lauantai 25. kesäkuuta 2022

TEKOPYHÄT JÄRKYTTYJÄT

Laitetaanpa juhannustunnelmaa hieman pilaamaan postaus joka liittyy hiljattain tekemääni Täsmäruunattu Uraohjus-kirjoitukseen. Kyseinen kirjoitushan sai inspiraation tapaus Wille Rydmanista ja sen tiimoilta saa hyvän kuvan suomalaisen valtaeliitin kaksinaismoralismista. Vaikka tapaus on lähinnä Helsingin Pravdan suorittama mediateloitus johon kokoomuksen puoluekoneisto ottaa mielellään osaa niin virallinen – ja ennen kaikkea julkinen –  järkytys asian tiimoilta on kovasti suuri. Järkyttynyt oli myös pääministerimme Sanna Marin. Niin järkyttynyt että asiaa piti otsikoida:

Ja luonnollisesti kuva-arkistosta piti etsiä mukavasti kärsineen oloinen kuva Marinista.

Kovasti julkisen järkyttynyt oli myös melko todennäköinen seuraava pääministeri Petteri Orpo:

Suomennettuna: Kokoomus pyrkii tekenään kaikkensa tuhotakseen liian kansallismielisen ja konservatiivisen kansanedustajan uran ja korvaamaan hänet seuraavissa vaaleissa esim. jollain Kirsi Pihan kloonilla.

No niin. Nyt on sitten järkytytty. Ja mikäs siinä. Saahan sitä järkyttyä jos pidetään täydellinen nollatoleranssi kaikenlaiseen ahdistelemiseksi tulkittavaankin. Ja suhtaudutaan muutenkin naisten turvallisuuteen äärimmäisen vakavasti. Mistä seuraakin sitten jatkokysymys:

Kuinka monta kertaa kyseiset Marin ja Orpo tai yleensäkään poliittisen eliitin jäsenet ovat julkisesti järkyttyneet tuontitavarana hankittujen kehitysmaalaisten suomalaisille naisille tekemistä raiskauksista, joukkoraiskauksista ja jopa lasten raiskauksista?

Niin. Nolla kertaa. Sillä valtaeliitti suojelee sekä omiaan että lemmikkejään. Ja lemmikkien tekemiset ovat tabu josta on vaiettava. Koska ne lemmikit ovat täällä valtaeliitin omien päätösten johdosta. Joten julkinen järkyttyminen ei koske heidän tekojaan. Eli järkytytään vain silloin kun se on poliittisesti sopivaa.

Vastenmielistä kaksinaismoralismia. Mokomat tekopyhät paskat.

Mainittakoon muuten että suuresti arvostamani blogikollega Jaska Brown kirjoitti tapaus Rydmanista erittäin osuvan postauksen. Jos ette ole vielä lukeneet, niin tästä linkistä se löytyy.

40 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Lukekaamme Petteri Orpon kommentti vielä uudelleen:
HS:n juttu edustaja Rydmanista on järkyttävää luettavaa. Kokoomus ottaa tilanteen erittäin vakavasti. Tulemme käymään asian läpi kaikilla niillä välineillä, jotka meillä on käytettävissämme.
Mikäli olisin kokoomuksen puheenjohtaja Orpon sijaan (mitä en Suomen hyvinvoinnin kannalta katsottuna harmillisesti ole), olisin voinut kirjoittaa sanasta sanaan täsmälleen saman twiitin.
Suomennus olisi kylläkin erilainen: Kokoomus pyrkii tekemään kaikkensa osoittaakseen HS:n surkean ja epäeettisen toiminnan sekä pyrkii nostamaan sen pois sieltä suomalaisen journalismin likasangon pohjalta, jonne se on häpeäkseen vajonnut.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Minä en ole vielä toipunut järkytyksestä, jonka koin öisen NHL-ottelun lopputuloksesta: Tampa Bay voitti Coloradon.

Ei kannattaisi käyttää vakavia sanoja pikkuasioihin. Mitenkä Orpo Marin kuvaa oloaan sen jälkeen kun Putinin tankit ovat ylittäneet Suomen rajan ja lentokoneet pommittavat Helsinkiä. Ei tule mieleen suurempaa järkytystä kuvaavaa sanaa.

Jaska Brown tyhjensi pajatson. Hänen kirjoituksensa oli niin hyvä ja täydellinen, että lopetin Rydman-jutun seurannan. Kukaan ei enää tule pistämään paremmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole vieläkään toipunut siitä, kun vuonna 2002 eräs työkaverini pikkujouluissa laittoi pöydän alla kätensä reidelleni. Kun siirsi käden rauhallisesti pois, tuli kerralla ymmärretyksi. Silti edelleen askarruttaa se, pitäisikö nostaa syyte?

Rouva Ano

Strix Senex kirjoitti...

Tulee mieleen Egon Fridellin lausuma "Kun pienet miehet heittävät pitkiä varjoja, sivilisaation loppu on koittanut". Ja siltä tämä nyt näyttää. Pieni mies Putin saa maailman sekaisin. Vielä suurempi koku ja kauhistus syntyy siitä kun Wille Rydman teki jotakin. Mitä hän oikein teki, ei siitä hirveästä hälystä ilmennyt. Se hukkui siihen kauhisteluun ja pöyristelyyn. Syyllinen oli löydetty, syytöstä yritettiin saada kokoon, mutta hakusessa oli. Varmuuden vuoksi, tutkintakynnyskään kun ei tuntunut ylittyvän, kuitenkin toitotettiin, että ei tässä ole olennaista, onko jotakin lakia rikottu. Ja sitten tapahtui vielä jotkin aivan hirvittävää, jolla saatiin palstat täytettyä ja eduskunnan työjärjestyskin sekaisin. Joku oli ottanut iiris Suomelasta valokuvan eduskunnan kuppilassa.

Onnistuttaisiinkohan keksimään jotakin vieläkin mitättömämpää, josta voitaisiin nostaa vielä suurempi hirvityksen kauhistuksen järkytys. Mediamme nykytason huomioiden, en epäile, etteikö sekin vielä onnistuisi. Enkä hämmästelisi, jos siellä jossakin pieni mies Putin hykertelisi käsiään, kuinka ne hölmöt saadaan sekoilemaan kaikenlaisten turhien juttujen kimpussa sen sijaan, että paneutuisivat luotettavaan uutisointiin oikeasti tärkeistä ja vaarallisista asioista ja ilmiöistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jaska Brownille, Pauli Vahteralle, Rouva Anolle ja Strix Senexille & kiitos kommenteistanne.

Jaska: Totta. Valtiomies tekisi näin. Mutta jos sanoo Orpoa valtiomieheksi niin kyseessä on ns. killing joke joka pilaa tunnelman ja saa aikaan vaivautuneen hiljaisuuden.

Pauli: Tampa Bay on ollut viime vuodet nimenomaan play off-joukkue joten veikkaan että sarja venyy seitsemään peliin. Pidän tietysti peukkuja Coloradolle koska siellä on suomalaisia. Mitä tulee vakaviin sanoihin niin olet täysin oikeassa. Nuo pellet inflatoivat ne täysin. Ja Jaskan kirjoitus oli erinomainen. Jaskan blogia kannattaa lukea säännöllisesti.

Rouva Ano: Ei mahda onnistua. Jos tekisit asiasta rikosilmoitusta niin poliisihan huomaisi että rouvallahan taitaa olla kieli poskessa. Ja Rydman ei käsittääkseni ollut tehnyt edes tuota.

Strix Senex: Tuota Fridellin lausumaa en ollut kuullut mutta se iskee kyllä asian ytimeen. Kun sitä Suomelan kuvaa muuten katsoo niin eipä pimu näytä ollenkaan järkyttyneeltä kun hän esittelee reittään persettä myöten. Ja joo, varmasti keksitään jotain vielä mitättömämpää. Varsinkin jos tapetilla pitäisi olla jotain oikeasti tärkeää käsiteltävää.

Nils -Aslak kirjoitti...

Oulussa mustakallojen (svartskallar) raiskaama ala- ikäinen tyttö teki itsemurhan, mutta poliisi kielsi asian viimeiseen asti. Heillä on siis virallinen oikeus raiskata pikkutyttöjä Suomessa.

Kaivohuoneella joukko mustakalloja tappoi kantasuomalaisen nuoren miehen ja poliisilta kesti kuukausi julkaista tekijöiden kuvat. Joku saatiin kiinni, mutta syyte oli vain pahoinpitely. Sekin ilmeisesti jätettiin tekemättä, koska mitään ei ole kuulunut.

Verratkaapa näitä siihen valtavaan kohuun mikä syntyi, kun rasismista ilmoituksia tehtaillut (itse kertoi) somali väitti 8- vuotiasta tytärtään tönäistyn.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Nils-Aslak. Totta. Molemmat tapaukset kertovat niin poliittisen eliitin kuin valtamedian vastenmielisestä kaksinaismoralismista. Ei nimittäin olla noista pahemmin järkytytty.

Ja sen 8-vuotiaan somalin tönäisystä ei saatu koskaan minkäänlaista todistetta.

KKi kirjoitti...

No kun se on niin, että valkoisen tekemästä perseilystä on syytäkin järkyttyä.

Neekerillä/ählyllä perseily kuuluu lajityypilliseen käytökseen. Ei anna aihetta toimenpiteisiin.
Kuuluu ikäänkuin äänestettyyn ja tilattuun kokonaistoimitukseen. Sitä kuplintaa, nääs.

Anonyymi kirjoitti...

Minulla taas Orpon ja Marinin nimittäminen valtiomiehiksi saa aikaan suupielten automaattisen kaartumisen ylöspäin. Orpo on nyt jo niin pääministeriä, että kaikki esteet on raivattava pois tieltä välittömästi. Mariini puolestaan luottaa siihen, että kaikki tarvittava on jo tehty eeuun hillotolpan saavuttamiseksi ja se on jo taskussa.

Juhannus on by the way Johannes Kastajan muistojuhla etenkin kristillisessä mielessä. Aikoinaan Johannes tuli päätä lyhyemmäksi valtaapitäviä arvosteltuaan, nykyään hänet varmaan hirtettäisiin hieman pidemmän kaavan mukaan löysässä hirressä, median toverituomioistuimessa.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Olin ay:n hallituksen kokouksessa ja miespuolinen jäsen laittoi kokouksen loputtua jälleen kätensä reidelleni. Siitä kimpaantuneena noustessamme seisomaan tarrasin kovakouraisesti herran munista kiinni ja kähisin hänen korvaansa kuuluvasti "tätäks sä haluisit". Siihen loppui tämän itseään komeana pitävän keski-ikäisen mulkun lähentelyt ainakin minua kohtaan. Muu kokousväki räjähti nauramaan. Mutta, jos syytteen nostaisi, niin kumpi? Voi tuota juttua muistellessessa antaisin muillekin naisille, jotka nyt ovat niin kovin herkkiä, että anna palaa takaisin, nolaa se kähmijä ja luultavasti saat makeimman voiton kuin nillittämällä ja pillittämällä julkisuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Voisi olla jälleen paikallaan lukea uudestaan Kafkan Oikeusjuttu. Siinähän muuan K joutuu epäilyksen alaiseksi. Kukaan ei tiedä mistä on kyse, mutta se kuuluu olevan vakavaa. K:ta juoksutetaan sitten eri viranomaisilla traagiseen loppuun asti.
Toivotaan ettei tämä Rydmanin tapaus pääty traagisesti, siinä tapauksessa näkisimme varmaan kyynelehtiviä kokoomuslaisia lässyttämässä, että "siinä meni hyvä mies."

Ps Hyvää Juhannusta Yrjölle ja lukijoille!

maallikko

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Itse pidin pitkään poliittisen tekohurskauden ylittämättömänä saavutuksena sitä itkuntuherrusta, jota pääministerinä toiminut Jyrki Katainen yritti saada itsestään irti tiedostustilaisuudessa, jossa kerrottiin Ilkka Kanervan pudottamisesta ulkoministerin pallilta ja Stubbin tulosta tilalle.

Se oli kyllä jotain josta voisi todeta että parodia on parodia on parodia. Niin monta kerrosta epäaitoutta, että vaikutti jo ihan aidolta politiikalta.

Katainen, Kanerva, Stubb ... Marin, Orpo, jne. -- Jatkumo on aluton ja loputon.

Tekopyhyyden varsinaisiin perustoihin ei tietenkään mitenkään päästä käsiksi. Yhteiskunnat rakentuvat ja tarvitsevat Suuren Yhteisen Valheensa, ja valtaosa kaikesta ajattelusta on aina tunnustuksellista. Asiaan ei vaikuta se, että kyseessä voivat olla koko yhteiskunnan tuhoavat valheet, jollainen "monikulttuurisuus" nimenomaan on.

Se on joillekin absoluuttinen arvo, joka palautuu "ihmisarvoon ja -oikeuksiin", jotka niin ikään ovat tosiasiassa pelkkää stiiknafuulaa. Kun yleinen "ajattelu" perustuu tuollaisille käsitekyhäelmille, onko realiteeteilla mitään mahdollisuuksia.

Haluaisin elää niin kauan, että näkisin valtapoliitikon, joka ymmärtää että esimerkiksi käsite "tasa-arvo" on stiiknafuulia. Tai että esimerkiksi käsitteessä "uskonnonvapaus" yritetään liimata yhteen kaksi asiaa, jotka hylkivät toisiaan.

Juhannuksen kunniaksi kirjoittelin Hannu Salamasta jutun, johon pääsee nimeäni klikkaamalla. Siinä yritetään puhua tuosta ajattelun kehittymättömyydestä, tunnustuksellisuudesta.Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin sen minkä järkytykseltäni pystyn.

Näyttää siltä, että sen minkä Pietari suuri kaapasi / perusti volodja pieni menettää, eiköhän venäläinen pietari ole kohta historiaa vain. Ja kaliningrad on königsberg taas.

petteri kaniinin ja mykän paskan tyhmyys ja selkärangattomuus on nyt tullut kaikkien näkyville, miksi ne vielä jatkavat. Miksi niiden annetaan vielä jatkaa.

Kokkoja ei saanut polttaa, niitä ei näkynyt mökkilaiturilta edes kymmentä ehtoolla. Kolmen jätesäkillisen käpykokko syttyi hyvin ja paloi hienosti, jäi hehkumaan yöhön, hehkui kauan. PAH, HYH, PYH ja HÄH-yhdisteitä levisi ympäristöön laajalle sitä runsaasti turmellen. Yksi kivi lokkiluodolla taisi haljeta kuumuudesta.

Naapurin nokkela nikkari nikkaroi mulle vanhasta boilerista kätevän nuotiotelineen, siinä meni puoli säkiä käpyjä. Lämmitti ja valaisi kivasti illan pimetessä.

Mutta hirmuisen kamalaa pöyristyttävää kauheutta: Melkein täysi lonkerotölkki melkein meinasi kaatua, siinä olisivoinut mennä hukkaan pari desiä harmaata. Saas nähdä kykenenkö järkytykseltäni töihin enää tässä kuussa.

Pyssymies

Nils -Aslak kirjoitti...

Tänään yksikään viherfeministi ministeri ei ole JÄRKYTTYNYT Norjassa eilen tapahtuneesta seksuaalivähemmistöihin kohdistuneesta terrori- iskusta. Ei ole vaadittu lakien tiukentamista, eikä terroristin edustamien muslimien tarkempaa kontrollia. Päinvastoin, lisää niitä ollaan päästämässä maahan ja ilman mitään velvollisuutta työhön tai lakien noudattamista.

En minäkään ole järkyttynyt, vaan ihan pari päivää sitten ihmettelin mielessäni, kun islamilaisia terrori-iskuja ei ole ollut pitkään aikaan.

Joppos123 kirjoitti...

Norjan ampujalla kuulemma ollut mielenterveysongelmia. Väitänpä, että islam jo itsessään on mielenterveysongelma.
Joo, kukaan meidän politiikoista ei ole tämänkään terroriteon johdosta pöyristynyt tai järkyttynyt.
Ehkä täällä härmässä löytyy taas lisää rahaa kotouttamiseen. Ihan karmeaa paskaa noiden hyysääminen.
Taas vituttaa niin ettei meinaa veri kiertää.
Hyvää jussia silti koko poppoolle.

KKi kirjoitti...

"
Norjan ampujalla kuulemma ollut mielenterveysongelmia. Väitänpä, että islam jo itsessään on mielenterveysongelma.
"
Ei islam ole mielelenterveysongelma. Se on uskonnoksi kutsuttua lajityypillistä käytöstä. Kuten sudet saalistaa vaikka jäniksiä, niin muslimit saalistaa valkoisia. Luonnon kiertokulkua, ei sen kummempaa.

Nykypäivänä jo kaduilla kulkeminen, puhumattakaan baareeissa, etenkään homobaareista käyminen on riski. Kaupungeissa kulkee vapaana saalistavia petoja, joita myös maahanmuuttajiksi kutsutaan. No, ainakin maan ovat muuttaneet.

Näiden citypetojen olemassaolo pitää tiedostaa. Ihan itse olemme äänestämällä ko. lajikirjon saaneet maahamme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Tapsalle vaan, Anolle, maallikolle, Seppo Oikkoselle, Pyssymiehelle, Nils-Aslakille ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi:

Viesti1: Oikeastaan meitä käppäukkoja voidaan pitää paljon vähemmän rasisteina kuin suvakkeja sillä me vaadimme myös kehitysmaalaisilta ihmisiksi elämistä.

Viesti2: Juuri näin. Valtamedian valehtelulla se ei siitä muuksi muutu.

Tapsa vaan: Totta joo. Fariseukset ja kirjanoppineet elävät ja voivat hyvin nykyisinkin.

Ano: Joo. Jos asioita aletaan säännöllisesti hoitaa käräjien kautta niin se on loputon suo.

maallikko: Totta. Eikös se Aku Louhimieskin sanonut että sen pahimman myllytyksen aikana hän vakavasti suunnitteli itsensä ampumista. Ja oikein hyvää juhannusta sinullekin.

Seppo: Ehkä se jatkumo ei ole kuitenkaan aluton. Väitän ettei tällaista tekohurskautta aikanaan ollut politiikassakaan. Ja kun jatkumo ei ole aluton niin ehkä voi toivoa että se ei ole myöskään loputon.

Pyssymies: Tuollainen boileriviritelmä on kyllä hyvä keksintö. Niitä on muillakin. Mutta veikkaan kyllä että se Pietari pysyy jatkossakin ihan venäläisenä.

Nils-Aslak: Olet oikeassa. Ja tuo oli myös hyvä esimerkki siitä että kannattaako niitä kansalaisuuksia jakaa kuin ämpäreitä. Kun kyseessä oli ”iranilaissyntyinen Norjan kansalainen”.

Joppos123: Totta. Syynä ei ole koskaan islamilaisuus vaan satunnainen latvalaho. Sama ilmiö muuten silloin kun murhat tehdään autolla. Otsikko on silloin aina että ”auto ajoi väkijoukkoon”. Itsekseenkö se sinne ajoi? Pistää kieltämättä vituttamaan.

KKi kirjoitti...

Jaa'a moon parkkeerannu V8 Kaanian monta kertaa torin laitaan. Kipaissut ostamaan jotain hyvää pupellettavaa. Ei se Kaania ole sieltä mihinkä hyökänny.

Vaan Jussiva Ykällekin. Pidä blogi voimissa. On rouvan ja mun "pakko lukea" osastoa. Itse en enää jaksa. Ihailen teitä jokka jaksatte.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Joo, ei lähde itsekseen Kaania, ei lähde edes Mosse eikä Pompannappi. Mutta suuri kiitos kannustuksesta ja oikein mukavaa juhannuksen jatkoa teillekin.

Joppos123 kirjoitti...

Onkohan noi ryssät ihan tolkuissaan? Uhkailevat Brittejä ydiniskulla. Ei nyt kyllä kannattaisi. Brittien huumorintaju näissä asioissa on aikalailla huono.
Meinaako ryssät tehdä joukkoitsemurhan?
Tässähän saattaa tulla mielenkiintoinen kesä.
Ryssä uhoaa joka suuntaaan ja kohta saattaa saada turpaansa.
Meillekkin alkoholisti Saharova länkyttää minkä ehtii.
Vois laittaa Pietarin maantasalle, loppuisi länkyttäminen.
Olisi ryssälle ihan namia saada paskaa niskaan. Kusipäät saisivat samaa mitä jakaa muille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Sen toisen viestisi ymmärsin yksityisviestiksi. Tämähän oli sinänsä off-topic mutta joo, minäkin olen nähnyt tuon pätkän myös. Sen on pakko olla pelkästään venäläiselle yleisölle suunnattua uhoamispropagandaa niin että se kuvittelisi Äiti-Venäjän olevan voittamaton. Sillä kyllä Venäjälläkin tajutaan ettei ydinaseilla kannata uhota toiselle ydinasevaltiolle.

Ei tässä oikein voi toivoa kuin että Ukraina kestäisi. Jos sota muuttuu puhtaaksi kulutussodaksi niin venäläiset – piru vie – kestävät enemmän tappioita. Nyt Ukraina tarvitsisi erityisesti paljon lisää ampumatarvikkeita.

Qroquius Kad kirjoitti...

No niin, on oltu poissa mutta nyt ollaan takaisin!
Mikä parasta, kaikki reissuun lähteneet selvisivät hengissä, mitä ei tosin paljon koeteltukaan saati lainkaan.
Kyl mää täl pärjä taas pual vuat.

Mitä tulee pöyristyneeseen järkyttyneisyyteen, jota on pyötähdellyt vartaloministeri Manna Sariinin ympärillä, on joillain ollut tarve nähdä siinä Ainut-Certainen Häwäistys:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/10361b0f-1b28-41de-ac3f-863aa33e5ca8

Uutimessa mediatutkija Iiris Rukka, korjaan Ruoho vaahtoaa Manna Sariinin pyllykuvasta, näin sanoen:

"Tässä on tarkoituksella pyritty halventamaan Sanna Marinia. Ei tule mieleen aivan samankaltaista tapausta miespoliitikosta."

Ei varmaan tulekaan Iirukkalaiselle mieleen, mutta itse muistan varsin hyvin nämä kuvat:

https://mobile.twitter.com/J_Sohlberg/status/1534290685318266880/photo/1

Minusta tuossa on tarkoituksella pyritty halventamaan miespoliitikkoa, joka sittemmin ansaitsikin sen, mutta Iirukkalainen ei tietenkään voi muistaa tällaisia.
Ehkäpä nuo kuvat ovat hänestä jopa suotavia, elleivät peräti ainoita jotka voidaan sallia intersektifempsaamisen merkeissä?

Anonyymi kirjoitti...

TW: Paljon vihaista ja turhautunutta ranttaamista

Mitä noihin lasten väkisinmakuuihin matujen toimesta tulee, niin "lapsi" on näissä jutuissa aina sellainen 14-17 v. ilmaiselle viinalle perso ja itseään vanhempien "jännien" ählymiesten seuraan itseään tunkeva katuviisas ja varhaiskypsä neitokainen, jollaisia vielä toissa vuosikymmenellä oli tapana nimitellä vähän vinoilevasti pissaliisoiksi tai ritsapilluiksi. En tiedä, että mitä heistä noin yleisesti ottaen isoina rankkojen nuoruuskokemustensa jälkeen tulee, mutta heidän käytöksensä ei yleisesti ottaen viittaa niinkään aivokirurgin tai avaruusraketti-insinöörin taipumuksiin.

https://yle.fi/uutiset/3-12509961

Itse en pysty enää olemaan tippaakaan järkyttynyt tämän sorttisista tapahtumista vuodenvaihteen 2018-2019 Oulun grooming-keissin jälkeen. Kun nämä asiat toistuvat mediassa vuosien ajan täysin samanlaisina uudestaan ja uudestaan, niihin alkaa turtua täysin ja suhtautumaan samalla tavalla kuin katsellessa yöperhosia lepattelemassa kynttilänliekkiin pimeydessä. Oikeastaan tunnen vain enää pelkkää kylmää vahingoniloa kaikkia tapahtuman osapuolia kohtaan, jotka luettelen sitten edempänä. Yhtä typeriä ja tiedottomia nämä teinit nimittäin ovat kuin ne yöperhosetkin.

"Oikeuden mukaan miehet tapasivat kaksi uhriaan kaupungilla, mistä he menivät erääseen parkkihalliin juomaan alkoholia. Uhrit olivat oikeuden mukaan päihtyneet juomista huomattavasti.
Parkkihallista seurue jatkoi matkaansa bussilla yhden miehistä tuttavan asunnolle. Asunnon wc-tilassa 21-vuotias mies riisui voimakkaasti päihtyneen alle 16-vuotiaan uhrin ja raiskasi tämän. Raiskauksen jälkeen 30-vuotias mies meni wc-tilaan ja raiskasi uudelleen saman uhrin."

"Seksi vie ja taksi tuo, mut siideri mua liikuttaa, siksi tie vie sun luo..."

Miksi nämä uhrit ajattelivat, että ventovieraat ja machoistisista kehitysmaakulttuureista saapuneet miehet, joista he eivät ennalta mitään tiedä tarjoavat heille alkoholia ilmaiseksi vähän samaan tapaan kuin joulupukki jakaa karkkia ilmaiseksi lapsille tavaratalossa? Onko olemassa normaaliälyisiä ihmisiä, jotka eivät vielä liki 16-vuotiaanakaan tiedä, että suurien alkoholijuomamäärien nauttiminen päihdyttää ja saattaa olla jopa hengenvaarallista varsinkin pienipainoiselle teinitytölle isoina annoksina? Tai ehkä he eivät vain välitä? Ja jos eivät, miksi kenenkään täysin vieraankaan ihmisen pitäisi välittää? Ja että jatkuva alkoholilla läträäminen voi johtaa alkoholismiin tai juoppohulluuteen? Tai että itseään huomattavasti fyysisesti isompien ja vahvempien miesten kanssa ajan viettäminen yksityisessä tilassa, varsinkin sammuneena tai lähellä sammumispistettä olevana on näiden miesten armoilla olemista ja henkensä heidän käsiinsä luottamista? Naurattaa ajatuskin jostain tyrkystä ja paljastavasti pukeutuneesta suomalaisesta blondibimbosta jossain kaupungin asunnon vessan lattialla makaamassa ketarat pystyssä kuin teurastettu antilooppi jossain luontodokumentissa leijonien haaskapaikalla pohtimassa kaljan sumentamilla aivonystyröillään, että miten tässä nyt näin kävi ja sitten seuraava Abdul tulee tyhjentämään rojunsa tähän pumpattavaan barbaraan, jolla on pulssi. Oman murkkuiän hormonimyllerykseensä heränneet teinit ryntäävät pillut märkinä tummien ja salskeiden arabiuroiden kyytiin ja valitettavasti saivat sitä, mitä kerjäsivät eli munaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen:

Liittyen tämänkertaiseen blogipostaukseen eli järkyttymiseen, en tiedä, että mistä seuraavista asioista tulisi järkyttyä eniten: 1) että maailmassa on vieläkin maita, joista aikuiset ja täysissä ruumiin voimissa olevat miehet pakenevat "sotaa ja vainoa" hyvinvoinnin perään Suomeen ja tänne päästyään alkavat käyttää alaikäisiä seksuaalisesti hyväksi vai 2) näiden "viattomien lasten" olemassaolo ja kastematomainen avuttomuus ja aivottomuus vai 3) rikollisia hyysäävä ja hyssyttelevä valtamedia vai 4) vihervasemmistolaiset poliitikot ja virkamiehet, jotka eivät anna koko ilmiöstä vittujakaan vai 5) joukko "kansallismielisiä" vikisemässä ja piipittämässä nettien keskustelupalstoilla siitä miten "järkyttyneitä" he ovat näiden "viattomien lapsukaisten" viattomuuden turmelemisesta ja median ja valtaapitävien tekopyhyydestä ja välinpitämättömyydestä, vaikka he eivät tajua, että demokraattisessa järjestelmässä kansa on ihan itse valinnut valtaan ja nimittänyt ne poliitikot ja virkamiehet, jotka ovat nuo eläimelliset nylkyttäjät maahamme päästäneet?

Taivastellaan, miten "se Jutta on niinq niin tekopyhä ku se meni moskeijaan säkissä ja sanos et islam on niinq peace & love ja sillee omg eiks se aattele niitä musulmaaninaisia olleenkaan? Siis kyl meil on länsimaissa tasa-arvo ja asiat niin hyvin kun on kaikki pridekulkueet ja pikkupillut voi kännätä ja sammua alasti ihan kenen kanssa vaan missä vaan ilman vanhempien valvontaa". Ei tajuta, ettei vihervasemmisto pelaa kansallismielisten pelisäännöillä ja että ne itse ihan hyvin tietävät oman kaksinaamaisuutensa ja tekopyhyytensä eivätkä välitä siitä vittuakaan eikä pohjimmiltaan niitä kiinnosta mikään naisten turvallisuus tai vähemmistöt vaan kaikkia perinnäisiä ja sovittuja tapoja vastaan hyökkääminen, yhteiskunnallisen vastakkainasettelun lisääminen, hyvesignalointi ja oma vallankäyttö ja narsismi? Ettei nykyinen asiaintila ole demokratian keinoin korjattavissa, sillä vika on itse liberaalin järjestelmän ytimessä ja ihmisten näkemisessä vain yksilöinä vieraiden kulttuurien ja uskontojen vaikutusta huomioon ottamatta ja kun se yhdistetään nykyiseen seksuaalisen vallankumouksen jälkeiseen hyvin holtittomaan ja humalahakuiseen teinien seurustelukulttuuriin, lopputuloksena on natriumia vedessä. Tämä tilanne tulee jatkumaan ja pahenemaan vielä useiden vuosien ja mahdollisesti vuosikymmenien ajan, sillä kuten sanottu, sillä vika on itse liberaalissa järjestelmässä eikä se pysty itsekorjaavuuteen näiltä osin.

TL;DR: Siis vittu mitä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehdestä luin, että ida erämaa on pöyristynyt ja kauhistunut, kun jotkut miehet äänittävät seksisessionsa. Syynä mahdollinen tuleva syytös raiskauksesta. Erämaan mielsstä naiset eivät ole tuollaisia, että tahallaan pilataan miesten elämä turhilla syytöksillä.
Tulee ajatuksiin montakin moista, viimeisinpänä Wille Rydman. Ja onhan näitä. Iltalehden toimittajakin kirjoittaa, että jos et tiedä mitä suostumus tarkoittaa paras jättää panematta. Ehkäpä näinä metoo-aikoina muutenkin olisi syytä keskittyä tumputtamiseen. Pääsisi vähemmällä käräjöinnillä. Joskus menneinä aikoina oli sanonta, että parempi yksin kuin huonon kaverin kanssa.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Anolle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Hienoa että juhannusreissusi meni mukavasti. Ja joo, koko tuon asian voisi tiivistää niin että ”Naispoliitikon on katsottava aina onnistuneen kaikissa tekemisissään siksi että hän on nainen. Jos ajattelee toisin, on kyseessä naisviha”.

Ano: Tällaisia tyttöjä on kyllä valitettavan paljon. Mutta itsesuojeluvaiston puute ei tee raiskaamisesta yhtään sen lievempää. Kakkosviestistä voi todeta että totta kai täällä tajutaan ettei vihervasemmisto pelaa kansallismielisten säännöillä. Ei se ole mikään uutinen. Nykyinen liberaali järjestelmä on juuri sellainen kuin sanoit. Mutta ei meillä oikein ole vielä muuta mahdollisuutta kuin yrittää vaikuttaa sen demokratian kautta. Tietysti voi sanoa että it´s too late to work within the system and it´s too early to shoot the bastards.

Huru-ukko: Joo, ei ihme että jotkut nuoret heput toimivat noin. Tilanne on ajettu – feministien toimesta – sellaiseksi että parempi vara kuin vahinko.

Qroquius Kad kirjoitti...

Naiset ripittävät miehiä julistaen:
"EI tarkoittaa aina EI tarkoittaa aina EI!"

Ja silti jokainen heteromies, joka on saanut nauttia heteroseksistä tietää, että siinä yhteydessä naisen EI tarkoittaa EI vain silloin kuin se tarkoittaa sitä;
varsin usein se tarkoittaakin KYLLÄ.
Miehen pitää sitten osata lukea naisen ajatuksista onko tämä EI nyt sitten oikea EI vai sittenkin toisin?

Itse kysyin tätä asiaa viime vuosituhannen lopulla järkevältä naiselta, joka vastasi suoraan että EI tarkoittaa makuukamarijutuissa lähtökohtaisesti KYLLÄ;
kyse on "En-anna -pelistä", jonka nainen odottaa miehen pelaavan kaikkien taktisten esteiden läpi päästäkseen finaaliin.
Siksi miehen kannattaa jatkaa eteenpäin lempeästi mutta määrätietoisesti;
jos EI on oikeasti EI, kyllä se tulee äkkiä esille.

Olen hänelle kiitollinen tästä ja niin paljon muustakin.
Meistä ei kuitenkaan tullut me.

Mutta siis:
miten nämä suostumuksenvaatimisasiat voi sovittaa yhteen naisten itsensäkin tunnustaman En-anna -pelin kanssa, jonka tehtävänä on pelata läpi kaikki EI-kentät?

Olisi mukavaa, jos joku miesaivoinen nainen selittäisi tämänkin;
naisaivoisilta naisilta ja miesoletetuiltahan vastausta on turha odottaa.
He ovat sen jo antaneet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Näin saattaa monessa tapauksessa olla. Sinänsä itse en vaivaa päätäni kyseisellä asialla. Se on nuorempien miesten ongelma. Valitettavan ikävä sellainen. Jotenkin vaan tästä kaikesta keskustelustani tuli mieleen aikaisempi postaukseni seksiroboteista ja niiden #metoo-markkinoinnista. Alkaisiko olla jo todellinen markkinarako?

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/02/osakan-myyntitykit.html

Qroquius Kad kirjoitti...

Oikeastaan ihmettelen, miten japanilaisille ei ole tullut motivaatiota alkaa panostaa nimenomaan seksinukkejen moottorointiin vaginatuntuman ja liikkeiden osalta, ulkonäköön, lämpö- ja pintatuntemuksiin jne.
Keinoäly on vielä kaukana, mutta moottorointia kehitellään koko ajan.

Suomessa oli tässä taannoin moottoroimattomien seksinukkejen bordelli, jonka erään asiakkaan kokemusraportin luin.

Hän kiitteli tekopimpsan aitouden tunnetta ja muistaakseni myös ihoa muistuttavaa pintamateriaalia.
Liikuteltavaksi nukke oli yllättävän raskas mikä ei olisi itseäni ehkä yllättänyt;
miltä tuntuu liikutella elävää tajutonta naista?

Tämä "bordelli" suljettiin, koska eräät asiakkaat hakkasivat nukkeja hajalle.
Monenlaista surullista sekin kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kumpikohan mahtaa olla poliitikon kielenkäytössä voimakkaampi ilmaisu, olen pöyristynyt vai olen järkyttynyt? Tämä olisi hyvä tietää, että taviskin osaisi käyttää asioista niiden vaatimaa oikeaoppista sanaa. - Muistaakseni Oslon (yksittäis)tapahtumasta Niinistö ilmaisi olevansa järkyttynyt, ja Marin tietenkin heti perässä joskin järkytyksensä ilmeisesti lähinnä luokkaa "taas toi hemmetin Sale ehti ekana". Media puolestaan pöyristyi, koska Norjan rasistinen poliisi julkaisi tiedon ampujan etnisestä ja rikostaustasta. Norjan lehdistössä ei taidettu heti ensimmäiseksi vetää esiin tekijän mielenterveydellisiä ongelmia kuten Suomessa?

Nämä kokoomuksen puuhapetet Orpo, Mykkänen, Vartiainen ovat kyllä aika luokatonta porukkaa, ja Pihan voi laskea samaan järkytysjoukkoon. Hän joutui luopumaan "luvatusta" pormestaripaikastaan kun natseja marssi laumoittain ja taukoamatta ikkunansa alla. Niinkuin nyt kokoomuksen setämiehet olisivat muka yhdelle ellunkanalle valtaansa luovuttaneet. Mykkäsen äiti on emigranttivenäläinen ja Mykkänen on ollut 3vuotta töissä Venäjällä (tekemässä mitä?), joten ei liene odotettavissa suurta julkista pöyristystä neukkujen tekemisistä, ehkä jotain hiljaista mutinaa että ei tuo nyt niin kivaa käytöstä... En seuraa twitteriä, jos siellä häneltä joku jämerä twiitti niin pyydän anteeksi.
tira+


Anonyymi kirjoitti...

Pauli Vahtera: Marin kuvannee oloaan neukkujen miehityksen alkaessa "Hälsnigar från Sverige! Tsemppiä vaan teille luusereille ja byebye suckers!"

Ja sitten blogin varsinaiseen aiheeseen. Rydman, Kanerva, Kankaanniemi, Metsäketo, Louhimies ja miten paljon niitä ei-julkkismiehiä onkaan jotka ovat kokeneet saman kohtalon. Ei mediassa, mutta maineen- ja tienstejen menetyksessä. Eikös tässä nyt ole kyse hieman käänteisestä islamista. Siellä miehen sanaa vastaan tarvitaan neljän naistodistajan sana, Suomessa nykyään yhdenkin naisen sana on pyhä totuus jos on tarpeeksi hyvä näyttelijä. Etnisiä eivät tosin tässäkään samat säännöt koske.

Ykän kanssa olen tasan samaa mieltä: nuoret, niin mies-kuin naispuolisetkin tekevät typeryyksiä (jokainen takuulla muistaa ne pahimmat omansa), mutta sopii muistaa että raiskaus on aina ennen kaikkea väkivaltarikos. Eihän muissakaan väkivaltarikoksissa uhria syyllistetä ja saada hänet tuntemaan häpeää. On älytöntä, että esim. väkivallattomasta ryöstöstä saa suuremman rangaistuksen kuin raiskauksesta.

Ano 13.36, jos joku käyttäytyy moukkamaisesti niin ilman muuta paras vastaveto on nolata hänet. Viipyilevä, huvittuneen arvioiva katse sepaluksen seudulle ja kulmakarvojen kohotus latistaa kummasti toisen osapuolen lemmekkäät aikeet. En tosin suosittele käytettäväksi etnisiin.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja tira+.lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Jaa-a, jätän tuon liikemiesten mietittäväksi. Kai ne ovat jo miettineetkin. Sinänsä postauksen aihe ei ollut seksi vaan poliitikkojen tekopyhyys. Enkä minä seksistä välitä kirjoittaa pahemmin muutenkaan. Sitä kun on kaikki paikat pullollaan muutenkin.

tira+:

Viesti1: Suomessahan pyritään selittämään kaikki islamilainen terrori yksittäistapaukseksi. Täällä kun on jämähdetty siihen käsitykseen että islam on ihan oikeasti rauhanuskonto. Tai ainakin täällä on niin opittu väittämään ja suvaitsevais-tiedostavaistohan ei koskaan tunnusta olleensa väärässä. Jos kokoomuksen nykyjohtoa esittelisi vaikkapa Edwin Linkomiehelle niin kyllä mies ihmettelisi.

Viesti2: Tuo on muuten erittäin osuva vertaus tuo käänteinen islam. Sellaisessahan me täällä Suomessa eletään. Ja kyllä. Raiskaustuomiot ovat Suomessa naurettavan pieniä. Niin ovat itse asiassa myös väkivaltarikostuomiot.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, kyllähän tuo oli omalla tavallaan hyvin opettavainen ihmiskoe kun seurasi vierestä millä vimmalla meidän naispoliitikot hyökkäsivät huomiota jakamaan. Jokainen muisti sen kuinka vanhempi mieskollega oli viheltänyt irstasta laulua kokouksen aikana. Viheltelyn "sanat" menevät ihan samaan kategoriaan suurimman osan ahdistelukokemusten kanssa. Saahan sen katseen kuvitella vaikka sinne omaan tissivakoon jos näin on mielessään päättänyt.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Tämä julkinen loukkaantuminenhan on nyt muotia. Ja näin käppäukkona omalla varsin pitkällä elämänkokemuksellani tuumin että hyvin monet naiset vaan huomattavan mielellään tykkäävät esitellä paikkojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, paitsi että tykkäävät esitellä niin tekevät sillä esittelyllä nykyään toimitusjohtajan palkkaluokkaan menevää tiliä. Eivät nämä meidän loukkaantujatkaan ole kovin ujoja olleet kunhan kuvaaminen on tehty heidän ehdoilla.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Puupääukko. Totta.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuossa ylempänä sisar tira+ ihmetteli miksi raiskauksen uhria saisi syyllistää, kun ei muidenkaan väkivaltarikosten uhreille niin tehdä.
Kyllä muuten tehdään:

jos mies juo itsensä kapakassa sikahumalaan ja lähtee jalkaisin kotiin oikaisten läpi kujan, jossa on räyhäävä jengi tai menee snagarin jonoon, jossa on jo rähinä päällä, kyllä hänet syyllistetään.

Hänen palatessaan tajuihin sairaalassa niin miehet kuin naiset taivastelevat, ettteikö hänellä ollut vähääkään järkeä päässä, vai miksi hän meni tieten tahtoen hakattavaksi teholle?!
Jos mies huutaa hänellä olevan oikeus kulkea missä haluaa, milloin haluaa, missä kunnossa haluaa eikä kenelläkään ole oikeutta hakata häntä, sekä miehet että naiset vastaavat hänellä olevan sen oikeuden, mutta kyllä pitäisi tajuta etteivät läheksään kaikki kunnioita sitä oikeutta!

Jos mies jatkaa koliikkihuutoa oikeuksistaan koskemattomuuteen miehet ja naiset toteavat hänen saaneen selvästikin liian monta iskua päähän, ja jatketaan juttua kun pääparka taas toimii.

Näin.
Mutta naiselta ei vaadita minkäänlaista vastuunottoa omasta, vastaavanlaisesta riskikäyttäytymisestään.

On totta, ettei abdullahilla ole oikeutta raiskata naista, jos tämä lähtee hänen kämpilleen kapakasta kolmen promillen kumarassa.
Mutta naiselta ei saisi vaatia sen tajuamista, että jos hän lähtee abdullahin kämpälle, tämä tyydyttää raiskaushalunsa vähääkään välittämättä oikeasta ja väärästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo on kyllä totta, Mies saa kärsiä vammansa omana kipeänään. Harvempi siitä on kiinnostunut. Eikä varsinkaan puolestaloukkaannu.

Trilisser kirjoitti...

Tira+, ongelmana on se nykyään, että raiskauksena pidetään tapahtumia, joissa ei objektiivisesti ottaen tapahdu minkäänlaista väkivaltaa ja joissa syyttömyysolettamalla pyyhitään istumalihaksia. Muistaakseni esimerkiksi tuomio tuli tapauksesta, jossa alkoholipitoisen kapakkasession päätteeksi nainen lähti miehen kämpälle täysin tietoisena siitä, että mies haluaa piparia. Molempien humalatila oli ilmeisen vahva. Sitten nainen väitti, että hänet raiskattiin. Kuitenkin sama nainen jäi "rikospaikalle" miehen asuntoon, koska siihen aikaan ei kulkenut busseja. Siis oikeasti, jos kyseessä on väkivaltarikos, niin en ainakaan minä jäisi tekijän kämpälle tuntikausiksi syystä, ettei kulje busseja! Lakia pitäisi muuttaa niin, että itseaiheutettua humalatilaa ei katsottaisi oikeustoimikelpoisuutta alentavaksi tekijäksi. Myös naisten osalta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Tällaisia tapauksia on. On olemassa katumuspilleri ja myös katumusrikosilmoitus.