tiistai 2. lokakuuta 2018

KAHDESTOISTA EPISTOLA


On jälleen tullut aika panna punavihreät vinkkelitossut heilumaan ts. antaa  puheenvuoro voiman valoisalle puolelle eli tietysti suvaitsevais-tiedostavalle väestönosalle. Täytyyhän heidän saada äänensä kuuluviin myös täällä voiman pimeällä puolella sillä on toki hyvä tietää mitä he ajattelevat. Merkillepantavaa on se, että vauhti vain jatkuvasti kiihtyy joten tähänkään kahdenteentoista epistolaan ei olla saatu kuin pieni osa alaleukaa väpättävästä tiedostavasta viisaudesta. Siirtynemme pidemmittä puheitta ruohikoille jossa leijonat ja lampaat asustelevat yhdessä kaikessa rauhassa mättäen kitusiinsa härkäpapua ja nyhtökauraa.

*

Siirrytään alkuun selitteläätiön ja soveltavan spedestiikan asiantuntijoihin jotka opettavat rahvaalle oikeaksi tulkittua demokratiaa. Kesäkuussa Helsingin Pravda kampanjoi kovasti sovelletun demokratian puolesta ja sen myötä halusi että demokraattisten vaalien tulokset Yhdysvalloissa mitätöidään demokratian nimissä epädemokraattisesti. Avuksi HelPrav etsi erään amerikkalaisen professorin joka kaiveli bensaa unelmilleen jopa Lapuan Liikkeen ajoilta tosin historiaa hieman muunnellen:

”Harvardin professorit: Trumpin voi kaataa, jos republikaanit tekevät kuten presidentti Svinhufvud 1930-luvulla Suomessa.”

”Myös Yhdysvalloissa maltillisen oikeiston täytyisi kerätä omanarvontuntonsa riekaleet, unohtaa hetkeksi puoluepelin lyhyen aikavälin tavoitteet ja muodostaa yhteisrintama demokraattien kanssa. Kyse olisi ohimenevästä ja opportunistisesta liitosta, jolla olisi vain yksi tavoite: savustaa Trump, demokratian irvikuva, ulos.”

Kyseinen professori ei tainnut oikein hahmottaa että Svinhufvud oli laillisesti valittu presidentti joka ei syrjäyttänyt itseään virastaan vaan joka tukahdutti laittoman vallankaappausyrityksen. Professori puolestaan haluaa että laillisesti valittu presidentti syrjäytetään laittomasti. Mutta kun halutaan oikeaoppiseen poliittiseen viitekehykseen sopivia tuloksia ei yksityiskohtiin eikä menettelytapoihin tarvitse takertua.*

Juhannusterveisiä niin suomalaisille kuin itä-eurooppalaisille lähetti Ylikansallisen Globoomuksen veteraanipolitiikko Pertti Salolainen. Terveisten pohjana oli se, ettei federalismiin uskova Salolainen tykännyt ensinkään siitä että Itä-Eurooppa ei halua itselleen samanlaista haittamaahanmuuttajavyöryä kuin Länsi- ja Pohjois-Eurooppa. Terveisissään globoomuslainen Salolainen myös kiteytti sen kannan mikä hänen puolueellaan on kansalliseen itsemääräämisoikeuteen:Samanlaista kantaa kansojen itsemääräämisoikeuteen edusti aikanaan eräs valtio joka nojasi sirppiin ja vasaraan. Muistutettakoon nuorempia että kyseinen kokoomuspuolue tunnettiin aikanaan puolueena jonka mielestä itsenäisyys oli Suomelle elintärkeää. Tunnettiin jopa kypäräpappipuolueena. Nuoremmat lukijat tuskin muistavat.

*

Ei ole tietenkään epistolaa ilman Mikael Jungneria joka kesäkuun lopulla jakoi meille koottuja viisauksiaan:Hotellin respasta muistutettiin kyseiselle henkilöoletetulle että nuoret sukupolvet saattavat sanoa: ”Hei, afrikkalaiset siittivät maailman tähän kuntoon mutta siihen ei Jungner puuttunut. Miksi olisikaan sillä eihän hän sillä saanut ruokittua egoaan. Jotkut suomalaiset meinaan kuuntelevat tuollaista pelleä. Afrikkalaisista ei yksikään”. Hotellin respasta esitetään myös muistutus Hjallis Harkimolle: jos meinaat todellakin muuttaa suomalaista poliittista kenttää niin ehkä kannattaa miettiä keitä hankkii kaverikseen.

*

Kesäkuussa myös Helsingin Pravda jatkoi arvostetun tyyli- ja tilannetajunsa esittelemistä:Muistutettakoon että kyseinen Trump on laillisesti valittu Yhdysvaltain presidentti. Se, että haittamedia ei vieläkään ymmärrä että Yhdysvaltain presidentinvaalit vaalit käytiin jo kertoo siitä että poliittispohjainen hahmotushäiriö lienee välttämättömyys päästä kyseisen vallankäyttäjän toimittajaksi. Minkälainen meteli muuten olisi noussut Obama / apina-kuvaparista?

*

Kun siirryttiin heinäkuun puolelle niin haittamedian uskollinen jäsen Aamulehti jatkoi Helsingin Pravdan sovelletun demokratian linjoilla. Kyseinen aviisi oli huomannut että naapurimaassamme ruotsidemokraatit olivat lisäämässä kannatustaan. No, sehän ei käy päinsä joten Aamulehti totesi parhaan pravdalaisen demokratiakäsityksen mukaisesti:

Ruotsin olisikin aika astua radikaalisti uuteen aikaan ja mallintaa tavallaan suomalaista ja saksalaista ratkaisulogiikkaa. Maltillisten porvarien ja sosiaalidemokraattien on pystyttävä kokeilemaan ruotsalaisittain täysin ennennäkemätöntä sinipunayhteistyötä – vaikka vain demokratian pelastamisen nimissä.

Hotellin respassa oletetaan että demokratiaa ollaan mainitulla tyylillä pelastamassa vielä siinäkin vaiheessa jos kansallismielisillä on 49% äänistä. Ja sitten jos käy niin kuin Itä-Euroopassa, Itävallassa ja Italiassa niin jäljelle jää tietysti mahdollisuus itkupotkuraivareihin. Eli tiedostavan käsityksen mukaan aidossa demokratiassa sallitaan vain tietyt, tarkkaan ennalta määritellyt ja tietenkin vihervasemmistolaiset mielipiteet. Hotellin respassa ymmärretään demokratia hieman toisella -  ehkä enempi perinteisellä –  tavalla mutta meiltähän ei kysytä.

*

Täytyyhän tähän epistolaan tietysti ottaa mukaan myös vihreitten Juri Andropov Ville Niinistö jolla menee sekaisin niin maantiede, ikä ja ennen kaikkea hädän taso:Niinistö hieman laajentaa hädänalaisen lapsen määritelmää mutta kun maailmaa pelastetaan (ts. sen aikuisikäistä miespuolista ylijäämäväestöä siirretään elätettäväksi mantereelta toiselle) ei tietenkään takerruta häiritseviin yksityiskohtiin. Kyseinen Ville Niinistö on muuten hyvin pelottava ihminen. Utopistinen idealisti joka samalla uskoo tiukkaan valvonta- ja kontrolliyhteiskuntaan. Antaisitko kyseiselle miehelle ehdottoman tuomiovallan? Hänen seuraajansa Touko Aalto on puolestaan vienyt puoluetta hieman enemmän vasemmistoliittolaiseen bailu- ja pervoilusuuntaan. Varsin onnistuneesti:Jos joku ei siis tiedä niin kyseisessä päälärissä on kolme heppua.

Tällä hetkellähän Touko on hieman uupunut joten hän lepäilee saikulla. Hotellin respassa veikataan että vihreissä on alkamassa sisällissota taistolaisten perillisten ja elämäntapabailaajien välillä. Voitti sodan kumpi osapuoli hyvänsä niin sen häviäjä on suomalainen veronmaksaja joka elättää taistelun molemmat osapuolet. Pervoilu-bailaamispuolelta voi tuoda vielä esille kyseisen Touko Aallon puolison/hoidon/whatever eli Iris Flinkkilän joka toimii ihmisoikeusleikkipartisaanina seuraavan asian tiimoilta:Allekirjoittanut eli – ei sinänsä niin hurjan – nuoruutensa 1980-luvulla mutta jo silloinkin jokainen sai panna niin paljon kuin halusi. Enkä muista että seksiin oltaisiin silloinkaan suhtauduttu kovin negatiivisesti. Mutta paras ihmisoikeusaktivismi on tietysti turvallisissa olosuhteissa tehtyä kevytihmisoikeusaktivismia. Flinkkilän asiaa voisi verrata siihen että joku naispoliitikko ottaa ohjenuorakseen vuonna 2018 että ”suomalaisille naisille on sallittava mahdollisuus ajaa ajokortti”.

*

Kesäterveisiä tarjosi turkulaisille myös rikollisjärjestö SPR näissä merkeissä:Niin että älkää vaan kertoko kenellekään. Mainittakoon että se Turun terroristimurhaaja oli myös ”ihminen jolla ei ollut oleskelulupaa Suomeen”.

*
Niin kuin lukija varsin hyvin tietää, Suomessa korkeisiin asemiin pääsyn edellytyksenä on kahden vuoden ylimääräinen yliopistollinen kurssi yhteiskunnallisen hahmotushäiriön kehittämisessä ja omaksumisessa. Esimerkkejä on n + 1 mutta esitellään yksi tuoreimmista eli STTK:n puheenjohtaja Antti Palola joka tekee diplomityönsä hahmotushäiriössään (saavuttaen lauttatuur-arvosanan):

Oli maahanmuutosta mitä mieltä hyvänsä, Suomi ei modernina kansainvälisenä hyvinvointivaltiona ja EU:n jäsenenä voi vetäytyä vastuustaan. Ratkaisumme ei myöskään voi olla impivaaralainen eristäytyminen ja rajojen sulkeminen. Ratkaisu on asiallinen politiikka.

Tällainen tavallinen – hahmotushäiriökouluttamaton – tyyppi ymmärtää että rajavalvonta (tyyliin vaikka 1980-luvun Suomi) ja pohjois-korealainen eristäytyminen ovat kumminkin kaksi eri asiaa. Palola jatkaa diplomityötään ja toteaa:

Suomi tarvitsee maahanmuuttajia turvaamaan huoltosuhdetta ja hyvinvointipalveluita.

Raappahousujätkä esittää kaksi kysymystä:

1. Missä vaiheessa se vastuu muuttui voimavaraksi?

2. Kuinka kaksikymppisenä suoraan eläkkeelle siirtyvä ulkomailta tänne tuotu jätkä parantaa suomalaista huoltosuhdetta?

Johon Palola varmaankin toteaa että älä sinä kouluttamaton jätkä puutu asioihin joista et hahmotushäiriöttömänä mitään ymmärrä.Ei se vaan sammu vaikka kuinka bensaa kaadettaisiin.

*

Pannaan sitten vaihteeksi hieman vasemmistolaista partisaaniromantiikkaa ihan asian puhtaan esteettisen kauneuden vuoksi:”Kun uljaat punakaartilaiset marssivat niin työväki iloitsee ja lahtarin sydän vapisee”.

*
Kun siirryttiin elokuun puolelle niin muotiin tuli tiedostava Elin-challenge:Kyseessähän oli ruotsalaisen myöhäis- ja pysyväisteinin kehittämä egotrippi jossa mennään matkustajalentokoneeseen, seistä nakotetaan pystyssä, kieltäydytään istumasta ja pyritään tällä tavoin estämään koneessa olevan elintasosiirtolaisen pakkopalauttaminen. Elin-challengeen vastasi myös vihreitten lainsäädäntösihteeri [sic] Aino Pennanen joka mitä varmimmin varmisti touhullaan itselleen valinnan kansanedustajaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleissa:Kyseisen Pennasen kannalta oli tietysti hieman noloa että kun hän vaati muitakin matkustajia osallistumaan partisaanilarppaukseensa oli kommentti että seiso keskenäsi. Seisomaan eivät nousseet edes kyseisen naisoletetun mies eikä lapsi. Hotellin respan mielestä Elin-challengeen voisi yhdistää myös etälamautin-challengen jolla partisaanileikkiin saisi hieman aidompaa tuntua. Kun leikitään niin leikitään sitten kunnolla. Bailuvihreä Touko Aalto totesi tietysti asian tiimoilta sen muodikkaan kortin pöytään läiskäisemällä:

Suuri enemmistö on hiljaa, mutta tilanne muuttuu, kun muutama ihminen nousee vastaan. Asioilla ei ole suoraa yhteyttä, mutta natsi-Saksassakin kaikki toimet olivat laillisia.

Tähänhän sitä täällä voiman pimeällä puolellakin pyritään mutta Touko ei sitä oikein hahmota. Meinaan, rikollisten tuominen Suomeen laillisesti ei meille oikein kolahda. Niitten poistaminen maasta laillisesti on vähän eri juttu. Kyseinen wanna be hijacker-Pennanenhan muuten kehitti käyttöön termin ”sankarijuristit”:”Sankarijuristit” eli tyypit jotka laskuttavat veronmaksajilta tolkuttoman summan riihikuivaa auttaakseen laittomia elintasosiirtolaisia pysymään Suomessa vuodesta toiseen valitusten ja uusien valitusten muodossa. Hotellin respassa keksittäisiin rahoille huomattavan paljon parempia sijoituskohteita.

*

Muistaako kukaan 1970-luvun Pirkkalan monisteen ja sen myötä yritetyn neuvostomallisen koulujärjestelmän? Varmaankin osa muistaa ja niin se muistetaan hotellin respassakin. Niin sen muistaa myös selitteläätiön ja soveltavan spedestetiikan ekspertti Heikki Hiilamo ja hänhän muistaa sen perusperiaatteita suurella lämmöllä:

Vihdoin eri puolilla maailmaa – viimeksi Isossa-Britanniassa – on herätty siihen, että sosiaalista mediaa on säänneltävä. Sääntely lienee välttämätön, muttei riittävä ratkaisu demokratian pelastamiseksi.

Sosiaalisen median keskustelukulttuuri kaipaa täysremonttia, jonka pitäisi alkaa jo siitä, miten lapsia opetetaan kirjoittamaan ja miten aikuisten tehtävä on toimia hyvänä esimerkkinä myös sosiaalisessa mediassa.

Miettikääpäs hei mitä toi jätkä sanoi. Oikein ajatuksella. Hotellin respassa on mietitty myös ja täällä lasten aivopesu nähdään yhtenä rikoksista suurimpina. Pirkkalan monisteen hengessä elettiin myös eräässä tamperelaisessa (no missäs muuallakaan) koulussa jossa oppilaat laitettiin tekemään monikultturistisia ryhmätöitä. Asiasta tuohtuneet vanhemmat ottivat yhteyden Laura Huhtasaareen joka julkaisi erään ryhmätyön ja tästä nousi tietysti taivaankorkee älämölö koska kuvassa näkyivät oppilaitten etunimet. Kyseinen koulu oli kylläkin julkaissut saman kuvan instagramissa jo yli puoli vuotta aikaisemmin:Palefacekin diggasi ryhmätyöstä ja se takaa jo itsessään laaduttomuuden. Jos unohtaa vihervasemmistolaisen uhriutumisen niin tuohan on sinänsä varsin tökerö ja amatöörimäinen teos jossa syytetään tietyn poliittisen puolueen edustajia suorastaan murhista. Sinänsä sen voi oikein hyvin antaa anteeksi koska tekijät ovat teini-ikäisiä. Mutta vihervasemmistollahan teini-ikä jatkuu aina eläkkeelle ja muuttuu sitten teinidementiaksi joten tavallaan kyseistä viritelmää voi nimittää haittamedian normikamaksi. Niin muuten, kyseinen kuva oli siis nimineen kaikkineen instagramissa helmikuusta 2018 saakka. Sitten kun kohu alkoi ja Hommaforumilla hoksattiin asia niin kuinkas kävikään?Jos ne ei hoksaiskaan…

*

Tietääkö lukija henkilöoletetun nimeltä Oula Silvennoinen? No, hänhän on filosofian tohtori. Mikä sinänsä on merkityksetöntä. They really grow on trees nowadays. Mutta hän on myös henkilöoletettu jolle näkemystensä vuoksi on sallittu sellainen avautuminen mitä kansallismielisille ei sallita. Vai minkäslaisen kuvittelisitte reaktion olevan jos joku kansallismielinen pläjäyttäisi tämän mutta hieman toisessa poliittisessa viitekehyksessä:*

Ja laitetaanpas sitten priorisoitua maanpuolustusmeininkiä viikinkien maasta Ruotsista:Siitähän ei ole montakaan vuotta kun ruotsalaiset naissotilasoletetut henkilöoletetut saivat aikaiseksi sen että Ruotsin jostain sotilasvaakunan leijonasta saatiin ruunattua munat pois kun ne loukkasivat naisoletettuja maskuliinisuudellaan. Sen jälkeenhän onkin todettu että ruotsalaiselle sotilaalle ei antaudu enää kukaan. Miehille ei ilkeä ja naisille ei uskalla.

*

 Ja kun nyt viikinkien maassa ollaan niin laitetaan vielä ruotsalaista eduskuntavaalikamppailua jota esittelee paikallisen keskustapuolueen puheenjohtaja Annie Lööf:Ählämpä vuan hyvinniin, sähläm. Ruotsalaiset järjestelmäpuolueet tietävät mistä ne saavat ääniä joten kyseisiä äänestäjiä täytyy ehdottomasti hankkia lisää. Kunnes niitä on enemmän kuin ruotsalaisia. Mites se Michael Jackson lauloikaan… Annie are you ok… ja Annien linjaa tullaan epäilemättä näkemään myös Suomen 2019 eduskuntavaaleissa.

*

Käydäänpä sitten Suomen puolella ja näytetään mitä suomalaisille lapsille opetetaan ympäristöopin tunnilla:Muuttuu niin, mutta mihin suuntaan? Aikanaan, silloin kun eräs Ykä kävi koulua niin ympäristöoppi keskittyi eläimiin ja kasveihin ja ihmiset sekä yhteiskunta käsiteltiin kansalaistaidossa joka on kouluista aineena lopetettu. Kai se on vaan niin että kehitys kehittyy. Vai voisiko sanoa että mukautuu vallitsevaan todellisuuteen jossa ihmisen ja eläimen raja hämärtyy?

*

Elokuussa kävi myös selville että valtiovallalle ei riittänyt vuonna 2015 tulleet 35.000 ullatusläpsyttelijää vaan se ilmoitti varautuvansa sataantuhanteen. Toistan: sataantuhanteen. Joissain ns. asiantuntijoitten spekulaatioissa puhuttiin jopa miljoonasta. Ehkä tässä tapauksessa kuva riittää kommentiksi:Luonnollisesti epistolassa täytyy esittää myös feminististä voimaantumista jota tässä esittää Vaasan yliopiston ämmäporukka joka on keksinyt itselleen huikeaa mielikuvitusta osoittavan nimen ”Tussuteatteri”:Mikähän kumma noilla feministeillä on kun ne ovat niin kovasti jumittuneet tuohon sukupuolielimeensä ja sen julkiseen mainostamiseen? Toki me miehetkin tiedetään että niillä on jalkojensa välissä sellainen. Tietysti väkivallalla uhoaminenkaan ei ole niille vierasta mutta siitä ei tartte välittää sillä kyllähän se munille potkiminen jää niiltä tekemättä. Kunhan uhoavat. Turvallisissa olosuhteissa. Jotka olosuhteet muuten näille feministeille takaavat miehet.

*
Elokuussa Ruotsissa väärinymmärretty voimavara ei varsinaisesti aloittanut autojen polttamista vaan jatkoi sitä niin kuin aina ennenkin. Tällä kertaa autoja poltettiin kerralla niin paljon että pienimuotoinen sodankäynti ylitti suomalaisenkin uutiskynnyksen. Syitä asiaan tietysti etsittiin mistä etsittiin mutta ei tietenkään siitä oikeasta syystä.Surullisenkuuluisalla Annie Lööfillä oli jo aikaisemminkin oma ratkaisunsa ongelmaan:Hotellin respassa mietitään että olisi hyvin mielenkiintoista saada viettää puoli tuntia kyseisen Lööfin pään sisällä mutta ehkä siinä aivoinfaktin vaara olisi liian suuri. Sitä voisi verrata putoamiseen mustaan aukkoon ja sieltähän ei ole paluuta.

*

No voi hemmetti. Kesäkuusta aloitettiin eikä olla edes vielä syyskuussa. Ja juttu on jo pitkä kuin nälkävuosi. Mutta tähän loppuun on hyvä muistuttaa siitä kuinka valtiovaltamme suhtautuu terroristin murhaamiin suomalaisiin. Sen sanoi selkeästi Ylikansalliseen Globoomukseen kuuluva Turun kaupunginjohtaja Minna Arve:

Kunnioitamme uhreja ja auttajia työskentelemällä joka päivä turvallisuuden, kulttuurien yhteisymmärryksen ja maahanmuuttajien kotoutumisen parantamiseksi yhdessä muiden viranomaisten ja kansalaisyhteiskunnan kanssa.Hotellin respassa ei oikein osata kuvitella suurempaa haistattelua suomalaisten turvallisuutta kohtaan. Samaa haistattelua jatkoi koko järjestelmä. Sen viesti oli:

Ei muistella.

Ei aiheuta toimenpiteitä.

Ei tarvitse puhua.

Ei tarvitse ajatella.

Miksi tarvitsisikaan? Sillä järjestelmä itsessään on syyllinen noihin murhiin. Kyseinen jätkä oli saanut oleskeluluvalleen hylsyn. Ja hän sai kulkea vapaasti. Hän sai liikkua suomalaisten koululaistenkin keskuudessa. Mitä kultaista vasikkaa järjestelmämme palvoo? Ja millä hinnalla?

No, tässä kaikki tällä erää. Jatketaan kolmannessatoista epistolassa.33 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kansalaisten ja yritysten kustantama sähköinen Völkischer Beobachter maalittaa viattomia mielenosoittajia terrorismiuutisessaan.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Pisara-4 irjan kuvauksesta sylttytehtaalla (Pravda-konserni): "...irjasarjan tekstit ovat selkokieliasiantuntijan tarkistamia."

Sisältö lienee Konsernin linjausten mukaista höttöä.

Olavi Koskela kirjoitti...

Nämä Ykän epistolat ovat kyllä sekä isosti huvittavia että ..tanan veetuttavia. Joutuu kysymään mihin kaikki tolkun täysijauhoiset immeiset on kadonneet, kun tämmönen meno on ylipäänsä mahdollista. Tuotakin Palolan kuuluttamaa suomalaisten ylimaallista vastuuta äimistelin; siis maassa, joka liki tuhat vuotta oli kahden öykkärivaltion siirtomaa, ja vasta sata vuotta itsenäisenä (no ainakin virallisesti). Mutta syttyihän se lamppu: Afrikassa lisäännytään kuin kanit osin myös suomalaisten sinne syytämien kehitysapumiljardien tuella. On siinä toki nokko vastuuta. Hienoisen pelon väristyksin odotan kyllä seuraavaa epistolaa.

Anonyymi kirjoitti...

Laura Huhtasaari niitattiin maan rakoon Hesarin kommenttiosiossa, jonka jutussa käsiteltiin tätä tamperelaisen koulun julisteista noussutta kohua. Kovasti myös kiiteltiin, kuinka nuoret ovat valveutuneita ja omilla aivoillaan ajattelevia. Kun muistan itseäni tuossa iässä, olisin takuulla ollut samanlainen maailmojahalaava idealisti, koska mitään tietoa ei elämästä ja sen realiteeteista vielä ollut.

Mietin tässä nyt vain, olisiko samanlaisiin kiitoksiin ja kehumisiin ollut aihetta, jos joku olisi keksinyt tehdä terrorisminvastaisen julisteen, jossa ajetaan rekalla väkijoukkoon tai puukotetaan ihmisiä kuoliaaksi Turun torilla, puhekuplassa teksti ”Allahu akhbar!” Pahintahan tässä tietysti on se, että ellei mikään maahanmuuttopolitiikassa muutu, nämä samaiset nuoret ovat niitä, jotka siitä tulevat eniten kärsimään ja pahimmat ongelmat kohtaamaan. Me vanhemmat olemme silloin jo turvassa kirkkomaalla.

Mahtava kavalkadi Ykältä ja kuten Olavi Koskela tuossa edellä kirjoitti, hienoisin pelon väristyksin minäkin odotan seuraavaa epistolaa. Ensi keväänä 40 nykyistä kansanedustajaa jättää leikin sikseen ja tilalle tulee ehkä juuri näitä nuoria idealisteja, jotka pelastavat maailman ihan ensimmäiseksi ilmastonmuutokselta verottamalla hengittämistä lukuunottamattaottamatta lähes kaikesta mahdollisesta ja seuraavaksi ottamalla tänne lisää elätettäviä ja lisäämällä kehitysapua etteivät tulijat vaan lopu kesken! Rajat auki taivasta myöten ja Eurooppaan vielä vahvempi integraatio, niin päästään irti tästä tunkkaisesta suomalaisuudesta (onko se edes kansa?), joka on tässä globaalissa maailmassa niin last season.


Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta terrorismintorjuntajulisteesta unohtui se oleellinen; sotapojat kantamassa “turvapaikanhakijoiden” kasseja, taustalla myhäilevä Orpo YK- ja EU- sopimukset kainalossaan ja Kempeleen talonsa edessä nöyristelevä Sipilä sekä vähän kauempana suomalaisnaiset “Refugees welcome”- banderollien kanssa. Olisikohan mennyt läpi?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Trump teki diilin (Nafta 2.0), jonka mukaan Meksikon autoteollisuuden työläisille maksetaan vähintään 16 dollaria tunnilta.Kyse on siis palkankorotuksesta. Kova kundi. Mainettaan parempi.

Oula Silvennoisen isä on vanha (ehkä entinen) taistolainen, joka kuului Sosialistisen opiskelijaliiton paikallisyhdistykseen Jyväskylän yliopistolla. Ei ole omena kauas puusta pudonnut. Ei mulla muuta.

Anonyymi kirjoitti...

SPR:n tiedonanto:
"Olemme avanneet tähän rappuun majoituksen ihmisille, joilla ei ole oleskelulupaa Suomeen."

Sitä luulisi, että tuollaisia ihmisiä tulisi säilyttää maasta poistamiseensa asti vankilassa tai vastaavassa. Miten muualla maailmassa on tällaiset hoidettu.


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Olavi Koskelalle, Rouva Anolle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Hjuu, natseja siellä ja täällä mutta Antifaa ei ole olemassakaan. Ja laitetaanpa tähän opetushallituksen ohjeistus jo vuodelta 2010:

” Lasten ja nuorten ennakkoluuloihin ja rasismiin on onnistuneesti vaikutettu yksinkertaisella, mutta pitkäjänteisellä toiminnalla seuraavin askelin:

* nostetaan esille positiivisia esimerkkejä ja kertomuksia, kaikki negatiiviset kertomukset sivuutetaan ilman huomiota

* nostetaan esille esimerkkejä myönteisestä kehityksestä ja tehdään positiivisista tapahtumista näyttäviä dokumentteja ja suuria uutisia

* edellinen nostaa esille lisää positiivisia esimerkkejä, joille annetaan näyttävää julkisuutta

* näin kerätään näyttöä sille, että ilmapiirissä tai jonkin ryhmän käytöksessä muutos on mahdollista, muutoksesta on myönteisiä esimerkkejä ja että juuri minun ryhmäni jäsenillä on positiivisia kokemuksia ja he ovat muuttaneet asennettaan.”

Olavi: Sekä veetuttavia että ihmetyttäviä. Sanoisin että kyllä Suomessa täysjauhoisia ihmisiä löytyy viljalti mutta valitettavasti järjestelmäpuolueitten ja median koneistosta ei sellaisia löydy. Suomalaisten vastuunhan Afrikasta perusteli HS:n uutistoimittaja Matti Huuskonen jo vuonna 2010:

”Lottovoittajan vastuun, rikkaan vastuun lisäksi Suomen velvollisuutta auttaa voi perustella myös maamme siirtomaahistorialla. Se alkoi viimeistään – saamelaisethan on alistettu jo ammoin – vuonna 1995, jolloin Suomi liittyi Euroopan unioniin. Unionin muita jäseniä ovat muun muassa Britannia, Ranska, Espanja, Portugali, Hollanti, Belgia, Saksa ja Italia. Ne valloittivat aikoinaan suuren osan muuta maailmaa, rosvosivat rikkauksia ja raaka-aineita, vetivät mielivaltaisia rajoja ja jättivät lopulta jälkeensä raunioituneita ja rampoja haiteja, somalioita, kongoja ja afganistaneita.

Ei tollasen logiikan edessä voi enää kuin ottaa lätsän päästä ja painaa päänsä.

Rouva Ano: Joo, ”valveutuva ja omilla aivoillaan ajatteleva” on siis sellainen joka ei kyseenalaista vallitsevaa järjestelmää millään ja demonisoi ne jotka kyseenalaistavat. Tätä suomalaista koulusysteemiä voi muutenkin kuvailla uudeksi Pirkkalan Monisteeksi. Se on vaan doupattu versio ja levinnyt koko maahan. Seuraava epistola tulee varmaan ensi viikolla. Laittelen sitä ennen jotain ihan muuta eli annoksen toksista maskuliinisuutta. Tuosta ehdottamastasi julisteesta olis varmaan tehty oppilasta koskeva lastensuojeluilmoitus.

Ano1: Jos Trump sanoo että ympyrä on pyöreä niin haittamedia alkaa sorvaamaan soikeita kappaleita.

Ano2: Näin luulis. Ja jos näin olis tehty olis Turussakin ollut pari kuollutta vähemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Flinkkilästä tulee mieleen, että on vähän hassua, kuinka jokainen sukupolvi luulee aina olevansa ensimmäinen joka keksi panemisen.

Jani Alander kirjoitti...

Sotienvälisen ajan presidenteistä Ukko-Pekka on suosikkini, vaikka Kallio onkin mulle sukua( isän puoleisen isoäidin puolelta).

Anonyymi kirjoitti...

Näin Porissa https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/itapuiston-murhasta-epailty-on-seurakuntavaaliehdokas-porissa-tieto-tuli-jarkytyksena-teljan-seurakuntaan-201209163

Erityinen raakuus tarkoitti kuulemma, että uhrin pää oli leikattu irti.
https://www.oikeamedia.com/o1-84317

Tita kirjoitti...

Ai että oli taas tuhdisti luettavaa. Puolessa välin hain verenpainepillerin kielen alle sulamaan :D Seuraavaan epistolaan pitää anopilta lainata pari nitroa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Jani Alanderille, Ano2:lle ja Titalle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Toi oli muuten hyvä huomio. Ja jokainen sukupolvi vuorollaan opettaa isäänsä naimaan…

Jani: Ukko-Pekasta tulee muistaa sekin että tiedostavaisto kovasti varoittelee 1930-luvun synkistä kaiuista. Vaan minkäslaiset ne kaiut silloisessa Suomessa olivat? Demokraattinen ja laillinen järjestelmä tukahdutti ääriainesten vallankaappausyrityksen. Ja Ukko-Pekan radiopuhe oli siinä hyvin suuressa osassa.

Ano2: Jep. Mutta kyseessähän ei ole ongelma. Ongelma ovat he, jotka puhuvat ongelmasta.

Tita: Kyllähän minäkin verenpainelääkettä syön. Ei kai näitä muuten jaksaisi kirjata.

Anonyymi kirjoitti...

Hengästyttävää settiä! Tuo "punavihreät vinkkelitossut" oli niin riemastuttava ilmaisu, että mielelläni siteeraisin sitä jossain soveliaassa (ja ehdottoman luotettavassa) seurassa toki keksijän mainiten mikäli sallit.

Nuoriso ajattelee ilmastonmuutoksesta ihan samalla tavalla kuin vanhemmatkin: ei minun elinaikanani. Nuoret tosin lisäävät tähän sen väistämättömän "ja mitä välii muka". Jos nuorten lihansyöntiä pitäisi vähentää, aika tehokas tapa voisi olla kertoa ettei siinä rakkaassa hampurilaispihvissä ole lihaa vaan kamaraemulsiota, nahkaa, jänteitä ja kaikkea sellaista teurasjätettä jonka nimet vain 87 v. isoisoäitisi muistaa. Iso kampanja vaan pystyyn, Atria ja Mäkkäri varmaankin mieluusti tukevat nuorison hyvinvointia.

Pertti Salolainen on siis sitä mieltä että "niin makaa kuin petaa". No, makaamisen hän varmaankin hallitsee kun Lontooseen sivurekrytoituna suurlähettiläänä käytti 7 vuodessa enemmän aikaansa kettujen kuvaamiseen - makuultaan - Kensingtonin residenssin puutarhassa kuin varsinaiseen päivätyöhönsä. Petaamisen taisivat tosin palkolliset hoitaa. Salolainen on aina ollut vain julkisrahoitteisissa töissä, yle, eduskunta, um.

Tämän "jokainen saa panna niin paljon kuin haluaa"-Flinkkilän lähettäisin mielelläni aikaan ennen ehkäisypillereitä ja abortin sallimista. Nyt hänellä olisi noin 26 suloista lasta panohalujensa seurauksena. Tuolloinkin olisi ollut kiva kiksautella hieman enemmän, mutta silloin sanakirjasta löytyi sana "vastuu" mikä lienee nyttemmin tarpeettomana poistettu. Paitsi tietenkin jos se yhdistyy sanaan poliittinen.

SPR, täällä Aurinkorannikon pienehkössä suomalaistenkin suosimassa kaupungissa on katu jonka nimi on "Punaisen Ristin vapaaehtoisten katu". On niin pieni että sitä ei moni huomaa. Idistä Manskun nimen muuttamiseksi?

Antti Palola tarvitsee maahanmuuttajia turvaamaan huoltosuhdetta ja hyvinvointipalveluita. Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok) oli IL-blogissaan samaa mieltä. Voiko kaksi näin fiksua olla väärässä? No juu, kyllä voi, kun ei kumpikaan osaa erottaa väestöllistä ja taloudellista huoltosuhdetta toisistaan. Eikä oikeaa rahaa BKTsta. Eikä määrää laadusta. Ottaisivatko nämä välkyt mieluummin sata vitosen seteliä vai parikymmentä satasen?

Pirkkala-moniste sattui mukavaan saumaan. Olimme juuri muuttamassa DDRään joten lapseni sai käydä muutaman luokan siellä vähemmän neuvostoliittolaisessa ilmapiirissä. Kärsi sitten tietenkin Suomessa kun DDR oli niin takapajuinen maa ettei siellä ollut opintoaineena pakkoruotsia. Ei tosin ulkomaalaisille pakkovenäjääkään, tavallisessa koulussa.

Paleface - laadun tae.

Näitä kahta lentokenttien sankaritarta lienee turha sen enempää kommentoida kuten ruotsalaisiakaan esimerkkejä totaalisesta älyttömyydestä. Tähän sopii tuo Salolaisen lause.
tira+


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+.

”Punavihreät vinkkelitossut” on pöllitty ilmaisu sillä sitä on aikanaan käyttänyt Veikko Huovinen terminä ”tanssiryhmä punaiset vinkkelitossut”. Ilmastohan muuttuu aina ja sen suurin tekijä on ystävämme Arska. Sillä, että asian kuvitelluilta tiimoilta Suomea rokotetaan eikä väestöräjähdykseen puututa ostetaan vain asiaan liittyvää tiedostavaa hyvää omatuntoa. Nykyinen bulkkilihatuotanto on juuri sitä mitä sanoit. Erityisesti säilykkeissä.

Salolainenhan oli kokoomuksen kansanedustaja jo silloin kun se oli kypäräpappipuolue mutta hän lienee niitä jotka ns. päivittivät puolueen.

Kyseinen Flinkkilä on niitä kevytpartisaaneja jota yksikään järkevä yhteiskunta ei ottaisi vakavasti mutta nykyinen yhteiskuntamme valitettavasti ottaa. Sinänsä en puutu hänen yksityisasioihinsa mutta olisi melko vaikeaa ajatella häntä äitinä.

Palolasta ja Virkkusesta tulee mieleen se juttu kahdesta ekonomista ja koiranpaskasta. Oletan että sinäkin olet sen joskus kuullut.

Pirkkala-monistehan onnistuttiin torppaamaan 1970-luvulla. Nyt se on maanlaajuinen ja doupattuna versiona.

Palefacea ja lentokenttäsankareita en viitsi kommentoida koska kohtelias mies olen.

QroquiusKad kirjoitti...

Ukko-Pekan mielestä demokratia oli hyvä juttu, ja sen mukaan hän toimi. Yliopistoissa tuntuu vaikuttavan ihmisiä, joista demokratia on hyvä juttu niin kauan kuin se tuottaa heidän mieleisiään tuloksia.
Josta herää kysymys, mitä valtiomuotoa he siis kannattavatkaan?

Perti haluaisi kurmuuttaa Visegrád-maita. Ehkä se olisikin parasta:
lisää kierroksia koneseen, niin EU todellakin hajoaa Visegrádin Unioniin ja Eurabiaan. Ikävä vaan, että Suomi kuuluisi jälkmimmäsieen.

Ehkä Hjallis tuntee Mikaelin paremmin, tai sitten hänellekin on tullut jokin hahmotushäiriö?

Kun rautainen rouva syyttäjä Santavuori sai häipyä tv-ruudusta huomautettuaan Obaman äidissä olevan negroidisia piirteitä, olisi Obama/apinakuvaparista seurannut...jotain?

Ruotsi todennäköisesti tekee Aamulehden suosittelemalla tavalla täysin Aamulehdestä riippumatta, mutta se tuskin estää Aamulehden toimittelijaa taputtamasta itseään olkapäälle Ruotsin poliitisen kriisin ratkaisijana.

Ville Niinistö saattaisi hyvinkin allekirjoitella kuolemantuomioita ilmeenkään värähtämättä.
Adolf Eichmann kävi Auscwitzissa katsomassa kirjallisten töidensä käytännön toteutusta. Sitä katsellessaan hän oksensi ja pyörtyi. Mahtaisikohan Villen naama muuttua teloituksia seuratessaan?

Iris väittää jokaisen voivan panna niin paljon kuin haluaa. Mutta jos minä haluaisin jostain syystä panna Iristä, mahtaisikohan onnistua? Vaikka kuinka haluaisin?

Mitähän Henri Dunant mahtaisi tuumia SPR:n nykytouhuista?

Antti Palola voisi oikeastaan kertoa, mistä se hänen peräänkuuluttamansa "vastuu*" on oikein Suomelle langennut. Orjalaivojen terva ei riitä vastaukseksi.

Uuspunakaartilaisethan ovat lopultakin hyvällä asialla: nauru pidentää ikää!

Ainokainen sai itselleen selvästikin niin kovasti kaipaamaansa huomiota. Touko-Pouko huomasi saneensa huomiota Ainokaisen ja omien touhujensa johdosta vähän liikaakin.
Jospa hän nyt saikulla pohtisi sitä, kuinka paljon huomiota hän saisi pääministerinä ja kuinka sitä jaksaisi.

Monikohan Pirkkalan monisteen tekijöistä on vielä hengissä? Epäilemättä he hyppivät nyt ilosta, vaikka eivät vielä vähän aikaa sitten siihen olisikaan kyenneet. Niin hyvään maahan on oppi langennut.

Oula haluaa lukea meille lakia montun reunalla. Mistähän se ottais ne kuussataa urhoollista, kysyi Lehto. Saattaapi nimittäin jäädä Oulalta ja hänen yliopistokavereiltaan tekemäti.

Homoudellahan on melkoinen perinne sotilaselämässä, ajatellaan nyt vaika tätäkin kokoonpanoa:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Theban_pyhä_joukko

Tietäisikö joku, mitä tuossa Annien mainoksessa oikein lukee?

Jos ympäristöopin kirjassa puhutaan Ruotsista monikulttuurisena maana...eivät kirjoittajat kai ajattele, että sen monikulttuurisuuden ilmentymät ovatkin eläinkuntaa?

Olisiko feministien ajattelu juuttunut jalkoväliinsa sen liiallisen koskettelun johdosta? Muut eivät sinne taitane halutakaan pahemmin koskettaa.

Annien aatokset...katsotaanpa Wikipediasta:
"Psykoosissa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy eli henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta---Aistiharhat,oudot tunnekokemukset ja niiden selityksiksi muodostuvat harhaluulot vääristävät todellisuutta ja aiheuttavat usein ongelmia ihmissuhteissa."

Ehkä Minnakin on samoilla linjoilla kuin soma Li, että se nyt oli vaan sellaista erilaista väkivaltaa, jota ei tarvitse ottaa niin silleen vakavasti?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Oli niin monta hyvää huomiota etten niitä erikseen käy läpi. Muuta kuin yhden.

”Monikohan Pirkkalan monisteen tekijöistä on vielä hengissä?”

Ainakin yksi sen voimakkaista puolestapuhujista on hengissä. Hänen nimensä on Pentti Arajärvi. Mahtaakohan kukaan muistaa kenen puoliso hän on?

Hepulle on muuten myönnetty Suomen Leijonan ritarikunnan I luokan ritarin kunniamerkki ja Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan suurristi. On yksi hyvä syy siihen miksi en ota koskaan vastaan suomalaisia kunniamerkkejä vaikka niitä mulle joku tarjoaisikaan. Mistä tietysti ei ole pelkoa.

KKi kirjoitti...

Hyviä nämä epistolat. Jos olisi vielä mahdollisuus äänestyksiin, niin epistola kohtainen "pöljin piperrys" äänestys olisi hauska.

Tämänkertaisessa epistolassa äänestäisin ehdottomasti Touko-poukon homojen läpsyttelyä. On eeppistä, että eduskuntapuolueen puheenjohtaja kellii ruotsalaisessa homoklubissa transvestiittien kanssa pallomeressä.

Siinä todellakin kiteytyy tämän luonnonsuojelupuolueen arvot.

Anonyymi kirjoitti...

Annie Lööfin horinat:
Kesän autopalojen jälkeen Keskustan Annie Lööf ehdottaa, että nuoret autonpolttajat pitää laittaa rangaistukseksi poliisille töihin.

Ruotsidemokraatit kysyvät, että onko se rangaistus vai palkkio?

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Johanille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Valitettavasti näitä galluppeja ei enää bloggeriin saa. Ottivat, kehnot pois. Touko varmaankin olisi kärkisijoilla. Itse en osaisi sanoa ketä äänestäisin. Kilpailu on kova.

Johan: Ja voisiko parempaa kysymystä esittääkään?

Lemminkäinen kirjoitti...

Jussi ja Laura ovat siis dokumentoituja murhaajia ja pahiksia. He ovat osallistuneet tuhansien pakolaisten tappamiseen, hukuttamalla heidät mereen poliittisella toiminnallaan. Hyvikset poliittisella toiminnallaan taas pelastavat pakolaisia hukkumisilta. Murkkuja mukaillen. Asiahan on päinvastoin. Meidän pahisten näkemysten mukaan ei yksikään pakolainen (Eurooppaan ryntäävistä vaikuttaa olevan vain n. 3% oikeita pakolaisia) hukkuisi mereen jos toteutettaisiin toisenlaista politiikkaa. Hyvikset ovat omalla politiikallaan mahdollistaneet hukkumiskuolemat, terrori-iskut, murhat, (joukko)raiskaamiset, rikollisuuden kasvun, ampumiset, kivitykset, autojen poltot, ghetot ja kulttuuristen lieveilmiöiden (mm. naisten alistaminen) kasvun yhteiskunnissa. Mistä murkut ovat oppineet yksipuoliset näkemyksensä olevasta! En yhtään ihmettele jos näkemykset on opittu kouluissa ja punavihertävästä valtamediasta. Hyvikset ovat myös suoraan valehdelleet kansalle, koska he ovat väittäneet tuntevansa kaikkien pakolaisten taustat ja että terroristien soluttautuminen pakolaisten joukkoon on punahilkkaa. Jussi ja Laura voisivat piruuttaan (tai ainakin ajatella niin) nostaa syytteen kunnianloukkauksesta koulua ja murkkuja vastaan, koska heidät on nimetty murhaajiksi koulun opettajien luvalla. Oikeudessa käytäisiin läpi kaikki mikä liittyy maahanmuuttoon ja tuomio olisi selvä: Hyvikset ovat pahiksia ja pahikset hyviksiä ja murkut oppisivat kantapään kautta että kolikolla on useampia puolia, lol. Oikeastaan jonkun taitavan kynänkäyttäjän (esimerkiksi Ykän) pitäisi kirjoittaa näytelmä hyvikset/pahikset ja samalla ottaa esille aivopesun vaikutus yksilöön/ryhmiin.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Osittainen Off-Topic:

YLE vihjailee Halosen Tarjasta?

"Paluumatkalle Helsinkiin lähti koko kurssi lukuunottamatta Tarja Halosta. Hän oli maanpuolustuskurssin emäntänä. Halonen oli tuolloin SAK:n lakimies ja viimeisillään raskaana. Tulevan presidentin oli määrä olla myös koneessa, mutta Halosen lääkäri kielsi lentämisen."

https://yle.fi/uutiset/3-10432163
3.10.2018 klo 10:29päivitetty 3.10.2018 klo 11:42

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuo Virkkusen Hennahan on wikipedon mukaan Foliosofian Lisenssinaatti, joten hältäkin pitäisi se Pro Gradu-työ löytyä.

Mutta kun on väärästä puolueesta, niin eihän niitä kukaan tarkastele plagioinneista.

Anonyymi kirjoitti...

Vinkki: gallupin voi järjestää linkkaamalla esim. Kyselynetti-sivustolle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Täysin totta. Koulu demonisoi persut murhaajiksi ja on sitten pöyristynyt kun asiasta huomautetaan. Pirkalan moniste elää ja voi hyvin.

VNV: En oikein usko että tuossa oli vihjailua. Sattumahan se kumminkin oli. Noista graduista puheenollen niin eikös se Sauli Niinistönkin gradu ollut enemmän kuin epäselvä?

Ano: Kiitos vinkistä. Täytyy vähän tutustua.

Anonyymi kirjoitti...

Milläs oikeudella se Oula- kommunisti minua määrittää.
Ja mitä siihen lain lukemiseen tulee niin ääni ei pelota, voimaa olla pittää.
Joten tohtori on hyvä ja pysyy lestissään, ja jatkaa hölmöyksien kirjoitteluansa, kun taitaa se sentään vielä paremmin luonnistua.

T: Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ymmi. En tiedä hänen oikeuttaan. Sen voin todeta, että nykyinen yhteiskunta on kuin luotu tuollaisia tyyppejä varten. Kun omaa tarpeellisen oppiarvon ja oikean mielipiteen niin öykkärimäisyys muuttuu virallisesti tulkituksi älykkyydeksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Sauli Väinämöhän ei siis kuulemma ole edes tehnyt gradua, vaan sitä jollain tapaa vastaavan opinnäytteen. Siitäkin on olemassa vain yksi kappale, joka ei ole yliopiston hallussa halukkaiden tarkistettavissa vaan Sauli Väinämöllä itsellään.

Virkku-Hennallahan on sen sijaan (ainakin pitäisi olla) gradun lisäksi lisurintyö ja mainitaanpa hänen jo alkaneen vääntää väikkäriäkin, mutta liekö puhti loppunut kesken?

Onneksi case Huhtasaaressa sentään asian suhteen toimivaltaisessa ministeriössä, jossa Hennakin aikoinaan salkkua kantoi, on marssijärjestys selvä:
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005850389.html

Eli innokas opetusministerittäremme Sannigranni Nappisilmä paheksuu tiukasti sitä, että Laura kehtaakin lietsoa vihapuhetta vastuuttomasti koululapsia kohtaan!
Minusta asia taisi kyllä olla juuri toisinpäin, mutta minähän en olekaan ministeri...tär...
Eikä minulla graduakaan ole, joten mitäpä minä siis voisin asiasta ymmärtää?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ei ole gradua minullakaan eikä varsinkaan yhteiskuntatanhuamisen gradua. Yritän silti hahmottaa asian. Eli murhiin syyllistymättömiä nimitetään murhaajiksi. Vielä opetuskoneiston toimesta. No, sitten nämä murhiin syyllistymättömät hieman hermostuvat. Ja siitä sitten opetuskoneisto hermostuu koska kyllä murhiin syyllistymättömiä pitää voida nimittää murhaajiksi. Koska se sopii poliittiseen viitekehykseen.

Näinkö se meni?

Sanni Grahn-Laasosesta en kommentoi sen enempää sillä jos joskus tehdään patsas sukupuolensa vuoksi vuoksi kiintiöministeriksi valitusta niin hän on mallina.

Unknown kirjoitti...

Heippa Yrjö! Minä olen tälläinen liki seittemänkymppinen eläkkeellä oleleva rekkakuskin riepu joka nuoruudessaan näki vasemmistokommunistien riekkumisen, Vanhan valtauksen ja ns. Reporadion päivittäisen pakkosyötön, Näin on naapurissa "ajainkohtaisohjelman. En koskaan ymmärtänyt kuinka iso osa ihmisistä lähti kuitenkin tuohon huuhaa hommaan mukaan? Myöhemmin Neuvostoliiton hajotessa tuo samainen älämölö porukka sangen notkeasti loikkasi Vasemmistoliittoon ja Vihreisiin ja meteli on ihan sama. Niin että "ei mitään uutta auringon alla, mitä on nyt on ollut ennenkin" sanoopi Saarnaaja.

Reino Pääkkönen kirjoitti...

Olen lueskellut näin eläköityneenä rekkakuskin riepuna jonniin aikaa kirjootuksiasi enkä ole aikaisemmin kommentoinut mutta nyt on ns. pakko. Kiitos näistä. kun joku ajatteleepi samoin kuin minä en tunne olevani yksin. Jos omat mielipiteeni julki toisin, otsani olisi leimakirveellä mätkittyjä leimoja täysi. Mutta joskus mielessäni herääpi kysymys? Ovatko nämä minun mielipiteeni aikuisten oikeasti minun mielipiteitäni vai ovatko ne olleet aikaisemmin joidenkin muiden mielipiteitä joista minä lukenut, kuullut tai muuten omaksunut? Toisin sanoenko "ei mitään uutta auringon alla, mitä on nyt on ollut ennekin" sanoopi saarnaaja. Terveisin pessimisti Reino.

Vesa Haapala kirjoitti...

Hei Yrjöperskeles!


Kirjoitin seuraavan kappaleen. Laulun lopussa on ohjeet missä sitä voi esittää:Oi mä tahdon saada kaikki heti Suomeen,

pigmenttiä tähän kansaan niin kuin luomeen,

Huhtasaaren ulos pakkaseen ja kuoleen,

Halla-ahon mereen, hait sen naamaa vuoleen.


Ope, jos en saa mä heitä heti Suomeen,

voitte ripustaa mun pääni pihatuomeen,

jos mä jätän heidät Välimereen kuoleen,

saatte panna mulle pesismailaa suoleen.


Tahdon pressoiksi vain Pekan sekä Salen,

ohjenuoraksemme globalismi-alen,

jos ei saada koko Lähi-itää Suomeen,

pallo tulee lämpöhalvaukseen kuoleen.


*Laulu vapaasti käytettäväksi kaikkien edistyneiden alakoulujen kevätjuhlissa.
Kantaesitystä ehdotetaan Tampereen kouluihin jo jouluksi.
Voidaan sovittaa vapaasti kuorolle, räpryhmälle tai marssilauluksi.
Pääasia on, että esitys on reipas, antaa toivoa ja luo unelmia
sekä toteutetaan reilussa polarisaation hengessä. Annetaan nuorille
mahdollisuus pelastaa maailma ja tuomita pahuus, ottaa vastuu
tulevaisuuden Suomesta paitsi veronmaksajina myös sankaruutensa subjekteina!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Unknownille, Reino Pääkköselle ja Vesa Haapalalle & kiitos kommenteistanne.

Unknown & Reino: Joko tässä oli kyseessä samat kommentoijat tai sitten tää oli aika huikea sattuma että tuli niin samansisältöiset kommentit. Joka tapauksessa voi todeta että minullekin oli aikanaan (blogin myötä) helpotus huomata että en ole yksin. Tuumintaan että ”ovatko mielipiteeni minun mielipiteitä jne” voi todeta, että harvassa kai ovat ne ajatukset jotka ihminen on ihan uniikisti itse keksinyt.

Vesa: No nythän se parjattu Suvivirsi sai sen kauan odotetun korvaajansa.