maanantai 6. kesäkuuta 2022

INTERPERSPIRATIONAALINEN TERAPIAVARTTI

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion suositussa Terapiavartti-lähetyksessä jossa pohditaan korvien välin vinksahtelua asiantuntijoiden kommentoimana. Siis oikeitten asiantuntijoiden, ei valtamedian "asiantuntijoiden" eikä faktantarkastajien. Ammattilaisena jälleen kerran on Hömpstadin Vähänköehkäopistollisen Keskussairaalan ylempi aivoräätäli Veikko Vopakki joka vastaa kuulijoiden kysymyksiin. Ja se tämänkertainen kysymys tulee Naisasialiitto Unionilta:

- Ja siinäpä oli kiperä kysymys verorahoitteiselta tättähääräjärjestöltä. Kuinkas Veikko vastaat kysymykseen?

- Vastaus on, että älä toimi mitenkään. Anna pojan leikkiä autoilla. Ei hänessä ole mitään vikaa. Ja jos pikkutyttäresi tahtoo leikkiä prinsessaa niin siinäkään ei ole mitään huolestuttavaa. Sen sijaan jos vaivaat päätäsi tuolla kysymyksellä niin sinun kannattaa hakea itsellesi asiantuntevaa apua ellei kyynärpään lyöminen kiveen auta. Ja jos tavallisen kansalaisen manttaalille tulee kyseisen Naisasialiitto Unionin tättähääriä niin karkoittakaa heidät alueelta tarvittaessa voimakeinoja käyttäen. Hyvä ennaltaehkäisevä toimi on ripotella tontin reunoille toksisesta maskuliinisuudesta tiivistettyä maskutoksiinia. Se pitää kyseiset tättähäärät kaukana.

- Ja luonnollisesti yleisenä mielenterveyttä ylläpitävänä toimenpiteenä on äänestää ja pyrkiä sitä kautta vaikuttamaan siihen, että tämän kaltaisten tättähääräjärjestöjen kaikkinainen verorahoitus loppuu. Se saa tietysti aikaan paljon akateemisia työttömiä joiden muutenkin kyseenalainen mielenterveys silloin horjuu mutta meillä on tarjolla heille apua. Nimittäin Hömpstadin Vähänköehkäopistollisen Keskussairaalan Härnävän alayksikössä annetaan kyseisille henkilöille reaalimaailmaterapiaa. Tulokset ovat rohkaisevia ja osa on onnistunut kuntoutumaan ja työllistymään ovenpönkiksi.

- Ja tässähän tuli vastaus tämän kertaiseen kysymykseen. Kiitokset Veikko Vopakille. Ehkä kyseisen lähetyksen opetus on siinä että jos muutama ylikierroksilla käyvä tättähäärä vaatii jotakin tapahtuvaksi niin sen ei silti tarvitse tapahtua. Koska kyse on vain muutamista ylikierroksilla käyvistä tättähääristä joitten sana kuuluu tässä maassa aivan liikaa ilman mitään omaa ansiota. Täällä Antero Lärvänen. Siirto rutioon.

- Ja täällä paikallisration rutio. Jatkamme asian tiimoilta musiikilla menneiltä ajoilta. Musiikilla, joka ennusti tulevan. Problems-yhtye kiteytti jo vuonna 1980 kymmeneen sekuntiin interperspirationaalisen feminismin opillisen sisällön:

- Paikallisration rutiosta toivotetaan kuulijoille hyvää alkanutta viikkoa ja muistattehan, että te, juuri te elätätte jokaisen tässä maassa riekkuvan interperspirationaalisen kärsäntunkijan.


33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tästä aamun avauksesta - nyt lähti viikko alkuun hymyssä suin.

Pekka S.

Anonyymi kirjoitti...

Elämme omituisia aikoja. Vielä muutama vuosikymmen sitten tuollaiset tättähäärät olisi toimitettu hoitoon, mutta kun kyseisiä laitoksia ei juurikaan enää ole, heille järjestetään yliopistoissa sopivia humanistisia ja feministisiä opintolinjoja, joissa jalostua. Sitä kautta päästään samoinajattelijoiden räätälöimiin virkoihin, joissa ainakin yritetään vaikuttaa tavallisiin kansalaisiin, jopa lapsiin, sotkemalla päivänselvät asiat, herkimmille yksilöille vain uusia ongelmia ja mielenterveyspalveluihin kilometrien jonot. Vastuunotto ei kuulu konseptiin.

Joutavanpäiväisyyksissä nyhjäämisestä päätellen voisi luulla, että tässä maassa ei ole oikeita ongelmia. Miten tämä tällaiseksi on mennyt?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, tuo taisi mennä vielä niin että kun asiasta heräsi keskustelua niin tättäräätädit olivat nopeasti "tarkentamassa" lausuntoaan; Lapsessa ei siis (välttämättä) ole mitään vikaa jos hän haluaa leikkiä autoilla. Mutta jos lapsi haluaa leikkiä VAIN autoilla niin vanhemmilla on silloin syytä itsetutkiskeluun, onko lapselle annettu muita vaihtoehtoja vai onko lapsi painostettu kankeaan sukupuolirooliin ja sitä kautta autoilla leikkimiseen?! On tuo vimma tunkea nokkansa muiden asioihin ja tuputtaa newspeakia aivan käsittämätön tällaiselle omista asioistaan huolehtivalle cis miehelle. Ja kyllä, olen vihapuhuja identifioitumalla mieheksi. Leikin myöskin pikkuautoilla kun olin pieni.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Lisäisin listaan yhden viran ja vakanssin. Ekonomisti. Niitähän meillä riittää. Teeveessäkin jokaikinen päivä uusi naama. Ekonomistit ennustavat taloutta. Mutta, Pihtiputaan mummon sääennustukset vuoden päähän osuvat satakertaa paremmin kohdalleen kuin ekonomistien ennustukset taloudesta kuukauden päähän. Paitsi jos ekonomistit ennustavat mennyttä jonka jokainen on jo nähnyt. Silloin heidän tarkkuus voi olla jopa 50/50.

Anonyymi kirjoitti...

Tuota samanlaista interpers.. tapahtui samoihin aikoihin, kun omat lapset olivat pieniä. Silloin ei muistaakseni kuitenkaan puhuttu pelkästään nukeista ja autoista, vaan suurin ongelma oli puupistooli ja saman muotoiset muut esineet, joita lapset kehittelivät leikkiessään niitä leikkejään.

Anonyymi kirjoitti...

Doernbecher Childrens Hospital, Portland, Oregon.

Poikalapsia ohjataan pakottamaan kiveksensä nivuskanaviin ja ja pitämään tilaa yllä sopivan kireällä vaatetuksella. Jokainen urologi voi kertoa, mitä se tekee kiveksille. Myös kikkeli puristetaan kasaan. Minulla on ko. ohjeistuksen alkuperäinen kuvamateriaali tallessa, mutta sitä ei tahdo nyt löytyä enää mistään. Tuosta kautta voi löytyä vielä jotakin:

https://twitter.com/libsoftiktok/status/1504145761134469122

PS-lehdenjakaja

Unknown kirjoitti...

Tättähäärät,asento.Täällä sitä kalju setä mässyttää Swartswälderin ilmakuivattua kinkkua ja kurlaa sen alas Krusovicen maukkaalla olusella.Ei sitä nälissään pidä syömään lähteä.
Tässä jos missä alkaa olla ikäänkuin toksista maskuliinisuutta,entäpäs sitten?
Terveisin joppos123 Prahan ytimestä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko syytä huolestua, jos verorahoille saa vastineeksi vain aivopieruja? Tämän voisi esittää vastakysymykseksi tälle femakkounionille ja valitettavasti lähes kaikelle julkiselle vallankäytölle Hölmölässä.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Aikaisemmin kommentoin siitä, miten suoraan sanottuna sadistit syyllistävät, eli assosioivat, sekä fabrikoivat asioista, mitkä ovat täysin järjenvastaisia. Eli kun lapsi leikkii, niin hän levittää lelujaan ympäri ämpäri. Esim junarata. Brio tms. Se luokitellaan siten, että lelut olivat keräämättä. Vastuutonta. Vanhemmilta. Ihan totta. Jne jne. Juurikin oli uutinen, missä toitotettiin lasun kriisiä. Väitän että puolet niistä, voitaisiin hoitaa toisin, kun lakia muutettaisiin. Ja käytäntöjä. Luin jostain, joillain profiilia kesti 5 vuotta päästä selville näistä laki kiemuroista. Vai olenko väärässä? Täysin järjetöntä.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta, tämähän oli hieno uutinen. Että ihan Naisasialiitto Unioni hyvän hyvyyttään kiinnittää poikalasten autofiksaatioisiin leikkeihin huomiota! Kaikki ei olekaan menetetty! Milloin tämä huomattavasti vähemmän älämölöä pitävä Miessakki alkaa olla huolestunut tyttöjen silikonibarbie-leikeistä? Siitä, että 7-vuotiaat pikkulikat ottavat elämänsä opit salkkareista, kuten ne nelikymppiset mutsinsakin.

Vähän oli huono tuo Vopakin neuvo niiltä osin, mihin pikkupoikien pitäisi keskittyä. Eihän autoissa loppujen lopuksi niin paljon rahaa pyöri kun vertaa esim. asekauppaan. Jo parivuotiaana voi aloittaa hauskalla vesipistoolilla ja siitä sitten "oman kehityskaarensa mukaisesti" edetä askel askeleelta kunnes pääseekin lopuksi päättämään miljardien ase-ostoista tai sitten myymään niitä, toki ei missään tapauksessa ei-sotaa-käyville-maille. Kukapa sotaa käyvä maa nyt aseita tarvitsisi. Ja puutarhanhoitoakin voisi pikkumiehille autojen asemesta suositella Kun aloittaa alakoululaisena kitkemällä kasvimaalla, saattaa päätyä jopa huumeparoniksi ja sitten ne onkin toiset jotka niillä pelloilla kitkee. - Elämme maailmassa, jossa kaikilla on oikeus toteuttaa halujaan, kunhan se ei ole poikien halu leikkiä ja päristellä pikkuautojensa kanssa.

Antaa tättien häärätä. Pirun kalliiksi vaan yhteiskunnalle tulevat ja kohtuuttoman paljon pahaa mieltä saavat aikaan vanhemmissa jotka naiivisti kuvittelevat tietävänsä ihan itse mikä heidän lapsilleen on parasta.
tira+

Qroquius Kad kirjoitti...

Siteeraanpa ise itseäni joulukuun 13. päivältä Herran vuonna 2020:

"Tähän mennessä on siis tullut selväksi, ettei ihminen ole nisäkäs eikä rotuja ole olemassakaan.
Niinpä luonnollinen, korjaan luonnoton, jatkumo luonnollisuuden kieltämiseen on ettei sukupuoliakaan ole olemassa;
ne on korvattava gendereillä.

Vanhastaan on tunnettu käsite nimeltä

https://en.wikipedia.org/wiki/Gender_bender

Tämä ei enää riitä, jatkossa tarvitaan genderblender:
kaikki genderit mitä olemassa on (ja niitähän on olemassa niin monta kuin mielikuvitus kykenee tuottamaan) heitetään blenderiin ja miksataan. Lopputuloksesta voi ottaa kaikkea yhtäaikaisesti, koska kuka tahansa voi olla mitä genderiä milloinkin kokee olevansa.

Feminiittoja tähän asti hirvittävästi raivostuttaneen käsitteen

https://en.wikipedia.org/wiki/Womanizer

innoittamia womanizaattoreitakaan ei ehkä enää tarvita.

Kyseessähän on imuletkun päässä oleva suppilomainen laite, jonka sisältämät terät viiltävät vastasyntyneen poikavauvan sukuelimet irti ja imaisevat ne blenderiin, samalla kun haavanhoito-osat kääntävät reunat sisään ja tyrehdyttävät verenvuodon.

Lopuksi laite pruuttaa leikkaushaavaan rutkasti pitkäkestoista kipulääkettä sekä elimistöön sellaisen tammanpotkun estrogeeniä, että vauvalle pumpsahtavat samantien pikku rinnannupukat pikkuisine mansikkoineen!

Womanizaattorit käyvät siis tarpeettomiksi niiden alkuperäiseen tarkoitukseen synnytysosastoilla, koska cis-vanhempioletetut koulutetaan toki riittävän hyvin ymmärtämään vauvallaan olevan sukupuolen sijasta gender, joita on niin monta kuin jne.

Eivät ne täysin tarpeettomiksi silti jää:
womanizaattoreita jaetaan toki korvauksetta jokaiseen kotiin, jossa lapsi osoittaa halua genderöityä cis-naaras-genderelimellikseksi cis-uros-genderelimellisyyden sijasta.
Näin on meneteltävä, sillä ovathan cis-uros-genderelimet toki toksisen maskuliinisuden alku ja juuri, ja siksi niistä eroon pääseminen on mitä suositeltavinta.

Joissakin tapauksissa se on ehkä välttämätön toimenpide, joka on suoritettava esim. kouluterveydenhoidon yhteydessä tahdonvastaisesti;
mieluimmin jo ensimmäisessä terveystarkastuksessa.

Näin hävitämme maailmasta toksisen maskuliinisuuden - ja Maailma Pelastuu!"

Nuo Doernbecher Childrens Hospitalin menetelmät eivät tuosta enää kovin kaukana ole.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pekka S:lle, Rouva Anolle, Puupääukolle, Ano1:lle, Ano2:lle, PS-lehdenjakajalle, Joppos123:lle, Tapsalle vaan, Ano3:lle, tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Pekka S: Kiitokset sinullekin.

Rouva Ano: Muutama vuosikymmen sitten ei tättähäärilläkään olisi juolahtanut tuollainen mieleen. Sitten mielettömyydestä tuli jostain syystä muoti. Ja Suomessa tosiaankin olisi ihan oikeitakin ongelmia.

Puupääukko: Joo, näinhän ne selittivät. Tässä asiassa täysin ulkopuoliset ovat tunkemassa kärsäänsä asioihin jotka eivät kuulu heille ollenkaan.

Ano1: Tuo on totta. Ja yleensäkin termi ”asiantuntija” on kärsinyt hyperinflaation.

Ano2: Jossain vaiheessa taidettiin leikkipyssyt kieltää kokonaan. Joksikin aikaa. Näin muistelen.

PS-lehdenjakaja: Kertakaikkisen järkyttävää.

Joppos123: Asiallista meininkiä. Mukavaa reissun jatkoa.

Tapsa vaan: On syytä olla vähän helvetin huolissaan.

Ano3: Lastensuojelulaissa suurin ongelma on sen tulkitseminen. Ja sitten tietysti se, että jos järjestelmä tekee virheen, niin sen on lähes mahdotonta tunnustaa sitä.

tira+: Älä huoli. Kyllä pikkuvessukoita pyssypelit kiinnostaa edelleenkin. Ja se tättähäärääminen tulee tosiaan pirun kalliiksi. Pahinta on se, että tättähääräily saattaa saada vallan yli perheiden. Halu ainakin olisi kova.

Qroquius Kad: Scifiä? Kauhua? Vai oikeaan osuva ennustus? Piru tietää, vaan ei kerro.

Qroquius Kad kirjoitti...

Johan tuo tättähääräily on tietyissä määrin päässyt jo käyttelemään tolkutonta valtaa yli perheiden:

velipoika kertoi kuinka oli edellisvuosikymmenellä käynyt noutamassa poikansa päivähoidosta.
Vastassa oli ollut Pyhää Vihaa puhiseva tättähäärä, joka vaahtosi kuinka Veljenpoika oli tehnyt tällaisen;
legoista askarrellun leikkipyssyn.

Velipoika kysyi, että mikä tässä nyt on niinkuin se ongelma, ja siitäkös tättähäärän viha sen kuin yltyi.
Velipoika oli jo sanomassa, että heillä on kotona asekaappi, jossa on lukuisisia metsästysaseita, joten ne eivät ole Veljenpojan silmissä mitään Saatanan Sormia tai muita mustan magian välineitä.

Sitten hän tajusi, että jos hän sanoisi noin, illalla tulisivat kivat polliisisedät hakemaan aseet pois ja kivemmat lasutättähäärät puolestaan Veljenpojan turvaan Toksisen Maskuliinisesta kodista, jossa lapset joutuvat kasvamaan murha-aseiden ympäröiminä!
Pahinta on, että tättähäärän ilmoittaessa poliisille asia olisi hänen 100 % naisaivoissaan kääntynyt muotoon:
"Lapsen isä uhkasi minua lukuisilla aseillaan!!"

Tähän on tultu, kun naisille annettiin vapauksia ja oikeuksia vailla vastuita ja velvollisuuksia sekä päästettiin se Kaikkein Suurin Valta rehottamaan rajoittamattomana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En usko että lastensuojelu vielä puuttuisi asiaan jos ei aivan selkeää uhkausta esitetä mutta poliisihan näihin tunnetusti jo herkkään ylireagoi. Jos putsaa kotona pyssyään niin kannattaa ehdottomasti pitää sälekaihtimet kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Tira nyt kyllä yleistät. Kyllä monet vanhemmat tietävät mikä on parasta lapsille. Mutta. Kun kaikille joskus tulee se stoppi, eli suuret vaikeudet, niin ei se tarkoita sitä, että olet huono vanhempi. Sen sijaan, vaihtoehdot ovat heti huostaanotto, niin toinen vaihtoehto pitäisi olla tarkastelun jälkeen olla tarkastelun jälkeen se, että onko onko perhe PELASTETTAVISSA. Lastensuojelu tehköön päätöksen, onko äiti vai isä parempi. En nyt tarkoita mitään nistejä yms. Kuka vain voi joutua lasun asiakkaiksi. Laajentakaa sitä ymmärrystä ne.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin niin, että lasu alkaa ottamaan huomioon sen isän. Joka yllättävää kyllä usein on siellä. Ihan turvallinen iskä.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Ykä ja muut.
Jollain tavalla juontuu mieleen vuosien 1970-1980 aikojen sosialistiset maat.
Tuli siellä aikanaan liikuttua ja nähtyä se omituinen Disneyland.
Se tuntui käsittämättömältä,eritoten Unkarilaiset jakoivat näkemykseni.
Hallinnoissa oli siis vähämieliset jotka eivät osanneet mitään muuta kuin miellyttää puoluetta.

Puolassa sotatilalain aikana ihmisiä istukeli puun alla paahtamassa maissintähkiä nuotiolla.
Baarissa oli yksi nahistunut sämpylä näytillä,Zytnia-vodkaa sentään oli saatavilla.Eikä muuta.
Bensaa sai organisoitua taksikuskeilta,muuten se olikin kortilla.
En noudattanut ulkonaliikkumiskieltoa,sotilaat olivat kertoneet että eivät he ketään ammu.
Jerzy Popieluzkon salamurha oli viimeinen pisara,Jaruzelski löi kirveensä kiveen.
Syvästi uskonnollista kansaa ei enää voinut lepyttää.

DDR oli konkurssissa.
Siellä järjestettiin epätoivoisena kaikenmaailman rauhankonferensseja,kenties oli syytäkin.
Itäsaksalaiset saivat hyvin vapaasti matkustaa sosialistimaiden sisällä.
Unkari oli suosituin,kun eivät ottaneet koko sosialismia kovinkaan vakavasti.
Lopulta Itävallan raja avattiin,Stasin hurtat yrittivät toppuutella, heidät vaimennettiin.
Berliinin muuri murtui.

Koko tuo roska oli rakentunut vähäjärkisten puolueuskollisten varaan.
Mitätön roskasakki oli kaapannut vallan Venäjällä ja levittänyt uskonsa "puskurivaltioihin".
Miten tällainen on mahdollista .

Kun joutava roskasakki pääsee yliopistoihin,oikeuslaitokseen,johtavaan mediaan,parlamenttiin.
Opetusministeriö(RKP) on ansiokkaasti huolehtinut asiasta.
Tarvittaisiin pikaisesti joku Udo Lindenbergh kertomaan nuoremmalle generaatiolle.
Että älkää uskoko ihan kaikkea hullutusta.

Rgds JosefAnonyymi kirjoitti...

Siis anteeksi, mutta nyt on pakko kysyä kun en nykytilannetta tiedä. Aikoinaan nuo tuikitarpeelliset ja nimismiehen siunaamat metsästysaseet roikkuivat vaan tasan siinä kohdassa mistä ne kätevimmin sai napattua metsälle piskin kanssa lähtiessään. Olisiko lukittu asekaappi estänyt Tauno Pasasta? Metsästysaseisiin kohdistuu aivan kohtuutonta raivoa, iso pyssy, pahaa jälkeä, hui. Laittomat käsiaseet kun on nykyään hieman enemmän etnisten touhuja niin ihan ok? Ampumakerhoissakin on käsittääkseni tiukat säännöt.

Siis: onko tilanne nyt todellakin tuo, että omassa asunnossaan ei saa putsata omaa laillista ja luvallista asettaan pelkäämättä poliisin eli sen luvanmyöntäjän ylireagointia? Paitsi eihän sitä poliisia pätkääkään kiinnostaa vaan sitä kantelevaa ja nokkaansa kaikkeen tunkevaa tättähäärää. - Aikoinaan tuli hyvä sarja Taivaan tulet, siinä poliisit olivat sellaisia kuin pitääkin. Poliiseja. Taponen ei olis noissa maisemissa tuntiakaan pärjännyt.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Josefille ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: tira+ oli kyllä kommentissaan vaan sarkastinen. Mutta joo, laitoksissakin on paljon nuoria joita ei olisi koskaan tarvinnut sijoittaa jos heillä olisi ollut isä.

Josef: Joo, ei pidä ajatella että mielettömyys olisi uusi keksintö. Jaruzelski muuten vissiin laittoi sen silloisen poikkeustilan pystyyn siksi että jos sitä ei oltaisi tehty puolalaisvoimin niin sen olisi tehnyt puolalaisten puolesta Suuri ja Mahtava ja jälki olisi varmasti ollut paljon rumempaa. Ja valitettavasti se joutava roskasakki on jo päässyt kaikkialle mihin sanoit.

tira+: Jos on viisi asetta tai enemmän niin kaappi on pakollinen. Poliisi sinänsä puuttuu kotona pyssyjen putsaamiseen mutta joku ohikulkija saattaa saada hysteerisen kohtauksen ja soittaa poliisille kertoen asiasta hieman värittyneesti. Ja silloin poliisin on pakko reagoida ja käydä ainakin tarkastamassa tilanne.

Anonyymi kirjoitti...

Onko edes mahdollista estää pistoolileikkejä totaalisesti?
Jos lapsilla ei saa olla leikkiaseita eikä mitään muitakaan muodoltaan vähääkään sellaista muistuttavia esineitä, ja jos myös sellaisten kokoaminen esimerkiksi Lego-palikoista kielletään, niin jäähän heille vielä yksi vaihtoehto:
kun käsi on muutoin nyrkissä mutta etusormi suorassa osoittaen jonnekin, jo sekin muistuttaa muodoltaan hieman ampuma-asetta, niin että lapsi saattaa sanoa ensin: "Kädet ylös", ja sitten "Pam!".
Jos tuo Qroquius Kain veljenpoika olisikin tehnyt niin, olisikohan se "tättähäärä" vaahdonnut yhtä lailla siitäkin? Ei siis sille pojalle vaan hänen isälleen?

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko muuten huomanneet, kuinka vaaleanpunaisesta väristä on tullut suosittu? Jopa hiihtolajien MM-kisastudiossa tv:ssä viime talvena sohvien päällä oli vaaleanpunaisia tyynyjä, esiintyjillä vaaleanpunaisia Yle-logolla "somistettuja" pipoja ja näitä samoja pipoja jaettiin myös palkintoina urheilijoille ja erilaisiin kilpailuihin osallistuneille kansalaisille. Mustapartainen ja miehinen Janne Ahonenkin näytti tosi söpöltä pipo päässään... Kesälajeihin vastaavasti hyvä ehdokas olisi tutu; esim. miesten satasen voittajan päällä vaaleanpunainen väri korostuisi kauniisti.

Ehdottomasti täytyy kuitenkin muistaa, ettei tyttövauvaa saa missään tapauksessa pukea vaaleanpunaisiin.

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: No eihän se koskaan tule onnistumaan. Mutta aika ajoin yritetään. Muutama vuosi sitten sitä yritti Helsingin Sanomat joka keksi vielä newspeak-termin ”järeät leluaseet”. Kirjoitin vaahtoamisesta postauksen:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/03/valvottu-pyssypeli-ja-jareat-leluaseet.html

Tällaistahan vaativat vain elämästä täysin vieraantuneet ämmät.

Rouva Ano: Minulla kun tuo television katselu on aika lailla nollassa niin en ole huomannut mutta en epäile. Kommenttisi viimeisestä lauseesta tuli mieleen näyttelijätär Krista Kosonen joka pari vuotta sitten avautui huolissaan siitä että hänen pikkutyttönsä tykkää leikkiä prinsessaa. Uumoili vielä että tarvittaiskohan terapia-apua. Epäilemättä tarvittaisiin. Joskaan ei sille pikkutytölle.

Qroquius Kad kirjoitti...

Velipojan tilanteenkuvauksen huomioon ottaen juuri se välineen tekeminen oli tättähäärää raivostuttava teko;
pelkällä sormella ei voi ampua, mutta pistoolia muistuttavan tilapäisen leikkikalun tekeminen oli olettaakseni tättähäärän 100 % naisaivoissa se viime hetki ennen Point of no Returnia, jota seuraa oikean aseen hankkiminen ja sillä ammuskelu.

Kohtauksen pohjana oli ilmeisesti tättähäärän vasemmistolainen rauhankasvatus, mutta olosuhteet liittyneinä naisille ominaiseen maagiseen ajatteluun tekivät asianhaaroista raskauttavan. – Toisaalta meidän tällä kauhealla Y-kromo-nimisellä kehityshäiriöllä varustettujen on yleensä aika turha yrittää ymmärtää naisaivojen ajatusprosesseja;

nainen ajattelee yhtä, sanoo toista ja tarkoittaa kolmatta tietämättä itsekään, mikä niistä kolmesta oli se jolla on merkitystä tai ei millään niistä.
Ääritapaushan on, kuten tiedämme, koliikkinainen, joka huutaa huutamisen itsensä vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, pikku muistelus 60-luvulta. Leikkiautojen huono tarjonta aiheutti mm. semmoisen huomion, että peltinen partakoneen terien paketti kelpasi hyvin edustamaan isoa avoautoa leikeissä. Niitä oli kahta sorttia, semmoinen uudempi. kantikas oli ihan kuin uudemmat jenkkilotjat ja vanhempi, pyöreämpi oli kuin 50/60-lukulainen.

Kelpasivat myös veneiksi, pikaliippareiksi. Ja laivoiksi, avaruuslaivoiksi.


Pikkupojan mielikuvitus on aika rajaton, paskantärkeät tädit jää kakkoseksi.


Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Leikkimisestä tosi huteralla aasinsillalla liittoon, jonka nimessä ei ole ainuttakaan kiellettyä kirjainta.

Ihan pikkupoika-ajoilta pyörähti mieleen tapahtuma, kun pari vuotta vanhempi kaupunkilaisserkku tuli kyläilemään. Hänellä oli mukanaan muovinen laserpyssy. Tosi hieno. Oli vilkkuvat valot ja kaikki. Maalaistollerossa heräsi kuolemansynti, kateus. Salaa kapistusta sitten lainasin. Jäin tietysti kiinni. Seurasi siis katumus, koska tapauksen vieläkin muistan.

Sittemmin, kun kilometrejä on kertynyt ja vilkkuvat valot lähinnä ärsyttää, rasvainen närästää ja maitotuotteet pierettää, niin olen isojen poikien pyssyleikkeihin osallistumisesta täysin vastakkaista mieltä.
voijumala###

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta pesäpallosta. Tahko Pihkala keihtti sen, että saataisiin hyviä käsikranaatin heittäjiä sotavoimiin. Niitä peruja lienee myös ne kuolleet ja haavoittuneet niminä pelitilanteisiin.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Vilkaisin femakkounionin kotisivuja. Olivat huolissaan Puolan seksuaalivähemmistöjen huonosta asemasta.

Samaan aikaan sukulaisjärjestö Vihreät ei ole lainkaan huolissaan Suomen rajaturvallisuudesta, koska tällä hetkellä tilanne rajoilla on rauhallinen.

Joku saattaisi todeta, että kovin korkealle ei taida hissi nousta tässä rakennuksessa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, voijumalalle, Huru-ukolle ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, on tosiaan ehkä turha yrittää tajuta noiden naisten logiikkaa. Sen siitä logiikasta sinänsä ymmärrän että erimielisyys asiasta kuin asiasta tulee tuoda esille mahdollisimman ärsyttävällä tavalla. Joko huutamalla tai sitten sellaisella lässyttävällä toistamisella.

Pyssymies: Kyllä. Pikkupojan mielikuvitus on rajaton. Tai ainakin oli. En tiedä kuinka paljon nämä nykyiset älykännykät ovat sitä syöneet.

voijumala: Niin no, minullakin leikkipyssyt vaihtuivat oikeisiin aseisiin varsin nuorena.

Huru-ukko: Pitää paikkansa. Sotilaslajiksi hän sen kehitti.

Tapsa vaan: Ja saattaisi myös todeta että kyseessä on hyvä esimerkki täysin omassa kuplassaan eläjistä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Äänen koventamisesta vailla muiden ominaisuuksien paranemista voisi mainita tämänkin uutimen, jonka sisällön linkki kertoo lyhyesti:

https://tekniikanmaailma.fi/bentley-esitteli-urheilulliset-s-versiot-continental-gtsta-ja-gtcsta-voima-ei-ole-lisaantynyt-mutta-v8-arjyy-kovemmin/

Auttamattomasti tuosta tulee mieleen se vitsi kunnanlääkäristä, joka kuultuaan potilaan kuulon huonontuneen niin, ettei tämä enää pieruaankaan kuule kirjoitti troppia, jolla kuulo ei parane mutta pieru kovenee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuli kommentistasi mutkan kautta mieleen se, että käsittääkseni pölynimureista oltaisiin jo aikaa sitten saatu täysin äänettömiä mutta ihmisten mielestä ne eivät kuulosta tehokkailta joten niitä ei ole markkinoilla. Pieruvertaus taas sopii feministeihin oikein hyvin.

Unknown kirjoitti...

Jos tussareista puhutaan niin ne ovat meikälle kuin joillekin jakoavaimet tai ruuvimeisselit. Siis työkaluja.
Kyllähän tättähäärän sukkikset alkavat pyöriä pitkin nilkkoja jos ihan niinku aseen näkee.
Samat kahjot soittelevat poliisille,intille ja sävelradioon kun omat lentsikat kurvaavat tunnistus lennolle.
T. Joppos123. Lokaatio edelleen Praha.

Unknown kirjoitti...

Tulipas tässä lukaistua,että jopa 3000 luttamunaa on päättänyt ryhtyä käpykaartiin kun ryssä kovin pelottaa.
Eipä tule noita ikävä. Mitä vähemmän meillä noita paskoja on rivissä sitä vahvempia ollaan.
Edelleen sama joppos123 ja Praha.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123 ja terveiset sinne Prahaan.

Viesti1: Sotilaallehan ne ovat niitä. Eivätkä ne metsästäjille ja ampumaharrastajillekaan mitään mystisiä vehkeitä ole. Tättähäärillehän jo pelkkä aseen näkeminen on portaali suoraan helvettiin.

Viesti2: Totta joo, mutta toisaalta samalla kiinnostus vapaaehtoiseen maanpuolustukseen on lisääntynyt voimakkaasti.