tiistai 21. huhtikuuta 2020

ANTERO LÄRVÄNEN JA INTERPERSPIRATIONAALINEN FEMINISTI


- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Huitsinnevadan paikallisradio ja Antero Lärväsen uusastraalivartti jossa käsittelemme elämän monimuotoisia ja joskus järjellä selittämättömiäkin läränormaaleja asioita ja ilmiöitä. Yksi näistä ilmiöistä on interperspirationaalinen feminismi jota ei Pinnanmaalla esiinny ollenkaan joten asia on pinnanmaalaisille varsin vieras. Mutta ollaanhan meilläkin siitä sentään kuultu ja luettu. Näinpä asian tiimoilta aktiivinen kuuntelijamme Pauno Pyrpättjärvi on lähestynyt meitä kysymyksellä: ”Mitä ne feministit ja tarkemmin sanottuna nykyiset interperspirationaaliset feministit oikeastaan haluavat? Voisiko joku kertoa?” No, nyt voi sillä meillä on lähetyksessämme haastateltavana vannoutunut interperspirationaalinen feministi Klitoreetta Rääkymä. Tervetuloa lähetykseen, Klitoreetta.

- Kiitos, Antero, ja… mitä… helvetti… mites tää… mikä tässä…

- Jaa, sehän on vaan se sun nenärengas mallia sonni painoa tonni joka jäi kiinni tohon mikrofoniin. Odotas kun mä vähän… no niin, nyt se on irti.

- Joo, kiitos Antero ja terveiset kaikille kuuntelijoille. Valaisen mielelläni interperspirationaalisen feminismin viisautta vähemmän valaistuneille pinnanmaalaisille. Kuulemma käppäukkojen määrä Pinnanmaalla on väkilukuun nähden suurin koko Suomessa.

- Pitää paikkansa eikä setämiehistäkään ole pulaa. Mutta sitten sen pidemmittä puheitta itse asiaan. Mitä te interperspirationaaliset feministit oikein haluatte?

- Mitäkö me haluamme? No ensiksi tietysti sitä, että maamme siirtyy täydellisesti feministisen vallan alle. En siis tarkoita naisvallan alle vaan feministisen naisvallan alle. Ja vaikka maa olisi täydellisesti feministisen vallan alla niin meille on silti taattava jatkuva ja loputon oikeus valittaa että olemme siitä huolimatta patriarkaalisen sorron alla. Sillä sen lisäksi että uhriutuminen on niin zwidun kivaa niin se on olennainen osa siitä kuinka me määrittelemme minuutemme. Se on sitä turvallista leikkipartisaanitoimintaa mitä me tarvitsemme. Sitä ei saa meiltä riistää. Silloin meille tulisi infernaalinen henkinen pipi.

- Eli siis totaalinen diktaattori ja alistettu uhri yhtä aikaa?

- Nimenomaan niin.

- Te sanoitte että Suomen pitäisi siirtyä itseuhriutuvan feministivallan alle ja varmaan tarkoitatte länsimaitakin mutta entäs nuo etnisesti edistyneet maat?

- Niihin palaan myöhemmin, mutta tässä vaiheessa totean että koska niissä maissa nakataan paskat interperspiraationaalisen feminismin vaatimuksille niin vaadimme että niistä maista ja niissä maissa esiintyvästä naisten oikeasta sorrosta ei täällä Suomessa saa puhua. Koska se olisi meille noloa ja aiheuttaisi taas henkisen pipin. Ja sitähän me emme kestä.

- Ei tietenkään puhuta niin. Entä ne muut vaatimukset? Kai te vielä enemmän vaaditte?

- Totta pms-oireessa me vaadimme. Me vaadimme sitä että meitä interperspirationaalisia feministejä pidetään yhteiskunnan toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeinä ja välttämättöminä. Toisaalta me vaadimme että meidän ei tarvitse tehdä mitään varsinaista työtä vaan meille taataan verovaroilla kustannetut suojatyöpaikat joissa me saamme olla päätyönämme nimenomaan palkattuja interperspirationaalisia feministejä. Mutta kyseisiä työpaikkoja ei saa kutsua suojatyöpaikoiksi vaan yhteiskunnan kannalta välttämättömiksi työtehtäviksi. Ja me vaadimme myös että tuossa asiassa esille tulevan ristiriidan esilletuominen tulee kriminalisoida.

- Miksi selkeän ristiriidan esilletuominen tulisi kriminalisoida?

- Siksi että me halutaan niin. Ja sen ristiriidan esilletuominen saisi ihmiset ajattelemaan että me olemme toisten elättämiä pellejä jotka luulevat itsestään aivan liikoja.

- Mutta niinhän te olettekin.

- Ei nyt takerruta yksityiskohtiin. Ja jos maassamme on joskus lopullinen feministinen valta niin voit olla varma että tuollaiset puheet lopetetaan.

- Sitä en epäile ollenkaan. Mutta hieman aikaisemmin oli puhe niistä etnisesti edistyksellisistä maista ja te sanoitte palaavanne niihin myöhemmin. Olisiko nyt aika palata?

- Palataan vaan. Me siis vaadimme että Suomeen tulee hankkia mahdollisimman paljon etnisesti edistyksellisiä ihmisiä, nimenomaan miehiä ja nimenomaan islamilaisia miehiä.

- Tämähän oli toki tiedossa jo ennestään. Mutta eikös tuo hieman sodi feminismin periaatteita vastaan? Meinaten, kun noille tyypeille ne naiset ovat olentona alempana kuin käärmeen maha ja se on valmiiksi jo tosi alhaalla se. Esimerkiksi vääräuskoisen naisen raiskaaminen ei ole niille kovinkaan kummoinen asia. Eikös feminismissä ole kyse naisten oikeuksista ja hyvinvoinnista?

- Ei nykymaailmaan päivitetyssä feminismissä ole kyse naisten oikeuksista ja hyvinvoinnista vaan feministien oikeuksista ja hyvinvoinnista sekä pohjattoman nälkäisen egon ruokkimisesta. Onneksi elämme aikaa jolloin se on mahdollista eivätkä valtakoneiston miehetkään uskalla kyseenalaistaa sitä. Ja kyseiset islamilaismiehet ovat länsimaisen valkoisen heteromiehen vihollisia ja länsimaisen valkoisen heteromiehen vihollinen on aina meidän ystävämme.

- Sen valkoisen heteromiehen joka elättää joka ainoan interperspirationaalisen feministin?

- Juuri sen. Ja me myös vaadimme että meitä ei saa sanoa valkoisen heteromiehen elättämiksi vaikka me sellaisia olemmekin. Me vaadimme arvostusta!

- Vaadittekos te vielä muuta?

- Paljonkin. Nälkämme on loputon. Mutta päällimmäisenä mainitsisin translain. Ihmisellä täytyy olla oikeus päättää omasta ruumiistaan iästä riippumatta ja kaikki siihen tehtävät muutokset on mahdollistettava valtion kustannuksella.

- Jaa te meinaatte siis että joku 14-vuotias tyttö joka ei saa ostaa tupakkia, ostaa alkoholia, ei saa ajaa autoa eikä edes mopoakaan eikä saa äänestää voi sitten keskenään päättää että hänen ruumiinsa on silvottava koska hän kärsii sukupuoleensa liittyvistä mielenterveyden ongelmista?

- Juuri niin. Koska se on edistystä. Koska se on kehitystä. Ja ennen kaikkea se on vittu muotia! Mutta meitä ei silti saa sanoa muodin perässä juoksijoiksi ja egomme ruokkijoiksi vaikka me niitä olemmekin vaan meihin täytyy suhtautua yhteiskunnallisina edelläkävijöinä. Jos meitä ei oteta vakavasti niin se on misogyniaa joka on rikos tai ainakin siitä pitää tehdä rikos. Meidät täytyy ottaa vakavasti!

- Tota noin, suomalainen yhteiskuntahan oikeastaan elää jo melko pitkälle interperspirationaalisten feministien vaatimusten mukaisesti. Mutta jos se eläisi niiden mukaisesti sataprosenttisesti ja valta olisi absoluuttisesti vain interperspirationaalisilla feministeillä niin mihinkä uskoisitte maamme päätyvän?

- Päin vittua tietenkin. Kirjaimellisesti. Mutta sekin on vain määrittelykysymys. Me interperspirationaaliset feministit näemme päin vittua menevän kehityksen hyvänä. Te setämiehet ja käppäukot näette sen ehkä toisin mutta te olette muutenkin tylsiä faktoihin ja lukuihin takertuvia insinööritodellisuudessa eläviä dinosauruksia joitten mielipiteellä ei ole merkitystä ja teidän kannattaa muutenkin olla töissä ja pitää turpanne kiinni  sillä aikaa kun me feministinaiset ajatellaan teidän puolestanne.

- Mutta kun yhteiskunta saadaan menemään kirjaimellisesti päin vittua niin kuka sen elättää?

- Miehet tietysti. Toiset elättävät ja toiset nauttivat elatuksesta. Ja niitten, jotka elättävät tulee pitää elätettäviä välttämättömänä voimavarana joita ilman he eivät pärjää.

- Ja tässähän tämä interperspirationaalinen feminismi tuli varsin kattavasti selvitettyä. Klitoreetta Rääkymä, annan teille lämpimän interperspirationaaliset kiitokset haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, siirto rutioon. No niin, jätkät. Rojut läjään, häiskät Ransittiin ja Lällävedelle saunomaan.

Hösse: Toi feminismi muuten on kyllä yksi näistä nykymaailman paradokseista. Mielenterveyshäiriö johon terveittenkin ihmisten pitäisi sairastua, nauttia sairaudestaan ja josta ei saa parantua. Mutta oli muuten vähän helvetin hyvä ettet kysellyt tuolta tättähäärältä mielipidettä miesten saunailloista.

Pertta: Jep, täytyyhän maailmassa olla joku interperspirationaalisesta feminismistä vapaa vyöhyke. Koskahan ne vie senkin?

Antero: No, ei meidän kannata olla huolissamme. Ei sitä viedä ainakaan Lällävedeltä. Ykähän on asentanut Lälläveden saunan ympärille lällättävän kameravalvonnan joka poistaa alueelta liimatilhet, punavihervästäräkit, sukkahousukoppelot, koloradonqueeriäiset, punapäähysteerit, huivihuppuhippiäiset, tiedostavarikset, interperspirationaaliset feministit ja yleensäkin kaikki kahdella jalalla kulkevat hämähäkkinaaraat. Niillä naarashämppiksillähän on jalkojen lukumäärästä riippumatta se paha taipumus syödä uros parittelun jälkeen. Kahdeksanjalkaiset tekee sen ihan siististi syömällä ja kaksijalkaiset puolestaan virkakoneiston ja lakimiesten avustamana…



9 kommenttia:

Tuumailija kirjoitti...

Tekstihän ei ollut tarkoitettu biologian oppitunniksi, mutta lisään tuohon hämähäkkijuttuun hitusen.

Kaikki lajit eivät syö koirasta parittelun jälkeen, ja toisaalta on olemassa muitakin niveljalkaisia jotka harjoittavat kannibalismia. Rukoilijasirkka on yksi tunnettu tällainen. Ylipäätään luonto lienee tarkoittanut tämän karmeuden tapahtuvan ihan siksi, että naaras saa itselleen ja juuri siitetyille jälkeläisilleen nopeasti tarpeellista ravintoa. Ja osaa ne poikasetkin: Stegodyphus dumicola -hämähäkkinaaraat hoitavat toistensa poikasia, kunnes poikaset syövät hoitajansa.

Monilla hämähäkkilajeilla koiras on huomattavasti naarasta pienempikokoinen, mikä saattaa johtua siitä että koiras vikkelämpänä kykenee aktin jälkeen karkaamaan helpommin nälkäistä naarasta, tai toisaalta naaras katsoo pienikokoisen uroksen olevan ravintoarvoltaan niin pieni että se mieluummin lähtee etsimään lihavampaa saalista.

Nephilengys malabarensis -hämähäkki osaa jännän tempun: kesken kiihkeän session uros vaivihkaa irrottaa omat sukuelimensä, jotka jäävät naaraaseen kiinni tekemään temput, jolloin uros pääsee itse livahtamaan huomaamatta karkuun kyökinovesta.

Anonyymi kirjoitti...

Superfeministi Saara Särmähän leikitteli hassusti ajatuksella 'Onko valkoinen heteromies ihminen?' Outoa siinä on, että Särmä ei hullutellessaan ymmärrä, että vastaavia hullutteluja on oikeus muidenkin tehdä, jos tyylilaji katsotaan oikeutetuksi. Mitäs jos saman kysyisi somalista, transusta, mannesta tai feminististä? Vieläkö menisi hullutteluna? Ainakin pitäisi mennä.

Valtsu

QroquiusKad kirjoitti...

Tiedostavaisten eläinlajien joukosta puuttuu pissatiira. Se muistuttaa paljon sukkahousukoppeloa, mutta selkein erottava tuntomerkki on huomattavan runsas kyykkyasennossa tapahtuva julkisilla paikoilla virtsaaminen.

Mitä translakiin tulee, piilee sen vaatimuksissa eräs yllättäen lohdulliselta tuntuva seikka:
siinä vaaditaan pakkosterilisaatiosta luopumista.

Kuten sisar Sametti on Musta Orkidea -blogissaan useasti todennut, sukupuolenvaihdosprosessi itsessään sterilisoi ihmisen.
Jos mieheltä leikataan lerssi ja pallit irti ja käännetään reunat sisään niin, että tulee pieni siisti viiru, sekä hän vetää estrogeeniä niin, että tissit kasvavat mutta parta ei enää, on lopputuloksena kemiallisesti ja kirurgisesti kastroitu mies.

Vastaavasti kun nainen leikkauttaa pois tissinsä, kohtunsa ja munasarjansa, muotoiluttaa tilalle tekolerssin jolla ei voi edes kusta, venytyttää pinpinhuulista tekokivespussit joihin asetetaan silikonipallit sekä vetää testosteronia niin että parta ja lihasmassa kasvavat, on lopputuloksena kemiallisesti ja kirurgisesti kastroitu nainen.

Vaatiessaan tästä luopumista nämä translain ajajat siis vaativat, ettei sukupuolenvaihdokseen enää saisi kuulua silvotuttamisia.
Väärään sukupuoleen kuuluvaksi itsensä kokevalla pitäisi siis olla oikeus olla tänään poika pukeutumalla poikamaisesti, huomenna tyttö pukeutumalla tyttömäisesti ja ylihuomenna poni kulkemalla nelinkontin ja hirnumalla ihahhahhaa.

Tästä taas herää kysymys, mikä "väärään sukupuoleen kuuluva" se sellainen muka on, joka ehdoin tahdoin haluaa säilyttää itsellään sen väärän sukupuolen genitaalit ja muut sukupuolituntomerkit;
aidon transseksuaalinhan olettaisi inhoavan niitä siinä määrin, että haluaa niistä ensi töikseen eroon eikä kadu.

Uuden translain ajajat eivät taidakaan todellisuudessa olla niin trans, kuin haluaisivat olla. Tai tietävät, etteivät ole laisinkaan.

Kunhan vain haluavat itselleen mahdollisimman paljon huomiota. Sellaisille on omat diagnoosinsa, joista ei nyt enempää. Niistä päättävät lääkärit.
Valitettavasti vain nykyisellään lääkäreitä vaaditaan päättämään tavalla, jonka he varmasti itsekin ymmärtävät tuhoisaksi.

Kysymys kuuluukin:
millaiset lääkärit tällaisiin operaatioihin ryhtyvät ja miksi?
Uhkailu, kiristys, korruptio? Jotain pahempaa?

Juha Kivela kirjoitti...

Tämä ei varsinaisesti liity päivän blogi-kirjoitukseen, joten anteeksi siitä. Uutinen oli vain niin mielenkiintoinen, että on pakko linkittää tähän.

[https://yle.fi/uutiset/3-11314743]

Kajaanissa siis ainakin Työväenyhdistys jakaa EU-ruoka-apua! Kyse ei ole, etteikö ruoka-apua saisi jakaa sitä tarvitseville kansalaisille. Ongelma on siinä mahdollisessa propagandassa, että EU nähdään täten apua antavana ja tarpeellisena toimijana!

Totuus on, että ilman EU:hun kuulumista ja kansallisten poliitikkojemme täydellisen idioottimaista politiikkaa, Suomi tuskin tarvitsisi EU-ruoka-apua, tai edes juuri mitään ruoka-apua, vaan niillä miljardeilla, jotka on EU:n Kankkulan kaivoon hukattu, olisi voitu ruokkia kaikki ruoka-apua tarvitsevat suomalaiset. Mahdollisesti jopa niin, että nuo ihmiset olisi työllistetty ja he olisivat siten ollen ruokkineet itse itsensä!

Nyt mielikuva EU:sta voi muodostua täysin vääristyneeksi. Kuten kansallisesta hallituksestammekin, joka vain pahentaa ruoka-avun tarvetta Suomessa!

QK:din kaksi viimeistä kappaletta tuossa yllä ovat varsin paljon puhuttavia.

Kaunista keväistä tiistai-iltaa :) Muuttavat linnut ovat palailleet pihapiireihin ja elämä avautuu jälleen luonnon kierron mukaisesti. Pian nautimme jälleen kevään ja kesän tarjoamista vilvoitteluhetkistä saunan lomassa lempeässä ulkoilmassa :)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuumailijalle, Valtsulle, Qroquius Kadille ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Tuumailija: Tuota viimeisestä esimerkistä voisi todeta että se on jo lihaksi muuttunut ”pitäkää tunkkinne”.

Valtsu: Joo. Feministeille ja yleensäkin oikeaa poliittista viitekehystä edustaville sallitaan ihan omat asiansa.

Qroquius Kad: Noi oli kyllä hemmetin hyviä huomioita. Ja mikä lääkärin pakottaa? Onko se se kuuluisa ”ajan henki”. Mikä on määritellyt asioita maailman sivu.

Juha: Kaiken kaikkiaan totta. Ja meilläkin on jo kevään merkkejä näkyvissä vaikka ilma ei kovin keväinen ole ollutkaan.

Kalevi Nissila kirjoitti...

En havainnut, että olisi huomioitu vielä yksi lentävä/tiedostava eläinlaji, kuten nämä lepakot. Nämä, joista lähtöisin on koko maailmaan sekaisin saanut korona virus - niin väitetään.

Itse olen ollut tekemisissä lähinnä normaalien naisten kanssa, joten joudun kommentoimaan toisen käden tietojen kautta. Kun kaverin tytär ylioppilaaksi päästyään hyväksyttiin Helsingin Yliopiston kasvatustieteelliseen, hän sai HOAS'n soluasunnon Hakaniemen rannasta. Soluasunnossa oli tyttären lisäksi pari muuta.

Pissaliisa tuli tutuksi, kun toinen näistä alkoi sekoilla, ja pissasi pitkin huoneensa seiniä. No se irtisanottiin ja katosi jonnekin. Toinen oli kuin ilmetty tässä blogissakin haastateltu naistyyppi. Tämä oli löyänyt jostain puhdasoppisen neekerin, jota majoitti opiskelukämpässään. Ei siinä muuta, mutta tällä oli tapana roikaloida alasti yhteeisissä tiloissa. Tytär valitti tästä hoas'iin, mutta ei vaikutusta.

Itse yliopistossa ihmetteli näitä naistutkijoita - piti niitä omituisina, oli siellä muutakin... Pari vuotta opiskeltuaan, totesi ettei ole hänen alaansa ja keskeytti opinnot. Pyrki ammattikorkeaan ja pääsi. On nyt tyytyväinen valintaansa olla tervejärkisten seurassa. Tuli vaan mieleen, että rikastuukohan yliopistossa juuri tällä tavalla tämän plogin kaltaiset naistyypit - viisas kun mieluummin väistää?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kalevi. Yliopistohan ja varsinkin tietyt tiedekunnat ovat vetäneet jo pitkään puoleensa tietynlaisia ihmisiä kuin se yksi niitä yksiä. Sinänsä noista lepakoista voi todeta että tunnenhan minä niitä. Osa - pienempi - elää tavallaan ihan tavallisina ihmisinä jotka eivät kaipaa mitään pride-hypetystä. Niitten kanssa tulee toimeen ja miksei tulisi? Osa - isompi, kokemuksieni mukaan - on taas sellaisia joitten lesbouteen liittyy valkohehkuinen ja täysin perustelematon miesviha. Niitten kanssa on hankalaa tulla toimeen kun ne eivät sitä itsekään halua.

muuanpena kirjoitti...

Hassan varmaan tykkää määritellä itsensä naiseksi, ainakin välillä, ja tunkea itsensä naisten vessaan tyttöjen kanssa. Samoin taitaa virkkaja neitoset tykätä siitä, että Hassan ja kaverit tunkee itsensä vessaan samaan aikaan kuin hekin. Miten mahtaa peruskouluissa käydä, jos on vain oppilaiden vessoja. Ehkei uimahalleissakaan enää ole miesten puolta ja naisten puolta. Koska toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset, niin tähänkin varmaan keksitään jotain.
Tulipa muuten suomalaisesta tosi tv sarjasta "Lapsi tuntemattoman kanssa" mielikuva Lebensborn-ohjelmasta, tässä vain eivät vaatimukset taida olla niin kovat. Taitaa riittää, että ollaan pottunokkia kaikki, mistä saattaa noustä älämölö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, muuanpena. Hassan & kumpp. olisivat varmaan mielissään käytännöstä. Tosin he tuskin ajattelisivat että hienoa tämä transideologia vaan tuumisivat että kiva kun tsuhna tarjoaa lihatiskin. Toi Lapsi tuntemattoman kanssa on hyvä osoitus siitä kuinka sairaaksi nää tosi tv-jutut on menossa.