torstai 25. lokakuuta 2018

TIEDOSTAVA TYÖPAIKKAHAKEMUS


Aika ajoin törmää suomalaisen valtamedian toimittajan omassa viitekehyksessään täydelliseen kirjoitukseen, josta on tällä kertaa vastuussa Karjalaisen toimittaja Terhi Nevalainen. Kirjoitus on täydellinen siinä mielessä että siinä ei ole varsinaisesti mitään varsinaista asiaa mutta se kumartaa täydellisesti nykyisten poliittis-uskonnollisten dogmien edessä ja vaatii, että tuota dogmia ja varsinkaan dogmien julistajia ei saa arvostella. Perusteena on kootut kliseet jotka on kasattu läjään enemmän kuin esimerkillisesti. Tätä voidaan pitää myös erinomaisena työpaikkahakemuksena jolla pyritään pääsemään piirisarjasta isommalle tekijälle kuten esim. Ylelle töihin. Vähän niin kuin farmiliigasta NHL:ään. Näytöt ovat vahvat. Käydään hieman läpi tätä kirjoitusta:

On helppo erehtyä kuvittelemaan, että valtioiden yritykset vaikuttaa toisten valtioiden asioihin eivät liikuta tavallista kansalaista.


Ei. Tehokkaimmat vaikuttamistoimenpiteet kohdistuvat suoraan meihin ihan tavallisiin kansalaisiin, arjessa, päivittäin.

Väitehän pitää paikkansa, tosin se valtio joka vaikuttaa Suomen valtion asioihin suoraan ja Suomen (maakunnan) hallituksen kautta on Euroopan Unioni. Sen vaikutuksen myötä Suomi on joutunut vastaanottamaan pysyvän elatusautomaatin piiriin kymmeniä tuhansia kehitysmaalaisia jotka ovat syyllistyneet huomattavaan määrään suomalaisia kohtaan tehtyihin väkivalta- ja seksuaalirikoksiin ja jotka lisäksi muodostavat huomattavan taloudellisen rasitteen Suomen kansantaloudelle. Lisäksi suomalaista elinkeinoelämää ja kansalaisten elämää muutenkin on kurjistettu tämän ulkopuolisen tahon erityisesti ympäristödirektiiveillä. Jostain syystä näitä edellä esitettyjä asioita ei saa kuvata Suomea vastaan käytäväksi hybridisodankäynniksi.

Haastattelemani Euroopan hybridiuhkien torjunnan osaamiskeskuksen johtaja Matti Saarelainen nostaa mielipidevaikuttamisen nykyajan tärkeimmäksi hybridiuhaksi. Saarelaisen mukaan valemedioissa ja sosiaalisen median kanavissa jaetaan tarkoituksella valheellista tietoa, jonka tavoitteena on hämärtää kansalaisten ja päättäjien käsitystä todellisuudesta, lisätä turvattomuudentunnetta ja heikentää kansalaisten luottamusta viranomaisiin.

Tuossa äsken tuli todettua se fakta että Suomi on joutunut vastaanottamaan pysyvän elatusautomaatin piiriin kymmeniä tuhansia kehitysmaalaisia jotka ovat syyllistyneet huomattavaan määrään suomalaisia kohtaan tehtyihin väkivalta- ja seksuaalirikoksiin ja jotka lisäksi muodostavat huomattavan taloudellisen rasitteen Suomen kansantaloudelle. Se ei ole valheellista tietoa ja kun tämän faktan sanoo ääneen tai kirjoittaa julkisesti niin syyllistyy hybridivaikuttamiseen (ja joo, Venäjästähän tässä toimittelijamme puhuu mutta tilannetta ei ole saanut aikaan Venäjä vaan EU). Eli jos kiistää faktat ja valehtelee vallitsevasta asiantilasta (luonnollisesti valtamediassa) on silloin vastuullinen tiedonvälittäjä joka lisää turvallisuudentunnetta ja lisää kansalaisten luottamusta päättäjiin ja viranomaisiin. Jotka itse ovat saaneet aikaan tämän vallitsevan tilanteen. Tilannetta voisi sanoa hieman takaperoiseksi.

Itse lisään listaan myös ”valtamediaa” moittivat puheet. On ilmeistä, että keskustelun takana on halu rapauttaa kansalaisten luottamus suomalaista riippumatonta, kansainvälisesti verrattuna erittäin luotettavaa tiedonvälitystä kohtaan. Jos se heikkenee, valheellisen tiedon syöttäminen on entistä helpompaa.

Toimittaja Terhi Nevalainen on tässä hakemuksessaan Ylen palvelukseen itse asiassa taas täysin oikeassa. Hän varmaan laskee minutkin jonkunlaiseksi hybriditrolliksi ja joo, kyllä, tarkoitukseni on kaikin keinoin omalta osaltani rapauttaa luottamusta valtamediaa kohtaan. Kas kun sen virallinen linja on että haittamaahanmuutto on yhtä aikaa voimavara ja velvollisuus mutta se ei ole koskaan selittänyt kuinka tuo paradoksi on mahdollinen. Sen sijaan se on keskittynyt nostamaan esille maskotteja onnistuneesta kehitysmaalaisesta maahanmuutosta ts. esin somalian kielen tulkista jota ei tarvittaisi ilman somalialaista maahanmuuttoa ja joka elää veronmaksajien kustannuksella ammatissaan jota ei oikeastaan edes tarvittaisi. Lisäksi kyseinen ”kansainvälisesti verrattuna erittäin luotettava media” kaikkien mahdollisuuksiensa mukaan pimittää suomalaisiin kohdistuvan etnisen väkivallan ja haittamaahanmuuton aiheuttamat kustannukset sekä rikosten tekijöiden etnisyyden.

Maahanmuutto on ollut yksi tärkeä keppihevonen, jonka avulla on lietsottu pelkoa ja hajaannusta Suomessa ja myös muualla Euroopassa. Hybridikeskuksen Matti Saarelainen nostaa turvapaikanhakijoita koskevan valeuutisoinnin yhdeksi esimerkiksi siitä, miten suomalaisten mielipiteisiin on yritetty vaikuttaa.

Tämäkin toki pitää täysin paikkansa, tosin nimenomaan valtamedian itsensä osalta. Valtamedia kun vieläkin uutisoi seitsemän sotaa käymättömän eurooppalaisen valtion läpi tulleita pääosin arabitaustaisia jätkiä välittömän turvapaikan tarpeessa olevina tyyppeinä. Lisäksi valtamedia tarkoituksella unohtaa sen, että turvapaikkastatuksella täällä olevat somalit lomailevat kotimaassaan jossa turvapaikan myöntämisen perusteella on liian turvatonta olla. Kyllä, valtamedia yrittää vaikuttaa suomalaisten mielipiteisiin ja pyrkii syöttämään valheen totuutena. Suomalaisille vahingollisen valheen. Eikö tämä ole sitä hybridivaikuttamista?

Trollit ja valeuutisten tehtailijat käyttävät ovelasti hyväksi suomalaisen yhteiskunnan heikkouksia. Demokraattisen yhteiskunnan periaatteisiin kuuluu esimerkiksi sananvapaus. Kun väärän tiedon välittämistä yritetään hillitä, alkaa tyypillisesti valitus sananvapauden rajoittamisesta. Trollit siis käyttävät Suomen heille sallimaa sananvapautta väittääkseen, ettei tätä vapautta Suomessa ole.

Esimerkiksi kovan vankeustuomion saaneen Ilja Janitskinin MV-lehti kertoi haittamaahanmuutosta juuri sen mitä tässäkin kirjoituksessa on mainittu. Osoittaako Terhi Nevalainen ne väitteet vääriksi ja millä perusteella? Ainoastaan poliitisella perusteella annetulla vankeustuomiolla ehkä? Määritteleekö hän myös ns. trollit ja valeuutisten tehtailijat tarkemmin ja yksityiskohtaisemmin vai vetäytyykö hän mustan usvan taakse ja toteaa että trolli on se, joka ei usko valtamediaa? Valtamediaa, joka puolestaan itse tehtailee valeuutisia.

On ilmeistä, että tähän tahalliseen valeuutisten levittämiseen osallistuvat myös suomalaiset. Osa ajanee vieraiden tahojen etuja Suomen kustannuksella tietoisesti, osa tuottamuksellisesti. Jälkimmäisen ryhmän ensisijaisena tarkoituksena voi olla esimerkiksi oman poliittisen agendan edistäminen keinoja – vieraankaan vallan tarjoamia – kaihtamatta.

Jälleen paikkansa pitävä väite mikä sopii hyvin valtamediaan joka väittää näitä maahanmuuttoon liittyviä faktoja valeuutisiksi ja ajaa näin vieraan tahon eli EU:n etua. Kyseisen valtamedian ensisijaisena tarkoituksena on oman poliittisen agendan ajaminen ja oman ammatillisen aseman ylläpitäminen. Jota ammatillista – ja arvostelusta vapaata –  asemaansa kyseinen Terhi Nevalainen peräänkuuluttaa. Turvattu asema ilman vastuuta sanomisistaan. Voi vielä kysyä, kuinka moni ihminen Suomessa on saavuttanut itselleen ammatillista, taloudellista tai poliittista etua toimimalla valtamediaa vastaan?

Olipa miten oli, tämänkaltaista toimintaa voi luonnehtia maanpetokselliseksi. Härskeintä on, että osa näistä tahoista haluaa esiintyä leimallisen isänmaallisina.

Hotellin respassa ollaan maanpetoksesta aivan samaa mieltä. Ja näitten maanpetokseen syyllistyvien valtamedian edustajien isänmaa on Euroopan Unioni. Luonnollisesti maakunta Suomen jälleen itsenäistymistä haluavat ovat heidän mielestään separatistisia maanpettureita.

Meidän on nyt herättävä. Osa netissä möyhäävistä pelon lietsojista voi olla pelkkiä hyödyllisiä idiootteja, mutta heidän levittämänsä viesti on tarkoituksella rakennettu.

Kyllä. Meidän on nyt herättävä. Kyseisen hyödylliseksi idiootiksi laskemani Terhi Nevalaisen viesti on tarkoituksella rakennettu. Sitä voi sanoa onttoudessaan ja kliseisyydessään lähes täydelliseksi työpaikkahakemukseksi. Hotellin respassa veikataan että vuoden sisällä kyseinen toimittaja löytyy Yleisradion palveluksesta.Näille terhinevalaisille voidaan hotellin respasta todeta vielä että me ns. hybridivaikuttajat emme ole syy. Me emme ole joukko ihmisiä joka on päättänyt porukalla ruveta ilkeiksi. Me olemme seuraus. Seuraus siitä, mitä niin valtakoneisto ja valtamedia on viimeisen kahdenkymmenen viimeisen vuoden aikana tehnyt. Jos sitä ei olisi tapahtunut, me kaikki olisimme edelleenkin kilttejä hallintoalamaisia, makaisimme sohvalla ja keskittyisimme Tex Willeriin.

35 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On tämä maakuntalehtemme siksi raskasta luettavaa, että en sitä tilaa ja samaa olen suositellut kaikille muillekin.

Omistajiensa ääntähän se toistaa eli katseet voi kohdistaa velj Laakkosiin ja ostaa autonsa jostain toisesta alan liikkeestä.


-Tvälups-

Ekku kirjoitti...

Tuo sama artikkeli, mihin toimittelija viittaa, julkaistiin myös Keskisuomalaisessa.
Iljettävä juttu kertakaikkiaan.
Puhutaan samaan aikaan vapaasta tiedonvälityksestä ja perään sitten todetaan, että meiltä tulee se oikea Tieto...

Tupla-J kirjoitti...

Mitenkäs ne säännöt menikään...
1) SJWs always lie.
2) SJWs always double down.
3) SJWs always project.

Se on jännää, että kuvio tosiaan pysyy vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen samana.

Mikäs siinä. Kun vihollisen tuntee paremmin kuin he tuntevat itsensä, sitä voi käyttää hyväkseen.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Juuri niin.
On kuitenkin ilmeistä, että huudamme liian kovaan vastatuuleen. Kovapäisyys nähdään valtaeliitin viimeaikaisessa maan asioiden (sote, irtisanomismenettely) kansaa repivässä komentohallinnassa, eli mikään ei käy eikä mitään muuteta. Sama show jatkuu ensi kevään vaalien jälkeen, sori siitä sitten taas.
Nähtäväksi jää, kumpi tulee ensin, EU:n hajoaminen vai sota.

Olavi Koskela kirjoitti...

Niinpä niin, mutta ettei vain kävisi niin, että tunnettujen valtamedian peppukipuilujen aiheuttajien (Ykän ohella myös Vasarahammer blogasi aiheesta) kritiikki eikun nostaa hakijan ansioita valtamedian suhteen.

LW kirjoitti...

Valtaapitävien arvostelu on sitten taas vaarallista ja maanpetokseen rinnastettavaa toimintaa? Lèse majesté, kuten ennen muinoin tavattiin sanoa.

Jännää sinänsä, etteivät nämä tajua niinkin yksinkertaista tosiasiaa, kuin että maahanmuuton verukkeella ei kyettäisi lietsomaan yhtään mitään, jos se todella olisi niin upea juttu kuin tiedostajat kuvittelevat. Varmaan meillä olisi Siitoimen tylsempi kakkosversio, ja ehkä kerran muutamassa vuodessa kourallinen vanhalta viinalta haisevia jätkiä kävisi heiluttelemassa kirjoitusvirheitä viliseviä kylttejään Eduskuntatalon edessä. Halla-aho tosin olisi edelleen tuntematon kirkkoslaavin tutkija, mitään Hommafoorumia ei olisi perustettu, ja persut olisivat jääneet pikkutekijäksi ilman Halmeen antamaa alkupotkua ja nuivien myöhempää vetoapua.

Asia taitaa olla niin, että puolet sopuleista uskoo omaan propagandaansa, ja toinen puoli ajattelee hybrisekssään, ettei rahvas ole kykeneväinen muodostamaan omia mielipiteitään, vaan mielipidevaikuttajat syöttävät ne sille. Sitten kun epäusko virallista totuutta kohtaan alkoi levitä, ensimmäiset saivat ensin itkuraivarin rasistikansan tyhmyydestä, ja sitten huomasivat jälkimmäisten alkaneen etsiä jotain ulkopuolista mielipidevaikuttajaa. Lopulta molemmat päätyivät samaan johtopäätökseen: Kyseessä on venäläisten salaliitto. Uskomus on tietysti absurdi, mutta se, mitä noin ajattelevat voivat tehdä meille omantunnon kolkuttamatta, ei välttämättä enää naurata yhtään.

Se on tietysti todennäköistä, että joku Boris käy välillä mahorkka suunpielessä hämmentämässä tätä soppaa. Mutta ketä siitä pitäisi ensisijaisesti kiittää? Venäläisiä, jotka toimivat yhtä kyynisen opportunistisesti kuin aina, vai niitä meikäläisiä riemuidiootteja, jotka sen sopan alunperin keittivät?

Anonyymi kirjoitti...

Terhi varmisti kirjoituksellaan itselleen yhä paremmat tulot ja ikuisen työpaikan niin kauan kuin nykysysteemi on pystyssä. Kyse oli uskontunnustuksesta. Hän pääsee tv-ohjelmiin keskustelemaan. Häntä kutsutaan puhumaan erilaisiin uskonvahvistus- ja indoktrinointitilaisuuksiin, korvausta vastaan tietenkin.

Itä-Saksa kaatui Berliinin muurin murtumiseen. Suomessa pitää tapahtua jotain vastaavaa, joka murtaa suvaitsevaisuushegemonian ja sairaalloisen altruismin.

acc

Strix Senex kirjoitti...

Nyt ei voi sanoa kuin että hellanduudelis sentään. Eihän tämä mikään viileän analyyttinen reaktio ole, kuten hyviin tapoihin kuuluisi, mutta kun juttu on sellaista vanukasta, että koski mihin tahansa, käteen sattuu pelkkää höttöä. Mieleen tuli automaattisesti pätkä Mark Twainin pakinasta ”Tenneseeläistä journalismia”

”Jo kirjoittaessaan ensimmäistä sanaa, piirrellessään i:n pisteitä, vedellessään t:n viivoja, pilkuttaessaan lauseitaan hän tiesi kyhäävänsä lausetta, joka tihkui halpamaisuutta ja löyhkäsi valheelle”

Aikoinaan Ylioppilaslehden pakinoitsijana vaikuttanut Mustan Volgan kuljettaja alias Jaakko Laakso harrasti tällaista mahtipontista retoriikkaa. Minä silloin aluksi ihastelin, että nyt ylkkäri on löytänyt oikean tyyliniekan ja parodian mestarin. Pian kyllä paljastui, että kirjoittaja on aivan tosissaan. Samoja tuntemuksia herätti tämä Terhin kirjoitelma, jossa hän omassa asiassaan todistajana toimien mahtipontisesti julistautui sen Ainoan Oikean Totuuden välittäjäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos ette vielä ole käyneet allekirjoittamassa adressia, jolla vastustetaan joulukuussa Marokossa allekirjoitettavaa YK:n laatimaa GCM-sopimusta, niin tutustukaa aiheeseen ja käykää pian allekirjoittamassa, hopi hopi! On muuten sen sortin sopimus, että tukka nousee pystyyn lukiessa!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ekulle, Tupla-J:lle, Veijo Hoikalle, Olavi Koskelalle, LW:lle. acc:lle, Strix Senexille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne. Tämä kyseinen vuodatus oli eräänlainen arkkityyppi nykyisen yhteiskunnallisen uusteologian uskontunnustuksesta. Tylsä, vastenmielinen ja mitätön mutta sellainen joka vaaditaan otettavan vakavasti. Niin kuin Olavi kommentoi, kyseinen toimittelija vain lisää tiedostavaa katu-uskottavuuttaan kun täällä voiman pimeällä puolella reagoidaan. LW puolestaan tiivisti ns. vallitsevan tilanteen varsin kohdalleen. Laitatko Rouva Ano vielä linkin?

Lemminkäinen kirjoitti...

Ykä, ei nyt sentään Yleen, kaverissahan on ihan selvää ministeriainesta. Kaikki arvot (hybridit, trollit ja maahanmuutto) ovat kohdallaan. Muutaman vuoden päästä hän voisi olla jopa terhakas pääministeri ja sen jälkeen presidentti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Mistähän nuo kylmät väreet oikein tuli selkäpiihin…

Anonyymi kirjoitti...

Rouva Ano, tottakai jo addressi allekirjoitettu. Tuon sopimuksen allekirjoittaminenhan käytännössä tarkoittaisi sitä, että kaikkinainen kansallinen itsemääräämisoikeus maahanmuuton osalta poistetaan. Taas yksi uusi "ihmisoikeus"vaatimus rasittamaan maita ja kansoja.

Ja ketkä sitten määräisivät? Se samainen YK, joka valitsi nimenomaisesti Saudi-Arabian naisten oikeuksien kommissioon? EU, joka kieltää saatanalliset pillit, drinksutikut ja vanupuikot mutta joka ei vaadi muovipullojen kierrätystä välimerellisissä maissa. Mitä väliä, vain parisataa miljoonaa turistia ja saman verran paikallisia, eikä se yhteen pulloon per päivä jää joten määrä on melkoinen. Tämä on niin mitätön ongelma ja olisi ikävää puuttumista siihen itsemääräämisoikeuteen. Toki siellä Välimeren toisella puolella on vielä enemmän porukkaa ja muovipulloja - ja potentiaalisia maahanmuuttajia. Ja takuulla joka valtio ilomielin allekirjoittaa tuon sopparin. Siinäpä mm. marokkolaisille koittaa kissanpäivät, vain 10 km soutuvenheellä Espanjaan - jossa ei muovissa säästellä!

Mitenkähän tämän Nevalaisen mielipiteet mahtavat käydä yksiin lukijakunnan ajatusten kanssa? Eikös tuo Lieksakin ole sielläpäin, muuten seudun kokemukset maahantulijoista taitavat perustua enemmänkin itäisiin tulijoihin. Joista käytännön kanssakäymisessä tuskin sen ihmeempää haittaa on.

Jokaiselle tuollaisia kirjoittavalle muutaman kuukauden clockwork orange-koulutus. Seinänaapuriksi esim. somaliperheen kanssa. Jos mielipide ei sen jälkeen ole muuttunut, on yksinkertaisesti tyhmä.

Miksi muuten nämä Tampereen yliopiston ja Erkon toimittajatuotokset pitävät suomalaisia niin tyhminä? Ilmeisesti siksi, että suurin osa luottaa yleen ja hesariin. Oikeassapa ovat.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Kysyit Rouva Anolta linkkiä. Se on:

https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi?a=2

Lisää aiheesta:

https://www.kansalainen.fi/gcm-sopimuksesta-kieltaytymista-vaaditaan-adressilla
https://www.kansalainen.fi/psn-ville-tavio-esittaa-ykn-gcm-siirtolaisuussopimusta-eduskunnan-paatettavaksi
https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-sopimus-pyyhkii-rajat-kartoista-lopullisesti
https://www.kansalainen.fi/itavalta-ei-allekirjoita-globaalin-yk-pakolaisohjelman-maarittelevaa-gcm-sopimusta
https://www.kansalainen.fi/euroopassa-vastarinta-gcm-sopimusta-kohtaan-kasvaa-mutta-suomi-nukkuu

-yamaha-

Anonyymi kirjoitti...

Aiempi postaukseni häipyi jonnekin bittiavaruuteen. Voi olla parempikin, että laitan nyt vain tällaisen lyhyemmän version.

Ykä kirjoitti siitä, kuinka moni ihminen Suomessa on saavuttanut itselleen ammatillista, taloudellista tai poliittista etua toimimalla valtamediaa vastaan. Yhtä epäillään ja se on Jussi Halla-aho, joka tosin sen vastapainoksi on saanut oikeudessa tuomion astumisesta valtaapitävien varpaille, erottamisen valiokunnasta (oliko jopa pj.?), tappouhkauksia ja julkisuudessa törkeän määrän kuraa niskaansa. Muutamat muut ovat saaneet tuomioita ja jopa vankeusrangaistuksia, kun heidän kirjoituksensa eivät ole tässä sananvapauden mallimaassa miellyttäneet; viimeiseksi Ilja Janitskin, jota aiemmin jahdattiin ympäri Eurooppaa kuin sarjamurhaajaa tai terroristia. Ei voi muuta kuin ihmetellä tätä maailman menoa, ymmärtämään kun ei pysty.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Niin tuota...eikös tuolla Lieksassa ole jo 30 vuoden kokemus näistä Afrikan sarven "kunniakansalaisista".
Taitaa suurin osa heistä olla nykyäänkin Powered by Kela.
Ja pirttiviljely on onnistunut kiitettävästi...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, yamahalle, Rouva Anolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

tira+: YK:sta voisin todeta että koko helvetin pulaaki olisi pitänyt lakkauttaa jo aikaa sitten. Ehkä sillä oli merkityksensä aikanaan mutta nyt se on irvikuva ideastaan. Sinänsä meidän suomalaisten on pakko vähentää muovipussien käyttöä sillä jokainen suomalainen muovipussihan päätyy tuulen myötä Tyyneenmereen. Ilmastonmuutos tai jotain. Tuo clockwork orange-koulutus olis varsin mielenkiintoinen vaihtoehto. Ja joo, suurin osaa suomalaisista lukee/luottaa vielä valtamediaan. Jokainen hajoitettu tiili sen muurista on voitto.

yamaha: Kiitos.

Rouva Ano: Ei lisättävää. Valtamedian ja valtakoneiston vastustaminen ei todellakaan ole huokutteleva ammatinvalinta.

Ano: Mites se meni vähän väännettynä…

” Minkä Mohametti kylvää sen vaimo taas niittää
on pirtissä Mohametin elämäntyö
Siinä yhdelle miehelle touhua riittää
niin pitkä on pohjolan valoisa yö”

Trilisser kirjoitti...

Välillä Ykä löytää aivan järisyttäviä juttuja, jopa liian usein. Onhan tuo Terhi Nevalaisen oksennus sitä tasoa, että herää kysymys Terhin syyntakeisuudesta. Ei näet kukaan täysijärkinen voi suoltaa yhtä aivotonta höttöä ja vielä esittää sitä todeksi.

Ykä kyllä riipi kirjoituksen ansiokkaasti hajalle. Mutta pahoin pelkään, että nuo terhinevalaiset ovat jo liian syvällä suossaan tajutakseen oman tyhjäpäisyytensä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Kirjoituksen löysi ensiksi Hommaforum. Kyseinen henkilö on aivan liian syvällä suossa. Mutta virallisen Suomen mukaan hän on esimerkillinen yksilö ja minä sekä kaltaiseni olemme se ongelma.

Trilisser kirjoitti...

Tuli sen verran sössittyä, että Hommalle tuli 2 viikon tauko, joten sen uusimmat tapahtumat ovat menneet ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Hän uskoo mitä kirjoittaa.


Ylellä ja valtamedialla on oma agenda. Se on jo heikentynyt pahasti.
Riippumaton media ajaa esimerkiksi ilmastojankutusta.

Erikoinen näkemys siis olemme kaiken netistä helposti uskovia,
kriittiselle ajattelulle kykenemättömiä. Mitään omaa ajattelua ei ole.


Tässä on jo pari viikkoa ilmastonmuutos jankutus ollut käynnissä,
alkaa ärsyttää.


Mihinkään muuhun ei luotettavasta mediasta ole kuin syyllistämiseen,
olemmekin syyllinen maailman saastumiseen. Voin lukea kirjastossa,
tilata ei kannata. Harmi että internet pilasi kaiken, on enemmän hyviä
blogeja mitä tulee luettua.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Breitbart, joka ei taida kuulua Terhi Nevalaisen lukemistoon, kertoi ilmanvaihtelutieteen yökastelijoiden olevan Hollanti, Ruotsi, Luxemburg, Tanska ja Suomi. Järkevimmät taas ovat Puola, Tsekki, Slovakia, Unkari ja Bulgaria https://www.breitbart.com/europe/2018/10/25/named-shamed-europes-biggest-climate-bedwetters/

YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä allekirjoittamasta tähän mennessä Puola, Yhdysvallat, Unkari, Itävalta ja Australia. Kuka saa kunnian raapaista nimen Suomen kyllä - tietysti - paperiin? https://www.kansalainen.fi/tanskan-kansanpuolue-haluaa-estaa-hallitusta-allekirjoittamasta-ykn-gcm-siirtolaisuussopimusta/

Tommy Robinson kävi herrojen kanssa lounaalla. Vapain omin jaloin toistaiseksi kävelee. Lopullinen oikeudenistunto siirrettiin korkeampaan käteen, koska tapaus on niiiiiin vaikea ja monisäikeinen https://www.standard.co.uk/news/uk/tommy-robinson-spotted-dining-with-ukip-bosses-in-the-house-of-lords-after-latest-court-appearance-a3970326.html
Suomen Tasavaltamedia ei ole uutisoinut asiaa. Terhiä voisi vinkillä viskata; hän voisi kertoa, kuinka heikkoluonteisia brittituomarit ovat, sillä he eivät uskalla tuomita lakiarikkovaa rasistia. Suomessa demlatuomioistujat olisivat viskanneet Tommyn tyrmään vuosiksi ihan silmää räpäyttämättä.

Lemminkäinen kirjoitti...

"..myös "valtamediaa" moittivat puheet". Kaikkea mitä joku sanoo tai tekee saa kritisoida kuin vierasta sikaa ja sen saa tehdä lain puitteissa tänään. Jos poliitikoille/medialle saadaan rusnattua jonkinlainen "työrauhasuoja" lakien avulla, niin kehitys loppuu siihen ja Neuvostoliitto on syntynyt uudestaan ja kriitikot saadaan tunnustamaan että "Mitästä hullua, ei tietenkään se pyöri, eihän se koskaan ole pyörinyt eikä tule koskaan pyörimään".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, Anolle, Veijo Hoikalle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Trilisser: Minä löysin tuon siis Homman etusivun Twitter-syötteestä. Siihen pääsee vissiin vaikka olisi tilapäisesti banaanoitu.

Ano: Kyseinen ilmastojankutus on mennyt uskonnon tasolle ja jo pelkät kysymysten esittäjät ovat kerettiläisiä.

Veijo: Kiitos hyvistä linkeistä.

Lemminkäinen: Nimenomaan median parissahan ollaan vaadittu tuota untouchablen asemaa. Tuleekohan ”jumalanpilkan” tilalle ”medianpilkka”?

Anonyymi kirjoitti...

Ykällä on kirjoittamisen lisäksi myös yksi harvinainen talentti: kyky tiivistää yhteen kirjoitukseen monisäikeinen ja julkisuudessa Median propagandan savuverhon taakse kätkemä politiikka. Se, että tämän poliitikkojen, virkamieskoneiston ja Median bullshitin kykenee avaamaan kuin fileerattavan kalan (antakaa parempi kuvaus!), ja kirjoittamaan noin selkeään tekstiin, vaatii taitoa. Sitä ei oikeasti monella ole!

Lemminkäinen kirjoitti...

Ykä, jos mediaa ei lähesty näillä sanoilla "Teidän Ylhäisyytenne Untouchable Valtamedia" jatkossa, niin kysymyksessä on majesteettirikos ja pienin tuomio tulee olemaan automaattisesti vuosi ja kymmenen kuukautta linnaa + vahingonkorvaukset.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitokset. Tosin kyseinen tekele oli sinänsä sen verran kliseinen ja onneton että sen ruotiminen on helppoa. Se onnistuu jopa kaltaiseltani melko yksinkertaiselta ihmiseltä.

Lemminkäinen: Tätähän media on kovasti vaatimassa.

Magnus Hagelstam kirjoitti...

Terhi Nevalainen noudatti kirjoituksessaan toimintakaavaa, jota venäläinen Vasili Grossman kuvasi 1000-sivuisessa romaanissaan Жизнь и судьба eli Elämä ja Kohtalo vuodelta 1960. Toimittuaan puna-armeijan sotakirjeenvahtajana Stalingradista Berliiniin hän kokosi havaintonsa ihmisten käyttäytymisestä Pahan ollessa ottamassa valtaa ja ollessa vallassa. Kaava oli sama sekä Venäjän, että Saksan puolella: Ihmiset eivät tyytyneet vain alistumaan Pahan valtaan, vaan ottivat sen avosylein vastaan siinä toivossa, että ylistylauluillaan saisivat siltä hyötyä itselleen tai ainakin saisivat Pahan silmän kääntymään heiltä pois päin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys. Magnus. Voi olla että suurin osa valtamediamme ihmisistä on verrattavissa noihin ihmisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki esimerkkisi siitä, miten valtamedia valehtelee tai salaa tosiasioita, liittyvät maahanmuuttoon ja erityisesti somalien ja muiden muslimien maahanmuuttoon. Pidätkö siis kuitenkin valtamediaa luotettavana yleensä kaikissa muissa asioissa ja vain maahanmuuttoon liittyvissä asioissa epäluotettavana? Eiväthän läheskään kaikki lehdissä julkaistut uutiset liity siihen mitenkään.

Trilisser kirjoitti...

Anonyymi klo 1040: Ykä vastannee omasta puolestaan mutta eihän tuota valtamedian uutisointia voi millään mittareilla pitää tasapuolisena monessa muussakaan aiheessa. Esimerkiksi Israel-uutisointi ja uutisointi Usa:n sisäpolitiikasta on karmea yksipuolista.

Trilisser kirjoitti...

Saan sähköpostiini uutisvinkkejä Jews for Preservation of Firearms Ownership -järjestöltä. Uusin linkki kertoo, miksi ko. kirjoittaja äänesti Trumpia. Lukekaapa ajatuksella: http://jpfo.org/articles-2018/why-i-voted-for-trump.htm?awt_l=BXTB6&awt_m=JASCG0S49lZn_P

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne. Sinänsä jo maahanmuuttoon liittyvä propaganda on aihe metelin nostamiseen. Samoin kuin erittäin EU-myönteinen uutisointi. Trilisser toi esille myös Israel ja USA (lue: Trump)-uutisoinnin jota ei voi parhaalla tahdollakaan pitää puolueettomana. Onhan mediassa sitten esim. veikkaustulokset, viime yön NHL-kierros sekä vinkkejä puutarhanpitäjille jotka ovat varmaan täysin uskottavia. Mutta ei niistä kukaan mutisekaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Vasemmistoliberaalin valtamedian Trump-uutisointi koki tietyllä tavalla ilahduttavan, joskin maton alle lakaistun vastaiskun jokunen viikko sitten:
valemedia julkaisi valeuutisen, ettei Trump ole mitään miljardeja koskaan itse ansainnut, vaan hänen vanhempansa ne ovat hänelle lahjoittaneet pitkin aikuisikää!

Valeuutinen taisi elää muistaakseni vain vajaan viikon.

Saatoin nähdä kupletin juonen etenevän sieluni silmin:
valtavalemedia oli alkanut saada kohoavissa määrin palautetta valeuutisoinnistaan, jonka mukaan Trumpia ei saa päästää samaan huoneeseen Kim Jong-unin, Putinin tai tarhaikäisen lapsen kanssa; nämähän manipuloivat hänet antamaan paikatkin hampaistaan.

Valemedian valetoimittelijat saivat lopulta riittävästi kansalaispalautetta aiheesta, että Trump on muuten neuvotellut maailman talouseliitin kanssa gigadollareiden diilejä kauemmin kuin hänen "neuvojansa" ovat eläneet. Niinpä oli keksittävä vastaveto.

Luontainen sellainen olikin julkaista valeuutinen, ettei se Trump ole koskaan mitään neuvotellut kenenkään kanssa eikä osaa yhtään mitään, koska on saanut kaikki rahansa vanhemmiltaan ihan viime aikoihin asti!

Tämä valeuutinen eli muistaakseni siis vain vajaan viikon verran.
Pelkäänpä pahoin, että aivan liian moni suomalainen tietää silti tänäänkin, ettei se Trumppi ole koskaan tehnyt mitään muuta kuin valehdellut ja porsastellut vanhempiensa rahoilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Toi Trump-uutisointi on saavuttanut jo uskonnolliset piirteet. Oletan, että sen pohjana on viesti suomalaisille äänestäjille eli älkää tehkö vastaavaa mm. Halla-aho-ilmiötä.