perjantai 1. heinäkuuta 2022

VIHREÄT NUORET JA HIRVEÄT SETÄMIEHET

Vihreät nuoret ovat keksineet omasta mielestään hyvinkin osuvan iskulauseen ja julkaisseet sen twitterissä. Tuollaisen:

Vihreiltä nuorilta unohtuu – ja tietty unohtaminenhan on vihreille olennaista – että nimenomaan ne hirveät setämiehet ovat antaneet vihreille pari huomattavaa ihmisoikeutta. Jota vihreät eivät olisi omin neuvoin saaneet koskaan aikaiseksi. Kas kun loinen tarvitsee isäntäeläimen.

Ensinnäkin ne setämiehet ovat rakentaneet ja ylläpitävät maamme infrastruktuuria jota ilman vihreät eivät pitkään heiluisi hengissä.

Toisekseen setämiehet nettoveronmaksajina mahdollistavat sen että vihreät voivat olla ammatikseen unelmoivia palkansaajia. Siis palkansaajia. Ei työntekijöitä.

Vihreät ovat tälle maalle kallis, tarpeeton, vahingollinen ja vaarallinen egoaan toisten rahoilla ruokkiva utopistilauma.

Jos taas setämiehet lopettaisivat toimintansa tai jopa katoaisivat kokonaan niin sen huomaisivat vihreät nuoretkin hyvin nopeasti. Samalla kun menisi sormi suuhun ja pääsisi poru.

Niin, voihan tietysti olla että vihreät nuoret tarkoittivatkin niitä islamilaisia setämiehiä. Jotka epäilemättä veisivät eräitäkin ihmisoikeuksia. Mutta vihreillehän islamilaiset setämiehet ovat pop. Arvostelun ulkopuolella. Kuvaa hyvin vihreitten logiikkaa tai lähinnä sen puutetta. Tietysti suomalainen setämies on vihreälle turvallinen vihollinen sillä hän elättää vihreän eikä viiltele keneltäkään kurkkuja auki vaikka hänelle kuinka haistattelisi.

Joka tapauksessa voi todeta että setämiehet pärjäävät oikein hyvin ilman vihreitä. Mutta vihreät eivät pärjää ilman setämiehiä.

Tietysti kun olen itsekin setämies ja käppäukko niin täytyy kiittää vihreitä siitä että he karkoittavat mahdollisimman paljon miehiä äänestäjäkunnastaan. Jatkakaa ihmeessä valitsemallanne linjalla.

31 kommenttia:

Ekku kirjoitti...

Kyllä setämiesten suurin virhe on ollut sallia näille "Vihreille" äänioikeus alunperinkään.
Pitäisi lanseerata ihmisvelvollisuudet eikä mitään oikeuksia. Näihin velvollisuuksiin EI sitten kuulu elättää kaikkia maailman ihmisiä.

vaari kirjoitti...

Terve Ykä
Mielummin vireät nuoret ja hirvestävät käppäukot.
T.vaarisse

Anonyymi kirjoitti...

Voi perkele niitä setämiehiä. Pilanneet hyvän maailman!
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, vaarille ha Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Ainakin vihreät pitäisi tutustuttaa tähän reaalimaailmaan. Kokemus voisi olle heille tosin hyvin traumaattinen.

vaari: Näin voisi kyllä sanoa. Onneksi niitä tolkullisiakin nuoria vielä on.

Huru-ukko: Joo. Pilanneet hyvän utopian. Eivätkä suostu kuolemaan.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Onko niin hullua "ajatusta", jota virheet eivät rupeaisi kehittelemään omissa homeenvihreissa aivoissaan. Ja saatana - sitten se on jo hallitusohjelmassa ja eiku velkaa otetaan sen toteuttamiseen ! Kyllä setämiehet maksaa !

JJR kirjoitti...

Ensi talven vaalikeskusteluissa tulisi puoluejohtajilta suoraan kysyä, vaaditteko hallitukseen mukaan kommunistigimmoja, kyllä vai ei?
Helpottaisi äänestäjien valintoja.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö tämä ole törkeää maalittamista ja kiihottamista kansanryhmää kohtaan? Ehdotankin, että perustetaan verovapaa säätiö, sinne kymmeniä hyväpalkkaisia virkoja, joihin ei huolita yhtään naista ja jonka kuningasajatus on setämiesten ihmisoikeuksien suojelu.

Minkähänlainen meteli nousisi, jos vastaavasti kehotettaisiin suomalaisia pitämään kiinni oikeuksistaan, ennen kuin maahanmuuttajat vievät ne?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät nuoret tarvitsevat kurinpalautuksen. Oikein sedän kädestä.

Nils- Aslak kirjoitti...

Olihan tuolla US- Puheenvuorossa erään n. kolmikymppisen vihreän miehen kirjoitus, joka meinasi aiheuttaa minulle aivoverenvuodon. Hänen mielestään: "On vain hyvää tuuria, että suomalaiset ovat saaneet asuttavakseen näin rikkaan maan, joten meidän pitää jakaa reilusti sitä hyvinvointia köyhemmille maille".

Jumalauta, minäkin menin ensimmäisen kerran 13- vuotiaana maalaamaan kesätöinä erään kauppiaan kaksikerroksista taloa ja sen jälkeen joka kesä jossain palkkatöissä.

Ei ihme, että vihreät haluavat alentaa äänestysikärajan 16 vuoteen. Mutta tämä lysti on jo loppusuoralla ja noita vihreitä nuoria odottaa kaamea yllätys!

Anonyymi kirjoitti...

Otettiin taas 300 miljoonaa takkiin koronapaketista. Lisäksi Suomi ilmeisesti lähti mukaan "sosiaaliseen ilmastorahastoon" vaikka esim. Saarikko sanoi, ettei siihen lähdetä. Toukokuussa otettujen kulutusluottojen määrä oli ennätyksellinen. Kukaan ei tiedä, miten sotehimmeli rahoitetaan. Valtion velanotto ensi vuonna muistaakseni 6,7 mrd. Ja kaiken huippuna: Jopa perussuomalaisen puolueen johto ilmeisesti valehtelee saaneensa itärajan tukkivan lain aikaiseksi. Hommaforumin ketju aiheesta on karua luettavaa. Arvostettu jäsen "Roope" sanoo mm. että "viestintä ei olisi tällaista, jos laki olisi saatu oikeasti kuntoon. Se olisi itkua ja ulinaa." Havainto on aivan oikea: hallintovaliokunta julistaa aivan liikuttuneesti asiasta saatua yksimielisyyttä. Prof. Matti Virén toteaa, että olemme siirtyneet markkinataloudesta "sosialistiseen siirtymätalouteen."

Kaiken kaikkiaan: setämiehelle tämä on kauhujen valtakunta. Kaikki romahtaa.

PS-lehdenjakaja

KKi kirjoitti...

Kappas vaan, jopas oli vihreiltä jykevä kannanotto. Ihan tässä dieselsetänä pelottaa. :D

Juttuhan on niin, että nämä viherpenskat oikeasti luulevat yhteiskunnan toimivan ja hyvinvoinnin tulevan kallion kuplan hintahtavien hipsterikoodareiden härpäkepeleistä.

Ja neekereitä nämä haalaavat maahan koska ajattelevat neekereiden tekevän halvalla persvakoduunit. Ja kotimaisten persvakoäijien itkevän työttömänä kunnes sosiaaliturva romahtaa.

Pieleen menee. Neereistä kun ei oikein ole persvakoduuneihin(kaan). Hipsetereiden hintahtavia pikkupoikapelejä ei voi syödä.

-TR- kirjoitti...

Eikös vihreiden mielestä bensan ja energian kuulukin maksaa niin paljon että kipeää tekee? Jos tuo porukka saa äänestäjiltä kannatusta niin olemme ansainneet kurjuutemme.

Anonyymi kirjoitti...

Mut jos ei olis joskus ollut 'setämiehiä', niin ei olisi myöskään virheitä tullut tehtyä!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa-a, taitaapa olla niin, että niitä setämiehiä kokemuksen mukana tullaan tarvitsemaan vielä ns kipeästi, pelastamaan tämän yhteiskunnan. Mistä myös virheet tänä päivänä nauttivat. Itse vertaan virheitä maanpettureiksi, jotka ylimielisyydessään ovat tuhoamassa valtiota, jonka vuoksi on vuodatettu verta ja paljon.

KKi kirjoitti...

Ostettiinpa tuossa Tokmannin halppis grilli. 3+1 polttimoinen peitteen ja säätimen kanssa 250€.
On ihan soiva peli. Grillattu jo lohta, kanan siipiä ja naudan (lehmän) filettä.
Soiva peli kohtuu hintaan. Weberiin kun ei kynnet kyennet.

Bogreol kirjoitti...

Vihreiltä nuorilta puuttuu historian perustiedot, heidän kannanottonsa kuvaa kuinka hukassa he ovat ja kuinka sekavassa tilassa kulttuurimme nyt on. Länsimaisen sivilisaation hyvät puolet asetetaan kyseenalaisiksi, eikä setämiehille anneta enää kunniaa siitä että he Euroopassa nousivat puolustamaan ihmisoikeuksia, naisten ja lasten oikeuksia. Orjuus kumottiin. Tasa-arvo naisten ja miesten välillä eteni vääjäämättömästi. Länsimainen sivilisaatio hiipuu tämän uusmarxilaisen woke-nuorison käsissä.

Nyt orjuuttavaa islamia ylistävät vihreät nuoret naiset, sillä naisiahan vihreät pääasiassa ovat, antautuisivat mieluusti Kairon ihmisoikeusjulistuksen komenneltaviksi. Nämä sedät eivät epäröi ottaa ihmisoikeuksia pois vääräuskoisilta, ovat jo alistaneet omatkin naisensa ja lapsensa, ja valloitusmatkalla Eurooppaan kietoneet vihervasemmiston pauloihinsa eivätkä välitä moninaisuudesta kunhan muhamettilaisille toistaiseksi annetaan erityisasema.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaakohan sinulla olla asiasta jotain todisteita? Itse taidan olla ilmastonmuutuksen ja luonnon monimuuotoisuuden kannalla. Ei ihminen ýoi missään oloissa vaarantaa luontoa. Me elämme miyös luonnossa ja luonnosta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Nuorvirheät antavat aikas hyvää jatkuvaa näyttöä sen puolesta, että äänestysikärajaa ei todellakaan pidä laskea, vaan korottaa mieluimmin 30 vuoteen:

se on rajapyykki, johon mennessä pisinkin puberteetti tulee valmiiksi ja nuoruuden virheilyt veganismeineen ja maailmanhalauksineen saavat väistyä aikuisuuden tieltä.

Ne jotka jatkavat puberteettiaan vielä 30 täytettyään, on mielestäni syytä sulkea pois yhteiskunnasta perustein, jotka ovat ilmiselviä kaikille muille, paitsi näille rosameriläisille ja paavoarhinmäille itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden kannatus taitaa olla jotain n. 9-10 %, joten on täysin käsittämätöntä ketkä heille noin suuren vallan päätöksenteossa ovat antaneet, eivät ainakaan äänestäjät (no, toki RKP:kin 4 prossan kannatuksellaan pitää panttivankinaan 90 % suomalaisista älyttömillä kielivaatimuksillaan. Eivät siksi että ovat bättre folk vaan koska rikare). - Ykä tuossa mainitsee vihreät palkkatyöläiset. Kuinkahan monta prossaa heistä on a) julkisella sektorilla, b) yksityisellä tai c) elää yhteiskunnan tukien varassa. Sopii muistaa, että vihreille se painavin ihmisoikeus on ikioma opinto- ja asumistuki. Tällaista tutkimusta emme koskaan tule näkemään vaikka esim. persuja äänestävien taustoja "tutkitaan" millintarkasti.

Tätinaisia eivät vihreät uskalla suututtaa. Kun prekariaatin arvokas edustaja tulee kankkusessa kerjuulle entiseen kotiinsa, ei siellä se tyly setämies ole pullaa ja suolapaloja voipuneelle tuputtamassa, ikävästi vaan urahtaa että "etkös poika ole vieläkään oppinut edes asiallisesti ryyppäämään". Ja se on kylläkin se tätinainen joka sen muutaman satkun jo toipuneen rakkaansa taskuun sujauttaa. Se on niin ihanan henkilökohtaista - mutta setämiehet vaan sellaisia, noh, jotain mitä lienee veronmaksajia.

hesarin ja ylen lemmikki"asiantuntija" Heikki Hiilamo (vihr.) jopa ylitti itsensä ylen kolumnissa (aivastuksia lukuunottamatta kaikki mitä hänen suustaan tulee julkaistaan). "Bensan hinnannousu on melkein parasta, mitä on pitkään aikaan tapahtunut!" Ja tämä meni jo makaaberin puolelle: "Sekä koronakriisillä että Ukrainan sodalla on hopeareunus, joka on väriltään vihreä." Iranistakin meidän pitäisi ottaa kuulemma oppia. Hyytävää tekstiä, yle/kolumnit tänään. Lukekaa itse.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, JJR:lle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Nils-Aslakille, PS-lehdenjakajalle, KKi:lle, TR:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Bogreolille, Ano4:lle, Qroquius Kadille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne ja hyvistä lisäyksistä. Ano4 taisi kirjoittaa vihreitten nuorten koneelta. Suomen luonnon biokapasiteetista vs. hiilijalanjäljestä voi katsoa tilastoa tuosta:

https://data.footprintnetwork.org/?_ga=2.102658369.1330411514.1656706772-1170105493.1653564422#/

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät voisivat lopettaa sen hengittämisen, niin olisi heistäkin hyötyä, kun pyritään kohti sitä kuulemma niin arvoiseksi tekevää hiilineutraaliutta. Sitä setämiehetkään eivät voi heiltä pois viedä.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Kolmisen vuotta sitten, eli 2019 eduskuntavaalien alla nämä Hirveät -de Röda nuoret ry. olivat sitä mieltä, että maatalous Suomesta tulee lakkauttaa, ja siirtyä täysin ruuantuonnin varaan. Jos nämä utopistiset
28 v. koliikkiteinit olisivat saaneet tahtonsa läpi, mihin käteen se lusikka laitettaisiinkaan ensi talvena?
T. Keskiäkäinen tst-psv.

klova kirjoitti...

Vihreät saavat vajaalla 10% valtaa kahdesta syystä.
Ensinnäkin vasemmistohallitusta ei kasata ilman vihreitä ja ns oikeistohallitukseenkin heitä melkein tarvitaan, olettaen etteivät kok, kepu, persut ja joku pikkupuolue muodosta hallitusta, aika epätodennäköinen vaihtoehto. Kymmenellä prosentilla ostaa paljon valtaa tässä naurettavien pikkupuolueiden maassa. Oikeassa parlamentarismissa olisi korkeintaan kolme puoluetta, vasemmisto, oikeisto ja liberaalit. Suomessa kaikille pitää olla oma puolue ja mistään päätöksistä ei tule mitään.

Toinen Vihreiden vallan lähde on kannattajien aktiivisuus. He uskovat asiaansa ja ovat valmiita edistämään sitä ihan julkisesti. Näin he saavat kokoaan isomman merkityksen. Vain ne äänestetyt äänet lasketaan ja vain mielenosoitukseen osallistujien huudolla on merkitystä. Tämä aktiivisuus ulottuu myös mediaan ja virkamieskuntaan, missäänhän ei ole määrätty, että esim persumielinen ei voisi opiskella toimittajaksi tai hakea ja yletä virkakoneistossa.

Vihreät ovat kuin 70-luvun alun taistolaiset, ahkeria asiassaan ja täysillä mukana. Tuollainen tosissaan olevien meininki vetää monesti varsinkin ehdottomia nuoria mukaansa ja kun vastustajat eivät tee mitään niin pelikenttä on lapsellisen helppo ottaa haltuun.

Anonyymi kirjoitti...

Terho Hämeenkorpi 6.25

Ei ole ja siksi mitään ideoita ei edes sketsimielessä kannata julkaista, koska on suuri mahdollisuus, että pöllöimmätkin ideat saavat vihreän liekin alleen.a

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Keskiäkäiselle tst-pv:lle, klovalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Eiväthän vihreät sitä lopeta. Saattavat kyllä vaatia meitä muita lopettamaan.

Keskiäkäinen tst-pv: Tuo on totta eivätkä ne vieläkään ole luopuneet ajatuksesta. Varsinkin karjataloushan on niille herrasta perkeleestä.

klova: Tuo on kyllä pitkälti totta. Lisätään siihen vielä se, että niin vasurit kuin demarit ovat yhtä lailla vihervasemmistolaisia ja kepu & kokkarit eivät uskalla panna hanttiin. Se kun tietäisi taas hyökkäystä vihervasemmistolaisen valtamedian taholta.

Ano: Saattaa vaan olla että ne pöllöimmätkin ideat on jo keksitty. Kaikkia ei vaan ole tuotu vielä esille.

Anonyymi kirjoitti...

Esimerkki mitä tarkoittaa taantumus politiikalla mietittynä ja tehtynä.
Olipa kerran minullakin diesel auto. Se vähäpäästöinen joita poliitikot kehottivat joskus hankkimaan. Se tuli 20 vuotta vanhaksi. Ei enää myyntiarvoa, käyttöarvoa kyllä. Verot tulivat liian kalliiksi pienellä eläkkeellä kituuttelevalle vaikka en olisi ajanut metriäkään. Ajoneuvovero, käyttövoimavero, vakuutusmaksuvero ja vielä kaiken päälle alv veivät jo kuukauden eläkkeen. Käyttökuluista puhumattakaan.

Ajanut olisin sillä vielä mutta, otin pois liikennekäytöstä kun polttoaineen hinta nousi tähtitieteelliseksi tuloilleni ja aurinko armas soi kelit joissa tarkenee kävellä ja pyöräillä. Autopurkamo maksaisi autosta vielä jotain. Jos siitä saisi romutuspalkkion ostaisin uuden polkupyörän, mutta ei kuulemma onnistu. Valtion tuet on suunnattu varakkaille sähköauton hankintaan. Onneksi on 80-luvulla hankittu kestävä polkupyörä, jääkärimallia, yksivaihteinen. Ostan talveksi siihen nastarenkaat.

Eli samassa jamassa ollaan kuin 60-luvulla resupekkana. Raha täytyy saada ensi talvena riittämään ruokaan ja lämmitykseen. Pirukaan ei vielä tiedä riittävätkö. Neuvoja kyllä tulee vaan ei tekoja. Markkinat kuulemma... Vetäkööt etukäteen. Politiikka tässä on vienyt.

Virkamies matematiikalla, kun köyhiä oikein verotetaan he siirtyvät ekologiseen elämäntapaan ja menevät ja ostavat vielä sähköautonkin. Käytäntö on tietenkin toinen kun rahaa ei ole, mutta on tuossa puolet tottakin. Ekologisesti liikutaan kun on pakko. Eikä tulevaisuutta ole vaikea ennustaa. Sama virkamies tekee hallitukselle "selvityksen" joka näyttää että verotulot ovat pudonneet ja tarvitaan uusia veroja.

Anonyymi kirjoitti...

Kai siellä vihreiden nuorisoketjussa vaikuttaa myös miesoletettuja. (Ihan välihuomiona, löytyihän tällekin uussanalle lopulta merkitys. Koska ei tuollaisia enää kai miehiksi voi kutsua) Koska jos miehenä istuu innokkaana nyökyttelemässä päätään, saati sitten, että aktiivisesti ottaisi osaa omaan ruunaamiseensa...Kyllä hekin haluavat nussia ja tämä on valittu strategia. Kyllä sitä luulis ihmiseltä enemmän ylpeyttä ja selkärankaa löytyvän.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tiivistit vituralleen menneen nykytilanteen täydellisesti. Toivotan sinulle voimia ja jaksamista. Ja sopiiko että käytän osaa kommentistasi yhtenä osana mahdollista tulevaa kirjoitusta?

Ano2: Joo, löytyyhän niitä. Tosin kun katsoo vihreitten kansanedustajajien sukupuolta ja puolueen touhua muutenkin niin ne ovat koko lailla wanna be-porukoita.

Anonyymi kirjoitti...

Ano 1, tottakai voit käyttää kommenteissani olevia asioita kirjoituksiisi. Eihän minulla ole noihin mitään oikeuksia, elävästä elämästä ja kokemuksista ne vain ovat. Tuskinpa olen huolieni kanssa yksin.

Qroquius Kad kirjoitti...

Aiemman kommenttini teemaa jatkaen siteeraan Winston Churchillin tunnettua ajatusta, että joka ei ole nuorena anarkisti, sillä ei ole sydäntä;
joka ei ole vanhana konservatiivi, sillä ei ole järkeä.

Nuoruuteen kuuluu into, elinvoima, mustavalkoinen maailmankuva (joosa tietysti itse ollaan sillä Valkoisella Puolella), ehdottomuus, utopismi, pilvilinnojen rakentelu ja kaikki-mulle-nyt-ja-heti -asenne.

Nuoruuden into on toki omalla tavallaan arvokasta.
Se voi tuoda meille setämiehille uusia näkökulmia, joita ei ole tullut ennen ajateltuakaan.

Mutta missään nimessä nuorille ei saa antaa valtaa alkaa itse toteuttaa näkemyksiään.
Muuten seuraa tällaista kuin nyt.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitokset. Palaan tuohon jossain vaiheessa. Ja et varmasti ole huoliesi kanssa yksin.

Qroquius Kad: Noinhan tuo elämän pyörä aina etenee. Jotkut tosin jäävät iäksi siihen nuoruusvaiheeseen.