torstai 22. maaliskuuta 2018

1000Tonnit paukkuu niin kuin Moskovan gonalla eli tämä on Yrjöperskeles-blogin tuhannes postaus. Niin kuin olen ennenkin todennut, aloitin blogin vuonna 2007 vallitsevaan tilanteeseen tympiintyneenä, tuumin että kirjoitan muutaman jutun, huomaan ettei tää ketään kiinnosta ja lopetan todeten että tulipahan edes yritettyä. Mutta se yrittäminen onkin sitten jatkunut ja pian blogi on yksitoista vuotta vanha. Kommenttejakin on kertynyt kaikkiaan 26.222 kappaletta.

Kun aloitin blogin, olimme siinä tilanteessa jossa sekä virallinen Suomi että sitä komppaava valtamedia julistivat, että väärinajattelua ei ole edes olemassa. Mitä nyt ehkä parikymmentä nurkissaan öyhöttävää nupistaan sairaseläkkeellä olevaa netsiä.

Tänään elämme tilanteessa jossa valtamedia ja sitä komppaava virallinen Suomi (noitten kahden järjestys on tarkoituksella vaihdettu) tunnustavat että väärinajattelua – piru vie – on kuin onkin olemassa ja se pitää jyrätä. Itse asiassa tämäkin on jo varsin suuri askel eteenpäin ja vaihtoehtomedian (jota tämäkin blogi hyvin pieneltä osaltaan edustaa) merkitys kasvaa jatkuvasti. Yhdentoista vuoden aikana muuttuneen tilanteen myötä voidaan taas kerran muistuttaa Gandhin viisaudesta:


First they ignore you
Then they laugh at you
Then they fight you
Then you win

Tein joku aika sitten Hömpstadin Vähänköehkäopiston hyväksymää tilastollista tutkimustyötä tämän blogin lukijoista ja se voi kertoa varmaan aika paljon tällaisen blogiskenen lukijoista yleensäkin.

Lukijoitten keski-ikä on noin 47 vuotta, tarkemmin eriteltynä:

alle 20           2%

20 – 30          10%

30 – 40          19%

40 – 50          28%

50 – 60          23%

60 – 70          13%

yli 70             3%

Miehiä lukijoista on 87,02 % ja naisia 12,98 %. Väkilukuun nähden suhteutettuna puolestaan Suomen Yrjöttyjen maakuntien järjestys on seuraava:

1. Kymenlaakso

2. Kainuu

3. Helsinki

4. Varsinais-Suomi

5. Pirkanmaa

6. Pohjois-Karjala

7. Kanta-Häme

8. Etelä-Savo

9. Etelä-Karjala

10. Etelä-Pohjanmaa

11. Keski-Suomi

12. Lappi

13. Uusimaa

14. Keski-Pohjanmaa

15. Pohjois-Pohjanmaa

16. Satakunta

17. Pohjois-Savo

18. Päijät-Häme

19. Pohjanmaa

20. Ahvenanmaa

Kyselyssä eivät olleet mukana ulkomaat, joista lukijoita ja kommentoijiakin on jonkun verran. Lämpimimmät terveiset heille. Ehkä laitan nykyisen gallupin loputtua pystyyn gallupin jossa kysytään lukijoitten ammattia, koulutustasoa jne.

Lämmin kiitos kaikille lukijoille ja kommentoijille. Ilman kommentteja tätä tuskin olisi jaksanut pitää pystyssä näin pitkään. Tyypillisen tavan mukaan annan puheenvuoron kommentoijille, mutta ennen sitä Hotelli Yrjöperskeles esittää ennustuksen:Niin kuin tiedätte, nyt on menossa äärimmäinen #metoo-hysteria joka alkoi seksuaalisesta ahdistelusta ja case Louhimiehen myötä mennyt muuten vain yleiseksi miesten medialahtaamiseksi. Lisäksi muodissa on toinen hysterian muoto #olentodistanut. Nämä kaksi tulevat sulautumaan yhteen ja seuraavaksi aletaan etsiä medialahdattavaksi valkoisia suomalaisia niin miehiä kuin naisia jotka ovat julkisesti sanoneet haluavansa harrastaa seksiä vain toisten valkoisten kanssa. Tämä koskee niin heteroita kuin homojakin. Ja kyseisen hysterian (voisko se olla esim #vihaanseksirasismia) ns. patient zero on tässä:
Ja tämän ennustuksen jälkeen onkin aika antaa taas puheenvuoro kommentoijille suurin piirtein viimeisen vuoden ajalta:Anonyymi kirjoitti...

Pidän politisoitunutta poliisia jo suurelta osin kansan vihollisena ja osana ongelmaa. Osittain jo siitäkin johtuen en katso että sellaiset pikku asiat kuten lakien noudattaminen yms. enää kuuluvat velvollisuuksiini kansalaisena koska maassa loisiva paskasakki ja heitä paapovat mädättäjätkin voivat näemmä itse päättää mitä lakeja noudattavat.

*

Ymmi kirjoitti…

Miksiköhän se aina menee näinpäin että kun tärähtäneistö vastustaa virkavaltaa, vaikkapa nyt juuri tämäkin punaper.. eikun punapastori, niin asiasta ei paljon otsikoita näy?

Mutta annas olla kun joku kansallismielinen esittää pelkän kriittisen mielipiteen vaikkapa haittamaahanmuutosta, niin johan alkaa pillit soida, ja pelit vihelletään poikki, ym. kivaa moraalihymttäntyytä.

Vaikka oli tuosta Toiviaisen tolskaamisesta se hyöty että se omalta kohdaltani katkaisi kamelin selän, eilen lähti kirje maistraattiin. So long church, ja happy landings, tämä poika lähti.


*

Toinen professori kirjoitti…

Valtakunnassa on tapahtunut terroriteko. Kansakunnalla on kaksi mahdollisuutta:

1. Annetaan pelolle valtaa.
2. Ei anneta pelolle valtaa.

Voisiko joku selvittää, millaiset toimintatavat kansakunta omaksuu, jos se valitsee vaihtoehdon 1. ja millaiset toimintatavat, jos se valitsee vaihtoehdon 2.

*

Becker kirjoitti...

Jos jollakin on epäselvää sisäisen viikingin löytyminen ruotsalaisista, niin seuratkaapa ensi kesänä jälleen Kuningaskunnan suurinta vuosittaista juhlaa, Pride-festivaalia Tukholmassa vaikkapa netin kautta, niin voin todeta että tuon kauemmaksi ei viikingeistä enään pääse. Itse odotan sitä jälleeen malttamattomana, sillä kansakunnan henkinen alennustila on mailmanlaajuisesti ainutlaatuista seurattavaa.

*

Vasarahammer kirjoitti...

Jos lähdetään juurisyitä etsimään, paskapuhe on kaiken vihapuheen äiti. Kun lukee ja kuuntelee poliitikkojen ja viranomaisten sisällöltään tyhjiä latteuksia täynnä olevia lausuntoja, tulee vihaiseksi. Kiukku kohdistuu näiden lausuntojen antajiin ja heidän typerään kyvyttömyyteensä ja saamattomuuteensa.

Jos Polpo haluaisi tosissaan kitkeä vihapuhetta, se puuttuisi ensisijaisesti paskapuheeseen, joka on kaiken vihapuheen äiti.
Sandscorpion kirjoitti...

Jos Mäntsälän kapina olisi saavuttanut samat mittasuhteet kuin punakapina, ja nyt lyötäisiin juhlarahoja fasistikapinallisten ampumisesta, tuskin joku Li Andersson jaksaisi twiittailla sen mauttomuudesta ja loukkaavuudesta.

*

Sandscorpion kirjoitti...

Orvon äänestäjiä ymmärrän kyllä. Kyllä minäkin tykkäisin, jos saisin valittua eduskuntaan tyypin, joka ei ala omin päin säveltämään mitään, vaan tekee aina vain juuri niin kuin hänelle sanotaan. Siinä vain on se ongelma, etten se kuitenkaan ole minä, joka saa päättää, mitä hänen kuuluu tehdä.

*

Heikki Välimäki kirjoitti...

Maailman eniten mikrofonin tuulisuojuksen näköinen ihminen (Tuomioja) julistaa samaa tuttua epistolaansa molemmat jalat tukevasti ilmassa. Periaatteenaan "Koska minun mielestäni asiat ovat näin niin todellisuus on väärässä."

*

Snowcamo kirjoitti...

Kun en tiedä kenelle opetushallituksessa kysymys pitäisi esittää, niin kysyn sen nyt sitten täällä:

Onko Islamissa vain kaksi sukupuolta?

*

LW kirjoitti...

Huvittavinta Oikean Islamin ideassa on, suvisjargonia käyttääkseni, miten problemaattisen eurosentrinen se on. Siinä oletetaan, että 2000-luvun länsimainen liberalismi on moraalin ja korkeakulttuurin kultastandardi, ja näin ollen kaikki älykkäät ja hyväsydämiset ihmiset totta kai kannattavat sitä. Rasistit ovat tyhmiä pahiksia, joten heiltä tuota ei voi odottaakaan. Uhrivähemmistönä muslimit kuuluvat kuitenkin hyviksiin, joten luonnollisesti he oikeasti kannattavat suvaitsevaista, LGBT-myönteistä liberalismia. Jos he eivät tätä pakettia kannattaisi, he eivät olisi hyviksiä, ja se taas olisi islamofobiaa, mikä on VERBOTEN.

*

Rouva Ano kirjoitti...

Elämme hyvin seksististä aikaa. Jos iltapäivälehdistäkin seuloisi sanan, joka niissä esiintyy useimmin, se olisi varmasti seksi. Siksi tuntuukin oudolta, että vaikka Suomessa tehdään pilvin pimein tutkimuksia ja väitöskirjoja mitä merkillisimmistä ilmiöistä ja asioista, niin yksi loistaa poissaolollaan ja sen käsittely mediassakin on tabu. Eipä ole paljon A-talkeja näkynyt.

Se tabu on musliminaisten seksuaalisuus. Onko sitä edes ja miten naiset länsimaihin saavuttuaan kokevat sen, että heiltä on jo pieninä tyttöinä viety elämästä jotakin sellaista, jonka arvoa he eivät edes pysty käsittämään? Ympärileikatun tytön myöhempikään elämä raskauksineen, synnytyksineen ja komplikaatioineen ei näytä kiinnostavan naistutkijoita tai feministejä, vaan asia halutaan vaieta kuoliaaksi. Musliminaisia ei varmaankaan ole pyydetty mukaan edes v-tunvirkkausiltamiin, kun oma malli puuttuu.

*

RI kirjoitti...

Eilen vietettiin Eestissä hamepäivää. Tarkoituksena oli, että mahdollisimman moni nainen käyttäisi hametta ja näyttäisi naisellisuutensa. Tämä naisten ideoima päivä sai tietysti paljon kannatusta miehiltä. Kyllä normaalien maassa on hyvä olla ja elää.
Qroquius Kad kirjoitti...

Jos ne reilun vuosisadan takaiset suomalaisfeministit pääsisivät aikapistäytymään Herran vuodessa 2017, he ensi alkuun luultavimmin tirauttaisivat onnen kyyneleen. Kaikki, mitä he aikoinaan ajoivat naisten aseman kohentamiseksi on saavutettu, monilta osin jopa ylitetty! Halleluja! Maailma on tullut valmiiksi.

Ilo alkaisi hyytyä heidän tutustuessaan nykypäivän feministeihin, joiden olemassaolo ylipäänsä valmiiksi tulleessa yhteiskunnassa heitä epäilemättä ihmetyttäisi suuresti. Ihmetys vaihtuisi yhtä epäilemättä ällistykseksi heidän tajutessaan, että nykypäivän feministit käyttäytyvät aivan kuin valtavan edistyksen sijasta oltaisiinkin muka menty hurjasti takapakkia.

*

Vasarahammer kirjoitti...

Impivaaralaisuuden todellisen arvon ymmärtää vasta sitten, kun sitä ei enää ole. Kun maa on menestyksellä rakennettu suhteellisen vauraaksi, maahan otetaan asumaan ihmisiä, joilta puuttuu kyky tuottaa lisää vaurautta ja sitoutuminen yhteiskuntaan ja niihin arvoihin, joiden avulla maa rakennettiin. Tällöin alamäki alkaa ja se joko pysähtyy tai se jyrkkenee.

*

Toinen professori kirjoitti...

Tiedotusvälineet (nykysuomeksi media) eivät ymmärrä omaa vaikutustaan syntyneeseen tilanteeseen. Ilman kymmenkunta vuotta kestänyttä parjauskampanjaa suuri osa ihmisistä ei olisi edes tiennyt, kuka Jussi Halla-aho on. Tietysti tällaisen hirviön tekemisiin haluttiin perehtyä, mutta kun luettiin Scriptaa, huomattiin, että Halla-aho onkin aivan jotakin muuta kuin väitetään. Normaali ihminen ei oikein tykkää siitä, että häntä yritetään vetää huulesta. Tästä on seurauksena ollut Halla-ahon poliittisen uran alku ja huikea nousu.

*

Ekku kirjoitti...

Kova on itku ja hammasten kiristys, kun "Perussuomalainen puolue kaapattiin", kuten eräs toimittelija kommentoi. Onhan se pirullista, kun ne ketkä puoluetta äänestää, saavat myös päättää miten sitä puoluetta johdetaan.

*

Vasarahammer kirjoitti...

Kun hallituspuolueiden johtajat ja tasavallan presidentti yhdessä osallistuvat vehkeilyyn, jolla pyritään nollaamaan puolueen uuden puheenjohtajan valinta, on syytä kysyä, mihin kaikkeen nämä ihmiset vielä pystyvät.

*

Castor kirjoitti...

Aika moni tuntemani (musta) afrikkalainen on kyllä suoraan sanonut haikailevansa jotakin sellaista kuin "British Rule", johon kuuluivat oikeuslaitoksen ja poliisin lisäksi myös muu virkamieskunta ja koululaitos. "Take up the White Man's burden!"

Ja laitetaanpa väliin musiikin pätkä. Meinaten, jos mietin että minkälaiselta tämän blogin sisältö kuulostaisi äänimaailmana niin ehkä Leevi and the Leavingsin kappale ” Herra Presidentti käy kuvauttamassa itsensä ja näkee unenomaisessa näyssä vanhan äitinsä” olisi aika lähellä:


Vasarahammer kirjoitti...

Seuraavassa ehdotus varoitustekstiksi penaalin kirjoittaman kolumnin yhteyteen:

"Kirjoituksessa esitetyt mielipiteet ovat toimittajan omia eikä XXX Sanomat takaa, että ne perustuvat asiantuntemukseen tai tosiasioihin."

*

Olavi Koskela kirjoitti...

Mitä Haloseen tulee, niin kait ne on ulkomaan elävät joutuneet toteamaan, että "Ai tuo setalainen demlaava äksyilijä korkeaan YK-virkaan? Älkää nyt jätkät saatana naurattako!"

*

DuPont kirjoitti...

Vanha koira ei opi enää mitään. Tai oikeasti vanha koira voi oppia, mutta vanha demari ei takuulla opi mitään.

*

Qroquius Kad kirjoitti...

Pelkäänpä pahoin, että SDP menetti pelinsä kenties pysyvästi heivatessaan asevelisosialistit 1960-luvun puolivälin jälkeen, korjaten kurssiaan pari piirua vasemmalle. Se korjaus kun ei jäänyt ihan kahteen piiruun.

Sittemminhän SDP on kehittynyt, kuten tässä blogissa niin usein on todettu akateemisten, julkisella sektorilla toimivien jakkupukunaisten puolueeksi, joka ei ole enää aikoihin miettinyt mistä kakkua saataisiin lisää keskittyessään vain sen jakamiseen niin koti- kuin ulkomaillakin. Mitäpä miettimäänkään: heille se kakku on ollut aina olemassa; miten se siis ei voisi olla jatkossakin?

*

Becker kirjoitti...

Olen ehkä maininnut tästä joskus, mutta mainitaan se vielä, eli jokunen vuosi sitten eräs eestiläinen tuttavani manasi demareitten maihinnousua kyseiseen maahan. Totesin hänelle lohduttavasti että "älä huoli sillä niin suuri onnettomuus ei mahdu niin pienen maahan."

*

Jani Aaltonen kirjoitti...

No eihän tämä tämmöinen sovi, piti aloittaa aamu aimo annoksella vihapuheita ja täällä on vaan höpötystä kaljoittelevista pörriäisistä :D

*

Jaska Brown kirjoitti...

Kysyin muuten kerran ammattimieheltä, sattuuko se tietämään yhtään toista eläinlajia joilla tuo sosiaalisuuspuoli menee samalla lailla kuin meillä homosapiens-lajin edustajilla. Kun nyt esimerkiksi kimalaisilla ja monilla muilla se menee just päinvastoin. Eli kimalaiset majoittuvat pesässä yhdessä ja häipyvät sitten aikanaan duuniin kukin omaan suuntaansa. Kun taas ihmiset kokoontuvat yhdessä duuniin ja häipyvät sitten omiin pesiinsä. Toimiiko yksikään toinen eläinlaji samoin? Ei heppu ainakaan suoralta kädeltä osannut nimetä ainuttakaan. Ja ehkä vielä luolamiesaikoina ihmisetkin menettelivät toisin. Olisiko tässä jokin selitys nykyisiin ongelmiin, että me emme vielä ole biologisesti sopeutuneet nykysysteemiin?
Juha kirjoitti...

Mihin ihmeeseen tarvitaan laajennettua poliisivaltiota, kun hallintolampaat alunperin olivat hyvinkin rauhallisesti kedoillaan käyskentelemässä?

*

Castor kirjoitti...

Kaikkein hirvittävintä ihmiselämässä lienee elää muukalaisena omassa maassaan, tuntematta sitä enää omakseen. Tämä oli suurin syy, miksi en muuttanut takaisin Suomeen.

*

Ymmi kirjoitti...

Päin helvettiä menee, mutta ei voi valittaa
Rima pysyy paikallaan kun riman alittaa.

*

WhiteHunter kirjoitti...

Jossain on esitetty, että Suomessa voisi ihmisillä olla Viron tapainen mahdollisuus kantaa suojeluasetta. Tähän vaihtoehtoon en usko, sillä Suomessa ollaan niin, niin humaaneja.

Toisaalta, jos kantaa laitonta mutkaa mukana, voi aina tuudittautua seuraavaan ajatukseen:
Vankilasta pääsee aina pois, haudasta ei koskaan.

*

joppos 123 kirjoitti...

Se mikä tuossa rajakuviossa tänne sohjolan suuntaan on vähintäänkin irvokasta on se, että mikäli olet etnisesti sopivaa sorttia oleva nuorimies niin ei tarvitse esittää edes kirjastokorttia maahantulemisen yhteydessä. Nämä arabi- ja neekerivenkulat pyörittävät useita henkilöllisyyksiä useissa maissa yhtaikaa, päivän fiiliksen mukaan.

*

korpisoturi kirjoitti...

Kuuntelin aamupäivällä radiosta Roman Schatzin Maamme-kirjaa. Ohjelmassa oli Suvi Auvinen ja Erkki Tuomioja. Mistähän johtui, että Tuomioja alkoi kuulostaa jopa järkevältä?

*

Vasarahammer kirjoitti...

Itse uskon, että tilanne on sama kuin muualla Länsi-Euroopassa. Sipilä ja kumppanit tietävät tehneensä suuren virheen, mutta eivät voi tunnustaa sitä. Jos he tunnustaisivat, heidän oma ja viranomaisten legitimiteetti asetettaisiin kyseenalaiseksi. Kansalaiset kysyisivät, miten hemmetissä te uunot olette tehneet tämän meille. Päitä putoilisi hallinnossa ja sehän ei käy päinsä.

Jos kyseessä olisi pelkkä pikkutuhma tekstiviesti julkkistyrkylle kuten Kanervalle, silloin vastuuta ehkä kannettaisiin. Nyt vastuu on liian raskas kannettavaksi nykyhallinnon edustajille.

*

Juho kirjoitti...

Ennen vanhaan eurooppalainen yhteiskunta oli sääty-yhteiskunta: aatelisto, papisto ja muut. Kaikilla säädyillä oli omat oikeutensa ja velvollisuutensa.

Nykypäivän eurooppalainen yhteiskunta on sekin sääty-yhteiskunta: eliitti, juhlavieraat ja roskaväki. Kahdella ensimmäisellä säädyllä on pelkkiä oikeuksia ja vapauksia. Vastuut ja velvollisuudet, etenkin yhteiskunnan rattaiden pitäminen pyörimässä on kasattu yksinomaan kolmannelle säädylle.

*

-Tvälups- kirjoitti...

Lasten ja nuorten parissa työskentelevien taustat tarkistetaan mutta terroristeja suorastaan tuputetaan lasten pariin?
- Soomepois Eestist - kirjoitti...

George Orwell on vissiin pyörinyt haudassaan jo monta kertaa ympäri, ellei hän jopa ole alkanut jo break-tanssahtelemaan puukengät jalassa peltikatolla. On tää nykymeno jotain niin käsittämätöntä schaibaa. Titityy...

*

Rouva Ano kirjoitti...

Kummallista, että rajalla passien näyttäminen tekisi Suomesta välittömästi Pohjois-Korean, mutta kun sananvapauden ja mielipiteiden suitsiminen alkaa muistuttaa entistä DDR:ää, suvakilta ei edes toinen kulmakarva kohoa.

*

Unknown kirjoitti...

Oikeastaan hyvä että vihapuhe kielletään. Kattilaankin laitetaan kansi, että lämmöt saadaan nousemaan nopeammin. Varaan itselleni vuonna 2035 kirjoitettavan muistelon nimeksi "Kun kivapuhe ei enää riittänyt".

*

Dr Outhouse kirjoitti...

Nisäkkäistä naaraspuolinen on se yksilö, joka tuottaa munasoluja. Uros tuotaa siittiöitä. Kromosomisairauksien ilmentymät tulkittakoon siten erikseen, ovat joka tapauksessa harvinaisia.
Loput kohkaamiset tämän biologian ympärillä on psykiatrien toimialaa.

*

vieras kirjoitti...

Samat tahot kannattavat pervoilua ja muslimien maahanmuuttoa. Meinaavatko he että sillä hetkellä kun muslimi astuu Suomen kamaralle, niin hänestä tulee homoliittojen kannattaja ja LGBTQ ja gender-hömpän kannattaja? Näiden lähtömaissa homoja teloitetaan ja heitetään talojen katoilta alas.

*

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Näille ns. naisille tms.naisoletetuille ei totuus valkene ennenkuin he ovat säkkiinpakkopuettuja, kulkevat kolme askelta herransa jäljessä ja ovat pakkopantavina 24/7. Sitten alkaa kai joillakin heistä muistumaan mieleen vanhat hyvät ajat... Mutta se on silloin jo myöhäistä.  Onneksi pääsee itte pois noin niinkuin suurella todennäköisyydellä ennen tuommoisen ajan koittamista.

*

Unknown kirjoitti...

Pitäisikö selvittää miten pitkäikäinen suomalainen mies oikeasti on, jos poistetaan tuo jatkuva nalkutus? Valituksesta päätellen suomalainen nainen on maailman sorretuin olento.
Becker kirjoitti...

Ruotsissa tuo setäpuhuminen on kyllä hankalaa kun täällä on niitä pannassa olevia puheenaiheita pilvin pimein. Kun tapaa svenssoneja niin se ensimmäinen kolme tuntia smalltalkkia puhutaan säästä ja jos alkaa aiheesta loppumaan ideat kesken niin kannattaa laukaista että olen syntyntyt väärään ruumiseen, niin jo menee loppuilta mukavasti rupatellessa.

*

Brysselin Bobrikov kirjoitti...

Ihan niinkuin tämmöinen "ei sanota, niin ei ole olemassakaan" -ajattelu jotenkin peittäisi sen, että jollain vaan ei ole - syystä tai toisesta - isää.

Mitäs sitten, jos muksulta vaikka puuttuu käsi? Onko taputtaminen sen jälkeen kiellettyä kaikilta muilta?

*

KKi kirjoitti...

Juu, on se kyllä tavallaan jännää olla näkemässä kuinka historia toistaa itseään. Aina eri tavalla mutta pohjalla oleva kuvio aina sama.

Gestapo, KGP ja meidän nettipoliisi. Kaikilla sama idea. Ihmisten ajatusten ja mielipiteiden kontrolli. Kaikki samalla perusteella. Aina toki yhteiskunnan hyväksi.

*

Simo kirjoitti...

Olihan se männä viikolla kun meidän pääministeri sanoi, että suomalaisten PITÄÄ hyväksyä islamilaiset arvot. Minä kun olen vain maalta kotoisin, niin olen kuvitellut että ihmisellä voi olla vain yhdet arvot. Ehkäpä pääministeri toivoisi, että vaihtaisin arvoni ja ottaisin tilalle jotain muodikkaampaa. Harmi vaan kun en ole koskaan ollut muodin perässä juoksija.

Minusta joidenkin arvojen hyväksyminen tarkoittaa lopulta niiden omaksumista, koska maassa ei voi olla kahdenlaisia arvoja. Siitä nimittäin seuraa ikävyyksiä.
joppos 123 kirjoitti...

Toi jalkaväkimiinoista luopuminen oli täysi farssi. Jokainen suklaapatukkaa vääntävä linja voidaan pikku muutoksilla laittaa tunkemaan ulos 60 gramman trotyylipanosta, siitä näppärä tekee nopsasti polkumiinan, eikä kuulemma mene edes päivääkään.

Tavja halusi päästä loistamaan mahdollisena YK:n pääsihteerinä tai ainakin hyväpalkkaisessa virassa, paskin ylipäällikkö koskaan. Vanha kärttyinen punikki.

Luu jäi käteen ja toivottavasti kassialma häipyy historiansivuilta pelkkänä sivukommenttina.

*

Becker kirjoitti...

Kuulin juuri tuossa että nyt on ollut niin kylmä että sosiaalidemokraatit ovat joutuneet vaihteeksi pitämään käsiään omissa taskuissaan.

*

Qroquius Kad kirjoitti...

Minulle Ruotsi näyttäytyy kookkaana, elinvoimaisena ja kaikin puolin vahvan ja terveen oloisena henkilönä, joka kuitenkin tietää kärsivänsä pian kuolemaan johtavaa sairautta.

Asianomainen ei pysty myöntämään totuutta kenellekään, vaikka suurin osa hänen lähipiiristään sen omin silmin näkee. Kaukaisemmatkin havainnoivat alati uusia oireita sairaudesta, jonka potilas ottaa asiakseen raivokkaasti kiistää: hänhän on kookas, komea ja voi hyvin; mitä mikään kenellekään muulle kuuluu?

Lähipiiri näkee asianomaisen kuihtuvan ja riutuvan sairaudessaan, joka tuottaa potilaalle alati kovenevia kipuja, kouristuksia ja pahoinvointia. He eivät silti edes yritä parantaa sairautta, vaan päinvastoin levittää sitä edelleen.

*

Riku Raunioilla kirjoitti...

”Hyvää Itsenäisyyspäivää”-toivotuksen sijaan voisi vaikka sanoa että ”Hyvää provinsiaalista juhlapäivää” - mutta valitettavasti suuri osa ihmisistä ei moista varmaan tajuaisi.

*

Anonyymi kirjoitti...

Demareilta on aina yhtä hauska kysyä: Mikä nykyinen eduskuntapuolue on osallistunut aseelliseen kapinaan valtakunnan laillista hallintoa vastaan?

*

tira+ kirjoitti...

Nuo natseista vouhkaajat eivät natsia tunnistaisi vaikka se nenään purisi.

*

Joku Toinen kirjoitti...

Yksi ongelma on se, että täältä Todellisesta Suomesta on ikävän pitkä matka esittämään vastalauseensa Helsinskiin. Etenkin kun ne vähät rahat mitä KELA:lta saa, täytyy käyttää peruselintarvikkeisiin...

*

Castor kirjoitti...

Menkääpäs sanomaan kiinalaiselle että hän on kiinalaisuudessaan vain sosiaalinen konstruktio!

*

Vasarahammer kirjoitti...

On mahdotonta myydä ihmisille säästöjä, jos samaan aikaan maahanmuutossa on piikki auki.


*

tira+ kirjoitti...

Kannattaa lukea myös US-päätoimittaja Markku Huuskon blogi "Maahanmuuttajia lisää Suomeen, kiitos". Siinäpä yhden agendan mies jolla on sydän paikallaan. Järki tosin huitelee missä lie sfääreissä.


*

KKi kirjoitti...

”Lisäksi on vaadittu että pitkäaikaistyöttömät etsivät itse aktiivisesti työkokeilupaikkoja."

Niin, elikkä työtön joutuu kerjäämään jonkin säälipuuhan paikalliselta kokkarilta saadakseen edes sen peruspäivärahan. Veikkaanpa, että ensi kesänä koululaisilta ruohonleikkuu ja aidan maalaus tyyppiset kesäduunit vähissä.

Onkohan muuten aktiiviset kokkareet tulleet ajatelleeksi mitä tuo aktiiviöyhötys tarkoittaa pikkuyrittäjälle? Ainakin kuljetusliikkeissä on ihmisillä muutakin tekemistä kuin vastailla kovasti aktiivisiin kerjäämisiin.

*

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuon aktiivimalli-2:n voisi käytännössä toteuttaa siten, että työttömät kävelylenkin yhteydessä käyvät kysymässä paikallisilta kok+kepu+siniset vaikuttajilta töitä. Ihan henkilökohtaisesti paikan päällä. Vaikka joka (toinen) päivä.

*

Lemminkäinen kirjoitti...

Nyt kun 54 maata vaatii anteeksipyyntöä Trumpilta "shithole countries" toteamuksesta, niin Trump voisi twiitata että hän pyytää anteeksi sitten kun perslävet ovat laittaneet infrastruktuurin ja talouden kuntoon että persläpejä ei tarvitsisi auttaa taloudellisesti länsimaiden taholta.
Achtung kirjoitti...

Klassinen huumorikysymys siitä, miksi poliisit partioivat pareittain, on kaikille tuttu. Neuvostoliitossa, ainakin johonkin aikaan, poliisit kulkivat kolmen partioissa. Vastaava irvikysymys kulki kansan suussa myös siellä, taitaa olla sorvattu Radio Jerevan-formaattiinkin. Vastaushan oli: yksi poliiseista osaa lukea ja toinen kirjoittaa. Kolmas pitää silmällä näiden intellektuellien ideologista diskurssia. Kuinkas tuo nyt mieleen sattuikin?

*

Unknown kirjoitti...

Jos yritetään pakottaa ihmiset muottiin jossa lopputulos kyvyistä ja taipumuksista riippumatta on sama, niin lopputuloksena on tyrannia.

*

Veijo Hoikka kirjoitti...

Voi kunpa joku osaisi kertoa, miksi näin on päässyt käymään. Vikaa ei voi korjata, koska konepeltiä ei saa edes raottaa. Eikä vikaa sovi kutsua viaksi, sehän olisi rangaistavaa vikapuhetta.

*

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Nuo LBQTiiTyy-opetukset voisi kuitata suunnilleen puolikkaalla A4:lla, esim. biologiassa: Joittenkin tutkimusten mielestä LBQTiiTyy on biologista, joittenkin mielestä ei.

Ja sitten elämänkatsomusopissa/uskonnossa keskittyä siihen, kuinka komiasti islamissa LBQTiiTyy lentää/kivitetään/ristiinnaulitaan/poltetaan/mestataan/jne...

*

joppos 123 kirjoitti...

MEETOO kampanjan tiimoilta jokainen sekundajulkkis kaivaa vaikka 100 vuoden takaisen viipyvän katseen iltapäivälehtien lööppeihin, saavat "karmealle kokemukselleen" vartin julkisuuden ja kanssasisariensa hyväksyvän nyökkäyksen. Jos vonkaat valkoisena sikaa syövänä heteromiehenä vanhaan malliin tanssin pyörteissä "anna pimpsaa, mä teidän, että sulla on" niin alkaa saatanallinen älämölö metooo. Jos samaan aikaan etnisesti edistyksellinen raahaa puskaan ja raiskaa, vetelee vielä ohi mennen huolella turpaan ( yli 50% Helsingin raiskauksista viime vuonna etnojen tekemiä) niin samat meetootammat pitävät sitä uhrin omana syynä ja etnon osalta laajempana käsityksenä seksuaalisuudesta.

*

Kumitonttu kirjoitti...

Korneinta tässä feministien #MeToo-kampanjassa on se, että feministit itse kutsuvat itseään vapaamielisiksi, siis liberaaleiksi eli amerikkalaisittain vasemmistolaisiksi. Kun he kannattavat vapaata seksiä ja vapautta pukeutua (burkhaan), niin nyt islamisaation myötä he joutuvat pakittamaan ja väittävät, että burkha vapauttaa naisen seksuaalisesta ahdistelusta. Ei väliä, jos isä tai veli pakottaa burkhaan, pääasia on että burkhassa nainen on vapaa länsimaisen miehen katseilta.

*

Rouva Ano kirjoitti...

On tämä mennyt erikoiseksi. Jopa presidentti puuttui taannoiseen tapaukseen, jossa bussi ajoi pysäkillä seisoneen mustan pojan ohi pysähtymättä. Media kohkasi tästä järkyttävästä rasistisesta tapauksesta päiväkausia ja hyvä ettei torilla tavattu ja laitettu pystyyn mielenosoitusta.

Sen sijaan esimerkiksi vuonna 2003 maahanmuuttajien Helsingin rautatieaseman taksitolpalla kuoliaaksi potkima upseeri, pari vuotta sitten Porissa maahanmuuttajan raiskaama ja elävältä polttama nuori tyttö tai Kajaanin Otanmäessä turvapaikanhakijoiden ryöstömurhaama vanhempi mies ei juuri aiheuttanut minkäänlaisia sympatia-aaltoja.

*

Strix Senex kirjoitti...

Kun tuo Huitsinnevadan paikallisradio oli taas esillä, niin onko tullut huomatuksi, että se Suomen Yleisradio on ottanut aimo harppauksen tasa-arvon tiellä. Edesmenneessä DDR:ssä tunnettiin aikayksikkö Ein Ulb, joka mittasi aikaa siitä, kun kuuluttaja alkaa kertoa, että nyt puhuu pääsihteeri Ulbricht siihen, kun radio napsahti kinni. Se aikayksikkö oli selvästi maskuliininen. Nyt Suomessa on kehitetty vastaava feminiininen aikayksikkö, Se on yksi Li.

*

Tita kirjoitti...

Minäkin olin feministi joskus 1980-90 luvulla nuoruudessani. Aate laimeni kummasti 2010 luvulle tullessa sulaessaan myötähäpeään kanssasiskojen esilletulon laadun taannuttua järjen vastaiseksi. Taisi se tasa-arvo saada liikaa hiivaa, kun päätyi miesten täydelliseen nuijimiseen. SE taas mielestäni ei ole tasa-arvoa, vaan feminismistä on tullut syöpä. Se jatkaa kasvuaan saavuttaen sairaat mittasuhteet.

Suomalaiset miehet - älkää lannistuko. Hyviäkin naisia on vielä jäljellä. Nuo kiihkouskovaiset on menetettyjä, mutta tavallisia järkinaisia on kuitenkin enemmistö. Onneksi nuo kiihkoilijat eivät yleensä lisäänny, joten geenivirhe katoaa varmaan itsestään yhdessä sukupolvessa.

*

Sametti kirjoitti...

Tällai lesbona en voi muuta sanoa, kuin että ihan oikeasti sapettaa tuo sateenkaariväen pelleily. Meikäläisillä ei ole koskaan historiassa ollut helppoa. Nyt länsimaissa saavutettiin ajanjakso, jolloin valtaväestön mielestä homppelit on ihan jees. Ja eikös se saavutus pitänyt mennä ryssimään tällä sukupuolisekoilulla. Nyt valtaväestö on sitten meikäläisiin niin vittuuntunut, ettei halua kuulla meistä enää mitään eikä olla kanssamme tekemisissä. Kiitti vitusti. Takas kaappiin ja kun joku saa minusta yksityiskohtia selville, niin joudun selittelemään sellaisia päivänselviä asioita, kuten että "ei, minusta sukupuolia ei ole olemassa enempää kuin kaksi". Ja en ole btw teidän elämäntapaanne ja arvomaailmaanne vastaan ja en vedä palkokasveja kuonooni läpändeeroksesta. Tahdon vain elää rauhassa.

*

Kiitokset loistaville kommentoijilleni. Laitetaanpa sitten toinen musiikin pläjäys, joka mielestäni kuvaa blogin äänimaailmaa eli israelilainen yhtye Aperco ja kappale Focused:


Vuoden ja risan päästä on eduskuntavaalit. Silloin ei tapahdu mitään muutosta. Asiat eivät vieläkään ole tarpeeksi huonosti. Ehkä vuonna 2023 sellainen tapahtuu. Joka tapauksessa on selvää, että se muutos ei tapahdu, ellei kansallismielinen puolue / puolueet saa sataayhtä kansanedustajan paikkaa itselleen.

Mitä me voimme tehdä? Me tavalliset ihmiset? No, elämme maassa jossa valtamedialla on oma puoluekoneistonsa. Vaihtoehtomedia on keino toimia sitä vastaan. Lukekaa. Kommentoikaa. Kertokaa toisille. Levittäkää tietoa. Vittuilkaa. Väitelkää. Pienistä puroista kasvaa suuri joki.

Tästä on hyvä aloittaa se toinen tonni.

59 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Ykälle lämpimät onnittelut värisevältä pääkaupunkiseudulta mahtavan saavutuksen johdosta!

Allekirjoittanut kumartaa syvään ja toteaa, että olet ehta siunaus koko Suomen kansalle ja erityisesti meille vanhan koulukunnan kämyille, joille olet jo toinen kulttuuriamme rikastanut pakinoiva Yrjö.

Se, että kirjoittaa tuhat postausta terävällä kynällä on helvetin iso juttu. Vielä isompi on se, että näitä lukee huvikseenkin.

Anonyymi kirjoitti...

TUHAT kiitosta ansiokkaista kirjoituksista. Blogistilla ja usealla kommentoijalla on ollut (ja on edelleen) taitoa ilmaista ajatuksensa ja mielipiteensä PERUSTELLUSTI ja vastaansanomattomasti. Aiheen (multikultin) vakavuutta ei vain valitettavasti käsitä edes puoletkaan kansasta. Tämä on sitä kuuluisaa tuulimyllyjä vastaan taistelemista.
Ykän lanseeraamaa sanontaa lainaten: voimia eloon, siskot ja veljet!

Sepi

Jani Alander kirjoitti...

Onnittelut ja asiasta kolmanteen nyt mm. Ylellä ulistaan siitä miten maahanmuuttovirasto ei enää automaattisesti hyväksykään kaikkia Irakin poikain kurpitsavankkuritarinoita noin vaan :)

Reijo Koiras kirjoitti...

Onnittelut Yrjölle 1000 postauksen rajapyykin saavuttamisesta. Mainio blogisi on vaikuttanut ajatusmaailmaani, sekä myös "taiteelliseen" tuotantooni. Paljon olet ehtinyt kirjoitella laadun silti lainkaan kärsimättä. Syvä kumarrus tältäkin suunnalta.

Ekku kirjoitti...

Pidä Ykä lippu korkealla. Tällä blogilla on edelleen vahva sosiaalinen tilaus.
Tuohon Meriläisen kommenttiin voi vaan todeta, että " minä tiedän monta Rosa Meriläisen rasistina pitämää miestä, jotka harrastavat mielellään seksiä ihan minkä värisen naisen kanssa tahansa" 😀

Ihan aikuisten oikeasti näyttää siltä, että Meriläinen luulee, että miehet tekevät kaikki päätökset NS. "Kyrpä edellä" eli omat seksuaaliset halut sanelevat kaikki päätökset.
Eipä Rosa näytä tuntevan miehiä ollenkaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tupla-J:lle, Sepille, Jani Alanderille, Reijo Koiraalle ja Ekulle & lämmin kiitos kannustuksesta. Olen otettu.

Tuplis: Vanhan koulukunnan kämy kiittää toista samanlaista. Jokaisen postauksesi olen lukenut ja sanoisin että tuo tuorein oli yksi parhaimmista.

Sepi: Meidän puolellamme ovat ne perustellut faktat. Vastapuoli luottaa fiilistelyihin. Valitettavasti media kuuluu vastapuoleen joten tuulimyllyjen huitomistahan tämä vielä on.

Jani: Jep, ja siitäkös onkin joukkorääkyminen alkanut.

Reijo: Ja mainiot sarjakuvasi ovat puolestaan herättäneet minussa ajatuksia ja antaneet ideoita. Eläköön Huitsinnevadan ja Pertinlaakson syvenevä, laajeneva ja levenevä yhteistyö!

Ekku: Lippu korkealla myös sinulle. Tuo Rosa on oikea arkkityyppi aikamme sairaista ilmiöistä. Erityisesti hänen saama mediahuomionsa. Teki hän minkälaisen pillupoliittisen päivityksen niin se julkaistaan uutisena.

Joppos123 kirjoitti...

Onneksi olkoon Ykä. Sattumalta löysin aikoinaan tämän blogin ja olen viihtynyt. Joskus jopa käynyt kierroksilla.
Jatka ehdottomasti samaan malliin, täällä ollaan väijymässä uutta postausta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123, kiitokset ja terveisiä tonnipostauksen juhlasaunan tauolta. Ja onhan meinaan niin, että jos löytyy ihminen joka ei käy kierroksilla seuratessaan maailman menoa niin hän on saavuttanut zeniläisen tyyneyden tilan.

Joppos123 kirjoitti...

Määtyy hässäkkä on näköjään saamassa uusia käänteitä kun joku mies alkaa nillittämään Akun toimista. Siis, ihan anteeksi vaan. Meillä oli sanonta, " if you cant run whith the big dogs, stay at home". Eikös tuo näytteleminenkin ole ammatinvalintakysymys? Jouko Turkkaa vaatii koko homma, ihme nillittämistä.
No Turkka kenties liikaa mutta mikä noita meidän muka " julkkiksia" vaivaa? Liikaa vonkagttu, liian vähän? Kuvitelma jostain helposta elämästä?
Menee sarjassa määtyy, on muakin vongattu ja ei se missään aviisissa lue, perkele.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Onnittelut täältä Värinälästä.
Seuraavaa tonnien paukkumista odotellessa. Ei paineita. :D

Joppos123 kirjoitti...

Mulla toi zeeniläisyyden tila vielä saavuttamatta, heh.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut ja kiitos tähänastisesta, näitä on ollut ilo lukea ihan loistavan verbaliikankin takia. Kuulun tuohon masentavaan 3 prossan vanhoihin horiskoihin joten erityisesti olen nauttinut noista millaista oli ennen-jutuista. Mutta kommenttini tietenkin kohdistuneet maahanmuuttoa koskeviin aiheisiin koska sen järjettömyyshän eniten sielua rassaa. Setan sekoilua mitenkään väheksymättä.

Kuulut varmaankin Tajukankaan postituslistalle? Siellä oli hyvä video (Lokan suomeksi kääntämänä) jossa haastateltiin koko 40-vuoden ikänsä Ruotsissa asunutta ruotsalais-unkarilaista naislääkäriä joka lähti lihapatojen äärestä toisen vanhempansa kotimaahan Unkariin koska "Ruotsissa ei enää ole turvallista". Hän kertoi (melko mietoja, tosin) esimerkkejä, mutta mieleeni jäi erityisesti hänen lauseensa: "Miksi meidän on pakko sietää sietämättömiä?" Niin, miksi?
tira+

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

Ja mahtavaa että olet jaksanut! Tämmöset huonommalla puolella vuosisataa olevat äijät tarttee äänen ja sie olet sen antanu. Ja toisikseen se kaikki mitä mie ite tuumailen oravan pesiä hajotellessa tulleepi sinun kirjotuksissa seleväksi. Voi oikein hyvin ja elä missään tapauksessa lopeta!

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

No juu. Äskön unohtu ilminteerata semmonen keksintö että kun net nämä kasakat huitoo niitten sapeliensa kera niin jos ei niitä nyt 9mm painiseuralla pistä nurin niin miten ois kettinki? Humauttaa sinne jalakoihin ja nykäsöö niin kyllä voipuukot lentää. Ja perinteinen tshunatikkari kiljansilimään. Loppuu se laapottaminen.

Sametti kirjoitti...

Seuraavaa tonnia odotellessa. Nykymaailmassa ei pidä blogien voimaa väheksyä. Juuri niillä saa ihmisten silmiä auki ja päitä käännettyä. Vaikutusvalta on mittaamaton.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, tira+:lle, Tommi Rautiaiselle ja Sametille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123:

Viesti1: Nää naisnäyttelijäthän muuten jotka ovat tällä hetkellä kovasti järkyttyneitä ovat näytelleet useammassakin Louhimiehen elokuvassa. Eihän niitten ollut pakko. Ja yksi niistä oli valittanut aikaisemmin että nuoremmat vievät roolit. Oliskos jotenkin tarkoitushakuista tään metoo-hysterian kanssa?

Viesti 2: Samoin mulla. Kyrpii aina aika ajoin. Vaan tervettä ihmistähän silloin tällöin vituttaa.

VNV: Kiitokset ja voimia eloon sinne Värinälään. Täällä Huitsinnevadan Örnätjärvellä ei onneksi värise ollenkaan.

tira+: Lämmin kiitos. Nuo 1970-luvun jutut ovat niitä suosikkejani. Niitä on kiva väsätä. Yksi on nytkin työn alla. Minä en muuten kuulu kenenkään postituslistalle mutta olen törmännyt tuohon videoon muuta kautta. Korutonta kertomaa. Ja joo, miksi meidän täytyy sietää?

Tommi:

Viesti1: Kiitokset. Jos miellät, että olen antanut äänen ihmisille, niin tuota suurempaa kiitosta tuskin voi kuvitella.

Viesti2: Näitä vaihtoehtoja miettii varmaan nykyisin moni. Meidän kotonamme on kyllä varalla myös kättä pitempää mutta onneksi me asutaan rauhallisilla seuduilla.

Sametti: Lämmin kiitos sinullekin ja voimia eloon & onnea ja menestystä kaikissa toimissasi. Blogialustan etuna muuten on myös se, että toisin kuin facebookissa siihen ei ole se banaanointihysteria vielä iskenyt.

Juha kirjoitti...

Ei kyllä mikään turha tonni ole tämä tämmöinen, niin olen mieleni pahoittanut nykyajan kotkotuksia seuratessani :)

Kiitokset tarinoista ynnä muista pläjäyksistä!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ykälle tuhannennen blogin johdosta. Kirjoitat aina johdonmukaisesti ja täyttä asiaa, huumoria unohtamatta.

Ei sitä muutoin kunnon vihakirjoittajaksi pääsisikään.


T. Ymmi

Qroquius Kad kirjoitti...

Aku Louhimiestä prässätään nyt iloisella miituu-hengellä niin, että Eero Ahollekin on tullut tarve kauhistella hänen metodejaan. Mutta niinpä vain hänkin on jatkanut yhteistyötä Louhimiehen kanssa mm. antamalla Antti Rokalle vielä yhdet kasvot, joista valita.

Valita kaikesta mitä on tapahtunut ja ellei ole tapahtunut mitään, valita keksitystä. Näin menetellen on saatu jo ruumiita aikaan, ei tosin meillä, vaan naapurimaassa:

https://www.is.fi/viihde/art-2000005610894.html

Eiköhän Louhimies tämän prässin kuitenkin kestä, jo siksikin että tietää näiden hänen niin kauhian pahasti pitelemiensä näyttelijöiden olevan varsin halukkaita hänen seuraavaankin suurproduktioonsa. Jollaisia epäilemättä häneltä vielä tulee.

Mutta tämä meni taas vähän off-topiciksi, kun pääasia on kiittää blogistia näistä kaikista 1 000 bloggauksesta ja toivottaa voimaa ja taitoa seuraaviin tuhanteen.
Mikäli resurssit saattaisivat tuntua ehtyvän, voi niitä aina pyytää lisää Korkeammilta Voimilta edesmenneen valtakunnanjohtaja-okkultistin, legendaarisen Pekka Siitoimen hengessä:

https://www.youtube.com/watch?v=FOeAiw6bQic

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juhalle, Ymmille ja Qroquius Kadille ja kiitokset.

Juha & Ymmi: Vihakirjoittaja kiittää. Jatkakaa tekin kommentointia.

Qroquius Kad: Mitä muuta tuon teatterinjohtajan kuolemasta voi ajatella kuin että se oli painostettu itsemurha ts. murha. Voi kysyä nillittäjiltä että onko nyt hyvä mieli? Toi Siitoin oli elämää suurempi hahmo ja luulen, että kukaan muu kuin Siitoin itse ei tiedä, että mitä hän oli.

Tita kirjoitti...

Mahtitonni! Siis T:llä kirjoitettuna! Kuulun näköjään pieneen vähemmistöön Pohjois-Pohjalaisena, valkoisena heteronaisena, mutta tarkasti kärkyn uusia postauksia. Kirjallinen lahjakkuuden osalta olet Päätalon luokkaa, yhteiskuntakriittisen satiirin mestarina en nyt keksi vertauskohtaa, koska olet ihan omaa luokkaasi. Kiitän kaikesta tuhannesta! Ja odotan aina uusia postauksia. Lämmin kiitos!

Blogien ja muunkin Facen ulkopuolisen elämän suhteen ollaan siellä hiljaisen tiedon äärellä. Se tieto, mitä virallisesti pidätellään verhojen takana. Ilman vaihtoehtomediaa sisältäen älykkäät blogit olisimme kaikki säkki päässä tietäen vitutuksen, mutta ei sille niin syytä.

Siis Pohjanmaa kiittää ja kuittaa Ykälle taustajoukkoineen paljon terhakoita postauksia. Ole varovainen näinä Gestapon aikoina. Orwell teki joskus ihan hullun käsikirjoituksen, jota nyt toteutetaan. Ihan vistoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tita. Pinnanmaa kiittää Pohjanmaata. Nykymaailma on jonkunlainen mikstuura Orwellista ja Huxleystä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

YPe!

Tuhannet onnittelut ja kiitokset nasakoista kannanotoista vuosien mittaan!

Aikoinaan kehuskelin YP-blogin (?) kommenttiosuudessa Liken kirjakaupan Otto 1000 - nimistä legendaa. Ilmeisesti vaihdan käyttämäni lyhenteen YPe kuvaavampaan titteliin Yrjö 1000, jos se sinulle sopii, ja jos se vain on tittelinä haram suvaitsevaiston mielestä.

Linkkaamasi Aperco toi mieleen 60-70-lukujen loistavat bändit, hienoa musaa, kiitos!

Viime vuosien mittaan Orwell Finland on kiristänyt otettaan eläintarhansa sikojen näivertämistä muista tuotantoeläimistä, joten kai meidän on myös jotain tehtävä ottaen mallia Eläinten Vallankumouksesta. Mustelmia varmasti luvassa.

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

Vielä kerran vaikka vitosella hirteen. Se kasakkakommentti nyt oli olevinaan hjuumoria vaikka minusta mitään vitsinikkaria koskaan saakkaan. Tässä aamukohvia läikytellessäni ja eväspussukkaa kasatessani tuli vaan mieleen tämä meiän hurtan kommentti näille J.....n todistijille. "Hau räyh mur vou vou hau jne", niin että mikähän se mahtais olla tämä koiran mielipide näistä suvakoista ja muista sammakoista? O ja pitääpi mennä että saamma pöllyjä paperitehtaalle jotta voivat painaa paskaa paperille.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Kyllä mieluusti jätän kommenttini, koska otsikko niin kehottaa! Päivä täällä "Kuulkaa korpeimme kuiskintaa" - asumallani suunnalla alkaa aina mukavasti, kun koneen avauksen jälkeen lyö ruutuun Perskeleen Ykän. Siis taattua tavaraa, ja TONNI sulle onnitteluja!
Ei mittään haleja vaan voimia edelleen miehekkääseen, suomalaiseen, oikeaan työhön!

Minä luen edelleen kaiken, ja kommentoin laiskuuteni tilapäisesti hellittäessä otettaan - mutta ei ole yhtä eikä kahta kertaa, kun olenb piilokopioina lähettänyt blogiasi muille suomalaisille. Joskus jopa punapäille, rosaliineille ja nerkeille ym. muille hupakoille orpoja pirujakaan unohtamatta.

Juha R kirjoitti...

Onnittelut täältäkin. En osaa sanoa montako vuotta olen aina, kun vainmahdollista, aloittanut aamuni avaamalla netin ja ensiksi tarkastamalla onko Yrjöperskeles julkaissut mitään uutta. Sekä näistä kirjoituksistasi, että myös ylivoimaisesta valtaosasta kommentteja olen saanut niitä voimia eloon, joita tässä järjettömyyksiä suosivassa maailmassa todella tarvitaan. Ehkä meillä ja meidän jälkeläisillämme on vielä toivoa?

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut myös täältä lahden eteläpuolelta!

On ollut mielenkiintoista & mukavaa seurailla bloggauksiasi ja blogin kommmentoijien mielipiteitä ja havaita etten taidakaan olla ainoa jota ihmetyttää ja kummastuttaa nämä nykyajan koohotukset, enkä ole mielipiteideni yksin. Se joka haluaa avata silmänsä ja huomata muutamia (ehkä inhottavikin) tosiasioita esim. hillitsettömän maahanmuuttopolitiikan negatiivisista vaikutuksista Euroopan maihin, niin aineistoa riittää yllinkyllin. Kunhan vain haluaa etsiä ja kuten on tullut huomattua valtavirran mediasta niitä ei ihan heti löydä. Mutta se tarkoittaa samalla poismenoa omalta mukavuusalueelta.

Nyt kun tuo #metoo hömpötys on pinnalla niin eräälle englantilaiselle näyttelijälle kävi näin, vaimo petti miestänsä ja halusi peitellä uskottomuutensa jälkiä valehtemalla että häntä vainotaan (vainoajana siis se italialainen salarakas). Tällaiset tapaukset taasen syövät uskottavuutta niiltä oikeilta seksuaalisen häirinnän uhreilta. Showbusiness on raadollista puuhaa kuten jo Weinsteinin tapaus osoitti ja sekin on vain jäävuoren huippu. Eipä tarvitse kuin seurailla Hollywood-näyttelijöiden "kierrätystä" parisuhteesta toiseen.

OT:na mielenkiintoinen artikkeli Päivän Byrokraatilta koskien valtamerien muovijätteitä, ja tietenkin tämä on valkoisen miehen vika. Tuo on yksi takuuvarma keino luoda lisää niitä "ilmastopakolaisia", kun oma elinympäristö on tuhottu ja puhdas juomavesi siinä sivussa, niin pitää lähteä exodukselle toiseen maahan.

Sama sykli jatkunee sitten sielläkin ja tuhotaan uuden asuinpaikkansa elinympäristö kuin kulkuheinäsirkkaparvi konsanaan eli noidankehä on valmis. Tuohon vielä rikkana rokassa holtiton väestönkasvu. Pitäisikö kehitysmaissa naiset ja miehet pakkosterilisoida kahden lapsen jälkeen? Jolleivät heidän elintapansa ja asenteensa muutu e.m. asioiden suhteen, niin toi toiminta näyttää ihan "kollektiiviselta itsemurhalta".

Ja pieni Suomi & me suomalaiset olemme tietenkin vastuussa näistä ympäristönlikaajista jossain Aasian tai Etelä-Amerikan mantereilla, ja siitä että he kärsivät tuon takia nälästä ja janosta kun oma ekosysteemi on pilattu/tuhottu? En voi tuntea muuta kuin syvää inhoa tuollaista toimintaa kohtaan, sekä noita roskaajia vastaan että ympäristövouhottajista täällä Suomessa, jotka syyllistävät meitä kehitysmaiden ongelmista. Heidän uskottavuutensa alkaa olemaan jossain nollan ja olemattoman puolivälissä. Ihan kuin olisin itse kulutuskäyttäytymiselläni heittänyt muovip*skaa Mekong-jokeen tai Tyyneen valtamereen.

OT2: FB-käyttäjien kannattaa varoa leikkimielisiä testejä, jonka avulla 3. osapuoli pääsee urkkimaan käyttäjän tietoja ja tekemään niistä tietokantoja. Toisaalta, pitää olla tarkkana mitä tietoja antaa itsestänsä e.m. some-jättiläiselle. Eipä taideta kohta tarvita polpoja, koska ihmiset antavat ihan vapaaehtoisesti tietoja itsestänsä ja lähettävät henkilökohtaisia valokuviansa someen muiden ihailtavaksi. Näppärä vakoilukeino sanoisin, joten ei liene ihme jos monet haluavat pysyä netissä anonyyminä.


Summa summarum, totuus voi joskus sattua.


- Soomepois Eestist -

Tuumailija kirjoitti...

Kunnioittava japanilainen kumarrus Yrjö-sanille. Otsukaresama deshita! (Suurkiitos hyvästä työstäsi!) Lippu aina vaan korkeammalle ja toista tonnia kohti! Väitän kirkkain silmin, että 1000kg Yrjön teoksia painaa huomattavasti enemmän kuin 1000kg terästä. En minä turhaan teknillisessä ollut.

Ja jottei matematiikka tähän lopu: tuhat pläjäystä per 11 vuotta tekee keskimäärin... pläjäys neljässä päivässä. Tahti on mahtava, mutta tuon päälle tulee vielä vastaukset lukijoiden kommentteihin ja lisäksi kommentoit itse muita blogeja. Luulisi näppäimistöjä antautuneen jo useita. Mikä oli kestävin malli? Ostan samanlaisen.

Blogin tason huomaa siitäkin, että kommentoijat ovat asiallisia ja tuovat oman mausteensa soppaan. Blogisi on myös arvokas linkkipaikka. Täältä käsin on tullut vierailtua useassa blogissa joista on löytynyt lisää hyvää.

Haluan kiittää myös Ylvaa, sillä hän osaltaan tekee työsi mahdolliseksi. Jokaisen mahtavan miehen takana täytyy olla nainen... joka ihanasti rakastaa... jota Ykä ei voi vastustaa... hei kaikki nyt mä sanon sen...

Anonyymi kirjoitti...

Ykä onneksi olkoon Tonnista ja kaunis kiitos jokaisesta erikseen.
Täällä keskellä ei mitään, käsi nousee lippaan kunnioituksesta kirjallisia saavutuksiasi kohtaan!
Toivon, että jaksat jatkaa valitsemallasi upealla tiellä, vaikka kotoinen Sicherheinstdienst,Polpo, pyrkiikin sammuttamaan tai ainakin vaimentamaan Voiman pimeänpuolen kirkkaita tähtiä ja rajoittamaan järjen valon leviämistä.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Ironmistress kirjoitti...

Kiitoksia näistä kaikista postauksista. Jonkun on pidettävä tolkun ääntä kuuluvilla silloin, kun Narrischkeit on vallitseva ideologia.

Unknown kirjoitti...

Suurkiitos Ykälle 1000 kirjoituksesta. Pysyköön taso yhtä kovana seuraavien tuhansien osalta, terveys hyvänä ja viranomaiset loitolla. Jokaisen niistä luen, useimmat moneen kertaan. Kommentoin kovin vähän kun en viitsi olla pseudonyymilläni kirjautuneena kovin usein. Pitäisi kaiketi ryhtyä aktiivisemmaksi (noin niin kuin muutoinkin kuin tämän blogin kommenttiosiossa), mutta urani on kovin nuori ja työskentelen amerikkalaisessa suuryrityksessä, mikä tekee meikästä aika haavoittuvaisen. Vaikka Suomen päässä yksityisellä sektorilla pääasiassa työskenteleekin järjissään olevia ihmisiä, niin tuli todettua juuri hiljattain, että HR:n johtoon puolitoista vuotta sitten USA:n pääkonttorissa noussut naikkonen on kunnon suvakki ja uudet henkilöstön globaalit koulutusmateriaalit sen mukaisia. Ces't la vie, pitää tienata haistavitturahaa tarpeeksi ennen kuin kehtaa aktivoitua.

Niin, Aku Louhimiehen tapaus muuten sivumennen sanottuna on päivän polttavin puheenaihe. On opettavaista huomata, millainen hämmentävän oppikirjanmukainen "SJW Attack", käännettäköön vaikka suvakkihyökkäykseksi) käsissämme on. Oli Vox Dayn poliittisista näkemyksistä mitä mitä mieltä tahansa, niin "SJWs Always Lie" -teoksessa kuvailemansa suvakkien hyökkäysdoktriini on 100 % paikkansa pitävä:

1. Locate or Create a Violation of the Narrative.
2. Point and Shriek.
3. Isolate and Swarm.
4. Reject and Transform.
5. Press for Surrender.
6. Appeal to Amenable Authority.
7. Show Trial.
8. Victory Parade.

Nyt ollaan jo 7. kohta ohitettu. Louhimies munasi homman pyytelemällä välittömästi anteeksi, muut sen voivat välttää lukemalla selviytymisohjeet.

http://www.milobookclub.com/mart/SJW_Attack_Survival_Guide.pdf

Ironmistress kirjoitti...

On kolme huonoa hallitusta:

1) naishallitus,
2) pappishallitus ja
3) nuorten hallitus.

Ensimmäisiltä puuttuu tolkku, toisilta ote ja kolmansilta kokemus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Tommi Rautiaiselle, Terho Hämeenkorvelle, Juha R:lle, Soomepoisille Eesyist, Tuumailijalle, Voi aikoja Voi Tapoja, Ruukinmatruunalle ja Kristian Nevantaustalle & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Lämmin kiitos. Voit käyttää haluamaasi nimeä. Täytyy muuten sanoa (vaikka eihän sitä kukaan usko) että tää Yrjöperskeles ei itse asiassa ole peräisin Jammun Yrjö-kirjoista vaan muusta yhteydestä. Se, tuliko se siihen muuhun yhteyteen Jammun kirjojen kautta on tietysti mahdollista. Tuohon Aperco-yhtyeeseen törmäsin sattumalta ja kyllähän se tuo mieleen Jethro Tullin ja hullun huilumiehen.

Tommi: Luulen muuten että koiruutesi ei tykkää islamilaisista. Meinaan, heillehän koira on saastainen eläin ja koira kyllä vaistoaa inhon.

Terho: Lämmin kiitos sinullekin. Eikä haleja miesten kesken harrasteta. Koura kouraan riittää kyllä.

Juha R: Tackar & pockar. Siitähän on lähdettävä että meidän jälkeenkin on elämää mutta hirvittää kyllä se, minkälaiseksi tätäkin maata ollaan tuleville sukupolville pilaamassa.

Soomepois: Aitäh! Me emme ole yksin ja määrä lisääntyy. Tietysti imperiumin eli median vastaisku on koko ajan päällä. Tuosta metoo-hömpötyksestä tuli tosiaan mieleen se, että monestikohan on käynyt niin että rouva on mennyt vieraisiin, jälkikäteen tullut katumapäälle ja sanonut että jätkä otti väkisin. Tuo muovipussihysteria menee naurettavuuksiin saakka ja on hyvä esimerkki siitä kuinka suomalaiset ”ympäristöteot” saavat aikaan vain osallistuvan hyvän olon. Plus sitten aika ajoin pirunmoisia rasituksia teollisuudellemme. Ja totuushan se sattuu eniten.

Tuumailija: Kiitokset ja sitten sama japaniksi. Näppikset kestää mutta kone on mennyt matkan varrella muutaman kerran vaihtoon. Eihän nekään loputtomiin kestä. Ylva kiittää ja lähettää terveiset.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Kiitokset sinullekin. Varmankin Polpo seuraa tätä blogia mutta varoituksia se ei ole lähettänyt. Toisaalta – jos järjellä ajatellaan – niin mistä se niitä lähettäisi? Ei tää blogi ole rikollinen.

Ruukinmatruuna: Kiitokset. Ja yksikään noista hallitusvaihtoehdoista ei ole toivottava.

Kristian: Ja vielä kiitokset. Tuo haistavitturaha on muuten osuva termi. Sitä kun oliskin tarpeeksi. Oletko muuten koskaan tuuminut että onkohan noissa SJW-porukoissa ensimmäistäkään nettoveronmaksajaa?

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei miesten kesken halita, niin miten olisi lämmin halaus isoäiti-ikäiseltä naishenkilöltä juhlan kunniaksi? Tässä edellä on sanottu melkein kaikki mahdollinen ja myös minä allekirjoitan kaikki superlatiivit ja toivotan sinulle edelleen onnea ja terveyttä jaksaaksesi ja jatkaaksesi näitä meitä kaikkia lukijoita ilahduttavia postauksia. Ehkä tyydyn vain siteeraamaan nykyaikaan sopivilla muutoksilla erästä toista suomalaista sanataituria ja idearikasta kirjoittajaa:

Netti ilman blogipolulla astelevaa Ykää on kuin pilvinen päivä.

Kiitos!

Rouva Ano

DuPont kirjoitti...

Onnittelut ja kiitokset myös minunkin puoleltani Ykälle.

Itse törmäsin tähän blogiin jo melko monta vuotta sitten, aktiivilukija, vaikken ahkera kommentoija olekaan. Tämä edustaa sitä hyvää sananvapautta ja kansalaisvaikuttamista, vaikka tuo termi olisikin vähän keinotekoinen. Runsaasti ajattelemisen aiheita, positiivisia ja negatiivisia on blogi tarjonnut, paljon loistavaa huumoriakin. Siksi on minullakin "must read"-kategoriassani.

Tällaista juuri tarvitaan, koska valtamediamme (YLE, HS) ovat mitä ovat, eivät enää sitä, mitä niiden pitäisi olla mm. politisoitumisensa ja femini(sti)soitumisensa vuoksi.

Kyllä terve maalaisjärki ideologian voittaa. Sen edustajat saavat järjestelmällisesti paskaa niskaansa elinagrundströmeiltä ja sen sellaisilta, mutta eihän se Galileikaan ollut virallisen totuuden vartijoiden suosiossa. Oli silti oikeassa.

Toivottavasti Ykällä riittää energiaa jatkaa hyvää työtään.
... Koska tätä tarvitaan.

Hyvää jatkoa toivottaen
DuPont

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen tuhannen kirjoituksen rajan juhliminen pitäisi saada jotenkin konkretisoitua malliin pudotusrinkuloina it-tykin putken ympärillä taikka pudotettujen viholliskoneiden kuvioina koneen kyljessä...

Oletko laittanut merkille kuinka sensuuri etenee?
Youtube poisti asekanavien rahoituksen ja nyt se poistaa kaikki alan kanavatkin koska "yhteisönormit". InRangen pojat siirsivät sisältönsä PornHubin puolelle koska siellä tietoa saa jakaa tai kuten eräs kommentoija asian kiteytti:
Miten youtube ja pornhub eroavat toisistaan?
vain toisessa on lapsien hyväksikäyttö kiellettyä


-Tvälups-

WhiteHunter kirjoitti...

Kiitoksia Yrjö Perskeleelle, Ilvalle ja muille Huitsunnevadan asukkaille.
Niin ne vuodet vierii. Muistan, silloin joskus vuonna 2008 kun aloin lukea juttujasi. Kaikki juttusi olen lukenut ja pitänyt lukemastani.

Tämä kirjoitus on edelleen kirjanmerkeissäni (Kuin toki aloitussivu):
TAPAHTUI HUITSINNEVADAN POLIISISSA
Tapahtumapaikka: Poliisiasema, Huitsinnevadan kunta, Pinnanmaan maakunta.

Ihminen on Ahne, Laiska, Sika. Ihan kaikki ihmiset.
Siksi vaadinkin että seuraava tuhat kirjoitusta pitää tulla viiteen vuoteen!
Syy tähän on se, että pieni ihminen pettyisi vähemmän. Kun lähes päivittäin tulee tarkastettua että onko uutta juttua.

Vielä kerran, KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

MAC kertoo hyvin vallitsevasta tilanteesta

Kulttuurisota, siitähän tässä on kyse, olipa kyseessä sitten aseoikeudet tai sananvapaus.

https://www.youtube.com/watch?v=eRAHNjhsZjc

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, DuPontille, Taisteluvälineupseerille ja WhiteHunterille & kiitos kommenteistanne.

Rova Ano: Sinulta otan virtuaalihalauksesi oikein mielelläni vastaan. Ja kiitos kannustuksestasi sekä kaikista hyvistä kommenteistasi.

DuPont: Viilaan kiitoksia eli vielen Danken. Valtamediamme niin sanotut kolumnistithan kirjoittavat kaikki juttunsa samalla sabluunalla joten lopputulos on yhtä mielenkiintoinen kuin aikanaan oli Pravdan etusivu. Toivotaan, että maalaisjärki voittaa. Vaihtoehdon sille näemme Ruotsissa. Hyvää jatkoa ja voimia eloon myös sinulle.

Tvälups: Piru vie kun ei ole sitä it-tykkiä pihalla. Aikanaanhan sotavaltio möi niitä keräilijöille. Toi youtube vs. pornhub-vertaus oli oikeastaan aika huikea. Tässä bloggerissa alustana on se etu esmes facebookiin ja twitteriin nähden että tässä alustassa ei vielä sitä banaanilaivaa lastata. Saas nähdä, koska sekin alkaa.

WhiteHunter: Lämmin kiitos. Toi ”Tapahtui Huitsinnevadan poliisissa” on mullekin jonkunlainen merkkipaalu ja lämmin muisto. Siitä hoksasin, että minähän taidan ihan oikeasti osata kirjoittaa. Meinaan, minä en ollut harjoittanut minkäänlaista kirjoittamista ennen tätä blogia. Seuraava tuhat tuskin tulee viidessä vuodessa täyteen kun tahti on nykyisinkin jo aika kova. Johtunee siitä että ns. vallitseva todellisuus antaa aiheita enemmän kuin ehtii kirjoittaa.

Becker kirjoitti...

Täältäkin sellainen miehinen olalle läimäytys merkkipaalun johdosta. Kun tarkemmin fundeeraa niin tuhat blogia on aika pirun paljon. Ykän blogin vahvuus on sen vaihtelevuus. Ajankohtaiset ja vaihtoehtotarinat pitävät mielenkiintoa yllä sekä tietysti sujuva kirjoitustyyli joka pitää meikäläistä aika tiukasti pihdeissään.

On mielenkiintoista seurata tapahtumia täältä Absurdistanista, pienen välimatkan päästä, kun Suomi seuraa entisen emämaansa virheitä enenevässä määrin. Mielestäni Castor toteaa niin osuvasti elämisestä vieraana omassa maassaan. Itsestäni tuntuu joskus samanlaiselta kun Suomessa käyn.

Toivottavasti Ykällä virtaa riittää jatkossakin kommentoimaan tapahtumia ja kehittelemään mukaansa vieviä vaihtoehto ja muita tarinoita. Nämä luetaan aina vaikkei kaikkea aina komentoidakkaan.

Merkkipäivien kunniaksi Ruotsissa tavallinen kansa saa kolme hurraa huutoa ja kuninkaalliset neljä, joten

Hurra, Hurra, Hurra, Hurra.

Anonyymi kirjoitti...

En muista päivää enkä hetkeä jolloin törmäsin näihin Ykän juttuihin, mutta siitä lähtien olen näitä lukenut, ja noita ennen julkaitujakin, kun ei ole sattunut uutta tulemaan. Yrjö kirjoittaa ihan niin kuin minäkin asioista ajattelen, mutta huomattavasti sujuvammin kuin se minulta onnistuisi.
Pisää sanoa kuin alokkaille alikessu tupaan tullessaan: Jatkakaa Perskeles.
T. Huru-ukko
PS. pitää ruveta etsimään se Huitsinnevadan poiliisijuttu...

Lemminkäinen kirjoitti...

Eiköhän se suvakkiemakkohörhökupla ala tuhisemaan seuraavan tuhannen piikin aikana. Kuplat puhkaistaan terävällä kynällä ja Ykän kynä on sieltä terävimmästä päästä. Käppistä Lemminkäiseltä kaikille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Huru-ukolle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Läimäytys otetaan vastaan ja tarjotaan vielä kouraa kouraan. Vaihtelevuus johtuu siitä, että vaikka blogin pääasia onkin agitprop niin tarttee kirjoittaa välillä näitä ihan muita juttuja. Sillä vallitseva todellisuus ottaa päähän. Absurdistania tulee seurattua jatkuvasti sillä se on meille suomalaisillekin pelottava aikakone.

Huru-ukko: Alokas Perskeles vetää luut kasaan ja jatkaa. Se Huitsinnevadan poliisijuttu on tuossa:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2008/12/tapahtui-huitsinnevadan-poliisissa.html

Lemminkäinen: Kiitosta ja käppistä. Toivotaan, että se kupla saadaan puhkaistuksi. Sillä sehän on vain kupla. Ei mitään muuta. Paras ase sitä vastaan on faktat.

Qroquius Kad kirjoitti...

WhiteHunter kun tuossa ylempänä totesi, että Ihminen on Ahne, Laiska, Sika, oli se ehkä hieman epäoikeudenmukaista sikaa kohtaan? Sehän on siisti ja muutenkin mainettaan parempi eläin.

Sen sijaan joidenkin kalkyylien mukaan ihmisen ja simpanssin DNA olisi jopa yli 99 % identtistä.
Minä olen, sinä olet, me olemme 99 % simpansseja, jotka ovat osoittautuneet mainettaan koko lailla pahemmiksi elukoiksi.
Vähän sellaisiksi, jollaisia ihmisiä tällä pallolla tallaa aivan liian monta ja siellä missä niitä ei vielä ole ollut tarpeeksi, on niitä ollut pakko ryhtyä tuomaan maahan poliittisella päätöksellä, jota mediaeliitti ylistää.

Pidetään siis kiinni siitä yhdestä prosentista? - Tuolta olisi muuten voinut ostaa takapihalle kenttätykin:

https://huutokaupat.com/fi/v/751070

Olisi pitänyt olla nopeampi: kaupat tehtiin jo eilen. Mutta ehkä he saavat myöhemmin lisää?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Käsittääkseni ihmisen DNA ei eroa hamsteristakaan kuin muutaman prosentin. Toi kenttätykki olis kyllä ollut komea takapihalla. Minä olen itsekin sitä aikanaan nostellut ja vähän perkeleen painavahan se oli.

YYZ kirjoitti...

Lyhyestä virsi kaunis: onnittelut Ykälle tonnista ja hyvää jatkoa niin näiden parissa kuin muutenkin!

Anonyymi kirjoitti...

Ohhooo! Onneksi olkoon täydestä tonnista! Ykän kirjoittajan lahjat ovat sikses poikkeukselliset, että sitä jatkuvasti ”vartoo ja kärttää” koska seuraava kirjoitus ilmestyy sivulle luettavaksi - eipä taida moinen onnistua kovin monelta nykypäivän bloggarilta, sano.

Itse jäin koukkuun varmaankin suht’ varhaisessa, kun jotenkin eksyin lukemaan Kaljupäisiä Uutishavaintoja joissa pähkittiin, voiko potentiaalisesti nasserassen näköinen henkilö osoittaa rauhanomaisuutensa suvaitsevaiselle olennolle persaustaan vilauttamalla, samaan tapaan kuin paviaanit tapaavat tehdä…

En halua luoda paineita kirjoittamiseen toivottamalla tsemppiä seuraavan tuhannen tekstin kanssa, totean vain että kaikki kirjoitukset mitkä sivullesi postaat, tullaan kyllä mielenkiinnolla lukemaan.
Suurkiitokset tähänastisista teksteistä!

T. Riku Raunioilla
ps. edellisestä kirjoituksestasi tuli hieman outo fiilis, jollain tapaa haikean ahdistunut… hieno tarina, mutta onneksi kuitenkin vain vaihtoehtoista historiaa.

Professori kirjoitti...

Kiitokset Ykälle ajatuksia herättävästä blogista. Vaikka se onkin vain pieni pala ajatuksia avartavaa sosiaalista mediaa, on se silti osa sitä uutta viestintäkulttuuria, joka on tehnyt yksipuolisen poliittisen median toiminnan hankalaksi ja sitä kautta ddr-tyyppiden hallinnon pitkällä aikavälillä mahdottomaksi.

Kumitonttu kirjoitti...

Ykästä tuli siis tonnikeiju! En muista ensikohtaamista mutta veikkaan Vasaran blogia. Sen jälkeen on aseman vessassa vettä virrannut ja edistystä tapahtunut.

Enää emme ole mikään Impivaara vaan ihan aitoja jihadisteja saa väistellä täälläkin. Kun nykyhallintoa täältä lattian raosta ihaillen seuraa, olen vakuuttunut että meidän pojat hoitaa homman ja saamme tänne ruotsalaisen yhteiskunnan piirun tarkan kopion.

Mieltä kuitenkin lämmittää se että tulevat historiantutkijat löytävät joskus nämä bloggauksesi. He toteavat että maailmassa huumori kukki ennen kuin feminismi sai vallan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys YYZ:lle, Rikulle Raunioilla, Professorille ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

YYZ: Kiitos, ja tietysti näissä merkeissä:

https://www.youtube.com/watch?v=LdpMpfp-J_I

Riku: Suuret kiitokset kannustuksesta ja kiitos hyvistä kommenteistasi. Sen 1808-kirjoituksen ei ollutkan tarkoitus olla ns. onnellinen tarina.

Professori: Kiitokset ja lyckaa omalle blogillesi. Marginaaliahan me ollaan, mutta elossa kumminkin.

Kumis: Tonnikeiju kiittää. Kun asiaa miettii, niin harva asia on niin hyytävä kuin tuo ”kun feminismi sai vallan”. Se olis todellakin päivä jolloin huumori kuoli.

Trilisser kirjoitti...

Pappishallituksen pahuudesta: Meillähän oli aikoinaan pääministerinä pappi Lauri Ingman. Sanoisin, että huimasti parempi pääministeri kuin yksikään viimeaikainen maallinen...

Qroquius Kad kirjoitti...

Olihan se Ingman pääministerinä kahdestikin, mutta ei kummallakaan kertaa pappishallituksen johdossa: millaista olisi ollut jälki, jos hänen lisäkseen kaikki muutkin ministerit olisivat olleet pappismiehiä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Niin kuin Qroquius Kad totesikin, niin kyseessä ei ollut pappishallitus ja sen ajan papitkin taisivat olla vähän erilaisia verrattuina nykyisiin. Jos esimerkkinä käytetään vaikka Irja Askolaa.

Trilisser kirjoitti...

Niin Q. K.: Jos nyt olisi mahdollisuus korvata nykyinen hallitus Ingmanin ajan pappismiesten hallituksella, niin nykyisenkö pitäisit? Olen näet aika varma, että sen ajan suomalaiset pappismiehet eivät olisi kovinkaan innoissaan mahumeteistä...

Qroquius Kad kirjoitti...

Trilisser:
Niin kuin Yrjö 1000, kuten vakikommentaattori Veijo asian ilmaisisi, tuossa yllä totesi olivat ne Ingmanin ajan pappismiehet kovin toisenlaisia kuin nykyiset Laajasalot ja Mäkiset, Marjaanoista puhumattakaan.

Kyllä minä vaihtaisin tämän nykyisen hallituksen turvallisin mielin niiden kypäräpääpappien käsiin, tosin oletusarvolla että heillä kaikilla olisi papinvirkansa ohella myös laajempaa yhteiskunnallista ansioitumista.
Sillä siitähän tässä oli alun perinkin ymmärtääkseni kyse: ei niinkään uskonnollisesta vakaumuksesta, vaan siitä osaamispohjasta?

Anonyymi kirjoitti...

OT:nä, Paavo T:n saitilla on hyvä postaus "Märtsiküüditus", vuonna 1949 Stalin "suuressa viisaudessaan" päätti tehdä pienehkön kansanvaihtoprojektin ja lähetti tuhansia virolaisia kohti suurta itää, Uralin tuolle puolen. Tilalle venäläisiä (tai muita kansallisuuksia suuresta CCCP:stä) jotka sitten ottivat tyhjentyneet tilat haltuunsa.

Olen tainnut jo kerran aikaisemmin linkittää nämä tänne, mutta menköön nyt kertauksen äitinä:

Deportatsia ironinen filminpätkä tapahtumasta. Hei, me päästään lomamatkalle ja ihan ilmaiseksi!

Ja kas tässä se filminpätkä, NKVD:n upseerina häärää Märt Avandi, tuttu näyttelijä sarjasta "Eesti, tuulepealne maa" ja "Vehkleja - Miekkailija".

Lopputeksti onkin sitten tavallaan kettuilua Itänaapurin puolelle "Äsjast saatelõiku rahastas Vene Riigiduuma ajaloolise tõe komisjoon" - Elokuva tuotettu Venäjän Federaation Duuman Historianväärennysvastaisen Kommission tuella.

Ja sama toistui myöskin Latviassa ja Liettuassa sekä "tovaritsheja" tilalle hylättyihin asumuksiin. Näin saadaan nujerrettua paikallisen väestön vastarinta ja omista on löytynyt pettureita, jotka uusia tuulia haistellessaan ovat loikanneet vastapuolelle ja ilmiantaneet jopa naapureitansa ja lähisukulaisiansa. Ehkä Suomen ja Ruotsin olisi pitänyt kokea sama, niin nyt emme näkisi nykyisenkaltaista "pakolaisten" hyysäämistä?


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Trilisserille, Qroquius Kadille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Trilisser & Qroquius Kad: Varmaankin näitä tolkullisia pappeja löytyisi vieläkin mutta he eivät taida päästä nousemaan seurakuntatasoa korkeammalle.

Soomepois: Tuon kaiken lisäksi tulee muistaa että noina vuosina muutettiin Viron väestörakenne keinotekoisesti ja pysyvästi. Sitä samaa mitä ollaan läntisessä Euroopassa tällä hetkellä tekemässä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ykä toimintatonnista, huomattava saavutus!! Olisinkohan löytänyt blogisi joskus alkuvuodesta -09, lähes kaikki on luettu ja hyvin on koukku pitänyt. Mulle nuo vaihtoehtohistoria-tarinat on olleet ehkä näin vannoutuneena sci-fin ystävänä eniten lähellä sydäntä ja täytyy sanoa, että olet tarinaniskijänä ihan kansinvälistä tasoa! Tämä siis ei mitenkään väheksy muun asiapitoisemman jutun tasoa jolla on ollut monessa mielessä silmiä avaava vaikutus. Kiitos tästä, jaksamista tulevaan ja mitäpä sitä persaukinen tämän enempiä mihinkään mitään kommentoimaan.
..Arskaparska..;

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Arskaparska ja lämmin kiitos. Noita fiktiivisia juttuja on kieltämättä mukava väsätä ja kiva jos ne miellyttävät. Vaikka synkänpuoleisiahan ne tuppaavat usein olemaan. Taisi muuten jäädä tuo persaukiskommentti siitä Uusi Suunta-jutusta elämään laajemminkin. Scifistä väsäilen jotain tällä hetkellä ja julkaisen varmaankin ensi viikolla.