tiistai 16. huhtikuuta 2019

GENITAALIHIEKKAA


Eli laitetaanpa sitten hieman suvaitsevais-tiedostavia avautumisia perussuomalaisten suhteellisen hyvän vaalimenestyksen johdosta. Osa löytyi Hommaforumilta (kiitos) ja osa nopeasti itse etsimällä. Avautumisiin voisi suhtautua huvittuneesti ja jopa hieman säälilläkin mutta niissä näkyy valitettavan hyvin se asiantila että ihmiset, joilla ei ole hajuakaan siitä mitä ”natsi” tarkoittaa määrittelevät natseiksi aivan tavalliset ihmiset joilla ei ole koko aatteen kanssa mitään tekemistä. Aloitellaan. ”Koomikko” Iikka Kivi taisi saada etiäisen jo ennen äänten laskentaa:Jos muuten puhutaan koomikoista ja ”koomikoista” niin Leo Lastumäki osasi aikanaan tehdä komiikkaa edes pahemmin puhumattaJa sitten aletaankin etsiä syvempiä merkityksiä sormien asennoista:

Valkoinen ylivalta ja fasistit bongattu:

Vihreitten kiintiöulkomaalainen Ozan Yanar putosi ja teki johtopäätöksiä:Olen tosi huolissani monesta asiasta. Siitä, millaisessa yhteiskunnassa nuoret kasvavat. Hyväksyvässä vai sellaisessa, jossa vähemmistöt jatkuvasti joutuvat taistelemaan rakenteita vastaan.

Hotellin respasta huomautetaan että harvassa maailman maassa ulkomaalaisvähemmistöt ovat nostettu sellaiselle jalustalle ja automaattiselle elatukselle kuin Suomessa. Mikä Yanarille olisi tarpeeksi? Mikä riittäisi? Riittääkö mikään? Ja seuraavaksi alkaakin sitten kommentoijalla keittää oikein kunnolla:

Ei muuten Suomen kansa tiennyt kuinka lähellä täydellistä eksterminaatiota oikein oltiinkaan. Tuosta tulee mieleen Vares-elokuvan Hillosilmä-Munck: ”Vittu jos syslerissä on yksikin naarmu niin tapan koko Tapanilan”. Kyseinen kommentoija määrittelee vielä linjaansa tarkemmin:

Jäi vähän epäselväksi mitä tuo tarkoitti mutta jotain komean interperspirationaalista varmaankin. Ja sitten löydetään jälleen fasisteja ja kyydityksiäkin:

Huomatkaa muuten tykkäysten määrä. Tuo kyseinen nimimerkki on valaissut aikanaan poliittisen ajattelunsa taustaa ja kyseinen ajattelu lienee suvaitsevais-tiedostavaistossa varsin yleistä:

Ja sitten jälleen hieman fasismia:

Erityisesti niitä natseja löytyy haja-asutusalueilta:

Ja tässähän taidetaan löytää taiteelliset vaikutelmat Husulta:

Ja sitten hieman tajunnanvirtaa:

Ja täytyyhän tietysti Suomen kuuluisimman palkka-anarkistin olla asiasta jotain mieltä:

Ja sitten muuan Jussi O. Jalonen pähkäilee jälleen ihan tosissaan sitä että missä kulmassa ne sormet oikein olivatkaan:

Ja sittenpä löytyy rasistisella pelolla ratsastajia:

Minkä jälkeen alkaakin jo hirvittää:

Ja kun hirvittää niin sitten alkaa jo keittää. Eikä tietysti ihmekään koska Suomesta löytyy niin paljon typeriä ihmisiä jotka eivät ymmärrä että maailman ilmastoasiat ratkaistaan vain ja ainoastaan Suomessa:

Ja sitten mennäänkin jo helvettiin. Ei sentään tsuhnan helvettiin:

Lisää natseja bongattu:

Ja lopuksi painutaankin jo sinne niin:

Siinähän heitä äkkietsimällä (eikä mennyt edes pitkään). Otos oli pieni, tiedostavaa peppukipua löytyy somessa varmasti lisää ja Son Lönsönin genitaalihiekkalouhos painaa hommia kolmessa vuorossa. Nuo ihmiset varmasti kärsivät ihan oikeaa tiedostavaa hyvää pahaa oloa ja ovat mielikuvissaan rakentaneet kuvan Suomea uhkaavasta natsismin vaarasta vaikka ne natsit majailevat heidän korviensa välissä. Jopa se, että sen mielikuvakuplan yrittää puhkaista faktoilla on natsismia. Mieleen vaan tulee tietty kysymys:

Entäs jos näillä ihmisillä olisi absoluuttinen valta? Kuinka paljon he eroavat niistä ihmisistä jotka keskiajalla näkivät demoneita joka nurkassa?

54 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Niin. Wolf Halsti kirjoitti muistelmissaan (taisi olla 2. osa, joka käsitteli sotavuodet), ettei ollut lainkaan hämmästynyt saatuaan kuulla hitleristien ja stalinistien keskitysleirien määrästä ja saavutuksista.

Hän katsoi sen olevan luonnollinen seuraus siitä, miten ihminen käyttäytyy jos hänelle annetaan absoluuttinen valta yli toisen ihmisen. Aiheesta on kirjoitettu myös romaaneja, mm. "Kärpästen herra".

Eipä meidän siis liene tarve miettiä, mitä bloggauksessa siteeratut kansalaiset tekisivät, jos saisivat absoluuttisen vallan.
Häiritsevää on se, että he kaikki hyvin selvästi kokevat olevan suunnaton vääryys, ettei heillä nyt ole absoluuttista valtaa yli suomalaisen kanssaihmisensä, vaikka se heille heidän mielestään näyttää kuuluvan.

Mistä syystä se kuuluisi, sitä he eivät liene kylläkään pahemmin pysähtyneet miettimään.
Miki olisivatkaan? Hehän edustavat Hyvän Ihmisen arkkityyppiä, ja sillä siisti. Sitäpaitsi rasisteille ei tarvitse perustella mitään, sanoi Sanna Ukkola. Lieköhän edelleen tuota mieltä Matias Turkkilan vaimona?

Huolestuttavia tuollaiset ihmiset joka tapauksessa ovat:
ihmistyyppiä, joka vaatii mahdottomia ja sen saatuaan vaatii lisää. Elleivät saa kaikkea haluamaansa nyt ja heti, saavat psykopaattisen elleivät vallan psykoottisen raivokohtauksen, joka saattaa päättyä vaikkapa autolla kaahaamiseen väkijoukkoon.

Kiinniottamisen yhteydessä asianomainen huutaa uhreilleen kurkku suorana:
"Katsokaa nyt saatanan paskapäät mitä pakotitte minut tekemään!!",
ja huuto jatkuu poliisin esitutkinnan ja oikeudenkäynnin ajan.

Heidänlaistensa paikka olisi mielestäni jossain suljetussa laitoksessa, mutta minultahan ei kysytä. Sen sijaan heidänlaisiaan taitaa olla hieman turhan paljon edustettuina niissä tahoissa, joilla on valta sulkea kanssaihmisiään suljettuun laitokseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaalituloksessa on hyvää, onneksi Hanna pääsin julkisuuteen MV lehden
avulla Huumonen ei päässyt eduskuntaan. Oli ehdokkaana jotain alle 600
ääntä sai.

Niin somekipuilua, mutta lehdistä en tälläistä ole huomannut.

Maanantain iltalehdestä, ylessä ohjeistettu asiasta.

Jos ps saa ison voiton, me emme saa taivastella asiaa.

Älyllistä laiskuutta väittää ps äänestäviä tyhmiksi
tai oudoiksi...

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

Tietämättömyyden ja typeryyden ja mielipuolisuuden taso ^ on JÄR.KYT-TÄ-VÄÄ.
Ja niin meganaurettavaa että ovat onnekkaita etteivät itse Tiedosta sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Taitaapa olla niin, että ainoat natsismiin taipuvaiset tästä maasta löytyvät noista kommetoijien kaltaisten joukoista. Muuan kaveri tapasi sanoa, että vielä tulee aika kun pers**t tervataan..ja mr Rinteen jälkeen seuraava hallitus saattaakin olla sitten sotilashallitus jolla kyllä tervattavaa riittää jos nykymeno jatkuu..
t. Arskaparska

Anonyymi kirjoitti...

On kevyessä tuo natsittelu nykyään. Ihan valtavirran toimijat heittelevät natseja täysin surutta. Demareita myöten. Vastenmielistä porukkaa.
-Valtsu-

Anonyymi kirjoitti...

Eivät nämä koko mailmanhalaajat eroa 30-luvun oikeista natseista mitenkään.He ovat samanlaisia fanaattikkoja.
Jos heillä olisi absoluuttinenvalta,niin persuilla olisi todella kylmä kyyti.

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Kun katselin vaalitulosta, olin jo hieman huolissani Lönssönin työtilanteesta. Saihan vihervasemmisto monta lisäpaikkaa. Ilokseni huomaan, että pelkoni oli turha.

Bobrikov

Krypta kirjoitti...

Hyvä kattaus ja odotettu sellainen. Odotan innolla, koska valtamedia aloittaa saman itkuvirren. Työn iloa louhokselle.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Siis facistit, ilmeisesti tällä tarkoitetaan demareita. Il Duce oli alunperin demari ja kun katsoo miten Rinnekkin yritti ulkoparlamentaarisin keinoin siirtää kansan vapaissa vaaleissa valitsemalta eduskunnalta päätösvaltaa erilaisille korporaatioille. Natsit? Vihreät ovat liike joka on syntynyt NSDAP:n pseudotieteellisessä okkultisessa huuhaa osastossa, tunnetuimipia kannattajia luomukanalan pitäjä Heinrich Himmler. Hävisi sodan päätyttyä, mutta liittotasavallan kiellettyä KPD:n eli kommunistisen puolueen demokratian vastaisena 1956 syntyi harppisaksan turvallisuuselinten luomana 1960 luvulla. Kannattaa muistaa että harppisaksan hallinnossa oli paljon entisiä sekunda kommunisteja eli natseja jotka palasivat oikealle tielle. Tämä vain osoittaa että tiedostava luokka ei edes tiedä termejä joita viljelevät mitä ne merkitsevät. Toisaalta ei noista kyllä ole reaalisosialismin vallankumouksen kaadereiksi. Suurin osa näyttää läntisen rappiokulttuurin degeneroituneilta kansan- ja luokkavihollisilta jotka tarvitset sekä laitos- että kasvatusleirihoitoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota OK-rinkulaa käytettiin meilläpäin 70-luvulla. Eipä tiedetty, että 40 vuotta myöhemmin leimataan sen takia natsiksi. Sehän oli viesti kaverille, että nyt ollaan pillustamassa.

Aivan sairasta tuo sormien asennon kyttääminen.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin vielä sen verran että noin syvä ahdistus mitä kirjoittajilla on vaatii syvää psykoanalyyttista terapiaa. Onko syy pohjimmiltaan se ettei äippä ostanut kaupassa taaperolle suklaamunaa vai yllärisisällöstä pettyminen. Jokin lapsuuteen liittynyt traumaattinen kokemus on pohjimmiltaa syynä erilaisiin itkupotkuraivareihin ja normaalia syvempään peppukipuun mihin ei auta peräpukamasalva tai puhallettava pelastus rengas.

Hokki kirjoitti...

Huh, huh...
Kaveri yritti saada minut mukaan kaikkiin näihin instagrameihin ja twittereihin sun muihin mutta en halunnut ja huomaan viimeisintään nyt että tein oikean ratkaisun kun en lähtenyt.

Kun lukee noita "natsi/fasisti/rasisti"-syytöksiä niin rupeaa veri kiehumaan. Olisi niin paljon sanottavaa/kerrottavaa tällaisille hörhöille ja varsinkin myös kysyttävää.

Jenkeissä demokraatit ja Euroopassa liberaalit haluavat alentaa äänioikeutta niin että 16-vuotiaat pääsevät äänestämään.

En moiti noita tahoja sinänsä koska itsekin lähtisin samalle linjalle jos minulla olisi täysin aivopesty helvetin iso osasto joka nykypäivänä jää käyttämättä.

Ihmettelen tosin että ollaan päädytty tällaiseen hulluun tilanteeseen.


Anonyymi kirjoitti...

Itseäni ei haittaa kovakaan retoriikka niin kauan kuin se pysyy retoriikkana, mutta todetaan nyt taas se tosiasia että mikäli joku "vääränlaista arvopohjaa" edustava henkilö omalla nimellään julistaisi tappavansa koko Itä-Helsingin jos vaikkapa vihervasemmisto voittaisi vaalit niin vihapuhepoliisi varmasti koputtaisi ovelle ja Facebook poistaisi henkilön tilin. Helvetti, ei tarvitse enään edes uhata ketään tai mitään kun nykyään saa sanasantarmit peräänsä, jos ilmaisee "vääriä mielipiteitä". Mutta sinänsä allekirjoittaneelle ei ole mitään uutta se että viher/vasemmisto/homo/femakot meuhkaa sananvapauden puolesta ainoastaan silloin kun he eivät ole vallassa, mutta sitten kun he saavuttavat vallan yhteiskunnassa niin sitten pistetään Stasi pystyyn ja aletaan polttamaan kirjoja, todisteet ovat jokaisen silmien edessä kun katselee länsimaiden modernia meininkiä, eikä Suomi ole edes pahin paikka tämän asian suhteen.
Monessa muussa länsimaassa ollaan jo pidemmällä tässä hulluudessa, mutta Suomi valitettavasti seuraa kuuliaisena matkien kuin apina. Kaikki matkitaan Amerikasta. Kaikki helvetin "Me Toot", joille ei enään edes vaivauduta keksimään suomenkielisiä nimiä, vaan apinoidaan ihan suoraan, niinkuin Suomi olisi Amerikan osavaltio. Sama juttu tämän termin "vihapuhe" kanssa, jonka sentään ovat vaivautuneet suomentamaan, mutta ihan samalla tavalla apinoitu Amerikasta.
Vaikka eipä tämä epätasa-arvo rajoitu pelkästään sanan säilän heiluttajiin.
Eikös meillä ollut tässä ihan viime viikolla tapaus jossa erään pienpuolueen eduskuntavaaliehdokkaan avopuoliso pahoinpideltiin vaalitilaisuutta häiritsevien anarkistien toimesta? Poliisi ei tietääkseni pidättänyt ketään, vaikka ilmeisesti olikin paikalla valvomassa tilaisuutta. Samoin Halla-Aho joutui muistaakseni Turussa anarkistien fyysisen uhkailun kohteeksi jokin aika takaperin. Monia muitakin tapauksia varmasti on. Minkähänlaiset otsikot telaketju-media repisi, jos vaikkapa Haavisto ja hänen ecuadorilainen lemmikkinsä joutuisivat Suomen Vastarintaliikkeen piirittämiksi? Mä luulen että me kaikki tiedämme että sen jeesustelun määrälle ei tulisi loppua. Jotkut ovat tasa-arvoisempia kuin toiset ja niin edespäin.
Yksipuolisen ja epätasa-arvoisen sananvapauden rajoittamisen lisäksi, toinen merkittävä ongelma Suomessa on kasvava poliittinen väkivalta, joka on oikeasti kasvussa, kuten valta(vale)media väittää, mutta se väkivalta tulee pääasiassa vain toiselta suunnalta kuin he väittävät ja se on heidän erityissuojeluksessaan.
"Kyllä me noudatamme ohjelmissamme tasapuolisuutta, kun yhdessä ohjelmassa haukutaan äärioikeistoa ja toisessa vastaavasti kehutaan äärivasemmistoa." Niinkuin Kari Suomalainen eräässä piirroksessaan aikoinaan kirjoitti Yleisradion silloisen pääjohtajan Eino S. Revon sanomaan. Ei mitään uutta auringon alla näemmä.

Anonyymi kirjoitti...

Viesteistä näkyy se, että milenterveystyö on Suomesa pahasti retuperällä. Asia josta asiantuntijat ovat pitkään puhuneet kuuroille korville. Hyvä persut. Ei mulla muuta:)
Huru-ukko

Lemminkäinen kirjoitti...

Rasistifasistinatsitourettepissiksien motto: On the left side there is nothing right and on the right side there is nothing left.

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo. Reppanat eivät varmaan edes tiedä, mikä natsi on. Jos nyt yhtään on seurannut tv:n ”tietokilpailuja”, niin huomaa nuorten aikuisten yleissivistyksen tason. Iskulauseita huudellen mennään sopulilaumana porukan mukana ja nyt jo koululaisilla on mahdollisuus koulupäivänä vastustaa ilmastonmuutosta, mikä on sinänsä niin korni juttu ettei sille ole oikein olemassa oikeaa sanaa. Sama, jos vastustaisi maapallon pyörimistä.

Onkohan kukaan laskenut montako paikkaa enemmän perussuomalaiset sai, jos otetaankin huomioon vain kesän 2017 puoluekokouksen jälkeen perussuomalaisiin jääneet kansanedustajat?

Koirat haukkuu, karavaani kulkee. Suunnataan nyt katseet ja toiveet EU-vaaleihin. Toteankin taas vain, että ”onneksi” elonpäiviä on jäljellä huomattavasti vähemmän edessä kuin takana. Jälkikasvulleni kuitenkin haluaisin elettäväksi paremman, oikeudenmukaisemman ja turvallisemman maan kuin mitä Suomi nyt on.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyt jälikommentti: Notre Dame paloi ja muslimit riemuitsevat sosiaalisessa mediassa. Syttyisikö sota vai irtoisiko vain päät kaikilta satunnaisesti vastaantulevilta länsimaalaisilta, jos esim. Sininen moskeija kokisi saman kohtalon?

Rouva Ano

korpisoturi kirjoitti...

Mitenkä muuttui tulevan eduskunnan jakaantuminen idealisti vs. realistit, vaiko pysyi samanlaisena kuin vanhassakin? Epäilen, että idealisteja saadaan lisää. Toisaalta realistien laatu ehkä parani.

"Parempi naula sokeri kuin leiviskä paskaa." Tokaisi joku Täällä Pohjantähden alla kirjassakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Ano1:lle, Paperiselle Puskistahuutelijalle, Arskaparskalle, Valtsulle, Ano2:lle, Bobrikoville, Kryptalle, Patelle Pankavaarasta, Ano3:lle, Hokille, Ano4:lle, Huru-ukolle, Lemminkäiselle, Rouva Anolle ja korpisoturille & kiitos hyvistä kommenteistanne. Noin yleensä ottaen voi todeta, että Suomessa on hyvin suuri joukko joka on täydellisesti vapauttanut itsensä realismin kahleista ja heidät tulisi vielä ottaa vakavasti. Seuraavan neljän vuoden aikana ei tilanne ainakaan parane. Pannaanpas muuten linkkinä hieman vasemmistolaista vaalijuhlintaa ja käytöstapoja tai niitten puutetta:

https://mvlehti.net/2019/04/15/mvn-perustaja-ilja-janitskin-paremman-vakivallan-uhrina-vasemmiston-huippukaarti-rahinoi-helsingin-yossa/

Mitä tulee tuohon Notre Dameen niin sehän on vain jäävuoren huippu ja Ranskassa on vandalisoitu satoja kirkkoja viimekin vuonna. Valtamediamme ei asiasta innostu. Entäs jos moskeijoita vandalisoitaisiin edes kymmenesosa tuosta määrästä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Katsokaapas muuten piruuttaan että mistä ne Tanskan ”maahanmuuttovastaisten mellakat” alkoivat ja ketkä siellä mellakoivat:

https://pt-media.org/2019/04/16/tanskan-mellakoiden-tausta-vain-taalta-lue/

Ja kuinka Yle otsikoi asiasta:

https://pbs.twimg.com/media/D4M6BcOXkAAYS9s.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Suvaitsevaisen paremmiston päänaukominen somessa on kyllä hämmästyttävää. Voivat kirjoitella ilman seurauksia ihan mitä vaan. Ja niin kirjoittavatkin.

Jos joku, vaikka persujen Takasyrjän kunnan hevosottolautakunnan varajäsen kirjottaisi:"Varisverkostolaisille sais syöttää fosforiöljyttyjä silakoita" tai "Kettutytöt ei tarvi kun strykniiniä tofuunsa". Pääsy pääuutisiin ja V-median etusivuile olis varma. Ja paremmistokuoro huutais Halla-ahoa irtisanoutumaan ko. lausunnosta ja eduskunnasta. Ja persut pitäisi kieltää paremmiston mielestä, Martin Scheisse säestäis ja pari arkipiispaa.

Mitäs jos joku mettämies kirjoittais:"Jos demarit on aamulla suurin puolue, en kyllä halua semmoiseen suomeen herätä." Niin aamulla olis pari partioo hakemassa pyssyt pois. Itsetuhoisia ajatuksia nääs.

Noinkohan uskaltaisivat / kehtaisivat aukoa päätään ihan silmikkäin vihansa kohteelle. Veikkaan, etteivät. Uskaltaisi, ainakaan selvin päin, kehtaamisesta en ole niin varma.

Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Juuri näin. Elämme kaksoisstandardien maassa. Tulee muistaa sekin että nämä anarkistipellet ovat saaneet riekkua niin kuin tykkäävät. Viimeksi niissä SKE-tilaisuuksissa jossa häiriköi noin 15-vuotiaat lapsukaiset. Mut kun ne olivat niinqu oikeassa.

Joppos123 kirjoitti...

Vai ollaan sitä ihan vallan natseja. Mikäli lähes viidennes äänestäneistä todella olisi natseja niin nämä netissä hyperventiloivat keharit eivät enää nettiin kirjoittelisi vaan olisivat nätisti piikkilankojen sisällä savuavien uunien veiressä lauleskelamassa viimeistä gumbaajaansa.
Pariisissa muslimit ottavat ilon irti kun Notre Dame lähes tuhoutui mutta ei siitä missään mitään julkisuudessa puhuta ja ei se aiheuta kehareiden persvaossa minkäänlaista kirvelyä tai edes pientä kutkaa.
Hoitoonhan tai vaikkapa Syyriaan tuo sakki pitäisi kelkkoa, tulisi meitä elättäviä ja suojelevia natseja vielä kova ikävä.

Becker kirjoitti...

Vaalit meni mukavasti. Äänestin Riikka Purraa ja hän meni läpi. Tietää vielä vaikeuksia suvakeille. On meinaan kova ja älykäs väittelijä tämä Riikka.
Pois tippui lauma idiootteja suurimpana tämä ilmastonmuutos idiootti Tiilikainen.
Hesassa ollaan vielä entistä pahemmassa kusessa näiden vihreiden ja apupuolue sekoomuksen kanssa. Sanoin tuttavalle että muuta pois sieltä.
Vaalien perusteella voidaan todeta että Suomessa asuu pirusti tyhmiä tai tietämättömiä
ihmisiä sekä tyhmiä että tietämättömiä. Fiksuja löytyy se 17.5 % prosenttia kansasta.

Mikäli punavihreä hallitus muodostetaan sekoomuksen avulla voidaan todeta että seuraavat neljä vuotta tulevat olemaan itsestään perkeleestä, mutta sen jälkeen onkin sitten Perussuomalaisten vaalivoitto edessä ja iso sellainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Olet muuten kommentissasi ns. jännän äärellä. Siinä vaiheessa jos (ja Ruotsin tapauksessa kun) Libanon-kynnys ylitetään niin nuo tyypit kirkuvat meitä ”natseja” apuun.

Becker: Riikka on ihan ykkösmamma. Kaikkea lyckaa hänelle. Sanoisin että fiksuja on paljon enemmän kuin 17,5 prosenttia mutta suurin osa heistä lukee valtamediaa ja uskoo sen epistolan että persuja ei saa äänestää. Että se vaan on jotenkin väärin. Suomi on yksi maailman itäsaksalaisimmista maista. Minä vähän veikkaan että se hallitus saattaa olla jopa kansanrintama eli SDP, Kepu ja pahimmat utopistit. Kepuhan huoraa aina ja Sipilän eron myötä muuan Li Andersson antoi lausuntoja jotka pohjaavat tuota vaihtoehtoa. Joka tapauksessa neljä seuraavaa vuotta tulevat olemaan kyisen pellon kyntämistä.

LW kirjoitti...

Jos olisin natsi, ei maahanmuutto minua hirveästi huolestuttaisi. Ajattelisin varmaan, että rotusota siitä joka tapauksessa seuraa, ja se sopii oikein hyvin, koska siinä samalla voi siivota Euroopasta rotupetturit ja perustaa arjalaisen utopian. Juttu vaan on niin, että koska en ole siihen suuntaan edes kallellaan, enkä näe päiväunia Einsatzgruppe Suomen voittomarsseista, maahanmuuton aiheuttamat vahingot näyttävät pysyviltä, ja sen takia pidän niistä ääntä.

Jotkut noista hinkuvat ehkä antifasistisiksi inkvisiittoreiksi polttamaan Mannerheimintiellä persurovioita. Suurin osa vaan tuntuu olevan samalla sekä vaarattomampia, että myös säälittävämpiä. Sellaisia, jotka joko vinkuvat Twitterissä kovaan ääneen kuvitellen, että "natsit vittuun" tarpeeksi monta kertaa toistettuna saa jotain aikaiseksi, tai sitten toivovat, että joku toinen hoitaisi ne likaiset hommat heidän puolestaan.

Ei niinkun sinänsä, että itsekään tekisin muuta kuin vinkuisin, mutta yritän sentään vinkua kuin sivistynyt ihminen. En oikein usko, että joku "saatana jos suvakkien kulttuurimarxismipaskaa pitää katella huomenna niin tapan vittu kaikki" -tason verbaaliripuli kiinnostaisi täällä ketään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, LW. Olen täysin samaa mieltä kanssasi.

Becker kirjoitti...

EU:n vaaleissa en aio äänestää. Koko järjestelmä on täysin korruptoitunut jossa virkaheittopoliitikoista tulee miljoonäärejä vaalikauden aikana. Sitäpaitsi vaalipaikalle tulee jonkun verran matkaa joten saa olla. Minä maksan bensasta jota EU:n korruptoitunut poliitikko ei tee.

Julian Assangesta on viime aikoina ollut paljon juttua. Jostain kumman syystä sitä ei mainita miten hän jäi Ecuadorin suurlähetystöön useaksi vuodeksi. Hän lankesi ns. hunaja-ansaan. Meni panemaan kahta ruotsalaisämmää, jotka sitten kuin yhdessä tuumin menivät tekemään ilmiannon raiskauksesta. Ja saivat asiaa ajakseen kunnon feministi tuomarin. On huomioitavaa että Ruotsissa raiskataan ja pahoinpidellään satoja naisia vuosittan muslimien ja mamujen toimesta ja tuomiot ovat erittäin lieviä, eikä maastapoistumista yleensä tuomita. Muttta Assangen suhteen hänet vaadittiin vangittavaksi poissaolevana.
Englanti luonnollisesti vaati hänen vangitsemistaan, mutta syynä oli lähinnä USA:n vaatimus saada Assange sinne tuomittavaksi asiakirjapaljastusten vuoksi. Eli tuo Ruotsin tuomio seksuaalisesta pakottamisesta yms. haisee.
Olen aina sanonut tutuille että älkää koskeko ruotsalaisiin ämmiin edes tikulla, saatika sitten millään muulla. Ovat hysteerisiä tyhmiä femakkoja, joiden seurasta ei hyvää seuraa. Ilmankos ruotsalaisten miesten mielivaimoja ovat suomalaiset ja thaimaalaiset.

Hokki kirjoitti...

Suomen valtamedia ei tieteenkään raportoi tästä, mutta valkoiset ovat todella kusessa Etelä-Afrikassa.
Maat viedään heidän alta ihan valtion toimesta ja heitä sorretaan kaikin puolin.

Eivät kai kehtaa sanoa sitä virallisesti, mutta Etelä-Afrikan neekerit ajavat valkoiset pois maasta. Se on ihan selvä.

Kovasti aina puhutaan siitä, että pitää joustaa jos on hallituksessa.
Mitä jos Persut lähtisi kovasti ajamaan sorrettujen valkoisten Etelä-afrikkalaisten tuomista Suomeen?

Voin kyllä kuvitella sitä shit stormia joka olisi tulossa, mutta miten suvakit oikeasti voisivat moittia sitä, että Persut haluavat pelastaa erittäin sorretun ihmisryhmän?

Minua ei sinänsä häiritsisi jos Suomeen lähes väkisin otettaisi edes puolifiksua porukkaa jostain päin maailmaa.

Käsittämätöntä tosin on, että otetaan eniten ihmisiä maailman todellisesta perseestä eli Afganistanista, Irakista ja Somaliasta.
Jopa afrikkalaiset pitävät somaleja täysinä idiootteina.

Valkoiset Etelä-afrikkalaiset sopeutuisivat 100 % varmuudella Suomeen paremmin kuin yksikään karvaranne tai neekeri.
Nuo kun jopa ovat "maajusseja" niin heitä varmaan kiinnostaisi asua landella, tehdä paljon töitä, tuottaa ruokaa ja auttaa Suomea.

AaJii kirjoitti...

On se kyllä jotenkin jännä, että tällainen perheellinen kiltti ja rauhallinen mies saa netistä lukea olevansa vaarallinen natsi ja ihmishirviö ja ties mitä vain sen takia että sattui eduskuntavaaleissa äänestämään eri puoluetta.

Mutta toisaalta, nämä randomtyyppien randomlausunnot on ehkä syytä jättää omaan arvoonsa. Muistetaan että kyllä täältä voiman pimeältäkin puolelta löytyy aika pimeitä lausuntoja netistä. Kyllä niitäkin löytyy jotka ihan oikeasti laittaisi kaikki mamut uuniin jos päättää saisivat. Jos siis ihan rehellisiä ollaan myös itsellemme. MUTTA, jos kaikenmaailman varavaltuutettujen puheita aletaan perkaamaan puolin ja toisin, niin sille ei loppua tule.

Juuri näiden ääripäiden takia pitäisi tehdä sellaista politiikkaa, että ääripäille puolin ja toisin ei ole aihetta radikalisoitua. Järkevällä maahanmuuttopolitiikalla maahanmuuton lieveilmiöt minimiin, niin kaikkien maahanmuuttajien maine paranee --> vähemmän rasismia ja natsimarsseja --> vähemmän kitisemisen aihetta myös vasemmistoanarkisteille

Trilisser kirjoitti...

Patelle Pankavaarasta: Lähteitä tuolle Himmlerin luomukanalaväitteelle? Hänellä tosiaan oli yliopistotason tutkinto maataloudesta, mutta ainakaan Max Wlliamsin elämäkertateos ei mainitse luomukanafarmia...

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Journalistiliitto maksaa Vehkoon oikeudenkäytikulut: https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006075715.html

Eikös tuo lueta Vehkoon saamaksi palkkatuloksi?

Maksavatkohan Vehkoo/Ranta/Journalistiliitto kaikki vero- ym. maksut?
Hehän kai ovat ns. 'Hyviä Ihmisiä(TM)' ja 'Vastuullista Mediaa(TM)'

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Hokille, AaJiille, Trilisserille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Becker: EU:n kohdalla ainoa ”kehittäminen” mitä kaipaisin olisi koko hirviön hajottaminen ja muuttaminen takaisin pelkäksi vapaakauppaliitoksi. Mitä ruotsalaisiin naisiin tulee niin asiahan ei ole mulle kovin merkittävä koska olen avioliiton satamassa mutta pannaanpa varoituksen sana etenemään.

Hokki: Jep. Etelä-Afrikassa ei ole alkamassa kansanmurha vaan se on jo hyvää vauhtia menossa. Mutta buurithan eivät kelpaa tiedostavistolle. Väärä orvaskesi.

AaJii: Ymmärrän pointin mutta tulee muistaa että valtaosa valtamediastakaan ei ymmärrä nationalismin ja natsismin eroa.

Trilisser: Viesti välitetty. Itse en osaa sanoa. Muistan joskus lukeneeni väitteen mutta en muista mistä ja milloin.

VNV: Tuo on muuten ennakkotapaus ja kuvaa sen että valtamedia pitää itsellään ja vain itsellään oikeuden haistatella miten haluaa.

Joppos123 kirjoitti...

Pääsiäinen tulla jyskyttää ja on aika haistattaa pitkät paskat Luonnonvarakeskuksen "ylitättähäärä" Kurpalle ja hänen hengenheimolaisilleen ja laittaa huomenna kunnon lampaanviulu uuniin.
Kyseinen Kurppa on itkenyt lämmintä itkua sen puolesta, että lihansyönti pitäisi lopettaa kokonaan jotta voidaan elättää tulevaisuudessa kaikki 11 miljardia ihmistä.
Kurppaa ei itkettänyt ollenkaan se pointti, että valtaosa tuosta väestöräjähdyksestä sikiää Afrikassa ja nehän perkeleet syövät vaikka toisiaan kunhan popula kasvaa ka kasvaahan se kun naidaan tasan kaikkea mikä kykenee tuottamaan lämpimän paskan.
Näillä Kurpilla tullee olemaan Sitran valopäiden kanssa avainasema kun aletaan sorvaamaan seuraavan hallituksen ilmastopainoitteista kansankyykytys-ohjelmaa.
Siinä ei paljon järki päätä tule pakottamaan kun "haittaverot" nostetaan palkkaverojen kanssa tappiin.
"Haittaveroja" tässä maassa on ollut perinteisesti kaikki asumiseen, liikkumiseen ja energiaan liittyvä.
Tupakan tai viinan hintaa nostamalla ei valtion kassavaje juurikaan helpota kun vittumaiset persut siirtyy hakemaan juomat ja röökit pakettiautolla Liettuasta.
Tuo hiekkaperseiden rääkyminen tulee vielä tuottamaan kaikkea kivaa, multikultia kaupunkeihin ja muille vitutusta kun muualla asumisesta halutaan tehdä mahdotonta.
Siirtyminen viettämään eläkepäiviä tämän maan tapahtumahorisontin ulkopuolelle varmistuu koko ajan. Sieltä voi luuppailla kaljalasi kourassa mitä uutta kivaa hiekkaperseet ilmasto-orgasmissaan keksivätkään ja kyllähän ne hyperventiloijat sen taidon osaavat.
Mitä natseihin tulee niin hiekkaryppisten ajatusmaailma alkaa olla aika lähellä sitä aatetta tai angstiin pohjautuvaa kulttia.
Eikös tuo vehkoo ole sama "huippujournalisti" joka vitunvirkkauksen lisäksi on ansioitunut lähinnä linja-autossa tahallaan housuunsa paskantamisesta? Kyllähän noilla meriiteillä kannattaa CV:ssa hehkuttaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Heinrich perusti kanalan rouvansa varoin, rouva taisi olla reippasti vanhempi ja heillä oli tämä hiljan edesmennyt tytär ainoa lapsi. Kanala ei oikein onnistunut ja meni konkkaan minkä jälkeen Himmler kai siirtyi kokonaan puolueen palvelukseen. Siitä en ole varma oliko se luomukanala mutta Himmlerin pakkomielteet muinaiseen myyttiseen germaanisuuteen, luomuajatteluun etc antaisi luvan olettaa. Lisäksi hänen toimestaan jalostettiin luonteeltaan yksi hankalimmista karjaroduista kun luolamaalausten ja muiden reliikkien perusteella piti synnyttää uudestaan alkuhärkä. Tärkeintä taisi olla iso koko ja hurjat sarvet, se ei ollut alkuhärälle yhtään enempää sukua kuin kyyttö mutta hoitajilleen edelleenkin sangen vaarallinen. Sitä jalostivat veljekset joista toinen oli jonkin eläintarhan johtaja. Muutenkin tämän herran tuttavapiirissä oli aika himmeitä mielenterveystapauksia, latvalahoja. Jos nyt historiasta natsikeksintöjä niin me suvaisevaiset emme juo fantaa, emmekä syö banaaneja kun fuhrerin suosikki renkutus oli We have no bananas... lisäksi vältämme polkupyöriä koska SS rahoitus oli alunperin Schrek? Aadolfin autonkuljettaja joka patentoi SS nimissä polkupyörän poljinten heijastimet. Suosittelen tutustumista SS ahnenerbe mistä löytyy rotutietoisesta maataloudesta lähtien laatokan karjalan runonlaulantaan ja tiibetiläisten arjalaisuuteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

tervehdys Joppos123:lle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Tämä linja jatkuu ainakin seuraavat neljä vuotta. Eli maa, joka on luonnonvarojen nettotuottaja ja joka hoitaa ympäristöään maailman TOP 5-tasolla tuhoaa elinkeinoelämänsä että muutamille idiooteille tulee hyvä mieli. Samalla joku asiaan pakkomielteen saanut 16-vuotias ruotsalaisteini nostetaan uudeksi Messiaaksi. Ja samalla kun väestöräjähdys saa kaikessa rauhassa jatkua ja ylijäämäväestö kuskataan Eurooppaan kasvattamaan sitä kuuluisaa hiilijalanjälkeä. Vehkoo ei muuten ollut niitä housuunsapaskojia. Ne olivat Vappu Kaarenoja ja Aurora Rämö. Jotka luonnollisesti ovat molemmat menestyneet hyvin ”työssään”.

Pate: Kiitos lisävalaistuksesta. Jos muuten maataloudesta puhutaan niin minulla on sellainen käsitys että speltti oli Natsi-Saksassa jollain lailla ja jostain syystä kielletty vilja.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä niitä buureja täällä jo on. Olen ollut duunissa kaksi viikkoa Suomeen avioliiton kautta paenneen buurin kanssa. Maalasimme seitsemänkerroksisen talon ikkunanpokia ulkopuolelta kelkasta. Ahkera asiallinen kaveri, jonka kanssa hommat sujui, puhui englantia ja africaansia ja vähän ruotsia.
Kun kerroin tutuille eteläafrikkalaisesta työkaveristani niin useimmiten hänet miellettiin mustaksi!

Tuota pomo aina lauleskeli hänelle silloin kun sattui paikalle...

Freud Marx Engels & Jung
https://www.youtube.com/watch?v=zLkfzhclhwc

Johan

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Housuunpaskojat/Jännäkakkijat Vappu Kaarenoja & Aurora Rämö vaikuttavat nykyisin 'Laatujournalistisessa Vastuullisessa Mediassa' nimeltä Suomen Kuvalehti.

Tosin ei ole 'faktatarkistettua' tietoa paskovatko housuunsa sielläkin?

LW kirjoitti...

Jos tuosta Himmlerin kanafarmista lähteitä kaipaa, niin ainakin Heinz Höhnen "The Order of the Death's Head" mainitsee sen (s.49). Himmler oli jäsenenä Artamanen-Gesellschaftissa, ns. veri ja multa -suuntausta edustaneessa järjestössä, jonka mukaan ideaalin yhteiskunnan kivijalka olivat puhdasrotuiset ja terveet sotilas-talonpojat, joiden vaaleakutriset vaimot paimensivat isoja lapsilaumoja. Himmler yritti soveltaa tätä käytäntöön, mutta tuli nopeasti siihen tulokseen, että työnteosta puhuminen voittaa työnteon. Puoluepolitiikka kutsui ja vaimo jäi hoitamaan tappiota tekevää kanalaa. Voisi oikeastaan sanoa, että "der treue Heinrich" oli äärioikeistolainen versio siitä tiedostavasta ihmistyypistä, jolle Yrjö on moneen kertaan irvaillut.

Oli muuten myös ihminen, jolle ei tuottanut mitään ongelmaa sanoa vahvasti, että "juutalaiset vittuun ja kansanruumiin mädätykselle nollatoleranssi", mutta sitten kun piti nähdä mitä se tarkoitti käytännössä, hän oli vähällä oksentaa ja pyörtyä. Ikävä kyllä löysi enemmän kuin tarpeeksi jätkiä hoitamaan ne likaiset työt hänen puolestaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Johanille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja LW:lle & kiitos kommenteistanne.

Johan: No ei muuta kuin kaikkea lyckaa työkaverillesi täällä Suomessa.

VNV: Hjuu… tuosta tulee mieleen se muistikuva kun kyseinen Suomen Kuvalehti oli aikanaan ihan oikeasti laatulehti. Minäkin tilasin sitä aikanaan. Times they are changing…

LW: Kiitos lisätiedosta. Valitettavasti sen likaisen työn tekijöitä löytyy aina.

Anonyymi kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että speltti olisi varsinkin säännöstelyn alkaessa kielletty Saksassa. Vehnästä on tunnettu neljä perusmuotoa: tavallinen ruokavehnä (Triticum aestivum) ja Välimeren ilmastossa menestyvä erityisen valkuaispitoinen, mutta pullanleivontaan huonosti sopiva pasta- eli kovavehnä (Triticum durum) ovat yleisesti viljeltyjä. Euroopan muinaisvehnistä emmer (Triticum dicoccon) on lähes syrjäytynyt, mutta speltti (Triticum spelta) on säilyttänyt mytologisen erityisaseman etenkin saksankielisellä alueella. Spelttihän on huonosatoinen ja epävarma talvehtija tavalliseen syysvehnään verrattuna (Saksassa vehnät ovat syyskylvöisiä muotoja, lähes poikkeuksetta). Ja se on helvetin v..mainen jalostaa, koska joka tähkässä on kaikenkokoisia jyviä, jotka pitää puida 2-3-jyväisinä tähkylöinä, kuorineen päivineen. Paljaan jyvän alkio kun on arassa paikassa ihan jyvän pinnalla, se kärsii liian rajusta puinnista - itävyys ja säilyvyys häviävät, jos alkio vioittuu.

Speltti on myös tavalliseen vehnään verrattuna aika huono leipoutumaan. On enempi omiaan hiutale- ja myslipuolella. Näistä syistä en siis ihmettele, että Natsi-Saksan sotahallinto halusi pellot tehokkaampaan ravinnontuotantoon.

Speltin mytologinen maine juontuu 1100-luvulta. Rupertsbergin nunnaluostarin abbedissa Hildegard Bingeniläinen kunnostautui kaikenlaisten ihmisen ruokintaa koskevien asioiden pohdinnassa ja aiheista kirjoittelussa. Etenkin luostariyhteisöjen dieeteistä hän kirjoitteli paljon. Hildegard ylisti spelttivehnää suorastaan jaloksi ravinnoksi, joka on kaikin puolin hyväksi työtä ja rukousta harrastavan nunnan tai munkin tomumajan ylläpitämiseksi. Nämä oppaat otettiin varsin vakavasti, ja speltin viljely onkin luostarilaitoksen ansiosta säilynyt nykyajalle asti. Monilla maallikoilla oli tapana ottaa oppia luostareiden käytännöistä, niin tässäkin. Mutta speltti on siis hiukan myyttinen "kulttivilja", marginaalinen volyymiltään sielläkin.

Hildegardin opeista muuan toinen vaikuttaa sen sijaan jokapäiväiseen Tsuhnan Kostoonkin. Hildegard oli kiinnittänyt huomiota munkkiyhteisöitä vaivaavaan lihallisen himon vaivaan. Joka ajoittain näkyi myös Hildegardin johtamassa sisaryhteisössä siten, että yön hetkinä naapuriluostarin veljet käväisivät häpäisemässä sisarten siveyttä. Ravitsemussuuntautuneena, etenkin yrtteihin perehtyneenä Hildegard ilmeisesti pysähtyi miettimään. Munkit - öh - panivat olutta, ja joivatkin sitä ihan reilusti. H. ymmärsi oluenpanosta kokolailla paljon, tiesi siihen käytettävän erilaisia yrttejä karvasmausteena. Tuohon aikaan nuo karvasyrtit saattoivat olla mitä vain. Esim. suomyrttiä tai suopursua käytettiin paljon. Hildegard päätteli, että nuo yrtit aiheuttavat seksinhimon kasvua. Oppaassaan veljesluostareille Hildegard suositteli, että oluen maustamiseen käytettäisiin rauhoittavampaa yrttiä, humalaa. Tässä abbedissa osuikin oikeaan, sillä myöhempi tiede on osoittanut humalassa olevan lupuliinin olevan rauhoittava kemikaali.

Die Bayerische Reinheitsgebot v:lta 1516 on siis alunperin Hildegardin kynästä peräisin!

terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung ja kiitos mielenkiintoisesta lisätiedosta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ja jos vertailun vuoksi ihan kotimaista antropologiaa niin suosittelen Sigurd Wettenhovi-Aspaa, tosin hänen tieteellisten tulkintojen takia ei ole tehty kansanmurhia, etnisiä puhdistuksia etc. Mutta näin jälkeenpäin ottaen huomioon että ne on tehty ihan vakavalla mielellä niin ne ovat oikeastaan aika hauskoja. Mehän emme ole lähtöisin uralilta ja volgan mutkasta vaan jaavalta ja olimme mm. hallitseva luokka egyptissä joka rakensi pyramidit, temppelit ja sfinksit samoin mm. sivistimme alkukantaisia kansoja kuten germaanit.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Meillä taas maatalouden kehittyessä koneellistuessa suurempien satojen toivossa luovuttiin kaskirukiista joka oli jalostettuja lajikkeita kylmänkestävämpi, matalakortinen joka ei lakoontunut helposti ja taisi kestää kasvitauteja paremmin. Samoin kaskinauris, sikäli kuin muistan että normaali nauris on keltainen niin kaskinauriissa on violettisia yhdistelmiä. Saksalaisilla oli näitä maatalouskokeiluja sota-aikana, etnisistä volgan saksalaisilla piti olla talonpoikaisgeenit veressä ja ihmisistä jotka eivät koskaan olleet viljelleet mitään piti tehdä talonpoikia. Lisäksi Himmler tutki tarkkaan krimin viljely mahdollisuudet kun sinne piti siirtää muinaiseen goottilaiseen valtakuntaan italiasta etelätirolin saksalaisvähemmistö. Pitää muistaa vaikka saksa oli nouseva teollisuusvaltio 1850 luvulta lähtien niin pohjimmiltaan toisen maailmansodan loppuun asti kuitenkin raaka-aine varoiltaan köyhä maatalousmaa. Tämä leimasi Blut und Boden ajattelun myöskin kansallissosialistissa suunnitelmissa, mystinen germaanin arjalainenrotu mystiset metsät, luonnon karaisemat soturitalonpojat. Niin ja iranilaiset olivat arjalaisia. Itäisen palonpuoliskon jako meni jossain uralilta intiaan niin että itäpuoli kuului japanilaisille. Rohkeimmat meillä tykkäsivät että eteläraja olisi ollut pietarin korkeudella ja itäraja ob-joen länsirannalla

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Semmoinen hassu yhteensattuma vielä että sotamarsalkka Walter Model ja V.I Lenin olivat sukulaisia keskenään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate Pankavaarasta ja kiitos lisäyksistä. Mistä tuon Modelin ja Leninin sukulaisuuden muuten löysit?

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Wikipediasta

Joppos123 kirjoitti...

Ajankuvaa Helsingistä ja mediasta.
Tämän päivän verkkohesarissa punavihreän kuplan ylistäjä, siis toimittelija ylistää monikulttuurin ihanuutta ja voimavaraa seuraavalla otsikolla.
"Helsigissä on jo alueita, joilla yli puolet pikkulapsista on vieraskielisiä -Hilja Alava 2v oppii sujuvasti somalia".
Hiljalla edessä lienee loistava tulevaisuus sillä onhan somalinkieli tunnetusti yleismaailmallinen tekniikan tai ainakin insinööritaitojen kieli.
Faija vainaa laittoi minut opiskelemaan samasta syystä saksan kieltä mutta kuka olisikaan arvannut, että somali rules herran vuonna 2019.
Somalin kielen täytyy olla erityisen helppo omaksua jos vertaa vaikkapa meidän Impivaaralaiseen suomen kieleen sillä moni somali ei vielä reilun 20 vuoden läpsyttelyn jälkeen vai asioida edes fattassa ilman tulkkia.
Toimittelijan mielestä on siis ihqun fantsua kun pottunokkalasukaiset sönkkäävät päiväkodissa somalia mitä ilmeisimmin siksi kun tummemmalla hipiällä varustetut ikätoverit eivät osaa impivaaraa, loistavaa integraatiota heti vaippaiästä alkaen mutta integraation suunta on nurinkurinen.
Nyt kun virheet ovat kiistatta stadin herra niin jään pelonsekaisin tuntein odottelemaan mitä kaikkea jännää tulevaisuus pitääkään sisällään.
Alkumakua virheiden suunnanmuutoksesta Koijärvestä äärifeminismiin saatiikin jo vaaleissa. 20 kansanedustajaa joista tasa-arvon vuoksi jopa 3 miesoletettua.
Touko-pouko oli oman hommansa hoitanut erityisen hyvin kun hänet syrjäytti omassa vaalipiirissään eritrealaistaustainen neekerifeministi.
Nyt Touko keräilee luitaan tappion jälkeen ja itkee somessa töitä.
Varmaan jollakin homoklubilla olisi käyttöä riuskalle soptilaspoliisi-upseerille (res) vaikkapa pokena tai perseelleläpsyttelijänä, ei muuta kuin CV:tä kehiin.
Oikeasti tosielämä hakkaa nykyisin parodian ihan 100-0. Ainoa huono tässä parodiassa on se, että se päättyy painajaiseen.

vieras kirjoitti...

Eilen vahvistettiin vaalitulos tarkastuslaskennan jälkeen.

https://tulospalvelu.vaalit.fi/EKV-2019/fi/lasktila.html

Persut saivat 538805 ääntä, 17,5 prosentin kannatuksen ja 39 kansanedustajaa.

Kuinka moni tietää että vaalipäivän ja uuden eduskunnan aloittamispäivän välissä on joitakin päiviä? Äskeinen vaalipäivä oli 14.4. Uusi eduskunta aloittaa 23.4. jolloin tarkastetaan kansanedustajien valtakirjat ja valitaan puhemies ja varapuhemiehet. Näiden välissä on siis päivät 15.4.-22.4. välisenä aikana. Siinä on yksi täysi viikko ja yksi päivä seuraavasta viikosta, siis kahdeksan päivää. Ajatus on kai siinä että tuolloin ehditään suorittaa äänten tarkastuslaskenta ja saadaan selville lopullinen vaalitulos. Sekin on varmaan ideana että tipahtanut edustaja ehtii siivota työhuoneensa ja viedä omat tavarat pois, sekä palauttaa eduskunnalle avaimet, kulkukortit sekä työsuhde-etuihin kuuluvat härvelit kuten kännykät. 22.4. on päivä jolloin luopunut tai tipahtanut kansanedustaja on viimeistä päivää kansanedustajana.

Tämä nyt oli vaan tämmöinen teknisluonteinen viesti mutta halusin sanoa.

Joppos123 kirjoitti...

Noista vihreistä vielä sen verran, että en vaan voi ymmärtää ajatusmaailmaa jossa mennään joko kaapuun tai kuolemaan. Tai no, ymmärsivät varmaan aikoinaan juutalaisetkin ettei se suihku ole ihan normi. Silloin vaan ei juutalaiset valinneet omia teloittajiaan äänestyksellä.
Kirkot palavat edelleen kiihtyvällä vauhdilla pitkin Eurooppaa, ihan sattumalta. Millään ei ole tekemistä kinkään kanssa vaikka muslimit juhlivat jokaista tapausta ilman estoja.
Lisää rahaa integraatioon eli suojelurahaan niin kai jokin kirkko jää polttamatta.
Mikähän älämölö syntyisi jos "Sininen moskeija" tai Mecca palaisi ja jengi hilluisi pitkin katuja?
Eurooppa on jo alistunut, siitä ei ole edes kahta sanaa.
Meitä voi tappaa ja marssitaan rasismia ja islamofopiaa vastaan. Samalla kustaan uhrien haudoille, koska suvaitsevaisuus.
En ihmettele yhtään jos saksalaiset kolleegat suunnittelivat tappavansa kaaoksen tullessa (ja tuleehan se) kaikki vallassa olleet politiikot.
Politiikot eivät sodi vaan aiheuttavat niitä, meidän homma on siivota niiden mulkkujen jäljet.

Joppos123 kirjoitti...

Arabijätkistä vielä kokemuksella. Pitävät perkeleellistä ääntä ja paskovat kovan tullen housuihinsa. Täällä ovat kuin kunkkuja kunnes menee lyömisen puolelle. Taas paskovat allensa.
Ei yhtään periksi vaikka huuto olisi mitä tahansa, ne jätkät niiaa.
Tässä kohtaa kokemuksen syvä rintaääni. Ei tuumaakaan periksi.
Huutoa ja uhmaa ne osaavat mutta kun mennään tasaselle niin ottavat joko turpaansa tai pakittavat. Ottivat molempia.
En tarkoita sitä, että pitäisi hakemalla hakea vaikeuksia mutta kerran vuodessa vaimon broidin luona Leppävaarassa on ihan jees. Maksimissaan, heh.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Joppos123:lle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Pate: No hemmetti, niinpä olikin. Se Modelhan oli kentsu jota heitettiin pitkin sotaa niihin pahimpiin paikkoihin.

Joppos123: Tuosta kieliasiasta tuli mieleen että Helsingin yliopistohan lopetti vuonna 2016 japanin kielen opetuksen ja aloitti somalian kielen opetuksen. Kumpikohan olisi ollut Suomelle hyödyllisempi? Parodia päättyy painajaiseen ja valtamedia ylistää vallitsevaa tilaa.

Länsimaiset tiedostavat yksilöthän elävät sen uskomuksensa mukaan että islamilaiset ovat täysin samanlaisia lällydemareita kuin mekin. Eivätkä ne muuta uskoaan koska eivät kestä kasvojensa menetystä. Näistä etnisesti edistyksellisistä olen oppinut minäkin että linja on se, että mennään joukolla yhden päälle.

vieras: Näin varmaan on ja aika on oikeastaan aika lyhyt. Varsinkin uusille kansanedustajille. Siinä on aika vähän päiviä järjestellä systeemejä.

Joppos123 kirjoitti...

Mä en opetellut pakittamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123: Länsimaitten linjana on ollut loputon pakittaminen. Kunnes ei ole enää tilaa mihin pakittaa.