maanantai 11. joulukuuta 2023

PUHE ENNEN TIEDOSTAVAA MIELENOSOITUSTA

Helsinki, ennen, tänään ja aivan varmasti myös tuonnempana…

Omasta mielestään kansan parhaat – joskaan ei varsinaisesti työssäkäyvät – voimat olivat jälleen kokoontuneet Helsinkiin osoittamaan mieltään. Tarkemmin sanoen kevyttaistelemaan natseja vastaan. Paikalla oli parisataa kevyttaistelijaa mutta media löisi tietysti lukuun nollan perään ja ottaisi porukasta sopivia kuvakulmia. Yksi tilaisuuden puuhamiesoletetuista eli aktivisti Leevi Piimäläinen tarttui mikrofoniin, kohotti nyrkkinsä ja alkoi puhua:

- Hyvät toverit! Kommunistit! Sosialistit! Stalinistit! Maolaiset! Anarkistit! Elatuskapinalliset! Pirinistit! Liimatilhit! Vaikkukorvat! Nenärenkaiset! Rapalan mannekiinit! Sukkahousukoppelot! Olemme jälleen valmistautuneita kevyttaisteluun natseja vastaan!

- Emmehän me varsinaisesti tiedä, että mikä noista natseja tekee! Tai edes että mitä natsismi tarkoittaa! Mutta sillä ei ole mitään merkitystä! Koska kevyttaistelumme periaate on toinen, ja paljon, paljon tärkeämpi! Veronmaksajat ehkä ruokkivat vatsamme! Mutta kuka tai mikä ruokkii egomme? Se meidän on ruokittava itse! Ja tällä kevyttaistelulla me ruokimme sen! Tästä me saamme tunteen siitä, että olemme taistelijoita! Että olemme sankareita! Että olemme sen työläiskansan edustajia jota sinänsä emme oikein tunne emmekä oikein välitäkään tuntea! Mutta meillä on oikeus puhua heidän äänellään! Jos he eivät siihen suostu, niin hekin ovat joitain vitun natseja!

- Tämä kevyttaistelu antaa meille myös mahdollisuuden uhriutua! Olla marttyyreita! Me tiedämme, että valtion väkivaltakoneisto eli poliisi tulee estämään kevyttaistelumme. Sinänsä se myös suojaa meitä, sillä se tekee estämisen sen verran nätisti ettei meidän hipiäämme ota kipeää ja se kohteemme ei välttämättä olisi yhtä helläkätinen jos pääsisimme sen iholle kiinni.

- Mutta kun poliisi kohdistaa meihin kevytvoimankäyttöä niin muistakaa toverit uhriutua jälkikäteen! Pankaa alaleuka väpättämään ja kertokaa hirvittävästä traumatisoitumisesta. Kas kun se palvelee meitä ja meidän egoamme sillä valtamediapuolue VMP julkaisee valituksemme suodattamatta ja tutkimatta! Me voimme olla melkein kuin Bolivian armeijan ampuma Che Guevara! Ehkä kasvomme ovat joskus mustavalkoisina t-paidoissa! Ehkä meistäkin tulee idoleita!

Siis hyvät toverit! Kommunistit! Sosialistit! Stalinistit! Maolaiset! Anarkistit! Elatuskapinalliset! Pirinistit! Liimatilhit! Vaikkukorvat! Nenärenkaiset! Rapalan mannekiinit! Sukkahousukoppelot! Menkäämme kohti turvallista ja suojattua kevyttaistelua! Ja sen jälkeistä äärimmäisen raskasta uhriutumista.

Eteenpäin!


14 kommenttia:

Ekku kirjoitti...

Hahaa!
Kun ei rahkeet riittää mihinkään oikeaan vaikuttamiseen, niin sitten mennään mukaan noihin lasten naamiohuveihin.
Kyllä taas on viime päivinä hyvin nähnyt, että kenen puolella Yle on.
Oikein viimeisen päälle neutraalia uutisointia ja valitusta, kun poliisi esti huvit.

Anonyymi kirjoitti...

Mieli nuoren urosluteen
Paloi vapauteen...

Jne.

Käy niin kuin aina ennenkin.

Karuna Pettila

Isä Nicolae kirjoitti...

Ohoh Ykä & andra!

Melkein luulisi sinun olleen paikalla nauhurin kanssa. Paha vain, ettei mikään oikeus eikä media Suomessa suostuisi pitämään moista anarchoraivoamista vihapuheena...

Anonyymi kirjoitti...

Tämäkin on niin Persauksille tyypillistä, että kuvitellaan sukkahousukoppelojen/stallareiden/anarkomarkojen/whatever rääynnän turuilla ja toreilla liikuttavan ketään paitsi paria toista äärilaitaa edustavaa kainalontuulettajaa. Kaikki muut, tavalliset työssäkäyvät ihmiset ovat kuin ei olisikaan ja antavat anarkomarkojen rääynnän mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

QroquiusKad kirjoitti...

Kylläpä anarkomarko älähti, kun siihen kalikka kalahti.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Hukatut sukupolvet huutavat lujaa. On tietysti totta, että "ainahan nuoret ovat olleet kapinallisia", mutta aina ei ole totta, että se eurooppalaisella uudella ajalla syntynyt ja kehittynyt kulttuurikognitio, joka loi luonnontieteet, tekniikan ja teollisen hyvinvoinnin, on nyt romahtamassa, ja sivistynyt maailma taantumassa takaisin keskiaikaisiin ajatusmuotoihin.

Se sotien jälkeisten ikäluokkien esiinnmassi, josta parhain osa keskittyi ydinaseiden vastaisen russellilais-einsteinilaisen rauhanliikkeen ymrärille, jätti kaiken kaikkiaan kulttuurisen perinnön, joka nyt täydellisesti hapantuneena ja muodottomaksi muuttuneena elää näiden nykynuorten ajatuksissa, aivoissa ja varsinkin noissa puheissa.

Täyttä älyttömyyttähän nämä nykymaailman "ideologiat" ovat, elokapinat ja muut napinat. Jos nämä nykykapinalliset näkisivät oman narsisminsa peilistä, loputkin jo horjuvasta mielenterveydestä menisi sen sileän tien.

Sairaus on kyllä päässyt leviämään marginaaliryhmien lisäksi esimerkiksi yliopistoihin, jopa virkamieskuntaan. Tuskinpa kukaan enää pystyy korjaamaan esimerkiksi oikeuslaitoksen politisoitumista. Laki-instituutioillahan on jo ylikansallinen valta, tekisi mieli sanoa ylimaallinen valta -- tässä suhteessa olemme taantumassa taas takaisin kesiaikaisten tunnustuksellisten uskontojen ja laki-instituutioiden asteelle.Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Ano1:lle, Isä Nicolaelle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne. Toisin kuin Ano2 totesi, on tällä porukalla kuitenkin vahva tuki eli valtamedia joka komppaa noita.

Anonyymi kirjoitti...

Melko sekopäistä väkeä. Miten pystyy Neuvostoliittoa unelmoida.

Uutisten mukaan siellä on liehunut Neuvostoliiton lippu.
Kertoo paljon ettei historiaa tiedetä.

Kun muistaisi mitä Mao Zedongin teki.
Aiheutti toiminnallaan nälänhädän.
Väkivaltaisen kulttuurivallankumouksen.

Tämä käy hyvin se ainoa absoluutinen pahuus

Vaikka tuota yleä kiinnostavimmat voi katsoa
mutta ei enää natsihistoriaa. On tullut ihan selväksi.

Äänikirjoista ei vain jää muistiin.

Neuvostoliitossa kuoli suomalaisia kommunisteja
Josif Stalinin vainoissa.

Löytyy bookbeatista

Anni Reuter Suomalaiset Stalinin puhdistuksissa.

Ariela Säkkinen Pahinta oli kylmyys.

Neuvostoliiton Gulageilla kuolikin väkeä.

Anne Applebaum Gulag vankileirien saariston historia

Anonyymi kirjoitti...

Oli aivan täyttä kultaa, miten absoluuttisen hyvän puolelle asemoidut natsivastustelijat räväyttivät Mao-lakanan auki! Sen verran keskiverto Hesarin-lukija kyllä tajuaa, että maailmanhistorian korkeimman ruumiskasan tehnyt äijä ei ole se 'hyvä'.

Mutta aina vain ihmetyttää, miten näitä kommaripyöveleitä voi kannatella ilman, että siitä syntyy mitään parranpärinää. Tiedämme, mikä huuto vastaavasta Hitler-lakanasta olisi syntynyt. Toki syystäkin.

Suomen olisi jossain kohtaa pitänyt selvittää taistolaishistoriansa.

Valtsu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turhautuneelle Kansalaiselle, Anolle ja Valtsulle & kiitos kommenteistanne.

Turhautunut Kansalainen: Suuret kiitokset. Olen itsekin siinä käsityksessä että blogini linkittäminen US-blogeihin saa aikaan banaanointia.

Ano & Valtsu: Uskoisin, että sillä porukalla ei ole mitään käsitystä mitä ne ideologiat edustavat. Onpahan vaan niin nastaa heilutella sirppiä ja vasaraa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi tuon porukan piti päästä riitaa haastamaan samaan paikkaan, johon 612-kulkueella oli lupa poliisilta haettuna ja sillä taas ei ollut. Asiasta on selvät säännöt, mutta ilmeisesti luetun ymmärtäminen puuttuu ja sen mukana paljon muutakin. Uhriutumiselle ei ole kynnystä ollenkaan, kun poliisi yleisen järjestyksen ja ylläpitämiseksi poistaa laittomat mielenosoittajat paikalta. Onneksi tällä kertaa ei taidettu hevosia lyödä. Tavallinen tallaaja sivuutti asian ehkä vain pienellä närkästyksellä, tähän on jo totuttu, mutta mikähän instanssi tämänkin nosti oikein tv-keskustelun aiheeksi; Yle ja puoli valittiin niin selvästi kuin vain Yle sen osaa tehdä. Siellähän näitä komppaajia ja "asiantuntijoita" joka lähetykseen riittää.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Hyviä huomioita ja epäilemättä tuo, no, paskasakki mieltää olevansa etuoikeutettu. Miksei oikeastaan mieltäisi kun sehän oppi sen edellisen hallituksen aikana.

-TR- kirjoitti...

Se rääkyjäporukka oli ainakin äänestä päätellen erittäin naisvoittoinen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Niin kuin kyseiset rääkyjäporukat yleensäkin. Nykyisin.