maanantai 8. kesäkuuta 2020

PAKKORAKKAUTTA ASIANTUNTIJAN VAATIMANA


Yle jatkaa hyväksi havaitsemaansa ja betoniin valamaa linjaansa joka on saanut vielä lisäboostia nyt hysteriaksi levinneen BLM-kumartamisorgian myötä. Varsin tuore otsikko asiassa on komea:

Syntyikö nyt rasismin #metoo-liike? Tutkimuksen mukaan poliisi syrjii etnisiä vähemmistöjä myös Suomessa.

Ja luonnollisesti pläjäykseen täytyy saada asiantuntija. Mielellään joku uusi sillä vanhat naamat alkavat jatkuvassa saman toistossaan kulua. Naamat ja varsinkin hokemat. Mikäs Ylelle parempaa kuin se että asiantuntija on tällä kertaa etnisesti edistyksellinen Aminkeng A. Alemanji joka kaivaa jälleen kerran esille suomalaisen poliisin rasismin joka toteutuu etnisenä profilointina. Hän toteaa:

Poliisit, vartijat, järjestysmiehet, rajavartijat, tullivirkailijat ja myyjät pysäyttävät tai seuraavat rodullistettuja vähemmistöjä yksinomaan tai suurelta osin etniseen taustaan tai ihonväriin liittyvistä syistä.

Ei millään pahalla kyseiselle tutkijalle mutta kun katsoo tiettyjen etnisesti edistyksellisten ryhmien osuutta niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksissa niin voisikohan asialle olla jokin perusteltu syy? Kyseinen tutkija ei anna yksityiskohtien häiritä itseään vaan jatkaa:

Jos poliisi epäilee, että rikoksentekijä on tietyltä alueelta ja tuntomerkkeinä on musta mies, kaikki mustat miehet, jotka kävelevät siellä, voidaan pysäyttää. Näin ei tapahtuisi, jos epäilty olisi valkoinen mies. Kaikkia valkoisia miehiä ei silloin pysäytettäisi. Se on esimerkki etnisestä profiloinnista Suomessa.

Ei se ole varsinaisesti etnistä profilointia vaan terveen järjen käyttöä josta poliisiamme on kyllä viime aikoina kovasti vaadittu luopumaan. Mutta väännetään vielä rautalangasta: jos tiedetään että rikoksentekijä on musta häiskä ja alueella xyz niin alueella xyz poliisi kiinnittää huomion mustiin häiskiin eikä valkoisiin. Ja hitto vie, minähän toistan itseäni. Olen kirjoittanut saman asian blogihistoriani aikana useamman kerran. Mutta pirunkos minä tälle mahdan kun asia tuodaan kerta toisensa jälkeen esille suurena vääryytenä. Ylen pläjäykseen hankitaan asiantuntijaksi myös toinen etnisesti edistyksellinen eli Yhdenvertaisuusvaltuutetun ylitarkastaja Michaela Moua. Hän toteaa:

Tutkimusten mukaan etnisen profiloinnin kokemukset vähentävät luottamusta viranomaisiin, ja tällaiset viranomaiskohtaamiset aiheuttavat ulkopuolisuuden tunnetta yhteiskunnassa. Se lisää turvattomuuden tunnetta, mikä puolestaan hankaloittaa turvallisuudesta vastaavien viranomaisten työtä.

Epäilemättä. Kantasuomalaisen kohdalla taas voi todeta että kantasuomalaisiin kohdistettu väkivalta ja nimenomaan väkivalta sellaisten väestönosan kohdalta jolle on rakennettu aina vain uusia ohituskaistoja myöskin vähentää luottamusta kyseisiin väestönosiin ja heitä jalustalle nostaviin viranomaisiin.

Yleensä ja erikseen ja jälleen kerran täytyy todeta että luottamus, arvostus, kunnioitus ja rakkaus ovat tunteita joita ei saada aikaiseksi vaatimalla eikä ruikuttamalla. Ne ansaitaan. Se vaatii peiliin katsomista jota puolestaan ei vaadita kuin suomalaisilta. Kyseinen ylitarkastaja Michalea Moua ei sitä hahmota vaan toteaa:

Tämä on Suomessakin merkittävä hetki. Hahmotamme, että yhdenvertaisuuden saavuttaminen ja rasismin ja syrjinnän kitkeminen vaatii kaikkia. Toivon, että tämä olisi sellainen rasismin #metoo-hetki.


Ymmäretään, millä tavalla itse saattaa olla osallisena, vaikka ei olisikaan tietoinen siitä tai joutuisi itse kohteeksi. Hahmotetaan, että joidenkin ihmisten todellisuuteen kuuluu se, että mahdollisuuksien yhdenvertaisuus ei ole samalla viivalla kuin kaikkien muiden.

Mahdollisuuksien yhdenvertaisuus? Missä maailmassa on sellainen maa johon suomalainen voi muuttaa paikallisten veronmaksajien kustantamalle elinikäiselle elatusautomaatille ja hänelle taataan asunto jonon ohi vaikka kyseisen maan kantaväestössä olisi tuhansia asunnottomia? Kaiken lisäksi hänet nostetaan kyseisessä maassa jalustalle etnisyytensä vuoksi ja hänen tekemistä rikoksista vaietaan? Mistä sellainen löytyy? Täytyy vielä loppuun todeta että olen tämän Aminkeng A. Alemanjin eräästä lauseesta täysin samaa mieltä. Tosin me taidamme ajatella sen varsin eri tavalla:

Suomen on herättävä ja tehtävä jotain ennen kuin tilanne karkaa käsistä.

Käy vaan mielessä että esittikö kyseinen heppu tuossa uhkauksen?

Ja heitän vielä veikkauksen: kun koulut kesän jälkeen alkavat niin tiedostavimmat opettajat suunnittelevat oppilailleen jonkinlaisia BLM-joukkopolvistumisia. Ellei tässä kesän aikana tule sitten jotain ihqun uutta muodin, hurmoksen ja hysterian sekoitusta joka menee muodikkuudessaan entisen yli. Ja jos sellaisia joukkopolvistumisia – ilman minkäänlaista syytä – tapahtuu niin Yle uutisoi asiasta ihastuksissaan. Sehän on edistystä. Pyydetään anteeksi joltain jolle ei olla mitään pahaa tehty.

Muistutetaan vielä: Suomessa ei ole ollut ensimmäistäkään neekeriorjaa. Sen sijaan aikanaan suomalaisia on viety orjiksi kymmeniä tuhansia. Ja montako etnisesti edistyksellistä naista suomalaiset ovat raiskanneet?Suomalaista opetusohjelmaa ensi lukuvuonna?

Kiitos Qroquius Kadille juttuvinkistä.

39 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Onhan tuo eittämättä syvältä ja poikittain ja kyllähän tuo häiskä heitti uhkauksen. Antaa vaan perkele tulla, katsotaan kellä ne päänkuoret aukeaa.
Itse en aio ottaa ensimmäistäkään taka-askelta, siinä saisi opetella juoksemaan takaperin.
Jos kähtävät ja yöntimot aloittaa niin olen porukassa lopettamaan, ihan sama mitä hallitus tai kukaan muukaan sanoo.
Aina ennemmin 12 tuomittavana kuin kuuden kannettavana, näillä mennään.

Anonyymi kirjoitti...


Miituu jotenkin on laimentunut ja alkaa unohtua. Ehkä tämä blm-perseilykin hiipuu, kunnes joku nekke saa taas itsensä hengiltä. Miituussa muuten pilattiin aika monen henkilön ura perättömillä ilmoituksilla ja muisteluilla. Muisteluista joku tutkia voisi sanoa, että suurin osa niistä on aivan höpöä ja rakentunut monesti oletuksista ja kuulopuheista.

Mikä tässä stink floyd -keississä ihmetyttää, mihin on kadonnut täysin syyttömyysolettama, tiijättehän, innocent until proven guilty in a court of law. Suomalaisetkin toimitteliat huusivat kuola valuen ja vaahto suupielessä murhaa, tappoa, kidutusta ja muuta suunpieksäntää ja perseen repimistä. Ihan haluaisin nyt kaikilta lainoppineilta ja -oppimattomilta, että oliko tuossa tapauksessa tappamisen aikomus eli saada nekke hengiltä? Varmaan joku on vihjaissut sanomataloon, että käyttäkää "surma" sanaa, ettette nolaa itseänne enemmän.

Amerikassa kyseiset syylliset kytät on jo tuomittu moneen kertaan mediassa ja painostuksen alaisena rikosnimikkeitä muutetaan vähän väliä. Mutta myös amerikkalaisessa oikeusjärjestelmässä on katsottava, oliko tappamisen aikomus. No, joka tapauksessa vankeutta tuosta annetaan, koska not guilty tarkoittaisi taas viikkojen mellakointia.

Floydin filmiurastakin on liikkeellä pari rainaa. Ei kannata katsoa. Koska Lapinmies ihmisiä telineillä-blogissaan otti esille myös kansantaiteilia Rakel Liekkin, niin netistä löytyy sellainenkin pätkä, jossa neiti on kusella ja suoraan kameran suuntaan, jotekin tuli mieleen, että homma on suurta kusetusta. Rakelinkin filmiura ainakin laadullisesti on sellaista, että sitä ei portfolioon varmaan kande laittaa.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Koko tästä black lies matter touhusta tulee mieleen kiinan kulttuurivallankumous, ainoastaan laajennettuna käsittämään puolet pallosta. Samanlainen massapsykoosi ja aatteen palo ilman että kukaan vaivautuu käyttämään aivojaan edes hetken vertaa, koska jos vaivautuisi niin miettisi mitä helskutin väliä sillä on että jossain väkivaltainen virkamies tappoi pikkurikollisen. Pidätys, tutkinta ja oikeudesta tuomio, siinä perinteinen kaava jonka mukaan toimitaan koska jos ruvetaan jakamaan korpituomioita niin homma voi toimia toiseenkin suuntaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123:lle, Anolle ja Heikki Välimäelle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Kommenttisi oli kova mutta mielestäni perusteltu. Josta heitän kysymyksen: Jos etnisesti edistykselliset tulevat riehumaan, ryöstämään ja polttamaan suomalaisten alueille niin kai suomalaisilla on oikeus puolustaa itseään. Ja jos ei ole, niin kuulisin mielelläni ne perusteet että miksi ei?

Ano: Oletpahan täysin oikeassa. Kaikissa näissä hysterioissa on kyse vain muodista. Ja se muoti tarvitsee polttoaineekseen aina uutta hysteriaa.

Heikki: Vertaus on muuten ikävän osuva.

Anonyymi kirjoitti...

”Jos poliisi epäilee, että rikoksentekijä on tietyltä alueelta ja tuntomerkkeinä musta mies...” Yleensä tuntomerkkeinä annetaan farkut ja huppari tai vaihtoehtoisesti suomea puhuva. Kyllä kansalainen yleensä joutuu rivien välistä ihmisen etnisen taustan selvittämään; poliisi ei sitä rasismin pelossa tee. Tuosta voisi muuten määrätty porukka myös vetää herneen nenään. Ei kai saisi hakea miestä, vaan henkilöä?

Maailma on muuttunut kummalliseksi.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Juu vaan nytten ne minneapolisin pököpäät valtuutetut on päästäneet pirun irti. Valtuusto on päättänyt suuressa "viisaudessaan" lopettaa koko poliisilaitosen. Eli lopputili polliiseille. Alkaa anarkian aika. Ja ampumisten, kas kun polliisia ei ole kansalaisia suojelemassa jokainen aseen omistava täräyttää kenet vaan, jos ja kun siltä tuntuu. 13 valtuutettua, 12 demaria ja yksi virheä. Enemmistö olikose ny 9 - 3, kun teki päätöksen. Hulluja nuo amerikan demarit!!
Huru-ukko

Joppos123 kirjoitti...

Kommenttini on kova mutta seison sanojeni takana. Pointti on se, että olen jonniinverran noiden etnisten kanssa joutunut puuhastelemaan ja tiedän niiden aikalailla primitiivisen ajattelumaailman.
Jos niille alkaa niiailemaan niin siitä ei loppua tule.
Siinä vaiheessa kun alkaa väkivalta niin se on vaan pakko lopettaa brutaalisti. Ei ne häiskät mitään Geneven sopimuksia ole lukenut ja vaikka olisikin niin ei niitä kiinnosta.
Siinä mielessä olen edelleen sitä mieltä, että meidän jokainen eduskunnassa istuva penkinkuluttaja pitäisi kelkkoa vaikkapa A-maan Helmlandiin pariksi viikoksi opintomatkalle toteamaan ihan perskohtasesti ettei ne siellä olekkaan mitään lällydemareita.
Eikä niistä Suomen rajan ylittäessä sellaisia tule.

Anonyymi kirjoitti...

Se on sitten finis Finlandie kun tissimissipissis Kul-muni meni nimittämään tuppeensahatun lauta-Matin seuraajakseen. Meinaan nyt ei ole mitään pidäkkeitä sen suhteen mitä eu:n takuu/suoratukivaatimukset etelälle ovat. Kaikki kautta enemmänkin käy federalisti-vanhaselle.

btw.
https://www.youtube.com/watch?v=bTmWCbcYwb8&feature=youtu.be
- tuttuja toimintamaastoja Ykänkin 1980-luvun vaihtoehtohistoriasta.

Suomessa sitä ollaan muuten kolmen, ei kahdentoista, tuomittavana ja osalle suorasääristen pataljoonaan matkaaville ei tahdo löytyä sitä ensimmäistäkään kantajaa, ikävä kyllä.

Kai maar sitä oikeus on puolustautua mutta tuomiot tulevat sitten sen mukaisesti.
-Älä jätä todistajia- ja muista aina kuinka paljon Suomessa on korpea jonne katoaa kätevästi isompikin joukkio äläwäbälä-anarkisteja ynnä muita etnokaaleja...


-Tvälups-

MikkoK kirjoitti...

Metoo:sta tosiaan lähti hieman ilmat pihalle, kun antifa-yle-hs-"demokraattien" presidenttiehdokkaaseen Joe Bideniin alkoi kohdistua lähentely- ja ahdistelusyytöksiä uransa varrelta. Enää ei valtamedia ollutkaan sitä mieltä, että naisia on aina ilman muuta uskottava. Sama lässähtänyt tunnelma on heijastunut Suomeenkin.
Nykyään Amerikan hullut kampanjat alkavat ja loppuvat Suomessa lähes viiveettä. Ennen sentään sytystyslanka oli pitempi ja osalle mielettömyyksiä osattiin täällä jopa naureskella.

Anonyymi kirjoitti...

Rasistinen YLE:

Kas kummaa, haastateltuina asiantuntijoina Aminkeng A. Alemanji, Michaela Moua ja Jarmo Heinonen. Neekeri, mulatti ja valkoinen. Ihanko totta neekereitä ja valkoisia on suomessa yhtä paljon? Miksei ole haastateltu yhtään tataaria, kolttasaamelaista, savolaista, turkulaista tai romaania. YLE:n rasismin takia tietysti. Ylen etnisen profiloinnin takia.

"jos poliisi epäilee, että rikoksentekijä on tietyltä alueelta ja tuntomerkkeinä on musta mies, kaikki mustat miehet, jotka kävelevät siellä, voidaan pysäyttää. " - Ninqu tosi epistä. Pitää pysäyttää myös kaikki kolttamummot ja valkoiset pikkutytöt. Muu on ninqu kamalaa rassismia.

Aminkeng A. Alemanji, rasismia ja antirasismia Helsingin yliopistossa tutkivan ja Åbo Akademin maisteriohjelmassa opettavan ... - tää hemmo opettaa rasismia? Ja oikeasti tutkii suomessa rasismia? Eikä kuitenkaan ainakaan nyt huomannut ruotsinkielisten syrjivän suomenkielisiä? Rotumaanikko Freudenthalia ei maininnut. Aminkeng muuten näyttää semmoiselta roikaleelta, että jos meilläpäin hiippailisi niin syytä olisi soittaa poliisi tarkistamaan tilanne. Mikä mies, millä asialla.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun ylitarkastaja Michaela Moua - jos olisi Yhdenvertaisuusvaltuutetun ylitarkastaja Toivo Turakainen haastateltavana, epäilisin YLEä vähemmän rasistiseksi. Ja mokomaa valtuutettua.

Helsingin poliisin komisario Jarmo Heinonen - ehta tsadin polpon edustaja. "– Meillä on Suomessa vakituisesti asuvia, täällä laillisesti oleskelevia ja Suomen kansalaisia, jotka ovat fyysisiltä ominaisuuksiltaan valtaväestöstä poikkeavia. Näin ollen fyysiset ominaisuudet eivät voi olla syy, jonka perusteella poliisi lähtee selvittämään, onko joku ihminen täällä laillisesti vai laittomasti. Meillä täytyy olla ensin vihjeeseen tai analysoituun tietoon perustuva näkemys siitä, että laillinen maassaolon edellytys puuttuu." - MitVit? Maassa on ainakin 30 000 geeliananasta ilman laillista syytä oleilemassa. Eikö ole analysoituun tietoon perustuvaa syytä kysellä geeliananaksilta papereita?

"Komisario ei tunnista riskiä, että tilanne voisi Suomessa äityä yhtä pahaksi kuin Yhdysvalloissa. Esimerkiksi Suomen poliiseille koulutettavat hallintaotteet ovat sellaisia, että riski hengenmenetykselle olisi mahdollisimman vähäinen.

– Suomen poliisi ei toimi niin, että seisoisi polvella niskan tai kaulan päällä, hän toteaa." - niinpä. Suomen poliisi vain hakkaa keskaria näyttäneen juopon putkassa invalidiksi. Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää.

Mitenkähän neiti heinonen pitelee satakiloista väkivaltaista pirikuukkelia? Käsikynkässä?

Helsingin poliisilaitos olisi pitänyt puhdistaa aikoja sitten, taposet, huhtelat, heinoset ja muut räikköräähkät pihalle

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Sen verran lisään vielä, että meitä on aika monta ja väittäisin olevani sieltä säyseimmästä päästä.
Ei rähinöitsijät helpolla pääsisi, paitsi hegestään.
Antisniperteam joskus jossain oli teettänyt tyylikkäät T-paidat. Iso bulldog keskellä ja paidassa luki, " if you cant run whit the big dogs, stay at home".
Se oli Saksalainen porukka mutta ammattimiehiä,ei ne paljon kysellyt kun olivat hommissa.
Meillä on noista pitkät perinteet. Olen joskus vuonna kivi ja sakset valmentanut muutaman junnun Simo Häyhä kilpailuun.
Ne vedettiin etäisyyksille 100-600 metriä ja aseena oli alkuun Häyhänkin käyttämä "pystykorva".
Myöhemmin tuli uusi ase eli tarkkuuskivääri 85. Nyt niitä ollaan uusimassa kovaa vauhtia.
Utin porukoilla on vähän uudenpaa vimpainta.
85 on turhan painava kun hyppää koneesta, on kokeiltu.

Anonyymi kirjoitti...

Näitä etnoedistyksellisiä on näköjään päästetty asemiin, joista käsin he voivat toimia Ylen ja muun valtamedian lausuntoautomaatteina ja ojentaa suomalaisia. Kohta ei suomalaissuvakeilta enää tarvitse kysyäkään, näin se väestönvaihtojuna etenee.
Koko tämän BLM-riehumisen tarkoitus on vain lietsoa valkoisten vastaista vihaa, murtaa valkoisten selkäranka ja viedä viimeinenkin puolustustahto. Jotenkin ajattelen, että nyt astuttiin röyhkeydessä seuraavalle askelmalle, ja valkoisten kimppuun käymisen kynnys madaltui sekä verbaalisella että fyysisellä tasolla. Eli valkoisen täytyy pelätä ja hävetä omassa maassaan omaa valkoisuuttaan.

T. Ikätoveritar

Juha Kivela kirjoitti...

Itse asiassa Ykän kommentista, että "Jos etnisesti edistykselliset tulevat riehumaan, ryöstämään ja polttamaan suomalaisten alueille niin kai suomalaisilla on oikeus puolustaa itseään", siirrän katseeni Puolustusvoimiin. Pakko jo tässä vaiheessa kertoa, että tällä ei ole tarkoitus nostattaa verenpaineita tai vastaavaa missään suunnalla.. joten hold your horses, plz.

Koska jo koronakusetuksen (Suomen ja maailmanhistorian suurimman puhalluksen, kantaväestön varallisuuden uusjaon) aikana on PV ollut lauantaisin aikaisin aamulla polttamassa löpöä Pasi (huvi)ajeluillaan ja vastaavilla, niin toivoa sopii, että PV ei käytä Suomen Poliisin tavoin etnistä profilointia kohdistaen sen kantasuomalaiseen valtaväestöön, jota on jo usein tapahtunut. Ja tähän myös lisäys, että aiemman bloggauksen kommenttien mukaisesti olen Ykän kanssa samaa mieltä, että Suomen Poliisissa on paljon - kuten Puolustusvoimissakin - aivan asiallisia ja tehtävänsä oikein hoitavia virkahenkilöitä, mutta ongelma on jotakuinkin PV:n tavoin johdossa, joskin SP:ssa ongelmat ovat joitakin kertaluokkia suurempia johdon osalta.

Kaksoisstandardit taitavat tässäkin kääntyä jo etnisen profiloinnin suuntaamiseksi valkoiseen kantaväestöön?! Sehän lienee osin myös tuon BLM-hässimisen yksi lukemattomista tarkoitusperistä.. Erikoisia ovat muodit nykyään..

Veijo Hoikka kirjoitti...

Annan puheenvuoron englanninkieltä puhuvalle aatesiskolle:
https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/06/candace-owens-video-i-do-not-support-george-floyd-frontpagemagcom/

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on sellainen käsitys, että näissä suvaitsevaisuus-miekkareissa kiertää yleensä aika lailla se sama porukka: joku on laittanut faceen viestin jostain hirvittävästä vääryydestä etnisiä kohtaan (yks lysti missä ja miten), nyt on pakko nousta barrikadeille siskot! Ai niin, myös veljet saavat osallistua. Valtavaa tuohtumusta ja innostusta, ilmoittautuneita tuhansittain. Ainoa mikä estää hyvän ihmisen osallistumisen on kurja sää. Ei kai kukaan edes kuvittele, että nuo BLM-sankarit olisivat Senaatintorilla vesilätäköissä viitsineet olla rähmällään vaikka sata mustaa olisi poliisi tappanut? Eihän ideologian takia sentään tarvitse epämukavuudesta kärsiä, hyvänen aika. Se, että muut joutuvat heidän ideologioistaan kärsimään on heille täysin yhdentekevää.

Yle on kyllä suorastaan mestarillinen noissa "asiantuntija"-valinnoissaan. Vilkaisin tuon kamerunilaisen Alemanjin (Kamerun oli Saksan siirtomaa) meriittejä: 1. Ei ollut koskaan kohdannut rasismia ennen kuin tuli Suomeen opiskelemaan. 2. Väitöskirjansa teki rasisminvastaisesta koulutuksesta. 3. Hänen nykyinen tutkimuksensa keskittyy Suomen ensimmäisen rasisminvastaisen puhelinsovellutuksen kehittämiseen (mikä ihme sellainen voisi olla?). Siis taattua yle-laatua.

Miksi A. tuli opiskelemaan juuri maailman rasistisimpaan maahan. Ilmainen koulutus? Miksi hän on jäänyt tänne veronmaksajien rahoilla jauhamaan rasismista? Mikä on hänen hinta/laatusuhteensa suomalaisille? Näköjään sama kuin ylenkin.

Michaela Moua "Tämä on Suomessakin merkittävä hetki." Ei muuten ole.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Tällä kertaa pitää melkein olla pahoillaan jutttuinspiraation antamisesta. Tätä bloggaustahan ei olisi pitänyt koskaan joutua kirjoittamaan, koska valtamedia ei olisi julkaissut uudinta, jossa afrokädellinen uhkailee meikäläisiä.

Olemme joutuneet somali-invasiosta alkaen sietämään hamamsta purren kutsumattomia vieraita, jotka ovat röyhkeän vaateliaina komennelleet isäntäväkeä. Ovatpa he kiiittäneet kestityksesstä hakkaamalla talon pojan ja raiskaamalla tyttären.

Nyt ollaan siirrytty vallanotossa jo seuraavalle tasolle. Vieras uhkailee isäntäväkeä:
ellei se palvelu ala vähän äkkiä parantua, tämä talo pannaan paskaksi ja palamaan!
Isäntäväellä on lievää vaikeampi tukaluusolo, kun ei sitä kestitystä oikein enää edes voi kovin paljon parantaa, ellei sitten luovuteta koko taloa vieraille.

Ehkäpä se onkin tavoitteena. Muslimit kun ovat alusta asti kokeneet olevansa sitä isäntäväkeä:
suomalaisten veronmaksajien ksutantama runsas sosiaaliturva ei näyttäydy heille työhaluttomuuseläkkeenä, vaan jizyana, jota alistettu vääräuskoinen maksaa muslimiherralleen.

Eipä tuo afrokädellisten asennekaan kai juuri erilainen ole, ja miksi olisikaan:
heidäthän otettiin vastaan ilma höyrystyneestä estrogeenista paksuna ja tuotiin hotelliin nauttimaan ksestityksestä. Jos eivät ole vielä puolilta päivin heräile, heidät herätettiin lempeällä suihinotolla ja otettiin palveltaviksi.

Kaiken tämän jälkeen nuo paskanväriset sitten ovat alkaneet uhkailla meitä. En panisi pahakseni, jos vaikkapa Kansalaisten Vapaaehtoinen Todellisuudestamuistutuskomitea kävisi oikaisemassa noille tämän väärän luulonsa Suomen herruudesta.

Vaan onko se sittenkään väärä luulo? Eihän tuo oikeastaan siltä kyllä näytä.

Professori kirjoitti...

Olisi kiva nähdä vaikkapa kieliryhmittäin syylliseksi osoittautuneiden osuus poliisin pysäyttämistä henkilöistä. Jos siinä on suuria eroja ryhmien välillä, voitaisiin puhua ainakin jonkinasteisesta aiheettomasti etnisestä profiloinnista. Pelkkä pysäytettyjen osuus sen sijaan ei osoita asiasta yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Lyön vetoa, jotta seuraavissa eduskunta vaaleissa ehdokas listoilla on vähintään kolmannes jotain muuta pigmenttiä jne kuin tavallisesti. Kun nimittäin tämä hulluus kiihtyy, tulee luultavasti käymään niin, kuten joku ennustikin että ne alkavat valloittaa ne päättävät istuimet. Jossei kolmannesta niin vähintään viidennes.

Joppos123 kirjoitti...

Tvällärille.
En ole minkään oikeusasteen tai tribunaalin edessä joutunut nakottamaan. Tuo sanonta on jenkkikollegoilta. Ne muuten aika lailla teki mitä sanoi. Ei sieltä aina edes soihin tai korpiin jäänyt todistajia.
Osa vähän kahelia sakkia mutta niihin maisemiin missä oltiin niin passelia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Huru-ukolle, Joppos123:lle, Taisteluvälineupseerille, MikkoK:lle, Pyssymiehelle, Ikätoverittarelle, Juha Kivelälle, Veijo Hoikalle, tira+:lle, Qroquius Kadille, Professorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä. Minulla ei ole lisäyksiin pahemmin lisättävää. Toivotaan vaan että tuo pakkosyöttäminen alkaa jossain vaiheessa toimia laajemminkin itseään vastaan. Ja kiitos Taisteluvälineupseerille linkistä. Tuota olen jo vähän odotellutkin.

Anonyymi kirjoitti...

Näille nyt on kaikki rasismia.

Sitten niitä mahdollisuuksia on aloitettava
katsomaan Ruotsista.

Sekin lopetettu aktiivimalli ei koskenut
maahanmuuttajia. Ovat saaneet aika paljon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Kyllä. Ruotsi kertoo mitä meillä on edessä. Ja Libanon kertoo mitä Ruotsilla on edessä.

Anonyymi kirjoitti...

JOstain mie sen luin, en olis ite keksiny, että mistä nää esim. meikäläiset svakki-idiootit on saaneet päähänsä sen, että blac lives matters? Kun ei ne paksat ittekään välitä omasta elämästään ja elinolosuhteistaan/ympäristöstään. Ympäriinsä tuhoavat ja rosvoavat juurikin mustien ihmeisten alueita, kauppoja, yrityksiä jne.
Miksi helevata meidän sitten, täysin sivullisten ja syyttömien muka polvistua näiden ääliöiden edessä, siis näiden meidän svakkien kanssa/edessä.
En ellennä niinku karjalaiset sanoo. Selkosuomeksi, en ymmärrä. Tai ei kai mun tarviikkaan, kuhan maksan minkä isokäsirosvo vie, mie vaan vikisen.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, tuosta Libanonista tuli mieleeni, että millaista siellä on joskus ollut. Vanhempi veli näytti kuvia millaista, kun oli Kyproksella YK-jokoissa ja kävivät Libanonissa lomilla. Ajalta -69 - 70. Pikkasen eri meiniki. Ei näkynyt kaduilla Säkkivälineen mainoksia eikä pitkähameisia miehiä/miesoletettuja.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko.

Viesti1: Eivät välitä niin eikä meidän tarvitse polvistua kenenkään edessä. Näille omille pelleillemmehän tämä on turvallisissa olosuhteissa suoritettua leikkipartisaani- ja ihmisoikeusaktivistileikkiä.

Viesti2: Totta. Näin oli jopa Afganistanissa. Then and now:

https://i.pinimg.com/originals/f1/7c/01/f17c0195086bc25b5ef47594c5ade7c5.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Poliisin pitäisi käyttää sekä sisäisessä etä ulkoisessa viestinnässän selkeitä ja ymmärettäviä termejä ja ilmaisuja.

"Farkkuihin ja huppariin pukeutunut mieshenkilö" - ei siis manne, muutoin ihan kuka ja minkänäköinen hyvänsä. Voi olla jopa muunsukupuolinen, kääk!

"Isohameinen tumma nuorehko naishenkilö" - Hei, toi on meidän helpparin ½-italialainen, dirdliä käyttävä, mangafani neiti E. Tai Miranda, heimolainen, joku melkein normaalisti pukeutuva somalineito. Tai keväällä joku lukion 2. luokkalainen.

"Tumma, nuori mieshenkilö" - Joku goottihenkinen jannu, Manne, Timo Yö, Husu, Luigi, Komia pohjanmaalta,...

Jos olis sanottu; Joku juippi, Nuorehko mustalaisnainen, somalijuippi, niin olis ollu vähemmän arvailtavaa. Ja haettu tyyppi olis ehkä löytynyt. Onnettomuuspaikalta poistunut uhri, juoksukaljottelija, jollekin altistunut mahdollisesti hengenvaarassa oleva...

Kenen etu diipadaapa oikein on?

Muuten, kuka yllättyy kun rasimista elantonsa saava löytää rasismia?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Ihan OT tähän juttuun mutta liittyy aiempaan kekkoslovakian nameihin ja tupakoihin:

http://www.kysy.fi/sites/www.kysy.fi/files/suklaatupakat_0.jpg

Löysin vahingossa juur.

Pyssymies

QroquiusKad kirjoitti...

Käydessäni viime vuosituhannen lopulla ja tämän alussa Radanvarsikaupungin uimahallilla rautaa nostamassa ja uimassa muuan kanssatreenaaja kertoi sarjatauoillaan muistelmiaan Libanonin UNIFIL-pataljoonasta.
Eräässä kertomuksessa pääosan sai suomalaispataljoonan naapurilohkosta vastannut hollantilaispataljoona, tai vastannut ja vastannut:

rättipäät kuulemma tulivat säännöllisin väliajoin hollantilaisten asemiin, veivät heiltä pahempaa vastusta kohtaamatta aseet, ampumatarvikkeet, varusteet ja kaiken muun mistä oli jotain hyötyä ja iloa. Läksiäisiksi pätkivät länsigermaaneja vielä turpaan.

Olihan suomalaisillakin kuuluisa panttivankikriisi ja muuta pienempää, mutta ei heille koskaan tehty tällaisia visiittejä. Mistä lie johtunut?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

PyssymiesTuo diipadaapa on juuri rasismista elantonsa löytävän etu. Ja juu, kukaan ei ylläty. Kiitos linkistä. Lakritsitupakoihin törmäsin aikanaan mutta suklaatupakoihin en. Lieköhän noita tuotu Suomeen?

Qroquius Kad: Ei kuulosta hyvältä. Tietysti voi olla niin että hollantilaisia oli kielletty avaamasta tulta ellei heitä itseään ammuta.

Anonyymi kirjoitti...

Tinahattu täällä . . .

Luulisi yrjönporukan tuntevan historiaa sen verran että tietävät kainuulaisten laskeneen alas Oulujokea tervalastissa ennenvanhaan, laulaen:

Neekeri-peekeli, huhhahhei
Orjuus on osasi, hupseli-hei

Nokea ja tervaa, mustaa kuin yö
Laivat ne seilaa, minne ne vie

Tässä historiallisessa totuudessa on siis syy miksi valistunut kansa nyt pyllistyy ja vikisee.

— Tinahattu —

Joppos123 kirjoitti...

Tuossa taas naapurin wannabe tsraari alkanut keukoilemaan omia juttujaan. Antaa vaan senkin tulla. Pataan tulee taas.

Anonyymi kirjoitti...

Tinahattu taas . . .

Veijo Hoikka kirjoitti...
Annan puheenvuoron englanninkieltä puhuvalle aatesiskolle:
https://www.frontpagemag.com/fpm/2020/06/candace-owens-video-i-do-not-support-george-floyd-frontpagemagcom/
8. kesäkuuta 2020 klo 18.19
________

Varokaa tuota Frontpagemag'ia. Siellä teitä viedään kuin litran mittaa.

— Tinahattu —

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Joo, tervaa piru vie poltettiin ja muualle vietiin. Ja sanoihan se eräs toimittaja aikanaan että kun Suomi on EU:n jäsen niin Suomi on omalta osaltaan vastuustaan EU:n jäsenten kolonialistisesta historiasta. En ole tuohon mainitsemaasi sivustoon pahemmin tutustunut joten en osaa siitä sanoa juuri mitään.

Joppos123: Toi venäläisten propaganda on kyllä viime aikoina ollut huolestuttavan levotonta.

Anonyymi kirjoitti...

Suklaatupakoita myytiin ainakin Ruotsinlautoilla.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Okke. Siinä vaiheessa kun minä olin eka kertaa Ruotsin lautalla niin tuli jo käpryteltyä niitä oikeita kessuja.

Joppos123 kirjoitti...

Ei tuossa Venäjässä muuten mutta tsaarilla alkaa kansansuosio hiipumaan ja perinteisesti siinä vaiheessa pikku sotaretki korjaa asian. Ainut vaan, että täällä tulee kuokkaan.
Ei niillä sakki loppupelissä riitä.
Putinhan aloitti armeijansa ammattimaistamisen jo melkein 20 vuotta sitten.
Sattuneista syistä tiedän, että siellä on edelleen suuria ongelmia sen projektin kanssa.
Noin kolmasosa värvätyistä ovat niin aliravittuja tai tautisia, että ensimmäinen koulutusvuosi menee siihen kun niistä yritetään saada rivikelpoisia.
Luurankoprikaateja on paperilla tolkuttomasti ja vain murto-osa miehistöä, kalustosta puhumattakaan.
Armata-projekti meni venäläisittäin vituiksi.
Aika kaheli pitää putlerin olla jos se tänne lähtee tunkemaaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Lienee myös niin että jos Venäjä todellakin suunnittelisi invaasiota Suomeen niin se joutuisi sitomaan siihen leijonanosan parhaista joukoistaan ja muu maa jäisikin pääosin vahtimatta.

Joppos123 kirjoitti...

Putinilta löytyy noin 40 valmista panssaroitua taisteluosastoa. Siinä joutuu raapimaan ihan jokaisen ukon Ukrainaa (missä eivät kuulemma ole) myöten. Tämä tieto löytyy ihan netistä.
Nehän ovat kierrättänyt sakkia Vladivostokista asti Ukrainaan (missä eivät kuulemma edelleenkään ole).
Ei niillä vaan riitä ukot ja materiaali alkaa mädäntyä kun tuo huoltokulttuuri on neukkulanaikaista.
Sen vuoksi ihan käypäsestä T-90 kalustosta osa ruostuu paikalleeen.
Ei ne kyllä meidän Leopard 2A6:lle pärjäis muutoinkaan.
Saatiin aikoinaan maailmanluokan vaunu kottikärryn hinnalla.
Vähän pitää tässä olla kieli keskellä suuta ettei tule annettua sellaista tietoa mikä on punaleimattu, heh.
Nämä on ihan kaivettavissa julkisista lähteistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Joo, nuo löytyvät julkisista lähteistä. Käsittääkseni Venäjällä on vieläkin sama joukko-osastoluokitus kuin Neuvostoliitolla eli on A, B ja C-luokan yksiköitä ja ne C-luokan yksiköt ovat olemassa lähinnä paperilla ja niiden tosiasiallinen perustaminen veisi useita kuukausia.