perjantai 5. heinäkuuta 2024

YLEN NORJALAINEN

Ylellähän on ollut toiminnassaan – monen muun lisäksi – pari nyrkkisääntöä. Ensimmäisenä on se, että jos kehitysmaalainen tulee Suomeen tai muuhun sivistysmaahan niin hän onkin sen jälkeen ihan suomalainen tai muu sivistysmaalainen. Toinen on se, että Ylessä ymmärretään monen ihmisen lukevan uutisista vain otsikot. Tässäpä tuore esimerkki. Ei Suomesta, vaan Norjasta. Otsikko menee näin:

Mikä hitto niitä norjalaisia vaivaa? No, minkäslainen norjalaismies sitten oli kyseessä? Kas tommonen:

Eli kyseessä ei ole norjalainen vaan iranilainen jätkä. Ja luonnollisesti radikaali islamisti. Monikulttuurisuus on rikkaus.

Tämä ”norjalaismies” menee samaan sarjaan kuin lukijalle kovasti tutut VMP:n helsinkiläismiehet, espoolaismiehet, vantaalaismiehet, turkulaismiehet, oululaismiehet jne.

Yksikään niistä ei ole suomalainen. Eikä norjalainen. On ollut kovasti puhetta Ylen budjetin pienentämisestä. Itse näkisin että koko pulaaki on sen verran mädäntynyt että se pitäisi kerta kaikkiaan hajottaa ja katsoa, että saisiko sen raunioista aikaiseksi jotain järkevää.

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Norjan poliisi epäilee, että kyseessä on ”radikalisoitunut muslimi”. Eihän tuossa ole mitään epäiltävää. Ulkomuotohan asian vahvistaa.

Joppos123 kirjoitti...

YLE:n Jouko Jokinen on mustamaalannut epäkohdista kirjoittavaa ENTISEN ylenannon toimittajaa ( Sanna Ukkola) "harhaiseksi narkomaaniksi".
YLE on nykyisin valtio valtiossa joka tekee ihan mitä haluaa, meidän rahoilla.
En tiedä kenellä on valta antaa potkut koko lafkalle mutta jos se olisi minulla niin koko paska nurin.
Sitten rakentaisi siitä uudelleen sellaisen organisaation jollaiseksi se aikoinaan perustettiin.
Jäisi viherkommunistinen poliittinen paska pois.
Sitä odotellessa maksamme vaimon kanssa edelleen vittuilusta 2×163 euroa vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Vetää sanattomaksi,ja vaikuttaa että muidenkin mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

Oho! Ettäkö 30 vuotta? Olisiko tullut halvemmaksi karkoittaa jätkä takaisin sinne mistä tulikin? Täällähän olisi kyseistä Allahin lähettilästä arkkipiispaa myöten paijattu. Kuten muistamme turun terrori iskusta. Että he ovat osa meitä. En ole tuon jälkeen kirkollisveroa maksanut. Vielä kun pääsisi eroon yle verosta.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei YLEnantoa enää voi palauttaa sellaiseksi kuin se perustettiin, koska sen perustanutta Suomea ei enää ole.

Paasikivi tuskaili jo lokakussa 1946 ennen YYAta nykytilanteen olevan hirmuinen, kun on pakko alkaa huorata Imperialistisen Roistovaltio Moskovian kanssa olosuhteiden pakosta, mutta miten Suomen kansan moraalinen selkäranka kestäisi tämän?

Ei se kestänyt, ja YYA-Kekkoslovakiassa sitä mädätettiin oikein määrätietoisen tarkoituksellisesti.
Sen vähän mitä jäi jäljelle mädätti Tawja Havofka.
Ei ole enää mitään, mille rakentaa uutta.

Kommunismi on voittanut, mutta voiton hedelmä on pudonnut yllättäen muslimien käsiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Joppos123:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Niin kuin Joppos totesi, on Yle tällä hetkellä valtio valtiossa. Ainakin se uskoo niin. Ja toisin kuin QK sanoi, niin historia ei ole kumminkaan vielä loppunut. Huonotkin ajat voivat muuttua parempaan.

Anonyymi kirjoitti...

Että näin:
https://www.suomenuutiset.fi/yle-valkopesi-iranilaisterroristin-norjalaismieheksi-muut-lehdet-kuittasivat-oslon-terroriteon-pikku-uutisella/

Oslon Pride-juhlan aikoihin "joku" ampui ihmisiä. Ylen mukaan ampuja on ”norjalaismies”. Todellisuudessa ampuja on radikalisoitunut iranilaispakolainen.

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Kun viime vuosien ulosantoja mietitään, sekä yleltä/yliopistoilta, niin on tullut selväksi, miesviha sekä historian värittäminen ideologiaansa sopivaksi. Esim mannerheim neekerinä. Muusta puhumattakaan. Minusta yle on täysin politisoitunut. Kun eräs asiantuntija äskettäin arvosteli, oliko perustuslakivaliokuntaa politinoiksuneeksi, niin hänen kytköksestä vasemmistoon ei jäänyt mitään epäselvää. Ai jaa. Mites toi yle?

QroquiusKad kirjoitti...

Eihän historia mihinkään loppunut ole, vaan jatkaa etenemistään kuin arabialainen kamelikaravaani kohti Länsimaiden Perikadon auringonlaskua.
Imperiumeilla on elinkaarensa;
me saamme elää historiallisia aikoja todistaen Maailmansotien Jälkeisen Länsi-Imperiumin luhistumista.

Barbaarit ovat jo tulleet Rooman porteista sisään, vaan ei läpi:
ne avattiin sisältä.

Anonyymi kirjoitti...

No tässäkin blogissa on noin 10 v sitten arveltu, onko yle valtio valtiossa. No kyllä on. Perusteet tulevat pikkuhiljaa esiin, esim entisten ylen toimittajien ulostuloista. Ukkola oli vain ensimmäinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tällä "norjalaismiehellä" on joskus aiempien rikosten tutkintojen yhetydessä todettu ja diagnosoitu paranoidinen skitsofrenia. Eli selkosuomeksi äärimuslimi.
Ja muutama meidänkin ns. kansanedustaja haluaa näitä lisää. Muuan fat im ja natsima afgan. Ja pari muutakin sossua.
Lindmanin Antilta voisi nyt kysyä, että muistaako Suomen ja demareiden historiasta, että ketkä ne sytyttivätkään Hakaniemessä työväentalon torniin punaisen lampun? Ja mitä siitä seurasi. Että tämän päivän demareilla on sama kaiku askelten kuin isillään aikoinaan.
Huru-ukko
PS. Ei liity päivän epistolaan, muuten vaan mielenkiintoinen juttu. Meillä käskettään että lihaa saa syödä vain 500g viikossa = 26 kg vuodessa/ henkilö. Paras maa lihansyönnissä Oli muistaakseni Islanti vähän reilu 200 kg/henkilö vuodessa. Siinä sitä ituhipeille purtavaa.:))

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kuulostaa uskomattomalta. Minulla on tietoa, miten yleen on vaikutettu jopa ruotsista. Kyseessä on nainen, joka opiskeli hgin yliopistossa. Äärimmäinen feministi. Hän sai paljon ystäviä suomesta sekä on edistänyt miesvihaa suomessa. Elin nauri skymbäck. Ottakaa selvää. Hän vaikuttaa isosti suomen feministeihin. Sekä on todella vaarallinen akka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle, Ano1:lle, Qroquius Kadille, Ano2:lle, Huru-ukolle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

heppa: Tämä on vähän sama asia kuin että ”auto ajoi väkijoukkoon” ilman että sanotaan että kukas sitä autoa ajoikaan.

Ano1: Hyviä huomioita.

Qroquius Kad: Tätähän emme etukäteen tiedä. Pahalta tietysti näyttää. Mutta muutos voi tulla. Selvää on, että ilman ampumista tästä ei selvitä jos halutaan välttää totaalinen alistuminen.

Ano2: Nämä asiat ovat olleet jo kauan nähtävissä.

Huru-ukko: Hyviä huomioita sinullakin. Ja nostetaan islantilaisille lätsää.

Ano3: Tämä on minulle täysin uusi tuttavuus. Täytyy seurata.

QroquiusKad kirjoitti...

Elin Nauri Skymbäck onkin varsinainen harmaa eminenssi, kun googlettamalla ei löydy yhtään mainintaa feminismistään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Ottakaa selvää. En liioittele.

Anonyymi kirjoitti...

Jopa sanna mariniin on yhteys. Takaan sen . Kun otatte oikein selvää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle (vissiin kaksi samaa Anoa) & kiitos kommenteistanne. En minäkään äkkiseltään mitään ihmeempää löytänyt.

Strix Senex kirjoitti...

Einstein sanoi joskus että: "Jos suhteellisuusteoriani todistetaan oikeaksi, Saksa minua saksalaisena ja Ranska maailmankansalaisena. Jos teoriani osoittautuu vääräksi, Ranska sanoo minua saksalaiseksi ja Saksa juutalaiseksi." Tätä logiikkaa se Ylekin noudattaa. Kun Norjassa tai Suomessa asuva irakilainen innostuu murhaamaan, hän on norjalainen tai suomalainen. Kun ulkomailla pari vuotta asunut suomalainen tiedemies saa merkittävän kansainvälisen palkinnon, hän on maailmankansalainen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Strix Senex. Totta. Liittyy siihen tiedostavissa piireissä yleiseen suomalaisuuden halventamiseen.

QroquiusKad kirjoitti...

Kansallinen identiteetti voi tehdä metkoja akrobaattitemppuja, minkä sai kohdata Leiba "Lev Trotski" Bronštein tavatessaan vuonna 1920 Moskovassa rabbi Jacob Mazen.

Rabbi pyysi juutalaista suurmiestä käyttämään asemaansa juutalaisia auttaakseen, mutta Trotski ilmoitti ettei pidä itseään juutalaisena vaan internationalistina.
Siihen Maze filosofoi:
”Trotskit tekevät vallankumouksia, mutta Bronšteinit maksavat laskun.”

Internationalisti sai jäähakun päähänsä Meksikossa Trotskina.
Jos hän olisi joutunut Hitlerin käsiin, hänet olisi silloinkin todennäköisesti teloitettu bolsevikki-Trotskina eikä juutalais-Bronšteinina.

Strix Senex kirjoitti...

"Liittyy siihen tiedostavissa piireissä yleiseen suomalaisuuden halventamiseen".
Joka taas liittyy siihen lakeijamentaliteettiin joka vaatii ulkomaalaista herraa, jonka nimissä voidaan öykkäröidä. Se ajatuskulku menee suunnilleen seuraavasti: "Koska minä haluaisin olla Iso ja Tärkeä, mutta omat kyvyt eivät riitä alkuunkaan ja minulle vain naurettaisiin jos yrittäisin omissa nimissäni isotella, jostakin täytyy keksiä joku Ulkomaan elävä, jota kukaan ei oikeasti tunne, jonka nimissä voin sitten ruveta röyhistelemään, sillä aina löytyy jonkinlainen joukko niitä, joille Ulkomaan elävat ovat niin ihmeellisiä, että niille kumarretaan, olivatpa he koinka pöljiä tahansa"

QroquiusKad kirjoitti...

Kansallisen identiteetin hämmennys sen kun kohoaa:

meille kaikille epäilemättä varsin tuttu somevaikuttajatar Emmi Nuorgam, tuo saamelaisista saamelaisin on jäänyt kiinni vanhoista rumista kirjoituksistaan.
Niissä hän mm. syyttää mustalaisia varkaiksi ja harmittelee kun hän itse ei voi suomalaisena blondina vedota yhtään mihinkään.

No, Emmi osoitti sitä kuuluisaa Tehokasta Katumista ja kaikki on annettu anteeksi Suvainon Nimesä ja Pyhäsä Sovintoveresä!
Vaan nytpä on kummia kuulunut:

Emmi ja hänen siskonsa Miisa ja se kolmas jota harvemmin mainitaan ovat siis saamelaisista samelaisimpia.
Toki he myöntävät äitinsä olevan kantakirjasuomalainen ja mainitsevat myös isoisänsä Armas Nuorgamin olleen pohjoissaamen kielen suhteen ummikko, koska oli sellaiseksi pakotettu.

Nyt kuuluu juttua, että Armas olisikin adoptoinut poikansa, josta oli tuleva saamelaisista saamelaisimpien siskosten isä.
Ja tämä adoptiopoika oli kantakirjasuomalainen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1654257#p1654257

Jos tämä on totta, Nuorgamin siskokset ovat vähemmän saamelaisia kuin minä:
isänisäni isänäiti oli saamelainen, joten olen 1/16-saamelainen.

Osuuteni ei kuulemma riitä vielä mihinkään, mutta jos pitää paikkansa, että suomalaisia solvaavien saamelaisista saamelaisimpien saamelaissiskosten molemmat vanhemmat olivat kantakirjasuomalaisia, ehkä heidän koskemattomuussuojaustaan voisi hieman heikentää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad:

Viesti1: Se rabbihan puhui kovasti totta. Ja näitä internationalisteja Suomessa riittää. Joiden elatusta muuten ei maksa rabbi vaan tavallinen Virtanen.

Viesti2: En ota sen enempää kantaa kun ei tuosta varmuutta ole. Mutta vähemmistöasemahan on kyllä monelle helppo tie rakentaa uraa.

Strix Senex: Valitettavan osuvia huomioita.

Joppos123 kirjoitti...

Ihan selvä norskihan tuo mamu on, parta ja kaikki. Ainoa kauneusvirhe on tuo naurettava virkattu lätsä päässä.
Mahtanee joutua samanlaiseen "kivitaloon" missä Breivit lusii.
Taitaa jätkä olla kaappihomo, niitä on musuissa yllättävän paljon.

Joppos123 kirjoitti...

Saamelaiset osaavat myös olla aika öykkäreitä.
Viime vuonna oltiin käsivarressa Somaslompolossa kalareissussa.
Yllättäen poromiesten nuotionpohjista löytyi tyhjää kaljatölkkiä, tupakantumppia ja muuta roinaa. Me tuotiin jopa tupakannatsat pois sieltä. Periaate oli ettei mitään jää maastoon.
Norjan ja Suomen välistä poroaitaa korjatessaan olivat nakelleet ylijäämä piikkilangat ihan yllättäen ainoalla kahluupaikalle mistä pääsi Somaksen yli.
Toissavuonna oli muutama känninen poromies käynyt keskellä yötä mesomassa haulikoiden kanssa kalastusporukan leirissä. Siitä oli tehty rikosilmoitus mutta asia jäi silleensä.
Me oltiin kyllä varauduttu myös tuollaiseen touhuun eli mukana oli omaa "tykistöä".
Ei näkynyt aslakkeja.

QroquiusKad kirjoitti...

Jääkärikenraalimajuri Martti Wallenius tutustui saamelaisiin ja kirjoitti epämiellyttävistä kokemuksistaan kirjan:

"Ihmismetsästäjiä ja erämiehiä".

Hänen hyvä ystävänsä Aleksanteri "Mosku" Hihnavaara oli teoksessa merkittävässä osassa.
Kannattaa lukea.

Anonyymi kirjoitti...

HS jatkaa juristeriaa, jolla rajalaki estetään. Rajaseudulla asuvat pelkäävät. Anna K ja Fatim D haluavat lisää AA nuorukaisia Suomen sosiaaliturvan piiriin. Kallion idiootit hihkuvat kannatusta.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Perkeleen "saamelaiset" - lappalaisia ne ovat ja pysykööt siellä möykkäämässä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Qroquius Kadille, Anolle ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä. Noin henkilökohtaisesti minulla ei ole ollut koskaan ongelmia saamelaisten kanssa.