perjantai 10. elokuuta 2018

UUSINTA: RÖHKIVÄ VASTAISKU


Ajattelinpa laittaa näin viikonlopun vaihteeksi uusinnan. Siihen ajatukseen pohjautuen että tuolla vihervasemmistolaisella puolellahan ollaan kovasti tuumittu sitä että jos asia on omasta mielestä hyvä ja hyväksyttävä niin kansalaistottelemattomuus ja lakien venyttäminen & ylittäminen on ihan ok. Koska he ovat niinqu oikeessa. Vaikka toteutus tuppaakin menemään reisille niin kuin PT-media kertoo Elin Organista, eiku anteeks Erssonista. Hänhän onnistui estämään sellaisen tuomion saaneen ja perheensä hakanneen väkivaltarikollisen karkoituksen joka oli poistumassa maasta vapaaehtoisesti.

Lämmin kiitos ja kunnioitus PT-medialle jatkuvasta valppaudesta. No, tässä uusinnassa on eräs neljä vuotta sitten kehittämäni ei-kovinkaan-vihervasemmistolainen kansalaistottelemattomuuden muoto. Tai oikeastaan kansalaisaktivismin sellainen sillä en ole varma että estääkö mikään laki varsinaisesti kyseistä toimintaa. Mietin tässä keskenäni että kuinkahan vihervasemmistolaiset suhtautuvat ideaani mutta sen enempää en mietikään vaan laitan käyntiin röhkivän vastaiskun:*

Ajastaika oli kääntynyt Suomessa elokuun puolelle armon vuonna 2024. Oliko Suomi erilainen kuin kymmenen vuotta aikaisemmin? Kuinka Suomi-neidon kasvot olivat muuttuneet? Sehän riippui tietysti paljon siitä, mistä suunnasta niitä katsottiin. Yleensä ottaen Suomi ei ollut juurikaan muuttunut, ainakaan haja-asutusalueella. Elämä eteni tavalliseen rauhalliseen tapaansa, tosin maaseutu oli siinä mielessä eurooppalaistunut, että kaikennäköisille uusille EU-direktiivikotkotuksille oltiin opittu eurooppalaiseen tyyliin haistattamaan pitkät, niin kuin niille olisi tietysti pitänyt tehdä jo aikaa sitten. Esimerkiksi EU-säännösten mukaisten navettojen kusirännien leveyden mittaajia oltiin henkilökohtaisesti opittu pyörittämään niissä kusiränneissä, joten jo vuosia olivat kusirännit olleet virallisesti säännösten mukaisia ihan ilmoitusasiana ja etäluennalla.

Jos Suomi-neidon kasvoja katsoi taas tietyissä suurissa kaupungeissa, oli asia hieman toinen. Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle oltiin perustettu käytännössä täysin itsenäiset islamilaiset enklaavit, joihin nähden hanskat tiskiin heittäneellä suomalaisella yhteiskunnalla ei ollut enää muuta osaa kuin elatusvelvollisuus. Näitä enklaaveja sivusta katsovalle saattaisi tulla mieleen, että Suomi-neito on alkanut röyhyytellä tupakkia, mutta alueilta nouseva savu ei tullut voimasavuke Bostonista, vaan alueella yleisenä urheilumuotona harrastettavasta tuhopolttamisesta. Levottomuudet levisivät alueilta aika ajoin muuallekin näitten kaupunkien alueelle, ja naapurikaupunkeihinkin kun enklaavien asukkaat olivat polttaneet päreensä mistä syystä nyt milloinkin sattuivat polttamaankaan. Siihenhän ei kovin suurta aihetta tarvittu ja aika ajoin ei tarvittu syytäkään vaan riehuttiin ihan muuten vaan lämpimikseen.

Päreitä oltiin tietysti poltettu myös kantaväestön keskuudessa, mutta siellä ymmärrettiin, ettei oman tai naapurin auton polttamisella asiat varsinaisesti mihinkään etene. Auto oli siinäkin mielessä tarpeellinen, että siinä oli kytkin, ja kytkintä oltiinkin nostettu eräissäkin suomalaisissa perheissä ja muutettu haja-asutusalueelle. Etnisillä enklaaveilla ei enää asunut kantaväestöä, eikä sinne saatu enää kantaväestön parista opettajiakaan, sillä opettajien ammattijärjestö oli ilmoittanut, että sinne ei lähdetä hommiin ellei saada käyttöön hyväkuntoista konetuliasetta ja lupaa käyttää sitä oman mielen mukaan.

Kaiken kaikkiaan Suomessa oltiin päästy siihen kehityksen vaiheeseen, mistä Ruotsia aikanaan, ainakin tietyissä piireissä kadehdittiin. Rikkana rokassa mainittakoon, että kaikkinainen sianlihan valmistus ja myynti oltiin kielletty niin Helsingissä, Tampereella kuin Turussakin, sillä jo  sianlihan käsittely saastutti enklaavien asukkaitten mielestä ilmaa ja oli niin haram kuin vain olla osasi. Mitäpä sitä ystävien hyvinvoinnin eteen ei tekisi, tuumi virkakoneisto ja noudatti pyyntöä, jonka tosin saattoi tulkita käskyksikin. Enemmistö otti röyhkeältä vähemmistöltä vastaan käskyjä, totteli, eikä ymmärtänyt edes hävetä.

Toisaalta, niin kuin jo tuli todettua, muualla Suomessa tilanne oli paljon rauhallisempi, sillä etnisesti edistyksellinen väestönosa oli valunut kaikkialta näihin enklaaveihin. Tilanne oli rauhallinen muun muassa täällä Huitsinnevadassa, jossa elokuisesta päivästä nauttiva naakkaparvi oli ankkuroitunut ansaitulle lepotauolle Huitsinnevadan Lihavalmistamo Oy:n katolle. Siinä nuo linnut raakkuivat, sukivat sulkiaan ja katselivat ihmisten puuhailua rakennuksen pihalla. Pihalle oli saapunut kaksi kuorma-autoa ja henkilöauto, ja niitten mukana seitsemän miestä, jotka kohtasivat pihalla heitä odottavan kahdeksannen miehen.

Jaa, tuumasivat naakat, tuohan on tuttua porukkaa. Siinähän on Perskeleen Ykä, Kikkisen Hösse, Järvelän Pertta sekä Lötjönen, Kutvonen, Pöntinen ja Pätinen. Miehet kättelivät heitä odottanutta lihanvalmistamon johtajaa Arnold Tappista. Naakat hiljensivät raakkumisensa ja kuulostelivat, mitä miehet oikein rupattelivat. Hyvällä tuulella ne ainakin näyttivät olevan.

- Jaahah, totesi johtaja A. Tappinen, tuttavien kesken Tappi-Arnold. Teidän tilaamanne satsi on valmis ja säkitetty. Eli kaksitoistatuhatta kahdeksansataa kiloa korppukuivaksi kuivattua sianlihaa. Ei muuta kun lastaamaan.

Miehet panivat hihat heilumaan. Tappi-Arnold osallistui lastaamiseen ja totesi siinä sivussa:

- Tämä on jo kolmas tällainen kuorma. Ja olen kuullut kollegoilta, että ympäri Suomea on tilattu aivan tolkuttomasti nimenomaan kuivattua sikaa. Mistähän tämmönen innostus oikein johtuu?Perskeleen Ykä totesi:

- Perustelluista syistä, Tappi-Arnold, perustelluista syistä.

- Tää kun on säilyvää tavaraa. Eihän sitä tiedä, vaikka syttyisi sota, tuumasi puolestaan Hösse ja iski silmää.

Kun autot oli lastattu, kysyi Tappi-Arnold vielä:

- Ja laskuko pannaan samaan osoitteeseen?

- Sinnepä juuri. Eli Väärämyyntiyhtiö Som Von, toimitusjohtaja Esko Ylipasko.

Autot jyrähtivät käyntiin. Pertta laittoi autoradion päälle ja tuumasi, että siellähän on vielä menossa Huitsinnevadan paikallisradion uutiset:

…ja seuraavaksi tilannetiedotus islamilaisilta enklaavialueilta. Päivä on ollut suhteellisen rauhallinen. Tähän mennessä on poltettu vain kahdeksan autoa sekä kioski, ja Turussa on tapahtunut arabiankielen murre-eroista johtuva puukotus. Uhrin tila on vakava, mutta vakaa. Poliisin päivystävä sovitteluselitteläättöri Häegen Löllies totesi, että…

- Riekkukoot perkeleet, kun vielä kerkiävät, totesi Hösse, ja laittoi auton cd-soittimeen soimaan Ylermi Vilvatväisen & Hässityn Käsityksen rynnäkköhumppaa. Autot etenivät aikansa ja saapuivat lopulta Vökellysveden Tehomylly Oy:n pihalle. Mylläri Pertti Pärr oli heitä vastassa ja tervehti miehiä:

- Ja eikun uutta lastia putkeen, sano. On tässä myllyssä kyllä kaikenlaista jauhettu, mutta ei vielä tähän mennessä sikaa. Mutta eihän siinä mitään, jauhetaan sitä, mitä asiakas tilaa. Ei muuta kuin mylly mylvimään.

Myllyyn kaadettiin jauhettavaksi säkki toisensa perään kuivattua sianlihaa, joka sitten taas jauhettuna uudelleen säkitettiin. Mylläri Pärr nosti hieman lopputuotetta käteensä ja ihmetteli:

- Kyllä siinä on Putte Possu päätynyt hienojakoiseen muotoon. Tää on kyllä jo ihan silkkaa pölyä. Jos tähän puhaltaa, niin sehän lähtee leijailemaan tuulen mukana.

- Itse asiassa juuri se on tarkoituskin, totesi Ykä, ja jatkoi säkitystä.

- Vaan on kai teillä joku käyttötarkoituskin tälle possupölylle? Ei kai tätä nyt kuitenkaan ihan huvikseen jauheta? Mutta en minä keksi tälle enää muuta käyttöä kuin ehkä sen, että tästä keitellään jonkunlaista lihavelliä.

Lötjönen hymyili ja totesi.

- Kyllä tälle käyttötarkoitus löytyy, ja siitä voi olla suomalaisille huomattavankin suurta hyötyä. Rahallisesti ja muutenkin. Tietyllä tavalla eräänlainen uusi Nokia.

Miehet jatkoivat säkittämistä ja lastaamista. Myllyn eräällä työpöydällä oli eilinen Helsingin Sanomat, jonka – samoin kuin Turun Sanomien ja Aamulehden – etusivut olivat herättäneet koko maassa laajaa ihmetystä. Normaalien mainosten sijasta etusivuilla oli vain yksi ilmoitus:

”Seuraa www piste slvl piste fi, niin tiedät, mitä tuleman pitää”

Mainostetuilla mystisillä verkkosivuilla ei tällä hetkellä ollut kuin ilmoitus ”lähetyksemme alkaa lähipäivinä” sekä videolinkkejä enklaavialueilla tapahtuneisiin rähinöihin. Valtalehdissä oltiin mietitty, että voikohan tuollaista ilmoitusta julkaista, mutta kun se kerran rahassa maksettiin, ja valtalehdet alkoivat muutenkin olla täyden pankrotin partaalla, päätettiin, että persaukisella ei ole pahemmin varaa nirsoilla.

Vökellysvedellä miehet olivat saaneet lastausurakkansa päätökseen. Nyt otettiin keula kohti Huitsinnevadaa, jossa Pöntisen pihalta otettiin mukaan kuorma-auto jonka lavalla oli voimakas kompressori.

- Mitenkä luulet, riittääkö masiinassa tarpeeksi käskyä?

- Tää tuuppaa vaikka mossen katolleen, jos sikseen tulee.

- No ei sitten muuta kuin keula kohti Tamperetta ja odotetaan toimintakäskyä.

Seuraavana päivänä Vantaalla SLVL:n eli Suomen Lihallisen Vastarintaliikkeen johtaja Esko Ylipasko neuvotteli meteorologin kanssa. Kaikki vaikutti täydelliseltä. Kirkas poutapäivä, sateen uhka nolla prosenttia ja sopivan vahvuista tuulta länsiluoteesta koko päivän. Ylipasko mietti vielä hetken, ja sen jälkeen lähetti sanoman kaikille yksiköille:

Y = 0208241500

Samana päivänä, eräällä korkealla mäellä jossain Tampereen lähistöllä, muutamaa minuuttia vaille kello viisitoista:

- Nonniin, poijjaat, totesi Ykä. Pannaanpas mylly lämpiämään. On aika tarjota Tampesterille hieman aromia. Pöntinen käynnisti kompressorin myhäillen. Hösse hymyili leveästi ja aukaisi ensimmäisen säkin. Se, mitä seuraavaksi tapahtuisi ei olisi ainakaan kovin halalia.

Tasan kello 17.00 SLVL:n sivut heräsivät eloon. Näyttöön ilmestyi ensiksi SLVL:n logo, ja sen jälkeen Antero Lärväsen peruslukemilla olevat kasvot:- Hyvää iltapäivää, kaikki suomalaiset ja Suomen kansalaisiksi vahingossa tai tieten tahtoen lipsahtaneet. Erityisesti toivotan hyvää iltapäivää Helsingin, Turun ja Tampereen islamilaisissa enklaaveissa asuville vieraillemme, jotka ovat täällä kuin kotonaan ja senhän todellakin huomaa. Olen Antero Lärvänen ja seuraatte lähetystä Suomen Lihallisen Vastarintaliikkeen lähetysstudiosta Huitsinnevadasta. Lähetyksemme koskee lihaa, nimenomaan sianlihaa, ja erästä tapahtumaa, johon sianliha liittyy voimakkaasti.

- Oheisessa videossa on kuvaa tavallisesta suomalaisesta suurtaloussikalasta. Sikahan on täällä Suomessa hyvin yleinen ja erittäin maukas hyötyeläin. Islamilaisille sika on taas saastainen eläin, ja juuri sen vuoksi islamilaisissa enklaaveissa asustavien henkilöitten kannattaa seurata tätä lähetystä hyvin tarkasti. SLVL nimittäin ei harjoita varsinaista siankasvatusta, vaan sen luovaa jatkokäsittelyä. Tällä hetkellä näette videolta, kuinka sianlihaa kuivataan. Lihan korpuksi kuivaaminen on eräs osa harjoittamaamme sianlihan jatkokäsittelyä.

- Mennäänpä videossa eteenpäin, ja tässä vaiheessa huomaatte, kuinka jatkokäsittely etenee. Eri puolilla Suomea on kuivattu sianliha jauhettu myllyissä likipitäin mikroskooppiseksi pölyksi. Se leijuu ilmassa aivan niin kuin pölyhiukkanen.

- Kuinka tämä jatkojalostuksemme sitten liittyy islamilaisiin enklaaveihin? Kaksi tuntia sitten, tarkalleen kello 15.00 on alkanut operaatio, jossa Helsingin, Turun ja Tampereen ympäristössä on kaikkiaan kuudenkymmenenkahden voimakkaan kompressorin avulla pumpattu ilmaan tätä sianlihapölyä. Operaatio on vielä kesken, mutta kaiken kaikkiaan sikapölyä tullaan pumppaamaan ilmaan yhteensä 382.000 kiloa. Pumppausasemat on sijoitettu siten, että sikapöly laskeutuu tuulen mukana nimenomaan islamilaisille enklaaveille.

- Aikanaan Arla mainosti Suomessa maitotuotteitaan iskulauseella ”jokaisessa meissä asuu pieni lehmä”. Me hieman muokkaamme mainoslausetta ja toteamme, että jo tällä hetkellä jokaisessa teissä asustaa pieni sika. Ja jokaisella hengenvedolla se kasvaa aina vain suuremmaksi. Te olette muuttumassa hyvää vauhtia omalta kannaltanne ikävän haramiksi. Saattaa olla, että Allah on pian aikaa hyvin, hyvin vihainen.

- Sivustomme oikeassa reunapalkissa näette Ruotsinlauttojen lähtöaikoja sekä lähtevät lennot Helsinki-Vantaan, Turun ja Tampereen lentokentiltä. Tehkää johtopäätökset. Muistutan, että meillä on vielä varastossa puoli miljoonaa kiloa sikapölyä, ja puhallamme sen ilmaan tarvittaessa oikein mielellämme. Olemme myös saaneet tietoomme, että koko Etelä-Suomen alueella eivät hotellit, motellit eivätkä leirintäalueet hyväksy majoituksesta maksuna sosiaaliseteleitä, vaan maksu on tultava riihikuivana. Ja… hetkonen… no niin, olemme saamassa alustavan sikapartikkelilaskeumakartan Helsingin alueelta, pannaanpa ruutuun……ja muistutan vielä, että myös noitten laskeumakartassa merkittyjen alueitten ulkopuolella on ilmassa huomattava määrä sikapartikkeleita…

…jossain Tampereen läheisyydessä, samana päivänä kello 18.30:

Ykä tyhjensi viimeisen säkin sisällön kompressoriin, nosti lippalakin takaraivolleen ja totesi:

- Se on täytetty. Tai tarkemmin sanottuna tyhjätty. Nyt sitten vaan seurataan, että kumpi on vahvempi. Usko Allahiin vaiko usko taikaseinään. Siinä sitä kaksi kovaa koittelee.

Pertta oli seurannut tilannetta läppäriltään ja totesi naama hymyn tirrillä:

- On siellä ainakin perkeleellinen paniikki. Eetteri on täynnä ählämäwallahilallatiqusallahawallaata ja Ruotsinlauttojen lipunmyynnin puhelinlinjat ovat tukossa. Enklaaveissa pannaan paikkoja paskaksi ja palamaan ja sen tiimoilta hallituskin on näemmä lopultakin löytämässä itselleen munat. Se on nimittäin ilmoittanut, että yhtään uutta tönöä ei poltettujen tilalle enää rakenneta, ja jos tilanne ei kelpaa, niin suksikaa vaikka hevon helvettiin. Joku raja se on pohjoismaisella lällydemokratiallakin, vaikka sen löytämiseen tarvittiinkin 382.000 kiloa sikapartikkeleita.

Pakkikahvi kiehui nuotiolla. Hösse kaiveli repustaan Huitsinnevadan Lihanvalmistamon tekemää vanhan ajan sikasäilykettä ja totesi:

- Tätähän tietysti juhlitaan vielä Lällävedellä, mutta eiköhän oteta alustavat juhlat asiaan kuuluvalla tyylillä?

Ykä kaiveli puolestaan repustaan mainiota kovaa Ylhäisten näkkivoileipää. Kutvonen kaatoi kahvia pakista miesten kuppeihin. Hösse väänteli puukollaan purkista lihaa näkkivoileiville. Kuinka hyvältä ne maistuivatkaan.28 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Jaa-a, pelkäänpä pahoin että suurin osa äbäläwäbäläkansalaisoletetuista ei tajuaisi lainkaan, mikä olisi homman nimi.
Mitä sikapartikkeleita muka? Mikä partikkeli edes on? Sika on saastainen eläin, sen tietävät kaikki; se röhkii ja röhisee. Mitään sellaista ei kuitenkaan ole näköpiirissäkään, joten tämä on taas noiden surkean tyhmien ja typerien vääräuskoisten avuton juoni yrittää huijata heitä kaikin tavoin ylempitasoisia oikeauskoisia, wallah wallah ja inshallah!

Ne älykkäämmät äbäläwäbälistit puolestaan ottaisivat välittömästi yhteyttä imaamiinsa, joka todennäköisesti tempaisisi esiin jonkin Koraanin ja hadithien tässä tilanteessa salliman poikkeusmenettelyn, ja ehkä puhdistusriittejä siihen päälle.

Joten olisin taipuvainen ajattelemaan, että jotain kouriintuntuvampaa taidettaisiin tarvita.
Mutta idea oli sinänsä loistelias.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Luulenpa että olet oikeassa ja muutenkin taikaseinä voittaisi Mohammedin opit 6 – 0. Vaan tää oli mukava juttu kirjoittaa aikanaan ja ihan mukava julkaista uudestaan.

Joppos123 kirjoitti...

Luulen ja tiedän,että pelkkä sianlihanjauhe ei noita valloittajia aja pois.
Tänään juttelin yhden kollegan kanssa joka on vielä kovempi kuin minä(perustuu omaan arvioon, jätkä väittää päinvastoin,heh).
Me ollaan tultu sellaseen lopputulemaan, että me ei tämmöistä varten tapeltu talebania vastaan.
Jos ja kun aika koittaa me vanhat lähdetään osoittamaan mieltämme omalla tavallamme, ja sitten ei ole kivaa. Taito, tahto ja välineet löytyy. Ollaan oman ammattikuntamme "ässiä" tietyissä jutuissa. Nyt en pelkästään tarkka-ammunnasta puhu vaan kokonaisuudesta.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Jaa-a, kuinka hyvältä tuo maistuikaan, sekä sikavoileipä että varsinkin juttu !
Tarttee vissiin vielä iltatuimaan mennä jääkaapille ja ottaa kunnon lenkkarisiivut
ja huitasta ne tuulensuojaan Marskin Ryypyllä ! Ettei tulis monikyldyyrisyyttä ikävä..

Murjaaniperkeleet on mm. tuon sikakammon ottaneet aikoinaan iipoilta. Mutta tässä samassa yhteydessä en iippoja yhtään moiti. Olkoon heillä juttunsa, kunhan pitävät
murjaanit kurissa!

Joppos123 kirjoitti...

Huomenna parhaan kaverin luokse rapukekkereille. Joskus junnuina ihmeteltiin maailmanmenoa ja nyt molemmat jenkkien sanonnan mukaan "made". Kyllähän näihin hommiin lähtiessä pitää olla selvää mitä se tarkoittaa.
Ostin kaiffarille laskuvarjohypyn, en siksi, että se pelkäisi vaan siksi, että se hullu nauttii siitä, heh. Itse hyppäsin viime vuonna.
Me ollaan omat mörkömme kohdattu ja tavallaan emme enään pelkää mitään.
Vapauttava tunne.
Ei tule olemaan valloittajilla helppoa, tuli mistä tahansa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne. Minähän keksin näitä pikkuilkeitä ideoita aina aika ajoin mutta taitaa olla niin että tilanne on mennyt siihen pisteeseen että Euroopassa ei tilanne muutu ilman joppos 123:sta ja hänen kollegoitaan. Iipot ovat oppineet että mitä kieltä islamilaiset ymmärtävät. Eurooppa lässyttää itsensä tällä menolla anarkiaan tai ainakin pankrottiin. Voi olla että siinä vaiheessa ei etsitä enää konekiväris ja Lahtist vaan silloin kaivataan syyllist.

Joppos123 kirjoitti...

Jäipähän tossa sanomatta, että jos me ei suoriuduta niin jälkikasvusta löytyy 3 sissikoulutteua ja kolme pioneeriä. Eiköhän pojat osaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Suomalaiset pystyvät yleensäkin varsin organisoituneeseen toimintaan. Niin hyvässä kuin pahassa.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Terveisiä Joppokselle kollegalta, constantem decorat ja niin edelleen.

Toivon hartaasti että maailma järkevöityy, mutta en pidätä henkeäni sitä odotellessani. Mutta kuten jo muinoin sanottiin, civis pacem, para bellum. Ja siten se menee vieläkin. Maailma on paska paikka, ja näiden itkusilmäisten runotyttöjen ja mekkoeinareiden open legs idea ei sovi maailman todellisuuteen ei sitten yhtään. Miehen tehtävä on taata jälkeen tuleville vähintään yhtä hyvät olot mitä esi-isiltään itse sai. Se vaatii sitten jotain.

Joppos123 kirjoitti...

Kyllähän se on niin , että täältäkin pesee. Aika kova poika pitää olla jos meinaa tasasella meikän voittaa mutta niin olen omat poikanikin kouluttanut. Joskus aikoinaan eräässä paikassa mustanvyön karateka sanoi, että en osaa mitään mutta armoton hulluus kuittaa kaiken. Ei pidä paikkaansa kuin osittain.
Meillä on aika paljon opeteltavaa iipoilta.
Voi olla, että vanha hamasin ihailija Erkki laitetaan taas vaihteeksi sössimään kaikki ulkomaansuhteet.
Tuomiojahan on fanaattinen hamasin kannattaja,
Jos demarit voittaa vaalit niin voin vaikka lyödä vetoa, että hamastuomioja on ulkoministeri.

Joppos123 kirjoitti...

Nuokin 6 jätkää tuntee toisensa ja ovat valmiita jos tarve vaatii. Se mikä on tavallaan ihmeellistä on se, että me faijat ei aikuisten oikeasti olla millään tavalla poikia manilipoitu, päinvastoin.
Vanhin poika mulla vartija, kertonee minkä sakin kanssa se painii. Ostin puukkoliivit pojalle, firma ei tarjonnut. Vähän muutenkin treenannut junnua. Aika kovallakin kädellä välillä. Tärkeä mulle ,joten kova koulu.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän nuo tulijat on täytyneet nauraa räkänaurun toiseen potenssiin, kun valloitettavan maan armeijan edustajat kantoivat heidän laukkuja.
Voikohan mitenkään selvemmin osoittaa heille että " tervetuloa, me olemme lampaita ja alamaisianne"
Saatanan tunarit.

T. Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Muistanko oikein, että nämä sikaa muistuttavat betoniesteet jouduttiin vuosia sitten poistamaan kaduilta, ettei vaan loukata muslimeja?

Ruotsissa oli järjestetty pride-tapahtuman (tarkoituksella pienellä alkukirjaimella) yhteydessä puolueiden puheenjohtajille julkinen keskustelutilaisuus, jonne suvaitsevaisuudellaan aina ylpeilleet eivät kuitenkaan olleet SD:n puheenjohtajaa kutsuneet. Hänen virkaansa hoiti tilaisuudessa puhallettu muoviaasi jossakin lavan nurkassa...

Arvopohja lienee Ruotsin nämä kekkerit järjestäneellä taholla samanlainen kuin Suomen hallituksella. Tästäpä tulee väistämättä mieleen, että minkälaisen häränpyllyn täytyy poliitikon aivojen heittää, kun vakavalla naamalla esittää, ettei Perussuomalaisten arvot sovi hallitukseen, mutta maahan otetaan jatkuvalla syötöllä kunniavieraiksi ihmisiä, joiden arvomaailma on valovuosien päässä läntisestä maailmasta? Olisiko kansalaisuudenkin saannissa vähän kiristämisen varaa?

Rouva Ano

KKi kirjoitti...

"
Kyllähän nuo tulijat on täytyneet nauraa räkänaurun toiseen potenssiin, kun valloitettavan maan armeijan edustajat kantoivat heidän laukkuja.
"

Juu, kyllähän siinä ahmedilla on ollut ihmettelemistä. Minä ihmettelen sotilasjohtoa. Kuinka jumalauta voi olla niin palliton, että määrää moiseen? Varusmiehillä, nuorilla klopeilla, ei juuri valinnanvaraa ole. Ja varmasti pikkoloiksi on osattu valita ne heikkotahtoisimmat.
Luulisin näin. Itsellänihän ei ole armeijakokemusta. Olin yksitoista kuukautta puolisotilaallisessa moottorikerhossa harrastelemassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, joppos 123:lle, Ymmille, Rouva Anolle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Thorvald Eskilinpoika & joppos 123: Kaiken kaikkiaan on rauhoittava tieto että meillä vielä on toimiva sotavaltio ja tarvittavaa osaamista. Kaikkea lyckaa harmaisiin. Tai no, kurkkusalaatteihin nykyisin. Mulla oli aikanaan vielä ihan harmaa puku. Sen verran vanhaa ikäluokkaa että opettivat Suomi-konepislarin, Lahti-Salorannan ja jopa Ukko-Pekan.

Ymmi & KKi: No eipä tuohon ole paljoa lisättävää. Kyllähän alennustilan saa varmaan vielä alemmaksikin mutta siihen tarvitaan jo luovaa akateemista mielikuvitusta.

Rouva Ano: Muistat oikein, se oli Espoossa eikä siitä itse asiassa valittanut yksikään muslimi vaan nämä ikiomat puolestaloukkaantujamme. On muuten aika selvää ettei Ruotsin valtapuolueet halua väitellä Jimmie Åkessonin kanssa koska heppu on toistuvasti pyyhkinyt vastustajilla lattioita.Tuo arvoparadoksi on totta ja hulluintahan on se että siinä aktiivisimpia ovat feministit. Kansalaisuutta pitäisi ilman muuta kiristää ja samoin ottaa uuteen käsittelyyn se, että milläs perusteella niitä kansalaisuuksia oikein on jaettukaan.

Becker kirjoitti...

Absurdistan on jälleen viettänyt vuoden suurtapauksen eli kulttuurimarksistisen pride- juhlan. Se on maan suurin yksittäinen juhla, suurempi kuin kansallispäivä, mikä onkin loogista sillä Ruotsi on hiljalleen muuttumassa kalifaatiksi, joten itsenäisyys on jo menetetty.
Armeijan ylipäällikkö marssi kulkueen etunenässä mikrofoni kourassa hoilottaen jotain aiheeseen liittyvää. Tässä kuva Ruotsin armeija uudesta naamiointimaalauksesta, joka sopii erinomaisesti uuteen sosiaaliseen sukupuoli sotaoppiin.
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/G1A0lq/forsvarsmakten-hyllas-for-pride-kampanj-tydligt-statement
Ja näiden kanssa pitäisi sitten olla sotilaallisessa yhteistyössä. Mahdollinen viholline luultavasti nauraa niin että on kurat housussa ja silloin tietysti sotiminen on aika epämiellyttävää.

Anonyymi kirjoitti...

YK:n siviilityöntekijänä on palveluksessa Lähi-Idässä paikallisia musulmaaneja.

Aikanaan 1980-luvun lopussa ja 1990-luvulla nämä uskovaiset muslimit kävivät mm. suomalaisten YK-tukikohdissa tarkatuskierroksillaan, esimerkiksi laskemassa YK:n ajoneuvoja yms. Tottahan ählyt halusivat ruokailla aina heille ilmaista Suomi-muonaa, jota oli tarjolla. HK:n Sininen ja grillimakkarat menivät täysillä ja hyvänä herkkuna mahaan.

Suomen YK-joukkojen ollessa toistamiseen Libanonissa 2006-2007 samat paikallisheput olivat myös eräällä ajoneuvotarkastuskierroksella. Muistelivat ja kehuivat minulle kuinka hyvää oli "Suomen makkara" ennen muinoin ja he odottavat innolla saada sitä joskus syödäkseen.

En nyt puhunut ja paljastanut mitään, että teitä on aikanaan kusetettu ja olette syöneet sianlihaa. Kuinka ollakkaan, leirissä oli sattumalta lounaana lenkkimakkaraa ja perunamuusia. Valistunut kokkimme kuitenkin varoitti ählyjä ennakkoon, että siinä on sikaa.

Olisitpa nähnyt sen ilmeen, kun näille muslimeille valkeni suuri synti, että he ovat syöneet sikaa noin 15-20 vuotta sitten.

Ajoneuvotarkastus meni läpi ja päättyi pikaisesti.

heppa

korpisoturi kirjoitti...

Kuuden päivän sodassa 1967 iipot vei ählämejä 6-0. Se perustui paljolti stratekiaan, mutta enenkaikkea loistavaan armeijaan.

Täälläkään tuskin tarvittais enemmän päiviä kun oikein pantas ranttaliksi, tietysti hyvällä stratekialla. Ne pitää panna heti alkuun paniikkin, niin jo vietäis geelitukkia tukka putkella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, hepalle ja korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Täytyypä ottaa tuo kuva talteen ja julkaista aikanaan tulevassa kahdennessatoista epistolassa. Uutta ruotsalaista sotilaallista taktista osaamista…

Tuo pride-pelleily on valitettavasti muuttumassa Suomessakin jonkunlaiseksi pakolliseksi julkiseksi uskontunnustukseksi. Ruotsalaiset naissotilaathan muuten aikanaan saivat aikaiseksi sen että Ruotsin PV.n vaakunaleijonalta poistettiin munat. Jonka jälkeen todettiin että ruotsalaisille ei antaudu enää kukaan. Miehille ei ilkeä ja naisille ei uskalla.

heppa: Tuo olisi ollut hieno pätkä aikanaan TV:ssä esitetyssä ”suomalaisia tähtihetkiä”-tv-sarjassa.

korpisoturi: Jep. Meillä on osaaminen, välineet ja organisaatio. Mitä tulee tuohon kuuden päivän sotaan niin katselin aikanaan dokumentin jossa eräs egyptiläinen kenraali kiteytti homman ytimen eli ”Me valmistauduimme voitonparaatiin Kairossa. Vihollinen valmistautui sotaan”.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ei se ollut aasi mikä oli Jimmien tilalta Pridessä, vaan norsu. Jimmie oli tradition mukaisesti tarinoimassa Sölvesborgin "Kesäfestivaaleilla" lauantaina ja Jimmiellä oli mukanaan 7 leikkikalulammasta mitkä hän heitti yleisölle ja sanoi että voitte itse arvuutella mitä nämä lampaat symbolisoivat. Yleisöllä oli niin hauskaa, niin hauskaa, että oikeen. (Fria Tideristä napattua). Minusta Jimmiellä ja Jussilla on paljolti samantapaista huumoria ja melko varmasti muutakin yhteistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Lammas käy niin Suomelle kuin Ruotsille hyväksi symboliksi. Åkessonia pyritään valtapuolueitten taholta välttämään koska hän pyyhkii niillä lattioita.

Anonyymi kirjoitti...

Heppa kirjoitti:
"Aikanaan 1980-luvun lopussa ja 1990-luvulla nämä uskovaiset muslimit kävivät mm. suomalaisten YK-tukikohdissa tarkatuskierroksillaan, esimerkiksi laskemassa YK:n ajoneuvoja yms. Tottahan ählyt halusivat ruokailla aina heille ilmaista Suomi-muonaa, jota oli tarjolla. HK:n Sininen ja grillimakkarat menivät täysillä ja hyvänä herkkuna mahaan...
Olisitpa nähnyt sen ilmeen, kun näille muslimeille valkeni suuri synti, että he ovat syöneet sikaa noin 15-20 vuotta sitten."

He olivat siis miltei sananmukaisesti vastaanottaneet (joskaan eivät ostaneet) sian säkissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas jälleen kerran meidän Suomemme maan mainiosta blogista, hyvä Yrjöperskeles 'paikalliskapakkasi' asiakkaineen! Jaksan ja voin huomattavasti paremmin, kun käyn täällä virkistäytymässä, vaikka yleensä vain istuskelen hiljaa 'kuppilassasi' puheensorinasta nautiskellen...


T. Helsingitär

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Lemminkäiselle virheeni korjaamisesta. Sehän on tuo norsu tai elefantti USA:ssa republikaanisen puolueen tunnus ja aasi puolestaan demokraattien ja sopivatkin puolueille varsin hyvin; norsua pidetään ”viisaana” eläimenä, kun taas aasi on itsepäinen jukuripää ja vähän tyhmä. Åkessonin yleisöön heittämät lampaat oli mainio veto. Sen voisi kopioida meille ensi keväänä, mutta sillä erotuksella, että niitä jaettaisiin yleisölle, jotka voisivat niillä pommittaa puoluejohtajia.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-6050159/Motorbike-instructor-accused-Shell-garage-racism-told-remove-helmet.html?mrn_rm=als1

uusia käytännön pulmia Englannista

TÄMÄ:

https://colonyofcommodus.wordpress.com/2018/08/12/seattle-airplane-suicide-is-a-barometer-of-culture/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Hepalle, Helsingittärelle, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Heppa: Joo, kyllä näin voisi sanoa. Jotenkin huvittavaa muuten se että kun kyseisissä maissa ei osattu valmistaa sikaa kunnolla parituhatta vuotta sitten niin se on vieläkin sitten saastainen eläin.

Helsingitär: Lämmin kiitos ja tervetuloa aina pistäytymään.

Rouva Ano: Lammashan kävisi tunnukseksi kaikille valtapuolueille.

Ano: Kiitos linkeistä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kuten ensimmäisessä kommentissani pohdin, löytynee imaameilta ja mullaheilta varmaan puhdistusriittejä sitä kauheaa tilannetta varten, että joku oikeauskoinen olisi syönyt erehdyksessä sianlihaa tai jotain muuta kiellettyä.
Kieltokin perustuu vain ja ainoastaan vuosituhansien takaiseen tilanteeseen, jossa jotkut sianlihaa syöneet sairastuivat vakavasti, mutta jotkut toiset eivät. Koska ei tiedetty, mistä se johtui, kiellettiin sianlihan syönti kategorisesti varmuuden vuoksi.
Koska liian moni halusi edelleen syödä sianlihaa, piti kielto vahvistaa äärimmäiseksi:
se oli Jumalan Käsky Häntä palvoville ja kirjaimellisesti pelkääville ihmispoloisille!

Ympärileikkauskin lienee saanut alkunsa kuuman ja kuivan ilmaston hygieniamahdollisuuksien puutteista, joka oli jossain miesten genitaalitulehdusten epidemiassa saanut jonkun paikallisen heimojohtajan määräämään kaikki alaisensa miehet poistattamaan esinahkansa.
Koska tätä määräystä halusi jostain ihmeen syystä noudattaa huomattavasti harvempi mies kuin sianlihansyöntikieltoa, piti siitä tehdä vieläkin velvoittavampi Pelättävän Jumalan Käsky!

Jos huomenna klo 08.00 joku yrittäisi rekisteröidä uususkonnollisen yhteisön, jonka keskeinen opinkappale on amputoida jokaiselta vastasyntyneeltä poikalapselta vasen pikkusormi ensimmäisen nivelen kohdalta merkkinä yhteisön jumaluudelle (tai saatanallisuudelle) omistautumisesta, mitenkähän mahdettaisiin yrityksen suhtautua?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Näinhän tää on ja lienee aivan turha odotella jotain islamin renesanssia. Nykyisin muuten eletään niin tiedostavia (lue: sairaita) aikoja että jos mainitsemasi uususkonnollinen yhteisö pohjaisi oppinsa feminismiin niin tiedä hänessä vaikka se menisi läpi.