perjantai 26. lokakuuta 2018

LYHYESTI SUOJELLUSTA PEDOFILIASTA


Lukija luonnollisesti tietää, mitä islamilainen perimystieto – mitä islamilaiset eivät millään tavoin kiistä – kertoo. Eli Allahin sanansaattaja, erehtymätön ihminen ja esimerkki kaikille islamilaisille ts. Mohammed meni erään Aisha-neitosen kanssa avioon kun Aisha oli kuusivuotias. Kun Aisha oli yhdeksänvuotias saattoi Mohammed avioliiton myös lihalliseen täyttymykseen eli toisin sanoen nussi tuota yhdeksänvuotiasta lasta.

Jos joku suomalainen menee ja nussii yhdeksänvuotiasta lasta niin hänet tuomitaan ankarasta rikoksesta ankaraan rangaistukseen joka hänelle kuuluukin oli sitten perusteena mikä tahansa uskonto tai muu ideologinen tekosyy.

Molemmat yllä esitetyt esimerkit ovat pedofiilejä joille kuuluu ankara rangaistus ja jotka kannattaa pitää erossa lapsista. Näin sanoo sekä Suomen laki että ennen kaikkea terve maalaisjärki.

Mutta.

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin näkee asian toisin. Se on tehnyt päätöksen jonka mukaan profeetta Muhammedin solvaaminen ei kuulu ilmaisunvapauden piiriin. Päätös perustuu siihen, että eräs itävaltalainen nainen oli julkisessa seminaarissa sanonut, että islamin profeetalla oli pedofiilisia taipumuksia.

Eli siis häiskällä, joka nussi yhdeksänvuotista lasta. Sen perimätiedon mukaan jota yksikään islamilainen ei kiistä.

Euroopan ihmisoikeusistuin totesi, että ”profeetan halventaminen ”ylittää objektiivisen keskustelun sallitut rajat” ja ”voi lietsoa ennakkoluuloja ja vaarantaa uskonrauhan”.

Paskapuhetta. Niin sanottu profeetan halventaminen ei vaaranna uskonrauhaa. Se vaarantaa yleisen rauhan sillä kyseinen päätös on pelkästään alistuminen aggressiiviselle islamille. Mihin uskontokuntaan kuuluvien tiedetään ennenkin alkaneen mellakoinnin ja väkivallan jos heidän profeettaansa loukataan.

Siksi suomalainen yhdeksänvuotiasta nussiva on edelleenkin rikollinen jota tulee rangaista. Niin kuin kuuluu ollakin.

Mutta yhdeksänvuotiasta nussinut islamilaisten profeetta ei ole pedofiili eikä niin saa edes sanoa. Rangaistuksen uhalla. Joku tiedostava ihminen voi tietysti sanoa että eri kulttuureissa on eri lait, tavat ja käytännöt. Niitä pitää ymmärtää ja elää niitten mukaan. Hotellin respasta kysytään: jos jätkää ammutaan pistoolilla polveen niin tekeekö se vähemmän kipeetä jos kyseinen ampuminen on jossain kulttuurissa sallittu?

Hotellin respassa herää myös kysymys tulevaisuuteen liittyen:

Määritelläänkö Euroopassa jatkossa pedofilia ja sitä koskevat lait uskonnon ja etnisen ryhmän mukaisesti? Oma laki kullekin ryhmittymälle?

Mistä seuraa toinen kysymys:

Onko suojeltava tiettyä helposti ja aggressiivisesti loukkaantuvaa uskontoa ja sen hyödyllisiä idiootteja? Sitä tiettyä uskontoa jossa lapsivaimot ovat tätä päivää vielä nykyisinkin?

Vai kannattaisiko sittenkin suojella lapsia?



Alaikäinen laillinen aviovaimo vanhalle miehelle vai suojeltava lapsi?

40 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Islam on valtiojärjestelmä johon oleellisesti kuuluu ihmisen alistaminen ja kontrollointi kehdosta hautaan.
Mikä onkaan se oivallisin tapa hallita kaikkea? Seksuaalisuus on vastaus, samaan pyrkivät kaikki lahkot.
Kun homma viedään tappiin niin voit sanella mitä kukakin tekevät makuuhuoneen puolella.
Pedofilaa on esiintynyt jo ennen islamia mutta islam teki siitä opinkappaleen.
Suvakit selittävät, että muhammedin aikaan ollaan kypsytty aikaisemmin ja siksi se oli luvallista, ei muuten ole.
Tutkimukset ovat kiistattomasti osoittaneet, että parempi ravinto ja mahdollisuus jäädä henkiin on kypsyttäneet tyttölapsia.
Islam on pedofiiliuskonto.
Nyt vasta ihan pieni pojantytär voi luottaa siihen, että hän ei koskaan ole yhdenkään muslimin vaimo.
Minä pidän siitä huolen.

Juha Kivela kirjoitti...

Todella tärkeään asiaan otit tässä kantaa. Tätä asiaahan on Suomessa pyrkinyt tuomaan julki myös Professori Tapio Puolimatka, aivan asiallisesti - saaden toki tiedostavien "hyvien ihmisten" vihat ja aggressiot liekkiin leimahtavaan.

Tänään oli muuten jommassa kummassa (en muista) iltatuubassa Hangon Regatassa tapahtuneesta kahden kantasuomalaisen miehen suorittamasta joukkorikastamistoimesta, jossa kohteeksi vastoin tahtoaan joutui 16-vuotias vahvassa humalatilassa ollut tyttö.

Otin edellisen esille sen vuoksi, että jään nyt suurella mielenkiinnolla seuraamaan itse itseään "vastuulliseksi mediaksi" kutsuvalta hihamerkkijournalisteilta sitä, että julkaisevatko he tästä lähtien myös etnisesti edistyksellisten nimet, kuten iltatuuba tänään teki. Tähän astihan on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus, että etnisesti edistyksellisiä suojellaan kaikin mahdollisin - jopa mahdottomin - keinoin.

Josta päästäänkin jälleen yhdestä Yleisradion löllölemmikeistä, jota käytetään aktiivisesti hyödyllisenä idioottina, mutta kantasuomalaiselle niin perin vaarallisena isänmaattomana hybridisodankäynnin taistelijana tiedostavien "hyvien ihmisten" mannekiinina eli Suomen rap-artistien tiityy-ryhmäläinen Paleface:en.

Kyseinen häiskä - ellei silmäni eilen erehtyneet - oli eksynyt jälleen Helsingin yliopiston Tiedekulmaan esittelemään Yleisradion toimittelijoille tallistaan Suomen pelastavia "maahanmuuttajia", joista eräskin häiskä veti ihan kelvollisen setin Ylen purkkiin ja toimittelijan iloksi. Tuolla häiskällä ei vaan meinannut pokka täysin pitää, kun kuvaili, kuinka Suomessa on kaikki niin hyvin ja mukavasti, koska ei tarvitse huolehtia huomisesta, autot eivät räjähtele tiellä, voi olla varma, että on hengissä vielä 24 tai 40 tunnin kuluttua ja että kantasuomalainen kyllä maksaa kaiken!

Kantasuomalainen tosin ei voi nykyään olla enää varma, onko hengissä 24 tai 40 tunnin kuluttua juurikin noiden hallituksen ja virkamiesten Suomeen päästämien laittomien maahantunkeutujien johdosta... eikä voi olla varma siitäkään, etteikö oma tytär tulisi raiskatuk... anteeksi rikastetuksi, oli sitten ikää enemmän tai vähemmän kuin yhdeksän.

EIT:stä on pakko vielä mainita sen verran, että se on aivan erikoinen laitos. Eikös se tuossa taannoin ottanut ihan itse omana asianaan huoleksi Suomessa olevat laittomat maahantunkeutujat, josta tuleekin mieleen eräs suomalainen oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.), että hän ei nyt kyllä ole ollut yhtä aktiivinen... ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Juha Kivelälle & kiitos hyvistä kommenteistanne. Tällaiset tuomiot pohjaavat vain islamilaisten lepyttelyyn ja siihen toivomukseen että ne eivät ryhdy riehumaan. No, kuinkas hyvin se on onnistunut tähänkään mennessä?

Joppos123 kirjoitti...

En tiedä muista mutta vanhana solttuna ei tavallaan ole mitään hävittävää. Pidän huolen omistani ja jos joku tekee pahaa niin olen "pöyristynyt".
Annan haastattelun hesariin ja samassa yhetydessä muistan mainita, ettei noi mulkut ole kaikki mulkkuja. Tai sitten en tee niin.

Trilisser kirjoitti...

Ykä on asian ytimessä: Islamilaiset ja hiekkikset kunnioittavat vain ja ainoastaan voimaa. Luin taannoin brittiläisen reportteri John Laffinin kirjaa Libanonin sodasta 1982. Siinä käsiteltiin mm. eri osapuolten lääkintähuoltoa. Laffin totesi haavoittuneiden huollon olleen heikkoa arabiosapuolella pääasiassa siksi, että Arabi kulttuurissa miehen arvo riippuu tämän voimasta. Haavoittunut ei ole enää voimakas, joten hänen arvonsa siinä kulttuurissa oli lähellä nollaa. Siksi muslimeita on hallittava armottomalla kädellä.

Anonyymi kirjoitti...

Jammu-sedän olisi kannattanut ensin palata rauhan uskontoon niin hän olisi ollut uhri jonka toimintaa olisi pitänyt vain ymmärtää koska ihmisoikeudet ja ihmisarvo.Myös Hitlerin olisi kannattanut raiskata lapsia ja väittää Mein Kampfia allahin sanaksi niin mädättäjät palvoisivat häntä valtavana rikkautena.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"Määritelläänkö Euroopassa jatkossa pedofilia ja sitä koskevat lait uskonnon ja etnisen ryhmän mukaisesti? Oma laki kullekin ryhmittymälle?"

Mielenkiintoinen ajatus.
Oman 'uskontokuntani' mukaan 9-vuotiaan kanssa yhtyvä henkilö ansaitsee dekapitaation.
Dekapitaatio on kuulemma suosittua ja sallittua islamilaisen uskonnon piirissä.
Ergo: Voinen vapaasti dekapitoida 9-vuotiaan kanssa yhtyvän muslimin?

Anonyymi kirjoitti...

Islamilaista lakia ollaan ajamassa voimistuvalla kiimalla Eurooppaan. Eikä varsinaisten muslimien tarvi tehdä mitään (mitä nyt takapiruina häärivät.) Sairasta meininkiä.

Aaro Kustaanheimo kirjoitti...

Minäkään en tykkää islamista. Enkä pidä myöskään Muhammadin käyttäytymistä hyvä esikuvana kenellekään. Muistutan kuitenkin siitä, että sana pedofiili ei ole lapsiseksirikollisen synonyymi. On olemassa henkilöitä, jotka ovat oman tahtonsa vastaisesti pedofiilejä ja jotka pidättyvät taipumuksensa toteuttamisesta. Sen sijaan on jokseenkin varmaa, ettei Muhammad ollut ainakaan täyspedofiili, jolloin hänen olisi ollut helppo menestyneenä miehenä valita vain aikuisia vaimoikseen. Suomessa ei valitettavasti saa helposti apua pedofilian tai muun itseä häiritsevän seksuaalivietin poistamiseen. https://fi.wikipedia.org/wiki/Pedofilia https://www.city.fi/blogit/muistiinpanot/apua+pedoille/123389 https://yle.fi/uutiset/3-9402805 https://areena.yle.fi/1-2607567

Joppos123 kirjoitti...

Odotellaan, että alkavat riehumaan, sitten on tuli vapaa. Mitä on seurannut niin kyllä ne sen riuhumisen osaavat.
Vaatii vissiin ainakin se tilattu 100 000 uusiosajaa.
Katellaan sitten mistä kana pissii.
Ihan vinkkinä,
Kandee varautua tilanteessen missä ei 112 vastaa. Oma talo oma lupa.
Mulla ei ole epäilystäkään siitä ettei omia kotiamme puolustestasi, jopa suvakit. En aio missään vaiheessa laittaa tikkua ristiin suvakkien puolesta, vaikka olisi hengenmeno kyseessä.
Tämä on vakaumukseni. Ehkä.

Joppos123 kirjoitti...

Edelleen, islam on kieroutunt valtajärjestelmä ja itse tappelelen sitä vastaan niin kauan kuin on lippaita. Jos ne loppuu niin tappelen edelleen.
Islamissa ei ole mitään hyvää.
Tulossa on aikalailla viimeinen taisto. Se taisto on eloonjäämistaisto.
Jos hävitään niin meitä ei enää ole. Näin se vaan menee.
En ole ennustaja vaan sotilas, vanha sellainen.
Tietyt tuulet on vaan haistettavissa.
Venäjä on aina uhka mutta samaan aikaan muslimit valloittavat maan.
Venäläisiä sotilaita voin mennä ampumaan rajanylityksen jälkeen mutta entäs nämä kutsuvieraat?
Siihen pitää saada itsemurhaa tekevän kansan suostumus.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Ykä!

Nyt taisit ylittää kriittisen pisteen tällä kirjoituksellasi. Fatva vai mikä vittu se musulmaanin kirous nyt onkaan, on ylläsi. Demlan tuomarit ja valtiovalta eivät myuöskään korvaansa lotkauta jos huonosti käy. Tämä on dystopiaa, mutta samalla myös aivan realismia.

Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö ottaa kuitenkin huomioon hiekkaneek... etnisesti edistyksellisen epiteelikerroksen omaavien ”herrasmiesten” vaihteleva kyvykkyys ajanlaskuun? Suomessakin on kosolti alaikäisiä Gillette-mannekiineja, joten on perusteltua olettaa muutaman vuoden hairahdus iän määrityksessä. Vaikkapa 13v. onkin melkein ei-sakkolihaa. Lovebot varmaan käräyttää minut pedarina...

Rigor.Mortis kirjoitti...

Niin. Onhan se tosiaan loukkaavaa kutsua Mohammedia, tuota täydellistä ihmistä ja ikuista esimerkkiä, vain pedofiiliksi. Häiskällehän tosiaan kelpasivat kaikki, nuoret ja vanhat, orjat ja vapaat, mahdollisesti myös eläimet ja mineraalit. Profeetta tykkäsi myös pukeutua varsinkin Aishan vaatteisiin ja olipa tuolla nähtävästi myös jonkin sortin fetissi kamelin kuseen.. Mutta jos kerran pedofiili on absolutely haram, niin kannattanee vaan sitten kuvailla Mohammedia lapsen raiskaajaksi jatkossa.

LW kirjoitti...

Loogisesti tästä seuraisi, että tärkeimmät hadith-teokset kiellettäisiin, koska niissä on tätä lainvastaista, Muhammedia loukkaavaa sisältöä. Käytännössä niitä ei kielletä, koska ne kuuluvat "marginalisoidulle vähemmistölle", ja näin ollen ovat hyviä. Täsmälleen saman väitteen esittävä valkonaama on taas "etuoikeutettua enemmistöä", ja täten rangaistava pahis. Edistyksellinen oikeus ei välitä siitä, mitä tehdään, vaan kuka tekee kenelle.

Vasarahammer kirjoitti...

Itse olen kutsunut uskonrauhapykälän soveltamista ennalta ehkäiseväksi alistumiseksi islamille. Eroava valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske suoraan myönsi, että tästä on kyse.

Se, joka kutsuu islamin profeettaa pedofiiliksi, on syyllinen lausuntoa mahdollisesti seuraaviin väkivallantekoihin. Islamillahan ei luonnollisesti ole mitään tekemistä sen nimissä harjoitetun väkivallan kanssa.

Hyväntahtoisesti tulkittuna uskonrauhapykälän tarkoituksena on turvata yhteiskuntarauhaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Trilisserille, Ano1:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ano2:lle, Aaro Kustaanheimolle, Sepille, Ano3:lle, Rigor.Mortisille, LW:lle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne. Niin kuin tuli tuumittuakin kyseessä on alistumalla hankittu näennäinen yhteiskuntarauha. Ja kun alistumisen tielle on lähdetty niin sillehän ei ole loppua.

Anonyymi kirjoitti...

Hangon regatassa 16-vuotiaan tytön raiskanneet saivat kolmen vuoden ehdottoman vankeustuomion. En muista lukeneeni aikaisemmin yhtä kovaa tuomiota. Yleensä se on paljon vähemmän tai ehdollista ja varsinkin, jos 10-vuotias ei älyä panna hanttiin. Oliko kovan tuomion syy tässä Hangon tapauksessa se, että tekijöiltä puuttui suojaväri/etnotausta? Myös nimet olivat poikkeuksellisesti heti ”laatumediassa”.

Eikös Halla-ahonkin tuomiossa yksi raskauttava syy ollut nimenomaan se, että hän kirjoitti islamin olevan pedofiliauskonto? Ja jos ihan väärin en muista, niin vihreät nuoret ovat olleet pedofiliaakin laillistamassa?

Tapio Puolimatka joutui vihervasemmiston hampaisiin pedofiliakirjoituksestaan aivan kuin Porissa äskettäin Laura Huhtasaari, jota moitti sama porukka ja jopa kirkko, kun hän oli vaatinut sitä pysymään omassa sanomassaan.

Mikä tätä maailmaa ja ihmisiä oikein vaivaa, kun itsestään selvät asiat käännetään päälaelleen?

Rouva Ano

Kotkankantaja kirjoitti...

EIT:n tuomio haiskahtaa sharia-lailta. Islamin loukkaamattomuus ylittää länsimaiset arvot. Ei tarvita kovinkaan isoa aasinsiltaa, että voitaisiin päätellä Bataclanin ja Charlie Hebdon verilöylyjen olleen oikeutettuja, koska Muhammedin kunniaa oli loukattu. Muslimien mielestähän näin olikin, mutta että länsimainen oikeuslaitoskin alkaa kallistua siihen suuntaan...

Anonyymi kirjoitti...

Kun Jussi Halla-aho puolustautui oikeudessa, hän käytti myös tätä argumenttia:

“Viittaan vielä yhteen, valtakunnansyyttäjänviraston tammikuussa 2009 tekemään ratkaisuun. Uskonnollinen yhdyskunta nimeltä Sana ja ylistys oli tehnyt rikosilmoituksen Veriryhmä-nimistä verkkosivustoa vastaan. Verkkosivuston etusivulla ilmoitettiin, että "Veriryhmän tarkoitus on pilkata Sana ja ylistys -seurakuntaa ja uskontoa muutenkin". Rikosnimikkeenä oli mm. uskonrauhan rikkominen. Siteeraan muutamia otteita Veriryhmän materiaalista:

'Kristus. Me panisimme Kristusta. Jeesus Kristus oli homo. Mitä Raamattu sanookaan lapsiin sekaantumisesta. Se on ainut tapa nauttia seksistä.'

Syyttäjä Kalske katsoi, ettei asiassa ole todennäköisin syin syytä epäillä uskonrauhan rikkomista.”

Kuitenkin tässä tapauksessa oli tuotu julki tarkoituksellinen uskonrauhan rikkominen, mikä taas Halla-ahon tapauksessa ei suinkaan ollut ilmeistä. Silti Halla-ahon oikeudenkäynti johti tuomioon. Tämän perusteella jokaisen tulisi ymmärtää, että Halla-ahoa vastaan käyty oikeudenkäynti oli puhtaasti poliittinen.

Olisi syytä käynnistää keskustelu, jossa tämä seikka tuotaisiin laajempien kansalaispiirien tietoisuuteen. Luulen, että kansan keskuudesta löytyy paljon tervejärkistä väkeä, joka hämmästyy tämän kuullessaan. Näin saattaisi syntyä muutoksia äänestyskäyttäytymisessä ja oikeuslaitokseenkin saattaisi kohdistua paineita.

Toinen professori

Tupla-J kirjoitti...

Olen aikoinani nähnyt kaikenlaisia puolustuksia, joiden mukaan mm. Aisha olisi sukukypsä erityisen varhain ja jo puberteetissa nelisen vuotta ennen sitä kuin se normaalisti tapahtuu. Nämä kyseiset puolustajat eivät kuitenkaan osaa vastata mitenkään siihen, kun muistuttaa hadithien erityisesti painottavan, että Muhammedille Aisha oli niin himoittava jo 6-vuotiaana, että hänet oli pakko saada millä keinolla hyvänsä.

Globalismin ja matufetisismin tunnistaakin helpoimmin siitä, että ne etsivät hirveimmän pahuuden mitä kuvitella saattaa, ja ryhtyvät sitten puolustamaan ja promotoimaan sitä.

Minusta on häkellyttävää, että jotkut kuvittelevat näitä asioita voitavan selittää tietämättömyydellä pahuuden sijaan. Aivan kaikki asiaan kantaa ottavat tietävät täsmälleen, että kyse on viisikymppisen örkin pedofiilisestä himosta pikkulapseen.

Snowcamo kirjoitti...

Iljettävänä täsmennyksenä, että (luemma) Muhammed kyllä aloitti seksuaalisen kanssakäymisen 6-vuotiaan Aishan kanssa samantien, joskin 'täydellisti' sen vasta Aishan ollessa 9-vuotias.

Jos tänä päivänä vastaava Muhammed tulisi vastaan rysän (siis Aishan) päältä, niin laskettaisiinkohan se ampujalle raskauttavaksi asianhaaraksi?

Ja edelleen pohdituttaa, että koska tahtotila pedofilian normalisoimiseksi (ennustan: ei todellakaan normalisoimiseksi, vaan ihqutettavaksi) nostamiseksi on suuri, niin saako Muhammedia SITTEN sanoa pedofiiliksi, kun se on arvonimi?

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista ja jännää olla kärpäsenä katossa kun suomalaisessa ukkojen saunaillassa joku kehuskelee kuinka meni naimisiin naapurin 6 vuotiaan liisan kanssa 3 vuotta sitten ja nyt paneskeli edellisenä iltana sitä.

Niitä ilmeitä...

T: Labrotta

Joppos123 kirjoitti...

Valitettavasti ne jotka jotain Islamista ymmärtävät edes jotain vaietaan länsimaissa kuoliaaksi. Ei auta vaikka entinen muslimi sanoo, että kyseinen uskonto on täyttä sheibaa. Sanojasta tehdään itse perkele ja tapiksi natsi.
Jos olisi valtaa niinkuin on mieli niin hilloisin jokaisen islamin kellokkaan pariksi viikoksi rauhanuskonnon pariin kokeilemaan sitä suvaitsevaisuutta mitä muslimeilla on tarjota.
Muutama viikko vaikkapa a-maan Helmlandissa voisi olla silmiä avaava kokemus, ellei sitten vieraanvaraiset ylempää kulttuuria ja ennen kaikkea islamia edustavat lajitoverit olisi niitä simmuja sammuttanut lopullisesti.
Suvakin eliniän voisi joissakin rauhanuskonnon maissa mitata sekunttikellolla.
Tämä arvio perustuu aika monen keikan kokemukseen.

Joppos123 kirjoitti...

Länsimainen oikeuslaitos on täysin aseeton muslimien suhteen. Miettikääpäpä nyt itsekkin. Tulet testoa tihkuen maasta missä raikauksesta akka kivitetään ja suku pitää huolen kostosta jos pitää. Painelet härmään tai germaaniaan ja pilkuvarkaudesta tulee pelkkä päänsilittely ja muutama kuukausi ehdollista.
Ei noi geelipäät ymmärrä mitään ehdollisia, nehän nauravat niille.
Jos alkaa maa polttelemaan jalkojen alla niin vaihda nimi, hävitä paperit ja hae uutta huilailupaikkaa jostain muualta.
Meillähän ei ole mitään syytä huoleen, Nerg kertoi tietävänsä 2015 jokaisen huilailijan taustat.
Tiedän jo tapauksia missä muutama kuukausi aikaisemmin jätkät ovat ampuneet toisiaan ja nyt sama geelipää viuhtoo pitkin Helsingin katuja.
Mitäpä sanot kaverille puhelimessa kun se kysyy saako sen edelleen ampua?
No eipä saa, ainakaan vielä. Siellä olisi tullut mitali, täällä elinkautinen.
Jokainen voi vaan kuvitella miten helppoa noita junnuja on motivoida tehtäviinsä kun lopputulos on tällainen.
Niinkuin tuossa aikaisemmin kirjoitin, jokainen päättäjä pitäisi laittaa muutamaksi viikoksi keskelle rauhanuskontoa katsomaan sitä onnea mitä se tuo tullessaan.
Jokaiselle islamin ihanuutta raakkuvalle suvakille soisin saman kokemuksen.
Ne täällä jotka ovat noissa maissa surranneet tietävät tasan mistä puhun. Muille voin vain kuvailla asioita ja uskokaa, ei sitä voi kuvailla oiken.

Anonyymi kirjoitti...

Koska eit edustaa niitä `eurooppalaisia arvoja` eli "arvopohjaa" niin tämän pitää herättää jo ne hitaimmatkin sen suhteen mitä on tiedossa ja tulevaisuudessa tarjolla.

Paavi on lätissyt jo pitkään kristinuskon ja islamin yhteneväisyydestä, sattumaako?

Kalergi-Coudenhoven suunnitelma elää ja voi hyvin, ei niitä palkintoja tyhjästä ole jaettu...

islam on se hallintojärjestelmä joka halutaan euroopassa vallankäyttäjien aseeksi.


-Tvälups-

Jk saapas nähdä asettaako EIT Salman Rushdielle langetetun fatwan vielä käytäntöön..?

Trilisser kirjoitti...

Rouva Ano, jos julkisuudessa olleet tiedot pitävät paikkansa, on Hangon tapauksen tuomio annettu todella hatarin perustein eli länsimaisen oikeuden perustaa syyttömyysolettamaa ei ole noudatettu. Ainoa riittävä näyttö tuossa tapauksessa koskee mielestäni alkoholin tarjoamista alaikäiselle. Uutisessa mainittiin lääkärinlausunto, joka ei mielestäni sekään pysty 100 % varmuudella todistamaan, etteikö kyseessä olisi voinut olla vapaaehtoinen raju seksi. Haisee vahvasti metoo-tuomioistuimelta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Kotkankantajalle, Toiselle professorille, Tupla-J:lle, Snowcamolle, Labrotalle, joppos 123:lle, Taisteluvälineupseerille ja Trilisserille & kiitos hyvistä kommenteistanne. Toisen professorin esille tuoma esimerki muistuttaa hyvin asiaan liittyvistä kaksoisstandardeista. Muistetaan myös kuinka eräs Jari Tervo ”rohkeasti” uskalsi heittää tv-lähetyksessä raamatun lattialle. Mutta jätkä ei uskalla heittää koraania. Labrotan kommenttia täydentäisin sillä että kyseisessä saunaillassa ei jäätäisi ilmeisiin vaan opetettaisiin tyypille mitä on kun päätä särkee.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Masentavaa, mutta voimat ei lopu ja jaksas tehdä vaikka puoluejohtajatasoisia perseelle läpsäytyksiä (toki vain luvan kanssa ja vain naisille).
Blogin aihe on vain yksi ilmentymä sille, mitä Euroopassa on tapahtumassa. "...the Church is sleeping, and Islam is creeping in... Europe is being Islamized, and it will affect Africa." — Catholic Bishop Andrew Nkea Fuanya of Cameroon." "Sadly, the "death of Europe" is drawing nearer, is becoming more visible and is more frequently discussed by popular writers.
Näin ne väittävät artikkelissa https://www.gatestoneinstitute.org/13186/europe-crisis-survival

Hemuli kirjoitti...

En yleensä ole samaa mieltä kuin Saku Timonen mutta lakiasioissa hän lienee ainakin suurin piirtein asioista perillä. Timosen uusin bloki kirjoitus kannattaa lukea. Mistä EIT oikeasti päätti.
EIT nimittäin päätti, että uskonrauha asiat ovat jokaisen maan oma asia ja Itävallassa tuomion saa Itävallan lakien mukaan. Jos laki jossakin muualla on erilainen niin sitten mennään sen lain mukaan, mitään EU tasoista päätöstä ei tehty.

Jos Suomeen saadaan hallitus, joka lakkauttaa uskonrauhapykälät niin Suomi voi niin tehdä.

Juha Kivela kirjoitti...

Hei Hemuli...

Kiitos tärkeästä lisästä tässä EIT asiassa. "Vastuulliseksi journalismiksi" itse itseään tituleeraava valtamedia käytti jälleen Suomen Kansaa hyödyllisenä idioottina ja hybridisodankäynnin tykinruokana. Tulisiko tehdä johtopäätöksiä asiasta?

Näyttäisi päivä päivältä käyvän entistä selvemmäksi hieman hölmömmällekin, miksi MV-lehti piti "ajaa alas" ja Ilja Janitskin tuomita poliittisella näytösoikeudenkäynnillä.

Samaan aikaan Suomessa syytetään ulkovaltoja, kuten Venäjä, Kiina, jne.. siitä, ettei niissä ole journalistista vapautta tai todellista oppositiota... Kuinkahan saman asian kanssa mahtaakaan olla Suomessa?!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Hemulille ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Tuossa muuten sama juttu vielä suomeksi:

https://oikeamedia.com/o1-86712

Hemuli: Sinänsä asia ei tuosta muutu. Mielenkiintoista sinänsä että kansallista itsemääräämisoikeutta pidetään yllä kansakunnille vahingollisissa asioissa.

Juha: Näyttää muuten siltä että MV olisi aktivoitumassa ja nimenomaan Iljan toimesta. Jäämme seuraamaan. Suomessa ei todellakaan ole journalistista vapautta.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Yrjö-P
Kiitos linkistä. Toki olin lukenut tuon papin saarnan linkkaamastasi jutusta jo aiemmin. Oikeamedia on syvästi uskonnollinen julkaisu, joten en erityisemmin innostunut artikkelista.
Linkkaamani juttu pitää sisällään huomattavan paljon enemmän kuin mitä Oikeamedian kirjoitus siitä nypättynä osana.
Olen eronnut kirkosta jo hyvin kauan sitten. Silti, ateistinakin, uskon, että tukikolmiolle koti-uskonto-isänmaa on rakennettu Suomen hyvinvointi(valtio). Ikävä kyllä jokaista tukijalkaa ovat jo pitkään jäytäneet tupajumit, kuten varmasti tiedätkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veijo. Meillä on samanlainen tausta tähän asiaan. Erosin kirkosta jo 1980-luvulla. Mutta näen että ns. protestanttinen etiikka, erityisesti työhön liittyvä on ollut maallemme ensiarvoisen tärkeä. Minä muuten en pidä Oikeaa Mediaa kovinkaan uskonnollisena julkaisuna. Toki sinne kirjoittavat uskonnolliset ihmiset mutta myös hyvin monet muut.

QroquiusKad kirjoitti...

Veijon tavoin olen eronnut kirkosta edellisvuosituhannella (ymmärtäisin hänen näin asian ilmaisseen?). En ole silti ateisti, vaan hiukan buddhalaisuuteen taipuva agnostikko paljolti Albert Camus'n romaanin "Sivullinen" päähenkilö Mersaultin tapaan:
en usko jumalien olemassaoloon, mutta en myöskään katso voivani väittää, ettei sellaisia voisi olla olemassa.

Kannatan silti yhä ja edelleen klassista konservatiivista pyhää kolminaisuutta Koti, Uskonto ja Isänmaa.
Mitä se on, kysyi Luther?

Koti:
isä, äiti ja heidän lapsensa, joista he huolehtivat kunnes nämä ovat kykeneviä seisomaan omilla jaloillaan.
Mitä vikaa yksinhuoltajien tai samansukupuolisten perheissä? Jälkimmäisistä en tiedä, mutta yksinhuoltajaäitien pojilla on voitu osoittaa olevan korkeampi riski päihde- ja väkivaltakäyttäytymiseen kuin pojilla, joilla on ollut isä. Miten siis pojat, joilla on ollut kaksi äitiä?

Uskonto:
en koe olleeni koskaan varsinaisesti kristitty, mutta arvostan kristinuskon luomaa arvomaailmaa, joka on tuottanut nykyisellään tuntemamme Euroopan. Siinä kristinuskossa on buddhalaisuuden kanssa yhteinen pykälä: "Tee toisille sitä mitä haluaisit toisten tekevät sinulle".
Tätä pykälää ei islamissa ole.

Isänmaa:
yhä uudestaan vyöryy päälle musta ajatus siitä, ettei minulla ole enää isänmaata. Mikä minua yhdistää tuohon nykyiseen Rajat Auki Muslimeille Nyt Ja Heti -porukkaan, joista Suomen kansakunta nykyään vaikuttaa koostuvan.
Tämä blogi on yksi tärkeimpiä yksittäisiä tekijöitä, jotka auttavat nousemaan tuosta syöveristä muistamaan, ettei suomalainen ole kotonaan muualla kuin Suomessa. Suomi on suomalaiselle ainoa vakavasti otettava kansainvälisoikeudellinen muodostelma, joka voi puolustaa suomalaista joutumasta samaan asemaan vatjalaisen kanssa.

Mitäpä kummastelemista siis siinä, että Suomen kansan ja valtakunnan viholliset haluavat hyökätä tätä kolminaisuutta vastaan, kuten siinäkään, että sen puolustajat kokevat sen luontaisesti omakseen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olemme asioista varsin samaa mieltä. Tosin en miellä itseäni buddhalaisuuteen taipuvaksi vaan hällävälistiksi. Uskonnothan loppujen lopuksi lupaavat jotain kuoleman jälkeen. Itse ajattelen niin, että jos kuoleman jälkeen on jotakin, niin minä sen sitten näen. Jos ei ole, niin tajuntani lakkaa eikä minua ota enää mikään päähän.

Kohdasta ”koti” voi todeta että valtaosa huostaanotetuista nuorista on yksinhuoltajaäitien lapsia.

Kohdasta ”isänmaa”; Jep. Suomi on Oy Suomi Ab. Suomalaisten edunvalvontakoneisto joka on perustettu suomalaisia varten. Sitä varten maa aikanaan itsenäistyi. Ja jota ollaan pilkkomassa palasiksi. Suomalaisten politiikkojen toimesta.

QroquiusKad kirjoitti...

Itselläni se buddhalaisripaus liittyy lähinnä kysymykseen, mihin mikään muu uskonto ei nähdäkseni anna suoraa vastausta:

miksi joku voi syntyä vauraaseen ja rakastavaan perheeseen ja elää sen tukemana menestyksellisen elämän;
joku toinen taas joutuu syntymään todella kurjiin oloihin mutta kykenee silti ponnistelemaan sieltä rakentamaan itselleen ja läheisilleen menestyksellisen elämän ja
joku kolmas joutuu syntymään somaliperheen tyttäreksi, jonka sukuelimet silvotaan?

Buddhalaisuus on ainoa uskonto, joka vastaa näihin kysymyksiin suoraan, mutta en todellakaan toivo sen olevan Se Olemassaoleva Totuus.
Totisesti haluaisin valojeni viimeisen sammumisen hetkellä sen olevan todellakin lopullista, eikä sen jälkeen enää muuta kuin tähän maailmaan jääville muisto poistuneesta olemassaolostani.

Anonyymi kirjoitti...

Seuraan säännöllisesti tätä iltiksessä usein bloggaavaa Alan Salehzadehia, Iranin kurdi joka oman ilmoituksensa mukaan on "uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton". Konsultoi 2015 perustamansa firman kautta "monikulttuurisia konflikteja". Ihan on asian ytimessä, juuri 2015 nuo monikulttuuriset konfliktithan alkoivat suuremmassa mittakaavassa. Puolet blogeista on maireaa suomalaisuuden kehumista ja vakuuttelua siitä, että maltillisia muslimeita on maailma pullollaan, toinen puoli sitten tunnepurkausta. Ja aikalailla kieli keskellä suuta oli kirjoitettu tämä pedofilia-blogikin. Asiallisesti saa arvostella islamia, mutta epäasiallinen arvostelu ei käy koska se herättää vihaa eikä varsinkaan Mohista saa sanoa pedofiiliksi kun sekin herättää vihaa (mikäpä ei). Länsimaalaisetko tuonkin Aisha-jutun koraaniin syöttivät? Ettei vaan ukko olisi vähän halunnut kavereilleen leuhkaista että kyllä se kuulkaa stondaa vähän vanhemmallakin ja tämä sitten pistätte kirjoihin ja kansiin tuhansiksi vuosiksi. Taisi tosin olla paitsi luku- myös laskutaidoton joten siis ikuisiksi ajoiksi. - Vaikka olisi miten puolueeton, niin aina se pukinsorkka sieltä vilahtaa, joskus enemmän, joskus vähemmän.

Nyky-Eurooppa on maahanmuuttokysymyksissä kuin keikauskakku (Pertta ainakin tietää mikä se on mikäli Ykän leipomistaitoja ei ole päivitetty ajan haasteita vastaaviksi): kaikki pitää kääntää toisinpäin. Pelolle ei saa antaa valtaa = pelätkää niin perkeleesti, nuo ovat oikeasti arvaamattomia ja vaarallisia. Monikulttuurisuus on teille paitsi rikkaus myös siunaus = ristinmerkki ja good luck, suckers. Maahanmuuttajat turvaavat valtioiden bkt-nousun = menes hölmö ostamaan bkt:lla se leipäsi. Eurosi ovat muualla. Pedofilia = jotkut tytöt nyt vaan sattuvat tykkäämään vanhemmista miehistä, mitäs pahaa siinä muka on?

Oletan, että suuri osa tänne kirjoittavista on keski-ikäisiä miehiä, saattaapa joukossa olla jokunen puistattava ns. setämieskin. En tosin tiedä mitä se tarkoittaa mutta jotain halveksuttavaa joka tapauksessa. Teidän tehtävänne ei (vielä) ole rassata haulikoita ja kivääreitä (kunnosta tosin pidettävä hyvää huolta muutenkin) vaan valistaa lapsianne ja lapsenlapsianne. Vaikka miten Lieksasta umpirasistina lähtee se on naps, viikko Kalliossa niin ipana on paitsi vegaani niin myös rasmuslainen. Kun se ulkoinen paine sen vaatii. Näppärä vastaveto: kun se kaikesta uudesta ja ihanasta tohkeissaan oleva opiskelija tulee ensimmäiselle vierailulle kotitölliin ja on puuduttanut vanhempansa neljän tunnin ajan uusilla aatteillaan, kannattaa vaan myhäillä ja todeta, että me tässä mamman kanssa ollaankin jo päätetty että testamentataan tämä tuhat hehtaaria ja se sun Kallion asunto Kirkon ulkomaanavulle. Näin voimme auttaa kymmeniätuhansia eikä vaan yhtä. Ai niin, ja tossa on opintolaina-anomuskaavake, ja vuokraakin joudut maksamaan 900/kk mutta se menee lyhentämättömänä spärralle. Jos ei penska tuosta tokene, niin idiootin ovat siittäneet.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Menee uskonnon ja ottiatuotan puolelle. En ota kantaa.

tira+: En ole itsekään millään muotoa innostunut kyseisestä Salehzadista. Islam ei ole tuonut Suomelle mitään hyvää ja maltillisia islamilaisia ei ole maailma pullollaan. Islamilaisilta ei kannata ostaa rauhaa hyväksynnällä ja alistumisella. BKT tulisi terminä unohtaa kokonaan sillä jos minä hajotan naapurin ikkunat ja paikalle tulee lasitusliike niin sekin nostaa BKT:ta. Tänne kirjoittavista voi todeta sen gallup-kyselyn eli tämän blogin lukija on keskimäärin noin 47-vuotias mies. Ja minä itsehän olen niitä karmeita setämiehiä. Haulikoita ja kivääreitä tulee rassattua.

Tuo testamentti-idea oli raakuudessaan varsin herkullinen.

Anonyymi kirjoitti...

Jospa perustetaan uusi uskonto. Sen lakeihin kuuluisi, että monikulttuurisuutta levittävät päättäjät ovat vapaasti raiskattavissa.

Jos kerran islamin lapsipornoilu on sallittua, eli lapset ovat tietyissä tapauksissa vapaasti raiskattavissa, kunhan se tapahtuu uskonnon lakien piirissä, niin tämä uusi uskonto on johdonmukaisuuden nimissä myös rekisteröitävä.