maanantai 11. syyskuuta 2017

MUUTAMA KUVA EDISTYKSELLISESTÄ NYKYPÄIVÄSTÄ

Laitetaan tähän väliin lyhyempi postaus joka keskittyy kuviin. Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja nykyisin, kuvankäsittelyohjelmien aikana tarvittaessa valehtelee enemmän kuin miljoona sanaa. Kuvat ovat Kalmarista Ruotsista, Pride-festivaaleista joissa tietenkin ajetaan ja nostetaan esille LGBTQTiiTyy-porukan asemaa. Katsotaanpa kuvat:


No niin, siinäpä niitä kuvia. Muistutan siis että kyseessä oli LGBTQTiiTyy-festivaali ja sen pohjalta esitän lukijalle kysymyksen:

Mikä näitten kuvien asetelmassa mahtaakaan olla perustavaa laatua pielessä? Itse kun katselin varsinkin tuon alimman kuvan kahta tyttöä niin tuli mieleen ajatuskupla:

”Mikä juttu tää on? Miks äiti käski mut tänne? Ja miks mun pitää heiluttaa tätä lippua?”

Niin joo, kyseisessä LGBTQTiiTyy-festivaaleissa vastustettiin myös afganistanilaisten pakkopalautuksia.


Ja nää islamilaiset afganistanilaiset häiskät varmaan tukevat ruotsalaista LGBTQTiiTyy-touhua ihan kybällä.

Today in Sweden. Tomorrow in Finland. Mukavahan tässä on viikko aloitella näissä edistyksellisissä tunnelmissa. Kuvat julkaisi alun perin PT-Media ja vinkin asiasta antoi vakikommentoija Veijo Hoikka. Kiitokset molemmille.

24 kommenttia:

Pauli Vahtera kirjoitti...

No voi, nyt tajusin että minäkin olen tiityy

Olin Ruotsissa pesulassa töissä 17 vuotiaana. Ostin Tukholmasta paidan, jossa oli raidat sateenkaaren kaikista väreistä. Tohkeana menin kauppaopistoon paita päällä ja ajattelin, ettei näin hienoa paitaa ole kellään.

Ja sitten pulpettirivin seuraavalle penkille istui Heikki, jolla oli samanlainen paita.

Ja nyt tajusin, monta vuosikymmentä myöhemmin, että molemmat olimme silloin tiityy titityy. Valokuvakin olisi, mutta se on 240 kilometrin päässä.

Vahtera

intrigööri kirjoitti...

Titityy-lapsia käy sääliksi, kun tietää miten ilkeitä kakrut voivat olla toisilleen aikuisen mielestä ihan pikku jutuista. Koulukiusaamisesta jää aina paljon pimentoon, ei sitä millään voi kokonaan kitkeä. Piikittely ja syrjiminen satuttaa pieniä ihmisiä pahasti. Seuraukset ovat vähintään ikäviä. Sateenkaaressa on tummiakin sävyjä, ainakin maan pinnalla. Närhikin on kaunis lintu, mutta rääkyy rumasti.

Dorka kirjoitti...

Tais olla samaa titityy toimintaa ympäri sveanmaata. Ainakin Gävlessä, olkipukin kaupungissa oli 19.08 iso sateenkaari paraati, kaupungin bussit oli koristeltu sateenkaari kipuun, kuin myös paikallisen Kirkkokadun kirkon pihalla ja tapulissa oli kirjavaa titityy lakanaa...

Heikki Välimäki kirjoitti...

Mieleeni on jäänyt aina näistä puhuttaessa eräs bulgarialainen pelikaveri jolla oli aiheesta selkeä käsitys. Hän sanoi että ihan omien kokemustensa mukaisesti hän on lesbo joka on vangittu miehen kehoon ;)

Anonyymi kirjoitti...

Edes tietämättä tämän marssin sijaintia voisin laittaa rahani ainakin 30:1 kertoimella, että ei ainakaan Ruotsin kymmenillä "no-go" -alueilla.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on matkalaukun vyö sateenkaaren väreissä 80-luvulta! Minäkin olen tiityy! Miksi nuo ovat omineet kauniin sateenkaaren ja tehneet siitä oman seksuaalisuutensta taistelutunnuksen? Sateenkaari on jollain lailla liattu tällä touhulla.

Missä viipyy hetero-marssit! Haluan korostaa omaa seksuaalisuuttani, siitähän tuossa kaikessa on kyse "huomatkaa, olen homo homo homo". Niin miksi? Minusta seksuaalisuus on aika intiimi asia, miksi sitä pitää toitottaa koko maailmalle? Enhän minäkään kilju yhtenään "olen hetero, olen hetero".

Jos he kerran pitävät asiaa niin luonnollisena, niin miksi itse sitten tekevät siitä noin luonnotonta, että pitää hokea kaikkialla? -Iines

QroquiusKad kirjoitti...

Jaahas...kun yhdistetään lapset pervoilukarnevaaliin, jonka sivufunktio on vastustaa laittomasti maahantunkeutuneiden afganistanilaisten pakkkopalautuksia takaisin omaan kulttuuriinsa, johon kuuluu mm. sellainenkin iloinen perinne kuin

https://en.wikipedia.org/wiki/Bacha_bazi

voisi joku tehdä äkkiväärän päätelmän, että nämä LGBTjaloputaakkoset-riekkujat haluavat mainitun perinteen rikastuttamaan myös tätä meidän niin tunkkaista Pohjolaamme.

Tai sitten mainituila asioilla ei ole mitään tekemistä keskenään, ja äkkiväärät päätelmät johtuvatkin vain päättelijän rasismista ja sensellaisista?

Anonyymi kirjoitti...

Eivät nuo kuvat manipuloiduista mukuloista minua mitenkään järkytä, nehän ovat Ruotsista ja mikä tapahtuu Ruotsissa ei voi koskaan rantautua Suomeen, eihän? Mutta jos nyt niin ikävästi kävisi ja lapsille täälläkin kerrottaisiin että homo- ja lesboparit ovat parempia ihmisiä kuin heidän nolosti heterot vanhempansa, voisi pieni pää mennä pyörälle. Mistä niitä lapsia sitten tulee kun meille biologian tunnilla kerrottiin sellaista juttua että miehet ja naiset niitä yhdessä tekee. Ja yhteiskuntaopin tunnilla kerrottiin että suomalaiset tekee liian vähän lapsia ja se on paha jutska ja siksi pitää tuoda ulkomailta ihmisiä niitä lapsia tekemään. Ei ne kyllä ole kovin nätinvärisen kirjavia, ei yhtään punaista, vihreetä tai keltaista, mutta kyllä ne osaa paljon lapsia tehdä kun niitä on siinä se mies ja nainen.
tira+

Tita kirjoitti...

Tämä on jo jokin muoti-ilmiö. Koska olen vastarannan kiiski, niin julistan olevani tukevasti umpihetero. Ja sateenkaari oli aiemmin kaunis, mutta nyt tuo ärsyttäviä mielleyhtymiä. Kiitti vaan marginaalit - olette idiootteja paapoessanne islamisteja, mutta onhan teitä varoitettu. Kertoo jotain ÄO:n ja kengännumeron korrelaatiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, kyllä minä tykkään erilaisista väreistä ettei kaikki olisi tasaista harmaata, mutta nyt jotain rajaa näihin touhuihin. Varsinkin että lapsia viedään mukaan noille marsseille, annetaan heidän kasvaa ja muodostaa oma mielipiteensä asiasta sitten myöhemmin eikä pakkotuputeta tätä ideologiaa. Ainakin jossain Helsingin pride kulkueessa joku nuori nainen käveli lastenvaunujensa kaa tissit paljaana heiluen, *syvä huokaus*. Jossain uimarannalla vielä ymmärrän tuon, mutta että Stadin kaduilla, WTF!

Ja sitten armaasta länsinaapuristamme tällaisia kuulumisia, islamilainen puolue aikoo Ruotsin seuraaviin eduskuntavaaleihin v. 2018. Jää nähtäväksi miten tämä puolue tulee suhtautumaan tuohon sateenkaariporukkaan? Saako heidän mielestänsä miehet kulkea nahkahousuissansa ja naiset tissit paljaana?

Mielestäni tässä on nyt kognitiivinen dissonanssi aivan asteikon ääripäässä ja meidän nilkit painavat tietysti Ruotsin perässä. Ehkä kommentoija Becker tietää paremmin näistä ruotsalaisten koohotuksista? Ei se Feministiskt Initiativ-puolue riittänyt, vaan pitää vielä saada tällainenkin puolue lisää politiikkaan, on ainakin äänestäjällä varaa mistä valita huhhuh.

No, siinä on sitten kerrakseen todella laaja "arvopohja"!

Sametin blogiin heitin tällaisen keissin Iso-Britanniasta, kuten briteillä on se ironinen sanonta "what could possibly go wrong"?

George Orwell on vissiin pyörinyt haudassaan jo monta kertaa ympäri, ellei hän jopa ole alkanut jo break-tanssahtelemaan puukengät jalassa peltikatolla. On tää nykymeno jotain niin käsittämätöntä schaibaa. Titityy...


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pauli Vahteralle, Intrigöörille, Dorkalle, Heikki Välimäelle, Anolle, Iinekselle, Qroquius Kadille, tira+:lle, Titalle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne. Ruotsihan ei ole enää maa, vaan sairaus ja tuo mikä on ollut alun perin seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolustamista on muuttunut nyt jonkunlaiseksi pakolliseksi uskonnolliseksi seremoniaksi. Joka tapauksessa se, että noihin seremonioihin kuskataan pakolla pieniä lapsia joilla ei ole harmainta aavistustakaan siitä mistä on kysymys on vastenmielistä.

Tuo, mitä Soomepois linkitti ruotsalaisesta islamilaispuolueesta on aika mielenkiintoista. Ruotsissahan on sen verran äänioikeutettuja islamilaisia että jos ne saavat organisaation edes jollain tasolla kuntoon niin puoluehan menee valtiopäiville niin että heilahtaa. Se, mikä taas lähenee parodiahorisonttia on se, että tuo islamilainen puolue saa ääniä sekä ruotsalaisilta feministeiltä että LGBTQTiiTyy-porukalta. Ihan puhtaan suvaitsevaisuuden nimissä. Se on meinaan ihanan edistyksellistä kun äänestää ihanaa toiseutta. Joka puolestaan valtaan päästyään päästäisi nuo edistykselliset liiasta hengittämisen taakasta mutta edistyksellinen ihminenhän ei koskaan takerru ikäviin yksityiskohtiin.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ype

Laitoin kommentin blogisi 34 ymmärrysharjoituksen hännille. Joku oli lähettänyt katsauksen aivan alimmasta kellarikerroksesta.

J Sakari Hankamäen uusin blogi http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/09/911-toteutuu-euroopassa-koko-ajan.html on jo sitä tasoa, että sitä voi pitää lähes tieteellisenä referenssinä. Voi kun heitä olisi enemmän ja edes muutama ministerinä.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä lisää Suomeenkin - NOT!
LiberalGreenTriggerBabyQueen-viruksen saastuttamilla aikuisilla, joiden aivot ovat jo kääntyneet solmuun, ei ole ongelmaa ”puolustaa homojen oikeuksia” ja samaan aikaan vaatia kaikkia maailman afgaaneja jäämään Sverigestaniin elätettäviksi. Kuvissa näkyvien tenavien ilmeistä voisi päätellä, että virus ei ole vielä ehtinyt ottaa host-bodyä kokonaan valtaansa, vaan epäileviä ajatuksia liikkuu vielä silmien takana.

Edelliseen teemaan liittyen, todettakoon että harvoin on jonkun virkaloisen kommentaatio - vain jokunen twiitti - saanut yhtä rankaa veetutusta päälle, kun tuon Taposen & Vartiaisen tuuttaukset tekivät.
Pääsiväthän toki ylikomizzarrion viisaudet ihan ulkomaiseenkin levitykseen, kun Infowars teki niistä jutun - ja kommentaatio on aika kyistä, jenkkien mielestä Eurooppa on menetetty tai vähintäänkin ”Unsaveable”. Ja true to the form, mitä tekee twiittaillut tolvana? Uhriutuu, totta kai!
-Missä viipyvät uutiset välittömästä virastapidättämisestä, esitutkinnasta ja pakollisesta psykologin arvioinnista?

Välillä todellisuus vaan iskee liian kovaa.
T. Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Lukaisin juu. Se joku muuten rupesi minulle tuon kirjoitukseni myötä vihan kostajaksi. Taisin loukata ylpeyttä tai jotain. No, minua ei kiinnosta sen kummempia kärhämiä kehittää. Mutta tuo Hankamäen Jukka puhui kyllä niin asiaa kuin olla voi. Ei ihme, että hän on täysin pannassa yliopistoissa. Mikä tietysti kertoo varsin paljon yliopistoista.

Riku: Mietin sitä, että ovatko nuo niin kovin lukuisat ruotsalaisvanhemmat noissa kinkereissä siksi, että he oikeasti uskovat tuohon vai siksi, etteivät uskalla olla osallistumatta? Molemmat ovat kyllä pelottavia vaihtoehtoja. Tuota twiittiähän nyt valkopestään kovasti, tai ainakin yritetään sillä typerää ei saa muutettua fiksuksi vaikka kuinka äärioikeistoa syyttäisi. Sen verran tässä muuten nussin pilkkua että tarkoittamaasi arviointia ei tee psykologi vaan psykiatri. Psykiatri on diagnosointioikeuksilla varustettu lääkäri ja psykologi puolestaan ylipalkattu ja tarpeeton tuumailija. Yleensäkin voi todeta, että kyseisen Tapolan kohdalla virastapidättämismenettely voisi olla kohdallaan mutta mikään psykiatrinen arviointi ei. Niin typeryys kuin opportunismi eivät ole mielisairauksia vaan typeryyttä ja mulkkua luonnetta.

Anonyymi kirjoitti...

OT:nä hyvä puheenvuoro A. Ollilalta, nyt kun USA:han osui kaksi hurrikaania lyhyellä aikavälillä, niin toi ilmastohysteria on saanut huvittavia piirteitä valtamedian uutisoinnissa. Ollila on oheistanut juttuunsa muutamia mielenkiintoisia käppyröitä ja taulukoita, mikä ei sitten lienekään ihme ettei noista ole paljon keskusteltu uutisissa.

Eilen kun tuli Ylen puolelta A-studio, jossa haastateltiin ilmastoasiantuntijana O. Tynkkystä, niin suoraan sanottuna siitä jäi paha maku suuhun. Haastattelu löytynee vielä Ylen Areenasta, jos joku sitä viitsii katsella (meikäläiselle riitti kerta). Eli mies oli kutsuttu asiantuntijana Ylen lähetykseen, sitten sain päähäni tarkistella mitä hän on opiskellut. Wikipedian mukaan löytyi mm. sitten tällaista infoa:

"Hän aloitti vuonna 1998 tiedotusopin opinnot Tampereen yliopistossa. Tynkkynen valmistui yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi vuonna 2007 ja maisteriksi vuonna 2009. Hänen pro gradu -tutkielmansa käsitteli lihavien representaatiota tv-sarjoissa. Tynkkynen opiskeli lisäksi ympäristöpolitiikkaa laajana sivuaineena. Hän on toiminut eri lehtien avustajana ja kolumnistina sekä työskennellyt Ylen radiotoimituksessa."

"Tynkkynen aloitti kansalaistoiminnan jo 13–14-vuotiaana. Hän oli perustamassa Vihreä Elämä ry:tä, joka myöhemmin sulautui Tampereen Maan ystäviin. Hän on Suomen Maan ystävien perustajajäsen ja oli järjestön varapuheenjohtaja vuosina 1996 ja 1997 sekä keväällä 2004. Tynkkynen on työskennellyt kansalaisjärjestöissä Suomessa ja Intiassa. Hän on jatkanut toimintaansa kansalaisjärjestöissä myös poliitikkona ja on kansalaisjärjestöjen ilmasto.org-ilmastosivuston päätoimittaja. Vuonna 2013 Tynkkynen julkaisi globaaleja haasteita käsittelevän kirjan Pieni maailmanpelastusopas. Syksystä 2014 hän on toiminut Sitran vanhempana neuvonantajana Resurssiviisas ja hiilineutraali yhteiskunta -teema-alueella."

Eli miten hän voi olla tuolla koulutuksella ja kompetenssilla ilmastoasiantuntija, ilmeisesti kun on "sopiva" tausta voi tituleerata itseänsä "asiantuntijana" tai miksei sitten "spesialistina"? Olen kuin klavulla päähän lyöty....

Ollilalta hyviä kommentteja #9, #19, #29, #34 ja #42.


- Soomepois Eestist -

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

"...valmistui yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi vuonna 2007 ja maisteriksi vuonna 2009."
"...opiskeli lisäksi ympäristöpolitiikkaa laajana sivuaineena."

Hyvin on opiskeltu, 9 vuotta kandiksi ja 12 vuotta maisteriksi.

Sekä politiikkaa sivuaineena.

Voi Sviddu!
Ei ihme että koko suomi on menossa helevettiin...

Perkele kun pitää huomenna mennä töihin. Muuten tekisin "paperimiehet"...

Becker kirjoitti...

Niin, aivopestyä laumasieluista koulutuksellisesti tyhmenevää konfliktipelkoista kansaa, siis ruotsalaiset. Jos täällä usein mainitsen, että on kuin liikkuisi zombien keskellä on tuntemukseeni vahvat kokemukselliset syynsä. Pitää muistaa että esim. Tukholman jokavuotinen Pride-festivaali on maan suurin vuotuinen juhlatapahtuma jossa n.60.000 marssii kadulla ja vastaava määrä seisoo kadun vieressä osoittaen suosiota marssijoille. Ainoa joka tiettävästi ei vielä ole osallistunut iloitteluun on itse Knugen eli apinoiden kuningas.
Kyllä suomessakin jo osataan.Havaitsin netissä, että pikkuisen Hangon Elokuisessa Pride kulkueessa olivat myös kommunistit selvästi esillä, jopa Pride banderollisakin. Eli Suomessakin jaksetaan vielä kehittää jotain uutta.

Sosiaalidemokraattinen kulttuurimarksisimin kyllästämä yhteiskunta on niin betonoitu (lue:aivopesty)omaan erinomaisuuteens että sitä ei voi eikä saa arvostella. On täällä fiksuakin porukkaa, mutta heitä on ehkä joku viidennes kansasta. Loput eivät joko uskalla tai ihan vaan älyä olla erimieltä asioista, syynä saattaa olla vaikkapa työpaikan menetys.
Juttelin hiljakkoin erään fiksumman ruotsalaisen kanssa joka sivuhomminaan opetaa paikallisessa lukiossa tietotekniikkaa. Hän tokaisi minulle että tämänpäivän lukiosta valmistuneiden taso on samaa mitä se oli peruskoulusta päässeiden kymmenen vuotta sitten. Ruotsissa kukaan ei reputa testeissä. Testien taso lasketaan niin alas että kaikki läpäisevät. Se on demokratiaa. Olen katsellut ja kuunnellut mm. lastenohjelmia ja nekin ovat jo selvästi vasemmistolaisen aivopesun kyllästämiä. Jos ohjelmassa esiintyy perhe, niin kakarat ovat näsäviisaita ja fiksuja, isä taasen täysi tohelo, idiootti (valkoinen heteromies siis) Ja perheen äiti on se voima joka pitää homman hanskassa.

Jos Ruotsiin perutetaan Islamilainen Puolue, asia jota odottelen suurella mielenkiinnolla), niin maahan asettuu selvästi pikkuhiljaa rinnakkaisyhteiskunta omine kaupungin osineen yhteisöneen ja lakieneen. Tilanne on jo toki nyt sellainen, mutta se odottaa vain mahdollisuutta virallistua. Esim Södertälje, entinen ns. suomalaisten kaupunki, on jo täysin syyrialaisten hallinnassa. Kyllä, he ovat kristittyjä, mutta pirun fiksua ja yhtäköyttä vetävää porukkaa, jotka esim. hallitsevat suurta osaa anniskeluravintolatoiminnasta. Ja käyttävät röyhkeästi hyväkseen kaikkia ruotsalaisten heille myöntämiä avustuksia/helpotuksiia.
Eräs syyrialainen oli kysynyt suomalaiselta tuttavaltani, että te olisitte voinut omistaa puolet ruotsia, kun olette olleet täällä niin kauan. Siihen ei auttanut vastata että suomalainen kansanluonne eli kateus tekee tyhjäksi kaiken sen toiminnan joka edellyttää yhteistoimintaa. Ja tosi on että Ruotsin uusrikkaat ovat harvemmin suomalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

-Soomepois Eestist -

Olen myös seurannut tuota ilmaston hullun myllyä amerikassa. Tuntuu olevan enemmän sääntö ku poikkeus että sielä möläytellään ihan mitä sattuu. Ja jos se on Trump vastaan niin ihan ok. Auta armias jos normaali terveellä järjellä varustettu sanoo jotain puolesta on hän rasisti jne... Samaa itkuahan se on täälläkin.

Tuota asiantuntijaa olemme ihmetelleet oikein porukalla jo ennen vuotta 2015, niitä kun tuntuu olevan näissä keskusteluissa mukana oli kyse mistä tahansa, ilmastosta, tulijoista, taloudesta. Mitään tuntemusta ei henkilöillä koskaan ole vaan mennään naiselliseen tyyliin fiilis pohjalta vaikka kyseessä olisi mies.

Eniten itseä ihmetyttää että kaikilla on vähä sanottavaa eli mielipiteensä. Mutta ketään, en siis ainuttakaan ole tavannut ratkaisemaan yhtäkään näistä isoista asioista....

Noo kuten George Carlin hyvin sen sano: Jos elät amerikassa olet eturivissä tässä hullun myllyssä joten nautin siittä. Muut seuraa perässä, eikä mikään ole menossa parempaan suuntaan. Onhan tosta sanomisesta aikaa ku mies itsekkin poissa mutta se osuu ja uppoaa edelleen. Älykäs koomikko pakko myöntää.

-Paddington-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Beckerille ja Paddingtonille & kiitos kommenteistanne.

Soomepois, VNV & Paddington: Ihan hyvä puheenvuoro tuolta Ollilalta. Tää hurrikaanihysteria (no, ainakin osittain) perustuu myös siihen The Day After Tomorrow-meemiin. Siinä leffassa kun oli kolme hirmumyrskyä yhtä aikaa niin kuin on nytkin. Siinä leffassa tosin sitten päädyttiinkin jääkauteen. Ja juu, olen tietoinen Tynkkysen taustasta eli tiedotusopin opinnoista ilmastoasiantuntijaksi. Vaan tuohan on tuttua vihreitten linjaa. Onhan heillä valtiotieteitä jonkun verran opiskellut siviilipalvelusmies Pekka Haavisto puolestaan puolustusasiantuntijana. Eikä siinäkään mitään, voihan asioihin perehtyä tuollakin taustalla ja oppiakin paljon mutta esmes mediamme ei koskaan kyseenalaista näitten asiantuntijoiksi itsensä nostaneitten lausumia sillä hehän ovat vihreitä ja vihreethän on niinqu oikeessa, tiätsä.

Becker: Telkkarissahan on menossa ties kuinka monetta kautta se suosittu zombiesarja The Walking Dead. En ole jaksanut enää aikoihin katsoa, koska tosimaailman puolella on vielä pelottavampi The Walking Swed. Meidän nilkit kyllä painaa perässä mutta aivan samalle tasolle ei olla päästy. Tuo islamilainen puolue saattaa tosiaan saada aikaiseksi että nuo ruotsalaiset etnisesti autonomiset alueet betonoidaan lainsäädäntöön.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä on niin tuottelias, ettei meinaa vanhempi ihminen perässä pysyä. Koska uusi juttu on jo luettavissa, totean tähän aiheeseen vain sen, että kun kaikki sateenkaaren värit sekoitetaan keskenään, saadaan aikaan p-skanruskea.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Rouva Ano. Joskus näitä juttuja tulee vaan enemmän. Kaksi aikaisempaa olivat sellaisia varsin nopeasti tehtyjä ns. reagointikirjoituksia, tuo Vanha Mies taas sellainen tarkemmin ja pidemmällä ajalla tehty. Mutta tuossa vertauksessasi kuvasi hyvin myös monikultturismin. Juuri sitähän se on.

Anonyymi kirjoitti...

Osallistun heteromarssille vaimoni ja lasteni kanssa.
Muutama tuttavaperhekin tulee...

Anonyymi kirjoitti...

Aina vaan pakko äimistellä tuota sateenkaariväen islam-kiimaa. Maailman suvaitsevaimmissa maissa asuvat lgbt-adhd-henkilöt fanittavat pöksyt märkänä kulttuuria joka ei suvaitse lgbt-adhd-ihmisiä lainkaan ja jossa on tapana kivittää, raiskata ja tappaa kaikki heteromaskuliinisuudesta poikkeavat. (Ja naiset noin ylipäätään.) Missä mättää?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tommi. Niin, missä mättää? Korvien välissä varmaankin, sillä nämä LGBTQTiiTyy-ihmiset puolustavat sellaista islamia, joka on olemassa vain ja ainoastaan heidän omissa päänupeissaan. Ja kai tämä on myös jonkunlainen muoti. Täytyy sanoa, että aikanaan melko huvittavat piirteet saaneet BCR- ja Dingohysteria olivat tähän verrattuna kovasti harmittomia ilmiöitä.