maanantai 20. kesäkuuta 2022

LISÄÄ UHRILAHJOJA EU:LLE

Hotellin respassa on jo aikaa sitten pudottu kärryiltä siitä kuinka monta miljardia suomalaisten rahoja on kupattu EU:lle sillä perusteella että meidän täytyy maksaa koska meidän täytyy maksaa sillä jos me emme olisi maksaneet niin meiltä olisi jäänyt maksamatta ja sehän ei suinkaan käy. Nyt on ilmennyt taas uusi menoerä Brysselin pirunkirnuun eli EU:n sosiaalinen ilmastorahasto. Annetaanpa persujen kansanedustajan Olli Immosen kertoa asiasta:

Samaan aikaan kun moni suomalainen on pulassa elinkustannusten nousun seurauksena, Suomea ollaan ajamassa mukaan EU:n uuteen ”sosiaaliseen ilmastorahastoon”, josta rahoitetaan muiden EU-maiden sosiaaliturvaa – suomalaisten kustannuksella!

Sosiaalirahasto on puhdas tulonsiirtomekanismi ja tukipaketti, jolla osallistutaan jäsenvaltioiden sosiaaliturvan rahoittamiseen. Jäsenmaiden on tarkoitus luovuttaa neljäsosa uuden tieliikenteen ja rakennusten lämmityksen päästökaupan huutokauppatuloista EU:n omiksi varoiksi, jotka ohjataan sosiaalirahastolle.

Uusi sosiaalirahasto (nimi voisi aivan hyvin olla sosialismirahasto) rankaisisi erityisesti niitä jäsenmaita, jotka ovat tehneet paljon työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja palkitsisi jäsenmaita, jotka eivät ole hoitaneet asioitaan. Jos tämä kuulostaa teidän mielestänne kierolta ja epäoikeudenmukaiselta, niin voin kertoa, että sitä se nimenomaan onkin.

Ja tässähän tulee muistuttaa että Suomi ei ole vain hiilineutraali vaan hiilinegatiivinen eli kaikenlainen suomalaisten rokottaminen ja Suomen elinkeinoelämän tuhoaminen on vain uhrausta vihervasemmistolaisen egon epäjumalalle. Annetaan vielä puheenvuoro Ollille:

Tulojen tasaus EU-tasolla jäsenmaiden suhteellisen vaurauden perusteella tarkoittaisi Suomelle valtavaa maksuosuutta ja siten myös muiden EU-maiden päästövähennysten kustantamista. Rahasto kasvattaisi Suomen maksuja unionille yhteensä 330 miljoonalla eurolla vuosina 2025–2027. Suomi puolestaan voisi saada enimmillään samalla aikajaksolla vain noin 109 miljoonaa.

Tässähän todennäköisesti päästään jo aikaisemmin sovellettuun demarilogiikkaan eli kun me maksamme 330 miljoonaa niin me olemme tienanneet 109 miljoonaa. Näinhän se on mennyt ennenkin.

Suomi – tai Suomen valtaeliitti – on suostunut siihen että Suomi on jatkuva EU:n nettomaksaja. Samoin se on suostunut siihen että Suomesta ollaan tekemässä ihmisille elinkelvotonta EU:n luontoreservaattia. Ja silti gallupien mukaan valtaosa suomalaisista kannattaa EU:n jäsenyyttä.

Mikä helvetti suomalaisia oikein vaivaa? Onko masokismista tullut pakollinen hyve?

Tämä Suomen Uutisten kuva sopii hyvin tähänkin postaukseen.


32 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Suuri samariini ilmoitti tänään ettei ole asettumassa ehdokkaaksi seuraaviin pressanvaaleihin, miksiköhän?
Satusannalle on luvattu korkea EU-virka heti seuraavien vaalien jälkeen kunhan hoitaa maaliin myös nyt kyseessä olevan tukipaketin.
Luvatun viran ei tarvitse olla edes komissaarinvirka sillä pikkuisen pinemmissäkin saa yhden kauden aikana haalittua miljoonatulot.
Samaa epäilen myös "karjakon" osalta. Muistakaamme, että "oman kansan etu ensin ajattelu on vahingollista".
Ei tyttelit noita EU kouhotuksia ihan huvikseen aja. Kyllä siinä on se oma lompsa lähinnä ja nyt en tarkoita haaroista löytyvää lompsaa.
Vituttaa vaan Suomen nautakansa joka aina ja ikuisesti äänestää nuo samat kusettajat jatkoon.
Sitä saa mitä tilaa joten varaudutaan nyt sitten roimaan elintason laskuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Sehän tässä mietityttää. Miksi nämä äänestetään valtaan aina uudelleen? Miksi ammutaan omaan polveen?

Anonyymi kirjoitti...

Nykyinen lainsäädäntö joka pakottaa 5v välein raahautumaan ankeille kyttäasemille hakemaan koronan ja ties mitä muita tauteja jonotelleen tunteja vuorolappu kädessä on täysin perusteeton ja typerä. Viimeiset puoli vuotta on ollut samaa passiruuhkaa ainakin Uudellamaalla. Teoriassa passin voi tilata netistä, sehän se vasta kätevää on kunhan kuva on otettu mutta ne perkeleet sanookin sitten lomaketta täyttäessäsi että täytyy käydä niiden toimistolla joka tapauksessa vaikka olet saanut biometrisen passin sormenjälkitunnisteineen jo aiemmin. Lukuisissa muissa EU-maissa on kymmenen vuoden kestoinen passi - kuten meilläkin oli ennen - joten Suomi voisi ja sen pitäisi ottaa 10v passit takaisin pikimmiten. Mikäli olet samaa mieltä, tue kansalaisaloitetta alla. Kiitos ajastasi!

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9701

Anonyymi kirjoitti...

Hei, me tienataan tällä, sanoi Katainenkin. Näitä ota kaksi maksa kuusi tarjouksia alkaa tulla EU'sta solkenaan. Kuinkahan typeriin vielä suostutaan?

Kun viimeksi tällaista sopimusta tarjottiin esitin muilla palstoilla mielestäni asiallisia kysymyksiä.
-miksi maksaa kuusi ja saada kaksi, eikö olisi sama maksaa neljä ja pitää loput itse
-jos kauppias tekee tarjouksen, ota kaksi maksa kuusi, teetkö kaupat

Sain paskamyrskyn. En ymmärrä taloudesta, etelä-euroopan maiden talous pitää saada kuntoon, ostavat meidän tuotteita jne. Jaahas
-miksi heidän talous ei ole kunnossa
-oletko varma että ostavat meidän tuotteita
-jos ostavatkin, eikö olisi halvempaa antaa heille tuotteet suoraan ja ilmaiseksi

Maanläheisellä ajattelulla esitetyt kysymykset saivat vain syyttelyä aikaan. Makrotalous on kuulemma monimutkaisempaa jota en ymmärrä. Varmasti.

Kysymyshän on aina pankkien pelastamisesta. Etelä euroopassa ovat ymmärtäneet oikein euron perimmäisen olemuksen. Otetaan lainaa niin että ranteita pakottaa, varastetaan rahat ja jätetään velat toisten maksettavaksi. Pankkien johtajat ovat menossa mukana. Tietävät että eurooppa tulee ja pelastaa. Muuten kaatuu euro, taivas putoaa ja heinäsirkat tulevat. Tarvitsee vain keksiä "tukipaketeille" ajankohtaiset ja tunteisiin vetoavat nimet. Tyhmä ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako maapallon ilmasto muuttua kun suomalaisia oikein haittaverotetaan. En ole nähnyt asiasta luotettavia laskelmia, tai laskelmia ollenkaan. Verotetaan kumminkin.

Että menin katsomaan vihreiden "virallisia" sivuja. Rupes vituttamaan siellä hempeät luontovideot, tehty meidän rahoilla. Kaikkihan tietävät, jos cityvihreä joutuu yksin metsään, se kuolee sinne kolmessa tunnissa hoidon puutteeseen.

Faaraoiden aikaan eli kuulemma muuan Josef joka ennusti seitsemän lihavaa vuotta ja sitten seitsemän laihaa. Käski panna ruokaa jemmaan että selvitään. Vettä on aina osattu kanavoida ja varastoida kuivia kausia varten. Ja mitä vielä vanhoja viisauksia historiasta löytyykään. Elämässä ei selviä aina suurin ja vahvin, eikä varsinkaan tyhmin, vaan se joka osaa parhaiten sopeutua asioihin joille ei voi mitään.

Nykyisin osataan vain ihmetellä, kauhistella ja pelotella kun maapallon lämpötila ei ole tasainen 23 astetta ympäri vuoden. Ja ainoa keino on verottaa lisää kansaa joka on jo kaulaansa myöten kusessa. Eikä kukaan tiedä minne rahat menevät. Varmaa on vain että pankkisalaisuuden taakse menevät.

EU tekee Suomesta Impivaaraa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, ei mitään uutta auringon alla; Suomi lapioi kottikärrykaupalla rahaa muualle jaettavaksi. Oma etu ensin ajattelu on niin vahingollista että! Italia on pumpannut jo 20 miljardia EU:lta saamistaan tukirahoista suoraan kotitalouksille talojen kunnostamiseen. Tämä siis energiatehokkuuden varjolla (kuinkas muuten) maassa jossa on Suomeen verrattuna varsin lämmin ilmastointi. Samaan aikaan meillä ollaan ajamassa eläkeläiset pois mökeistään kymmenientuhansien energiahankkeilla. En tiedä mikä tästä kansasta teki näin helposti kusetettavan, mutta tuskinpa meno muuttuu mihinkään seuraavien vaalien jälkeen.

t.Puupääukko

Olavi Koskela kirjoitti...

Niin, jos suomalaiset eivät ole pohjimmiltaan ihan tolloja - mitä en kyllä usko - niin mikä muu voi olla syynä tuohon äänestyskäyttäytymiseen kuin median jatkuva mantra tyyliin 'persu tyhmä persu paha persu ruma'. Ehkä kansallisesta alitajunnasta nousee myös muutosten arvaamattomuus ja yleensä pahaenteisyys: halla, vainolaiset, EU. Kun äänestää aina uudestaan samoja molopäitä tai puolueita, niin eipähän ainakaan tule ikäviä yllätyksiä, jos nyt ei myönteisiäkään. Ja telkussahan alkaa illalla uusi viihdeohjelma sohvaperunoiden viitoittamalla viiltävän analyyttisellä tasolla, jo vain!

Anonyymi kirjoitti...

Valtamedian jatkuva aivopesu - siksi nuo samat Suomen tappajat äänestetään uudestaan ja taas uudestaan valtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sama "miksi"-kysymys tuli myös työkaverini suusta ja sen jälkeen toivotimme epätoivoisen naurun seasta toisillemme hyvää kesälomaa.

Mahdollisia selityksiä: (1) kyvyttömyys myöntää, että on veikannut väärää hevosta koko elämänsä, (2) puhaviherkupla, (3) henkinen velttous ja älyllinen laiskuus, (4) somen ja ruutuajan latistama persoonallisuus, jolla ei oikeastaan ole enää tavoitteista toimintaa ollenkaan, (5) omat bisnekset riippuvaisia maanpetoksesta, (6) toivottomuus ja tietoisuus siitä, että laiva ei käänny ajoissa ja (7)henkinen lamaantuminen ja pakeneminen ajatukseen siitä, että "maailma ja ihminen eivät voi olla näin pahoja, kaikki on sovittavissa".

Olli on osoittautunut luotettavaksi kansanedustajaksi.Hän on kasvanut tehtävänsä mukana. Tapasin hänet vuosia sitten vaalitilaisuudessa ja samalla tapasin myös Jussi Halla-ahon. Tuolloin oli vielä hyvät fiilikset sen suhteen, että kyllä tästä hyvä tulee. Nyt vähemmän. Lasken sen varaan, että ensi syksynä saadaan sekä sähkön, korkojen, inflaation että bensan osalta niin kovasti turpaan, että siinä herää hitaampikin. Odottelen uutta versiota 90-luvun roskapankki Arsenaalista. Siinä on pojat mökkiä myynnissä kohta.

PS-lehdenjakaja

Vanha kyynikko kirjoitti...

Tai sitten herää kyyninen aatos,että suomessa on käytössä samat "vaalikoneet" kuin ameriikan yhdysvalloissa,jolloin tiedossa aina oikea tulos vaaleissa

QroquiusKad kirjoitti...

Minkäpä sille voi, että keskivertosuomalaisella on orjan sielu ja huoran luonto.
Suomalaiset olivat Ruotsin kuninkaiden ja Venäjän tsaarien uskollisimpia alamaisia, jotka alistuivat mihin tahansa muiden kapinoidessa tuon tuostakin.

Suomen itsenäistyttyä tuli parin vuosikymmenen interregnum sekä sotavuodet, joista selvittiin ruotsalaisten eväiden rippeillä.

Sitten eväät oli syöty, ja YYA teki suomalaisista Ryssän luotto-orjia ja rakkautta teeskenteleviä huoria, samalla kun virolaiset oli alistettu kahleorjuuteen raiskattaviksi.
Virolaiset hakivat koko ajan tilaisuutta riistäytyä vapaiksi liittoutuakseen länsidemokratioiden kanssa.

Moni suomalainen haluaisi edelleen olla Ryssän huora, jolle alistua.
Ryssän on useimmille kuitenkin korvannut Euroopan Neuvostoliitto, jonka kaikkiin oikkuihin vastataan salamannopealla orjareaktiolla.

Näin tämä valitettavasti vain on.
Ei Suomen kansasta ole hallitsemaan itseään enempää kuin neekereistäkään.
Molemmilla pitää olla joku kehittynyt kansakunta pitämässä kuria, neuvomassa ja opettamassa.

Ainoa joka meidät voisi pelastaa on Visegrád-pohjainen Intermarium Itämereltä Välimerelle Baltian ja Slovenian kautta.
Suomalaiset on pääosin suljettava kaikista valtaa käyttävistä elimistä ja korvattava virolaisilla sekä unkarilaisilla.
Heidän on koulutettava suomalaiset miehet Miehiksi ja suomalaiset naiset Naisiksi.

Mutta tätähän ei tapahdu, koska suurin osa suomalaisista ei sitä halua, ja siksi Suomi tuhoutuu joko Ryssän tai islamin alle.

Anonyymi kirjoitti...

Ryssä on aamulla tullut Raudussa rajan yli...

Viime yönä oli itärajan ylittänyt "epämääräinen joukkio ihmisiä" ja tänään aamupäivällä RVL oli etsimässä heitä, kiertäen raja-asukkaiden ovilta oville kertoen tilanteesta ja tiedustellen mahdollisista havainnoista.

Rajan valvonta petti koska tapahtuma oli havaittu vasta aamulla kameroista ja liiketunnistimista huolimatta!

Nytkö se sitten alkaa? Hybridisodankäynti? Keino hankaloittaa niitä nato-optioneuvotteluja...


-Tvälups-

Jk hauska tarkkailla ylittääkö tämä valtamedian uutiskynnyksen vai hyssytelläänkö asia piiloon, peittoon ja pimentoon..?

Anonyymi kirjoitti...

Kun taloustieteen dosentti Tuomas Malinen haastoi Marinin debattiin edellisestä tukipaketista ja vieläpä niin, että kumpikin olisi saanut ottaa mukaan haluamansa asiantuntijan, Marin ilmoitti kylmästi, että ei hänellä ole aikaa. Kummasti sitä aikaa löytyi jonninjoutaviin asioihin, mutta mitäpä tuosta muutenkaan enää keskustelemaan, kun oli jo tehnyt EU:n kanssa hyvän diilin. Myös Saarikko voisi mennä itseensä ja kysyä, oliko hyvä diili, kun hehkutti paketin 500:n miljoonan maataloustukea, joka muuten olisi pitänyt maksaa kansallisesta budjetista. Sen takia sitten pulitettiin muille maille useita miljardeja. Onkohan se 500 miljoonaakaan mennyt oikeaan osoitteeseen, kun viljelijät ja karjankasvattajat ovat vaikeuksissa vai onko vihreä siirtymä erilaisine projekteineen nielaissut senkin?

Nyt uusi tarkkarajainen ja kertaluonteinen paketti on kohta taas hyväksyttävänä ja demarinaiset kilvan selittävät, että eivät hyväksy sitä ja ovat hyvin kriittisiä! Ja mitä sitten! Kun EU muuttaa määräenemmistösääntöjä päätöksenteossa Saksan, Ranskan, Italian ja Espanjan hyväksi, ei suomalaisia enää tarvita kun rakennetaan tulonsiirto- ja pankkiunionia. Olemassaolo muistetaan vain silloin, kun tarvitaan lisää rahaa EU:n pohjattomaan kassaan ja jattavaksi sinne, tänne ja tuonne. Ainahan ne on kiltisti maksaneet ja purematta nielleet kaikkein älyttömimmätkin vaatimukset ja direktiivit ja mikä siellä vallan saleissa varmaan herättää yleistä hilpeyttä, lisänneet kuormaa ihan itse eli pyytäneet, että voisiko EU vetää turpaan suomalaisia juntteja vielä vähän enemmän. Ei ne mitään muuta ansaitse.

Rouva Ano

Nils-Aslak kirjoitti...

Eräs lähisukulaiseni asuu Ranskassa. Vielä muutama vuosi sitten siellä oli järjestelmä, jossa verot maksettiin könttänä vuoden lopussa.

Hän kirosi usein, kun tilillä oli vuoden lopussa iso kasa rahaa, mutta ne olivat veroja, joten hänellä ei ollut varaa mihinkään.

Kuinka moni ranskalainen pystyi säästämään ne verorahat ja miten nyt muutamassa vuodessa olisi muka saatu ennakkoperintä ja valvonta kuntoon miljoonissa yrityksissä!!

Sama kaikissa Välimeren maissa ja niissähän jäävät miljardien alvitkin perimättä.

Mutta eihän se ole ongelma, kun mallioppilas Suomen kansa maksaa!

Anonyymi kirjoitti...

Qroquius Kadille:

Mikä sitten selittää suomalaisten, unkarilaisten ja virolaisten eron? Miksi toinen alistuu ja toinen ei? Olen epäileväinen teoriasi suhteen. Talvi- ja jatkosodan Suomea kuvauksesi ei vastaa lainkaan. Venäjän orjuutta haluavat enää vain uskollisimmat Neuvostoliiton ja DDR:n juoksupojat.

Ajattelen näin: Suomalaisten pitää saada nyt kunnolla turpaansa, että he palaavat todellisuuteen. He luottavat hyvinvointiin itsestäänselvyytenä. Jonkinlaisesta kollektiivipsykoosista on pakko olla kyse, koska eihän muuten nykyisenkaltaista tyttöhallitusta siedettäisi. Esim. Wille Rydmanin tapauksessa pääkanisterin ensimmäinen kommentti sisälsi lähestulkoon syyllisyysolettamuksen, vaikka mitään varsinaista tietoa saati oikeuden päätöstä ei asiasta ollut. Mitä ammattitaitoa tai todellisuudentajua tällainen kuvastaa? Suomalaiset ovat niinkuin hallitsijansa. Lähtevät kaikkeen vouhotukseen, muodikkaaseen kieroutuneisuuteen ja mihin tahansa paskaan, mutta unohtavat järjen ja matematiikan. Mutta sittenkin he ovat talvi- ja jatkosodan ihmisten perillisiä. Heidät on vain pilattu.

Odotan toiveikkana ensi syksyä.

PS-lehdenjakaja

Trilisser kirjoitti...

Ykä: Se johtuu siitä, että suomalaisella vaalikarjalla on valikoiva muisti. Se on muistelevinaan vasemmistoa köyhän yksityisen sektorin TYÖväestön äänenkannattajana joskus kymmeniä vuosia sitten. Mutta se muisti ei suostukaan vastaanottamaan sitä uudempaa muistitietoa, joka kertoo em. vasemmiston muuttuneen julkisen sektorin HALLINTOväen äänenkannattajana. Ja kun esimerkiksi mokutus iskee pahiten työväestöön, niin sille hallintoväelle mokutus on varma tae lompsan lihottamiseen ja samalla utopistisiin unelmiin. Pohtikaapa nykyvassarin arkkityyppiä. Montako työläiseksi tulkittavaa heitä on?

jiien kirjoitti...

-Tvälups- kirjotti:
"Ryssä on aamulla tullut Raudussa rajan yli..."

Tarkoititko Rautjärveä?

Acc


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Puupääukolle, Olavi Koskelalle, Ano4:lle, PS-lehdenjakajalle, Vanhalle kyynikolle, Qroquius Kadille, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle, Nils-Aslakille, Trilisserille ja Acc:lle & kiitos kommenteistanne ja lisäyksistä.

Siihen, että suomalaiset antavat viedä itseään kuin pässiä narussa on varmasti monta syytä mutta yksi syyllisistä on ilman muuta valtamedia. Niin kuin kommenteissa todettiin. Ja niin kuin Trilisser sanoi, myös valikoiva muisti. Moni kuvittelee vasemmiston olevan työväen edustajia samoin kuin moni kuvittelee kokoomuksen olevan kypäräpappipuolue.

Ano1:n maininta passeista pitää paikkansa. Se on pelkkää rahastusta. Ja en muuten ole huomannut valtamedian uutisoivan tuosta rajanylityksestä. Suomen rajahan on helppo ylittää.

Anonyymi kirjoitti...

Joensuun Mannervaara, ent. Tuupovaaraa täällä Pohjois-Karjalassa.

Alkukommentti on vapaa lainaus Antti Tuurin Talvisota kirjasta, elokuvasta ja tv-sarjasta.


-Tvälups-

QroquiusKad kirjoitti...

Enhän toki tiedä suomalaisen ja virolaisen kansanluonteen erojen syytä;
toinen on orjamielinen, toinen ei, vaikka molemmilla takanaan yhtä lailla satoja vuosia vieraan alamaisena ilman omaa valtiota.

Tekisi mieleni syyttää tai kiittää Saksalaista Ritarikuntaa, joka hallitsi virolaisia maaorjinaan vuosina 1346 - 1560 ostettuaan alueen Tanskalta, joka oli hallinnut aluetta 1200-luvun alusta.

Ensin tanskalaiset ja sitten saksalaiset ritarit sekä heidän voutinsa, huovinsa ja nihtinsä sekosivat virolaisnaisiin antaen maaorjilleen näin hyvää germaanista verenperimää.
Se tuotti heihin rodullista paremmuutta verrattuna suomalaisiin, joihin ruotsalaiset eivät sekaantuneet;
moni ns. suomenruotsalainen suku ei ole koskaan ollut ruotsalainen, vaan kieltään vaihtaneita suomalaisia.

Nykyvirolaisilla on tietysti myös Oppimiskokemus, joka suomalaisilta puuttuu:
vajaa puolisataa vuotta neuvostovaltaa.
Se opetti viimeistään realismia virolaisille ja unkarilaisille.

Täältä se puuttuu liian monelta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Qroquius Kadille ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tvälups: Joo, eikös se mennyt jotenkin että:

- Sunhan piti olla lomilla.

- No enhän mä päässyt kuin asemalle. Lomat on peruttu. Ryssä on tullu rajan yli Raurus ja Mettäpirtis.

Olen muuten käynyt aika monessa paikassa itärajalla ja se vartiointi on nykyisin aika onneton.

Qroquius Kad: En lähde analysoimaan tuota noin. Tietysti on selvää että Itä-Euroopan mailla oli rankka oppitunti. Suomalaisten hallintoalamaisuus oli hemmetin hyvä piirre kun rakennettiin hyvinvoivaa yhteiskuntaa aikanaan. Nyt tarvittaisiin toisenlaisia piirteitä. Ehkä tulee muistaa että 1900-luvun alussa suomalaisilla oli maine typerän rehellisinä ja lammasmaisina tsuhnina. Vuonna 1918 se tsuhna muuttui aivan toiseksi. Ei se ole mahdotonta vieläkään. Mutta mikä on se kynnys joka vaaditaan?

Anonyymi kirjoitti...

Rydman oli sitten stadin Sodoman uuden aallon noitavainon kohde yksi. Kuka seuraavaksi? Huhtasaari palailee pian Suomeen. Eiköhän Pravda kaiva ainakin sen ns. plagioinnin taas framille.

Tapsa vaan

QroquiusKad kirjoitti...

Täytyy muistaa, että ne 1900-luvun alun suomalaiset elivät aivan erilaisessa maailmassa kuin me.
Ihmisiä kuoli kuin kärpäsiä erilaisiin tulehdustauteihin, joita nykyään ei välttämättä edes mielletä tappaviksi;
ne kun paranevat antibioottikuurilla.

Ihmisen elämä oli monin tavoin paljon turvattomampaa kuin nyt, ja sen myötä suhtautuminen elämään ja kuolemaan oli erilainen.
Myöskään kukaan ei olisi voinut kuvitellakaan, että tavallinen ihminen voisi elää työtä tekemättä samalla elintasolla kuin palkansaaja.

Me olemme kohta 80 vuotta jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin veltostuttamia. Tokihan vuonna 1918 maassa oli vallinnut rauha käytännössä noin 110 vuotta, mutta ihmiset olivat suhteessaan väkivaltaan hyvin erilaisia.

Eritoten heidät oli kasvatettu kuriin, tottelevaisuuteen ja työntekoon;
seikat, jotka ovat alati yleistyviltä Isättömiltä Äpäriltä jääneet saamatta niin yyhooäippyleiltä kuin naisitetusta koululaitokselta.

Ei tällainen kansa pysty samanlaisiin suorituksiin kuin Vapaussota-sukupolvi.
Eivät niin elivoimaiset Länsi-Rooman kaataneet itägermaanitkaan niihin enää pystyneet hyvinvoinnin veltostuttamina, vaan katosivat historiaan.

Nyt on meidän vuoromme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Tapas vaan: Tuon Rydman.tapauksen kohdalla haiskahtaa että siinä feministit taas vaativat paunan veristä lihaa. Ilman varsinaisia todisteita.

Qroquius Kad: Toivon, että olet väärässä. Koska meitä ei pelasta kukaan muu kuin me itse.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon Rydman.tapauksen kohdalla haiskahtaa että siinä feministit taas vaativat paunan veristä lihaa. Ilman varsinaisia todisteita.
Tämä juurikin on kupletin juoni, muiden juonien lisäksi.
Ihmetyttää tämä Willen ex-tyttöystävän twiitti. Jossa hän sanoo, että pitäisikö ko. twiitti julkaista ja että joo, nyt on sopiva aika. Sopiva mihin? No maalittaa yksi kokkareiden nouseva orpoa haastava vhm?
Pelin plotiikka sanoi jo aikoinaan Veikko.
Polliisikin muka tutki, kyseli kautta rantain, että jos ja kun, ja kaikki sanoo ettei mitään sen kummepaa. Sehän riittää teittisille ja muille pervoille hesarisaa.
Kas kun se polliisin tutkimus oli sellainen esileikki. Ei tarvinnut valan velvoittamassa kuulustelussa puhua, sai sanoa mielipiteensä, että puhun niin totta kuin osaan.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Hyvin mahdollista. Minulla on aivan hetken kuluttua tulossa asiasta fiktiivinen kirjoitus.

QroquiusKad kirjoitti...

Väärässä toivoisin olevani itsekin.
Mitä Rydmanin tapauksen tulee, on Jussi Halla-aho kommentoinut sitä joksenkin tyhjentävästi:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1317879#p1317879

Toinen aspekti asiassa on Vasemmistoliiton ex-pormestariehdokkaan Sasu Haapasen tuore tuomio lasten salakuvaamisesta:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=31839

Johan siinä on enemmän kuin riittävästi syytä yrittää suunnata huomio aivan toisaalle, etenkin kun Rydman on suunnilleen ainoana puolueessaan ollut vaatimassa tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa.
Kukapa olisikaan sopivampi heitettäväksi bussin alle?

Anonyymi kirjoitti...

Tänä keväänä ja kesänä rajavalvontaa on kiristetty huomattavasti verrattaessa menneisiin 25-30 vuoteen; rajapartiot ovat jatkuvasti liikkeellä niin autoin, mönkijöin kuin jalankin. Drooneja käytetään systemaattisesti ja VLLV:n hekot suorittavat valvontalentoja sen kaksi kertaa vuorokaudessa.

Koska nuoret rajamiehet sekä -naiset on pääsääntöisesti palkattu suurista kaupungeista ei heillä enää ole paikallisväestön tai -maaston tuntemusta, ja pääosa heistä on määrätty komennuksille näihin korpimaisemiin niin kaikkia kulkijoita kytätään kuin rajanylittäjärosvoja!

Harmi vain, että em. valvonta täyttää täysin nk. maskirovkan tunnusmerkit!
Syystä että päivisin RVL:n toiminta on erittäin näkyvää mutta yöaikaan ei ole merkkiäkään vastaavasta tai edes alkeellisesta aktiviteetista, kuten tämä tapahtunut maahantunkeutuminenkin nyt osoitti...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Ryytimiestä jahdataan samalla noitarovio-innolla kuin Kuusamon suurpetokeskusta ja vastaavaa Pohjanmaalla toimivaa eläinhoitolaa. This stinks up to high heaven!


Rydman lie ollut uhka Orpolle? Ja nuo eläinhoitolat taas kilpailevat Korkeasaarta, Ähtäriä ja Ranuaa vastaan sekä ovat pelkällä olemassaolollaan vastoin YK:n agenda 21/2030 paragraafeja... Vihreä siirtymä kun ei salli lemmikki- tahi tuotantoeläimiäkään; puhumattakaan kesytetyistä villieläimistä!


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Olet tässä täysin oikeassa.

Tvälups:

Viesti1: Kiitos lisäyksestä.

Viesti2: En osaa noista paikoista sanoa sen enempää kun en tiedä.

Trilisser kirjoitti...

Niin, suomalaisten alamainen luonne. Sillähän on perusteltu mm. sitä, että ns. "ääriliikkeet" ovat historiassamme aika pieniksi ja isommat "ääriliikkeet" Euroopankin historian taustalla aika vähemmän äärimmäisiksi. Suomalaisten valtaosa on siis suhteellisen maltillista väkeä.

Mitä sitten em. tarkoittaa nykypäivän vinkkelistä? No sitä, että meille on polittiinen eliitti ja valtamedia myynyt silmänkääntötempun, jolla kansalaisille on myyty Euroopan ja Suomen pitemmän ajan historian vinkkelistä radikaali "arvopohja" joka on siis äärimmäisen radikaali ja samalla ne todelliset maltilliset (Suomessa PS) poliittiset liikkeet onkin julistettu ääriliikkeiksi. Se mitä vaikkapa Petturi Orpo mainostaa "eurooppalaisina arvoina" on Euroopan historian näkökulmasta erittäin radikaalia ääriajattelua, jos asioita pohtii sisällön kautta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Trilisser. Nuo olivat erittäin hyviä huomioita.