keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

SATEENKAAREN TUOLLA PUOLEN


Hotellin respassa törmättiin (kiitos vakikommentoija KKi:lle vinkistä) Sateenkaariperheet ry:n tekemään opetusmateriaaliin nimeltä ”Sateenkaariperheet päivähoidossa ja koulussa” jonka tarkoituksena on opettaa kasvatus- ja hoitoalan ammattilaisille oikeaa LGBTQTiiTyy-ajattelua ja luonnollisesti jakaa sitä heidän kauttansa sitten kouluihin ja jopa päiväkoteihin. Joo, myös päiväkoteihin. Kyseinen pulaaki määrittelee itsensä lastensuojelu- ja perhejärjestöksi. Itselläni on sattuneesta syystä myös hieman ja ehkä hieman enemmänkin kokemusta lastensuojelusta ja sen myötä hieman ihmettelen kyseisen järjestön näkemyksiä. Mutta lienen vanhan ja vanhentuneen kaartin miehiä sillä kyseistä pulaakia rahoittavat sekä Veikkaus, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Helsingin, Turun ja Tampereen kaupungit, Ulkoasianministeriö (miksi ihmeessä muuten juuri ulkoministeriö?) ja Kansan Sivistystyön Liitto.


Mutta mennäänpä itse opukseen. Siinä on tietysti paljon sellaista mikä ei eroa normiperheittenkään elämästä joten ei niistä sen kummempaa. Mutta tietyt osiot pistävät miettimään (taas kerran) ja nimenomaan siitä lähtökohdasta että onko promillen murto-osan näkemys (vaatimus) ihan pakko survoa kaikkien muidenkin kurkkuun? Katsellaas hieman:

*

Muiden lasten huolia liittyen sateenkaariperheen lapsiin:

- Elinalla on kaksi äitiä, joiden syliin kiivetä. Miksei minulla
ole?

Kuinkahan moni mukula on oikeasti esittänyt moisen kysymyksen?

- Kun Antilla on kaksi isää ja yksi äiti, Antti saa varmasti tosi
paljon joululahjoja.

Ja varmaan ainakin joka toinen moni mukula halua näillä perusteilla homoparin lapseksi. Muistini mukaan joululahjoja muuten tulee myös sukulaisilta ja ystäviltä. Ettei vaan molemmat kysymykset olisi laadittu Stetson – Harrison – Jostäämenisläpi-menetelmällä? Sitä menetelmää kun ei oikein uskalleta kyseenalaistaa ainakaan julkisesti ettei vaan oltaisi tuomittavaa ja joukkorääyttävää vihajotakin.

*

Joidenkin perheen ulkopuolisten aikuisten pelot ja huolet johtuvat siitä, että asia on outo ja vieras:

- Lapsi joutuu näkemään kotonaan homoseksiä.

Juu epäilemättä näin ajatellaan kaikissa heteroperheissä. Toki niissäkin säännöllisesti naidaan lasten nähden. Mahtoikohan väitteen esittäjä käyttää ns. tarkoitushakuista mielikuvitusta?

*

Miksi Villellä on kaksi isää?

- Perheitä on monenlaisia. Villellä on kaksi isää, koska Villen isät rakastavat toisiaan niin paljon, että halusivat saada lapsia – aivan kuten sinunkin vanhempasi.

Missä Villen äiti sitten on?

- Villen perheeseen ei kuulu äitiä. Eräs hänen isiensä ystävä on synnyttänyt Villen, mutta Matti ja Kimmo ovat Villen vanhemmat ja pitävät Villestä huolta.

Tästä tulee mieleen se asia että eikö lapsella kuitenkin ole oikeus molempiin ja molempia sukupuolia edustaviin vanhempiin? Toisaalta jos se ”hänen isiensä ystävä” on vain synnyttänyt Villen ja antanut sen sitten homopariskunnalle koska homopariskunta toimii ”mä haluun”-periaatteella niin eipä moisesta äidistäkään ehkä ole sitten niin suurta lukua.

*

Miten tuo mies voi olla Emmin äiti?

- Hän on synnyttänyt Emmin, mutta silloin hänellä oli vielä naisen keho ja naisen nimi. Emmin äiti kuitenkin tiesi olevansa ennemmin mies kuin nainen ja niinpä lääkärit auttoivat häntä saamaan sellaisen kehon kuin useimmilla miehillä on. Hän muutti myös nimensä. Silti hän on Emmin äiti.

LGBTQTiiTyytä kauneimmillaan. Muistutetaan kuitenkin että jos nainen synnyttää lapsen niin hän on nainen ja jos hän sen jälkeen poistattaa kirurgisesti sekä sukuelimet että rintansa niin hän ei ole vieläkään mies vaan silvottu nainen. Kysykääpä asiaa piruuttanne Mustalta Orkidealta. Muistutetaan että ennen peruuttamattomia toimia on mahdollisuus käyttää hyväkseen mielenterveystyön palveluja. Sieltä saattaa jopa löytyä se toinenkin mahdollisuus. Ja perään kysymys: oliko tämä asia ihan oikeasti sellainen että sitä pitää opettaa peruskoulun ala-asteella ja päiväkodeissa? Sillä montako tällaista tapausta itse asiassa Suomessa on? Onko ilmiö yleinenkin? Onko joka kymmenennen mukulan isä samalla hänen äitinsä?

*

Miksi Santun isä pukeutuu välillä naisten vaatteisiin?

- Jokainen ihminen saa pukeutua sellaisiin vaatteisiin kuin haluaa. Joillekin miehille, kuten Santun isälle, tulee hyvä mieli siitä, että he saavat pukeutua välillä naisten vaatteisiin ja näyttää naisilta. Myös jotkut naiset tykkäävät välillä pukeutua miesten vaatteisiin.

Tässä mennään sitten puhtaasti pervoilupuolelle joka tietysti aikuiselle ihmiselle sallitaan sillä eihän se ketään satuta mutta uudistetaan kysymys: oliko tämäkin asia ihan oikeasti sellainen että sitä pitää opettaa peruskoulun ala-asteella ja päiväkodeissa? Ja laitetaan lisäkysymys: näinköhän se Santun isä mahtaa harrastaa fetissiään Santun ja Santun kaverin läsnäollessa joten mitenkäs Santun kaveri osasi kysyä tämän kysymyksen? Stetson? Harrison? Jostäämenisläpi?

*

Siinä niitä opinkappaleita ja siihen liittyviä kysymyksiä. Tärkein pointti asiassa on edelleenkin se, että tämä promillen murto-osaa edustava porukka haluaa ja vaatii että asiat on kaikkien muittenkin kohdalla tehtävä nimenomaan heidän määrittämällään tavalla. Minkä huomaa esim. näistä kohdista:

Koteihin jaettava materiaali

”Vie tämä piirustus isälle ja äidille” voidaan muuttaa helposti muotoon ”Vie tämä piirustus kotiin/vanhemmille”. Vanhempien ohella voidaan puhua vaikkapa kotiväestä tai viitata aikuisiin heidän etunimillään. Perheiltä kannattaa kysyä suoraan, miten he haluavat perheenjäseniään kutsuttavan. Myös päiväkodin ja koulun käyttämät henkilötietolomakkeet saattavat vaatia täyttäjältä luovuutta, jotta koko perhe saadaan mahdutettua mukaan.

Vanhempainillat

Vanhempainilloissa ja muissa tapahtumissa on hyvä ottaa huomioon erilaiset perhemuodot. Kaikkia perheitä ei esimerkiksi voida jakaa isien ja äitien ryhmiin. Käytäntöjä ja nimityksiä voi tarvittaessa pohtia etukäteen yhdessä perheen kanssa.

Eli mitättömän pieni vähemmistö määrittelee liki sen sadan prosentin toimintatavat. Tai ainakin vaatii. Ja miksei vaatisi sillä nykyinen yhteiskuntamme ei uskalla sanoa sille vastaan vaan myötäilee tätä mikrovähemmistöä. ”Vaadi mahdotonta. Kun saat sen, vaadi lisää”. Jolloin epänormaali saadaan ajan myötä määriteltyä normaaliksi ja muutettua lopulta  normiksi. Minkä myötä hotellin respassa mietitään sitä onko seuraava uusi normaali jotain tällaista:
Eli tiivistettynä: Amerikkalainen lesbopariskunta on adoptoinut pojan ja ilmoittavat että poika ei halua olla poika vaan tyttö joten he ovat aloittaneet pojalle hormonihoidon jolla lykätään murrosikää ja valmistellaan että hän voi mennä sukupuolen”korjausleikkaukseen”. Toisin sanoen leikkaukseen jossa täysin terve ihminen silvotaan. Pistää miettimään että näinköhän tuo poika aivan oma-aloitteisesti on ”äitiensä” kertomaa mieltä? Pistää miettimään myös että löytyykö todellakin länsimaisia lääkäreitä jotka suostuvat silpomaan alaikäisen? Kai niitä sitten löytyy. Mutta millähän ne mahtavat perustella silpomisensa? Se kun menee aika rankasti yli islamilaistenkin lastensilpomisesta.

Suurin kysymys on tietysti se, että haluammeko me tästä sen uuden normaalin? Ehkä jopa normin, jonka arvosteleminen on kiellettyä vihapuhetta?

32 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tarkoitat että haluammeko sen arvostelusta vihapuhetta?Sehän on jo.Kaikki mikä ei ole suoraan vihreiden tai muiden kommunistien puoluohjelmasta on vihapuhetta.Kaikki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No joo, kyllähän näin alkaa nykyisin olla.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kylläpä on onnellisen näköinen tuo 11-vuotias amerikkalaispoikatyttöhenkilö. :(

Veijo Hoikka kirjoitti...

"Pistää miettimään myös että löytyykö todellakin länsimaisia lääkäreitä jotka suostuvat silpomaan alaikäisen?"
YPe, kyllä lääkäreistä löytyy yksilöitä koviinkin tehtäviin; Mengele, Najibullah, al-Assad... Ja nämä tohtorit eivät edes edusta monikulttuurisuutta, kaksi jälkimmäistä kylläkin nykyisin arvostettua sitä parempaa kulttuuria.

Vastuullisen median logo on sitten julkaistu. Logosta saisi edustavamman laittamalla kuvan falloksen kirkkoveneeseen liplattelemaan Ylen luotettavilla aalloilla.

Tuo Mustan Orkidean kirjoitus tulisi saada julkaistua jossakin ammattivalemediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuolla Siikajoella on yksi transu Kuotesaho, aika näky välillä, kun mies on muuten ruma ku petolinnun perse aamulla, onhan kieltämättä näky kun tepasteli kerranki siellä torilla minihame ja verkkosukat ja korkkarit jalassa, varsinki paikallisen vastaanottokeskuksen partaset sotalapset kattelivat tuossa 2015 silmät pyöreenä :P

Trilisser kirjoitti...

Alkaa olla aika kylmäävää touhua. Olisi kirveellä töitä. Kirjaimellisesti.

Anonyymi kirjoitti...


Perhe pakeni huostaanottoa maasta

https://yle.fi/uutiset/3-5063197

Tunsin perheen hyvin. Usein perheen luona vierailleena, ja heidän kissojaan ja lapsiaan tavanneena en pystynyt mitenkään ymmärtämään huostaanottomääräystä. Kaikki lähti liukkaan kelin aiheuttamasta auton ulosajosta, jossa lapsi oli kyydissä, joka sitten jätti jälkensä. Huom! (Tätä ei mainita missään julkaistuissa dokumenteissa). Kiltit ja hyvin käyttäytyvät lapset ja kissat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Minulla on 30 vuoden kokemus kissoista. Anna tassu, ylävitonen ja Sieg Heil on helppo opettaa välkylle elukalle. Heidän kissansa tulivat aina heti moikkaamaan vierailijaa. Se kertoo jo paljon.
En pistä videota omista kateistani, saisin vain syytteen jostain v***n kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. ;)

Johan

Anonyymi kirjoitti...

Moro

Mitenkäs tuohon LGBTtityy genreen josta löytyy kaikkea, istuisi vielä se että L-linjan henkilö menee avioon G-linjan edustajan kanssa ja tekaisevat vielä pari lasta? Eikös se edustaisi tässä porukassa jossa arvostetaan kaikkea poikkeavaa, äärimmäistä erilaisuutta.
Vai poltettaisiinko tuo erilainen "sateenkaari" perhe roviolla?

T.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Veijo Hoikalle, Anolle, Trilisserille, Johanille ja S.E.P:lle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Joo. Tosin oli hänestä toisenlaisiakin kuvia. Joka tapauksessa toi homma haisee.

Veijo: Tottahan tuo on mitä lääkäreistä toteat. Tulee vaan mieleen se Hippokrateen vala. Vastuullista mediaa löytää toki. Joskaan ei valtamediasta.

Ano: Yksittäisen hepun toimiin en puutu varsinkaan jos hän ei muita häiritse. Tosin onhan kieltämättä moiset vermeet miehen päällä lähinnä naurettavia.

Trilisser: Kylmäävää on. Ja vauhti tuntuu vain kiihtyvän.

Johan: En epäile sanojasi. Sinänsä voin sanoa, että suurin osa huostaanottopäätöksistä on aiheellisia. Niissä aiheettomissa on vaan se ongelma että lastensuojelu on osa koneistoa ja koneistohan ei tunnusta tehneensä virhettä. Jos huostaanottobisneksestä puhutaan niin tulee muistaa että julkiset laitoksetkin ovat jo kauan aikaa toimineet samalla periaatteella kuin yksityiset eli vaikka ne eivät pyri tuottamaan voittoa niin paikat on saatava täyteen yhtään sitä ajattelematta että onko sijoituksesta hyötyä nuorelle tai kenellekään.

Aikanaan kun noita yksityisiä laitoksia perusteltiin niin idea oli ihan hyvä sillä niissä pyrittiin pääsemään irti julkisen sektorin ylijäykästä byrokratiasta ja, no, varsin utopistisesta lähestymistavasta asioihin. Nykyinen linja eli laitosten myyminen sijoitusyhtiöille on puolestaan pelottavaa. Yleensäkin tulee muistaa että lastensuojelu on niitä aloja joista luulot ja huhupuheet lausutaan kaikkein helpommin julki varmana totuutena.

S.E.P: Jaa-a… heitit pahan pallon…

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen yhteiskunta on suvaitsevainen: ei lentele homoja katolta, ei vedetä transuja turpaan jne. Hyvä niin. Elää ja antaa elää.

Mutta se on juuri tuo omien maailmankatsomusten tuputtaminen, mikä rassaa: Matti saa leikkauttaa vehkeensä pois, mutta asiaa ei tarvitse minun lapsilleni tarjoilla.

Ja joskus kai voisi enemmistöltäkin kysyä: jos joku kokee epävarmuutta sukupuolestaan, se ei vielä tarkoita, että Lissu ja Maija haluavat istua Reiskan vessanaapureina.

Elämme outoa aikaa: sensitiiviset vähemmistöt määrittelevät kaikkien toimintamalleja ja suvaitsevaisuus tarkoittaa usein suvaitsemattomuuden hyväksymistä ja toiseuden palvontaa.

Joppos123 kirjoitti...

Tuleepa tässä mieleeni jokunen vuosi sitten sattumalta luuppaamani brittidokkari. Homman nimi oli siinä se, että paikallinen Matti nippaisi nyytit pois kun halusi olla minna. Jonkun ajan kuluttua hän muutti yhteen lapsia omaavan yksinhuoltajamimmin kanssa huomattuaan olevansa lesbo. Voihan sitä ihminen olla ihan vapaasti sekaisin mutta ei siitäkään mitään itsearvoa pidä tehdä. Jos nyt exmatti on lesbominnana onnellinen niin ei se minulta pois ole. Ei sitä silti lastentarhassa tarvitse pilteille opettaa uutena normaalina.
Joskus tuntuu siltä, että ihmiskunnalle tekisi helvetin hyvää uusi vedenpaisumus tai perkeleellinen pandemia. Mentäisiin taas ihmettelemään niitä kenties tärkeämpiä asioita kuin kuujumalat tai mikähän sukupuolimonio tänään olisi.

Anonyymi kirjoitti...

"... henkilötietolomakkeet saattavat vaatia käyttäjiltä luovuutta...". Mitä ihmettä? Kysytäänkö näissä lomakkeissa päiväkoti-ikäisten ipanoiden huoltajien sukupuolista suuntautuneisuutta, pukeutumishaluja, mahd. sukupuolenvaihdoksia ja tuntuuko musta nyt tänään isältä vai äidiltä? Normaalisti henkilötietolomakkeissa ns. luovuutta käyttävät vain rikolliset, muut sitten ihan vaan niitä epäinnovatiivisia faktoja.

UMn halukkuus osallistua johtunee siitä, että silloinkin kun homoseksuaalisuus oli laissa kielletty, ministeriössä oli paljon homoja, myös suurlähettiläinä. Joskus oli jotain ikäviä kiristyshommia tietyissä maissa, mutta medialle ei kanneltu ja hyvä niin. Oli tuossa ilmapiirissä tuolloin heillä muutenkin kestämistä. Nyt on taas menty aivan toiseen suuntaan: jos olet vaan ihan nolo hetero niin shame on you. Et ole millään tavalla kiinnostava ihmisenä koska et erotu joukosta. Ja sehän tuntuu olevan se tärkein. Huomatkaa minut, katsokaa minua! Vaikken olisi saanut mitään aikaan niin ainakin tällä tavalla erotun massasta. Surkea esimerkki on kansanedustaja Jani Toivola. Hänellä on kaksi agendaa: olen tummempi kuin suomalaiset ja olen homo. Ei muuta. Suurin haaveeni on saada lapsi. Sai, ja sitten masentui niin paljon että edustajan töistä piti jäädä kuukausien lomalle. Seuraava ongelma oli ettei saanutkaan niin paljon isyysrahaa kun olisi hänen mielestään pitänyt. Miksi kukaan äänestää edustajakseen henkilöä joka valittaa vain omista epiksistään?

Tätä sateenkaari-ideologiaa ja myös monikulttuurisuutta on tupattu tarhat ja koulut täyteen, opetusohjelmien mukaan. Ovatko opettajat täysin samaa mieltä ja jos ei, niin miksi eivät nouse vastarintaan? Ei ole tarvis palata entiseen opettaja-on-ehdoton-auktoriteetti-systeemiin, mutta ei todellakaan ole mitään järkeä penskojen päähän tupata väkisin asioita joita he ovat aivan liian nuoria käsittämään, myöhemmin sitten ehkä liian fiksuja. Tähän luotan.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, joppos 123:lle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano & joppos 123: A-men to that teille molemmille. Muistutetaan siitäkin että LGBTQTiiTyy kannattavat likimain fanaattisesti sellaisten ihmisten muuttoa länsimaihin jotka ihan yhtä fanaattisesti tappavat LGBTQTiiTyy-ihmisiä. Tätä voi pitää yhtenä aikamme suurimmista paradokseista.

tira+: Sulta saa hyviä taustatiedon pläjäyksiä ja nyt kun mainitsit tuosta UM:n jutusta niin muistan itsekin lukeneeni asian tiimoilta joskus jotakin. Henkilölomakkeista tulee mieleen se viime vuonna esille nostettu juttu että henkilötunnukset pitäisi kaikki uudistaa sukupuolettomaan muotoon. Mikä lie esityksen tila tällä hetkellä?

Opettajat eivät suurimmalta osalta varmaankaan ole samaa mieltä mutta heitä koskee sama asia kuin meidän lastensuojelun työntekijöitä. Systeemin yläkerrokset on joko mädätetty tai miehitetty ihmisillä joilla ei ole muuta mielipidettä kuin ylhäältä annettu. Jolloin suorittava taso pitää turpansa kiinni koska senkin pääelinkeino on syöminen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eräs Oikean Median blogisteista, en taaskaan muista enää kuka, siteerasi viime viikolla erästä hiljattain väitelleen suomalaisen naispsykiatrin väitöskirjaa joka löytyy myös netistä.

Väittelijä oli osoittanut, että yksinhuoltajaäidin pojalla on kahdeksankertainen(!) riski tulla tuomituksi väkivaltarikoksesta ehdottomaan vankeuteen kuin pojalla, jonka lapsuudessa ja teini-iässä isä on ollut läsnä.
Naisten suhteen tilanne ei ole paljoa lohdullisempi:
mikäli nainen tulee tuomituksi ehdottomaan vankeuteen rikostyypistä riippumatta, on merkittävin siihen johtanut syy ollut juurikin isän puuttuminen lapsuudesta ja varhaisnuoruudesta.

Eikö tämä isän puuttuminen ole siis yhtä lailla vahingollista, vaikka äitejä olisikin kaksin kappalein? Vai onko lepakkopariskuntien tarkoitus saada pelkkiä tyttölapsia? Ja jos tulee poika, tehdäänkö siitä sitten väkisin tyttö, kuten tuossa bloggauksen tapausesimerkissä?

Vai onko sittenkin niin, ettei sateenkaariväki todellisuudessa voisi vähempää välittää sellaisesta mitättömästä pikkuseikasta kuin lapsensa tulevaisuus?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olet valitettavasti täysin oikeassa. En lähde nyt laskemaan prosenttiosuuksia kuinka suuri osa laitoksiin sijoitetuista nuorista on yksinhuoltajaäitien lapsia mutta kyllä se on hälyttävän suuri. Eikä tästä asiasta oikein saisi puhua eikä myöskään varsinkaan ongelmaksi mainita sillä kyllähän naisetkin pystyvät jne jne…

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuosta diplomaattien homovaltaisuudesta sen verran että muistelen joskus jostain lukeneeni, jotta heitä suosittiin koska silloin ei tarvinnut maksaa jotain ulkomaan puolisolisää/-korvausta.

Jollaista taas piti maksaa naisoletetusta aviopuolisosta. (Ja kenties myös naisoletetusta avopuolisosta?)

Eikä kai myöskään jotain lapsikorvausta, että diplomminaatin jälkikasvu pääsee arvoiseensa (yksityis)kouluun.

Veijo Hoikka kirjoitti...

YPeltä kysyisin tietoa tai näkökantaa blogin aiheen mahdollista yhteyttä koulukiusaamiseen. Sieluni silmin näen parin kovan kiusaajan mollaavan poikaa/tyttöä, koska tällä sattumoisin onkin kaksi isää eikä lainkaan äitiä. Kiusaajien kiusatulle esitettyjä kysymyksiä ja heittoja voi itse kukin keksiä, mutta lapset/nuoret ovat siinä lajissa mestareita aikuisiin verrattuna.

Allaspalo kirjoitti...

Asiassa on valoissakin puoli: mieti Ykä kun pikku-Ahmed tulee indokt... esikoulusta kotiin ja rykäisee "Mullakin vois olla kaksi isää!"
Ja sitten pikku Ahmedin vanhemmat painuvat kouluun kysymään, mitä helvettiä meidän pojalle opetetaan.

Sandscorpion kirjoitti...

Eipä tuo enää mitään scifiä ole. Jo tämän vuoden puolella, kun ilmoitimme lapsen päiväkotiin, ilmoittautumislomakkeessa oli sukupuolen kohdalla kolme vaihtoehtoa: tyttö, poika, muu.

Tämä aiheutti minulle päänvaivaa. Miten minun on tarkoitus ottaa selville tuolta vuodenikäiseltä, mitä sukumoniota hän kokee edustavansa, kun ei pikkuinen osaa vielä puhua? Itse minun piti assume gender ja päättää hänen puolestaan.

Isän ja äidin tietoja lapussa ei myöskään kyselty, pelkkiä huoltajia vain.

Allaspalo kirjoitti...

Samaan aikaan Tanskassa https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005604153.html

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuntui mukavalta, kun kuulin aamulla, että 14-vuotiaalla tyttärenpojallani on tyttöystävä. Eikä edes ensimmäinen.

Joppos123 kirjoitti...

Lapset ovat jo aikojen alusta kiusanneet toisiaan. Lapset ovat vaan toiminnassaan paljon avoimenpia kuin me aikuiset. Ei kiusaaminen sillä lopu, että nappuloille annetaan kaikenmaailman idiotismin kautta lisää pelimerkkejä joilla kiusata.
Faijavainaa opetti aikoinaan tähän ratkaisun joka on pätenyt ja pätee vieläkin, väkivalta lopettaa vittuilun, jos kerran otat taka-askelia kannattaa opetella kävelemään takaperin loppuikänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Omituista, että toi "B" on näillä hörhöillä vielä mukana...eikös ne julista ettei ole vain kahta sukupuolta " bi" vaan niitä on miljoonia tai miten vaan tuntuu kyseisellä hetkellä. Nämä hormonihoidot lapsille on aivan helvetin sairasta touhua kaikin puolin, jossa lääkefirmojen sponssaamat zykiatrit ovat täysillä mukana. Sen voi jokainen kokeilla itse siten että : menee lekuriin ja sanoo, että haluat jalan ja peukalot amputoitavan pois, niin jo on lekuri vetämässä sulle uutta rotsii päälle, missä on napit vääränpuolen. Toinen kysymys: haluan että leikkelet rintani pois ja muokkaat klitoriksesta veitikan, koska tunnen olevani jotain muuta. Varmasti hoituu. Todella mätää jos moinen tuntuu mitenkään normaalilta saati, että näitä opetetaan normaalina päiväkodeissa ja kouluissa.

Anonyymi kirjoitti...

Päivä päivältä tullaan lähemmäksi sitä hetkeä, jolloin esiin tulevat asiat ovat niin älyttömiä, että enää yli ei voi mennä. Eilen vietettiin kuulemma kansainvälistä suihinottopäivää. Kansakunnan moraali on pohjamudissa ja ns. eliitti median kanssa tekee kaikkensa, että se siellä myös pysyy. Säälittää kasvavat lapset, joilta viedään ennätysajassa normaali lapsuus.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Veijo Hoikalle, Allaspalolle, Sandscorpionille, Ano1:lle, joppos 123:lle, Ano2:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Onhan siinä kieltämättä selvää säästöä. Mene ja tiedä.

Veijo: En ole itse törmännyt (nimenomaan) tällaiseen mutta onhan se täysin mahdollista. Lapset ovat pirun julmia toisilleen.

Allaspalo: Ja luulen, että vanhemmat (ts. isä) ei välttämättä kysy kovin kohteliaasti. Tuo Tanskan homma on sinänsä väistämätön mutta se on tietysti nahkapäätös että tuo koskee myös etnisesti tanskalaisia. Nehän eivät niitä alueita kuitenkaan ghetoiksi tehneet.

Sandscorpion: No kas. Pistää vaan miettimään että miksi ja miltä taholta tuo päätös on tehty. Sitä kolmatta/whatever-sukupuolta kun ei olla vielä määritelty missään laissa.

Ano1: Ei muuta kuin paljon lyckaa nuorelle miehelle.

joppos 123: Olet valitettavasti aivan oikeassa. Ja valitettavasti kaikilla ei ole kykyä ja uskallusta tuohon.

Ano2: Jaa-a… mitenkähän tuo biseksuaali jatkossa määritellään? Quatroseksuaali? Octoseksuaali? Noin muutenkin olet kyllä aivan oikeassa.

Rouva Ano: Luulen vaan että se hetki on vielä kaukana sillä tämä ”vaadi mahdottomia, kun saat sen, vaadi lisää”-linja jyrää. Ja miksei jyräisi kun sitä ei pysäytetä.

Anonyymi kirjoitti...

Mennäänpä hieman asian vierestä. Koska se saattaa olla hellä henkäys kohti kytevää toivonkipinää.

Allaspalo linkkasi Hesarin artikkelin (https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005604153.html), josta paistoi läpi niin tuttu sävy. Ei mitään yllättävää siinä. Mutta katsokaapa vielä näkyvissä olevia kommentteja ja niiden peukutuksia. Suhde näkysi olevan tuhat vastaan kuusikymmentä. On siinä Sanomatalossa ihmettelemistä: Mikä taas meni vikaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kuinkahan pitkään muuten valtamedia sallii tuon kommentoinnin? Nythän se on alkanut heittää (tosin harvoin) täkyinä fiksujakin uutisia mutta niissäkin korostetaan että vain oikea kotoutuminen on ratkaisu ts. touhun tulee jatkua entisellään.

Sametti kirjoitti...

Tällai lesbona en voi muuta sanoa, kuin että ihan oikeasti sapettaa tuo sateenkaariväen pelleily. Meikäläisillä ei ole koskaan historiassa ollut helppoa. Nyt länsimaissa saavutettiin ajanjakso, jolloin valtaväestön mielestä homppelit on ihan jees. Ja eikös se saavutus pitänyt mennä ryssimään tällä sukupuolisekoilulla. Nyt valtaväestö on sitten meikäläisiin niin vittuuntunut, ettei halua kuulla meistä enää mitään eikä olla kanssamme tekemisissä. Kiitti vitusti. Takas kaappiin ja kun joku saa minusta yksityiskohtia selville, niin joudun selittelemään sellaisia päivänselviä asioita, kuten että "ei, minusta sukupuolia ei ole olemassa enempää kuin kaksi". Ja en ole btw teidän elämäntapaanne ja arvomaailmaanne vastaan ja en vedä palkokasveja kuonooni läpändeeroksesta. Tahdon vain elää rauhassa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ainakin tänään Jyrki Lehtola pisti kirjoittaen Appelsinin Aviisiin niin hapokkaan kolumnin, että kommentointi piti tavallisesta poiketen sulkea:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005605664.html

Vallan ymmärrettävästä syystä. Ihme, että yleensä julkaistiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sametille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Sametti: Samaa mieltä kanssasi. Minulle homot ja lesbot olivat pitkään että whatever. Ihan yks lysti. Niin kuin heterotkin. Mulle riitti aina ettei kukaan tule tunkemaan kärsäänsä minun asioihin. Mutta – niin kuin totesit – niin nyt sitä kärsää tungetaan ja oikein uhon kanssa. Tulisi aina muistaa että historia elää sykleissä ja tuuli voi kääntyäkin. Ja jos se kääntyy, niin silloin suhtautuminen tähän uhoporukkaan on kääntäen verrannollinen siihen uhoamisen ja pakkotuputtamisen määrään mitä se nyt harjoittaa. Mikä on taas tavallisten homojen ja lesbojen kannalta sääli. Minä kun uskon että valtaosa heistä ei kuulu tähän hysteriaporukkaan.

Qroquius Kad: Lehtolan kolumneista moni on aika lailla tarkoituksenhakuista pakkoläppää mutta sanoisin että tämän kolumnin idea puraisi kyllä kohdalleen ja mukavasti. Jossain Hesarissa tai Ylessä tuollaista ei taatusti julkaistaisi.

Qroquius Kad kirjoitti...

Lehtolasta vielä sen verran, että Iltalehdessä kolumnoidessaan hänellä esiintyi vähän turhan usein tyhjän paperin täyttämisen pakkoa. Liian monessa kolumnissa oli jankutusta, pahimmillaan yhden lauseen itsetarkoituksellista toistelua ja mitään tarkoittamattomia täytesanoja tyyliin: "Hellanduudelispuudelis!"; "Niiiiiin!". Ei siis kirjaimellisesti tällaisia, mutta tämän tyyppisiä.

Asianomainen yritti ilmeisesti antaa vaikutelmaa viiltävästä sarkasmista, mutta itselleni se näyttäytyi lähinnä myötähäpeällisenä yrityksenä saada kasaan kokonainen kolumni, vaikka asiaa ei ollut kuin kolmen kappaleen verran. - Vaikka en minä häntä silti sinänsä voi moittia;
enhän itse saisi aikaan ensimmäistäkään kolumnia, vaan jumittaisin vain siihen Tyhjän Paperin Kauhun aiheuttamaan writer's blockiin.
Samasta syystä en voi pitää omaa blogiakaan, vaan on tyydyttävä kommentoimaan perskärpäsenä itseäni etevämpiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Samoja huomioita itsellänikin. Tosin joskus kauemmin aikaa sitten hänen tuotantonsa oli ehkä parempaa ja tasaisempaa. Vai lienenkö ollut lukijana silloin itse erilainen, mene ja tiedä. Mitä muuten omiin kommentteihisi tulee niin niistä huomaa että kyllä sulla olis ideaa ihan omiinkin kirjoituksiin.