maanantai 28. elokuuta 2023

KÄPPÄUKKOJEN RASISMINVASTAINEN JULISTUS

Niin, siinähän vietettiin nykypäivää Pinnanmaalla, tarkemmin sanoen Huitsinnevadassa ja Örnätjärven Erämiesten metsästysmajalla. Sinne oli kokoontunut tusinan verran vakavailmeisiä käppäukkoja. Vyrlämön Väne, Perskeleen Ykä, Lötjösen Eelis, Kutvosen Kake, Pöntisen Pave, Pätisen Pena, Höyrähtälän Vänni, Völlykkälän Veke, Kaatamon Mane, Pensselssonin Veka, Ryönämön Rami ja Örfmanin Anttoo. Käppäukot olivat päättäneet tehdä Suomea piinaavasta rasismista lopun niin kerta kaikkiaan. Niinpä he olivat useamman tunnin aivotyön jälkeen saaneet valmiiksi julkilausuman:

KUINKA RASISMI POISTETAAN SUOMESTA

1. Jokainen etnisesti edistyksellinen joka syyllistyy mihin tahansa väkivaltarikokseen suomalaista kohtaan pidätetään, vangitaan ja sen jälkeen karkotetaan Suomesta lopullisesti.

2. Jokainen etnisesti edistyksellinen joka syyllistyy huumerikokseen pidätetään, vangitaan ja sen jälkeen karkotetaan Suomesta lopullisesti.

3. Suomeen lyödään aikatolppa vuoteen 1990. Jokainen sen jälkeen tullut etnisesti edistyksellinen joka elää edelleenkin pelkästään suomalaisten verorahoilla eikä ole yksityisellä sektorilla nettoveronmaksajana tai julkisella sektorilla oleellisesti tärkeässä työssä menettää kaikki sosiaalietuutensa ja heidät karkotetaan Suomesta. Tämä koskee myös heidän jälkeläisiään.

Mikäli karkotettava ei suostu karkotukseen vapaaehtoisesti, hänet siirretään piikkilangan taakse eristysleiriin jossa tarjotaan ruoka ja parakkimajoitus. Karkotetuilta otetaan kaikki biotunnisteet, ettei hän voisi enää koskaan yrittää päästä Suomeen. Yleensäkään Suomeen ei oteta enää turvapaikanhakijoita Afrikasta, lähi- ja keski-idästä.

Virallisen pakolaisaseman saaneita toimenpiteet eivät koske.

Näitten toimenpiteitten jälkeen jokainen suomalainen tajuaa että kadulla vastaantuleva tummapintainen henkilö on Suomessa täysin asiallisella asialla ja muutenkin tolkullinen, joten tarvetta mihinkään rasistiseen ajatteluun ei ole.

Täydentävinä toimenpiteinä tarvitaan seuraavaa:

1. Pakkovaatimus toiseuden rakastamisesta tulee kriminalisoida eikä ihan pienillä rangaistuksilla.

2. Maahanmuuttoteollinen kompleksi täytyy lopettaa ja sen myötä kaikenlaiset rasismin- ja monikulttuurisuudentutkijat tulee irtisanoa. Sama koskee yleisjärkevistä syistä myös yliopistojen sukupuolentutkijoita. Nämä toimenpiteet saavat aikaan sekä huomattavaa säästöä että närästyksen vähenemistä.

Näillä keinoilla niin oikea kuin ammatillisista syistä keksitty rasismi loppuu Suomesta.

Tämä rasisminvastainen julkilausuma luovutetaan kaikkien tahojen vapaasti käytettäväksi.

Käppäukot allekirjoittivat julkilausuman ja lähettivät sen Antero Lärväselle Huitsinnevadan Paikallisdemokraattiin eteenpäin julkaistavaksi. Totesivatpa käppäukot vielä keskenään että tässä saatiin muutamassa tunnissa aikaiseksi se, mitä valtava leegio tutkijoita ei ollut onnistunut tekemään kolmessakymmenessä vuodessa.

Mutta hehän toisaalta elivät itse keksimästään rasismista joten heidän määrittelemänsä rasismin poistaminen olisi heille ammatillinen katastrofi.


24 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Niinpä niin. Ollaankin rasismin niissä kovin kuuluisissa "juurisyissä" ja -savissa.

Kovasti kalkkunat kotkottaa siitä rassismista, vaan lieneekö arvon akateerit koskaan linnunaivoillaan miettineet mistä se rassismi kumpuaa. Tuskinpa monikaan meistä rassisteista oli rassisti ennen aikaan JSS (jälkeen somalien saapumisen).

Tuskinpa kukaan olisi rassisti jos ählyt ja neekerit eivät olisi osoittautuneet ählyiksi ja neekereiksi. Jos olisivatkin olleet rehellisiä ja reiluja vaatimattomia ja ahkeria, saattaisi rassismia olla pykälän verran vähemmän.

Vaan kun ei. Jäejestään ovat ählyt ja neekerit aloittaneet perseilyn hei saapumistaan seuraavana päivän. Ja sitten sukkahousukoppelot ihmettelevät miksiköhän kummassa ihmiset on rasisteja. On se kumma, on.

Historix kirjoitti...

Käppäukot oikealla asialla! Nyt on täysin kannatettava ja toimeenpantava julistus. Sillä saataisiin maahanmuuton ongelmia vähennettyä. Julistuksen toimien toteuttaminen palauttaisi luottamusta viranomaisiin ja poliitikkoihin, luottamusta joka on viimeiset 30 vuotta vähentynyt loppuakseen sittemin kokonaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toivon totisesti, että rantahurrit tällä viikolla ilmoittaisivat, että nej tack. Voivat työntää rasisminvastaisen tiedonantonsa sinne, mihin ei päivä paista.

Anonyymi kirjoitti...

Paras rasisminvastainen julkilausuma tähän mennessä.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä iskee naulan kantaan! Toivon, että lausuma menee nykyhallituksen tietoon.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

No onse ny aika antihumaania ja ei-RKP-laista eristää nuo jotka ei vapaaehtoisesti lähde. ;)

Itse käyttäisin perinteistä jatkosota-aikaista termiä siirtoleiri.
Sillä onhan tuo maastapoistosiirron ensimmäinen askel. :D

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Miehistä puhetta: selviin yksitulkintaisiin premisseihin perustuvaa ja konkreettisia keinoja esittävää.

Tällaisen vastakohtana on sitten se suomenruotsalainen puhumattomuuden kuttuuri ja peittelyn taito, kiertely, kaartelu, vihjailu ja ympäripyörittely, jota ruotsinkielisten frouvien lisäksi monet itseään junttisuomalaisia sivistyneempinä pitävät tippaleipäaivot suoltavat.

Olen joskus esittänyt leikilläni, että toiskulttuurisiin rakastautuvilta naisihmisiltä pitäisi mitata millaisen hormonipiikin jo ruskeasilmäisen miehen valokuva heidän vereensä aiheuttaa. Nyt olen ruvennut ajattelemaan tuon tutkimista ihan tosissani.

Kun hormonit hyrräävät ja määräävät älyn sijasta mielipiteitä, kaipa ne tuntevat myös vähän ikääntyneemmätkin naisihmiset itsensä nuoremmiksi. Se sitten näyttää miesväen silmissä jo pelkältä lapsellisuudelta.

Miehen kilpailuvaltit parisuhdemarkkinoilla hupenevat siihen, että naiset eivät enää erota miehiä ja lapsia toisistaan. Ne ovat samanlaisen lämmön ja huolenpidon kohteita kumpikin. Ja kaikki naisellinen viehätysvoima, jota naisenpuolilla pitkin historiaamme on ollut, käpertyy nyt kehittymättä jääneen pienen sielun sisimpään perusnarsistiseen peränurkkaan, josta näkyy vain nenän eteen ripustettu narsistin peili.

Sen peilin läpi näyttää sitten siltä, että maailman kaikki ihmiset ovat samanlaisia kuin narsisti itse on -- että "ihmisyys on yksi ja jakamaton".

Itserakkaudella ei ole rajoja.Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoitan.

kt

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Sulla nuori Yrjö on kyllä sana hallussasi. Nuori? Joo, itselläni kun seuraava rajapyykki on siellä seitsemissäkymmenissä.

Mutta olen nauttinut sinun teksteistäsi jo kauan. Kiitos jokaisesta!

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Hyväksyn julkilausutun julkilausuman ja allekirjoitan sen. Myös Sappo Olkkosen ponnella varustettuna !

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Historixille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Seppo Oikkoselle, kt:lle, Yhel Turkulaasel ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne. Tällä tavoinhan saataisiin myös valtion alijäämää mukavasti tasapainotettua mutta kun hirviö on jo päästy valloilleen niin hallituksenkin pitäisi uskaltaa ensin sanoa että kyseessä on todella hirviö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo mainitsemasi naisporukka on kuitenkin vähemmistöä, jos kohta äänekästä ja omaa liikaa valtaa. Mutta pitäisikö kaikki suomalaiset naiset panna hellan ja nyrkin väliin arabityyliin?

QroquiusKad kirjoitti...

Ei kaikkia, vain molempiin sukupuoliin kuuluvat ämmät.
Aivoista on kyse:

miehen aivot ovat kehittyneet metsästykseen ja taisteluun, jotka edellyttävät rationaalista, loogista ja selkeää ajattelua ja sen mukaista kommunikatiota.
Naisten aivot ovat kehittyneet tulkitsemaan puhekyvyttömien vauvojen tarpeita jokeltelun kautta.
Kommunikaatio toisten naisten ja miesten kanssa on sen mukaista;
naisaivoinen ajattelee yhtä, sanoo toista ja tarkoittaa kolmatta.

Naisenaivot korvien välissä ovat johtamisen kannalta aivan yhtä vahingolliset, olipa jalkojen välissä mitä tahansa.
Tai oikeammin, naiselin jalkojen välissä on killuttimia vahingollisempi silloin, kun korvien välissä on naisaivot:
naiset eivät ole vastuussa sanoistaan ja teoistaan.

Nykytilanne, jossa naiset ovat naiselimensä johdosta Kaikkien Alojen Asiantuntijoita ja samalla syyntakeettomia kuin sylivaavit on täysin kestämätön.
Täysin kestämätön.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Onhan se kestämätön. En kiistä. Mutta nuo kyseiset henkilöoletetut eivät tietenkään hanki itselleen kurinpitäjää. Itselläni ei ole tällä hetkellä mielessä kuin tuo äänestäminen. Ja siihen vaikuttaminen. Edes omalta pieneltä osalta.

Anonyymi kirjoitti...

Valkonaamoja kohtaan osoitettu rasismi tulee rangaista ankarimman mukaan. Kehareita vastaanhan ei juuri ole käytännössä rasismia, jos osaavat asiallisesti käyttäytyä.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Olen täysin samaaa mieltä. Varsinkin kun se kyseinen rasismi ei ole mitään puhua mälkyttämistä vaan raakaa väkivaltaa.

Antifilatelisti kirjoitti...

No. Nythän on niin, että lukuunottamatta mahoja neli- ja viisikymppisiä eronneita muijia, suomalaiset naiset eivät ole pahemmin kiinnostuneita sen enempää somaleista kuin muistakaan muslimeista. Eli siltä osin suomipojat voivat olla aivan rauhassa.

Ongelma on siinä, että muslimit tuovat moniavioisuuden mukanaan ja naivat vain musliminaisia. Koska esiaviollinen seksi on islamilaisessa kulttuurissa nauzubillah! niin voimme vain kuvitella sitä seksuaalisen turhautumisen määrää, mitä pari-kolmekymppiset ilman naista jääneet muslimimiehet kokevat. Tämä puolestaan johtaa väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden räjähtämiseen käsiin, ja näin on käynytkin.

Ensin pitäisi saada jotenkin muslimit luopumaan moniavioisuudesta. Mutta se nyt ei oikein taida onnistua, koska monikulttuurisuus ja kulttuurirelativismi.

QroquiusKad kirjoitti...

Kannattaa käydä Hell-Sinkin rautatieasemalla katsomassa, minkä näköiset suomettaret siellä roikkuvat pohjattoman rakastuneina afro-, arabi- ja afganistijätkien kauloissa.
Eivät todellakaan ole mitään ikääntyviä siiderivalaita.
Ovat nuoria kauniita eloveenoja, jotka haistattavat pitkät surkealle suomipojalle ja ovat valmiit kirjaimellisesti mihin tahansa Ihanan Abdullahinsa onnen eteen.

Ja niitä riittää.
Molempia.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on muuten hyvä julkilausuma, mutta mielestäni joku hasiksen poltto huumerikoksena on sen verran lievä, ettei sen tarvitsisi välttämättä johtaa maasta karkotukseen. Siis olettaen, ettei omista niin suurta riippuvuutta siihen aineeseen etteikö voisi käydä töissä ja olla muutenkin ihmisiksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Antifilatelistille, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Antifilatelisti & Qroquius Kad: Sattuneesta syystä tiedän jotain noista eloveenoista ja ne eivät ensinnäkään ole sieltä penaalin terävimmistä päästää ja toisekseen heitä ei kannata yleistää koskemaan koko naisväestöämme. Siiderivalaita oli sinänsä Helsingissä jo 1990-luvulla.

Ano: Tässä oli kyse lähinnä huumeitten myynnistä mutta minä henk koht en edelleenkään kannata kannabiksen laillistamista.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta pitäisikö kaikki suomalaiset naiset panna hellan ja nyrkin väliin arabityyliin?" Kuitenkin jos asiaa arabeilta itseltään kysyy, he vastaavat tyyliin että naiset ja miehet ovat keskenään tasa-arvoisia ja korkeintaan tasa-arvon toteutuksen yksityiskohdat hiukan poikkeavat läntisestä, että mikä sitten loppujen lopuksi lasketaan nyrkin ja hellan välissä olemiseksi ja mikä ei... Eli missä määrin se arabikulttuuri sitten poikkeaakaan länsimaisesta?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Paljon. Asioitahan voi tietty tulkita niin kuin haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jokainen tervejärkinen yksilö, kuten Qroquius Kad sekä vaikkapa myös edesmennyt kansallismielinen aktivisti Tiina Wiik sanoi, naisilta tulisi poistaa äänioikeus ja vaalikelpoisuus, koska heidän epäloogiset ja intuitiiviset aivonsa ovat turvallisuusriski kotielämän ulkopuolella, valtakunnantason politiikassa erityisesti. Persujen ongelma on siinä, että siellä on kaiken maailman naiskansanedustajia sun muita naispoliitikoita, jotka yleensä ovat Riikka Purran kaltaisia umpitolloja puolisuvakkeja, jotka huolehtivat ja hössöttävät lähinnä länsimaisesta feminismistä ja siitä, kuinka islam sortaa naisia. Ei pidä mennä siihen halpaan, että luulee mediassa ja politiikassa mölisevien suvakkiämmien edustavan jotain "pientä, mutta äänekästä vähemmistöä". Todellisuudessa he ovat ylivoimainen enemmistö, ja totuus on se, että länsimaiset naiset ovat nykyään pääasiassa aivan hirveitä. Heillä on asiat paremmin kuin koskaan, mutta silti he valittavat enemmän kuin koskaan. He syyttävät kaikesta heidän osakseen lankeavasta muita ihmisiä ja kuvitteellisia asioita kuten patriarkaattia, vaikka suurin osa heistä ei ole nähnyt sellaista eläessään. Kaikki olemassa oleva on naisvihaa. Sukupuolieroista puhuminen on naisvihaa. Miestenkeskeiset saunaillatkin ovat luultavasti tulevaisuudessa naisvihaa. En tiedä milloin yhteiskuntamme meni pisteeseen, jossa naisille on oikeutettua käyttäytyä aivan millä tavalla tahansa. Kaikkien pitää kunnioittaa heitä, mutta heidän ei tarvitse kunnioittaa ketään eikä mitään, eikä omistaa edes alkeellisia käytöstapoja. Ei-länsimaiset, kuten itäaasialaiset kulttuurit vielä pitävät huolen siitä, että jopa naiset omistavat jonkinlaiset yleiset käytöstavat, ja jokainen musliminainen vaikuttaa olevan tyytyväisempi kuin yksikään patriarkaatista ja miesselittämisestä paasaava länsimainen nainen. Itku miitööstä ja seksuaalisesta häirinnästä loppuu kuin seinään sillä sekunnilla, kun ämmä kiskoo hijabin ja abayan päälleeen. Ihminen eli homo sapiens on patriarkaalinen laumaeläin siinä missä vaikkapa lähisukulaisensa simpanssi ja näin on ollut jo monen miljoonan vuoden ajan, mitä sitä turhaan kieltämään? Oikeastaan moderni länsimainen nainen on niin helvetin vastenmielinen ja etova otus, että ainoa syy sietää sitä on kohtu eli lajin jatkuvuuden turvaaminen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano. Ihan hyviä huomioita mutta siitä olen eri mieltä että nuo naiset olisivat enemmistö. Niillä vaan sattuu olemaan se erittäin kuuluva mediaääni ja sitä myötä niiden valta on kasvanut täysin jäärjettömäksi.