maanantai 8. lokakuuta 2018

KOLMASTOISTA EPISTOLA


Ja jatketaanpa sitten siitä mihin kahdestoista epistola loppui:

*

Lännen Median päätoimittajalle Matti Posiolle tuli henkinen pipi kun Puolassa rajavartiosto tarkasti hänen paperinsa vaikka ei oltu edes rajalla.Itse asiassa kyseinen tila on ollut Euroopan normaalitila ennen nykyistä häiriötilaa ja itsenäisessä maassa – niin kuin esimerkiksi Puolassa – rajavartiosto saattaa kysellä vieläkin ulkomaalaisten papereita. Se kun on turvallisuusviranomainen. Näin oli aikanaan – ei kovin kauan sitten – Suomessakin ja silloin ulkomaalaiset huomattavasti vähemmän murhasivat, pahoinpitelivät ja raiskasivat kantaväestöä. Kyseinen Posio toteaa vielä:

Demokratia, ihmisoikeudet, oikeusvaltio. Nämä kolme ovat kiistattoman hyviä tavoitteita. Olen kasvanut niitä kannattamaan varauksetta.

Mehän ollaan molemmat tuosta asiasta samaa mieltä. Tosin ehkä koemme asian hieman eri tavalla. Lukija voi keskenään miettiä, että kumpi ajattelee asiasta realistisemmin. Kyseinen Posio edustaa utopistista haittamediavaltaa.

*

Aikaisemmassa epistolassa mainittu Ruotsissa tapahtunut autojen tuhopolttoaalto sai myös  KRP:n rikoskomisario Antti Hyyryläisen toteamaan että ongelma on leviämässä Suomeenkin. No totta munassa on ja täällä voiman pimeällä puolella on pian parikymmentä vuotta tiedetty siihen syykin. Eikä se syy puhu suomea. Mutta kuinkas olikaan asiaan liittyvä kuivan maan meriselitys:

Hyyryläisen mukaan katujengien syntyä selittävät ennen kaikkea sosiaaliset olosuhteet. Usein konfliktialueilta tulevat maahanmuuttajat kokevat jengien tarjoamat mahdollisuudet yhteiskunnan vaihtoehtoja houkuttelevimpina.

Palataan 1990-luvulle ja silloiseen Suureen Lamaan. Silloin hyvin monen, kymmenien, ehkä satojen tuhansien suomalaisten ”sosiaaliset olosuhteet” romahtivat ja tilanne on jatkunut siitä eteenpäin samanlaisena. Missä ovat ne syrjäytyneitten suomalaisten polttamat autot ja rikollisjengit? Tässä on ollut kohta kolmekymmentä vuotta aikaa odottaa niitä. Niitä muutamaa Antifan elämysmatkailevaa leikkipartisaania ei lasketa tähän mukaan.

Asiaan liittyen suvaitsevaisten pehmolelu Nasima Razmyar veti porot nokkaansa ja totesi että mitään riskilähiöitä ei Suomessa ole olemassakaan. Pitänee paikkansa. Samoin kuin ei ole murhia, tappoja, raiskauksia, ryöstöjä ja pahoinpitelyitä ja joka ristuksen (anteeks mohammedin) islamilainen työskentelee Suomessa yksityisellä sektorilla ja tienaa verorahoja suomalaisten vanhustenhoitoon niin merkeleesti. Mutta Nasima saa puhua mitä lystää sillä hän on pehmolelu. Mahtaako hän muuten itse tajuta sitä?

*

Elokuussa myös puolustusvoimatkin menivät mukaan biodynaamiseen parsailuun ja varusveijareille tarjotaan kaksi kertaa viikossa pelkkä kasvisruoka. Syynä on se, että muuten ei maailma pelastu mikä tietysti nostaa PV:n vastuualueen alkuperäistä toteuttamista totutusta hieman suuremmaksi. Asiasta uutisoitiin näin:

Armeijaan tulee pakollinen kasvisruokapäivä joka viikko – syynä terveellisyys ja ilmastonmuutos.

Ehkä PV:n muuten kannattaisi siirtyä kuljetuspuolella takaisin hevosvetoon sillä armeijan dieselkäyttöiset koneet hörppäävät melkoisen määrän löpöä ja savuttavatkin, piru vie. Asiaan liittyvässä uutisoinnissa todettiin että kyseinen ns. uudistus ei sinänsä tullut perinteisen varusveijarin vaatimuksesta:

Ruotuväki-lehden viime vuonna tekemän selvityksen mukaan Suomen noin 20 000 varusmiehestä vain 88 on kasvissyöjiä.

Asiaan liittyvässä uutisoinnissa piti ilman muuta esittää hyvin, hyvin perinteinen suomalainen varusveijari:*

Elokuussa hallituksemme myös taas kertaalleen määritteli haittamaahanmuuton välttämättömäksi työperäiseksi maahanmuutoksi:

Hallitus aikoo poistaa Suomeen tulevilta ulkomaalaisilta neljän kuukauden työskentelyvaatimuksen, joka on tähän asti ollut edellytyksenä sosiaalitukien saamiselle.

Neljän kuukauden sääntö otettiin käyttöön 2004, kun EU laajeni Baltiaan ja ay-liike pelkäsi Baltiasta tulevan halpatyövoimaa Suomeen.

Aikarajan poistoa hallitus perustelee halulla parantaa työntekijöiden yhdenvertaisuutta ja lisätä Suomen houkuttelevuutta työperäisen maahanmuuton kohteena.


Myös pelkästään Suomeen pysyvästi asumaan tulevat ihmiset, kuten opiskelijat ja oleskeluluvan saaneet, olisivat heti oikeutettuja sosiaaliturvaan.

Sillä ei olisi merkitystä tuleeko muuttaja EU:sta vaiko EU:n ulkopuolelta.

Keitähän ne sosiaalituet oikein mahtavatkaan houkutella? Tästä tulee mieleen se noin kymmenen vuotta vanha kuva:Tulee muuten muistuttaa että jos kyseinen lapseksi tulkittu on huostaanotettu – niin kuin ikävän usein on – niin se summa ei ole 57.000 euroa vaan noin 120.000 euroa per vuosi. Arvatkaas kuka maksaa?

*

Elokuussa sitten kaksi elintasosiirtolaista tappoi puoliksi kuubalaisen saksalaisen. Tavalliset saksmannit totesivat että tämähän riittää ja pistivät pystyyn laajan väkivallan vastaisen mielenosoituksen. Mielenosoitus meni rauhallisesti mutta kuinkas asiasta uutisoikaan valtakunnallinen haittamediamme? No, otetaan esimerkiksi vaikkapa Helsingin Pravda:Kalavale, eiku anteeks Kaleva pani vielä paremmaksi:Hyvin nopeasti kävi ilmi että haittamedia puhui satua ja suhinaa mutta vieläkään se ei ole vaivaantunut korjaamaan tietoisesti tehtyä valehteluaan. Muistutetaan siitä että haittamedian päätoimittajat julistivat vuonna 2016 näin:

Sitoudumme oikeisiin tietoihin perustuvaan ja merkitykselliseen journalismiin. Kun tietoja pyritään tahallisesti hämärtämään tai vääristelemään, puutumme siihen omissa medioissamme.

Onko haittamedia puuttunut tietojen tahalliseen hämärtämiseen ja vääristämiseen?

*

Kun sitten siirryttiin syyskuun puolelle niin vihreitten meppi Heidi Hautala toi meille tavallisille raappahousuoletetuille helpottavan tiedon:

Puhe Afrikan väestöräjähdyksestä on vanhanaikaista, ei ole mitään väestöpommia. On vain valtavaa köyhyyttä ja osattomuutta.

Hotellin respassa muuten luullaan että Hautala ihan oikeasti uskoo siihen mitä julistaa. Itselleen valehtelu on yksi taitolajeista vaativimpia ja vihervasemmistolaiset ovat sen mestareita.

*

Niin sanotut järjestelmää ylläpitävät asiantuntijat Martin Scheinin ja Juha Lavapuro varoittelivat kansallismielisten noususta:

On pikemminkin sääntö kuin poikkeus, että populistiset liikkeet valtaan päästessään käynnistävät hiljaisen vallankaappauksen, jossa niin tuomioistuinlaitos kuin tiedotusvälineet ja muut kansalaisyhteiskunnan kriittiset instituutiot otetaan askel askeleelta mahdollisimman tarkkaan kontrolliin.

Enemmistön asemaan päässyt autoritaarista asemaa tavoitteleva puolue voi ottaa tuomioistuinlaitoksen haltuunsa.

Hotellin respasta todetaan tähän että Suomessa niin tuomioistuinlaitos kuin tiedotusvälineet ja muut kansalaisyhteiskunnan kriittiset instituutiot on jo otettu järjestelmäpuolueitten mahdollisimman tarkkaan kontrolliin. Kontrolliin joka ei hyväksy muuta ideologiaa kuin monikultturismin ja federalismin. Tähän sopii kommentiksi ehkä eräs kuva:Oliskohan kukaan 1970-luvulla eli ”brezhneviläisyyden aikana” kuvitellut että vaikkapa Irwin Goodman tai Sleepy Sleepers olisi saanut tuomioita musiikistaan?

*

Syyskuussa hotellin respassa törmättiin uuteen feministiseen suosikkitermiin ”toksinen maskuliinisuus”. Jopa jonkun Cheekin keikalla ”toksinen maskuliinisuus rehotti”. Ainakin Helsingin Pravdan mukaan. Herra nähköön jos ne olisivat arvostelleet Motörheadin keikan. Noin äkkiselittämällä toksinen maskuliinisuus on siis sitä, että feministit määrittelevät sen, mitä miehet ovat, mitä niitten pitäisi olla ja ruikuttavat siitä kun ne eivät ole sellaisia kuin miesten pitäisi heidän mielestään olla. Toisin sanoen kyseessä on lähinnä hysteeristen akkojen kotkotuksista. Aikanaan sellaiset harrastivat jotain spiritismiä ja sotkivat pääosin vain oman päänsä. Yle tietysti on innokkaasti mukana toksisessa maskuliinisuudessa:Asian määritteli tietenkin nainen, Oulun yliopiston akatemiatutkija Tuija Huuki joka näyttää myös inhoavan ns. insinööritodellisuutta todeten:

Saat isompaa palkkaa siitä, kun painat paperitehtaalla nappia ja huolehdit koneesta, kuin siitä, että olet päiväkodissa ja huolehdit elävästä ihmisestä. Kyse lienee paitsi logiikasta, jossa tuottavuus määrittää työntekijöiden palkkaa melko paljon, myös siitä, että miehisyyttä ja miehiseksi katsottuja asioita on arvostettu ja arvostetaan enemmän.

Me toksisesti maskuliiniset miehet ihan oikeasti arvostamme päiväkodissa työtään tekevää naista mutta samalla me ymmärrämme että se paperitehtaan jätkä ihan oikeasti elättää tämän naisen. Sillä sen palkan todellakin määrittää tuottavuus ja päiväkodissa työskentelevä nainen saa palkkansa verovaroista. Siks toiseks kukaan ei ole kieltänyt naisia kouluttautumasta paperimieh… totanoin henkilöksi tai ahtaajaksi. Sama koskee kyseistä naispuolista akatemiatutkijaa. On tietysti paljon helpompaa puhua tekemisestä kuin varsinaisesti tehdä jotakin.

*

Mitä tulee ”rodullistettuun feministiseen” keskustelukulttuuriin niin otetaanpa esille ”Feministinen ja anti-rasistinen kansalaisjärjestö FEM-R joka toimii rodullistettujen ehdoilla” ja katsotaan hieman heidän keskustelukulttuuriaan:Itse asiassa nuo jotakinoletetut ovat oikeassa, joskaan he eivät löydä oman viitekehyksensä ulkopuolisia sanoja. Suomennetaan:

”Jokainen utopiakeskustelu johon osallistuu realisti on erävoitto realismille”.

*
Ja laitetaanpa sitten hieman miespuolista tiedostavaa keskustelukulttuuria:Muistakaa että me voiman pimeällä puolella ollaan niitä mauttomia öyhöttäjiä.

*

Puhutaanpa sitten horinmummoa espanjaksi:Kommunismi ei katso kansallisuutta vaan se on sairaus joka näivettää ihmisen aivot rodusta ja kansasta riippumatta. Lääkkeenä sairauteen on mm. työelämässä opittu realismi mutta kaikilla ei ole siihen uranvalintasyistään mahdollisuutta. Kyseinen Manuela Carmena muuten puhuu hieman asiaakin. Tavallaan:

”Ilman maahanmuuttoa meillä ei olisi maailmaa, mikä meillä on.”

Ja kun katsoo nykypäivän Euroopan kehitystä niin sehän pitää valitettavasti paikkansa. Ja senhän ovat saaneet aikaan nämä sankarit ja ihmiset jotka heitä fanittavat.

*

Sitten hieman suomalaisen haittamedian kuvamateriaalia Ruotsin vaaleista. MTV3 näyttää että ketkä Ruotsissa äänestävät ja mitä äänestävät:Ja sitten hieman tunnelmia Ylen vaalistudiosta joka oli kaivanut paikalle ruotsalaisen yhteiskunnan asiantuntijan:Sinänsä kun ottaa huomioon Ylen asiantuntijoitten tason yleensäkin niin kyseessä saattoi hyvinkin olla asiantuntijapenaalin terävin kynä.

*

Sitten hieman vihreitä arvoja joita edusti muuan Jani Toivola:Lisäksi heppu teki veronmaksajien maksamia kouluvierailuja sairaslomansa aikana. Jos kyseessä olisi ollut vaikka joku perussuomalainen niin köyteen tahkottaisiin saiputta välittömästi mutta kyseinen episodi hiljenee nopeasti eikä vihreitä vaadita irtisanoutumaan yhtään mistään koska kyseinen Jani Toivola:

1. On vihreä.

2. Omaa etnisesti edistyksellisen orvaskeden.

3. On homo.

Eli täysi tripla.

Hotellin respassa vaan mietitään asiaa joka on ehkä jäänyt hieman vähemmälle huomiolle eli:

1. Miksi tuo häiskä on yleensä kutsuttu kouluihin puhumaan?

2. Mitä hän on siellä puhunut?

*

Siirrytään syyskuussa esille tulleisiin suojatyöapurahoihin. Niitä kun voi maksaa monessa muodossa. Niin kuin esmes tässä:Vaan kyllähän sen Jumalakin tietää missä sitä eniten tarvitaan.

*
Jos puhutaan vielä Ruotsin vaaleista niin korkeimmin kunnioitettu pääministerimme Juha Sipilä todisti sen asian minkä raappahousutkin tietää eli hän ei ole asioista ihan kartalla:Niin. Miksiköhän se nousi? Nythän on ollut merkkejä että kepun maakuntien miehet ovat lopultakin tympiintymässä citykepulaiseen linjaan. Pankaa nyt helvetissä siellä se sisällissota käyntiin.

*

Syyskuussa MTV3 huomasi erään ihmeellisen asian:Voiko todellakin olla näin? Eikös laittomien aseitten hallussapito ole kielletty? Väittääks MTV3 että ihmiset ajaa ylinopeuttakin? Sehän on kielletty lailla sekin. Ehkä kaikki lailliset aseet pitää takavarikoida niin laki alkaa toimimaan niitten laittomienkin aseitten kanssa? Kyllä se varmaan toimii. Otetaan hemmetissä oppia Ruotsista:Dalai Lama sitten syyskuussa totesi varsin järkeviä eli ”eurooppa kuuluu eurooppalaisille ja pakolaisten pitäisi palata jälleenrakentamaan kotimaitaan”. Kuinka haittamediamme kommentoi asiaa. No suurinpiirtein näin:


*


Helsingissä on alettu miettimään että pitäiskös maahanmuuttajalasten määrälle kouluissa olla jonkunlainen kiintiö. Johtunee epäilemättä siitä että tietyt koulut ovat anarkian tilassa ja suomalaislapset rääkättävinä. Todellisuus ei miellytä Li Anderssonia joka panee alaleuan väpättämään:”Yhteiskunnallisen ilmapiirin kiristymiseen herää viimeistään siinä vaiheessa, kun Yle kysyy jos maahanmuuttajalasten määrä kouluissa tulisi rajata kiintiöillä. Onko kukaan pohtinut, minkälaisia tunteita tämä herättää siirtolaistaustaisissa suomalaisissa?”

Ensinnäkin voi todeta että Anderssonin avautuminen kuvaa hyvin suvaitsevais-tiedostavan naisen ajattelumaailmaa. Tunteet ovat tärkeimpiä, tunteet edellä mennään mutkasta lepikkoon ja sen jälkeen syytetään tietä kun se ei ollut siinä miltä tuntui. Toisekseen voi kysyä että onkohan Li koskaan ajatellut tavallisten suomalaisten tunteita?

Miksi hän olisi? Se ei ole muodikasta. Eikä sillä pysty pönkittämään omaa egoaan turvallisissa olosuhteissa toimivana kevytihmisoikeustaistelijana.

Muistutetaan muuten että Anderssonkaan ei puhu enää pakolaisista vaan siirtolaisista. Joskaan hänkään ei uskalla käyttää sitä tosiasiallista termiä elintasosiirtolainen.

*

Muistutetaanpa sitten kunnioitetun sisäministerimme Kai Mykkäsen avautumisesta sananvapaudesta:

Sisäministeri Mykkänen haluaisi puuttua anonyymiin nettikirjoitteluun EU-tasolla – "Sinun pitää tuoda kasvosi esiin, kun osallistut keskusteluun".

Ministerin mukaan yksi syy julkisen keskustelun koventumiseen ovat anonyymit profiilit, joiden kautta levitetään vihaviestejä sosiaalisessa mediassa.

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ehdotti viime viikolla Integration 2018 -tapahtumassa, että anonyymiin nettikirjoitteluun pitäisi puuttua Euroopan unionin tasolla vihapuheen torjumiseksi.

Ehdotus anonyymiin nettikirjoitteluun puuttumisesta EU-tasolla ei ole hänen yksityisajatteluaan, vaan sitä on suunniteltu kokoomuksen ministereiden perustamassa vihapuheen vastaisessa hankkeessa.

Hotellin respassa muistutetaan että vallitsevan asiantilan arvostelu johtuu yleensä asioitten vallitsevasta tilasta.
*

Lukijahan varmaankin tietää jätkän nimeltä Paul David Hewson, tosin lähinnä nimellä Bono. Häiskä oli 1980-luvun alkupuolella muusikko kunnes hoksasi olevansa Jeesuksen reinkarnaatio. Kyseinen varajeesus on perustanut yleishyödyttömän One-järjestön ja sen johtaja Jamie Drummond ilmaisi näkemyksiään Euroopasta ja sen tulevaisuudesta:

Afrikkalaiset nuorta energiaa täynnä olevat maahanmuuttajat tulevat ja korvaavat Euroopan seniilit vanhukset

Afrikan väestö on kaksinkertaistunut ja he lähtevät joka tapauksessa liikkeelle joukolla kohti Eurooppaa – ja tämä on hyvä asia.

Eurooppalaisista on tulossa seniilejä ja “tarvitsemme kaiken nuoren energian muuttamaan demografiaa”.

Drummond on oikeassa. Eurooppalaisista on tulossa seniilejä. Ja kyseinen Drummond on siitä hyvä esimerkki.

*

Lukija tietää myös että ns. yliopistollinen yhteiskuntatanhuaminen ei ole enää aikoihin perustunut faktoihin vaan siihen että on haluttu ”tutkimuksen” poliittiseen viitekehykseen sopiva lopputulos ja siihen sitten etsitään tai keksitään sitä tukevat faktat. Amerikoissa on käynyt ilmi että tutkijat (vieläpä vasemmistolaisiksi tunnustautuvat) Helen Pluckrose, James A. Lindsay ja Peter Boghossian ovat myös todenneet ongelman ja lyöneet ns. feministiset tiedejulkaisut täyteen poliittisesti hyväksyttävää hölynpölyä joka meni näissä julkaisuissa komeasti läpi kirkkaana faktana. Mitäs lukija tuumii näistä ”faktoista”:

- Koirien keskinäinen nylkyttäminen koirakentällä on osoitus koirien ”raiskauskulttuurista” ja että myös miehiä voisi kouluttaa kuten koiria jotta miesten taipumus seksuaaliseen väkivaltaan voitaisiin kitkeä pois.

- Heteromiesten kokema vastenmielisyys harrastaa masturbaatiota anaalisesti on homohysteriaa, transhysteriaa ja transfobiaa ja sitä vastaan voi taistella tunkemalla dildon perseeseensä.

- Hitlerin ”Taisteluni” olikin feministinen ohjelmanjulistus.

- Sairaalloinen lihominen on kehonrakennusta siinä missä punttisalilla käyminenkin ja että itse asiassa lihominen on oivallinen kehonrakennuksen tapainen urheilulaji.

- Mies syyllistyy seksuaaliseen väkivaltaan, jos ajattelee naista masturboidessaan.

- Kouluissa valkoisten miesoppilaiden tulisi istua lattialla (kevyissä) kahleissa ilman puheoikeutta.

- Feministinen tulkitseva tanssi on perinteistä tiedettä parempi tapa tutkia tähtiä ja maailmankaikkeutta, sillä tähän asti astronomiaa ovat tutkineet valkoiset kolonialistista perinnettä edustavat miehet.

Ihmeteltävää on se, että kovasti feministiseen ideologiaan toimintansa pohjaava Helsingin Pravda julkaisi uutisen.Tunnettu ja tunnustettu feministi kommentoi yliopistollisia uutisia.*

Hotellin respassa on usein esitetty kysymys että ”mikä on haittamaahanmuuton piikin raja”. Nyt sosialideodoraattien puheenjohtaja ja mahdollisesti tuleva pääministeri Antti Rinne lopultakin vastasi kysymykseen. Rajaa ei ole. Piikki on loputon:Tulee muistaa että demareitten suunnitelmien mukaan pakolaiseksi tulkitaan jokainen joka on saanut Suomeen ruotonsa hilattua ja demareitten näkemyksen mukaan:

”Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen.”

”Hallitus jäädyttää toistaiseksi muiden kuin vakavasta rikoksesta tuomittujen ulkomaalaisten maasta poistamiset. Hallitus nimittää [lukumäärä] henkilöä tutustumaan konsultteina jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen. Konsultin löytäessä syytä epäillä maasta poistamisen aiheellisuutta joko menettelyn puutteiden tai tärkeiden inhimillisten syiden vuoksi tai siksi, että asianomaiselle voidaan myöntää jollakin perusteella oleskelulupa, maahanmuuttovirasta ryhtyy kielteisen päätöksen muuttamiseen itseoikaisuna.”

*

Ja laitetaanpa vielä lopuksi Osmo Soininvaaraa. Osmoahan on mainostettu vihreitten älykkäimpänä tyyppinä. Ainakin hän on vihreän tyylitajun mestari:Osmohan pian poisti twiittinsä. Ehkä kyseessä oli sellainen ”koepallo” mitä hän on kehunut heittäneensä ennenkin. Muistutetaan että Ode on vihreitten älykkäimmäksi mainostettu mies.

Eihän tässä muuta kuin hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Neljästoista epistola tulee ennen kuin arvaattekaan. Valitettavasti. Ja siitähän en pidä huolta minä vaan tiedostavat ihmiset.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suomen tietotoimisto STT uusi nimi: Suomen tarinatalo STT. EK:n entinen johtaja arveli, että tämä irtisanomislakivouhotus olisi yrittäjien pentikäisen byroosta lähtöisin, jonka tämäjyrkästi kiistää. Parempi ja osuvampi osoite moiselle puljailulle on lestojen rukoushuoneen takahuone. Ovathan pääkanisteri sipilä ja yrittäjien pentikäinen uskonveljiä ja kavereita.
Ei mulla muuta.
Huru-ukko

Nauris kirjoitti...

Nämä epistolat ovat kyllä niin parasta luettavaa. Aihe toki on vakava ja ahdistava, mutta blogisi on tällä hetkellä koko skenen paras.

Strix Senex kirjoitti...

Olipas paljon asiaa. Päällimmäisistä pari pientä huomiota:

Rajavartiosto pysäytti Posion Puolassa ja halusi tarkastaa passit. Schengenin sopimuksen mukaan matkustusasiakirjojen täytyy olla mukana ja tätä koskevia tarkastuksia voidaan tehdä. Nämä vihervasemmistolaiset taas ovat tiukasti sitä mieltä, että etnistä profilointia ei saa tehdä. Posio on kyllä kovasti puolalaisen näköinen, muistuttaa melkoisesti Kaczyńskin kaksosia. Posion pitäisi vain olla tyytyväinen, että toimittiin just protokollan mukaan.

Hautalalle taas pitää kertoa, että on valtavasti köyhyyttä ja se johtuu siitä väestöpommista. Kun Kiinan väestönkasvu oli sillä 2,6 – 2,7 % tasolla, jota se on nyt Afrikassa, pitkälti yli 80 % kansasta eli absoluuttisessa köyhyydessä. Sitten Deng lanseerasi sen yhdenlapsen politiikan ja muutti talouden kapitalistiseksi. Nyt väestönkasvu on tasolla 0,39 % ja absoluuttinen köyhyys kokonaan kadonnut. Oppiiko Hautala tästä jotakin, on sitten toinen asia, hevosen kun voi viedä kaivolle, mutta sitä ei voi pakottaa juomaan. Mahdollisuus on kuitenkin tarjottu.

Taistelijapari Scheinin Lavapuro on taas kovasti vauhdissa ja ahkerasti äänessä. Kyse lienee virkapaikkojen jahtaamisesta. Huhu kertoo (luotettavuutta en ole mitenkään tarkastanut), että Scheininin pesti Firenzessä on päättymässä ja leipäpuu pitäisi löytää. Rakentaa varmaan toivonsa vaalienjälkeisen valitsijakaartin vasemmistolaisuuden varaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Matti Posion iäksi mainittiin maaliskuussa 2014 40 vuotta. Liekö hänellä kovin vahvaa muistinvaraista kokemusta menneiden vuosikymmenien rajakontrollista?

"Hyyryläisen mukaan katujengien syntyä selittävät ennen kaikkea sosiaaliset olosuhteet. Usein konfliktialueilta tulevat maahanmuuttajat---"
No siinähän se tuli ihan Antin omin sanoin.

Voitaisiinko biodieselillä kulkevat PV-ajoneuvot laskea, ellei kasvisruokapäiviksi, niin vaikkapa kasvispohjaisvarusmiesenergiantuottovuorokausiksi?

!990-luvulla media uutisoi näyttävästi, miten amerikkalainen neekerikoripalloilija oli joutunut pakenemaan Joensuusta sikäläisten skinheadien hirvittävän rasismin takia. Pari päivää myöhemmin urheilusivuilla uutisoitiin lyhyemmin seuran oikaisu: neekerille oli annettu potkut sopimusehtojen täyttämättä jättämisestä.
Silti vielä viime vuosikymmenellä tätä tapausta uutisoitiin sen alkuperäisessä, valheellisessa muodossa, kuten Goebbels aikoinaan ohjeisti.

Scheinin ja Lavapuro kuvailivat yksityiskohtaisesti kuinka vihervasemmistolainen populistinen liike on maassamme toiminut. He itse eivät ainakaan tunnusta asiantilaa, ja miksi niin tekisivätkään: ovathan he asianosaisia itsekin.

Tuijan mielestä poikien pitäisi olla tyttöjä samalla kun tyttöjen pitäisi saada olla tyttöjä mutta myös poikia ja poikien olla tyttöyden lisäksi myös tulevaisuuden miehiä joiden selän taakse tuijat ja muut miehiksi itseään luulevat tytöt voisivat taas juosta hädän tullen...
mutta kun Tuija on saanut lopultakin tahtonsa läpi - ei niitä miehiä enää olekaan.
Sitten Tuijalla on edessään Berliini toukokuussa 1945.

FEM-R:n mielestä asiasta voidaan keskustella, mutta jos joku ei ole asiasta heidän kanssaan samaa mieltä, hänen kanssaan ei pidä keskustella. No, reilu peli?

Juha Lahti voi esiintyä tänään omalla nimellä ja naamalla?

Manuela Carmena edustaa naistyyppiä, joka tunnetaan Ruotsissa nimellä batikhäxa. Uskoisin hänenlaisilleen olevan nimi myös espanjan, katalaanin ja baskin vastaavissa ilmaisuissa.

Voisimmepa nähdä meilläkin eduskuntavaalikeskusteluja, joissa kommentaattoreina olisi yhteiskunnallisiin asioihimme perehtyneitä bloggaajia. Sitä odotellessa on jatkettava näin.

Pääministeri Juha antoi tässä vähän aikaa sitten toisen, mitä valtiomiestasoisimman lausunnon:
kun hänen venäläinen kollegansa Dimitri diagnosoi noin niin kuin Jaana Haapasalon tapaan Venäjän uhkaa epäilevät suomalaiset psykoottisiksi paranoideiksi, komppasi Juha heidän sellaisia olevankin.

Tottapa soma Li tietää siirtolaisten tunteita pohdittavan. Niiden tunteiden kun tiedetään koskevan katteetonta ylimielisyyttä ja itserakkautta sekä väkivaltaista halveksuntaa heidät omaan maahansa asumaan päästänyttä eurooppalaista väestöä kohtaan.

Kai vaatii tulemaan omalla naamalla ja nimellä esiin, jos on sanottavaa! Mutta jos ensi keväällä Perussuomalaiset saisivatkin unkarilaisjytkyn ja Halla-aho muodostaisi yksipuoluehallituksen muuttaen viestintää niin, ettei kukaan enää voi viestiä nimettömänä...

Antti on kertonut äänestäjille mitä aikoo tehdä. Onneksemme olkoon!
Jos ja kun ensi keväällä meillä on vihervasemmistohallitus, emme voi väittää ettemme olisi tienneet.

Osmo sen sijaan ei ehkä tiedä ihan kaikkea:
jos hän menisi raiskausmatkalle Argentiinaan kuvitellen seurausten olevan paperilla jotain kamalaa mutta todellisuudessa samanlaista päänsilitystä kuin Suomessakin ja ehdottomankin vankeuden kuluvan turvassa lisko-osastolla...
voisi argentiinalaisen vankilan yleisosaston 24/7/365 jatkuva arki antaa tiettyä perstuntumaa? - No joo, kyllä Osmo tämän tietää ja trollasi vain. Pelkäänpä pahoin, että hänen lukijoissaan on hieman liikaa sellaisia, jotka eivät asiaa samalla tavoin osaa hahmottaa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ei meidän Sipilän Jussi pärjää Ranskan residentti Macaroonille.
Makarooni tykkää kahvinsa täysmustana.
Mutta meijän Jussi vaan semmosta maitokahviruskeeta.

https://urkki.net/ranskan-presidentti-macron-paatti-panna-paremmaksi-kuin-touko-aalto/

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001104927.html

Juha Kivela kirjoitti...

Moikka Ykä - ja Kiitos taas!

Olisi mennyt tuo demareiden A. Rinteen (sdp) aivopieru tällä kertaa ihan ohitse ilman erinomaista blogiasi. Toivottavasti mahdollisimman moni kantasuomalainen erityisesti lukee tätä erinomaista blogiasi, sillä johdattelevia, manipuloivia ja ohjaavia mielipiteenmuokkaus-gallupeja jos on uskominen, niin tuosta häiskästähän yritetään leipoa tulevaa pääministeriä, jolloin utopia ei antaisi piiruakaan periksi realismille, sillä kyseinen häiskä A. Rinnehän (sdp) on todistetusti (Helsingin Pravdan mukaan) presidentti Saulimme uskollinen kehräävä sylikissa. Ja kuten tiedettyä niin eihän presidentti Saulimmekaan ymmärrä, että Suomi voi laittaa rajat kiinni, niin tahtoessaan.

Mutta kuten kirjoituksestasi kävi ilmi, niin itselleni ei ainakaan ole lainkaan epäselvää, miksi presidentti Saulille tarvittiin jatkokausi, syitä siihen on lukuisia. Valtioneuvoston kanslia ja ministeriöt ostavat ja maksavat tosiaan kaikenmaailman huuhaasta järjettömiä summia, jotta virkamiesten lisäksi hyvävelikerholaisille saadaan varmasti taattua makoisat elinpäivät, eivätkä tällaiset kohteet enää olisi tyhjillään, kuten (https://www.etuovi.com/kohde/1235113?sc=M1311001665&pos=1), tai että uudiskohteita pystyttäisiin entiseen tahtiin jatkamaan, kuten vaikkapa täällä (https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-tontit/kirkkonummi/14665632 ja https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-tontit/kirkkonummi/14644913). Tavallisella raappahousuduunarilla kun ei noihin enää ole ollut vuosiin varaa - ainakaan työtuloillaan - kiitos EK:n politiikan, niin on täytynyt keksiä etnisesti edistyksellisten tuottaminen Suomeen, jolla voikin ihanasti elellä herroiksi Kantasuomalaisen Verovaroista ammentaen, jonka viranomaiset valtionhallinnossa yhdessä ministeriöiden kanssa järkkäävät hyvävelikerholaisilleen. Vastaavia kohteita on lukuisia ja edellä olevat ovat vain ja ainoastaan esimekkitapauksia.

Varmasti valtionhallinnossa on jo vuosikymmen sitten ymmärretty, että veropolitiikka meni täysin metsään verottaessaan tavallisen raappahousuduunarin varattomaksi, joten jostainhan sitä on tilkkutäkkiä paikkailtava ja mikäs mukavampaa kuin käyttää siihen juuri raappahousuduunarilta nyhdettyjä verovaroja, joilla sitten voidaan jakaa euroja toisaalle..

Kirjoituksessasi oli paljon asiaa tällä kertaa, johon tekisi mieli kommentoida, mutta rajallinen aika tulee nyt vastaan.. mukavaa viikkoa ja jatko-osia innolla odottaen.. valitettavasti :) mutta kuten Ykä totesikin, niin tiedostava kansanosa tuottaa tätä mielenkiintoista luettavaa meille joka helkutin päivä.. ;)

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mitä saa 50000 ja 57000 eurolla selvisi tässä blogissa. Mutta mitä saa 480000 eurolla? Se selviää Timo Vihavaisen blogin kommenttiosuudessa henkilö Toipilan kommentissa. Olen shokissa.
http://timo-vihavainen.blogspot.com/2018/10/tieteen-tanhuvilta.html#comment-form
Sisäminitri vaatii anonyymien profiilien poistoa, koska ne levittävät jotain. Eikös joku minitohtori voisi edellyttää mahtimedioiden jokaisen jutun perään kirjoittajan nimen, kuvan, hatun koon, puhelinnumeron ja e-mailosoitteen, poliittisen/LGBTQtitityy vakaumuksen ja muita oleellisia tietoja. Ihan vain hyväksi esimerkiksi ja rakentavaa dialogia ajatellen.

Salvinin malja!, ja sen jälkeen Orbanin, ja sen jälkeen... No Ykän malja!

Ekku kirjoitti...

Ei se tätä lukemalla työviikko ainakaan paremmin lähde käyntiin, mutta kiitos nyt kumminkin.
Tuohon passien kyselyyn Eu:n sisällä mulla on henkilökohtainen esimerkkitapaus. Olikokohan se joskus 2001 tai 2 oltiin isukin kanssa hakemassa paria moottoripyörää Italiasta "Jeesuksen vanhalla Transiitilla". Käytiin Itävaltalaisella yöhuoltamolla vessassa, niin kesken kusemisen pari virkapukuista koputtelee olkapäähän ja kyselee passia. Eu-passin näyttäminen ei vielä riittänyt, vaan piti myös näyttää mitä autossa on kyydissä ja kyseltiin vielä, että mistä tullaan ja mihin mennään.
Ensituntumalta tämä vähän vitutti, mutta jos asiaa katsoo sikäläiseen poliisin näkökulmasta, niin kyllähän me oltiin ensinäkemältä aika itäeurooppalaisen rosvon näköisiä:)
Jos Suomessa virkavalta toimisi samalla tavalla, niin romanialaisilla rosvoilla olisi paljon huonommat toiminta-edellytykset.

MikkoK kirjoitti...

Kiitos taas Yrjölle tiivistelmästä! Tällä tavalla selkokielelle käännettyinä uutisia on jopa nautinnollista lukea. Neuvostoliitossakin kansan keskuudessa uutiset jalostuivat vitseiksi ja samalla niiden totuusarvo lisääntyi.

Ylestä ja muusta valtamediasta suoraan "nautittuina" uutiset ovat niin hapokkaita, että hampaatkin liukenevat. Hyvä, että joku kehtaa niitä seurata ja kommentoida pommisuojassa istujille.

Anonyymi kirjoitti...

Ykällä on asioiden tuntemus hallinnassa. Kiitos uutiskoosteesta.

Ministeri Mykkäsestä totean, että en ilkeäisi omalla kuvalla ja nimellä kirjoittaa nettiin samanlaista mamu-soopaa kuin hän.

Bwana kirjoitti...

Kuriositeetti: Noista Ruotsin vaaleista kertovassa ensimmäisessä tummassa kuvassa huomioni kiinnittyi siihen, että komeasti ruskettunut käsi oli tarttumassa vaalilipppuun vasemmalla kädellä. Me kaikki maailmalla matkustelleet tiedämme, että vasen käsi on yleensä haram koska, no niin, sitä ei jostain syystä käytetä syömiseen. Näyttääpä siis siletä, että ko. kuvan käden haltija ainakin alitajuisesti tietää, mihin on kätensä iskemässä vaalilippua valitessaan.

Tokihan tuon voi ottaa mysö ko. henkilön taholta kommenttina Ruotsin vaaleissa äänestämisen yleisestä järkevyydestäkin.

Lemminkäinen kirjoitti...

Stubb oli oikeassa, monikulttuurisuus on rikkautta. Hesarissa oli juttu missä kerrottiin että viisivuotias voi määrätyissä kulttuureissa hoitaa yksivuotiasta. Tähän pitäisi heti tarttua koska jos päiväkodeissa sattuisi olemaan pulaa paikoista niin se pulaongelma ratkaistaan viisivuotiailla. Toinen asia mikä artikkelissa tuli ilmi oli että miten lapsen identiteettiongelma ratkaistaan. Lapsi viedään 8-vuotiaana toisenlaiseen kulttuuriin missä hänelle annetaan uusi nimi ja päähine ja kuten tiedetään niin folioon käärityn lapsen päätä ei palele ja identiteettiongelma on ratkaistu. Ruotsin Reality Teksti-tv on myös mainio tutustumispaikka monikulttuurisuuden rikastuttavasta vaikutuksesta. Tänään siellä kerrotaan että poliiseja oli kivitetty Husbyssa, poliisien saapuessa paikalle sammuttamaan autopaloja ja tästä Suomen pitäisi ottaa koppi, koska kivien heitto vahvistaa lihaksia ja on varmasti muutenkin mukavaa ja se vahvistaisi kulttuurista kanssakäymistä kouluissa ja muuallakin yhteiskunnassa. Ruotsissa poltetaan kokkoja vappuna ja luulisin että autojen poltot ovat vihje Ruotsin hallitukselle että kokkoja voitaisiin polttaa joka päivä monikulttuurisuuden edistämiseksi. Pohjoismaat voisivat myös järjestää yhteispohjoismaisen kilpailun: Vuoden Kivittäjä. Uppsalassa sytytettiin Gottsundaskola tuleen aamuyöstä ja poliisi on pidättänyt kaksi murkkuikäistä tyttöoletettua murhapoltosta ja ikävintä asiassa on tietenkin se että tekemisen puutteessa murkut joutuvat polttamaan kouluja ja jos tulee esille että koulu oli homekoulu niin poliisit ovat melkoisella varmuudella entisiä poliiseja. Aavistukseni että Aatu oli genderfeministi oli oikea aavistus. Aatun juutalaisten maalittaminen oli pelkkä savuverho. Aatun lopullinen ratkaisu ongelmaan oli tietysti hävittää valkoinen lihaa syövä heteromies.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä manuela tuolta epsanjasta, mikä lie miehiään hänen toyboynsa? Kai se joku afrikan sarven sarviniekka on, kun musta tuntuu, vai miten se suomalaien vokkiasukkien hyysääjä sanoi. Vai olisiko vuokrannut kuten ruåtsissa tapana Tajukankaan mukaan? No eiku ihmetellään maailman menoa Uunissa kyntöruunan lihapullat ja niiden kanssa kunnon pottuvoita ja a´vot, siitä ei ruoka parane arvelee Huru-ukko

Vasarahammer kirjoitti...

Onneksi nykypäivänä ei tarvitse jäädä ihmettelemään, mitä se toksinen maskuliinisuus on. Netistä löytyy jo testejä, joilla oman maskuliinisuuden toksisuusasteen voi määrittää luotettavasti.

https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ilmiot/onko-lahipiirissasi-toksisesti-maskuliininen-mies-naista

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Naurikselle, Strix Senexille, Qroquius Kadille, Vttuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Juha Kivelälle, Veijo Hoikalle, Ekulle, MikkoK:lle, Anolle, Bwanalle, Lemminkäiselle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne. Kommentteja oli paljon ja varsin samansävyisiä joten en vastaa kaikkiin. Totean vain että aikamme sairastaa vaikeaa utooppista ihottumaa. Tuo Vasaran linkkaama testi oli pakko tehdä ja tulos oli:

”Miehuudessasi on toksisia sävyjä

Olet omaksunut ympäristöstäsi stereotyyppisen käsityksen miehekkyydestä, mutta välillä uskallat myös kyseenalaistaa sen. Koet toisinaan painetta olla tosimies, vaikka sinussa on myös pehmeämpi puoli.”

Mainittakoon että kyseisen testin ja sen stereotyyppisen mieskuvan ovat luoneet naiset.

Joppos123 kirjoitti...

Olipas taas kaikkien testien äti, isä ja mikälie. Olen testin mukaan "miehisyydessä myrkyllinen" no jopas sattui. Mikähän se seuraava "äkseeraus" on jolla jotkut yrittävät jatkaa valkoisen, sikaa syövän heteromiehen kuohimista? Ihan sama, meikäläiseen ei vaan tartu, sen verran pitää olla teflonia nahkassa, että jättää moiset hapatukset muille.
Olipas taas sellainen lajitelma Ykältä, että kukaan ei edes pystyisi moista parodiaa päästään keksiä.
Tähän kun vielä lisätään tämänpäiväinen maailmanlopun lähtölaskenta ilmastonmuutoksen muodossa niin aletaankin olla ihan siellä ytimessä.
Telkkarista sai sellaisen kuvan, että koko Suomen kansan tulisi vetää ranteet auki niin maailma pelastuu mutta kun ei vaan pelastu.
Maailma ja varsinkaan ilmasto ei korvaansa lotkauta meidän päästöille vaikka kuinka yritetään muuta vakuutella.
Ihminenhän nuo ongelmat aiheuttaa mutta suurimmalta osin kolmansien maiden naimainnon seurauksena.
On aivan herttisen yhdentekevää mitä me täällä härmässä kohkataan ja kielletään (ja kielletäänhän me) jos samaan aikaan afrikan manner pukkaa suomenpopulaation verran uusia kuluttajia joka toinen kuukausi. Puhumattakaan siitä, että ne kaikki pitäisi holata Eurooppaa kuluttamaan satakertainen määrä paskastaniin verrattuna. Mutta hys, tästä ei saa puhua kun ne ihmisoikeudet sun muut velttokikkeleiden lässynläät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Tuossa ilmastonmuutoshysteriassa keskitytään nimenomaan siihen että eräs Ykä ja eräs joppos 123 ei saa syödä lihaa eikä ajaa omalla autollaan.

Mutta mikä siinä taas kertaalleen on jäänyt mainitsematta?

Väestönkasvu.

Niin pitkään kun sitä ei edes nosteta esille en ota asiaa vakavasti. Sillä selvää on että maailma ei pelastu jos koko Suomen kansa vetää ranteet auki. Silloin ainoastaan Suomen kansa lakkaa olemasta.

Suomi tuottaa luonnonvaroja kuusinkertaisen määrän siihen mitä kuluttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Sitra loihelaakaisi mediassa viisauksiaan. Nyt Suomi lähtee ilmastonmuutosta torjumaan maailman kärkimaana. Kyllä ilmastot nyt muuttuu, onha meillä viisaita päättäjiä. Rahat pois meiltä ja teille tietymättömille. Kattokaas pirruuttaan Sitran yhteystiedot. Hevletinmoinen määrä ilmapallonpuhaltajia suojatyöpaikoissaan. Ovat kuulemma miettineet oikein ohjelmia miten mamuja saa parhaiten työllistettyä. Ei suomalaisia, siis. Joku järjestys se olla pitää suojatyöpaikoissakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Laskin tuossa äkkiseltään 177 täysin turhaa akateemista suojatyöpaikkaa joita ilman suomalaiset pärjäisivät oikein hyvin.

Tita kirjoitti...

Nyt repes päivän naurut, sillä tein tuon höpötestin saaden tulokseksi juuri saman kuin Ykä. "Miehuudessasi on toksisia sävyjä. Olet omaksunut ympäristöstäsi stereotyyppisen käsityksen miehekkyydestä, mutta välillä uskallat myös kyseenalaistaa sen. Koet toisinaan painetta olla tosimies, vaikka sinussa on myös pehmeämpi puoli."

Hauskuus tulee siitä, että olen nainen. Just just... Kiitokset Ykälle taas vavisuttavasa postauksesta. Osaan jo sen verenpainelääkkeen asentaa kielen alle ennen lukemista :D

ihan tavallinen tyttö kirjoitti...

Tässä lisää musiikkia, tällä ketaa oikeaan kirjoitukseen :D
https://www.youtube.com/watch?v=NSqLptfk_Tk
https://www.youtube.com/watch?v=UrmQ71iBdoY

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Kyllä niillä on nyt kiire tehdä tavallisen kuolevaisen elämä mahdollisimman kalliiksi ja hankalaksi. Veroja pukkaa muille vaan ei bondeille. Sipulilla se
vain kiire on, koska ensi vuonna vaalit, joissa kepu ei (toivottavasti ) menesty.

Juha Sipuli yrittää pelastaa myös koko maaiman ilmansaasteilta. Vaikka Suomen kaikki pakoputket,savupiiput ja mistä näitä saasteita tulee, tukittaisiin,ei sillä olisi vaikutusta lehmän pierun vertaa.Tässä tilasto faktaa myös:
BP:n tilastojen mukaan Suomen vuosittaisiin hiilidioksidipäästöihin verrattuna muutamat maat ovat aika paljon kovempia päästäjiä. Niillä kuluu aikaa Suomen vuosittaisiin päästöihin ajallisesti suhteutettuna:

Kiinalla 43 tuntia
Yhdysvalloilla 70 tuntia
Intialla 8 päivää
Venäjällä 11 päivää ja
Saksalla 22 päivää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Titalle, ihan tavalliselle tytölle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

Tita: Hähhää… pitipäs sattua. Noin yleensä voisin todeta että tavallisella miehellä ja tavallisella naisella on suht mukava elää keskenään. Naistoimittelijat ja feminismitutkijat ovat tietysti oma lukunsa mutta tartteekos meidän heistä niin välittää.

ihan tavallinen tyttö: Hotellin respassa nostetaan Jösselle lätsää taivaan korkeelle.

Terho: Nuo tylyt lukemat kertovat sen että suomalaisille vihreille koko touhu on hyvän omantunnon hankkimista. Joka tapahtuu toisten kustannuksella. Kuinka moni heistä on nettoveronmaksaja tai infran ylläpitäjä?

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tämäkin eräänlainen epistola, ilmastonmuutos jankutus.

Saksassa hiilikaivosta laajennetaan.
https://yle.fi/uutiset/3-10446602

Tuntuu Suomen pitää pelastaa maailma, ja niin kaikkeen
syyllisiä.

Harmi kyllä jäi aikaisemmin tämäkin, elokuun
aiheeseen.

Kirjastossa on sukupuolentutkimus lehti.

Ironmistress kirjoitti...

Hihii :-) On kivaa tietää, että voi naisena olla ns. hyvä jätkä.

"Miehekkyytesi on ympäristölle myrkyllistä

Olet mies, jonka varpaille muut ei astu – tai muuten päästät uhosi valloilleen. Tunteistasi et puhu ääneen edes unissaan, ne eivät muille kuulu. Olet elementissäsi, kun saat tihkua testosteronia ja johtaa tilanteita."

Jos ruukinmatruuna olisi mies, niin hän olisi tosi mahtisonni :-D

Anonyymi kirjoitti...

Jukranpujut - taas on jäänyt iso liuta mainioita kirjoituksia tyystin kommentoimatta! …Hra Perskeles on kyllä pukannut niitä tekstejä siihen tahtiin, että ei voi kuin ihmetellä ja ihastella moista, mikä vain tietty korostaa omaa surkeaa reaktionopeuttani…

Mutta joo, nämä epistolat ovat kyllä pahoja. Tällä tavalla tämän ajan hulluuden kukkasten nostaminen esille muusta korvat ja silmät täyttävästä mediasurinasta kyllä havahduttaa ja herättää näkemään kuinka mielipuolisessa maailmassa me nykyään elämme.
Summaten voisi todeta, että kaikki se, mikä kahdeksankymmentäluvulla on ollut hyvää, toimivaa, arvokasta ja arvostettavaa, kunnioitettavaa ja asiallista on nykyään tuomittavaa, paheksuttavaa, ”impivaaralaista”, sairasta, ahdasmielistä, ”toksista” ja ”eurooppalaisten arvojen vastaista”…
Jännä nähdä, kuinka pitkälle tämän hulluuden annetaan mennä, ennen kuin väistämätön vastareaktio todella iskee. Mitä kauemmas annetaan heilurin heilahtaa, sitä kovempaa se sitten tulee ja iskee käkättimeen.

Melkein kaikista tähän epistolaan kootuista kotkotuksista voisi todeta sanasen tai kaksi, mutta eivätköhän muut kommentaattorit ole jo niitä käsitelleet. Tuosta korkeasti arvostettavasta kansanedustaja Toivolasta täytyy kuitenkin todeta, että hänessä kulminoituu kaksi (joo, muitakin kyllä löytyy) nykyajan punavihreisiin poliitikkoihin kiinteästi kuuluvaa teemaa: Moraalinen ylemmyydentuntoinen patsastelu ilman ensimmäistäkään tarkoitukseen sopivaa lihasta ja toimiminen tehtävässä johon ei yksinkertaisesti ole minkäänlaisia henkisiä tai älyllisiä lahjoja tai kykyjä.

Terkut syssyisestä tsadista,
Riku Raunioilla

Joppos123 kirjoitti...

Puolueet säksättävät tällä hetkellä kilpaa siitä, että seuraavat vaalit ovat ympäristövaalit. Onhan se helppo länkyttää asioista joille me ei mitään voida, ei tarvitse puuttua niihin todellisiin ongelmiin joihin jopa voisimme vaikuttaa.
Veikkaan, että kun vauhtiin päästään niin saadaan taas Suomen ennätys idioottimaisissa kilpalaulajaisissa ja lopputulemana ainoa lopputulos on yhä suurempi verotaakka ja vitutus tavallisella härmäläisellä.
Jotkut raakkuu jo perkeleellistä lentoveroa, no siitä vaan. Asiakkaat menevät Viroon tai Ruotsiin ja ostelee matkat ja lennot sieltä.
Lopputulemana tapetaan hyvin tuottava Finnair ja kaikki jäljellä olevat härmäläiset matkatoimistot mutta ajatushan on mitä kaunein.
Katsellaan sitten muutaman vuoden päästä kun ihmetellään miksi kaikki raskaampi teollisuus pötkii maasta karkuun,kansa istuu torpassa päreenvalossa ja varsinkin Vihreät rällää kuten ennenkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Ruukinmatruunalle, Rikulle Raunioilla ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano & joppos 123: Koko touhu alkaa muistuttaa uskontoa. Ja jostain syystä vihreitten poliittinen painoarvo on paljon suurempi kuin niitten todellinen lukumäärä.

Ruukinmatruuna: Näähän on sitä tyypillistä Naisten Lehden hössöntössöä. Tasoa horoskooppi.

Riku: Kiitokset. Ja totta puliset. Kaikki se, mikä on saatu toimimaan pyritään pilaamaan. Vastareaktio tulee jossain vaiheessa aivan varmasti. Mutta mukavaa syksyn jatkoa sinne Tsadiin.

Joppos123 kirjoitti...

Olen joskus pitänyt sakemanneja ihan tolkun porukkana. Vuoden 2015 invaasion täydellinen tyriminen ja siihen reagointi tai oikeastaan reagoimattomuus muutti käsityksen siitä tolkkuudesta.
Nyt taas hämmästelen heidän sekoiluaan "maailmanpelastusoperaatio ilmastonmuutoksessa".
Fugushiman jälkeen tehtiin taas ihme paniikissa päätös luopua ydinvoimasta vuoteen 2020 mennessä. No se aurinko-ja tuulivoima ei sitten pyöritäkkään maata vaan nyt hakataan loputkin metsät ja aletaan tonkia energiaksi, ah niin puhtoista ruskohiiltä.
Jos joskus on nähnyt varsinkin ruskohiilen vaikutukset niin tietää mitä paskaa se on.
Mahtaakohan Saksalla olla loppupelissä tarkoitus se, että vasallivaltioista, joissa sitä pöpelikköä vielä löytyy, omien ilmastosontiensa hiilinielun?
En ihmettelisi ollenkaan mikäli se hiilinielu julistettaisiin koko Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueelle.
Saksa voisi edelleen koota pajoillaan bemareita, poltella hiiltä niin maan perkeleesti ja kutsua lisää huilailijoita koko Euroopan alueelle. Rätingit kertoisivat, että kyllä pohjoisen periferian, meidän yhteinen hiilinielu senkin paskan nielee.

QroquiusKad kirjoitti...

Kokeilin tehdä tuon maskuliinisuushoroskooppitestin vastaamalla mahdollisimman epätoksisesti. Tällainen sieltä tuli:

"Miehuutesi on tervehdyttävää
Kuljet omia polkujasi ja toteutat itseäsi haluamalla tavalla. Et koe tarvetta olla osana äijäilyä ja annat muiden olla rauhassa omana itsenään. Oli kyse sitten homoudesta, hoitoalalla työskentelystä tai tunteiden rohkeasta näyttämisestä. Et ole moksiskaan mistään."

No jaa, ei tuokaan nyt niin kovin paha ollut?

Becker kirjoitti...

Niin ja kaiken lisäksi sakemannit istuu venäläisten polvella kiitos kahden kaasuputken. Kaasua sieltä meillekkin tulee, mutta emme ole sen varassa niin suuressa määrin.

Joppos123 kirjoitti...

Edelleen Suomen vallannutta joukkohysteriaa ja syyllistämistä mitä tulee ilmastonmuutokseen. Ruotsin valtalehdessä Expressen eimollut halaistua sanaa meitä kohtaavasta maailmanlopusta ja rääkymisestä. Lisäksi Lappeenrannan yliopisto proffa ihmetteli kouhkaamista varsinkin kun Suomi on maailmassa niiden ainoiden kuuden maan joukossa joilla päästöt ovat oikeasti laskeneet.
Taustalla on siis suuren luokan bisnes ja oiva tapa syyllistämisen kautta kerätä verojen kautta rahaa valtion veljavetoiseen kirstuun. Jollakinhan se sulle mulle jankaikillenkoko maailmassa mannaa politiikka pitää rahoittaa.
Suomessa valtaosa päästöistä syntyy asumisesta lämmittämisestä ja sapuskan tuotannosta. Mikäs onkaan jälleen kerran se helpoin tapa saada rahaa? Perkeleelliset haittaverot edellämainituille, mitäs perkeleet asumme, syömme ja tykkäämme olla lämpimässä etenkin talvella. Syyllistämisen kautta kädet kansan taskuun ja syvälle.
Ei tuo kimpoilu ja "paniikki" muutoin oikein aukea. Autoilijoita ei voida ikuisesti verottaa, se autoilu kun loppuu jossain vaiheessa mutta syödä ja asua pitää edelleen.
Edelleen vahvistuu päätös nostaa täältä kytkintä, ei niin kovinkaan pitkän ajan päästä.
Seurailen sitten tätä sirkusta jostain tolkullisesta maasta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Qroquius Kadille ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123:

Viesti1: Ehkä saksmannit on kertakaikkiaan niin peloteltu sillä kohta sata vuotta sitten olleella natsismilla että ne eivät uskalla ajatella. Olen muuten itsekin ennustellut että EU:n myötä Suomi tulee muuttumaan jonkunlaiseksi luontoreservaatiksi jossa ei saa olla teollisuutta. Sehän kun on vaan yksi EU:n syrjäinen maakunta. Ja tietysti osan siitä voi varata ylijäämäihmisten reservaatiksi.

Viesti2: Jep. Suomessa täytyy lämmittää, johtuen näistä leveysasteista ja syödäkin olisi kovasti hyvä. Vihreitten märkä uni on panna kaikki ihmiset kaupunkiin kanahäkkeihin. Mietitäänpä huoltovarmuutta. Kaupunkien kanahäkit eivät lämmitä itseään vaan lämpö tulee muualta. Entäs jos on pakkasta 20 raatia ja virta menee viikoksi poikki?

Qroquius Kad: Onkohan missään olemassa testiä jossa testataan toksista feministisyyttä?

Becker: Jos muuten historiaa katsotaan pitkässä juoksussa niin Saksan ja Venäjän viime vuosisadan aikana käymät rähinät ovat lähinnä poikkeustila. Erkki Nordberg valaisi asiaa aikanaan hyvin.