ne häijyn kyyniset laskelmoijat eivät pelaa mukana hävittämisen ilosta, vaan tienatakseen tälläkin.

- Hermann G -

QroquiusKad kirjoitti...

Mutta kuka heille maksaa tuhoamisesta ja miksi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hermann G:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Itse olen siinä käsityksessä että tuolle typykkälaumalle ei kenenkään tarvitse maksaa mitään sillä se tekee hävitystyönsä silkkaa sinisilmäistä typeryyttään.