tiistai 21. kesäkuuta 2022

TÄSMÄRUUNATTU URAOHJUS

Kokoomuksen puoluetoimisto, lähitulevaisuudessa…

Järjestelmäpuolueen alaosaston Kokoomuksen puoluetoimiston tiloissa oli kolme miestä. Yksi oli Kokoomuksen puoluesihteeri Kelpo Kepponen, toinen oli Lääkäriasema Puoskarssonin lääkäri Valdemar Epäpidäkkeinen ja kolmas oli nuori, 23-vuotias lakitieteen opiskelija Aatos Eetos. Kokoomus piti Eetosta nousevana lupauksena joten hän oli nyt tilaisuudessa jossa varmistettiin hänen nousemisensa poliittisilla portailla. Ja siinä nousemisessa tärkeintä oli skandaalien, erityisesti seksuaalisten skandaalien välttäminen. Lääkäri Epäpidäkkeinen toisti sen, minkä Eetos jo tiesi:

- No niin… jos sinulle annetaan tämä Eunikidis-ruiske ja sen antamista jatketaan aina puolen vuoden välein niin se saa aikaan sen että menetät kaikki seksuaaliset halusi ja sen myötä voit keskittyä täysillä poliittisen urasi rakentamiseen.

- Entäs se siru sitten?

- Kun istutan tämän sirun niskaasi niin se saa aikaan hermokytkennän aivoihisi. Se puolestaan saa aikaan sen että niskasi jäykistyy jos edessäsi on naisia. Et pysty katselemaan heidän rintojaan, pyllyä, jalkoväliä ja yleensäkään mitään strategisia alueita. Tämä takaa sen, että et joudu minkäänlaisen seksiskandaalin kohteeksi.

Aatos Eetos oli vähän aikaa hiljaa ja sanoi sitten:

- Vaan entäs jos minä haluan vaimon ja perheen?

Kelpo Kepponen vastasi tähän:

- Niin no… se jää kyllä vähän vaiheeseen… sinä voit ehkä pystyä luomaan romanttisen suhteen naiseen mutta ne aviolliset velvollisuudet jäävät suorittamatta… kas kun tuo Eunikidis on yleisvaikutteinen lääke… se ei erottele…

Aatos Eetos oli taas hetken hiljaa ja kysyi:

- Kuinka tähän päädyttiin? Miksi meille nuorille poliitikoille vaaditaan näin rankkoja varotoimenpiteitä?

Kepponen vastasi:

- Onhan niin että feminismistä on tullut irti päässyt hirviö jota ei voi pysäyttää. Sitä täytyy vain totella. Ehkä se ensimmäinen tapaus oli Ilkka Kanerva ja se Tuksu-skandaali. Ilkka alkoi selitellä että tein… virhearvion… ja muuta lässynlässyn… vaikka hänen olisi pitänyt vaan sanoa että minä olen viriili mies ja tykkään naisista. Mitä helvetin vikaa siinä on? Mutta hän ei sanonut. Ja nyt feminismi on kuin Tolkienin Silmarillion-kirjan Ungoliant-hämähäkki joka lopulta syö itse itsensä loputtomaan nälkäänsä mutta sitä ennen meidän täytyy vain yrittää elää sen kanssa.

Aatos Eetos raapi päätään ja kysyi taas:

- No kai tämä täsmäruunaaminen takaa sitten minulle varman poliittisen uran?

Kepponen oli vähän aikaa hiljaa ja vastasi:

- No… ei takuuvarmasti… ei enää…

- Ja miksikös?

- No siksi, että naiset ovat alkaneet valittamaan siitä että täsmäruunatut poliitikot ignoroivat naisten seksuaalisuutta ja suhtautuvat siihen täysin kylmäkiskoisesti. Ja sehän on naissukupuolen halventamista ja sitä myötä partiarkaalista sortoa. Mutta hei Aatos, mihinkäs sinä olet menossa? Lääkettä ei ole vielä pistetty eikä sirua asennettu.

- Ajattelin kuulkaa hakea ammattikouluun. Alkoi nuo muurarin hommat kovasti kiinnostamaan. En ajatellut uhrata itseäni Ungoliantille…26 kommenttia:

Qroquius Kad kirjoitti...

Kake Inervan syntihän oli toki se, että hän oli osoittautunut valtiolliseksi turvallisuusriskiksi koko maailman saatua tietää, että Suomen ulkoministeri on enemmän kuin helppo lankeamaan hunajapurkki-ansaan.

Trumpin varapresidentti Mike Pence puolestaan käytti varmistusmenettelynään olla koskaan suomatta kenellekään naiselle vastaanottoa kahdestaan;
mukana tapaamisessa oli oltava vähintään joku kolmas.

Mutta eihän sekään kelvannut intersektifempsoille, joiden piti nostaa asiasta valtaisa rääkynä.
Näin he tulivatkin itse tunnustaneeksi mikä oli homman nimi:

"Tuon Hullun Rumpin varapressa ei anna naisten valehdella itsestään MiiiTuuu-juttuja!"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Pence oli varmasti oikeassa ja hän ymmärsi että hämähäkin valta on kasvanut liian suureksi. Ja sen ruokahaluhan on loppumaton.

Nils - Aslak kirjoitti...

Hesari kirjoitti ja mainosti 10 naisen kertomusta Wille Rydmanista. Näistä taisi peräti 8 puhua positiivisesti Rydmanista, mutta silti joka paikassa sanottiin: Siinä on 10 naisen kertomus sitä sikaa vastaan, selvä peli.

Kansanedustajalla pitäisi olla harkintaa, sanoivat. Mutta Rydman ei ollut useimmiten vielä mikään edustaja noiden tapahtumien aikaan. Hän oli jotain 25 ja silloin on vielä luonnollista liikkua alle parikymppisten kanssa.

Pekka Haavisto kävi interraililla 40 vuotta nuoremman miehen kanssa, vaikka oli naimisissa ulkomaisen miehen kanssa. Kaiken huipuksi Haavisto palkkasi sen 40 vuotta nuoremman rattopojan korkeaan ulkoministeriön virkaan. Tuosta ei saa edes puhua, koska #metoo suojelee sodomiitteja.

tira kirjoitti...

Kokoomuksen puoluetoimisto lähitulevaisuudessa vai ihan nykyisyydessä? hesarin "laatu"journalisti Teittinen teki kohujutun, Rydman on vähintäänkin ahdistelija ja pedo. Poliisin mielestä ei mitään tapahtunut, mutta olemme siirtyneet ylimpään asteeseen. Ensin tutkivat, sitten latkivat ja nyt keksivät journalistit. hesarin toimittajien rima on jo nyt niin alhaalla, että jos sen vielä aikovat alittaa joutuvat kuopan kaivamaan - ja senhän he ilman muuta tekevätkin.

Rydmanin vastineessa oli aika paljon faktaa. En ollut nipistelemässä Areenassa 16-vuotiasta kun samaan aikaan olin Sevettijärvellä tarpomassa mutta mitä välii kun hesari, Orpo, Vartiainen (ilman muuta) ja Elina Valtonen ovat järkyttyneitä ja pöyristyneitä. Että tällaista kyytä puolueemme on povellaan elättänyt! Jep, suhtautuu varsin kriittisesti maahanmuuttoon ja tähän taas uuteen tukipakettiin. Hei, saaks veikata: seuraava pää pölkyllä on Atte Kalevan. Hänellä on työnsä ja koulutuksensa takia realistinen suhtautuminen muslimeihin - ei ole Atte hyvä hallituskumppani seuraavaan hallitukseen jossa mikään ei muutu jollei suomalaiset saa ahaa-elämystä. Eikä saa, siitä yle ja hesari pitävät huolen. Toimittajat ovat nyt jengin kingejä. Samoin kuin telkkarin tissitörröttäjät ja ikuinen Tauski. Siis ovatko suomalaiset tosiaan niin tyhmistyneet? En puhu teineistä vaan oikeista aikuisista. Suomettuminenko aivomme mädätti?
tira+

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Tere, Ykä !
Hyysäri on hämähäkin valtakunnallinen toimeenpaneva komitea, ja sehän panee toimeen ! Niinpä se on viimeksi (kuten viittaat kirjoituksessasikin!) tuhonnut erään 33-vuotiaan poliitikon uran totaalisesti ja lopulliseesti. Ovat vissiin hyysärissä tyytyväisiä menestykseensä ja vaikutusvaltaansa:-(
Ymmärrän kyllä, millaisessa puristuksessa Rydman on nyt, mutta ei pitäisi puolustella mitään heikkoudellaan tms. Vaan sanoa vain: "Minä olen viriili mies ja tykkään naisista"! Mutta ei kai häväistyspaineen alla jaksa kaikkea ajatella. Schade, Rydman oli ainoa kokkari, jota saattoi
ajatella vaihtoehtona. No, ei ole enää. Siinä petturi-Orpo ja marisija-Sanna pääsivät hyvin tavoitteeseensa ja yhteisymmärrykseen.

Halla-aho muuten kirjoitti viiltävän hyvin (taas kerran!) Suomen uutisissa asiasta:
"En tietenkään tiedä, mikä on totta ja mikä ei, mutta edustaja Rydmanin vastine – joka kannattaa lukea – ja siinä esitetty näyttö asettaa Hesarin väitteet hyvin kummalliseen valoon.

Tällaiset kohut noudattavat aina tiettyä kaavaa:

1) Esitetään erittäin leimaava syytös tai vihjaus.

2) Suuri yleisö kiihottuu teosta, jonka väitetään tapahtuneen.

3) Sillä, onko syytöksen kohteena oleva henkilö todellisuudessa syyllistynyt tekoon, ei tunnu olevan mitään merkitystä. Teon pöyristyttävyys itsessään todistaa hänen syyllisyytensä.

4) Syyllisyyden kyseenalaistaminen, vaikka minkälaiseen näyttöön perustuen, tulkitaan väitetyn teon puolustamiseksi.

5) Kuten edustaja Rydman toteaa, myllyn lähdettyä käyntiin on hyvin vaikeaa tehdä tai sanoa mitään tilanteen korjaamiseksi, oli totuus mikä hyvänsä. Koska väitetty teko kuohuttaa mieltä, päiden on pudottava.

Tämä on yksilötasolla ja inhimillisesti hyvin traagista. Yleisellä tasolla se on äärimmäisen masentavaa".

Lähetin Rydmanille tukiviestin.

Anonyymi kirjoitti...

Asiaan löyhästi liittyen; kyllä eilen suuresti hämmästyin, kun A-studiossa oli aineena Ville Rydmanin tapaus. Ei hän siellä itse tietenkään ollut keskustelemassa, vaan joku nainen Kokoomuksesta selittämässä ympäripyöreitä. Pari minuuttia riitti, enkä yleensäkään ole pitkään aikaan pystynyt enää näitä Ylen ajankohtaisohjelmia katsomaan. Mikä into (tai onhan asia päivänselvä) Ylellä on spekuloida juttua ja sen mahdollisia seurauksia, kun poliisi on jo kertaalleen todennut, ettei mitään rikosta ole tapahtunut eikä nytkään vielä ole mitään toteen näytetty? Ville Rydman ei vaan taida sopia enää Kokoomuksen pirtaan, niin eri linjoilla hän on monessa asiassa. Liekö siellä jo paikan kärkkyjiä ensi kevään vaaleissa? Varsinkin Ylellä hallituksen äänitovena, mutta myös Hesarilla taas on sitten se oma lehmä ojassa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Mutta missä luuraavat puolueen johtavat paskahousut, kai mykkäpaskanen ja petteri kaniini? Kai ne olivat mukana ruunauksessa. petterin jutuista voisi tehdä muuten tutkintapyynnön kunnianloukkauksesta ja mykkäpaskasen maanpetoksesta, ryssä on ryssä vaikka sen oliiviöljyssä friteeraisi.

Kanallisessa sekoomuksessa voi tuulla, kun asia alkaa selvitä. Binga Tupamäen twiitit kertoo selvästä hesarin lokakampanjasta ja "johto" tuuppasi Rydmanin bussin alle nopeammin kuin ehtii sanoa "hep".

Miksi muuten pedari-demarimannen juttu on hävinnyt julkisuudesta vallan kokonaan? Miksei HS:n vastaava päätoimittaja joudu vastaamaan maanpetoksesta? Ja mihin se juttu tyhmästä koneensa rikkoneesta rivitoimittelijasta on hävinnyt?

Pyssymies

Ekku kirjoitti...

Ikestä ei ilmeisesti kuitenkaan niillä naisilla, joiden kanssa se vehtasi ollut pahaa sanottavaa. Oli muut, ketkä siitä mielensä pahoitti.
Miehellä on nykyään vaikeaa. Jos katsot sitä, mikä on tarkoituksella tyrkylle laitettu, niin olet sika. Jos et katso, niin olet sika myöskin.

Anonyymi kirjoitti...

Rydman julkaisi somen viestiketjut, joissa ilmenee ettei väitettyä häirintää ja epäasiallista vonkaamista ole tapahtunut hänen vaan päinvastoin näiden hyysärin pinnallenostamien tyttösten toimesta!

Kun valtamedia kertoo meille kuinka ajatella niin ole aina toista mieltä, et ainakaan ole väärässä.

Nyt Rydman on julkisesti tuomittu väitetyistä teoistaan aina tasavallan ykköspelleä, korjaan, presidenttiä myöten, joten mainehaitta on ikuinen.

Tutkimatta hirttäminen, mestaus...

Yhden "totuuden" valtakunta. Kuvottava valtio valtamedioineen ja päättäjineen.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Siis uusi mato laitettu koukkuun kaikkien kiusattavaksi. Aikaisemmin siellä ovat killuneet ainakin Ilkka Kanerva, Teuvo Hakkarainen, Tomi Metsäketo ja Aku Louhimies. Ja se, että omat koirat puree, antaa vain oivan esimerkin politiikan raadollisuudesta ja likaisesta pelistä. Onko Rydmanilla edes sitä kuuluisaa ihmisarvoa, kun lätkitään oikealta ja vasemmalta, vaikka asia on täysin avoin. Jussi Halla-aholla oli Suomen Uutisissa tästä omakohtainen ja tuttuun tyyliin asiallinen ja terävä kirjoitus. Vouhkaamisen sijaan voisi laittaa nyt todellakin jäitä hattuun!

Nuoria maahanmuuttajamiehiä on viety jopa päiväkoteihin "tutustumaan" lapsiin, istutettu syliin ja kerrottu, että ovat ihan samanlaisia kilttejä poikia kuin Pekka ja Olli. Kun maahanmuuttajien raiskauksia sitten nykyään käsitellään lähes päivittäin eri oikeusistuimissa, ei se herätä päättäjissä juuri minkäänlaisia reaktioita, mutta taivas varjelkoon, jos nuori mies kahvittelee 15-vuotiaan tettiläisen kanssa tai tarjoaa 16-vuotiaalle ravintolassa viiniä! Onko viety ja juotettu väkisin ja sen jälkeen käyty käsiksi? No, ei ole. Siitä kuitenkin ansaitsee kaikkien halveksunnan ja potkut Eduskunnasta ja nimenomaan jo ennen kuin asia on edes selvitetty. Tai onhan se jo kertaalleen selvitetty, mutta juuri se, että se ei kelpaa ja asia kaivetaan uudestaan esille, panee haistamaan palaneen käryä.


Rouva Ano


Anonyymi kirjoitti...

En ole kokkarifani mutta miehenä ja ihmisenä asetun Rydmanin puolelle. Jos RKP on todennut että mitään rikokseen viittaavaa ei ole tullut esille emmekä me huonoa käytöstä tutki, niin pitäisi se kokkareissakin ymmärtää. On sen verran selkokielistä tekstiä. Mutta mitä vielä, uutta rikosilmoitusta väsätään ja tutkintaa pyydetään, vaikka ilmeisesti ei ole tapahtunut edes huonoa käytöstä. Jokainen puolue haalii tavallaan jäseniä nuorista politiikkaa ymmärtämättömistä kokemattomista jne...

Selkärangallinen puolue olisi asettunut Rydmanin puolelle mediaa vastaan joka on hänet jo tavallaan tuominnut. Mitä vielä. Puuhapetteri oli eniten huolissaan puoleensa imagosta (omasta pallistaan) ja Rydman saa sen eteen mennä. Niin kuin puolue sillä paranisi.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen voi olla vaikka kuinka timmissä kunnossa, mutta jos hän on nykypäivän feministi, hän menettää mielestäni kaiken seksuaalisen viehätyksensä. En usko olevani ainoa heteromies, joka on tätä mieltä.

No, politiikka on täynnä näitä femakkoja, jotka ovat katkeroituneet, kun tosimiehet eivät heistä kiinnostu. Kullakin taitaa olla puolisona nainen tai ruunattu lapatossu. Sitten heidän pitää rankaista miehiä, jotka kiinnostuvat aidoista naisista.

Hieman vedin mutkat suoriksi, mutta näin. Muuten, minuun ei tehnyt ainakaan positiivista vaikutusta, kun Sanna muka joutui ahdistelluksi, kun poseerasi persettään Seiskan kuvaajalle. Voi luoja, mikä narsisti ja poliittinen peluri.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Nils-Aslakille, tira+:lle, Terho Hämeenkorvelle, Rouva Anolle, Pyssymiehelle, Ekulle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistänne. Lyhyesti voi todeta että mikäli mies kuuluu väärään poliittiseen viiteryhmään niin hänet voidaan laittaa koska tahansa lihamyllyyn. Ja siinä lihamyllyssä toveritartuomioistuimelle naisen väite on jo todistus itsessään. Rydmanin ura taitaa olla taputeltu.

Mainitaan muuten sekin että valtaeliitti aina pääministeriä myöten on nyt kauhian järkyttynyt. Montakos kertaa valtaeliitti on järkyttynyt tuontitavarana hankittujen kehitysmaalaisten tekemistä lasten raiskauksista?

Qroquius Kad kirjoitti...

Miksipä eliittimme järkyttyisi maahantuomansa liittolaisjoukon tehdessä sitä mitä varten heidät Suomeen tuotiin, eli käymään matalan intensitettin sisällissotaa Suomen kansakuntaa ja valtakuntaa vastaan eliitin Sturmabteilungina?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen hieman eri mieltä. Mielestäni se porukka tuotiin alun perin tänne hyväuskoisen typeryyden vuoksi ja sen jälkeen sen vuoksi ettei ole pokkaa tunnustaa järkyttävää virhettä. Niinpä sen porukan kanssa vaaditaan kollektiivista valehtelua.

Anonyymi kirjoitti...

Olen tavannut Rydmanin ja on tosiaan jämptin oloinen kaveri. Vaikea uskoa syytteitä todeksi, mutta en voi olla tietenkään varma. Oleellista on nyt se, että tämä Pravdan lietsoma noitavaino jo yksistään on tod.näk. tuhonnut miehen uran, kuten Ykä totesi. Pravdasta kun ei juuri muuhun ole kuin sontaa ulostamaan ja noitavainoja organisoimaan. Kertomuksen kaltainen eunukkihan Willestä olisi tullut tehdä, niin ei olisi nyt huolia. Jos Willen paikalla olisi ollut vaikka Iiris, niin olisiko mitään kohua missään, tuskin.

Monille muille nykypoliitikoille lobotomia sen sijaan olisi melko varmasti vaadittava toimenpide. En tiedä auttaisiko sekään piintyneimpiin egoisteihin ja feministeihin yms. Tai sitten ns. uudelleenkoulutusleirit. Näistähän vasemmistopiireissä on jo paljon kokemusta.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tapsa vaan. Joo, vaikuttaa siltä että Helsingin Pravda vetää riman vielä alemmaksi kuin Yle.

Qroquius Kad kirjoitti...

Iiris Rukkahan itse asiassa on "syytettynä" seksuaalisesta ahdistelusta eduskunnassa:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008900048.html

Hän on luonnollisesti hirvittävän järkyttynyt.
Kuva, josta kohu lähti oli tuo:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1318418#p1318418

Pienehköä poseerausta silmäniskulla, vaiko vain omaa setämiehen rietasta himokatsettani nuoren neidon intiimialueeseen?
Kumpi on totta, valhetta kumpi?
Kumpi on todeksi toivotumpi?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kun katsoo kuvaa niin ”salakuvattava” esittelee itseään varsin anteliaasti kuvaajalle ja on aivan varmasti tietoinen että häntä kuvataan. Ja se ei näytä häntä häiritsevän.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, onhan tuo Rydmanin harkinta hieman pettänyt kun on säännöllisesti hakeutunut alaikäisten seuraan. Toisaalta ihan mee-too:n hengessä en ihmettelisi jos aika moni niistä alaikäisistä on yrittänyt tehdä "Karpeloita" Willen kustannuksella. Koko mee-too oli eräänlainen henkinen katumuspilleri, on surutta käytetty kaikki keinot omiin tavoitteisiin pääsemiseksi ja jälkikäteen on sitten harmitta nut kun ei kyvyt yksin riittäneet. Ajan hengen mukaisesti vika on tietenkin miehessä joka on ponnahduslautana toiminut. Huvittavaa tuossa episodissa on se kuinka johtavat naispoliitikot Sannatyhjäpään johdolla ovat kiirehtineet muistelemaan omia kokemuksiaan. Huomiopiirakkaa jaetaan nyt ja jokainen haluaa jaolle. Tämäkin paskamyrsky osui sikäli loistavaan aikaan että EU on juuri määrittänyt naisille 40% hallituskiintiön yritysmaailmaan.

Taas kerran todellisuus paineli parodian ohi 100-0, oheinen klippi vuodelta 1999: https://www.youtube.com/watch?v=OQnNH7I07RY

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Erittäin hyviä huomioita.

-TR- kirjoitti...

Kokoomusta kutsutaan uutisissa oppositiopuolueeksi. Parempi nimitys on että se on huilivuorossa oleva puolue.

seppolautala1@gmail.com kirjoitti...

Entä Ulkoministerin,peräPekan siekkailut ent.Leningradin poikuusbileissä? Pekan pallit taitaa olla FSB kuorassa ja tukevasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TR:lle ja Seppo Lautalalle & kiitos kommenteistanne.

TR: Täysin totta. Kokoomus on Järjestelmäpuolueen yksi alaosasto.

Seppo Lautala: Tästähän ei käsittääkseni ole varmaa näyttöä. Joka tapauksessa vihervasemmiston toilailut unohdetaan valtamediassa hyvin nopeasti.

Veikko kirjoitti...

Jos Ville olisi Pekka Haaviston tapaan harrastanut nuorempia poikasia, niin ketään ei kiinnostaisi näin Priden aikoina.

En siis tiedä mitään Villen jutuista, onhan ihan mahdollista, että tilaisuus on tehnyt varkaan.

Eihän ole ihan tuntematonta, että nuoret naiset kiinnostuvat nousevista kokoomuspoliitikoista. Edesmennyt Ilkka Kanerva olisi varmaan osannut kertoa yhtä ja toista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veikko. Tuo on totta. Homot saavat touhuta aivan rauhassa. Ja vallan kahvassa olevat miehet ovat aina saaneet perskärpäsikseen niitä kullankaivajia.