sunnuntai 5. toukokuuta 2019

IDIOOTIT


Eli Pandoran lipas eli tyhmä, tyhmempi, tuomari

Korkein hallinto-oikeus sitten mäjäytti suomalaisten muurahaiskansalaisten suureksi iloksi ennakkotapauksen joka tekee haittamaahanmuuttajan elinikäisen notkumis- ja elatusautomaattioikeudesta lähinnä ilmoitusasian. Tarina lyhykäisyydessään:

Afganistanilainen jätkä oli saanut turvapaikkahakemuksestaan hylsyn koska hänen ei voitu osoittaa kärsineensä vainoa ja hengenvaaraa kotimaassaan. Asiaa tutkineet viranomaiset saattoivat haistaa taas kerran elatusautomaatin piiriin pyrkijän ja tuskin olivat väärässä. No, prosessihan eteni – koska maahanmuuttoteollisen kompleksin palkatut ammattilaiset ovat kertoneet tyypille kaikki mahdollisuudet – sitten lopulta korkeimpaan hallinto-oikeuteen ja prosessin aikana häiskä oli sitten ilmoittanut sekä kääntyneensä kristityksi että menneensä naimisiin kristityn naisen kanssa. Tyyppi kertoi viranomaisille vielä ilmoittaneensa tästä Afganistaniin jolloin KHO totesi että no joo, maito on kaatunut maahan ainakin jätkän oman ilmoituksen mukaan joten heppuhan on selkeässä ja välittömässä vaarassa mikäli palaa sinne minne kuuluukin joten hylsyhän perutaan ja notkumisoikeus on taattu.

Lukijalle ei tarvinne pahemmin selittää, että mitä tämä ennakkotapaus saa aikaiseksi.

Lukija tietää myös, ettei tarvita kummempaa Sherlock Holmesia ennustamaan kuinka saaga kyseisen jätkän kohdalla etenee. Siinä vaiheessa kun – ei siis jos, vaan kun – jätkä saa Suomen kansalaisuuden hän ilmoittaa palanneensa takaisin islamiin ja myös imaamit siellä & täällä tietävät ettei mitään kääntymystä kristinuskoon ole koskaan tapahtunutkaan. Vääräuskoiselle valehteleminen kun ei ole sekä Allahin että hänen palvojiensa silmissä millään muotoa haram. Jätkä päästää Suomen passi kourassaan paskaisen naurun sillä Suomen kansalaista ei voi karkoittaa vaikka kansalaisuus oltaisiinkin saatu kusettamalla. Ja kun kansalaisuus on saatu niin sitten aletaankin puhumaan perheenyhdistämisestä. Porukalla Pohjantähden alle.

Totta kai KHO:lle huomautetaan siinä vaiheessa että miten meni noin omasta mielestä ja ehkä sana Strömsökin lausutaan mutta KHO:sta vastataan että meillä on käsiteltävänämme tällä hetkellä jo 2.876 täysin vastaavanlaista tapausta ja kyllä niissä on pakko olla ihan oikeita vaarassa olevia aitoja käännynnäisiä. Ainakin muutama. Eli Suomessa päädytään vähän vastaavaan tilanteeseen kuin Raamatussa jossa Loot kyseli Jumalalta että jos Sodomasta & Gomorrasta löytyy se yksikin synnitön niin etkö säästäisi niitä kaikkia kumminkin. No, Jumala ei armahtanut mutta KHO armahtaa. Koko porukan.

Mainittakoon, että kyseinen päätös muuten tehtiin jo helmikuussa mutta siitä uutisoitiin vasta nyt. Miksiköhän? Ottakaa nyt persut koppi tuosta. Ei se eduskuntavaaleihin sinänsä enää vaikuta mutta tapauksen myötä tänne voi asettua pysyvästi notkumaan ihan mistä tahansa islamilaisesta maasta. Kannattaa siitä meteli nostaa.

Ottivat persut asiasta kopin eli eivät niin voi silti todeta että KHO:n ennakkopäätöksen myötä neljä edessä olevaa pitkää vuotta muuttuivat kerralla vielä pidemmiksi. Tässä hyväuskoisten hölmöjen ja hyödyllisten idioottien maassa.


Kuvituskuvassa on aasi. Aasi on viisas eläin. Se tunnistaa vaaran ja pyrkii välttämään ja väistämään sitä. Toisin kuin jotkut toiset. Kunnioitetaan aaseja. Ihan porukalla. Meillä olisi aaseilta paljon opittavaa.

30 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Islamin parhaiden periatteiden mukaisesti taqiyyaa suoltanut Hussein al-Taee omistaa kaksi passia. Hänen omienkin sanojen mukaan yhdessä (Suomen?) lukee tuo nimi, mutta toisessa (Irakin?) onkin nimi Abu Gulal, joka puolestaan on hänen isänsä nimen (Assad Sultan Hachim Abu Gulal) loppuosa.
Mkä lie miehen nimi todellisuudessa?

Yksi ja toinenkin on vuosien mittaan kysellyt, miksi maahanmuuttajille myönnetään ylipäänsä kaksoiskansalaisuus; miksei voitaisi palata vielä jokin aika sitten vallinneeseen käytäntöön, jossa Suomen kansalaisuus kumosi automaattisesti aiemman kansalaisuuden?

Ehkä asiaa pitäisi sittenkin katsoa päinvastaisesta näkökulmasta:

jos Abu Abdullah bin Mulqullah Turpân saa Suomen kansalaisuuden ja menettää samalla Paskastanin kansalaisuutensa, eihän häntä voi karkottaa enää mihinkään.

Mutta jos hänet velvoitettaisiinkin säilyttämään Paskastanin kansalaisuus Suomen kansalaisuuden myöntämisen ehtona, häneltä voitaisiin allahuakbarointioireiden ilmenemisen jälkeen poistaa Suomen kansalaisuus ilmoitusasiana ja lähettää seuraavalla Finnairin vuorokoneella takaisin Paskastaniin.

Tämä kaksoiskansalaisuus säilyisi maahanmuuttajan lapsillekin:
mikäli toisen polven uussuomalaiset alkavat keppostella, se olisi voi voi ja hyvää matkaa takaisin Isien Maahan ilman Suomen passia!

Olisiko tällaisessa käytännössä ideaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,

niin, miksi ihminen on nimennyt aasin tyhmyyden symboliksi? Esi-isämme vertasivat sitä lähisukulaiseen, heposeen. Joka on uljaamman näköinen, nopeampi, ja ikään kuin lukee ihmisen ajatukset - on siis paljon herkempi tottelemaan. Aasiin liitetään vanhastaan itsepäisyys. Se tulee niukalla ja huonolla ravinnolla toimeen (toisin kuin hevonen), mutta sen motivointi ihmisen kanssa yhteistyöhön on paljon enemmän aasin itsensä tahdon varassa. Toki esim. juutalaisten Toorassa kerrotaan juttuja, joissa aasia pidetään varsin lämpimästi ihmisestä itsenäisenä otuksena. Villiaaseja ylistetään parissakin kohden, ja sitten on juttu Bileamin viisaasta aasista, joka itsepäisesti kieltäytymällä isäntänsä tahdosta teki tenän ja pelasti isäntänsä kuolemalta, jonka vaaraa tämä ei itse nähnyt.

Se aaseista. Oikeuslaitoksen itsenäisyys on rakennettu perustuslakiimme. Vaikka persut saisivat seuraavaan eduskuntaan 2/3 enemmistön, demla-miehitettyjen tuomioistuinten kanssa on elettävä vuositolkulla, ehkä vuosikymmeniä. Vahvin lääke tähän on erittäin hidas: sivistyspolitiikka. Sellainen, jolla mm. oikeustiede palautetaan ruotuunsa, pois marxilaisesta oikeuspoliittisesta vaikuttamisesta - joka mun mielestä on oikeuslaitoksen autonomian törkeää väärinkäyttöä poliittisten päämäärien ajamiseen.

Tämän toteuttamiseksi persut tarvisisivat vankempaa kannattaja- ja ehdokaspohjaa juuri oikeus- eli lakitieteen ammattilaisten ja opiskelijoiden puolelta.

terv. Achtung

Jaska Brown kirjoitti...

Ymmärtäisin näitä päätöksiä ja turvapaikkajengin tukihenkilöitä, jos he olisivat älyllisesti rehellisiä. Eli istuisivat hetkeksi pohtimaan ja kysyisivät itseltään: "Haluanko minä, että Suomesta tulee samanlainen paskastania kuin mitä tämä porukka on kotimaastaan saanut aikaiseksi?" Ja toteaisi, että "joo, haluan minä." Jonka jälkeen toiset neuvoisivat kuinka hakemuksia ja valituksia väsätään, toiset taas hyväksyisivät niitä - kukin virkansa mukaan.
Ilkeys menettelisi. Mutta nyt kyseessä lienee puhdas typeryys, jossa uskotaan (tarpeeton yliviivataan, voi uskoa useampiinkin, vaikka kaikkiin) että
1) tämä porukka länsimaistuu
2) kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia ja kykenevät rauhanomaiseen rinnakkaiseloon
3) tehdyt päätökset eivät houkuttele lisää hakijoita
4) maapallon ympäristöongelmat ratkeavat sillä että kehitysmaiden ylijäämäväestö muuttaa sivistysmaihin
Yksikin näistä riittää siihen, että sinisilmäisen typerät päätökset muuttavat vähitellen sivistysmaan paskastaniaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kirosana niinkui se on heti alkuun. Onneks ei oo enää ku muutama kymmenen vuotta lusittavana tätä utopiaa.

Professori kirjoitti...

Wikipedian mukaan "Aasit kestävät niin kylmiä lumimyrskyjä kuin kuumia hiekkamyrskyjäkin. Aaseilla on hyvä muisti, ja ne muistavat reitit, joita ovat joskus kulkeneet". Nähtäväksi jää koskeeko tämä - ja etenkin jälkimmäinen virke - myös afgaaneja ja muita sellaisia, jotka haluavat tänne meidän elätettäväksemme.

KKi kirjoitti...

Joo, onhan tämäkin taas. Sipilän talotarjouksen luuli olevan jo pöljyyden huippu. Vaan ei, KHO:n pullasedät ja pullerotädit pistivät lisää pöljyyttä peliin.

Seuravana seurakunnat alkaa lähettää irja-askoloita ja toiviaisia hakemaan palleroita paikanpäältä paskastanioista.

Tiedä sitten mitä todellisuudessa on taustalla. Voiko tavoitteena todella lopulta olla kokoomuslainen ja libertalistien hinkuama hyvinvointivaltion tuhoaminen?

Ei kai oikeasti sentää noin naiveja päätöksiä KHO ihan vain lapsellisuuttaan tee, eihän?

Tupla-J kirjoitti...

Paholainen kyllä nauroi siinä vaiheessa, kun sai muutettua oikeuslaitoksen armonjakolaitokseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Taqiya vai miten se kirjoitetaankaan on siiamuslimien termi. Alkuperäisesti tarkoitus oli lähinnä suojautua valehtelemalla/kieltämällä uskonsa. Pääosin sunnimuslimien vainolta :). Varsinaiseen asiaan tämä ei tietenkään vaikuta mitenkään sillä valehtelu on toki sallittua ja jopa suotavaa milloin ikinä islam ja faktat ovat törmäyskurssilla. Eli lähes aina. Siksi tästä viisastelen ku jotkut valopäät kuittaavat tän asian juuri sillä että taqiya on siiatermi ja tarkoittaa sitä ja tätä ja jätkät ei tajuu asiasta mitään, saatanan juntit...jne jne ja on and on ad infinitum. Koska tämä keskustelu nyt on vaan niin epärehellistä/typerää ja nimenomaan vastapuolen taholta. Taitavat elää ideologisessa kullassaan. Silloin sitä on valmis uskomaan mitä hyvänsä. Ja pahempaakin...

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ykä

Tällä kertaa musiikin keinoin. Kun luin juttusi, alkoi tämä heti soimaan päässä. Ja se soi ja se soi ja se soi...

https://www.youtube.com/watch?v=KGvqTCbjxmE

T: Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Hohhoijaa. Niin tyhmää läppää ei näköjään pysty heittämään, etteivät toljakkeet sitä totena ota. Ka toteuta.

Kun Leonid, Leonid af Ganistan, oli aateloitu tuli tarjolle aitoja musupakolaisia afganistanista. Turkki ja pakistan majoittivat. Samaan aikaan tiedostavisa piireissä hinguttiin suomeen vietamin venepakolaisia. Siis Ho-sedän vastustajia, inhoja USA:n imppperialismin kätyreitä. Ehdotin yhdelle venepakoilaisia suomeen halunneelle femakolle afgaanien rahtaamista suomeen. Oli kuulemma IHAN ERI ASIA kuin ihqut venehemmot.

Ja nyt sitten sama sakki hinkuu afgaaneja suomeen. Kun kysäisin ihan samalta akalta miksi nämä afgaanit nyt kelpaavat, niin vastasi:" SE ON IHAN ERI ASIA!"

Voihan nenä, en pahemmin sano.

Pitäis ehdottaa tiedostovaisille, että perustetaas pakolaisille semmosia kestitysleirejä. Ja laitetaan portin pälle vaikka teksti "Jedem das seine". Niin 2040 semmosia on.

Pyssymies

KKi kirjoitti...

Pakko nyt laittaa tännekin, vaikka osa on varmaan Hommalla nähnytkin. Jäsen Miljonäärin liikeidea....

https://hommaforum.org/index.php/topic,128567.msg3055921.html#msg3055921

"
Koska valtakunnan tasolla peli on jo käytännössä menetetty, niin pitäisiköhän opportunistisesti hypätä hyödyntämään tätä KHO:n maanpetosta?

Firma pystyyn. Hki-Vantaalle, satamiin, Tornion rajanylityspaikoille (jne) sellaisia Las Vegas-pikavihkikappeli-tyylisiä-kastekojuja, joissa voi ottaa heti maahan tullessaan pikakasteen kristityksi, ja ottaa samalla jotain kivaa kristillistä taustaa vasten itsestään ja kastetodistuksestaan selfiekuvia sukulaisille (+MIGRIlle ja KHO:lle) todisteeksi. Taustakuvassa voisi lisäksi olla sitä yhtä pedofiiliprofeettaa ja islamia herjaavia iskulauseita.

Kastetodistuksen kääntöpuolelle olisi sitten printattuna turvapaikkahakemuslomake. Kastepaketti sisältäisi lisäksi printtejä kastekuvista, kirjekuoren, postimerkin, sekä tietenkin kastetodistus-TP-hakemus kombinaatin postituksen onnellisen uusiosuomalaisen puolesta MIGRIIN (+saman tien kopio KHO:n pelleille).

EDIT: niin, miksei siinä voisi olla se vihkikappelikin samalla. Pulleroita jonossa ja siitä vaan järjestyksessä pikana hynttyyt yhteen palleroiden kanssa. Saapumisjärjestyksessä. Ihan yhtä aitoa rakkautta, kuin näissä avioliitoissa yleensäkin.. :P
"

Ei kai näihin pöljyyksiin enää voi suhtautua kuin hurtilla huumorilla ja varmistaa, että siemenperunoita piisaa...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Achtungille, Jaska Brownille, Ano1:lle, Professorille, KKi:lle, Tupla-J:lle, Ano2:lle, Ymmille ja Pyssymiehelle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Ihan hyvä huomio ja hyvä ehdotus. Tosin tuo koko kansalaisuuden myöntäminen pitäisi välittömästi muuttaa nykyisestä automaatista sellaiseksi että se myönnettäisiin vain poikkeustapauksessa palkinnoksi erinomaisen ansioituneille yksilöille. Ja vuoden 1990 jälkeen myönnetyt kansalaisuudet pitäisi panna ihan uuteen puntarointiin.

Achtung: Tietysti jos valta saadaan tarpeeksi tukevasti kouraan niin kalossinkuvia perseeseen voidaan kyllä jakaa. Mutta tosi on että tuon porukan kanssa ollaan pitkään jumissa niin kuin tatti paskassa. Ja persut todellakin tarvitsisivat rekryyttiä lakipuolelta. Oletan että siellä on vielä tolkullistakin porukkaa.

Jaska: Joo, jos kyseessä olisi puhtaasti viidennen kolonnan toiminta niin tämä olisi ihan loogista. Mutta tosi on että kohdat 1 – 4 vaikuttavat viljalti ja taajaan ja niistä – piru vie – pyritään tekemään vielä normeja joita ei saa arvostella.

Ano: Mites se meni… hjuu, ”tekis mieli sanoo paha sana jos vaan keksis tarpeeks ruman”.

Professori: Reittihän on muistissa lukuisilla ”turvapaikanhakijoilla” jotka lomailevat lähtömaissaan ja jotka voivat todeta Koskelan Akselin tavoin että ”on sentään tie jääny mieleen”. Ne ei tosin tule takaisin Tammisaaresta vaan lomailemasta.

KKi:

Viesti1: Jep, onhan tää sellainen sisäänheittotuote että pitele ja varjele. KHO:ssa varmaan vaikuttaa lapsellisuuden lisäksi tietty virkamiessokeus eli siellä nähdään että on etsittävä kaikki mahdolliset keinot joitten pohjalta turvapaikkahuilailija saa jäädä maahan. Ehkä ne mieltävät tekevänsä vain virkamiehen velvollisuuden. Tiedä noista.

Viesti2: Luulenpa muuten että rikollinen liivijengi SPR saattaa ottaa neuvosta hyvinkin vaarin.

Tupla-J: Juu, jotenkin alkaa se Hammurabin laki tuntua oikeammalta.

Ano2: Taqiiyan uusin muotohan on siitä hämmästyttävä että sinä se vääräuskoinen valehtelee islamilaisen puolesta. Nimenomaan siksi että se tiedostava vääräuskoinen on muodostanut islamilaisista päässään aivan ikioman kuvansa.

Ymmi: Ja onhan muuten niin että jos silloin aikanaan olisi ollut sama meininki kuin nykyisin niin kyseinen Irwin olis ollut eräänkin kerran leivättömän pöydän ääressä.

Pyssymies: Ihan eri asia hjuu… kyseessähän on oikeastaan muoti-ilmiö. Ei eroa paljoakaan Dingo-hysteriasta, tosin on vaan paljon vahingollisempi.

Anonyymi kirjoitti...

Jaska Brown kirjoitti:
"Mutta nyt kyseessä lienee puhdas typeryys, jossa uskotaan (tarpeeton yliviivataan, voi uskoa useampiinkin, vaikka kaikkiin) että
1) tämä porukka länsimaistuu
2) kaikki kulttuurit ovat samanarvoisia ja kykenevät rauhanomaiseen rinnakkaiseloon
3) tehdyt päätökset eivät houkuttele lisää hakijoita
4) maapallon ympäristöongelmat ratkeavat sillä että kehitysmaiden ylijäämäväestö muuttaa sivistysmaihin
Yksikin näistä riittää siihen, että sinisilmäisen typerät päätökset muuttavat vähitellen sivistysmaan paskastaniaksi."

Vähintään yhtä todennäköisesti kyseessä on jonkinlainen laskuvirhe. Tai pikemminkin osoitus siitä yleisestä ilmiöstä, jolle muutamat amerikkalaiset kirjoittajat ovat antaneet nimen "Innumeracy", jonka John Allen Pauloksen erään kirjan suomentaja on kääntänyt vähemmän onnistuneesti "numerotaidottomuudeksi".
Sillä tarkoitetaan ihmisten liiankin yleistä kyvyttömyyttä hahmottaa intuitiivisesti suuria lukuja ja niiden suuruusluokkia. Miljoonat ja miljarditkin menevät helposti sekaisin, vaikka niiden välinen ero on tuhatkertainen.

Tässä tapauksessa se ilmenee siten, että asiasta päättäneet olettavat (intuitiivisesti, tarkempia laskelmia tekemättä), että kehitysmaista tulevia maahanmuuttajia on ja tulee olemaan joka tapauksessa niin vähän, että he tulevat aina pysymään Suomessa marginaalisen pienenä vähemmistönä.
Samoin lienee vielä jokin aika sitten kuviteltu Ruotsissa, Ranskassa ja Britanniassakin. Mutta siellä raja on selvästi jo ylittynyt: jos tätä menoa jatkuu, he eivät pysy pienenä vähemmistönä, vaan edelleen jatkuvan maahanmuuton ja heidän keskuudessaan suuremman syntyvyyden tuloksena heistä tulee jo muutaman vuosikymmenen kuluttua enemmistö. Ja samoin myöhemmin Suomessakin.
Ja tähän liittyen myös toinen intuitiivinen virhearvio: vaikka työttömiksi jäävistä maahanmuuttajista aiheutuukin kustannuksia, kuvitellaan ilmeisesti, että nämä kustannukset jaettuna suomalaisten veronmaksajien lukumäärällä ovat henkeä kohti mitättömän pienet. Mutta tälläkin palstalla on esitetty laskelmia siitä, kuinka suuria maahanmuuton kustannukset ovat, eikä kysymys enää olekaan aivan pikkurahoista, ei edes veronmaksajien lukumäärällä jaettuna.
Samoin kuvittelevat kaiketi monet muutkin, jotka vaativat julkisista varoista kustannettavan kuka mitäkin. Monesti jonkin yksittäisen tällaisen asian kustannukset henkeä kohti epäilemättä ovatkin mitättömän pienet, mutta kun sellaisia asioita on niin monia, yhteenlaskettuna asia on jo toisin.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minusta yksi nk. edistyksellisten handicappi on tuo vanhan lukion uskonnonopetukseen sisältynyt kirkkohistoria ja vieraat uskonnot sekä perinteinen historian tuntemus. Tämä näkyy suhtautumisessa islamiin uskontona ja kulttuurina. Samoin käsitys vähänaasian ja afrikan kansoista, jotenkin tuntuu vain että luullaan porukoiden olevan niitä kivoja joita pyörii näissä rantalomakohteissa. Jotka hymyilevät ja juttelevat mukavia toisinaan tarjoavat intiimimpää seuraa, saattavat selän takana naureskella ja toivottaa alimpaan helvettiin. Nykyinen meno ei ole uutta, 90 luvulla kun SPR:n tädit alkoivat selvitellä romanien oloja Balkanilla, niin ei mennyt kuukauttakaan slovakian retkestä kun niitä alkoi tulla tänne. Muistan lapin alueradion haastattelun kun slovakit oli majoitettuna Kemijärvellä mitä Flinkin tyttö (ylioppilas) sanoi haastattelussa ettei nuo ole mitään oikeita romaneja. Velipojan unkarilainen naisystävä joka puhui suomea sanoi suoraan että balkaninmustalaiset ovat varsinainen vitsaus. Al-Taee on näemmä hyvä esimerkki kotoutumisesta, kusettaa silmään minkä ehtii ja vika on jossain muualla. Kannattaa miettiä mitä Taposen vaatimukset poliisin monikulttuurisuuden lisäämisestä voi aiheuttaa. Ainakin virkavallan uskottavuus katoaa, amerikassa sompanssipoliisi ampui yöpuvussa apua soittaneen hengiltä. Jos me haluamme oikeasti auttaa niitä joilla on enää tuulen pyyhkimä perse niin meidän täytyy mennä leireille. Auttaa rakentamaan olosuhteet sille että väki palaa takaisi. Sillä rahalla mitä täällä kylvetään tuuleen yhden geelitukkaisen iphone kansalaisen kotouttamiseen voidaan käyttää tehokkaasti oikeiden pakolaisten koulutukseen, terveydenhuoltoon, leirien infrastruktuurin rakentamiseen sekä palaavien tuhoutuneiden asuinalueiden uudelleen rakentamiseen josta taas oikein hoidettuna kotimainen teollisuus hyötyy. Siitä porukasta joka markettien eteisessä takoo sököautomaatteja tuskin paikkaa yhteiskunnan huoltovajetta.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Numerotaidottomuus, päättäjät usenkin eivät tunnu ymmärtävän veroeuroista sitä montako nollaa on pilkun vasemmalla puolella.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olet kyllä oikeassa. Suomalaisessa politiikassa (erityisesti vasemmistossa) tämä näkyy siinä valitettavana tosiasiana että ns. kakunjakamispuolueet eivät kerta kaikkiaan ymmärrä että kakku on leivottava ennen kuin sen voi jakaa. Ja mitä tulee noihin ”marginaalisesti pieniin vähemmistöihin” niin naapurivaltiomme Ruotsihan etenee vakaasti kohti sitä tilaa että ruotsalaiset ovat maassaan vähemmistö. Haittamaahanmuuttajat kun sikiävät enemmän ja mikseivät sikiäisi kun Svensson kustantaa.

Pate: Hyvin pitkälle näin. Edistykselliset mainostavat kulttuurintuntemustaan kun ovat matkustaneet siellätäällä eivätkä tajua että tottahan maksavalle asiakkaalle hymyillään. Vaatimus poliisin monikuristamisesta on jotain aivan järjetöntä.

QroquiusKad kirjoitti...

Minkäpä nämä kakunjakajat vajavaisuudelleen voisivat?
He ovat syntyneet kakun viereen, ja vaikka he ovat historianluvuistaan oppineet, ettei kakkua ole ollut olemassa kuin suhteellisen lyhyen aikaa, eivät he voi ymmmärtää tilannetta, ettei kakkua olisikaan.

He tietävät, että vielä joitain vuosikymmeniä sitten pöydässä ei ollut kakkua, vaan kuiva käntty. Vuosikymmenten määrätietoisella ja pitkäjänteisellä työllä saatiin hankittua kakun tarveaineet, joista leivottiin kakku.
Ajan mittaan kakkua korotettiin, täytettiin ja koristeltiin alati muheammaksi ja mehevämmäksi. Siitä riitti meille kaikille!

Riitti.

Kunnes ne, joilla ei ollut henkilökohtaista kokemusta kakun tarvaineiden hankkimiseen eikä leipomiseen alkoivat ajatella kakusta riittävän muillekin kuin meille talonväelle.
Niinpä he alkoivat jakaa kakkua taloon muualta tulijoille, koska meillä on kakku ja muilla ei; onhan meillä siis velvollisuus antaa kakkua niille joilla sitä ei ole?

Kun he pysähtyivät ajattelemaan, miksi meillä on kakku mutta noilla muilla ei, he tiesivät toki oikean vastauksen mutta se TUNTUI niin kovin väärältä.
Siksi olikin parasta heivata tieto sivuun ja tehdä kuten parhaalta TUNTUU:
ovathan TUNTEET tärkeä asia, ei niitä saa sivuuttaa! Muuten tulee niin kauhean paha mieli...

Kakunjakajilta jossain vaiheessa kysyttäessä, mitä he tekevät kun kakku loppuu, he eivät ensin ymmärrä kysymystä. MIten kakku voisi loppua? Sehän on ollut tuossa koko heidän elinikänsä.
Tarkemmin mietittyään he hihkaisevat:
"Kakun loputtua haetaan uusi kakku!"

Kysytäessä mistä ja miten, he katsovat kysyjää hölmöinä alahuuli lörpöllään. Ensin he eivät keksi vastausta, ja keksittyään etteivät keksikään heille tulee niin kauhean paha mieli siitä, että Isot Pojat Kiusaa...

Saas nähdä loppuuko kakkumme, ennenkuin kakkulapion varteen saadaan järki-ihmisiä tunnelörpöttelijöiden sijaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos lainsäädäntöön lisättäisiin totaalinen ympärileikkausten kriminalisaatio (törkeänä pahoinpitelynä aina oikeudessa). Saattaisi auttaa edes vähän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jaa-a… eipä mulla tuohon ole pahemmin lisättävää.

Ano: En panisi pahakseni.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Jatko Jaska Brownin kommenttiin Richard Lynnin ja Tatu Vanhanen aikoinaan selvittivät kuinka hyvin kansakuntien älykkyys ja vauraus korreloivat keskenään. Eli rumasti sanottuna ja varmasti loukkaan kaikkia edistyksellisiä keskenään solidaarisia suvaitsevaisia joiden utopistisen maailmankaikkeuden romahdutan sillä että ihmiskunnan asuttaessa tämänkin pohjanperukan luonnollinen luonnon valinta pudotti viidakkojimit pois. Vanhasen tutkimuksista käy selvästi että euraasian älykkäimmät löytyvät eestistä ja suomesta seuraten jäämeren rannikkoa aina kiinaan, japaniin, eteläkoreaan, taiwaniin. Eli kun katsotaan etelään alkaa siitä saksasta päin tyhmyys tiivistymään ja välimeren eteläpuolella no sanotaan näin että siellä ovat raketti-insinöörit.

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kadin kakkumetafora on kyllä varsin osuva. Mutta kyllä uutta kakkua vielä saavat. Velaksi, joka maksetaan sillä, että kootaan työtätekevien syömä- ja siemenviljat, ja siemenperunat kans. Velaksi ostetusta kakusta ei sitten maksajille riitäkään, näemme sentään vieraiden sitä syövän. Vaikka senkin laadusta saadaan kuulla kunniavieraiden nurinaa.

Ylikansallisten finanssitalojen velkapiikki on yhä avoinna, sillä niiden omistajatahot ajavat globalisaatiopolitiikkaa. Niillä kun on virtuaalista rahaa niin paljon, että tuottavien sijoitusten lisäksi jää iso siivu tämmöisen ..hm.. filantrooppisen politiikan rahoittamiseen.

Taidetaan siis joutua käymään pettukuurin kautta.

Terv. Achtung

Timo T kirjoitti...

Tyhmiähän noi musut on!? Miks nähdä noin paljon vaivaa, että kääntyä kristityks ja tulla kastetuks ja mitälie toi nyt sit vaatiikaan?

Kilauttaa himaan porukoille et: ”Tsau? Meikä on nyt sit homo!” ja *PIM!* Olet ihan samanlailla ansainnu kuolemantuomion kotomaassas (koska: rauhanuskonto) ja ihan samanlailla vainottu!

Tai jos oikein laiskotuttaa, niin soittaa ja sanoo ihan vaan että: ”Tsau. Päätin sitten lopettaa uskomasta Allahiin ja aloin ateistiksi!” ja *PIM!* Taas ansaitsit kotimaassas kuolemantuomion (koska: youknow) ja taas oot vainottu!

Ja KHOn idiootit taas ähkii ja puhkii ihan takuulla jokaiselle tollasellekin jonkun nyyhkypäätöksen? :/

Epic fail! Ja hyvästi suomalainen kulttuuri! Oli kiva olla suomalainen, ja toivottavasti mä ehdin delaa ennenku täällä minareetiit raikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman yllättäen, nyt on Iltalehden pääkirjoitustoimittajakin Yrjöperskeleen ja useimpien hänelle vastanneiden kanssa samaa mieltä: näillä perusteilla tuolle henkilölle ei olisi pitänyt myöntää turvapaikkaa. Sillä on "erikoista, ettei KHO kyseenalaistanut valittajan kertomuksen vilpittömyyttä, vaikka kertomus muuttui koko ajan. Moni arkijärjellä varustettu kansalainen saattaa jäädä miettimään, onko kyse ymmärtämättömyydestä vai suorastaan taustatuen antamisesta sille, että kristityksi kääntyminen on hyvä turvapaikan peruste."
Ja kirjoittajankaan mielestä "Suomi ei tarvitse ylimääräisiä houkutustekijöitä", ainakaan toisille samankaltaisille, tekaistulla perusteella turvapaikkaa hakeville.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Patelle Pankavaarasta, Achtungille, Timo T:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Pate: Näin on ja on myös niin että nämä ovat niitä faktoja joita ei saa sanoa enää ääneen.

Achtung: Ylikansallisille koneistoillehan nationalismi on vihollinen. Kansainvälisten pörssiyhtiöitten on paljon helpompaa operoida suurissa yksiköissä. Vasarahammer kirjoitti asiasta viime vuonna erittäin hyvin:

http://vasarahammer.blogspot.com/2018/06/globalismin-kulta-aika-on-ohi.html

Jonkun sortin pettukuuri voi olla vielä edessä.

Timo T: Itse asiassa tuota homokikkaakin on jo käytetty.

Ano: Joo, panin merkille. Pelkään vaan että kyseessä on vaan väliaikainen ajattelukohtaus.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Ja jos oikein pahoja syöttää niin Bruce Lahn joka on tutkinut älykkyyteen liittyviä geenejä on oikein tutkimuksissaan todennut että tiettyjä geenejä joita on pohjoiseurooppalaisilla ja jotka liittyvät aivojen kehitykseen ovat aika harvassa saharan eteläpuolisella negridiväestöllä. Toisaalta välimeren, eteläeuroopan ja vähänaasian alueilla viimeisen viidentuhannen vuoden aikana tapahtuneet kansainvaellukset missä nomadikansat ovat mennen tullen vallanneet alueet on muuttanut kansojen luonnetta ja tapoja. Alkuperäisväestön sopeutuminen oli kiinni yhteisöllisyydestä ja kyvystä toimia yhdessä. Nomadien mukana tuli väkivalta, itsekeskeisyys ja autoritääriset yhteiskunnat missä hallinto perustuu voimaan ja väkivaltaan sekä terroriin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Ja nämäkin ovat niitä vihafaktoja joista ei saa puhua. Rotuja ei ole. Kaikki ihmiset ovat samanlaisia. Ja niin edelleen…

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Kuten presidentti J. K. Paasikiven rakastama sitaatti skotlantilaisen historiotsijan ja kirjailijan Thomas Carlylen 1795-1881 lausahdus "Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku". Meillä tämä on nykyään unohtunut, tilalle on tullut henkilökohtaisiin uskomuksiin ja mutu ajettele siitä kuinka kaikki on niinkuin omassa mielessä kuvittelee vaikka se olisi täysin järjen vastaista. Ajatus siitä että kaikkien ihmisten kyvyt olisivat samaa tasoa, vaikka luonto itse on luonut ympäristöjen mukaan omaa valintaa pitkässä juoksussa ihmiskunnan kehityksestä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Juuri näin on.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Nyt ylenannolla on tuo Pekka ja Pätkä maraton niin tietysti Pekka ja Pätkä Neekereinä on sopimaton. Tietysti herää kysymys miten saksanmaalla on tohdittu tehdä 4 Blocks tv-sarja ja miten ihmeessä tuo on mennyt ylenannolla läpi nykyisellä arvopohjalla. Sarjassa libanonilaiset business-miehet oikein uskovien parroissa ja pipoissa harrastavat al-taqiyaa urakalla samaan aikaan trokaten huumeita urakalla. Tuossa tuntuu olevan elämän realiteetteja enemmän kuin stereotypioita.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pate. Helsingin Pravda hyökkäsi myös Veikko Huovisen Lampaansyöjien kimppuun. Mulla tulee siitä postaus aivan hetken kuluttua.