tiistai 28. kesäkuuta 2022

FEMINISTINEN TUNNEKOULUTUS

Hämeenlinnan Vanajalinna, entinen Sirola-opisto, nykyisin Valerie Solanaksen SCUM-oppikeskus, lähitulevaisuudessa…

No niin… heitä oli taas paikalla. Kauneimpaan kesäaikaan. He saisivat pian oppia jonka suurin osa heistä oli jo omaksunutkin. Todennäköisesti kaikki. Omasta halustaan. Eiväthän he muuten täällä olisi. Näin tuumasi itsekseen saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen joka oli aina kesäisin lainassa Tampereen yliopiston ja Helsingin yliopiston toimittajakoulutuksen käytössä.

Paikalle oli valittu tietenkin vain naispuolisia toimittajaopiskelijoita. Miehiin ei voinut luottaa vaikka he kuinka naisia nöyristelisivät. He olivat silti vain kuhnureita. Koulutukseen oli valittu vain niitä kuuluisia Nuoria Älykkäitä Naisia. Ja Lennipirkitta omalta osaltaan viimeistelisi heidän koulutuksensa. Opiskelijat katsoivat Lennipirkittaa ihastuneella ilmeellä. Olihan hän heille kuuluisa. Jonkinlainen opillinen äitihahmo. Lennipirkitta rykäisi asiallista yskää ja aloitti puheen:

- Hyvät opiskelijat. Te olette saaneet oppilaitoksissanne paljon tärkeää ja tarpeellista oppia. Täällä te saatte sen, sanoisinko välttämättömän mausteen joka takaa teille menestyksekkään uran. Uran, jolla voitte omalla osaltanne viedä Suomea oikeaan, intersektionaaliseen suuntaan.

- Opetuksessa on kyse vahvuudestanne ja vihollisestanne joka toimii sitä vahvuuttanne vastaan. Mikä on vahvuutenne? Tunne. Naisellinen tunne. Feministinen tunne. Intersektionaalisen feministinen tunne. Ja mikä puolestaan on yhteinen vihollisemme? No tietenkin. Sehän on faktat. Ja faktistit. Ne ihmiset, jotka perustelevat vastenmielisiä ja kohtuuttomia väitteitään faktoilla.

(aplodeja)

- Nuo faktistit ovat lähtökohtaisesti väärässä sillä faktat perustuvat numeroihin, kirjattuihin havaintoihin ja tilastoihin. Niitä voidaan väärentää. Niitä voidaan tulkita väärin. Niitä voidaan tulkita tarkoitushakuisesti. Faktat ovat vanhan ja vastenmielisen insinööritodellisuuden viimeinen rintama jolla se pyrkii viivyttämään uuden, paremman ajan alkamista.

(aplodeja)

- Sen sijaan tunteet ovat ikuisia, tulkitsemattomia ja väärentämättömiä. Ne elävät hetkessä ja ovat aina oikeassa. Nimenomaan oikeat, feministiset intersektionaaliset tunteet. Ja niitten merkitystä tulen opettamaan teille tällä tiivillä kurssilla. Käyn läpi perusasioita joita käymme sitten läpi koulutuksen aikana kohta kohdalta tarkemmin. Mutta jo tässä tiivistelmässä osoitan teille, että me, oikealla tavalla tuntevat ihmiset olemme oikeassa ja faktistit väärässä.

(paljon aplodeja)

- Monikultturismi: Faktistit saattavat esittää tilastoja jonka mukaan kehitsmaalainen maahanmuutto on Suomelle taloudellisesti hirvittävän raskas taakka ja se aikaansaa lisääntyvää väkivaltaa sen kaikissa muodoissa. Mutta oikea tunne kertoo ja todistaa sen että kaikki, aivan kaikki ihmiset ovat samanlaisia, tasa-arvoisia ja samalla viivalla. Siksi kaikilla, aivan kaikilla ihmisillä on oikeus saada Suomesta pysyvä turvapaikka. Ennen, nyt, ja tulevaisuudessa. Tilastoista huolimatta.

- Tunne, se oikea tunne todistaa että he kaikki ovat tulleet Suomeen hirvittävästä vaarasta ja ihmiselämän hintaa ei voi määritellä rahalla eikä tilastoilla. Ja koska tunne kertoo että jokainen ihminen on aivan samanlainen ihminen kuin me suomalaisetkin niin jokainen tänne saapunut on voimavara. Tunne ymmärtää, ettei voimavaran tarvitse realisoitua heti. Tunne jaksaa odottaa. Niin kauan kuin on tarpeellista. Tarvittaessa ikuisesti.

(paljon aplodeja ja fanittamishuutoa)

- Se, jota faktistit nimittävät ilmastohysteriaksi mutta mikä on tosiasiassa maailman pelastamista: Faktistit näyttävät tilastoja joiden mukaan Suomi on jo ilmastonegatiivinen joten kaikki vihervasemmistolaisen hallituksemme määrätietoinen työ ilmastonmuutoksen vastustamiseksi on turhaa ja tuhoaa suomalaisen elinkeinoelämän. No, yksiselitteisesti tulkittavat tilastot ehkä sanovat näin mutta oikea tunne sanoo että Suomen on oltava mukana ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa ja siihen ei riitä pelkkä asioiden säilyttäminen ennallaan vaan aktiviset toimenpiteet toimenpiteiden vuoksi. Myös meillä Suomessa.

- Aivan sama, mitä tilastot sanovat. Ja tulee muistaa myös se, että nämä toimenpiteet tärkeältä osaltaan ruokkivat oikeamielisen ihmisen tunnetta siitä, että hän on hyvä ihminen joka tekee oikein. Faktistit haluavat riistää meiltä sen hyväilevän oikeamielisyyden tunteen ja sitähän voi aivan perustellusti sanoa törkeäksi tunneraiskaukseksi. Meillä on oikeus tunteisiimme. Niitä ei saa viedä meiltä pois. Eikä niitä saa kyseenalaistaa.

(hyvin paljon aplodeja ja lisää fanittamishuutoja)

- Yhtenä esimerkkinä voi pitää myös LGBTQTiiTyy-ajattelua. Faktistit toteavat rajoittuneesti että kun alaikäinen ei voi äänestää, ei voi ostaa olutta eikä edes ajaa mopolla alle 15-vuotiaana niin millä ihmeen järjellä hänen tulisi voida päättää sukupuolenkorjaushoitojen ja sellaisen, mitä faktistit nimittävät korjaamattomaksi silpomiseksi aloittamista. Samat faktistit vetoavat vanhentuneeseen biologiseen ajatteluun että sukupuolia on vain kaksi.

- Mutta meillä on tukenamme tunne ja me ymmärrämme että sukupuoli eli nykyaikaisemmin genderi ei ole biologinen asia vaan se on tunneasia jonka ihminen itse määrittelee. Ja sen, mitä ihminen tunteellaan määrittelee, on yhteiskunnan hyväksyttävä ja muokattava itseään sen määrittelyn mukaisesti. Tämä koskee myös alaikäisten sukupuolenkorjausprosessia. Jos henkilö tuntee, että se on välttämätön, niin se on suoritettava. Ja koululaitoksemme on opetettava lapsille nimenomaan tätä tunteeseen pohjautuvaa eikä rajoittavaan insinööritodellisuuteen pohjautuvaa opetusta.

(hysteerisiä suosionosoituksia)

- No niin. Koulutus alkaa pian. Pidämme ensiksi pienen tauon. Koulutettavat. Oletteko valmiit viimeistelevään koulutukseen?

- KYLLÄ, ÄITI KÄRSÄNTYÖNTÄJÄ!

(äärimmäisen hysteerisiä suosionosoituksia)

Opiskelijat menivät tauolle ja Lennipirkitta katsoi heitä lämpimin ajatuksin. Eivät he edes tätä koulutusta tarvitsisi. He olivat valmiita jo muutenkin. Mutta varma oli aina varmaa. Suomi yhteiskuntana tarvitsisi juuri heitä. Nuoria Älykkäitä Naisia. Jotka määrittelisivät älykkyyden uudelleen. Faktat hyläten. Pohjautuen naiselliseen tunteeseen. Feministiseen tunteeseen. Intersektionaaliseen tunteeseen.

Lennipirkitta ajatteli että ehkä näitten opiskelijoiden uran aikana faktistit häviäisivät Suomesta lopullisesti. Voi, se oli niin kaunis ajatus. Ehkä Suomi muuttuisi paratiisiksi. Feministiseksi paratiisiksi.

26 kommenttia:

Kissamies kirjoitti...

Charles Chaplin sanoi elokuvan Diktaattori loppupuheessa 'Me ajattelemme liikaa ja tunnemme liian vähän'. Nykyään ongelma on päinvastainen. Syy taitaa olla se, että silloin oli vallalla modernismi ja nykyään meillä on riesanamme postmodernismi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kissamies. Näin taitaa olla.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Joo, kyllä ! vähän vanhaa lainaten:"TitityyLGD on tunne, jonka tuntee, kun tuntee tunteen, joka on LGD jne..." Voi vitsi, kun ei tunne tuota tunnetta - jaa, mutta määhän oonkin persvakoäijä!

Qroquius Kad kirjoitti...

Minusta tuntuu, että tunteen tunteminen tuntuu tunteena.
Minusta tuntuu, että tunteet ja tuoksut ovat arvokkaita asioita, eikä niitä saa sivuuttaa.
Sen tiedän, ettei niiden johdolla elämänsä läpi kulkevalle ihmiselle saa antaa minkäänlaista valtaa ja vastuuta mistään muusta kuin synnyttämistään vauvoista.

Mutta off-topicina:
höpöfaarao Erdi I Kaikkeinsuurin se sitten hyväksyi Suomen NATO-jäsenyyden.
Odotamme mielenkiinnolla, mitä hän sai vastineeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu, että tällä menolla kaikki menee päin paikkaa, minne aurinko ei paista. Ja minusta tuntuu, että aika myös valitettavasti todistaa arveluni oikeaksi. Vaikka siskot kuinka taputtaisivat seisaaltaan hurmiossa toisilleen neuvostotyyliin, niin ei auta. Suuri unelma on mennyttä ja vallankumous on syönyt lapsensa. Alussa oli suo,kuokka ja Jussi ja lopussa on oleva samoin.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Terho: Ja tulee muistaa, että persvakoäijät pitävät tämän maan pystyssä.

Qroquius Kad: Mutta ne ihmiset jotka elävät pelkillä tunteilla ovat valitettavasti vallassa nyt.

Tapsa vaan: Siihen suuntaanhan se on menossa. Vihervasemmisto on tuhoamassa suomalaisen elinkeinoelämän ilmastohysteriallaan. Joka pohjautuu tietysti, no, tunteisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä tuo on intersektionaalisen feministin uni, jopa painajaissellainen. Ei hänellä ole tarvetta asettaa faktoja vertailuun tunnetta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää ihan kuin vihreiden puoluekokoukselta.

Anonyymi kirjoitti...

Takavuosina lyötiin julkisuudessa rumpua sitä, että kun saadaan tarpeeksi naisia päättäjien paikoille, niin jo alkaa asiat olla reilassa ja kohdillaan. Nyt kaikki kiintiötkin lienee jo ylitetty ja mitä onkaan saatu?

Valtionvelka on korkeampi kuin koskaan aikaisemmin (ja kohta otetaan surutta lisää), on osallistuttu muiden maiden talouden pönkittämiseen, nostettu kehitysavun määrää, kaikki elinkustannukset ovat nousseet huimasti, edelleen on massatyöttömyys ja leipäjonot, kiihtyvä white flight, ryöstelevät ja pahoinpitelelevät nuorisojengit, rajat auki kenen tahansa tulla asylumia hakemaan tai perhettä yhdistämään. Eiköhän pakolaisten/turvapaikanhakijoiden/siirtolaistenkin määrä, kustannukset ja ongelmien kiintiö näin pienen maan sietokyvylle ole jo ylitetty?

Kaikkea ei voi laittaa koronan tai ilmastomuutoksen piikkiin, mutta näin tehdään, koska poliitikko ei jätä hyvää kriisiä käyttämättä. Ja niin vihervasemmistolainen naishallitus kiitää eteenpäin kuin luotijuna, välittämättä yhtään mistään muusta kuin oman agendan toteuttamisesta. Eikö mielessä ole vielä koskaan käynyt sekään ajatus, että suomalaisia on tällä pallolla vain 0,75 promillea kaikista, eikä voi toimia kehitysmaiden sosiaalitoimistona loputtomiin tai että maailman kunnianhimoisin ilmastopolitiikka on sulaa hulluutta?

Kuten nimimerkki Tapsa vaan tuossa edellä nasevasti totesi; kohta jäljellä on enää se suo, kuokka ja Jussi.

Mahtaa muuten pääministeriä sapettaa, kun ei päässyt Nato-neuvotteluihin poseeraamaan lehtikuviin ja televisioon!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

"Kuten nimimerkki Tapsa vaan tuossa edellä nasevasti totesi; kohta jäljellä on enää se suo, kuokka ja Jussi."

Tai sitten on vain suo ja Jussi. Kuokka sen sijaan on takavarikoitu, koska vihreä hallitus on julistanut kaikki suot luonnonsuojelualueiksi, joita ei saa kuokkia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei ole, eikä nykyaika häntä siihen pakota. Hän saa unelmoida rauhassa.

Ano2: Vihreät ovat kyllä tehneet onnistuneen pesäeron reaalimaailmaan.

Rouva Ano: Hyvin tiivistetty. Nyt ollaan saatu se naisvalta ja voi kysyä että kuinka meni noin omasta mielestä.

Ano3. Joo, tuossa tilanteessa aletaan pian olla.

Qroquius Kad kirjoitti...

Eipä ole Jussiakaan enää pian, koska hän tuntuu niin vääränlaiselta.
Siksipä hänen on oltava Justiina tai oltava olematta laisinkaan.

Professori kirjoitti...

Tulin tänään kirjoittaneeksi samasta aiheesta. Elämme oikein tutkitusti ajassa, jossa tunne korvaa tosiasiat. https://professorinajatuksia.blogspot.com/2022/06/totuuden-jalkeinen-aika.html?m=1

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Professorille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, tai Jussin pitää määritellä itsensä androseksuaaliksi joka tuli ulos kaapista biseksuaalina mutta joka on kuitenkin transmies joka on myös pan questioning joka ei kuitenkaan halua lokeroida itseään:

https://pbs.twimg.com/media/FWOshv2XgAABe7W?format=jpg&name=medium

Professori: Kirjoituksesi oli hyvä. Jos tämä tunteellinen Vesimiehen aika joskus loppuu niin järjellä on ihan helvetisti korjattavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jotensakin luotaantyöntävän näköistä porukkaa tuossa Ykän linkkaamassa kuvassa. Ja noiden vähien sanomisiensakin takia, tulee mieleeni ajatus, että ei ole kaikki muumit kanootissa tai inkkarit laaksossa näilläkään ja kallonkutistaja on heittänyt hanskat hitoille näiden kanssa. Ajatellen samalla, että tyhjän saa pyytämättäkin.
Vaan Sanna-parkaa käy sääliksi. Ai miksikö? No kun se pikkuinen ei pääse poseeraamaan todellisten johtajien kuvissa, edes linssiluteena. Eikä valtavalemedian toimittajat soittele ja kysele. Vaan kyllä se Sanna vielä jonkun jipon keksii jolla saa "nostetta" vaolleen, vai oliko se uralleen?
Huru-ukko
PS. Kantsii lukee myös se proffan postaus. Täyttä asiaa.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ainahan Manna Sariini voi otattaa itsestään kansikuvan, jossa on jättänyt paidan ja rintsikoiden lisäksi bleiserinkin pois.

Anonyymi kirjoitti...

Ainahan Manna Sariini voi otattaa itsestään kansikuvan, tai/vai kauhukuvan? Älä hyvä QK maalaa piruja seinille.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Nuo tyypithän ovat muodinmukaisia. Se, mikä oli joskus mielenterveyden ongelma on nyt muotia. Ja Sannan on turha olla huolissaan. Kyllä valtamedia pitää yllä hänen jumalattaren asemaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, totuus vastaan faktat on jo hyvin ongelmallinen debaatti, moni ei ehkä edes sisäistä eroa. Faktat ovat mitattavia, totuus taas aina jollakin tavalla subjektiivinen. Ei oikeussalissakaan vannota että kerrotaan faktat, siellä kerrotaan totuus. Luvataan siis ettei valehdella tarkoituksellisesti. Totuuteen vaikuttaa paljon henkilökohtainen kokeminen, faktat ovat pysyvämpiä. Esim. jos sademittari näyttää että alueella on yön aikana tullut 10mm vettä niin se on faktaa. Henkilöiltä kysyttäessä toinen voi sanoa että vettä tuli kaatamalla kun taas toisen mielestä vilvoittava pieni sade ripsahteli. Molemmat kertovat omasta mielestään totuuden.

Mutta entäs sitten tunteet? Nyt mennään abstraktin puolelle. Tunteissa ei ole mitään mitattavaa, ja kokemus on aika täysin subjektiivinen. Tunteella elävän tai tunteisiin vetoavan ihmisen ei tarvitse välittää sen enempää totuudesta tai faktasta, koska tunne on aina oikein! Tunnetta on myös kaikkein helpoin ohjata ulkoa, "egon ruokinta" ja joukkohysterian erilaiset muodot ovat osoittaneet toimivuutensa läpi historian. Jätän jokaisen (joka jaksoi lukea) omaan harkintaan mikä noista kolmesta olisi päätöksen teon tukena se lääke jota Suomi tällä hetkellä kaipaisi, mutta jonka käyttäminen leimataan välittömästi toisenlaista menetelmää suosivien toimesta.

t.Puupääukko

-TR- kirjoitti...

Routa porsaan kotiin ajaa ja tosiasioiden käydessä sietämättömiksi järki alkaa palaamaan päihin, ainakin joillekin.

Esim Saksassa joka on hirttänyt itsensä kiinni venäläiseen kaasuun, josta nyt pitäisi irtautua, on ydinvoimaloita käynnistetty uudestaan ja, herraparatkoon, kivihiilivoimaloita.

Paikalliset vihreät ovat raivoissaan mutta kun talvella tulee kylmä niin ideologia ei paljon lämmitä.

Anonyymi kirjoitti...

No yksinkertaisesti. Naisethan tämän sallivat, koska heidän osaltaan äänestys % on korkeampi. Kuulutankin miesten ryhdistäytymistä. Äänestämään seuraavissa vaaleissa oikein joukolla, ja mies ehdokasta. Eikä mitään miesfeministejä. Ja niitä ehdokkaita pitää katsoa ohi valtamedian propagandan.

Anonyymi kirjoitti...

"Esim Saksassa joka on hirttänyt itsensä kiinni venäläiseen kaasuun, josta nyt pitäisi irtautua, on ydinvoimaloita käynnistetty uudestaan ja, herraparatkoon, kivihiilivoimaloita."

Kivihiili ei välttämättä ole sen pahempi ilmastolle kuin maakaasu. Fossiilisia molemmat.

acc

Qroquius Kad kirjoitti...

Tunteet ovat todellakin vain ja ainoastaan niiden kokijan henkilökohtaisia tuntemuksia, joita ei voi mitata.
Faktoja voi mitata, mutta sitten tulee tenkkapoo kun faktat ovatkin keskenään ristiriidassa;
silloin jokin niistä ei ole fakta.

Totuus on se, mitkä faktat poliittinen ja hallinnollinen eliitti julistavat Totuudeksi ja jotka julkituodaan muurahaiskansalaisten tiettäväksi mediaeliitin artikkeleilla ja oikeuseliitin tuomioilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, TR:lle, Anolle, acc:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne. Kaiken kaikkiaan hyviä huomioita.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Ykä ja kumppanit

Jos haluaisitte lukea Theodore Kaszynskin manifestin niin siitä voisi hyvinkin aueta asioita.
Mieluummin englanniksi koska joku wiki-homma on vääristelty.
Siinä mainitaan paljon nuoren miehen "voimaprosessista".(wiki-jotain kertoo valtaprosessista)
Nuoren miehen kuuluisi päästä näyttämään että hänestä on johonkin.

Unabomber tuli kuuluisaksi amerikan etsityimpänä miehenä.
Pommilähetyksiin suhtaudun varauksella koska "Toimisto" osasi toki tuon manipuloinnin.
Professori kertoi vääränlaista totuutta.
Se ei kelvannut demokraattihallinnolle.

Että mitenkäkö tämä liittyy aiheeseen?.(tai yhtään mihinkään)
Ruotsissa nuorten poikien ja nuorukaisten itsemurhakuolleisuus on tällä hetkellä maailman korkein.
Jos lapsesta asti on lintattu ja syljetty päälle ja jos vastustat olet rasisti ja ongelma.
Ruotsin feministihallitus ei "tiedä" asiasta.
Kaipa aikanaan "ihmettelevät" nuorten häiriintymistä ja vetoavat lääketieteen ammattilaisiin.

Aivan kuten suomen sosialistihallinnossa,sallitaan kaiken irvokkaan mielenvikaisen saastan levittäminen jopa alaikäisille lapsille.
Sitten ollaan huolestuneita kun on näköjään sieluun tullut vamma.
Tarvitaan lääkäreitä,terapeutteja ja ennenkaikkea lääkkeitä.
Ja kansainvälisten sijoittajayhtiöitten omistamia hoitolaitoksia.
Ja opiodilääkkeitä niin että niitä niitä riittää kadulla myytäväksikin.

1970-luvulla ihmettelin Saksan vihreän liikkeen voimakasta nousua,se tuntui olevan kovin muodikasta.
Senaikainen sydämenvalittunikin pukeutui muodikkaasti kuluneisiin farkkuihin,kääri sätkän sormissaan ja puhui rakkaudesta ja suvaitsevaisuudesta.
Olin tullut kysäikseeksi että mitä nuo turkkilaisäijät keskellä kirkasta päivää kylällä notkuvat.
Rote-Armeee-Fraktion taustalla soitti toisenlaista säveltä.

Stasin(KGB:n) kautta oli ujutettu ideologia lännen murtamiseksi.
Pahimmillaan Stasi syötti "turvapaikanhakijoita" länteen yli satatuhatta vuodessa.
Koska länsi ei tunnustanut rajaa niin kaikki otettiin vastaan.
Feministiliike julisti lasten oikeutta seksuaalisuuteen.

Ruotsissa tilanne on umpisolmussa.
Suomella olisi vielä mahdollisuus.
Kun yhteiskunta ja talous saadaan romutettua.
Niin mikä puolue enää kaipaa hallitusvastuuta.


Regards:Josef

Ja extra kiitokset Rva Anolle.
Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Josef ja kiitos lisäyksistäsi.