torstai 14. heinäkuuta 2022

KÄPPÄUKOT JA ALENNETUT TUOMIOT

Elettiinpä aivan näitä päiviä Huitsinnevadan Örnätjärvellä. Huomiomme keskittyy erääseen syrjäiseen metsätiehen jossa alkoi näkyä väreilyä ja sen jälkeen tielle ilmestyi aikapyörre. Pyörteestä ajoi nykypäivään punainen Nissanin pick-up jonka komuutissa istuivat eräät käppäukot eli Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis.

Miehet olivat avustamassa tulevana viikonloppuna Huitsinnevadan urheilukentällä järjestettävissä hinaajahuutamisen SM-kisoissa. Kisoja silmälläpitäen he olivat saaneet Kalevi Keihäsen Aikamatkoilta poikkeusluvan käydä vuodessa 1973 jossa he olivat ostaneet pari snagaria tyhjäksi sen ajan mainioista herkuista. Olipahan niin kilpailijoille kuin yleisölle tarjolla historiallisen hyvää evästä.

Kun metsätie yhtyi Örnätjärveltä Huitsinnevadaan menevälle tielle toverukset ajoivat Nissanin pienelle levikkeelle ja panivat palamaan voimasavuke Bostonit. Siinä röyhyytellessään Ykä tuumasi:

- Ne olivat Oulussa ne etnisesti edistykselliset jätkät taas tehneet sitä minkä ne tunnetusti taitavat eli rikastaneet kulttuuria. Toisin sanoen menivät ja joukkoraiskasivat alaikäisen tytön. Tulihan niille tietysti siitä useampi vuosi vankeutta, ei siinä sinänsä mitään. Tietysti enemmänkin olisi saanut tulla. Mutta tuossa tuomiokäytännössä on yksi asia jota minä en kerta kaikkiaan hahmota enkä varsinkaan hyväksy.

Lötjönen sai kiinni asian punaisesta langasta ja totesi samantien:

- Joo, meinaat sitä mitä uutisoitiinkin eli ”rangaistusta alentavana otettiin huomioon yksi aikaisempi ehdoton vankeustuomio”.

- No just sitä. Kun se ei vaan uppoa köyhän kansan karttuisaan oikeustajuun. Näitä alennettuja tuomioitahan on tullut ennenkin. Tuorein taisi olla kesäkuussa. Törkeästä lapsenraiskauksesta sekin. Ja siitäkin uutisoitiin että ”miehen törkeästä lapsenraiskauksesta saama tuomio aleni hänen aiempien rikostensa vuoksi”. Oli törkeää ryöstöä ja avunantoa törkeään pahoinpitelyyn.

- Oikeustieteen kikkailijathan perustelevat tuota niin sanotulla kohtuullistamisperiaatteella. Tavallisen käppäukon näkökulmasta se on kyllä kohtuuttomuusperiaate. Vaan Suomessahan ollaan jo kauan aikaa oltu kovsti huolissaan rikollisen oikeuksista. Rikoksen uhrista ei ole niin suurta lukua. Mutta tälle tuontitavaralle pitäisi olla suomalaisiin kohdistuvista väkivalta- ja seksuaalirikoksista muutenkin kovemmat tuomiot.

- Ja kovempi suoritustapa. Kuritushuonetuomio ilman muuta ja miksei vesileipätuomiokin. Ja sen jälkeen lopullinen karkoitus. Tai oikeastaan niihin pitäisi suhtautua suomalaisiin kohdistuvina sotatoimina joihin voi vastata kaikella mahdollisella väkivallalla. Vaan toisaalta sanoihan se meidän sisäministerikin hiljattain että maahanmuuttajien rikollisuus ei johdu maahanmuuttajista. Ja koska ministeri on aina oikeassa niin ehkä se tyttö raiskasi itse itsensä. Jaahah, lähetääs taas. Meillä on vielä toinen keikka heitettävänä menneisiin aikoihin.

Toverukset ajoivat Huitsinnevadan urheilukentälle, purkivat herkullisen lastin ja läksivät saman tien takaisin ajamaan kohti vuotta 1973. Vielä piti lyödä Nissanin peräloosteri täyteen sitruunasoodaa, trip-mehuja ja mukuloille merirosvo- sekä hedelmärahoja Ja tietysti mukaan tulisi sen ajan mainiota sika-nautasäilykettä. Sen ajan, jolloin kuritushuonetuomio oli vielä voimassa ja rikokset johtuivat rikollisista.


19 kommenttia:

Vanha kyynikko kirjoitti...

Nämä mullahien opeissa kyllästetyt ei tätä länsimaista,eikä kyllä suomalaistakaan lakia pidä yhtään minään.Niinpä olisi oikeus ja kohtuus soveltaa oikeauskoisiin heidän omaa sharia-lakiaan..."Silmä silmästä" jne. siis varkaalta katkastaan käpälä ja raiskaajalta ...

Anonyymi kirjoitti...

Paljous-alennus tietysti! Pätee myös tukku- ja vähittäis-kaupassa …

Setarkos

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Minä muiden muassa olen pitkään ihmetellyt, että mitä se termi "turvapaikka" oikein tarkoittaa. Ei ole oikein kalloon mahtunut, että puhutaan "turvasta", kun "turvapaikahakijat" tekevät ennen turvallisesta maastamme turvattoman.

Mutta ehkä se sitten tarkoittaa tätä erityistä oikeusturvaa. Että siis kun aiheuttaa enemmän turvattomuutta, saa suhteellisesti pienemmän rangaistuksen. Kohtuullistamisperiaatteella.

Mikä tuollaisen kohtuullistamisperiaatteen takana voi olla? Minkä logiikan mukaan paljon rikoksia tehnyt palkitaan pienentämällä rangaistuksia? Olisikohan siinäkin takana tuo hyväihmiselle ominainen narsistinen uhriajattelu, jonka logiikan mukaan kaikki pahuus johtuu siitä että pahantekijä on lähtökohtaisesti ollut uhri, ja tätä uhriasemaa on hänelle hyvitettävä.

Intersektionaalista feminismiä ei siis kannata vain naishallituksemme, vaan myös oikeuslaitoksemme.

Olisihan se kiva, jos joskus sanoisivat julki nuo periaatteensa ja perustelunsa kummalliselle hyvityspolitiikalle. Naishallituksen naisministerien suustahan tunnustuksellisuuden tunnustus on saatu. Tuomarit panttaavat ideologisia kantojaan. Politiikalta tällainen oikeus kuitenkin kovasti kalskahtaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Vanhalle kyynikolle, Setarkokselle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne. Tuo sanokaamme vasemmistohumanistinen oikeuskäytäntö on käsittääkseni alkanut jo joskus 1970-luvulla. Korjatkaa jos olen väärässä. Ja tälle geelitukkaporukalle suomalainen vankila ei ole minkäänlainen pelote.

Tuo Sepon toteama ”ei ole oikein kalloon mahtunut, että puhutaan "turvasta", kun "turvapaikahakijat" tekevät ennen turvallisesta maastamme turvattoman” muuten kiteytti aikamme sairaudesta jotain hyvin olennaista.

KKi kirjoitti...

Veli Oikkonen kiteytti asian hyvin. Ja näillä etnisesti edistyneille pohjoismainen vankila on lähinnä lomailu ja lepokeskus.

Olisihan noita tapoja päästä näiden geeliapinoiden aiheuttamasta turvallisuusriskistä eroon. Massakarkoitukset, leirimajoitukset yms. Valitettavasti kaikki vain mahdottomia nykyisessä nansonaisten muodostamassa poliittisessa ilmapiirissä.

Kansalaisten, erityisesti naisten ja tyttöjen vapaudet tässä ovat liipaiseimella. Tosiasia lienee, että tyttöjen ei ole järkevää liikkua etnisesti edistyneillä alueilla.

Tosin eipä siellä ole kenenkään järkevää liikkua. Itselleni ainakin paikat joissa ilmenee etnistä edistyksellisyyttä ovat mallia pysynpä loitolla. Ovat sikäli vastenmielistä mölyävää elämänmuotoa.

Anonyymi kirjoitti...

Vihje: https://pt-media.org/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Näitä tapoja olisi ja järkensä säilyttäneessä yhteiskunnassa niitä käytettäisiin. Ensimmäisenä tietysti lopetettaisiin taikaseinä. Mutta kun me emme elä sellaisessa yhteiskunnassa. Sinänsä nykyinen estrogeenihallitus ei ole tätä mielettömyyttä aloittanut mutta se jatkaa sitä turbovaihteella. Itsekin asun onneksi niin syrjäseudulla että rikastuksesta ei ole haittaa. Maakunnan pääkaupungissa sitä jo on mutta siellä tarttee käydä hyvin harvoin.

Ano: PT-media on ollut tämän blogin linkkilistalla jo vuosikausia. Vilkaise sivuston oikeaa sivupalkkia kohdasta ”suositeltavia lukemistoja”.

QroquiusKad kirjoitti...

Itse itseäni toistaen toistan taas kerran, että tämä on suoraa seurausta Lännen yliopistolaitoksen kulttuurimarxistisesta solutusoperaatiosta, jonka KGB aloitti 1960-luvulla pääkohteinaan yhteiskuntatieteelliset, kasvatustieteelliset ja oikeustieteelliset tiedekunnat.

Siksi asioiden korjaamisen pitäisi lähteä yliopistojen siivoamisesta.
Unkarihan antoi tästä jokin aika sitten hyvää mallia lakkauttaessaan sinne kansainvälisellä rahoituksella perustetun wokeltamisen yliopiston.

Maakuntalehdessä kitisi alkuviikolla kolumnissaan tässä kyseisessä yliopistossa tohtorskaksi väitellyt täti-ihminen.
Ensin ajattelin, että piruako turhake kitiset, mutta hänen väitöskirjansa saattoikin olla dynamiittia:
se käsittelee yliopistojen yhteistyötä Kylmän sodan aikana!

Tuo väikkäri siis saattaa pitää sisällään kaiki solutusketjut KGB:stä lähtien USAn yliopistoihin saakka!
Sen avulla voisi olla mahdollisuus kaivaa esiin jokainen solutukseen osalistunut rovessoori ja desantti ja saattaa heidät tuomiolle.

Se tuntuu olevan tavoittamattoman kaukana mahdollisessa tulevaisuudessa, mutta kuten neuvostoimperiumin romahduksesta nähtiin, Suuria Asioita voi tapahtua yllättävän nopeasti.

Miksei siis myös Konservatiivinen Vallankumous, joka palauttaisi Kansakuntien Euroopan ja siivoaisi kulttuurimarxismin sinne mihin se kuuluukin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tätä yliopistolaitoksen räjäyttämästä kannattaisin minäkin ja tuo väitöskirja voisi olla hyvin mielenkiintoinen. Mitä muuten tulee KGB:n soluttautumiseen niin luepa Hans Graf Hyunin kirja Hyökkäys jos saat jostain käsiisi. Sitä konservatiivien vallankumousta tarvittaisiin. Mutta mitä kaikkea täytyy tapahtua ennen kuin se alkaa? Kuinka syvälle täytyy mennä?

QroquiusKad kirjoitti...

"Hyökkäys" on tuttu kirja, olin kerran jopa ostaa sen divarista, mutta finanssini olivat silloin heikompia kuin nyt ja sitten se olikin jo viety.

Siihen mikä voisi laukaista Konservatiivisen Vallankumouksen on mahdotonta vastata.
Eihän neuvostoimperiumin kaatanut kansalaisliikehdintäkään antanut itsestään selkeitä merkkejä etukäteen.

Tämäkin uudin oli ilahduttava:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008938889.html

Siinä huudetaan hädästä USAn Korkeimman oikeuden järkyttävää konservatisoitumista vastaan:
"Yhdessä viikossa aborttioikeus katosi, aseenkanto-oikeus vahvistui, kirkon ja valtion raja heikkeni ja ilmastopäästöjen leikkaaminen vaikeutui."

Sama asia järkyttää myös Hell-Sinkin Totuuden kommu..., korjaan kolumnistia:

https://www.hs.fi/visio/art-2000008867343.html

Artikkeli on maksumuurin takana, mutta aloituksesta voi päätellä, mitä se on syönyt:
se yrittää olla koppavan ivallinen, mutta onnistuu todistamaan juuri päinvastaista;
wokeltelijan hyytävää pelkoa kissanpäivien ja pahanteon loppumisen lähestymisestä.

Kulttuurimarxistit ovat hätääntyneet Järjen Äänen alettua kajahtaa yllättävästi.
Kaiken piti olla niin mukavaa;

vaalivilppi julistettiin rehtivaaleiksi, neekeriterrorismi julistettiin keskusteleviksi mielenosoituksiksi ja saatiin mukavasti dementoitunut vanhamies pressaksi, että voidaan toteuttaa hänen selkänsä takana mitä halutaan.

Mutta vastavoima on edelleen olemassa.
USA ei ehkä sittenkään ole menetetty maa.
Mene tiedä, vaikka Konservatiivinen Vallankumous alkaisikin juuri sieltä?

Ehkäpä seuraavista POTUS-vaaleista, jos ne väärennetään yhtä röyhkeästi kuin edelliset, että Washingtonin Wanha Mies saisi jatkaa Kamalan Varapresidentittären (joka on muuten ollut aika tarkoin poissa julkisuudesta...) keulakuvana?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Se konservatiivien vallankumous voi hyvinkin alkaa Yhdysvalloista. Kas kun maa ei ole niin vasemmistoliberaali kuin valtamediamme haluaa antaa ymmärtää. Tietysti siellä ovat ne vasemmistoliberaalit vallassa mutta hyvin pienellä – ja kikkaillulla – erolla. Se, mitä oma valtamediamme siitä metelöi on täysin yhdentekevää.

Ja muuten, ei se aborttioikeus jenkeistä kadonnut. Se siirrettiin osavaltioille. Kas kun Yhdysvallat on oikeasti liittovaltio.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei kadonnut ei, mutta eihän valtamedian ole tarkoitus kertoa totuutta vaan palvella sosialismia.
Tämä ajatus on kuulemma itse Isä Leniniltä, vaikka jostain syystä sitä on vähän vaikea löytää;
toisaalta englanninkielisestä Wikiquotesta löytyi tämä:

"All over the world, wherever there are capitalists, freedom of the press means freedom to buy up newspapers, to buy writers, to bribe, buy and fake “public opinion” for the benefit of the bourgeoisie."

Hyvinpä Lenin omaksui omaan käyttöönsä tuon ajatelmansa, ja opetuslapsensa hyödyntävät sitä edelleen siinä muodossa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En oikein tiedä, että palveleeko se edes sosialismia vai jotain feministipohjaista järjettömyyttä jota kuvaamaan ei ole edes sanoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroqius Kad. Totta.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tarjouksessa:raiskaa neljä, kärsi kolmesta tuomio. Muista myös, että ensikertalainen lusii vain puolet, jos sitäkään.

Ei oikein millään mahdu kaaliin, mutta ehkä olen vain rajoittunut henkilö.

Joku voisi myös kysyä, mihin ja milloin katosivat kantasuomalaisten oikeudet. Valistunut veikkaus voisi olla, että 1970-luvulla lällydemarien mukana.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Kansan kärttyisä käsi

Tuossa 70-luvun alussa muuan puolituttu meni ja varasti snagarilta jotain, oliko lenkkimakkara vai ranskanleipä en muista, nälkäänsä*. Kuritushuonetta seurasi. Kas kun oli muutamaa kuukautta aiemmin kertonut kaverinsa olleen yökylässä vaikka oli kaveri ollut kilikalikeikalla. Ei tullut tukkualennusta. Tuli tuomio ensin väärästä valasta ja kovennettu tuomio toisesta jutusta.

Juuri näihin aikoihin alkoi salatiede nimeltä ”tuomioiden yhdistäminen” yleistyä. Se alkoi ihan järkevänä, ei ole kohtuullista, että vaikka kun suurrikollinen jättää vilkun näyttämättä ja yrittää paeta kuplalla polliisia kirjata joka risteyksessä vilkun näyttämättä jättämistä omaksi jutuksi. Onhan se jo syyllistynyt ylinopeuteen ja pysäytysmerkin noudattamatta jättämiseen. Tai kun urpo – nimi muutettu henkilöllisyyden suojaamiseksi – uhoaa portsarille vetävänsä sitä turpaan jossei pääse kippolaan. Niin ei ole järkevää antaa tuomiota laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä täysimääräisenä kummastakin. Eikä pahoinpitelystä ja törkeästä, jos urpo ensin vetää pokea litsarilla ja sitten vielä potkaisee. Pelkkä törkeä pisaa.

Sittemmin on kehitys kehittynyt ja salatiede on karannut käsistä, kuin keuliva mopo konsanaan.

*Eikä vielä ollut antoisaa kelagoldia tai taikaseinää, ei. Sosiaalitoimistokin oli aika nuiva. Eikä töihin päästyä tullut kottiakaan automaattisesti.

Pyssymies

Ekku kirjoitti...

Ihan hämmästyttävintä on se, että kun edellisestä tuomiosta on kulunut tietty aika, niin seuraavaksi rötöstelijä tuomitaan taas ensikertalaisena.
Tuolla tulkinnalle neitsyeksi pääsee kohtuullisen pitkällä selibaatilla.

Anonyymi kirjoitti...

Aina näistä raaimmistaan teoista ei pääse edes lusimaan, jos tekijä on "alaikäinen". Hommafoorumin ketjusta korutonta kertomaa:

"Ruotsissa oli toinen melkein vastaava tapaus 2020. Tekijä 36-vuotias mies ja uhri 9-vuotias tyttö, joka raahattu metsään mutaiselle lammelle, jossa mies hieronut mutaa tytön päälle ja pakottanut syömään sitä. Pahoinpidellyt tyttöä, niin että tämä ollut lähellä menettää tajunnan. Lopuksi raiskaus. Myös puukkoa käytetty, mutta vain uhkailuun. Mies oli tuomittu aiemmin saman lajin rikoksista.

Tässä tuoreemmassa tapauksessa tytön kaulalle kuristettu ilmeisesti eläimen kaulapanta, mahdollisesti nippuside, niin ettei tyttö voinut hengittää. Raiskaaminen, kidutus ym kestänyt luultavasti yli tunnin. Tyttö on yhä koomassa, ja jos selviää hengissä, niin jatko näyttää huonolta, kun aivot todennäköisesti vaurioituneet hapenpuutteen seurauksena. Otsalla iso patti, silmät täysin ummessa, lisäksi päähän kohdistunut iskuja (puukolla?) , jotka saattaneet vaurioittaa aivoja hapenpuutteen ohella."

https://hommaforum.org/index.php/topic,117005.msg3427548/topicseen.html#msg3427548

Ylilaudalla on kuvakin tuosta uudemmasta uhrista. Pieni tyttö kaikenlaisten lääketieteellisten laitteitten ja viritysten peitossa. En viitsi sitä linkittää.

PS-lehdenjakaja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Pyssymiehelle, Ekulle ja PS-lehdenjakajalle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistänne. Tuo PS-lehdenjakajan kertoma tapaus on järkyttävyydessään aivan omaa luokkaansa. Siinä tarvittaisiin jo korpilakia.